View Full Version : ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
billytalent
04-09-2011, 07:34
billytalent можеш да замениш киселото мляко с извара, например, ако обичаш. :) Като й добавиш нещо, разбира се. :)
Обичам, мерси за идеята. (:
Искам да сваля още 3 кг., за да стана 50 и след това само да си ги поддържам, а с този режим мисля че ще успея.
billytalent можеш да замениш киселото мляко с извара, например, ако обичаш. :) Като й добавиш нещо, разбира се. :)
Обичам, мерси за идеята. (:
Искам да сваля още 3 кг., за да стана 50 и след това само да си ги поддържам, а с този режим мисля че ще успея.
страхотен е моя преди беше такъв, но тогава нямах апетит, отслабва се наистина и то бързо, аз за около 2 седмици (без да се тегля) усетих голяма разлика и се чувствах по-лека
billytalent
04-09-2011, 09:08
Перфектно.
Само дано не си ги върна след това. 8-)
От няколко дни имам огромен апетит и трябва да взимам мерки вече :D
задържането не е трудно, ако продължиш без тестени храни и мазни ест. за сладкото внимавай, а пък идва лято ще ядеш плодове и салати :-)
Infinity
04-09-2011, 09:39
Аз с тоя мой си измислен режим не качих свалените килограми, въпреки че исках , но това е друга съвсем различна тема... 8-)
Но мисълта ми е , че за два месеца свалих около 10кг. , от които след това със зверски усилия качих едва 5. 8-)
Но това беше напълно желано, защото си го исках , а ако бях продълила да се храня така или дори и с увеличение на храната, нямаше да ги кача. :)
FuckingFreak
04-09-2011, 13:23
FuckingFreak твоите кг 47/48 при каква височина ги поддържаш, била ли си повече някога?
158 и половина, вчера се мерих 8-)
сутринта след закуска, не бях ходила до тоалетна по никаква нужда, с пижамата бях 48,2, тоест съм към 46-47. С 3-4 килограма няма да е зле да смъкна, но работя по въпроса :oops: Не съм била повече, но не съм мърдала от тези килограми, имам чувството че няма и да успея да помръдна..
billytalent
04-09-2011, 14:29
Аз с тоя мой си измислен режим не качих свалените килограми, въпреки че исках , но това е друга съвсем различна тема... 8-)
Но мисълта ми е , че за два месеца свалих около 10кг. , от които след това със зверски усилия качих едва 5. 8-)
Но това беше напълно желано, защото си го исках , а ако бях продълила да се храня така или дори и с увеличение на храната, нямаше да ги кача. :)
Ахх, че хубаво звучи всичко това 8-)
Дано, дано и аз успея да си задържа свалените кг.
Сега съм 53 на височина 1.78, обаче изобщо не се чувствам комфортно.
Ахх, че хубаво звучи всичко това 8-)
Дано, дано и аз успея да си задържа свалените кг.
Сега съм 53 на височина 1.78, обаче изобщо не се чувствам комфортно.
звучиш ми като анорексичка, или не се мериш вярно или кантара ти е счупен, дай снимка в цял ръст(без лице ако искаш) но съм сигурна че си много слаба и ти се чудя
billytalent
04-09-2011, 15:18
Просто имам по-широк ханш и самата ми структура е такава. От там идва всичко.
Нямам нова снимка в цял ръст.
Имам само от преди да отслабна.
Infinity
04-09-2011, 15:23
billytalent внимавай само да не се вманиачиш със това сваляне, че и аз така като теб все не се чувствах комфортно и не усетих как станах 37 кг. , което си е напълно анорексично за моя ръст. :-x :? :(
billytalent
04-09-2011, 15:27
billytalent внимавай само да не се вманиачиш със това сваляне, че и аз така като теб все не се чувствах комфортно и не усетих как станах 37 кг. , което си е напълно анорексично за моя ръст. :-x :? :(
Честно казано се страхувам, че точно това се случва с мене.
Вманиачила съм се много и за всяко малко прегрешение се обвинявам и се чувствам зле.
Иначе 37 кг. си е направо страшно. Ти май беше доста висока, ако не се лъжа. :-o
Infinity
04-09-2011, 16:34
Ако поне маалко уважаваш себе си , не позволявай да стигнеш дотам, че за някакво дребно прегрешение да се самообвиняваш.
Какъв е смисълът ? :-o
От това само че се чувстваш по-зле, по-некомфортно в собствената си кожа, а не трябва !!
Иначе , да аз съм висока, 1.74 съм , така че смятай ... , а от 50 тръгнах, точно като теб. Все се чувствах неудобно в кожата си и винаги исках още мааалко , докато не се докарах до глюкозата.
Абе внимавай, анорексията е най-вече заболяване на психхиката, може да си 55кг. и пак да си болна, това не е никаква гаранция. :o
Честно казано се страхувам, че точно това се случва с мене.
Вманиачила съм се много и за всяко малко прегрешение се обвинявам и се чувствам зле.
Иначе 37 кг. си е направо страшно. Ти май беше доста висока, ако не се лъжа. :-o О боже.. :( моля те вземи се в ръце сериозно ти говоря..виж съобщението което ти пратих :(
Wanderer1
04-10-2011, 08:26
Здравейте! :) От утре смятам да почна 90-дневната. Искам 5 кг да сваля, но и повече да са пак е добре. Та да питам проблем ли ще е ако пия студен чай от тези на Nestea. Знам, че има захар, а в диетата пише, че чаят и кафето се пият без захар, но тея чайове на Nestea май са повече като сок. Просто много ми харесват, но ако не трябва, мога и да не ги пия.
И да питам вие пиете ли бульон след хранене, че хич не го обичам :)
reoffender
04-10-2011, 08:30
Днес съм на половин купичка кисело мляко, и се пия чаша студено прясно.
За обяд смятам да си направя плодова салата, а за вечеря не съм измислила още.
Може ли пак да ви питам нещо? От сряда съм на режим без сладко, пържено, тестено и т.н., но до сега съм свалила максимум килограм, а се усещам по-'лека'. Също така правя упражнения, но се притеснявам,че няма да сваля още килограми.
Infinity
04-10-2011, 08:53
^ Разбира се , че ще свалиш, след като изключиш сладко, мазно , тесто и т.н , а щом ще ги съчеташ със спорт, то значи отслабването ти е гарантирано. :)
reoffender
04-10-2011, 08:59
Да, ама се обезкуражавам като се тегля 8-)
Здравейте! :) От утре смятам да почна 90-дневната. Искам 5 кг да сваля, но и повече да са пак е добре. Та да питам проблем ли ще е ако пия студен чай от тези на Nestea. Знам, че има захар, а в диетата пише, че чаят и кафето се пият без захар, но тея чайове на Nestea май са повече като сок. Просто много ми харесват, но ако не трябва, мога и да не ги пия.
1.забрави да отслабнеш при положение, че пиеш чай, захарта е въглехидрат, не може в белтъчен или плодов, бобов да пиеш захарни напитки
2. тези чайове и натурални сокове съм ги пила преди около 2 години, като спрях всичко вредно и сладко, обаче не спрях да ги пия, мислех, че не пречат и така 2 месеца не мръднах, чак като ги спрях почнах да свалям
Wanderer1
04-10-2011, 10:01
Мерси за отговора :-)
То май в тея чайове няма нищо полезно и няма да ги пия вече.
titinkaa
04-10-2011, 10:03
1.забрави да отслабнеш при положение, че пиеш чай, захарта е въглехидрат, не може в белтъчен или плодов, бобов да пиеш захарни напитки
2. тези чайове и натурални сокове съм ги пила преди около 2 години, като спрях всичко вредно и сладко, обаче не спрях да ги пия, мислех, че не пречат и така 2 месеца не мръднах, чак като ги спрях почнах да свалям
Сутрин е задължително да ядеш плода,за да задвижиш метаболизма!
Абе според мене 2пъти в седмицата можеш да си ги пиеш,особено ако ги обичаш :) няма да умреш..
SugarLolLipoPsS
04-10-2011, 12:52
И аз се присъединявам към вас. :grin:
Вече 3ти ден съм на ограничения, не съм яла хляб и пържени неща,сладкото и него ограничавам до колкото мога, но няма да мога от раз. Имаче менюто ми се състои предимно от зеленчукови супи.
Днес например ядох на обяд спаначена супа с мисело мляко ( без хляб), а за вечеря ще хапна пилешка паржолка.. :)
Също така и тичам. Надявам се за месец да успея да сваля около 7 кг.
iiordanova
04-10-2011, 13:01
7 килограма за един месец ? За два е по-добре , но за месец 7 кг е по-трудно.
Да , може да се свалят , но ще се върнат бързо и трябва да гладуваш. Нормално е да се сваля около 1 кг и нещо на седмица.
За вечеря,позволено ли е да се ядат,варени картофи(на вода)?
Ох, и аз се записвам тук. Винаги съм си била слабичка и не съм се замисляла много много какво ям. Но сега от ЕГН-то явно ( грубо казано, тази година правя 19 8-) ) вече трябва да внимавам. За ръст 163 ( преди малко се измерих, мислех, че съм повече :shock: ) няколко години поддържах 48-49. Сега в последната година някак си кантарът почна да показва 50-51. Не обръщах кое знае какво внимание. Но си имам периоди, както сега, в които дори и да не съм гладна, дояжда ми се нещо и без да гледам много-много какво има за ядене, си правя 2-3 сандвича. Като че ли хляба ми е по-труден за ограничаване, отколкото сладкото. Лошото е, че хлябът ми се трупа доста на дупето, после и на бедрата, а в последно време и на коремчето. Не е фрапиращо, но съм си свикнала да се гледам слабичка. Сега съм 52-53кг и искам да падна пак на около 49-50 или, айде не чак толкова килограмите, ама да стопя излишните сланинки и т.н. :( Днес след като изядох пак доста сандвичи, си казах, че от утре почвам здравословно хранене. Не говоря точно за диети, защото се знам, че може би няма да мога да спазвам. Намерих си и упражнение за дупе, бедра и корем в интернет, тях също ще почна редовно да правя. Сега ще се хвана да си измисля и някакъв режим. Мислите ли, че с подходящо хранене и упражнения, за един месец мога да стопя излишните килограми? :-o
ами просто спри хляба и аз като теб пълнея много от него сигурно за около две седмици, се отпуснах с филийките и качих 2 кг, сега съм на 90 дневната, но мисля да я спирам, без хляб и сладко е най-добре, няколко ден без хляб ще свикнеш, аз така направих и със сладкото, а и по биология го учихме и така ни го обясниха, че колкото по-рядко ядеш сладко толкова по-малко ти се яде и обратно, при мене тоя принцип важи в пълна сила
Напълно съм съгласна, особено за сладкото. Преди 2-3 години не можех да издържа и 1 ден без да изям по половин или понякога по 1 шоколад. :shock: На фигурата не ми се отразяваше, но на лицето да... :? И поне сладкото даже неусетно съм го намалила почти до минимално. Сега остава и с хляба така да направя.
Много сме, силни сме! :lol:
аз от седмица отказах хляба и се чувствам по-леко и вече нямам нужда от него, преди все посягах, обаче с инат всичко става
billytalent
04-10-2011, 17:05
От утре ще се старая отново да се храня здравословно, защото тези 2 дни бяха ужасни.
Започнах да карам колело по 1 час.
Както казах след празниците минавам на режима на Infinity.
От днес съм на 90 дневната диета. Само,че за закуска прегреших малко (с пържени филии), но това сега няма да го броя. Важното е, че имам волята и ще се старая да не правя такива прегрешения. На Великден (неделя) се пада да съм на Бобови храни, така че за кузунак и яйца трябва да забравя, но в понеделник козунака ми е разрешен, а яйцата - чак в сряда.
Леле хора от 5 дена съм на една диета... БЕЗ СЛАДКО И БЕЗ ХЛЯБ
(и друго неща не ям...ям само здравословна храна)
И сега ще се меря на 7мия или 8мия ден и ще ви кажа колко съм свалила ! :)
Бях 56... сега ще видим какво ще стане :D
Shinyy, дано да успееш и да свалиш кг. Продължавай все така.
Shinyy, дано да успееш и да свалиш кг. Продължавай все така.
Благодаря!И аз се надявам да ги свали тези килограми ;д!
Пожелавам ти късмет и на теб! :-)
---
Дори се чудя на себе си как издържах 5 дена без никакво сладко..,защото БЕЗ НЕГО НЕМОЖЕХ...,но ето,че успях! Лелеее... какъв кеф :grin: Чак немога да повярвам :-D
Продължавам де... :D :)
Всичко е до голяма воля. Ако я имаш, ще успееш.
WhiteSensation
04-11-2011, 10:51
След 1 седмица ще стане месец откато реших да отслабвам. В началото не знаех колко кг съм, но на 30.03 бях 58кг. до 4.04 имах застой - пак 58 и на 7.04 бях 57,5кг. Според вас бавно ли свалям, забавен ли ми е метаболизма, проблем ли има някакъв? :( Не пазя диета просто изключих от менюто газирано, тестено и сладко, а сега когато ми се прияде ям прясно мляко и мюсли. Та въпроса си остава ако искам до юни месец на падна на 50кг, ще успея ли само със здравословно хранене и спорт или ще трябва някаква по- строга диета? :?
distance
04-11-2011, 11:03
Понеже получих пряк линк за тука :Д ...Абе пийпъли, как да сваля 10 кила за месец?? Наистина е спешно!!
FuckingFreak
04-11-2011, 11:12
След 1 седмица ще стане месец откато реших да отслабвам. В началото не знаех колко кг съм, но на 30.03 бях 58кг. до 4.04 имах застой - пак 58 и на 7.04 бях 57,5кг. Според вас бавно ли свалям, забавен ли ми е метаболизма, проблем ли има някакъв? :( Не пазя диета просто изключих от менюто газирано, тестено и сладко, а сега когато ми се прияде ям прясно мляко и мюсли. Та въпроса си остава ако искам до юни месец на падна на 50кг, ще успея ли само със здравословно хранене и спорт или ще трябва някаква по- строга диета? :?
Споко, постоянство му е майката. Същото съм като тебе, ама абсолютно. Днес ми е 20ти ден без сладко. Майка ми се прибра от Турция и ми донесе пълни торби с бадеми, сега постоянно ям :lol: Никакви по-строги диети, ще ти се отрази на стомаха, колкото по-малко ядеш толкова по-рядко ще ходиш до тоалетна, а знаеш че не е добре токсините да се задържат в тялото. Ще успееш. Отначало е трудно, пък и нямаш много да сваляш, а когато е по-малко е най-трудно..
WhiteSensation
04-11-2011, 11:15
^^ ами според мене хич не са малко 7кг, но дано да си права и успея :-)
FuckingFreak
04-11-2011, 12:25
Всъщност дебела ли си, или просто искаш да се стегнеш? Аз съм 46,5, най-накрая, преди бях към 48 и исках да стигна 40, мислех че е готино но хич не е. Щях да бъда кльощава, но добре че едно предаване ми отвори очите колко по-хубаво е да имаш извивките.. Така че си помисли добре, 7 кг не са много изобщо, но пък не са много малко, все пак това е драстична промяна..
Me4encety
04-11-2011, 16:12
И аз съм свалила 2 кг за някъде 11 дни.Не спазвах ограничения просто не ми се ядеше и на ден карах на по една две филийки хляб,нещо сладко или кпичка супа/таратор/салата.Пих много вода и не съм спортувала особенно просто разхождах кучето по 3 пъти на ден за 40-45 минути :) Сега ще гледам още малко да посваля примерно още 3 и така :)
eminemfenka
04-11-2011, 17:09
Какво мислите за КОРНИ десертчетата..
на мен в 90дневната диета ми се е случвало да пропускам вечеря и да хапнам по едно корни :)
според вас вредно ли е ? калорично? пречи ли на свалянето на килограми?
LoveYou95
04-11-2011, 17:58
Това ми е 5 ден и съм много отпаднала, нормално ли е?
WhiteSensation
04-11-2011, 19:09
Всъщност дебела ли си, или просто искаш да се стегнеш? Аз съм 46,5, най-накрая, преди бях към 48 и исках да стигна 40, мислех че е готино но хич не е. Щях да бъда кльощава, но добре че едно предаване ми отвори очите колко по-хубаво е да имаш извивките.. Така че си помисли добре, 7 кг не са много изобщо, но пък не са много малко, все пак това е драстична промяна..
Aми всъщност на килограми никой не ми дава повече от 52. :? Проблема ми е, че имам много паласки :-x :-x :-x Главно искам да махна паласките и да си стегна бедрата. :P
ето едни адски добри упражнения:
http://vbox7.com/play:b6377d5c за корем
http://www.youtube.com/watch?v=LHfe0rG_THk за крака
http://www.youtube.com/watch?v=5LLFHwI3SJM&feature=related за задник..
съчетани със здравословно хранене и воала :-o
не се мъчете с тези диети :)
SugarLolLipoPsS
04-12-2011, 13:33
Аз искам да попитам ( въпреки, че май мястото не е тук ) докато свалям желаните килограми трябва ли да правя коремни преси и упражнения за стягане или чак когато ги сваля? Иначе тичането и карането на колело спомагат ли за изчезването на целулита?
Хаййдее... 1 седмица вече съм на диета :grin: :-D
Утре сутринта ще се меря и ще пиша колко съм свалилаа! :)
FuckingFreak
04-13-2011, 10:46
Аз искам да попитам ( въпреки, че май мястото не е тук ) докато свалям желаните килограми трябва ли да правя коремни преси и упражнения за стягане или чак когато ги сваля? Иначе тичането и карането на колело спомагат ли за изчезването на целулита?
не знам дали ще махнеш целулита, но той много трудно се поддава на каквито и да е лечения, даже е почти невъзможно..
scrooper
04-13-2011, 13:57
не знам дали ще махнеш целулита, но той много трудно се поддава на каквито и да е лечения, даже е почти невъзможно..
Дерзайте! Аз свалих 5 кила и целулитът ми намаля с поне 50%, като спортувах колкото и преди режима- т.е. здравословните манджи стоят в основата. Но спортът със сигурност спомага!
не се плашете една друга, за 1 месец целулит съм махала и съм се стягала, със скачане на въже 30 мин всеки ден
MissNothing
04-13-2011, 15:11
Аз пак да попитам.. за 3 месеца 5 кг не са много, нали? това ми целта до средата на юли да съм -5 кг. Но за този интервал ще мога ли да се стегна малко.. Аз спортувам и ис спазвам режим. И ако може да ми кажете как да отслабна във вътрешната част на бедрата, там ми е проблема. С велоергометър ще стане ли?
С велоергометър ще стане ли?
да ще стане просто трябва да въртиш педалите малко по разкрачено,че да усещаш напрежение в проблемната зона.Успех
Colouring
04-13-2011, 18:12
И аз от днеска съм с вас,че имам килограми за сваляне.Аз го протаквам от мнооого време,ама нямам никаква воля.Сигурно съм почвала 10 пъти и все на 2-3 ден се отказвам.
Ама този път трябва да успея,че ми писна да се гледам така и искам най-накрая да започна да се харесвам! :x :-x
За днеска мeнюто ми беше:
закуска-ябълка
обяд-пилешка пържола,домат
следобед-ябълка
вечеря-зелена салата
за съжаление не спортувах,защото просто не ми остана време,но утре ще се постарая да променя това.Имам възможност само упражнения вкъщи да правя.. ще видим какво ще измисля.Не обичам да казвам колко килограма искам да сваля,но до 10 ще е добре.
strawbery
04-13-2011, 18:53
за отслабване ли са или за стягане :-o :-o :-o
honeytoo
04-14-2011, 13:33
FuckingFreak написа:
А знаеш ли в плодовете колко захар има? Ако сравняваме 100 гр шоколад със 100 гр плод (особено банан, грозде или череши) определено е по-добре да изядеш шоколада.. Затова е хубаво да ядеш плодове, но особено когато правиш някаква диета не са препоръчителни.. (alt+q)
Незнам дали си е до организъм, но специално аз когато наблегна на плодове, винаги отслабвам. Пък и всички диетолози и доктори препоръчват консумацията на плодове при отслабване. Според мен, това са теории на разни културисти (нищо против тях), които целят качване на чиста мускулна маса за кратко време.[/quote]
за отслабване ли са или за стягане :-o :-o :-o
Не схвана ли,че ако си само на упражнения и мазни храни-нема ефект.Упражненията СТЯГАТ и чрез тях се горят калории,но здравословното хранене е в основата на отслабването.Божее Божеее :-o :-o
titinkaa
04-14-2011, 14:45
От 4 дена съм в задържане,само днес се размърда кантара с -0.200гр.Качила съм цяло кило и неще да се размърда тъпия кантар. :booooomb:
TheGirlNextDoor
04-14-2011, 15:26
От 4 дена съм в задържане,само днес се размърда кантара с -0.200гр.Качила съм цяло кило и неще да се размърда тъпия кантар. :booooomb:
от доста време чета темата и ми е много странно как следиш до последния грам...Ти освен диетите спортуваш ли нещо?
titinkaa
04-14-2011, 18:17
^Кантара ми е електронен.
TheGirlNextDoor
04-14-2011, 19:35
нямах това в предвид..не ме разбра.Просто 100-200 грама са нищо (дали си ходила до тоалетна...с дрехи ли се теглиш)..За мен по-важни са видимите резултати а не -200 грама примерно :)
Леле :grin: за 9 дена съм свалила 3 килограмаа!!! :grin:
Знам,че ще си помислите,че не са много,защото има такива които за седмица свалят по 5 кг. :Х
Ама това е резултата при меенн... :)
FuckingFreak
04-15-2011, 13:25
Тези дни съм направо "не мога да се запра" .. :lol: на 12ти изядох 5 бисквити, на 13ти ядох парче торта а днес изядох една шоколадова бонбона. Мисля че видимо съм се стегнала, е не чак видимо де, ама аз си го забелязвам, въпреки че се виждам всеки ден. И аз мен е по-важно видимите резулталти, не -200, 300 или 750 гр, това е много относително, тъй като зависи какво си яла и пила..
Wanderer1
04-15-2011, 16:37
Първите 4 дена от диетата минаха, днес ми е пети ден и съм -1 кг. Не е много, ама все пак... :grin:
Обмислям да започна "Японско чудо" на великден. Така и така ще има яйца и на всички ще им писне поне ще ги изям :D и също дали ще мога да смъкна 4-5 кг? като включим и малко спорт? Смисъл има ли ефект диетата?
titinkaa
04-15-2011, 16:47
нямах това в предвид..не ме разбра.Просто 100-200 грама са нищо (дали си ходила до тоалетна...с дрехи ли се теглиш)..За мен по-важни са видимите резултати а не -200 грама примерно :)
Без дрехи.
Wanderer1
04-16-2011, 17:54
Да питам във въглехидратния ден картофи могат ли да се ядат?
smoker4e7o
04-16-2011, 18:11
Само вода и плодове .
titinkaa
04-16-2011, 18:19
не
Без дрехи.
Защо и 1 клизма преди да се теглиш да не си направиш преди да се претеглиш
:grin:
Сега сериозно просто си в застой премери се след 7 дни не всеки ден :?
Wanderer1
04-16-2011, 19:11
не
Мерси за отговора :)
Без коментар!!!
Точно пък при 90-дневната диета е хубаво да се тегли всеки ден, за да следи от кои храни качва и следоватлено от кои сваля. Дори и в книгата това се препоръчва. И точно тези малки грамчета, понякога ти дават достатъчен стимул за да продължиш.
TheGirlNextDoor
04-16-2011, 20:10
и да пише и да не пише в книгите за мен би било по-стимулиращо да се тегля по-рядко и да виждам килограмите - ,отколкото всеки ден и да се вманиячавам за 200 грама.Както и да е :)
FuckingFreak
04-16-2011, 20:18
и да пише и да не пише в книгите за мен би било по-стимулиращо да се тегля по-рядко и да виждам килограмите - ,отколкото всеки ден и да се вманиячавам за 200 грама.Както и да е :)
+++
пък и се съмнявам тя да си мери с точност количеството на храна която е поела, а повярвайте ми за един ден, дори и от вредни храни няма как да качите или свалите, просто разликата е в количествата на приетите и изхвърлените от предишния ден храни и вода...
днес ми беше много студено сутринта и с боди+пижамата+вълнена блуза+анцук и отдолу клин бях 48,2.. :grin: беше ми прекалено студено да се събличам :lol:
metal4ee
04-17-2011, 10:39
Закуска - плод по избор / без банан /
Обяд : Голяма зелена салата с добавка по избор :
- парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.
Вечеря : Кисело мляко и отново лек плод.
С този мой измислен режим за около 2 месеца свалих 10кг. , а сантиметрите, които намалихбяха ужасно много. 8-)
Освен, че го спазвах и спортувах, което определено изигра много важна роля, затова тялото ми и след отслабването да бъде стегнато.
:) Хора мисля да го почна този режим от утре :) Определено искам да сваля едни 10 кг и знам, че ще е много трудно, но с 4,5 пъти седмично спорт (ще се размажа от тренировки) ще се надявам за 2,3 месеца да се получи !!!
FuckingFreak
04-17-2011, 11:42
^ Не вярвам да спортуваш вечер, а само на салатка и плодче едва ли ще издържиш на нормално физическо натоварване.. По-добре в дните, които спортуваш, преди тренировка, тоест за обяд, яж месо...
Infinity
04-17-2011, 12:35
FuckingFreak ако обедната й салата включва това, което съм написала- месо, сирене или кашкавал и е голяма, каквато всъщност трябва да е ще издържи без проблем. :)
Зависи разбира се как се е хранила преди това, но лично при мен проблем не е имало, защото съм си спортувала ВСЕКИ ДЕН. :)
titinkaa
04-20-2011, 16:37
Ще спирам 90-дневната,вече 20 дена съм в яко задържане,даже съм на + с 1,300кг и не мога да ги смъкна,а и ми писна с тва задържане.А и от 2-3 дена сутрин като ям плод на гладно и започва да ме наболява стомаха.Може би пак съм го раздразнила,тъй като ми откриха януари месец гастрит,уж го излекувах,но не бива на гладно да ям плод,дори лекарката ми го каза,и поради и тая причина ще я спирам.Ще си започна моя си режим,който всички сте го чели многократно,и ще видя с него как ще съм със свалянето.Пък и при 90-дневната за близо 50 дни съм свалила само 3кг,и сега като сложим +1,3кг и то почти нищо не остава като краен резултат да съм свалила.Явно тая диета не е за моя организъм.
FuckingFreak
04-20-2011, 16:45
^ Да права си. Май не ти се отразява, както ти желаеш. Но спортуваш ли? Също така е много зле направена, според мен. Не може да сложиш един след друг дни с въглехидрати, не знам кой я е измислил, но определено,това което си смъкнал за първите 2 дни си го връщаш двойно през дните за въглехидрати (плодове и въглехидратния) тъй като и плодовете са въглехидрати... Аз за 20 дни смъкнах 2 кг, незнам откъде точно, но коремът ми се е стегнал доста и също така съм - 1 сантиметър от обиколката на бедрото.. Беше ми 51,5, в момента е 50, 3-4 .. Искам да стане 47.. 8-)
titinkaa
04-20-2011, 16:51
А и другото,което е,че и тея дни често ми пада кръвното от диетата и не ходя редовно по голяма нужда,на 3 дена чак на 4-я ходя,и тва не ми се отразява добре,дори пробвах 5-6 дена с топла вода и мед на гладно сутрин,но без ефект.
^^ Не си права!!!Всичко си е до организъм,а самия режим е направен много добре.
Аз лично преди време имах да смъквам 8кг.Започнах режима и за 10 дни смъкнах 4,500кг. като не съм спортувала и 1 минута,нито пък съм спазвала правилото за вечерята да е 1/2 от обяда.След 10-я ден я спрях,защото съм страшно капризна на тема храна и ако бях продължила всеки път трябваше да ям едно и също нещо :?
FuckingFreak
04-20-2011, 16:57
Забрави я тая диета! Забравих да спомена, че за мен е престъпление ако някой я прави. Да яде веднъж-два пъти белтъчини в седмицата си е направо грях :lol: Особено пък за подрастващите. Откакто ги включих редовно в менюто си, основно на 2 яденета съм на тях, проблеми със стомаха не съм имала от незнам кога. А преди като си ядях нормално бях на същото положение, с дни изкарвах без да ходя на тоалетната..
Утре е големия ден ... ще видя дали съм свалила :D Тези дни бях само на плодове,зеленчуци,крехки месца и кисело мляко ... дано има ефект :D
iiordanova
04-20-2011, 17:12
Аз си се храня нормално. Но всяка седмица правя по един-два плодови дена. Утре и в петък съм на плодове. Плюса ми е, че ходя на фитнес. Определено ви препоръчвам да спортувате, щом аз го казвам.. 8-)
titinkaa
04-20-2011, 17:44
Аз лично преди време имах да смъквам 8кг.Започнах режима и за 10 дни смъкнах 4,500кг. като не съм спортувала и 1 минута,нито пък съм спазвала правилото за вечерята да е 1/2 от обяда.След 10-я ден я спрях,защото съм страшно капризна на тема храна и ако бях продължила всеки път трябваше да ям едно и също нещо :?
И в кое не съм права,че не разбрах?!!!!
FuckingFreak
04-20-2011, 18:01
Май ставаше въпрос за мен, но просто малко се е забавила..
titinkaa
04-20-2011, 18:06
Ок.
Аз от утре вече не съм на диетата,а от понеделник ще си започна режима,че събота и неделя съм на село и няма да мога да спазвам диета,че баба готви страхотно. :D
ElItoOoO
04-20-2011, 18:16
titinkaa за проблема с тоалетната пробвай по една лъжица ленено семе на ден помага, а и е много полезно! :)
titinkaa
04-20-2011, 18:25
^ленено семе слагам в салатата,понякога ми помага,но не прекалявам,че ако ме разхлабии иии....
FuckingFreak
04-20-2011, 18:27
:lol: :lol: :lol:
Сетих се за мойте изцепки, с едни капки дулколакс пико и нали там се слагат във вода, обаче ми бяха предписани отдавна и не си спомням на колко мл вода, колко капки се слагат и в една чаша вода като се зазяпах в телевизията и изразходвах почти цялото шишенце и не се усетих нали и го изпих и просто толкова ме разхлаби, че нямам думи да го опиша :lol:
И в кое не съм права,че не разбрах?!!!!
Не говорех на теб,а на момичето преди теб ;)
titinkaa
04-20-2011, 18:37
:lol: :lol: :lol:
Сетих се за мойте изцепки, с едни капки дулколакс пико и нали там се слагат във вода, обаче ми бяха предписани отдавна и не си спомням на колко мл вода, колко капки се слагат и в една чаша вода като се зазяпах в телевизията и изразходвах почти цялото шишенце и не се усетих нали и го изпих и просто толкова ме разхлаби, че нямам думи да го опиша :lol:
:D :D :D :D
Filipova75
04-20-2011, 18:58
Какво мислите за тази диета:
1 ден: 1 кг варени картофи;
2 ден: 0,5 кг извара;
3 ден: половин варено пиле;
4 ден: 6 твърдо сварени яйца;
5 ден: 0,5 кг печена риба;
6 ден: 3 кофички кисело мляко;
7 ден: 0,5 кг шунка;
8 ден: 0,5 кг кашкавал;
9 ден: 1,5 кг плодове по избор;
10 ден: билков чай с мед.
GabrielleShayk
04-20-2011, 20:41
Аз мисля да я почвам тези дни:))) Някой чувал ли е отзиви?
suNnykaty96
04-21-2011, 10:14
Това е диета 'Японско чудо', нали ? Преди време я спазвах, но не стриктно, всяка вечер ядях семки и пиех зелен чай нести..... и както се сещате, нищо не свалих.. Иначе за тая диета казват, че се сваляли 10кила, което на мен не ми се вярва, а дори и да ги свалиш, без захранване ще си ги върнеш...
аз искам да отслабна,но не мога да си намеря свястна диета,а 90 дневната не мога да я издържа просто.така че някой ако може да каже изпитане диета ще съм му много благодарна :)
Хора, запомнете че е много по-ефикасно да правите упражнения, с някакъв режим на хранене, в който просто изключвате мазните храни и сладкото, отколкото гладувания и разни диети.. най-малкото с диетите шансът после да си върнете килограмите е голям, а с упражненията е нищожен.. естествено ако продължите да си ги правите редовно :)
Според мен това е диета за краткотрайни резултати, хората спазват такива примерно преди да отидат на море за да са влезнат във форма, но после килограмите се връщат...
Диетата "Японско чудо" не е лоша,но според мен без 4ти ден :( Попринцип съм чувала,че повече от 2 варени яйца на де е добре..
Иначе от днес не съм много на диета,че ми писна :D Пък и вечерта ще се пие... не трябва да има изцепки :?
А според вас закуска от кафе и 2 ябълки достатъчно ли е? :-o
ani942942
04-21-2011, 17:42
хмм това дори не може да се нарече диета .. Трябва всеки ден да консумираш от посочените неща ..разбира се не в такива количества :) А не един ден това ..един ден онова..това супер мн товари организма и забавя метаболизма :?
muffinprincess
04-21-2011, 18:03
Здравейте момичета, съжалявам за ''нахълтването'' в темата :oops:
От средата на март съм на 90 дневната диета с няколко прегрешения до сега.. спортувам два пъти в седмицата, много изтощаваща тренировка по час и 45 мин., разходки всеки ден минимум по 2 часа, и започнах от 53кг.
Днес се премерих и съм 55 и, честно, ми иде да се гръмна. :shock: Да не говорим,че един друг кантар ме изкара 58 :shock:
Да махнем 1 кг от дрехите, защото бях с тях, искам да попитам - вие по-тежки ли сте преди цикъла, защото аз съм в точно този период :-o
Висока съм 173 см и гоня 50-51, бедрата са ми отпуснати и това ми е най-основния проблем.
FuckingFreak
04-21-2011, 18:14
Добре дошла :-)
Значи като първо, не гони кантарът. Това е просто една цифра, която не играе никаква роля. Имам приятелка, с която сме с 2-3 см разлика и около 3-4 кг в теглото. Тя е слаба, да, но е кожа и кости, а аз съм горе-долу като нея, само дето аз съм мускули, е не съм някаква култористка но преди като тренирах баскетбол заформих някакви големи прасци и бедра, както и бицепси 8-) Всичко може да е от храната която си яла, дали си ходила до тоалетна, колко вода си пила и така.. А също така може и да не е от дрехите. Моите панталони (дънки) тежат около 700г, така че какво остава за другото... Гони мерки, например аз меря бедрата ми в най-дебелата им част бяха 51,5. В момента са 50,4 .. А на кантара съм мръднала с 1,5 - 2 кг, според зависи от това какво и колко съм яла и изобщо което изброих по-горе.. И за този 1 см има видима промяна, е не чак нещо смайващо, ама аз съм някакъв много наблюдателен характер и обръщам внимание на детайлите и са една идея по-стегнати.. Така че, не се гръмвай, а продължавай да работиш усърдно, хубавото тяло не се постига с висене пред компа, както и ти си разбрала предполагам.. Трябва да положиш труд, а след време, колкото зависи от тялото ти то ще ти се 'отплати' и ще бъдеш такава, каквато ти искаш..
muffinprincess
04-21-2011, 18:22
FuckingFreak, от доста време следя темата и твоите постове мн ме надъхват 8-) Знам как се прави хубавото тяло, за съжаление структурата ми е неподатлива и явно си трябва доста повече движение .. като се има предвид, че ми е и белтъчен ден, може би наистина е от яденето и водата.
Още утре ще карам майчето да че измери, и без това ми шие роклята за бала и ми има мерките до милиметър .. :-o Ще пиша ако има промяна в сантиметрите.
Обмислям от утре да тичам сутрин :-o
FuckingFreak
04-21-2011, 18:32
Ако изнамеря от някъде снимката, на предишния ми корем и се снимам сега ще ти пратя да видиш каква е разликата за около 20 дни. Видима, даже ако се напъна много яко, може и да заприлича лееееееееко на плочки, хаха, ама ако стане това ми причернява.. Краката няма да мога да ги сравня, за съжаление, тъй като нямам снимки..
И аз си казвах така, че имам неподатлива структура. Гледай за тези 20 дни САМО на белтъчини и малко мазнини (абе малко малко, колко малко, по 3 шепи бадеми на ден, хаххх ;д) без абсолютно никакви въглехидрати освен малко мед и захар в кафето, свалих тези 2 кг.. Тази 90 дневна диета според мен не е подходяща за подрастващи, тъй като 2 пъти в седмицата белтъчини, не знам, може би аз съм свикнала да не мога без тях поне 2 пъти на ден.... Тичай и скачай на въже, това е кардио и много помага, аз ходя на фитнес, но там не е същото, поне с пътеката. Едно е да тичаш в парк или гора, където използваш собствените си сили за да се придвижваш и се изтласкваш напред с помощта на краката си, а друго е да повдигаш леко краката си, за да мине лентата под теб, което аз правя.. Също така карай колело, обичам да карам offroad, не знам дали точно мойто се казва така, но ми харесва да изкачвам върло с прители някъде в горите, също така обичам да карам до близките села (до 7-8 км най-много, че иначе се натоварвам), само и само да отида на гости на някой съученик.. 8-)
muffinprincess
04-21-2011, 18:38
Аз поначало мразя фитнес зали, не знам защо :D Затова използвам всяка възможност предимно за разходки и аеробиката ми. Проблем ми е и целулитът, не знам дали знаеш как образува едни триъгълничета горе на бедрата :-D това ми е основната цел, да го махна.
Моят корем пък винаги е бил миниатюрен, а сега си имам и най-горния ред плочки. По дрехите си виждам че съм свалила и съм се постегнала, ама тъпите кантари или не го отчитат или не знам какво .. Колело карах преди, сега не, но може да взема това на сестра ми и да се залавям за работа :) Ти на някакъв твой си режим ли караш :-o
FuckingFreak
04-21-2011, 18:43
И да се похваля, между другото вече и най-тясната дупка на колана ми е малка, а аз си правих 3 допълнителни, тъй като ми беше голям по начало.. явно ще трябва нова :grin:
Не, уж на НВД, в която има засилен прием на белтъчини освновно и мазнини и има един 'захранващ ден' след 5-6 други пълни НВД, но аз не го правех. Просто гледам да ям кисело мляко, месо, сирене, кашкавал, ядки.... и без никакъв шоколад, хляб, газирано.. 8-)
muffinprincess
04-21-2011, 18:48
Ясно .. и поздравления :smt006
Аз понеже съм тъпа и упоритa, с упорство накарах ноктите си от ужасно меки и чупливи да станат лъскави, здрави и дълги, същото важи г-д и за косата. I'm not giving up now [-( :-D
iiordanova
04-21-2011, 19:08
FuckingFreak - може ли снимки ? Просто от любопитство... 8-)
MissNothing
04-21-2011, 19:40
От средата на март съм на 90 дневната диета с няколко прегрешения до сега.. спортувам два пъти в седмицата, много изтощаваща тренировка по час и 45 мин., разходки всеки ден минимум по 2 часа, и започнах от 53кг.
Днес се премерих и съм 55 и, честно, ми иде да се гръмна. :shock: Да не говорим,че един друг кантар ме изкара 58 :shock:
Да махнем 1 кг от дрехите, защото бях с тях, искам да попитам - вие по-тежки ли сте преди цикъла, защото аз съм в точно този период :-o
Висока съм 173 см и гоня 50-51, бедрата са ми отпуснати и това ми е най-основния проблем.
Точно и аз съм така.. Спортувам, вярно, че нарушавам отвреме на време каквото правя и днеска се качвам-качила съм поне 2 кг. Обаче ок, няма да ми пука за килограмите, аз усещам, че съм се стегнала. Но да ви попитам карам велоергометър с тоав ще мога ли да отслабна вътрешната част ан бедрата. Краката там ми е проблема.. а с велоергометъра все пак доста ги натоварвам, та очаквам резултати..
muffinprincess
04-21-2011, 19:46
Точно и аз съм така.. Спортувам, вярно, че нарушавам отвреме на време каквото правя и днеска се качвам-качила съм поне 2 кг. Обаче ок, няма да ми пука за килограмите, аз усещам, че съм се стегнала. Но да ви попитам карам велоергометър с тоав ще мога ли да отслабна вътрешната част ан бедрата. Краката там ми е проблема.. а с велоергометъра все пак доста ги натоварвам, та очаквам резултати..
Както каза FuckingFreak, и според мен ще се стегнеш с велоаргометъра :-o Да споделиш резултати по-натам :wink:
FuckingFreakОбмислям от утре да тичам сутрин :-o Ако ще тичаш сутрин, гледай да е преди 9 и да закусваш след това :)
MissNothing
04-21-2011, 20:58
muffinprincess, т.е. е има ефект върху вътрешната чст на бедрата?
XxBubblexX
04-21-2011, 21:47
Не ми се четат предишните постове .. някой правил ли е лимонената диета ии има ли ефект ?
Вече не знам какво да ям тотално се обърках,чета различни мнения в Спорт и Здраве,че когато ядеш по малко отслабват мускулите и се трупа мазнина (казано на по-прост език)
Висока съм 1.67 и тежа 54кг.,а менюто ми е
закуска:Банан
2-ра закуска:мляко ,,активия" с плод
обяд: манджа(примерно чушка с кайма) с 1 филия хляб
вечеря:мляко ,,активия" с плод
Какво мислите малко ли е,има ли нещо излишно или недостатъчно?
ani942942
04-22-2011, 00:07
Вече не знам какво да ям тотално се обърках,чета различни мнения в Спорт и Здраве,че когато ядеш по малко отслабват мускулите и се трупа мазнина (казано на по-прост език)
Висока съм 1.67 и тежа 54кг.,а менюто ми е
закуска:Банан
2-ра закуска:мляко ,,активия" с плод
обяд: манджа(примерно чушка с кайма) с 1 филия хляб
вечеря:мляко ,,активия" с плод
Какво мислите малко ли е,има ли нещо излишно или недостатъчно?
мм да
никакви мазнини ...никакви протеини..само въглехидрати ядеш :?
ХОРА моля ви вемете и прочетете малко ..С ГЛАД няма да станееее...
Ако включиш към менюто си протеини и полезни мазнини ще видиш как ще се подредят нещата и няма да влияе на здравето ти :)
Първо на закуска банан? wtf...закуската трябва да даде старта на деня ти ..да ти донесе достатъчно енергия ...с един банан няма как да стане .. ако не закусиш като хората ...следващите ти храния ще трупаш мазнините като запас ... Ще ти дам едно примерно меню ..
Закуска: 3 яйца , салатка и плод някакъв
обяд; 100г пиле + доволно количество салата
следобяд:бадеми и кис.мляко
вечеря; пиле и салата
Гарантирам ти , че с това меню и някви упражнения ще се вкараш във форма
:)
Ани нвд е ефективна и не се гладува, но тя е пълен шок за организма тъй като липсата на въглехидрати влияе зле на мозъка и в един момент като изтрещиш ще се наблъскаш с въглехидрати и ефект нулев
Wwwooow менюто ти е добро, само замени активията с по-истинско мляко и хляба пълнозърнест, също ако може за вечеря яж салата с месо или яйца, сирене, хем ще се заситиш хем няма да ядеш въглехидрати вечер :wink:
muffinprincess
04-22-2011, 07:06
FuckingFreakОбмислям от утре да тичам сутрин :-o Ако ще тичаш сутрин, гледай да е преди 9 и да закусваш след това :)
Преди малко се прибрах :D Тичах от 8 до 9 и нещо, 7 обиколки на стадиона.. сигурно е малко, но като за първи път :oops: Преди това хапнах банан, а сега - ябълка. Още два часа и минавам на печени картофки с гъби и салата :grin:
Мисля че ще има. Колелото е много полезно и за стягане, и за сърцето :)
FuckingFreak
04-22-2011, 07:37
Ани нвд е ефективна и не се гладува, но тя е пълен шок за организма тъй като липсата на въглехидрати влияе зле на мозъка и в един момент като изтрещиш ще се наблъскаш с въглехидрати и ефект нулев
Wwwooow менюто ти е добро, само замени активията с по-истинско мляко и хляба пълнозърнест, също ако може за вечеря яж салата с месо или яйца, сирене, хем ще се заситиш хем няма да ядеш въглехидрати вечер :wink:
Глупости..
бях 20 дни (и малко повече) плътно без никакви въглехидрати и мога да ти кажа че мозъкът ми функционираше доволно, правих няколко теста в училище с очакваните за мен резултати, мислех трезво, взимах решения, какво повече се иска...
Глупости..
бях 20 дни (и малко повече) плътно без никакви въглехидрати и мога да ти кажа че мозъкът ми функционираше доволно, правих няколко теста в училище с очакваните за мен резултати, мислех трезво, взимах решения, какво повече се иска...
браво бе на 13/14 години от сега го караш без въглехидрати, то здравето си е твое, ти решаваш, но това, че при теб за 20 дена е минало добре, не значи че при нея ще е така, особено ако го прави повече от месец, аз само и разяснявам рисковете а тя да си решава, диетата е индивидуална за всеки, на един му понася на друг не
ani942942
04-22-2011, 08:30
вярно е ..НВД е голям шок за организма , но ако е съчетано с полезни мазнини и протеини не виждам защо да нее го прави..?
+ гл'козата е главното гориво на мозъка...а тя яде фруктоза..за нищо не и помага... Нека си набавя въглехидратите главно от картофи и ориз.. ако не може да издържи може нещо сладко и да го направи като зареждащ ден :)
Преди малко се прибрах :D Тичах от 8 до 9 и нещо, 7 обиколки на стадиона.. сигурно е малко, но като за първи път :oops: Преди това хапнах банан, а сега - ябълка. Още два часа и минавам на печени картофки с гъби и салата :grin:
Мисля че ще има. Колелото е много полезно и за стягане, и за сърцето :) На кой стадион тичаш ? аз тичах на стадиона до Иван Вазов и ако там си направила 7 обиколки, хич не е малко 8-) а за закуска само един банан мисля че не е много добре, хапни 2 варени яйца и едно кисело мляко изяж заедно с банана, по добре ще е :) ако на закуска изядеш един банан то през деня тялото ти ще трупа мазнини
вярно е ..НВД е голям шок за организма , но ако е съчетано с полезни мазнини и протеини не виждам защо да нее го прави..?
+ гл'козата е главното гориво на мозъка...а тя яде фруктоза..за нищо не и помага... Нека си набавя въглехидратите главно от картофи и ориз.. ако не може да издържи може нещо сладко и да го направи като зареждащ ден :)
съгласна съм, наистина нека замени тестените и сладки неща с картофи, леща, грах, плодове
сладкото напълно съм го изключила от менюто си доста отдавна и въобще не ми липсва... :grin:
Момичета,Благодаря ви много за бързите отговори :-) ще ви послушам, дано да успея да махна излишните мазнини с правилно хранене и доста спорт ;)
ani942942
04-22-2011, 11:13
Един съвет ...
Единственото по-лошо от нетренирането е ....ПРЕТРЕНИРАНЕТО...мн внимавай.. прави упражненията или там каквото е през ден..така мускулите ти ще са достатъчно отпочинали ..Успех.. :)
Благодаря ти :-) Имам и един въпрос към теб,ти как отслабна?какви упражнения,за храненето вече разбрах...
ani942942
04-22-2011, 12:16
Благодаря ти :-) Имам и един въпрос към теб,ти как отслабна?какви упражнения,за храненето вече разбрах...
Ами аз първоначално почнах да ходя на фитнес всеки ден ..и тренйора ми каза , че е вредно ..така си ходех през ден даже два..обикновенно правех 30мин кардио ( от повече просто се губи ефекта) и после на уредите предимно на Аддуктор машина ...но по-добре е да се правят упражнения със собствено тегло ..те са по-трудни :oops: ( малко съм от мързеливите) и така от 58 сега съм 49-48 като съм качила и малко мускулна маса 8) не харесвам слабите и кокалести момичета предпочитам да си има нещо от горе ама да е стегнато ...За жалост от месец съм спряла фитнеса и сега си правя упражнения вкъщи ....
Ами аз първоначално почнах да ходя на фитнес всеки ден ..и тренйора ми каза , че е вредно ..така си ходех през ден даже два..обикновенно правех 30мин кардио ( от повече просто се губи ефекта) и после на уредите предимно на Аддуктор машина ...но по-добре е да се правят упражнения със собствено тегло ..те са по-трудни :oops: ( малко съм от мързеливите) и така от 58 сега съм 49-48 като съм качила и малко мускулна маса 8) не харесвам слабите и кокалести момичета предпочитам да си има нещо от горе ама да е стегнато ...За жалост от месец съм спряла фитнеса и сега си правя упражнения вкъщи ....
Аха.Благодаря ти за информацията :-)
Измислих си ново меню:
закуска:кисело мляко+плод (банан или ябълка )
на училище:плодово мляко
обяд:картофи/ориз с месо и салата
следобяд:плод
вечеря:малко ядки по-малко от 100гр. (орехи/бадеми или лешници) + кисело мляко/или плодово
такова ми е менюто понеже само на закуска и на обяд ям в къщи,другите ядения обикновенно са навън и трябва да ям нещо купено.. или вие предложете нещо,което да ям докато съм на училище и вечер нещо от магазина...? :?
Добре ли е сега,какво мислите?
ani942942
04-22-2011, 13:50
мм закуската е мн малко...дай вместо кис.мляко ..3 яйца(цели ) и салатка .....Или пълнозърнести филии с кашкавал ..нещо такова ...да ти даде енергия ..
По колко грама е туй на обяда ти :) ?
И за вечеря не се спирай на плодови млекца .. :-)
мм закуската е мн малко...дай вместо кис.мляко ..3 яйца(цели ) и салатка .....Или пълнозърнести филии с кашкавал ..нещо такова ...да ти даде енергия ..
По колко грама е туй на обяда ти :) ?
И за вечеря не се спирай на плодови млекца .. :-)
към 200гр. обяд (1 чиния)
а какво мога друго да ям за вечеря освен пиле и салата?нещо купено?
ani942942
04-22-2011, 15:07
ами кис,мляко с ядки не е лоша идея :)
katericArofl
04-22-2011, 16:25
Абе кви са тия 3 яйца? То, че са полезни, така си е, но не да се прекалява с тях и всеки ден да се ядат по 3...
2 няма ли да ти станат много млеката? 8-) Ако ги обичаш яж ги, просто аз не мога да си представя да ям толкова мн мляко всеки ден.
ani942942
04-22-2011, 16:59
Аз мн обичам кис.мляко примерно ям си по 3 на ден :)
titinkaa
04-24-2011, 16:54
От 4 дена не съм на диетата и мога да се похваля,че се разтоварих много добре,явно от 90-дневната съм се запичала и затова не ми беше редовен стомаха,а сега си ходя всеки ден,много съм щастлива. :D
titinkaa
04-25-2011, 07:26
Днес се претеглих и за 4-5 дена съм свалила почти 1кг,от както спрях диетата. :grin:
billytalent
04-25-2011, 07:30
И аз от днес съм на режим.
Дано не се изложа... както винаги 8-)
FuckingFreak
04-25-2011, 07:31
Почвам онзи режим дето го даваха по предаването на Гала днес.. Само зеленчуци, плодове, супи, абе тук-таме може да включа и някое яйце и мляко...
titinkaa
04-25-2011, 07:52
Аз от утре ще почна режима ми,защото тея дни ни нямаше вкъщи и не съм си набавила продукти,та днес ще пазарувам и от утре почвам. :)
smiirnoff
04-25-2011, 08:20
Здравейте момичета, искам съвет.
Искам да сваля сантиметри, главно от бедрата. Килограмите не ме интересуват толкова много, не се влияя от тях, а по - скоро от това как изглеждам всъщност. ( :lol: )
Бях 1 седмица на 90 дневната диета и свалих килограм и половина, но тази диета просто не ми харесва.
Искам да си създам режим, а не да спазвам диети.
Правя упражнения за корем, крака и дупе и се надявам да има ефект от тях. Сега, когато вече е хубаво времето ще мога и да тичам.
Но ако си хапвам от любимия ми шоколад ии тези козунаци, курабии, бисквити иии т.н, по - скоро сантиметрите ще се увеличат.
Та, моля някоя от вас да сподели някакъв режим. Ако си измисля сама режима, най - много да е някакъв смотан, а и няма да го спазвам, просто защото аз самата съм си го измислила (колко тъпо звучи :lol: ).
За това нека някоя момиче да ми помогне... 8-)
Почвам онзи режим дето го даваха по предаването на Гала днес.. Само зеленчуци, плодове, супи, абе тук-таме може да включа и някое яйце и мляко...
и аз като теб, даже сега си направих зелена салата с малко краставица и 2 супени лъжици кисело мляко,стана много вкусно, а какви супи мислиш да хапваш, понеже аз само една мога да правя?
По време на ограничение,може ли да се яде месо с ориз?
iiordanova
04-25-2011, 09:34
Аз от днес съм на лека диета, че след този Великден.. 8-)
Ще наблягам повече на протеините и салатите. И никакво сладко цяла седмица. 8-)
FuckingFreak
04-25-2011, 11:08
и аз като теб, даже сега си направих зелена салата с малко краставица и 2 супени лъжици кисело мляко,стана много вкусно, а какви супи мислиш да хапваш, понеже аз само една мога да правя?
Ами зеленчукови, може и тук-таме с картофи, както и може и месо.. Ще гледам да огранича белтъчините, но не мога да ги спра, а от въглехидратите само плодове и картофи ще си позволявам. Ще се доверя на кухнята на майка ми и баба ми, особено баба ми много вкусни манджи с картофи и месо прави. Не трябва да се яде олио, така че ще я карам да слага зехтин. Също ми беше и интересно това, че не трябва да се пие много студено, за да не се охлажда организма и мисля, че донякъде е вярно. А и сутрин преди училище ще изпивам сока на един лимон, разреден с малко топла вода .. После след тази седмица мисля да включа повече въглехидрати и белтъчини като мляко и мюсли..
babyliss0
04-25-2011, 11:28
Може ли да споделите този режим,който са го давали на предаването на Гала
FuckingFreak
04-25-2011, 11:32
http://play.novatv.bg/play/245663/?autostart=true
ето го, то е много дълго, но пък има ужасно много информация в него.. и главно се говори за черния дроб..
д-р Папазова, миналата година много ги гледах с Гала и научих много неща за храненето и диететиката
FuckingFreak
04-25-2011, 18:32
Иде ми да се гръмна, месец Май почти идва, а аз все още не съм постигнала това което исках.. така е който протаква нещата, от утре, от утре, ей го къде стигнах, средата на годината.. Разочарована съм от себе си, сърдя си се 8-)
Иде ми да се гръмна, месец Май почти идва, а аз все още не съм постигнала това което исках.. така е който протаква нещата, от утре, от утре, ей го къде стигнах, средата на годината.. Разочарована съм от себе си, сърдя си се 8-)
не си само ти, нема се плашиш копеле 8-)
не си само ти, нема се плашиш копеле 8-)
И аз съм така. :D Добре дошли в клуба :D
Оффф, сега изядох салата с варени яйца и ми стана зле..... (от яйцата). Но няма начин.... Ще търпа. Поне само за вечеря ще ям и повече няма да повторя тази грешка.... :D
smiirnoff
04-26-2011, 13:18
Искам да сваля сантиметри, главно от бедрата. Килограмите не ме интересуват толкова много, не се влияя от тях, а по - скоро от това как изглеждам всъщност. ( :lol: )
Бях 1 седмица на 90 дневната диета и свалих килограм и половина, но тази диета просто не ми харесва.
Правя упражнения за корем, крака и дупе и се надявам да има ефект от тях. Сега, когато вече е хубаво времето ще мога и да тичам.
Но ако си хапвам от любимия ми шоколад ии тези козунаци, курабии, бисквити иии т.н, по - скоро сантиметрите ще се увеличат.
Та, моля някоя от вас да сподели някакъв режим. Ако си измисля сама режима, най - много да е някакъв смотан, а и няма да го спазвам, просто защото аз самата съм си го измислила (колко тъпо звучи :lol: ).
:(
Явно пак ще я карам 90 дневната ...
FuckingFreak
04-26-2011, 14:02
:(
Явно пак ще я карам 90 дневната ...
Искаш "режим", а 90 дневната диета е по-скоро точно режим, а не диета. Ако си хапваш сладко няма да има проблеми, казвам ти го от личен опит, стига да си правиш упражненията, да се движиш много, да тичаш и тнт..Пък и няма да ядеш по 3 шоколада на ден, 2 редчета (най-много) трябва да ти стигнат.. Решавай днес какво утре ще ядеш, пишеш си на листче и ако нямаш продуктите на другия ден купуваш, ядеш, и ще видиш как сама ще си го спазиш, точно защото ТИ си си го направила :)
titinkaa
04-26-2011, 14:48
Днес съм си на режима вече.
Закуска-малко козунак,защото вчера не си взех сирене и нямаше как да ям само хляб
В 10:30-ябълка
Обяд-1 краставица и 1 домат овкусени+ленено семе и 1 ф. пълноз. хляб
Вечеря-една чашка крем карамел и ядки.
Малко го прегрешавам и нарушавам днес режима,но от утре съм стриктна.
nomatterwho
04-26-2011, 15:42
Кажете примерно меню за бобови храни и варива, че се побърквам, а искам вече да я почвам тая 90 дневна. И има ли някакъв начин да заместя тоя ден с някакъв друг? :(
WhiteSensation
04-26-2011, 15:59
Ии здравейте пак :D Аз нямах интернет и затова имах доста време за тренировки. Та така бавно, но славно се приближавам до така мечтаните 50кг. В момента тежа 54кг и искам да ви попитам мислите ли, че трябва да мина на някаква диета, за да може да ги сваля за месец и половина? :?
nomatterwho
04-26-2011, 16:04
Ии здравейте пак :D Аз нямах интернет и затова имах доста време за тренировки. Та така бавно, но славно се приближавам до така мечтаните 50кг. В момента тежа 54кг и искам да ви попитам мислите ли, че трябва да мина на някаква диета, за да може да ги сваля за месец и половина? :?
Продължавай с тренировките, но също така диета ще ти е нужна според мен за месец и половина. 90 дневната - свалят се около 4 килограма на месеца.
WhiteSensation
04-26-2011, 18:23
Продължавай с тренировките, но също така диета ще ти е нужна според мен за месец и половина. 90 дневната - свалят се около 4 килограма на месеца. Мерси за отговора. А някаква друга диета освен 90 дневната можеш ли да ми препоръчаш, защото в края на 2010 я пробвах и не ми понесе добре.
FuckingFreak
04-26-2011, 18:26
Ооо, започвам си с моите портокалови режими.. Преди ядях постоянно 8-)
Чудя се дали да почна 90 дневната. Но има 1 проблем - и съответно 1 въпрос.. Ще ми пречи ли ако прегрешавам в някой друг ден и хапна малко кисело мляко, или сирене, или кашкавал ?
Аз бях на диета свалих 3-4 килограма...сега на Великден си върнах 2 :( ама нормално.. аз не спирах да ям козунации и сладки нещаа :@ :D
И от днес си започнах диетата пак :grin:
smiirnoff
04-27-2011, 12:43
Втори ден от 90 дневната. Варива ... blah. Ядох грах. Довечера май ще ям банан или царевица, този грах не мога да го понасям.
Направих си упражненията, по - късно може да направя още, ако не заспя.
Ааа мисля да пия 3в1? Може ли или не :Д
В 3в1 има доста захара.... Така, че според мен не е препоръчително.
хора кажете ми във въглехидратния ден на 90 дневната какво може да се хапва което да не е тестено и сладко, примерно ориз или нещо друго, може ли салата с филийка хляб само
billytalent
04-27-2011, 15:17
smiirnoff, вечерята ти не може да е банан. Трябва да включва задължително варива.
ri41, салата с хляб може, ориз-не.
След 3 месеца отново ще я повторя и аз.
smiirnoff
04-27-2011, 15:36
smiirnoff, вечерята ти не може да е банан. Трябва да включва задължително варива.
.
Ще ям царевица. :lol:
billytalent
04-27-2011, 15:40
.
Ами да, ако си я добавиш и към салата ще е супер. И аз предимно на това карах. 8-)
smiirnoff
04-27-2011, 17:33
.
Ами да, ако си я добавиш и към салата ще е супер. И аз предимно на това карах. 8-)
Хаха, току що ядох салата от домати, краставици, салата айсберг и царевица. Беше много вкусно 8-)
Immortalbeloved
04-28-2011, 18:35
Някой може ли да ми каже дали се дебелее от суровите семки?
mimsssssss
05-01-2011, 11:24
Чудех се дали да пиша в темата, ама гледам че моралната подкрепа май влияе добре на някои момичета, та ето ме.
Имам да свалям към 20кг и не се шегувам. Започнах здравословен хранителен режим от 10дена и съм свалила 2кг.
Общо взето всичко, което е съвет ми е полезно. Нещо за забързване на метаболизма да ми кажете? Имам достъп до всякакви плодове - ям портокали и грейпфрут, но нещо друго?
От към спорт нещата са средно положение. Гледам на ден поне един час да имам някакво движение - разходка, плуване, упражнения на гладиатора, скачане на въже и в тоя род неща. Единственото ми прегрешение така да се каже е, че пия нес кафе с мялко всяка сутрин. Просто това е неизбежно, пробвах два дни без и ми беше замаено и почти цял ден ми беше лошо и дори не се храних.
Ако може някой по навътре с диетите и режимите и т.н. да ме посъветва нещо, ще е добре :) мерси
milenkaa9
05-01-2011, 11:44
Някой може ли да ми каже дали се дебелее от суровите семки?
определено се дебелее.... нали от семките се прави олио , а пък щом то се избягва при диетите => семките също :)
bybit0o0
05-01-2011, 11:51
Аз пък съм вече 6ти ден на разделно хранене,естествено с малко прегрешения..примерно не мога да ям зелена салата без сирене + месо .. а не трябва да се комбинират белтъчини,но сиренето ще ми бъде голяма трудност да не го консумирам... ии също за 6 дни хапнах 2 пъти сладолед галакси кафяв <3 Засега някъде - 2 кг (;
Чудех се дали да пиша в темата, ама гледам че моралната подкрепа май влияе добре на някои момичета, та ето ме.
Имам да свалям към 20кг и не се шегувам. Започнах здравословен хранителен режим от 10дена и съм свалила 2кг.
Общо взето всичко, което е съвет ми е полезно. Нещо за забързване на метаболизма да ми кажете? Имам достъп до всякакви плодове - ям портокали и грейпфрут, но нещо друго?
От към спорт нещата са средно положение. Гледам на ден поне един час да имам някакво движение - разходка, плуване, упражнения на гладиатора, скачане на въже и в тоя род неща. Единственото ми прегрешение така да се каже е, че пия нес кафе с мялко всяка сутрин. Просто това е неизбежно, пробвах два дни без и ми беше замаено и почти цял ден ми беше лошо и дори не се храних.
Ако може някой по навътре с диетите и режимите и т.н. да ме посъветва нещо, ще е добре :) мерси
колко кг си сега да не би да си 60 и да искаш да ставаш 40 ако е така се откажи ще си плоска като дъска
WhiteSensation
05-01-2011, 12:08
Уфф, аз попаднах в нещо като застой... от седмица и половина не съм мръднала. Знам че е нормално, но колко време може да продължи според вас ? :x
mimsssssss
05-01-2011, 12:11
Не, не съм 60, а 80. И целта ми е долу горе 55кг. Аз за това казах, че не се шегувам. Просто дълго време застоях в нас поради разни причини, килограмите се трупаха, а на мен не ми пукаше. И от спорт се бях лишила, изобщо даже никаква активност. И така, докато накрая не видях какво е станало от мен и не се харесах изобщо. Въпроса е, че не стана изведнъж, а в рамките на половин година някъде. Тоест на месец по 5 килца ми се лепкаха и стигнах до това положение. По принцип и мускулна маса имах преди, а отгоре се лепна сланинката и гледката е потресаваща в момента.
Ама просто ми е мн странно защо свалям толкова бавно, затова съветите са добре дошли :)
Не, не съм 60, а 80. И целта ми е долу горе 55кг. Аз за това казах, че не се шегувам. Просто дълго време застоях в нас поради разни причини, килограмите се трупаха, а на мен не ми пукаше. И от спорт се бях лишила, изобщо даже никаква активност. И така, докато накрая не видях какво е станало от мен и не се харесах изобщо. Въпроса е, че не стана изведнъж, а в рамките на половин година някъде. Тоест на месец по 5 килца ми се лепкаха и стигнах до това положение. По принцип и мускулна маса имах преди, а отгоре се лепна сланинката и гледката е потресаваща в момента.
Ама просто ми е мн странно защо свалям толкова бавно, затова съветите са добре дошли :)
радвай се, че сваляш бавно, тия кила са най-сигурни не като свалиш 2 кила за 3 дена и после качваш 4, хич не се притеснявай а колко си висока?
mimsssssss
05-01-2011, 12:28
Висока съм 1.65см. Ако искаш и снимка преди/сега мога да кача :D
Иначе да се надявам, че тея кг дето свалям са добри. Аз в тоя застой даже не съм ядяла чак толкова глупости колкото примерно петък и събота да пия алкохол и в неделя да не стана от леглото и да съм труп. И така в неделя вечерта ще стана и ще изям един сладолед да се събудя малко и след това истинска храна и лягам после като труп отново. И честно казано до това ме доведе. Както казах не яденето на глупости, а повече пълната липса на ядене, ядях даже и през ноща да речем 3, защото цял ден не съм била яла, а след това лягам да спя. Абе супер зле - нямах режим :(
това е супер вредно да се наядеш и да легнеш да спиш, щото всичко ти се лепва понеже не си го изразходила, винаги изчаквам 2 часа след ядене и тогава лягам това ако спя през деня а иначе вечер не ям след 18, но вече си взела мерки и скоро ще имаш по-видими резултати, спокойно и аз бях доста пълничка преди 63 кг на ръст 156 някъде :oops: ама сега съм 46 кг 160 висока, аз също отначало първия месец нищо не свалих, но продължих и така смъквах по 2.5 или 3 кг на месец така за едно лято се преобразих без гладувания, даже тогава си хапвах повече от сега и то дори късно вечер, но все пак здравословно и организма прави разлика за храненето преди и след, при мене всичко идваше от многото хляб
billytalent
05-01-2011, 12:52
Аз пък съм вече 6ти ден на разделно хранене,естествено с малко прегрешения..примерно не мога да ям зелена салата без сирене + месо .. а не трябва да се комбинират белтъчини,но сиренето ще ми бъде голяма трудност да не го консумирам... ии също за 6 дни хапнах 2 пъти сладолед галакси кафяв <3 Засега някъде - 2 кг (;
И аз реших да си продължа с разделното хранене и повече спорт.
Правя го най-вече за задържане на свалените кг.
mimsssssss
05-01-2011, 12:57
ri41 И аз това казах, хем не ядеех, хем дебелеех :D
Ама време беше да взема мерки, че да не си докарам проблеми накрая с тва тегло. Ти за колко време свали килограмите?
Аз се чудя дали да не ям разделно или да си продължа както до сега? За разделно говоря днес да ми е ден с варива, утре с белтъци и т.н. или да си карам на нисковъглехидратни нещица - пилешко, телешко, салати и плодове ?
На мен ми се струват много малко тези 2кг за 10 дена и за това се реших да пиша тук :) Защото това означава 1кг на 5 дни, а някой за 5 дена свалят по 2-3кг ?
GurmqshtaLiutenica
05-01-2011, 13:32
Аз пък съм на зърнена диета. Ям каквото зърна :lol:
ri41 И аз това казах, хем не ядеех, хем дебелеех :D
Ама време беше да взема мерки, че да не си докарам проблеми накрая с тва тегло. Ти за колко време свали килограмите?
Аз се чудя дали да не ям разделно или да си продължа както до сега? За разделно говоря днес да ми е ден с варива, утре с белтъци и т.н. или да си карам на нисковъглехидратни нещица - пилешко, телешко, салати и плодове ?
На мен ми се струват много малко тези 2кг за 10 дена и за това се реших да пиша тук :) Защото това означава 1кг на 5 дни, а някой за 5 дена свалят по 2-3кг ?
аз свалях по 1 кг на две седмици, нали ти казвам 2/3 кила за месец и така за 6 месеца свалих до 48 кг , според мен не се занимавай с тая 90 дневна диета, има някои които не свалят от нея, дори качват, по-добре не рискувай, сега сваляш добре по 2 кила за 10 дена, демек по 6 кг на месец което е супер, щото така сваляш сланинки а не мускул и вода както при разните му там диети и гладувания, послушай ме така е най-добре, ще си задържиш кг дълго и сигурно
mimsssssss
05-01-2011, 13:46
Еми добре, слушам :)
Ама тва означава, че 6кг на месец -> 24кг за сваляне по 6кг на месец, са ми нужни 4 месеца о.О УАУ изглежда по - лесно като го казах.
Colouring
05-01-2011, 13:57
Аз да питам нещо.
Лошо ли е да се почва диета по време на цикъл и дали ще има резултат?
Еми добре, слушам :)
Ама тва означава, че 6кг на месец -> 24кг за сваляне по 6кг на месец, са ми нужни 4 месеца о.О УАУ изглежда по - лесно като го казах.
ами да не е толкова стряскащо иска се търпение и нека не ти става фикс идея и да мислиш постоянно за него, ще видиш как ще се стопиш преди да си се усетила, при мене беше така всички ми казваха, че много съм отслабнала но аз не се виждах така докато ми изпъкнаха кокалите и дори взеха да ми убиват като спя по корем :lol:
mimsssssss
05-01-2011, 14:42
Аз да питам нещо.
Лошо ли е да се почва диета по време на цикъл и дали ще има резултат?
Според мен няма значение. Но ако прекарваш тежко менстурацията и имаш нужда от кафе, кола, шоколад и т.н. определено не е удачен период. Изчакай поне до 3-4 ден и тогава започни.
ri41 ти направо ме уби :razz:
Определено няма да ми стане фикс идея до там, че да ми обиват кокалите докато спя :D Искам да съм си нормална, нито ръбеста, нито пухкава. Абе аз си се усещам кога ми е ок... :) ще усетя де
А ти сега правиш ли нещо, упражнения, ограничаваш ли се от към сладко или тестяно? Аз лично даже нямам проблем, че не ги ям... Може би защото ям мн плодове, в които има захар.
ами ръбеста съм защото структурата ми е такава, че на тия кила ми изпъкват кокалите а те са едри един вид, сега се ограничавам да не ям хляб, тестено, сладко и се движа, не спортувам нищо специално, карам колело или скачам на въже по някога, упражнения почти не правя, ходя много пеша
mimsssssss
05-01-2011, 15:16
То аз долу горе сега това правя. Не ям вредни храни - пържено, сладко, тестяно и т.н. Правя упражнения, разходки :)
А тоест ти преди правила ли си нещо различно или и сега си продължаваш по същият начин? А сега от време на време позволяваш ли си нещо "грешно" :-D
smiirnoff
05-01-2011, 16:00
Утре си взимам картата за фитнес ^^.
Ииии да попитам - не е удачно да ходя на фитнес в "плодовия" ден, нали ?
Както съм си разпределила дните за фитнес ми се пада белтъчен или въглехидратен ден, което е добре предполагам?
8-)
Ще ходя на фитнес 2 пъти в седмицата, защото сега май месец няма да имам много време + упражнения, които мога да правя всеки ден и в нас, не само във фитнеса.
Горе долу искам удовлетворяващи резултати за около 2 месеца, може и повече. Ще вървя бавно, но славно ;D ... и здравословно :).
То аз долу горе сега това правя. Не ям вредни храни - пържено, сладко, тестяно и т.н. Правя упражнения, разходки :)
А тоест ти преди правила ли си нещо различно или и сега си продължаваш по същият начин? А сега от време на време позволяваш ли си нещо "грешно" :-D
ами както отслабнах така си карам, не си позволявам много, аз и не обичам сладко, изкушават ме тестени неща, но не си позволявам много често, а за да отслабна не съм правила нищо различно от сега, нито хапчета нито други такива глупости, просто сега си задържам килограмите
mimsssssss
05-01-2011, 16:43
ri41 аз те разпитвах, щото гледах назад, че задаваш въпроси за 90 дневната и си бях помислила че си на нея :)
smiirnoff според мен може и само на въглехидратния ден да ходиш :) ама определено плодовият не е най - подходящият, просто няма да имаш сили за фитнеса... А и там не се изсилвай със някакви тежести, а прави кардио - пътека, колело, степер :)
ri41 аз те разпитвах, щото гледах назад, че задаваш въпроси за 90 дневната и си бях помислила че си на нея :)
smiirnoff според мен може и само на въглехидратния ден да ходиш :) ама определено плодовият не е най - подходящият, просто няма да имаш сили за фитнеса... А и там не се изсилвай със някакви тежести, а прави кардио - пътека, колело, степер :)
та мислех да я почвам сериозно, изкарах около седмица но я спрях :)
mimsssssss
05-01-2011, 16:58
що така, пречеше ли ти нещо или не сваляше с нея?
що така, пречеше ли ти нещо или не сваляше с нея?
не ми е пречила аз просто имах нужда от 2/3 кила но реших да я спра защото не ми допада това хранене и така не свалих нищо с нея за това време, по-скоро беше каприз не нужда от сваляне на излишни кг :) :)
mimsssssss
05-01-2011, 17:07
OK
А да попитам теб или някой дру, който знае да каже -> по колко плода е добре да се яде? Аз имам чувството, че защото ям и затова не свалям кг. По принцип за целият ден ям - 1 портокал, 1 грейпфрут, 10 ягоди, половин ябълка и няколко парченца ананас. Мисля че е много, макар да са ми разпределени през целият ден. А и тука е няква жега и се наливам и с вода...
smiirnoff
05-01-2011, 17:15
О, първият път като отидох поисках инструктор (който после не пожела да платя, баси якия <3 ;D) и той ми каза какво да трябва да правя, какви упражнения, какви тежести и т.н. По принцип правя 1 час кардио 8-) и после около 40-50 минути леки упражнения. В момента трябва да сваля излишното, след това идва стягането. Там вече ще се включат повече упражнения с повече тежести :).
billytalent
05-01-2011, 17:27
^Какво включват тези леки упражнения? 8-)
Аз карам колело всеки ден по един час, събота и неделя ходя на тенис, въртя обръч когато имам време обаче не мога да махна гадните паласки. : (
OK
А да попитам теб или някой дру, който знае да каже -> по колко плода е добре да се яде? Аз имам чувството, че защото ям и затова не свалям кг. По принцип за целият ден ям - 1 портокал, 1 грейпфрут, 10 ягоди, половин ябълка и няколко парченца ананас. Мисля че е много, макар да са ми разпределени през целият ден. А и тука е няква жега и се наливам и с вода...
мисля, че до 3 плода дневно, твоите са наистина множко
FuckingFreak
05-01-2011, 18:36
Да наистина, по-полека с плодовете че и те спадат към въглехидратите.. :)
Повече никакво сладко, ако аз не направя чудо, то чудото ще трябва само да дойде при мен :lol: Преди бях 20 дни без сладко, но мисля да удвоя периода и да видя как ще ми се отрази. Искам да направя бедра 48см, и по-малко, тези 50 ми идват в повече 8-)
Colouring
05-01-2011, 19:25
Здравейте и от мен,хора!Накратко,преди известно време бях писала в темата,че искам да отслабна и наистина сериозно се бях нагърбила с тази идея,даже свалих малко и този път издържах повече,отколкото съм издържала преди,но дойде Великден и прецаках всичко.Доста ядене имаше,рожденни дни покрай него и т.н.Резултатът беше,че си върнах дори и малкото свалено преди това и сега почвам от нулата отново.
Решила съм този път да се подложа на по-драстични мерки(не съвсем драстични,няма да гладувам съвсем,много добре знам,че 'диета' не значи гладуване).Не искам да си прецаквам организма!Но в същото време искам и резултати.Нямам представа колко кила искам да сваля,знам само,че искам най-накрая да започна да се харесвам,когато се гледам в огледалото.Нито знам колко килограма съм в момента,нито знам какви са ми сантиметрите.. абсолютно честно!Но и няма значение,защото желанието ми е просто да се погледва в огледалото по бельо и да се харесам,разбирате ли?
Та,реших да започна от утре,пък да видим докъде ще го докарам.Гадното е,че в момента съм в цикъл и съм чувала,че по това време не се сваля,но ще почна режима..няма как.Няма да следя някоя точно определена диета,сама ще си правя хранителен режим и ще спортувам.За съжаление нямам възможност да ходя на фитнес,но ще тренирам вкъщи.
Искам от вас,ако можете да ми препоръчате точно какво ще е подходящо да правя вкъщи и колко пъти на седмица.
Благодаря предварително на тези,които изчетоха романа ми. 8-)
FuckingFreak
05-01-2011, 19:37
Това за цикъла е мит. Всеки човек си сваля строго определено за него си. Ами скачай на въже, тичай навън, има хиляди упражнения за проблемни зони, но си давай по ден почивка,за да се възстановят мускулите, иначе свикват с натоварването и започват да се увеличават и така вместо да отслабваш под мазнините ти трупаш мускулна маса.. и това общо взето :)
mimsssssss
05-02-2011, 09:59
Colouring браво че си се решила :) И аз така, не съм на диета, а си карам режим без захар, мазнини, тестяни изделия, алкохол, абе всичко вредно.
Това което правя у нас е скачане на въже. Апартамента е голям и имам място. Имам и гладиатор, та и на него правя разни неща за крака и ръце. Излизам всеки ден на разходка.
Честно казано за всяка проблемна зона има и упражнение, така че не мисля че фитнеса е наложащ. :)
Ако искаш нещо конкретно питай.
Konstantina
05-02-2011, 18:06
а някои пробвал ли е тази
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p15707.html
Colouring
05-02-2011, 18:10
Хах,първият ми ден мина изненадващо добре.Не ми се прияде нищо забранено и не чувствах глад изобщо.
Обаче проблема идва в спорта,защото до сега учех и изоообщо не ми остана време за упражнения.И ей сега посред нощите почвам,а съм скапана.. 8-)
mimsssssss
05-02-2011, 18:44
^ прави упражнения сутрин и вечер по половин час, мисля че са достатъчни.
Иначе като имаш повече време - повече скачане на въже, по - дълга разходка, изкачване на стълби и т.н. :)
п.п. правих си пиле с картоф в тефлонова тава и стана мн добре и половин ананас съм яла днес :)
WhiteSensation
05-03-2011, 12:01
ПОМОЩ !! Със здравословно хранене в нормални количества, 30 мин. упражнения и 1 час колело на ден, качих 1кг. :shock: :shock: :shock: :shock: Моля ви, дайте ми някакъв примерен хранителен режим, защото явно бъркам някъде. :cry: :cry: :cry:
WhiteSensation, ето една таблица за разделно хранене, дано да ти помогне:
http://prikachi.com/images/648/2853648d.jpg
ПОМОЩ !! Със здравословно хранене в нормални количества, 30 мин. упражнения и 1 час колело на ден, качих 1кг. :shock: :shock: :shock: :shock: Моля ви, дайте ми някакъв примерен хранителен режим, защото явно бъркам някъде. :cry: :cry: :cry:
може да си подута или си пила много вода
Konstantina Аз миналата година я правех за една седмица 2 кг :) ама ми беше трудно,защото не мога да не ям много вечер :D Пробваи я,заслужава си!
Konstantina
05-03-2011, 16:12
Konstantina Аз миналата година я правех за една седмица 2 кг :) ама ми беше трудно,защото не мога да не ям много вечер :D Пробваи я,заслужава си!
мерси за отговора изглежда здравословно, но аз например пък имам навика никога да не ям на обяд, а и тук май това няма да е проблем :)
искам да попитам дали е вярно че от елдата (гречка) се отслабва ?
smiirnoff
05-03-2011, 16:55
Оф, не мога с тоя тъп плодов ден. Цял ден ми се виеше свят. Как мога да "заменя" плодовия ден?
Вчера ходих на фитнес и се чувствах страхотно след това. Лично на мен ми действа доста разпускащо, колкото и странно да звучи 8-)
Мисля утре и в неделя да отида пак, а за другата седмица ще видим как ще се падне. Не си взех карта, защото май месец има толкова много почивки, рождени, именни дни, балове и т.н... И едва ли ще я оползотворя.
А тези, които ходят на фитнес колко минути издържате на пътеката на бързо темпо?
Аз държа по 35-40 минути, ама преди това правя здрава загрявка, а и с тренировки продължителността се увеличава.
Здравейте на всички! Имам проблем..
Храня се добре, не прекалявам със сладкото.
Обикновено на ден приемам около 800-900 калории по - малко
от необходимите калории за да отслабвам.. обаче като един ден
ям малко повече и на следващия ден съм с 1 кг отгоре!! Направо
не мога вече.. даже в неделя ядох съвсем малко, спортувах
и на следващия ден пак 1 кг отгоре! Попринцип си спортувам
почти всеки ден. Какво да правя според вас? Ясно, че
метаболизма ми е бавен, но това много пречи на свалянето
ми на кг.. И не е от вчера да ям по-малко, така съм от лятото
тогава свалих доста кг, но имам още за сваляне.. :(
justasmile
05-03-2011, 17:50
Много се дразня, защото имам прецакан метаболизъм и доста често волята ли, мотивацията ли, не ми стига. Преди около година правех 90 дневната отслабнах, ама после си върнах всичко :(
В момента се пробвам на един мой си режим (който ми се сртува горе -долу удобен):
закуска: 1 или 2 препечени филийки с масло или малко овесени ядки* (между 50 и 100 гр.)
обяд: Когато съм в нас:принципно гледам да ям пак овесените ядки, защото са много засищащи
Обядвам 2 пъти в седмицата в работата на майка ми: ям порция нещо постно (не обичам просто особено месото) и лек десерт (а понякога и без десерт)
Следобед:когато си нося пари: един сладолед (от 81 кал.) или сникърс; Напоследък се старая да си забравям парите, за да не се изкушавам :)
Вечерта се старая да не ям (в повечето случаи така и става), но иначе ако съм мн. гладна - салата или овесени ядки.
*овесените ядки: слагам в една купичка овесени ядки, ленено семе и малко от онова горчивото какао (обикновеното, НЕ от сорта на Neskquik), след това сипвам вряла вода, колкото ядките да се напоят. Не трябва да плуват в вода. 100% гарантирам, че не е калорично.
THE PROBLEM: Понякога имам чувство, че родителите ми приготвят за вечеря това, което обожавам, съвсем нарочно, за да не мога си споазвам режима. Много нещо се притесняват, че ям малко.
За едно нещо хипер, дипер, мега, екстра много се ядосвам - ям два пъти и половина по-малко от една приятелка, дето е клечка - БУКВАЛНО!!! (тежи 45 кг.) А аз - като некво мини слонче (преносно де)
justasmile
05-03-2011, 17:54
И на мен ми се случва. Това се дължи или от задържане на в-ва или от.... и аз не знам. ОТВРАТИТЕЛНО Е !!! И между др. имам същия проблем със сладкото. Някакви идеи как да се махне :(
WhiteSensation
05-03-2011, 18:13
Ами не, аз не пия много вода - до 1л. на ден и не мислям, че е от това. Иначе ще се опитам да се следвам таблицата. Мерси за отговорите много :-)
Colouring
05-03-2011, 18:24
Да питам за отслабване в бедрата какво е най-ефикасното нещо?И за премахване на 'бричовете',че там имам проблем също.
Аз нямам търпение въже да си купя,че то моето съм го изгубила наскоро някъде.
Иначе въртя обръч за талията(всъщност са два).. по колко време на ден трябва да го въртя горе-долу?И вие какви упражнения правите за корем и паласки,че и там ми е проблемна зона. :)
nomatterwho
05-03-2011, 18:38
И аз съм така. Или пък да речем като изям на обяд нещо от сорта на пица и корема ми става супер голям до вечерта, ако не съм се спукала от упражнения.
И това с килата - същото.. и така един ден съм с моите си килограми, на другия с 1 кило отгоре, и така.. :(
Обаче имах преди 2 седмици някъде период, в който си ядох каквото си искам и не ми ставаше някъв огромен корема, много добре си ми беше.. Ама не знам как така се бях оправила. : ?
мерси за отговора изглежда здравословно, но аз например пък имам навика никога да не ям на обяд, а и тук май това няма да е проблем :)
И аз не ядях тогава много на обяд-някои лек плод или кисело мляко.Просто защото като си ял много за закуска е нормално да не огладнееш за обяд :) Пожелавам ти успех и може и аз да почна тази диета пак ако ми доиди волята :D
Иначе аз днес уж бях на диета,но преди около половин час развалих всичко с един шоколад :D Поне имам бърз метаболизъм аз,последните 2 седмици всеки ден-тестено,сладко,чипс даже и не съм мръднала и грам... ама все пак се стягам,че 57кг е много... :o
ani942942
05-03-2011, 21:50
Най-вероятно си задържала вода, натрупал се е гликоген...накратко - няма нищо страшно и вредно. Яж си спокойно, не са мазнини.. A това 800 ккал ... :? супер мн си забавяш метаболизма бе момиче ..и така няма ка да свалиш мазнини...така става оше по-бавно ..че и 1 л вода пиеш само :( ама ти си знаеш де :)
Colouring
05-04-2011, 06:58
Хора имам проблем.
И вчера(вторият ми ден) мина добре.. не чувствах много глад.Само вечерта,защото седях до един часа. 8-) Правих и упражнения и съм доволна от себе си.Още резултат не се забелязва,ама ще съм търпелива.То ако ставаше от днес за утре...
Та,да мина по темата.Днес още като се събудих нещо не се чувствам много добре.Закусих си както и вчера-една пълнозърнеста препечена филийка със сирене,но нещо се чувствам прекално отпаднала и без енергия.Да кажем,че не съм яла изобщо-не е така..Вчера мисля,че нормално си ядох-нито много малко,нито в излишни количества.. и имах сила за упражнения,даже много ми беше приятно да ги правя.Ама днеска пръста не мога да си мръдна и постоянно ми се вие свят. :-о
Me4encety
05-04-2011, 08:40
Аз свалих 2 килограма,ама напоследък се отпуснах с яденето и вече съм 56 килограма :-x Сама си направих режим и от днес почнах.
Закуска:Активия или Корнфлейкс с мляко(обезмаслено).
Обяд:Сандвич(домашен,не от вънкашните),нещо готвено или Яйца на очи
В училище:Сандвич от вкъщи,Активия или солети
Вечеря:Каквото е сготвила мама (малко обаче)
:)
AbbeyDawnnn
05-04-2011, 09:09
Аз от днеска започнах един режим, който попринцип ми дава резултати, но този път ще съм по-постоянна.. :-D
преди да тръгна на у-ще ядох киви , голямото междучасие- ябълка и сега преди малко (12:00) ядох зелена салата от маруля, репички, краставици, лук , зехтин, сол и оцет
а преди да обядвам правих pump it up , но издържах цялото от лиготия.. попринцип цялото го правя .. :D
и довечера или ще pump-вам up или ще карам велъргометър..
Чувствам се страхотно :grin: :grin:
Аз от днеска започнах един режим, който попринцип ми дава резултати, но този път ще съм по-постоянна.. :-D
преди да тръгна на у-ще ядох киви , голямото междучасие- ябълка и сега преди малко (12:00) ядох зелена салата от маруля, репички, краставици, лук , зехтин, сол и оцет
а преди да обядвам правих pump it up , но издържах цялото от лиготия.. попринцип цялото го правя .. :D
и довечера или ще pump-вам up или ще карам велъргометър..
Чувствам се страхотно :grin: :grin:
Скоро и в болницата ще ти е много яко :grin: :grin: :grin: :grin:
AbbeyDawnnn
05-04-2011, 09:58
HAHAHA... окейй..тъпчете се вие с хапчета за отслабване, и пръста не си мръдвайте и чакайте резултати ..от тъпите ви диети
много е полезно да се яде плодове мога да ти кажа.. а и това е само 1вия ден
ами какво да говорим за водния ден на 90дневната диета-WELLCOME TO THE HOSPITAL :-x
HAHAHA... окейй..тъпчете се вие с хапчета за отслабване, и пръста не си мръдвайте и чакайте резултати ..от тъпите ви диети
ами какво да говорим за водния ден на 90дневната диета-WELLCOME TO THE HOSPITAL :-x
Аре,моля ти се-42кг съм и никога не съм взимала хапчета,защо ли?-Спорт е решението ,а не като тебе само плодове-те че са полезни да ама до едно време-колко си наивна само.А относно водния ден-да,добре е да има един такъв за пречистване ,НО после ест. има захранване -хем не разбираш,хем се тикаш където немаш работа .Айде,ДО-ВИЖ-ДА-НЕ :-)
Кои зеленчуци се водят скорбялни и кои безскорбялни?
картофът е скорбялен ,за други не се сещм :-o
FuckingFreak
05-04-2011, 11:59
Скорбялата май беше нишесте, така си спомням. Тоест зеленчуците (и не само те) като картофи, царевица, грах, боб, леща итнт са скорбялни, поне според мен.
А това дето тази AbbeyDawn го написа е страшна тъпота. Не съм приемала хапчета за отслабване, но мога да ти кажа че с това което се храниш до никъде няма да стигнеш. Като приемеш малко повече храна няма да надебелееш, е да, масата на храната има значение, но това е само за кантара, а той не е важен, важно е как изглеждаш пред огледалото. Полезно е да се яде плодове, но не постоянно, тъй като и те са въглехидрати. За съвсем малко време без никакви ограничения относно количеството на храната (не ядях въглехидрати, само мед малко) свалих за много малко време почти толкова колкото исках, така че не чети морал, не е важно количеството на храната, ако ще да изяш 8 кофички кисело мляко нищо няма да ти стане. Е да, не е така със сладките неща например, но за тях всички знаем,. няма какво да се обяснявам. 90 дневната диета е добра, обаче според мен не е хубаво 2 дни поредни с въглехидрати, но все пак не съм диетолог, нито лекар и не смея да твърдя че е лоша.
FuckingFreak и britzy, благодаря! :)
Me4encety
05-05-2011, 08:10
Аз си спазвам режима успешно :grin: Е вчера малко прегреших с половин сникърс,но иначе всичко ми е наред.
Colouring
05-05-2011, 09:06
И аз си спазвам режима стриктно,без прегрешения все още.От понеделник съм на режима и след малко отивам да обядвам пилешко месо и салатка. :)
Принципно си права за хапчетата, но де факто организма ти се нуждае от разнообразна храна. Дори и сладкишите, и тестените мазнотии, и те са необходими на организма. Въпросът не е да ядеш едно и също до края на живота си, а да съчетаваш правилно различните хранителни групи.
Аз вече 7ми ден спазвам 90-дневната диета и съм супер доволна. Програмата ми не позволява да спортувам всеки ден, но гледам поне два пъти седмично да си поразмърдвам задника с тае бо или аеробика. Доволна съм, засега няма видими резултати, но поне вече нямам проблеми със стомаха.
Colouring
05-06-2011, 09:19
И аз се замислям дали да не започна 90 дневната.То 90 дена едва ли ще я избутам,ама поне половината. :-o Като гледам не ми изглежда пълен глад,даже съвсем нормално количество храна.Който я е спазвал може ли да каже колко килограма е свалил и за колко време?
Още няколко дена на моя си режим и после 90 дневната. :)
Аз искам да попитам,от аеробиката стягат ли се коремните мускули?Мацката така твърди,ама аз имам чувството,че само краката се стягат...
titinkaa
05-06-2011, 11:03
При мен нещата са добре с режима ми,свалила съм 1кг.
От миналия петък до сега съм -2 кг. :grin: :grin: !!!
Обаче утреее се налага да хапна повечко(на 2 рожденни дни съм),но за да балансирам неделя ще ми е воден ден ;д
Аз искам да попитам,от аеробиката стягат ли се коремните мускули?Мацката така твърди,ама аз имам чувството,че само краката се стягат...
Аеробиката е комплекс от упражнения за всички мускулни групи. Има много упражнения, при които махаш с краката като ненормалник и си мислиш (точно както и аз си мислех), че натоварваш само краката, а всъщност на другата сутрин не можеш да станеш от леглото, защото тези махания с крака са натоварили коремните ти мускули основно.
След една седмица на 90-дневната диета съм свалила 5 кг, това е равносметката. Днес ми се развали диетата, защото имам Георги вкъщи и ме принудиха да хапна от агнето, но нямам намерение да се отказвам.
lilicencenceto
05-07-2011, 13:18
хей... след като поразгледах форума реших да пробвам 90 дневната диета... доста съм нахъсана :grin: ... но въпреки това ... ви моля за препоръки... съвети... благодаря предварително .. :) :-) :!:
Вярвате ли попринцип, че за месец човек воже да промени тялото си малко или много ? :-D
За един месец можеш да промениш храненето и въобще режима си по такъв начин, че да се преобразиш изцяло. Но ако си мислиш, че може един месец да се въздържаш от разни неща, а после пак да се тъпчеш постоянно и само да си топлиш дупето на дивана... еми няма как да стане.
Аз не вярвам ,че за месец може ,но пък си е строго индивидуално
Infinity
05-08-2011, 11:51
Вярвате ли попринцип, че за месец човек воже да промени тялото си малко или много ? :-D
От малко до много има голяма разлика. 8-)
И малко можед да го промениш, да , но ако се постараеш повече и вложиш усилия можеж да постигнеш и много.
Зависи. :)
Ти какво целиш ?
Емии да поотслабна , да се постегна , малко целулит имам ако мога да го махна ии така
Infinity
05-08-2011, 12:01
Много спорт + добра диета и си готова.
Зависи и от килограмите, които искаш да свалиш де, но поне 5-6 кг. , ако искаш можеш да свалиш.
Аз лично мога и много повече, но не знам.. зависи от теб, така че.. :)
килограмите не са ми толкова проблем - най много ме тревожи пустия целулит и дали ще мога да се преборя с него ,, и мисля да наблегна на колелото малко масажи с кафе иии водааа много
titinkaa
05-09-2011, 17:02
Вярвате ли,че с Точковата диета за 5 седмици може да се свалят 12кг?
ох искам да започна 90-дневната, ама това че не може да се пие алкохол преебава всичко пффф :lol: :lol: нищо ще пробвам все пак :)
Schtefito
05-09-2011, 19:20
Вярвайте си,че отслабвате с 2-3 килограма на седмица.Дори и кантара да показва минус е най-вероятно да е от загуба на течности,а не мазнини,каквато е целта :-x
TheBeliever
05-10-2011, 19:01
Включвам се в групичката на "отслабващите". В кавички е защото искам главно да се стегна, а не да свалям килограми.
Вече втори ден съм на ВМ-НВД с дневна консумация от 1300-1400kcал при 1900 калориен баланс. Ще я спазвам 2-3 седмици, за да изчистя малко мазнини, после ще премина на РБД за да не натоварвам излишно организма.
Физическата дейност е сведена до каланетика 30-40мин дневно, комплекси упражнения за крака и седалище 2 пъти седмично и за корем и ръце, също два пъти седмично.
Ще измервам напредъка в см, а не килограми, защото те са ми по-важни.
Gigandet
05-12-2011, 08:03
[delete]
От днес съм на 90 дневната!
1ви ден ми е! :)
ImmortalSportFreak
05-12-2011, 09:09
килограмите не са ми толкова проблем - най много ме тревожи пустия целулит и дали ще мога да се преборя с него ,, и мисля да наблегна на колелото малко масажи с кафе иии водааа много
Целулитът не е проблем който може да премахнеш със спорт или здравословно хранене(е,не казвам да не се храниш здравословно и да не спортуваш... това всеки човек тр да го прави цял живот).И никой не е застрахован-дори има и слаби хора с целулит.Той може да се лекува с масажи с антицелулитни гелове и с един специален уред(в по-тежки случаи третирането с тези неща трябва да става по-често.http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3807891 Уредът на линка,който постнах,казват че махал целулита и стягал.Не съм много запозната,прочети повече за него и антицелулитните кремове.Дори не съм сигурна,дали за използването на този уред има някаква възрастова граница(макар че се съмнявам).
Успех и дано се пребориш с целулита. :P За жалост повечето жени го имат и дори да са слаби(и някои мъже го имат,но при мъжете е само ако имат много мазнини в дадена област на тялото).
katericArofl
05-12-2011, 09:29
Вярвате ли,че с Точковата диета за 5 седмици може да се свалят 12кг?
Честно да ти кажа, нуспехът ти се дължи на това, че постоянно сменяш режими, диети, глупости.. то организмът ти вече на нищо не реагира.. мани ги тия точкови, 90-дневни, дюкани и т.н.
Отказваш абсолютно всичко газирано, сладко, тестено и знаеш накъде бия. След това си спомни какво си яла да кажем предишните 2-3 дни и сега просто намали това количество, ако не можеш изведнъж лека-пелека докато не намалиш на половина примерно и т.н.
+ Мн движение - ходиш пеша навсякъде, по 2-3 часа дори - стегнато темпо, не сопол се влачи по шосето... Коремни преси пак постепенно.. по серийки от 50-100 по няколко пъти на ден.. упражнения в домашни условия или фитнес, което е по-добрата идея, но аз лично не ходя..
И не трябва да има нито едно прегрешение, ако го направиш веднъж, ще има още и още.
^Диетолозите смятат, че е полезно понякога да се прегрешава. Но и според мен наистина не е полезно постоянно да се сменя хранителния режим. Най - добре е мадамата да си изгради собствен режим от предимно готвена и по - лека храна като цяло и да се движи със собствен темп.
Като цяло аз малко съм в застой с моята диета и съм леееко садната, но съм какво да се правя, тъп но упорит човек съм, и ще си я свърша, та каквото ще да става.
katericArofl
05-12-2011, 16:32
това да няма прегрешения е за в началото.. смисъл просто няколко ударни дни докато орзганизмът започне да свиква с режима.. и после разбира се ще си зима от тва и онова по малко.. защото, ако от началото е едно прегрешение, айде още малко да си взема от това и това и то накрая диетата е отново от понеделник..
то ясно, че все някога ще трябда да хапне нещо сладко и т.н., но да не се прекалява.