PDA

View Full Version : Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.

Страници : 1 2 3 [4]

Fx1
07-20-2010, 15:52
Евала за невероятната воля!!

А един въпрос - кога ходиш на училище? xD

Luscious_Heart
07-22-2010, 17:19
Аз никога не бих издържала .. Браво на теб .. А ето и моят начин за хубаво тяло. Не е много труден (даже изобщо) :razz: Ям каквото искам, но не в големи количества и отделно ходя на тае бо. Не препоръчвам диети, защото ако ядете малко, но поне 3 - 4 пъти на ден и спортувате, ще се махнат повече калории (защото като сте яли има какво да махнете, а като не сте яли няма ко да махнете )
Всъщност и аз съм го чувала това. На организма му е нужна храна, за да заработи метаболизмът. Иначе колкото по-малко храна слагаш, толкова повече ти се забавя обмяната => прецакваш се и цялото отслабване отива на кино. :)

CupcakeMonster
07-24-2010, 12:32
А пък за момичето с килограмите скачане на въже и бягане са идеално решение =)

А вместо тичане става ли каране на велоергометър? :( Около 20 километра на ден? Че имам около 7,8 кила да свалям..

Някой ще ми отговори ли моляя..
+ това за махане на целулит кое е най-удачно?

vanilievisez
07-24-2010, 12:53
20 километра са си бая, бе, ако си и с добро темпо, повече от супер..

CupcakeMonster
07-24-2010, 13:32
Амии за 50,60 мин ги изминавам,даже не се изморявам,но ми казаха,че за целулит не е много добро,защото си седнал и тн.. :-o

vanilievisez
07-24-2010, 14:00
не знам за целулита :/ може де, има логика

DarkKisss
07-26-2010, 05:44
CupcakeMonster,
аз не мисля, че колелото е добро решение, понеже едва ли имаш цели 8 кг в бедрата и дупето, а при въртене на колело именно долната част на тялото е актвина, а горната абсолютно пасивна, трябва ти тичане момичееее! Дай малко впрегни тази воля (:

CupcakeMonster
07-26-2010, 12:13
CupcakeMonster,
аз не мисля, че колелото е добро решение, понеже едва ли имаш цели 8 кг в бедрата и дупето, а при въртене на колело именно долната част на тялото е актвина, а горната абсолютно пасивна, трябва ти тичане момичееее! Дай малко впрегни тази воля (:

Ще опитам,проблема ми е ставането рано..по-късно не мога да тичам,защото парка е препълнен с хора,които въобще не искам да виждам,а пък вечерта е опасно. 8-)
А онази 30 минутна тренировка по тае-бо на Били Бланкс мислиш ли че е добра?

Iceshark
07-27-2010, 11:09
]DarkKisss

Здравей, прочетох ти темата няколко пъти , смисъл там дето даваш указания и снимките.

Всичките тези упражнения ги правех и без да бях чел темата ти, но спирах от време на време :X..И сега си казах, време е малко да се поинтересувам , може да науча нещо ново..
Та говорех за спиране от време на време.. та най вече спрях защото тези накланяния на страни (за талията) ги правех с тежести и ми се прецака кръста и спрях за около 1 месец.. пресата ми изчезна за този месец ! Не че имах кой знае какво, горни 2 реда , малко странични.. в долната част на корема ,под пъпа имам малко мазнинки но:

От вчера пак правя коремни преси (също така да добавя спортувам 2 пъти в седмицата бойно изкуство и там имаме по 1 час упражнения за гръб,гърди,коремни преси, клакания по 200 пъти и т.н.). Също така всяка вечер от 19:00 до към 21:30 играя футбол и нали ..потене доста :)

Коремни преси правя по 40 , смис ръцете зад главата и извъртане. Клакания по 50 , накланяния без тежести (понеже се притеснявам пак за кръста - то само от дясната страна ме сряза но беше болезнено). И също така правя кормени още едни --> слагам ръцете под таза и вдигам краката си - правя от 30-40 .. тези добри ли са за долната част на корема?

190 съм висок, 80 KG .. и с всичките спортове и фитнес по 1-2 часа през ден за различни части от тялото. В момента правя само релеф .. А да забравих да кажа че преди футбол от 18:30 до 19:00 се набирам, правя кофички ..

Мерси :).. и между другото много добра фируга ! Поздравления.. по добре от това за момиче няма на къде :]

DarkKisss
07-28-2010, 06:07
CupcakeMonster, не съм я гледала, но предполагм, че ще е яко потене, та следователно защо не!? :)

Iceshark, ами това с вдигането на изправени крака на 90 градуса, но с ръце зад тила. Благодаря иначе и продължавай в същия дух :)

Iceshark
07-29-2010, 14:16
Iceshark, ами това с вдигането на изправени крака на 90 градуса, но с ръце зад тила. Благодаря иначе и продължавай в същия дух :)

Правя ги както ти ми каза, много е трудно ! С ръцете под таза правех по 50 .. детска игра ! Сега така се напрягам 20 пъти повече :X! Повече от 20 не мога за сега :oops:

Благодаря ти отново :} ! И тези накланяния по 50 пъти в страни наистина има ефект :D ! Усещам как започват да ме стягат :}!

Възможно ли е , да ми се оформят коремните мусколи сравнително по бързо ? Убеден съм че до 1 месец ще оформя и други и т.н. Понеже за отрицателно време ми се показаха някои редове и т.н. А изобщо нямах нищо, бях си .. с мазнинки :) И за около 2 седмици ми изскочиха и продължават

Отново ти благодаря :) ! Доста вдъхновение вкарваш :)

bathory
07-29-2010, 14:59
колелото не е ли почти същото, като бягането?! защото аз тренирам и по двата начина.. :) доколкото съм запозната колоезденето износва по-малко ставите от тичането :)

DarkKisss
08-15-2010, 11:12
Да, но на практика частта от кръста нагоре остава пасивна и тренираш само краката и дупето, предимно крака.

Айсшарк, няма защо, еми ти си момче нормално е да ти се оформят по-бързо коремните мускули. Моите се показаха след 3 месеца (: А бях .. много зле.

anna93
08-17-2010, 12:24
В описанието на хранителния си режим виждам,ч е си написала, че се яде ориз. А например готвени неща, като грах, фасул, кратофи на супа могат ли да се ядат? Вмисъл пречат ли готвените неща?

ri41
08-17-2010, 13:21
В описанието на хранителния си режим виждам,ч е си написала, че се яде ориз. А например готвени неща, като грах, фасул, кратофи на супа могат ли да се ядат? Вмисъл пречат ли готвените неща?
аз миналото лято като отслабвах ядях такива варива и без да се ограничавам в количеството особено картофи на салата или мусака, абе всичко готвено и смъквах ама бавно по 3 кила на месец, за сметка на това беше много трайно цяла зима не качих и кг въпреки големите си порции храна(ама пак здравословно де) :D напълнях напролет когато попрекалих с някой работи, тъй че си хапвай, аз и ориз много ядях с пиле много го обичам 8-) и то късно вечер, не спазвах часове за хранене, ама честичко си хапвах и то в доволно количество-никакъв глад не съм изпитвала 8-) а наще разправяха на ляво и на дясно че съм гладувала за да отслабна, 6ото свалих много 18 кг :grin: а те сами виждаха, че си хапвам :oops: няма по хубаво нещо да виждаш как си хапваш добре и слабееш и всички те питат на ква диета си :lol:

CupcakeMonster
08-17-2010, 13:41
аз миналото лято като отслабвах ядях такива варива и без да се ограничавам в количеството особено картофи на салата или мусака, абе всичко готвено и смъквах ама бавно по 3 кила на месец, за сметка на това беше много трайно цяла зима не качих и кг въпреки големите си порции храна(ама пак здравословно де) :D напълнях напролет когато попрекалих с някой работи, тъй че си хапвай, аз и ориз много ядях с пиле много го обичам 8-) и то късно вечер, не спазвах часове за хранене, ама честичко си хапвах и то в доволно количество-никакъв глад не съм изпитвала 8-) а наще разправяха на ляво и на дясно че съм гладувала за да отслабна, 6ото свалих много 18 кг :grin: а те сами виждаха, че си хапвам :oops: няма по хубаво нещо да виждаш как си хапваш добре и слабееш и всички те питат на ква диета си :lol:

:shock: :shock: 18 кила за колко време? И не спортуваше ли нещо? :shock:

anna93
08-17-2010, 14:00
^^ И мен ме интересува дали си спортувала и за колко време си свалила 18 кг.

ri41
08-17-2010, 14:13
ами 18 кила за 6 месеца и карах по 1 час колело всеки ден ама последния месец не съм щото тръгнахме на училище ама там пък имам 1 час път на ден и така цяла зима пътя ми беше достатъчен да се поддържам

anna93 видях в другата тема какво си яла за днес-това някаква форма на гладуване ли е :D извинявай ама от това нямаш полза, само вреди ще си докараш

anna93
08-17-2010, 14:48
^ Не е гладуване, просто се оптвам да ям повечко зеленчуци и плодове. Иначе аз днес доста ядох.

blueberryyy
08-17-2010, 17:20
Леле.... това е нечовешката воля...браво :grin:
Понеже виждам , че си доста наясно , ще попитам... всеки ден фитнес , 3 пъти в седмицата танци и тичане всеки ден + спазване на хранителния режим - достатъчно ли е за добре оформено тяло (не чак като твоето , без толкова силно изрзени плочки и т.н.) ? И , според теб , колко време във фитнеса е достатъчно ?

DarkKisss
08-17-2010, 17:24
anna93, нищо, че не съм ги споменала, те са доста плезни, няма проблем да хапваш, не се пълнее от тях, по-добре е от баници и вафли ;)

blueberryyy, мерси. Ами мисля, че нещата които си ми изброила са достатъчни за ПОДДЪРЖАНЕТО на тялото. А аз лично ако съм на фитнес съм там по час и половина (:

blueberryyy
08-17-2010, 19:26
Мерси за бързия отговор :) Тоест трябва да се впрегна повече , за да си постигна желния резултат и после да си го поддържам с изброеното...
Бту малко като безплатен инструктор те ползваме :P

DarkKisss
08-17-2010, 19:32
^ е, няма проблем, помагам с каквото мога, все пак много момичета се опитват да се стегнат, а и разделът е пълен с еднообразни теми, реших да сбия всичко в една макар някои хора да не ползват мн мн търсачката.

DarkKisss
10-12-2010, 11:30
ъп.

ri41
10-12-2010, 12:03
изрови я ^ най-отслабващата тема в тоя форум 8-)

DarkKisss
10-12-2010, 12:14
Нали, хаха. Че много станаха темите за отслабване 8-)

Ankh
10-12-2010, 20:09
И аз имам въпросче :)
Значи краката ми от колената нагоре са ужасни в смисъл надебеляла съм там, ужасно е ...не мога да се гледам напоследък :[
Можеш ли да ми предложиш някакви упражнения или и аз нз какво, но да има ефект? =]

DarkKisss
10-13-2010, 13:06
^ Мисля, че трябва да тичаш и да скачаш на въже. Също така и упражнения от типа на: http://news.fashion.bg/img10/nivea-celulit-upr-4.jpg
за вътрешна част на бедрата (:

akinom
10-13-2010, 13:42
Darkkisss, искам да те попитам и аз нещо.. какъв режим ще предложиш на момиче, което няма много добри финансови възможности( за диета ), поради обстоятелства.. нито пък време от училище и уроци( за тренировка ).. само в събота и неделя ми се отваря повече свобода.. А имам огромно желание да отслабна над 10-15 кг..
Мерси, предварително!! :)

zoreto
10-13-2010, 14:10
^ сори ,че аз ще ти отговоря,но едва ли нямаш 30-40 мин вече рпримерно за някое друго упражнение, или пък да ставаш с 30 мин по -рано за няколко обиколки на блока? :-o храни се здравословно,а не да гладуваш и да си мислиш ,че правиш нещо,защото много лесно човек минава границата и се вманиачава до такава степен,че не може да разбере кога е затънал толкова много! Постепенно ще свалиш и като цяло не си давай фикс идеята за 10 кг, започни с 3-5 кг.След като имаш повечко време събота и неделя , излизай да тичаш или скачай на въже.

DarkKisss
10-13-2010, 18:44
Съгласна съм със Зорето.

Ankh
10-14-2010, 11:46
^ Мисля, че трябва да тичаш и да скачаш на въже. Също така и упражнения от типа на: http://news.fashion.bg/img10/nivea-celulit-upr-4.jpg
за вътрешна част на бедрата (:

Мерси (:
А за скачането на въже горе долу по-колко време...едва ли мога да издържа много? 8-)

DarkKisss
10-14-2010, 11:49
^ Започни от 10-15 мин. с малки мочивки колкото да си поемеш въздух. Ефект със сигурност ще има (:

Ankh
10-14-2010, 11:51
^ Започни от 10-15 мин. с малки мочивки колкото да си поемеш въздух. Ефект със сигурност ще има (:

Дано. Мерси много :)

DarkKisss
10-16-2010, 16:14
моля (:

gabi_94
10-16-2010, 18:52
Аз се реших да ходя да тичам с една приятелка, примерно по 30,40 мин. всеки ден + упражнения всяка вечер и 100 коремни, защото 200 засега не мога. Мисля и да не ям нищо след 6 вечерта и закуската ми винаги да е плод. Също мисля да изключа дюнери, пици, мак доналдс и подобни...Проблема е обаче, че не мога да откажа сладкото. Много ли ще ми попречи ако от време на време хапвам някоя вафла или шоколад?

DarkKisss
10-16-2010, 19:13
^ Много добре си решила, но .. хапвай шоколад по възможност черен.

glamourr
10-16-2010, 22:43
Браво , направо чудеса си направила с корема си ! само че не съм съгласна че трябва половин година за да се види резултат , строго индивидуално си е ! например аз и една приятелка - тя прави по 500 коремни на ден , а аз едва успявам да направя 30 , тя яде САМО здравословни неща а аз си хапвам каквото ми се яде ( не че прекалявам) и въпреки тва мойто тяло е 5 пъти по-стегнато , просто бърз метаболизъм и по развита мускулатура - така че може и за 2 месеца може и за 2 години но най - важно е желанието и волята !

silver_moon
10-17-2010, 05:22
Аз се реших да ходя да тичам с една приятелка, примерно по 30,40 мин. всеки ден + упражнения всяка вечер и 100 коремни, защото 200 засега не мога. Мисля и да не ям нищо след 6 вечерта и закуската ми винаги да е плод. Също мисля да изключа дюнери, пици, мак доналдс и подобни...Проблема е обаче, че не мога да откажа сладкото. Много ли ще ми попречи ако от време на време хапвам някоя вафла или шоколад?
ммоля те, откажи се от идеята за закуска - плод :( . Хапвай нещо засищащо, а не нещо, от което ще огладнееш повече. Примерно овесени ядки с мляко, тричава палачинка. Намери темата за здравословна закуска и поразгледай :) Иначе добре си решила за другото

DarkKisss
10-17-2010, 06:11
Браво , направо чудеса си направила с корема си ! само че не съм съгласна че трябва половин година за да се види резултат , строго индивидуално си е ! например аз и една приятелка - тя прави по 500 коремни на ден , а аз едва успявам да направя 30 , тя яде САМО здравословни неща а аз си хапвам каквото ми се яде ( не че прекалявам) и въпреки тва мойто тяло е 5 пъти по-стегнато , просто бърз метаболизъм и по развита мускулатура - така че може и за 2 месеца може и за 2 години но най - важно е желанието и волята !

Напълно права си, въпреки че моят метаболизъм се забърза, когато започнах да спортувам активно. Вече четвърта година правя коремни преси и други упражнения вечерта и го чувствам като част от себе си, все едно да си измия зъбите вечерта без това не се ляга, хех))) При мен нямаше фикс идея за плочки, само когато видях, че ми се появяват плочици, то даже .. стана така: събличах се в съблекалнята да плувам и едно момиченце каза: 'А, имаш плочки!' и ми снима корема, още пазя 1-вата си снимка хаха И така започна вече ФИКС идеята за плочкест корем, ехх 8-)

ri41
10-17-2010, 07:13
коремните са супер идея, за 1 месец дават страхотен резултат, както имах сланинка в излишък, но с хранителен режим и 250/300 преси всеки ден корема ми се прибра страшно много и не е вярно като казват, че първо трябва с диета да свалиш мазнинката и после с коремни да се стягаш, съчетани двете неща дават супер резултат и кг ще свалите

girltripped
10-17-2010, 11:36
Имаш уникално тяло. :shock: :smt049

Unendlich
10-17-2010, 13:33

Не прави по 100 наведнъж. Направи си серии, а не само да се напрягаш, защото само тормозиш коремните мускули. Например 3 серии по 35 да речем :) Закуската ти трябва да е засищаща, не случайно е най-важното хранене. Шоколад можеш без проблем да ядеш, просто ограничи другите сладки изкушения.

glamourr
10-26-2010, 21:44
Напълно права си, въпреки че моят метаболизъм се забърза, когато започнах да спортувам активно. Вече четвърта година правя коремни преси и други упражнения вечерта и го чувствам като част от себе си, все едно да си измия зъбите вечерта без това не се ляга, хех))) При мен нямаше фикс идея за плочки, само когато видях, че ми се появяват плочици, то даже .. стана така: събличах се в съблекалнята да плувам и едно момиченце каза: 'А, имаш плочки!' и ми снима корема, още пазя 1-вата си снимка хаха И така започна вече ФИКС идеята за плочкест корем, ехх 8-)[/quote]

е да , напълно нормално е да имаш бърз метаболизъм при положение че водиш такъв здравословен начин на живот , което си е за възхищение :) но имах предвид че гените играят много важна роля ! например ти май беше казала че си от семейство на спортисти (ако не се бъркам) и ако си наследила от тях атлетичната фигура за теб ще бъде по-лесно да изваяш тялото си , защото то е предразположено към това ( по-тесен ханш , по широки рамене,развити мускули ) а ако нямаш тези данни ще ти бъде по трудно - не невъзможно но трябват по-големи усилия

katericArofl
10-27-2010, 12:05
'' е да , напълно нормално е да имаш бърз метаболизъм при положение че водиш такъв здравословен начин на живот , което си е за възхищение ''

ee извинявай, но кое му е ЗДРАВОСЛОВНОТО на режима. да ядеш по една филия и една активия на ден при положение, че тренираш 3-4 часа, да не говорим за останальть физическа активност. то пре нея няма бърз метаболизъм.. който и да е ако НЕ яде дори без да спортува ще е слаб..

DarkKisss
10-27-2010, 12:20
^ Нямаш ясно очертани аргументи за това как се храня, не ям 'много малко', ям нормално и смея да твърдя, че е здравословно и ефектът е на лице :)

katericArofl
10-27-2010, 13:10
аргументите са на лице, просто ти не искаш да ги приемеш.
1 активията НЕ Е полезна!
2 чела съм ти дневното меню. ядеш нормално като за диета. за хранителен режим е прекалено малко за твоята натовареност.
за резултатите са на лице, ако не се лъжа имаше проблеми с цикъла ( ако греша съжалявам, но и да не си ти иля мн други.. ), които не са безпричинни.
айде стига толкова, че пак ще кажете, че се заяждам.

Infinity
10-27-2010, 13:56
Ще се намеся и аз малко , но в никакъв случай не със лоши намерения.
И аз смятам, Льони , че ядеш твърде много за ТВОЯТА ФИЗИЧЕСКА АКТИВНОСТ!! Калориите , които приемаш са значително по-малко от тези , които изгаряш , а смяташ ли ,че това е здравословно за един спортист и въобще ? Ако искаш да сваляш кг. приемам, че е ОК , но в твоя случай... как мислиш ? :-o
Не знам дали наистина имаш проблеми с цикъла, но искам да ти кажа , че ще се изненадам , ако кажеш , че нямаш , защото аз въпреки , че не спортувам и ям повече от теб / поне според това , което пишеш в темата / вече имам. Да , сама си създадох тоя проблем и то именно , заради тоя " много здравословен " начин на живот. :?
Постигнала съм перфектния хормонален дисбаланс , за да нямам цикъл доста време вече. Здравословно , нали ? :)

feelmeinyou
12-10-2010, 16:13
http://prikachi.com/images/390/2744390A.jpg

(bow)(bow) Ей тва е яко женско тяло без нацепваници ! Просто,който си го има,си го има.

bathory
04-25-2011, 18:15
Много тъп хранителен режим. По-зле е и от диетите в интернет.. голям смях :razz:

GrippingBosh
04-25-2011, 19:16
[quote=gabi_94]Аз се реших да ходя да тичам с една приятелка, примерно по 30,40 мин. всеки ден + упражнения всяка вечер и 100 коремни, защото 200 засега не мога. Мисля и да не ям нищо след 6 вечерта и закуската ми винаги да е плод. Също мисля да изключа дюнери, пици, мак доналдс и подобни...Проблема е обаче, че не мога да откажа сладкото. Много ли ще ми попречи ако от време на време хапвам някоя вафла или шоколад?
Хубаво си решила,най-важното е да почнеш,после се зарибяваш хихи Това за закуската наистина е много грешно ,както предишните написаха.Закуската трябва да е най-важното хранене,можеш 1 -2 филийки препечен пълнозърнест хляб ,плодове ,прясно мляко с мюсли.Вафлите по-добре недей,яж черен шоколад ,но с граница.Колкото по-рано го ядеш тоя шоколад ,толкова по-добре ,защото цял ден все ще се движиш ,ще правиш нещо и няма да повлияе на теглото ти :-)

mimsssssss
04-30-2011, 08:52
Защо казват че с коремните преси се тренира само горната част - тази над пъпа? А за останалата част какво да правим? Тоест това под пъпа как може да се стегне чрез упражнения?

Втори въпрос - за скачането на въже колко е нужно на ден, какви серии, в седмицата колко дни, кога се забелязва резултат?

bathory
04-30-2011, 15:53
Защо казват че с коремните преси се тренира само горната част - тази над пъпа? А за останалата част какво да правим? Тоест това под пъпа как може да се стегне чрез упражнения?

Втори въпрос - за скачането на въже колко е нужно на ден, какви серии, в седмицата колко дни, кога се забелязва резултат?
Най-много 5 пъти седмично трябва да се тренира, за да може мускулите да се възстановят. Ти си реши кои дни в седмицата са най-добри за почивка. Коремните преси не са най-добро решение за стягане на корема, защото при тях доста се напряга кръста. http://vbox7.com/play:9d4b145e - тези упражнения са много ефективни. Резултат ще забележиш още през 1 месец. Успех! :)

mimsssssss
04-30-2011, 16:15
Може ли само да ми дадеш линк в ю тюб, че не ми отваря даже и с прокси :) иначе мерси

bathory
04-30-2011, 17:03
http://www.youtube.com/watch?v=mGKifhqa-80 - не можах да намеря същия клип, но тези упражнения са почти същите.. :)

GunSnSteelflowers
04-30-2011, 20:38
^излишна за такива застояли гнусни тлъсти същества като теб..

bathory
04-30-2011, 22:58
^излишна за такива застояли гнусни тлъсти същества като теб..
Ти си гнусна. Вземаш пистолета, зареждаш, натискаш и.... :)

mimssss
05-01-2011, 07:37
Искам да си стегна корема и малко краката.Живея на шестия етаж,ако всеки ден се качвам пеша и скачам на въже 15мин на ден правя коремни преси и спазвам хранителен режим ще има ефект нали?До лятото ще мога да се стегна?Но не мога да правя коремни преси :-x :-x едвам правя 10 и се измарям ужасно много :-x

nomatterwho
05-01-2011, 10:15
Искам да си стегна корема и малко краката.Живея на шестия етаж,ако всеки ден се качвам пеша и скачам на въже 15мин на ден правя коремни преси и спазвам хранителен режим ще има ефект нали?До лятото ще мога да се стегна?Но не мога да правя коремни преси :-x :-x едвам правя 10 и се измарям ужасно много :-x

С времето ще почнеш да правиш по повече коремни преси. И аз бях така и на 20тата едва мърдах ( :lol: ), а сега съм правила наведнъж 130.
Та ти като се измориш това не означава да спреш, продължи още малко (поне още 5) и тогава спри. Трябва издържливост.
Та според мен ще има някакъв ефект ако си редовна, но все пак защо не прибавиш и разни упражнения за стягане. Например тези - http://dieti.net/uprajneniya-za-korem/ .

ri41
05-01-2011, 10:51
по-принцип ако искате нежна и фина талийка не се занимавайте с коремни преси, те стягат корема, но я правят да изглежда оптически по широка и това е факт, фитнес инструкторите го казват

Wwwooow
05-01-2011, 11:15
по-принцип ако искате нежна и фина талийка не се занимавайте с коремни преси, те стягат корема, но я правят да изглежда оптически по широка и това е факт, фитнес инструкторите го казват
a с какво тогава ?за финна талийка ?

FuckingFreak
05-01-2011, 11:17
въртене на обръч, премахва и паласките :)

Wwwooow
05-01-2011, 11:18
а къде продават обръчи,ама за големи,не детски.. ?

milenkaa9
05-01-2011, 11:41
друго свен въртенето на обръч памагали за премахване на паласките ?? От месец насам съм започнала да тренирам , храня се здравословно (доколкото мога) и видимо съм свалила доста ,само паласките не са мръднали изобщо и се чудя какво мога да правя за да ги премахна ? :) :)

ri41
05-01-2011, 12:04
a с какво тогава ?за финна талийка ?
кардио тренировки и диета :P така няма да имаш сланинки

olq
07-05-2011, 13:01
За отслабване и т.н. добре, ами ако не искам да отслабвам?! Аз съм 46кг, 170см висока... това си е доста слабо... А искам да имам малко по-атлетична фигура, но ме е страх, че ще отслабна още... Въпросът ми е, упражненията добре, мисля че ще успея да влезна в режим, но да се ограничавам ли с храната? Струва ми се че упражнения + ограничения в храненето ще ме накара да отслабна още повече :(

m1nich3t0
07-05-2011, 14:32
Към авторката на темата: Мила, какви добавки пиеш? Защото ми препоръчват прием на амино киселини.. обаче се чудя.

Dollystar
07-18-2011, 16:47
Адмирации за постигнатото, но лично за мен това не е красиво и женствено..

Mirelaa
04-17-2012, 15:34
Здравейте,искам да поздравя авторката за резултата,перфектна е!! И аз обичам плочки на корема и се старая да ги правя. :)

FuckingFreak
04-17-2012, 17:19
Адмирации за постигнатото, но лично за мен това не е красиво и женствено..

+++
Уважавам много труда на такива хора, но някак не ме кефи. Перфектният корем според мен е когато го стегнеш да се очертават леки плочки, не повече. :)

fUcKsMiLe
11-03-2012, 00:40
Бравно за труда и времено, което е положило момичето.
И все пак никога не бих желала да имам такова тяло.
Една жена трябва да има женствено и стегнато (до нормалното) тяло - не перфектни плочки като на момче. :)

black pearl
11-03-2012, 09:39
Браво на авторката !! Аз понеже сега имам доста за сваляне,че нещо много се поотпуснах последната година.. и сега съм си направила хранителен режим подобен на твоя,правя по 100 коремни на ден - не мога повече :D имам крос тренажор - използвам го и скачан на въже..Ходя на конна езда от 3 месеца - не за да отслабна ами защото обожавам този спорт ! Та така де напоследък забелязах,че съм си стегнала краката ,но не са отслабнали и се притеснявам да не станат някакви дебели/мусколести .. А на корема искам просто да е стегнат без мазно,но плочки не искам - не че имам нещо против тях !

П.П - Тренирала съм 4 години тенис на корт+плуване ,но се отказах защото ми отнемаше много време ! После 2 години синхронно ,но никакъв ефект на отслабване даже обратното ..
Та така де ако може някакъв съвет за слаби стегнати крака и стегнат без мазнина корем.. И да попитам може ли бягането на дълго да се замести с крос тренажора?

shapi
01-26-2014, 10:07
Аз пък много харесвам плочки на корем,браво авторке!

CoockieMonster
01-26-2014, 16:04
Съветите ти са добри. Благодаря. Но аз никога не бих искала да изглеждам като тебе. Толкова е толкова грубо за една жена. ;х