.
Отговор в тема
Страница 1 от 11 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 258

А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчета?

"Хилави" имам предвид образно казано. Не непременно някакви анорексици, но просто такива, които не са мусколести и спортен тип. Правя тази тема от любопитство и защото вече има тема дали се харесват пълни момчета.

PS: Ако има такава тема, да ме прощавате.

Да, аз лично харесвам такива момчета.

мии ,, не е излишно някое друго мусколче всее пак

По принцип-не.
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

аз лично харесжам но не и прекалено хилажи..Том Каулиц не е хилав,но определено не е и някой дебел или мусколест....а Бил Каулиц си е хилав но също има някакъв чар
    КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}

anonymous708973
    Guest
    Винаги съм харесвала атлетичен тип момчета - не напомпани, но определено с лек релеф. Сегашният ми приятел е много слабичък - нещо като 1.80 - 62 кг, има съвсем леко оформени бицепси и трицепси, но си го харесвам много. Някакси няма да му отиват мускули.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Уфф, забелязала съм, че доста момчета вече са много слаби, направо кльощави
    Налагало ми се е да спя с такъв човек, малии...все едно някои ме ръчкаше с пръчка, а бяха кокалите му
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Кат не и виждам мускулите и особено кокалите за мен такова момиче е перф :*

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Плоско коремче ми стига
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На мен не ми харесват много....
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен
    Моя приятел е слабичък ... и си ми харесва. Попринцип винаги см харесвала по-слабите.
    Обичам те <3 !!!

Боже... Хилав дришльо, да се чудя като излезем вечер той мене пази или аз него... Като видя момче дето му се броят ребрата и около пъпа се вижда гръбначния му стълб, направо ми иде да повърна... Нали мъжете уж са "силния пол" като го викна у нас да пренесе 3 мебела, не да викам линейка... Като ме прегърне, да се чувствам сигурна. Като ме хване да ме дигне, без да почервенее целия и да му се пръснат вените, да пъшка повече докато ме дига от колкото като правиме секс (аз съм приблизително 50кг..).

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pochti
    не !
    и аз не ги харесвам

Град
    У нас Си (=
    Не харесвам момчета с много големи мускули, но без никак не ми се нрави...

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Боже... Хилав дришльо, да се чудя като излезем вечер той мене пази или аз него... Като видя момче дето му се броят ребрата и около пъпа се вижда гръбначния му стълб, направо ми иде да повърна... Нали мъжете уж са "силния пол" като го викна у нас да пренесе 3 мебела, не да викам линейка... Като ме прегърне, да се чувствам сигурна. Като ме хване да ме дигне, без да почервенее целия и да му се пръснат вените, да пъшка повече докато ме дига от колкото като правиме секс (аз съм приблизително 50кг..).
    аааа вземи думите!!! "да е мъж,а не някъв клечо на една плюнка живот"

Тъпа селска пръчка?!

не

Мега фен Аватара на Hilary_
    НЕ, не харесвам ..
    Кви ше са тия "хилави" момченца дету тежат по - малко от мен ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 7227
    аааа вземи думите!!! "да е мъж,а не някъв клечо на една плюнка живот"
    За вас средно положение няма ли? Не говорим за 2 метра висок и 50 кила, нито за такъв, който тежи по-малко от момичето.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Мммм не ми допадат особено...
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Не , не ми харесват.. !
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от TokioHotelFen4e
    Том Каулиц не е хилав,но определено не е и някой дебел или мусколест....а Бил Каулиц си е хилав но също има някакъв чар
    TokioHotelFen4e

КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}

Аман!
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Много ви разбират на вас тъпите кратуни хилав дебел як слаб... Половината сте девствени ама иначе тоя не ви харесва оня не ви харесва..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Много ви разбират на вас тъпите кратуни хилав дебел як слаб... Половината сте девствени ама иначе тоя не ви харесва оня не ви харесва..
    +1

за всеки влак си има пътници както се казва

И все пак ако говориш за онези хилави "момчета с девствени мустаци" не мисля че има нужда от коментар.Ако се поддържаш,спортуваш,имаш характер-дори и да си с по-слабо телосложение немисля че ще има проблем с момичетата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си