PDA

View Full Version : Баща ми спи с брат ми

thoronaro
10-14-2009, 05:37
Имам основания да мисля,че малкия ми брат има връзка с доведения ми баща.От край време знам,че брат ми е хомосексуален,но съм му свикнал и го обичам.Преди една година ходеше с 65 годишен.Брат ми сега е на 17.Но това което истински ме притеснява е,че той има някаква особена връзка с доведения ми баща.Закачливи погледи,непрекъснато излизат заедно когато мама я няма и други.Но вчера останах шокиран когато видях,че д.м.б галеше брат ми по лицето.Да не ви казвам какво почуствах.Сега ми е адски кофти.Да кажа ли на мама или не.Или ако греша представяте ли си каква беля ще направя.Засега мисля да ги следя или нещо подобно.Някакви съвети.

lwsu
10-14-2009, 06:04
Аз не разбрах дали майка ти знае. че брат ти е хомосексуален.
Ако знае, мисля че не трябва да се месиш. тя сама ще разбере, ако не знае - кажи и!

KpbCTHuKbT
10-14-2009, 07:17
Темата нещо не ми се струва да е много реална, но ако приемем, че е...изчакай още малко, погледай от страни и виж как ще се развият нещата :D

Hilary_
10-14-2009, 07:34
Някакви съвети.

иди да се прегледаш .. :?

Glamour92
10-14-2009, 07:47
Неам думи просто :shock:
Това да не е някаква гавра с чесън :?

Belair
10-14-2009, 08:41
Е,и аз спя със сестра си,ама това не значи,че я еба

elito0o0o0
10-14-2009, 08:49
Вие не разбирате ли,че тфа е някъв педофиляк,дет обича да пише по форумите педофилски измислици и да пълни на хората главите с глупости :?

dif4u1912
10-14-2009, 10:17
ми да ми дойде и да му разцепя главата :-x

travmiriaN
10-14-2009, 11:24
Включи се и ти да направите една шведска тройка.

Anarchya2
10-14-2009, 11:25

По скоро влакче :razz: :razz: :razz: :razz:

iv4oiv
10-14-2009, 19:59
Преди време един приятел (който харесва мъже) ми пише:
Много искам да направя свирка на доведения си баща ама не знам как да му поискам.
Та след време въпросния пубер видял баща си да стои гол на фотьойла и .. отишъл и му направил.
До колкото знам не продължи дълго тяхната любовна афера но така и не ми каза продължението.
Та щом това прави брат ти щастлив си е негова работа. Щом си е избрал пътя в живота. Знай, че на брат ти никак не му е лесно. Положителното в случая е, че не му е биологичен баща.
Според мен най глупавото което можеш да направиш е да кажеш на майка си. По добре поговори с брат ти. Колкото и да е откачен и извратен ти е брат и ще можеш да намериш начин да поговориш деликатно с него. Запомни, че той се чувства виновен за това, че е гей и ако ти го укоряваш и критикуваш само ще го раздразниш и ще го накараш да се затвори в себе си.

AlokiNn
10-14-2009, 20:06
FAKE!

amk933
10-14-2009, 20:30
Направи снимки и изкарай малко пари да се поизлекуваш, че имаш крещяща нужда... :(

Di
10-14-2009, 20:34

mmKamm
10-14-2009, 22:31
МАДА ФАКА !! Брат ти е шибан гей, лапащ 65 годишни пишоци. А доведения ти баща е бахти извратеното педофилско копеле !! Деа...

Сериозно - Ако темата не е ебавка...Мисля, че си в ужасно положение. Говори с единствения нормален в семейството - майка ти. И и разкажи всичко. Според мен няма да ти повярва, за това снимай, или измисли начин да и докажеш. Утре мога да ти помогна с начина, но ся ми се спи.
Успех.

CMEX
10-14-2009, 22:48
бой и на 2мата... после ги jebi na kurac

zero
10-15-2009, 05:11
Ако темата е по действителен случай направо нема кво да се чудиш ...
теглиш един здрав бой на брат си, трошкаш му картунката, намираш му аверка или го водиш на курва и да става човек :?
Кво е тва педераст ? От кога педерастите са хора :?

GodLovesYou
10-15-2009, 07:06
запали апартамента

daehuu
10-15-2009, 09:01
Ебахтиии съчинената история :D :grin: :lol: . Е все пак ако е истина: Трябва му женска и то бързо.. пък за доведения ти баща един як бой. Ама доста як.. : :-x :x

majestic001
10-15-2009, 09:16
Целия форум хващате и се гърмите !

Marinchety
10-15-2009, 11:19
Преди време един приятел (който харесва мъже) ми пише:
Много искам да направя свирка на доведения си баща ама не знам как да му поискам.
Та след време въпросния пубер видял баща си да стои гол на фотьойла и .. отишъл и му направил.
До колкото знам не продължи дълго тяхната любовна афера но така и не ми каза продължението.
Та щом това прави брат ти щастлив си е негова работа. Щом си е избрал пътя в живота. Знай, че на брат ти никак не му е лесно. Положителното в случая е, че не му е биологичен баща.
Според мен най глупавото което можеш да направиш е да кажеш на майка си. По добре поговори с брат ти. Колкото и да е откачен и извратен ти е брат и ще можеш да намериш начин да поговориш деликатно с него. Запомни, че той се чувства виновен за това, че е гей и ако ти го укоряваш и критикуваш само ще го раздразниш и ще го накараш да се затвори в себе си.
+1