Влез

View Full Version : Аз съм тийнейджър

Страници : 1 [2]

AraBella
11-01-2009, 17:01
Ами аз мисля,че прочетох доста,но идва проблемът,когато да кажем аз вече ви вярвам,но как да обясня на майка ми,че този човек,при който аз ще ходя да споделям проблемите си,не е педофил или убиец и т.н.?Как да обясня,че ви познавам и те могат да ви се доверят?

eledra
11-01-2009, 17:24
Това е много хубав въпрос и благодаря, че отвори тази тема.

Тъй като между вас има хора, които нямат навършени 18 години - първата среща, която е безплатна и обясняваща - една среща, в която се уговарят двете страни за какво ще работят, какво очакват от тази група и други такива детайли - се прави в присъствието на родител (по желание), който ще има въможността да ни види, да поговори с нас, да се запознае с дейността ни, партньорите и самата цел на това мероприятие. С какво можем да бъдем полезни, какво зависи от нас, какво не можем да направим и да се даде адекватна обратна връзка на самия участник и на неговият родител.

Ние сме открити и винаги могат да се консултират родителите с нас, както и вие самите. Можете във всеки един момент от групата, ако не се чувствате конфортно или имате някакво въпроси и желания да се поговорят отделно - може да се отреагира по най-удобния за вас начин. Всеки може да спре да идва когато почувства желание за това...

eledra
11-01-2009, 17:25
еми явно това е липса на интерес о.О

на мен ако ми предложите доживотен договор с Nestle, Lindor и Coca Cola, с удоволствие ще дойда ^^

За съжаление ние не предлагаме такава услуга.

smiirnoff
11-01-2009, 17:33
еми то аз нямам и допустимите години, за да дойда :Д

eledra
11-01-2009, 17:49
На колко години си ти?

smiirnoff
11-01-2009, 17:49
14

eledra
11-01-2009, 17:55
Принципно това е без значение, тъй като ти нямаш желание да идваш.

Но сме имали и такива участници, но когато е под 16 годишна възраст е задължително разрешение от родител. Ако има други желаещи, около тази възсраст е възможно да се сформира такава група, но както казах - само с писмено разрешение от родител

smiirnoff
11-01-2009, 17:57
аха

w0sh
11-01-2009, 18:04
Тука май продължава борбата за някаква causa perdutta.

eledra
11-01-2009, 18:30
Борба...
интересен поглед на нещата.

Може би това да има борба е важно?

eledra
11-01-2009, 19:12
Не съм сигурна, но смятам че някъде вече беше дадена тази информация.
Все пак ще напиша това, което ви интересува отново.
Групата се сформира от минимум 7- максимум 9 участника на приблизително една възраст. Срещите се правят веднъж седмично с продължителност час и половина. Целият курс има обща продължителност месец и половина.
Тези срещи се провеждат в офиса на Център "Как да" в град София, Младост 4.

eledra
11-02-2009, 14:31
Ако не ви харесва, че отговваряме на въпроса с въпрос - как бихте искали да говорим с вас и да ви отговаряме?

lubomirky
11-02-2009, 15:11
тъпа раота, много далеч

mOBSCENE
11-02-2009, 18:13
и аз съм тийнеджър юпи юпи
каква случайност.точно в такъв сайт като този.

не прочетох темаата ;д

eledra
11-02-2009, 18:28
Ако не ви харесва, че отговваряме на въпроса с въпрос - как бихте искали да говорим с вас и да ви отговаряме?
Да ни отговаряте с отговори :D И да не се опитвате да ни вникнете в емоционалното състояние без да сме се навили за сектата още :D

Дадено