View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 13
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
ThePowerOfLove
06-14-2010, 20:10
Още една седмица учене :? Нищо,де..цяла година си почивах 8-)
Леко на нож след равния на Италия. :o
ShtrudeL
06-14-2010, 21:20
Чувствам се ужасно...толкова искам да си кажа всичко,а не мога..
SolemnityOfDeath
06-15-2010, 05:55
^ Ако го задържаш нормалния ход на събитията е да се засилва повече и повече, докато накрая не експлодира по начин, който ще е по-зле от ненатрупан такъв. Тъй мисля аз...
---
Заформям ангина май и това ужасно ме дразни - имам да уча много, вдругиден имам изпит, а болката ме разсейва. ГГ частно право.
отиам на даскало да гледам пак филми 8-) и по икономиката да плямпам глупости и даскала с "реалната си преценка" да ми каже, че бизнес проекта ми е на отлично ниво (сигурен съм, щото е 1:1 с един от интернет хахах само имената са променени и няколко факта...)... той кво ли си мисли всъщност :D
отделно имам време достатъчно да си помисля върху това какво си говорихме вчера.... ай, че трябва да тръгвам за дскл
valdesbg
06-15-2010, 07:21
Днес ще изпращам кака Зори :(
Ей дивашки три дена бяха, ама.. ще си ходят батините сладури :)
Малко ми е кофти, ама... нищо :) Важното е че си изкарахме екстра.
Как може да съм ,като той е невероятен . Прави всеки мой ден специален , а и е толкова хубаво това ,което ми е написал . Днес имам изпит ,но пък ми се даде такъв хубав старт на деня. :grin:
DevilWish
06-15-2010, 07:36
Уфф не стига, че днеска имам гаден устен изпит по френски след 40 минути, ами сега и Ситав видя оная снимка.Моля се на Господ на никой да не е казала.Тогава ще си имам наистина... нз к'во да кажа.. не проблеми ,ама.. все пак.. Моля те Боже да не е казла на никой искам само тя го знае :(
MaLkaTa_LaDy
06-15-2010, 09:21
Освежена, след баня ^^ След един час трябва да ходя на даскало... Не ми се ходи беее! Хубаво е поне, че сме на етаж, на който не е толкова горещо. Хахаха другите девети класове са точно под ламарините и са като в сауна. Стига толкова съм злобеела. xD
DevilWish
06-15-2010, 09:25
Уфф не стига, че днеска имам гаден устен изпит по френски след 40 минути, ами сега и Ситав видя оная снимка.Моля се на Господ на никой да не е казала.Тогава ще си имам наистина... нз к'во да кажа.. не проблеми ,ама.. все пак.. Моля те Боже да не е казла на никой искам само тя го знае :(
Йессс беее :) 7 от 10 на изпитааа <3 И Ситав ме подкрепяя <3 Денят е чудесеннннннн <3
Само не ми се учи по право..
BiGBaDWolF
06-15-2010, 09:41
На 6 !
kindergarden
06-15-2010, 11:35
утре ми е изпитът...като мине майната му на висчко! :grin: :D
LoveRetroMusic
06-15-2010, 12:07
много мили думи, трогна ме,
но за съжаление, мое, предполагам
не означават нищо, поне казани от него..
Почвам да се примирявам, че тоя шит няма да свърпи скоро. Бях толкова щастлива, а сега.... 15 дена шит :x
И на тва по математика ще имам 2, както и останалите от класа (без Монкича естествено - тя е умно пиленце ;) )
Blessed666
06-15-2010, 12:36
Готино ми е, почивам си ...
Друг е въпроса, че трябва да уча за изпити :?
Glamour92
06-15-2010, 12:50
ем,умряло как...Жега и пак жега,пък тоя човек само ме обърква...но няма да е задълго-усещам,че това е началото на края.Започнах да се отегчавам,а това е ясно какво означава :-o
mynichka
06-15-2010, 12:57
Жегаааааааааа... :booooomb:
DevilWish
06-15-2010, 12:59
Моя идва след малко, научих си, всичко е перфектно.Само дет' съм гладна :))
soul1199
06-15-2010, 14:00
:razz: :razz: :razz: въх той е луд,как е можал да качи такива смешни снимки :razz: :razz: :razz: ох,мн ми е смешно :razz: :razz: :razz:
loweeyou
06-15-2010, 14:04
Деееба жегата. +1 :smt119
Assshley
06-15-2010, 14:35
Беше хубав ден.:) Доволна съм.Сега ми се иска да поизляза малко въпреки,че съм убита от тоя плаж ама ще видим.Ако не измислим нещо ще си поспа пак до 10 часа. 8-)
Болнаво ми е, едно отпаднало такова. Дано скоро моите апатични състояния да преминат, защото иначе ще стане лошо. Мразя да се чувствам не на място, а с раздялата донкъде ще е и нормално. Не знам, не знам. Дано всичко свърши по - скоро.
soul1199
06-15-2010, 15:55
Писах тука едни работи по История и трябва да ги науча,за да може да ме изпита утре,а как ме мързи не е истина просто....[/i]
Priceless
06-15-2010, 16:12
Купих си бруталния бански ... Жегата е убийствена. ;/
Тъжно ми е ..
Празно ми е ...
Искам си го ...
Няма го ...
kindergarden
06-15-2010, 16:43
дай жега жега жега
бахти жегата добре че имам климатик 8) :D
вече ми стана доста напечено под гъза
само едни тъпи 5 часа утре и минава изпит и всичко...ей майната му бе :D
vikitolove
06-15-2010, 17:17
сп бързо ми се сменят настроенията :grin: :D
DevilWish
06-15-2010, 18:39
Остават ми 3 изпита и учебната година свърши +)
Милото беше при мен, но ето вече ми липсва :( И то много.
Иии си направих среща с мойта фризьорка за 4ти <3
mArMaLaDkA
06-15-2010, 19:47
Имам няк'ва алергия, не знам от/към какво е, обаче ми се взема тока.
ShtrudeL
06-15-2010, 19:49
Боже...никога не съм се чувствала толкова странно тъжна и...ме обвзема такава апатия,че даже не мога да се разплача. Като малкият принц на неговата си планета. Само където той си е щастлив. А после лисицата...ех...лисицата..
bybalazi
06-15-2010, 19:57
Като олизан бонбон. :(
soul1199
06-15-2010, 20:16
В тоя сайт такива злета има и такива простаци,че се отчайвам вече :lol:
чувствам се някак бомбок майна, ама не от тея хубавите...
dqvolcheto9
06-15-2010, 20:37
Баси деня .В даскалото-супер ,на басейна-защо точно сега трябваше да ми каже да тръгнем когато си имам гадже мамка му :-x . Колкото и да отричам си го обичам тва мойто ама не исках да го намирам в градската /като пияниците с тия от неговия клас/ :( Ся ми е някво ,че чакам да ми пише да не се е прибил в банята ,че направо... :shock: и лягам и почвам да плача едвам сдържам сълзите си пък и тия песни...Лека на всички!Честито на всички завършили днес :-)
soul1199
06-15-2010, 20:56
Дорбе съм,тъпо ми е и ми е топличко :lol:
tanch3t093
06-15-2010, 21:18
Мм некво ми е смотано, проспах си почти целия ден .. Сега какво ще правя просто не ми е ясно а трябва да стана в 5 утре :? Хмм тъпа работа
Спи ми се, а ме мързи да си занеса задника до леглото. Тоя пендел и таз' вечер не се чу. Нищо, и без т'ва не съм в правилния мууд.
DollDaggaBuzzBuzz
06-15-2010, 21:26
Охх много ми е топло, не издържам вече :o
чакам след около час да се поохлади малко вънка, да разтворя джама и да лягам, че... ся не мога да заспя, чудото да стане :?
maximus1993
06-15-2010, 21:53
ТЪПО, I wish life had an "undo" button :(((
XTREMEFREERIDE
06-15-2010, 22:56
^ everybody wish.
предполагам нещата отиват на добре,
но да не казвам голяма дума. (:
lubomirky
06-16-2010, 00:39
идеално, само да има някой да ми помогне със задачите 8-)
Загубена...Празна... Губя нещо много ценно и знам, че вече няма да мога да го върна. Не знам как ще го преживея и какво трябва да направя сега :(
Чувствам се като пияна. Постоянно ми е замаяно и ми се спи. Искам да извърша някаква физическа дейност, но сега определено не е момента.
XTREMEFREERIDE
06-16-2010, 07:03
Уморена съм от всичката тая глупост с училището. На тая жега всички се сетих да си доизпитват и да си направят контролните. А някой помисли ли за нас? Че не може в един ден да учим за контролни по 58 предмета. Глупави учители. :x
Kukumqvka
06-16-2010, 08:22
Ебати гръмотевиците.. много мрачно е днес.
Сега се моля да изкарам хубава оценка по история,да се успокоя малко
..
BlueKnife
06-16-2010, 08:59
още ме боли разбитата уста :/ даже повече от вчера, баси гадното :/
valdesbg
06-16-2010, 09:06
^ everybody wish.
I don`t. I`m happy that no one (including me) is not able to use undo option in this world :)
Иначе ми е добре.
pitbullxx
06-16-2010, 09:57
ужасно,предаден,наранен, общо зето аверката ми изневери :]
tanch3t093
06-16-2010, 10:07
Хмм днес не бях на училище, умирам от болки в корема .. Офф некво ми е яко тъпоо ;хх
Assshley
06-16-2010, 10:18
Много умряла сутрин.Адски тъпо е времето ии едвам едвам станах за даскало.Много ми е криво .. искам да говоря с Него и да легна да поспа,че не се издържа.;//
kindergarden
06-16-2010, 12:11
гхахаха йес йес мина ми изпита мамка му бе мамка му
вече ще обърна внимание на един човек :oops: :D :grin: :grin: :grin: и ще се погрижа за себе си...аа не ве козметичке фризьорке идваааам :grin: :D
Брутална история стана днес с кака ми Зори :)
Ама той и нейния е един шемет :)
Супер си изкарахме потормозих ги малко, утре пак. Много ми е готино и яко :)
Каке ако сбараш нет отнякъде - внимавай какво ще пишеш :Р Че за утре съм намислил жесток план (:
1.Моя хич не беше разлигавен тогава,така че нищо не си видял 8-)
2.Не си ни тормозел,а МЕ ТОРМОЗЕХТЕ *мрън-мрън*
3.Нет не хванах 8-)
4.Другия месец ще те чакаме :P
5.Когато можеш пиши за да ти кажа,в какъв филм вкарахме Кремито :lol: Ще се побъркаш просто :lol: :lol: :lol:
По темата:Хич не ми се прибираше в Силистра :? ама нямаше как :)
Сега се чудя дали да не сляза до центъра за един сребърен пръстен,че ми трябва ... :-D Лелеее тая шматка как ми се върза ... ама ти си е нормално,защото тия неща ми се отдават 8) 8-)
pussucetka
06-16-2010, 13:33
Ужасно объркана :?
sweet4esf
06-16-2010, 13:44
незнаеща какво иска и чувства :-|
BladeOfMySoul
06-16-2010, 14:12
Отчаяна от последните теми... 8-)
TheGirlNextDoor
06-16-2010, 14:18
знам,че няма да стане
и пак се надявам.........
тъжно,а? : ////
Айм соу ийвъл. Дойде ми някъв мууд... Ще се очипкам сега и ще си чакам гостите. Нямам търпение да дойдат и да се почнем. До преди малко не исках да ги виждам, ама сега... :grin: А господинчото.... специално ще му сипна, само да ми падне.
partychild
06-16-2010, 15:14
http://vbox7.com/play:b3431f4c .... :(
Priceless
06-16-2010, 15:25
знам,че няма да стане
Същото ...
чувствам че трябва да разхода кучето и да ида да заработя някой лев майна, тъжна работа...
vikitolove
06-16-2010, 18:36
смисъл :) искам да намеря смисъла на вс,но просто не става :? искам да стане така както каза тя :)
Assshley
06-16-2010, 18:44
Исках да остане с мен,а не да си тръгнат ама .. ;// Естествено винаги му се намира някаква работа.Супер много ми спече филма .. Утре ще правя хиляда контролни и класни и ще е супер кофти ден.Обаче поне сигурно ще ходя на плаж.
soul1199
06-16-2010, 19:30
Супер съм :)
Kukumqvka
06-16-2010, 20:48
Направо чудно,лятото ще си уча по история. ;/
чувтсвам се мотан джин майна не е бикло от давна така
Тъпо ми е. Пак се чувствам като аутсайдер. От една страна се радвам, че проявявам някакви зачатъци на достойнство, а от друга ме е яд, че не мога да призная липсата на един човек. А може и просто да е от комплекса ми за малоценност. А относно Мъррр... чувствам се като пълна идиотка. Никога досега не ми е даван такъв мазен игнор! Ще се побъркам!
жега, не ми се спи... кво повече да кажа..
Няк'во тъпо и никакво ми е.
Спи ми се и мисля да си лягам. Утре ще ставам за повишаване на оценки, а не учих и грам.
Ако по някаква случайност времето е хубаво сутринта, ще поплувам в басейна. Ако не - може и да порешавам някоя задача.
mArMaLaDkA
06-16-2010, 22:38
... Нека отново стигна дъното, за да има равновесие във Вселената. ;-)
Толкова ми е писнало вече от разни личности, които са целогодишно в душевен цикъл и на които балансите им избиват върху неправилните хора, в неправилното време, на неправилното място, че чак почва да ме обзема апатия. Положението е толкова малоумно, че няма смисъл нито да се разправям, нито да се опитвам да оправя нещата, въпреки че нямам особена вина. Гъза си скъсах да постигна разни неща, а накрая нито ми оценяват жертвите, нито труда.
Направо е отчайващо колко прости индивиди има по света и как съм магнит за такива.
То мазохиста си е мазохист, кой знае дали е правилно това което правя или не, ама защо ли ми се струва, че доникъде няма да стигна? Мълчи пред другите, мълчи пред себе си но дали да не си отпусна някой друг момент на емоция? :/
kuklichka_bg
06-17-2010, 05:03
От една седмица не мога да се наспя.вече нямам сили и тази нощ не съм спала през 1 час ставам. :o Сега ще изпия 2 кафета поне и почвам да уча,чче след малко излизам,толкова неща имам да правя днес пф...
soul1199
06-17-2010, 05:25
Супер съм :)
съненоо... изпитвам нужда от душ и мисля да си го получа всеки момент... и слушам дъбец..
http://www.youtube.com/watch?v=09N0XkPWZBU
ако всичко е 6 днеска, утре ше съм баси веселия :D
maximus1993
06-17-2010, 07:00
и пак тъпо.. искам да си блъскам главата в стената от яд :-x :? :booooomb: заради една тъпа грешка се проваля всичко.. :-x
enjoyth3lif3
06-17-2010, 07:14
знам,че няма да стане
+
BlackWings
06-17-2010, 07:54
Твъърде неглиже го давам напоследък а има няколко сериозни неща , които трябва да свърша в близките 1-2 седмици. Почвам да се осъзнавам , че пак ще оставя всичко за последния момент. Не , няма.
Няма ама има ](*,) доникъде съм
Искам да говоря с някого и не е като да няма с кого, обаче всичко, което се случва вътре в мен е толкова нередно...
http://vbox7.com/play:5547d5c7 :smt007 :smt007 :smt007
LoveRetroMusic
06-17-2010, 08:19
само не можах да разбера
защо всички, ах..
не ми се излиза вече, найстина
писна ми от глупости и простии
да, ще дойде събота, обаче
там като отидем ще има същите
изпълнения, мхм. :smt089
Идиота му с идиот - какъв игнор само ми е ударил !! :-x
Иначе деня за сега си върви прилично. Дано следобяд да не си скъсам нервите... :))
mArMaLaDkA
06-17-2010, 10:28
Паното ми за днес не беше готово, изгониха ме от час, после ми се нервиха за глупости и въпреки това, беше прекрасен ден! <333
Тя е толкова миличка и подкрепяща, и винаги успява да ми оправи настроението.
А пък какъв смях падна, докато правехме паното... 8-) Ами в коридора, докато чакахме да свърши часът? 8-) Такива моменти винаги сближават хората. 8-)
Преядох :D :oops:
Иначе съм отлично, станах в 4 сутринта за да пътувам и вече съм в София и довечера ще се видя с милотоооо :grin:
DevilWish
06-17-2010, 10:54
Днес ми беше последният изпит как да съм -перфектно, утре имам още един, но нищо, за него не трябва да уча :* Иии всичко си върви добре и съм щастлива =)
DaemonBoy
06-17-2010, 11:25
Свърших и този модул, остана само един изпит! :grin:
vikitolove
06-17-2010, 11:45
забавяен ден :-D голямото междучасие отивам при фелдшера и ми дава точно това хапче което никак няма да ми помогне :? др час някво контролно по бългърски и в края на часа се разревах от болки :? хепи дей нали :? :-D поне ме пусна да си ходя и нямах 6-ти час 3 часа съм се гърчила в нас от болки :D дано поне до довечера да ми мине,че поне да ида ги кледам на реп :)
п.п.Ако мразите някое момче му пожелайте да е момиче :-D :D
ReachlessGirl
06-17-2010, 12:15
За сега бива .. :-|
DaemonBoy
06-17-2010, 12:23
А Лили :)
Бе уж добре
justonegirlwithonehope
06-17-2010, 12:28
Напоследък ми се случват само лоши неща, които съсипват психиката ми, а аз въпреки това съм с усмивка на лицето и гледам положителното дори в лошото.Откачена ли съм ? :(
valdesbg
06-17-2010, 12:44
Искам да напиша една темичка с идеята защо "Бъди себе си!" е най-глупавия възможен съвет, който може да се даде на някого. За каквото и да е.
Ама ми трябва муза, за да бъда разбран правилно... Щото идеята ми не е да се играят роли и да слагаш маски. ФрийРайдърке.. къде си душице златна? :)
kindergarden
06-17-2010, 12:47
кво да ви кажем нямам никакво време...баси ама ми е яко бе...в понеделник ще ходя с НЕГО да играем баскет :oops: :smt007 8-) а събота и неделя екскурзия на Шипково...утре рожден ден в близката кръчма...тежко ми е 8-)
valdesbg
06-17-2010, 12:48
Ивелино - кого си излъгала ПАК бе? :D
Иначе.. нека ти е лошо.. нека.. :D
kindergarden
06-17-2010, 12:50
тоя па...тва нищо не означава :D абе не знам ама е тоя дето ме нарисува :oops: 8-)
ох не се ебавай че верно ми е лошо няма кога да ида на фризьор и козметик пък и чехли тряа да си купя 8-)
Няма по-гадно,по-зло,по-ужасно същество от мен 8-)
Миличкият ми батко ... направо лудна 8-)
ShtrudeL
06-17-2010, 13:35
Не мислих,че мога да чувствам едно и също нещо в продължение на повече от един ден. Не знаете колко ужасно е. Като гадно дежа ву уу О.о ...все едно съм няма,а имам да казвам толкова неща..
valdesbg
06-17-2010, 13:35
Ти ще видиш Стоянова... ти ще видиш :evil:
Не знаеш какво си пожелаваш, просто. 8)
За твое сведение фамилията ми е Димитрова 8-)
А и аз нищо не съм си пожелавала :lol:
valdesbg
06-17-2010, 13:40
Знам. Предвид че си сгодена.. фамилията ти скоро ще се промени.
Ама баща ти, пак същия ще си остане. :D
Не си си пожелавала нищо? Сега е момента - Дядо Коледа прави проучване (:
^ Абеее дивак ... недей така 8-)
Стига ми,че излъгах една камара хора,а ся остава и във форума някой да повярва :lol:
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 13:46
Еех Влади, Влади .. никакво време нямам. Довечера евентуално.
Ама от тая жега мозъка ми ако знаеш как е забил ..
valdesbg
06-17-2010, 13:50
Какенце - какво ментиш тука децата... няма срамно да се ожените с твоя. Пък и.. време ви е, оная снимка с бебока дето ми я прати знаеш ли колко е показателна. Един такъв мъник ще ВИ тича супер много (:
Райдърке.. свиркай като имаш време. Щото и моя е изпушил, иначе досега щях да съм написал едни чаршафчета :)
^
1.Млада съм за сватба 8-)
2.За бебок също :P
3.Ако някой ден с моя имаме лапе ще ти го връча да го гледаш за 1-2 дена да те видим тогава ... Най-вече ако наследни ината на майка си и лигавия характер на баща си 8-) :razz:
По темата:Миии мисля да излизам след 20 минутки :) Само дано не завали :o
valdesbg
06-17-2010, 13:59
1. Правилно - млада хубава булка. К'во повече да искаш? 8-)
2. Мхм.. млада мама. Кво повече да искаш? :P
3. После да не се чудиш от къде знае всичкиte нови магарии. Дай ми го такова инатесто и лигаво... знаеш ли как ще си паснем. :oops:
anonymous708973
06-17-2010, 14:15
На какъв чат сте го обърнали...
Аз съм добре. Май. Имам да превеждам 8 страници от английски за събота наобяд, а в петък няма да съм в нас, да изнасям доклад по физика, да преписвам тетрадки по информатика и химия... и въпреки това аз съм добре 8)
DaemonBoy
06-17-2010, 14:19
На какъв чат сте го обърнали...
Аз съм добре. Май. Имам да превеждам 8 страници от английски за събота наобяд, а в петък няма да съм в нас, да изнасям доклад по физика, да преписвам тетрадки по информатика и химия... и въпреки това аз съм добре 8) Хмм една позната си има такъв лаф.
Hard way is the only way :)
Priceless
06-17-2010, 17:13
Уф .. обичам го това котенце. Майка ми щеше да ме убие, ама ... е толкова малко как да го оставя ?! ;/ Иначе .. дано днеска да си видя момченцата, че ... не издържам в нас ! Пък и ми липсват .. определено.
kuklichka_bg
06-17-2010, 17:38
Бивам,въпреки многото кафета днес пак ми се спи,но трябва да уча. :o
Намислила съм си нещо яко за довечера. Дано Мъррр не се обади, ще обърка всичко, сега не искам да го виждам. Обаче сериала 'дето ми препоръча е мноого як. Нямам търпение колата да излезе от бокса, да отидем в Стара Загора и с Венелин да сложим началото на голямото чакане и стискане на палци. Бтв, дали ще е странно ако се запиша на курс за автомонтьори?
DevilWish
06-17-2010, 17:57
Радвам се, че повече не се налага да уча чааак до следващата година :)) Освен ако нямам поправителни :D 8-) ,но съм умна, ще съм минала ;) инш.
Офф искам с мама да гледкам някое филмче... после утре е Големият денн <3 ииии в събота милото + получавам си 'заплатката'.. хммм <3 4ти юни срещичката за косичката ми <3 брейй добре съм била бе ;р
Sisito941
06-17-2010, 18:05
Успях да си науча по история..доволна съм от себе си..чак малко ме хваща яд,че през годината ме мързеше да уча..сега ми е толкова лесно на малкото уроци,които съм си правила труда да ги уча..
Толкова е симпатичен,мил..искам да дойде тука да го видя... :grin: :-)
Наспах се-от 16 до 18 часа..именно това ме зареди с енергия да уча по история.. :-D
Оказа се,че на книгата която чета сега,съм гледала филма поне 6 пъти..въпреки това книгата повече ми харесва.. :grin:
Днес е хубав ден.. :grin: :grin: :grin:
LoveRetroMusic
06-17-2010, 18:06
става все по-зле
накрая ще спре да ми пука изобщо,
ама тогава да видим!
големи, големи колко да са големи?
май само на думи :)
:grin: :grin: Еее, нема такъв як ден, просто страхотно от всякъде :grin: От днес сме с намалени часове до края на годината, освен това имам шестица по математика, чудеса явно се случвали 8-) Много съм щастлива и доволна, няма на къде повече 8-)
Assshley
06-17-2010, 18:50
Тъп,смотан,натоварен ден. :? И утре пак ще бъде така.Леле .. само да мине утре и може би ще си отдъхна.Искам да свърша даскало и после цял ден да си се мотая с лайненцето за успокоение .. той винаги ме успокоява по някакъв странен начин.:) Сега трябва да продължавам да уча,защото .. :x
DqVoLsKoJeLaNiE
06-17-2010, 19:06
Оф..., пак тоя глупак ме прави на луда, ама този път се намери кой да ми каже, че е с друго вече...
Glamour92
06-17-2010, 19:24
все тая,започва да ми омръзва-може и това да е целял човекът :-o
сега мисля да се ъпгрейдна,за мое успокоение-ако олекна със 7 кила определено няма да ми е толкова тежко на душицата и не само :D
Не мога да повярвам ,че живота ми се завърта така .
DaemonBoy
06-17-2010, 20:05
Доспа ми се, добре че си взех душ
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 20:23
I'm burning. :)
Толкова много го искам. Тук, до мен, сега, завинаги.
valdesbg
06-17-2010, 20:30
Райдърке :)
Чакам душичке :)
I walk the line
The line I choose
I see the people
In front of me
I climb the wall
The wall of news
I watch them show the tragedy
:smt002
ултра гаден ден, ще ми се наложи да събирам пари евентуално за нова кола или нов двигател....
valdesbg
06-17-2010, 20:35
Tuzaro - буталата?
охладителната система... счупи се едно коляно и изтече цялата вода с антифриза... и аз понеже нямаше как да спра 5-6 километра минах.... утре ше ми донесат нова връзка и ще сипа антифриз да видим дали случайно двигателя не е успял да блокира
Притеснявам се за моя ... Това повръщане цял ден просто не е нормално,но като го знам що за инат е няма да отиде на лекар :?
Като изключим притесненията ми ... миии добре съм.Спи ми се,но гледам Доктор Къща (батеее,пак ти си виновен *мрън-мрън*)
Хммм ще изчакам да свърши и ако не съм се разсънила ... скачам в леглото :-D
valdesbg
06-17-2010, 20:43
Какенце - ся е време да те зарибя и по Lie To Me :)
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 20:44
Влади, ако имаш в предвид темата, по която ти се пишеше, и на мен ми се разтяга. Пък много ме е яд на пустия ми мозък как в момента нищо не ме е впечатлило. Е, може би едно девойче, което ме накара да ревнувам моя до неузнаваемост. Та от седмица съвсем не съм себе си, направо се усещам друг човек, но в този определен случай изобщо не ми се ще да съм себе си (милото момиченце, именно "душичката", която винаги си трае и се старае да й минават разни "лафове" покрай ушите). Та, много правилна тема си задал, ама трябва малко повече време за да се доизмисли. :)
valdesbg
06-17-2010, 20:48
Райдърче, досега си ми била муза за.. не една тема. Айде да не разваляме традицията?
Тряя малко да си полафи с теб човек и му идват 10000 идеи и мисли :)
У мен са идеите, имам ги готови. Въпроса е да измисля начина по който да ги представя пред широката публика. Щото знаеш че не е важно КАКВО представяш а КАК го представяш. Особено при такава деликатна тема.
Пък и все пак.. няма да е лошо да е завладяващо (:
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 21:06
Поласкана съм. :)
Иначе, я подхвани някаква по симпъл темичка. Точно както каза - да полафим върху нещо. Че така или иначе не ми се спи, размишлява ми се покрай теб. :)
valdesbg
06-17-2010, 21:14
Квото и да хванем накрая ще стихнем to the humankind and it`s destiny :-D
Иначе нещо бързичко - книжка у вас или на планина с маймуните и защо?
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 21:19
Простичко, простичко, колко да е простичко.
За настроението, в което съм в момента, ще избера второто. Настроена съм приключенски и ми се откриват нови неща. Обожавам и респектирам природата, а (и предвид името ми 8-) ) планината ми е едва ли не стихията. Бих прекарала време с маймуните точно днес. :)
valdesbg
06-17-2010, 21:23
Чудничко, тогава я си пусни тая песничка - Within Temptation - Utopia (Feat. Chris Jones) :)
Лошото е че точно днес, няма д аможеш да се качиш на Витоша, щото.. времето е повече от отвратително там. Така че.. ти остава книжката (:
Или с маймуните на палатка някъде из софийските полета? или пък в борисовата? Вионаги ми се е искало да ида ей така без никаква техника някъде :)
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 21:26
Аз го направих това нещо по - миналия weekend и наистина ми се отрази добре. Нагледах се на сумати красоти, пораздвижих се, полюбувах се на природичка (колкото имаше), поучих, дори готвих сама! Единствената техника, може би, беше стария телевизор и грамофона с плочите на който се израдвах адски. 8-)
valdesbg
06-17-2010, 21:28
Ехей, къде сте ходили? Някъде извън София? Виличка?
Залагам на второто все пак :)
А като малка спомняш ли си на какво си се радвала най-много? Става дума като си била 5-6-7 годишна :)
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 21:34
Всъщност, за протокола, от Банско съм. :) Уча в Благоевград (от където е майка ми) и реших да не се прибирам, а да отида с баба и дядо на вилата им. Едно китно селце близо до Благоевград. Логодаж се казва. Има огромен язовир, на който никога не мога да се нарадвам. Ето ти ориентировачна снимка: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs637.snc3/31954_134787569868514_100000118149367_400188_31335 41_n.jpg
Иначе, помня колко много се радвах, когато ме извикваха приятелчетата ми да скачаме на въже. Беше едно такова дълго дебело тежко въже, което двама човека въртяха, а ние сигурно 4-5 лапета скачахме вътре. Беше наистина забавно и много обичах да го правя.
valdesbg
06-17-2010, 21:37
А аз защо си мсиля че си от София?
Аууу назад съм с материала :) Иначе язовирчето ми напомня за това че не съм ходил на риболов от мнооого време вече :(
А вие дребосъци малки - по една филия с лютеница нали не забравяхте да гризнете?
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 21:41
Че това забравя ли се. И по законите на Мърфи винаги се прибирахме с омазани панталони.
спи ми се за страх, лягам, откъртвам, утре рано с петлите :D на даскало.. правя си тестовете, връщам се, оправям се и излизам с нея... няма тън-мън... ше й звънна преди тва да се уговорим и тка
valdesbg
06-17-2010, 21:46
Че това забравя ли се. И по законите на Мърфи винаги се прибирахме с омазани панталони.
Естествено. Ама тогава лютеницата се переше лесно, щото беше домашна :)
Ааа имаше и едни захарни петлета, дали ги помниш? Ама не тия дето виждаш сега, ами.. едни малко по малки и.. малко по захаросани :)
едит:лека какенце :-)
едит2:
Събуждам се гледам небето на квадрати
край мене натръшкани разни пернати
ръмжи и се движи нещо под мене
лъвът съм остригал дявол да го вземе
:-P
Оффф ... окото ме боли :o Само да не ми излезе някой ечемик,чеее ... :o
А иначе ми се спи и вече наистина ще си лягам,защото винаги когато ми се спи започвам много да философствам,а това е нетипично за мен 8-)
Айде деца,лека нощ и гледайте да не спамите много :-D :-)
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 21:49
Дааа, помня ги. Помня също как баба ми набираше едни малки ябълки (не сегашните мутанти по магазините) и мама ми разтапяше захар във една желязна чинийка на котлона. После бучвах на ябълката пълнител от стар химикал и си правех сама захарни ябълки. Наистина, малко горчаха от прегорялата захар, но това не ми пречеше да се омазвам с тях до ушите почти всяка седмица.
valdesbg
06-17-2010, 21:55
Ей.. ще се намерим с тебе, Райдърке :)
Колко съм се клепал и аз с подобни домапни десерти.. само аз си знам (:
Ся ако кажеш че имаш по малък брат, който да те тормози и.. направо ще си изям шапката :D
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 21:56
Започвай от козирката ако искаш! 8-) По - малък е от мен с 4 години. И да, тормози ме! Винаги ме е тормозил! 8-)
valdesbg
06-17-2010, 21:59
:shock:
Моя също е по малък от мен с 4 години.. ааа не :D
Ся трябва да си изям любимата шапка. нищо де.. поне имам подправки за овкусяване (:
Гледай се каква си ужасна... ся с какво ще плаша момите? М? Ми ако змат да ме 'аресат, ко да ги правя? :D
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 22:03
На теб пък да ти имам проблемите. 8-)
valdesbg
06-17-2010, 22:06
Аааа че си груба и рязка :( Мойте чувства за нищо ги нямаш, нали? ;(
Аз напускам тази зла земя....
П.П. Лека нощ Пирина :) И умната :)
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 22:09
Лека нощ и на теб. :)
P.S. Може и русата. 8-)
DqVoLsKoJeLaNiE
06-18-2010, 06:27
С махмурлук се чувствам... :D :D Един съвет за целия форум от мен: шоколад+водка+мента...не е добра комбинация... за главата на следващата сутрин :-D
Щастлива, снощи най-накрая се видях с милото и всичко между нас си е както преди ... Днес ще поизчистя малко стаята и може да поуча за поправките :D
XTREMEFREERIDE
06-18-2010, 07:33
Ще го изям, бе! Сладура ми той! :grin:
Колко странен и миличък беше снощи. <3 Точно такъв го искам. Точно такъв ме радва и ме прави РАЙСКИ щастлива. Мноого го обичам! <3
Едвам станах за фитнес тая сутрин. Алекс ме почака около половин час. 8-)
Доволно е, че нямам за учене, а часовете отново ще са по 30мин. заради жегата. Пък и се прибирам днес. Утре ще ходим на плаж ..
Общо взето само ваканцията ми липсва. Но пък остана само една седмица. ^_^
Priceless
06-18-2010, 07:47
Ми .. сега ще го видим дали ще благоволи да дойде. Въпреки че .. докато не го видя пред вратата ми - няма да повярвам. 8-)
А пак се промениха плановете, ей сега се оправям и ще излизам да обикалям по магазините из София, жалко само че нямам пари :o
Kukumqvka
06-18-2010, 08:58
Не искам да минава 30. Това ще е най-гадното ми лято ..
LoveRetroMusic
06-18-2010, 09:47
Имаше някакъв резултат, хах
дано да се задържи до утре..
:smt007
Priceless
06-18-2010, 10:03
Ох искам пак да ме гушне ;/
Ужасно.. искам да втрна времето назад.. само за малко и да поправя грешките си.. искам..
mincheto
06-18-2010, 10:36
xtra
DaemonBoy
06-18-2010, 10:48
Уморен, но въпреки това щастлив :)
Assshley
06-18-2010, 11:48
Адски ми е тъпо,незнам какво ще правя довечера .. искам само да се видя с него.И ще легна да поспя сега,че ..
Живота ти може да бъде променен за часове, от хора които дори не те познават..
SolemnityOfDeath
06-18-2010, 12:36
Умерено, каквото и да означава това.
як текст за сегашното ми настроение:
How many miles until I get out of this rectangular box of hell?
Because these four same faces
in these overcrowded spaces
have me praying for the places
To anywhere from this city,
To anything but simplicity.
Snickers
06-18-2010, 13:02
Имам нужда да насочвам цялото си внимание към някого/нещо. 8-)
Леле, започвам да се стряскам колко злоба може да породи завистта на комплексираните хора. :?
Нямам търпение да го почна това :smt007
vikitolove
06-18-2010, 13:10
след два часа сън се чувствам божествено :grin: :D
DaemonBoy
06-18-2010, 13:10
Ако не Джеймс Браун, то кой ще ме развесели с музика?! :)
Glamour92
06-18-2010, 13:18
Опечалена...Всичко свърши-в моя свят той вече не е между живите...
Рест ин пийс,Добрев... :smt095 :smt090 :-k
cinderella_gugutka
06-18-2010, 13:34
еми има причина да съм щастлива,въпреки че ясно съзнавам факта,че тази причина след време ще ми доведе голямо страдание,но...не мога да избягам от любовта,затова просто ще се радвам на хубавите моменти...иначе съм и уморена,но все ще намеря време да почина малко :o
XTREMEFREERIDE
06-18-2010, 14:02
Хубаво ми е.
Ама тая пикличка ше си го отнесе ако не спре да ми се прави на важна по фейсбуук. Ясни са ми. Нека дойде да се перчи очи в очи. Да видим тогава колко е наперена. :)
bloodfrozen
06-18-2010, 14:05
Ядосвам се с тез мачове само. :smt104
DaemonBoy
06-18-2010, 14:17
Ядосвам се с тез мачове само. :smt104И аз така :lol:
vikitolove
06-18-2010, 14:36
Ядосвам се с тез мачове само. :smt104И аз така :lol:
ми не ги глеайте :D а всъщност кои победиха днес ? :D гледам да се осведомявам за резултатите :D
направо ме разбиват има ли някво значение къде ще седнем :?
Добре съм... Стоя си сама в стаята и се радвам на спокойствието да живееш сама ... С яко надута музика и добро настроение няма какво повече да искам :-D
Чувствам се самотна точно в този момент...
Ужасно :x Добре ,че е той за да ми оправи настроението. Винаги знае какво ,кога и как да ми каже за да се почувствам добре.Едно хубаво нещо в целият ми объркан живот .
bloodfrozen
06-18-2010, 15:25
vikitolove,
Сърбите победиха германците с 1:0. :smt104
Kukumqvka
06-18-2010, 15:32
За сега бива,но ще ми се стъжни картинката 8-)
crazybebe
06-18-2010, 15:37
мхмхм .. супер .. страшен ден е днес :) :) :) :P :P:P
XTREMEFREERIDE
06-18-2010, 16:12
На някои хора ще им излезне солено през носа ако продължават да се разхождат по нервите ми. :)
Супер весело ми е! Много ми се щеше да изненадам татко и да събера колата, като си дойде да я намери готова, обаче не е купил части днес. :(
gLypChenCee
06-18-2010, 17:36
Пак се скарахме ...
Не, НЕ ..
ОТНОВО ! :booooomb:
мъчно ми е .. но :smt012
щом той не може да намери 5 шибани минути за мене..
значи пълно игноре за него! :smt012 :smt012 :-# ](*,)
Sisito941
06-18-2010, 17:46
Страхотно беше..стана страхотна фотосесийката.. :grin: :grin: :grin: Напълно издивяхме.. :razz: :razz: Той ми се обади.. :oops: :oops: :-) :-)
Повече от страхотно ... Готорих си с милото 45 мин., каккто преди :grin: .. И сега ще оправя стаята и ще чакам приятелите ми да дойдат да си поприказваме час-два-три :D ... Леле как ми се издивява не е истинааааааа :shock:
LoveRetroMusic
06-18-2010, 18:49
it's time to be a big girl now
the big girls don't cry .. :smt095
DevilWish
06-18-2010, 18:56
Уникално щастлива!!!!! :-)
Assshley
06-18-2010, 18:58
Искам да го чуя .. и да го гушна.
Дано не заспя преди той да се освободи или по - зле - докато съм с него. :D
DollDaggaBuzzBuzz
06-18-2010, 20:59
Гадно ми е, не съм го виждала от 3 дена...Защо един път поне не може всичко да е наред? :(
Оoo.. yes, бе! :smt007 :smt007
Luscious_Heart
06-18-2010, 21:05
Проклетият страх. Проклетата липса на смелост. Проклетата липса на любов. Проклетото ми влияещо се от другия пол самочувствие. Повръща ми се от мъка...
SolemnityOfDeath
06-18-2010, 21:06
Чернее ми пред очите :>.
FancyGirl
06-18-2010, 21:09
Днес ще задържа сълзите си, но заради мен.. :)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
06-18-2010, 21:18
Tъжна съм...изключително объркана в чувствата си и дори самозалъгваща се...
Luscious_Heart
06-18-2010, 21:18
ПОВРЪЩА МИ СЕ... Нищо не ми оправя настроението. АБСОЛЮТНО нищо. Искам да скоча отнякъде...
много разочароващо... гадно е да се почувстваш ненужен, резервен за приятел кого си мислел за близък...
balon4eeeee
06-18-2010, 21:35
та мене чак ми се до..ака
изпиках се, голям е айляк 8-)
ShtrudeL
06-18-2010, 21:45
Повече от всякога искам да върна времето назад. Искам да се махна,да срещна нови годни,умни и интересни,различни хора и да съм нужна на някого.
Леле от кога не бях оставала до толкова късно на компа ... Сега ми се иска да се гушна в някого, но за жалост ще си легна сама... А милото е само на 30 мин. път от нас :D
ПОВРЪЩА МИ СЕ... Нищо не ми оправя настроението. АБСОЛЮТНО нищо. Искам да скоча отнякъде...
+1111111
:smt007 :-k :cry: :cry:
Нервирана, уморена, щастлива..
vikitolove
06-19-2010, 05:52
Повече от всякога искам да върна времето назад. Искам да се махна,да срещна нови годни,умни и интересни,различни хора и да съм нужна на някого.
все още не е късно :wink: хора много,характери много :wink: не се отчайвай,ще срещнеш хората които искаш рано или късно :wink:
по темата:искам пак :grin:
няма да мисля за тяхното мнение :?
XTREMEFREERIDE
06-19-2010, 07:21
'Баси хората в тоя град. :shock:
LoveRetroMusic
06-19-2010, 07:22
same.
Ммм добре, днес вече наистина трябва да седна да уча, че изпита наближаваааа ... А довечера яко ще се издивява на рд-то :D
Assshley
06-19-2010, 08:58
Оправяммм се и на плажчеее. :grin: В добро настроение съм от сутринта не мога да повярвам даже. :-D Само искам миличкото по-бързо да се връща и довечера да го гушкамммм.
Sisito941
06-19-2010, 09:00
Засега съм добре..бившия ми иска да се върна при него..нашите вчера много ме ядосаха..днес няма да им се дам чак толкова да ме манипулират..вятър имало не знам си какво..ще кажеш,че ще умра ако ме духне ветреца.. :?
mincheto
06-19-2010, 09:17
Страхотно,защото се сдобрих с 2-гудишният си приятел.-Гадже де....
DevilWish
06-19-2010, 09:28
Добре съм, само искам да видя Кемал днес :)
Спи ми се много. Имам малко за домакинстване. После ще има кафе и The Big Bang Theory. :grin:
LoveRetroMusic
06-19-2010, 10:13
Малко остана. Само трябва да видя как ще си
запълня времето докато чакам. Дано се получи
добре, надявам се да няма глупости. Искам да
е като последната вечер, ама не се знае..
Е, по-добре е от преди. :)
Luscious_Heart
06-19-2010, 10:23
Ходи ми се на плаж, но явно ще е утре.
Тича ми се, но сигурно ще е към привечер и САМА. :(
Влюбвам се в по 100 човека на ден.
Снощи не заспах в сълзи, по простата причина че НЕ заспах. 8-) Е, уж 2-3 часа ударих малко slumber, ама то преди немски...
Снощният разговор ме успокои. Радвам се, че вдъхнах кураж на приятел.
Защо се влюбвам в брутално глупави, но секси момчета?
SolemnityOfDeath
06-19-2010, 10:24
I feel so lonely in your world
so dissapointed in your world
DevilWish
06-19-2010, 10:55
Перфектно :) сготвих сега ще ядем след това отивам да се къпя и после Кемаллл е тукк <3 и след това отивам в Антверпен :)
DeViLMaN
06-19-2010, 10:58
тъпо, объркан, ненужен, досаден, смешен :(
Проклетият страх. Проклетата липса на смелост. Проклетата липса на любов. Проклетото ми влияещо се от другия пол самочувствие. Повръща ми се от мъка...
DevilWish
06-19-2010, 11:54
Амии чакам милотоооо :) Искам да е тука вечеее <3 майка ми ще ми липсва
Dyany10000
06-19-2010, 12:16
ми ненам тъпи4ко ми е
Luscious_Heart
06-19-2010, 13:12
Ух, и ти ли. :(
BloodyAmy
06-19-2010, 13:17
Страхотно.. (:
bloodfrozen
06-19-2010, 14:13
Леко отегчена се чувствам, поправимо е. 8-)
gLypChenCee
06-19-2010, 14:30
Мисля, че това беше края.. Искам това да е края ..
Най - сетне ще се чуства свободен ... нали това искаше ........
Assshley
06-19-2010, 14:36
Добре съм.Сега ще се позабъркам малко с тоя идиот и ще се оправям да излизам. 8-) Искам да го чуяяяя.;//
thegame92
06-19-2010, 14:56
Както последните няколко месеца... гадно :-o .
vesito13
06-19-2010, 16:47
Скучно ми е, мързелувам. Ровя се в темите и попадам само на някакви написани от 11-12 годишни, въобще не виждам смисъл и да отговарям :? След малко може да седна да уча ... :roll:
alonedark
06-19-2010, 16:50
Май се влюбвам , ама нещо не ми се вярва...!!!! :D :D :D
BlueKnife
06-19-2010, 17:19
можеше и по-зле да е
Като момиче на повикване за когото никой не го ебе ....
XTREMEFREERIDE
06-19-2010, 17:57
щастлива съм ^_^
много!
EndlessVoid
06-19-2010, 18:38
Както последните няколко месеца... гадно :-o .
+ това, че ми се спи, май се разболявам... Само кофти работи... Но к'во да се прави :D Такъв е живота.
DevilWish
06-19-2010, 19:02
Just super ;)
p3tinc3t0
06-19-2010, 19:04
Объркана.. ах колко лошо било да не знаеш какво искаш..
Искам да си го излея това всичкото някъде, неиздържам вече..
Като момиче на повикване за когото никой не го е** ....
Точно! Плюс, че един човек, т.е. липсата му толкова ме промени и така ме яде... :-x Той не ми е никакъв, виждала съм го веднъж, защо просто не мога да се примиря, че ме е отхвърлил, мамка му! Накрая ще се вманиача и ще се влюбя, а това ми е тооолкова излишно... Както и да е, де. Ще си направя едно филмово маратонче, ще ми се приспи и всичко ще е ОК.
Assshley
06-19-2010, 20:22
Добре съм,доволна.:) Само исках да пропусне излизането тая вечер ама абсурд да се случи при него.Майка още не си е легнала и само ме занимава с глупости .. искам да се маха ии да поседя малко на спокойствие и да легна.
SummerDream
06-19-2010, 20:31
Разочарована /:
DevilWish
06-19-2010, 20:31
:( :( :( :( :( :( :(
Kukumqvka
06-19-2010, 20:32
Объркано.
Замислено,празно..
:shock: направо изумена как може да ме подмине дори без да ми каже здрасти , дори без да ме погледне , какво му става ? защо ? искам си старото готино приятелче ! Какво да направя, за да си го върна ? Какво трябва да му кажа ? Сякаш не разбира, че го обичам и че искам да е до мен > #-o :-# :smt087 Просто искам всичка да е както преди . Много ли е ?
Jimmy412
06-19-2010, 21:32
:shock: направо изумена как може да ме подмине дори без да ми каже здрасти , дори без да ме погледне , какво му става ? защо ? искам си старото готино приятелче ! Какво да направя, за да си го върна ? Какво трябва да му кажа ? Сякаш не разбира, че го обичам и че искам да е до мен > #-o :-# :smt087 Просто искам всичка да е както преди . Много ли е ?
имам същия шибан проблем.. :(
FancyGirl
06-19-2010, 21:43
До преди 5 минути се чувствах страхотно... сега не толкова.
Понякога е лошо, че много малки неща могат да развалят невероятното ми настроение.
Но случва се.
Без това никога няма да има и един ден в който да чуя, "Тази вечер няма да си легна, ще остана до колкото пожелаеш".
Какво и да е, то се свиква..
Пфу, ще гледам някой филм, че ще ми стане по смотано.
:)
DiabolicAngel
06-19-2010, 21:45
Мисля,че май това е края или поне ми се иска той да реши,че е,за да мога да се отърва от това гадно чувство,че правя нещо нередно.Знам че обичам моето момче,а не него.Като го погледна,не виждам това което виждам в другия.Опитах се,но не става и не става.Т
Така е по-добре.Знам го.
Дано не съжалявам след време.ДАНО! 8-)