PDA

View Full Version : Спортно-хранителен режим за стегнато женско тяло.

Страници : [1] 2 3 4

DarkKisss
07-25-2009, 16:33
Така, реших да направя тази тема понеже много хора ме питат как да си направят леко изразени или силно изразени плочки или просто стегнат секси корем, как да стегнат дупето, краката. Стига с тези тъпи диети от някакви сайтове, които кой зне кой ги е опитвал и дали имат ефект, а с това което смятам да ви кажа ИМА ефект и аз съм пред вас.Ще го разкажа от личен опит.

Да започнем с храната.

Избягват се: тестяно, пържено, мазно, пакетирано, консервирано, сладко, газирано, алкохол (много е калоричен),люто.

Употребяват се: свежи зеленчуци и плодове, (в салатата заменяйте олиото със зехтина), мюсли, овесени трици, нискомаслено мялко, сушени плодове (ако много ви се хапва сладко в тях има концентрирата фруктоза, която е сладка и насища), кисели млека, чай, натурални сокове (особенно портокал, грейпфрукт), печени, варени продукти, яйца, пълнозърнест хляб, месо (пилешко бяло, телешко) може и варени да са или печени.

Хранете се по 3-4 пъти на ден, като за закуска примерно хапнете плод с кисело мляко или трици с мляко.
За обяд задължително месце със свежа салата или 100 грама ориз или печени/варени картофи.
За вечеря нещо леко може да бъде Активия с плодче или мюсли.
Между храненията вода, сок или плод.

Ето и физическото натоварване

Ако искате да се стегнете не е лошо първо да стопим малко мазнинка(ако има). Това става с тичане сутрин около 30 минутки (без спиране по възможност) и скачане около 15 минути на въже. След обяд може да се разходите на по-бързо темпо пак да потичате. Вечер след вечеря, която трябва да приключи до 19 часа, започнете към 20 и 30 коремни преси на серии. Да речем 3 пъти по 50 обикновенни преси ръцете зад тила и краката опънати, клякания пак така на серии, между сериите 1 минута почивка, след коремните ЗАДЪЛЖИТЕЛНО лягате по корем и се опъвате назад с изпънати ръсе, за да няма мускулна треска и да се разтегнат коремните мускули, за извайване на талията наклони встарани по 50 пъти. Когато посвикнете гледайте да слеете сериите и всичко наведнъж да се прави и лека полека когато се чувствате готови увеличавайте с по 10 пъти и така.

Не знам какво друго да кажа, но освен това аз тренирам и друг спорт така че е хубаво да се запишете някъде да тренирате наистина е гот!

Ето малко снимки на прогреса ми:

http://i28.tinypic.com/wrj706.jpg краката.
http://i49.tinypic.com/16ggvl.jpg страничните черти на корема.
http://i26.tinypic.com/25r36gm.jpg плочки и ръка.
http://i25.tinypic.com/2s1506f.jpg плочки.
http://i35.tinypic.com/zv1jya.jpg яката снимка на коремните ми мусули:)

И за още по-силна мотивация на народа:мои снимки от преди и сега.

Преди 2 години:

http://i26.tinypic.com/2niunx5.jpg
http://i28.tinypic.com/16lxon9.jpg

СЕГА:

http://i30.tinypic.com/scx2tx.jpg
http://i46.tinypic.com/2ptt99t.jpg шпагааааат:))))))

Разликата е ОЧЕВИДНА, като не броим глупавото ми изражение на снимките от преди и начина ми на снимане, тялото е отваратително по сравнение със сега.

bloodyF
07-25-2009, 17:03
без алкохол...трудно ...не знам,как вие,истинските спортисти издържате ;д
иначе евала ти правя за усилията дет си ги вложила.. :)

DarkKisss
07-25-2009, 17:12

за усилията да го напиша или да спортувам? 8-)

caseoftheex
07-25-2009, 17:20

и тука влизат супер алкохолиците ;)

NqkfaNikakva21
07-25-2009, 17:31
евала за труда ! :)

billytalent
07-25-2009, 17:33

И за мен това е супер трудно,иначе съветите са супер ще пробвам това за талията

Ufff
07-25-2009, 17:46
Абе аз всеки ден пийвам вино. Ако другото ви е наред, няма проблем:)

djuki
07-25-2009, 19:07
бръм шофъора на линейката ....

bloodyF
07-25-2009, 19:19

за усилията да го напиша или да спортувам? 8-)

и за двете :)

случая на бившия ,ае я земи млъкни малко,във всяка тема си най-голямата пффф :?

Romance
07-25-2009, 19:21
Супер много ми харесва как изглеждаш.. но никога няма да мога да спазвам подобен 'режим'.. не мога без мазно,пържено, сладко и газирано 8-)
И съм ебахти мързела.. 3 седмици се каня да ида 1 път на фитнес, да не говорим за упражнения през 50 % от деня.
Нищо не става от мен... ужас![/b]

Bianca
07-25-2009, 19:25
Супер много ми харесва как изглеждаш.. но никога няма да мога да спазвам подобен 'режим'.. не мога без мазно,пържено, сладко и газирано 8-)
И съм ебахти мързела.. 3 седмици се каня да ида 1 път на фитнес, да не говорим за упражнения през 50 % от деня.
Нищо не става от мен... ужас![/b]
И без това не се нуждаеш от нищо. ;)

mArMaLaDkA
07-25-2009, 20:02
Само да ги нямаше тея Активии и всичко щеше да е добре..

Rebellion_Angel
07-25-2009, 20:18
Yey! :grin: Много подредена и полезна статия.
Аз съветвам хората, които смятат да правят упражнения като посочените по-горе коремни преси, наклони в страни и прочее, да идат един или два пъти на транировка от рода на тае-бо, аеробика, пилатес. Там ще научите как точно да правите упражненията, защото ако не се правят правилно нямат ефект. А тези, които нямат въжможност, като в по-малките градове където няма такива групи, си изтеглете от интернет.
Ако питате мен, по-добре се запишете за постоянно. Ще изградите навици и няма да си позволявате да мъзелувате. Така стана и с мен. Имало е дни, в които единственото нещо, което ме държало е мисълта, че вечерта съм на тренировка. Чувствам виновна, когато не ида на тренировка.

lazzza
07-25-2009, 20:44
еми аз не искам да съм баш с такива плочи ама .. смисъл искам малко да стегна иначе супер режим си имаш и щом те кефи :-P

Never
07-26-2009, 17:44
всичко е супер...тялото ти нямам думи...ами да те попитам..имала ли си целулит и премахнал ли се е след здравословната храна и тренировките.. ?

ameli
07-26-2009, 17:56
искам да те питам за колко време се вижда резулатата със коремните преси

DarkKisss
07-26-2009, 18:03
половин година ако се спазва всичко стриктно.

ameli
07-26-2009, 18:05
половин година ако се спазва всичко стриктно.

:shock: очаквах да ми кажеш най-много месец. аз искам само да си стегна малко корема, иначе другите работи не ми трябват

rauwkost
07-26-2009, 18:32
DarkKisss - ЕДНО ГОЛЯМО ЕВАЛА!!
Бях забелязла, че тренираш плуване и това доста ти помага, но все пак си положила много усилия! Имаш нечовешки якото тяло!! Евала пак, поддържай си го! :)

Converse333
07-26-2009, 18:50
Бе то това не е живот,всеки ден нз си колко лицеви опори,коремни преси,не яж това,не яж онова...
Пък и аз си харесвам тялото.Ходя 2 пъти в седмицата на фитнес и съм си добре.

djuki
07-26-2009, 19:04
DarkKisss - ЕДНО ГОЛЯМО ЕВАЛА!!
Бях забелязла, че тренираш плуване и това доста ти помага, но все пак си положила много усилия! Имаш нечовешки якото тяло!! Евала пак, поддържай си го! :)нечовешки якото ако беше момче , за момиче такова тяло е грозно !

DarkKisss
07-26-2009, 19:06
Благодаря на тези които ме подкрепят :)

djuki
Точно ако бях момче щеше да е смешно с такива леки плочки и кльощави крака. За момиче е супер, е това е мое мнение все пак))

ElinoOor
07-26-2009, 19:10
тва.. тичането не може ли да го сменя с нещо :-o
щото аз не мога да бягам повече от една спирка разстояние.. изморявам се :( :-o

DarkKisss
07-26-2009, 19:13
еми тичането и въжето са основни елементи, за да се сваля мазнината се "друса" .. Бягай леко, но важното е да се бяга и ще свикнеш и аз съм била така .. :)

djuki
07-26-2009, 19:16
Благодаря на тези които ме подкрепят :)

djuki
Точно ако бях момче щеше да е смешно с такива леки плочки и кльощави крака. За момиче е супер, е това е мое мнение все пак))хубаво си е да си имаш мнение как аз имам и за мен това е грозно. Особенно жена плувкиня мязат повече на момче отколкото на момиче . Някак си перфектно оформения релеф те прави груба , а една жена / момиче трябва да е нежно и елегантно

rauwkost
07-26-2009, 19:26
А вместо бягане става ли бързото ходене, едно и също ли е?

DarkKisss
07-26-2009, 19:29
Не е едно и също но пак е добра алтернатива))

Bianca
07-26-2009, 19:32
Всъщност ходенето е по-добрата алтернатива. ;)
Научно доказано е, че при бягането организмът се измаря доста по-бързо и праща сигнали до мозъка, че се нуждае от храна. И при бягане на организма му трябва повече енергия после.
Една 3-часова разходка е идеална.

DarkKisss
07-26-2009, 19:33
Можем да поспорим кое дава по-бърз ефект.
Но при пълните хора за да не се контузят с бягане е наистина по-гот да се ходи))

Jadzia
07-26-2009, 20:02
DarkKisss,фенка съм ти честно!! имаш жестоко тяло(ти си го знаеш де) и имаш супер излъчване ии направо ти се възхищавам, че си успяла да постигнеш такива резултати .. айде стига съм се подмазвала :-D

иначе и аз се опитвам да се храня и да спортувам по ..подобен начин ,само дето ме мързи понякога да тичам,пък и няма с кой....аа и немога да издържа да не хапна нещо сладко мамка муу,ОБАЧЕЕ като ти видях снимките и че има такъв резултат реших,да не съм такъв мързел ии се хващам в ръце ,ще работя по-упорито главно за стягането на корема и краката.

Romance
07-26-2009, 20:04
Мен пък ме боли долу в ляво.. ужасно е.
Не знам ако игнорирам болката дали ще свикна и по нататък няма да ме боли. Иначе умората не ми е проблем.

DarkKisss
07-26-2009, 20:10
Боли те защото не загряваш и започваш бързо да бягаш а трябва от бавно към бързо за да може да се вработиш. Боли те далака, той е резероар пълен с кръв и при неоходимост тази кръв да постъпе към мускулите например при бягане той рязко се изпразва и започва да боли и не може да прекарва толкова бързо кръв и да снабдява сърце и мускули за това те боли.. лека полека карай и ще стане))

djuki
07-26-2009, 20:18
Боли те защото не загряваш и започваш бързо да бягаш а трябва от бавно към бързо за да може да се вработиш. Боли те далака, той е резероар пълен с кръв и при неоходимост тази кръв да постъпе към мускулите например при бягане той рязко се изпразва и започва да боли и не може да прекарва толкова бързо кръв и да снабдява сърце и мускули за това те боли.. лека полека карай и ще стане)) :? защо си мисля , че решението на проблема е много по лесно просто трябва да си оправи дишането да е равномерно .И далака не е долу !

ifcheto0
07-27-2009, 10:19
бягане на място ...върши ли работа за стягане на вътрешната част на бедрата,щото само там не ще да се стегне :D

Never
07-27-2009, 10:56
мерси за отговора..........

Irenchety
07-27-2009, 13:51
Страхотна темичка :grin: , а от плуването стягат ли се мускулите и изобщо отслабва ли се?

djuki
07-27-2009, 14:34
Страхотна темичка :grin: , а от плуването стягат ли се мускулите и изобщо отслабва ли се?плуването извайва цялото тяло ! Тренира всички групи мускули и от него много се отслабва .

Little_Lady93
07-27-2009, 14:58
Ам аз искам да попитам авторката дали има снимки отпреди да тренира толкова усилено.Ако може да постне да видим разликата. :P Надявам се че не ставам нахална.Иии да попитам- сега пак ли се ограничаваш в храната или тва беше докат осе изваяш така?

DarkKisss
07-27-2009, 16:09
БЕШЕ?
Човече това не за 1-2-5 месеца, това става начин на живот то не може ей така равил си нещо и после го осираш и се отказваш ... За мен не е проблем да се ограничавам свикнах то вече втора година така си карам сериозен спорт, медали, национали, плочки дрън дрън ...

А относно снимката .. еми имам някоя друга но не баш от когато не съм тренирала, смисъл има но на другия комп ( с лаптоп съм) .. чек да ви постна за първи път когато видях че ми се образуват плочици ...

http://i32.tinypic.com/2dumjwo.jpg това са първите ми плочки, най-леко изразените.

http://i32.tinypic.com/dh4ub6.jpg това е най-новата снимка на моите плочки, тоест върховната форма така да се каже))

DarkKisss
07-27-2009, 16:10
Боли те защото не загряваш и започваш бързо да бягаш а трябва от бавно към бързо за да може да се вработиш. Боли те далака, той е резероар пълен с кръв и при неоходимост тази кръв да постъпе към мускулите например при бягане той рязко се изпразва и започва да боли и не може да прекарва толкова бързо кръв и да снабдява сърце и мускули за това те боли.. лека полека карай и ще стане)) :? защо си мисля , че решението на проблема е много по лесно просто трябва да си оправи дишането да е равномерно .И далака не е долу !

зависи колко долу говорим :wink: и престани да знеш много, като си нахакана дай нещо снимки резултати и може би ще се прислушам към съветите ти, а за сега нямам нужда :)

djuki
07-27-2009, 16:15

зависи колко долу говорим :wink: и престани да знеш много, като си нахакана дай нещо снимки резултати и може би ще се прислушам към съветите ти, а за сега нямам нужда :)ами някакси съм тренирала това което и ти и то доста дълго време , разликата е че аз се отказах преди да започна да приличам на теб . Плуването е страхотен спорт за подръжане на формата , но едно момиче да го тренира уселено е прекалено . Това което си написала в първия пост е вярно.
Далака не е въобще долу , а е някак по средата на това няма как да му кажеш долу . Най - вероятно човека не диша както трябва и за това го боли.Снимки няма да давам, ето ти мерки 49 кг , 169см , 75-60-80

DarkKisss
07-27-2009, 16:16
Мила, не тренирам плуване, тренирам петобой това са плуване, лека атлетика, спортна стрелба, фехтофка и конна езда. Определено не сме тренирали еднакви неща :)
От плуване не се правят такива мускули. Плюс това правя и ОФП извънредно)))

djuki
07-27-2009, 16:26
Мила, не тренирам плуване, тренирам петобой това са плуване, лека атлетика, спортна стрелба, фехтофка и конна езда. Определено не сме тренирали еднакви неща :)
От плуване не се правят такива мускули. Плюс това правя и ОФП извънредно)))ами от плуването не изглеждат доста по различни , все пак имам доста приятелки от отбора на ЦСКА . Каквито и тренировки да са ти си симпатично момиче , младо такива плочки не отиват нито на теб нито на някоя друга като теб .Поздравявам те за волята ти да се откажеш от много неща и да се занимаваш със спорт вместо да пиеш , пушиш и да се дрогираш . Но не е зле да помислиш и за това какво ще стане като спреш да тренираш !

DarkKisss
07-27-2009, 16:39
Е добре, какво ще стане? Ще спаднат леко но аз ще ги поддържам плюс това аз не се бъхам с анаболи и средства за набавяне на мускули))) Както виждаш ръцете ми са кльощави без значение че ми трябват)) Само корема е плочкест а може би и малко краката понеже обожавам бягането, но ние бягаме на дълго и отиват повече към слабо отколкото към нацепено))

Ufff
07-27-2009, 17:34
Аз мисля, че изглеждаш чудесно. Относно корема, за който мн хора се хванаха, че не е женствен - амм на снимките си го стегнала нали? Както и да е, в темата с банските видях доста разплути кореми /при все че ги бяха и глътнали на макс/, страшна красота, турска работа малко.. Това е way better както се казва.

foreverr
07-27-2009, 18:37
DarkKisss много хубава тема.И като я прочетох, все едно четях как се храня аз .Аз също спортувам и ходя и на фитнес.Храненето ми е точно като твоето, като рядко си позволявам нещо сладко/1-2 пъти месечно/
И наистина, много хора си мислят, че трудно се живее по този режим на хранене, но не е така.Свиква се и това ти става ежедневното меню :) :)

DarkKisss
07-27-2009, 18:38
Еми честно да ти кажа не съм го стегнала, защото аз като го стегна сякаш изглежда по-различно не знам нормален е .. То не като да си стегнеш бицепца, не знам как да го обясня както и да е, то като има има, като няма, ако искаш се насери от стягане файда няма))) Та както и да е и аз съм на мнението, че плочки е по-добре от висящи сланини. Плюс това разликата от плочки до висяща сланина е по-голяма, от колкото от нормален корем(без мазнина) до сланини... Абе вкарвам ебати логиката но все пак 8-)

DarkKisss
07-27-2009, 18:40
DarkKisss много хубава тема.И като я прочетох, все едно четях как се храня аз .Аз също спортувам и ходя и на фитнес.Храненето ми е точно като твоето, като рядко си позволявам нещо сладко/1-2 пъти месечно/
И наистина, много хора си мислят, че трудно се живее по този режим на хранене, но не е така.Свиква се и това ти става ежедневното меню :) :)

аз дори не се нуждая от сладко освен при много силови тренировки и то защото ще припадна. А за нормално спортуващ не чак толкова усилено е напълно разбираемо и се свиква да се яде така и дори е по-добре))) Жестоко, че има хора които спазват такъв режим като мен на хранене))

ElisaDay
07-30-2009, 15:32
Поздравления за труда и за ефекта от него :) Хубаво тяло,да.. но на мен не ми харесва. Аз съм съгласна с djuki, че едно момиче трябва да е нежно и елегантно, а не с такъв груб корем. Аз също спортувам усилено, определено по-малко от теб и съм успяла да запазя женското и нежното в себе си. Също имам плочки на корема, краката ми са супер, но пак ще подчертая не така грубо изразени...
Уважавам всичкия труд, които полагаш да постигнеш това, вероятно ти харесва, както и на други тук.. но все пак нека не забравяме, че сме момичета (:

DarkKisss
07-30-2009, 15:36
Така е, но аз искам такива мъжки плочки и си ги извайвам, не че от петобоя е станало така))

BrandNewEyes
07-30-2009, 15:37
На мен много ми харесва тялото на DarkKisss.
Наистина евала за волята и желанието да спортуваш толкова усърдно. :)

Sladurchoo
07-30-2009, 15:39
браво браво .. наистина много добре изглеждаш и си личи, че си вложила много усилия .. :) :)

Swinkenhoffer
07-30-2009, 16:02
бягането на място може ли да замести бягането навън? :D

едит: и за стягане на бюста, ако не е твърде нахално.. 8-)

DarkKisss
07-30-2009, 17:04

За бягането на място .. ъ нем :D
За стягане на бюста: лягаш по гръб вземаш в двете ръце по 1 гиря и да си легната с разперени ръце "тип Титаник :-D " и ги събираш изправени докато не се срещнат :) Дано да си ме разбрала)))

helpus
07-30-2009, 17:09
Сладоледа и той ли е забранен :D

DarkKisss
07-30-2009, 17:54
ъ да 8-)

vampirekiss
07-30-2009, 19:47
Такам темата си я бива,тялото на авторката още повече си го бива.Спирам с комплиментите. 8-) Само да попитам 1 тъпичък въпрос-може ли да се хапват солети и сухари?

Sunrisee
07-30-2009, 20:07
Ъм, малко неуместен въпрос ама..на колко си? :oops: С риск да се повторя , и аз ще кажа(в случая напиша 8-) ) 'едно голямо евала' ! :) Искрено ти се възхищавам иии може би тайничко ти завиждам хах. :)))

DarkKisss
07-31-2009, 09:54
Ъм, малко неуместен въпрос ама..на колко си? :oops: С риск да се повторя , и аз ще кажа(в случая напиша 8-) ) 'едно голямо евала' ! :) Искрено ти се възхищавам иии може би тайничко ти завиждам хах. :)))

на почти 16)))

DarkKisss
07-31-2009, 09:55
Такам темата си я бива,тялото на авторката още повече си го бива.Спирам с комплиментите. 8-) Само да попитам 1 тъпичък въпрос-може ли да се хапват солети и сухари?

не е желателно))) най-вече солетите.

hottie
07-31-2009, 10:02
DarkKisss супер си !

иначе аз спазвам подобен режим, но си хапвам сладко понякога и пийвам алкохол. Като цяло се храня здравословно и спортувам много. Коремни всеки ден, плуване, тенис, уиндсърф лятото, ски-зимата. Но не тренирам сериозно, а просто за удоволствие.

DarkKisss
07-31-2009, 15:30
Гот)) И аз съм карала сърф, леле тва братле е супер якото преживяване))) Иначе ски не съм. Много ми се кара сноуборд.. ама не мога да заеба тренировкире и просто да замина на почивка:((

hgfh
08-01-2009, 10:05
DarkKisss, имаш страхотно тяло. Поздравления за усилията и труда.Резултата определена е на лице.Малко са хората с воля ,а ти определено я притежаваш ! :)

vampirekiss
08-01-2009, 11:10
аз да попитам ти по колко коремни преси на ден правиш?всъщност по колко трябва да прави човек,ако целта му е да направи плочки и за колко време става(като спазва хранителния режим де).Ясно ми е ,че зависи и от физическото натоварване,а необходимото време е различно,но все пак. :)

DarkKisss
08-01-2009, 11:59
в момента правя по 700 с тежести)))
а когато си правех основата правех по 1000 обикновенни(ръце зад тила, изправени крака) за 27 минути ги свършвах)))

ElinoOor
08-01-2009, 12:01
:shock: аз не правя повече от 200 :shock:

DarkKisss
08-01-2009, 12:05
е това си ти... аз съм аз)))

Sunrisee
08-01-2009, 12:28
Аз уж мога да се лишавам от това-онова, но пък за сметка на това не мога да контролирам порциите си. :?

Celence
08-03-2009, 09:18
а защо консервирано не трябва да се яде? риба примерно в тия малките консерви или царевица?

DarkKisss
08-03-2009, 09:28
а защо консервирано не трябва да се яде? риба примерно в тия малките консерви или царевица?

Не че не трябва, просто не е желателно, разбира се някой път може да си позволиш, но да не ти става навик.

Complicated
08-03-2009, 09:57
А имаш ли твоя снимка от преди, когато не си започнала да спортуваш?

silver_moon
08-03-2009, 10:03
примера с консервираната царевица - има и сол и захар => не е най-полезната храна, но пък е вкусна, няма спор :-D

foreverr
08-03-2009, 19:04
в момента правя по 700 с тежести)))
а когато си правех основата правех по 1000 обикновенни(ръце зад тила, изправени крака) за 27 минути ги свършвах)))
:) Е браво, че правиш по толкова много.Аз пък правя по 400-500 и то ебз тежести, но пак съм доволна.Нямам плочки но корема ми е мн стегнат.И като силно си стегна коремните мускули съвсеееееем леко се виждат плочки. Но толкова леко се виждате, че като ги снимам не се виждат на снимка :D И все пак аз на това съм доволна.

heiress
08-03-2009, 21:55
Аз мисля, че от тялото ти само краката са наред. Другото е под всякаква критика.
! Мое мнение.

Zaharinka
08-03-2009, 23:00
DarkKisss има мн добро тяло спор няма.За тези които скачат против изразените и мускули,не мога да ви разбера чесно.Аз пък мразя слаби и отпуснати ебати ужаса заклевам се...Лично,страшно харесвам атлетични тела и се грижа за моето собствено.Хранителният ми режим е стриктен,но не избягвам бавни въглехидрати.От бързите въглехидрати си позволявам сладки плодове.Тестено не съм хапвала от страшно много време дори не помня... 8-).Тренирам тае бо усилено от 1 година,но явно тялото си ми е по друга структура и никога няма да имам клечести крака... :cry:

foreverr
08-04-2009, 11:56
DarkKisss има мн добро тяло спор няма.За тези които скачат против изразените и мускули,не мога да ви разбера чесно.Аз пък мразя слаби и отпуснати ебати ужаса заклевам се...Лично,страшно харесвам атлетични тела и се грижа за моето собствено.Хранителният ми режим е стриктен,но не избягвам бавни въглехидрати.От бързите въглехидрати си позволявам сладки плодове.Тестено не съм хапвала от страшно много време дори не помня... 8-).Тренирам тае бо усилено от 1 година,но явно тялото си ми е по друга структура и никога няма да имам клечести крака... :cry:
Дамм и аз тренирам и не фитнес ходя, но строктурата ми е друга и краката не са ми дебели, но не са ми и келчави, каквито и искам да са ми.Но какво да се прави, не можем всички да сме с слаби крака.Ето ме и мен-не съм мн слаба, но какво да се прави
http://img.bgpetition.com/u1155/

Pliok0019
08-04-2009, 12:29
Бе то това не е живот,всеки ден нз си колко лицеви опори,коремни преси,не яж това,не яж онова...
Пък и аз си харесвам тялото.
Съгласна съм. Спорта отнема доста време... а и всичкото това ограничаване и т.н... Дори не бих опитала.

Аз и ям всичко, и си пийвам, много рядко правя коремни преси, а ако направя те са около 50 :oops: Омръзва ми, става ми скучно и т.н...но най-странното е че корема ми е стегнат. Е нямам плочки естествено.

Май всичко е въпрос и на структура. Благодаря на мама и татко за гените.

Чудя се как ти остава време за социалните контакти, за уроците в училище и т.н.?

mArMaLaDkA
08-04-2009, 12:33
Има разлика между атлетично и мускулесто.

Zaharinka
08-04-2009, 12:51
Има разлика между атлетично и мускулесто.
Ест. И двете стоят мн добре освен ако не си културистка 8-)

mArMaLaDkA
08-04-2009, 13:00
Под атлетично женско тяло, разбирам да има стегнати бедра, хубаво стегнато коремче, може и с леко изразени плочки, но дотам.
Силно изразени бицепси или плочки на момиче на мен не ми стоят женствено.
ДаркКис наистина има хубаво стегнато тяло, но съм на мнение, че се е вманиачила и продължава да се вманиачава в идеята да стане Мистър Пропър.

myHeartIsOnlyForYou
08-04-2009, 13:03
Дамм и аз тренирам и не фитнес ходя, но строктурата ми е друга и краката не са ми дебели, но не са ми и келчави, каквито и искам да са ми.Но какво да се прави, не можем всички да сме с слаби крака.Ето ме и мен-не съм мн слаба, но какво да се прави
http://img.bgpetition.com/u1155/
И колко по-слаби крака искаш??? :shock: Така си ти екстра,ако са по-слаби,а корема ти си остане такъв ще е смешно!!!Какво не си слаба ти си направо клечка бее.....на колко си?????

heiress
08-04-2009, 19:33
Не мисля, че е толкова важно момичетата да са като анорексички.. много по- важно е да са женствени..

emin3mchet0
08-05-2009, 12:02
heiress, евала =D> Аз съм на същото мнение, не искам да обидя никой просто моя гледна точка на нещата :)

Luscious_Heart
08-05-2009, 12:44
Браво, DarkKisss! :grin:
Аз сега лятото тичам всеки ден по 30 минути, отделно правя упражнения вкъщи или в зала за около 40-50 минутки. Засега това ми е достатъчно, но искам ся като почне даскало да се заема с някой спорт, така да се каже - професионално.
Някой питаше как да се съчетае сичко тва с даскало и т.н... Еми правиш си един план на деня - включваш ученето, задължителния здравословен сън и спорта и си готов. Компа еби го. :D

А за тънките крака - от опит знам, че най-добре ги ваят тичането, плуването, танците.

Да добавя и за целулита - спорта помага наистина, ала се иска и друго: някой гел с такова предназначение, както и здравословно хранене.

Zaharinka
08-05-2009, 17:38
За целулит-> кафе разтворено в малко вода слагате на проблемните места и търкате докато ви писне.След това се маже с хидратантен крем. :-)
Ест тряя се поизпотите и да изпиете мн течности за прекрасни резултати.

DarkKisss
08-06-2009, 07:19
Прочетох това, което изпуснах докато бях на състезание и много се радвам, че има такива които ме подкрепят. Разбира се има такива които не одобряват мъжко мускулест корем, но на мен страшно ми харесва)) Както и да е, но се радвам, че ми четете режима и дано на някого му помогне)) ИИ да знам, че прекалям, но ще се похваля 8-) Взех златен медал :)

VaSs965
08-06-2009, 07:37
И аз съм в същото положение и наистина мисля, че е мн по-добре да се храниш здравословно и да се движиш... аз също съм спортистка и знам че тфа действа .. пък и ще са чувствате мн по добре
:P :-)

foreverr
08-06-2009, 09:35
Прочетох това, което изпуснах докато бях на състезание и много се радвам, че има такива които ме подкрепят. Разбира се има такива които не одобряват мъжко мускулест корем, но на мен страшно ми харесва)) Както и да е, но се радвам, че ми четете режима и дано на някого му помогне)) ИИ да знам, че прекалям, но ще се похваля 8-) Взех златен медал :)
:shock: Бравооооооо, по добра от тебе няма, щом си взела златния медал :grin: :grin: :)

mimsiii
08-06-2009, 10:42
Не мисля, че е толкова важно момичетата да са като анорексички.. много по- важно е да са женствени..
+1 ;-)

DarkKisss
08-06-2009, 10:45
:shock: Бравооооооо, по добра от тебе няма, щом си взела златния медал :grin: :grin: :)

4-ти златен ми е за 1 година 8-)

S_L_A_D_U_R_K_A
08-06-2009, 19:05
Да взема да пусна снимки на мен и моята приятелка ;)

DarkKisss
08-06-2009, 19:19
Да взема да пусна снимки на мен и моята приятелка ;)
http://i28.tinypic.com/27zw2hl.jpg
http://i26.tinypic.com/n5nb5i.jpg

Е хараби, че любителски се занимаваш с фитнес)) Браво, че са останали такива))

therichbitch
08-06-2009, 19:24
^ русата има наченки на плочки, обаче има коремче, тва не ме кефи много, нищо лично :)

S_L_A_D_U_R_K_A
08-06-2009, 19:25
Аз тренирам карате и 3 пъти в седмицата фитнес, отделно на ден изминаваме поне 5-6 км пеша. Хранителния режим е сходен с малки изключения, хапваме повече месо и се наливаме с много вода.

S_L_A_D_U_R_K_A
08-06-2009, 19:33
^ русата има наченки на плочки, обаче има коремче, тва не ме кефи много, нищо лично :)
Относно "русата" няма наченки на плочки, а има направо шоколадови блокчета...само човек занимавал се с това знае колко трудно се постига.

brokeninside13
08-06-2009, 21:51
Извинявам се за глупавия въпрос, но искам да попитам...от скачане на въже свалят ли се мазнини..отслабва ли се от скачане на въже, и ако го съчетая с бягъне след колко време горе-долу ще има ефект? мерси предварително! :)

silver_moon
08-07-2009, 06:58
Извинявам се за глупавия въпрос, но искам да попитам...от скачане на въже свалят ли се мазнини..отслабва ли се от скачане на въже, и ако го съчетая с бягъне след колко време горе-долу ще има ефект? мерси предварително! :)
о да, свалят се :) . Скачането на въже е едно добро кардио, но трябва да имаш много мили съседи :D :D :D

myHeartIsOnlyForYou
08-07-2009, 08:39
Даамм свалят се :) .Но авторката го е написала...не чете ли темата :-D .

DarkKisss
08-07-2009, 09:20
Относно "русата" няма наченки на плочки, а има направо шоколадови блокчета...само човек занимавал се с това знае колко трудно се постига.
http://i32.tinypic.com/2ikbdja.jpg

Така е. Трудно се постига, от опит знам :wink: А относно шоколадовите плочи .. Ъ, извинявай но не ги виждам, има стегнат корем, но не и 6 равномерно разчертани плочки :wink:

brokeninside13
08-07-2009, 09:43
Даамм свалят се :) .Но авторката го е написала...не чете ли темата :-D .

Оо :? :shock: Тва съм го пропуснала...извинявам се :) Мерси много.

DarkKisss
08-07-2009, 18:33
Дарк Кис, може ли да искам твоето мнение 8-)
Нали първата-втората седмица като почнеш режим отслабваш на вода, но не и на мазнини - това го минах - от вода отслабнах 4 кг., сега съм в застой и ми остават 7 кг мазнини. В момента правя по 100 коремни от това клипче http://vbox7.com/play:0ba91504 + гръб (лягам по корем и вдигам ръцете и краката max нагоре) , бягане - 3 обиколки на стадион, 4х50м спринт, други бегови упражнения, но не им знам имената-общо 7-8 упражнения по 50 или 100 метра, всеки ден различно. Понякога правя и ОФП.
За хранителния режим съм си твърд инат - не искам да спазвам диета, че много съм патила. По-добре по-бавно да стане, но сигурно от колкото после след някой друг месец да си върна. Естествено ограничавам се, гледам и какво ям. Решила съм да не ям нищо, което съдържа неорганични съставки - примерно оцветители, ароматизатори, разни протеини на прах, консерванти и т.н. Може да ям сол, сладки плодове, дори олио, но нищо неорганично.
Така като гледам си наясно с нещата и бих искал да знам дали можеш да ми препоръчаш още нещо.

Ако си доволен от това което вършиш окей.
Аз бих ти препоръчала всеки ден ОФП и заеби спринтовете, бягай на дълго за слаби и стегнати бедра, спринта ти прави по-мускулест баджака а ако по него има мазнина става голям и е грозна картинка. Бягай ако ще и бавно но задължително надълго и се разтягай преди и след бягане)))

DarkKisss
08-07-2009, 18:55
Така първо ми кажи каква ти е целта от натоварването и ще се опитаме заедно да ти съставим режим на ОФП.

DarkKisss
08-07-2009, 19:27
Значи забрави за силови упражнения, защото с тях ти не сваляш а качваш килограми, които са мускулна маса на практика и тежат три пъти повече от мазнината. Бягай на дълго, прави коремни преси, от силовите може само да клякаш, прави за вътрешна външна част на бедрото упражнения аз не мога да ти го обясня как точно но като набереш ще ти излезнат картинки преполагам и упражнения за дупето, което ся ще се опитам да обясня: лягаш по гръб, вдигаш си от кръсна на горе със сгънати колене и стъпила на пода и стягаш половинките на задника и после надолу отпускаш, не нзма дали ме разбра.. може да вдигаш горички по различни начини и така .. ))))))

harabelka
08-07-2009, 19:31
Някой да ми каже упражнения за талията? :)

DarkKisss
08-07-2009, 19:42
наклони в страни със събрани над главата ръце опънати))

TheGirlNextDoor
08-07-2009, 19:44
и аз имам въпрос за бедрата..Не са ми кой знае колко дебели ама имам мусколи.Като малко бях кльощава и после започнах да тренирам волейбол иии..Та въпроса ми е от бягането/скачане на въже могат ли да ми станат още по дебели? :S

DarkKisss
08-07-2009, 19:53
и аз имам въпрос за бедрата..Не са ми кой знае колко дебели ама имам мусколи.Като малко бях кльощава и после започнах да тренирам волейбол иии..Та въпроса ми е от бягането/скачане на въже могат ли да ми станат още по дебели? :S

глупости!

TheGirlNextDoor
08-07-2009, 20:06

глупости!

наистина ли?
страх ме е да не станат по-мусколести и гадни/дебели/ ;Xx

DarkKisss
08-07-2009, 20:12

глупости!

наистина ли?

няма да ти станат големи бутовете от бягане на дълго и скачане на въже, така се топят мазнини))

TheGirlNextDoor
08-07-2009, 20:14

глупости!

наистина ли?

няма да ти станат големи бутовете от бягане на дълго и скачане на въже, така се топят мазнини))

идеалноо (хепи)

мерси много : ))

lyyly
08-07-2009, 21:50
Не знам дали тук трябва да питам,но не ме съдете..
Значи,ако тичам по 1-2 часа на ден,карам колело,правя коремни преси и спазвам няк'ъв режим на хранене,мога ли да сваля някой килограм за 1 седмица или ще трябва по-дълго време?

linaXX
08-07-2009, 22:33
И аз да се включа :D Има ли някакъв начин по който да надебелея малко в краката [звчи тъпо,ама ха де :-D ] Много са ми клощави и е грозна гледка. Тежа 39г. и съм 160 :D

heiress
08-07-2009, 22:35
И аз да се включа :D Има ли някакъв начин по който да надебелея малко в краката [звчи тъпо,ама ха де :-D ] Много са ми клощави и е грозна гледка. Тежа 39г. и съм 160 :D
Карай колелото във фитнеса. ;)

DarkKisss
08-08-2009, 09:53
Не знам дали тук трябва да питам,но не ме съдете..
Значи,ако тичам по 1-2 часа на ден,карам колело,правя коремни преси и спазвам няк'ъв режим на хранене,мога ли да сваля някой килограм за 1 седмица или ще трябва по-дълго време?

Зависи от структурата ти и от това колко тежиш и така нататък аз не мога да кажа ей така без да знам или да съм погледнала :wink:

therichbitch
08-08-2009, 23:12

глупости!

наистина ли?

а бягането на дълги разстояния с какво темпо е,че аз не съм мн навътре и вчера като ходих да тичам на стадиона почнах мн бързо, щото по пр си тичам бързо, ама естествено се изморих и после вървях малко и после тичах, ма бавно :lol: :lol: :lol: абе нищо не стана,та колко обиколки трябват г/д на един стадион /не мн голям/, за да се постигне ефект на "слаби крака", а не на мускулести, защото те мойте и без тва са малко мускулести, та....

Margoto0
08-09-2009, 11:57

Искаш да кажеш мускули вероятно,защото мазнини не ти трябват :D
Значи каране на колело,клекове /със някаква малка тежест може по-нататък/.Бягане,както спобена Дарккис от спринтовете се правят мускули.Потърси в интернет е пълно с различни упражнения за бедра,но според мен фитнеса не е подходящ,защото си момиче и може да станат прекалено големи и грозни,но то си зависи от интензивността и по колко ги правиш.Но и със упражнения ще стане.Не прекалявай със силовите упражнение,за да не ти се очертаят съвсем големи мускули,че мускули се топят по-трудно от мазнините.
Надявам се да помогнах и успех

DarkKisss
08-09-2009, 14:51

глупости!

наистина ли?

а бягането на дълги разстояния с какво темпо е,че аз не съм мн навътре и вчера като ходих да тичам на стадиона почнах мн бързо, щото по пр си тичам бързо, ама естествено се изморих и после вървях малко и после тичах, ма бавно :lol: :lol: :lol: абе нищо не стана,та колко обиколки трябват г/д на един стадион /не мн голям/, за да се постигне ефект на "слаби крака", а не на мускулести, защото те мойте и без тва са малко мускулести, та....

еми не знам .. около 15 обиколки мисля за нормално момиче, което не се занимава усилено с лека атлетика или сериозен спорт си е добре .. бягай както смяташ че ще издържиш и 15-те обиколки БЕЗ да спреш и се разтягай преди и след тичането за да не ти се схващат мускулите а да се издължават (т.е. изгеждат по-слаби :-| ) .. това е))

TheGirlNextDoor
08-09-2009, 19:19
15 обиколки о.О.
само аз ли не мога да ги направя толкова? :(

stefity
08-09-2009, 19:22
Аз съм правила 20 :) Наистина, ако си карате с нормално темпо, не са толкова много. :)

TheGirlNextDoor
08-09-2009, 19:28
Аз съм правила 20 :) Наистина, ако си карате с нормално темпо, не са толкова много. :)

мен или ме заболява страната..или с дишането не мога да се оправя(въпреки,че го контролирам до колкото мога)..или ми умаляват краката :xX

не мога да си представа как правите по 20 и нагоре..

therichbitch
08-09-2009, 20:34
15 обиколки о.О.
само аз ли не мога да ги направя толкова? :(

оо миличка, не си само ти, повярвай, иначе мс на Дарк кис за инфото :)

DarkKisss
08-09-2009, 21:42
Правилното дишане при бягане на дълго се осъществява като се вдишва през носа и се издишва през устата, вероятно го знаете, а ако ви заболи отстрани по0дълбоко издишайте и вдишайте за да може да се разкара целия въглероден диоксид. :)
(не съм мн добра в обясненията но все пак)

DeNNichkA
08-09-2009, 22:40
Здрасти! Видях,че определно си много навътре в тази материя и аз реших да се допитам до теб. Искам да сваля около 4-5кг. Не съм дебела, но съм отпусната. Започнала съмда ходя всеки ден на стадиона и правя десетина обиколки(25 минути). Хляб не ям, както и не употребявам алкохол, не пия газирано. Предимно си похапвам домати и Активия (натурална) и плодове (предимно праскови). Лошото е, че от време на време похапвам по нещо сладко. Не мога да издържа без него. От утре започвам и с коремни преси. Мисълта мие какво още мога да включа, за да има видим резултат след 2-3 седмици?
PS Искам да систегна най-вече бедрата и корема, но заначало имам малко мазнинки в коремната област да махна.
ПС2 Ето снимка ако е необходимо:
http://i5.photobucket.com/albums/y168/sweetdeni_f/DSCF6642-3.jpg
http://storage3.album.bg/049/dscf6647_b46d3_14997573.jpg

EarthShaker
08-09-2009, 23:04
^искам да отбележа само, че имаш много добре оформени ръце :) рамо, бицепс 8-)

щом избягаш 10 обиколки не смятам, че прегрешаваш много ако хапнеш малко, или ядеш нещо сладко.. все пак тялото се нуждае от енергия и не е много добре да я получава, само от разградените мазнини :)

(не знам как така решавате, че имате 4-5 кила за сваляне.. това са ти може би 9% от теглото)

DeNNichkA
08-10-2009, 06:58
^искам да отбележа само, че имаш много добре оформени ръце :) рамо, бицепс 8-)

щом избягаш 10 обиколки не смятам, че прегрешаваш много ако хапнеш малко, или ядеш нещо сладко.. все пак тялото се нуждае от енергия и не е много добре да я получава, само от разградените мазнини :)

(не знам как така решавате, че имате 4-5 кила за сваляне.. това са ти може би 9% от теглото)
Първо благодаря :)
Иначе имам малко мазнинки в областта около корема и вътрешната страна на бедрата. Тъй като тренирам спортни танци имам добре оформени прасци и бедрата са ми стегнати от външната страна, но коремът ми е доста отпуснат и ми се иска да го стегна за месец :)
С хапването гледам да не прекалявам , но иамм чувството, че няма никакъв ефект.
И още един въпрос: Мога ли да си хапвам сирене или не е мнг препоръчително, защото много обичам :-D

DarkKisss
08-10-2009, 09:24
DeNNichkA

Значи, фигурата ти не е много зле, наистина ще е добе да понаблегнеш на коремните преси. След 2-3 седмици трудно ще видиш резултат, трябва време, търпение и постоянство. А за проблема със сладкото, еми ако ти се дояде, купуваш си сушени плодове- фурми, стафиди, може няколко шайби ананас, сушени кайсии (помагат за целулита съм чела), малко медец с орехи. Това ще ти даде енергия за спорта и няма да лепиш :) А за вида кормни преси, еми прави си от обикновенните и увеличавай постепенно бройката им, за дупето и бедрата бягането и скачане на въже са много ефективни и се стреми да ходиш много пеш. Това е от мен, успех :)

DarkKisss
08-10-2009, 09:25
Ии да, може да хапваш нискомаслено сирене, а понякога и нотмално каквото ти си обичаш, не е проблем, това е калций :)

Luscious_Heart
08-10-2009, 10:13
20 обиколки на стадион... Кажете ми в метри колко е обиколката на един стадион? :) Тук наоколо няма стадион, затова тичам в двора на училището.

DarkKisss
08-10-2009, 10:22
В училищен двор е най вероятно 200-300 макс обиколката. На голям стандартен стадион обиколката трябва да е 400 метра))

NnIkITYy
08-10-2009, 10:25
нормалният стадион е 400м, но мисля че има и по 300м :)

DarkKisss
08-10-2009, 10:27

охооо 8-) шефе :D

DeNNichkA
08-10-2009, 16:00
DeNNichkA

Значи, фигурата ти не е много зле, наистина ще е добе да понаблегнеш на коремните преси. След 2-3 седмици трудно ще видиш резултат, трябва време, търпение и постоянство. А за проблема със сладкото, еми ако ти се дояде, купуваш си сушени плодове- фурми, стафиди, може няколко шайби ананас, сушени кайсии (помагат за целулита съм чела), малко медец с орехи. Това ще ти даде енергия за спорта и няма да лепиш :) А за вида кормни преси, еми прави си от обикновенните и увеличавай постепенно бройката им, за дупето и бедрата бягането и скачане на въже са много ефективни и се стреми да ходиш много пеш. Това е от мен, успех :)
Мерси за съвета, но пробема е, че не обичам сушени плодове. Ще ям преснички. А плодовата Активия вариант ли е?
Иначе пеша ходя много. Това ми е основния транспорт.
От вчера почнах даправя коремни преси от едно клипче, което някой беше постнал тук - 10 упражнения за корем и ще правя по две серии.
Надявам се скоро да има резултати
Btw може ли да постнеш твоя снимка преди да започнешда тренираш изобщо?

DarkKisss
08-10-2009, 16:20
Подовата активия е позволена да, може да ядеш и извара смесена с няколко лъжици кисело мляко и супена лъжица мед- вкусно и полезно))) А за снимката, сори ноо съм на лаптопа и тук нямам такива архиви от снимки както на големия((

DarkKisss
08-10-2009, 16:22
не 20, много дадох, давайте по 10.
То 4 км не е кой знае какво))

ElItoOoO
08-10-2009, 16:23

охооо 8-) шефе :D

btw дарк кис не искам да те обиждам или нещо такова,но забелязах,че когато някой друг изказва мнение различно от твоето ти му отговаряш така сякаш той/тя нищо не разбира от това и че ти си най на "ти" със спорта,здравословното хранене и т.н.Не искам да се заяждам,но просто ми направи впечатление като четох темата. :-o

ПС:браво,страшно тяло имаш! :)

DarkKisss
08-10-2009, 16:34
Не бе.. Това е едно момиче с която заедно тренираме и не мислех че ще влезе във форума и затва го написах не че нещо :lol:

DeNNichkA
08-10-2009, 21:13
:shock: 400 метра обиколката на стадиона?! на мен ми изглежда доста повече 8-) а лекоатлетите в нашия град дето ходят по състезания и т.н. правят по 10 обиколки макс, кви са тия 25 обиколки :shock: хвърлихте ме в несвяст. а и за хора дето не са тренирали абсурд да почнат с 25 обиколки

Деничка, какво правиш за ръцете?
Всъщност е момента нищо. Тъй като в момента в спортните танци сме в почивка и сега само тичам и коремни. Иначе на тренировки там правим и по малко лицеви опори :)
А за тичането - аз правя по 10-12 обиколки всяка сутрин (ставам в 8 без 15 и в 8 съм на стадиона) с МП3 плейъра. Времето минава бързо и не се усещат :)

Carlos
08-10-2009, 22:54
Не си ли прекалила малко с тея плочки... Остави ги за момчетата. На едно момиче не смятам, че отиват такива.
Иначе браво за упоритостта. Много хубави занимания имаш, дано не се предадеш :)

term0t0
08-11-2009, 07:40
нормалният стадион е 400м, но мисля че има и по 300м :)300м е обиколката на футболното игрище по правоъгълника ако бягаш..Колко стотици съм избягал..

Иначе аз излизам навън и ритам,там работата е тръгни спри,спринт,скачане,борба..� �наче за мен най-великия спортист е Гатузо,този човек под 13 километра на мач не пада.

ri41
08-11-2009, 07:54
това за алкохола нз колко е вярно, дебел алкохолик не съм виждала, всичките са слаби и мършави :D

EarthShaker
08-11-2009, 09:16
^шот нямат пари да ядът...

иначе разните чичковци с шкембета 2 метра пред тях не си ли виждала :)

DarkKisss
08-11-2009, 09:24
^Така така ))) Виното особенно е много калорично :?

DeNNichkA
08-11-2009, 09:54
Аз съм щастлива, че поне алкохол не пия и няма да ми някакво лишение. Само този шоколад да не беше толкова вкусееен :-D

DarkKisss
08-11-2009, 09:56
Аз съм щастлива, че поне алкохол не пия и няма да ми някакво лишение. Само този шоколад да не беше толкова вкусееен :-D

Е, ти можеш да речем веднъж в седмицата да си хапнеш натураленчерен около 50 грама, не е смъртоносно)))

MP
08-11-2009, 10:13
Диабетичните шоколади също са вариант.След като около 4-5 месеца не бях пипал сладко и хапнах един такъв,ми се стори наистина МНОГО сладък 8-)

DarkKisss
08-11-2009, 10:15
Диабетичните шоколади също са вариант.След като около 4-5 месеца не бях пипал сладко и хапнах един такъв,ми се стори наистина МНОГО сладък 8-)

Да има един "Синеморец", 25 грама е едничкото, струва 40 стотинки във Варна и е бая сладичко поне за мен.

term0t0
08-11-2009, 10:33

Да има един "Синеморец", 25 грама е едничкото, струва 40 стотинки във Варна и е бая сладичко поне за мен.Ама ти от Варна ли си бе,градски..

stefity
08-11-2009, 11:43
Много станахме от Варна тука ми се струва... 8-) 8-) 8-) Мафия ще правим!

LittleSunshine
08-11-2009, 12:04

За бягането на място .. ъ нем :D
За стягане на бюста: лягаш по гръб вземаш в двете ръце по 1 гиря и да си легната с разперени ръце "тип Титаник :-D " и ги събираш изправени докато не се срещнат :) Дано да си ме разбрала)))

Аз искам да попитам относно това упражнение колко трябва да са тежки гирите? :)

term0t0
08-11-2009, 12:52
Че аз съм си мафиот,пък може и плуване да почна..DarkKisss пази се,че приливна вълна иде..

Axel_f
08-11-2009, 13:01
Абе тая режим като го чета не мога да повярвам, че има хора дето да го спазват на 100% :? Например пържените тиквички или картофи 1,2 пъти в седмицата толкова ли са фатални?Или всеки ден по нещо сладко? Не мисля. Зависи от организма на всеки. Аз например съм с ниско кръвно и всеки ден трябва да хапна нещо сладко, иначе може да ми стане лошо. А имам хубава спортна фигура (без плочки де :D ) и без да тичам по 4 км на ден и без да правя по 50 коремни преси. Старая се да се храня здравословно, но общо взето изяждам промишлени количества :lol: Правя упражнения с гирички и коремни 1-2 пъти седмично, ходя доста пеша и от време на време карам колело. Явно съм от късметлийките.

ПП Сега лятото при това хубаво време има толкова много неща, които могат да се правят на открито, разходки на Витоша или на басейн :-D Това според мен замества фитнеса.

SexYLipS
08-11-2009, 16:47
DarkKisss: Да от Варна съм. А относно тва с гиричките, можбе да са и по 2 кг или 3 кг :)

excellence
08-11-2009, 17:36
искам да попитам има ли някакво упражнение за тази част на тялото:
http://tinypic.com/r/30981vt/3
моето е супер дебело там, чак ме е срам да си облека потник. Знам, че там има някакъв мускул ама дали месото може да се повлияе по някакъв начин :oops:

ri41
08-11-2009, 18:26
лицеви упори или фитнес, там ще ти изготвят програма

DarkKisss
08-11-2009, 20:19
Лицеви опори и това което казах, че лягаш на земята с разперени ръце във всяка по една гиричка и ги свързваш пред себе си изправени и то е хем за бюста хем за там))

chefzz
08-11-2009, 21:08
Айде да се набутам и аз...така някъде прочетох че правите по еди си колко 100-200 преси на ден..тка..

Някой може да им се стори тъпо, но ако правите всеки ден коремни преси организма свиква с това и като цяло няма ефект да ги правите всеки ден..2-3 пъти на седмицата е достатъно

DarkKisss
08-12-2009, 05:25
Айде да се набутам и аз...така някъде прочетох че правите по еди си колко 100-200 преси на ден..тка..

Някой може да им се стори тъпо, но ако правите всеки ден коремни преси организма свиква с това и като цяло няма ефект да ги правите всеки ден..2-3 пъти на седмицата е достатъно

Не знам до каква степен си прав, но основата на пресата си я направих чрез 10 месеца всеки божи ден коремни преси. После започнах през ден, но с тежести и съвсем различни, за релеф. И сега си я карам през ден и ефекта е видимо страхотен, НО започнах чрез всеки ден :)

MP
08-12-2009, 09:31
Аз пък мисля,че по-скоро си постигнала всичко с правилно хранене.Всеки човек има коремни мускули,но подкожната мазнина пречи да се видят.

DarkKisss
08-12-2009, 09:33
Аз пък мисля,че по-скоро си постигнала всичко с правилно хранене.Всеки човек има коремни мускули,но подкожната мазнина пречи да се видят.

Освен правилното хранене. Е на и майка ми се храни правилно, но не виждам 6 разчертани плочки на корема й)))) Все пак тези мускули трябва да се развиват)))

Tanchityyyy
08-12-2009, 12:58
Тъй като аз живея в село нямам възможност за фитнес , а относно бягането много бъзро се изморявам и не е много за мен . От скоро правя коремни преси за да си стегна корема и като цяло не съм дебела, аз си се харесвам,обаче проблема ми е,че отстрани на кръста имам едни масни натрупвания и като обуя дънки тези натрупвания изхвърчат и стой грозно. Та искам да попитам имали начин,с някакви упражнения или нещо друго,малко по малко да се оттърва от тях? :)

Celence
08-12-2009, 14:02
а относно бягането много бъзро се изморявам и не е много за мен .

Изморяваш се сигурно, защото почваш много силно да бягаш. Почвай леко, а не все едно някой те гони. Дори да подобява повече на бързо ходене , от колкото на бягане щом се изморяваш бързо. Може да правиш и упражнения за глезен, защото за да бягаш дълги разтояние ти трябва здрав глезен. Упражнението е просто - заставан на тротоар или стълби на пръсти и почваш да движиш глезена нагоре-надолу. Но гледай да движиш глезена, а не толкова да тресеш тялото си, че като гледам много хора се тресат нагоре-надолу, а всъщност едва движат глезена. Така 3 серии по 50. Може и на скачаш на едно място, пак 3 серии по 50.

А аз съм в дупка. :( От две седмици не стига, че не съм мръднала надолу с кг, а и съм качила 2 кг :? :shock: Непонятно ми е. По два пъти на ден тренирам, не ям чак толкова много, а сладко, газирано и пържено въобще не вкусвам, само пълнозърнест хляб от тестяното. И направо...........

somanycookies
08-12-2009, 14:34
Бягането нагоре-надолу по стълбите препоръчва ли се?

Tanchityyyy
08-12-2009, 14:38
Да ама аз не държа толкова да отслабна както писах по горе ме интересува за масните натрупвания около кръста това е най-важния ми проблем . Ако е възможно да ми кажете някакво упражнение . Мс предварително :)

ri41
08-12-2009, 14:57
Да ама аз не държа толкова да отслабна както писах по горе ме интересува за масните натрупвания около кръста това е най-важния ми проблем . Ако е възможно да ми кажете някакво упражнение . Мс предварително :)
паласки се казва, или любовни дръжки както искаш го наричай, стяга се с скачане на въже и каране на колело :)

DarkKisss
08-12-2009, 15:44
паласки се казва, или любовни дръжки както искаш го наричай, стяга се с скачане на въже и каране на колело :)

и разтягане също :)

http://i29.tinypic.com/160zw3q.jpg

DarkKisss
08-12-2009, 15:46
Celence

Възможно е огразнизъмът ти да е в шок от рязката промяна и да трупа/пази всичко което му даваш от страх да не получи повече, но като види че системно му даваш по нещо малко и ще отпусне и ще видиш, че ще свалиш))))

LadyGaga91
08-12-2009, 15:55
Имам 1 въпрос. Може ли да земеня бягането с кростреножор, защото при нас няма къде да се бяга :?
ПП:Режимът е страхотен :grin:

DarkKisss
08-12-2009, 16:04
Имам 1 въпрос. Може ли да земеня бягането с кростреножор, защото при нас няма къде да се бяга :?

По принцип да, но не е толкова ефективно))) Понеже от крос тренажора по-скоро ти заяква тласкача (задната част на крака) и стават по-корави, а ти се стремиш към сваляне на мазнинка, а то става с друсане т.е. бягане.

term0t0
08-12-2009, 16:07
DarkKisss,я кажи най-добрия треньор по плуванеи до 2-3 седмици да почвам и да се готвя да те громя?!

plamka
Вие ми разбихте представите тотално, сериозно.. С тея 10-15-20 обиколки на стадиона... Аз една като направя и ми причернява, обливат ме топли вълни и ми се вие свят... Абе чувствам се като ритана зелка.. Дори е имало случаи, в които съм повръщала. Според личната ми лекарка е защото съм анемична,но не съм много сигурна. На фитнеса съм бягала максимум километър на пътеката и то започнах от 500 метра и увеличавах всеки ден с по малко.

LadyGaga91
ок. Ще измисля нещо с бягането. бтв само мен ли ме заболява кръста още на 10-тата коремна преса ? :shock:

plamka
08-12-2009, 16:08
ок. Ще измисля нещо с бягането. бтв само мен ли ме заболява кръста още на 10-тата коремна преса ? :shock:
Не, само че мен на 15тата :lol: Аз ги правя на серии и се опъвам хубаво между сериите.

DarkKisss
08-12-2009, 16:10
DarkKisss,я кажи най-добрия треньор по плуванеи до 2-3 седмици да почвам и да се готвя да те громя?!

Еми най-добър треньор ... Всъщност ела да тренираш плуване при мен, има един руснак, който набира хора за плуване. Тъкмо да ме видиш фейс то фейс, да те видим кво представляваш))) Иии да .. докато ме разгромиш аз ще се пенсионирам сигурно :wink:

LadyGaga91
08-12-2009, 16:12
Вие ми разбихте представите тотално, сериозно.. С тея 10-15-20 обиколки на стадиона... Аз една като направя и ми причернява, обливат ме топли вълни и ми се вие свят... Абе чувствам се като ритана зелка.. Дори е имало случаи, в които съм повръщала. Според личната ми лекарка е защото съм анемична,но не съм много сигурна. На фитнеса съм бягала максимум километър на пътеката и то започнах от 500 метра и увеличавах всеки ден с по малко.
От анемията е. И аз имам (хемоглобина ми е макс. 85 :-o ). И при мен го има виенето на свят и прочие.

somanycookies
08-12-2009, 16:14
А така може ли да се получи плосък корем без плочки (щото не ги ща :D ).
И отново: бягането по стълбите препоръчва ли се?

DarkKisss
08-12-2009, 16:39
А така може ли да се получи плосък корем без плочки (щото не ги ща :D ).
И отново: бягането по стълбите препоръчва ли се?

Да, но с него се заяква, а не се отслабва)))

Bianca
08-12-2009, 16:47
Това на аватара ти ли си? :)

falshiwata
08-12-2009, 16:51
Найстина имаш много добре оформено тяло.. ;) .. Но не мислиш лич че за едно момиче е по-важно да изглежда женствено.. ;) .. Аз лично също тренирам всеки ден и съм на определен режим.. но гледам да не прекалявам..да запазя женствеността си.. :) Това е моето мнение.. ;)

veselomomi4e
08-12-2009, 17:13
И аз тренирам...всеки ден ,лекоатлетка съм.И петобой съм тренирала(по-скоро фехтовка).Знам какво е всеки ден да умираш на стадиона...схващане,повръща не...ама това сме ние спортистите маниаци от всякъде.Мисля че при теб(момичето което е написало тази тема) спорта не е начин за оформяне на фигурата...това го правиш за медалите...знамкакво е.Така, че момичета да знаете едно от мен можете да ядете сладко ама блъзкайте всеки ден на стадиона и няма начин да сте дебели.Вярвайте ми 8)

ri41
08-12-2009, 17:25
дарккис е пич, евала за тялото, повечето момичета ги мързи да станат от компютъра а тя е с толкова атлетична форма, тая тема замества всички други важни теми в тоя раздел които се късаят за отслабване и фигура

DarkKisss
08-12-2009, 17:34
Благодаря за коментарите.
А весело момиче, определено е така. Радвам се че ме разбираш)))
Темата е хубава според мен, защото това не е диета на "Курра ми Иванов", който изследвал дрън дрън. Това е от личен опит хора. Аз не съм си и мечтала за плочки, имах корем, неоформен задник, крака... Абе няма кво да ви обяснявам повече, но волята е най-важното :)

term0t0
08-12-2009, 17:36
Това на аватара ти ли си? :)Епа,тва ми е съкровището.. 8-)

PS:ДаркКисс не бъди сигурна,ако искам машина мога да стана

Complicated
08-12-2009, 17:39
DarkKisss, поздравления! Имаш ненормално яко тяло. Хубаво е да има повече хора с такава воля. И аз почнах да спортувам, обаче не професионално. Бягам, карам колело и играя баскет и то доста, и естествено хранителен режим. А едно въпросче-имала ли си мазнини преди да започнеш да тренираш?

Btw term0t0 - http://www.mileyimages.net/albums/Apparitions/2009/0908TCA/Show/normal_078.jpg к'во мислиш? 8-)

Bianca
08-12-2009, 17:43
Да бе, и аз това щях да я питам. :D Майли Сайръс изглежда доста неглиже на тая снимка. :P

term0t0
08-12-2009, 17:48
Че обичам Хана Монтана,кво друго?!

term0t0
08-12-2009, 17:56
Да бе, и аз това щях да я питам. :D Майли Сайръс изглежда доста неглиже на тая снимка. :Pмене?!o_0

DarkKisss
08-12-2009, 18:33
Това на аватара ти ли си? :)Епа,тва ми е съкровището.. 8-)

PS:ДаркКисс не бъди сигурна,ако искам машина мога да стана

"ако" ? тази частичка ми харесва. Ако бачкаха всички щяха да са милионери, окей? айде като станеш, тогава ще ми кажеш и не се заяждам а ти казва съществени неща))))

DarkKisss
08-12-2009, 18:34
DarkKisss, поздравления! Имаш ненормално яко тяло. Хубаво е да има повече хора с такава воля. И аз почнах да спортувам, обаче не професионално. Бягам, карам колело и играя баскет и то доста, и естествено хранителен режим. А едно въпросче-имала ли си мазнини преди да започнеш да тренираш?

Btw term0t0 - http://www.mileyimages.net/albums/Apparitions/2009/0908TCA/Show/normal_078.jpg к'во мислиш? 8-)

Ужасна бях бе... 8-) Не сериозно имах корем, гаден задник, неоформени крака ... абе бог да пази ...

Complicated
08-12-2009, 18:53

Ужасна бях бе... 8-) Не сериозно имах корем, гаден задник, неоформени крака ... абе бог да пази ...
И за колко време смъкна всички мазнини? Защото за мен това ми е най-важната цел, после стягането и най-накрая да спортувам не само за хубава фигура. :-D

DarkKisss
08-12-2009, 19:03
Еми около 5 месеца хард трейнинг .. Аз съм болна в мозъка и още мисля че имам какви мазнини да смъкна така че .. 8-)

BrandNewEyes
08-12-2009, 19:08
Не мога да си представя да си имала неоформено тяло. :-D
Иначеее и аз гледам да правя разни упражнения, но все не се взимам на сериозно.

Bianca
08-12-2009, 19:12
Да бе, и аз това щях да я питам. :D Майли Сайръс изглежда доста неглиже на тая снимка. :Pмене?!o_0
Абе, не се разбрахме. Нали това на аватара си ти? :)

DarkKisss
08-12-2009, 19:13
^ не бе тва е гаджето му :)

term0t0
08-12-2009, 19:22
^ не бе тва е гаджето му :)е чак пък..де да беше..

DarkKisss
08-12-2009, 19:28

като каза "съкровище" и реших така :-D

term0t0
08-12-2009, 19:29

като каза "съкровище" и реших така :-Dя пускай снимки преди да остслабнеш 8-)

DarkKisss
08-12-2009, 19:38
Ау сеирджии ... :D Ще ме накарате утре да преровя големия комп, да кача на лаптопа някои снимки и да ви падне шурата от тва ква съм била преди и ква съм ся .... 8-)

term0t0
08-12-2009, 19:44
Давай преди и след фотошопа..

DarkKisss
08-12-2009, 19:46
Какъв фотошоп бе момко? :lol:
Няма такива екстри. Между другото аз верно нямам фотошоп на лаптопа, следователно на никоя от снимките с плочките и на които и други да е де.

term0t0
08-12-2009, 19:48
Ти май нямаш чувство за хумор?!

DarkKisss
08-12-2009, 19:51
Имам, но някак си във форум нито интонация нито нищо и не мога да определя :wink: Аз отивам и се паркирам в леглото, че адски съм съсипана от днес 3 тренировки 1165 скока на въже ми се ебба мамето. :-o

term0t0
08-12-2009, 19:54
Айде и аз,че утре имам два звяра за разхождане,ше помагам на наще,може и да отида до плажа да фърля едно плуване..

ri41
08-13-2009, 06:12
Ау сеирджии ... :D Ще ме накарате утре да преровя големия комп, да кача на лаптопа някои снимки и да ви падне шурата от тва ква съм била преди и ква съм ся .... 8-)
айде дай да видим и кажи колко си тежала преди и сега и колко си висока, ако може :D

Complicated
08-13-2009, 07:15
^ Изпревари ме. И аз това щях да питам. :D

като каза "съкровище" и реших така :-D
Това е Майли Сайръс. 8-)

DarkKisss
08-13-2009, 09:42
айде дай да видим и кажи колко си тежала преди и сега и колко си висока, ако може :D

Ем 7-ми, 8-ми клас преди почването тежах 54кг и бях 167см :D
Сега 10-ти клас съм 51-52 кг и 173-174см :) Така, а със снимките ще почакате ми се струва 8-)

mynichka
08-13-2009, 13:58
Аз имам един по- специален въпрос- имаш ли личен живот, излизаш ли ...правиш ли нещо различно от тренировки ?

iiordanova
08-13-2009, 14:15
mynichka взимаш ми мислите .. :)

kuklichka_bg
08-13-2009, 14:22
Мда и аз това се чудя.То хубаво човек да спортува,да се бори за нещо ама...... :)

Celence
08-13-2009, 14:35
Вие пък. Да не мислите, че цял ден само бягане и коремни :-o :?
Тя тренира петобой и не знам как е при тях, но примерно за един културист е максимум час и половина на ден тренировки ;)
в лекоатлетическия отбор е два часа и половина на ден, ако ходиш през ден и по два часа, ако ходиш всеки ден - това като се готвят за състезания.

mynichka
08-13-2009, 14:58
Вие пък. Да не мислите, че цял ден само бягане и коремни :-o :?
Тя тренира петобой и не знам как е при тях, но примерно за един културист е максимум час и половина на ден тренировки ;)
в лекоатлетическия отбор е два часа и половина на ден, ако ходиш през ден и по два часа, ако ходиш всеки ден - това като се готвят за състезания.
Питам понеже имам основание! Доколкото разбрах ..тя тренира сутрин, следобяд и вечер.. и исках да разбера кога и остава време за друго..

DarkKisss
08-13-2009, 16:11
Не ми остава. Не ми трябва. В момента имам цели, които искам да постигна, отделям доста време за тренировки особенно лятото и ми е гот. Най-много да седна за час два на компа да драсна някое писмо :)

bathory
08-14-2009, 01:47
Плочките на корема ти са ужасни.. но не в този снисъл, че не ми харесват..
Но за жена е грозно!!
Хубаво е плосък корем, но без плочки.. скъпа прекалено е!! 8-)

jhygtygrf
08-14-2009, 05:45
DarkKisss, понеже имам доста мазнини и искам да ги свая до другото лято.. ако тренирам всеки ден-сутрин, обед и вечер. Бягане, каране на колело, може би и баскет или волейбол и спазвам хранителен режим като твоя за колко време г/д може да се свалят 10 кг? :-)

Celence
08-14-2009, 06:23
^ Не съм ДаркКис, ама и аз имах толкова едно време - смятай по кило на седмица - 10 седмици. Като за начало ще сваляш по повече първата една-две седмици, значи около 8-9 седмици и си чиста.

jhygtygrf
08-14-2009, 06:53
^ Не съм ДаркКис, ама и аз имах толкова едно време - смятай по кило на седмица - 10 седмици. Като за начало ще сваляш по повече първата една-две седмици, значи около 8-9 седмици и си чиста.
Ахам. Мерси. Мина се 1 седмица и определено има ефект. Ама аз не се и спирам. Когато не спортувам пък се разхождам и 2-3 часа в нас да съм през деня. А ти какво си спортувала?

DarkKisss
08-14-2009, 09:20
DarkKisss, понеже имам доста мазнини и искам да ги свая до другото лято.. ако тренирам всеки ден-сутрин, обед и вечер. Бягане, каране на колело, може би и баскет или волейбол и спазвам хранителен режим като твоя за колко време г/д може да се свалят 10 кг? :-)

за 1 година? Ако си доста пълна, да може. Лесно ще се стопят ама внимай да не се отпускаш! :)

Celence
08-14-2009, 09:45
А ти какво си спортувала?[/i]

Ами нищо специално тогава - яко кардио и 3 пъти седмично фитнес. Сега пак се опитвам да отслабна, но правя и силови упражнения и малко не ми се получава работата 8-)

DarkKisss
08-14-2009, 10:20
А ти какво си спортувала?[/i]

Ами нищо специално тогава - яко кардио и 3 пъти седмично фитнес. Сега пак се опитвам да отслабна, но правя и силови упражнения и малко не ми се получава работата 8-)

Ебати хем осъзнаваш хем си признаваш, ей така трябва. Фейс дъ трут 8-)

Pliok0019
08-14-2009, 10:23
Аз имам един по- специален въпрос- имаш ли личен живот, излизаш ли ...правиш ли нещо различно от тренировки ?
И аз попитах същото, но никой не ми отговори.

DarkKisss
08-14-2009, 10:30
И аз попитах същото, но никой не ми отговори.

Сори не съм видяла, но на това дадох отговор по-горе :wink:

stefity
08-14-2009, 16:57
Мисля, че тази тема трябва да стане Важна. :) И съм сигурна, че и другите са на същото мнение като мен, защото след време темата ще се изгуби на някъде, а наистина има полезни неща в нея, които биха помогнали доста на някой. :)

DarkKisss
08-14-2009, 17:14
^ И аз съм на т'ва мнение! 8-) 8-) 8-)

Luscious_Heart
08-14-2009, 18:35
В училищен двор е най вероятно 200-300 макс обиколката. На голям стандартен стадион обиколката трябва да е 400 метра))
На това, в което тичам аз, е 300 май... Не съм учила там, но е горе-долу като старото ми училище, та затова..
Та аз правя по 20 обиколки на това даскало, което прави 6 км... Ако искам 8, ще увеличаваме с.. 6-7 обиколки. :shock: :lol: :booooomb:

ri41
08-14-2009, 18:56

Luscious_Heart
08-14-2009, 19:02

По принцип да, но не е толкова ефективно))) Понеже от крос тренажора по-скоро ти заяква тласкача (задната част на крака) и стават по-корави, а ти се стремиш към сваляне на мазнинка, а то става с друсане т.е. бягане.
Даа, това е вярно, аз работих с велоергометър 6 месеца (но по 30 минути на ден ПРАВА, а само за малко сядах на седалката като почивка).. Ии резултатът, този задният мускул, както и предните, ги направих мнооого големи. :D И когато започнах да бягам навън, си мислех, че тия мускули ще ми улеснят работата, но открих, че са безполезни. :razz: Както и да е, вече си бягам по 6 км без почивки. :oops:

А DarkKisss, мен ме интересуваше друго, понеже не прочетох достатъчно за тренировките, които посещаваш - колко често са и т.н.? Освен това с хранене 3 до 5 пъти на ден (с леките закуски) как успяваш да съчетаеш всичко? Аз лично чакам поне 2 часа преди упражненията си, а следобедното бягане го правя 4-5 часа след ядене, защото иначе ми е тежко. :? Фактически горе-долу какъв ти е дневният план по часове и т.н. с всички тренировки, задължителния сън и ако си четеш списъка книжки за 10 клас? 8-)

И ако може най-накрая снимка от преди да почнеш да тренираш, защото ни е любопитно явно на всички форумци? ;Рр

И за страничната част на бедрата какво ще ми препоръчаш, че тя май не се натоварва толкова мн по време на бягане?... Вече почти съм се примирила с мисълта, че структурата ми няма да ми позволи да имам мечтаните ултратънки крака; но иначе по 50 пъти на ден правя следното (за всеки крак): лягам на една страна на пода и вдигам крака изпънат горе-долу до 90 гр. спрямо долния крак.. И също шпагат се опитвам да правя... донякъде бива, ама не мога да си седна на задника, без да свия краката. :? Казвайте кое е най-доброто.

chefzz
08-14-2009, 19:22
Както казах на задните страници на авторката, че по 2-3 пъти е достатъчно да се правят коремни съм прав и можеш да питаш специалисти ако искаш.. излиза че половината от началото на режима ти е било едва ли не безполезно ;)

А и не разбирам хора защо казвате, че тия плочки са ужасни и т.н. след като момичето не го прави за еди кв0 си да сваля тука момчета там,плочките са и за целите които си е поставила ;)

DarkKisss
08-14-2009, 20:34
Luscious_Heart,

Такам, значи първо аз се храня по 3 пъти на ден. Закуската ми е от 7 а тренировката от 9, напълно достатъчно ми е времето. Обяда ми е в 12 или 12:30 а другата тренировка в 15:00. Вечерята в 18:00 а вечерна тренировка от 20:40. Нормално ми е времето не ми е тежко, защото не ям като разпрана. Спя по 9-8 часа на ден+ 1 час дрямка на обяд понякога. Пия си добавки, подсилвам се с витамини, дори шоколад. Снимката някой друг път че пак не съм ровила на голямия комп. Сорри)) 8-)

А за теб за брижджовете, това упражнение е добре, но наистина е въпрос на структура, защото майка ми е кльощава а има такива неща и не тежи много. Абе ти си ги прави дори по 100 пъти тези упражнения клякай бягай а да видим дали няма да се махнат. :)

ri41
08-15-2009, 14:36
дойде и моя ред да се похваля, че отслабнах като спазвах режима на Дарккис още от Март само, че го карах малко мързеливо 8-) не тренирах толкова много, отначало скачах на въже по 30 мин на ден, после спрях и почнах да карам колело и преси и др упражнения от дъжд на вятър 8-) :lol: но ефекта е на лице преди 162см-60кг сега 162см-49 кг, за това тая тема трябва да бъде важна!

DarkKisss
08-15-2009, 14:59
дойде и моя ред да се похваля, че отслабнах като спазвах режима на Дарккис още от Март само, че го карах малко мързеливо 8-) не тренирах толкова много, отначало скачах на въже по 30 мин на ден, после спрях и почнах да карам колело и преси и др упражнения от дъжд на вятър 8-) :lol: но ефекта е на лице преди 162см-60кг сега 162см-49 кг, за това тая тема трябва да бъде важна!

Уааа .. Ще стана фитнес инструктор! Радвам се за теб))) О аз съм мастъра 8-) Кажи им го, да започнат режима и да се радват на живота :)

ri41
08-15-2009, 15:50
да започнете режима :D :D и ще станете с тела като модели :)

hackberry
08-15-2009, 15:57
хах,не винаги слабо тяло=хубаво тяло

ако всички слаби момичета бяха модели.. :lol:

Complicated
08-15-2009, 16:34
И аз съм го започнала и отново благодаря на DarkKisss за всички съвети. :smt007

DarkKisss
08-15-2009, 16:55

Моля. А как върви, кой ден си, как се чувстваш? :)

term0t0
08-15-2009, 17:41
от 2 дена съм на този режим,и ми пораснаха цици.Чувствам се зле,припаднах някъде в към 8 пъти.Дали не затова,че съм момче :oops:

Complicated
08-15-2009, 17:56

Моля. А как върви, кой ден си, как се чувстваш? :)
15-ти ден и се чувствам перфектно, даже имам чувството, че съм свалила някоко кг, ама нямам кантар да се премеря, и трябва да видя къде има из града. :D

Luscious_Heart
08-15-2009, 19:19
11 кила :shock: :shock:
Хах ами нз вече на колко места се спомена, че когато имаш доста за сваялне, става по-бързо... Работата е там, че човек, който има да свали 3-4 кг явно се храни сравнително добре и си се движи, т.е. е в границите на нормалното горе-долу... Докато над 9 кила явно има човек, който е ял повече и не се е движел... И едно е човек от първия тип да почне активен режим, друго си е воделият заседнал начин на живот човек да заспортува яко. : )

ramone
08-16-2009, 18:27
Извинявай, DarkKisss, имам и аз един въпрос към теб, дано никой преди мен не е питал да не се повтарям. :D
Значи още отпреди един месец съм си навила на пръста да ставам да бягам сутрин, даже един ден взех та станах в 10! за да го направя, търчах като разпрана един час, накрая вече едва се дотътрих вкъщи, а след тва 4 дни не можах да ходя нормално и взех, че се отказах :D Оттогава все се каня, ама все се сещам какво стана тогава и се отказвам, та искам да те питам сега ако почна пак по колко време трябва да е тичането, защото май се надцених миналия път и нищо не стана. Също така по-добре сутрин или вечер е, защото аз се будя към 10-11, и пропускам закуска почти винаги, а вечер пък вечерям към 8:30 и предполагам тичането трябва да е след това. Тоест аз клоня към сутрешните тренировки, защото обикновено вечер съм навън, ама ти знаеш по-добре :) . И другото, което искам да те питам, сега откато почне даскало смятам да се записвам в училищния отбор по нещо, не съм измислила още футбол или баскет, а и мислех да си продължа тренировките по плуване, на които ходя от 10 години, а в последните 2 ги зарязах :D Та ако сега се насиля да тичам сутрин, бих ли могла в училищно време да тичам рано към 6 примерно преди даскало или заедно с останалите спортове, които смятам да тренирам ще стане много и ще стане претоварване, имайки предвид, че аз работя най-вече за леко отслабване, пък чак след това за стягане :D
Ох ебати много дълго стана :-D

vampirekiss
08-16-2009, 18:31
И аз има въпросче към авторката.На скоро една позната се изцепи,че има риск да скъсам сухожилие или..абе така да се каже да си навредя,ако правя 100 преси в серия при почивка от 2-3 минути между сериите.Има ли такова нещо?Мерси предварително и се извинявам за въпроса. :mrgreen:

s1NNer
08-16-2009, 19:20
^ Оооо не не не не .... не ми харесва тоя пост .. Вчера реших да си удвоя серийте от упражнения за долната част на корема ииии к`во направих нз обаче днеска едвам се движа от болки .. предполагам, че е някаква зверска мускулна треска ама и аз нз .. вече се наплаших, че може да съм си причинила нещо .. :(

term0t0
08-16-2009, 19:34
^ Може да си бременна

s1NNer
08-16-2009, 19:40
Бременна .. добре звучи при положение, че от около 5-6 месеца не съм била с мъжко! 8-)

term0t0
08-16-2009, 19:46
Откъде си?!Само да си сверя източниците и ще ти кажа откога не си била..

s1NNer
08-16-2009, 19:48
От софия .. :D

Аре стига офф-топик!

term0t0
08-16-2009, 19:50
И по плажа не са те забили?!Лъжешш,аз имам мрежа от комитети из цяла България,знам всичко,ето сега четеш поста ми..

btw ДаркКисс градски,не се сърди..

Celence
08-17-2009, 08:51
Боли те, защото не си се разтегнала после. :)

j_adore2
08-17-2009, 12:52
Според мен,защото не са ти толкова развити долните мускули.Продължавай си както ти е казал .. не е нещо страшно.Питай го и него ;)

Luscious_Heart
08-17-2009, 13:05
Правилото е: когато се надигаш издишаш, когато слизаш надолу - вдишваш.
Така съм гледала в една DVD програма, и даскалката ни каза така... :D
А и не си свикнала, сигурно е от това. :) Разтягай и не се мъчи толкова.

DarkKisss
08-18-2009, 15:17
Боли те, защото не си се разтегнала после. :)

точно:)

DarkKisss
08-18-2009, 15:19
за да не отварям нова тема ще попитам тук. инструктора ми ми препоръча комбинирани коремни преси. 15 за долната част на корема, 15 за горната, после пак за горната и така 5 серий. но след 2рата серия когато правя преси за горната част на корема, мускула ли ддз кое започва да трепери все едно имам вибратор в корема 8-) мн е гадно и едвам успявам до 15тата ..с долната част нте става така, но с горната..защо ли?

почивай по 30 секунди след всяка серия и разтягай за да се отпуснат и да не са в напрежение мускулите!

DarkKisss
08-18-2009, 15:21
ramone,

Еми моят съвет е да ставаш по-рано сутрин към 8 часа ако не и 7:30 и в 9 да си излезнала да тичаш. Тичай леко около 40-50 минутки с 1-2 почивки в рамките на 1 минута която да е и за разтягане и си готова:)