View Full Version : А дали дамите харесвате пък по-"хилави" момчета?
"Хилави" имам предвид образно казано. Не непременно някакви анорексици, но просто такива, които не са мусколести и спортен тип. Правя тази тема от любопитство и защото вече има тема дали се харесват пълни момчета.
PS: Ако има такава тема, да ме прощавате.
ThroughStruggle
08-06-2010, 14:39
Да, аз лично харесвам такива момчета.
nikoll4479
08-06-2010, 14:58
мии ,, не е излишно някое друго мусколче всее пак :D :D
diana199406
08-06-2010, 15:06
По принцип-не. :-D
TokioHotelFen4e
08-06-2010, 15:13
аз лично харесжам но не и прекалено хилажи..Том Каулиц не е хилав,но определено не е и някой дебел или мусколест....а Бил Каулиц си е хилав но също има някакъв чар :-) :-) :)
anonymous708973
08-06-2010, 15:25
Винаги съм харесвала атлетичен тип момчета - не напомпани, но определено с лек релеф. Сегашният ми приятел е много слабичък - нещо като 1.80 - 62 кг, има съвсем леко оформени бицепси и трицепси, но си го харесвам много. Някакси няма да му отиват мускули. :)
Claymore
08-06-2010, 16:12
Уфф, забелязала съм, че доста момчета вече са много слаби, направо кльощави 8-)
Налагало ми се е да спя с такъв човек, малии...все едно някои ме ръчкаше с пръчка, а бяха кокалите му :lol:
truculent
08-06-2010, 17:13
Кат не и виждам мускулите и особено кокалите за мен такова момиче е перф :*
FuckedUp
08-06-2010, 17:46
Плоско коремче ми стига :)
Biskfitka
08-06-2010, 21:00
На мен не ми харесват много.... :)
FiRe_LaDy
08-06-2010, 21:19
Моя приятел е слабичък ... и си ми харесва. Попринцип винаги см харесвала по-слабите.
Awesomness
08-06-2010, 21:21
Боже... Хилав дришльо, да се чудя като излезем вечер той мене пази или аз него... Като видя момче дето му се броят ребрата и около пъпа се вижда гръбначния му стълб, направо ми иде да повърна... Нали мъжете уж са "силния пол" като го викна у нас да пренесе 3 мебела, не да викам линейка... Като ме прегърне, да се чувствам сигурна. Като ме хване да ме дигне, без да почервенее целия и да му се пръснат вените, да пъшка повече докато ме дига от колкото като правиме секс (аз съм приблизително 50кг..).
не !
и аз не ги харесвам :?
UnaBletoLoVeU
08-06-2010, 21:50
Не харесвам момчета с много големи мускули, но без никак не ми се нрави...
Боже... Хилав дришльо, да се чудя като излезем вечер той мене пази или аз него... Като видя момче дето му се броят ребрата и около пъпа се вижда гръбначния му стълб, направо ми иде да повърна... Нали мъжете уж са "силния пол" като го викна у нас да пренесе 3 мебела, не да викам линейка... Като ме прегърне, да се чувствам сигурна. Като ме хване да ме дигне, без да почервенее целия и да му се пръснат вените, да пъшка повече докато ме дига от колкото като правиме секс (аз съм приблизително 50кг..).
аааа вземи думите!!! "да е мъж,а не някъв клечо на една плюнка живот" :razz:
DopeStarsInc
08-06-2010, 23:11
Тъпа селска пръчка?!
CupcakeMonster
08-06-2010, 23:35
не 8-)
НЕ, не харесвам .. :?
Кви ше са тия "хилави" момченца дету тежат по - малко от мен .. :lol:
anonymous708973
08-07-2010, 07:11
аааа вземи думите!!! "да е мъж,а не някъв клечо на една плюнка живот" :razz:
За вас средно положение няма ли? Не говорим за 2 метра висок и 50 кила, нито за такъв, който тежи по-малко от момичето. :?
Мммм не ми допадат особено...
rosencetooo
08-07-2010, 07:20
Не , не ми харесват.. !
xinfamous
08-07-2010, 07:42
Том Каулиц не е хилав,но определено не е и някой дебел или мусколест....а Бил Каулиц си е хилав но също има някакъв чар :) :) :)
TokioHotelFen4e
КРАТКО И ЯСНО:ТОКИО ХОТЕЛ НЕ СА ЕМО И БАНДАТА НЕ Е ТЪПА НИТО ФЕНОВЕТЕ.ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО Е ЕМО,КАКВО Е ГРУПА,КАКВО Е БАНДА{тфа са отнася за антитата да отбележа щото нали са тъпи и няя да се усетят}
Аман! 8-)
BiGBaDWolF
08-07-2010, 08:16
Много ви разбират на вас тъпите кратуни хилав дебел як слаб... Половината сте девствени ама иначе тоя не ви харесва оня не ви харесва..
Много ви разбират на вас тъпите кратуни хилав дебел як слаб... Половината сте девствени ама иначе тоя не ви харесва оня не ви харесва..
+1
за всеки влак си има пътници както се казва
И все пак ако говориш за онези хилави "момчета с девствени мустаци" не мисля че има нужда от коментар.Ако се поддържаш,спортуваш,имаш характер-дори и да си с по-слабо телосложение немисля че ще има проблем с момичетата. ;)
Punisherrr
08-07-2010, 10:56
Пфуу пък и какви изказвания ''хилав дришльо'' и тем подобни.. :? тцтц, ама като стане дума за ''пълнички момичета'' и всички сте много толерантни, нали? Или като стане дума за връзки и любов : ''Няма никаво значение...ние не сме някви повърхностни тука'', но иначе си преценявате гаджетата в килограми ? :-D Еми... е*ати.
Хората са с различен метаболизъм, предразположени към различно тегло и т.н.
Трябва да е нещо ужасно фрапантно, за да ме отблъсне чак. Но иначе стига да има приятно излъчване и готин характер - никакъв проблем нямам.
Ако трябва да избирам между някой тип без врат и с телосложение ''гардероб'' и някой с нормално тяло без особено изразени мускули - определено второто.
Естествено, че средното положение е най-приятно, но тука говорим за друго все пак. ;)
Extremescream
08-07-2010, 12:12
На един купон миналата неделя се забих с едно доста симпатично момче,което си беше хилавко на вид.А всъщност имаше много хубаво тяло.Така че мускулите не са всичко.
FuckedUp
08-07-2010, 12:31
Евала!
Относно темата:Много разбирате нещата, то направо се вижда! Те всички като чуят "хилав" и си мислят, че означава такъф ходещ бонус...боже, ОПАЗИ НИ! :D
Не се вкарвай в нек'ви филми..Много ти знае устата..
Awesomness
08-07-2010, 12:54
И кво ше ми кажеш, че ще ти е приятно ако гаджето ти се съблече и гледаш как му се броят ребрата ? Как се очертават кокалите по цялото му тяло ? Като те прегърне и да усещаш вместо плът - кокали... Като правите секс вместо да се чува шляк шляк ще се чува дрън дрън... Нещо като трябва да се помогне за по-тежка физическа работа той да няма силата да го направи ? Ще ме извиняваш ама тва не е мъж ! И във всички случаи гадже по кила не избирам! Не съм казала, че ако е умен ще му кажа "абе ти си хърбав я ми се махни от главата"... Просто казвам какво НЕ приемам като един мъж...
lifelesscorpse
08-07-2010, 13:15
Awesomness яко си у филма в кой век живееш?
Tова пък с века какво общо има с коментарите й?Аз съм на абсолютно същото мнение като нея.Изобщо не харесвам разни хърбави момчешки телца,които като видя и чак ми става гадно.Не мога да ви разбера пък Вас,останалите,които предпочитате такива момчета,които тежат с 2-3 кг (най-много)повече от Вас.Супер смешни са ми,особено онези,които са супер слаби и високи,лепнали едни коремни плочки и дотам.След това ми се правят на голямата работа и сила.Айде моля ти се...Такива "силни мъже" съм тествала не веднъж и се е видяло,че са по-малко издръжливи от мен(говоря специално за момчета,които тежат колкото мен,слаби колкото мен,но се мислят за най-силните...).Един такъв дори не може да ме вдигне,пък какво остава,ако ми трябва някаква помощ.
На всичкото отгоре не един път съм била свидетелка на следната сценка по улиците на София:Момиче и момче си ходят,момчето ,естествено ,е с размерите на момичето,и си говоряят.По едно време изникват едни големи батковци,които искат да се закачат с момичето,а може и нещо повече ,а момчето стои безмълвно,тихо в ъгъла,абсолютно нищо не прави,за да защити момичето и тя остава съвсем сама на практика срещу няколко мъже...Кажи ми после пак,че предпочиташ слабите момченца,с красивите оченца и никва сила.Повечето се мислят за велики,ама като дойде една такава истинска ситуация и са дотам...
Всеки сам си избира човека до себе си.Аз само казвам какво мисля по темата ;)
Момиче и момче си ходят,момчето ,естествено ,е с размерите на момичето,и си говоряят.По едно време изникват едни големи батковци,които искат да се закачат с момичето,а може и нещо повече ,а момчето стои безмълвно,тихо в ъгъла,абсолютно нищо не прави,за да защити момичето и тя остава съвсем сама на практика срещу няколко мъже
Това вече си е до характера,ако е някой сдухан какво очакваш на бой ли да скочи?
Както и да е,не ми отговаряй,разбрах ви тийнейджърското мислене.След време ще осъзнаете че не е важно гаджето ти да е някой културист,готов да набие всеки който му посочиш-не.Истинският мъж е този който може да осигури някакво бъдеще на половинката си както материално така и в други насоки.
lifelesscorpse
08-07-2010, 13:35
Момиче и момче си ходят,момчето ,естествено ,е с размерите на момичето,и си говоряят.По едно време изникват едни големи батковци,които искат да се закачат с момичето,а може и нещо повече ,а момчето стои безмълвно,тихо в ъгъла,абсолютно нищо не прави,за да защити момичето и тя остава съвсем сама на практика срещу няколко мъже
Това вече си е до характера,ако е някой сдухан какво очакваш на бой ли да скочи?
Както и да е,не ми отговаряй,разбрах ви тийнейджърското мислене.След време ще осъзнаете че не е важно гаджето ти да е някой културист,готов да набие всеки който му посочиш-не.Истинският мъж е този който може да осигури някакво бъдеще на половинката си както материално така и в други насоки.
Оу,почакай малко.Не съм говорила за бой.От такава ситуация винаги можеш да се измъкнеш без бой а само с думи,стига да имаш подхода.Много зависи какво имаш в главата.В момента не говорим дали с усилия някой може да има мускули и прочие.Говорим за това,което са в момента,а не какво могат да направят с време и воля.Има много хлапаци на 16-17-18 години,които просто явно и най-демонстративно се опитват да се докажат като силни мъже пред момичетата.
Не говоря за това,че трябва да си културист,а за това,че не зависимо от теглото и размерите си ,трябва да можеш да се справяш в едни такива елементарни ситуации.Това са ежедневни случки,с които би трябвало да можеш да се справиш по разумен начин.Аз лично,специално от този тип момчета,нищо не съм видяла.Вървят на групички от по няколко човека и са "важни и яки" пред момичетата,а те пък от своя страна се хващат на въдицата.Когато обаче тази групичка се раздели по някое време от деня и останат като единици в пространстовото,то те вече не са така отракани...
Това,което го казваш,че един мъж трябва да може да осигури на половинката си материална стабилност и прочие(да не цитирам сега.сещаш се за момента) от една страна е вярно,но когато изпаднат в една такава ситуация ,е ,кажи ми тогава,как ще се справи?С парите си ще спаси момичето,с дрешки и дрънкулки,които й е купил,с думите,които й е казвал?
Едно от най-важните неща за едно момиче е човека до нея да й дава сигурност.Не й ли я дава,нито парите му,нито нищо няма да я спаси...
Ти иначе после отиди в болницата с нея,стаята,кото ти си платил и й говори колко я обичаш...
Extremescream
08-07-2010, 13:48
А според мен е грешно да разчитаме на мъжете да ни пазят задниците.Аз съм на принципа,че мога и сама да се справя,без мъжка помощ.Трябва да престанем да бъдем хилави и лигави,ами и сами да можем да се защитаваме,а не да чакаме принца на бял кон да ни спаси. :?
Супер смешни са ми,особено онези,които са супер слаби и високи,лепнали едни коремни плочки и дотам.След това ми се правят на голямата работа и сила.Айде моля ти се...Такива "силни мъже" съм тествала не веднъж и се е видяло,че са по-малко издръжливи от мен(говоря специално за момчета,които тежат колкото мен,слаби колкото мен,но се мислят за най-силните...).Един такъв дори не може да ме вдигне,пък какво остава,ако ми трябва някаква помощ.
На всичкото отгоре не един път съм била свидетелка на следната сценка по улиците на София:Момиче и момче си ходят,момчето ,естествено ,е с размерите на момичето,и си говоряят.По едно време изникват едни големи батковци,които искат да се закачат с момичето,а може и нещо повече ,а момчето стои безмълвно,тихо в ъгъла,абсолютно нищо не прави,за да защити момичето и тя остава съвсем сама на практика срещу няколко мъже...Кажи ми после пак,че предпочиташ слабите момченца,с красивите оченца и никва сила.Повечето се мислят за велики,ама като дойде една такава истинска ситуация и са дотам...
Всеки сам си избира човека до себе си.Аз само казвам какво мисля по темата ;)[/b]
Е, сега освен ако ти си 70-80 кила, то това трябва да е баси анорексичното момче. Аз примерно съм около 190 см и около 90 кила и пак съм клечав, ама не ми се броят ребрата, както пишат някои. То ако има момиче с такива мерки трябва да е баси мутанта. Аз не случайно написах, че не става дума за някакви явно болни.
Ама какво ми прави впечатление в тази тема - че в края на крайщата всичко опира до вдигане на мебели и бой! :D
Пълнички са ми само циците!
недумай,и цици си имала,след малко ще кажеш чи си и синеока :?
Колко виртуални или реални приятели имаш мене слабо ме касае, както и факта къв си и що си.
Тогава спри да се отклоняваш темата,опитвайки се да ме ядосаш,защото просто не ти се получава.
За тежката физическа работа си имало услуги ? Ми като трябва да си преместя шкафа всеки път трябва да се обаждам на "услугите" щото гаджето ми не може да го мръдне
Казах ти,не говориме за анорексично слаби,немисля че е проблем да се премести един шкаф,колкото и слаб да си.
Жалкото е, че се опитваш да се докажеш такъв какъвто не си, на някого на кого не му дреме за жалкия ти опит ;)
Да се доказвам?Аз нямам за какво да се доказвам,още по малко пред "измислена виртуална мацка" като теб.Явно четеш през редовете,или просто се чудиш какво да напишеш вече а?
@lifelesscorpse това което ми описа с групичките е така,не оспорвам.Но не говорим за тези момчета,позьорчета или както искаш ги наречи.Да кажем че си имаш гаддже 20 годишен младеш,здраво стъпил на краката си,който има цел в живота и знае как да я постигне.Единственото което е че е с по-слабо телосложение.Е би ли избрала някой "гардероб" с 40 килограма повече от тебе,който за сметка на това е безделник и неможе да си сигурна за бъдещето си?
Едно от най-важните неща за едно момиче е човека до нея да й дава сигурност.Не й ли я дава,нито парите му,нито нищо няма да я спаси...
Ти иначе после отиди в болницата с нея,стаята,кото ти си платил и й говори колко я обичаш...
Това нещо не го разбрах,какво имаш предвид?
selassie
08-07-2010, 13:53
Напълно съгласен съм с Awesomness подкрепям я с две ръце.Не случайно мъжът е глава на семейството и трябва да бъде силен и огромен ! МАШИНА.
Extremescream
08-07-2010, 13:58
Ъъъъ,приятелят ми е 1.75 и тежи примерно 75 кила.И изобщо не е анорексичен. :-o
Awesomness
08-07-2010, 14:00
Всичко опирало до мебели и бой... Уф ... Добре ето една случка от вчерашния плаж ! Момче искаше да хвърли приятелката си. Момичето беше между 160-165см и беше между 45 и 55 кг. Докато се опитваше я изпусна 3 пъти, едва се движеше докато я беше дигнал и в крайна сметка не можа да я хвърли във водата, а само я изпусна... Това за мен НЕ Е МЪЖ !
Всичко опирало до мебели и бой... Уф ... Добре ето една случка от вчерашния плаж ! Момче искаше да хвърли приятелката си. Момичето беше между 160-165см и беше между 45 и 55 кг. Докато се опитваше я изпусна 3 пъти, едва се движеше докато я беше дигнал и в крайна сметка не можа да я хвърли във водата, а само я изпусна... Това за мен НЕ Е МЪЖ !
Е, това трябва да е някакъв идиот вече. :D Как така да "хвърли" приятелката си? Това да не е топка, егати? И щом не може да я вдигне, а се прави на интересен, значи това трябва да е някаква позьорщина. Но ето че пак малко опираме до вдигане и изтласкване. Но както и да е... всеки има право на мнение и избор.
lifelesscorpse
08-07-2010, 14:09
@lifelesscorpse това което ми описа с групичките е така,не оспорвам.Но не говорим за тези момчета,позьорчета или както искаш ги наречи.Да кажем че си имаш гаддже 20 годишен младеш,здраво стъпил на краката си,който има цел в живота и знае как да я постигне.Единственото което е че е с по-слабо телосложение.Е би ли избрала някой "гардероб" с 40 килограма повече от тебе,който за сметка на това е безделник и неможе да си сигурна за бъдещето си?
Това нещо не го разбрах,какво имаш предвид?[/quote]
Идеята бе,че огромна част от женското население на Земята винаги взема под внимание и го изисква дори,мъжа до нея да й дава сигурност.Не материална(пари),а физическа и духовна.Това,че повечето искат и пари е друг въпрос и не смятам да го развивам точно в тази тема.Аз например,когато си търсех приятел,търсех на първо място характер и сигурност.След това беше всичко останало.Всеки път,когато някъде излизаме с приятеля ми не ме е страх,че е вече тъмно,че някой може да излезе от храстите и да ми направи какво ли не и прочие.Когато съм с него не ме е страх едва ли не от никого.Не един път ми е доказвал,че може да се справи с някого,ако се опита нещо да ми направи.Да,не разчитам единствено на него,а и на себе си,но когато срещу мен се изправят 2-ма огромни на вид мъжаги и раздразнени или подпийнали не смятам,че ще мога да се оправя сама.Никога не съм била ЗА в такива ситуации да се стига до бой и какво ли не.Предпочитам всичко да се решава с думи,но понякога ен става.Има какви ли не боклуци,които биха те разпорили с джобно ножче посред бях ден ,на улицата,само защото искат 5-те ти лева от джоба...Идеята е да знам,че човека до мен би направил всичко,за да ме защити,независимо от начина и да знам,че ще действаме заедно,за да се измъкнем от ситуацията.
CupcakeMonster
08-07-2010, 14:43
хахаха тука сички хилави момчета се надигнаха хафуфафуая виждате ли дами кво трябва да правите като те почнат да праскат теми че не харесват закръглети момичета с 3 кг отгоре аа ? :D :D
смешна работа, за мен хилавите са като дечица,смешно е на 16,17 момче да е 50 кила,е то си зависи и от гена,но да правят нещо по въпроса..
Обичам по-силни,по-мъжествени,все пак си е въпрос на вкус. :)
whitediamond
08-07-2010, 14:54
Май големи караници стават по темата. Далеч не всичко се опира до това да си висок,як, мускулест пичага. Естествено момичетата очакваме момчетата да ни пазят и закрилят ,за да се чустваме сигурни. Не е ли така? То остава да станем бойни и да водим парада. В същото време трябва да е мил и нежен с момичето и истински мъж за околните. Та нали от момчето един ден ще стане мъж който ще има семейство и цялата отговорност ще е на негов гръб.
на мен пък ми харесват :) не обичам мускулести момчета ...
Идеята е да знам,че човека до мен би направил всичко,за да ме защити,независимо от начина и да знам,че ще действаме заедно,за да се измъкнем от ситуацията
Чакай сега ти бодигард или гадже си търсиш?любовта никога не знаеш кога може да те сполети още по-малко с кой.И защо си мислиш,че човекът до теб не би направил всичко възможно да те защити?
Тия ситуации които ми ги описваш,не са точно така.С подпийнал младеш всеки може да се оправи,но както казваш ако някой иска да ти вземе парите и има оръжие какво пак ли ще го натупа? ;)
Въпроса е найстина да се чувстваш сигурна до приятеля си,но има различни начини да те накара да се чувстваш сигурна независимо от телосложението му :)
lifelesscorpse
08-07-2010, 15:15
Чакай сега ти бодигард или гадже си търсиш?любовта никога не знаеш кога може да те сполети още по-малко с кой. 1.И защо си мислиш,че човекът до теб не би направил всичко възможно да те защити?
Тия ситуации които ми ги описваш,не са точно така.С подпийнал младеш всеки може да се оправи,но както казваш2. ако някой иска да ти вземе парите и има оръжие какво пак ли ще го натупа? ;)
Въпроса е найстина да се чувстваш сигурна до приятеля си,но има различни начини да те накара да се чувстваш 3.сигурна независимо от телосложението му :)
1.Човека,с когото съм избрала да съм в момента не е 1.90см. висок и тежащ колкото мен.Той определено е доказал,че би ме защитил и ме е защитавал не веднъж.
2.Улучихме веднъж човек да насочи оръжие срещу нас,наоколо нямаше жива душа.Човека беше побъркан,но не искаше пари,а друго.Успяхме да се справим с него само с думи,без да се стига до бой(макар,че той започна с ударите,но го укротихме бързо).Приятеля ми нито за миг не е искал да си тръгне и да ме остави там примерно.Както и да е де.Тва нащо си е единичен случай и не казвам,че всеки би постъпил така в една такава ситуация.
3.Не съм много съгласна.Никое момче,което е с моето тегло и телосложение, не би ме накарало и не ме е карало да се чувствам дори за момент сигурна до него.Случвало ми се е дори не веднъж аз да защитавам момче(приятел макар) пред някакви отрепки,непознати,на улицата...
За уточнение-1.60 съм висока и тежа едва 49-50 кг...
SolemnityOfDeath
08-07-2010, 15:21
Много ме кефи някакви мацки, които го играят уж 'еманципирани' в темата да реват 'мъжът трябва това, мъжът трябва онова...'
Нали се борите за еманципация, бе? Къде отидохте? Или кой както му изнася?
Аз няма да говоря по темата, щото съм нейн обект. :д Всеки каквото му изнася все пак, то любовта много често е сляпа и се озоваваш с някого, който инак едва ли би го имал в сметките си.
И не знам защо винаги свързвате това кой колко тежи с боеспособност. :) Други неща също толкова важни има, така че не прибързвайте..
1.Човека,с когото съм избрала да съм в момента не е 1.90см. висок и тежащ колкото мен.Той определено е доказал,че би ме защитил и ме е защитавал не веднъж.
Хубаво,но не отговаряш на въпроса ми,мисля че всеки един би те защитил независимо с какво телосложение е.
2.Улучихме веднъж човек да насочи оръжие срещу нас,наоколо нямаше жива душа.Човека беше побъркан,но не искаше пари,а друго.Успяхме да се справим с него само с думи,без да се стига до бой(макар,че той започна с ударите,но го укротихме бързо).Приятеля ми нито за миг не е искал да си тръгне и да ме остави там примерно.Както и да е де.Тва нащо си е единичен случай и не казвам,че всеки би постъпил така в една такава ситуация.
Ок,радвам се че не е имало лоши последици и че се е разминало само с това,но ти сама каза това е единичен случай,всеки би постъпил различно,но разбира се че приятеля ти би те защитил и няма да избяга.
3.Не съм много съгласна.Никое момче,което е с моето тегло и телосложение, не би ме накарало и не ме е карало да се чувствам дори за момент сигурна до него.Случвало ми се е дори не веднъж аз да защитавам момче(приятел макар) пред някакви отрепки,непознати,на улицата..
никога не казвай "никога".Това че момчето е с по-слабо телосложение,незначи че не може да те кара да бъдеш сигурна.Предполагам знаеш за съществуването на различни видове бойни изкуства за самозащита.Немисля че тук е мястото да ти обяснявам надълго и нашироко,само загатвам.Има далеч по-лесни начини да те кара да се чувстваш защитена.
Не оценявам хората по външния вид (нито момичета, нито момчета). Както беше казал някой - външният вид може да се промени много по-лесно, отколкото да се изгради характер. Как даден човек ще постъпи в определена ситуация зависи не от мускулната маса, а от характера му. И не е вярно, че `всеки един би те защитил независимо с какво телосложение е` - би те защитил, ако държи на теб.
Когато става дума за секс (все пак сме в този раздел, а не в `любов`), естествено, че предпочитам партньорът ми да е по-едър от мен. Мускулите не са гаранция за добър секс, но както и да го погледна е по-добре мъжът да може да те върти както си поиска (ако е хилав, не виждам как ще стане). От личен опит мога да твърдя, че сексът с мускулест мъж има много повече предимства. И все пак ако пичът `не си разбира от работата` и `Мистър Олимпия` да е, пак не върви... :? Всеки човек си има своите добри качества (в секса, както и във всяко друго отношение), не мисля, че това колко тежи и колко е висок партньорът ти е толкова важно...
А за смешния спор между Sh@d0w и Awesomness - и двамата сте си прави за себе си, само не виждам какво ни занимавате нас. Достатъчно е да си изкажете мнението, а не да почвате километражни кавги... :? Бтв, Sh@d0w, `не мога` се пише отделно независимо как спрягаш глагола.
иии малко от хилавата страна :D
по темата : както каза някой за всеки влак си има пътници , за някои повече ест ама аз не бих се оплакал :)
извън темата: незнам вие какво разбирате под "хилав" , но аз поне се имам за такъв и никога не съм имал проблеми със местене на мебели вдигане и носене на момичета (и не говоря за 15 годишни клечици) или какъвто и да било тип тежка физическа работа ; като цяло силата си ми стига за абсолютно всичко нормално в ежедневието на един мъж . още повече че издържливостта няма нищо общо със мускулите защото не веднъж ми се е налагало да работя нещо тежко по цял ден ( а цял ден означава поне 12 часа) и не съм се счупил . Може да е просто защото съм "момче от село " и често ми се е налагало да работя просто , но моето мнение е че всеки с това телосложение няма такива проблеми .
Относто големите батковци дето се закачат мога да кажа , че смелостта изобщо не е свързана с телосложението. тва че има боклуци , които биха изоставили момиче за да не пострадат те е ясно , но изобщо не става на въпрос за всички хилави момчета. Ок може и да греша , но аз лично не съм от бягащите и това само по себе си показва , че не всички са такива . Можете да помислите и по случая : да изядеш няколко шамара , момичето да остане невредимо и след това да ти вика как можела да се оправи и сама и можела да се грижи за себе си , макар да е частен .
Да , мъжете попринцип са трябва да силния пол , но нека не забравяме , че има и жени , които не отговарят много много на определението "нежни".
и като последно , никой не се опитва да каже че хилавите са най-готини и че трябва всички да ги харесват. Всеки нека харесва каквото си иска , но имам чувството , че някои хора твърдят , че ние сме едва ли не второ качество хора .... :?
П.П. и определението за мъж далеч не е човек с мъжки полов орган /мускули или незнам още кво и далеч не е на каквато и да е телесна основа . Главното в един мъж е характера му (поне според доста хора ) щото както се казва " Men are made , not born"
Punisherrr
08-07-2010, 18:39
Изтрити са всички обидни коментари, несвързани с темата.
Ако ще спорите по въпроса - правете го без тия глупави нападки.
А да попитам сега аз, момичетата, които не спряха да повтарят как трябва мъжа да е ''машина'' и ако не е мусколест нямало да ги защити, щял да избяга при всякаква по-напечена ситуация... и най-''страшния'' проблем - не можел да ви премести шкафа или не можел да ви вдигне и да ви хвърли в басейна(примерно) ?! :razz: Е ако това са ви критериите за така желаната мъжественост ... няма що.
С бой и гъзарски изпълнения ли ще ви доказва гаджето ви колко държи на вас и какъв мъж е?
А пък коментара на Awesomness за секса...как искаш да отговоря на подобно малоумно изказване?
( Темата не е анорексия.Не се изсилвайте толкова в изказванията. )
И все пак тука само за физическо привличане ли става дума или за отношенията в една връзка ? Защото малко омешахме разговора и ако е за второто - в доста грешна посока разсъждавате. Защо изобщо говорите в килограми ? Наистина ли ви е толкова жизненоважно да сте в идеално съотношение с тоя ваш мъжага? Какво сте се заплеснали по тия цифри. Абсолютно нищо не показват реално. (особено подхвърлени ей така във форума )
Изтрити са всички обидни коментари, несвързани с темата.
Ако ще спорите по въпроса - правете го без тия глупави нападки.
А да попитам сега аз, момичетата, които не спряха да повтарят как трябва мъжа да е ''машина'' и ако не е мусколест нямало да ги защити, щял да избяга при всякаква по-напечена ситуация... и най-''страшния'' проблем - не можел да ви премести шкафа или не можел да ви вдигне и да ви хвърли в басейна(примерно) ?! :razz: Е ако това са ви критериите за така желаната мъжественост ... няма що.
С бой и гъзарски изпълнения ли ще ви доказва гаджето ви колко държи на вас и какъв мъж е?
А пък коментара на Awesomness за секса...как искаш да отговоря на подобно малоумно изказване?
( Темата не е анорексия.Не се изсилвайте толкова в изказванията. )
И все пак тука само за физическо привличане ли става дума или за отношенията в една връзка ? Защото малко омешахме разговора и ако е за второто - в доста грешна посока разсъждавате. Защо изобщо говорите в килограми ? Наистина ли ви е толкова жизненоважно да сте в идеално съотношение с тоя ваш мъжага? Какво сте се заплеснали по тия цифри. Абсолютно нищо не показват реално. (особено подхвърлени ей така във форума )
Друго си е то, когато някой все пак разсъждава. :)
От кога девствеността е критерии за това дали имаш вкус за момчета или не бее?! ..
:? :?
Ми всъщност не много , но това не зависи само от видя на човек, а и от характера му. Ако ти харесва по характер и да е хилав и да не е няма да те интересува ; ... ! ;д
Но аз лично харесвам по мусколестите и по пухкавите .. ;дд не за друго ми като те гушнат и ти става някво хубаво ;дд А ии ако ти е студено винаги ще те стоплят ... ;дд :lol: :lol: :lol:
FuckedUp
08-07-2010, 19:34
Яко, АМА ЯКО..вкарани във филма.АБЕ, ВИЕ ТУКА ДРУСАТЕ ЛИ СЕ??? ЛЕПИЛО ЛИ ДИШАТЕ?Как ще ми разправяш тука, че еди-кой си като си съблече тениската ще му се броят ребрата..и т'ва със сексуалната част..направо си казах: БОЖЕ!НЯМА ТАКИВА!..
ЗНАЕШ ЛИ ТИ, КАКЪВ ТРЯБВА ДА СИ? ТРЯБВА ДА НЕ ЯДЕШ...просто да си толкова ограничен..еб*си малоумната тема...разправяте само глупости тука..Е, ОНЕЗИ ТАМ В ХАИТИ СА ТАКИВА. Айде, без коментар повече..
DopeStarsInc
08-07-2010, 20:56
т. 2 , т. 6
Punisherrr
K0rTexXx
08-07-2010, 21:15
т. 2, т. 6
Punisherrr
TheRestorer
08-07-2010, 21:32
Коментарите на awesomeness са толкова прости, че то даже да не ти се и занимава да и отговаряш.Като искаш здравеняци, отиди при някой трибоец, да видиш тогава чиста сила.
ПС:Говорите за слаби момчета - колко слаби.15-18 години според вашите представи колко трябва да е "добре" за едно момче и колко е "зле", защото ви са много размити критериите.
K0rTexXx
08-07-2010, 21:36
Коментарите на awesomeness са толкова прости, че то даже да не ти се и занимава да и отговаряш.Като искаш здравеняци, отиди при някой трибоец, да видиш тогава чиста сила.
ПС:Говорите за слаби момчета - колко слаби.15-18 години според вашите представи колко трябва да е "добре" за едно момче и колко е "зле", защото ви са много размити критериите.
Каза им го...
Ми не знам аз ама в моя клас има едно пишлиме дето е толко слабо и високо,че до няма и къде :shock: Ходещ скелет,като говори и в страни челюстите му личът :razz: И постоянно на скайпа си слага снимки на корема и нек'ви такива и направо все едно костите са му покрити с тънък колкото вестник пласт кожа и толкова... :shock: Според мен не е нормално и е грозно,да не говорим пък,че тоя се прави на най великия пред всички а до сега се е сбил само с едно момиче и добре,че ги разтървах иначе уная както го беше почнала щеше да го одере целия :razz: :razz: :razz: :razz: Ддз все пак момичетата си знаят к'во да харесват.. ;) :lol:
Neopitom3na
08-07-2010, 21:57
не ми харесва този тип момченца :wink:
Говорите за слаби момчета - колко слаби. 15-18 години според вашите представи колко трябва да е "добре" за едно момче и колко е "зле", защото ви са много размити критериите.
А кой налага тези критерии? Аз съм останала с впечатлението, че всеки човек си има собствени критерии - `нормалното` за едни може да бъде `хилаво` за други. Едва ли някой може да определи с точност представите на друг... Това че на теб нечии критерии ти се виждат `размити` не значи абсолютно нищо. Лично за мен хилаво момче e нещо такова: http://x64.xanga.com/139f0462d1430241263270/z190990839.jpg , http://whi.s3.prod.lg1x8.simplecdn.net/images/1624869/4a0f02ab30ca8_thumb.jpg?1267840251; с нормално телосложение (според моите критерии): http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/07_02/DeppToplessBIG_468x531.jpg ; набито: http://www.starspage.com/wallpapers/vin_diesel02/01/vin_diesel01.jpg ; и огромно: http://learninginmind.files.wordpress.com/2007/09/nubret2.jpg .
Мнението по темата си го казах по-горе - не ме интересува колко кила и колко сантиметра е, важното е той да се харесва и да има самочувствие. Ако става дума за секс обаче, лекооо се съмнявам някой `хилав` да ме задоволи... :?
http://prikachi.com/images/568/2405568W.jpg
http://prikachi.com/images/569/2405569Z.jpg
Ето ви готино мъжко тяло и не само . 8)
ето ви хилав
http://prikachi.com/images/574/2405574v.jpg
Кое е по-готино а а а ?
SunShinePearl
08-08-2010, 06:14
не !
и аз не ги харесвам :?
и мен нещо не ме кефят 8)
Лично за мен хилаво момче e нещо такова: http://x64.xanga.com/139f0462d1430241263270/z190990839.jpg , http://whi.s3.prod.lg1x8.simplecdn.net/images/1624869/4a0f02ab30ca8_thumb.jpg?1267840251; с нормално телосложение (според моите критерии): http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/07_02/DeppToplessBIG_468x531.jpg
Еми, аз за този с "нормално" телосложение имах предвид под хилав. А "хилавите" от снимките са анорексици вече.
Налагало ми се е да спя с такъв човек, малии...все едно някои ме ръчкаше с пръчка, а бяха кокалите му :lol:
Кое кокалче по точно :D
НЕЕ! Не ми харисват. Аз Харесвам средно. Например:Малко мускули и малко сланинки :D Нямам предвид СЛОНЕ! А тези хилавите ](*,) по-гррозни от тях няма!!
Princessani
08-13-2010, 09:56
"Хилави" имам предвид образно казано. Не непременно някакви анорексици, но просто такива, които не са мусколести и спортен тип. Правя тази тема от любопитство и защото вече има тема дали се харесват пълни момчета.
PS: Ако има такава тема, да ме прощавате. чак хилави не ми харесва чак толкова,предпочитам поне с маничко релеф. :oops:
Whoopdedoo
08-13-2010, 10:12
Oх, не мога.. :razz: :razz: :razz: :razz:
Боже... Хилав дришльо, да се чудя като излезем вечер той мене пази или аз него... Като видя момче дето му се броят ребрата и около пъпа се вижда гръбначния му стълб, направо ми иде да повърна... Нали мъжете уж са "силния пол" като го викна у нас да пренесе 3 мебела, не да викам линейка... Като ме прегърне, да се чувствам сигурна. Като ме хване да ме дигне, без да почервенее целия и да му се пръснат вените, да пъшка повече докато ме дига от колкото като правиме секс (аз съм приблизително 50кг..).И аз съм на същото мнение.Не ми харесват хилави момчета...пък и не си се представям до такъв.Приятелят ми в момента има набито тяло в смисъл нещо такова http://www.starspage.com/wallpapers/vin_diesel02/01/vin_diesel01.jpg ,но в момента е малко отпуснат.Въпреки тва не е хилав или огромен и на мен ми харесва.
cvetinka95
08-13-2010, 11:04
ауу сякаш от моите уста излязло .. 8)
8-)
JakesInsanity
08-13-2010, 16:12
Хах верно е, че повечето момичета днес (като например повечето от вас тука дето искате релефни гейчета) сте дебели и мазни и ви е некомфортно да тежите 5 пъти колкото момчето, обаче познавам доста слаби момчета които имат много чар и никога нямат проблем да си хванат което и да е момиче. Просто вие бъгави мазни и грозни момиченца избивате много комплекси нещо и ме дразните с големите си специални изисквания при условие че хич не сте и вие синеоки руси моделки с големи цицки а сте дебели и отвратителни изчадия ама иначе искате гореспоменатите гейчета въпреки че на среща вие не ставате за нищо :)
Всъщност съм забелязал, че грозните момичета (доста от дебелите чалгарки които съм срещтал например) като вас се правят на много оборотни и претенциозни а красивите следват чара и характера повечко (знам, звучи странно) и реално си хващат доста яки гаджета така а вие самотни гадни п*тенца дет никой не ще да ви барне си пишете големите претенции по форумчетата :]
Whoopdedoo
08-13-2010, 16:23
Мхахаха, аз не мога да разбера тука що 90% от 15 годишните сополи искат някви релефни пичове, че и на тяхните години да са...
Оначе 50 килограмовата... не искала приятеля и да се изчервява като я вдига, то 50 килограмова торба с лайна с 1 ръка се вдига
Това направо ме разби в буквалния смисъл закопа всички момчета под 65кг :D
theexplorer
08-13-2010, 18:32
Абе както момчетата харесват "готини пички с големи цици и яко дупе", така и ние момичетата харесваме "яки пичове със широки гърбове и яки плочки" :P ...И все пак за мен е по-важен характера от това колко вдига от лежанката...По принцип винаги харесвам високи момчета с оформени тела...но пък има много симпатични слаби момчета..Предпочитам по-хилавичък,отколкото някой,на когото му висят "сланинките" отвсякъде.. :?
JakesInsanity
08-13-2010, 18:56
Абе както момчетата харесват "готини П*Ч*И с големи цици и яко дупе", така и ние момичетата харесваме "яки пичове със широки гърбове и яки плочки"
Там е работата, никой от нас не е претендирал за това, и рядко се случва момче да хвърля чак такива претенции върху "стандартния як" външнен вид за сметка на всичко друго. Имам много приятели и ги знам, не тичат само след "яките п*тки" и не проявяват вашите "претенции" които видяхме в тая тема и се забавлявахме с коментарите на загорелите п*тенца тука дето искат ("задължително и единствено") стандартния мускулест, мазен г*йтак макар че самите те са супер грозни и далеч под стандартите за "яката п*тка", колкото и да се имате за такива (отново нереално и доста жалко) :]
Жалка картинка сте откъм претенции, реализъм, загорялост... акъл...
Да си хилав изобщо не означава да не си мъж, да не можеш да дигнеш едно 50 килограмово момиче и да не можеш да се биеш - има такива дето с 2 удара на точното място ще свалят някой "тежкар", който е много корав, разбираш ли, щото ходил на фитнес.. Не че аз съм хилав, но исках да кажа, че едното няма нищо общо с другото.
Unendlich
08-13-2010, 20:03
Всеки иска да има хубав/а приятел/ка според неговите стандарти. За момичетата доста често т'ва се оказват момчета с хубави тела, оформени. В тях те виждат сигурност, упора. Да, ама има и такива, които не им пука приятелят им как изглежда - хърбав, нормален, защото си прекарват яко с него и в него намират това, което са търсили. Момчетата се кефят на момичета тип "моделки", ама не всички, даже повече си нямат такива приятелки. За т'ва - независимо какви са ти идеалите, фантазиите и т.н. за идеалния ти образ и с къв човек искаш да си - доста често става така, че си точно с този, с който изобщо не си мислиш, че можеш да бъдеш :) Все пак няма нищо лошо в т'ва да искаш да си с твой идеал :) Все пак, ако искаш нещо перфектно - трябва и ти да покажеш данни, а не да си увиснала торба и грам да не се поглеждаш, а само грим и косата да оправяш.
По темата - да не е анорексично, ама да не е и със шкембе и да висят сланини отвсякъде :)
TheRestorer
08-13-2010, 20:32
Хах верно е, че повечето момичета днес (като например повечето от вас тука дето искате релефни гейчета) сте дебели и мазни и ви е некомфортно да тежите 5 пъти колкото момчето, обаче познавам доста слаби момчета които имат много чар и никога нямат проблем да си хванат което и да е момиче. Просто вие бъгави мазни и грозни момиченца избивате много комплекси нещо и ме дразните с големите си специални изисквания при условие че хич не сте и вие синеоки руси моделки с големи цицки а сте дебели и отвратителни изчадия ама иначе искате гореспоменатите гейчета въпреки че на среща вие не ставате за нищо :)
Всъщност съм забелязал, че грозните момичета (доста от дебелите чалгарки които съм срещтал например) като вас се правят на много оборотни и претенциозни а красивите следват чара и характера повечко (знам, звучи странно) и реално си хващат доста яки гаджета така а вие самотни гадни п*тенца дет никой не ще да ви барне си пишете големите претенции по форумчетата :]
Точно,вярно и ясно.
unbreakabl3
08-13-2010, 22:21
Аз харесвам. Всъщност аз не харесвам мускулестите. Не знам защо, но никак не ме привличат. Приятелят ми си е слабичък и си го харесвам супер много така.
JakesInsanity
08-13-2010, 22:35
Аз харесвам. Всъщност аз не харесвам мускулестите. Не знам защо, но никак не ме привличат. Приятелят ми си е слабичък и си го харесвам супер много така.
Най-сетне момиче което да не е загоряла комплексарка като другите, и гледа доста по-реално на нещата =D>
Не очаквах, че ще се намерят тука, в света на недокоснатите интернетаджийки-фантазьорки с комплексчета и без акъл.
Лъч надежда, па макар и само един. А другите путенца просто ми прочетете предишните два коментара написани с много любов и погнуса за вас..
Най-сетне момиче което да не е загоряла комплексарка като другите, и гледа доста по-реално на нещата =D>
Не очаквах, че ще се намерят тука, в света на недокоснатите интернетаджийки-фантазьорки с комплексчета и без акъл.
Лъч надежда, па макар и само един. А другите путенца просто ми прочетете предишните два коментара написани с много любов и погнуса за вас..
Чакай малко ... момче съм, но какво лошо има в това да се целиш колкото се може по на високо и да постигаш целите си ...
Тук те подкрепям
Там е работата, никой от нас не е претендирал за това, и рядко се случва момче да хвърля чак такива претенции върху "стандартния як" външнен вид за сметка на всичко друго. Имам много приятели и ги знам, не тичат само след "яките п*тки" и не проявяват вашите "претенции" които видяхме в тая тема и се забавлявахме с коментарите на загорелите п*тенца тука дето искат ("задължително и единствено") стандартния мускулест, мазен г*йтак макар че самите те са супер грозни и далеч под стандартите за "яката п*тка", колкото и да се имате за такива (отново нереално и доста жалко) :]
Жалка картинка сте откъм претенции, реализъм, загорялост... акъл...
JakesInsanity
08-13-2010, 22:44
Чакай малко ... момче съм, но какво лошо има в това да се целиш колкото се може по на високо и да постигаш целите си ...
Не е ли по-добре да гледаш реално на нещата, че мускулест малоумник с малка пишка и малък мозък може би не е "високото" за което говориш, пред нормално момче с як характер, което реално ще обича и ще мисли за момичето, и ще се грижи за нея?
Т'ва момиче е намерило някакво момче с което явно много се обичат, нещо което другите овце сигурно през целия си живот няма да могат да усетят. Т'ва ли е ниско, или другите дето се "целят високо" ама ще си останат с високото целене щото самите те да ниска мишена а това което в техните очи е високо всъщност не е точно така, обаче тъй като са тъпи трябва първо да направят няколко грешки докато го осъзнаят. После ще реват "горките" за разбитите си сърца и как мъжете сме били гадни използвачи като самите тия овце избират само пълни идиоти като се базират на "стандартен як външен вид".
Не е ли по-добре да гледаш реално на нещата, че мускулест малоумник с малка пишка и малък мозък може би не е "високото" за което говориш, пред нормално момче с як характер, което реално ще обича и ще мисли за момичето, и ще се грижи за нея?
Т'ва момиче е намерило някакво момче с което явно много се обичат, нещо което другите овце сигурно през целия си живот няма да могат да усетят.
Чакай малко не съди хората така ... всеки си има гледна точка ... и изисквания и препоръчителни факти ... пък били и те големи или малки ... някой женички си търсят богат чичко с парички ... други търсят любовта и децата :Д 3ти търсят кой да ги мине ... те са най малко притенциозни ...
JakesInsanity
08-13-2010, 22:48
3ти търсят кой да ги мине ... те са най малко притенциозни ...
Те повечето тука които писаха т'ва търсят, ама няма кой. Иначе имат големите претенции и висока летва за себе си ама само в ума си и по форумите.
Бих казал че едно момиче винаги може да си намери някой тъпкач ... за една вечер или за месец или за 2 ... докато едно момче по трудно си намира кфо да тъпчи за 1 ден ... ако е така поправете ме
JakesInsanity
08-13-2010, 23:10
Странно защото аз пък съм забелязал, че всяко момиче, с което съм се зарибявал онлайн например за ден-два при срещата ни ми е искало секс още първата вечер. Всъщност малко момичета с които съм се зарибявал са протакали секса и то най-много със седмица. Доста по-лесно е от колкото си мислиш... Повечето момичета търсят главно секса в една връзка, не знам какво е това грешно разбиране, че момчетата сме така, аз, въпреки че въобще вече не търся само секса виждам, че за повечето момичета пък това е най-важното и са доста лесни, даже ме карат да се чувствам задължен да правя секс с тях възможно най-скоро. А, и не съм "мистър мускул", спадам в графата нормални, о чудо.
JakesInsanity,от къде си толкова сигурен,че всички момичета,които са писали в темата и са казали нещо по-различно от твоето мнение са мазни,дебели,грозни,компле сирани курви?Само се чуй какво говориш...По-скоро ти си комплексирания,защото като ти чета мненията разбирам,че имаш комплекси в тва отношение.Не говори за любов,когато става дума за външен вид и трябва да ти кажа,че не всички момичета,които искат нещо повече от разпуснат гей с хубава прическа са такива каквито ти ги описваш.ОК-не казвам,че всички слаби момчета са грозни или еди си какви,както и не всички мускулести са красиви и умни,но всеки си има право на мнение,а ти се опитваш да наложиш своето.Аз нито съм дебела,нито съм грозна,но на мен примерно не ми отива хилаво момче(предполагам,че и на доста момичета също).Сега ще си кажеш"Ха,да бе да...тая комплексарка,тука всички могат да си говорят квото искат,нали е интернет пространство,кой знае къв бизон е" -тежа 42-45 кг и съм висока 163 см ,а приятеля ми е 180 и тежи около 80 кг.Така сега за какво иде реч-просто на някои момичета им е омръзнало,както каза Awesomness ,да се чудят кой е по-мъж.Никога не съм се чувствала сигурна до момче,което е хилаво и прегърбено,но иначе в лицето нали...всички го мислят за голям сладур,но като се съблече по бански е смешна гледка.Не ми казвай,че ти не искаш някоя яка мацка със стегнат задник и слабо тяло,искаш нали???Никoй не е казал,че външния вид е най-важен,но определено има значение няма какво да се лъжем.Колкото до секса-да,има момичета,които търсят някой,с когото само да спят и са много,но тва не означава,че трябва да слагаш всички под общ знаменател.Аз съм супер щастлива с момчето,с което съм сега и ходим от -3-4 месеца,а не е ставало и дума за секс...тва не означава,че той е педерас или че на мен ми има нещо,просто и двамата разбираме,че има и по-важни неща.Не съм грозна и мазна,а той не е слаб и хилав и въпреки тва нещата,които ти каза за отношенията между такива като нас не важат при нас.Просто спри да си налагаш мнението всички разбраха,че за тебе явно външния вид не е от толкова голямо значение(може би) и че до сега си се сблъсквал само със момичета,които искат секс,но това си е твой проблем и не е нужно да си изкарваш нервите в тая тема.За хубавите неща се чака дълго,но това не означава,че те не съществуват.
Значи темата е зададена по-много тъп начин,да не кажа,че въпроса който поставя е реторичен.Щом опира до секс и какво привлича окото има ли смисъл да се дискутира.
Деца сте 80% като ви гледам. Какво искате на 15-16 години да е 100кг ли ? Бил 160 см и 55 кг, еми нормално е това. Вие не говорите за мъже, а за момчета, защото мъже стават след 20г. , когато започйнат да трупат и маса и акъла им дойде на място. Това, че един човек е по слаб, не значи, че няма да издъжи на физическа работа 2 пъти повече от някои наблъсйан с хапчета. И каква сигурност трябва да ви дава ? Вие се заяждайте нагоре надолу с другите пък да видим дали и 150 кг да е ще ви спаси от 2 момчета да речем , дето знаят да се бият. Стъпете малк она земята. Говорите за деца който е нормално да имат килограми от порядъка на 50-70. И аз навремето бях слаб, но това никога не ми е пречело да върша визическ аработа, мога да в икажа, че понякога слабите се оказват много по жилави отколкото вашите хора. Откакто прехвърлих 18 съм качил поне 15кг.
Деца сте 80% като ви гледам. Какво искате на 15-16 години да е 100кг ли ? Бил 160 см и 55 кг, еми нормално е това. Вие не говорите за мъже, а за момчета, защото мъже стават след 20г. , когато започйнат да трупат и маса и акъла им дойде на място. Това, че един човек е по слаб, не значи, че няма да издъжи на физическа работа 2 пъти повече от някои наблъсйан с хапчета. И каква сигурност трябва да ви дава ? Вие се заяждайте нагоре надолу с другите пък да видим дали и 150 кг да е ще ви спаси от 2 момчета да речем , дето знаят да се бият. Стъпете малк она земята. Говорите за деца който е нормално да имат килограми от порядъка на 50-70. И аз навремето бях слаб, но това никога не ми е пречело да върша визическ аработа, мога да в икажа, че понякога слабите се оказват много по жилави отколкото вашите хора. Откакто прехвърлих 18 съм качил поне 15кг.
Ама и ти си се забъркал в някакъв филм ... това за боя е така ... но това за физическата подготовка и труд не е така ...
LovEsIckk
08-14-2010, 15:11
Зависи к'во разбираш под "хилави" .. :-o
Ама и ти си се забъркал в някакъв филм ... това за боя е така ... но това за физическата подготовка и труд не е така ...
Кое не е така бе, разбирачо? Човекът си каза всичко точно и ясно, напълно съм съгласен с него.
хммм поправете ме ако греша но силата на мускула не идва ли от гъстотата на влакната вместо от големината им ? т.е може да си с по -големи мускули визуално но да си по слаб от някой с по-малки иии това лесно може да се види при канадската не е задължително да победи този с по - голямата ръка ;) а колкото до издържливостта при труд тва беше пълна глупост огледай се за някой хилав от по-старите поколения и виж че няма проблем ако не вярваш
XTREMEFREERIDE
08-14-2010, 20:03
РЕлефа никога не е излишен. Не е задължително да е напомпан с мускули до козирката, но все пак трябва, като го погледна, да усетя, че имам мъж до себе си.
Първо да се извиня за правописа от предния пост. Така се получава, защото пиша прекалено бързо и сливам или разделям думите. Сега това за физическата работа е пълна истина, а аз имам много примери за това. Включително и как момче на 17г. с приблизителни килограми 65, издържа на много по интензивно натоварване на як мъж ( на вид ) на 30 г. Такива изказвания 1.80 и 40 кг не е редно да правите, защото това което е имал в предид автора не е такава анорексия, ами просто да речем 1.80 и 70кг вместо 100. Просто много се увличате по големите мускули, които в повечето случай и не са много естествени, защото са комбинирани с различни добавки. Не говорим за хора с 40кг маса а за такива м/у60 и 70, а те може да са не по-зле сложени от някой с големи мускули. А както някой отбеляза по горе, големината на мускулите няма отношение към силата. Също и е много различно да вдигаш щанга и да държиш брадва или лопата, така че големите мускули не са нито признак на сила нито на издръжливост при физическа работа. Да не говорим за интелектуалната страна, нещо на което в днешно време се обръща все по-малко внимание. Никои не казва че трябва да е тапициран скелет, но не се и изхвърляйте при положение, че говорите за деца, които още не са се развили. Виждам че и по възрастните дами знаят , че не това е от първостепенно значени и че е по добре да е добре сложено момчето и интелигентно, отколкото някои бабаит. Надявам се няма толкова грешки писах по-бавно. Лек ден на всички.
хилави :-o 1.80 см. 40 кг. с напикани гащи ? айде не мерси .. :)
Нормални и леко пълнички да .. -.-
Нито кокъл на ребро, нито сланинка на мас .. -.-
голямо обяснение..
Леко пълнички :-P Хилавите никак не ме радват :razz:
Не се карайте ... формулата е следната ... скороста по масата по скороста ... така че по хърбавите може би са по жилави и се бият по добре но пък ... никакви ги няма в натоварването и издръжливостта ... КАЗАХ ВЕЧЕ !
Никак, както и някви набити и много мускулести.
голямо обяснение..
Леко пълнички :-P Хилавите никак не ме радват :razz:
аве ти мъжко или женско беше щот от мненията ти разбрах досега че си мъжко ама се пак си питам :?
JakesInsanity
08-15-2010, 12:41
SuNsEt готин роман!
Съгласен съм.
Не много хилави.Трябва ми момче,чиято ръка е по голямА ОТ МОЯТА и той не се губи в моето тяло.Лек релеф ми е достатъчен,но когато едно 18-19г. момче има тяло като подрастващ тийн на 12г. е проблем.Не се чувствам сигурна,макар,че имам чувство,че аз съм по силната.
miss_kiss181
08-15-2010, 18:22
Налагало?!!!??? Че някой ти опря пистолет в главата ли? Извинявай за малко по-грубия тон, но някой като каже, че са го накарали за нещо ми звучи много тъпо. Как ще ти се наложи ако не искаш???? :grin: :-D :D
mlakniwe2
08-15-2010, 18:24
175/50кг :( Хилав ли съм? :D
Ми не знам аз ама в моя клас има едно пишлиме дето е толко слабо и високо,че до няма и къде :shock: Ходещ скелет,като говори и в страни челюстите му личът :razz: И постоянно на скайпа си слага снимки на корема и нек'ви такива и направо все едно костите са му покрити с тънък колкото вестник пласт кожа и толкова... :shock: Според мен не е нормално и е грозно,да не говорим пък,че тоя се прави на най великия пред всички а до сега се е сбил само с едно момиче и добре,че ги разтървах иначе уная както го беше почнала щеше да го одере целия :razz: :razz: :razz: :razz: Ддз все пак момичетата си знаят к'во да харесват.. ;) :lol:С 2 думи - тапициран скелет много има такива "здравеняци"
аз съм 185 и съм 78кг и се имам за слабичък но приятелката ми ме харесва.. всичко зависи от характера и държанието това е при сериозните момичета и момчета ... при тези за 1 нощ може би се кефат на здравеняци или турбо гъзета :razz:
LovelyGirl
08-15-2010, 20:40
Тук става въпрос само за външния вид. Къде ги намесихте характерите? Въпросът е прост, не се задълбочавайте толкова в разсъжденията.
Callisto
08-15-2010, 21:39
Гаджето ми тежи 70кг, но е висок и изглежда слаб. Аз лично харесвам момчета точно като него. Високи, с широки рамена, средно оформени мускули и плочки. Нито обичам хърбави момчета, нито прекалено мускулесто, но колко е оформено тялото не играе чак толкова важна роля, щом се обичате. Е все пак не забравяйте да се потдържате, понеже и на вас няма да ви е приятно да сте с по-добело момиче. )
Гаджето ми тежи 70кг, но е висок и изглежда слаб. Аз лично харесвам момчета точно като него. Високи, с широки рамена, средно оформени мускули и плочки. Нито обичам хърбави момчета, нито прекалено мускулесто, но колко е оформено тялото не играе чак толкова важна роля, щом се обичате. Е все пак не забравяйте да се потдържате, понеже и на вас няма да ви е приятно да сте с по-добело момиче. )
Колко всъщност е висок защото за да не изглежда хърбав на тези килограми трябва да е висок 160-170 ....
Харесвам. Нищо лошо няма в по-слабичките момчета. Приятелят ми дори е такъв, но си е страшен сладур. :-) :grin:
teodorakehaiova
08-19-2010, 15:45
Виж сяяя .. аз лично много ги харесвам , защото ми изглеждат някък си много сладки и невинни . Тезии дето имат много мусколи изглеждат надути и ... с голямо самочувтсвие . < такъв тип изобщо не ми допада. Така че не се притеснявай :) :)
bebenceto23
08-19-2010, 15:47
Харесвам. Нищо лошо няма в по-слабичките момчета. Приятелят ми дори е такъв, но си е страшен сладур. :-) :grin:
:) :P
Push7heTemp0
08-19-2010, 16:45
Вие съвсем се вкарахте във филма :D:D:D
Първо, 180см и 40кг означава нещо много по-лошо от анорексия, дори не мога да си го представя.
Второ, нормално е момчетата на по 16-20г. да са слаби, защото растат. Без добавки едно средностатистическо 18-годишно момче няма как да не изглежда слабо, дори и да полага грижи. Така че стига претенции. Или си намирате някой на хормони и с бицепс колкото бедрото ви, или си траете. Претенции може да имате, ако сте с тяло на модел, 90-60-90, с естествен бюст, руси, синеоки, с дълги крака, въпреки че и това не означава че сте красиви.
mlakniwe2
08-19-2010, 16:52
Първо, 180см и 40кг означава нещо много по-лошо от анорексия, дори не мога да си го представя.
Аз съм 175 и тежа 50кг, но нямам анорексия и си изглеждам много добре даже, храня се нормално, тренирам, но просто организма ми е такъв, че немога да напълнея повече от 50кг, колкото и да ям :-o
даи една снимка да видим колко не си хилав
е аз съм 1.72-3 и съм около 60-1-2 кг. според мен изглеждам добре нито прекалено слаб нито прекалено нацепен като двукрилен гардероб на 15 съм и и да искам в момента да напълнея НЕ МОГА.. :-D
Аз съм 175 и тежа 50кг, но нямам анорексия и си изглеждам много добре даже, храня се нормално, тренирам, но просто организма ми е такъв, че немога да напълнея повече от 50кг, колкото и да ям :-o
Само ти си мислиш че изглеждаш добре ....
stanimirbs
08-19-2010, 23:01
Само ти си мислиш че изглеждаш добре ....
Ае ти направо го отказа да живей. Аз като съм 185 80 кила ква диагноза ши ми поставиш .
in4et0yy
08-20-2010, 00:02
НЕЕ! Предпочитам да е леко пълничък от колкото кльощав :(
drakon44
08-20-2010, 01:02
Аз съм с абсолутно същите параметри xD Честно казано изглеждам доста хилав и слаб и тн,но това че правя 3х4 дължини на басейн 70 метра,че тренирам 3пъти в седмицата,неличи отстрани но е факт,и както прочетох във по-предните постове 1 кифал беше писала,че хилавте немогад да пренесат 1 мебел или няква таква глупост,ами тихо като незанеш!
mlakniwe2
08-20-2010, 08:17
Аз съм с абсолутно същите параметри xD Честно казано изглеждам доста хилав и слаб и тн,но това че правя 3х4 дължини на басейн 70 метра,че тренирам 3пъти в седмицата,неличи отстрани но е факт,и както прочетох във по-предните постове 1 кифал беше писала,че хилавте немогад да пренесат 1 мебел или няква таква глупост,ами тихо като незанеш!
На колко си? :-o
klamer92
08-20-2010, 11:19
леле колко глупости изчетох в тая тема.аз съм 1,70 и тежа 65кг ,но имам телосложение като на Вин Диесел,по-набит съм.това как изглеждаш не заависи само от килограмите но и от телосложението,но като видя някое кльощаво момче и ми става смешно.все пак сме "силния пол" и това трябва да си личи по някакъв начин.но има хора с различни вкусове и всеки си избира,но в край на сметка най-важното е човек да се поддържа.ако някои иска да види как 65кг въобще не са малко да ми пише да му пратя pic
и като си 50 килца ще дигнеш повече от мен дето съм 80 ? :razz: по клиощави не си падат ... иначе по пълните момичета харесват клиощави лабички
klamer92
08-20-2010, 11:45
на мен ли говориш?
lifelover
08-20-2010, 11:50
Абе,честно да си кажа,аз си падам по слаби и високи момчета ;D Не искам някоя мусколеста горила..Е,не харесвам баш кльощави момчета..грозничко е. Кефи ме хем да е силничък,хем да е слаб :p
http://img809.imageshack.us/img809/1527/29196125064800867566100.jpg
аз лично харесжам но не и прекалено хилажи..Том Каулиц не е хилав,но определено не е и някой дебел или мусколест....а Бил Каулиц си е хилав но също има някакъв чар :-) :-) :)
Ей като си помисля за момчета, точно за тия се сещам.
drakon44
08-21-2010, 00:53
Казвате,че нехаресвате ептен слаби с скапано телосложение и тн.Ами да му се незнае примерно аз дето ви казвам че съм 50 кила и няма мърдане и при такъв метаболизам на къде?Това е природа бе хора какво исакте?И какво се оказа,че нямаме право на шанс с момиче ли ?Страхотно отново по-хилавите преебани.Някои казваше "Ние сме мъже трябва да сем силни"Ами така е но тва да си силен има много страни не само в това да си 210м 130 кг ръка 52см чист мускол.Сега някой ще кажат ами слаб си качаваи килограми,ами ям доста и некачвам и това е :Х.Затова моля,моля неси правте изводите като видите човека,че е по-слабичък от другите,може да се окаже,че това е само на пръв поглед.
ПС:@mlakniwe2 16 год съм
KumchoValcho
08-21-2010, 06:06
Тука хилавите момчета много се засегнахте и го обърнахте на спор
Момичета си казват вкуса, вие се палите веднага. Като спорите никой няма да убедите да почне да харесва "хилави" момчета
И доколкото знам е в природата на хетеросексуалните жени, както и женските животни да харесват по-едри и здрави мъже, защото това е признак за тестостерон и подсъзнателно го свързват с това, че сте повече потентни и сте по-сподобни да създадете поколение.
При животните е така..
Казвате,че нехаресвате ептен слаби с скапано телосложение и тн.Ами да му се незнае примерно аз дето ви казвам че съм 50 кила и няма мърдане и при такъв метаболизам на къде?Това е природа бе хора какво исакте?И какво се оказа,че нямаме право на шанс с момиче ли ?Страхотно отново по-хилавите преебани.Някои казваше "Ние сме мъже трябва да сем силни"Ами така е но тва да си силен има много страни не само в това да си 210м 130 кг ръка 52см чист мускол.Сега някой ще кажат ами слаб си качаваи килограми,ами ям доста и некачвам и това е :Х.Затова моля,моля неси правте изводите като видите човека,че е по-слабичък от другите,може да се окаже,че това е само на пръв поглед.
ПС:@mlakniwe2 16 год съм
Така си е.. някои и да ходят да бягат и да спазват диети, пак дебелеят, други пък се хранят добре и все същите хилки си остават.. то си е до метаболизъм. Но drakon44, преди 1 год.(на твоята възраст) и аз бях хилка, нямаш си на идея с лостове, упражнения вкъщи и пак добро хранене какви резултати се постигат и колко повече се набиваш. На мен и сега ми казват слаб, но не и скенджав или нещо такова.
ПП: А пък ти ще започнеш да възмажаваш и ще се оправиш, сигурно растеш още.
JakesInsanity
08-21-2010, 15:23
И доколкото знам е в природата на хетеросексуалните жени, както и женските животни да харесват по-едри и здрави мъже, защото това е признак за тестостерон и подсъзнателно го свързват с това, че сте повече потентни и сте по-сподобни да създадете поколение.
При животните е така..
Поне си дойдохме на думата, че жените не са хора а животни, и то доста примитивни :)
Оффтопик:
Ако става въпрос, хората също са животни, при това бозайници (помните ли като сте били малки... гърдите на майка ви... сещате се).
JakesInsanity
08-21-2010, 15:28
Само че животните я карат на първобитни инстинкти и съвсем малко на интелект (ако го имат), а хората главно на интелект и по-малко инстинкти, това имах предвид ако не е очевидно ясно.
За това не е много уместно да намисаме животните при условие че си приличаме с тях само по инстинктите, но се предполага че хората имат развит интелект който ни прави уникални, затова ние имаме градове, технология и поглед в бъдещето, макар че тая тема доказва обратното.
Така ако тия "дами" имаха интелекта, щяха да се досетят, че един мъж може да е много мъжествен независимо от външния си вид, и много по-слаби физически могат да бъдат много по-силни и мъжествени мъже от много по-химичните, нисички бръснати мачо менчета. Зависи главно от характер при хората, защото имаме интелекта а той лесно може да е над физическата сила. За това трябва да се направи малко по-умна преценка в предпочитанията.
Там е работата, че дори да го кажат или разбират, ако сложиш пред тях един 70 килограмов и един 50, много голяма част ще харесат по-едрия. Това е положението, съжелявам. Все едно да не те е страх от нищо, това са инстинкти бе, хора. Целта на мозъка ви е да ви държи живи, за да можете да се възпроизведете. Силен мъж = силно дете. Слаб мъж = не толкова силно дете. Колкото и да е неприятно, да си го признаем, си е точно така. Мозъкът също го знае, и затова повечето момичета обичат по-мускулести мъже. Като цяло има изключения, но общият модел е този.
Qnkishhh
08-21-2010, 15:40
Не си падам нито по нацепени тип "искам да бъда културист, ама още не ми се получава съвсем", нито по напълно безформени мъже/момчета. Според мен балансът му е майката. :)
JakesInsanity
08-21-2010, 18:13
Силен мъж = силно дете. Слаб мъж = не толкова силно дете.
Ти обаче си се вкарал яко във филма, а? Толкова шефове и кви ли не "силни мъже" познавам със смотани или дебели деца, често разлигавени полу-гейчета с цайси, че не може да бъде. Въобще целия ти начин на мислене хич го няма, тва да не ти е приказка, баси заключението.
Говоря за гени, а не дали нечие дете се тъпче с Мак Доналдс или получава всичко наготово и е разглезено (които неща са социални фактори, а не наследствени). Вземи още веднъж да прочетеш какво съм написал и после си вади заключения за начина ми на мислене само от един пост.
JakesInsanity
08-21-2010, 18:38
Добре бе професоре, гледай реално на нещата, гени или не, такива стават лапетата им, често са такива и БЕЗ бащите им да са богати, а само химични, което пък е друг въпрос че повечето вече нямат и реални мускули и лапетата не могат да наследят химията, само могат да се тъпчат с нея от 12 годишни. Т'ва което каза бяха глупости, базирани на ОСНОВНИ СТАРИ понятия, които отдавна не важат, тва ти казвам, защото го ВИЖДАМ, не говоря като теб ей така на изуст за спорта.
Доста остро реагираш за човек, който все още не може да разбере какво точно искам да му кажа.
Ще се опитам да го направя максимално ясно - какво искам да изясня.
Жената има мозък ( :shock: ). Мозъкът решава, че за да оцелее детето й, мъжът трябва да е силен, за да се унаследят качествени гени, позволяващи на пишлемето да оцелее от болестите и да порастне силно. За нещастие мозъкът си няма и понятие, че има химици във фитнеса, които блъскат химия, за да изглеждат "силни". Нито пък си има понтие, че мъжът след това ще стане увиснал, че лапето ще гъне мак доналдс и чипс, ще стане леке и ще е разглезено. Точно това няма значение, тъй като на жената по-мускулестия мъж ще й изглежда по-привлекателен, именно `щото мозъкът си мисли, че той е силен и че има хубави гени.
Сега стана ли ти ясно к`во имам предвид под "инстинкт"?
JakesInsanity
08-21-2010, 19:24
Значи все пак говорим за инстинкт, защото тая част от мозъка за която говориш пак си е животинския първобитен инстинкт, и пак така или иначе няма мозък, защото както сам каза
Нито пък си има понтие, че мъжът след това ще стане увиснал, че лапето ще гъне мак доналдс и чипс, ще стане леке и ще е разглезено
Разбрах те, съгласен съм.
Сам ода ви успокоя, тези с по 55-60 кг и ръст около 170+ и аз навремето бях около 60 колограма, но откакто прехвърлих 18-19 вече гоня 80, така че и метаболизма се забавя и се трупа повече маса. Както казах напълно нормално е за едно момче на възраст 14-17г да е слабо и високо. Все пак за това има и момчета и мъже. Все едно мъжете да казват, че нямате гърди, просто защото още не са ви порастнали ...
BabyBluee
08-21-2010, 23:58
харесвам..!! :grin: а ако са и изсулени .. дори няма да ги питам как се казват < 33 :grin: :D
KumchoValcho
08-22-2010, 07:40
Силен мъж = силно дете. Слаб мъж = не толкова силно дете.
Ти обаче си се вкарал яко във филма, а? Толкова шефове и кви ли не "силни мъже" познавам със смотани или дебели деца, често разлигавени полу-гейчета с цайси, че не може да бъде. Въобще целия ти начин на мислене хич го няма, тва да не ти е приказка, баси заключението.Извинявай, ама съвсем извъртя нещата.
Хората сме животни, имаме инстинкти, които подсъзнателно ни влияят понякога. Никой не ти говори за обръснати мачовци със 10000 кг мускули
А за мъже с едра физика и по-слаба физика. Не намесвай "гейчовците", защото това само говори колко си зле.
Баща ми е "хилав", а пък аз имам по-едра физика..
Не твърдим дали тези инстинкти са "правилни" или не, те просто съществуват.
Честно казано, предпочитам пълнички момчета пред хилави.. забога, имала съм и хилав и пълничък приятел, ми кофти ми става като на шега тръгне да ме дигне момчето (няма и 50 кила съм) и се бъхти половин час да ме отлепи от земята.. а друго си беше с едричкото момче, дето ме подмяташе на една ръка :-D просто с по-силен мъж имаш повече сигурност и се чувстваш по-защитена, някак си..
JakesInsanity
08-22-2010, 14:44
Като видях подписа на тая последната дето каза не - там е еминем, и се сетих че бях видял негова снимка от гимназията - с грозна голяма глава и много хилав - а сега какъв "сладур" явно е станал :) просто нищо не се знае. А химиците обикновено са обратното - като се натъпчат са яки "мъжаги" които не могат да вдигнат един климатик а след 5 години увисват. Явно само дебелите са силни :D
chester849
08-22-2010, 14:55
Виж сяяя .. аз лично много ги харесвам , защото ми изглеждат някък си много сладки и невинни . Тезии дето имат много мусколи изглеждат надути и ... с голямо самочувтсвие . < такъв тип изобщо не ми допада. Така че не се притеснявай :) :)
Мии т'ва мнение според мен изобщо не е обективно.Първо не е важно дали си 30 или 130 килограма за да си надут и с голямо самочувствие,а това зависи изцяло от характера.Защото познавам хора които са по 45 килограма и приличат на клечки за зъби и се отварят на всичко к'вото мърда,познавам и такива дето са по 90 кила с бицепс 40 сантиметра и не смеят и дума да отронят ако някой не ги попита нещо.А според мен под "хилав" се разбира не само човек който е слаб(килограми) а и слаб като физическа сила.Пример:човек тежащ 60 кила с много релефни мускули който прави по 100 лицеви опори и 50 набирания примерно.Той хилав ли е? Или друг човек тежащ 100 кила който не може да отлепи 1 лицева да направи.Много ли е здрав ? Аз съм 177 сантиметра и тежа 70 килограма.
И кво ше ми кажеш, че ще ти е приятно ако гаджето ти се съблече и гледаш как му се броят ребрата ? Как се очертават кокалите по цялото му тяло ? Като те прегърне и да усещаш вместо плът - кокали... Като правите секс вместо да се чува шляк шляк ще се чува дрън дрън... Нещо като трябва да се помогне за по-тежка физическа работа той да няма силата да го направи ? Ще ме извиняваш ама тва не е мъж ! И във всички случаи гадже по кила не избирам! Не съм казала, че ако е умен ще му кажа "абе ти си хърбав я ми се махни от главата"... Просто казвам какво НЕ приемам като един мъж...
явно доста си минала
не можеш да казваш кое е и кое не е мъж,нали
дано те заклещи някои 130 кила и да пукнеш под него :)
Извод - момичетата харесват нормални момчета - нито хилави, нито прекалено големи или дебели, които да си веят биреното шкембе насам натам. Също както ние не харесваме пълни или прекалено слаби(приближаващи анорексия).
не са зле, стига да са височки и ... да не са чак пък кльощави :) сладки са :-)
epicfailbg
08-23-2010, 09:09
Добре , аз съм 185см. и съм 72кг. , за вас "хилав" ли съм? Егати разбиранията имат хората от първите две страници , но моля ви - отгорете ми
и да - мога да те повдигна 50-килограмова госпожице и да - без да ми се пръснат вените , но какво значение има това като ме обичаш? Както и да е... ако може отговорете ми на първият въпрос
да вметна още нещо , че се сетих : по мнението на Sh@d0w - всеки ден преминавам 5-6 километра с колело , правя следната серия 20 лицеви , 30 коремни и 5 набирания по 2 пъти (това ми е капацитета на този етап и не се срамувам!)
и още нещо да вметна : по коментара на Awesomness въобще не ми се броят ребрата , но преди 1 година ми се брояха и ще го приема това като лична обида. Е да , права си , че тогава въобще нито едно момиче не ме е поглеждало , но вървя напред .. нали? Опитвам се! :x
0y7ofCon7roL
08-23-2010, 09:54
Абе ай стига глупости вече с тия килограми...... ако съм 50 кила обаче дойда с най-новия Benz SL65 amg да те забера от вас и като влезнeш в колата да те удари миризмата на най-новата колекция парфюми на Dolce&Gabbana , от там да завъртим гуми към мола да ти купя две три парцалчета (ама маркови) след тва двечера да мръднем към NIGHT FLIGHT да поръчам една бутилка Johnnie Walker Blue Label (към 1000 1200 лв е бутилката) и на всичкото отгоре да замервам цяла вечер кака ти Андрея с 50-ачки и накрая на вечерта като те закарам в къщи(Лозенец естествено) и още като отключа вратата и да те лъхне миризмата на "кореком" дали още ще си мислиш че съм 50 килца че съм тапициран скелет ?...или по-голямата част от момичетата които пишат тук гащите ще им паднат самички и на другия ден ще разправят на приятелките си колко са влюбени
0y7ofCon7roL
08-23-2010, 10:40
То с милионите всеки знае, въпроса е без :-D Грешка, жените искат да бъдат с момче което да им дава самочувствие значи въпросът трябва да е кой им дава повече самочувствие, примерно 75 килограмовия тюфлек който бачка като бензинчийче и всяка вечер ти изпушва цигарите щот не мое да си купи или 50 килограмовото момченце дето харчи парите на "татка" си или пък са го бутнали някаде да взима по 2 бона заплата, Та кое дава по голямо самочувствие на жената килограмите или паричките :wink:
anonimchetou
08-23-2010, 12:03
да, и приятелят ми е такъв.. (е не е някаква клечка ) Аз пък не мога да си представя да ходя с някъв огромен и мускулест.. Просто не ми харесва изобщооооооооооо :х
epicfailbg
08-23-2010, 13:14
Извинявам се за грубото ми мнение , но дефакто това няма никакво значение. На 2ра или 3та страница един потребител се беше изразил по следният начин : "любовта е сляпа" , не цитирам точно , но общо взето това искаше да каже. Както и да е.
по темата : за мен това няма никакво значение! Както и да е...
Попринцип не обичам хилавите..извинявам се за израза, но така си е ... Просто или трябва да съм много ама много влюбена в характера му за да не се съобразя с тялото .... не и ако е 40 килограма с мокри дрехи ...! Лично аз предпочитам малко по-мусколестите ии по пухкавките ... :-D
Попринцип не обичам хилавите..извинявам се за израза, но така си е ... Просто или трябва да съм много ама много влюбена в характера му за да не се съобразя с тялото .... не и ако е 40 килограма с мокри дрехи ...! Лично аз предпочитам малко по-мусколестите ии по пухкавките ... :-D
ами 80-85 килограма без дрехи?
излагааа Johnnie Walker Blue Label Цена: 299,00лв
излагааа Johnnie Walker Blue Label Цена: 299,00лв
а?
0y7ofCon7roL
08-25-2010, 04:34
излагааа Johnnie Walker Blue Label Цена: 299,00лв Не знам кой "излагааа" ама ти казваш цената от магазина колко е, а аз не съм писал че ще го пием в къщи http://www.pic4ever.com/images/bad_boys_20.gif сам си направи сметка колко ще е при положение че обикновеното red label-че скача от 19 лева в магазина до 50 60 лв в бара http://www.pic4ever.com/images/vahidrk.gif
HellRose
08-25-2010, 05:51
зависи
Емии може.. ама да по висок от 1,75см ;дд
195 става ли ?
195 става ли ?
Става ;дд
Anonimys
08-25-2010, 21:22
Аз лично харесвам слабичките и високите, сега хилави не баш. Смисъл, не искам някакъв пич само кокали.И като седна напримерно на коляното му вместо аз да му ръбя, той да ми ръби на мен.. (тва е най-малкото) , а някоя от вас спала ли е с хилаво момче..? Не ви го пожелавам :grin:
195 става ли ?
Става ;дд
А така и на колко години си ?
195 става ли ?
Става ;дд
колко ми даваш ? ;дд
195 става ли ?
Става ;дд
колко ми даваш ? ;дд
по снимката ли ... 13 ... ама ми се ще поне 15-14 ...
195 става ли ?
Става ;дд
колко ми даваш ? ;дд
по снимката ли ... 13 ... ама ми се ще поне 15-14 ...
Ами 14 съм ... снимката е доста стара и е качена заради едно момче защото му бях казала да ми качи някоя че аз немога :D и тои качи тази .. ;д в профила имам нови .. ;д
Awesomness яко си у филма в кой век живееш?
Tова пък с века какво общо има с коментарите й?Аз съм на абсолютно същото мнение като нея.Изобщо не харесвам разни хърбави момчешки телца,които като видя и чак ми става гадно.Не мога да ви разбера пък Вас,останалите,които предпочитате такива момчета,които тежат с 2-3 кг (най-много)повече от Вас.Супер смешни са ми,особено онези,които са супер слаби и високи,лепнали едни коремни плочки и дотам.След това ми се правят на голямата работа и сила.Айде моля ти се...Такива "силни мъже" съм тествала не веднъж и се е видяло,че са по-малко издръжливи от мен(говоря специално за момчета,които тежат колкото мен,слаби колкото мен,но се мислят за най-силните...).Един такъв дори не може да ме вдигне,пък какво остава,ако ми трябва някаква помощ.
Всеки сам си избира човека до себе си.Аз само казвам какво мисля по темата ;)
Еми в такава ситуация и да има мусколи като му дойдат 5-6 човека да не би да ги набие??...Знам сега "яките здравеняци" ще се обадят и ще кажат нещо от сорта на "Леле братле ако бях аз щях да им смачкам главите на сичките".ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО С ГЛАВНИЯ МОЗЪК НЕ СТЕ ДЖЕКИ ЧАН ИЛИ БРУС ЛИЙ !!!
Пича може само да се надява да не ги закачат заради външния му вид...
XxAdrianaxX
08-25-2010, 22:07
Ами аз попринцип харесвам слабичките момчета.. :) :) иначе аз съм 50кг и повечето са мн по тежки от мен.. няма опасност да тежи колкото мен?!
krisbeto
08-25-2010, 22:45
Ето ви готино мъжко тяло и не само . 8)
ето ви хилав
Кое е по-готино а а а ?[/quote]
има енда мааааалка подробност :Д , 1вите два линка са на мъже поне на 25-27 години :) как искате 15-20 годишно мом4е да с тяло като вин дизел , след като физи4ески не е сазрял за такова телосложение ? другото което , понеже още нямам аватар, лично аз сам на 20 години (официално от днеска :D) тежа около 65кила и без проблем мога да носа на раце гаджето ми - тя е около 49-50 кила или приятеля на маика ми , които е кам 85 кила ... не говора за 10-15 секундно носене , просто тва 4е нямам бицепси като 4и4о вин не зна4и 4е нямам силата да носа на раце момиче или няква вещ :) доста хърбави хора са по силни от тия дет загряват у фитнеса с 100 килограмова 6танга :) не го казвам за6тото сам кекав , а за6тото аз мога да направа 25 набирания на лост и да дигна моето тегло , а приятеля ми които уж блъска редвно на фитнес неможе да направи 5... също така до сега не сам имал проблеми с опазване на гадже от некои мачо .... или от местене на мебели ... сиг щот и аз израстнах на село или ддз :| колкото до секса , ми важното е 4е мойто гадже е задоволено нищо 4е нямам ясно изразени и големи мусколи :P така 4е преди да давате примери за кекави мом4ета или каквото и да е било 1во помислете... безсмислено е да сравнявате 17-18 годи6ни лапета с холивудски певци или актиори като дизел ... дайте пример с приятели като сте толкоз отворени ...
П.С.
сори че ги няма линковете ма туко що се регистрирах и още нямам право да поствам линкове :|
rali4ka1
08-26-2010, 07:34
Нямам претенции към тялото на момчетата.Това дали има мусколи или не изобщо не е важно.Какво като някой се е напомпал до неузнаваемост като няма грам мозък в главата си,и не излиза от фитнеса.И какво като друго момче няма мусколи,но се държи като истински мъж.Има и нещо друго.Фитнес маняците се тъпчат с какви ли не химикали,които водят до смущения в някои части(сещате се за кои).
Ми май не толкова..не знам..
Аз хилав ли съм XD
е къв да си :D
иначе по темата алеко го е казал - разни хора,разни идеали(жените не се различават много от хората 8-) и в този ред на мисли естествено има и такива,които харесват по слаби и дори ми се струва ,че тенценцията нараства.
rali4ka1
08-26-2010, 08:28
Мусколест мъж.Хилав секс. :D
Biskfitka
08-26-2010, 09:27
Мусколест мъж.Хилав секс. :DГлупости 8-)
Backspace93
08-26-2010, 13:03
Стига да не е по-хилав от мен O:)
YouDontKnowMe
08-26-2010, 19:55
Падам си по хилави и нормални (пак слабушанчета, но да има малко релеф, не много), и задължително над 1.80 (да не кажа 1.85). Падам си по високи и стройни мъже.
georgi499
09-20-2010, 14:35
голямо обяснение..
Леко пълнички :-P Хилавите никак не ме радват :razz: kato mene li da e http://www.impulse.bg/georgi499
LifeFitness0
09-20-2010, 14:49
голямо обяснение..
Леко пълнички :-P Хилавите никак не ме радват :razz: kato mene li da e http://www.impulse.bg/georgi499 :razz: :razz: :razz: Ходи в гепи ме! :lol:
georgi499
09-20-2010, 14:51
голямо обяснение..
Леко пълнички :-P Хилавите никак не ме радват :razz: kato mene li da e http://www.impulse.bg/georgi499 :razz: :razz: :razz: Ходи в гепи ме! :lol:що ?
LifeFitness0
09-20-2010, 14:58
100% съм сигурен ,че искаш или комплименти или запознанство с някое момиче...
georgi499
09-20-2010, 15:01
100% съм сигурен ,че искаш или комплименти или запознанство с някое момиче... и от каде позна искам да знам дали съм хилав кво толкоа
petersl55
09-20-2010, 17:40
Според мен момичетата трябва да са слабички и стройни..а момчетата да имат атлетични тела(в никакъв случай буци)..туй е работата..
..ама всеки си има предпочитания де..
Ами зависи не може всички да са спортен тип.Ама хилави ,колко да са хилави,все пак не толкоз като излези от Освиенциум. Александра, използвай малко по - прости думи :D
Е,най-важно е какъв е човекът...до момента не е имало хилаво момче, което да е събуждало някакви желания в мен, но никога не се знае :)
FoXyFir3
09-21-2010, 18:25
Мацките дето чакат "рицарят на бял кон" с идеалния характер, бицепс колкото свински бут, уй 25 санта и фирмата "Самсунг" на баща си..еми ша има да чакате :razz: :razz: :razz: ша ва намерят на някоя пейка след 20 години някви археолози как още чакате 8-) Кифли на по 16/17 години искат момче на същата възраст с тяло на някав култорист :shock: егаси филма 8-) хората много на кратко са обяснили как стоят нещата "Никой не е идеален докато не се влюбиш в него"а тия дето пишат, че като ходят насам натам с гаджето някви мачовци ги закачат :lol: мале ще се напикая от смях :lol: :lol: :lol: тва, че човек е слаб физически не значи, че е слаб и психически а от личен опит знам,че слаб и умен е по-добре от колкото силен и тъп :wink: а сега до вкус всеки си има предпочитания но има 1 много мъдра мисъл,че любовта е сляпа а тия дето пишат к'во предпочитат и к'во не просто не са срещали истинска любов 8).Сега за секса (се пак за тва говорим нали :D ) според мен може да има значение но чак да не може да вдигне 50 км момиче вие за момчета ли говорите или за шимпанзета аз такова момиче мога да дигна без проблем а съм 170см 55/60 килограма (на 15 съм) да си режа ли вените вече? 8-) 8-) 8-) или да изчакам да видя как ще се развия следващите 5 години :) :| .Oф да ви имам акълите аз на вас разбирачи... бая се пойспотих да го напиша тва дано някой го прочете :-D Аре сичко хубу
Greennight
09-21-2010, 19:36
ОМФГ вие си мислите,че ако едно момче е 1.70 високо и тежи 65 кила значи е някво аноресично :shock: Хич не е така! аз съм 1.78 и съм 67 кила и мога да ви кажа,че даже трябва да сваля още 1-2 килца за да ми се оформят мускулите като хората!!!!
CircleOfPain
09-21-2010, 19:43
Ами като не си влязъл в пубертета и неможеш да изградиш нормална мускулатура, нормално е да искаш да сваляш че да ти се поакжат мускулчетата :razz:
Некви смешки с гръб колкото талията и плочки колкото бобени зърна :shock:
FoXyFir3
09-21-2010, 19:47
CircleOfPain аре покажи твойто тяло на аполон ве машино?!
CircleOfPain
09-21-2010, 20:22
Пишете ми на лично който иска :oops: :razz:
каквото и да е, със сигурност е по-добре от 55-60кг при ръст 170 :grin: :razz:
да. харесвам по салби .. но нормално слаби :oops:
Мацките дето чакат "рицарят на бял кон" с идеалния характер, бицепс колкото свински бут, уй 25 санта и фирмата "Самсунг" на баща си..еми ша има да чакате :razz: :razz:
на глас се изхилих :razz:
ImmortalTechnique
09-22-2010, 13:27
Към всички хилавяци, почвайте да ядете и спортувайте. Много ясно, че мацките ще харесват оформени и стегнати пичове, а не хърбите. Еманципация и тем подобни глупости, тва им е наследено генетично. По-силният мъжкар винаги е обирал добрите женски, защото генетичния му материал е по-добър за запазване на потомството. По-същата логика момчетата харесваме високи жени (пропорционално развити естествено) с големи гърди.
"Мускулестите млади мъже имат шанс да си намерят повече сексуални партньорки от по-малко изваяните представители на силния пол, предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от изследване на специалисти от Калифорнийския университет в Лос Анджелис.
Данните от проучването показват, че мускулите на мъжете въздействат така, както пищните опашки на пауните - привличат женски екземпляри, търсещи полово зрели партньори.
"Жените са предразположени да харесват мускулести мъже", казва авторът на изследването Дейвид Фредерик. "
Това е толкова елементарно, че няма накъде повече.
Казано по-просто: всички яки тупалки си падат по нацепени батки а.к.а. машини. Другите са льольовци или дрогари. При по-внимателен анализ могат да се разслоят на подгрупи, но в общи линии това е. При прием на качествена химия и стабилна храна (което означава, че трябва да има и наличен финанс) един средностатически льольо може да мутира в нацепена батка. Ето защо нацепената батка до голяма степен е символ и на финансова сигурност, освен физическа такава, докато за другите категории обратната връзка не винаги е вярна
:lol: :lol: :lol: Настрана от шеговития тон сичко казано горе, го имам предвид сериозно. Или наистина не сте забелязали, че фитнес зали никнат под път и над път и вече куцо-кьораво-сакато дига железа? За всички предпочитащи Дота пред щангите - време е да се замислите, че ще я карате на само на дота и юпорн :lol:
ImmortalTechnique
09-22-2010, 13:30
Ако нямаш ръка поне 38-40 санта не се класираш за яките тупалки. Това е горчивата истина бойс
FoXyFir3
09-22-2010, 13:44
Горчивата истина е да отиваш при пауните и другите животни да блъскаш железа тъпчи се с к'ви ли не боклуци пък главата да ти седи празна и ще видя като ти исъхнат "напомпаните" мощни ръце к'во ще прайш разглезено богаташче такова.Не ти решаваш кой как да живее и не ти си центъра на вселената..Но к'во да ти обеснявам като IQ-то ти е стайна температура :smt018
roshkors
09-22-2010, 13:57
Радвам се, че съм от атлетичните типове след толкова много мнения :P
FoXyFir3
09-22-2010, 14:01
Няма лошо да тренираш и да поддържаш добра форма, а ако имаш и релеф супер, но да се тъпчеш химия и да се хвалиш с паричките на тати :smt078 ...
CircleOfPain
09-22-2010, 14:42
ImmortalTechnique главта си слагам че си от Бургас :D
Не е задължително да се тъпчи с боклуци за да има хубаво тяло, може по естествен начин или с хранителни добавки... а.к.а. анаболи сред незапознатите хилки и дебеланковци :razz:
FoXyFir3
09-22-2010, 14:53
"Не е задължително да се тъпчи с боклуци за да има хубаво тяло, може по естествен начин или с хранителни добавки" С т'ва съм съгласен :) но "При прием на качествена химия и стабилна храна (което означава, че трябва да има и наличен финанс) един средностатически льольо може да мутира в нацепена батка." :smt097
CircleOfPain
09-22-2010, 14:57
То с личи че момчето е умствено ограничено, самия факт че изпозлва бургаски лафове дето ги знаем от 100 години показва нисък интелект и липса на креативност :grin:
Сега не забравяй да споменеш че адидас е бог на безсмъритето, БМВ-то е колата на безсмъртните а татос на врата ти дава 20 бонус точки живот :razz: :razz: :razz:
http://www.vbox7.com/play:a5655ba5 - ето източника :lol:
ImmortalTechnique
09-22-2010, 15:22
Личи ли си е калъф? Хахах. Мноо си зле честно! Искам да ти кажа само, че имам висшо и говоря перфектно 2 езика освен български. А ти сигурно учиш в някой техникум :razz: :razz: Освен това момичетата ви го казаха, а сички се обидихте щот се виждате в огледалото кво представлявате :D :D :D
А и Дота цъкаш сигурно по цял ден налии :-P :lol:
Личи ли си е калъф? Хахах. Мноо си зле честно! Искам да ти кажа само, че имам висшо и говоря перфектно 2 езика освен български. А ти сигурно учиш в някой техникум :razz: :razz: Освен това момичетата ви го казаха, а сички се обидихте щот се виждате в огледалото кво представлявате :D :D :D
Е тук малко се изхвърли ... не казвам че нямаш всичко което описа ... но това не значи нищо, защото въпреки 2-те висшета и говоримите езици ... не си успял да научиш родния си език: "сички"кво"висшо"щот"кво"
ImmortalTechnique
09-22-2010, 15:30
Не съм на изпит :D Нито пиша контролно, нали се сещаш? Пиша нарочно така, защото ми е по-лесно, а и е форум все пак. Но знам къде се слага пълнияТ член, за разлика от много от вас. :D
Айде стига спам, а?
CircleOfPain
09-22-2010, 15:34
А и Дота цъкаш сигурно по цял ден налии :-P :lol:
1-уча в математическа гимназия
2-не играя компютърни игри от доста време
3-съгласен съм че момичетата харесват мускулести момчета, не съм съгласен за глупостите които изприказва за химията. Тези неща си ги копирал от това малоумно клипче http://www.vbox7.com/play:a5655ba5 (към края)
4-Тренирам спортове от 2ри клас (карате, после пуване, баскетбол, после карате 3 години и от скоро мма, от няколко години ходя на фитнес)
5-189см/85кг :smt098
ImmortalTechnique
09-22-2010, 15:50
По-тежък съм от теб :-P
CircleOfPain
09-22-2010, 16:00
1 Боли ма фара :razz:
2 Ако си като топка мускули/четирикрилен гардероб неочаквай голямо женско внимание
3 20те (може и повече да са ) ти % мазнинки си казват думата :razz:
ImmortalTechnique
09-22-2010, 16:08
Не са 20 %, а 10. Освен това на ръст съм колкото тебе, тъй че и мен ме боли фара :P
Нещо друго искам да отбележа, живял съм в чужбина и там такъв повсеместен стремеж на младежите да мутреят и да са напомпани няма. Нито пък на момичетата да изглеждат като фолк турбини. Явно е явление, присъщо за нашите балкански географски ширини.
И не знам защо винаги свързвате това кой колко тежи с боеспособност. :) Други неща също толкова важни има, така че не прибързвайте..
Mда, аз тренирах джудо с баща ми и бокс с на един приятел баща му, който е 3-пъти световен шампион в аматьорската лига за 80-те. Не съм от най-здравите. Потдържам тяло, но не се вманячавам да правя ръце по 50-60 см. И 20 кг да съм.. вадя си разрешително за патлак, и нека 100 батковци дойдат :)))
пп- 2-ма англичани лятото в Съни Бийтч, ме помислиха за много слаб... давах репорти после, защо единия бил със счупено чене, а другия с фрактура на главата :)
PyCoKoCkA93
09-22-2010, 19:39
Твърдо не!!!Харесвам по-закръглени момчета,с мръвчица и с коремче,без плочки и мускули-сравнително хубави са за гледане,но не и за пипане :razz: :-D :P :-P
CircleOfPain
09-22-2010, 20:30
Твърдо не!!!Харесвам по-закръглени момчета,с мръвчица и с коремче,без плочки и мускули-сравнително хубави са за гледане,но не и за пипане :razz: :-D :P :-P
прати си скайпа на лично :oops: :razz:
DarkTemplar
09-22-2010, 20:33
Тука стана тема за хвалби и зарибявки. (facepalm)
noname17
09-22-2010, 20:48
Правя тази тема от любопитство и защото вече има тема дали се харесват пълни момчета.
Къде има такава тема аз не съм срещал. :-o
petersl55
09-22-2010, 20:48
Е тва момче да не ходи на фитнес :? леле....момиче да не ходи - може в някои случай ,ама момче поне 2 пъти в седмицата трябва .. :smt017 ..еб*х т'ва време.еб&х тия пари форма трябва да се поддържа..
bybit0o0
09-22-2010, 22:18
по принцип на някои им отива да са хърбавички и им седи яко..но никой от тези , които познавам и са хърби биха ме защитили както трябва пред един мускулест пич да кажем...друго си е мъж на място със силни ръце и най-вече готов да се жертва за приятелката си...квото и да си говорим..ако е 60 кила няма да има смелостта :)
не държа да са мускулести.. и ест не някви супер кльощави ..
DarkTemplar
09-22-2010, 23:21
Мускулестите респектират основно с визия, иначе ако се стигне до бой, някой жилав и кокалест е доста по-неприятен.
SolemnityOfDeath
09-22-2010, 23:27
Е тва момче да не ходи на фитнес :? леле....момиче да не ходи - може в някои случай ,ама момче поне 2 пъти в седмицата трябва .. :smt017 ..еб*х т'ва време.еб&х тия пари форма трябва да се поддържа..
Ахахахаха
Темпларе - прав си. Стегнато и жилаво тяло, което дори може да изглежда хърбаво на пръв поглед е същински ужас в бой, стига да е както трябва тренирано. Нищо, че няма 342423423 санта ръка.
Брат ми е супер кльощав, но си нямате и представа колко е силен :o Супер жилав е, сила хич не му липсва а дори не тренира! Така че силата не се определя главно от това колко си напомпан...
Иначе аз си падам по спортни натури. Нормално телосложение с /поне/ леко оформени мускулчета и плочкиии :D
DarkTemplar
09-23-2010, 06:43
^Нормално, хубавите момичета (че и жени) си имат изисквания. :)
Greennight
09-23-2010, 06:55
Тук не говорим за анорексици,иначе да,хилавите момчета дето на пръв поглед особено през дрехите изглеждат хилави и имат малко мускули,но нямат грам мазнинка,обикновено са яки като миньорска кирка и като тръгнеш да се биеш се едно биеш по кварц....
CircleOfPain
09-23-2010, 18:37
Булшит
Познавам състезатели по кикбокс дето са 65кила и могат да ви развинтят тиквите ама те са единични случаи :lol:
JakesInsanity
09-24-2010, 08:02
Ами щом заговорихме за сила - всичко зависи от техника, издръжливост, и като цяло - акъл :) не от мазни килограми и химия, чийто ефект е само колкото за външен вид, избиване на комплекси, главно от малка пишка.
А като стана дума, доказан факт е че нормалните и по-слаби момичета имат най-големи пениси. Природата си знае работата :D или някакъв "мачо мен" лъскав с 5 вдлъбнатини по тялото (химични плочки) за шоу и колкото да се фръцкат пу7ките с него, обаче в леглото с малка чурка, или нормално момче което също може да блесне с нещо повече ама и с голям паток :grin:
GreenFairy
09-24-2010, 08:09
^ И сега всички мацки ще почнат да налитат на кльощави момчета с надеждата за голям член...
JakesInsanity
09-24-2010, 08:13
Едва ли :) мацките гледат външния вид и не мислят за тва кво се крие под него (нищо, обикновено). Както правим и ние с ефтините курабии :)
Има си хора за любов и сериозни връзки, има си и ефтини к~рволяци и химични бабанки за друго.
Ами щом заговорихме за сила - всичко зависи от техника, издръжливост, и като цяло - акъл :) не от мазни килограми и химия, чийто ефект е само колкото за външен вид, избиване на комплекси, главно от малка пишка.
А като стана дума, доказан факт е че нормалните и по-слаби момичета имат най-големи пениси. Природата си знае работата :D или някакъв "мачо мен" лъскав с 5 вдлъбнатини по тялото (химични плочки) за шоу и колкото да се фръцкат пу7ките с него, обаче в леглото с малка чурка, или нормално момче което също може да блесне с нещо повече ама и с голям паток :grin:
ти с такива ли излизаш?
DarkTemplar
09-24-2010, 09:56
^Само мен ли ме притеснява твърдението, че момичета имали пенис? :-o Ladyboys? :D
^Само мен ли ме притеснява твърдението, че момичета имали пенис? :-o Ladyboys? :D
Да де ... за това го направих дебело :Д може да харесва ... дебели ... и кУрави ... :Д чак седя такъв и го четох сигурно 3-4 пъти, да се убедя че пише момчета ... е да ама не ... пишеше момичета :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: javascript:emoticon(':razz:'):shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
GreenFairy
09-24-2010, 19:27
Брат, аз това въобще нямаше да го забележа, ако не го беше подчертал... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sabaton94
09-24-2010, 19:36
Ей, аз хем не си падам по дебели мацки, хем не ща да имат пишка, още повече пък по-голяма от мойта, кво да прая? :razz: :razz: :razz:
Greennight
09-24-2010, 21:31
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
golqmumnik
09-24-2010, 22:17
Хилавите момчета - на сапун 8)
noname17
09-24-2010, 22:34
А пухкавите к'во ги пра'им ;)
JakesInsanity
09-25-2010, 07:19
И аз нямаше да забележа ако не бяха 500-те коментара след това :D
Хилавите момчета - на сапун Cool
А комплексарчето да се връща в циганската мааала 8)
ти с такива ли излизаш?
Майка ти беше единствената такава с която излязах...
И аз нямаше да забележа ако не бяха 500-те коментара след това :D
Хилавите момчета - на сапун Cool
А комплексарчето да се връща в циганската мааала 8)
ти с такива ли излизаш?
Майка ти беше единствената такава с която излязах...
И след това сигурно те е болял задника 2 месеца ... комплексар .. той си мечтае за мъже, после ние му виновни и вече се пали ... ако са ти слаби нервите цепеняк такъв тегли си хикса горе на прозореца ... или най добре си тегли ножа, ще направиш услуга на всички ни
addicted97
09-25-2010, 09:37
Аз мисля, че харесват такива момчета.Преди време с една моя приятелка се виждахме, но незнам как стана това, че да я привлече едно "момченце" с една година по малко от нея и беше някакси грозно. Такова хубаво момиче да ходи с това малко "пишлименце" просто не можех да си го представя ! :smt021
noname17
09-25-2010, 10:41
Правя тази тема от любопитство и защото вече има тема дали се харесват пълни момчета.
Къде има такава тема? да я видя
CircleOfPain
09-25-2010, 10:46
Тази тема е вече 17 страници и е направена преди около месец... Тогава имаше тема за пълните момченца. Доволни ли сте? Ако искате потърсете назад!
Rebirthing
09-25-2010, 15:23
Не харесвам хилави мъже, но още по-малко харесвам мъжете тип "културисти" едва ли не.
мне,ако са високи и слаби-да :)
SEXTRAVAGANTE
09-26-2010, 17:42
Едвали има момиче на което да не и потичат лигите щом види изваяните бицепси , широките рамене , напомпаните гърди , стегнатото мъжко дупе , и релефните плочки. Всичко обаче трябва да е в рамките на нормалното.......за мъж идеалната пропорция трябва да е: примерно - ръст 180см / 75 кг най - много 85 . от там нагоре сичко е излишно....
Ами аз лично харесвам всякакъв тип,защото това което ме привлича в един мъж е лицето :) дали е хилав или мускулест не го прави по малко или повече мъж :)
Kurdokolenko
09-26-2010, 21:34
ръст 180см / 75 кг най - много 85 . от там нагоре сичко е излишно....
Значи я да си режа 12-13см от ръста и да сваля 20 кила, а :D :razz:
Little_Lady93
09-26-2010, 21:41
При мен привличането идва истински когаот опзная човека, не си ги избирам толкова по външен вид... знам, че е странно, но пък аз се радвам, че е така
DeathRogue
09-27-2010, 09:30
А пухкавите к'во ги пра'им ;)
Свинска мас...
TeenageDream
09-27-2010, 16:42
Едвали има момиче на което да не и потичат лигите щом види изваяните бицепси , широките рамене , напомпаните гърди , стегнатото мъжко дупе , и релефните плочки. Всичко обаче трябва да е в рамките на нормалното.......за мъж идеалната пропорция трябва да е: примерно - ръст 180см / 75 кг най - много 85 . от там нагоре сичко е излишно....
Само за ръста не съм съгласна. Не мога да изляза с момче, високо 180см, а аз с токовете да се вея над него. :D Иначе другото е добре описано. 8)