View Full Version : Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
sladurana_be
01-02-2010, 16:54
Здравейтее! Аз съм козметичка от 9 мес. Казвам се Лена Петрова и съм на 19 години.
Имам салон в Ихтиман.Понеже виждам че доста от вас питат съфорумците си за вапроси които наистина трябва да се консултирате с козетик.За съжеление не мога да отговоря: Пример "Какъв крем да ползвам " не мога да ви ориантирам ако не опишете кожата си добре , но ако го направите щте ви ореиантирам дори и за марка като се постарая да не ви препорачжам скъпи неща.Мога да ви отговоря за проблеми и продукти сварзани с нокти,вежди,окосмяване,кож дори ще се постарая и за коса!!
Ще ви дам и малки хитринки,неща за приготвяне в домашна обстановка!! :-D
имам един проблем-порите под очите ми са малко разширени(малко,де,но се вижда).днес си правих парна баня за черните точки на носи и ми помогна,но ме притеснява,че може само да ми разшири още повече тези порички.какво мога да направя по въпроса? :(
silviau66
01-02-2010, 16:58
Ооо суперр.. Тази темичка ще я навестявам често... :)
Искам да попитам за някаква домашна маска за лице..
Кожата ми е предразположена към акне и е мазна.. Та нещо, коетода намали омазняването или някакъв по разпространен продукт.. Понеже съм от малък град и ... :) И/или нещо за коса, която също се омазнява бързо..
И как да премахвам в домашни условия черните точки. ??
забравих да кажа ако трябва-кожата ми е нормална,добре мисля,че се грижа за нея,въпреки че се намират пъпчици,определно не е трагично
antoaneta613
01-02-2010, 17:01
Момиче съм :) имам един въпрос. Чух че има крем на вийт-депилатор за интимните части и искам да те попитам какво е мнението ти за него и ако може да ми препоръчаш някакъв по безболезнен начин за премахване на космите на интимните части! Ще ти бъда благодарна :-)
А аз искам да попитам каква по-точно грижа трябва да се полага за ноктите. Ясно е, че премахване на кожички, полиране, заздравители и т.н., но може ли малко повече подробности. И също да ни препоръчаш добри продукти. И също така, как да си подберем лак за нокти и кои марски са добри. Благодаря. 8-) 8-) 8-)
оле как нападнахме момичето :D аз предлагам да изчакат следващите първо ние да получим отговори,че много ще и стане на момичето ;)
Ооо тази тема е супер ! :grin: :grin: :grin: Аз имам черни точки по носа (не са много, но не са и малко) как да ги махна? Понякога кожата на носа ми е мазна, друг път е суха, а друг път е нормална 8-)
sladurana_be
01-02-2010, 17:07
Така...
Нужно е само да разтвориш няколко капки лимон във вода и регулирано да разтривате с този разтвор кожата. Също можете да добавиш няколко капки лимон в яйчен протеин (известен със своето стягащо действие), разбий и нанеси тази маска на лицето. Задръж 15 минути. След като изсъхне измий с хладка вода.Това действа гарантирано!
Розовата вода е много хубав натурален продукт който е добро средтство за свиване,тонизиране и почистване на кожата.За да поддържаш кожата в добро състояние, достатъчно е да разтриваш лицето си с розова вода всяка сутрин, след събуждане, и вечер, след премахване на грима. :)
За други вапроси съм насреща :) tonie__ това е за теб и благодаря 4е мисли6 как 6те се справя моля парво се опитайте да из4акате да отговоря на вапрос а след това на следва6тия ;)
ама кажи за кой проблем е това 8-)
sladurana_be, когато отговаряш на някого, го цитирай, за да няма обърквания. :)
И браво за темата.
искам да питам има ли някам друг начин за премахване на мустачките от лентички щото винаги ми стаат някви раничкии :-o
sladurana_be
01-02-2010, 17:24
Ооо суперр.. Тази темичка ще я навестявам често... :)
Искам да попитам за някаква домашна маска за лице..
Кожата ми е предразположена към акне и е мазна.. Та нещо, коетода намали омазняването или някакъв по разпространен продукт.. Понеже съм от малък град и ... :) И/или нещо за коса, която също се омазнява бързо..
И как да премахвам в домашни условия черните точки. ??
Значи за кожата имам страхотна маска която си правих аз докато имах мазна койа с акнее.. Настъргай 1/4 ябълка в купа и 1-2 лажички мед.Това е маската която препорачван на вси4ки с този проблем премахва излишния себум (мазнина) от кожата и избистря нежероятно тена о6те след 1 използване! 30 мин. и изммиване с хладка вода!
За косата 6том искаш в домашни условия мий я с шампоан Елсев на Лореал и изплаквай с 1 -2 супени лъжици оцет изсипан в 500 мл. стидена вода . Не мирише не се притеснявай.
За 4ерните точки сипи 1-2 лъж. розова вода в купа с 5 стрити на прах асперина!! с памук нанасяй !!! :)
KumchoValcho
01-02-2010, 17:25
Значи имам мноого малко на брой и мънички бели пъпчици, които май се казват всъщност бели точки или милиуми. Бих ли могъл да си ги махна сам и как?
имам един проблем-порите под очите ми са малко разширени(малко,де,но се вижда).днес си правих парна баня за черните точки на носи и ми помогна,но ме притеснява,че може само да ми разшири още повече тези порички.какво мога да направя по въпроса? :(
sladurana_be
01-02-2010, 17:28
Момиче съм :) имам един въпрос. Чух че има крем на вийт-депилатор за интимните части и искам да те попитам какво е мнението ти за него и ако може да ми препоръчаш някакъв по безболезнен начин за премахване на космите на интимните части! Ще ти бъда благодарна :-) Пален боклук е !! вийт са боклуци ! Извинявай че те отчайвам но има и доволни от вийт , аз лично предпочитам Strep.Иначе най доброто решение е кола маска !!!
sladurana_be
01-02-2010, 17:31
имам един проблем-порите под очите ми са малко разширени(малко,де,но се вижда).днес си правих парна баня за черните точки на носи и ми помогна,но ме притеснява,че може само да ми разшири още повече тези порички.какво мога да направя по въпроса? :( Така...
Нужно е само да разтвориш няколко капки лимон във вода и регулирано да разтривате с този разтвор кожата. Също можете да добавиш няколко капки лимон в яйчен протеин (известен със своето стягащо действие), разбий и нанеси тази маска на лицето. Задръж 15 минути. След като изсъхне измий с хладка вода.Това действа гарантирано!
Розовата вода е много хубав натурален продукт който е добро средтство за свиване,тонизиране и почистване на кожата.За да поддържаш кожата в добро състояние, достатъчно е да разтриваш лицето си с розова вода всяка сутрин, след събуждане, и вечер, след премахване на грима. Smile
За други вапроси съм насреща Smile
titinkaa
01-02-2010, 17:34
аз искам да попитам с какво да си потдържам ноктите,за да не се чупят лесно и да се пределят,мажа ги с масло на Икаров и за сега съм доволна,и ако може нещо за избелване на нокти да ми кажеш освен лимон :)
silviau66
01-02-2010, 17:36
ЗЛАТНА СИ!! Като гледам може да ти пишат в темата и до сутринта.. :) Форума имаше нужда от нещо такова... ;) :-) :-) :-) Много благодаря за съветите и маските.. :* :-)
sladurana_be
01-02-2010, 17:39
А аз искам да попитам каква по-точно грижа трябва да се полага за ноктите. Ясно е, че премахване на кожички, полиране, заздравители и т.н., но може ли малко повече подробности. И също да ни препоръчаш добри продукти. И също така, как да си подберем лак за нокти и кои марски са добри. Благодаря. 8-) 8-) 8-) Грижата за ноктите е широка тема.. достатачно да не ги грижеш,да подаржаш далйина която може да подаржаш (извинете за повторението).Масажирай ноктите и ръцете когато нанасяш крема си за раце,това подобрява кръвообра6тението! ;) И ако има6 дълък маникюр задалйително трябва да има6 заздравител под лака и в седмицата поне 1-2 дена саммос заздравител ;) А за мен лаковете коитоса най добри са на Брооклин. Много са добри. :grin:
sladurana_be
01-02-2010, 17:40
ЗЛАТНА СИ!! Като гледам може да ти пишат в темата и до сутринта.. :) Форума имаше нужда от нещо такова... ;) :-) :-) :-) Много благодаря за съветите и маските.. :* :-) За нищо.Но като се изморя остажям за утрее :-)
antoaneta613
01-02-2010, 17:41
Момиче съм :) имам един въпрос. Чух че има крем на вийт-депилатор за интимните части и искам да те попитам какво е мнението ти за него и ако може да ми препоръчаш някакъв по безболезнен начин за премахване на космите на интимните части! Ще ти бъда благодарна :-) Пален боклук е !! вийт са боклуци ! Извинявай че те отчайвам но има и доволни от вийт , аз лично предпочитам Strep.Иначе най доброто решение е кола маска !!!
Охх просто нямам сили за кола маска ама ако няма друго решение да лятото ще събирам сили за кола маска :) Много благодаря за мнението ти беше ми много полезно :-) :-)
Е, супер тема, браво... Аз искам да ми препоръчаш някакъв хубав продукт за миене на лицето ежедневно... кожата ми е смесена. Мерси предварително. :)
BubbleGirll
01-02-2010, 17:43
Здравей :-) искам да попитам значи изстаних си веждите но сега не се харесвам а космчетата растът много :-) бавно може ли да ми препоръчаш нещо чувала съм за тривитаминола но ме е страх от странични ефекти :?
sladurana_be
01-02-2010, 17:44
Ооо тази тема е супер ! :grin: :grin: :grin: Аз имам черни точки по носа (не са много, но не са и малко) как да ги махна? Понякога кожата на носа ми е мазна, друг път е суха, а друг път е нормална 8-) За 4ерните точки сипи 1-2 лъж. розова вода в купа с 5 стрити на прах асперина!! с памук нанасяй !!! Имаш смесена кожа!! :)
TwEEtyNkA
01-02-2010, 17:44
искам да те попитам какво ти е мнението за хининовата вода и ако може коя е най-добрата марка имаше такава тема но не видях никаде марки :)
sladurana_be
01-02-2010, 17:51
аз искам да попитам с какво да си потдържам ноктите,за да не се чупят лесно и да се пределят,мажа ги с масло на Икаров и за сега съм доволна,и ако може нещо за избелване на нокти да ми кажеш освен лимон :) От много продължителното използване на лак за нокти,те пожълтяват.... Ако имаш възможност , остави ги малко да си "починат" и незнам защо не искаш с лимон освен че има избелващо действие,подхранва ноктите.. Също така има продукти за избелване на нокти-например на Арт Деко.А заздравител под лака-задължително!!! спри да се лакираш за една седмица и не прави нищо на ноктите, имам предвид ексфолиране и т.н. Яж/пий по една кофичка кисело мляко на ден и ще видиш как ще ти "светнат" ноктите. :)
Иначе може и при козметик ако не ти сеоправят в доашни условия !! :)
sladurana_be
01-02-2010, 17:53
искам да питам има ли някам друг начин за премахване на мустачките от лентички щото винаги ми стаат някви раничкии :-o Козметик ще ти ги премахне напално и не е много болезнено.Цените са различни но не повече от 2 лева. :-D
Neopitom3na
01-02-2010, 17:55
ох аз съм пробвала както това с аспирина така и всякакви парни бани.. мазала съм се и с мед и какво ли още не, но тези пусти черни точки просто само избледняват :-o .Имам на носа и по бузите около него..мислех да си хупя от тези лентички на нивеа за черни точки..Моля те кажи нещо ефикасно, което ги маха, а не просто ги кара да избледняват :P
sladurana_be
01-02-2010, 17:58
Значи имам мноого малко на брой и мънички бели пъпчици, които май се казват всъщност бели точки или милиуми. Бих ли могъл да си ги махна сам и как? Лечението им е трудно... :( Пъро кожата се изсушава след това точките се отсраняват от копететното лице :)
rachel_billson
01-02-2010, 17:58
Браво за темата! :) Понеже кожата ми под очите е тънка,понякога очите ми изглеждат изморени.Някакви средства,с които да го премахна или поне намаля?
sladurana_be
01-02-2010, 18:05
Е, супер тема, браво... Аз искам да ми препоръчаш някакъв хубав продукт за миене на лицето ежедневно... кожата ми е смесена. Мерси предварително. :)
Мила ще ти дам направо линк на продукта за да можеш да прочетеш вси4ко изинявай за закаснението но докато намеря точно този на Гарниер ужассс и затова ти давам линк а да можеш да прочетеш вси4ко сварзано с продукта :) Но е мн добар ина4е ли4но аз ползам на виши но е по скап а това е по изгодноо ;) и по подходя6то за смесена кожа http://www.garnier-bg.com/_bg/_ww/pure/index.aspx този дето пише далбоко по4иства6т
kalpazanka
01-02-2010, 18:07
sladurana_be, редно ли е да смесвам марките козметика за лице? Измивам лицето с Виши нормадерм, искам да си взема дневен крем, но на Clinique. Ще имам ли проблеми от тази комбинация?
По лицето имам доста пъпки. Ползвам маста, крем, тампончета и пол-она на Гарниер и върху по-големит пъпки има ефект, но по-малките си остават. Как да ги махна. Иначе ще пробвам маската с ябълката и меда, че и аз имам черни точици...
Здравей и от мен :) Модел съм в пловдивска модна агенция, но някой път съм неприятно изненадан от различни видове пъпчици ... някой са червени и малки , други са с връхче, трети пък болят при стискане ... предложи ми нещо в домашна обстановка, което да спре появата им ... също ако може нещо, с което кожата на лицето ми да потъмнее, защото мисля, че един тен ще ми отива ... кожата ми е по-скоро нормална, но някой път клони към мазна .. мерси предварително :-) :-)
sladurana_be
01-02-2010, 18:08
Здравей :-) искам да попитам значи изстаних си веждите но сега не се харесвам а космчетата растът много :-) бавно може ли да ми препоръчаш нещо чувала съм за тривитаминола но ме е страх от странични ефекти :? Според мен не рискувай с тривитаминола по добре ги под4ертажаъ с молив за вежди а ако няаш докато си купи6 с милиж за о4и.Изглеждат много по дебели гасти и платни супер стажат :-) :-)
sladurana_be
01-02-2010, 18:12
искам да те попитам какво ти е мнението за хининовата вода и ако може коя е най-добрата марка имаше такава тема но не видях никаде марки :)
много хубав продукт! За марка аз препорачвам Kasy около 1.00 - 1.30 но с по малак грамаж 120мл. но стига за много време :)
KumchoValcho
01-02-2010, 18:12
Значи имам мноого малко на брой и мънички бели пъпчици, които май се казват всъщност бели точки или милиуми. Бих ли могъл да си ги махна сам и как? Лечението им е трудно... :( Пъро кожата се изсушава след това точките се отсраняват от копететното лице :)А ако отида при козметик би ли могъл да ми ги махне? :)
sladurana_be
01-02-2010, 18:16
Браво за темата! :) Понеже кожата ми под очите е тънка,понякога очите ми изглеждат изморени.Някакви средства,с които да го премахна или поне намаля? Разрежи картоф и го сложи варху очите и сменяй картофите!!! :-) Иначе ако не помогне Коректорр :-) :-)
sladurana_be
01-02-2010, 18:19
sladurana_be, редно ли е да смесвам марките козметика за лице? Измивам лицето с Виши нормадерм, искам да си взема дневен крем, но на Clinique. Ще имам ли проблеми от тази комбинация? Не няма никакав проблемм :)
sladurana_be
01-02-2010, 18:24
По лицето имам доста пъпки. Ползвам маста, крем, тампончета и пол-она на Гарниер и върху по-големит пъпки има ефект, но по-малките си остават. Как да ги махна. Иначе ще пробвам маската с ябълката и меда, че и аз имам черни точици... Нормално е да имаш папки предполагам че си в побертета (цикъл а-у) това е нормално да имаш все някоя пъпкаа ! :) Иначе маската с ябълката и меда не за черн точки а за кмазна и с папки но и ти имаш тъй че...пробвай много е хубава :)
sladurana_be
01-02-2010, 18:28
Здравей и от мен :) Модел съм в пловдивска модна агенция, но някой път съм неприятно изненадан от различни видове пъпчици ... някой са червени и малки , други са с връхче, трети пък болят при стискане ... предложи ми нещо в домашна обстановка, което да спре появата им ... също ако може нещо, с което кожата на лицето ми да потъмнее, защото мисля, че един тен ще ми отива ... кожата ми е по-скоро нормална, но някой път клони към мазна .. мерси предварително :-) :-) Ми в пубертета си и е нормано..по4иствай си лицето с измижащ гел и нанасяй крем за нормална кожа ;) Пъпките с бяло връхче се изтискват а другите не се пипат за6тото ако ги изтисква6т без да имат бяло врахче остават петна :)
sladurana_be
01-02-2010, 18:30
Значи имам мноого малко на брой и мънички бели пъпчици, които май се казват всъщност бели точки или милиуми. Бих ли могъл да си ги махна сам и как? Лечението им е трудно... :( Пъро кожата се изсушава след това точките се отсраняват от копететното лице :)А ако отида при козметик би ли могъл да ми ги махне? :)
Да но не всички изпалняват процедурата,но ти питай може и друго да ти направят :-D
Luscious_Heart
01-02-2010, 18:30
Аз ще си направя кола маска на интимните части ВКЪЩИ - коя да ползвам, топла или студена?
На Жанкар Сара (такава май беше) добра ли е?
И ми препоръчай крем за след това, да се успокои кожата. :)
Мерси предварително
Аз съм малко скептично настроена към професионализма ти, защото съм на принципа око да види, ръка да пипне, но все пак мисля и аз да ти поискам съвет.
Значи.. при мен положението е много странно. Почиствам си по принцип всяка вечер лицето с Дегримиращо почистващо мляко 3 в 1 на Виши, а след това слагам Хидратиращ крем за проблемна кожа отново на Виши. Сутрин преди да поставя грим си мажа лицето с Хидратиращ крем с нон- стоп матиращ ефект SPF15 на Виши или с хидратиращ крем на Аvene, но от време на време ми излизат едни ситни пъпчици по лицето и/ или черни точки.. след около 3-4 дни се скриват и след около седмица пак излизат.. и това е постоянно.. странното е, че не мога да си го обясня. Не съм сменяла козметиката, а мисля, че ако е от нея не би трябвало да се скриват.. та ми беше интересно ти какво ще ми кажеш по въпроса.. като цяло кожата ми е дехидратирана, но се опитвам да поправя това.. иначе нямам проблеми с омазняване или суха кожа.
Аз ще си направя кола маска на интимните части ВКЪЩИ - коя да ползвам, топла или студена?
Мерси предварително
Аз доколкото знам Невена най- много успокоява. Поне моята козметичка казва, че е най- добре крем с невен.
ValLoveYa
01-02-2010, 18:38
аз имам проблем с петната остават ми от пъпките преди ги стисках но сега не моля те препоръчай ми нещо което да отстрани петната
sladurana_be
01-02-2010, 18:38
Аз съм малко скептично настроена към професионализма ти, защото съм на принципа око да види, ръка да пипне, но все пак мисля и аз да ти поискам съвет.
Значи.. при мен положението е много странно. Почиствам си по принцип всяка вечер лицето с Дегримиращо почистващо мляко 3 в 1 на Виши, а след това слагам Хидратиращ крем за проблемна кожа отново на Виши. Сутрин преди да поставя грим си мажа лицето с Хидратиращ крем с нон- стоп матиращ ефект SPF15 на Виши или с хидратиращ крем на Аvene, но от време на време ми излизат едни ситни пъпчици по лицето и/ или черни точки.. след около 3-4 дни се скриват и след около седмица пак излизат.. и това е постоянно.. странното е, че не мога да си го обясня. Не съм сменяла козметиката, а мисля, че ако е от нея не би трябвало да се скриват.. та ми беше интересно ти какво ще ми кажеш по въпроса.. като цяло кожата ми е дехидратирана, но се опитвам да поправя това.. иначе нямам проблеми с омазняване или суха кожа.
А сутринта като се събудиш почистваш ли си лицето ? :)
Здравей и от мен :) Модел съм в пловдивска модна агенция, но някой път съм неприятно изненадан от различни видове пъпчици ... някой са червени и малки , други са с връхче, трети пък болят при стискане ... предложи ми нещо в домашна обстановка, което да спре появата им ... също ако може нещо, с което кожата на лицето ми да потъмнее, защото мисля, че един тен ще ми отива ... кожата ми е по-скоро нормална, но някой път клони към мазна .. мерси предварително :-) :-) Ми в пубертета си и е нормано..по4иствай си лицето с измижащ гел и нанасяй крем за нормална кожа ;) Пъпките с бяло връхче се изтискват а другите не се пипат за6тото ако ги изтисква6т без да имат бяло врахче остават петна :)
На 18 години съм ... може да се каже, че вече излизам от този пубертет ... а нещо за изравняване на тена на кожата и избягване на петната и неравенствата в домашна обстановка ??
sladurana_be
01-02-2010, 18:41
На 18 години съм ... може да се каже, че вече излизам от този пубертет ... а нещо за изравняване на тена на кожата и избягване на петната и неравенствата в домашна обстановка ??
Маска от настъргана 1/4 ябалка с 1 -2 лъжици мед,избистря тена още след парвото използване :) 30 мин. и измивай с хладка вода :)
Дам, забравих да кажа. Имам някакъв сапун за лице. Почиствам си лицето с него. Май е на Арома.. но не съм сигурна.. Български е.
viksit0y
01-02-2010, 18:46
Можеш ли да ми предложиш нещо, някакъв крем за белези от пъпки. Имам доста белези от пъпки по лицето от няколко години, та какво да си купя? Кожата ми е нормална, не е мазна.
sladurana_be
01-02-2010, 18:50
аз имам проблем с петната остават ми от пъпките преди ги стисках но сега не моля те препоръчай ми нещо което да отстрани петната Това се получава защото си ги изстисквала.Вече не го прави ако нямаш бяло връхче :) Такива петна и белези се премахват много успешно с мая.Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода. С чай от лайка също може :) ако има нещо неясно питай :)
sladurana_be
01-02-2010, 18:52
Мерси предварително
Аз доколкото знам Невена най- много успокоява. Поне моята козметичка казва, че е най- добре крем с невен.
Така е.Крем от невен или лайка :)
Мила ще ти дам направо линк на продукта за да можеш да прочетеш вси4ко изинявай за закаснението но докато намеря точно този на Гарниер ужассс и затова ти давам линк а да можеш да прочетеш вси4ко сварзано с продукта :) Но е мн добар ина4е ли4но аз ползам на виши но е по скап а това е по изгодноо ;) и по подходя6то за смесена кожа http://www.garnier-bg.com/_bg/_ww/pure/index.aspx този дето пише далбоко по4иства6т
Мерси. :-)
sladurana_be
01-02-2010, 18:54
Можеш ли да ми предложиш нещо, някакъв крем за белези от пъпки. Имам доста белези от пъпки по лицето от няколко години, та какво да си купя? Кожата ми е нормална, не е мазна.
Това се получава защото си ги изстисквала.Вече не го прави ако нямаш бяло връхче Smile Такива петна и белези се премахват много успешно с мая.Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода. С чай от лайка също може
sladurana_be
01-02-2010, 18:57
Дам, забравих да кажа. Имам някакъв сапун за лице. Почиствам си лицето с него. Май е на Арома.. но не съм сигурна.. Български е. Мислех че това е причината че не си миеш лицето сутрин но...уви.Незнам не мога да ти помогна :( Както ти самата каза око да види ръка да пипне.Посаветвай се с козметичката ти в салона.
sladurana_be
01-02-2010, 19:00
Утре вече ще отгожарям на вапросите ви :-) :-)
viksit0y
01-02-2010, 19:00
Това се получава защото си ги изстисквала.Вече не го прави ако нямаш бяло връхче Smile Такива петна и белези се премахват много успешно с мая.Мая колкото орех с една супена лъжица прясно мляко се прави на кашичка и се маже лицето,след 20 минути се отмива с отвара от лайка и след това поне два часа да не се мие лицето с вода. С чай от лайка също може
Благодаря много, ще пробвам :)
Иначе не съм ги изтисквала, то не знам пъпки ли бяха или рани, по-точно ми се появиха като алергия от антибиотик още от преди 4-5 години, по-скоро ги разранявах и естествено течеше кръв :smt120
Ок, мерси все пак за отделеното внимание.
ами искам да те питам за обезкосмяването . искам да си направя цялостно обезкосмяване на интимните части но незнам с каква дължина на косъмчетата да отида при козметичката . също искам да знам на каква цена е това цялостно обезкосмяване и какво включва ..смисъл само триъгълника ли или и около срамните устни и надолу към дупето и между него ? :oops: за първи път ще ходя на козметик и искам да ми обясниш малко ..до сега съм се бръснала само с кремове и бръсначка .също така ми кажи колко издържа тва почистване и след колко време ще трябва да ида пак :-)
ТЕМАТА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ВАЖНА СПОРЕД МЕН !!!!
xHARDCANDYx
01-02-2010, 19:30
Айде и аз да питам - сподели нещо за премахване на петна по лицето ...
Преди време си правах маски с мая ,но като че ли не дочаках някакъв ефект ..?
Аз искам да ми кажеш някой друга марка за лентички за обезкосмяване. Аз изцяло с тях се обработвам :D ама ми омръзна да давам по 15лв за 20ленти,а на вийт стигат и до 20лв. Също искам да кажа,че съм доволна от продуктите на Вийт. А топла кола маска в домашни условия как мога да си направя,в смис те продават по лев и нещо и ти само затопляш и после лепиш и т.н. но пък дали сама ще мога да се справя офф не смислено стана
Converse333
01-02-2010, 20:25
Хайде да питам и тук... Имам нещо като разширени капиляри по лицето и аз незнам как точно да го обясня, не са много. Когато си сложа пудра се прикриват, но в момента не слагам ФДТ или пудра и си личат доста (много ме дразнят), та ако може да ми предложиш нещо за премахване...
Бръчици под очите в начален стадий-Как могат да се прикрият или заличат?
mimsssssss
01-02-2010, 20:51
добре искам да попитам как се казва болеста на кожата, която не иска да бъде обезкосмявана по какъвто и да е начин. значи историята е дълга работата е там че когато се махне косъм (независимо как с кола маска, пинцета, епилатор, бръсначка, машинка, депертоар) на кожата става рана и съответно косъма става подкожен. тоест искам да кажа че всичките ми поникнали косми са подкожни. чудя дали космите не са ми тънки и просто немогат да пробият епидермиса ли нямам представа. засега ги търкам яко с гъба, ексфолиант и така , но пък ми се разранява цялата кожа, абе става мазало... и така да дойдем на въпроса каква е тая болест и как се лекува... :grin: е**ти дългото обяснение
rachel_billson
01-02-2010, 20:54
Мерси за отговора.Нека темата стане важна
brokeninside13
01-02-2010, 21:08
ами искам да те питам за обезкосмяването . искам да си направя цялостно обезкосмяване на интимните части но незнам с каква дължина на косъмчетата да отида при козметичката . също искам да знам на каква цена е това цялостно обезкосмяване и какво включва ..смисъл само триъгълника ли или и около срамните устни и надолу към дупето и между него ? :oops: за първи път ще ходя на козметик и искам да ми обясниш малко ..до сега съм се бръснала само с кремове и бръсначка .също така ми кажи колко издържа тва почистване и след колко време ще трябва да ида пак :-)
whitebunny
01-02-2010, 21:16
(по дяволите много извинявай за тъпунгерския въпрос) ще питам за ФДТ на импала съм Номер 3 но искам да питам за афинитон на мейбълийн кой номер трябва да съм :-o
schhhhhhh
01-02-2010, 21:18
Няма да засягам способностите ти на козметик, защото не съм професионалист, за да коментирам, но правописа ти куца. :? Все още има буква Ъ
Нищо лично.
Искам да попитам дали можеш да ми помогнеш за обезкосмяването на краката ... чистя ги само с епилатор, но се получават много гадни черни точици ( косъмчетата, които все още не са израстнали ) ... със самобръсначката не става така, но пък после става като брада ... ужасно е ... с епилатора оредяват, но пък се получава този ужасен ефект ... целите ми крака са на черни точки :( :-o ... можеш ли да ми препоръчаш нещо за да предодвратя това, че сега ще дойде лятото и няма да мога да си покажа краката :booooomb: :D
Ииии за парната баня ... колко често е добре да се прави и има ли по - добър вариант за премахване на черните точки в домашни условия ?
Мерси предварително :-)
П.П Темата е супер :grin:
sladurana_be
01-03-2010, 09:44
Можеш ли да ми предложиш нещо, някакъв крем за белези от пъпки. Имам доста белези от пъпки по лицето от няколко години, та какво да си купя? Кожата ми е нормална, не е маз0на.
I zabravih da kaja Achromin (mislq 4e taka se pi6e6e) dosta e hubav krema lik i pri`ten,6tom ne ti e mazna kojata :)
ще ми отговориш ли ?? :-o
Pepincetyy
01-03-2010, 10:25
Аз искам да питам за черните точки, опитвала съм какво ли не и нищо не ми помага.. а имам много по носа и брадичката, ако може да ми предложиш нещо, което наистина да ми помогне.. Благодаря :)
значи,ето какъв е моя проблем,имам суха кожа,на 15 години съм и може да се каже,че нямам пъпки от пубертета-говоря за гнойни пъпки и рани от тях,но имам по бузите едни малки пъпчици с бял връх, които седят някак така подкожни и не мога дори да ги изчопла, но там където са ми правят лицето релефно, несе забелязват много,но отблизо се виждат,дано сте ме разбрали (малко вероятно) 8-)
от бая време са ми и се не махат, примерно лекичко пробвах с нокета да ги изчопла и съм ги мазал с разни работи да изъхнат ама не става седат си :( /(момче съм0)
silviau66
01-03-2010, 11:10
Направете темата ВАЖНА!!! :-) :-) :-) :grin:
Направете темата ВАЖНА!!! :-) :-) :-) :grin:
ем и аз тфа казвам ама... :smt010
Harum_Scarum
01-03-2010, 11:30
Аз искам да питам за черните точки, опитвала съм какво ли не и нищо не ми помага.. а имам много по носа и брадичката, ако може да ми предложиш нещо, което наистина да ми помогне.. Благодаря :)
Ама вие не четете ли бе.. :-x
Ооо тази тема е супер ! :grin: :grin: :grin: Аз имам черни точки по носа (не са много, но не са и малко) как да ги махна? Понякога кожата на носа ми е мазна, друг път е суха, а друг път е нормална 8-) За 4ерните точки сипи 1-2 лъж. розова вода в купа с 5 стрити на прах асперина!! с памук нанасяй !!! Имаш смесена кожа!! :)
Момичето 2 пъти ви отогвори..
sunshine955
01-03-2010, 12:46
Страхотна тема .. Браво
и аз имам един проблем - имам сенки под очите,нещо да ми препорачаш защото ми писнаха вечее :(
DqVoLsKoJeLaNiE
01-03-2010, 13:11
И аз имам един проблем, имам руменина по лицето дори когато не съм слагала руж, пудра или други такива.Има ли начин да премахна руменината?
silviau66
01-03-2010, 13:43
И един от първите постове беше моя и имаше същия проблем и съвсем млако по - надолу имах отговор.. ;) Но кой да чете.. На всеки му е по - лесно да пита и да му отговорят.. :? :-)
krisito9212
01-03-2010, 13:59
значи,ето какъв е моя проблем,имам суха кожа,на 15 години съм и може да се каже,че нямам пъпки от пубертета-говоря за гнойни пъпки и рани от тях,но имам по бузите едни малки пъпчици с бял връх, които седят някак така подкожни и не мога дори да ги изчопла, но там където са ми правят лицето релефно, несе забелязват много,но отблизо се виждат,дано сте ме разбрали (малко вероятно) 8-)
от бая време са ми и се не махат, примерно лекичко пробвах с нокета да ги изчопла и съм ги мазал с разни работи да изъхнат ама не става седат си :( /(момче съм0)Ако се вижда само беличко,това са милиуми.В никакъв случай не ги чопли пак,защото ще станат рани.Единственото нещо,което ще помогне е да отидеш на козметик и да ти ги махне(това става като ти ги пробие с игличка).Но НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА СИ ГИ ПРОБИЕШ И ДА ГИ МАХНЕШ САМ!!!
krisito9212
01-03-2010, 14:05
Дам, забравих да кажа. Имам някакъв сапун за лице. Почиствам си лицето с него. Май е на Арома.. но не съм сигурна.. Български е. Мислех че това е причината че не си миеш лицето сутрин но...уви.Незнам не мога да ти помогна :( Както ти самата каза око да види ръка да пипне.Посаветвай се с козметичката ти в салона.
Аз мога да ти помогна :)
Проблема със сигурност е в сапуна.Лицето не се мие със сапун,още по-малко агресивен сапун като Арома,че то дори и бебешките исушават кожата.От тук идва и дехидратацията на кожата ти и пъпчиците,които най-вероятно са алергия.Спри сапуна и го замени с измиващ гел.Виждам,че ползваш хубава козметика,най-добре пак да е на Виши,но трябва да закупиш такъв,който да е за твоя тип кожа.Като каква определеш кожата си-мазна,суха,нормална или смесена(при смесената се получава омазняване в т-зоната-челото,носа,брадичката)?
Много добре видях, че е отговорила, но може да има и друг начин за прамахване ... знам, че аспиринът не е много добър вариант .... не можах да разбера това с ябълката и меда за черните точки ли беше ?
silviau66
01-03-2010, 14:21
Много добре видях, че е отговорила, но може да има и друг начин за прамахване ... знам, че аспиринът не е много добър вариант .... не можах да разбера това с ябълката и меда за черните точки ли беше ?
Добре деее. извиняваййй.. :( Не ми се карайй.. ;( :( :-# :smt089 :smt085
П.п. Не, това беше за мазна кожа.. ;)
Значии кати си скубя веждите понякога ми се появяват малки пъпчици в областа на оскубаното..кфо да правя ? :-o
Така, да ви кажа, не се доверявайте на т.нар. "козметичка" тук, тя не е нищо повече от 12 годишно хлапе, тъй като видях как пише, какъв ник има и тн, реших да проверя постовете й, след което се натъкнах на това:
Az sam momi4e na 12 godini i sa6to sam protiv tonove grim.Kogato hodq na u4ili6e sam bez grim samo glanc.A izvin u4ili6e 4eren moliv i spirala na Golden rous i glanc Nivea cherry i krem Nivea cream.NO ...
това е неин пост- 12 годишно лапенце проверете да видите и още един
Здравейте! Аз сам момиче на 12 и си мисля,че сам много слаба.Мерките ми са 147см и тежа 33 кл.В последните седмици напилнях с 3 кила,и сега не слизам под 32-33 ...
не съм цитирал целите постове щото няма смисъл, но ви казвам, че не е никва козметичка, а най-вероятно лапе, което г/д има опит с някои продукти и методи и ги препоръчва ;]]
sunshine955
01-03-2010, 14:53
Така, да ви кажа, не се доверявайте на т.нар. "козметичка" тук, тя не е нищо повече от 12 годишно хлапе, тъй като видях как пише, какъв ник има и тн, реших да проверя постовете й, след което се натъкнах на това:
Az sam momi4e na 12 godini i sa6to sam protiv tonove grim.Kogato hodq na u4ili6e sam bez grim samo glanc.A izvin u4ili6e 4eren moliv i spirala na Golden rous i glanc Nivea cherry i krem Nivea cream.NO ...
това е неин пост- 12 годишно лапенце проверете да видите и още един
Здравейте! Аз сам момиче на 12 и си мисля,че сам много слаба.Мерките ми са 147см и тежа 33 кл.В последните седмици напилнях с 3 кила,и сега не слизам под 32-33 ...
не съм цитирал целите постове щото няма смисъл, но ви казвам, че не е никва козметичка, а най-вероятно лапе, което г/д има опит с някои продукти и методи и ги препоръчва ;]]
тва не то очаквах :-o :shock:
kalpazanka
01-03-2010, 14:53
Мда, прав си. Няма как през 2008 да е на 12 и изведнъж да стане на 19.
Може би темата е за реклама на семейния салон в Ихтиман. :?
Ужасена съм :smt021 :shock: ... а ние се доверяваме ... боже разочарована съм от себе си, че повярвах :o
whitebunny
01-03-2010, 15:09
Ооо тази тема е супер ! :grin: :grin: :grin: Аз имам черни точки по носа (не са много, но не са и малко) как да ги махна? Понякога кожата на носа ми е мазна, друг път е суха, а друг път е нормална 8-) За 4ерните точки сипи 1-2 лъж. розова вода в купа с 5 стрити на прах асперина!! с памук нанасяй !!! Имаш смесена кожа!! :) какви лъжички да бъдат супени или чаени :-o
kalpazanka
01-03-2010, 15:12
Ужасена съм :smt021 :shock: ... а ние се доверяваме ... боже разочарована съм от себе си, че повярвах :o
Е, момичето е копирало маски за лице от други сайтове. Не вярвам да навредят на тези, които решат да ги пробват.
silviau66
01-03-2010, 15:17
Е, момичето е копирало маски за лице от други сайтове. Не вярвам да навредят на тези, които решат да ги пробват.
Съгласна съм и с първото и с второто мнение..и между другото тези маски, които ми каза тя съм ги чувала така, че вероятно не е проблем да ги използвам.. А и като гледам основното е розова вода.. :) :-)
Neopitom3na
01-03-2010, 15:23
ох аз съм пробвала както това с аспирина така и всякакви парни бани.. мазала съм се и с мед и какво ли още не, но тези пусти черни точки просто само избледняват :-o .Имам на носа и по бузите около него..мислех да си хупя от тези лентички на нивеа за черни точки..Моля те кажи нещо ефикасно, което ги маха, а не просто ги кара да избледняват :P
То няма лошо, но въпросът е, че тя ни ЛЪЖЕ ... '' професионален отговор, козметик '' ... боже, боже ... аз като искам мога да си ги намеря тези маски ... писах тук, за да получа ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ ... затова ме е яд
silviau66
01-03-2010, 15:28
То няма лошо, но въпросът е, че тя ни ЛЪЖЕ ... '' професионален отговор, козметик '' ... боже, боже ... аз като искам мога да си ги намеря тези маски ... писах тук, за да получа ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ ... затова ме е яд
Едно голяма ЕВАЛА.. vow
:-) :) Никога нямаше да се сетя да проверя предишните и постове...
Адски съм доверчива..
И между другото ако наистина имаше един квалифициран козметик тук щеше да е много добре. :) Все пак нямаше да има толкова много теми и толкова противоречиви мнения..
П.п. Много се извинявам, но нещо си обърках мислите.. :lol: 8-) Исках да благодаря на vow , а на darka1 исках да се извиня..за по горе написаното.. (предната страница.. :) ) :-)
vow разкри всичко ... не съм аз :) ... трябва да благодарим на нея, че ни отвори очите :shock: [/b]
sunshine955
01-03-2010, 15:51
vow разкри всичко ... не съм аз :) ... трябва да благодарим на нея, че ни отвори очите :shock: [/b]
да така е, БЛАГОДАРИМ vow :-)
silviau66
01-03-2010, 15:53
да така е, БЛАГОДАРИМ vow :-)
:-) :) :grin:
viksit0y
01-03-2010, 16:02
12 годишна козметичка, а ? :smt112
Converse333
01-03-2010, 16:06
В тоя форум станаха май бая детективи... Все повече неща разкривате (форумни тайни) :D
silviau66 няма проблем ... права си, че е тъпо да се питат едни и същи неща, но аз преди да питам четох какво беше писано, но не ми стана ясно и за това попитах отново ... аз не съм разбрала ... ти не си разбрала ... няма проблем - случва се ... не е нужно да се извинвваш :)
la_loba_mariana
01-03-2010, 16:15
а дали има някакъв начин да се премахнат белези от шарка,но тя е миналапреди 2-3 години? :)
silviau66
01-03-2010, 16:46
silviau66 няма проблем ... права си, че е тъпо да се питат едни и същи неща, но аз преди да питам четох какво беше писано, но не ми стана ясно и за това попитах отново ... аз не съм разбрала ... ти не си разбрала ... няма проблем - случва се ... не е нужно да се извинвваш :)
8-) :lol:
BlackKeys
01-03-2010, 16:57
Сега или "козметичката" повече няма да пише в темата, или ще каже, че това е регистрация на малката и сестра или там който и да е и пише от нея. :-o
Иначе би било супер да има такъв човек във форума.
sunshine955
01-03-2010, 16:59
Сега или "козметичката" повече няма да пише в темата, или ще каже, че това е регистрация на малката и сестра или там който и да е и пише от нея. :-o
даа
12 годишна козметичка, а ? :smt112
8-)
Е как да има? Съзнаваш ли с каква задача трябва да се нагърби този човек? По 24 часа трябва да е тук, че да може да отговори на всичко. Който иска, отива, плаща си и така...
krisito9212
01-03-2010, 17:13
Леля ми е дерматолог и също така има фризьоро-козметичен салон.Прекарвам доста време там с нея и съм мога да кажа навътре в нещата.Аз също мога да ви дам някой и друг съвет,разбира се няма да е професионален,защото все още не съм квалифициран козметик,но съм и с такива амбиции :) Ако искате питайте нещо,а аз ще видя на каквото мога да отговоря от предишните постове :)
krisito9212
01-03-2010, 17:23
а дали има някакъв начин да се премахнат белези от шарка,но тя е миналапреди 2-3 години? :)
Горещо ти препоръчвам Контратубекс.Лично на мен ми влиза в употреба 3 пъти-за шарка варицела,за 3 повърхностни и един дълбок белег на лицето и два белега на крака,като тези на крака започнах да ги мажа 2 години след инцидента.
Harum_Scarum
01-03-2010, 17:25
Искате професионален съвет..Отивате при козметик,ИСТИНСКИ в ИСТИНСКИ салон..Не виждам какво толко лошо е направило детето,каза ви добри съвети..Колко найвни трябва да сте да вярвате на хора регистрирали се във форум,където трябва единствено да имаш имейл за да се регистрираш.Т'ва не е големия световен проблем. :?
kalpazanka
01-03-2010, 17:33
Добре де, найвни сме. 8-)
Harum_Scarum
01-03-2010, 17:43
Еми,к'во се оплаквате тогава. :-D
sunshine955
01-03-2010, 17:43
BlackKeys
01-03-2010, 18:13
Е как да има? Съзнаваш ли с каква задача трябва да се нагърби този човек? По 24 часа трябва да е тук, че да може да отговори на всичко. Който иска, отива, плаща си и така...
Е просто казвам, че би било хубаво. Иначе е ясно, че е почти невъзможно. Да не говорим, че е най-хубаво да те види козметик наистина не по интернет, но попринцип говоря.
kalpazanka
01-03-2010, 20:03
Няма да е зле, стига да е изпипана идеята- както например в бг мамма има регламент кога вещите лица отговарят на въпросите.
Еми,к'во се оплаквате тогава. :-D
Добре де, никой ли не зацепва що е болднато? 8-)
Поне като се обиждаме, да го правим грамотно.
krisito9212
01-03-2010, 20:23
Значи за дължината на косъмчетата можеш да отидеш и с дължината,с която си си и сега,но можеш и да си ги подрежеш по-дългите с ножичка.Цените са около 6-7 лева.Обезкосмяването включва триъгълника отгоре,срамните устни,под тях,около тях и между дупето.Почистването издържа няколко седмици и трябва да отидеш отново когато прецениш,че косъмчетата ти са с такава дължина,че може да ги хване козматичката :)
krisito9212
01-03-2010, 20:26
Айде и аз да питам - сподели нещо за премахване на петна по лицето ...
Преди време си правах маски с мая ,но като че ли не дочаках някакъв ефект ..?
Маята има ефект,но минимален.За да изравниш тена на лицето си можеш да ходиш на солариум.Освен всичко това в козметичните салони правят процедури(с маски) за премахване на петна и изравняване на тена.Нормални цени.Но трябва да отидеш на поне 15-20 процедури :)
И проблема няма да ти се реши с бабини рецепти,аз също имах такъв и го реших точно с процедурите при козметичка
sladur4etyYy
01-03-2010, 20:29
Значи за дължината на косъмчетата можеш да отидеш и с дължината,с която си си и сега,но можеш и да си ги подрежеш по-дългите с ножичка.Цените са около 6-7 лева.Обезкосмяването включва триъгълника отгоре,срамните устни,под тях,около тях и между дупето.Почистването издържа няколко седмици и трябва да отидеш отново когато прецениш,че косъмчетата ти са с такава дължина,че може да ги хване козматичката :)
вече и аз съм се навила за козметичка, то сама си е някакъв ужас. :Д
krisito9212
01-03-2010, 20:31
Бръчици под очите в начален стадий-Как могат да се прикрият или заличат?хубав околоочен крем,които само ще ги поправи повърхностно,да се заличат напълно едва ли,трябват си процедури...
Иначе прикриване,ако слагаш фдт,ще се насъбира между бръчиците.Затова по-добрия вариант според мен е основа за грим или някакъв крем и пудра отгоре :)
krisito9212
01-03-2010, 20:35
Искам да попитам дали можеш да ми помогнеш за обезкосмяването на краката ... чистя ги само с епилатор, но се получават много гадни черни точици ( косъмчетата, които все още не са израстнали ) ... със самобръсначката не става така, но пък после става като брада ... ужасно е ... с епилатора оредяват, но пък се получава този ужасен ефект ... целите ми крака са на черни точки :( :-o ... можеш ли да ми препоръчаш нещо за да предодвратя това, че сега ще дойде лятото и няма да мога да си покажа краката :booooomb: :D
Ииии за парната баня ... колко често е добре да се прави и има ли по - добър вариант за премахване на черните точки в домашни условия ?
Мерси предварително :-)
П.П Темата е супер :grin:
Кола маска.
Черни точки в домашни условия неможеш да премахнеш,особено ако са доста.Можеш да ги "изсветлиш"с лимонов сок.Трябва ти козметик за тази работа.А парните бани иначе можеш да си ги правиш на около месец,но пак ти казвам,трябва професионалист да ти ги изстиска,сама най-мн да си донесеш някоя инфекция :?
krisito9212
01-03-2010, 20:36
Козметик
krisito9212
01-03-2010, 20:39
добре искам да попитам как се казва болеста на кожата, която не иска да бъде обезкосмявана по какъвто и да е начин. значи историята е дълга работата е там че когато се махне косъм (независимо как с кола маска, пинцета, епилатор, бръсначка, машинка, депертоар) на кожата става рана и съответно косъма става подкожен. тоест искам да кажа че всичките ми поникнали косми са подкожни. чудя дали космите не са ми тънки и просто немогат да пробият епидермиса ли нямам представа. засега ги търкам яко с гъба, ексфолиант и така , но пък ми се разранява цялата кожа, абе става мазало... и така да дойдем на въпроса каква е тая болест и как се лекува... :grin: е**ти дългото обяснение
Няма такава болест,по-скоро кожата ти е свръх чувствителна или имаш някаква алергия.Но за по-сигурно отиди на дерматолог,така от интернет не мога да ти кажа със сигурност какво е без да го видя :)
Аз черните точки ги махнах от една парна баня :D ... притеснява ме това с краката ... тези косъмчета, които ми правят направо черни краката :x ... не знам как да ги махна просто ... :-o
Все пак темата е полезна... krisito9212 ще помагаш :-)
Pepincetyy
01-04-2010, 08:01
Пробвала съм и не ми помага,затова питам!!
krisito9212
01-04-2010, 11:36
Аз черните точки ги махнах от една парна баня :D ... притеснява ме това с краката ... тези косъмчета, които ми правят направо черни краката :x ... не знам как да ги махна просто ... :-o
Все пак темата е полезна... krisito9212 ще помагаш :-)
Незнам и на мен ми е странно,защото попринцип при епилация косъмчетата се изваждат заедно с корените и не би трябвало да се получава такъв ефект.Защо не пробваш един път с кола маска да видиш как ще ти се отрази?
krisito9212
01-04-2010, 11:41
Пробвала съм и не ми помага,затова питам!!
Опитай с парна баня,но да знаеш,че е мн рисковано в домашни условия ако не изстискаш всичко както трябва,може да се получи обратен ефект.Иначе парната баня можеш да я направиш с лайка,след това стойш 10-15-20 минути на парата(това на почистено лице),после се стискаш хубаво.След това можеш да обтриеш кожата си със спирт(но нисък процент)за дезинфекция,после ако имаш у вас Сулфатиазол на прах(във всяка аптека го има,прахче за ранички и алергии)"напудряш"леко лицето си и го разнасяш,изчакай около 10-15 минути и си сложи някаква антибактериална,неагресив а маска и накрая хидратиращ крем.
Но за мен по-добрия вариант си остава козметика :)
sunshine955
01-04-2010, 11:46
Страхотна тема .. Браво
и аз имам един проблем - имам сенки под очите,нещо да ми препорачаш защото ми писнаха вечее :(
Shadowsogirl
01-04-2010, 12:51
И аз имам проблем...
Кожата ми е неравна.... Има... Ами на места направо има дупчици и ми е адски кофти. Пробвала съм да ги запълвам с фон дьо тен, коректор, ама е фекта е... блааа. Та някакъв съвет, какво мога да направя?
ок де .. 12 годишна козметчика .. ще го преодолеем ..
а защо просто не си помагаме взаимно в смисъл .. пример давам krisito9212 .. момичето не е професионалист, но помага с каквото може .. така, че ако някой знае нещо повече за пъпки, лице, коса, нокти може да помага в определена област .. :-o
Страхотна тема .. Браво
http://www.tialoto.bg/forum/viewtopic.php?t=5300&highlight=&sid=3770992bbf28b55d66253141766bed66
http://krasota.rozali.com/prirodni-sredstva/p6125.html
elisa_fenka
01-04-2010, 13:08
Може ли някой да ми препоръча крем за мнооого суха кожа :mrgreen: Нямам нито пъпки нито черни точки но имам лунички, лицето ми е много светло и кожата е свлонна към зачервявания ако има някакво значение де.
Мерси предварително!
ПС: Цената няма значение важното е да успее да върне блясъка на кожата ми.
Може ли някой да ми препоръча крем за мнооого суха кожа :mrgreen: Нямам нито пъпки нито черни точки но имам лунички, лицето ми е много светло и кожата е свлонна към зачервявания ако има някакво значение де.
Мерси предварително!
така .. на Гарниер знам, че има крем за суха кожа (дневен и нощен)
http://damska-kozmetika.izgodnobg.com/?m=garnier
ето ти и на Лореал кремовете ..
http://damska-kozmetika.izgodnobg.com/?m=loreal
п.с. Лично мнение не мога да кажа, защото моята кожа е мазна .. дано помогна :( Разгледай ги ако искаш ще ти намеря и други марки .. :-o
Мерси предварително!
п.с. Лично мнение не мога да кажа, защото моята кожа е мазна .. дано помогна :( Разгледай ги ако искаш ще ти намеря и други марки .. :-o
ти какво използваш за мазна кожа :)
Гарниер пюр веднъж на седмица ..
взимам си някакъв по - мек сапун (от сорта на Dove) ии измивам лицето си през няколко дни (и по - специално Т-зоната) ..
+ крем "Бочко", който между другото ме спаси от пъпките .. :-o
горе долу е това .. случва се от време на време да си взема нещо от Avon, нооо рядко го използвам .. 8-) а и също така съм хвърлила око на още няколко неща от Гарниер, но за по - натам .. 8-)
elisa_fenka
01-04-2010, 14:04
Мерси предварително!
п.с. Лично мнение не мога да кажа, защото моята кожа е мазна .. дано помогна :( Разгледай ги ако искаш ще ти намеря и други марки .. :-o Благодаря ти много :-) :-) :-) (няма нужда да търсиш други)
pamito69
01-04-2010, 14:08
имам проблем с ноктите всеки път когато се лакирам може би седя по един час някаде да чакам да ми изсъхне лака но веднага щом пипна някаде и целия лак на нищо не прилича купувала съм си всякакви марки лакове но никой не се задържа повече от ден просто самият лак пада или се драска :( :?
взимам си някакъв по - мек сапун (от сорта на Dove) ии измивам лицето си през няколко дни (и по - специално Т-зоната) ..
горе долу е това .. случва се от време на време да си взема нещо от Avon, нооо рядко го използвам .. 8-) а и също така съм хвърлила око на още няколко неща от Гарниер, но за по - натам .. 8-)
а какво правиш с крем Бочко самопъпчиците ли си мажеш и каква е цената му на всички продекти
мерси много :)
имам проблем с ноктите всеки път когато се лакирам може би седя по един час някаде да чакам да ми изсъхне лака но веднага щом пипна някаде и целия лак на нищо не прилича купувала съм си всякакви марки лакове но никой не се задържа повече от ден просто самият лак пада или се драска :( :?
Проблема може да е при самото нанасяне .. :-o Ако мацаш по много навсякъде, без да се стараеш да е равномерно и не много нанесено така се получава ..
и все пак ако не е от това във всеки магазин за козметика би трябвало да има спрейове за бързо изсушаване на ноктите (ако не се лъжа беше до 10тина лева ) .. друг вариант е топ лак да слагаш (ако не си го нанасяла до сега) :)
galu6a нанасям го по цялото лице ( по принцип има моменти, в които кожата ми е много суха и опъната и ми помага доста) .. а иначе цената му е не повече от 4 лева .. във всяка аптека го има, козметичен магазин .. успех :wink:
silviau66
01-04-2010, 14:31
Бочко rlzz 8-) Обожавам го това кремче..още от малка го ползвам и съм адски доволна.. ;) Дам.. и на мен ми минават пъпките от него.. :-) :-)
krisito9212
01-04-2010, 14:47
Страхотна тема .. Браво
Ох,да ти кажа и аз имам този проблем и досега нищо не ми е помогнало.Можеш да слагаш торбички с чай от лайка на очите си за около 10-15 минути и да се наспиваш хубаво.Но и това няма да ги премахне напълно,още повече ако ти е в гена.Можеш да си ги прикриваш с коректор,коректора на Буржоа е хубав аз такъв ползвам и ми ги прикрива напълно,все едно нямам и стои естествено :)
krisito9212
01-04-2010, 14:48
И аз имам проблем...
Кожата ми е неравна.... Има... Ами на места направо има дупчици и ми е адски кофти. Пробвала съм да ги запълвам с фон дьо тен, коректор, ама е фекта е... блааа. Та някакъв съвет, какво мога да направя?
А тези дупчици в следствие на акне или прекарана шарка ли са?
да еба майкати ялова !!!!!! всички станахте мноо нахакани -на 19 съм и съм козметичка нз си ко питайте ме за проф. отговор..ама я ходи си играй с куклите ве :lol: аз пък съм на 20 питайте ме и ще ви помогна да си напрайте клизма :lol: пффф да еба и лапетиите да еба ..набий си налъмите някъде пиклооо !!!
krisito9212
01-04-2010, 15:02
за мазна кожаа ? :)
Ако разпологаш с повече средства Виши или Клиник.При грижата за лицето се следват 3 стъпки 1.измиване с гел,2.тонизиране,3.хидратира не с крем.пропускането на някой продукт намаява вличнието на останалите с около 30-40%.
Клиник има изработена готова 3-степна грижа за мазна кожа - http://www.clinique.com/product/CATEGORY14109/PROD9805/3_step/3_Step_Sets/index.tmpl
На Виши
1.гела http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%89-%D0%B3%D0%B5%D0%BB-100-%D0%BC%D0%BB-pid30016668.html
2.тоника http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D 1%89-%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA-pid30000925.html
3.крема http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-promat-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-spf-15-pid30015446.html
Хубаво е кожата да се ексфолира 2 пъти в седмицата,за да се премахнат мъртвите клетки,затова - http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%84%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%80%D 0%B0%D1%89-%D0%B3%D0%B5%D0%BB-pid30000927.html
А за локално нанасяне върху пъпки това http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80%D 0%B0%D1%82-pid30001101.html или това http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-%D0%BB%D0%B5%D1%87.%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-pid30000926.html
Но разбира се ексфолиант можеш да си вземеш и на друга марка.А за пъпки локално можеш да използваш крем здраве и малко спирт нанесен с тампонче,но спирт само ако пъпката е мн голяма и в никакъв случай не ги стискай,остават белези.
А ако Виши и Клиник са ти много скъпи Нивеа http://www2.nivea.bg/preview/preview_popup.php?mid=0&target=/advice/facecare/fcp_2005/fcp_2005_frameset.php или Орифлейм.Аз лично съм ползвала всички изброени без Нивеа и най-доволна съм от орифлейм и от 2 години вече използвам тяхната козметика :)
krisito9212
01-04-2010, 15:03
ок де .. 12 годишна козметчика .. ще го преодолеем ..
а защо просто не си помагаме взаимно в смисъл .. пример давам krisito9212 .. момичето не е професионалист, но помага с каквото може .. така, че ако някой знае нещо повече за пъпки, лице, коса, нокти може да помага в определена област .. :-oи аз съм на твоето мнение,който с какво може да помага :) и аз съм насреща
krisito9212
01-04-2010, 15:05
Мерси предварително!
ПС: Цената няма значение важното е да успее да върне блясъка на кожата ми.Нали знаеш,че за да има ефект от крема трябва да използваш и гел и тоник,иначе все едно 40% от крема и ефекта му върху кожата отиват на вятъра.Аз и на теб ще препоръчам Виши,Клиник,Орифлейм или нивеа.Избери си марка и ще ти препоръчам продукти.
krisito9212
01-04-2010, 15:08
Съветвам те да не използваш сапун,особено пък на мазна кожа,защото я исушава и тя започва да произвежда себум и така след време кожата ти ще се омазни още повече.Щом си се ориентирала към гарние,си вземи измиващ гел за мазна кожа и го използвай вместо сапун.Според мен Нивеа са доста по-хубава марка и с по-качествена козметика от гарние а на същите цени,но естествено всичко си е твой избор :)
krisito9212
01-04-2010, 15:10
имам проблем с ноктите всеки път когато се лакирам може би седя по един час някаде да чакам да ми изсъхне лака но веднага щом пипна някаде и целия лак на нищо не прилича купувала съм си всякакви марки лакове но никой не се задържа повече от ден просто самият лак пада или се драска :( :?Купи си топ лак и го нанасяй върху вече лакираните нокти,а преди на сложи основния лак нанасяй заздравител или основа :)
FuCkInBuBbLeGuM
01-04-2010, 15:11
Може ли да ми препоръчате нещо, което да стимулира растежа на косата, щотото ми писна се такава къса да я гледам... мерси предварително
ходих на козметик да ми маха милиумите :[[[[ не ми махна всички , малко некадърна козметичка, били малки и трудно се пробивали/стискали, малка част ми махна но ся на някои ми е зачервено и като ранички седат, помощ :( не мога утре да отидя на училище така, с кво да намажа,кво да направя :[
Може ли да ми препоръчате нещо, което да стимулира растежа на косата, щотото ми писна се такава къса да я гледам... мерси предварително
хининова вода в аптеките се продава .. (не е повече от 2 лева ако не се лъжа .. :-o ) ..
ValLoveYa
01-04-2010, 15:16
ходих на козметик да ми маха милиумите :[[[[ не ми махна всички , малко некадърна козметичка, били малки и трудно се пробивали/стискали, малка част ми махна но ся на някои ми е зачервено и като ранички седат, помощ :( не мога утре да отидя на училище така, с кво да намажа,кво да направя :[
пробвай с крем Здраве
krisito9212
01-04-2010, 15:19
Може ли да ми препоръчате нещо, което да стимулира растежа на косата, щотото ми писна се такава къса да я гледам... мерси предварителноАко имаш маска за коса си вземи тривитаминол от ветеринарната аптека(около 5 лв е) и си сложи няколко супени лъжици в маската.Слагай 2 пъти в седмицата като масажираш скалпа и след това оставиш около 20-30 мин да действа.А можеш да си направиш и домашна маска.Аз съм си правила такава:тривитаминол,стимул ант на Икаров,яйца,оцет,алкохол.Гл едай тривит и стмуланта да са горе долу еднакви количества 1-2 супени лъжици,около 1, 2 яйца,а оцета и алкохола също равни количества.Всичко зависи от дължината и гъстотата на косата ти.
krisito9212
01-04-2010, 15:23
Тц,тц като ходите на козметик много внимавайте на какъв попадате,професионалиста си личи и некадърните си личат.Но всъщност ако са все още малки милиумите не трябва да се махат,да.А какви процедури ти прави точно?Иначе за раничките си сложи някакво успокояващо кремче или лосионче,ако имаш нещо,което съдържа алое,ако не пробвай и крем здраве да.
Може ли да ми препоръчате нещо, което да стимулира растежа на косата, щотото ми писна се такава къса да я гледам... мерси предварителноАко имаш маска за коса си вземи тривитаминол от ветеринарната аптека(около 5 лв е) и си сложи няколко супени лъжици в маската.Слагай 2 пъти в седмицата като масажираш скалпа и след това оставиш около 20-30 мин да действа.А можеш да си направиш и домашна маска.Аз съм си правила такава:тривитаминол,стимул ант на Икаров,яйца,оцет,алкохол.Гл едай тривит и стмуланта да са горе долу еднакви количества 1-2 супени лъжици,около 1, 2 яйца,а оцета и алкохола също равни количества.Всичко зависи от дължината и гъстотата на косата ти.
заинтригува ме имам няколко въпроса .. има ли ефект? :-o .. а и какъв алкохол да бъде или няма значение?! :-o ии преди или след миенето на косата с шампоан? колко време седиш с това нещо? после оставя ли някаква миризма? :-o
FuCkInBuBbLeGuM
01-04-2010, 15:32
Мерси много :)
krisito9212
01-04-2010, 16:14
заинтригува ме имам няколко въпроса .. има ли ефект? :-o .. а и какъв алкохол да бъде или няма значение?! :-o ии преди или след миенето на косата с шампоан? колко време седиш с това нещо? после оставя ли някаква миризма? :-o
Има ефект,да аз откакто го ползвам косата ми много порасна и стана много по-здрава и бляскава.Какъв алкохол,няма значение,може и водка ,може и ракия,алкохола се използва за да се загрее.Иначе се слага преди миенето,за да можеш после да си я отмиеш,на суха коса,масажираш и ако имаш такава найлонова шапка за баня си сложи,ако не кърпа,но колкото повече се затопли,толкова по-добре.Държи се доста време,аз лично по 2 часа стоя така.После оставя лека миризма на тривитаминола,но само ако се подуши косата отблизо,но ако си търкаш косата хубаво с шампоан,сигурно няма да остане :)
Има ефект,да аз откакто го ползвам косата ми много порасна и стана много по-здрава и бляскава.Какъв алкохол,няма значение,може и водка ,може и ракия,алкохола се използва за да се загрее.Иначе се слага преди миенето,за да можеш после да си я отмиеш,на суха коса,масажираш и ако имаш такава найлонова шапка за баня си сложи,ако не кърпа,но колкото повече се затопли,толкова по-добре.Държи се доста време,аз лично по 2 часа стоя така.После оставя лека миризма на тривитаминола,но само ако се подуши косата отблизо,но ако си търкаш косата хубаво с шампоан,сигурно няма да остане :)
мерси много .. ще опитам! :-)
shyshinka
01-04-2010, 16:28
Значи имам мноого малко на брой и мънички бели пъпчици, които май се казват всъщност бели точки или милиуми. Бих ли могъл да си ги махна сам и как?
До скоро имах точни 3 малко по-надолу под очите и използвах: Garnier Pure Active Roll-on. Намазах ги 3 пъти и вече нямам и следа от тях :)
До скоро имах точни 3 малко по-надолу под очите и използвах: Garnier Pure Active Roll-on. Намазах ги 3 пъти и вече нямам и следа от тях :)не са били милиуми,щото срещу тях нищо не помага, но нека krisito9212 да разясни може ли да минат от това чудо Garnier Pure Active Roll-on хм?
виждам, че са те питали много .... цели 11 страници
искам да те питам ... значи имам сенки под очите и ми казаха, че това не е от недоспиване, настинки и т.н. можеш ли да ми препоръчаш нещо за тях (моля без фдт и пудри и т.н.)
също и нещо против черни точки, че ми омръзна да ги стискам :D
благодаря предварително :)
Luscious_Heart
01-04-2010, 17:30
искам да те питам ... значи имам сенки под очите и ми казаха, че това не е от недоспиване, настинки и т.н. можеш ли да ми препоръчаш нещо за тях (моля без фдт и пудри и т.н.)
Кой ти е казал? Едва ли е бил професионалист... Тъмни кръгове под очите могат да се причинят и от физическа преумора, прекомерен стрес + болести.
sunshine955
01-04-2010, 17:37
Страхотна тема .. Браво
Ох,да ти кажа и аз имам този проблем и досега нищо не ми е помогнало.Можеш да слагаш торбички с чай от лайка на очите си за около 10-15 минути и да се наспиваш хубаво.Но и това няма да ги премахне напълно,още повече ако ти е в гена.Можеш да си ги прикриваш с коректор,коректора на Буржоа е хубав аз такъв ползвам и ми ги прикрива напълно,все едно нямам и стои естествено :)
мерси :-) а може ли снимка ? и колоко струва?
от козметиката си го зимаш нали ..
Кой ти е казал? Едва ли е бил професионалист... Тъмни кръгове под очите могат да се причинят и от физическа преумора, прекомерен стрес + болести.
Мисля, че кожата ми била прекалено прозрачна ли и аз не знам 8-) Ама понякога изчезва :)
elisa_fenka
01-04-2010, 18:10
Мерси предварително!
ПС: Цената няма значение важното е да успее да върне блясъка на кожата ми.Нали знаеш,че за да има ефект от крема трябва да използваш и гел и тоник,иначе все едно 40% от крема и ефекта му върху кожата отиват на вятъра.Аз и на теб ще препоръчам Виши,Клиник,Орифлейм или нивеа.Избери си марка и ще ти препоръчам продукти.
Vichy ako moje :oops:
Sujalqvam che pisha na latinica no mi vzeha kompa, a na tela nqmam BG :(
sladurana_be
01-04-2010, 18:12
Страхотна тема .. Браво
и аз имам един проблем - имам сенки под очите,нещо да ми препорачаш защото ми писнаха вечее :( Коректор :grin:
sladurana_be
01-04-2010, 18:13
Може ли да ми препоръчате нещо, което да стимулира растежа на косата, щотото ми писна се такава къса да я гледам... мерси предварително Хининова вода всяка вечер :)
sladurana_be
01-04-2010, 18:14
ходих на козметик да ми маха милиумите :[[[[ не ми махна всички , малко некадърна козметичка, били малки и трудно се пробивали/стискали, малка част ми махна но ся на някои ми е зачервено и като ранички седат, помощ :( не мога утре да отидя на училище така, с кво да намажа,кво да направя :[ Крем здеаве или бочко
rusoto_baby_f
01-04-2010, 19:36
Искам да питам относно маската
1 ябълка и 2 л. мед..
Получи ми се малко течна смес..очаквах да е гъста заради меда...
как трябва да е?дали съм сложила малко мед? :(
MaLchYyY
01-04-2010, 19:51
Момиче съм :) имам един въпрос. Чух че има крем на вийт-депилатор за интимните части и искам да те попитам какво е мнението ти за него и ако може да ми препоръчаш някакъв по безболезнен начин за премахване на космите на интимните части! Ще ти бъда благодарна :-)
ти си отговорила с кола маска, но дай и друг метод зашото не издържам на болката :?
много хубава тема браво значи въпроса ми е следния имам оставащи петънца от пъпчици по лицето как да ги премахна пробвах всичко и не се махат препоръчай ми нещо което наистина действа и е ефикасно мерси предварително
krisito9212
01-04-2010, 20:43
До скоро имах точни 3 малко по-надолу под очите и използвах: Garnier Pure Active Roll-on. Намазах ги 3 пъти и вече нямам и следа от тях :)не са били милиуми,щото срещу тях нищо не помага, но нека krisito9212 да разясни може ли да минат от това чудо Garnier Pure Active Roll-on хм?Значи има малка разлика между бели точки и милиуми.Милиум не можа да се премахне без пробиване.Има и редки случай,в които сам си минава и пада,но са редки(наскоро имаше един такъв при мен).За милиуми-само козметик ;)
MichellePhan
01-04-2010, 20:47
Имам нормална кожа,склонена повече към суха,искам да си махна гадни пъпки-без бял връх,някой са червени,но повечето са "кожни".Имам черни точки по носа-как да ги отстраня?Под очите имам "сенки"-седи като че съм труп,защото кожата ми е адски бяла-как да не се виждат?
krisito9212
01-04-2010, 20:48
Кой ти е казал? Едва ли е бил професионалист... Тъмни кръгове под очите могат да се причинят и от физическа преумора, прекомерен стрес + болести.Да и тъмните кръгове се получават най-вече от това или са наследствени-генни.Както бях писала по-нагоре аз също имам този проблем,използвала съм мноого продукти,но не се премахват(моите са наследствени).Теб те съветвам да се наспиваш хубаво и периодично да си слагаш пакетчета с чай от лайка за около 10-15 минути.Аз ги прикривам успешно с коректора на буржоа,става все едно нямам сенки и стой напълно естествено,пробвай.
А за черните точки по-горе съм писла парна баня или козметик,аз препоръчвам козметик :)
krisito9212
01-04-2010, 20:58
Страхотна тема .. Браво
от козметиката си го зимаш нали .. http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/our_products/complexion/concealer/brush_concealer/6771-6-fre-FR/brush_concealer_bj_sousgamme_produit.jpg&imgrefurl=http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/complexion/concealer&usg=__Ao0OZhD72CA2s_LP7yRWyJPbFzw=&h=147&w=147&sz=2&hl=bg&start=13&um=1&tbnid=GfvtdknYNreK4M:&tbnh=95&tbnw=95&prev=/images%3Fq%3DBourjois%2BDun%2BCoup%2BDe%2BPinceau% 2BConcealer%26hl%3Dbg%26sa%3DN%26um%3D1 това е,около 16 лв е
krisito9212
01-04-2010, 21:01
Мерси предварително!
Vichy ako moje :oops:
Sujalqvam che pisha na latinica no mi vzeha kompa, a na tela nqmam BG :(Серията виши NEOVADIOL
krisito9212
01-04-2010, 21:03
ти си отговорила с кола маска, но дай и друг метод зашото не издържам на болката :?ами няма друг това са по-достъпните епилатор,кола,бръснач крем депилатор.Друг вече е лазерната епилация,но процедурите са доста скъпи
krisito9212
01-04-2010, 21:04
много хубава тема браво значи въпроса ми е следния имам оставащи петънца от пъпчици по лицето как да ги премахна пробвах всичко и не се махат препоръчай ми нещо което наистина действа и е ефикасно мерси предварителноцинкова паста,ако са по повърхностни петънцата.
много хубава тема браво значи въпроса ми е следния имам оставащи петънца от пъпчици по лицето как да ги премахна пробвах всичко и не се махат препоръчай ми нещо което наистина действа и е ефикасно мерси предварителноцинкова паста,ако са по повърхностни петънцата.
мерси за отговара само не разбрах от къде да си я купя тази цинкова паста по аптеките продават ли :)
Здравейте,лицето ми е с дребни пъпчици,имам и черни точки,разширени пори.Искам да го изчистя и кожата ми да придобие свеж вид.Какви продукти мога да използвам и налага ли се да ида на козметик,ако да какви процедури ще ми препоръчате.Благодаря
krisito9212
01-05-2010, 13:04
мерси за отговара само не разбрах от къде да си я купя тази цинкова паста по аптеките продават ли :)продават,разбира се :) Около 1-2 лв е :)
krisito9212
01-05-2010, 13:08
Здравейте,лицето ми е с дребни пъпчици,имам и черни точки,разширени пори.Искам да го изчистя и кожата ми да придобие свеж вид.Какви продукти мога да използвам и налага ли се да ида на козметик,ако да какви процедури ще ми препоръчате.Благодаря
Като начало имаш мазна кожа.Първо ще ти задам един въпрос?Как се грижиш за лицето ти,с какви продъкти и процедури?
Мога да ти препоръчам различни козметики,но зависи от възможностите ти дали ще са по-скъпи или по-евтини :П)
За козметика,трябва да знаеш,че отидеш ли веднъж,след това трябва да си редовна,защото първо от един път няма да ти изчисти всичко и второ там където веднъж те е изчистила,ще избие наново,защотто за да се премахне една черна точка например,трябват няколко етапа,не става от веднъж :)
sunshine955
01-05-2010, 13:39
Страхотна тема .. Браво
от козметиката си го зимаш нали .. http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/our_products/complexion/concealer/brush_concealer/6771-6-fre-FR/brush_concealer_bj_sousgamme_produit.jpg&imgrefurl=http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/complexion/concealer&usg=__Ao0OZhD72CA2s_LP7yRWyJPbFzw=&h=147&w=147&sz=2&hl=bg&start=13&um=1&tbnid=GfvtdknYNreK4M:&tbnh=95&tbnw=95&prev=/images%3Fq%3DBourjois%2BDun%2BCoup%2BDe%2BPinceau% 2BConcealer%26hl%3Dbg%26sa%3DN%26um%3D1 това е,около 16 лв е
Благодаря :-) :-) :-)
Като начало имаш мазна кожа.Първо ще ти задам един въпрос?Как се грижиш за лицето ти,с какви продъкти и процедури?
Мога да ти препоръчам различни козметики,но зависи от възможностите ти дали ще са по-скъпи или по-евтини :П)
За козметика,трябва да знаеш,че отидеш ли веднъж,след това трябва да си редовна,защото първо от един път няма да ти изчисти всичко и второ там където веднъж те е изчистила,ще избие наново,защотто за да се премахне една черна точка например,трябват няколко етапа,не става от веднъж :)
като за начало да кажа,че преди 8месеца родих и до момента нямах време да се мажа с нищо през тези месеци,кожата ми нистина е мазна и ужасна.Кажете и двата варианта на евтина и скъпа козметика,какво трябва да се купи,кога и как да го ползвам и трябва ли да ида на козметик?Ще съм редовна,тъй като съм решена да почистя цялото си лице.Единственото,което ползвам сега от 1 седмица е маска с хума /хума и кис.мляко/ това е.
NqkfaNikakva21
01-05-2010, 15:41
Как се маха спукан капиляр ?
krisito9212
01-05-2010, 20:44
Страхотна тема .. Браво
Благодаря :-) :-) :-)моля :-) :-) :-)
krisito9212
01-05-2010, 20:51
като за начало да кажа,че преди 8месеца родих и до момента нямах време да се мажа с нищо през тези месеци,кожата ми нистина е мазна и ужасна.Кажете и двата варианта на евтина и скъпа козметика,какво трябва да се купи,кога и как да го ползвам и трябва ли да ида на козметик?Ще съм редовна,тъй като съм решена да почистя цялото си лице.Единственото,което ползвам сега от 1 седмица е маска с хума /хума и кис.мляко/ това е.
Ако разпологаш с повече средства Виши или Клиник.При грижата за лицето се следват 3 стъпки 1.измиване с гел,2.тонизиране,3.хидратира не с крем.пропускането на някой продукт намаява вличнието на останалите с около 30-40%.
Клиник има изработена готова 3-степна грижа за мазна кожа - http://www.clinique.com/product/CATEGORY14109/PROD9805/3_step/3_Step_Sets/index.tmpl
На Виши
1.гела http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%89-%D0%B3%D0%B5%D0%BB-100-%D0%BC%D0%BB-pid30016668.html
2.тоника http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D 1%89-%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA-pid30000925.html
3.крема http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-promat-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-spf-15-pid30015446.html
Хубаво е кожата да се ексфолира 2 пъти в седмицата,за да се премахнат мъртвите клетки,затова - http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%84%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%80%D 0%B0%D1%89-%D0%B3%D0%B5%D0%BB-pid30000927.html
А за локално нанасяне върху пъпки това http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80%D 0%B0%D1%82-pid30001101.html или това http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-normaderm-%D0%BB%D0%B5%D1%87.%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-pid30000926.html
Но разбира се ексфолиант можеш да си вземеш и на друга марка.А за пъпки локално можеш да използваш крем здраве и малко спирт нанесен с тампонче,но спирт само ако пъпката е мн голяма и в никакъв случай не ги стискай,остават белези.
А ако Виши и Клиник са ти много скъпи Нивеа http://www2.nivea.bg/preview/preview_popup.php?mid=0&target=/advice/facecare/fcp_2005/fcp_2005_frameset.php или Орифлейм.Аз лично съм ползвала всички изброени без Нивеа и най-доволна съм от орифлейм и от 2 години вече използвам тяхната козметика.
Значи хубаво е,че си решила да за почнеш да ходиш на козметик,но важното е да попаднеш настина във вещи ръце.Поразпитай приятелки и познати коя е най-добрата козметичка във вашия град и отивай при нея.Едно от най-важните неща,които трябва да знаеш е,че се ходи на почистване винаги след цикъл.И така ти се събира да ходиш всеки месец :)
krisito9212
01-05-2010, 20:53
Как се маха спукан капиляр ?
Ох,честно да ти кажа е доста трудно,има разни гелчета и кремчета,но с тях не става,резултатът е минимален.Има процедъри,при които ти инжектираха сега не мога да се сетя точно името,но както и да е,та...само те дават резултат :)
Виши и Клиник ще ми дойдат скъпи,на нивеа от тази серия ли nivea.bg/products/extended/12257
а на орифлейм предполагам пак серията за мазна кожа или коя по-точно си ползвала,искам да питам също калко долу горе струва козметика за почиства всеки месец и евентуално дали ще е трайно почистването,ако ходя всеки месец,дали ще има ефект или да пробвам сега с тези продукти?Да продължавам ли с хумата,ползавам след нея и розова вода.И още нещо какъв фдт да ползвам,този афинитон добър ли е?
Благодаря
Здрасти!
Съжалявам, ако някой вече е питал нещо подобно, просто не успях да прочета всичките 13 страници :-D
Значи аз съм момиче, на 18 съм, със смесена кожа. Имах доста сериозно акне но в последно време лицето ми се поизчисти. Проблемът ми е че ми останаха червени петънца където е имало пъпка. Как мога да ги махна?
Също искам да попитам и как бързо да се справя с някоя наскоро излязла пъпка (първо ме боли, после почервенява и е мнооого дразнеща)?
Благодаря предварително!
Здравей!
На 16 години съм.Кожата на лицето ми е смесена и попринцип пъпки ми излизат само около дните,когато ще ми идва.Но пък цялото ми лице е в някакви белези от предишни пъпки(и от шарка,която съм карала като малка) и имам черни точки.Има ли някакъв крем,който може да ми помогне или ако трябва да ходя на козметик, какви процедури трябва да се направят,колко пъти и каква е цената долу-горе?
Благодаря предварително! :)
ся последно в тая тема КОЙ Е ИСТИНСКИЯ КОЗМЕТИК и кой дава Проф ОТГОВОР АХАХАхаха или сички си го наслагвате ?!!?!?! :lol:
ся последно в тая тема КОЙ Е ИСТИНСКИЯ КОЗМЕТИК и кой дава Проф ОТГОВОР АХАХАхаха или сички си го наслагвате ?!!?!?! :lol: ако беше малко попрочела щеше да разбереш
Здравей!
На 16 години съм.Кожата на лицето ми е смесена и попринцип пъпки ми излизат само около дните,когато ще ми идва.Но пък цялото ми лице е в някакви белези от предишни пъпки(и от шарка,която съм карала като малка) и имам черни точки.Има ли някакъв крем,който може да ми помогне или ако трябва да ходя на козметик, какви процедури трябва да се направят,колко пъти и каква е цената долу-горе?
И аз съм така :( ще чакам за отговор
Здравей!
И аз съм така :( ще чакам за отговор само че да чукна на дърво нямам белези :)
PerFectGirl
01-06-2010, 18:50
Ще може ли да ми препоръчаш някакъв крем или някакво лечение за стрии ? :(
krisito9212
01-06-2010, 21:27
Виши и Клиник ще ми дойдат скъпи,на нивеа от тази серия ли nivea.bg/products/extended/12257
а на орифлейм предполагам пак серията за мазна кожа или коя по-точно си ползвала,искам да питам също калко долу горе струва козметика за почиства всеки месец и евентуално дали ще е трайно почистването,ако ходя всеки месец,дали ще има ефект или да пробвам сега с тези продукти?Да продължавам ли с хумата,ползавам след нея и розова вода.И още нещо какъв фдт да ползвам,този афинитон добър ли е?
БлагодаряНа нивеа тази серия,да.
А на орифлейм аз ползвам серията за чувствителна и смесена кожа тъй като моята е такава,иначе за теб е http://prikachi.com/files/1270174d.jpg и мисля,че ще ти е идеално.Имай в предвид,че във всеки каталог има амаления и промоции на продуктите :)
Значи цените са различни,леля ми взима 17 лв,но тя е даже смея да кажа най-добрата козметичка в града.Други взимат по 20,30 и така.Така,че качеството не зависи от цената.Ако се интересуваш ще ти кажа какво горе долу представлява една процедура :) Иначе да,трайно ще е,ще забележиш резултата още след първото,второто ходене,зависи в какво състояние е кожата ти.И също и да ходиш и да не ходиш на козметик,продуктите трябва да си ги ползваш.
За хумата,не мога да ти кажа,аз лично не съм привърженик на бабини рецепти,но ако ти действа добре а кожата,ползвай си я,но да знаеш,че това е просто маска за лице,а маските се ползват 1-2 пъти в седмицата,а тези почистващи продукти ежедневно :)
Иначе за фдт.Пак според възможностите ти,мнооого е добър този на буржоа новия с четката,страшен е,покрива всичко,изглежда естествено,прави кожата мека,мисля че беше около 20 и няколко лева.Същата работа е и Ив Рошер.Той е 18 или 20.
Афинитон не съм ползвала,но има добри отзиви за него,обаче мисля,че за 5-10 лв в повече можеш да си вземеш нещо наистина в пъти по-качествено :)
krisito9212
01-06-2010, 21:29
Здрасти!
Съжалявам, ако някой вече е питал нещо подобно, просто не успях да прочета всичките 13 страници :-D
Значи аз съм момиче, на 18 съм, със смесена кожа. Имах доста сериозно акне но в последно време лицето ми се поизчисти. Проблемът ми е че ми останаха червени петънца където е имало пъпка. Как мога да ги махна?
Също искам да попитам и как бързо да се справя с някоя наскоро излязла пъпка (първо ме боли, после почервенява и е мнооого дразнеща)?
Благодаря предварително!
Ами някъде по-нагоре бях писала ако петънцата са по-повътхностни(защото от по-сериозно акне има такива,които остават като дупки) цинкова паста,на мен това ми помогна.А ако са дупчици-контратубекс :)
А за пъпката.Първо- не я стискай.Можеш да я намажеш с тампонче,напоено със спирт(но само върху нея),чакаш да изсъхне спирта и след това обилен слой(пак само върху нея)крем здраве или бочко :)
krisito9212
01-06-2010, 21:40
Здравей!
Значи,ти имаш горе долу като моята кожа,ще ми е по-лесно да ти помогна.Само с един крем няма да стане нищо.Трябват си сериозни грижи и отношение,все пак това е лицето ти :)
Та аз ползвам бяла козметика само на орифлейм.Тя е единствената,която помага наистина на кожата ми.Ако с еинтересуваш,ще ти кажа продуктите,ако не ще ти препоръчам други.Освен това ходя всеки месец на почистване на лице,това е нещото,което изключително много помогна на възстановяването на кожата ми.Процедурата за мен лично е много приятна.Първо ти измива лицето с измивен гел,след това ти ексфолира кожата.После те пуска на пара за около 10-20 минути и след парата ти почиства кожата.След почистването ти обтрива лицето със спирт нисък процент,после ти слага антибиотично прахче,чака да се абсорбира от кожата и ти масажира лицето с една машинка,която пъска леко ток(всъщност е много приятно и се прави с цел да с енамалят зачервяванията и евентуални алергии).После ти слага антибиотична маска,която за около 20 мин трябва да попие в кожата ти и накрая крем.Всичко това струва 17 лв.
Но да те предупредя,че в много малко козметични салони има токова лоялни,принципни и сериозни козметички,повечето гледат да претупат работата.Та намери си някоя,която да е наистина такава,поразпитай.И много важно е да се ходи всеки месец СЛЕД ЦИКЪЛ.Гарантирам ти че кожата ти ще сане като нова :)
А за петънцата-цинкова паста
krisito9212
01-06-2010, 21:44
Ще може ли да ми препоръчаш някакъв крем или някакво лечение за стрии ? :(Нямала съм подобен проблем,но има добри отзиви за маслото на Икаров против стрии.Във всяка аптека го има,по-добре първо пробвай с него,едно,че е доста евтино,друго,ако ти дад наистина резултати няма да се изръсваш,защото стрии се премахват доста трудно :(Но...пробвай,дано помогне :)
billytalent
01-06-2010, 22:08
Въпроса ми може да се повтаря с на някой,но не ми се чете цялата тема.Кожата ми е много чиста по принцип,но преди 1 месец ми излезна ужасна пъпка и сега ми е останало много гадно червено петно,мажа го с всякакви мизерии,но не ми изчезва,някакъв съвет с какво да пробвам :-o???
krisito9212
01-06-2010, 22:23
Въпроса ми може да се повтаря с на някой,но не ми се чете цялата тема.Кожата ми е много чиста по принцип,но преди 1 месец ми излезна ужасна пъпка и сега ми е останало много гадно червено петно,мажа го с всякакви мизерии,но не ми изчезва,някакъв съвет с какво да пробвам :-o???
Mmm,ами пробвай с цинкова паста и ти,ако не стане пиши пак :)
billytalent
01-06-2010, 22:25
^Мерси,ще потърся утре аз се мазах с паста за зъби,но сега ще пробвам и с цинкова :)
Благодаря за отговора,ако може да обясните какво представлява почистващата процедура.Понеже сега няма от кого да поръчам на орифлейм продуктите,попаднах на тези http://beautycosmetic.biz/nivea-nivea-visage-young-clean-deeper-izmivasht-skrab-lice-p-1437.html
подходящи ли са за мен?И последно какъв молив за очи?Ползвах няколко,но всички след 1-2 часа се размазват и гледката е ужасна.
krisito9212
01-07-2010, 10:58
^Мерси,ще потърся утре аз се мазах с паста за зъби,но сега ще пробвам и с цинкова :)аа паста за зъби на лицето не.Цинковата паста е съвсем различно нещо,то си е крем :)
krisito9212
01-07-2010, 11:00
Благодаря за отговора,ако може да обясните какво представлява почистващата процедура.Понеже сега няма от кого да поръчам на орифлейм продуктите,попаднах на тези http://beautycosmetic.biz/nivea-nivea-visage-young-clean-deeper-izmivasht-skrab-lice-p-1437.html
подходящи ли са за мен?И последно какъв молив за очи?Ползвах няколко,но всички след 1-2 часа се размазват и гледката е ужасна.Подходящи са да :)
Иначе за молив,аз като привърженик на буржоа ще ти препоръчам техен молив с две думи е името,втората е contour :)
Иначе за орифлейма-една приятелка е консултант и ако се интересувш,можеш да ми кажеш да поръчаш от нея :)
_mimi7y_
01-07-2010, 11:37
аз имам пъпчици по краката..предложи ми някакъв крем който да ги премахне :(
krisito9212
01-07-2010, 12:12
аз имам пъпчици по краката..предложи ми някакъв крем който да ги премахне :(какви пъпчици?най-добре ги мажи със спирт :)
подходящи ли са за мен?И последно какъв молив за очи?Ползвах няколко,но всички след 1-2 часа се размазват и гледката е ужасна.Подходящи са да :)
Иначе за молив,аз като привърженик на буржоа ще ти препоръчам техен молив с две думи е името,втората е contour :)
Иначе за орифлейма-една приятелка е консултант и ако се интересувш,можеш да ми кажеш да поръчаш от нея :)
благодаря за отговорите,само не казахте какво представлява почистващата процедура
п.с.намерих си консултант
_mimi7y_
01-07-2010, 12:42
амии някои саа подкожни но има и със бяло връхче :-o
забелязах наскоро чее и по дупето имам 1-2 които не са със бяло връхче не са и подкожни абее обикновени пъпки
не съм добра в обесненията.Дано да си ме разбрала. 8-)
Converse333
01-07-2010, 13:20
Аз предлагам да промените заглавието на темата, защото никой от тук не е козметик, а и проф. отговор можем да получим само при дерматолог, т.е. професионалист... :)
Аз предлагам да промените заглавието на темата, защото никой от тук не е козметик, а и проф. отговор можем да получим само при дерматолог, т.е. професионалист... :)
1 точен отговор от цялата тема :o
krisito9212
01-07-2010, 17:07
благодаря за отговорите,само не казахте какво представлява почистващата процедура
п.с.намерих си консултантПроцедурата за мен лично е много приятна.Първо ти измива лицето с измивен гел,след това ти ексфолира кожата.После те пуска на пара за около 10-20 минути и след парата ти почиства кожата.След почистването ти обтрива лицето със спирт нисък процент,после ти слага антибиотично прахче,чака да се абсорбира от кожата и ти масажира лицето с една машинка,която пъска леко ток(всъщност е много приятно и се прави с цел да с енамалят зачервяванията и евентуални алергии).После ти слага антибиотична маска,която за около 20 мин трябва да попие в кожата ти и накрая крем.Всичко това струва 17 лв.
Но да те предупредя,че в много малко козметични салони има токова лоялни,принципни и сериозни козметички,повечето гледат да претупат работата.Та намери си някоя,която да е наистина такава,поразпитай.И много важно е да се ходи всеки месец СЛЕД ЦИКЪЛ.Гарантирам ти че кожата ти ще сане като нова Smile
krisito9212
01-07-2010, 17:09
амии някои саа подкожни но има и със бяло връхче :-o
забелязах наскоро чее и по дупето имам 1-2 които не са със бяло връхче не са и подкожни абее обикновени пъпки
не съм добра в обесненията.Дано да си ме разбрала. 8-)
ами да ти кажа сега е нормално зимно време да се получават такива.Кожата се запарва от дрехите.И на мен понякога ми излизат и аз си напоявам едно памуче със спирт и си го обтривам по кожата :)
Здрасти!
Благодаря предварително!
Ами някъде по-нагоре бях писала ако петънцата са по-повътхностни(защото от по-сериозно акне има такива,които остават като дупки) цинкова паста,на мен това ми помогна.А ако са дупчици-контратубекс :)
А за пъпката.Първо- не я стискай.Можеш да я намажеш с тампонче,напоено със спирт(но само върху нея),чакаш да изсъхне спирта и след това обилен слой(пак само върху нея)крем здраве или бочко :)
Благодаря много за съветите! : ) А къде мога да намеря Контратубекс? В аптеките? И имаш ли представа колко струва?
krisito9212
01-07-2010, 19:50
Здрасти!
Благодаря предварително!
Благодаря много за съветите! : ) А къде мога да намеря Контратубекс? В аптеките? И имаш ли представа колко струва?в аптеките,да.аз одвана съм го взимала и мисля,че беше около 15-20 лв :)
Криси, ровейки се в нета попаднах на едно мнение в друг форум за черните кръгове, с които каза, че имаш проблем...
надявам се да ти помогне:
http://skindoctors.bg/components/com_virtuemart/shop_image/product/EyeCircle____49d1e2f124247.jpg
Сега ползвам това кремче за тъмни кръгове под очите.
Реших да го пробвам, защото съдържа Халоксил, пептид за който четох, че е най-ефективен при тъмни кръгове. Кремчето хидратира добре, ползвам го от края на декември и все още не съм забелязала обезцветяване на самите кръгове. В брошура на марката пише, че действието на Eyecircle ще се забележи след 8 седмици. Тъмните ми кръгове са леки и много се надявам да подейства.
krisito9212
01-07-2010, 20:02
Криси, ровейки се в нета попаднах на едно мнение в друг форум за черните кръгове, с които каза, че имаш проблем...
надявам се да ти помогне:
http://skindoctors.bg/components/com_virtuemart/shop_image/product/EyeCircle____49d1e2f124247.jpg
Сега ползвам това кремче за тъмни кръгове под очите.
Реших да го пробвам, защото съдържа Халоксил, пептид за който четох, че е най-ефективен при тъмни кръгове. Кремчето хидратира добре, ползвам го от края на декември и все още не съм забелязала обезцветяване на самите кръгове. В брошура на марката пише, че действието на Eyecircle ще се забележи след 8 седмици. Тъмните ми кръгове са леки и много се надявам да подейства.
благодаря много,ще се поразровя в нета да видя за него :-) :-) :-) :-)
Karin_Vall_Gabbriel
01-07-2010, 20:17
Здравей, кой по какъв начин бих могла да си уголемя устните. Не искам да е силикон. И ако може да ми кажеш горе-долу какви са цените. Мерси много
Здравей!
Значи,ти имаш горе долу като моята кожа,ще ми е по-лесно да ти помогна.Само с един крем няма да стане нищо.Трябват си сериозни грижи и отношение,все пак това е лицето ти :)
Та аз ползвам бяла козметика само на орифлейм.Тя е единствената,която помага наистина на кожата ми.Ако с еинтересуваш,ще ти кажа продуктите,ако не ще ти препоръчам други.Освен това ходя всеки месец на почистване на лице,това е нещото,което изключително много помогна на възстановяването на кожата ми.Процедурата за мен лично е много приятна.Първо ти измива лицето с измивен гел,след това ти ексфолира кожата.После те пуска на пара за около 10-20 минути и след парата ти почиства кожата.След почистването ти обтрива лицето със спирт нисък процент,после ти слага антибиотично прахче,чака да се абсорбира от кожата и ти масажира лицето с една машинка,която пъска леко ток(всъщност е много приятно и се прави с цел да с енамалят зачервяванията и евентуални алергии).После ти слага антибиотична маска,която за около 20 мин трябва да попие в кожата ти и накрая крем.Всичко това струва 17 лв.
Но да те предупредя,че в много малко козметични салони има токова лоялни,принципни и сериозни козметички,повечето гледат да претупат работата.Та намери си някоя,която да е наистина такава,поразпитай.И много важно е да се ходи всеки месец СЛЕД ЦИКЪЛ.Гарантирам ти че кожата ти ще сане като нова :)
Ооо Благодаря ти страшно много!!! :) Ами да, ако можеш ми кажи продуктите на Орифлейм,които ползваш?
FuCkInBuBbLeGuM
01-08-2010, 14:49
Пак съм аз... Оня ден си взех стимуланта на икаров и хининова вода. Седях със стимуланта около час и 10 мин. и после го измих. След тва си пръснах малко хининова вода (в аптеката ми казаха , че било по - добре да ги комбинирам)... обаче косата ми , след като я изсуших беше доста мазна. Измих я пак, ама нищо не стана. Чудя се от кво стана... дали от стимуланта, дали от водата или от тва, че ги използвах заедно... :(
perfektencom
01-08-2010, 15:50
Браво за темата :smt011 ,значи аз съм на 14 в ПУБЕРТЕТА съм,и сигурно се досещаш че въпроса ми е свързан с акне. Значи като ми излезе една опка,веднага я стискам,тъй обаче имам чувствовото че като я стисна след няколко часа излиза друга,пробвала съм най-различни продукти като този http://files.sharedreviews.net/images/reviews/46320/sravonclearskin2_1253419588.jpg и този на Pure 3в1 ,но няма ефект като цяло :lol: , та да те попитам ,ако можеш да ми предложиш някаква процедура да си направя в домашни условия,или пък някакъв крем или гел (и междодругото кое помага повече крем,гел-ът или спирта) е дано отговориш , ако можеш ми пиши Л.С. ако не пиши в темата. :) :)
FuCkInBuBbLeGuM
01-08-2010, 15:59
FuCkInBuBbLeGuM, с шампоан ли изми стимуланта?
Да :-o
Здравейте , в момента карам едра шарка(Varicella) и най - вероятно след това ще останат няколко белега (усещам , че ще имам белези и по лицето) , затова искам да започна да се мажа с нещо , което ще заличи белезите...ще ми препоръчате ли нещо , което наистина действа...10х предварително :)
FuCkInBuBbLeGuM
01-08-2010, 16:47
FuCkInBuBbLeGuM, с шампоан ли изми стимуланта?
Да :-o
хмм.. ами има няколко варианта
стимуланта не ти понася
хининовата вода не ти понася
и двете не ти понасят -> много зле
на мен стимулнта ми омазняваше много бързо косата, хининова вода не съм ползвала, но съм чувала от други хора, че на някои им се омазняват косите от нея. :)
Кофти :lol: . Сега се изкъпах и няма да се мажа с хининовата вода и ще разбера от кво е...
billytalent
01-08-2010, 16:50
И на мен Хининовата вода страшно много ми омазнява косата :?
FuCkInBuBbLeGuM
01-08-2010, 17:46
Явно и при мене е от водата... сега въобще не ми е мазна косата :grin:
TwEEtyNkA
01-08-2010, 18:29
аз имам пъпчици по краката..предложи ми някакъв крем който да ги премахне :(какви пъпчици?най-добре ги мажи със спирт :)
и на мен ми се появяват някакви малки пъпчици многооо малки не се виждат толкова колкото се осещат мислех си че е от кола маската ми и сигурно са от това а стоят отдавна не се махат спирта колко пъти да го исползвам :) мерси предварително :-)
krisito9212
01-08-2010, 23:09
Здравей, кой по какъв начин бих могла да си уголемя устните. Не искам да е силикон. И ако може да ми кажеш горе-долу какви са цените. Мерси многоИ аз също искам,но ще е след време :)
Иначе със силикон е забранено,но въпреки това доста лекари го практикуват.Хиалуронова киселина :) самоче се слага през няколко месеца,излиза ти около 500-600 лв годишно
krisito9212
01-08-2010, 23:13
Здравей!
Ооо Благодаря ти страшно много!!! :) Ами да, ако можеш ми кажи продуктите на Орифлейм,които ползваш?
Разбира се :)
Ползвам тази серия http://www.oriflame.bg/prod/common/QuickLinkRootCategoryRedirector.jhtml?CATID=scAloe _bg_BG и това http://www.oriflame.bg/prod/catalog/SkuDetailCategoryCheck.jhtml?SKUID=1081_bg_BG&PRODID=1081_bg_BG&CATID=scTeaTree_bg_BG&search=false&noMenu=&fromWhere=catalog
И освен това ходя всеки месец на почистване :)
krisito9212
01-08-2010, 23:15
Пак съм аз... Оня ден си взех стимуланта на икаров и хининова вода. Седях със стимуланта около час и 10 мин. и после го измих. След тва си пръснах малко хининова вода (в аптеката ми казаха , че било по - добре да ги комбинирам)... обаче косата ми , след като я изсуших беше доста мазна. Измих я пак, ама нищо не стана. Чудя се от кво стана... дали от стимуланта, дали от водата или от тва, че ги използвах заедно... :(
От стимуланта е.И аз веднъж така се прецаках,затова вече го използвам или в комбинация с други натурални продукти или си го слагам в маската за коса(само,е вместо стимулат аз ползвам тривитаминол,но то като консистенция е същото мазно :) )
krisito9212
01-08-2010, 23:26
Здравейте , в момента карам едра шарка(Varicella) и най - вероятно след това ще останат няколко белега (усещам , че ще имам белези и по лицето) , затова искам да започна да се мажа с нещо , което ще заличи белезите...ще ми препоръчате ли нещо , което наистина действа...10х предварително :) Контратубекс :)
krisito9212
01-08-2010, 23:28
и на мен ми се появяват някакви малки пъпчици многооо малки не се виждат толкова колкото се осещат мислех си че е от кола маската ми и сигурно са от това а стоят отдавна не се махат спирта колко пъти да го исползвам :) мерси предварително :-)
това е някаква алергия,вземи си или някакво противоалергично кремче или крем здраве или бочко :)
Здравейте, значи преди около месец забелязах, че имам някакво червено петно в долната част на дясната ми буза. Някакво образувано от мънички, мънички точици. Не помня там да съм имала пъпки или изобщо да са се появили в последствие от пъпки или нещо подобно. Естествено с ФДТ и коректори се заличават, но аз тъй като не обичам да използвам, а и не е нормално на 13 да се клепотя със каквито и да е било боклуци като ФДТ още от сега. Та, да ми препоръчате нещо..
Ето част от снимка, на която се вижда ясно въпросното "петно".
http://prikachi.com/files/1274167M.jpg
krisito9212
01-08-2010, 23:39
Здравейте, значи преди около месец забелязах, че имам някакво червено петно в долната част на дясната ми буза. Някакво образувано от мънички, мънички точици. Не помня там да съм имала пъпки или изобщо да са се появили в последствие от пъпки или нещо подобно. Естествено с ФДТ и коректори се заличават, но аз тъй като не обичам да използвам, а и не е нормално на 13 да се клепотя със каквито и да е било боклуци като ФДТ още от сега. Та, да ми препоръчате нещо..
Ето част от снимка, на която се вижда ясно въпросното "петно".
http://prikachi.com/files/1274167M.jpg
Това на-вероятно са спукани капилярчета и аз има едно такова,но е по-малко.С нищо не се маха,съжалявам...
Това на-вероятно са спукани капилярчета и аз има едно такова,но е по-малко.С нищо не се маха,съжалявам...
Ясно.. мерси за бързият отговор :)
Да се включа и аз,благодаря за отговорите.Вчера бях на козметик и ми почистиха лицето,серията на Нивеа каза,че не е подходяща за мен и от нея си купих т.мляко и крем на тази серия synchroline rosacure изписа ми и далацин т и всичко това всяка сутрин и вечер.Ти чулава ли за тази серия тъй като в нета нищо не открих и забравих да питам дали след като ги свърша мога да сменя на друга серия,защото тази ще ми излезе доста скъпо?
Carmen_Kass
01-09-2010, 08:34
Имам чуствителна кожа,но искам да ида да си направя бразилска кола маска,но ме притеснява факта да не се получат много враснали косми и после да си имам проблеми.
Ти какво мислиш по въпроса?
krisito9212
01-09-2010, 10:38
Да се включа и аз,благодаря за отговорите.Вчера бях на козметик и ми почистиха лицето,серията на Нивеа каза,че не е подходяща за мен и от нея си купих т.мляко и крем на тази серия synchroline rosacure изписа ми и далацин т и всичко това всяка сутрин и вечер.Ти чулава ли за тази серия тъй като в нета нищо не открих и забравих да питам дали след като ги свърша мога да сменя на друга серия,защото тази ще ми излезе доста скъпо?за коя серия на нивеа ставаше въпрос,защото съм препоръчвала на няколко човека.А междудругото ти на колко си,защото тази на нивеа е за тийнейджъри.
Иначе за rosacure съм чувала да.Хубава козметика е безспорно,но тя е професионална(в салони за красота я ползват)и ще ти излиза доста солено.Иначе можеш да я замениш с друга серия,разбира се,само че трябва този път добре да се определи оя е подходяща за кожата ти,защото и годините имат голямо значение :)
А далацина т,аз съм ползвала не мипомогна,изсушаваше ми кожата.На теб може и да помогне,всичко си е индивидуално.А каза ли ти,че като го ползваш един два месеца,после трябва да си правиш почивка пак един,защото той е на антибиотична основа :)
krisito9212
01-09-2010, 10:42
Имам чуствителна кожа,но искам да ида да си направя бразилска кола маска,но ме притеснява факта да не се получат много враснали косми и после да си имам проблеми.
Ти какво мислиш по въпроса?
Значи кожата там в много нежна и деликатна.Моята също е по чувствителна и ми се получават понякога пъпчици и врастнали косми.Но кола маската е най-добрия вариант,с бръснач си е направо престъпление,а на мен с епилатора ми с еполучава алергия
Здравейте!
Ето го и моят проблем:
На 14г, съм и винаги при премахването на космите по краката (независимо от това дали ги премахвам с епилатор, бръсначка или кола маска) ми се появяват ужасни пъпки, които след това се превращат във рани. :( Заща се получават тези пъпки (това алергия ли е) и с какво да ги третирам, за да минат?
Мерси предварително! :)
От стимуланта е.И аз веднъж така се прецаках,затова вече го използвам или в комбинация с други натурални продукти или си го слагам в маската за коса(само,е вместо стимулат аз ползвам тривитаминол,но то като консистенция е същото мазно :) )
Ами незнам какво имаш предвид под стимулант. Аз преди време си бях взела бадемово масло и хининова вода. Значи действа се по този начин:
Стоиш с бадемовото масло на главата ( поне 15 минути, по-принцип колкото повече, по-добре няма странични ефекти аз като ползвах стоях по 2-3 часа) после се къпеш и си пръскаш хининова вода в косата.
Забележка:
Хининовата вода се пръска на измита коса.
Мисля, че ако си миеш косата 2-3 пъти седмично няма да имаш проблеми :-) Успех!
Това от мен :)
krisito9212
01-09-2010, 14:23
Здравейте!
Ето го и моят проблем:
На 14г, съм и винаги при премахването на космите по краката (независимо от това дали ги премахвам с епилатор, бръсначка или кола маска) ми се появяват ужасни пъпки, които след това се превращат във рани. :( Заща се получават тези пъпки (това алергия ли е) и с какво да ги третирам, за да минат?
Мерси предварително! :)
По нагоре едно момиче имаше същия проблем,потърси :)
krisito9212
01-09-2010, 14:25
Ами незнам какво имаш предвид под стимулант. Аз преди време си бях взела бадемово масло и хининова вода. Значи действа се по този начин:
Стоиш с бадемовото масло на главата ( поне 15 минути, по-принцип колкото повече, по-добре няма странични ефекти аз като ползвах стоях по 2-3 часа) после се къпеш и си пръскаш хининова вода в косата.
Забележка:
Хининовата вода се пръска на измита коса.
Мисля, че ако си миеш косата 2-3 пъти седмично няма да имаш проблеми :-) Успех!
Това от мен :)
Стмулант-->Стимуланта за коса на Икаров.Иначе за хининовата вода ако се напръска прекалено много и тогава се получава мазен ефект.На мен от нея ми падаше косата.
При всеки е различно. Аз лично нямам оплаквания от хининовата вода. Бях чела някъде, че това окапване ставало от някаква си марка хининова вода ама не мога да си спомня името и.
Досега съм изпровала На Milva на Adda и шампоана на Kasy. Те мисля, че са и най-разпространени като цяло. Ако си си била купила на някоя от тези марки значи проблема непоносимост към самия хинин. Ако е била друга марка съветвам те по-добре прочети внимателно за нея.. Ако напишеш в гугъл ще ти излезнат доста форуми. Абе като цяло хининовата вода е доста обсъждана и ще имаш поуза :)
krisito9212
01-09-2010, 14:39
При всеки е различно. Аз лично нямам оплаквания от хининовата вода. Бях чела някъде, че това окапване ставало от някаква си марка хининова вода ама не мога да си спомня името и.
Досега съм изпровала На Milva на Adda и шампоана на Kasy. Те мисля, че са и най-разпространени като цяло. Ако си си била купила на някоя от тези марки значи проблема непоносимост към самия хинин. Ако е била друга марка съветвам те по-добре прочети внимателно за нея.. Ако напишеш в гугъл ще ти излезнат доста форуми. Абе като цяло хининовата вода е доста обсъждана и ще имаш поуза :)И аз съм ползвала всички продукти,не съм доволна.Но всичко е индивидуално.Сега си взех шампоаните на Herbal Essenses,това е най-хубавият продукт изобщо за коса,който съм ползвала.А за растеж имам в маската тривитаминол,сега съм си добре :)
xxxxxxxxxx1
01-09-2010, 15:37
имам ужасен проблем......
значи на 15 съм и цикъла ми дойде преди 2 месеца и нещо май ми стана на хормоните ли незнам и аз имам косми по носа :( не вътре а по самия нос малки и черни ужаас какво да правя
BlackKeys
01-09-2010, 15:45
имам ужасен проблем......
значи на 15 съм и цикъла ми дойде преди 2 месеца и нещо май ми стана на хормоните ли незнам и аз имам косми по носа :( не вътре а по самия нос малки и черни ужаас какво да правя
Пробвай с пинсета.