View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
DollDaggaBuzzBuzz
05-25-2010, 06:34
Еми супер съм снощи си изкарах една много яка вечер,имаше рев,танци,пеене и най-страхотната компания на света!!! :grin: Обичам ги всичките ! :-)
Assshley
05-25-2010, 07:20
Обичайната сутрин с кафето и цигарата пред компютъра само,че чувството ми отвътре не е обичайното.Чувствам се адски щастлива,че имам такъв човек до себе си и,че всичко е наред. :smt007 Общо взето едва ли има по-щастлив човек от мен точно в момента.Днеска незнам какво ще се прави ще му се обадя да го видя апък с шматките ще измислим нещо допълнително. :-D
Lincheto
05-25-2010, 07:23
Любов няма. Наистина няма.
Чувствам се като премазана.
XTREMEFREERIDE
05-25-2010, 07:30
Йееей, тя беше много хубаваа <33 направо, толкова й отиваше на стила и роклята и прическата .. и как се връзваше със всичките й татуировки и всичкия й пиърсинг .. абее <33
Хубаво, хубаво, тая година добре, ама догодина 2 пъти повече! Търпение нямам. 1000 човека ше имам да гледам, хах. Толкова е забавно! ^_^
Иначе, сънувах ебати якия сън! :ДД
ReachlessGirl
05-25-2010, 07:36
охх като видях колко хубаво е времето още от сутринта веднага ми се оправи настроението .. :grin: :grin: Дано днес успея да направя всичко, което съм намислила и завършека на деня да е най - хубав .. :oops: :-)
terezita97
05-25-2010, 07:38
Ужасно започване на деня! Много исках да изляза, ама май няма да имам време заради тая математика :?
А и това гърло... не издържам.
vikitolove
05-25-2010, 07:45
ох казах й вчера :razz: мислех си,че ще е по-зле :-D ама мина добре :grin:
Преди малко станах и още съм кисела ,обаче ми е яко ,защото ще излизам с MY BABYYY след 2 часа :smt007 :smt007 :smt007
Jumbie483
05-25-2010, 09:41
Много, много добре се чувствам :grin:
Днес денят е прекрасен. Във въздуха витае някакво позитивно чувство.. Неописуемо..
mArMaLaDkA
05-25-2010, 10:54
сънено ми е още, 8-) обаче трябва да се организирам днес по-навреме и да успея да си науча по всичко, най-вече да си реша задачите по математика, че много ми закърня мозъкът тея дни. 8-)
и се радвам, че утре е сряда, много ми се е приходило на училище, не знам по каква причина. 8-)
soul1199
05-25-2010, 11:06
Абе добре съм,ама ми се яде нещо сладко,ама няма,пък ме мързи до магазина ся да ходя.. :-D :-D :-D :( :-D
Довечера праша към морето... Баш ми е драго!!! :grin: :grin: :grin:
LoveRetroMusic
05-25-2010, 12:25
Още три теста, ощещещещеещщеще.. :smt120
Да минават по-бързо тея изпити, искам лято, искам ваканция!
soul1199
05-25-2010, 15:12
Бивам :)
BladeOfMySoul
05-25-2010, 15:22
Странно 8-)
terezita97
05-25-2010, 15:29
Перфектно... точно когато си мислех, че съм приключила с ученето, разбрах, че утре имаме контролно :(
От друга страна се радвам, че болката в гърлото и главата намаля.
Толкова бързо се минаха тия 4 дни, а заради тая болест не съм излизала никъде. Дано поне в четвъртък имам повече време!
gLypChenCee
05-25-2010, 15:35
Объркана и то доста.
SonataArctica
05-25-2010, 15:58
Добре. Ще видя сестра си за първи път от година. Радвам се доста. Липсваше ми... Жялкото е че пак тръгва след 2 седмици...
awesomesheepy
05-25-2010, 16:55
пф..
скучно ми е.
тъпо ми е >.<
утре пак на даскало,чудя се вече как да броя тия скапани 20 дни до самия край..
иска ми се да си видя слънчицето отново <3 8-)
искам си плажа,морето,и всичко най-хубаво..
нуждая се от 100 лв за кецове!!!
Priceless
05-25-2010, 17:03
Изморена, изтощена, прегазена ... каква ли не още .. само искам да си легна и да спя. В МОЕТО легло .. най-накрая 8-)
Трябва да уча, а така ми се живее !!
Мързи ме ! Не искам повече, ама трябва... !
Бившия ми е кифла :o Добре че го зарязах... :grin:
Май утре ще се мре, ама няма нищо - заслужила съм си го поне 8-)
Кво става еба го ?! Първо DIO, сега Пол Грей от Слипнот ... :shock:
Glamour92
05-25-2010, 17:56
Добре е,че не намесих и чувства в този случай...Щях да се прецакам здраво-и то как :?
Сега ще забравя за всички тези глупости и ще си започна на чисто :) :) :) Обичам се :-)
Ужасно.
Не съм си представял, че мога да се чувствам толкова зле някога.
kindergarden
05-25-2010, 18:54
let's fall in love it's such an easy thing to do :D
утре пак даскало в четвъртък пак почивка ама пък тва ми излиза през носа...две класни и 1 контролно за 2 учебни дни уааа 8) :D ше мине и ше си живеем живота :grin:
проблем след проблем.ше му ебъ макята
mArMaLaDkA
05-25-2010, 19:32
'бала съм го, писна ми. смотани задачи, смотана математика, не ми се занимава повече.
December
05-25-2010, 19:34
^ хах знам как се чувстваш :(
При мен е същото обаче с история....
Пак ме мързи и не ми се спи и нямам намерение да си лягам. 8-) Иначе се чувствам добре. Отпочинала най-вече. 8-)
smiirnoff
05-25-2010, 19:59
Чувствам се страхотно. Утре ще бъде един прекрасен ден <3
Само обаче като си представя как ще изглеждаме двамата ии .. :razz:
Добреее, аз повече никога обаче няма да го направя това. Чувствам се глупаво така, ама поне и двамата ще изглеждаме смешно :lol:
И все пак ще е прекрасно ^^
DollDaggaBuzzBuzz
05-25-2010, 20:15
Еми добре съм :) И съм на път да го забравя,малко по-малко,надявам се да успея.Защото така или иначе,само аз страдам от тази наша така наречена 5 годишна "връзка".Надявам се да успея...Само и единственно аз мога да се пробвам поне да го преодолея,друг не може да го замести!
аз пишем царски пищови, последна сесия в живота - ще пресписвам царски. утре на изпит
много съм добре
а.. аз съм имал тест утре е.. ся разбирам... не че ако знаех преди щях да седна да пиша... Тоя предмет е отвратително тъп... даже даскала не знае кво преподава... гледа само от листи разни... проверява за грешки от листите, сравнява задачите от листите.. какд а е, поне знам ся :D
DevilWish
05-25-2010, 20:31
Супер :) и си лягам директно =)
:grin: :grin: приятна вечер,аз отивам на партии :grin: :grin: :grin:
ако изтрезнея до утре сигурно,ще отида на даскало (а дано ама надали :D )
ScionOfStorm
05-25-2010, 21:06
сам сред свои
сам сред чужди
сам сред 'сите :>
XTREMEFREERIDE
05-26-2010, 03:28
Как може да съм толкова луда, че да се навия да стана в 4:30 сутринта и в 5 да пътувам. Луда, луда, луда. Ама пък са нема да се занимавам с рейсове поне. Иначе пак щяхме да се тангарикаме от 10 до 11:30, докато пристигнем. Друго си е. Са мога да си легна спокойно и да не трепна до 12, ама нещо съм се разсънила и май няма да се случи лягането.
Искам вече да ми е хубаво, искам пак да ми е хубаво .. както беше хубаво преди .. ехх, защо винаги мисля за "преди" :\
smiirnoff
05-26-2010, 05:24
Мнооооого ми е добре :razz:
Очите ми са като на наркоман xD
Станах в 7.20 и не спах цяла нощ :Д
Сега ще се разсъня, ама ще събудя и съседите ^^
Много ми е весело тази сутрин :razz:
Priceless
05-26-2010, 06:18
Да бееееееееееееее .... боли ме главата. Пффф ... ужасно е. :x
Assshley
05-26-2010, 07:48
Чувствам се странно след вчера.. даже по-скоро гадно,че постъпих така пак.Не трябваше да й падам на нивото изобщо обаче толкова много ме вбесява,че искам да я унищожа. :-x :booooomb: Дано на него да му е поминало вече поне,защото не ми се разправя пак.Тея дни съвсем се отнесох и вчера направо бях забравила,че днеска сме на даскало за съжаление. 8-) Не ми се хоооодииииииии ; (( Искам пак да си мързелувам цял следобяд и после да изляза.
kuklichka_bg
05-26-2010, 07:57
пф писна ми от това счетоводство на съм да ме бутнат сиг сметки ще почна да диктувам 8-) като изключим това съм много добрее :)
sasheto0o
05-26-2010, 08:26
Ами не съм в много добро настроение.Чак във вторник съм на даскало.Едно момче от даскалото почина вчера :-# . Явно затова съм в такова никакво настроение .. Много ме е жал.Мамка му , беше на 12 години ... R.I.P. :cry:
XTREMEFREERIDE
05-26-2010, 08:35
Ооох, всичко вие за тия матури. Еми да са си седнали на д-тата и да са си ги написали. 4 почивни дни имахме! Мързеливи хора. Ама нищо де, госпожата на тях ще пише двойките :Д
Толко ми е хубаво от сутринта. То било яко да станеш в 4?!! :ДД Не чак толкова де, защото съм лекинко скапана, ама ше ми мине. Ше пия една кола и съм готова. За сметка на това си подрънках малко на любимата кухарка и са слушам EDGUY и Nirvana. 'Баси яката комбинация <3
Priceless
05-26-2010, 08:41
Перфектноооо. Никакво даскало за мен днес 8) Ще отида да посрещна мишката ми и цял ден с нея напред назад. 8-)
DeViLMaN
05-26-2010, 09:29
объркан :?
чувствам се ужасно всъщност
Толкова безпътна , объркана ....
soul1199
05-26-2010, 09:46
Имам 5 по Физика,всички други имат 3-ки :)най-сетне си оп-раих оценката от предната контролна :-D
mArMaLaDkA
05-26-2010, 10:39
Е, таковала съм му майката вече наистина. Ужасно прибързано действам и днес ми се доказа. Как може, бе?! По математика всичко си знам а-у, реших си едната задача, замая ми се главата от самоувереност, последната задача я реших изцяяяяяло и накрая за една малка подробност всичко да се срине. Сега трябва да правя ново контролно с двойно по-сложни задачи и обезателно да изкарам шестица. Квото си надробих, това ще сърбам. :)
Ии снощи не съм спала. Изобщо. Не съм мигнала и за секунда, гадно безсъние. Ама се чувствам пък свежа, енергична съм като за 100 мармаладки 8-) .
Чакам онея двете да кажат час и място, за да знам как да си разпределя времето, че да имам време за душ, за грим, да си уредя транспорта.
vikitolove
05-26-2010, 10:51
някак си щастлива се чувствам :grin: и съм толкова разсеяна напоследък,че нз как ще завърша :-D трябва да се стягам,ама как ме мързи :-D
и с него сиг ще се видим чак утре вечер :? само да ми напрай същия номер и ще го убия :?
у тая жега само до вънка ми е... и все пак бих излязъл ;] утре ше се излиза, няма начин... блах, ко да прая ся
DevilWish
05-26-2010, 11:00
пф писна ми от това счетоводство на съм да ме бутнат сиг сметки ще почна да диктувам 8-) като изключим това съм много добрее :)
Лелее миналата година точно преди изпита ми по счетоводство на сън казвах сметките :D :-D
Иначе зле съм, кофти ден, времето е мрачно, имам да уча.Нищо не ми се прави.И моя ма поиздразни малко.
SummerMakesMeHappy
05-26-2010, 11:26
чувствам се ужасно .. не спирам да плача .. надявах се , че поне още 3 седмици ще мога поне да го виждам , но НЕ! Оказа се че заминава и нямам дори 1 седмица .. не знам кога ще се връща , но дори и да се върне не знам дали ще мога да го видя пак .. :cry:
remix1912
05-26-2010, 11:49
1.Някво много тъпо.Хем ми се прави нещо ама не знам кво и в тва време 30 градуса в момента в Пловдив,не ми се излиза
2.Копнея за женскъ плът ама не намирам излишна
XTREMEFREERIDE
05-26-2010, 11:55
Нещо малко объркана, ама от т'ва готиното объркване с тръпката и пеперудите в корема. Нямам търпение да видя развитието на събитията! ^_^
kindergarden
05-26-2010, 12:09
трябва да уча...пффф :booooomb:
KpucmuHa
05-26-2010, 12:11
разболявам се, боли ме ухото, тъпо горещо време :-x
LoveRetroMusic
05-26-2010, 12:37
Утре имам изпит, а не ми е никак притеснено, забавно 8-)
Днес няма да уча, съм казала. 8)
I can't wait to fall in love with you
You can't wait to fall in love with me. :smt050
Еба го у якия ден !! :grin:
Имам най-високата оценка на класното по БЕЛ... 5.01 :-D
Имам шестичка на последното контролно по математика. Чудо !!
:grin:
Бегах по география и даже нямам отсъствие. :grin:
А утре цял ден ще бъда аут :grin:
По-добре на къде ?!
Кеф ми е, ама като се сетя за него.. :? Няма пък да му звънна! Той да звънне/минимааална вероятност/.. Пф..... инати, инати!!!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x
kamelllot
05-26-2010, 13:48
Чувствам се някак си.. объркана :/ Напират спомени.. все пак се мъча да забравя и в същото време да не се сдухам напълно... :smt086
XTREMEFREERIDE
05-26-2010, 15:14
Трябваше вече да съм си вкъщи, ама тия още ги няма да дойдат да ме вземат :smt069 Искам при Него :\
зле :( .....след днешния ден вече всичко ми е безразлично :?
DevilWish
05-26-2010, 15:39
Как ли . . тъпо.Ся слушах негови песни . .точно за него не трябва да си мисля :-o Толкова обичам гаджето си, за к'во като бяхме разделени трябваше така да си го харесам тоя козел . . :-o и ся не го харесвам изцяло съм отдадена на мъжа, ама проблема е един само. .. чуя ли му песните /на които съм фенка по начало/ и ми става сууупер сдухано.Исками се да не го познавах .. никога да не го бях виждала.. мани докосвала.
lipsvashh_mi
05-26-2010, 15:54
няяяя чуден ден като изключим 4ката по физика..затова по химия имам 5.50 въпреки очакванията ми за 4-4.50...не бях чела тогава :D чувствам се умна-развивам тема без да съм я учила..какво ли ще е като я науча мухаха :-D
лигавихме си се днес на воля-забавно....
мисля,че всичко ще ена 6 за мен :)
Днес направо се побърках :?
Цял ден говоря с татко за Академията на МВР,цял ден чета в сайта им и направо ми подпуши главата ... :? От утре с милото ще ходим да бягаме,защото знам,че сам няма да се надъха,а и трябва някой да му се кара,когато мързелува.
Само дано му се обадят след 9-ти,защото иначе ще трябва да избира между изпитите си за професионална квалификация и академията :(
П.П.Батеее,пак никакъв те няма :? Айде появи се,че трябва да говоря с теб!
mArMaLaDkA
05-26-2010, 17:02
цЕл ден нЕкви мъжки индивиди се държат от детински по-детински с цел да ме впечатлят, пък мен какво ме грее, да не съм излязла да си търся мъж?
прекарах си супер добре с момичетата, много сме се смяли. Успях да си опазя парите от самата мен и вече имам спестени 12 лв., които ще се оползотворят по най-добрия начин, естествено не за мен, а за някой, който заслужава. Дано оцени жеста, за подаръка имам съмнения. 8-)
ии супер ме болят краката. днес съм избягала 600 м почти на един дъх, после кръстосвах града с моите, прибирах се ПЕША, т'ва никога не е било, с едно изречение: физическото натоварване днес ми дойде в повечко. 8-) ама беше приятно, така че нЕма да мрънкам много. 8-)
и така. взех си душ, вечерях, сега мисля да ходя в Страната на Сънищата, че 24-те часа без сън + голЕмата разходка направо ми изхабиха батериите. 8-)
Priceless
05-26-2010, 17:16
Ебаси жегатаааааааа ... умрях направо. :?
kindergarden
05-26-2010, 17:34
ааааа октобърфест с по-скъпа бира тамън мислех да ида :o :D
цЕл ден нЕкви мъжки индивиди се държат от детински по-детински с цел да ме впечатлят, пък мен какво ме грее, да не съм излязла да си търся мъж?
прекарах си супер добре с момичетата, много сме се смяли. Успях да си опазя парите от самата мен и вече имам спестени 12 лв., които ще се оползотворят по най-добрия начин, естествено не за мен, а за някой, който заслужава. Дано оцени жеста, за подаръка имам съмнения. 8-)
ии супер ме болят краката. днес съм избягала 600 м почти на един дъх, после кръстосвах града с моите, прибирах се ПЕША, т'ва никога не е било, с едно изречение: физическото натоварване днес ми дойде в повечко. 8-) ама беше приятно, така че нЕма да мрънкам много. 8-)
и така. взех си душ, вечерях, сега мисля да ходя в Страната на Сънищата, че 24-те часа без сън + голЕмата разходка направо ми изхабиха батериите. 8-)
Ще ми се да бях срещнал такава жена наживо поне 1 път в живота си, но очевидно сте дефицит.
Чувствам как мързелът ме е сграбчил здраво и не иска да ме пусне, освен това почвам да се депресирам от най-тежката ми сесия досега...HELP :)
FromAutumToAshes
05-26-2010, 18:11
пф мина време от последния ми пост във форума оО здравейте отново на всички ;д
по темата ... уверявам се в това че любовта не винаги е достатъчна .. ;/ а бих направил всичко за нея ц ц ц .... дано поне осъзнае накой ден какво е изпуснала :D
DqVoLsKoJeLaNiE
05-26-2010, 18:23
Като че ли добре....няма за какво да ми е гадно, уж всичко е 6..., а то ми е едно такова никакво... :D
FuckedUp
05-26-2010, 18:28
29 градуса. Направо умрях... :-o
Priceless
05-26-2010, 18:44
О ако стане наистина това за лагера лятото .. мисля, че ше се разбием :grin:
Assshley
05-26-2010, 19:14
Разрушена се чувствам.:)
Ох адски ми е тъжно.
Толкова ми е тъжно за тази жена ,едвам живее..
Радвам се ,че и помогнах.
Утре бих го сторила отново :cry:
guinessgirl
05-26-2010, 19:34
чувствам се празна и се чудя защо по дяволите не се радвам на това,което имам,а страдам за някъв боклук,който дори не заслужава и една сълза..
и ме е яд,че има толкова хора,с които мога да съм и единственият им недостатък е,че не са НЕГО ей така.. и да
ScionOfStorm
05-26-2010, 20:11
излишен
ShtrudeL
05-26-2010, 20:23
Бива ли да съм толкова ревниво бе лелеее О.О
Kukumqvka
05-26-2010, 20:34
Тц,имам три на класното по математика..
Тъпо ми е в момента,много 8-)
DollDaggaBuzzBuzz
05-26-2010, 20:35
чувствам се празна и се чудя защо по дяволите не се радвам на това,което имам,а страдам за някъв боклук,който дори не заслужава и една сълза..
и ме е яд,че има толкова хора,с които мога да съм и единственият им недостатък е,че не са НЕГО ей така.. и да
Абсолютно по същият начин се чувствам :-o Даже и поревах,но съм готова да обърна нова страница и да продължа напред без него.И тази вечер той ми даде още една причина да го направя...
Пууу тоя Владо голяма радост,че ще го тормозя 3 дена ... Тцтцтц 8-)
А иначе като цяло съм добре :) След малко ще гледам Доктор Къща (да,да знам,че те копирам бате) и после трябва да заспива,защото утре моя ще ме събуди в 7:30ч. за да ходим да бягаме на крепостта. :)
Assshley
05-26-2010, 20:40
Лелеееееееее повече никога няма да оставя на някакви идиотки да ми развалят настроението. :o
kuklichka_bg
05-26-2010, 21:09
разсеяна хем му се дразня хем пък :?
оф филмаа е голям 8-)
Странно, но съм пълна с енергия :D
миналата нощ съм спал... може би има 2 часа.. но сега не ми се спи изобщо...и все пак май ше лягам... щото нямам кво да правя, всичко изпозаспа, утре нема даскало... блях, даже музика да не ми се слуша... не ми се беше случвало.. ама съм си пуснал тихичко Sonata Arctica, че без музика ме заболява главата
kuklichka_bg
05-27-2010, 06:38
не мога да си обесня защо станах толкова рано 8-) като съм н адаскало не може да ме дигнеш,като не съм съм ставам в ранни зори
Инъче съм супер,ще си оправя стаята,ще направя шибаните карти за който не ми остана време цяла година и излизамммм :P :P
DollDaggaBuzzBuzz
05-27-2010, 06:41
Странното е че се чувствам добре :-o
DollDaggaBuzzBuzz
05-27-2010, 06:47
Странното,е че се чувствам добре след снощи :-o
Притесненааа ... Имам изпит днес а се чувствам ужасно неподготвена ... Паникааааа :shock: :shock: :shock:
Sisito941
05-27-2010, 07:45
Засега съм добре..след малко ще се изкъпя,после ще уча,че утре ще ме оформят по микро и госпожата иска оценката,кояо изкарам да е 5 или 6..мисля,че ще се справя,но да чукна на дърво,ще ходя на центъра и после ще съм навън с шматките и Него... :-) :)
Заспах към 03:30,станах 06:50 ... Навъртях към 4 километра и пак не съм изморена :) Само малко ме болят краката ама то е нормално като знам,колко стълби изкачихме и през какви пътечки преминавахме с моя :-D
Сега се тъпча с череши и гледам ТВ ... Кеф :-D :-)
Priceless
05-27-2010, 08:07
Спи ми сеееееееееееее. Блях. Днеска ... да видим как ще е и ще се умира ли от жега пак. Ма така като гледам е твърде вероятно.
smiirnoff
05-27-2010, 08:14
Спах 13 часа и се чувствам супер изморена :Д
Вчера беше прекрасно, чувствах се като някоя принцеса 8-)
И бяхме толкова хубави ^^
А колата беше уникална <33 8-)
Сега ще помързелувам още 1 час и тръгвам, за да празнуваме празника (вчера :Д:Д)
xD
Станах рано и ходих до Баба Вида да я рисувам. Много нетипично за мен :shock:
Сега се чудя кво да си направя с косата за излизането следобяд. Цял ден на Бонбонки... Уау !! За първи път !
А трябва и да учаа... :?
DeViLMaN
05-27-2010, 09:41
ненужeн :(
Assshley
05-27-2010, 09:44
Настроението ми е на шест ако някой ми го развали ще го убия. 8-)
Странно добре. Добре за пръв път от... месец, ако не и повече.
Деня ми започна с ментовия чай на Владо, което ме настрои положително. :oops: :-)
Сега слушам някаква весела музика, която въобще не е в моя стил, но някак ме кара да се чувствам... добре.
Времето е хубаво <33 Ще се разходя със сестра ми. :grin: :smt007
А снощи си прекарахме... хубаво. :) Надявам се да се повтори скоро... м'да.
Сега остава да реша проблема с баща ми... както и да му намеря работа в Гърция, Чехия или някъде другаде, но задължително далеч от Девин... и всичко ще е окей.
Искам пак.. :---) =P~ :---)
terezita97
05-27-2010, 10:13
Сега съм в прекрасноо настроение, което се надявам да не се развали! Реших повечето задачи, после ще излизам, и като се прибера ще напиша и другите. Дано само днес да не е толкова горещо като вчера, че пак ще се прибера бързо. И вчера беше страхотен ден, само вечерта малко ми се скапа настроението, ама после пак се оправих. :grin:
sasheto0o
05-27-2010, 10:17
Чувствам се,както обикновено - лигаво :D . Ядосах се,че ме събудиха много рано - 12.00h :-x .Ама кво да се прави :D ..
Priceless
05-27-2010, 10:29
Чудя се да ходя ли на това откриване, да не ходя ли ... като знам каква лудница ще е .. май ми се отщява малко 8-) Ама ... ще видим има време. Сега .. чудя се какво да правя с тоя .. :?
как ше дойде събота, като трябва да мине петъка?! Деба, почва един период, в който ме мързи да уча, а трябва (преди това ме мързеше да уча, ама и не трябваше), сега класни, контролни.. ше ми гръмне тиквата :? че и по тъпата литература, дето ше ми тряа за оная работа в живота, има да ме изпитва... така хубаво утре ше мина покрай личната...
LoveRetroMusic
05-27-2010, 11:03
Идеално! 8-)
Да мине понеделник и се пускам в лятна ваканция. :smt033
mArMaLaDkA
05-27-2010, 11:53
18 часа съм спала. :shock:
Крачетата ми минаха от вчера и съм готова за нови подвизи 8-) , кофтито е обаче, че днес няма да мога да изляза, защото станах чак сега, пък имам да преговарям материала по БЕЛ, заради класното утре, трябва да си погледна и задачите по математика ии... да. Нищо де, утре. :)
Assshley
05-27-2010, 12:12
Чувствам се добре,чух се с тоя тъпак и по-късно ще се оправям и ще излизам.Май ми се очертава хубава вечер ама да не прибързвам с решенията. 8-)
М'да...
Преди малко приключих разговор с бившия, който... просто не трябваше да се провежда. Не трябваше. Но... свършен факт.
Тц!
Много е горещо, чак ми се отщява да излизам... май ще чакам да дойде вечерта.
Ммм... :smt007
Priceless
05-27-2010, 12:43
Страх ме е.
bloodfrozen
05-27-2010, 13:53
Странно. В отрицателния смисъл.
Усещам, че започвам да изпитвам някакви симпатии към едно момче, а мисля, че то не е особено заинтересовано.
Не желая да изживявам такъв ужас отново.
mArMaLaDkA
05-27-2010, 16:26
имам температура и се пържа в един малък ад. :)
още не съм се хванала да чета, а трябва.
Пак си избухвам на едно дърто хаусче (http://www.vbox7.com/play:716004a1&al=1&vid=) ама к'во да се прави като ме кефи все още :-D
Е поне успях да се наспя като хората,но нещо не ми се излиза тая вечер,а и утре пак трябва да ставам рано за да ходим с моя да тренира ... Ама к'во да се прави - така ще е поне месец :)
Единственото гадно нещо,което стана днес беше новината,която моя ми каза,че дори и да заминем двамата за София за изпита може да му се наложи да остане в базата на МВР,но още не било сигурно ... :o Е ако стане така - кофти,но аз при всички случаи заминавам с него,защото съм обещала на едно диване да го тормозя 2-3 дена :D :-)
vikitolove
05-27-2010, 17:15
4 часа сме обикаляли като ненормални :-D :D ма поне беше забавно :D само дето след това ми стана сп тъпо :?
-имам да уча :?
Объркана .. Мисля, че се изложих много на изпита днес и това може да ми коства труда от 1 година насам ... Сега искам само милото да се обади и да си поговорим, че да се разсея ... Ах как искам утре вечер пак да се видим, но едва ли ... :o
justonegirlwithonehope
05-27-2010, 18:00
Наранена.
Чувствам се отвратително :( :-#
DevilWish
05-27-2010, 18:33
Яда ми мина,
той така ми липсва,
нетърпимо е.
Студено ми е.
valdesbg
05-27-2010, 18:36
Абе... глупости стават.
Пак обирам пешкира заради маминото детенце. И с какво съм виновен че за пореден път са се джафкали днес? За какво си го изкарва на мен, при положение че пикльото не си знае правата и очаква всички около него да се събразяват с него? Що не вземе един път да му откаже ей така да видим какво ще се случи? И това че имам желазно търпение не значи че трябва да изпитва колко желязно е всъщност, нали?
Няма отговор от нейна страна на тия въпроси.
"Що се държиш така" "Ми щото искам"
о.0
Ии, открих летния сезон :grin: Чудесно е това моренце, и времето беше чудесно, и компанията, и всичко 8-)
Ама утре как ще издържа на даскало, не знам. :( И онзи умник за какво ми се сърди, не мога да разбера :? Да не говорим, че ще трябва да търпя и синеокия идиот цял ден. 8-) Шашав ден се очертава ..
smiirnoff
05-27-2010, 18:50
Изядох половин кутия бонбони и чакам :Д
Гъзер, трябва да ми се обади .. -.-
Баси поровския ден беше :Д
Утре най - накрая ще отида на училище, ама то утре е и фестивала и колко ще стоя, не знам :D
Дано да дойдат, защото сама няма да ходя :Д
В събота заминавам, не ми се ходи много, искам да стоя с Кат, ама харпията ще вика яко и не ми се слуша, така че по - добре да ходя.
Иии от тази вечер ставам най - набожния човек :Д
Всяка вечер ще се моля за тъпите 'изпити' ии за това да ходим с Кат на селото и после на море <33 8-)
Боли ме ръката, вените ми са изпъкнали и утре сигурно ще имам баси мускула :razz: .. т'ва просто не е работа за мен xD
Ама поне ми е яко .. :razz:
И за понеделник ще се моля да стане пак така ^^
Трябва да направя тъпата презентация, ама съм 'баси индианеца и стигнах само до 2рата страница xD
Тая само да не ми съсипе хубавите оценки с тая презентация .. ама аз к'вото и да направя .. ще е достатъчно :Д
Днеска трябваше да ходим на фестивала, ама неееее, дай да си друсаш задника с колелото .. че сякаш не може събота и неделя като ме няма о.О
:neutral: 'Баси тъпото .. по - скучно не може да стане. -.-
Трябва да си намеря работа, иначе ще колабирам някъде :Д ..
Пфу
Kukumqvka
05-27-2010, 19:20
Тъпо ми е.. Имам пришка на ходилото.
Обелих си токчетата,ама поне беше хубав ден.
: ))
sasheto0o
05-27-2010, 19:45
Ох,как може така,бе ?! Влюбена в неподходящт,в мен влюбен синеок седмокласникк :lol: WTF ?! Това си е чиста гавра с мен..И на всичко отгоре всички ми викат:тръгни със синеокия,тръгни..Как ще тръгна с по-малък бее :D Луди хораааа 8-) 8-) 8-)
Assshley
05-27-2010, 19:54
Ми .. някакво никакво ми е.;// Гладна съм и не ми се ходи утре на училище.Искам да отида в тях и да лежа там цял ден и да си губя времето . :lol:
LoveRetroMusic
05-27-2010, 20:43
:cry:
ядосах се и ми стана много гадно, ама к'во да направя
то ми писна да ме свързват с когото им падне
то поне да имаше нещо, ама не ..
Днеска цял ден не съм се спряла,само по улиците..
и бях с новите сандали,а те са толкова неудобниии :(
.. горките ми краченца :cry:
От два дена си имам зайченцецеце :grin: :grin: :P
Чувствам се толкова гадно,когато той не е до мен...нямам търпение да го видя :( :smt007
TheBeliever
05-27-2010, 22:01
Спи ми се, а още го няма. Не че не мога да заспя без него, но не е същото. Дразня се от тези късни ангажименти, но няма как. Ще изтрая още 2 седмици.
И с какво съм виновен че за пореден път са се джафкали днес?
С нищо, Влади. Той е виновен, не ти, а тя замесва теб, защото си й близък, защото ти вярва, обаче пропуска нещо... това че ти си до нея, за да има с кого да споделя, а не кого да изкарва виновен.
За какво си го изкарва на мен, при положение че пикльото не си знае правата и очаква всички около него да се събразяват с него?
Нали все някой трябва да го обере? Жалкото, обаче е, че в случая си точно ти.
Що не вземе един път да му откаже ей така да видим какво ще се случи?
Защото ще остане сама, а нея я е страх от това.
И това че имам желазно търпение не значи че трябва да изпитва колко желязно е всъщност, нали?
Не трябва, но го прави... може би несъзнателно.
Няма отговор от нейна страна на тия въпроси.
"Що се държиш така" "Ми щото искам"
Нека мине време...
о.0
*гуш*
Аз не заслужавам да съм щастлива и това е.
В такива филми ме вкарват, че просто не е истина...
Ей... мразя да става така просто :/
DevilWish
05-28-2010, 05:46
Малко странно.
Но може би няма причина.
Спи ми се.
Отивам да даскало.
не точно любовно, ама как се чувствам точно се определя от ей тва "припевче":
Аз не съм константен, зат'ва създавам променливи,
осъзнал съм проблема си и не забравям себе си.
Никога не се дуелирам с вятърни мелници,
не искам да съм Елвис и не съм с грешни ценности.
Аз не съм едноцветен, притежавам отенъци,
осъзнал съм проблема си и не забравям себе си.
Аз не съм константен, зат'ва създавам променливи,
константен е пламъка в сърцето - той не се гаси!
kuklichka_bg
05-28-2010, 06:41
щастливаа 8-) :P за сега дее :-D
Priceless
05-28-2010, 06:48
М никак .. чудя се какво да обличам вече .. ебаси ще изпукясам от жега 8-) А да и ми се спи .. снощи до 4 часа с бебчито по телефона, а като заспах вече беше светло. 8-) Ужас ...
Assshley
05-28-2010, 07:59
Нещо гласа ми се губи и ми се спи ама иначе съм добре.Ааа да и съм гладна. :o 8-) Неска ще бъде ужасно на даскало даже мислех да не ходя ама айде.
За първи път от... 3 години сядам да уча по математика 8-)
Иначе съм много добре. :-D
DeAdLyDoSe
05-28-2010, 09:22
ужасно изморена :smt010 :( :smt010 :smt010
зле ми еееее!!! Карах 2 часа и си тръгнах, супер зле ми е... :(
mArMaLaDkA
05-28-2010, 09:36
Подпийналите от снощи абитуриенти дойдоха за изпращане днес, та първите два часа бяха свободни. Кафета, мафета, супер готино беше. Събрахме се бая голяма групичка, 2 часа бързо минаха. На всичкото отгоре имаше някакво симпатично студентче на отсрещната маса, та ми стана съвсем весело. 8-) Отиваме с едни девойки за трети час - целия клас дошъл за часове, гледат филм, а ние сме пристигнали кажи-речи за края му, така че предпочетохме да го пропуснем. Последните два часа - класно. 20 въпроса по български, 20 по литература. УмрЕх. Едни засукани въпроси, някакви гадни изречения, изискващи всякакви препинателни знаци... Да видим колко ще имам.
Ии имам идея да излезем с баща ми на разходка, че да ми покаже едни магазини за дрехи с хууубави разпродажби, евентуално да ми вземе това, което съм си харесала 8-), после ще пиемЕ кафенце и така. Имам нЕкви смели идеи и да успея да прескоча до баба днес, хем да я видя, хем може да ми даде и някоя стотинка. Няма да харча за себе си, а ми трябват някакви мижави левчета да си добавя към вече събраната стойност и да купя на бащата това, което съм си намислила. :)
XTREMEFREERIDE
05-28-2010, 10:22
Шитаво. Ту ми е хубаво, ту не ми е.
vikitolove
05-28-2010, 10:24
тая жека ще ме убие :? не мога да се наспя от топлик :?
преместиха ми контролното за сряда :? което е ужасно и аз три дни трябва да се скъсам да уча за 2 класни и 1 контролно :?
и той или ми се сърди,или аз си мисля,че ми се сърди :?
вчера ми беше сп тъпо следобет и сега продължава да ми е тъпо :?
iiordanova
05-28-2010, 11:35
Шитаво. Ту ми е хубаво, ту не ми е.
И аз съм така. 8-)
Най-хубавите шест дена в живота ми ,а сега ..
tanch3t093
05-28-2010, 12:00
Еми с една проста дума - тъпо.
VeraBella
05-28-2010, 12:05
Баси жегата...ша са гръмна :lol:
Щастливааа имам 4-кааа ... Направо не мога да се нарадвам :grin: :grin: :grin:
sladur4etyYy
05-28-2010, 13:10
някво никво. тия дни си бях супер, сега пак ми се развали настроението. а времето е тоооолкова хубаво, излиза ми се някъде, но пък не ми се занимава с никого, а сама не ми се ходи, а + тва и ми е супер изморено. пффф
DevilWish
05-28-2010, 14:05
Не се оплаквайте, че е топло бе хора.
Иначе добре съм всичко е ок, като изключим, че ме дразни един факт, но утре ще го оправя.
valdesbg
05-28-2010, 14:21
Благодаря ти Сабина.
Днес филма е същия... Аз обаче така или иначе нямам пари за утре, и се чудя дали изобщо да ходя на това събиране... С мен или без мен - все тая ще е.
Прекрасно - развалиха ми настроението.
тъпо ми е .
изморена съм.
предадена се чувствам..
излъгана
огорчена може би..
без закрила ...
elenaTeen
05-28-2010, 15:09
Довечера имам бал.Чудесно ми е.. И кавалера ми е чудесен,най-чудесният.Все пак си е моето момче. 8-)
Сега хапвам,после отивам да си направя прическа и излизам с моя и една приятелка :) А довечера мисля да го изнасиля няколко пъти,защото съм в ПМС и след седмица ще ми се наложи да стоя на сухо цели 5 дена (отново),тааа мисля тия дни да си наваксам :-D
Priceless
05-28-2010, 15:58
М добре. Нямам намерение да ходя никъде довечера, а и пари нямам. Така чеее ... не, мерси.
DevilWish
05-28-2010, 15:59
Филма ми хареса много, но края не . .
Както и да е, утре ще има за едно нещо да се разправяме с милото . .но нищо, той знае, че аз казвам последната дума.
Искам да си намеря някъв филм от тоя сорт . .
DeViLMaN
05-28-2010, 16:14
помагам тука на хлапетата у форума да си решават "проблемите" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Как могад ас е чувствам, освен весел :razz:
mArMaLaDkA
05-28-2010, 16:22
^ yeah, стана абитуриент и ти порасна па... работата. 8-)
mrazqkindergarten
05-28-2010, 16:23
Много ми е добре, ядох си КФС, са ще слушам музика и може да си пусна филмче.. (sun) После дано дойде и испанеца да му разкажа за контролното. :D
ммм към 6 и 30 станах от сън,одих зех си две кутии цигари...ся ще отида пия една бира,и ще палим колите към хижата :grin:
Obsession
05-28-2010, 16:52
Добреее, имах бал, забавлявах се, станаха разни наочаквани неща, въобще.. абе, готно ми е, свободно едно..
Priceless
05-28-2010, 18:04
Мога само да им пикая на приятелството ;)
Assshley
05-28-2010, 18:11
Наядох се като прасе пак и сега си ям ягодки. 8-) Иначе съм сравнително добре сега ще потърся някой филм да гледам,че ми е много тъпо докато миличкото ми се прибере.
много ми е тъпо майна, не съм си мислил че ше ми липсва.
sladur4etyYy
05-28-2010, 18:13
Мога само да им пикая на приятелството ;)
същото. хаха, от нея не го бях очаквала.. (:
mArMaLaDkA
05-28-2010, 18:30
Разочарована съм. Супер яката дънкова пола, която си бях харесала, нещо тоя път ми се видя доста къса и трябваше да я премахна от списъка с желанията си. 8-)
Прекарахме си добре с родителското тяло, той е пич. 8-) Хората се тръшкат, че родителите им им нямат доверие, аз се цупя, че прекалено ми вярват. 8-) Търся си поводи да мрънкам, не друго. :) Взех си юбер яките 'жапанки, ония на плажа ще ги сразя. 8-) Ама нещо сандалите не ми харесаха, ама то и как, супер грозното - ниска гадна подметка с две каишчици - 30-35 лв. Свиди ми, честно. Накрая пак ще си ги купя, знам, и ще ме човърка отвътре, щото за по-малко от 30 лв. нЕма да си ги намеря, ама... 8-) Че и в един магазин за контрабандни стоки(или нещо от сорта) си харесах няколко парфюма, 50 лв. за цяло шишенце са нищо направо, при положение, че в търговския център толкова искат само за 30 мл. Бе навярно е няква имитация, все тая. 8-) Навярно не бих дала толкова пари за парфюм, не и на тоя етап. И така. Обсъдиха се някои доста важни въпроси, вече нЕма кво да ми тежи на душата, бе доста ползотворен ден си беше, щастлива съм. 8-)
DevilWish
05-28-2010, 18:47
Щастлива съм, само и единствено, защото имам него =)
Бях на рожден ден. 8-) И сега съм в опасно настроение, щом се разпях и разлигавих тотално с хора, с които не се понасям. Ужас. 8-) Ама какво - весело ми е на душата, само едно нещо ми липсва, ама и до там ще се стигне. Някой ден. :-D
dqvolcheto9
05-28-2010, 19:13
Ми нз и аз някво супер сдухано ми е :( Не съм очаквала ,че тва дето ми се пише за “приятелка“ се натиска на гаджето ми беее баси :X Ся слушам некви бавни песни ,за да се сдухам яко ... :booooomb:
Глупаво ми е.. Адски много..
От 2 дена / нощи/ не мога да спя.
Имам страшно много да уча, ама така и не успявам да се огранизирам..
Тъпо ми е, не ми се седи в нас, ама не ми се и излиза - скапана съм..
Утре си отивам на село.. Там па съвсем нема да мога да седна да уча.. Много ще е глупаво..
А и съм толкова объркана.. Така и не успях да забравя и да продължа.. А се налага да го виждам всеки ден.. Не, че не искам де.. Но просто не ми става по-леко като е наоколо..
А не мога да търпя и да е далеч.. :(
DevilWish
05-28-2010, 20:06
Ужасно много ми се спи.. сега си лягам.Само ,че милото иска да дойде за няколко мин.Така че чакам малко.
dqvolcheto9
05-28-2010, 20:09
Ехе настроението ми се е по оправи като чух милото... :grin: Мале днеска просто беше дивашко ...Шматките като отвиха пръскачките в грацката и като се намокриха после като ме запрегръщаха ходих мокра като патенце :D:D :-)
soul1199
05-28-2010, 21:23
Добре съм,радвам се,че се чух с него,но няма да правя същото,като предния път(да си набивам филми) :lol:
anfarwol
05-28-2010, 21:48
всичко е много сладко! :) бях на концерт и след товс едно весело прибиране с приятелите пеша! :---)
в училище всичко беше поносимо та дори и леко симпатично
сега слушам музика и чакам да мине времето до следващия хубав момент и тогава да ми се прииска то да спре :) :smt045 :smt045
купона продължава :grin: (добре че си взех луптопа)
лекичко съм пияанъ,но става яко смях :razz: :razz: :razz: :razz:
асори акои има провоиписни грешни
Днес е деня в който трябва цял ден да уча, че имам изпит в понеделник а утре искам да съм колкото се може повече време с милото ... Така, че сега си допивам кафето и залягам над Правото :o
GossipGirl89
05-29-2010, 06:13
Почти не спала, но иначе добре физически и психически :)
kuklichka_bg
05-29-2010, 06:32
Наще приеха добре двойката,пф първата ми двойка до сяяя :x
Като изключем това съм супер,пия се кафето и ще чакам мойте да минат да ме вземат и излизамм. :-D
soul1199
05-29-2010, 07:30
Абе що всички ми мрънкат да ходя на плаж с тях бе.. :lol: Ся ще ям. :)
DevilWish
05-29-2010, 07:35
Пф не съм спала, ама карай тръгваме към Бобеян ланддддд :))) Ейй спомням си за хубавото време в София ленд :Д много са радвам с милото неска ще си прекараме СуУУпЕееЕррРРр!!
LoveRetroMusic
05-29-2010, 09:20
голЕм лигльо 8-) :-)
може да пропусна тениса, много започна
да ме боли, а вече не мога да го изправя (рамото 8-) )
soul1199
05-29-2010, 09:24
След малко ще почна да се оправям,че ще излизам :)
kindergarden
05-29-2010, 09:34
лошо е когато цвсички сме прекалено изнервени не е поносимо...добре че мина....и все пак цял ден си седя в леглото и гледам един сериал....хубаво е но ми писва трябв да се поразмърдам малко така или иначе трябва да стана да пооправя че ще идват моите хора да гледаме филм...но до тогава ще изгледам още 2 серии и ставам!...уф искам да свършва всичко тъпото училище трябва вече да свърши умирам толкова мн ме мързи :?
Снощи правих най-готиния секс в живота си - как може да се чувствам?! :grin: :grin: :grin: На края едвам успях да изкача 9-те стъпала до нас ... Просто нямах сили за нищо ама то си беше нормално след 5 "изригвания" за около 45 минути :shock:
Както и да е.Сега се чудя дали си струва да заминем с майка за седмица в Габрово докато свърши ремонта?! :-o Просто не ми е ясно как ще издържа без моя и без приятелите ми цяла седмица :( То е ясно,че телефона ми ще е нон-стоп на зарядно ама ... Хем ми се ходи,хем не ми се ходи ... Като знам,че дядото сигурно пак ще ме ядоса ... :?
И за София нещата може да се прецакат и да не успея да отида с моя :(
Абеее к'вот стане :) Няма да мисля за бъдещи събития,защото има още доста време до тогава :)
Иначе като цяло съм добре :grin: Снощи пак бяхме в резервата и ме изядоха комарите,но не ми пука :D
soul1199
05-29-2010, 10:27
В много добро настроение съм и ся излзаим :)
giveupbitch
05-29-2010, 10:33
супер тъпо ми е..и като се сетя,че съм на урок по мат в 3, ми се умира.
sLowm0tioN
05-29-2010, 10:39
Мии гд бива :) Кефя се на една песен :smt020
Sisito941
05-29-2010, 11:01
Е уж добре..няма да излизам днеска.. дойде ми и не ми се мърда от вкъщи..чувствам се като парцал.. :o :o
палатка.. :-({|= :-({|= 8) 8-) 8-)
tanch3t093
05-29-2010, 11:11
Емииии перфеее :grin: Още съм леко изморена от снощи - правихме може би най-якия секс изобщоо :-D :grin: Ама пъкк като си помисля, че днес няма да се видимм .. Че трябва да уча по английски .. :o
Нямам думи просто...
Чакам развитие... а чакането ме убива...
mechtaq_za_teb
05-29-2010, 11:54
Ще има ли един път, в който да напиша, че се чувствам супер в тази тема?! Писна ми... все да мисля за този глупак. Омръзна ми да се тормозя..
Drautran
05-29-2010, 12:27
Пие ми се. :smt119
FreakBitch
05-29-2010, 12:31
Пие ми се. :smt119
+1 :D
Ще има ли един път, в който да напиша, че се чувствам супер в тази тема?! Писна ми... все да мисля за този глупак. Омръзна ми да се тормозя..
Мхм, следяла съм темите ти... Колко време пропиля в мисли за него?
DollDaggaBuzzBuzz
05-29-2010, 13:38
Еми до преди 5 минути може би щях да кажа,че ми е никакво,но ми оправих настроението за точно 2 минути :) .И то човек,с който не сме си писали от месец сигурно.
еее очаквах да се видим днескаа... празник имаме на града... мен хич не ми е празнично, дге...
lipsvashh_mi
05-29-2010, 13:42
а не бива...колко по-лесно е ще игнорираш мислите за него и него самия...гарантирам ти,че тогаава постоянно ще пишеш,че си супер и наистина ще се чувстваш така..просто някои хора не струватт нервите и мислите ни и е хубаво когато го осъзнаем навреме :)
аз съм доста добре всъщност-пия сок,слушам тая новата песен палатка и ми е доста забавна песента-чудех се от седчици за какво говореха всички :lol: и какво си тананикаха по коридора :D имам да уча а така ме мързи-не е реално...
мисля да се откажа от търсенето ....просто само си затормозявам мислите-колко по-лесно е да си лигавиш с твоите...е сега от вторник всички негативни мисл ще изчезнат като си дойде....мале нямам търпение да го видя и да метнем белота :-) :D
kuklichka_bg
05-29-2010, 15:12
добрее съм определено ще е инт вечер
justonegirlwithonehope
05-29-2010, 15:42
Прекраснооо, тена ми е доста добърр. :grin:
Priceless
05-29-2010, 16:10
Изморенааа. Ебахти 3-4 дена не се спрях ... искам почивкаааааа :? Утре няма да излизам ! Решено е 8-)
Kukumqvka
05-29-2010, 16:26
Много тежко време.Топло ми е..аа ще полудея. 8-)
Тъпо ми е ... Искам пак в Китен, това щеше да ми е 3-та година да работя на това място, ноооо с тези изпити който имам още да взимам а и заради милото ще си остана в София ... И яко си търся работа, а нищо не намирам и се притеснявам вече :-o
ef4etyYy
05-29-2010, 17:00
тъпо ми е, няма интересни теми :lol: и тоя гипс ми ебава майката на крака, не мога да го трая вече, а имам да го нося още 2 седмиции :o имам изпит деня преди рождения ми ден, не съм решила какво ще го правя въпросното рд, пфф объркана работа :lol: :booooomb:
dqvolcheto9
05-29-2010, 17:24
ОФФ ПИСНА МИ НАЩЕ ДА СЕ КАРАТ В ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДЕНА :booooomb: :booooomb:
ReachlessGirl
05-29-2010, 17:40
Скучничко ми е ама тука из форумО се намират *разни* да ме забавляват .. :razz: :razz: :razz:
vikitolove
05-29-2010, 18:16
постояно ми се сменят настроенията неска :D
с моя се опрайхме :grin:
с мама се очаква караница :? баси зако се трябва да има нещо да ти проваля веселото настроение :?
Obsession
05-29-2010, 18:37
Не очаквах честно казано..
Цветно ми е :)
след тази домашно направена вита баниац всичко е по-хубаво 8)
криво ми е.
наляво, да. 8-)
mArMaLaDkA
05-29-2010, 19:53
^ бе и обикновената баница не е за пренебрегване, особено ако е направена от друг. 8-)
Он: Безумно много се радвам, че не се е случило това, което си мислих! Камък ми падна от сърцето.
Иначе днес си проспах деня и сега нЕма да спя цяла вечер, така че в момента си търся занимание. 8-)
тук съм, и аз не спя. никоя не иска 8-)
p3tinc3t0
05-29-2010, 19:57
Супер сдухано ми е. . Ужасноо е ..да разбереш че си болен от неизлечима болест и че ти остават 1-2 месеца живот. . горкото момиче :( Това ме накара да се замисля над доста неща.Живота е толкова жесток, мамка му :(
Влюбвам сее,а не искам пак да става като предния път :(
^ бе и обикновената баница не е за пренебрегване, особено ако е направена от друг. 8-)
Може, ма само че като живееш на близо 16к км от БГ, това да ядеш баница е като нова година :lol:
alonedark
05-29-2010, 19:59
Емм...странно ама днеска сутринта станах , с мисълта за едно бивше гадже и в момента си пиша с него...ии ми e хипер гадно , че всичко свърши , защото много ми липсва---FUCK I MISS HIM!!!
mArMaLaDkA
05-29-2010, 19:59
Е, честита Нова година тогава. 8-) Бтв много ми се яде двуцветен кекс, домашен, такъв с какао и май ще накарам баба да ми направи тея дни, че тя ги умее тея неща, пък и при мен кексовете никога не се надигат като хората. 8-) не знам що споделих.
Г., зависи за какво става въпрос. Но по простата причина, че знам за какво мислиш едно 20 часа в денонощието, навярно и аз няма да искам. 8-)
ддгйкбнбрйбневкбждфлбгдф;� �бмфкл мгфдмкл;м фб
Е така се чувствам..
ShtrudeL
05-29-2010, 20:15
О-бидена,отхвърлена,пренебре гната и бясна. буу
Neopitom3na
05-29-2010, 20:40
страх ме е :(
Priceless
05-29-2010, 20:49
Оф ужасно ми е скучно .. тоя ако не се прибере скоро ще го убия !
от 2 дена ми е супер гадно майан, пък като помислч че остават още 7.... и реших да удавя мъката с бира тая вечер
valdesbg
05-29-2010, 21:11
Ей.. мразя когато се опитвам да се филмирам без мое разрешение :D
Иначе.. не ми е добре и затова си тръгнах... а можеше и доскотека да има за мен.
Assshley
05-29-2010, 21:14
Успокоих се даже май съм добре.Трябва да сме изяснили нещата веднъж завинаги .. ии се радвам,че го имам.:)
valdesbg
05-29-2010, 21:18
То май няма никой от моите хора.... да взема да изчезвам, освен...
Едит: Щеше ми се един човек да се е сетил за мен, ама... няма как. Нищо. Днес ми е кофти ден, свиква се.
mArMaLaDkA
05-29-2010, 21:23
нЕма филми, нЕма интрига в живота ми. За първи път. Много е скучно така. 8-)
И тя ми липсва. Много. Нямам търпение да си дойде, да я прегърна...
valdesbg
05-29-2010, 21:25
Рони, да ти дам малко искаш ли? Че аз хич не се разбирам с филмите и интригите? :)
вие спамерите на малки имена ли си говорите??
valdesbg
05-29-2010, 21:30
^Аха:)
Твойто не го знам, иначе и на теб да ти казвам по малко име.
Твойто гаЖе що е в Гърция?
то ако беше Гърция и аз щях да ида, ама е в турция... екскурзия за завършването.
mArMaLaDkA
05-29-2010, 21:35
вие спамерите на малки имена ли си говорите??
каза най-големият... спамер. 8-)
Влади, както прецениш. :) Аз днес ти писах в скайп, ама никой не ми отговори, та реших да не се натрисвам. :)
valdesbg
05-29-2010, 21:38
Рони... тоя скайп... хич не го и позлвам. Включва се автоматично. Трябва да го изтрия...
Иначе.. да - скайпа хич не го брой за нещо. Каквото има - тук драскай :)
Кулинарните ти умения накъде вървят?
тузаро - е тебе що не те вземе?
тя искаше ама да ида в турция за 7 дена и да гледам някви забулени и мазни турци не мерси. по добре да ми е гадно че я няма 8-)
mArMaLaDkA
05-29-2010, 21:43
е, аз не ти пиша за нещо определено, просто те проверявам. 8-)
личните тук са дразнещи, мразя да чакам, затова - скайп. :)
иначе засега се справям, добре май, след година мисля да оборя тази (http://bizwriter.files.wordpress.com/2006/05/I%20cant%20cook%20who%20cares.jpg) картинка. 8-)
valdesbg
05-29-2010, 21:46
Рони.... мен пък скайпа ме дразни и нерви.. затова и не го ползвам...
Кво ще правим в тоя случай? 8-)
А иначе в какъв аспект мислиш да я обориш тая картинка? :-D
Всяка тема я обръщате на спам а? :oops:
mArMaLaDkA
05-29-2010, 21:49
същата ще си е, само че ще го няма тва "i can't cook".
кво да правим, ще ходим на кафе. аз някакъв бас си бях спечелила. 8-)
valdesbg
05-29-2010, 21:49
Накадах - ама естествено (:
Т'ва не може да съм аз просто. 8-)
Ей, не се бяхме събирали такава женска компания от... месеци.
Ама то не бяха дрехи, не бяха снимки, не беше пиене, ядене 8-) чак ми е драго.
Трябва пак... няма начин. 8-)
Иначе гледам лигльото ми пише от някакви непознати номера... хм, защо ли?
Май ще продължавам да чакам... не прави достатъчно...
Сега отивам да си извадя милинките от фурната и... :grin:
Ех, весело ми е... защо ли не може винаги да е така? 8-)
valdesbg
05-29-2010, 21:59
Алооо веселата душичка - да пратиш нови снимки, докато още имаш нет. Че после.. с пощенски гълъби ще трябва :)
Иначе.. честито за добре изкараната вечер.
А за кой от двамата лигльовци става дума?
^ А, ще пратя. Само дано Вики утре стане на време, че да ми ги прехвърли. :)
Благодаря за ЛС-то :) превърна се в страхотен завършек на вечерта.
За Краси става дума.
(Изненадан си, нали?)
valdesbg
05-29-2010, 22:06
А ти все така казваш за моите чаршафи. Чак почвам да ти вярвам :D
Иначе... да, хич няма да откажа.
А Краси... кЪ я мислиш ти таз' раУта, бе булка?
Това е идеята. :-D
Така де, не се шегувах. :)
Не искаш да знаеш...
valdesbg
05-29-2010, 22:11
Е.. какво да ти кажа - вече се набутах в шамарите. Така че... дерзай и драсни едно кратко ЛС. Така да си имам занимавка за тая вечер. Иначе.. и аз ще ти пратя няколко снимчици утре (:
*гуш*
miminka__94
05-30-2010, 02:00
дискотека+приятелки+ Момчета ( с главно М) :smt060 = супер събота вечер :grin:
Assshley
05-30-2010, 07:19
Прекрасна новина ми поднесоха със ставането няма що. :o
LoveRetroMusic
05-30-2010, 08:30
АААААААААААА, какво да правя, 'баси..
Не мога така, трябва да остана поне малко! :smt095
kindergarden
05-30-2010, 09:27
И не искам вече да поглеждаш назад,
в мойта стая с безброй врати,
върви при другите намазани с грим,
мечтая лудо за старите дни. :-({|=
аааа Д2 с Дичоо :smt007 :D
добрее смее малко вчера се сетих за старите дни,когато гледахме със сестра ми филми двете
а сега дават Сексът и градът 2...нашия филм :( трябва да го гледаме двете ама тя сигурно вече го е гледала оф :( :D
DevilWish
05-30-2010, 09:31
Добре съмм, вчера беше МеЕеГааАа яко.Днеска ще съм с къса косичка не искам :(( ИиииИи милото много много ми липсва :( Дано утре го видя.
Ужасно ми е скучно. Времето е някакво сбъркано и нямам желание за нищо. От сутринта до сега изгледах три филма, изтеглила съм още 5 и най-вероятно и тях ще изгледам до довечера.
Не ми се излиза, топло ми е, сама съм в нас и направо умирам.. :( Сега пък най-вероятно ще поровя из форума и ще си пусна поредния филм. СКУКА!
soul1199
05-30-2010, 11:26
Добре съм :)
sladur4etyYy
05-30-2010, 12:06
малко ми липсва, но все пак смятам, че постъпих правилно, като го скъсах. :) не мисля, че щеше да се получи.
иначе съм горе- долу добре.
kuklichka_bg
05-30-2010, 12:08
добре само,че нямам какво да правя 8-)
Lancelot
05-30-2010, 12:22
Мило дневниче...
Чувствам се добре.. все едно току що съм изял 3 кюфтета с картофки и бира.
Времето ме дразни, но все още се чувствам добре.
Имаме гости, които игнорирам щото се чувствам добре и ме е налегнало безгрижие.
Единственото, което ме кара да не се чувствам добре е фактът, че трябва да си сменям една турбина на колата.. :(
30/5/2010
3.22 pm.
С обич (напишете името си тук)
Тц. Аз, че го знаех - знаех го, ама защо и той трябваше да ми го потвърждава? 8-) Илюзията си ми харесваше повече, пък и... беше осъзната, до една степен... ако въобще тия две думи са съвместими. :?
Днес не съм в час...
И кога пак успя да стане 15:30?
Нищо няма да свърша днес... нищо ново, де.
Искам да се обади, ама няма да го направи... и аз няма да го правя. Абе защо си усложнявам живота не мога да разбера?...