- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчета?
"Хилави" имам предвид образно казано. Не непременно някакви анорексици, но просто такива, които не са мусколести и спортен тип. Правя тази тема от любопитство и защото вече има тема дали се харесват пълни момчета.
PS: Ако има такава тема, да ме прощавате.
мии ,, не е излишно някое друго мусколче всее пак![]()
![]()
www.album.bg/nikoll4479 < -- Me !!
По принцип-не.![]()
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
аз лично харесжам но не и прекалено хилажи..Том Каулиц не е хилав,но определено не е и някой дебел или мусколест....а Бил Каулиц си е хилав но също има някакъв чар![]()
![]()
![]()
КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}
Винаги съм харесвала атлетичен тип момчета - не напомпани, но определено с лек релеф. Сегашният ми приятел е много слабичък - нещо като 1.80 - 62 кг, има съвсем леко оформени бицепси и трицепси, но си го харесвам много. Някакси няма да му отиват мускули.![]()
Уфф, забелязала съм, че доста момчета вече са много слаби, направо кльощави![]()
Налагало ми се е да спя с такъв човек, малии...все едно някои ме ръчкаше с пръчка, а бяха кокалите му![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Кат не и виждам мускулите и особено кокалите за мен такова момиче е перф :*
Плоско коремче ми стига![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
На мен не ми харесват много....![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Боже... Хилав дришльо, да се чудя като излезем вечер той мене пази или аз него... Като видя момче дето му се броят ребрата и около пъпа се вижда гръбначния му стълб, направо ми иде да повърна... Нали мъжете уж са "силния пол" като го викна у нас да пренесе 3 мебела, не да викам линейка... Като ме прегърне, да се чувствам сигурна. Като ме хване да ме дигне, без да почервенее целия и да му се пръснат вените, да пъшка повече докато ме дига от колкото като правиме секс (аз съм приблизително 50кг..).
и аз не ги харесвамПървоначално написано от pochti
![]()
Не харесвам момчета с много големи мускули, но без никак не ми се нрави...
аааа вземи думите!!! "да е мъж,а не някъв клечо на една плюнка живот"Първоначално написано от Awesomness
![]()
НЕ, не харесвам ..![]()
Кви ше са тия "хилави" момченца дету тежат по - малко от мен ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За вас средно положение няма ли? Не говорим за 2 метра висок и 50 кила, нито за такъв, който тежи по-малко от момичето.Първоначално написано от 7227
![]()
Мммм не ми допадат особено...
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Не , не ми харесват.. !
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Първоначално написано от TokioHotelFen4e
TokioHotelFen4e
КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}
Аман!![]()
Can It All Be So Simple ?
Много ви разбират на вас тъпите кратуни хилав дебел як слаб... Половината сте девствени ама иначе тоя не ви харесва оня не ви харесва..
+1Първоначално написано от BiGBaDWolF
за всеки влак си има пътници както се казва
И все пак ако говориш за онези хилави "момчета с девствени мустаци" не мисля че има нужда от коментар.Ако се поддържаш,спортуваш,имаш характер-дори и да си с по-слабо телосложение немисля че ще има проблем с момичетата.![]()