Влез

View Full Version : Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор

Страници : 1 2 [3]

viksit0y
05-12-2010, 07:14
Крем за лице, който заличава белезите?

krisito9212
05-12-2010, 14:28
Крем за лице, който заличава белезите?Може би ахромин

daru6a1
05-13-2010, 10:53
Здравейте отново ! : ]
Таа значи , веждите си ги направих точно както исках , ходих при козметичка която наистина си разбира от работата .. А относно кожата на главата , нищо не съм правила .. все така си стои .. :? Ама личната ми лекарка каза че може и от пубертета да е :)

krisito9212
05-13-2010, 21:10
Здравейте отново ! : ]
Таа значи , веждите си ги направих точно както исках , ходих при козметичка която наистина си разбира от работата .. А относно кожата на главата , нищо не съм правила .. все така си стои .. :? Ама личната ми лекарка каза че може и от пубертета да е :)да,може и от тов да е :)

lljio
05-15-2010, 10:55
Здрасти
направих си кола маска на гърдите и ми излязаха бели пъпки, а си мислех да направя и на ръцете ...дайте ми съвет - дали ще ми излязат и там и какво да ги правя ? :D

RUSNAKABG
05-15-2010, 13:52
Здрасти
направих си кола маска на гърдите и ми излязаха бели пъпки, а си мислех да направя и на ръцете ...дайте ми съвет - дали ще ми излязат и там и какво да ги правя ? :D
И аз като си правих и на мен ми излязоха.

RUSNAKABG
05-15-2010, 13:55
Здравейте :) Аз съм момче, на 18 съм... и като повечето младежи имам неприятно окосмяване (даже бих казал, че моето не е младежко, а мъжко :X ) ... кожата ми е чуствителна ... ходил съм на кола маска, епилирал съм се с епилатор... но ми се възпалява кожата и пъпчасвам (къпя се дори след 24 часа след обезкосмяването и пак ми пари много силно)... та се разрових и намерих едни мн добри оферти за "домашни лазерни епилатори", но се чудя... за такава цена... да не е само харчене на пари с нулев ефект?! Ето сайта: http://giftshopbg.com/index.php?main_page=index&cPath=10&zenid=932e832d46589da3be6463b631775d5f ... Ако някой има подобен уред, моля да сподели мнението си! :)

... няма ли някой да отговори и на мен?! :(

krisito9212
05-15-2010, 15:56
Здрасти
направих си кола маска на гърдите и ми излязаха бели пъпки, а си мислех да направя и на ръцете ...дайте ми съвет - дали ще ми излязат и там и какво да ги правя ? :Dзависи от кожата ти

spopi
05-16-2010, 14:02
това е моя проблем писах в нова тема хората там ми помогнаха и им благодаря :-) :-)
но като разбрах че си козметик биих искала да ми каже нещто и за моя проблем
Имам някакви малки пъпчици по краката не се виждат но мен ме дразнят леко а червени и отгоре са черни (заради косама)
Може ли да ми кажете от какво е?
ДА ми препоръчате с нещо да ги мажа?
на този въпрос много държа ако може да ми кажеш
благодаря предварително :-) :-) :-)

krisito9212
05-16-2010, 18:49
това е моя проблем писах в нова тема хората там ми помогнаха и им благодаря :-) :-)
но като разбрах че си козметик биих искала да ми каже нещто и за моя проблем
Имам някакви малки пъпчици по краката не се виждат но мен ме дразнят леко а червени и отгоре са черни (заради косама)
Може ли да ми кажете от какво е?
на този въпрос много държа ако може да ми кажеш
благодаря предварително :-) :-) :-)първо не съм козметик.
Според мен са подкожни косми,иди в аптеката и искай нещо за подкожни косми.

kalinadelinda
05-16-2010, 19:23
здравейте, аз искам да попитам като се прави кола маска на корема на целия ли се прави от гърдите до долу или само до където има по-голяма нужда. 10х предварително и бтв какво е станало със създателката на темата и сега krisito9212 отговаря

krisito9212
05-16-2010, 23:08
здравейте, аз искам да попитам като се прави кола маска на корема на целия ли се прави от гърдите до долу или само до където има по-голяма нужда. 10х предварително и бтв какво е станало със създателката на темата и сега krisito9212 отговаряти си преценяваш,попринцип от гърдите надолу,но ако нямаш голяма нужда само около пъпа и надолу

sladuranata1112
05-17-2010, 15:25
:D :D

krisito9212
05-17-2010, 21:00
здравейте!Преди 5 дена ходих на козметик ,за да ми махнат космите над горната усна.Жената ми каза да отида след две седмици,а космите на 3 ден почнаха да излизат пак ,а не ми се мисли след 2 седмици какво ще е... С какво мога да ги махна в къщи докато минат 2 сед.?
И защо се получава така?

P.S.Махаха ми ги с кола маска..

Благодаря предварително.еми с пинсетка или си вземи от някой козметичен магазин лентички за мустачки.

Transform
05-18-2010, 08:39
аз питах като ЛС , ама никой не отговори

kasssidy
05-18-2010, 11:16
Създателката вече не е активна май :)

Аз имам въпрос по-скоро , ама за да не пускам нова тема.

Розовото масло става ли за почистване на грим ? Кожата ми е суха и ми писна да се беля от някакви препарати за почивстване. Уж гледам да са без алкохол , да са без не знам какво си , но .... :? За очите имам на Гарниер - Eye make up remover и съм доволна , но за другата част от лицето? ( не ползвам пудри , фон дьо тен и прочие - от време на време коректор )

kasssidy
05-18-2010, 11:18

Розовото масло става ли за почистване на грим ? Кожата ми е суха и ми писна да се беля от някакви препарати за почивстване. Уж гледам да са без алкохол , да са без не знам какво си , но .... :? За очите имам на Гарниер - Eye make up remover и съм доволна , но за другата част от лицето? ( не ползвам пудри , фон дьо тен и прочие - от време на време коректор )

krisito9212
05-18-2010, 17:49

Розовото масло става ли за почистване на грим ? Кожата ми е суха и ми писна да се беля от някакви препарати за почивстване. Уж гледам да са без алкохол , да са без не знам какво си , но .... :? За очите имам на Гарниер - Eye make up remover и съм доволна , но за другата част от лицето? ( не ползвам пудри , фон дьо тен и прочие - от време на време коректор )мм и розовата вода и маслко не са за почистване на грим.Розавата вода има действието на тоник,а от озовото масло е ти се омазни кожата и най-верочтно е ти излизат ч.точки.Защо не си вземеш ежедневна почистваща грижа на някоя хубава марка.Това включва измиващ гел,тоник и подхранващ крем.Пт крема няма да ти се бели кожата.Но не забравяй че продуктите трябва да са за твоя тип кожа-нормална,смесена,суха,мазн .Отделно 1 път в седмицата маски и 2 пъти ексфолиране*за премахване на повърхностния слой мъртви клетки и избистряне на кожата).Гарантирам ти че спазваш ли това,което ти написах кожата ти ще се прероди :)

kasssidy
05-18-2010, 17:57

Розовото масло става ли за почистване на грим ? Кожата ми е суха и ми писна да се беля от някакви препарати за почивстване. Уж гледам да са без алкохол , да са без не знам какво си , но .... :? За очите имам на Гарниер - Eye make up remover и съм доволна , но за другата част от лицето? ( не ползвам пудри , фон дьо тен и прочие - от време на време коректор )мм и розовата вода и маслко не са за почистване на грим.Розавата вода има действието на тоник,а от озовото масло е ти се омазни кожата и най-верочтно е ти излизат ч.точки.Защо не си вземеш ежедневна почистваща грижа на някоя хубава марка.Това включва измиващ гел,тоник и подхранващ крем.Пт крема няма да ти се бели кожата.Но не забравяй че продуктите трябва да са за твоя тип кожа-нормална,смесена,суха,мазн .Отделно 1 път в седмицата маски и 2 пъти ексфолиране*за премахване на повърхностния слой мъртви клетки и избистряне на кожата).Гарантирам ти че спазваш ли това,което ти написах кожата ти ще се прероди :)

По принцип имам на Гарниер почистващо мляко. Плюс това на нивея - пилинг и cleaning cream wash за суха кожа. Ползвам и всеки ден крем за лице - пак на нивея , този мазничкият. В събота/ неделя си правя парна баня и обикновено някаква пилинг маска + овлажняваща. Кожата ми е хубава, освен в областта на носа , където се бели :(
Сутринта преди да изляза ( примерно в 7 и половина ) си слагам крем за лице ( не ползвам пудри и тн , които могат да ми изсушат кожата ) но до обяд вече ми се белят някакви люспички. Отвратително е : ( Затова се чудя дали няма начин поне малко по-дълго да ми бъде хидратирана кожата.

Предположих , че някакви по-натурални марки , биха ми се отразили добре. Да предложиш нещо ? :?

krisito9212
05-18-2010, 18:02

По принцип имам на Гарниер почистващо мляко. Плюс това на нивея - пилинг и cleaning cream wash за суха кожа. Ползвам и всеки ден крем за лице - пак на нивея , този мазничкият. В събота/ неделя си правя парна баня и обикновено някаква пилинг маска + овлажняваща. Кожата ми е хубава, освен в областта на носа , където се бели :(
Сутринта преди да изляза ( примерно в 7 и половина ) си слагам крем за лице ( не ползвам пудри и тн , които могат да ми изсушат кожата ) но до обяд вече ми се белят някакви люспички. Отвратително е : ( Затова се чудя дали няма начин поне малко по-дълго да ми бъде хидратирана кожата.

Предположих , че някакви по-натурални марки , биха ми се отразили добре. Да предложиш нещо ? :?ексфолирай си кожата два пъти в седмицата.Марки-Biotherm Vichy

brutaLxxbunny
05-18-2010, 19:55
Тук искам да питам,сигурна съм,че преди във форума имаше тема за това,но сега не мога да я намеря :( Значи ставаше на въпрос как да се изчисти лицето от онези червени петна,останали от пъпките .. аз например вече нямам толкова много пъпки,но са ми останали тези петна.Кремът се казваше нещо с М ако не се лъжа .. някой да се сеща ?

stelkastel
05-18-2010, 22:23
Дано създателката е още тук. :) Аз имам въпрос, но не съм сигурна дали е правилно да питам. А ето и въпроса: Какво мислиш за премахването на бенки, ако си запозната с тези неща. Чела съм за премахване с лазер, но се чудя и искам компетентно мнение от човек, който може би е запознат с тези неща. :)

krisito9212
05-18-2010, 23:08
Тук искам да питам,сигурна съм,че преди във форума имаше тема за това,но сега не мога да я намеря :( Значи ставаше на въпрос как да се изчисти лицето от онези червени петна,останали от пъпките .. аз например вече нямам толкова много пъпки,но са ми останали тези петна.Кремът се казваше нещо с М ако не се лъжа .. някой да се сеща ? Кремът е Мелабел,но аз не ти го препоръчвам,прекалено е агресивен.Вземи си ахромин,аз в момента го ползвам и дава страхотен ефект

krisito9212
05-18-2010, 23:09
Дано създателката е още тук. :) Аз имам въпрос, но не съм сигурна дали е правилно да питам. А ето и въпроса: Какво мислиш за премахването на бенки, ако си запозната с тези неща. Чела съм за премахване с лазер, но се чудя и искам компетентно мнение от човек, който може би е запознат с тези неща. :)За твоят проблем си трябва кожен лекар.Бенки се премахват с лазер,да зависи от самата бенка длаи е препоръчително и процедурата може да се извърши

milenkaaa
05-21-2010, 19:09
(: имам адски проблемна кожа точно под врата на гърба, и постоянно се образуват нови и нови пъпчици.някои даже стават с бяло връхче, че и по-зле..мисля да отида скоро на козметик, защото това продължава от година почти, въпреки че ги почиствам и ексфолирам, и им слагам разни лекарства.имам чувството , че е като перманентно акне и незнам какво да направя по въпроса..някакви съвети ?

krisito9212
05-21-2010, 19:21
(: имам адски проблемна кожа точно под врата на гърба, и постоянно се образуват нови и нови пъпчици.някои даже стават с бяло връхче, че и по-зле..мисля да отида скоро на козметик, защото това продължава от година почти, въпреки че ги почиствам и ексфолирам, и им слагам разни лекарства.имам чувството , че е като перманентно акне и незнам какво да направя по въпроса..някакви съвети ?щом се бориш с проблема и не отминава,значи най-верояно е на хормонална осново или нещо друго.Циклът ти редовен ли е?Най-добре се обърни не към козметик а към дерматолог

vanesa0pld
05-21-2010, 20:13
Мрая лицето си :(
имам черни точки вследствие на които имам разширени пори а сега ми излязоха и пъпки :o

anonymous708973
05-21-2010, 21:48
имам черни точки вследствие на които имам разширени пори а сега ми излязоха и пъпки :o

Хей, срещу поява на черни точки ти препоръчвам тоника на Clean and Clear - тъмносиньо шише. ето моя (http://beautycosmetic.biz/images/cleanser%20clean%20and%20clear.jpg)... а иначе за да махнеш вече излезли, слагаш пилинг (скраб) на лицето - специален! (аз използвам този (http://elisabethii.files.wordpress.com/2010/02/clean-deeper.jpg)) и после стискаш черните точки. Нищо няма да ти стане, не се появяват пъпки така, правя го от години! Просто гледай да си с чисти ръце и да излезе цялото бяло нещо отвътре.
Съветвам те да използваш тоника поне 1 път дневно, а пилинга не по-често от 2 пъти седмично :wink:

gabi_94
05-24-2010, 12:13

Пробвай маска с аспирини срещу черните точки. Повярвай ми, ефекта е поразителен! След няколко такива маски, лицето ти ще е много подобрено! Стриваш 5,6 аспирина да станат на прах, те са доста твърди така че ако искаш най-добре ги счукай с чук...след това прибави малко розова вода, колкото да се получи нещо като каша и го нанеси на черните точки....Стоиш така докато изсъхне или там колкото прецениш и след това го отмиваш...След няколко такива процедури, гарантирам ти че ще си по-добре...Само че не прави тази маска повече от 1 на седмица!

П.П. някой знае ли маската с хума колко често мога да я прилагам да не ми изсуши кожата? Примерно два пъти в седмицата става ли или по-добре веднъж само?

lioli12
01-15-2011, 17:41
imam miliumi (ne sum sigorna) pod dolnata ustna okolo 4 na edno mqsto i gledkata e otvratitelna molq pomognete !!! :( :( :(

kay4yk
01-15-2011, 20:40

Хей, срещу поява на черни точки ти препоръчвам тоника на Clean and Clear - тъмносиньо шише. ето моя (http://beautycosmetic.biz/images/cleanser%20clean%20and%20clear.jpg)... а иначе за да махнеш вече излезли, слагаш пилинг (скраб) на лицето - специален! (аз използвам този (http://elisabethii.files.wordpress.com/2010/02/clean-deeper.jpg)) и после стискаш черните точки. Нищо няма да ти стане, не се появяват пъпки така, правя го от години! Просто гледай да си с чисти ръце и да излезе цялото бяло нещо отвътре.
Съветвам те да използваш тоника поне 1 път дневно, а пилинга не по-често от 2 пъти седмично :wink:

Ейй и двата продукта ги имам. Но не знаех, че комбинацията е добра. Ще пробвам (:

_m1me7o_
01-18-2011, 17:41
....

lljio
02-15-2011, 14:24
Здравейте,

излизат ми постоянно пъпки, като си обезкосмявам гардите - никога не съм ги бръснал, само с епилатор или с лентички ги скубя, но винаги след това се изприщвам или нз как точно да го нарека

а по ръцете, нямам пъпки, но пък косъмът расте под кожата и ме притеснява

какво бих могъл да предприема или да си се примиря 8-)

krisito9212
02-15-2011, 15:06
Здравейте,

излизат ми постоянно пъпки, като си обезкосмявам гардите - никога не съм ги бръснал, само с епилатор или с лентички ги скубя, но винаги след това се изприщвам или нз как точно да го нарека

какво бих могъл да предприема или да си се примиря 8-)Това са подкожни косми най-вероятно,а може и да е алергия или чувствителна кожа.Мога да ти препоръчам скраб за тяло,ако са подкожни косъмчета

ScarletBite
02-15-2011, 18:10
Здравейте,

какво бих могъл да предприема или да си се примиря 8-)Това са подкожни косми най-вероятно,а може и да е алергия или чувствителна кожа.Мога да ти препоръчам скраб за тяло,ако са подкожни косъмчета
Да, скраб за тяло + груба гъба\кесия за баня. След баня мажи със спирт, а след това - с крем "Здраве" или някакъв лосион за тяло.

FuckingFreak
02-15-2011, 19:06
Ето че дойде моментът в който и аз да попитам в тази тема. Значи в момента имам 1 пъпка на брадичката, но стои от 2 дни (мажа я със сал. спирт) но не се маха. Почти всички са ми така, изстискала съм ги, а стоят със седмици.. Нещо ефективно с което да се изсушат? След малко ще пробвам това с аспирина ..

krisito9212
02-15-2011, 19:14
Ето че дойде моментът в който и аз да попитам в тази тема. Значи в момента имам 1 пъпка на брадичката, но стои от 2 дни (мажа я със сал. спирт) но не се маха. Почти всички са ми така, изстискала съм ги, а стоят със седмици.. Нещо ефективно с което да се изсушат? След малко ще пробвам това с аспирина .. проблема е че ги стискаш.Не си слагай глупости на лицето

cvetinka94
02-15-2011, 20:09
Напоследък ми излизат много пъпки който са само като бобунки без бяло\черно връхче и стоят многоо време...Как да се отърва от тях и как да ги преодватявам

krisito9212
02-15-2011, 20:21
Напоследък ми излизат много пъпки който са само като бобунки без бяло\черно връхче и стоят многоо време...Как да се отърва от тях и как да ги преодватявамтова са подкожни пъпки.могат да се предотвратят като използваш подходящата за теб кометика

koni
02-16-2011, 06:59
imam miliumi (ne sum sigorna) pod dolnata ustna okolo 4 na edno mqsto i gledkata e otvratitelna molq pomognete !!! :( :( :(
Така никой не може да е сигурен - трябва да те погледне козметик и тогава ще има някакава по- точна информация.

ParisHilton
02-16-2011, 10:38
за чистене на мустак как е по-добре (защото ходя на козметик) с ленти или онази, която се отлепя самичка? :) мерси предварително :)

krisito9212
02-16-2011, 11:53
за чистене на мустак как е по-добре (защото ходя на козметик) с ленти или онази, която се отлепя самичка? :) мерси предварително :)какво е онази,която се отлепя самичка

ParisHilton
02-16-2011, 18:16
за чистене на мустак как е по-добре (защото ходя на козметик) с ленти или онази, която се отлепя самичка? :) мерси предварително :)какво е онази,която се отлепя самичка

ми и аз не мога много добре да го обясня, слагаш коламаската и тя залепва сама и като я дръпнеш се отлепя :-D

FuckingFreak
02-16-2011, 18:30
^ май говориш за лентички (като на veet например) ??

lqlq89
02-16-2011, 19:08
а за разширени пори и за белези от шарка нещо?

krisito9212
02-16-2011, 19:09

ми и аз не мога много добре да го обясня, слагаш коламаската и тя залепва сама и като я дръпнеш се отлепя :-Dами то и двете са кола маска,разликата е че едното можеш да си го правиш и сама вкъщи.защото самата кола маска си е налентичката :)

krisito9212
02-16-2011, 19:10
а за разширени пори и за белези от шарка нещо?за белези от шарка-контатубекс.За порите-козметик

Preska
02-16-2011, 21:56
Ами искам да ми предложите някоя хубава пудра и цена да ми кажете!!!

krisito9212
02-16-2011, 22:57
Ами искам да ми предложите някоя хубава пудра и цена да ми кажете!!!бъди малко по-конкретна.Кажи си типа кожа и какви пари да е горе долу.
Аз иначе найнакрая уцелих перфектната пудра на перфектната цена.-адапитираща пудра Джордани Голд от офифлейм.Асоциирам я с една на Клиник

Brionetka13
02-17-2011, 15:18
Знам, че има такива темии но искам да попитам професионалист.Нещо за бърз растеж на косата.не мога да избера между Тривитаминол и Хининова вода.Можже ли да обясниш по.подробно как се използват и пречи ли че нямам газ за тривитаминол ( роне така съм чела, че трябва и газ) :) :) :)

krisito9212
02-17-2011, 15:37
Знам, че има такива темии но искам да попитам професионалист.Нещо за бърз растеж на косата.не мога да избера между Тривитаминол и Хининова вода.Можже ли да обясниш по.подробно как се използват и пречи ли че нямам газ за тривитаминол ( роне така съм чела, че трябва и газ) :) :) :)Тривитаминола определено.Най-лесният начин е да слойисх няколко капки в маската си за коса и когато си слагаш да я втриваш в скалпа.Иначе в бабината маска можеш да сложиш каквото искаш-яйца,оцет,алкохол,газ...

Brionetka13
02-17-2011, 17:17
Знам, че има такива темии но искам да попитам професионалист.Нещо за бърз растеж на косата.не мога да избера между Тривитаминол и Хининова вода.Можже ли да обясниш по.подробно как се използват и пречи ли че нямам газ за тривитаминол ( роне така съм чела, че трябва и газ) :) :) :)Тривитаминола определено.Най-лесният начин е да слойисх няколко капки в маската си за коса и когато си слагаш да я втриваш в скалпа.Иначе в бабината маска можеш да сложиш каквото искаш-яйца,оцет,алкохол,газ...

благодаря МНОГОО :-) :-) :-)

italian55
02-17-2011, 17:19
Могат ли бенките да се махат?

koni
02-18-2011, 06:24
Разбира се че могат, но трябва специалист да прецени кои са безопасни за махане. На мен вече три ми махнаха и няма и следа.

blueberryyy
02-18-2011, 09:14
Как да се справя с мазната кожа и черните точки?Има ли смисъл да купувам скъпи козметики или какво?Вече сякаш всичко съм опитала и нищо не дава резултат...Идеята с козметика не ми допада особено,защото знам какви бели стават ако не попаднеш при точния човек...

krisito9212
02-18-2011, 15:48
Как да се справя с мазната кожа и черните точки?Има ли смисъл да купувам скъпи козметики или какво?Вече сякаш всичко съм опитала и нищо не дава резултат...Идеята с козметика не ми допада особено,защото знам какви бели стават ако не попаднеш при точния човек...Подходяща за кожбата ти качествена козметика и козметик-професионалист.

ri41
02-18-2011, 19:29
кажете ми моля ефикасен продукт който предпазва от акне, пъпки, че не спират да ми се появяват нови :( :(

nymphetaminegirl9
02-18-2011, 20:05
кажете ми моля ефикасен продукт който предпазва от акне, пъпки, че не спират да ми се появяват нови :( :(

зинерит

rahito
02-19-2011, 14:04
искам и аз да попитам за нещо което помага за изравняване тена на лицето .. а и когато си епилирам краката нали след това остават червени точици.. те минават по късно но след това ми се получават малки белези стоят като пъпки и са навсякъде.. как да се отърва от тях :shock:

___mimity___
02-19-2011, 15:57
Сега,ако отговорите и на моя въпрос .. доста често срещан :) Аз също имам проблемна кожа .. тъкно една пъпка се скрие .. и излезе нова пф .. Много се дразняя така .. Мажа ги с Салицилов Спирт .. ии по-малките се махат след няколко часа .. ( може само да са зачервени ) но после няма и следа от тях .. но някои стоят по една седмица .. ии не става с каквото и да ги мажа .. Иначе си чистя редоовно лицето (сутрин,вечер) с гел за лице .. от време на време слагам тоник .. (след измиването ) после матиращ крем .. а вечер "Здраве" но пак не става .. много искам да си направя маската с Аспирина,но нямам позволение :? :x относно сал. спирт мисля че беше 1% - най ниската степен .. защото съм слушала,че останалите по-силните много изсушават .. И още един въпрос .. Вярно ли е,че колкото повече сладки храни ядеш,толкова повече пъпки излизат?

MeLikesPie
02-19-2011, 16:20
Сори за спама, ама оставете на момичето малко дъх!!! :)

DanIto0ooo
02-19-2011, 23:30
Може ли да ми препоръчаш някой лек, ежедневен фон дьо тен..
И също така нещо за ноктите. Много са чупливи, белят се и имам на много от тях такива бели чертички (липса на витамини до колкото знам) .. Имам разтворими таблетки цинк, но мразя разтворими лекарства. Пиех и таблеките фитовал за косата, но знам, че и за ноктите помагат.. не помня дали имаше ефект.. Така, че препоръчай ми нещо, което наистина да помогне. :)

girl91
02-20-2011, 10:28
И също така нещо за ноктите. Много са чупливи, белят се и имам на много от тях такива бели чертички (липса на витамини до колкото знам) .. Имам разтворими таблетки цинк, но мразя разтворими лекарства. Пиех и таблеките фитовал за косата, но знам, че и за ноктите помагат.. не помня дали имаше ефект.. Така, че препоръчай ми нещо, което наистина да помогне. :)
Аз съм много доволна от маслото за нокти на Икаров. От него ноктите ми станаха много твърди, а не го изпозлвам много често. Ако винаги ходиш с лак на ноктите може и от него да стават такива. Преди да нанесеш лака слагай заздравител.

krisito9212
02-20-2011, 11:14
искам и аз да попитам за нещо което помага за изравняване тена на лицето .. а и когато си епилирам краката нали след това остават червени точици.. те минават по късно но след това ми се получават малки белези стоят като пъпки и са навсякъде.. как да се отърва от тях :shock:и аз съм така,не се чисти с епилатор,а с кола маска.Купи си масажна ръкавица и се търкай 4 пъти в седмицата,след това се мажи с хидратиращ лосион.

krisito9212
02-20-2011, 11:15
Сега,ако отговорите и на моя въпрос .. доста често срещан :) Аз също имам проблемна кожа .. тъкно една пъпка се скрие .. и излезе нова пф .. Много се дразняя така .. Мажа ги с Салицилов Спирт .. ии по-малките се махат след няколко часа .. ( може само да са зачервени ) но после няма и следа от тях .. но някои стоят по една седмица .. ии не става с каквото и да ги мажа .. Иначе си чистя редоовно лицето (сутрин,вечер) с гел за лице .. от време на време слагам тоник .. (след измиването ) после матиращ крем .. а вечер "Здраве" но пак не става .. много искам да си направя маската с Аспирина,но нямам позволение :? :x относно сал. спирт мисля че беше 1% - най ниската степен .. защото съм слушала,че останалите по-силните много изсушават .. И още един въпрос .. Вярно ли е,че колкото повече сладки храни ядеш,толкова повече пъпки излизат?трябва да използваш продукти за твоят тип кожа.Храненето има връзка с вида на кожата.

krisito9212
02-20-2011, 11:17
Може ли да ми препоръчаш някой лек, ежедневен фон дьо тен..
И също така нещо за ноктите. Много са чупливи, белят се и имам на много от тях такива бели чертички (липса на витамини до колкото знам) .. Имам разтворими таблетки цинк, но мразя разтворими лекарства. Пиех и таблеките фитовал за косата, но знам, че и за ноктите помагат.. не помня дали имаше ефект.. Така, че препоръчай ми нещо, което наистина да помогне. :) фон дъо тен-буржоа миксовете са хубави.А за никтите пий си витамините.

sladkatad1
02-24-2011, 14:10
Zdraveite az sam momiche na 13 godini i ot blizo godina zapochnaha da mi izlizat edni gadni pupki po liceto.Kato cirei sa prez edna dve sedmici mi izliza po edna ili na cheloto ili na nosa. Sega imam na nosa do lqvoto oko. Bqh na kojen lekar izpisa mi edin antibiotik za mazane i spirt za dezinfekciq. Snoshti dokato si pochistvah liceto s pamuche napoeno sus spirt korichakata na cireq se mahna i zapochna da teche mnogo rqdka gnoi. Izcedih go izleze i jiloto no malko po kusno usetih che okoto mi zapochna da se poduva i dnes kato se sabudih bqh mnogo poduta. Ne me boli kato go natisna no ne znam zashto se podu taka. Do sega sa mi izlizali pone 7 8 puti takiva raboti no ne sam se poduvala sled kato e izteklo sudarjanieto. Molq pomognete mi ne hodq na uchilishte a me e strah da otida na lekar otnovo za da ne mi kajat che shte go cepnat. :( :( Na kakvo moje da se dalji poduvaneto?

vi0lin4etyyy
02-24-2011, 14:14
Искам да те попитам кое по добре за лицето - фон дю тен или пудра.. и кое по добре за очите - очна линия или молив за очи :)

geri9519
03-01-2011, 17:50
Незнам дали някой е питал това ,но просто не ми се ровеше :-D Значи, ноктите ми се чупят и много се дразня, защото като ги пусна дълги и единия като се счупи-всичките трябва да ги пиля :-o ..гледах за някакво масло на Икаров и в никоя аптека го нямаше :( някакви други съвети ? :(

iiordanova
03-01-2011, 19:03
Искам да те попитам кое по добре за лицето - фон дю тен или пудра.. и кое по добре за очите - очна линия или молив за очи :)

Зависи от типа кожа. Каква ти е кожата - суха , мазна ?
А между очната линия и молива има огромна разлика. Очната линия е по-сложна за нанасяне. Изисква се прецизност. Зависи и от очите ти - пробвай очна линия , молив. Сама ще видиш кое ти ходи повече.

krisito9212
03-01-2011, 19:13
Zdraveite az sam momiche na 13 godini i ot blizo godina zapochnaha da mi izlizat edni gadni pupki po liceto.Kato cirei sa prez edna dve sedmici mi izliza po edna ili na cheloto ili na nosa. Sega imam na nosa do lqvoto oko. Bqh na kojen lekar izpisa mi edin antibiotik za mazane i spirt za dezinfekciq. Snoshti dokato si pochistvah liceto s pamuche napoeno sus spirt korichakata na cireq se mahna i zapochna da teche mnogo rqdka gnoi. Izcedih go izleze i jiloto no malko po kusno usetih che okoto mi zapochna da se poduva i dnes kato se sabudih bqh mnogo poduta. Ne me boli kato go natisna no ne znam zashto se podu taka. Do sega sa mi izlizali pone 7 8 puti takiva raboti no ne sam se poduvala sled kato e izteklo sudarjanieto. Molq pomognete mi ne hodq na uchilishte a me e strah da otida na lekar otnovo za da ne mi kajat che shte go cepnat. :( :( Na kakvo moje da se dalji poduvaneto?
Първо-пиши на кирилица.
Сега за проблема.
Първо такива пъпки НИКОГА нес е стискат,точно заради ефекта,който се е получил при теб.Може да доведе до мнооого сериозни проблеми-инфекции,цепене,дори и гангрена.При теб се е получило така,понеже от стискането гнойта се е разпространила в околните тъкани.Минало е време от мението ти,дано си се оправила,но ако не отивай на лекар веднага!

krisito9212
03-01-2011, 19:14
Искам да те попитам кое по добре за лицето - фон дю тен или пудра.. и кое по добре за очите - очна линия или молив за очи :)Най-добре е качествена козметика с подходяща основа :)

Gally
03-03-2011, 19:31
Здравейте, на 15 години съм и от скоро забелязах,че под очите ми се появиха синкави вени ... попринцип кожата ми не е тънка.. ако можете да ми помогнете ?!! :)
Благодаря,предварително!!.. :)

Mirage3
03-05-2011, 19:25
---

Preska
03-29-2011, 21:54
Ами може ли да ми предложите крем, който да слагам преди пудра, фдт и др. Типът на кожата ми е смесен. Благодаря предварително!!!!!!!!! :D :-D :grin: :) :-) :P :-P