View Full Version : ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
titinkaa
03-18-2011, 16:39
6Ок мерси,май ще е най-добре да не ям междинно.
ani942942
03-18-2011, 16:41
6Ок мерси,май ще е най-добре да не ям междинно.
Не бе ядки или някой зеленчук може ...Гледай да ядеш през 3 4аса
brutaLxxbunny
03-18-2011, 17:06
90 дневната диета е супер,но нещо май няма да успея...
Мисля да продължа да си закусвам с плод,на обяд салата,а за вечеря кофичка мляко + тичане и упражнения.Дали е добре?Искам да сваля над 5 кг,в момента съм 170 - 58 кг. и проблемът ми е в корема :(
Не е !!! Това са адскии малко калории... така освен да си забавиш метаболизма нищо друго няма да постигнеш и после като си минеш на нормалното хранене ще качиш още повече :? Тялото ти , за да функционира се нуждае г/д от 1500 ккал , а с това меню ти приемаш по-малко от 600 ккал :?
Можеш ли да ми предложиш някаква друга такава?Гледах тази на titinkaa...Аз се отказах от 90 дневната просто,защото личната ми лекарка ми се скара и каза,че все още не ми е време за такива сериозни диети.
ani942942
03-18-2011, 17:15
Да разбира се ....мм на колко си всъщност :)
scrooper
03-18-2011, 18:19
Можеш ли да ми предложиш някаква друга такава?Гледах тази на titinkaa...Аз се отказах от 90 дневната просто,защото личната ми лекарка ми се скара и каза,че все още не ми е време за такива сериозни диети.
Тя хубаво ти се е скарала, но това, което имаш намерение да ядеш, е по- вредно от 90 дневната...
brutaLxxbunny
03-18-2011, 19:01
Да разбира се ....мм на колко си всъщност :)
Почти 15.
ani942942
03-18-2011, 19:37
Малка си за НВД .. За мозъка на човек е необходимо поне 50г въглехидрати ... Ти си подрастваща и трябва да ядеш приблизително 100 (за да не пълнееш) ..но поне гледай да си ги набавяш от полезни храни :)
Засега диетата върви добре :) Досега съм пила едно кафе и си направих 30мин аеробика и сега мисля да хапна 1 кисело мляко :P
titinkaa
03-19-2011, 09:42
Още съм на 90-дневната,и няма да я спирам,кантара се раздвижи и съм свалила 1,400кг :)
iiordanova
03-19-2011, 10:24
Аз почвам лятно стягане.
Тази седмица мисля да направя една диета , да се пречистя малко.
Гледам да се храня здравословно , спортувам. Гледам да не ям вечер. Но от време на време си правя някоя по-драстична диета.
Искам да сваля около 5 килограма до лятото , не че ми личат , напротив. Но някак си се харесвам по-слаба.
vagarious
03-19-2011, 10:25
titinkaa колко време вече си на 90-дневната ?!
На мен днес ми е 5ти ден, като вчерашния просто не беше никак плодов,но по условие - продължавам. :wink:
titinkaa
03-19-2011, 11:07
^Еми днес ми е 13-я ден.На белтъци съм.
З-ябълка
О-Краставица,домат+сирене и 2 сварени яйца.
В-салата+пилешко бутче
Здравейтее..
Какво мислите за лунната диета? :)
billytalent
03-19-2011, 11:15
При 90-дневната има някакви периоди на голям застой.
Във втория цикъл бях свалила само 2 кг. и мислех да я спирам и точно след втория воден паднаха цели 3 кг.
Така че и да не сваляте не се отчайвайте.
Аз съм супер доволна че ми промени навиците на хранене, защото преди менюто ми беше ужасно.
смятай колко е здравословна тая диета да свалиш 3 кила извъднъж и тук е мястото да се замислиш дали са сланинки :smt017 или нещо друго, но ваша си работа
смятай колко е здравословна тая диета да свалиш 3 кила извъднъж и тук е мястото да се замислиш дали са сланинки :smt017 или нещо друго, но ваша си работа четох,че Лунната диета прочиства организма от токсините и задържаната вода.
:-o
vagarious
03-19-2011, 11:23
При 90-дневната има някакви периоди на голям застой.
Във втория цикъл бях свалила само 2 кг. и мислех да я спирам и точно след втория воден паднаха цели 3 кг.
Така че и да не сваляте не се отчайвайте.
Аз съм супер доволна че ми промени навиците на хранене, защото преди менюто ми беше ужасно.
Да,мойте хр.навици също се промениха значително.А и си свалям - бавно,но славно. :grin: :)
смятай колко е здравословна тая диета да свалиш 3 кила извъднъж и тук е мястото да се замислиш дали са сланинки :smt017 или нещо друго, но ваша си работа четох,че Лунната диета прочиства организма от токсините и задържаната вода.
:-o
говоря за 90 дневната, за лунната знам
Интересно, кое при 90-дневната диета е нездравословно?
Като се има предвид, че не се лишаваш от абсолютно никаква храна, не е нужно да ядеш до 5 часа и то само по 1 кофичка мляко на ден, примерно както повечето пишещи тук правят, за да отслабнеш.
Приемаш плодове и зеленчуци всеки ден. Месо, ядки и т.н.
Аз за себе си изчислявах по една таблица и приемах на ден около 1500 калории, което е перфектно за мене лично и то без да се лишавам от каквато и да е храна и без никакво ограничение на порциите.
Като се има предвид, че не се лишаваш от абсолютно никаква храна, не е нужно да ядеш до 5 часа и то само по 1 кофичка мляко на ден, примерно както повечето пишещи тук правят, за да отслабнеш.
Аз за себе си изчислявах по една таблица и приемах на ден около 1500 калории, което е перфектно за мене лично и то без да се лишавам от каквато и да е храна и без никакво ограничение на порциите.
няма смисъл да спорим, всеки има гледна точка, аз казвам, че диетата не е здравословна, сваляш кг, после спираш и после извъднъж сваляш 5 кила, кое му е здравословно? поносимото за организма е мах 1 кг на седмица говоря за постепенно сваляне, не за периоди на застой и задържане и не знам си още какви периоди, като спреш диетата и почнеш да се тъпчеш както преди и пак ще качиш.
Ambrosia
03-19-2011, 20:14
Някой да е чувал или да знае дали има странични ефекти от тази 90 дневна диета?Като например обриви?
vagarious
03-19-2011, 20:30
Не съм чувала,но по МОЕ лично мнение - диетата/режимът няма да е причина за обрив,освен ако ти нямаш алергия към дадена храна.Със или без 90 дневната -ядеш ли нещо,което не ти понася, ще се получи страничен ефект.Но като цялоо .. мне,не мисля.Просто се яде разделно,а не нещо определено,нещо особено или сложно. :) Но не знам все пак,МОЕ мнение е. :)
Little_Lady93
03-19-2011, 20:38
Понеже са ме питали 2 момичета, макар и със закъснение отговарям - тежа 40 кг. Не казвам че имам лошо тяло. Но винаги има с какво да се подобри. Искам да се стегна и да махна целулит и такива неща - затова са 2те седмици на плодове. Аз си се чуствам добре на този режим, кат осе има впредвид, че го правя над 1 година
titinkaa
03-20-2011, 06:31
няма смисъл да спорим, всеки има гледна точка, аз казвам, че диетата не е здравословна, сваляш кг, после спираш и после извъднъж сваляш 5 кила, кое му е здравословно? поносимото за организма е мах 1 кг на седмица говоря за постепенно сваляне, не за периоди на застой и задържане и не знам си още какви периоди, като спреш диетата и почнеш да се тъпчеш както преди и пак ще качиш.
^Не съм съгласна с теб,защото миналия път като я спазвах и като я свърших,си ядях като преди,смесвах всички храни,и не съм си върнала килограмите.
Искам да попитам , знам че е мега вредното, но ако ям плодове и пия чай ии карам велоаргометър, ще мога ли за 3 седмици да сваля 10 кг ?
Спирала съм диетата и какво?!
Не съм върнала и кг. от сваленото ама обичаме да говорим наизуст и то без да сме запознати.
DesSsi- не искам да се заяждам с тебе, но от доста време пускаш подобни теми как за определен период да свалиш определени кг.
За всичкото това време можеше да си намериш подходящия за тебе режим и до сега първите резултати щяха да са на лице.
Това, което си решила в момента да правиш си е чисто самоубийство, но твоя воля.[/b]
karamelcheto92
03-20-2011, 19:19
И аз почнах 90-дневната диета днеска ми беше втори ден
ReNityYy
03-20-2011, 19:58
Амии аз... на 15 години съм. Искам да сваля 8 кг - сега съм 57, а искам да стана 49. :) От една седмица се опитвам да спазвам диета, но ми липсваше волята. Тъкмо успях 1 ден да издържа, като за мен първият ден е най-труден, и майка ми реши, че трябва да се храня повече и два дена ме тъпче... Както и да е... Сега съм твърдо решена и от утре почвам да отслабвам. Ще ходя 3-4 пъти седмично на фитнес и след 2-3 седмици ще ви съобщя резултатите. Няколко пъти съм опитвала и съм се проваляла, но този път ще е различно. Изключително много се възхищавам на хората, които имат волята и успяват да постигнат тялото, коeто желаят. :-) Надявам се сега и аз да стана една от тях. :-D
tonittaa
03-21-2011, 10:25
аз реших да се откажа от тестеното, газираното, пърженото, сладкото [трудно, но ..] и изобщо от всякакъв вид боклуци. Не си поставям супер строг и определен режим, защото ми е трудно. Искам да сваля около 5 килограма, като се стопли времето пак почвам да тичам. Постоянно се движа пеша, на ден вървя най- малко 3 часа общо- взето.
Днес, като за първи ден менюто ми протече така за сега:
7 и 30- кафе с мляко без захар
9- 2 банана и кисело мляко
11- ябълка
13- 2 варени яйца, 1 домата, половин краставица
сега смятам да си сваря един билков чай, а за вечеря може би ще си хапна каквото направи мама, ако пък прави нещо пържено, ще си сваря супа или ще си хапна салата.
:)
tonittaa
03-21-2011, 10:46
Амии аз... на 15 години съм. Искам да сваля 8 кг - сега съм 57, а искам да стана 49. :) От една седмица се опитвам да спазвам диета, но ми липсваше волята. Тъкмо успях 1 ден да издържа, като за мен първият ден е най-труден, и майка ми реши, че трябва да се храня повече и два дена ме тъпче... Както и да е... Сега съм твърдо решена и от утре почвам да отслабвам. Ще ходя 3-4 пъти седмично на фитнес и след 2-3 седмици ще ви съобщя резултатите. Няколко пъти съм опитвала и съм се проваляла, но този път ще е различно. Изключително много се възхищавам на хората, които имат волята и успяват да постигнат тялото, коeто желаят. :-) Надявам се сега и аз да стана една от тях. :-D
миличка, още си млка за драстични диети, само това искам да ти кажа. Щом ще ходиш на фитнес, просто намали сладкото, изключи газираното, баничките и разните такива fast food. Може да си правиш за закуска сандвич пълнозърнест хляб с шунка, зеленчуци, кашкавал. Междинно яж плодове, за обяд и вечеря хапвай млечни продукти и месо, варива също, въпреки че много от нас ги забравят бобът и лещата са много полезни. Позволявай си 2-3 пъти седмично чист шоколад и с фитнеса няма начин да не свалиш. А на майка си кажи, че искаш да отслабнеш и обещай с миловиден поглед, че няма да спираш да ядеш напълно, нито да се вманячаваш и т.н. И аз на твойте години бях доооооооооооста пълна, майка не ми даваше да се слагам на диети и ми подържаше килограмите, но един ден и казах, че ми е омръзнало да ме подиграват и обещах да си пазя здравето, под неин надзор си пазех диета и в един момент тя започна да се храни като мен и отслабвахме заедно. 8-)
anonymous708973
03-21-2011, 10:50
11- ябълка
Видях, че за вечеря ще хапваш нещо домашно приготвено, обаче искам да вметна нещо. Изключително лесно е да поддържаш килограми, когато се храниш със зеленчуци, кисело мляко и яйца, обаче в дългосрочен план не е здравословно. Яжте домашно приготвена храна - манджите (думата звучи отвратително) не са непременно мазни и плувнали във сос, както повечето от вас си мислят.
Сега например хапнах смес от телешка кайма, червен и бял боб плюс тортили (домашно приготвени). Вчера съм яла пълнени чушки... Изобщо, готвено.
tonittaa
03-21-2011, 11:04
11- ябълка
Видях, че за вечеря ще хапваш нещо домашно приготвено, обаче искам да вметна нещо. Изключително лесно е да поддържаш килограми, когато се храниш със зеленчуци, кисело мляко и яйца, обаче в дългосрочен план не е здравословно. Яжте домашно приготвена храна - манджите (думата звучи отвратително) не са непременно мазни и плувнали във сос, както повечето от вас си мислят.
Сега например хапнах смес от телешка кайма, червен и бял боб плюс тортили (домашно приготвени). Вчера съм яла пълнени чушки... Изобщо, готвено.
ами не мога да откажа от гозбите на мама, защото готви божествено, пък и се стреми да не прави мазнилежи и висококалорични храни. Повече залага на ястия, приготвени във фурната или на варива, което е в мой плюс .. 8-)
ще пречи ли нещо на диетата ми ако ям ананас ?
tonittaa
03-21-2011, 11:32
ананаса е плод, с кво може да пречи? Плодовете са изключително полезни за укрепване на имунната система.
iiordanova
03-21-2011, 12:55
Хах , много се радвам , че вече е понеделник и съм на диета. 8-)
vagarious
03-21-2011, 13:36
iiordanova и аз така,нищо, че малко се изложих. :(
Аз също почнах диета от днес.Тя включва това :
днес : 1 кофичка кисело мляко (нискомаслено) 2 варени яйца , 1 морков и 1на краставица .
вторник : Предимно зеленчуци и 2 варени яйца
сряда : 4 сварени картофа + кисело мляко (нискомаслено)
четвъртък : 5 варени яйца
петък : 800 гр пилешко месо без сол
И това се повтаря :) Дано да има ефект и не се проваля , защото въобще нямам воля ...
Тренирам модерен балет 2 пъти в седмицата по 2 часа . Като се стопли времето ще ходя да бягам или на фитнес (не съм решила още,поне в това съм сериозна)
Успех на всички :) :-)
iiordanova
03-21-2011, 14:08
Аз днес ядох само печена риба + доста вода.
Издънката ми е 3 вилички торта. ;д
След малко ще се поизложа , защото ще пия , но здраве да е.
Утре продължавам без издънки. Сряда и четвъртък съм на фитнес .. супер! Смятам да продължа на диета около 2 седмици. Ще си дам след това малко почивка от 2 - 3 дена и пак наново. Ще си умра на ината , ама ще ги смъкна тези кг.
iiordanova
03-21-2011, 14:14
Мисля пролетната ваканция да ям само плодове. И после захранване.
tonittaa
03-21-2011, 14:19
аз преди малко изядох 2 пържени яйца, ама във зехтин 8-) и пргреших с една миражка. :-o
TheGirlNextDoor
03-21-2011, 16:16
кисело мляко с бисквити за здравословно ли се води?
shupishup
03-21-2011, 17:52
^
според мен да, но по-добре с мюсли. =)
Хей :)
178 см/64 кг. искам си перфектното тегло - 57. Не съм дебела, но искам да съм слаба. Днес ми беше първият ден:
преди закуска: 40 мин упражнения
закуска: чай и кисело мляко
обяд: моркови
следобедна закуска: банан и corney с шоколад
вечеря : 2 варени картофа, краставица, малко парче сирене.
Не за първи път спазвам диета,но гордо мога да заявя, че ми е първият успешен ден, без грешки :-D
ReNityYy
03-21-2011, 19:31
миличка, още си млка за драстични диети, само това искам да ти кажа. Щом ще ходиш на фитнес, просто намали сладкото, изключи газираното, баничките и разните такива fast food. Може да си правиш за закуска сандвич пълнозърнест хляб с шунка, зеленчуци, кашкавал. Междинно яж плодове, за обяд и вечеря хапвай млечни продукти и месо, варива също, въпреки че много от нас ги забравят бобът и лещата са много полезни. Позволявай си 2-3 пъти седмично чист шоколад и с фитнеса няма начин да не свалиш. А на майка си кажи, че искаш да отслабнеш и обещай с миловиден поглед, че няма да спираш да ядеш напълно, нито да се вманячаваш и т.н. И аз на твойте години бях доооооооооооста пълна, майка не ми даваше да се слагам на диети и ми подържаше килограмите, но един ден и казах, че ми е омръзнало да ме подиграват и обещах да си пазя здравето, под неин надзор си пазех диета и в един момент тя започна да се храни като мен и отслабвахме заедно. 8-)
Знам, че за мен не са подходящи драстични диети и затова горе-долу правя точно това, което и ти си ме посъветвала. Смятам, че с малко ограничения и доста търпение ще успея. На мен не ми е проблем нито тестеното, нито мазното, нито каквото и да е, освен сладкото. Мога по цял ден само сладко да ям, а ако 1-2 дена не ям сладко, то получавам някакви захарни кризи :D :lol: започвам да си мисля само за шоколад и други такива вкусотийки и всичко друго ми става гадно и безвкусно, така че просто ми е невъзможно да не хапна нещо сладичко, което не е плод. Засега смятам, че медът ще свърши работа :-D И това ограничаване заедно с фитнеса смятам, че ще помогнат. :oops: :) А колкото до майка ми - тя е била пълничка на тази възраст и смята, че е нормално и аз да съм така, при положение, че винаги досега съм била слаба, както е било и с нея. Както и да е, аз не мисля като нея и според мен мога да се храня здравословно и да бъда здрава и във форма. 8-)
ddreammer
03-21-2011, 20:31
По време на диета може ли да се пие прясно мляко?
Примерно сутрин ...
neronthewolf
03-21-2011, 20:40
По време на диета може ли да се пие прясно мляко?
Примерно сутрин ...
Може, но нискомаслено.
iiordanova
03-22-2011, 09:15
Днес ще съм на салата и едно пилешко бутче + малко бяло месо.
А тези от вас , които са правили диетата с плодове и чай , колко килограма са свалили и за колко дни ?
chocolatedidi
03-22-2011, 12:49
Аз мисля за 6-7 дни да съм само на протеини (белтъчини).
Днес
Закуска: Айрян + кафе
Обяд: Пържени яйца (без олио,с малко масло)
Вечеря: Кис.мляко
Днес
от протеини ще имаш йо йо, вярно не се гладува, но няма смисъл
chocolatedidi
03-22-2011, 15:52
Днес
след това съм си намерила едно мн добро захранване,всяка седмица се включва по нещо ново. Чела съм доста форуми и доста хора са си задържали кл ! :)
Днес
след това съм си намерила едно мн добро захранване,всяка седмица се включва по нещо ново. Чела съм доста форуми и доста хора са си задържали кл ! :)
дано , пробвала ли си до сега и колко кг ще смъкнеш за тези 7 дни
titinkaa
03-22-2011, 16:49
Днес ще съм на салата и едно пилешко бутче + малко бяло месо.
А тези от вас , които са правили диетата с плодове и чай , колко килограма са свалили и за колко дни ?
Не съм я спазвала,но на майка една колежка я спазваше преди години,задържа си ги,и сега си е както от преди слаба.
shupishup
03-22-2011, 18:15
днешното ми меню:
Закуска: чай, Активиа закуска
Втора закуска: мандарина
Обяд: 2 варени яйца, краставица, 1 малко парче сирене.
Следобедна закуска: 2 банана и corney
Вечеря: шопска салата
по цял ден си мисля как цяло лято няма да спра да ям ..
iiordanova
03-23-2011, 12:09
Хей , много малко пишете! Само аз ли съм на диета? 8-)
FuckingFreak
03-23-2011, 12:18
по цял ден си мисля как цяло лято няма да спра да ям ..
точнооооооооооооооо :lol: ще си разпра корема от сладоледи и сладоледи и малко царевица, да не споменавам за картофите със сирене или сандвичите с шунка и кашкавал на басейн :lol:
Една приятелка се нави заедно с мен, и сега сме 1 път в тях за да караме кростренажора и 1 път в нас за пътеката, и 1 път в седмицата тичаме. И ми е добре, даже малко похапвам и сладко, ама 1 пакет мюсли го изядох за 5 дни, постоянно такова ядех 8-)
преди малко преядох с мюсли, първо изядох една кофичка кисело мляко с няколко лъжици, после си хапнах от пакета :D знам че е калорично и повече няма да копувам
СИСТЕМАТА МИНУС 60
Екатерина Мириманова: „За да отслабнете, трябва да ядете всичко"
Благодарности на snowmoon за превода от руски на текста по долу
Основните принципи на системата Минус 60
Правило 1: Научете се да се съобразявате с нуждите на организма.
Човешкият организъм е сложен механизъм и често се нуждае от конкретни вещества. Ето защо в даден период изпитваме нужда да консумираме определени храни. Трябва да се вслушваме в потребностите на организма и да се стремим постепенно да въвеждаме здравословни продукти в менюто си.
Правило 2: Постепенно променяйте хранителните си навици и стъпка по стъпка вървете към новия начин на живот.
Не променяйте ритъма си на живот и своите навици изведнъж. Това само ще ви напрегне допълнително. Например, вместо да изядете една кутия шоколадови бонбони на вечеря, изяжте само половин. На следващия ден пак можете да се насладите на половин кутия шоколадови бонбони, но на обяд. Постепенно намалявайте количеството и консумирайте калорични храни преди обяд.
Правило 3: Преди 12 на обяд можете да консумирате всичко, което пожелаете, а последното хранене за деня трябва да бъде не по-късно от 18 часа.
До 12 на обяд няма никакви ограничения, позволени са всички вредни или много калорични продукти. След това трябва да се избягват всички тежки и съдържащи много мазнини храни. Сред забранените продукти са бобовите култури, гъбите, тестените изделия, приготвени от бяло брашно, храни, съдържащи рафинирана захар, определени плодове. Вечер, когато жизнените функции се забавят, се преминава на още по-щадящ режим. Позволени са зеленчуци, месо, яйца, ориз, но правилото е желязно: след 18 часа не се консумира нищо.
Правило 4: Физически натоварвания за по-добри резултати.
Не е необходимо да посещавате фитнес зала или да се запишете на аеробика или друг вид гимнастика. Можете да правите собствен комплекс упражнения вкъщи, съобразен с вашето здравословно състояние и предпочитания. Важното е веднага щом свикнете с режима на хранене, да започнете ежедневни физически натоварвания. В началото нека са 5 минути – дори само толкова отделено време за упражнения ускорява метаболизма и повишава тонуса.
Правило 5: То се отнася за всички, които искат да се преборят с целулита и стриите.
Стриите и целулитът са проблем на почти всяка жена. Този козметичен дефект се превръща в кошмар особено за дамите, отслабнали драстично. Козметичните компании се надпреварват да рекламират безброй продукти против стрии и целулит. Освен че са скъпи, тези препарати често са и неефикасни. Звучи невероятно, но можете да се справите и в домашни условия. Цялата процедура ще ви излезе значително по-евтино и ще ви отнеме само десетина минути на ден. Специален скраб с кафе и масаж с мумийо са сред тайните на гладката и сияйна кожа.
Психология на отслабването: „Отслабнах, защото бях последователна, а не защото имам силна воля!”
Закуска
Ако някой продукт го няма в списъка на разрешените продукти за обяд или вечеря, значи не трябва да го ядете на обяд и вечеря!
1. На закуска, ако е преди 12.00 ч. може да ядете абсолютно всичко, без значение какъв е размера на порцията и без значение калориите ( тях въобще не е нужно да ги броите). Задължително трябва да закусвате, за да задействате обменните процеси в организма. Не е задължително да изядете нещо тежко и хранително. Може да се ограничите с ръжени сухари със сирене/кашкавал и чай/кафе или сок.
2. Вода може да пиете толкова, колкото ви е нужно. Не се насилвайте - пийте колкото можете.
3. Сол - не се ограничавайте, не и не пресолявайте храната - това провокира отоци.
4. Захар и производни (в т.ч. мед) - до 12!!! Съветвам ви да замените бялата захар с кафява или поне фруктоза. Бялата захар не съдържа нищо полезно, от което да не може да се откажем. Аз съм против изкуствените заменители на захарта.
5. Няма оптимално количество храна, което да изядете наведнъж, зависи от човека и неговите потребности. Всички хора са различни, с различна активност и обменни процеси. Не е неодходимо да преминавате на миниатюрни порции, но трябва да избягвате огромни чинии, тип "шведска маса".
6. Ядем по три пъти на ден, между храненията може да си хапнете от разрешените плодове и зеленчуци. Но помнете: голямо количество плодове може да попречи на отслабването ( например 0.5 - 1 кг. ябълки на ден) Ако през целия ден ядете по нещо, забавяте процеса на обмяна на веществата. Всичките три хранения трябва да са с равностойно насищане.
7. Не ви съветвам да провеждате разтоварващи дни. Аз съм против всяко насилие над организма. Смятам, че това увеличава вероятността за застой.
8. Отпуск. ALL inclusive. Правя както винаги - ям закуска, обядвам пълноценно, а после в 4-5 часа ям втори обяд. Отивам на вечеря със семейството, но изпивам по чаша вино и изяждам няколко парчета сирене/кашкавал. Така не се пълнее. Иначе 100% ще напълнеете, дори и да плувате или тренирате.
9. На гости вземете със себе си бутилка червено сухо вино, за не се притеснявате какво ще пиете. Може да хапнете няколко парченца немазно сирене.
10. Как да се справите с това, че трабва да приготвите вечера на мъжа си? Главното е мотивация. Търпеливо се придържайте към Системата минус 60 например 2 седмици, а после ще сте свикнали. И в никакъв случай не опитвайте, това което готвите. С това бързо се свиква. Аз сега определям по миризмата каква подправка не стига. Това е въпрос на навик.
11. Ако сте пропуснали вечерята, трябва да забравите за нея. Няколко пропуска и ще забравите да я пропускате!!! За себе си мога да кажа, че стомахът ми методично ми напомня, че е време за обяд или вечеря...
12.Защо не може млечен шоколад, а може торта? Принципът е в това, да не свиквате да приемате повече захар. Сладки без захар не съществуват. Но ако имате възможност да намалите количеството захар, без да променяте вскуса, то защо да ядете млечен шоколад? Тези, които обичат млечен шоколад, просто са привикнали със вкуса му. Преходът от млечен към черен шоколад създава привичка да получаваш удоволствие от не толкова сладка храна. Именно това ми позволи да пренастроя своите хранителни навици. Аз вече не обичам например сметановите торти, или меда, струват ми се прекалено сладки.
13. Лекарите поддържат системата. Тя принципно не противоречи на нито един диетичен закон.
14. Системата може да се използва при кърмене, с едиственото условие да въвеждате всички принципи много бавно и постепенно и внимателно да следите за количеството мляко. По принцип отслабващите по моята система нямат проблем с кърменето, защото може да се яде всичко, а физическите натоварвания са в разумните рамки.
15. Аз изцяло поддържам приема на допълнителни витамини. В наше време да се храниз балансирано е почти невъзможно, Колко портокала трябва да изядеш за да получиш необходимата доза витамин С?! Аз регулярно пия курсове поливитаминни препарати, от тях кожата и косата изглеждат по-добре.
16. Много хора използват успешно системата и по време на бременност, но преди това трябва да се консултират с лекар.
Обяд
- Не е важно в колко часа обядвате, преди или след 12.
- На обяд може да приготвяте храната по всякакъв начин, освен пържене, най-много задушаване на лук, но тогава не трябва да приемате сметана, майонеза и масло/олио.
- Майонеза, сметана, растително олио или зехтин са разрешени до 14.00 ч. в малки количества (около чаена лъжичка). Соев сос, кокосово мляко, кетчуп, хрян и т.н. също в малки количества.
- Супи готвим или с вода и картофи, или с месен бульон и без картофи. Може да ядете супи от фасул и грах. Но помнете, че супите не засищат за дълго, затова не се увличайте.
- Може да ядете всякакво суши.
- Ниско-маслени кисело-млечни и млечни продукти може да ядете, но обръщайте внимание на състава. Например топеното сирене съдържа сметана и не бива да се яде. Изварата понякога има захар - също не бива.
-От соевите продукти може само Тофу
- Може да съчетавате продуктите както искате освен: Макарони, картофи, батати и бобови не може с продукти от групата на месни и рибни продукти, освен яйца, тях може да прибавяте в неголеми количества.
-Може само ръжени сухари или в краен случай ръжен хляб
- Може за използвате подправки, чесън, магданоз
Разрешени плодове
1. ябълки (1-2 в продължение на целия ден (може и след 12))
2. Цитруси
3. Сливи ( не много)
4. Киви
5. Диня (1-2 парчета за дена ( може и след 12))
6. Сини сливи
7. Ананас
8.Авокадо
Ако някой плод не е в списък, значи не трябва да се яде!!!
Разрешени зеленчуци
Всички, но:
1. картофи, батати и фасул (не зелен боб), а така също и бобовите култури се ядат без месни и рибни продукти
2. замразен грах се разрешава, но не и консервиран
3. Може за се яде замразена царевица или царевица на кочан.
4. Солени и мариновани зеленчуци се разрешават в малки количества, това се отнася и за различните корейски салати, морско зеле, кисело зеле, маслини и всички осолени зеленчуци.
5. В гупата на разрешените зеленчуци попадат и гъбите и бобовите.
6. Съчетанието на гъби с месо да става внимателно ( не че не може, но по-добре по-рядко)
Разрешени месни и рибни продукти
1. Варени колбаси и наденички
2. Котлети ( не пържени)
3. Месо ( всякакво - пилешко, заешко и конско - изобщо ВСЯКАКВО), субпродукти ( това не значи, че може да се яде кожа и сланина)
4.Пача
5. Риба (солена в малки количества)
6. Морски продукти
7. Рачешки рулца
8. Шишове, ако не са мазни и без много маринати
9. Варени яйца
10. Принципа при месните е да предпочитате варени или печени меса, задушени и на последно място - на сух тиган
11. от консервите - само рибни в собствен сос
Разрешени варива
1. Ориз
2. Елда
3. Макарони от твърди сортове пшеница ( не бива да се съчетават с месни и рибни продукти, може със сирене)
4.оризова юфка/ оризово фиде
5. Царевица - не повече от 1 чаша седмично
Разрешени напитки
1. Всякакъв чай без захар ( може и между обяда и вечерята)
2. Кафе без захар
3. Сухо червено вино
4. Прясно изцеден сок
5. Млечни и кисело-млечни напитки.
Вечеря
- не бива да пържите ( на грил - може)
- Никакво масло или друга мазнина не се позволява
-може да използвате подправки, чесън, магданоз
-соев сос (нищо друго соево не може) и балсамов оцет - в много малки количества
- сол се разрешава, захар не
- може да се съчетават продуктите от един вариант, но внимавайте с вариант №6 - старайте се да не съчетавате продуктите от него, или например 200гр. месо с половин яйце
- нищо осолено, мариновано, пушено не може!
По долу са представени 7 варианта:
ВЕЧЕРЯ!!! НЕ ЯДЕНЕ ЗА ЦЯЛ ДЕН, А САМО ВЕЧЕРЯ!!!
Трябва да изберете един от тези варианти и да ядете само това, което е написано, НЕ БИВА ДА ДОБАВЯТЕ ПРОДУКТИ ОТ ДРУГИТЕ ВАРИАНТИ!!! Не бива да се опитате да изядете всичко, което е дадено във варианта, който сте избрали, а само това, което искате! Със всеки един от вариантите можете да пиете напитките, които са изброени в края на поста.
Вариант 1
1. Ябълки (1-2), Цитруси, Сливи ( малко), Киви, Диня ( 1-2 парчета), Сини сливи, Ананас
2. Може млечни или кисело-млечни продукти, освен сирене, но обръщайте внимание на състава, например в топеното сирене има сметана и не може да се яде.
- извара с не повече от 5% масленост
- йогурт без добавки и не повече от 5% масленост
- всички млечни и кисело-млечни продукти, които се пият от бутилка (кефир, пр.мляко) - това не е отделна храна а допълнение към основния прием!
3. Прясно изцеден сок
Вариант 2
1. Ябълки (1-2), Цитруси, Сливи ( малко), Киви, Диня ( 1-2 парчета), Сини сливи, Ананас
2. Зеленчуци всякакви, ОСВЕН:
- картофи, грах, гъби, тиква, патладжан, авокадо, бобови, батати, царевица
3. Сок от разрешените плодове и зеленчуци
Вариант 3
2. сок от изброените плодове
3. ориз
4. елда
Вариант 4
1. Зеленчуци всякакви, ОСВЕН:
2. Може млечни или кисело-млечни продукти, освен сирене, но обръщайте внимание на състава, например в топеното сирене има сметана и не може да се яде.
- всички млечни и кисело-млечни продукти, които се пият от бутилка (кефир, пр.мляко) - това не е отделна храна а допълнение към основния прием!
3. сок от разрешените зеленчуци
Вариант 5
1.Зеленчуци всякакви, ОСВЕН:
2. Ориз
3. Елда
4. Сок от разрешените зеленчуци
Вариант 6
1. Месо (всякакво) и субпродукти - без кожа и сланина
2. Риба
3.Морски продукти
4. варени яйца
5. Пача, желирани ястия
Вариант 7
1.Може млечни или кисело-млечни продукти, но обръщайте внимание на състава, например в топеното сирене има сметана и не може да се яде.
2. Сирене до 50 гр. Всякакво сирене може, даже синьо.
3. Сухари - ръжени - 3-4 бр.
Какво може да се пие?
1. Чай всякакъв (ако е зелен или билков, може и след 18.00)
2. Кафе ( може и след 18.00)
2. Газирана вода (много внимателно, повишава апетита) или обикновена (може и след 18.00)
4. Червено сухо вино ( може и след 18.00 )
Скраб с кафе
Оказва положително въздействие на няколко фронта:
- Подобрява изгарянето на мазнините (кофеинът е част от състава на почти всички средства за отслабване),
- Има изглаждащ и изправящ ефект върху повърхността (т.е., помага да се отървете от целулита и помага за намаляване на стрии)
- Ексфолира най-горния слой на кожата, т.е. прави я по-мека и копринена
Купете или си направете достатъчно големи зрънца мляно кафе (приблизително толкова голям захар). Кафето трябва да е неразтворимо! Не варено!
Насапунисайте проблемните области с любимия си душ гел, а след това изсипете в ръцете си малко кафе (повече кафе- по-силен ефект, но не бъдете крайни) и трийте душ гела и кафето в кожата с движение, което се използва за масаж. Гърдата е по-добре да не се търка. Не е нужно да престоявате с кафето по тялото. Време на процедурата - отново - по Ваша лична преценка, средно по 10 минути. Вие не се нуждаете от първия ден да започне с 20 минути до следващия ден да проклинате тази процедура:) Без да се фанатизъм !!!:)
Тази процедура - това е вариант на масаж който с нищо не ви обременява, нищо лошо с кожата ви не се случва!
Процедура с мумио-след банята със скраб от кафе!
Има лечебен ефект, ускорява регенерацията на кожата. С негова помощ ще се отървем от стрии. Мумиото се продава в аптеките.
Не се купува готов крем с мумио-ние сами си го приготвяме вкъщи. Преди да вземете душ, сложете една или две таблетки (капсули, без черупки) мумио в съд с малко количество от обичайния си лосион за тяло(така докато се изкъпете мумиото ще се е разтворило). Може и любимия крем за тяло. В различни кремове мумиото се разтваря за различно време, може да се разтвори в рамките на 15 минути, може и за 2 часа. Преди да се намажете -разбъркайте докато се разтвори напълно мумиото в лосиона(крема) и се намажете както обикновено. Можете да използвате масажни движения за засилване на ефекта. Мумиото не е необходимо да се отмива!
Консистенцията на крема може да е различна, кремът може да бъде по-рядък или може да остане по-гъст. Мумиото не се разтваря в масло. Можете да разтворите мумиото в малко вода и да се намажете с него и след това да се намажете отгоре с крема. Приготвя се крем за един ден, максимум 2. Крема с мумио може да се прилага както на цялото тяло, така и единственото на мястата, където има стрии.
Отслабване с кисело мляко
Сигурно няма жена на този свят, която да не иска реализира отслабване с килограм-два, защото смята, че по-този начин ще стане по-привлекателна за останалите. На практика обаче малцина ги сполетява щастието да се сбогуват с излишните килограми и то в повечето случаи това е резултат на изтощителни диети и мъчителни физически натоварвания.
За да не се налага и вие в момента, в който решите, че искате да се вталите, да прибягвате до подобни мъчителни за тялото мероприятия, добре е да не допускате сериозно натрупване на килограми.
Хубаво е при първите индикации, че теглото ви се повишава, да провеждате курс на прочистваща диета за отслабване, с помощта на която да елиминирате предвестниците на пухкавото тяло.
Предлагаме ви лека диета за отслабване с кисело мляко, която е изключително полезна именно в такива случаи – когато все още не сте напълняла, но изпитвате познатото неразположение в следствие на няколкото трупнати килца.
Основното в простичката диета е, че се вечеря единствено кофичка кисело мляко.
Скоро и кантарът ще ви радва
Закуската се състои в чаша чай или кафе.
Преди обяд можете да похапнете плод по избор, като бананите са единствените забранени.
Обядът е под формата на голяма порция кисело мляко в комбинация със зеленчуци – можете да се спрете на задушени или варени зеленчуци или на слата, всичко зависи от предпочитанията ви.
След обяд отново идва ред на плод по избор.
Вечерята, както вече казахме, се състои в кофичка кисело мляко.
В продължение на 7 дни трябва да се спазва този режим, за да има ефект от него.
Добре е след изтичането на този период да се изчака известно време преди повторното му прилагане.
Ако спазвате стриктно предложения режим на хранене, отслабването в порядъка на от 2 до 4 килограма е гарантирано.
какво ще кажете за тази диета.. :?
titinkaa
03-24-2011, 12:46
^Струва ми се безсмислена,и че ако свалиш после ще си ги качиш.
iiordanova
03-24-2011, 13:04
Не , може и да не си ги върне. Зависи от това как ще продължи да яде след това.
Имам един въпрос свързан с разделното хранене. Задълживтелно ли е всеки ден да се яде храна от една група продукти (като е при 90 дневната диета) - пример: един ден само белтъци, друг ден само бобови храни или може да се яде в 1 ден от всяка група (но като не се смесват храните от различните групи) - пример: за закуска - белтъци, за обяд - бобови храни... И това ще има ли ефект за отслабване (естесвено е, че няма да има ефект, ако се тъпча)?
Ето ти една таблица,в която е показано кои храни може и кои не може да се смесват при разделното хранене. ЦЪК!!! (http://media.snimka.bg/1883/010022031.jpg?r=0)
А иначе те съветвам сутрин да си хапваш плод,а не да се хвърляш на някаква по-тежка храна :)
3oPuTy, благодаря! :) :) :)
anonymous708973
03-24-2011, 15:58
Аз започнах да следя внимателно нещата, не съм на диета, защото планирам това да ми бъде начинът на живот, както беше допреди 2 години.
Течности (днес съм добре - един чай, едно Нестий, едно шише вода) + умерено ядене (без да стоя гладна, но и без да се тъпча, внимателно със сладките неща) + спорт (степер и упражнения всеки ден). До лятото ще съм фиданка. Имам да слабея на корем и крака и да стягам дупе.
Бтв, в статията за Минус 60 имаше доста полезни неща. Главно правилата де, въпреки че това за не-яденето след 18ч е ГЛУПОСТ НА КУБ просто!
В диетата с киселото мляко нямам думи - щом видя кафе за закуска и ми става ясно кой некадърник я е правил.
Аз започнах да следя внимателно нещата, не съм на диета, защото планирам това да ми бъде начинът на живот, както беше допреди 2 години.
Течности (днес съм добре - един чай, едно Нестий, едно шише вода) + умерено ядене (без да стоя гладна, но и без да се тъпча, внимателно със сладките неща) + спорт (степер и упражнения всеки ден). До лятото ще съм фиданка. Имам да слабея на корем и крака и да стягам дупе.
Бтв, в статията за Минус 60 имаше доста полезни неща. Главно правилата де, въпреки че това за не-яденето след 18ч е ГЛУПОСТ НА КУБ просто!
В диетата с киселото мляко нямам думи - щом видя кафе за закуска и ми става ясно кой некадърник я е правил.
свиква се да не ядеш след 18/19 и освен това ти е много лекичко и спиш спокойно, а ако си хапваш към 9 и лягаш към 11 все още се усеща вечерята, въпрос на личен избор, пробвай само за ден и ще видиш, че е по-добре
iiordanova
03-24-2011, 16:46
И аз се опитвам да не ям след 19. Или ако ям да е леко. Например .. преди малко изядох един банан, защото ми се ядеше сладко.
А на мен закуската ми е само кафе. Сутрин, ако ям после имам огромен апетит цял ден. Пък и кафето ми е достатъчно. И без това съм първа смяна.
Вода напоследък пия много. За което се радвам, защото преди едва изпивах по 1 литър, а сега пия около 1.5 - 2, а понякога и повече.
Както вече знаете съм на диета. Добре върви, днес ядох и сладко. Грешка е, но по-добре малко , а не после да се нахвърля като невидяла.
Обмислям в неделя да съм ден почивка. Но естествено няма да се нахвърлям като невидяла.
Другата седмица ще направя 5 дена само на плодове. След това ще направя и захранване. Ще споделям резултати.
mynichka
03-24-2011, 16:48
Аз въпреки, че не съм на диета не ям след 5 часа вечер- въпрос на навик е.
Съгласна съм с Пантерката за храненето до 18ч.
Аз ако го спазвам трябва да умра от глад :?
Ако не ям след 18ч.,по принцип си лягам към 4-5ч. сутринта (навик),ставам към 12ч. и к'во?!Ето ми ги 18 часа без храна ... Да беее ... :?Хубаво е да не се яде около 4 часа преди сън,но всеки ляга по различно време :)
titinkaa
03-25-2011, 11:51
Аз свикнах да вечерям към 19:00ч.,в краен случай най-най късно в 20:00
WhiteSensation
03-25-2011, 12:26
Аз започнах диетата на Боряна. 8-) Днес съм на трети ден и не усещам глад. Надявам се да я изкарам до края. :D
Някой спазвал ли е лунната диета и свалили ли сте? Колко?
Почнах я миналата седмица, не ми е трудно, но искам да знам дали има ефект.. : ))
billytalent
03-25-2011, 12:55
Аз свикнах да вечерям към 19:00ч.,в краен случай най-най късно в 20:00
И аз така, даже и по-рано и се чувствам много добре.
Мисля си като приключа с 90-дневната да започна да правя и Лунната, защото преди добре ми се отразяваше.
vagarious
03-25-2011, 13:45
И аз съм свикнала да ям към 18ч и наай-късно в 18:30ч.
А и окато свикна - не ми беше трудно,изобщо.Сега си се чувствам много по-добре така.
Аз също не ям след 18:00. Единствените прегрешения, които си позволявам вечер са някакви плодове. :oops: Не спазвам диети, но гледам да се ограничавам - не ям тестени изделия (е, понякога си позволявам някой друг бургер), сладко, не прекалявам с пърженото и напълно съм изключила всякакви чипсове, снаксове и такива глупости. Наблягам на салатите и плодовете. Сега пролетта е още по-лесно, защото в жегите не ми се яде тежка храна, а и движението ми е в повече. ;D
titinkaa
03-25-2011, 16:32
billytalent
Колко дни ти останаха докато я свършиш?
billytalent
03-25-2011, 16:45
billytalent
Колко дни ти останаха докато я свършиш?
В сряда я приключвам...
Аз се бях объркала и си мислех, че по-рано трябва да я приключа, добре че си бях записала. Иначе не искам повече да отслабвам, имам по-широк ханш и е ясно че каквито и диети да правя все ще съм недоволна.
titinkaa
03-25-2011, 16:53
^Аха аз след 9 дена съм на 10-я на вода.
качила съм 2 кг :lol: спирам с филийките и сладките, пък да видим, че тоя месец се олях
billytalent
03-25-2011, 17:03
^Аха аз след 9 дена съм на 10-я на вода.
На мене водните ми бяха изключително лесни, а си мислех че няма да успея да ги направя.
Сега идва най-трудното... да успея да си запазя свалените кг.
titinkaa
03-26-2011, 09:24
^До тук колко си свалила?
billytalent
03-26-2011, 11:14
10 кг. В момента съм 53 кг.
Ако порциите ми не бяха толкова големи със сигурност щях да сваля повече.
Но аз прекалявам, особено във въглехидратния.
vagarious
03-26-2011, 11:30
billytalent страхотен резултат!А от колко време вече я спазваш!?
На мен днес ми е 4-ти ден -плодов и досега съм режимна,но усещам, че много малко ми трябва,за да стане фал. :( И не,защото съм гладна,напротив,а от лакомия. :? :-o :(
billytalent
03-26-2011, 11:40
billytalent страхотен резултат!А от колко време вече я спазваш!?
На мен днес ми е 4-ти ден -плодов и досега съм режимна,но усещам, че много малко ми трябва,за да стане фал. :( И не,защото съм гладна,напротив,а от лакомия. :? :-o :(
Мерси :)
В сряда ми е последния ден.
Толкова пъти съм я започвала и съм я спирала тази диета, дори не мога да повярвам че сега я изкарах цялата.
Иначе и аз имам проблем с лакомията 8-)
vagarious
03-26-2011, 12:20
Да и аз съм я започвала и спирала милион пъти,чудя се как стигнах до плодовия ден,че даже и режимна все още. 8-) :grin: :)
iiordanova
03-26-2011, 13:07
Аз съм на почивен ден днес. 8-)
Утре и в понеделник няма да ям сладко , може би в понеделник малко черен шоколад само.
А от вторник съм на плодове.
billytalent - страхотен резултат! : )
vagarious
03-26-2011, 15:13
Хм..както казах,днес ми е плодов ден и по-рано днес ме заболя главата доста стабилно.Усетих също, че ми се вие леко свят и хапнах едно никак,ама никак режимно пържено кюфтенце и уж ми мина.Сега отново ме боли главата,по-точно в областта на слепоочието и имам чувството,че ми тежи. :-o Аз ли нещо си внушавам или направо да си хапна нещо,което да ме вкара в правия път.Притеснявам се. :-o
billytalent
03-26-2011, 15:40
iiordanova мерси :)
vagarious, ако не ти е добре по-добре си хапни. Аз на твое място така щях да направя.
Ти колко кг. искаш да сваляш?
vagarious
03-26-2011, 16:05
Да,хапнах вече.
Ами не повече от 10кг.Мисля, че някъде около 7-8 ще са ми достатъчни.Не я спазвам толкова заради загубата на кг,колкото на сантиметри.Ама ще видим какво ще стане де.Нали едното върви с другото. :)
titinkaa
03-26-2011, 16:29
10 кг. В момента съм 53 кг.
Ако порциите ми не бяха толкова големи със сигурност щях да сваля повече.
Но аз прекалявам, особено във въглехидратния.
А, да те питам,спазваш ли правилото да ядеш на обяд и на вечеря едно и също или ядеш различно?
billytalent
03-26-2011, 17:06
Много рядко.
В повечето случаи вечерята ми е различна от обяда, но това не ми пречи да свалям.
titinkaa
03-26-2011, 17:29
^Тва исках да знам,щото и аз ям различно на обяд и вечеря.
nomatterwho
03-27-2011, 11:56
От много време обмислям идеята да започна 90 дневната диета и мисля утре да е деня. :д Обаче имам един проблем - 2рия ден - бобовия. Гледам примерни менюта, подходящи храни, но просто не съм почитателка на този тип храни и съм много раздвоена. :-o Май ще се жертвам.. Честно казано повече се страхувам за този ден, отколкото за 29тия. 8-)
ddreammer
03-27-2011, 13:52
А правите ли някакви упражнения ? :-o ;д
след малко излизам да карам колело, не се занимавам с упражнения, те са в пъти по-неефективни от активния спорт
PsychoBitchFromHell
03-27-2011, 15:01
След диетата ми бях в перфектна форма сега пак съм качила килца покрай ваканцията която имах и мисля да почна пак някаква диета :-o
От доста време само нарушавам диетата... Но от утре започвам вече сериозно. Знам, че от утре не звучи добре, но.... Тъкмо през ваканцията няма да съм на даскало и няма да се изкушавам от баничките и другите вкусни, но калорични храни.
Violenza
03-28-2011, 14:49
Аз започнах диетата на Боряна. 8-) Днес съм на трети ден и не усещам глад. Надявам се да я изкарам до края. :D
Аз ще я почвам в сряда. Искам да сваля към 3кг, дано да има ефект. :)
Само не знам с какво да заменя 5тия ден, който е 800гр телешко месо, защото аз месо не ям. Идеи, момичета?
eminemfenka
03-28-2011, 14:57
Violenza
Пилешко месо или риба :-)
vagarious
03-28-2011, 15:39
Казала е, че НЕ яде месо .. разбирам го, като никакво. :-o
suNnykaty96
03-28-2011, 16:07
Само не знам с какво да заменя 5тия ден, който е 800гр телешко месо, защото аз месо не ям. Идеи, момичета?
Ами освен да повториш някой от другите дни ? Не знам кой точно, не съм запозната c диетата, но според мен така е най - добре... или евентуално да видиш нещо друго със същите калории...
Иначе мойта диета започва от утре. Ама наистина, не се шегувам ;) Малко е строгичка, но искам след ваканцията да съм с перфектните за мен килограми и да се чувствам още по - добре в кожата си. Абе като цяло всички ваканции ме вдъхновяват да се погрижа за себе си, за външния си вид... А, сега се сетих да ви питам нещо - според вас от стафидите пълнее ли се ? Май не би трябвало, нали са сушено грозде, но знам ли...
vagarious
03-28-2011, 16:10
^Гроздето и бананите са най-калорични. :)
titinkaa
03-28-2011, 16:33
Днес си изкарах деня,само прегреших с една вафла. :(
billytalent
03-28-2011, 16:49
И аз днес във въглехидратния прекалих.
Толкова храна вкарах, че в момента ми е зле.
Момичета, Фнимавайте с диетите. Бюста веднъж увисне ли връщане няма... http://www.vwclub.bg/forum/images/smilies/scare3.gif
Ше прощавате, ако съм нещо офтопик..
shupishup
03-28-2011, 20:01
за всички отсвабващи- http://healthyalternative.tumblr.com/ изключително вдъхновяващ блог, поне за мен :grin: :)
WhiteSensation
03-28-2011, 20:06
Замени го с 2рия ден. Ако ядеш зеленчуци на корем вместо месото не мисля, че ще е проблем.
tonittaa
03-29-2011, 06:01
аз днес си направих от т.нар. вълшебна зелева супа.
http://bglog.net/Zdrave/10628
някой спазвал ли е тази диета? знаете ли дали има някакво захранване след нея?
kuklichka_bg
03-29-2011, 07:39
Аз пак съм на 90 дневната.Според мен това е най-лесната и добра диета, а и се сваля доста. :)
sweetyKari
03-29-2011, 08:46
Аз в сряда(т.е. утре) Започвам една диета(по- надолу ще я постна,за да я видите) ... Много хора са доволни от нея.Попринцип диетата се води лятна,но аз реших да я направя сега :)
http://fitnesinstruktor.com/liatna-dieta/
(Ягодите и черешите се заменят с ябълки :))
П.п. Според вас диетата хубава ли е? Как мислите :)?
FuckingFreak
03-29-2011, 09:00
7 дни без сладко :grin:
Хляб не съм яла от не помня кога... може би към 3-4 седмици 8-)
Постоянно ям кисело и прясно мляко, тези дни ни дадоха и овче /киселото мляко е божествено/ и не мога да се спра. 90 дневната диета не знам дали се сваля, но на мен лично ми е доста трудна. И когато ми изникне неочакван ден за гости, или пък за събиране не мога да не се съобразя с другите и за мен да се готви отделно...
edit: http://fitnesinstruktor.com/protein-sled-trenirovka/ Някой разбиращ по това да ми обясни? Тези протеини дето са дадени там са ми много скъпи, има ли такива в храните или де да знам, на по-малка цена. Имам спестявания все пак, но все още се издържам от родителите си, в момента не ми е приоритет да си купувам добавки на такава цена...
Аз в сряда(т.е. утре) Започвам една диета(по- надолу ще я постна,за да я видите) ... Много хора са доволни от нея.Попринцип диетата се води лятна,но аз реших да я направя сега :)
http://fitnesinstruktor.com/liatna-dieta/
(Ягодите и черешите се заменят с ябълки :))
П.п. Според вас диетата хубава ли е? Как мислите :)?
изглежда интересна..
искам и аз да почна някаква диета защото имам няколко излишни килца ..
и реших да правя диета тая ваканция.. защото даскалото много ми пречи .. и особено ако е някаква диета с точно определени часове.. много разглеждах и търсих.. тия млечните ми хванаха окото ( по принцип обичам кисело и прясно мляко).. ето едно примерно меню
Понеделник
закуска
Кафе с мляко или само мляко –колкото ви се пие
Обед
Кисело мляко с мюсли –до 3 кофички
Вечря
Картофена салата с мляко ( сварявате колкото ви се ядат картофи, нарязвате ги, добавяте лук, олио (колкото ви се иска) , кисело мляко, сол и салатата е готова. Пригответе си повечко от нея, защото ще има да си я ядете цяла седмица
Вторник
Закуска
Обяд
Вечеря
Макаронена салата с мляко ( варени макарони с лук, олио,сол и кисело мляко) –Много е вкусно и е само 500кл.
Сряда
Закуска
Обяд
Вечеря
Картофена салата с кисело мляко
Четвъртък
Закуска
Обяд
Вечеря
Макаронена салата с кисело мляко
Петък
Закуска
Обяд
Вечеря
Картофена салата с кисело мляко
Събота
Как се чувствате с 5 килограма по-малко?
Пийте колкото се може повече вода!!!
мисля обаче да заменя картофите и макароните с по 1 или 2 големи задушени картофа във такова фолио за печене което е със сиренце (не мога да го обясня точно какво е и как се нарича ) .. дали ще е добра идея :D
FuckingFreak
03-29-2011, 09:19
^ Според мен кафето НЕ Е закуска и щом ще е диета, не мисля че трябва да се ядат въглехидрати на вечеря, доколкото видях всички вечери са макаронена или картофена салата ...
ок.. а някой може ли да каже някаква подобна диета нещо с кисело и прясно мляко.. защото по принцип в менюто ми винаги има млечни продукти и гледам диетата която ще спазвам да е свързана с тях защото съм злояда пък единствените неща което обичам да ям са свързани с мляко зеленчуци и рядко плодове.. ама си признава обичам и да си похапвам и боклуци :oops: :D стремя се да ги отказвам :D
LovelyGirl
03-29-2011, 09:46
Не мога да разбера защо правите диети, в които вечерята е 2 пъти по-обилна от закуската? Някак си не ви ли се струва, че не е правилно?
И с тази диета, която си посочила, която ще доведе до пълно изтощение, няма как да не се получи йо-йо ефект.
suNnykaty96
03-29-2011, 11:15
Ауу от кога търся нещо подобно - колкото повече от супата ядеш, толкова повече мазнини изгаряш... това ако действа е направо супер. Наистина, ако някой я е правил, да каже дали е постигнал желаните резултати... защото просто е твърде хубаво, за да е истина ;dd
Ауу от кога търся нещо подобно - колкото повече от супата ядеш, толкова повече мазнини изгаряш... това ако действа е направо супер. Наистина, ако някой я е правил, да каже дали е постигнал желаните резултати... защото просто е твърде хубаво, за да е истина ;dd
супата е отвратителна, яла съм от нея, направо е като повърнат бълвоч
suNnykaty96
03-29-2011, 12:58
^^ A поне имаше ли ефект ? Или не издържа толкова дълго ? ;dd
аз само я пробвах една комшийка я прави, но не отслабна, казвам ти супер гадна е , най-отвратителното нещо което съм яла, беше пасирана, а иначе била още по-гадна
tonittaa
03-29-2011, 14:18
супата е меко казано .. отвратителна! днес ядох само веднъж от нея и ако не от супата, то поне от глад може и да заслабна 8-)
KaPrIzZcHeTo
03-29-2011, 14:30
Аз утре почвам 90 дневната диета и дано да се справя. Поне ще сме в ваканция и няма да се изкушавам от сандвичите в училище. 8-)
suNnykaty96
03-29-2011, 16:30
Хах... аз пък току - що я пробвах супата и се оказа доста поносима... дори вкусна ;dd
MissNothing
03-29-2011, 18:05
И аз се включвам, ОТНОВО. Все почвам уж и накрая се тъпча като луда. Ама сега тъкмо ще имам повече време за спортуване. Обаче да ви попитам за 3 месеца(гледам общо взето докато почне лятото) ще успея ли да се вкарам във форма горе-долу? Аз не съм с наднормено тегло, но качиш някалко кг и много по-добре ми беше като бях с 4-5 кг по-лека. Знам как да се храна, ще спортувам, обаче с велоергометър ще мога ли да отслабна около бедрата и корема най-вече?
за да не правя нова тема, сега съм висока около 160 и тежа 47 кг, искам да се видя по-слаба около 40 кг, моля момичетата тук които поддържат такива кг да ми разяснят какво, кога и по колко да ям, много искам да се видя така, може да ви се струва глупаво но аз съм го решила, въпроса е, че освен здравословно хранене ще трябва и нещо повече, моля включвайте се с идеи?
FuckingFreak
03-30-2011, 06:54
за да не правя нова тема, сега съм висока около 160 и тежа 47 кг, искам да се видя по-слаба около 40 кг, моля момичетата тук които поддържат такива кг да ми разяснят какво, кога и по колко да ям, много искам да се видя така, може да ви се струва глупаво но аз съм го решила, въпроса е, че освен здравословно хранене ще трябва и нещо повече, моля включвайте се с идеи?
Я и аз се включвам в питането, надявам се не се сърдиш..
Вече ям по малко, често, стомахът ми е редовен, пия повече вода, извадих карта за фитнес, сладките и тестените неща ги отказах напълно... Кога ще има ефект? Вярно, това го правя от 3 седмици някъде, ама имам чуството че нищо не става ...
при мене за 3 седмици има ефект, ама като имах какво да свалям, а сега проблема е, че искам 40 кг което е поднормено тегло, тука вече ще видим зор, мисля, че само с малко храна по 3 пъти на ден и спорт ще стане, FuckingFreak с тебе ще се подкрепяме :)
titinkaa
03-30-2011, 07:33
При мен нещата с 90-дневната си стоят и не мърдат,свалих 1,500кг и до тук,не мърдам надолу,на 04.04. съм водна,пък дано се размърда кантара,че както се движи скоро май няма да мръдна надолу,а ми остават 2 месеца от диетата имам чувството,че ще сваля още 1-2кг и толкова. :(
при мене за 3 седмици има ефект, ама като имах какво да свалям, а сега проблема е, че искам 40 кг което е поднормено тегло, тука вече ще видим зор, мисля, че само с малко храна по 3 пъти на ден и спорт ще стане, FuckingFreak с тебе ще се подкрепяме :)
преди половин година много държах да стана 45 килапросто за да се видя бях 48 и съм висока 165 . И станах ядях супер малко иии много движение . Като цяло не се харесах как изглеждам ....
Сега пак съм 48 нямам желание да свалям нищо само си спортувам да потдържам тонус :)
като цяло не си струва после си докарваш само проблеми :) Но аз нямам право да давам акъли защото вече съм го правила 8-)
FuckingFreak
03-30-2011, 07:43
Ами аз лично 160 - 40 кг не го мисля за поднормено, просто например на мен краката са ми по-дебели, и имам по-голям ханш, така че ако ще и 20 кг да стана те винаги ще са ми по-големи. Но има разлика между големи и меки като желе и големи и стегнати... Имам 2 приятелки които са в тези мерки и определено не бих казала че са пондормени, даже едната миналата година беше към 155 - 36 кг ...Аз съм 158 някъде, и съм 47 кг без дрехи, а на гладно съм 46-46,5 .. Но имам чувството че имат супер бърз метаболизъм, за момичето което говоря, даже бях пращала снимки на някой от форума, не се лишава от нищо и пак е кожа и кости.. Но все пак предпочитам добре заформени бедра, не просто 2 тънки кокалчета, които като се съберат един до друг да има огромен луфт, това може би е едно от най-грозните неща които съм виждала след дебелана с клин ..
и моите крака са дебели по принцип такава ми е структурата но не са отпуснати в никакъв случай .
158 на 47 килограма не е зле всъщност .
Пусни снимка ако искаш интересно ми е . Смисъл май на мен ми е изкривена представата леко защото никога нищо не ми се струва прекалено слабо 8-) Въпроса е да изглеждаш съразмерно ако е така ня смисъл от промени . Защото това е красотата правилно пропорционално тяло 8-)
Аз на пример не изглеждам съразмерно на 45 кила
WhiteSensation
03-30-2011, 10:03
По меню за третия ден са ми заложени 5 картофа, но не обичам. Проблем ли ще е ако ги заменя с консерва царевица, а на четвъртия ден да ям плодове само? И ако може някой по навътре с нещата да ми каже някакви упражнения за паласките. Мерси предварително! :-)
milenkaa9
03-30-2011, 10:56
WhiteSensation не мисля, че ще е проблем да ги замениш - целта на тази диета е да се яде по един вид храна на ден
А за паласките -
http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/
tonittaa
03-30-2011, 12:27
пак казвам колко е отвратителна тая супа, за тва я ям с кисело мляко, по- поносимо е 8-)
с ината ще си умра, но ще я доям, после 2 дена почивка и минавам на 90 дневната. ;-)
billytalent
03-30-2011, 13:47
Аз преди доста време бях правила диетата със зелевата супа.
Издържах 3 дни и я спрях, защото щях да припадна.
Инaче на вкус ми харесваше, като се има предвид че не обичам подобни неща. Просто я бях направила с всевъзможни подправки.
Аз сега ще си почина от всякакви диети и след това пак минавам на някакъв режим.
Ако имаше начин да си отрежа ханша само...
suNnykaty96
03-30-2011, 14:32
Такaa... аз се отказах от диетата със супата, първоначално ми хареса, но след втората чиния ми стана гадно.... сега съм минала на друга диета, но заедно с това комбинирам сутрин и вечер по 40 минути въртене на обръч. Откога си мечтая за идеална талия (:
Да се надяваме, че този път ще успея. Успех на всички (:
Такaa... аз се отказах от диетата със супата, първоначално ми хареса, но след втората чиния ми стана гадно.... сега съм минала на друга диета, но заедно с това комбинирам сутрин и вечер по 40 минути въртене на обръч. Откога си мечтая за идеална талия (:
Да се надяваме, че този път ще успея. Успех на всички (:
и имали резултат с това въртене на обръч :?
suNnykaty96
03-31-2011, 09:53
Ами аз го правя от три дена, но като цяло много хора казват, че са постигнали страхотни резултати, нищо не ни пречи да опитаме (:
Здравейте, и аз мисля да се присъединявам към вас, утре ще почна някакъв режим защото вече е много зле работата :) Реших да пиша тук като ''застраховка'' за самата себе си, че няма да се откажа след няколко дни. Като не си сам е по - лесно ;) Мисля да почвам ''нещо като Дюкан'' :) Ще видим утре, ще пиша.
Ами аз го правя от три дена, но като цяло много хора казват, че са постигнали страхотни резултати, нищо не ни пречи да опитаме (:
Има-има! Връткай си обръча и след три-четири месеца няма да има и помен от паласките. 8)
WhiteSensation
04-01-2011, 05:23
Има-има! Връткай си обръча и след три-четири месеца няма да има и помен от паласките. 8)
Значи и въртенето на обръч помага за премахването на паласките? :oops:
titinkaa
04-01-2011, 07:02
При мен най-сетне се размърда кантара с -500гр :)
FuckingFreak
04-01-2011, 07:11
Чудя се дали да почвам 90 дневната диета .. ама сериозно вече :lol: Вчера без да планирам бях на белтъчини, днес на бобови с тая царевица.. май ще я почна. А какво да ям 3тия ден, вече напълно отказах тесто и сладко, нужно ли е да ги почвам ?!
ай и аз да се похваля.. започнах режима минус 60 с майка ми ( 3 ден ми е вече ) + коремни преси сутрин и вечер + въртене на обръч пак сутрин и вечер + още нещо ся се чудя какво да е имам да запълвам време :D
Значи и въртенето на обръч помага за премахването на паласките? :oops:
Ако папкаш много и връткаш обръч - не. Ако се храниш равномерно и си взискателна към храната си - да. Казвам го от личен опит. Бавно ще постигнеш резултати, затова се иска доста постоянство. Не е тайна, че паласките "падат" много трудно ;)
milenkaa9
04-01-2011, 07:44
ай и аз да се похваля.. започнах режима минус 60 с майка ми ( 3 ден ми е вече ) + коремни преси сутрин и вечер + въртене на обръч пак сутрин и вечер + още нещо ся се чудя какво да е имам да запълвам време :D
даа и аз съм на подобен режим ( само обръч не въртя) , можеш да запълваш време с танци,аз си пускам музичка вкъщи и си се мяткам нанякъде :D
wonderfulife
04-01-2011, 08:19
Ооох..аз като почна някоя диета не мога да я издържа :D Неска ще се нахраня :razz: :razz: ии от утре сигурно почвам 90 дневната...мога,не мога-трябва.Идва лятото..живея във Варна.. :D :D
тва е много коварно, да се наядеш днес и утре на диета, аз така много съм се канила, по-добре почни от сега, помисли си, че всичко с което се наядеш днес, в крайна сметка по теб ще се налепи, иначе много време може да почваш от утре
scrooper
04-01-2011, 08:45
http://fitnesinstruktor.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D 0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0/
ами нещо от сорта? Поне не се изключват зеленчуците.
даа и аз съм на подобен режим ( само обръч не въртя) , можеш да запълваш време с танци,аз си пускам музичка вкъщи и си се мяткам нанякъде :D
оо и аз си танцувам по принцип.. нещо като кардио ми е .. ама напоследък забравям :D
billytalent
04-01-2011, 09:35
Чудя се дали да почвам 90 дневната диета .. ама сериозно вече :lol: Вчера без да планирам бях на белтъчини, днес на бобови с тая царевица.. май ще я почна. А какво да ям 3тия ден, вече напълно отказах тесто и сладко, нужно ли е да ги почвам ?!
Във въглехидратния не е задължително да ядеш сладко.
Може салата с препечена филийка хляб.
Даже това е по-добре, защото засища повече.
wonderfulife
04-01-2011, 11:15
тва е много коварно, да се наядеш днес и утре на диета, аз така много съм се канила, по-добре почни от сега, помисли си, че всичко с което се наядеш днес, в крайна сметка по теб ще се налепи, иначе много време може да почваш от утре
Е,аз няма да се натъпча за 100000 дни напред,де ;д Просто днес на обяд и на вечеря ще ям без да се ограничавам..;) А пък от утре 100 % я почвам.. :)
LoveHurT
04-01-2011, 11:22
^грешка!
квото ядеш, ядеш.. максимум до следобяд, точно пък на вечеря не трябва да се натъпкваш като за последно
Violenza
04-01-2011, 19:06
Сварените картофи са отврат! :? Днес, от полагащи ми се 5 такива, успях да изям само 1 и то със зор. Лошото е, че вече започва да ме хваща глад.
Дано поне тая смотана диета да има ефект, щото май от 46 не съм мръднала... поне не видимо.
FuckingFreak
04-01-2011, 19:09
^ Защо не си ги пасираш и не ги направиш на пюре. Варени картофи не обичам, само ако са в супа, но виж пюре обожаваммм..
Violenza
04-01-2011, 19:25
^ Защо не си ги пасираш и не ги направиш на пюре. Варени картофи не обичам, само ако са в супа, но виж пюре обожаваммм..
Аз така и го направих картофа, но чист, без мляко, масло и сол, само с малко вода. И си е също толкова гаден... Иначе пюре и аз много обичам. :)
WhiteSensation
04-01-2011, 19:42
Аз така и го направих картофа, но чист, без мляко, масло и сол, само с малко вода. И си е също толкова гаден... Иначе пюре и аз много обичам. :) аз като си ги пасирах станаха като гума :-x
nomatterwho
04-02-2011, 16:16
Сега прочетох за 3-часовата диета - http://www.ladyzone.bg/dieti-i-sport/dieti/story/536436992-3chasova_dieta.html
Как ви се струва? Пробвали ли сте я? Кажете нещо за нея, тъй като мисля да я пробвам. 3,6 килограма за 1 месец ми звучат добре - точно толкова искам да сваля, а и със спорт мога да ги закръгля на 4 - идеално ще е. : D
Била съм на 90-дневната два пъти, но винаги имаше йо-йо ефект след това... Е, не съм я карала цялата... Първия път - 5 дни и свалих 2 килограма....после 10 дни - 3 килограма, но всичко си върнах зимата... Сега мисля пак да я почна за малко. Не ми трябва много да свалям - 1.70 съм, 57 кг. и искам да съм 53кг. Един проблем обаче, който винаги изниква - гърдите. Винаги първо там отслабвам и ми се получиха и стрии...Не са големи и отпуснати, напротив...ноо пък имам стрии точно там... Притеснявам се да не получа още повече стрии... Иначе, никъде другаде нямам...Та много се замислям... Но пък тези миниатюрни паласки, които имам ме дразнят ужасно много иииии май ще се почва диета...
wonderfulife
04-02-2011, 18:31
Може ли да ми кажете;; от сол и оцет дебелее ли се? :D
titinkaa
04-02-2011, 18:45
^От сол,да.
suNnykaty96
04-02-2011, 18:58
Да, солта задържа течности, виж за оцета не знам. Може да си купиш калиева сол, във всички случаи е по - добре от другата (:
глупости, сол и оцет ям в промишлени количества кажи речи и пак съм си слаба около 45/46 кила, това са ми любимите подправки
FuckingFreak
04-02-2011, 19:06
^ сигурно и вода пиеш в промишлени количества, защотото нали знаеш че солта я задържа.
вода пия колкото си искам, мисълта ми беше, че всичката мара втасала до солта стигнахте, че се пълнеело от нея :lol: погледнете другите боклуци с които се храните, солта е нужна на организма
wonderfulife
04-02-2011, 19:28
Мисълта ми е такава..Видях,че с диета нищо няма да направя.Защото колкото повече се опитвам да се ограничавам толкова повече ям.И затова реших да мина на плодове,зеленчуци--салати.Понеже салата без сол/оцет (зависи с какви зеленчуци е) не мога да ям ;дд Затова попитах дали има възможност да се надебелее от тях.Иначе други неща като олио не слагам въобще! :)
от оцет и сол няма да надебелееш, само ще ти е по-вкусно, аз слагам и зехтин :P
Infinity
04-02-2011, 20:01
Никой не е казал, че от сол се пълнее !
Но е неуспорим факт, че от нея се задържа вода, което пък води до подуване. :?
nomatterwho
04-02-2011, 20:06
Оле аз както ям сол.. Винаги сипвам много сол, ама ще се ограничавам. По принцип си знам, че задържа водата, но чак сега се усетих, че сякаш като пише, че задържа водата, пише СПРИ ДА СЛАГАШ ТОЛКОВА СОЛ, КУ**О. :D
Ох, разлигавих се не съм за тая тема.
И все пак - кажете ми за 3-часовата диета, която сложих малко по-нагоре - поне мнения, как ви се струва, ако не сте я пробвали.
Аз разбрах че не съм човек на диетите защотото ако свикна да съм по диета неможе цял живот така :o и сега успешно за сега се ограничавам от вредните храни храня се 3 -5 пъти на ден и тренирам скоро ще приемам Карнетин и всяка сутрин ще скачам на въже сега немога защото то е в неизвестност и си поръчах ново :D
FuckingFreak
04-03-2011, 07:38
Я да попитам малко по-вещите в това - оризът спада към въглехидратите нали?
картофи, ориз, боб, леща, царевица, грах и др са въглехидрат
Infinity
04-03-2011, 08:49
Я да попитам малко по-вещите в това - оризът спада към въглехидратите нали?
Спада, разбира се. :)
WhiteSensation
04-03-2011, 09:42
Искам да ви попитам от картофената супа пълнее ли се? 8-)
FuckingFreak
04-03-2011, 09:57
^ Ами не знам дали се пълнее, но предполагам знаеш че картофи = нишесте и е логично да не е най-добрия избор..
titinkaa
04-03-2011, 09:58
^Ако е с прясно мляко,да,защото се смесват белтъчини с въглехидрати.
MichellePhan
04-04-2011, 22:09
След 90 дневната(за мене 45 дневна) диета отслабнах 10 кг,но незнаино как с големи усилия (ядене на неограничени количества шоколад и подобни гадории) си върнах 8кг. Целта ми са заветните 45-47 кг,т.с 17-15кг.Ще ми кажете ли някоя диета,която е предназначена за такова отслабване,зщото 15 кг са си множко.
titinkaa
04-05-2011, 07:17
^Върнала си си всичко,защото е трябвало след като си я спряла да ядеш по умерено и г/д режимно както в диетата и така поне 2-3 седмици,за да се задържат кг и нямаше да ги качиш.Почни ВМ-НВД.
titinkaa
04-05-2011, 07:23
Вчера бях водна и днес почвам втория етап.От първия свалих само 2,600кг,малко са,но добре че поне и толкова свалих.Сега през втория месец ще ям на обяд и вечеря едно и също,за да видя колко ще сваля,защото през първия месец на обяд и вечеря хапвах различно и може би това ми оказва на мен влияние.
billytalent
04-05-2011, 07:57
Аз след приключването на диетата съм свалила още 1 кг.
Трябва да се внимава как се яде след това и как се съчетават храните, за да не се върне всичко свалено.
shupishup
04-05-2011, 22:05
в кои дни на 90 дневната могат да се ядат салата домати и краставици? :)
MichellePhan
04-05-2011, 23:05
^Върнала си си всичко,защото е трябвало след като си я спряла да ядеш по умерено и г/д режимно както в диетата и така поне 2-3 седмици,за да се задържат кг и нямаше да ги качиш.Почни ВМ-НВД.
Мерси!Знам защо си върнах килограмите,казах го иронично :D .
ВМ-НВД e това (http://www.bb-team.org/forums/viewthread/21987),нали?
в кои дни на 90 дневната могат да се ядат салата домати и краставици? :)
всеки един ден на обяд или вечеря като допълнение в храненето, включително в плодовия, във водния разбира се не може
titinkaa
04-06-2011, 07:28
Мерси!Знам защо си върнах килограмите,казах го иронично :D .
ВМ-НВД e това (http://www.bb-team.org/forums/viewthread/21987),нали?
Да,ето ти линк към цялата диета и всички разяснения.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574553.0
не те знам на колко години си, но си тийн, лично аз на тая възраст не бих си прецакала организма с тая диета, скоро обсъждахме колко е вредна, за бъбреците и черния дроб, да не говорим, че при липса на въглехидрати ще си замаяна и изморена, ще те боли главата и т.н, по-добре почни пак 90 дневната и тоя път се захрани правилно
titinkaa
04-06-2011, 07:50
MichellePhan
наистина ri41 е права за тая диета,аз ти я препоръчах защото видях че си отчаяна за върнатите кг,но наистина по-добре почни пак 90 дневната.Верно е и с НВД се сваля,но като се храниш без въглехидрати и като я спреш и квото въглехидратно да хапнеш веднага ще ти се лепи на дупето.
Колкото до 90 дневната във форума на бг-маммата четох,че една жена я спазва от 1г. без прекъсване и до тук е свалила 45кг. :)
аз вече реших да я почвам и аз тази 90 дневна, пък каквото стане, хем не ми се гладува, хем искам да сваля няколко килца, сега съм 47 ако сваля 3/4 ще е супер, като ви гледам резултатите се надявам и при мен да проработи
vagarious
04-06-2011, 18:04
Аз съм егати глупавото същество .. имам чувстовото, че съм единствената,която се проваля с диетите...изкарах известно време с 90 дневната, но днес малко,утре малко - и замина .............. :x колкото и да се ядосвам на себе си и да знам, че трябва да спазвам, пак правя грешки!! :x :x :x :x
не знам какво да правя вече,писна миии .. наближава новото начало.Чудя се само за кой път ще е .. :x :x
Аз съм егати глупавото същество .. имам чувстовото, че съм единствената,която се проваля с диетите...изкарах известно време с 90 дневната, но днес малко,утре малко - и замина .............. :x колкото и да се ядосвам на себе си и да знам, че трябва да спазвам, пак правя грешки!! :x :x :x :x
не знам какво да правя вече,писна миии .. наближава новото начало.Чудя се само за кой път ще е .. :x :x
и аз съм така все почвам да диетувам и все само с каненето си оставам :( :(
vagarious
04-06-2011, 18:09
аз,като се каня - започвам, ама идеята е, че не я спазвам, а от ......... лакомия забърсвам най-минималните усилия,които може да съществуват при диетите. :x
billytalent
04-06-2011, 18:34
аз,като се каня - започвам, ама идеята е, че не я спазвам, а от ......... лакомия забърсвам най-минималните усилия,които може да съществуват при диетите. :x
И аз бях така доста време.
Започвах някаква диета, супер решена да я направя до края и след 3-4 дни от лакомия се наяждат буквално като прасе и всичко се проваляше.
Иска се наистина силна воля, за да не се изкушаваш.
Аз тези дни мисля да започна с фитнеса, защото си мисля че има още какво да се желае...
vagarious
04-06-2011, 18:40
Ми не знам.. аз не, че от лакомия да изяждам всичко, но примерно ако съм изкарала няколко дена без сладко, после ще ям,защото НЕ съм яла, а не защото ми се яде .. :? Сложна ситуация ...
И блазе ти за фитнеса .. аз леко нямам очи да поискам и за това пари. :? :(
billytalent
04-06-2011, 19:16
Сега покрай баловете има доста разходи.
Аз мразя да ходя на фитнес, но се налага.
Не мога да правя упражнения в нас, ужасно много ме мързи и се отказвам след първия ден. :?
vagarious
04-06-2011, 19:32
Аз пък обичаХ да ходя на фитнес ... и наистина вкъще ме мързи.Само едни коремни преси дето правя и едно упр. за паласките .. ама докато се наканя да ги почна ... ехе. :?
Не става без режимче, мне .. :(
WhiteSensation
04-06-2011, 19:57
Ако вместо зелева супа (с всичките гадории вътре) ям кисело зеле, дали ще има същия ефект? :?
titinkaa
04-07-2011, 07:54
^М не,в киселото зеле има мн сол и ще задържаш вода.
titinkaa
04-07-2011, 08:03
Момичета не само вие сте така с диетатите.Много пъти съм почвала и спирала диета точно от лакомия.Сега с 90-дневната свикнах,дори не мисля за сладко,макар че ми се яде и днес имам тая възможност.Ей на днес ми е 3-ти ден след първия воден,вече съм във втори цикъл и като си представя че целия април и май месец ще съм още на диета и лошо ми става,понякога имам чувството,че ако не почна да свалям за да се мотивирам ии сигурно ще я зарежа,но до някъде не трябва,защото после ще си върна всичко и единия месец в диета става пропилян.За сега ще стискам зъби,пък дано избутам още 2 месеца.
тити като не сваляш защо не я спреш, може би организма ти е свикнал с нея, аз съм я пробвала един два пъти преди година и за два три дни се чувствам значително по-лека, за това сега ще видим дали ще сваля нещо, дано свърши този застой, четох някъде че трябва да се пие по 2 л вода за да се свалят кг :-o
MimiKalcheff93
04-07-2011, 10:29
Титинке , здравей :)
Отдавна не съм идвала да чета какво става тука. Ти гедам пак си я почнала нея диета. Ами и миналата година акто я спазвахме , нали пак ти беше станало така. Периода на задържането... Я ме светненете малко пвоечее за диетата на Дюкан , колкото хубави мнения срещна , толков аи лоши. Казват ,че после всичко се лепяло... дори и плод ,ако хапнеш. Други казват ,че се отслабва трайно.
Дюкан е много вредна диета, спираш тотално всякакви въглехидрати, вие ти се свят, може да влезеш в болница с бъбречна криза или чернодробна, след първия погълнат въглехидрат всичко се връща, връща се и то с лихвите, в едно тв предаване гледах Цветелина Янева, тя каза, че когато и се налага да отслабва бързо заради клипове и фотоси правя тая диета, а после всичко се връща, така и стана пак е напълняла, след като снимаха клипа с Мария
titinkaa
04-07-2011, 11:03
Обмислях варианта да я спирам,но и аз нз за какво се отказах и я продължих.За мойте кг трябва да пия 2,5л на ден.
Мими,миналата година първия цикъл свалих 6кг,и като се почна тва задържане та целия втори и трети цикъл задържане,може би затова не си ги върнах.А сега само се опасявам като свалих 3кг да не стане пак така както стана предния път,и да си остана само с 3кг свалени за 3 месеца.Ако така стане ще се пръсна от нерви. :-x
не всеки организъм може да сваля с тази диета, има хора които и с разделно не могат, изчакай седмица, две и спирай няма смисъл, аз ще направя8 дни, ако не мръдна поне с кило, спирам, също скачам на въже по 30 мин на ден, за стягане на дупето и корема е много ефикасно
MimiKalcheff93
04-07-2011, 11:52
Тите , и аз бях свалила за около месец 6кг , макар че леко я нарушавах диетата. Ама после като я спрях си ги върнах, а и ми беше едно подуто такова.Много кофти ... и все си държа 60 кг и те тва е .Няма мърдане ви казвам. Сега като се постопли ще почна да бягам вечер , преди го рпавех и се чувствх доста добре. Не гоня определени килограми , а сам д асе чувствам добре в кожата си и да се харесам-това е ! Добре , отказвам се от тая диета на Дюкан. Наплаших се от разни , фрапиращи направо , мнения. :) А скачането на въже е кардио , нормално е да се отслабва от него , но не много . :) И аз имам въже ,като почна да бягам , ще почна и да скачам. :)
Тите , и аз бях свалила за около месец 6кг , макар че леко я нарушавах диетата. Ама после като я спрях си ги върнах, а и ми беше едно подуто такова.Много кофти ... и все си държа 60 кг и те тва е .Няма мърдане ви казвам. Сега като се постопли ще почна да бягам вечер , преди го рпавех и се чувствх доста добре. Не гоня определени килограми , а сам д асе чувствам добре в кожата си и да се харесам-това е ! Добре , отказвам се от тая диета на Дюкан. Наплаших се от разни , фрапиращи направо , мнения. :) А скачането на въже е кардио , нормално е да се отслабва от него , но не много . :) И аз имам въже ,като почна да бягам , ще почна и да скачам. :)
а как се хранеше след диетата?
billytalent
04-07-2011, 11:58
Аз за себе си разбрах, че по-време на диетата не свалям ако не пия поне 3-4 л. вода и ако порциите са ми прекалено малки.
Сега с разумно хранене и повече спорт се надявам да си запазя свалените кг.
аз пък четох, че от малките порции се отслабва, за водата съм съгласна, а има ли видима разлика в см не става въпрос само за кг, ти колко свали за 3 месеца или по-малко я спазва
billytalent
04-07-2011, 12:06
аз пък четох, че от малките порции се отслабва, за водата съм съгласна, а има ли видима разлика в см не става въпрос само за кг, ти колко свали за 3 месеца или по-малко я спазва
И аз си мислех че от малките порции се сваля, но явно не и при тази диета.
четох и във форума на Бг мама, че хора които не свалят нищо са си увеличавали порциите и кантара е тръгвал надолу
8-)
Иначе аз я направих цялата и свалих 10 кг.
MimiKalcheff93
04-07-2011, 12:14
Ами , не съм се хранела толкова много . Смисъл , пак си хапнах , но мъничко. Нормално , нищо фрапиращо. Просто явно организма си е свикнал с едни килогррами и трябва да се поддържат , знам ли .
Хем диетата не беше драстична и пак ми се обърка всичко МЦ , после корема ми беше подут доста време.
След режима , не съм яла толкова много , но лятото ги върнах тия килограми . Бягам ,може съм качила някое килце , мускулна тъкан . :)
suNnykaty96
04-07-2011, 12:20
Охх... а пък аз сега се чувствам много прегрешила, защото изядох 2 - 3 шепи орехи.. ама какво да направя, като ги почнах и направоо не мога да се запра ;дд Сигурно организма ми е имал нужда, с това се успокоявам 8-) btw от скачането не въже не ставаха ли краката по - едри и набити ? Някъде май нещо такова четох, ама може и да бъркам... :-o
MimiKalcheff93
04-07-2011, 12:24
Да, пръсец се казва . Аз имам . :) Но ,ако е уморено , не е зле. То не става от 200 скока примерно ... :) Само яктие спортисти , тези , които се занимават професионално със спорт имат, и то ако искат. Сами ги контролират .КОлко да скачаш ,за да се появи такъв и за да расте . :)
titinkaa
04-07-2011, 12:37
да ви покажа една потребителка от Бг-мамма колко и личи.Свалила е 16кг.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2882/1027611094894601041302036470mWCemiipZ0Qrtf9xtwkS.J PG преди
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1518/6242445983647752941302036505Gf2QwaHYLfgu85lfInPb.J PG след
Не знам,ама трябва да се стегня някак си,писна ми с тея кг,искам да ги махна най-накрая.Днес си правих пълна кръвна картина и ми излезна,че кръвната захар ми е 6.3,а нормата е от 3.9 до 6.1,малко над границата ми е,но тва ще рече,че задължително трябва да отслабна някак.
пробвала ли си да ядеш здравословно и по-малко, в смисъл три хранения и с нискокалорични неща, мисля, че ще има ефект
titinkaa
04-07-2011, 15:34
^Значи онзи режим,който преди го спазвах,писала съм го и тук,за онези 13 кг дето бях свалила с него.Той е здравословен,защото и в него не се ограничава всичко,както съм казвала вечерята е всеки ден различна само през деня е всеки ден едно и също,та той ми го каза диетоложка,даже тогава си бях правила хормонални изследвания и т.н. и свалих с него.
Та сега да ви кажа другата новина макар и не много добра.Та днес нали казах правих си пълна кръвна картина и глюкозата ми е малко завишена,та бях до личния лекар и така ме наплаши,че като си тръгнах се разревах.Каза ми,че трябвало много кг да сваля,иначе ако не се променят резултатите имало опасност да хвана диабет от тип 1 и да мина на инсулин. :shock: :-# Каза ми да изключа сладко,тестяно,картофи и ориз,а да ям месо и зеленчуци.Сега питах един приятел учи медицина и ми каза да не се шашкам толкова,просто да се храня здравословно и да поддържам в граници кръвната захар и няма да стигам до диабет. :(
спокойно, сигурна съм, че можеш да го избегнеш и не яж само салати и месо, адски вредно е, почвай твоя режим дето си сваляш с него, той е най-здравословен според мен в тази ситуация и естествено без сладко, щом до сега не сваляш с 90 дневната само се бавиш с нея
iiordanova
04-07-2011, 15:38
Титинка , много кофти наистина!
Пробвала ли си Дюкан ?
Или само на плодове месец или по-малко?
titinkaa
04-07-2011, 15:51
^Дюкан не съм,но учителката ми по биология си прееба здравето с нея.Беше свалила 15кг,и после толкова си развали организма,че едвам се движеше и влезна чак в болница за анорексици,макар че не беше мн мн слаба.
Infinity
04-07-2011, 15:59
Закуска - плод по избор / без банан /
Обяд : Голяма зелена салата с добавка по избор :
- парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.
Вечеря : Кисело мляко и отново лек плод.
С този мой измислен режим за около 2 месеца свалих 10кг. , а сантиметрите, които намалихбяха ужасно много. 8-)
Освен, че го спазвах и спортувах, което определено изигра много важна роля, затова тялото ми и след отслабването да бъде стегнато.
утре имам варива, за обяд ще ям яхния боб
а за вечеря може ли яхния грах без месо?
WhiteSensation
04-07-2011, 18:44
xихх да се похваля за 3 дни съм минус 500гр., а даже се притесних, че преяждам със домати :D И според вас след като съм 158см. колко са идеалните килограми.. В момента съм 57,5 и са ми множко. Според измислените калкулатори идеалните са 47-48кг., но знам, че това е строго относително, а и ми се вижда малко непостижимо :( :?
titinkaa
04-07-2011, 19:06
утре имам варива, за обяд ще ям яхния боб
а за вечеря може ли яхния грах без месо?
Може. :)
тази диета започва да ми харесва, най-сетне ще ям като хората, освен това си направих график, на Цветница имам имен ден тогава съм на въглехидрати :oops:
titinkaa
04-07-2011, 19:19
Аз на Великден на 24.04 се падам на въглехидрати,тъмън ще си хапна козунак. :)
Притеглих се преди 2 дена и бях 60кг. Днес се притеглих и съм 62. Сутринта ядох 1 голяма ябълка, на обяс салата и кисело мляко. Дали съм качила или е от храната? :booooomb:
аз на Великден съм на боб :lol: :lol: обаче на 25 ще наваксвам с козунак и сладкиши :)
vagarious
04-07-2011, 20:02
ri41 аз и ти вървим заедно!Днес също ми беше 1ви ден. :)
ще се подкрепяме, дано да успеем!
vagarious
04-07-2011, 20:23
Аха. 8-) 8-) 8-)
LoveYou95
04-07-2011, 22:21
Ox, titinkaa , много ми е мъчно за тебе.
Пробвай със 90- днесната и ходи на фитнес ( бягай на пътеката и изобщо прави повече кардiо )
Задължително трябва да свалиш тея килограми!!!
Ако лекарят не те е наплашил достатъчно ( не че искам да съм груба ), но погледни се от страни, виж другите как те гледат, виж как ти се понижава самочувствието. B3EMИ СЕ В РЪЦЕ!
Ако те е срам намери си фитнес само за жени. Но се оправяй! Много е важно как се чустваш. Моля те, отслабни!
... това не е работа.
90 дневната. Но си я спазвай ТОЧНО! Иначе нема ефект.
Офф, и аз от колко месеца се каня да започна тази 90 дневна диета. Най - много съм изкарвала по 6-7 деня и накрая нарушавам диетата с храна, която не е за деня или ям като прасе....
FuckingFreak
04-08-2011, 06:32
- парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.
С този мой измислен режим за около 2 месеца свалих 10кг. , а сантиметрите, които намалихбяха ужасно много. 8-)
Освен, че го спазвах и спортувах, което определено изигра много важна роля, затова тялото ми и след отслабването да бъде стегнато.
Ей, мерси че ме светна, ще го пробвам. Салати много обичам, но не особено много, та мога ли да включа към менюто си месо?
reoffender
04-08-2011, 06:36
Закуска-овесени ядки с нискомаслено кисело мляко
Обяд-Парче месо (без мазнини)
За следобедна- ябълка
Вечер-салата и нещо много леко.
Хора, и аз се включвам,че зимата съм качила 2-3 кила и не мога да се гледам. Изключила съм всичко сладко, мазно, газирано и тестено. Според вас след колко време ще има ефект? Не,че бързам, просто ми е интересно.
мисля, че с такова меню за две седмици си готова
чета тая тема вече не знам колко дни .. и да ви питам ... според вас една седмица само на плодове и от време на време някаква салата дали ще ми помогнат .да сваля 3 килограма (спортувам плюс това) .. не искам да започвам точно сега някаква строга диета, затова мисля да се ограничавам :-o
да караш само на плодове и салати си е строга диета
чета тая тема вече не знам колко дни .. и да ви питам ... според вас една седмица само на плодове и от време на време някаква салата дали ще ми помогнат .да сваля 3 килограма (спортувам плюс това) .. не искам да започвам точно сега някаква строга диета, затова мисля да се ограничавам :-o
Че то с това твое "меню" строгата диета бледнее...
Ем да ще ги свалиш,но после ако не се захраниш правилно ще ги върнеш ако не и двойно
Infinity
04-08-2011, 07:21
Ей, мерси че ме светна, ще го пробвам. Салати много обичам, но не особено много, та мога ли да включа към менюто си месо?
Разбира се, че може, но задължително да е пилешко или пуешко.
Със свинско няма да отслабнеш, примерно. 8-)
FuckingFreak
04-08-2011, 07:21
А знаеш ли в плодовете колко захар има? Ако сравняваме 100 гр шоколад със 100 гр плод (особено банан, грозде или череши) определено е по-добре да изядеш шоколада.. Затова е хубаво да ядеш плодове, но особено когато правиш някаква диета не са препоръчителни..
едит: Мерси за бързите отговори :-)
ъъ свинско изобщо не искам да погледна, камо ли да сложа в устата си, а телешко вкъщи не ядем, не знам защо 8-)
titinkaa
04-08-2011, 08:30
Ox, titinkaa , много ми е мъчно за тебе.
Пробвай със 90- днесната и ходи на фитнес ( бягай на пътеката и изобщо прави повече кардiо )
Задължително трябва да свалиш тея килограми!!!
Ако лекарят не те е наплашил достатъчно ( не че искам да съм груба ), но погледни се от страни, виж другите как те гледат, виж как ти се понижава самочувствието. B3EMИ СЕ В РЪЦЕ!
Ако те е срам намери си фитнес само за жени. Но се оправяй! Много е важно как се чустваш. Моля те, отслабни!
... това не е работа.
90 дневната. Но си я спазвай ТОЧНО! Иначе нема ефект.
Значи,майка ми и още двама наши приятели също си правиха като мойте изследвания и на всички захарната ни е от 6.3 до 6.9 на четиримата в тоя диапазон сме,демек малко над нормата.И майка днес е говорила с една лекарка и й е казала за мойте резултати и тя е казала,че няма нищо и да не се притеснявам напразно,и лошо е направил личния лекар така да ме наплашва с инсулини и т.н.По тая логика и четиримата трябва да се лекуваме от диабет.Но тъй тъй съм на диета ще се взема по-добре в ръце и ще почвам фитнес.Няма да лежа на тая мисъл,че нищо ми няма.Аз да си отслабна пък после зависи всичко от организма ми квото ще става.И дори след време да сваля кг и да не съм на диета ще продължа да се храня здравословно и да ходя на фитнес.Тоя път съм твърдо решена,че трябва да се оттърва от тея проклети кг.
LoveYou95
04-08-2011, 17:20
Браво! :)
billytalent
04-08-2011, 17:32
Смятам след празниците 8-) да започна режима на Infinity, нo ще трябва да заменя вечерята с нещо, защото повече от 1 лъжица мляко не мога да изям. Изобщо не го обичам.
strawbery
04-08-2011, 17:32
А знаеш ли в плодовете колко захар има? Ако сравняваме 100 гр шоколад със 100 гр плод (особено банан, грозде или череши) определено е по-добре да изядеш шоколада.. Затова е хубаво да ядеш плодове, но особено когато правиш някаква диета не са препоръчителни..
едит: Мерси за бързите отговори :-)
ъъ свинско изобщо не искам да погледна, камо ли да сложа в устата си, а телешко вкъщи не ядем, не знам защо 8-)
а ти знаеш ли колко голяма разлика има в захарта в шоколада и тази в плодовете нищо общо най малкото в шоколада има не толкова захар колкото изкуствени подсладители които в голяма част са канцерогенни съвсем друг въпрос е че фруктозата е с около 30% по-некалорична от захарта
тва е абсолютно невярно
gabity93
04-08-2011, 19:28
Здравейте! Нова съм в този форум и не знам дали в някоя тема е обсъждано вече, но искам да попитам, знае ли някой какви упражнения моаг да правя за отслабване на краката. Като цяло тренриам активно - през ваканцията имах по две тренировки всеки ден, като всяка беше по около 2 часа, през учебно време имам три пъти седмично по около час и половина тренировки и отделно карам колело почти всеки ден, скачам и правя коремни преси всеки ден. Ям само два пъти на ден - обяд - нещо готвено и вечеря - обикновено мюсли + малко зелена салата. Иначе сладкото съм го спряла напълно, а тестените изделия съм ги намалила до минимум. Въпреки всичко обаче все още не мога да отслабна толкова, че да се харесам като се погледна в огледалото, но най - голям проблем са ми бедрата - смятам, че са прекалено дебели. Иначе коремът ми мога да кажа, че е що-годе стегнат. Та, сещате ли се за друи упражнения, които мога да правя за да ми отслабнат краката? :( :?: :neutral:
Infinity
04-08-2011, 19:33
billytalent можеш да замениш киселото мляко с извара, например, ако обичаш. :) Като й добавиш нещо, разбира се. :)
FuckingFreak
04-08-2011, 20:08
Здравейте! Нова съм в този форум и не знам дали в някоя тема е обсъждано вече, но искам да попитам, знае ли някой какви упражнения моаг да правя за отслабване на краката. Като цяло тренриам активно - през ваканцията имах по две тренировки всеки ден, като всяка беше по около 2 часа, през учебно време имам три пъти седмично по около час и половина тренировки и отделно карам колело почти всеки ден, скачам и правя коремни преси всеки ден. Ям само два пъти на ден - обяд - нещо готвено и вечеря - обикновено мюсли + малко зелена салата. Иначе сладкото съм го спряла напълно, а тестените изделия съм ги намалила до минимум. Въпреки всичко обаче все още не мога да отслабна толкова, че да се харесам като се погледна в огледалото, но най - голям проблем са ми бедрата - смятам, че са прекалено дебели. Иначе коремът ми мога да кажа, че е що-годе стегнат. Та, сещате ли се за друи упражнения, които мога да правя за да ми отслабнат краката? :( :?: :neutral:
Няма кво да се лъжеме, с упражнения не се отслабва. Най-много да се стегнеш. От колко време си така? Все пак и аз съм почти същото, само дето не тренирам, а ходя на фитнес, и имам повече хранения, но това е едва от 10тина дни, ефект няма как да чакам толкова рано, но съм свалила половин сантиметър от бедрата, незнайно как :lol: http://www.tialoto.bg/c/21-legs-exercises.html е тук има няколко, но аз правя едни от броя на Joy дето е с Фърги на корицата...
Glamour92
04-08-2011, 20:09
Режима ми се вижда добър,та и аз мисля да го поизпробвам,за да разкарам едни 4 кила (бтв,кантара ми твърди,че съм под 50 кг ,тъй че вероятно ще ми трябва поне месец... :/ ) Имам обаче 1 питане-подходящ ли е за трениращи хора(3-4 пъти седмично,с интензивни кардио упражнениия) и дали бих си саботирала/забавила резултатите,ако вечерям в 5 (така съм си свикнала от години =) )
FuckingFreak
04-08-2011, 20:12
^ На салатки само няма да издържиш, или поне ще ти е трудно, включи нещо животинско..
gabity93
04-08-2011, 20:30
Няма кво да се лъжеме, с упражнения не се отслабва. Най-много да се стегнеш. От колко време си така? Все пак и аз съм почти същото, само дето не тренирам, а ходя на фитнес, и имам повече хранения, но това е едва от 10тина дни, ефект няма как да чакам толкова рано, но съм свалила половин сантиметър от бедрата, незнайно как :lol: http://www.tialoto.bg/c/21-legs-exercises.html е тук има няколко, но аз правя едни от броя на Joy дето е с Фърги на корицата...
ами закуските, сладкото и тестените неща ги отказах преди около месец, обаче ядях доста по време на другите хранения и сега вече от около 10 дена ям по-малко, карам колело, скачам и правя коремни преси. Тренировките си бяха по две на ден всеки ден от ваканцията, а преди това - пак по 3 пъти седмично.
FuckingFreak
04-08-2011, 20:39
^ Аз не мога да ям "по-малко".. Просто имам супер нередовен стомах, и ако не го напълня, съм стигала до 4-5 дни да не ходя до тоалетна по нужда.. Затова сега си ям когато ми се прияде, но и аз не ям сладко, тестено, пържено, както и не обърквам храните като например въглехидрати и белтъчини, и така.. А имаш да отслабваш на краката, или искаш да ги стегнеш? Аз много се бях вманиачила да стана 40 кг, а сега съм 47-48, но когато сега се размисля това си е просто сухо.. Сещам се че и бюст нямам много , пък ако отслабна ще стана хептен като дъска.. Абе честно казано гледах едно предаване с Ким Кардашиян в което казваше "Успях да докажа че ние, жените с извивки сме по-харесвани от мъжката аудитория. Успях да покажа на хърбавите манекенки че ние сме по-секси." .. Доста ме мотивира, и наистина е така. Е хубаво е да си имаш извивки, ама да си стегнат.. та ти да отслабваш ли имаш, да стягаш ли, или и двете?
gabity93
04-08-2011, 20:45
ами принципно съм 61 кг и 166-7см някъде и само краката не си харесвам и искам да стана около 56-7 килограма, като мисля, че ако отслабна, то ще смъкна и няколко сантиметра от бедрата. Обаче разлика между стягане и отслабване на намирам много, щото тренирам и не са ми отпуснати месата, просто смятам, че са ми дебели краката :neutral:
FuckingFreak твоите кг 47/48 при каква височина ги поддържаш, била ли си повече някога?