View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.5
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
ElinoOor
08-25-2009, 20:27
нулево настроение
Абе лигавим се тука със жена ми 8-)
И като стана дума .. поздрав за нея: Тиии , тиии си яка тупалкааааа :smt001 8-)
ахуаха мерси беее шматко ... :grin: :grin: :grin: :-)
аее пзз и за тебе: има ли ? цаааааа ... като нас? цааааааа .... :-({|=
По темата: Лигняяяяяя ... :grin: :grin: и отново халф-че с едно лапенце ... :D :D
Гадно ми е... И аз не знам защо, но ми писна от всичко. За пред всички хора съм супер и не ми пука за нищо, но всъщност
истината е съвсем различна..... :? :(
Priceless
08-25-2009, 23:05
Доооста ми е скучно :-o
Качвам музика у вибокса и се чувствам полезен на обществото.
иначе ми се спи и смятам да направя нещо по въпроса.
влюбена :-)
Въх кой се е влюбил в толкоз много грим на едно място.
Това,че тя е влюбена в някой не означава,че този някой е влюбен в нея 8-)
По темата:Онова ЕРД ми гепи дъвката след 5 минутна борба :lol: Утре като се видим ще го санкционирам :lol:
Освен това ми е адски смотано,защото се замислих в к'во пак се забърквам и се чудя к'во да правя тоя път :-o Амааа май ще оставя нещата така и к'вот ще да става после - важното е,че ся ми е яко ;) :-)
Хммм май ми е време да си лягам ... По принцип ми е адски странно,че в 02:45ч. съм си в нас (а и на онез двамата дет ме изпращаха също) ама явно днес е вечерта,в която ще мога да си легна по нормално време и да се наспя като хората :)
Айде лека,мека и доходна на всички :-)
Priceless
08-26-2009, 05:23
Деееба и хората, ве !!!! :-x :-x Тея са некви ненормални, честно!!! Сън не спят !!!! Имам чувството, че живеят само, за да ми правят гадно :? Разбирам да звънне 1,2 пъти .. ама да звъни 6 пъти при положение, че му затварях !!!! При това в 7 часа сутринта !!! Толкова ли е трудно за разбиране, че някои хора ( нормалните ) СПЯТ по това време ?! :shock:
MetalZone
08-26-2009, 05:33
Добро утро! След малко тръгвам за работа, но без никакво настроение :С За пореден път разбрах, че приятелството е много относително нещо,особено за хора,за които то не значи нищо! :С Бушува със злоба във всеки мой ден, последните ми сили извлича. :-k :-k :-k
Търсех някаква надежда,
ала срещнах само студ,
демоните ме отвеждат -
виждам ги,нима съм луд?!
В момента слушам Running Wild - Soulless, и пия кафе...
lipsvashh_mi
08-26-2009, 06:00
в сравнение с вчера съм супер....чувствам се много по-добре след всичките тонове хапчета и чайове и витамин цета :D
В общи линии яко дрогирана съм откъм лекарства и сега пийвам сутрешното кафе,та да мога да прогледна някак :-D
Жалко само,че си отложих плановете за утре с едно девойче :?
mechtaq_za_teb
08-26-2009, 06:47
Страхотно :)
nicolepcd
08-26-2009, 06:49
Уморена след 24 часа път... :o
cookie66
08-26-2009, 06:55
Чувствам се много шибано в моментаа :( :(
smiirnoff
08-26-2009, 07:23
Оуу , не не не .. днес се чувствам ПРЕКРАСНО ПЕРФЕКТНО :Д
Супер щастлива съм
Искам си в новото даскало
Там ще са супер хората , вчера супер много им се накефих ^^
8-)
kindergarden
08-26-2009, 07:44
Дали пък не трябваше да ида на лагера :-o ама като грам не разбирам от физика нямаше смисъл :-o от друга страна щеше да е хубаво :( Щом едни пачи,които бяха в 8ми клас отидоха при положение,че техният клас е на друг лагер по физика :-o какви хора има на този свят :-o и все пак на лагера отидоха тези,които са добри по физика :-o още 5-6 дена ще си прекарвам супер тъпо :( слава богу,че Владо се връща от скаутския лагер :smt001 на следващия трябва да ида и аз :smt001 голям скаут ще стане от мен :smt001 след 20 минути ще ми започне сериала :| но какво да правя до тогава :-# може би малко покер ще поцъкам :smt001 :|
nicolepcd
08-26-2009, 08:28
Добре съм, ама ми е мъчно за малката :cry:
peteto_love
08-26-2009, 08:59
ОоОо супер :grin: :grin: :grin: Направо страхотнооо :D :-P
slun4ice_90
08-26-2009, 09:58
Добро утро! След малко тръгвам за работа, но без никакво настроение :С За пореден път разбрах, че приятелството е много относително нещо,особено за хора,за които то не значи нищо! :С Бушува със злоба във всеки мой ден, последните ми сили извлича. :-k :-k :-k
Търсех някаква надежда,
ала срещнах само студ,
демоните ме отвеждат -
виждам ги,нима съм луд?!
В момента слушам Running Wild - Soulless, и пия кафе... Подкрепям те напълно,защото човек,който имам за приятелка ме предаде.Даже ме лъже,а това още повече ме влудява... :-x :o 8) От толковa много хора си патя и не си взимам поука,няма ПРИЯТЕЛИ на тоя свят, има само използвачи и предатели... #-o
Assshley
08-26-2009, 11:22
Чувствам се тъпо!Опитвам се да прикрия и да спра нещо,което явно нямам силите . :o И се изнервям .. защото мразя нещата да са извън контрол .. !! Снощи пак поредните сънища и то до сутринта .. ;;х;х Гърмя се направо .. не искам да ми липсва обаче като седя на едно място и не се разсейвам с нищо имам чувството,че полудявам .. (: И на всичкото отгоре сега като стана пак ми писа ии .. ще полудея . само за Него мисля. :-x Иначе чакам брачедка ми да дойде и с нея ще си изкарам добре . :grin: Абе общо взето само глупости .. (:
DevilWish
08-26-2009, 11:29
Зле, заради тоя обрив дет получих иначе вчера беше просто един от най-хубавите ми дни в живота :))) :grin: :-) Най-сетне се чувствам хепиии :) Ама като си помисля ,че остава по-малко от седмичка до даскало :С :(
monika551
08-26-2009, 17:22
С мъжа сме си супер, но иначе се чувствам ужасно...
Просто съм потресена... :shock:
Исках да пусна тема ама айде...
Майка ми е най-отвратителният човек, когото познавам. Споделих й и й казах, че имам проблем. Бях й казала, че страдам от булемия от около две години и че сега пак се завръща, така да кажем, защото когато ям малко и докато не повърна, не мога да дишам от ужас и все ми се гади. Помолих я да ми помогне по някакъв начи и тя изцепи:"Апф. Спри да ги имитираш. Гледаш ги по телевизията и си мислиш, че си мн интересна. Само се опитваш да привлечеш внимание. Твой си проблем..." и аз седя и я гледам пет минути без да мигна. :shock:
Ако някой ви каже, че майка ви или баща ви са хората,които никога не биха ви изневерили и винаги биха ви помогнали, не му вярвайте...
Тази жена се заричам, че няма да знае нищо за мен. Не знам какво ще правя, ама вече няма да й споделям нищо, а досега колко съм й вярвала...Боже! :shock: :shock: :shock:
леле ужас!как може МАЙКА ти да ти каже такова нещо!тя трябва да ти помогне ю.поне мойта майка е супееер!
Priceless
08-26-2009, 18:18
Офф още мааааалко остана и се връща. Оххх, искам да мине по-бързо времето, шото вече направо НЕ ИЗДЪРЖАМ !!! :D :-)
kindergarden
08-26-2009, 18:31
Трябва да стана скауткаа :D втората седмица на септември ще има национално събиране наааа забравих ги ама са групата от 18 до 25 години :grin: и ще са в Плевен :grin: ааа до тогава трябва да стана скаут :oops: 8-) отново сериозно се надъхах да почна уроци по китара така само събира прах от година и нещо милата ми китарка 8-) 8-)
monika551
08-26-2009, 18:42
ми хресжам си едн и мисля че и тои не ме хар.и ми е нкво здухано...гадно ми е щото мн ми хар иии тои само здрасти днеска се бяхме сабрали компаня в едно кафе после се поразходихме и нищо.само му хфарлям някой друг поглед и тпи маи на мен ама си говореше там с другите ама то и ние не че се познаваме...абе сдухване от всякадееее
Thefrostless
08-26-2009, 18:43
С жено сме си мега добре... обаче за малко един неин съсед да получи инфаркт ,като ни видя как се бяхме награбили в асансьора.
Общо взето прекарасен ден в морската градина и плажа :-)
не спирам да мисля за един човек колкото повече искам да си го избия от главата толкова повече мисля за него и все се надявам 4е ще го видяяя :-o
Assshley
08-26-2009, 19:49
Пууууууу дано като се върна телефона да е още в него,че да го взема . :P Иначе добър разговор пак .. малко неща ме подразниха тоя път. 8-) Иначе бях бясна на тая шматка брачедка ми и на нашите също .. УЖАСНИИИ СААААААААА !!! :-x :-x Идва ми да ги избия всичките .. аз заради какво стоях толкова дена тука!!! :-x :-x .. Да,няма да се ядосвам пак,че е много зле . ;) Искам да си се прибирам вече .. това ми е единственото желание!!!!
DevilWish
08-26-2009, 20:01
Перфектно.Щастлива ,доволна :) якууу :)
тема след тема .. как може да се чувствам - умирам от СМЯХ!! :razz:
ОФ, и на мен, обаче отатъка спят и не мога да стигна до терасата...
Аз па у виница немам денонощен магазин.
То и покрай мен няма... Аз съм на другия край на майната си...
Priceless
08-26-2009, 21:09
Пф .. аз добре, че си имам тераса на мойта стая :grin: 8-)
vagarious
08-26-2009, 21:57
Трябва да стана скауткаа :D втората седмица на септември ще има национално събиране наааа забравих ги ама са групата от 18 до 25 години :grin: и ще са в Плевен :grin: ааа до тогава трябва да стана скаут :oops: 8-) отново сериозно се надъхах да почна уроци по китара така само събира прах от година и нещо милата ми китарка 8-) 8-)
К'во ще има, че аз съм от Плевен. :grin: Май не се сещам за какво говориш. :D
С мъжа сме си супер, но иначе се чувствам ужасно...
Просто съм потресена... :shock:
Исках да пусна тема ама айде...
Майка ми е най-отвратителният човек, когото познавам. Споделих й и й казах, че имам проблем. Бях й казала, че страдам от булемия от около две години и че сега пак се завръща, така да кажем, защото когато ям малко и докато не повърна, не мога да дишам от ужас и все ми се гади. Помолих я да ми помогне по някакъв начи и тя изцепи:"Апф. Спри да ги имитираш. Гледаш ги по телевизията и си мислиш, че си мн интересна. Само се опитваш да привлечеш внимание. Твой си проблем..." и аз седя и я гледам пет минути без да мигна. :shock:
Ако някой ви каже, че майка ви или баща ви са хората,които никога не биха ви изневерили и винаги биха ви помогнали, не му вярвайте...
Тази жена се заричам, че няма да знае нищо за мен. Не знам какво ще правя, ама вече няма да й споделям нищо, а досега колко съм й вярвала...Боже! :shock: :shock: :shock:
Това,че ти имаш скапани родители не означава,че всички имаме такива ;)
По темата:Скапах си настроението заради оня кретен,когото до скоро мислех,че обичам (а сега си нямам ни най-малка представа,какво изпитвам към него :?) ... Като за капак заради моето настроение един приятел си скапа и своето ... :? На всичкото отгоре човека 100 пъти ме пита к'во ми е,направи всичко възможно за да ме накара да се усмихна (е успя де,но после пак ми стана тъпо),после ми звънна и говори с мен 20-тина минути и аз пак не му казах к'во ми има и ся си мисли,че се сърдя на него,защото от 2 дена си пускаме разни скапани базици ... (от които не палим ама ...)
Малко по-рано днес щях да бия едно келешче ... После ходихме в едно момче и там имаше 3 путки,които явно се изнервиха,защото в един момент цялото внимание беше насочено към мен (защото трябваше да обсъждаме едно ходене до пещерите) и едната много "готино" ме изгледа и за малко да й играя шамарите ... Хах жалко,че не го направих,защото в последствие се оказа,че тая мърша нервила не само мен ами и 2/3 от хората,с които бяхме :?
Както и да е :) Лягам си,защото съм изморена :-) и дано утре деня ми да е по-приятен :-)
DevilWish
08-27-2009, 07:40
За ся почна добре деня :Д като изключим ,че станах рано ,идвам на компа гледам нямам нет, свързах са чрез съседите :D айляче 8-)
И ако по-късно излезна ще бъда простооо мНоОогОо хепи :)
А и при мене почна добре. Шефът замина за Шабла...
Priceless
08-27-2009, 08:03
Сдух! :?
BaBsYyY_SeXyYy
08-27-2009, 09:11
Отчаяна, самотна, тъжна ...
Сънен.
Гладен.
И не ми се учи, ама трябва.
slun4ice_90
08-27-2009, 09:17
Горе и долу,ей така съм... :-o Чудя се дали да предпазя тая шматка братовчедка ми,или да я оставя да си понася последствията...После пак ще каже,че съм била права,но ще е късно. :o :? 8) ](*,) :-k :neutral:
kindergarden
08-27-2009, 09:19
К'во ще има, че аз съм от Плевен. :grin: Май не се сещам за какво говориш. :Dахаха нищо особено ще идват скаути 8-)
Jumbie483
08-27-2009, 09:23
Гррр.. как се ударих, не е истина :shock: 8-)
Assshley
08-27-2009, 11:21
Чувствам се ужасно . :o Приличам на изруд,защото станах толкова рано днеска и на всичкото отгоре обикалях в това скапано село. :o БЯСНА СЪММММ на нашите .. само глупости им идват на ума и пак сигурно няма да се прибера поне 2 дена. ;// Много ме изнервят .. а в същото време всичките ми приятели ужасно ми липсват и искам да ги нагушам всички ии най-много Него .. ;// Имам чувството,че никога няма да се прибера .. ;(( [/b]
smiirnoff
08-27-2009, 11:34
ъхх , много ми е весело :Д :lol:
охх , ама как само го нарисувах не е истина :Д .. са като се събуди ще му го покажа .. басии супер сладко стана , много е сладък като момиченце (само че не трябваше да слагам мустаци като на тея мускетарите , ам са не мога да ги махна и си остава така :Д)
.. ама много се кефя как го нарисувах :
.. сега след малко ще си довърша истинските рисунки , измъчих се с тоя хейтър , ама дано стане :Д
.. чакам го и оня да дойде да ме разсмее :д .. ии да му покажа НОВИТЕ ми "ХУБАВИ" рисунки ^^ 8-) 8-)
.. охх , много ми е забавно , сама си се смея .. ама и до някъде ми е скучно , излизаме се .. ама не мога да навия никой да излезем .. баси мързелите дето са :Д .. ъмм , ще го преживея :Д 8-) 8-)
:lol: :lol:
Priceless
08-27-2009, 13:24
Еее не .. това беше .. не знам .. още не мога да го асимилирам. Защо все повече млади хора трябва да си отидат по тоя начин? И колко още близки хора трябва да изгубя ?! Колко ?! ](*,) :-# :-# :-# Та той беше най-усмихнатото и забавно момче, което съм срещала...
DevilWish
08-27-2009, 14:14
Еее не .. това беше .. не знам .. още не мога да го асимилирам. Защо все повече млади хора трябва да си отидат по тоя начин? И колко още близки хора трябва да изгубя ?! Колко ?! ](*,) :-# :-# :-# Та той беше най-усмихнатото и забавно момче, което съм срещала...
Съжалявам :(
Иначе ,тъпо ми е, скука . .
Jumbie483
08-27-2009, 14:31
Бясна съм :-x
Не стига, че днес така се ударих, че вече не знам колко часа ме боли главата.. и изпих два аналгина.. :x Ама пък и онзи моя шемет ме ядосва.. Ако не го ревнувам, то значи не ми пука какво прави.. Ако го ревнувам, то значи му нямам доверие. :? :? :-x :-x :-x
Lincheto
08-27-2009, 14:40
напрегнато ми е... и нямам представа защо.. :?
Бивам... Ама настроенията ми се сменят много често... май :-o
Но определено другата седмица трябва да ми е много по-готино (дано... 8) )
I'M BAAAACCCCKKKKKKKKK EVIL TURN AROUND AND STRIKE AGAIN :D
Лелее какво посрещане какво чууудоооо мали мали...усетете иронията ми :) все пак се радвам че видях на някой хора наистина съм липсвал показаха го и го доказаха :grin:
Dimana99
08-27-2009, 15:18
Гледам Тиесто и се чувствам добре
Priceless
08-27-2009, 15:18
Faces ..... :shock: :shock: Ти какво искаш да подскачам от щастие ли ?! При положение, че много добре знаеш, че не ми е до това в момента :?
Като толкова искаш .. бягай при хората, на които "наистина си липсвал" .... :? :?
DevilWish
08-27-2009, 15:59
Радвам се ,че си пишеммм :grin: :-)
А иначе преди малко се разревах ,баси какво ми става пак.Имам някакви моменти дето съм супер чувствителна и някой да ми каже само дума и почвам :? Пък не съм няква лигла :booooomb:
smiirnoff
08-27-2009, 16:53
Радвам се ,че си пишеммм :grin: :-)
А иначе преди малко се разревах ,баси какво ми става пак.Имам някакви моменти дето съм супер чувствителна и някой да ми каже само дума и почвам :? Пък не съм няква лигла :booooomb:
ъъ , при мен е същото :-o
много тъпо се получава ..
идва ей така някъв момент , дето дори и да си седя ще се разрева ..
.. например , седя си аз вчера , слушах си приятна музика , правих опити да пея 8-) .. и ей така изведнъж ми се дорева .. :?
ама после ми мине де :Д 8-)
s_E_x_Y_y_Y
08-27-2009, 17:13
той ми липсва адски много , незнам как хората издържат и аз как ще издържа още една седмица :( адски тъпо ми е в момента всичко е на зле , нищо хубаво не се случва ....
Dimana99
08-27-2009, 17:16
Изморена съм и ми е скучно
Assshley
08-27-2009, 17:42
Адски много ми липсва моето лайно .. ама толкова яко е ме е хванала липсата,че направо ми идва да рева и да се тръшкам 100 дена само и само да се прибера по рано .. Иииииии тооолкова много искам да го гушкам,че едвам издържам вече . ;// :smt007 :smt007 Ето най-после си го признах колкото и да не исках да ми липсва наистина ми липсва много .. и това ми СКАПВА цялото настроение .. и на всичкото отгоре тея лапета отдолу само викат и ме изнервят и ми е скучно ии и и ии .. ще строша някой! :o Дано да се прибере тая вечер по-раничко и да не ходи никъде (в което се съмнявам),че да може да си пишем и да му се полигавя малко .. поне по скайп . ;// :oops:
monika551
08-27-2009, 18:33
[quote="Assshley"][b]Адски много ми липсва моето лайно ..
:lol:
ми гадно ми защото тука с една която ми не ми фр излизам да се разхождаме и там с некви меини фр само те си говорят аз гледам като насрана разбираш ли те там се хилят аз смо до тях ходя нестига 4е ми е здухано защото си харесвам един а тои маи не ме....а и тва и го казах и са ако и напиша че нама да се занимавам с нея или нещо като ми каже аиде да се видим аз да и кажае кво да идвам и т.н. ме е страх да не каже на някой.абе напрво здухваця от всякадеее.писна миии :x :smt085 :smt090 :smt087
NeverTheSame
08-27-2009, 18:39
Супер съм притеснена и уплашена http://bglog.net/ClientFiles/d8b83c57-8627-4488-8f2f-4718347d8dbf/090.gif
Малко разочарован от себе си...
Отново по същият начин ,както преди ,когато рзбрах ,че съм глупачка да мисля и да искам този човек. ](*,) ](*,) :-k
DevilWish
08-27-2009, 19:42
ъъ , при мен е същото :-o
много тъпо се получава ..
идва ей така някъв момент , дето дори и да си седя ще се разрева ..
.. например , седя си аз вчера , слушах си приятна музика , правих опити да пея 8-) .. и ей така изведнъж ми се дорева .. :?
ама после ми мине де :Д 8-)
Hah същата история съм :-D И на мен ми мина :-D
Ся ми е толкова фъъън благодарение на НЕГоооо ,той знае кой е :D :-)
и съм уморена и ще спинкамм
хмм бивам само дето се ядосвам заради една приятелка ... :( :o :(
Priceless
08-27-2009, 20:50
Е това вече не мога да го повярвам. Сериозно. Просто .. имам нужда от човек, който да разбере какво ми е .. да ми помогне да се съвзема по някакъв начин ... :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# А не такъв, който ме забива все по-надолу ... :-# :-# :-#
Надъхан.
Аз съм машина полу-бог
MaLkaTa_LaDy
08-27-2009, 20:52
Хипер мега гига добре съм! Уаба даба дуууууу... :-) :-) :-)
Ако някой иска да го бия на боуливг, да се обади :D
DJ T-Fresh - Крем карамел 8) Поздрав за всички :D :D :D
Е това вече не мога да го повярвам. Сериозно. Просто .. имам нужда от човек, който да разбере какво ми е .. да ми помогне да се съвзема по някакъв начин ... :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# А не такъв, който ме забива все по-надолу ... :-# :-# :-#
За тези които не са разбрали аз съм човека който я забива по надолу нека се знае поне :)
valdesbg
08-27-2009, 21:04
Адаш, успокой топката и ти малко. Просто се спри за момент...трудно и е на Лили, ако не я подкрепяш, поне не я забивай надолу....
Priceless
08-27-2009, 21:05
За тези които не са разбрали аз съм човека който я забива по надолу нека се знае поне :)
Това беше напълно ненужно, нооо .. :?
mechtaq_za_teb
08-28-2009, 04:42
Добре съм, дам. Само обаче като се сетя, че идва даскалото и ми става... зле. :(
kindergarden
08-28-2009, 07:00
Добре съм, дам. Само обаче като се сетя, че идва даскалото и ми става... зле. :( :-#
DevilWish
08-28-2009, 09:10
Добре съм, дам. Само обаче като се сетя, че идва даскалото и ми става... зле. :( :-#
При мен почва още на 1ви септ. :(
Тъпо ми е, щото майка ми ма юрка за разни глупости още от сутринта деба :#
smiirnoff
08-28-2009, 09:44
Миииии .. чувствам се горе - долу добре ..
Ама като се сетя довечера какво ме чака и през какъв път ще минаваме .. ;хх
Това си е чисто самоубийство дето мама и тати ше го правят :Д
В тъмното , с нашата кола дето е голяма , през шибания Кричим и през язовира .. при това ВЕЧЕРТА :О:О :shock: :shock:
.. Баси пътуването ще направим :Д
ъххх .. като се сетя и не ми се тръгва :Д
ама поне ще се махна малко от София .. ще съм си сред планината ии при ония лудите ^^ :lol:
Само дано стигнем живи :д .. 8-)
slun4ice_90
08-28-2009, 09:44
Чакам с нетърпение 1-ви септември...Искам да го видя. :grin: Днес има рожден ден,а той е на море и няма как да му честитя.Номерът му го нямам също,оф.Ще го искам от един друг френд и ще му честитя рд-то.Липсва ми,а т'ва не ми харесва. :-o За капак вчера разбрах,че един пич от моята компания ме харесва.Е,аз го усещах още отначалото,но така и не събрах смелост.Все много мисля и умувам. :-o Тъпотия до шия.При мен всичко винаги е с краката нагоре. :? Няма ли да имам един нормален ден,както казва една фр-ка"При теб винаги се случва нещо интересно".В мен бушува взрив от емоции.Ех,пак ще ударя на камък.
Bandolero
08-28-2009, 10:17
Много кофти е положението.
nicolepcd
08-28-2009, 10:26
Добре се чувствам, даже много по-добре от очакваното :grin:
Изморена от всичко и най-вече от работа. 8-)
Priceless
08-28-2009, 12:32
Изморена съм, а след малко пак трябва да излизам :x :?
не мога да определя как се чувствам , някак си лек втори ден вече не сам спал ...
kindergarden
08-28-2009, 13:54
Изморена съм...цял ден играех ролята на безплатната чистачка на майка ми :smt012 дано поне като се върне е доволна и не се раззее за нещо 8-)
май запуших мивката [-o< 8-)
sladkalady
08-28-2009, 14:15
Объркана съм и то много ... :(
hooliganka89
08-28-2009, 14:36
mnogo sam depresirana ama mnogo :( :( :(
що бре хулиганке?
Аз се чувствам гут.
GossipGirl89
08-28-2009, 17:03
Горе-долу съм добре.
В 5 и 30 сутрента тръгвам за Гърция ама нещо не съм кой знае колко въодушевена... Нещо просто нямам желание :? И то защото един човек ще ми липсва ужасно много... :smt007 :(
И по-добре съм била,но и сега немога да се оплача.
Гад...гад до мозъка на костите си газя ги всичките...и просто не ми пука кой наранявам и колко...
Еййй, предусещам вкуса на бира+картофки.
kindergarden
08-28-2009, 18:27
Срещнах се с ръководителката на скаутския клуб много добра и сърдечна жена :grin: :grin: :grin: и после с един приятел падна голямо хилене :razz: как го фрасна една футболна топка :razz: право в лицето и очилата му се изкривиха :razz: :razz: :razz:
Раэочарована,нахъсана и амбицирана. ^^
Dimana99
08-28-2009, 18:29
Чувствам се добрe
lipsvashh_mi
08-28-2009, 19:05
мм вече съм почти перфектно...оздравявам още ,ноо съм в пъти пъти по-бодра и се чувствам наистина прекрасно...причината естествено,не е само оздравяването де ами има един мушморок дето чакам да го видя другата седмица та да му прехвърля 2-3 бацила :oops:
Колега ,ако четеш подготви се да бъдеш заразен :P :D
ммм сега мисля да си изпия 1000 чай и да поровя в нета докато не ми се доспи :lol:
Priceless
08-28-2009, 19:29
Повече бира + облак - НИКОГА ! :lol:
XTREMEFREERIDE
08-28-2009, 20:21
Мале, аз забравих напълно за тийнпроблем. 8-) Нещо със Йохи се зарибихме по Facebook и те така.
По темата:
Ами, добре съм.. Яко ВЛЮБЕНА!!!
Лятото върви екстра. Скоро нашите ми сервираха, че ще ходя на море с (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!) баба, дядо, братовчед ми и брат ми. :shock: Казах им, че не искам, но се оказа, че баба и дядо вече са резервирали и ... ПЛАТИЛИ. :-x :-x :x Почувствах се ужасно. Точно предпоследната седмица от ваканцията, а аз вместо с приятелите, на море с баба и дядо. Чудничко! :?
Е, преживях го. Настроих се за моренце и на 31 Август заминаваме за Дюни. Може пък да не е чак толкова тъпо и скучно. :-o
Мама Мая (майката на приятеля ми), замина на море преди 3 дена и той е сам на втория етаж на къщата им. Вчера бях в тях. За първи път видях неговата стая и най - странното беше, че спалното му бельо е СВЕТЛО СИНЬО СЪС СЪРЧИЦА И НАДПИСИ "LOVE".. ахх, колко сладурскоо.. :smt050 :lol:
Гледахме Kung-Fu Panda. Спукала съм се от смях.
Днес пък, гледахме Underworld 3. Пак беше готино. Само, дето, когато свърши филма решихме да си поиграем. Тъкмо ми свали дънките и си махна блузката, тъкмо се настанихме удобно на леглото.. и какво стана?!?! ... Троп-троп, шум-шум и БУМ, влиза баба му и пуска лампата. :lol: :lol: :lol: Погледна малко уплашено, а после изръси "А.. ама аз си мислех, че спите", след което бързо се изнесе. Горката жена... явно се стреснахме взаимно. :lol:
Както и да е. Утре излизам със най - добрата ми приятелка, други ден с бебчо и в Понеделник, на море за седмица.
Надявам се да е хубаво.
Black_Fyed_Peas
08-28-2009, 20:48
чуствам се много гадно... плаче ми се :-#
SiNiStEr
08-28-2009, 21:06
шибано...отново заради неговите простотии и глупости,който нямат край
:(
MaLkaTa_LaDy
08-28-2009, 21:21
Е добре, досега не смятах, че ще си го призная, но ми е зле. Не съм научена да губя. До сега не ми се е случвало по този начин. Бахти, шибана гордост... Направо ми се повръща от всичко. А дори нямам с кого да говоря. Не искам да натоварвам никого с моите шибани проблеми. Никога не съм си представяла, че и аз някой ден ще се депресирам! Това да не можеш да губиш е супер шибоно. Че и много започнах да губя напоследък, много ми се насъбра. Ако ми беше приятно да ми го набутват в гъза сигурно щях да съм най-щастливия човек на света... Да, ама не! Шибайте се бе!!! :-x :-x :-x
Оо много ми е готино :grin: Днес цял ден обикалях магазините и си харесах толкова много неща :grin: Сега остана нашите да ми дадът пари и айдеее на пазар :grin:
Аххх толкова готини ботички си харесах :oops: Ама не един чифт,не два,не три,а цели седем :grin: За нещастие ще си остана с мечтите,защото нашите по смъртно няма да ми дадът близо 400 лв. само за обувки :? Оффф и една страхотна цикламена чанта си харесах :( ... И едно късо якенце ... И к'во ли още не ама да видим,колко пари ще изсмуча от нашите :-D
Утре с една от най-добрите ми приятелки ще ходим до едно заведение за да видим дали още се дава под наем и ако получим положителен отговор ще го вземаме (така де тя ще го взема :-D )
Хммм май е време да си лягам,че нещо започна да ми се доспива :-D
Priceless
08-28-2009, 21:25
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) В най-скоро време ше се фърля отнякъде...
Едит: Знам, че се пише ХВЪРЛЯ. Хаа изпреварих ли ви, хиенииии 8-) Просто "фърля" ми харесва повече как се пише 8)
Priceless
08-28-2009, 21:53
^^ Не очаквах, че някой И за това ще се заяде просто :shock: 8-)
Да не се подценяваме моля.
Най-лесното нещо е човек да се заяде.
Priceless
08-28-2009, 21:55
О, да знам 8-) И никого не подценявам, просто .... :shock: 8-)
SiNiStEr
08-28-2009, 22:42
Повече никога няма да се занимавам с него !
Не изпитвам чувства сега.
Казах край за последен път!
Да се оправя както може!
Не ми пука! :booooomb:
Priceless
08-28-2009, 22:54
Ми .. не знам :-o Имам чувството, че ако сега го пусна да си отиде .. утре ще съжалявам много :o
2 часа е. Пускай го да си ляга.
... disappointed !!! :? :? :?
NamelessRomantic
08-28-2009, 23:53
Сънен,във едно такова никакво настроение поради крайната липса на бира (и отворени магазини) по това време.Sadface.
Абе... Обичам... И си размишлявам... http://www.pic4ever.com/images/sigh.gif
Priceless
08-28-2009, 23:57
:-) :-) :-) :-) :smt007
Абе по - добре съм определено 8-) Само малко се изнервям на едни индивиди .. Ама и техния ред ше дойде, мамицата им :x 8-)
Нормално.
Никакви чувства.
Много ми е добре.
Ами още сънен , но иначе много добре щастлив :)
anonimchetou
08-29-2009, 07:12
никак не се чуствам..
Black_Fyed_Peas
08-29-2009, 07:20
съненка съм още, но се чуствам по-добре
DevilWish
08-29-2009, 08:39
Добре се чувствам ,отивам днеска с българките на кафе :grin: след туй ще ми идват гости в нас :) Добър ден се очертава :)
Ама даскалото идва :((((((((((
Priceless
08-29-2009, 09:02
Оооох .. главата ме боли, спи ми се и май се разболявам :? Е ако се разболея 6 дена преди рождения ми ден вече не знам :shock:
Слушам по скайп проблемите на един батко и ми става гадно за него. Не знам как се оправят с такива момичета. А той е свестен,защо на него му се случват такива неща? :(
Ами забавлявам се с любовните проблеми на другите от форума. :D :D Не, че съм толкова безчувствена .. ама то една любов .. :? :?
I'm on fire 8) Готов съм днеска да късам нерви напрао yeep кефя се че има хора които си държат на мен и не спират да ми го показват кефя се че и има такива които само се преструват и правят издънка след издънка и все ги хващам в крачка мега яко е да знам че стоят и тръпнат кога и какво ще направя по въпроса...мамка му обичам да си играя с малките сбъркани хорица :evil: :evil: :evil:
Priceless
08-29-2009, 10:46
^^ me 2 .. и съм изнервена, и ми се пуши .. охх искам да става вече 5 и да излизам, че направо ше се побъркамммммм :x
lovemysel100
08-29-2009, 10:49
Sugoi както винаги .. отивам на урок по китара йееееееееееееееееее :grin:
Dimana99
08-29-2009, 11:01
Суперрр
Priceless
08-29-2009, 11:02
Ако някога отново направя грешката да допусна човек до себе си .. по-добре да ме застрелят направо.
*злобна физиономия със сълзи на очи* :?
Ако някога отново направя грешката да допусна човек до себе си .. по-добре да ме застрелят направо.
И аз все това си повтарям за бирата...
ShtrudeL
08-29-2009, 12:04
Чувствам се ужасно! Зъл мод заключи темата ми! Няма справедливост...
ShtrudeL
08-29-2009, 14:23
Зле...
тъпо ми е ... скучно .. безлично ... безинтересно ... разочарована съм!!! :?
Assshley
08-29-2009, 14:56
Същото се отнася и за мен . :)
По темата .. Чувствам се добре,че най-после си се прибрах и искам да го видя най-накрая .. но най-вероятно чак утре ;// На всичкото отгоре никоя от тея мухли не ми се обаждат и се вбесявам . Абе общо взето кофти ми е .. :?
Мъкнах чували с жито.
Сега си почивам.
ShtrudeL
08-29-2009, 14:59
копирач
vagarious
08-29-2009, 15:09
Амии разочарована.С такова желание станах рано тая сутрин(което си е истинксо събитие) за да ходя по магазините за някоя нова дрешка, ама тоо...нииищо хубаво няма ама нищо.Как може бе :-x В тоо глупав град няма нищо дето да ти грабне окото..и в крайна сметка се задоволих само с 2 блузки.И най ме хвана яд, че си харесах едни ботички, точно каквито искам, и те пък са сини Пуу да му се не види.Аа и пише намаление - намаление ама друг път :-x :-x Изморена съм ии не се чувствам особено приятно. :(
Dimana99
08-29-2009, 16:02
Добре
ko6mar4e
08-29-2009, 16:05
:(
Priceless
08-29-2009, 18:54
Гладна, изморена ... и само се моля да не ме вкарат пак в някакви интриги, защото просто не мога повече ! :x
shmurkam
08-29-2009, 19:09
Тъжна, бита като куче...
И аз не знам защо, сетих се за толкова мн неща, хора, спомени и все тъжни...То може би, защото досега само такива съм имала. Яд не е на себе си, че съм си губила времето за всякакви уроди. Но ха' кой да ми каже, че са такива? :?
Сега ми се иска да отида при няколко определени хора и да ги попитам толкова много неща и да си излея душата и всичко, което съм таяла в себе си, но както винаги, не ми стиска. Сигурно до края на живота си ще се терзая с въпросите си.
Те вече нямат особено значение за мен, но жестокостта им е оставила изключителни травми и белези върху мен. Само като се сетя и започва всичко да ме боли :(
Надявам се повече да не страдам по такъв начин. Мисля, че ледът ми е почти разчупен към хората, но все още ме е страх да се държа като нормален човек, за да не ме наранят отново...
Нямам си и на идея защо го споделям на някакви абсолютно непознати...
Заел съм да преименувам една девойка вече мина под ножа който иска да си смени името да пише и ще го уредим с ново :D :D :D
shmurkam как непознати е ние сме си приятелчета тука :) ако търсиш подкрепа и тук има кой да ти я даде само трябва да знаеш от кой точно да поискаш ;)
Priceless
08-29-2009, 19:32
^^ Една девойка :?
^^ Една девойка :?
Исках да запазя тайна е аз съм като докторите квото стаа в кабинета ми си остава тайна :-) :-) :-)
Priceless
08-29-2009, 19:35
Ти се срамуваш от мен ! :x :? 8-) 8-) :-)
Ти се срамуваш от мен ! :x :? 8-) 8-) :-)
:razz: :razz: :razz: :razz: как го измисли това е не ми играй по нервичките че да не кажа пред всички как те прекръстих :-P :P
Priceless
08-29-2009, 19:42
^^ Ааа не ... само ти имаш право така да ми викаш :o
^^ Ааа не ... само ти имаш право така да ми викаш :o
:oops: :oops: :oops: чувствам се специален :oops:
Priceless
08-29-2009, 19:47
^^ Ама естествено :-)
Assshley
08-29-2009, 20:06
Гадно ми е .. ;// :( ](*,) Гадно ми е,защото не Му се обадих (въпреки,че така беше правилно) , гадно ми е,защото е преживяла толкова неща докато ме е нямало и то какви .. адски ми е гадно,защото не съм могла да бъда до нея в тоя момент. :-k :-# Адски ми е гадно,защото и днеска не се видяхме с лайното ми апък и нета му пада постоянно .. Гадно ми е,защото не очаквах да се върна и да чуя толкова лоши неща за най-любимите ми хора . ;// Дано утре да се видя и двамата и да си ги нагушкам едно хубаво и всичката негативна енергия,която съм събрала след това пътуване,което трябваше да е почивка,но НЕ БЕШЕ,да излезе от мен .. и да им помогна и да бъда до тях отново както преди да замина .. :smt056 :smt007 Гадно ми е,защото нищо в мен не трепна,когато днеска ми казах,че съвсем съм се отказала от любовта и,че съвсем съм я намразила .. защото е жалко..но е факт,че съм друга . И ако има начин да се променя не искам да го знам .. Шибана вечер.. Вечер за размисли. ;// #-o
Priceless
08-29-2009, 20:17
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: <<-- Нещо подобно 8-)
MetalZone
08-29-2009, 20:21
Объркан, загубен... но все пак с капчица надежда.. :С
Priceless
08-29-2009, 21:03
:grin: Дето имаше една песен: "Пази си го като е твоооой" :grin: 8-) Ехх ... мършички сладкиии 8-) Нали бе, жена ми 8)
:grin: Дето имаше една песен: "Пази си го като е твоооой" :grin: 8-) Ехх ... мършички сладкиии 8-) Нали бе, жена ми 8)
Дамм ... :grin: :grin:
Аз се сетих за една друга песничка "От приятелкиии пазии сеее ... " ама в тоя случай не говорим за приятелство ... :razz: :razz: :razz: Позната историйка ... :lol:
По темата: Еми как да съм ? Лафим си тука с жена ми разни простотийки .. смеем се на някои ... :razz: :razz: Пиша си с още няколко приятелчета ии такам ... :grin: :-) :grin:
Като оставим това на страна съм все още разочарована от някои хора ... :? :?
vesSynkaa
08-30-2009, 06:14
Ааадски объркана :?
Priceless
08-30-2009, 07:46
Сънена .
Ба, чакат ме 300 км шофиране :)
Яко ми е!Яко ми е!Яко ми е! :grin: :grin: :grin: Ама и аз не знам защо точно :-| [-o< :-D
Снощи се видях с един приятел от Варна,когото не бях виждала от няколко месеца ... Стояхме,лафихме си ... Абе голям кеф беше :grin: Имам планове другата седмица да му ходя на гости събота и неделя ама ще видим к'во ще стане :grin:
Освен това днес ще се разбере дали с едно момче ще успеем да запазим приятелството си или ще се гледаме на криво след 2 седмици :-D
Ммм друго,друго :-o Събудиха ме,котарака ме надра ... Абе имах интересна сутрин и се очаква да имам още по-интересен и напрегнат следобед :-D :-)
VolumeMax
08-30-2009, 08:23
не се оплаквам :)
DevilWish
08-30-2009, 09:06
Хмм уморена ,малко ми е гадно, заради шибанте сънища дето имах ,отделно ,че ми е предпоследният ден ваканция :С Пфф бахти
Priceless
08-30-2009, 09:24
Разочарована от ужасно много хора. Странно е, как мислиш един човек за един .. а после се оказва съвсем различен. Трябваше да го очаквам. А после аз не съм допускала никого до себе си :?
SiNiStEr
08-30-2009, 10:22
Разочарована от ужасно много хора. Странно е, как мислиш един човек за един .. а после се оказва съвсем различен. Трябваше да го очаквам. А после аз не съм допускала никого до себе си :?
Ахх колко познато.....
Свиквай :wink:
Assshley
08-30-2009, 11:03
Чувствам се .. зашеметена . 8-) Не мога да повярвам,че се навих .. баси започването на сутринта . Добре,че се провалиха нещата,защото иначе щях да направя огромна глупост ама не ми дреме .. :D :D Въпреки,че щеше да е много подла постъпка ама то при нас всичко е такова. 8-) :lol: Знам,че щях да съжелявам обаче не ми пука .. нямам какво да губя вече . :) Иначе ми стана убидно от някои работи .. ама .. ;//
kindergarden
08-30-2009, 11:06
в Русия съм, в Русия съм 8-[
valdesbg
08-30-2009, 11:07
^
ти се побърка съвсем :-o
Казах ти снощи да не ядеш толкова чушки :)
kindergarden
08-30-2009, 11:09
Аз чушки от седмици не съм яла...
в Русия съм при голямото черно куче 8-)
DevilWish
08-30-2009, 11:10
Тъпо ми е, ама ужасно тъпооо и скучно.Дано скоро някой се обади и кажи ,че ще излизаме ,защото :#
Абе тия хора не са наред :o Как ще тръгнат да режат дърва в 15:00ч. :o Сутринта рязаха,ся пак ... Два пъти тия машинки ме събудиха ... Пффф и аз съм човек бе ... И аз имам нужда от почивка :o (или поне от тапи за уши 8-) )
DevilWish
08-30-2009, 12:26
Току що ми се скапа цялото настроение :С :С :С :С :С :( :( :(
Няма да излизам :( :( :(
Егати.Прекрасен предпоследен ден ваканция се очертава.Пак ще кисна в нас като тъпак :$
kindergarden
08-30-2009, 12:55
Ужасно!!! :smt012 Нямам желание за нищо...пречупих се искам да си се наплача :cry:
Ужасно!!! :smt012 Нямам желание за нищо...пречупих се искам да си се наплача :cry:
:( :smt003 :smt003
Чувствам се хмм ... заспала!! Вчера беше поредната нощ на скайп прекарана с още по забавните хора ... :lol: :lol: А и един човек ме изненада приятно хмм към 3 .. :razz: :razz: Иска ми се утре да дойде по бързо очаква ме хубав ден (ако станат нещата) ... 8) Абе като цяло за сега бивам ... :)
П.С. А и предполагам, че още със ставането ще цъкаме халф-ата ... :razz: :razz:
Jumbie483
08-30-2009, 14:03
Чувствата са ми смесени (трябва да потърся темата с добрата и лошата новина :D )
От сноощи още ми се върти главата.. Ауу то не беше пиене, не беше ядене.. Чувствам се като бидон с дрехи :lol: :? :? :lol: Днес паааак същото.. и то сутринта... Думи нямам вече 8-)
Пак ми се ходи при тях.. ЖАЛКО, че трябва да чакам другото лято. Ама тогава отивам направо за два месеца и никой не може да ме върне 8) :grin: 8-)
giveupbitch
08-30-2009, 14:34
умрело ми е >.<
DevilWish
08-30-2009, 16:09
Щастлива :-)
Пълна съм с енергия! Цял ден мързелувах, прочетох една книга и писах в този форум. А и не ми се търси утре подарък за една от най-добрите ми приятелки, защото нямам особени възможности в момента и не знам как ще и купя нещо, което тя да харесва, с парите, които имам.
shmurkam
08-30-2009, 18:25
Възбудена... :oops: :oops: :oops:
Весело ми е :lol: Мн е забавно да те хванат по гащи навън :D и после пак да си продължиш заниманията 8-) 8-) 8-)
Нямам никакъв срам, чак ме е срам от себе си :razz: :oops:
Priceless
08-30-2009, 18:34
Боли ме главата ! :?
И чакаммм .. ЕДИН МЛАДЕЖ да се върне :D :-)
AnotherAccount
08-30-2009, 18:38
ужасно ми е весело :razz: :razz: :razz:
DevilWish
08-30-2009, 18:46
Пффф тъпо ми е ,скука ми е ,майка ми ме тУрмози . . . . ей такиа :)
TykaSePisheNick
08-30-2009, 19:45
Весело ми е.А не трябва :?
чувствам се наистина зле :cry:
Assshley
08-30-2009, 20:01
Яко ми е . Кефя се,че се видяхме с нея и,че си говорихме за толкова много неща .. Ехх толкова много я обичам тая шматка .. няма друга като нея. :smt007 :smt007 :smt007 Якото е,че и другата шматка се връща Понеделник или Вторникк ии направо ще се пръсна от кеф. :grin: :grin: :grin: :smt007 На всичкото отгоре Той не спира да ме занимава :D Още не съм си вписала напрау и ми пише .. хаха . :-D :P Явно в безразличието му е майката. 8) :D Абе общо взето .. добър ден и още по-добра вечер. :grin:
Време да убивааааааш.
Нова телевизияяяяяя
Дам...бесен съм утре съм до 7 на работа мамка им напрао ще ме убият утре и трябва напрао да се пребирам да се изкъпвам да излизам напрао супер яко бахти ташака...
Incendiary
08-30-2009, 20:13
Без работа съм.. Чувствам се непълноценен човек... http://www.teenproblem.net/f/images/smiles/ak.gif
Страшно много искам по скоро да си намеря работа,все попадам на неподходящи места..
Priceless
08-30-2009, 20:47
БЯСНА ! В скоро време ше начупя главата на една мършичка съвсем сериозно .. не ме ебе че е на майка си в оная раота ше я намеря и ше и счупя дебелото вратленце !!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x
donkihot
08-30-2009, 21:22
qdosana sam i se natapkah kato prasence i sq mi e guzno..
kuklichka_bg
08-30-2009, 21:28
незнам кой искам :o :o
Priceless
08-30-2009, 21:56
:-# :-# :-# :-# :-# Да се таковам в простата дето съм .. сериозно ..
хмм вечерта отива отново към "филмите" на някои отчаяни хора ... :razz: :razz: :razz: Нооо отдавна съм пораснала, за да злобея за чужди "панички" ... хмм изпитвам само съжаление към тях!!! :razz: :razz: :razz: :razz:
п.с. Лилинко пзз ... "Има ли ? цааа ... Като нас? цааа Кой е като нас? " 8)
Priceless
08-31-2009, 05:55
Не помня откога не ми е било толкова зле .... !
Не помня откога не ми е било толкова зле .... !
Ти имаш любовен проблем, ми се струва.
Priceless
08-31-2009, 06:06
^^ Мхм .. не вярвах, че и на мене ше ми се случи, амаа ... :?
Случва се на всеки. То е като настинката - докато не те лепне, вярваш, че си неуязвим :) Стискай зъби, ще мине.
Priceless
08-31-2009, 06:09
:( Дано си права.
Права съм. Ако ти се говори - пиши ми на ЛС.
valdesbg
08-31-2009, 06:16
Лиленце, не че нещо но определено на всеки се случва. Особено в твоя случай с толкова неизвестни.
Лейди - много сте варненците напоследък.. :)
Priceless
08-31-2009, 06:19
^^ Ние сме навсякъде, бе Влади :grin: 8-)
Лиленце, не че нещо но определено на всеки се случва. Особено в твоя случай с толкова неизвестни.
Лейди - много сте варненците напоследък.. :)
Аз не съм варненка. Просто живея във Варна :)
Nellynka
08-31-2009, 07:00
Добре съм.Перфектно се чувствам. :)
DevilWish
08-31-2009, 07:56
Чувствам се мега сънена :# станах в 7 :# а от утре почва даскало :-o
smiirnoff
08-31-2009, 08:55
оуууу чудесно се чувствам .. 3 дена почивка в планината .. беше си СУПЕР просто .. само дето на няколко пъти щях да падна от всякакви скали, камъни и дървета , ама на , жива съм :Д
Супер забавно ми беше там и с него се счупих от смях ^^
Размина ни се басейна , ама пък ни намокри дъжда :Д
Тати 30 пъти ме плашеше с мечки , вълци и лисици :Д
Ама накрая като си тръгвахме се завря там в някви храсти и видял някъв смок/г (за змия говоря :Д) и побягна с 300 и вика всички се качвайте в колата и аз като си представих , че е видял мечка се разпищях тооооооолкова много :Д .. ама невър майнд :Д
Та сега се чувствам Перфектно , излиза ми се :д ..
Ама ако няма с кой ще се тъпча с торта и кашу :Д :lol: 8-)
Amiliq999
08-31-2009, 09:10
тъжно ми е
vesSynkaa
08-31-2009, 10:29
Влюбена съм адски много :smt007 С нетърпение чакам момчето ми да се върне от София и да започне работа тука ии завинаги да си е до мен :smt007 Обичам го повече от всякога :smt007
Assshley
08-31-2009, 11:24
Хмм доста добре се чувствам . Наспана най-после. [sun] Станах преди малко наядох си се като хората,обилно . :lol: Иии сега засядам пред компа в търсенето на някой хубав филм,че иначе ще ме налегне скуката .. ;//
miss_asi
08-31-2009, 11:29
Като се оправи времето се оправи и настроениетоо :grin: No more days to wasteeee,guys!!! :-D :grin: :grin: :grin: То си ми личи дее!Няква тотална лигня съм днеска,ама по-добре така казвам го всеки път.От 2 месеца,аве кви 2 месеца,от 1 месец нещо всичко ми е наред дано така продължава.Няя ги любовните триъгълници,има само пиене,наргиленце,пеене,лиг я и разбира се добрите приятели. G лигли,обичам виии!!! :-) :-) :-) А да та, както казвах запивки,запивки и пак запивки.За кво са забивките като няя запивки :D Тотално съм се разлигавила казвам ви.Са се сетих,че след 2 седмици започваме даскало- "забавноо" ама няя как не може да се живее само така.Еми общо казано тва е при мене.Замислех се пак,не съм писала от 100 години тука и нова учебна година-ново начало.I'm backk! :-D :D :grin: Ем приятен остатък от деня е така ! :-)
smiirnoff
08-31-2009, 12:10
.. стана ми тъжно :(
Скучно ми е, тъпо ми е. Искам да си лафя с някой.
smiirnoff
08-31-2009, 12:26
Скучно ми е, тъпо ми е. Искам да си лафя с някой.
ъхх , дъ сейм хиър ^^ 8-)
flowerlina
08-31-2009, 12:29
Тъпо, липсва ми ужасно и още не се връща... :(
vagarious
08-31-2009, 13:14
Ами сега времето е чудесно, а аз си седя у нас и не се очертава да излизам.Или чак вечерта, ама то ще стане студено и няма да ми е толкова забавно. :( Сега бозя в един филм ама нещо му се вижда края по средата :D Оф незнам..скучно ми е искам да си лафя с някой ама е така..като се почне сега та чаак до довечера, а може и по-късно :D Отдавна не съм го правила. :( Липсва ми,,та това е. :booooomb:
DevilWish
08-31-2009, 15:54
Малко весела ,че си намерих това момиче за приятелка :) Ама от друга страна ми е много скофтено...
Малее утре е първият учебен ден . . . . . . .оххх какво да облекаааа :grin:
Assshley
08-31-2009, 16:03
Изнервено ми е .. покрай Него и аз се изнервих и майка ми довърши цялата история. :o След малко излизам на някъде въпреки,че нямам желание да виждам почти никой ама .. не мога цяла вечер да си седя в къщи .. ще изпуша още повече . :x :booooomb:
swe7dream
08-31-2009, 18:07
объркана :smt089 :cry: :smt089 :smt089 да си порева тука :D
sladur4etyYy
08-31-2009, 19:03
преди малко се прибрах от морето. изморена съм малко, но пък си изкарах супер! 8)
Priceless
08-31-2009, 19:16
Отвратително ужасно ! Аапф .. :-# :-#
vesSynkaa
08-31-2009, 19:21
Ох така ми липсва ... Не съм го виждала от 1 ден и вече полудявам :(
Как ще изчакам да си дойде 2 седмици не знам .. Ще изкукуригам сигурно :( Айдее да минават айдеее :(
Assshley
08-31-2009, 20:02
НЕ МОГА ПОВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!! Направо ОТКАЧАМММММММ ..!!! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x :-x Бясня съм .. естествено . Леле толкова съм бясна,че не мога да си намеря място .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Чудя се толкова ли съм маловажна,толкова ли съм невидима,незначителна,неза бележима,че не заслужавам дори една усмивка?!?!?!?!?!?Не ме хвана яд толкова на лайното просто колкото на онея шматки дето съм сигурна,че се изкефиха на цялата ситуация !!!! :-x :-x :-x На всичкото отгоре сега ще се занимавам пък с другата шматка дето си мисли врели некипели и говори разни глупости само .. ехххххх мамицата им на всички в тоя град .. ще ги избия!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x :-x Леле .. толкова ядосана не съм била скоро ..
Lincheto
08-31-2009, 20:59
гадно :(
Супер съм изнервен.
Иска мис е да убия нещщо по-голямо от котка.
Чувствам, че няма да се влюбя скоро. : )
И че от толкова мнооооооооооооооооооооооо оооооооого приятели няма да има с кого да изляза утре....
Супер съм изнервен.
Иска мис е да убия нещщо по-голямо от котка.
Недей. : )
То толкова неща са ми се струали в момента. И нямам как да разпусна.
Като на 23 вече :grin: :grin: :grin:
Assshley
08-31-2009, 21:24
Яж! Винаги помага.
Вярно е . Винаги се тъпкам с нещо като се изнервя .. ;х
Priceless
08-31-2009, 21:24
Пенсиооооо :D :-)
Яж! Винаги помага.
Яденето отделя хормона на щастието факт.
Ама няма нищо за ядене.
Няма нищо за ядене е равносилно на съобщителното изречение: "Мързи ме да си направя каквото и да е."
За ядене, де.
Хаха не се базикай с белите ми коси ей :razz: :-) пък и едва преди 30 мин ги навърших не са ми се отразили още :D
Според теб мога ли да си сготвя нещо с кашкавал, цигари, минерална вода и празна тенджера от супа.
Priceless
08-31-2009, 21:34
^^ Ти ми дай цигари, аз ше ти направя .. супа с кашкавал :grin: 8-)
Priceless
08-31-2009, 21:36
Хаха не се базикай с белите ми коси ей :razz: :-) пък и едва преди 30 мин ги навърших не са ми се отразили още :D
А тооо ... половината ти бели косми са от мене 8-) 8-)
не ми звучи примамливо.
http://www.youtube.com/watch?v=P1YABxXhl-Q
Поздрави.
Честит рожден ден : )
А за кашкавала и цигарите, мисля, че са добра комбинация за успокояване на нервите.
vikipf мерси много :) :-)
Priceless късметлийка си че бялото ми отива :-P :oops:
ShtrudeL
08-31-2009, 22:29
Спи ми се. Но новодошлата ми мания околко акваристиката не ми позволява да си легна. Оо Лоша такава.
Оказва се,че не било проста работа... Оо То едно куче ще се гледа по лесно бе Оо цЪ цЪ ...ама нищо...няма да се отказваме ^^
NaNa_SladuRana
08-31-2009, 23:03
Чувствам се като сандвич :oops:
sLadkaTa_LoRi
09-01-2009, 00:53
Всичко ми е.. безразлично..
скучно ми е в 4 и половина сутринта ... :(
Няма с кой да си лафя нито пиша ... :o :o 8-)
Иначе да се надяваме, че днес ще мине добре деня ... или поне така се очаква ... :-o
п.с. искам всичко да се нареди ... :-k
g1rl4eto_
09-01-2009, 05:23
Всичко ми е.. безразлично..
+ 100000 :(