Влез

View Full Version : А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчета?

Страници : 1 [2]

CircleOfPain
09-27-2010, 19:41
188-9, 87кг, събирам телефони :oops: :razz: :razz: :razz:

nniicckkoo
09-28-2010, 17:39
ми според мен средно е най-добре-не е мноо готино да са кльщави нит прекалено дебели нит прекалено мускулести

bathory
09-28-2010, 17:59
ммм не.. :? харесвам мускулести момчета.. разбира се, не такива които правят телата си с химия, а с много тренировки :))

anisummer
09-28-2010, 18:10
E.. зависи. То може да си хилав и строен , също така може да си хилав и отпуснат. Аз лично не харесвам такива момчета. :)

Greennight
09-28-2010, 18:53
Според мен,всяка вътрешно си пада по по-якичките момчета по простата причина,че така им е генетично заложено,при всички животински видове освен нашия,мъжките се саревновават помежду си и победителят(силният и мускулестият) печелят женските....Сорка такава е реалността... Просто генетично им е заложено да искат добро поколение -> да харесват по-яки момчета вярвате или не....така е....

HandOFDooM
09-28-2010, 19:27
"Хилави" имам предвид образно казано. Не непременно някакви анорексици, но просто такива, които не са мусколести и спортен тип. Правя тази тема от любопитство и защото вече има тема дали се харесват пълни момчета.

PS: Ако има такава тема, да ме прощавате.
хилав ми звучи по-скоро като ШАШАВ такаче ако може да се уточниш

TheRestorer
09-28-2010, 20:01
Гледайте сега как си говорим глупости.Не всеки по-слаб мъжки НЕ спортува и не всеки бабанка е непременно спортист.А колкото до @handofdoom - хилав си е точно - слаб, а на теб вече как ти звучи е друга тема.