View Full Version : ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
titinkaa
05-13-2011, 07:12
Е грешно ме разбрахте,просто си купих специалното издание на Журнал за жената с диетите и там я има точковата,пише че се свалят за 5 седмици 12кг,но няма аз да я спазвам,а майка ми,затова попитах.
titinkaa
05-19-2011, 06:40
Как сте с диетите момичета? :)
VampireLover3
05-19-2011, 10:37
Аз съм вече 24 ден на 90 дневната с малки прегрешения :oops: . Но я спазвам само за да си задържа кг. и да не ям когато ми скимне :D
аз почвам само на плодове и зеленчуци, знам че звучи идиотски но съм решена да сваля и последните 5 кила, до заветната цел 40 кг, ако не се харесам пак ще се захраня и ще си бъда 45, дано всичко мине по план
TheBeliever
05-19-2011, 16:28
Успявам да си спазвам режима (почти) без сериозни прегрешения. За 10 дни резултатите ми са: -1см от талията, -1см от ханша и почти по сантиметър свалени от бедрата. Имам намаления в ръцете и прасците, но тъй като те не са ми цел не съм ги мерила с точност.
На кантар не съм се качвала от година и нямам намерение. Интересуват ме обиколките.
Като цяло не съм доволна от себе си. Ако бях по-стриктна резултатите щяха да са по-добри. Но нямам намерение да се обезкуражавам.
А резултати от вас, момичета?
eminemfenka
05-19-2011, 16:31
TheBeliever какъв режим спазваш и спортуваш ли?
TheBeliever
05-19-2011, 16:34
TheBeliever какъв режим спазваш и спортуваш ли?
Написала съм режима и активността на предната страница. Ако се интересуваш за подробности мога да предложа линк с полезна информация, но е трудно да се обяснят нещата в две изречения.
аз почвам само на плодове и зеленчуци, знам че звучи идиотски но съм решена да сваля и последните 5 кила, до заветната цел 40 кг, ако не се харесам пак ще се захраня и ще си бъда 45, дано всичко мине по план
не стига, че и сега основното ти меню е зелена салата и едно кисело мляко на ден + неограничен брой кафета с мляко, ами и още искаш да се ограничиш
момиче, ти имаш ли сили да функционираш въобще, да учиш, да се забавляваш..
На 28-ми април започнах 90-дневната диета и до вчера (тогава се теглих последно) съм свалила 8кг. Не съм особено стриктна, но се гордея от резултатите. Чувствам се отлично, започнах да спортувам и продължавам напред!
titinkaa
05-20-2011, 06:38
Аз пък си спазвах режима,ама от 1 седмица такъв апетит имам,че ям от всичко,и пак си наруших всичко,тъкмо бях свикнала и дори бях свалила 1кг,ама сега сиг пак съм го върнала.Ама се стягам вече,че иде лято,а аз още се моткам. :D
И аз съм на 90-дневната :D
Aз съм на диетата от месец и съм - 10 кг Много съм доволна и продължавам . Имам още 3 за сваляне...
Gigandet
05-20-2011, 07:28
Хах..и аз съм на 90 дневната!
Какъв ден ви е днес?
На мен белтъчен ;д :)
VampireLover3
05-20-2011, 08:13
^ И на мен! Какво ще хапваш днес :oops:
mynichka
05-20-2011, 09:58
на мен ми е въглехидратен
ReNityYy
05-20-2011, 11:12
На мен ми е плодов ^^
Gigandet
05-20-2011, 21:31
^ И на мен! Какво ще хапваш днес :oops:
Ами вече ядох ;д
Но менюто ми беше:
З: половин ябълка
О: 2 филийки със сирене и кашкавал (малко прекалих ;д)
В: едно пилешко бутче
И после се прецаках тотално като излязох...бяхме на кафе и пих бяло фрапе.. ;д
Утре съм варива...и ще съм режимна! ;д
О: печени картофи и В: ориз
(на абитуриентска съм..дано изкарам ;д)
VampireLover3
05-21-2011, 02:02
Ох на мен плановете ми се прецакаха тотално и аз ще си го карам варива, ще си правя картофени кюфтета.
П.С: Честит имен ден на всички именници, включително и на мен ! 8-)
Steff9423
05-21-2011, 10:27
ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН
-За закуска,само чаша кафе+мляко..
-Обяд: 3 бъркани яйца без хляб и олио.
-За вечеря:1 варено яйце+салата(домати и красатвици)
Fr3eGiRl
05-21-2011, 11:45
Здравейте! Аз съм на 90-дневната и ми е плодов ден. За сега върви добре .. 8-) Изяла съм 250гр. ягоди и после сигурно ще ям банани (1-2) .. Не смея още да се претегля, за да не се обезкуража, ако не съм свалила. Може би утре ще се кача на кантара. Все пак .. след плодовия трябва да има някакви резултати 8-)
Дори и да не си свалила кой знае колко, не се отказвай! След втората седмица имах застой и се бях сдухала тотално, но продължих и вече съм си с началния темп на сваляне.
Fr3eGiRl
05-21-2011, 13:56
Добре .. няма да се отказваам!! Стимулирам се с мисълта, че утре е блтъчен и ще мога да ям .. 8-)
Искам да попитам, дали и на друг му се е случвало, което и на мен. Всеки път като кривна от менюто за дадения ден (например да си позволя месо в бобов ден), ми се разтройва стомаха и ме боли. На другия ден като си спазвам стриктно менюто всичко пак е 6. Това нормално ли е?
eminemfenka
05-21-2011, 14:15
babity Ами аз често съм прегрешавала с най-различни неща , но нищо не мие имало .. Но когато започна както трябва деня и после го опропъстя и от бобов дойде на белтъчено-бобово-въглехидратен имам същят проблем , като теб . :)
Fr3eGiRl
05-21-2011, 14:57
Хмм.. не знам на мен за сега не ми се е случвало да прегрешавам .. ама сигурно, защото още съм в началото .. Ще видим по-нататък ако ми се случи как ще ми реагира стомаха .. 8-)
VampireLover3
05-21-2011, 15:27
Искам да попитам, дали и на друг му се е случвало, което и на мен. Всеки път като кривна от менюто за дадения ден (например да си позволя месо в бобов ден), ми се разтройва стомаха и ме боли. На другия ден като си спазвам стриктно менюто всичко пак е 6. Това нормално ли е?
При мен днес се случи. Днес съм на варива, но ядох сладко и цял ден съм с ужасни болки в корема едвам седя на едно място, ужасно е ! :(
WhiteSensation
05-22-2011, 10:10
Искам да ви информирам докъде стигнах аз с тези диети. Вчера сутринта тръгнах да карам колело сама. Местността, до която ходя е нанагорнище. Тръгнах стигнах до половината път, причерня ми и спрях (починах 5 мин. и реших, че ми е прекалено зле, за да стигна до горе). Когато се качих на колелото карах 10-15м. причерня ми, но не се спрях и след още 4-5м паднах, ударих си главата и изгубих съзнание. Добре, че минаха няколко човека по едно време, закараха ме до болницата и какво се оказа - ниско кръвно налягане и ниска кръвна захар от недохранване. Искам да отбележа, че се храня съвсем нормално - единствено без бял хляб, газирано и сладко. Спрях диетите, защото всички казваха, че спортта му е майката и ето на.
katericArofl
05-22-2011, 10:30
наскоро бах започнала да ям повече вредни храни, некви шоколади, авфли, бисквити и отделно си ядях.. ии не съм качила или да съм качила половин-1 кило, но съм твърдо решена да отслабна и да се стегна за лятото.
иска ми се да сваля 2-3-4 най-много кг и да се стегна и ще започна да ходя на фитнес. спирам нездравословните храни и такам. 8-)
Fr3eGiRl
05-22-2011, 14:45
WhiteSensation , при всеки е различно .. аз не мисля, че гладувам. Както и да е .. таа днес ми е белтъчен и ето какво ядох:
Сутринта си проспунах закуската, защото станах в 11
Към 13:00 : заешко месо, шопска салата
Преди малко (за вечеря) : Едно кюфте, малкоо шопска салата
ии това е .. изпила съм към 1-1,5 вода
И днес сутринта се измерих на кантара и съм свалила 3кг и половина .. а днес ми е 5-тия ден от диетата .. 8-)
VampireLover3
05-22-2011, 15:05
Днес съм на въглехидрати и съвсем прекалих не стига, че вчера също си позволих :( :
Сутринта : 1 ябълка
Обяд: Малко кекс + една шок. бонбона
Към 13:30 -14:00 : 3 парчета пица + 2 парчета кекс
Към 17:00 : Сладолед с малко кекс
И мисля това да е за днес :(
Утре вече си продължавам по план, защото накрая ще се освиня..
И аз много яко се омазах днеска. Наближава цикълът ми и съм 24/7 гладна. Събудих се в 11, опустоших два портокала, след час метнах и един грейпфрут, после един колбас в хладилника ми се молеше да го пробвам... и аз само го пробвах. После легнах да спя пак за да не изям нищо друго непозволено. :D Събудих се в 4 и половина, отчупих си буквално 10тина гр сирене, което също ме молеше да го пробвам и вече с нетърпение очаквам мамам да направи скоро салатата...
VampireLover3
05-22-2011, 16:35
Искам да ви информирам докъде стигнах аз с тези диети. Вчера сутринта тръгнах да карам колело сама. Местността, до която ходя е нанагорнище. Тръгнах стигнах до половината път, причерня ми и спрях (починах 5 мин. и реших, че ми е прекалено зле, за да стигна до горе). Когато се качих на колелото карах 10-15м. причерня ми, но не се спрях и след още 4-5м паднах, ударих си главата и изгубих съзнание. Добре, че минаха няколко човека по едно време, закараха ме до болницата и какво се оказа - ниско кръвно налягане и ниска кръвна захар от недохранване. Искам да отбележа, че се храня съвсем нормално - единствено без бял хляб, газирано и сладко. Спрях диетите, защото всички казваха, че спортта му е майката и ето на.
А аз си навлякох хроничен гастрит. Вмомента умирам от болка и едвам седя права. Май ще я спирам, защото няма да мога да издържа повече. Също така съм със запек и раздразнен стомах, от най-малкото ядене и се подувам. :(
От утре и аз започвам 90-дневната. Дано да издържа и 1 седмица, защото не мога да пазя диети...
А аз си навлякох хроничен гастрит. Вмомента умирам от болка и едвам седя права. Май ще я спирам, защото няма да мога да издържа повече. Също така съм със запек и раздразнен стомах, от най-малкото ядене и се подувам. :(
проблемите със стомаха не са от разделното хранене (ако така си мислиш) а от малкото храна, стомаха няма какво да преработва а киселината се отделя, по-добре, че те боли стомах от колкото да имаш киселини, аз имах чувството че във хранопровода ми гори огнище, не мога да ти го опиша, може би малко ми трябваше за да си докарам язва :-x на мен единствено ми помогна дъвченето на дъвка(прочетох го в интернет и пробвах), но твоето е различно може би, върви на лекар, преди да е станало язва
VampireLover3
05-23-2011, 05:39
Да така е сега трябва да се храня през 1-2 часа по малко за да има какво да обработва организма ми. :( Четох в интернет, че разделното хранене помагало при гастрит, но на мен повечето храни са ми забранени и вече не знам какво ще ям.. :? Ужасно е днес сутринта изпих една чаша топла вода и корема веднага започна да ме боли, за това хора яжте често, но в по малки порций!!
mynichka
05-23-2011, 05:57
Така е, но например при 90- дневната можеш пак да си ядеш на често или поне аз го правя. Когато съм на лекции или на работа сутрин ставам доста рано и с едната ябълка до 12 часа няма начин да не ме заболи стомаха, затова си ям една примерно в 6-7, втората към 10 и ми е добре. После си обядвам 12- 12 и 30 и в 5 съм на масата за вечеря. След това от много малка съм свикнала да не ям нищо повече и просто не огладнявам.
Иначе и аз имам гастрит, но не е от диети, имам го откакто се помня.
VampireLover3
05-23-2011, 06:10
Да, но например през втория бобов ден не знам какво ще мога да ям.. повечето неща са ми забранени от подправките единствено мога да използвам малко сол, зехтин, олио и чубрица. За предпочитане е да се яде варено.. Мислех за варени картофи ама какви ще са тея картофи без лук, оцет и всичко друго. И салати не мога да ям докато не мине поне една седмица за да ми се успокои корема. :(
За сега съм изяла един банан и след 1-2 часа ще изям още един.
milenkaa9
05-23-2011, 06:37
охх и аз съм тей ... просто ужасни болки в стомаха(появиха се януари някъде ) :( :( , обаче забелязах ,че от една семица изобщо не ме е заболявал , единственото ,което правя е да пия сутрин чаша топло мляко (дано да е от него,че вече нз какво да правя :shock: )
VampireLover3
05-23-2011, 06:45
Аз пия топла вода сутрин. Мляко не съм пила от цяла вечност пък и аз го обичам с нескуик.. Само мялко не ми харесва особено. :oops: Ама днес май ще се жертвам и ще изпия една чаша.
titinkaa
05-23-2011, 07:36
И аз имах проблеми със стомаха около Коледа ме заболя и 10 дена едвам издържах да минат празниците и ходих на гастроинтериолог,откри ми гастрит,изписа ми хапчета и да чукна на дърво се оправих бързо.А и при тая лекарка дето бях много хора са доволни,вуйчо има един приятел дето преди 10г. е ходил при нея за гастрит и го е излекувала и 10г. вече няма проблеми със стомаха.
VampireLover3
05-23-2011, 07:49
Какви хапчета ти изписа? Аз сега пия някакви "Ранитидин унифарм", бусколизин и no-spa, но тях само ако имам силни болки.
Аз от вчера съм на диетата на Боряна. Мисля да я спазвам 10 дни, зщаото повече едва ли ще издържа, не вярвам обаче, че ще сваля 10 килограма, и на 5 ще съм доволна, защото по принцип много трудно свалям килограми. Като за първи ден вчера се чувствах много добре и с тия 2 кофички кисело мляко не вярвах, че ще изкарам. Днес си направих една салатка за обяд и сигурно това ще ям и вечерта. Непонятно ми е обаче утре как ще издържа с 5 картофа ... нищо, аз съм корава ... :D
VampireLover3
05-23-2011, 10:31
^ Успех, дано да имаш много минуси. Обаче четох някъде, че не е много хубаво да се ядат повече от две варени яйца на ден, а ти имаш един ден само на яйца.
titinkaa
05-23-2011, 16:25
Какви хапчета ти изписа? Аз сега пия някакви "Ранитидин унифарм", бусколизин и no-spa, но тях само ако имам силни болки.
Не помня какви бяха,нз къде е рецептата,но най-добре иди на лекар за да ти установят точно кво ти е.
ddreammer
05-23-2011, 17:21
Диетата на Боряна е много ефикасна.!
Аз миналата година я спазвах 15 дни и свалих 9кг. , но за по-сигурно тичах сутрин. :D
Не знам за вас, дами, но откакто съм на 90-дневната диета забравих за поддутия стомах. А преди това имах дни, в които почти не ядях и пак едва си носех корема. Единственият ми проблем, както вече споделих е, че стомахът ми протестира когато прегреша.
ВампайърЛовър3, чувала съм че топлата вода на гладно е адски вредна. Преди време бях на една лекция и диетоложката каза, че немалко от пациентите и са си "разбили" стомасите с тази топла вода.
titinkaa
05-23-2011, 18:17
Диетата на Боряна е много ефикасна.!
Аз миналата година я спазвах 15 дни и свалих 9кг. , но за по-сигурно тичах сутрин. :D
и после как си задържа сваленото,с какво се хранеше?
VampireLover3
05-23-2011, 19:33
Не знам за вас, дами, но откакто съм на 90-дневната диета забравих за поддутия стомах. А преди това имах дни, в които почти не ядях и пак едва си носех корема. Единственият ми проблем, както вече споделих е, че стомахът ми протестира когато прегреша.
ВампайърЛовър3, чувала съм че топлата вода на гладно е адски вредна. Преди време бях на една лекция и диетоложката каза, че немалко от пациентите и са си "разбили" стомасите с тази топла вода.
:shock: Спирам я ! Благодаря, че ми каза. :-)
titinkaa
05-24-2011, 07:45
И аз като бях на 90-дневната имах проблем със стомаха,поддуваше ми се,болеше ме от тежест,и дори не ходих редовно по голяма нужда(на 4 дена 1 път ходех).
mynichka
05-24-2011, 08:10
^ не, тя говореше, че спира топлата вода сутринл Аз пък точно от 90- дневната не се подувам и тоалетната ми е редовна.
Днес ми е трети ден на диетата на Боряна и се чувствам много добре, даже не усещам глад. Преди един час ядох 3 картофа, другите 3 ще ги изям за вечеря, пия и много вода. Увеличила съм си също физическата активност и се надявам да има видими резултати, защото нямам намерение да се меря на кантар. 8-)
Fr3eGiRl
05-25-2011, 14:31
И аз съм била на диетата на Боряна .. ама миналото лято ;д И наистина свалих към 7-8 кг. задържах ги, но след това пак гледах да се ограничавам, за да не си ги върна ;д Само че зимата качих 3-4 и затова сега съм на 90-днвената. И върви добре .. от 1 седмица съм на нея и съм свалила 4кг. :) Днес ми е плодов и съм яла 3 банана .. след 1 час ще изям още един и това ще е .. И засега не съм имала проблеми със стомаха ..
Първи ден от 90-дневната
Закуска: една огромна ябълка :D
Обяд: 2 кебапчета и 1 филия хляб
Вечеря: Парче пилешко месо и шопска салата
Моля ви кажете ми дали обяда става или да я започна от начало? :?
Fr3eGiRl
05-25-2011, 14:35
Първи ден от 90-дневната
Закуска: една огромна ябълка :D
Обяд: 2 кебапчета и 1 филия хляб
Вечеря: Парче пилешко месо и шопска салата
Моля ви кажете ми дали обяда става или да я започна от начало? :?
Добре ти е обяда .. :P Продължавай! 8-)
оххх, аз вече взех да се отчайвам, днес ми е четвърти ден на диетата на Боряна и имам чувството, че съм си същата ... по принцип знам ,че последните няколко килограма са трудни за сваляне, ама чак толкова ... мисля да я спра и да започна моя си режим, който е горе-долу същия - глад ...
TheBeliever
05-25-2011, 16:05
оххх, аз вече взех да се отчайвам, днес ми е четвърти ден на диетата на Боряна и имам чувството, че съм си същата ... по принцип знам ,че последните няколко килограма са трудни за сваляне, ама чак толкова ... мисля да я спра и да започна моя си режим, който е горе-долу същия - глад ...
Има ли смисъл да ти казвам в колко погрешна посока си тръгнала или си знаеш? Защо вместо тези изтезаващи организма "диети" не започнеш един здравословен режим на хранене? Може да няма светкавичен ефект "30 кила за 3 дни", но поне ще бъде трайно и няма да си прецакаш здравето.
А спортуваш ли? Или се надяваш с глад да си оформиш тялото?
Fr3eGiRl
05-25-2011, 16:07
Недей да се отказваш дее .. Изкарай я докрай .. и тогава пак си мини на твоя режим .. Просто е невъзможно да не свалиш от диетата на Боряна .. 8-)
VampireLover3
05-25-2011, 16:07
Аз вчера вместо варива карах деня само на плодове защото нямяше нищо вкъщи пък ме мързеше да отида да си купя нещо и съм свалила сега съм 44 кг, но днес е въглехидратен ден и за вечеря вместо да ям по малко аз се натъпках с 3 парчета кекс и 2 шоколадови бонбона. Няма значение поне ми беше много вкусно да се надявам, че няма да има промени в теглото. :oops:
Fr3eGiRl
05-25-2011, 16:09
Аз вчера вместо варива карах деня само на плодове защото нямяше нищо вкъщи пък ме мързеше да отида да си купя нещо и съм свалила сега съм 44 кг, но днес е въглехидратен ден и за вечеря вместо да ям по малко аз се натъпках с 3 парчета кекс и 2 шоколадови бонбона. Няма значение поне ми беше много вкусно да се надявам, че няма да има промени в теглото. :oops:
44кг.?! Колко си висока? Боооже не мисля, че трябва да сваляш повече .. ;дд
Има ли смисъл да ти казвам в колко погрешна посока си тръгнала или си знаеш? Защо вместо тези изтезаващи организма "диети" не започнеш един здравословен режим на хранене? Може да няма светкавичен ефект "30 кила за 3 дни", но поне ще бъде трайно и няма да си прецакаш здравето.
А спортуваш ли? Или се надяваш с глад да си оформиш тялото?
Знам в колко грешна посока вървя, да.
TheBeliever
05-25-2011, 16:13
Нормално е да има такива дни - не се ядосвай. Важното е в 90% от времето да си стриктна.
А в онези 10% когато все пак се поддаваме на изкушението се наслади на "забраненото" без угризения и... на следващия ден пак стриктно си следвай режима. Няма смисъл да се чувстваш виновна и да си скапваш насторението заради 2 бонбона. Все пак режимът не трябва да е наказание. ;)
VampireLover3
05-25-2011, 16:48
Висока съм около 165.. вчера ми беше първия плодов ден от 29 дена. :D
А, аз въобще не се притеснявам пък и все пак днес ми е позволено, не ме гризе отвътре никак даже .. пък и аз мисля, че съм си изгорила половината калории със 30 мин. разходка + 30 мин скачане на въже.. даже след малко пак ще излизам да скачам. 8-)
katericArofl
05-25-2011, 17:06
абе тва 30 мин разходка, ако си мислите, че е някво супр голумо натоварване, че чак да сте изразходили нещо ( то плодовете със сиг си ги изразходила), но по принцип минимум час и половина - две се отразяват на организма.
VampireLover3
05-25-2011, 17:09
Е аз не казвам, че съм изгорила всичко което съм изяла днес, но си е пак вид движение така, че.. :wink:
katericArofl
05-25-2011, 17:10
дам + скачането на въжи помага мн.. де да имах волята или по-скоро пространството да скачам :lol:
Fr3eGiRl
05-25-2011, 19:02
Оо и аз скачах, ама лятото като бях при баба ми и имах пространство 8-) Наистина е много ефикасно.. :)
VampireLover3
05-25-2011, 19:05
Абе то всеки вид спорт си е ефикасен, трябва ти само желание и силна воля.
Fr3eGiRl
05-25-2011, 19:11
Да така е .. А вие утре на какво сте? На мен ми е белтъчен - ще мога да ям .. !! :grin: .. :lol: Днес направо се измъчих с тея плодове .. 8-)
VampireLover3
05-25-2011, 19:30
И аз съм белтъчен ден. Най-накрая жадувана от месец някъде риба ще бъде изядена :grin:
Закуска: 1 1/2 банан
Обяд: 1 риба+ салата от зеле (може би) + 1 филия
Слетобед: 1 Круша
Вечеря: 1 риба + салата
Ти какво ще хапваш?
Fr3eGiRl
05-25-2011, 20:07
Аз мисля сутринта да ям ягодкии ;д
за обяд: бъркани яйца и шопска салата
за вечеря: само шопска салата и може някакво месо или 1 сварено яйце ;д
Риба трябва да се яде поне 2 пъти в седмицата.. Тези диети са... :?
VampireLover3
05-26-2011, 05:12
То не е от диетата аз нямах възможност да си взема по-рано.
mynichka
05-26-2011, 05:30
И на мен днес ми е белтъчен
закуска- ягодки
обяд- панирано сирене и салата
около 5- наполовината на обяда
VampireLover3
05-26-2011, 17:32
Да попитам зелевата манджа става ли за 2ри ден-варива?
Момичета, 90 дневната диета подходяща ли е за сваляне на 5-6кг, опитват се да ме убедят, че ако я спазвам резултатът няма да е ефективен, защото била за сваляне на повече килограми.. Вие как мислите ?
Става.
И между другото и аз утре съм на белтъчен ден. :D Днеска супер много се депресирах. Вчера ми дойде и направо... поддута съм като кит, пак тежа сто милиона кг повече и много се впрегнах. За разтоварване следобеда ходих на каланетика, а утре ще ходя на кардио.
Едит: нали нищо няма да ми стане, задето тренирам повечко докато съм в цикъл?
billytalent
05-26-2011, 17:47
Момичета, 90 дневната диета подходяща ли е за сваляне на 5-6кг, опитват се да ме убедят, че ако я спазвам резултатът няма да е ефективен, защото била за сваляне на повече килограми.. Вие как мислите ?
Разбира се, че е подходяща.
За мене това е най-добрия хранителен режим.
И аз исках да сваля 5-6 кг. , но в последвствие свалих 10- не че се оплаквам де. Поне си оправих проблемите със корема, преди това се подувах ужасно :D
VampireLover3
05-26-2011, 18:36
aLLa разбира се, че е подходяща все пак 6 кг не са малко и е по-добре да си ги свалиш здравословно и бавно от колкото да спреш да ядеш за една седмица и да си скапеш целия организъм. Аз до сега не съм чула лошо мнение за разделното хранене! Не слушай никой много добре си се насочила към 90 дневната диета, ако я съчетаеш и със спорт ще бъде много по-добре! Започни я.
Благодаря за бързите отговори! :-)
Иначе при вас как върви някакви минусчета? Споделяйте. (:
Благодаря ви :)) значи и аз я започвам.. иначе проблеми с подутия стомах и аз имам, надявам се диетката да допринесе положително :)) стремя се към 5-6 кг, но ако мога и повечко да сваля ще е чудесно :) :)
Здравейте! От доста време гледам зърнените закуски Нестле Фитнес. Не съм ги пробвала. Някой има ли впечатления? . Интересувам се, разбира се 8-) , дали помагат за намаляване на теглото?
За закуска използвате ли мюсли, вместо сандвич или др.? :)
VampireLover3
05-26-2011, 19:41
Не се отслабва от тях ! Те са пълни с подсладители, дори и да не пише, че има захар. Няма смисъл да си взимаш, има едни пакети в по-големите магазини ги продават вътре има сушени плодове и мюсли, аз имам на MASTER CRUMBLE и са много хубави! Вземи си това засища те адски бързо и е много по-полезно от тези измислици на nestle.
Не се отслабва от тях ! Те са пълни с подсладители, дори и да не пише, че има захар. Няма смисъл да си взимаш, има едни пакети в по-големите магазини ги продават вътре има сушени плодове и мюсли, аз имам на NASTER CRUMBLE и са много хубави! Вземи си това засища те адски бързо и е много по-полезно от тези измислици на nestle.
Благодаря ти! А с какво предпочиташ, прясно мляко или кисело?
VampireLover3
05-26-2011, 19:48
Аз кисело мляко не ям :D и не мога да ти кажа дали е хубаво, до сега съм пробвала само с прясно. Попринцип се правят от предната вечер за да може да омекнат, но на мен не ми харесаха така.
^наистина няма по-гадно нещо от омекналото мюсли...
когато си го направя не го оставям да престои за повече от 10 мин
а лично аз ям едно крънчи с ягода, то омеква сравнително по-бързо от обикновеното, ти си знаеш.
Момичета, днес ми е белтъчен ден, но изядох половин Twix.... Да си продължа ли диетата?
VampireLover3
05-27-2011, 19:15
Да, нормално е да прегрешаваш. Продължаваш си със следващия ден и забравяш за това се едно не се е случило. :)
mimsssssss
05-29-2011, 19:27
Така, здравословно хранене, упражнения, разходки и т.н. - всичко точно.
Да, ама първо всяка неделя ме няма у нас от към 7 сутринта до 16:00, а някога и по - късно следобед, като през това време съм в "нецивилизацията" и разполагам само с вода. Нямам време за ядене, защото не мога да спра на едно място. Ходим да играем едни игри, дълго е за обяснение. Та въпроса ми е прекалено ли е лошо всяка неделя храненето ми да е в 18:00 вечерта и лягам да спя :D иначе от понеделник до събота гледам всичко да си е нормално? Питам, за да нямам после някакви проблеми с нередовен стомах, или задържане на килограми и т.н.
Втория въпрос е, че сутрин не ми се яде. Не мога да стана в 9 и да ям веднага, да се оправя и да излизам. Просто ми е енвъзможно, пробвах няколко пъти, ама едвам гледам. Пия едно кафе и съм шест. Просто явно и стомаха ми не иска храна поне до към 12 на обед. Прекалено ли е грешно да си пропускам закуската (макар да знам, че казват че е най - важното ядене)?
TheBeliever
05-29-2011, 19:36
Така, здравословно хранене, упражнения, разходки и т.н. - всичко точно.
Да, ама първо всяка неделя ме няма у нас от към 7 сутринта до 16:00, а някога и по - късно следобед, като през това време съм в "нецивилизацията" и разполагам само с вода. Нямам време за ядене, защото не мога да спра на едно място. Ходим да играем едни игри, дълго е за обяснение. Та въпроса ми е прекалено ли е лошо всяка неделя храненето ми да е в 18:00 вечерта и лягам да спя :D иначе от понеделник до събота гледам всичко да си е нормално? Питам, за да нямам после някакви проблеми с нередовен стомах, или задържане на килограми и т.н.
Втория въпрос е, че сутрин не ми се яде. Не мога да стана в 9 и да ям веднага, да се оправя и да излизам. Просто ми е енвъзможно, пробвах няколко пъти, ама едвам гледам. Пия едно кафе и съм шест. Просто явно и стомаха ми не иска храна поне до към 12 на обед. Прекалено ли е грешно да си пропускам закуската (макар да знам, че казват че е най - важното ядене)?
За неделите - със сигурност имаш време за някой плод и/или шепа ядки. Не си търси оправдания.
(Не)Закусването сутрин е навик. И като всички други навици се гради с времето. Ако се заставиш да хапваш нещо - било то 2-3 хапки, след време още със събуждането ще си търсиш закуската. А кафето не е хубаво да се пие на празен стомах.
Всичко опира до желанието. Има ли желание, има и начини.
mimsssssss
05-29-2011, 19:51
Вървим приблизително по 30 километра. Нямам време да ям, защото или си гледам картата, или слушам джипиеса :D .
Тва със закуската е така, просто прекалено ми се спи сутрин и гледам да се расъня с кафето. Иначе предполагам, че 50грм ядки са най - добрият вариант.
Знам к'во е сутрин да не ти се яде ... Аз до преди месец не закусвах НИКОГА!Дори в 5-6ч. сутринта да стана не хапвах преди 12-13ч.,но от близо месец се насилвам да ям по един банан.Първите две седмици ми бяха ад - гадене,подут стомах ...,но вече свикнах и си ми е добре :) Тааа мисълта ми е да се мъчиш ако не всеки ден,то през ден да хапваш по един плод.А за неделята - ставаш,изяждаш един плод набързо,оправяш се и излизаш - кое му е трудното?Отделно на това 30км. не се вървят за 9-10 часа (а и едва ли вървите нон-стоп),така че все можеш да отделиш 5 минути за пакетче лешници/бадеми (например) :)
mimsssssss
05-29-2011, 20:58
Проблема е наистина, че сутрин не ми се яде.
А относно вървенето, о, да, вървим постоянно. А и то сме да го кажа стражари срещу апаши, трябва да внимавам за хората, кой от къде дебне и т.н. Нямам време за ядене по време на играта. А още повече че се навираш във всякакви шубраци и ставаш на гъз, няма как да ям плодче или сандвич или ядки...
Ама ясно сутрин ще се мъча да ям някви ядки, едва ли плод ще мога да ям...
От ядките сутрин е почти сигурно,че ще те боли стомаха :?
Щом не можеш плод поне изпивай по една водна чаша (250мл.) натурален сок,но прясно изстискан,а не от кутия :)
Сок може да си вземеш и за играта - все пак едва ли не пиеш вода близо 10 часа :)
VampireLover3
05-30-2011, 05:58
Искам и аз да попитам нещо.. тъй като днес съм на варива, но не съм си вкъщи и няма как да хапна нещо на обяд ще може ли до към 18:30 да го карам само на плодове и като се върна да си хапна малко ориз?
mimsssssss
05-30-2011, 07:36
Зори, сокове от кутия не пия много ясно :D иначе съм си взимала, ако си направя предната вечер и го държа в хладилника, после само разтръсквам бутилката и е готов за пиене. Иначе и цял ден се наливам с вода, то няма как. По принцип на различните пунктове като спираме всеки пие нещо, да речем се случва да си нося кола лайт, ама рядко, примерно ако съм в цикъл.
А от ядките защо да ме боли корема? Не ми се е еслучвало до сега. Аз по принцип ги ядях следобед, ама съм нямала проблеми.
VampireLover3, според мен може, ама наблегни на цитрусите - портокали, грейпфрути, мандарини или някоя ябълка.
iiordanova
05-30-2011, 07:50
И аз сутрин не закусвам. Пия само едно кафе и това е до следобед.
Смятам за един месец да се постегна още и да сваля някой килограм. Но само със здравословно хранене и спорт. Този месец няма да гладувам.
8-)
alwaysnforever
05-30-2011, 09:03
И аз съм на ограничения от 3 седмици някъде и значително има ефект. :grin: :grin:
Рядко се изкушавам (и то беше заради малко пържена цаца и 100гр скариди :( ) амаа...ядяха ми се от доста време и нямаше начин. :)
Иначе всеки ден спорт, колело, бягане и до вчера плуване. :)
titinkaa
05-30-2011, 09:10
Аз тука от 3-4 дена не ям много и вече се е отразило на кантара.Свалила съм 2кг. :)
Здрасти. :-)
Висока съм 156 см и тежа 50 кг. :oops: Много искам да стана 45, веднъж стигнах 47, но се отказах, тъй като бях свалила адски бавно. И отново си станах 50. Направо си мисля, че тези кг са омагьосани, все се връщам на тях. Искам да ви попитам, дали със здравословно хранене и малко спорт (тае-бо, пилатес от Замунда) ще мога да сваля 5кг за месец-два? Страшно много искам да имам стегнато и слабо тяло. Сега не съм дебела, напротив, всички ми казват, че съм добре, но бедрата ми са отпуснати, корема също ии... :? Просто си знам, че като отслабна, ще изглеждам и ще се чувствам много по-добре.
Някакви съвети, моля ви? Купих си мюсли и разни зърнени блокчета, защото не мога без сладко ии сега ще се надявам да устискам... Също някакви упражнения ако може да ми препоръчате... Правих Пъмп ит ъп, но от него страшно започва да ме боли десния прасец, не знам защо... Тае бо на Били Бланкс ми е доста лекичко...
VampireLover3
05-30-2011, 11:23
Започни 90 дневната ще ги свалиш бавно, но поне ще ги задържиш след това.
Мимс,една чаша сок си е равна на едно хранене :) А за ядките - мен лично ме боли страшно много стомаха ако ги ям без преди това да съм яла нещо друго :) При мои познати ефекта е същия и за това го казах :)
Гледам напоследък да спортувам повече,че диетите не ми вървят...В период на шоколадова мания съм :D Иначе,ту свалям 1 кило,ту си го качвам...почвам да се дразня ама аз съм си виновна с това ядене.В едно нещо се убедих - като си 1ва смяна е 100пъти по-трудно да се отслабва :D
надявам се,че осъзнавате от какво удоволствие се лишавате като не ядете (в момента ям nutella) :D
oбаче и аз по едно време се бях вманиачила с тези диети,споко,ще ви мине ! :-D
foreverr
06-01-2011, 13:42
надявам се,че осъзнавате от какво удоволствие се лишавате като не ядете (в момента ям nutella) :D
Мм не мисля, че си права...Животът не е само храна....Все пак някои хора се чувстват по-добре в кожата си като са слаби.И на малкия надпис си написала "в момента ям нутела" :D Щом ти е вкусно и не ти пука яж, то до някъде е по-добре много да не ти пука, особено ако не си и дебела...
TheBeliever
06-01-2011, 13:45
Защо си мислиш, че не ядем? "Диета" не означава глад и зверски лишения. И аз ям шоколад всеки ден и все пак сантиметрите се топят и обиколките намаляват. Не с лишения, а с правилно съставен режим на хранене.
Така че, яж си nutella-та и не бери грижа за нас, вманиачените. ;)
тези дето ядат много а не пълнеят, много им знаят устите ама ако пълнееха нямаше да викат " стига с тези диети"
titinkaa
06-02-2011, 16:34
тези дето ядат много а не пълнеят, много им знаят устите ама ако пълнееха нямаше да викат " стига с тези диети"
+1
няма такива хора
абсолютно всички пълнеят
може да е малко ама все пак :D
vlubenasum
06-03-2011, 09:42
Момичета според вас 59-60 кг за ръст 170 добре ли е ? :(
TheBeliever
06-03-2011, 09:55
Зарежи кантара. В огледалото добре ли ти изглежда?
няма такива хора
абсолютно всички пълнеят
напротив, има много такива хора с много бърз метаболизъм които не пълнеят
FuckingFreak
06-03-2011, 11:40
няма такива хора
абсолютно всички пълнеят
напротив, има много такива хора с много бърз метаболизъм които не пълнеят
+1
И аз познавам такива..
но наистина, те така са си свикнали, лесно им е да се насладят на един десерт, без да помислят за калориите, или нещо от сорта, и после стига с тези диети, ми и другите искат да са във форма.. 8-)
mimsssssss
06-06-2011, 10:37
Така... от 1.05 до днес 6.06 съм свалила 6кг.
Прегрешения - 2 сладоледа и 4 парчета шоколад :D
Иначе имам чувството че имам повече енергия и то преди, когато съм ядяла шоколад о.О не знам това възможно ли е??? Издържам по - дълго на ходене, на тежести, на всичко.
И дали защото съм между две менстурации ама ми се виждат тея 6кг много малко за 36 дена... И все пак съм доста доволна, защото си личат.
Ако някой има някакви съвети да споделя.
titinkaa
06-06-2011, 12:06
Добре са 6кг за месец,а иначе тва за енергията е вярно,защото и аз като бях свалила доста и кипях от енергия.
SladkaZagadka
06-06-2011, 12:55
И аз се включвам :grin: . От днес започнах 90-дневната диета. Засега:
Закуска- 1 ябълка
Обяд - домати със сирене
Вечеря - 1/2 обяд
+ 1,5 л вода
Като вечерта ще си направя Slim and sleek . Да ви попитам : кога е най-хубаво да се прави кардио тренировката, или по-точно кога е най-ефикасна? Вечер, сутрин, следобед?
TheBeliever
06-06-2011, 12:59
Кардио - сутрин на гладно. Или поне час и половина два след хранене.
Аз отново опирам до тази тема 8-)
в последно време ми казват , че съм напълняла и е време се взема в ръце и да се храня по човешки
mimsssssss
06-06-2011, 17:50
HexGirl нали не мислиш сериозно да сваляш, само защото някой ти е казал че си напълняла о.О
По-логично ми се струва за свое собствено спокойствие и от желание :)
Иначе ако са към 5 кг не ти предлагам диета, а по добре всеки ден по 1 час разходка с някоя дружка :)
Иначе ти до сега на какви диети/режими си била?
п.п. спомням си снимки от бала ти, там изглеждаш доста добре, дори може да се каже че беше слаба :)
SladkaZagadka
06-06-2011, 18:04
Кардио - сутрин на гладно. Или поне час и половина два след хранене.
И аз съм чувала, че сутрин преди хранене е най-ефикасна тренировката, но как да стане...
От 8 съм на училище, не искам да отивам запъхтяна, уморена, потна; не трябва да будя майка ми и баща ми, които са отдолу, а определено се чува тропане като правя нещо, но в същото време искам сутрин. Идеи?
HexGirl нали не мислиш сериозно да сваляш, само защото някой ти е казал че си напълняла о.О
Иначе ако са към 5 кг не ти предлагам диета, а по добре всеки ден по 1 час разходка с някоя дружка :)
п.п. спомням си снимки от бала ти, там изглеждаш доста добре, дори може да се каже че беше слаба :)
диети не съм спазвала просто аз не се храня много много като цяло а когато го правя е с зеленчуци и плодове . Но сега в сесията поради липса на време прекалих с печените филиики като най лесното решение и бързо . Иначе като цяло нз на какво се дължи напълняването ми и си се движа и тренирам ...
mimsssssss
06-06-2011, 18:06
Лицеви опоро, коремни преси, клякания, наклони в страни за паласки, кръстоски на крака и махове и т.н. Мисля че 90% от упражненията са безшумни
SladkaZagadka
06-06-2011, 18:09
Лицеви опоро, коремни преси, клякания, наклони в страни за паласки, кръстоски на крака и махове и т.н. Мисля че 90% от упражненията са безшумни
Кардио тренировка- тази, която имам е много добра и включва упражнения "скачане на място" и тн и на петата минута си вир вода заради постоянното движение
mimsssssss
06-06-2011, 18:12
Еми тогава като се върнеш от училище обядвай и след 2-3 часа си направи тази тренировка. :)
диети не съм спазвала просто аз не се храня много много като цяло а когато го правя е с зеленчуци и плодове . Но сега в сесията поради липса на време прекалих с печените филиики като най лесното решение и бързо . Иначе като цяло нз на какво се дължи напълняването ми и си се движа и тренирам ...
просто спри хляба и аз като го спрях отслабнах :)
scrooper
06-06-2011, 20:36
Кардио тренировка- тази, която имам е много добра и включва упражнения "скачане на място" и тн и на петата минута си вир вода заради постоянното движение
Я сподели каква е тази тренировка, моля : )
SladkaZagadka
06-06-2011, 21:49
Я сподели каква е тази тренировка, моля : )
Редувам ги. Имам
Slim and sleek http://zamunda.net/details.php?id=54991&hit=1
и още едно от серията, но него нещо не мога да го намеря м замунда, но от там го изтеглих. В него всичко е 3 пъти по-трудно и ефикасно, разбира се. Но и в двете тренировки когато правят бързо ходене, аз го редувам с подскоци и колкото се може повече подскачам :D , защото така се горят мазнинките ..
П.П. Ето наименованията на всичките от списание Селф
SELF Dance Your Way Slim!
SELF Sculpt Sexy Legs Fast!
SELF Trim and Tone Fast!
SELF Ultimate De-Stress Yoga
SELF Bikini Ready Fast!
SELF Firm Flat Abs Fast!
SELF Slim and Sleek Fast!
SELF Your Best Butt Fast!
"С тренировката СТРОЙНИ И КРАСИВИ Вие ще успеете да изгорите повече калории, благодарение на перфектната комбинация от специални кардио и съпротивителни упражнения. Подгответе се за резултата – едно по-стройно и стегнато тяло !
"
skinny06
06-07-2011, 04:20
Това не е кардио :lol: но е хубаво като цяло (:
SladkaZagadka
06-07-2011, 17:17
Това не е кардио :lol: но е хубаво като цяло (:
Точно кардио си е, като това, което съм пуснала, е лек вариант. Още в началото жената говори 5 минути и още толкова в края за тренировката и т.н., за храненето като я правим и още неща, а и " С тренировката СТРОЙНИ И КРАСИВИ Вие ще успеете да изгорите повече калории, благодарение на перфектната комбинация от специални кардио и съпротивителни упражнения. Подгответе се за резултата – едно по-стройно и стегнато тяло !"
eminemfenka
06-07-2011, 18:55
4 свалени килограма :grin: всъщност се оказа в картона ми ,че съм била 63 . но аз съм се заблудила в 60 :D , сега съм 59 и славно се стремя към 55
Искам да се оплача. Когато си ходя всеки ден на тренировка свалям по см от талията си на ден. Като спра за ден-два и пак връщам по някой сантиметър. И освен това свалям супер трудно от корема. Иначе от задника и от краката съм перфектна. Дайте някакъв съвет за корема.
mimsssssss
06-09-2011, 09:02
^ Аз пък свалям много бавно от бедрата, а вече почти нямам корем, само леко в долната част. И аз искам някой да даде съвет за забързване на метаболизма...
Повече движения с повече на брой хранения през деня.
gabri3lla
06-10-2011, 11:55
Mомичета,малко ми е тъп въпроса,но по време на диета може ли да се ядат ориз и зехтин?
[quote="gabri3lla"]Mомичета,малко ми е тъп въпроса,но по време на диета може ли да се ядат ориз и зехтин?[/quote
да
mynichka
06-10-2011, 13:37
Mомичета,малко ми е тъп въпроса,но по време на диета може ли да се ядат ориз и зехтин?
Габи, защо си на диета?
иначе да
smiirnoff
06-10-2011, 16:28
Оооо, това Slim and sleek си го изтеглих и е доста ободряващо. направих първите 15тина минути и се почувствах много добре. Доста зареждащо. Утре мисля да направя цялото, но със слушалки ми е малко трудно и трябва тати да сложи буфера. :Д
gabri3lla
06-10-2011, 18:37
Габи, защо си на диета?
иначе да
спрях спорта и започнах да се храня много нездравословно,особено след бала и качих доста :?
titinkaa
06-11-2011, 07:39
Оф трябва да се стегна,тежат ми килцата нещо ии направо нз вече....
Искам да се оплача. Когато си ходя всеки ден на тренировка свалям по см от талията си на ден. Като спра за ден-два и пак връщам по някой сантиметър. И освен това свалям супер трудно от корема. Иначе от задника и от краката съм перфектна. Дайте някакъв съвет за корема.
Сваляш вода и после си я връщаш. :)
Здравейтее ,от утре реших пак да почна 90-дневната искам да сваля 2-3 кг най-много :)) малко освежаване. има ли някой желаещ да започне с мен :)))
koshtramba
06-11-2011, 12:57
Наред ли си, Поли? :lol:
ако обичаш :lol:
(направо ме комплексира с темата за дебелани и кльощавани :lol: ) време е да се взема в ръце 8-)
koshtramba
06-11-2011, 13:12
Вманиачаваш се! 8-) Нямаш нужда, наистина, щом аз ти го казвам 8-)
поласкана съм,но въпреки това ,ако сваля 2 кг ще се чувствам по-добре 8-)
koshtramba
06-11-2011, 13:21
Ти си знаеш, успех ти пожелавам! :)
Сваляш вода и после си я връщаш. :)
Супер констатация. А съвет?
И искам да питам още нещо. Вчера бях на супер якото кардио, обаче през средата на тренировката като се видях на какво съм заприличала и се изплаших супер много и си тръгнах. Два пръста под очите ми се бяха появили кървавочервени кръгове и продължаваха в същите кървавочервени линии надолу, от двете страни на носа до устните. Бузките, където нормалните хора се изчевяват при по - голямо натоварване, ми бяха адски бледи, почти без цвят по тях. Това нормално ли е да е така?
Едит. Титинка, стига се оплаква. Ела с мен, другата седмица на боди-шейпинг. Поканих те още в темата за зумбата. Бъди по - упорита, мила.
skinny06
06-11-2011, 18:11
Оф трябва да се стегна,тежат ми килцата нещо ии направо нз вече....
Извинявай titinkaa, но от 2 години съм във форума (не с тази регистрация), и не си спряла да се оплакваш как трябва да сваляш килца и как все ги качваш... Ами стегни се малко, то не е толкова трудно ;д зависи де ама все пак с труд всичко става :) :P и не го казвам за да се дразня.. всички можем. аз вече свалих 4 килограма :grin:
iiordanova
06-11-2011, 18:32
Аз чакам да свършим училище,за да почна диета. Подчертавам диета.Мисля 90 дневната да започна. Защото като съм на училище и не мога да правя диета. Просто се нуждая от повече енергия. Нямам да свалям много,сега съм добре,но искам да сваля 3-4-5 кг просто,защото се харесвам по-слаба.
titinkaa
06-11-2011, 18:42
babity
не съм видяла в темата зумба,че си писала,ще погледна.
skinny06,така е,не съм излъгала като съм казала,че свалям и качвам,нз на какво се дължи,но сваля ли 7-8кг,и спра диетата,храня се нормално без да прекалявам и ето че след месец два съм си ги върнала.Точно заради това все съм на диети и не мога да си задържа постигнатото,просто вече съм се шашнала и нз кво да правя.Все си мисля,дали не се дължи нещо на хормоните.И на мен не ми е лесно все да съм на диети,понякога ми писва,искам да отслабна ама тъкмо постигна желаното и след 1-2 месеца съм си старата.Единствено след като правих 90-дневната миналата година,само сваленото от нея успях да задържа и не съм си ги върнала,но каквито и други диети да спазвам всичко си връщам. :booooomb:
VampireLover3
06-11-2011, 19:27
^ Еми ти сама си го каза, че единствено с 90 дневната не си върнала нищо! Аз като гледах стари теми видях, че спазваш доста драстични диети.. Започвай 90 дневната и ще се справиш с излишните кг. :)
skinny06
06-11-2011, 19:37
Да, тя ми е много приятна, защото ям каквото си поискам... в определени дни разбира се
titinkaa
06-12-2011, 07:16
Скоро нали я спазвах пак 90-дневната и за месец и половината бях свалила само 3кг,и затова я спрях,и това не беше само при мен.Майка ми миналата година също я спазваше с мен и свали 12кг,и сега тая година като я почна пак с мен и свали 3-4кг само.Аз я спрях и по друга причина,че от диетата ходих по-голяма нужда в седмицата 1-2 пъти,което мн ме тормозеше,а не е полезно за моя стомах,защото ми откриха гастрит януари месец.И след като я спрях си ходя нормално.Тоя път не ми подейства добре диетата,затова не смятам пак да я почвам,ще се замисля за "Системата минус 60".
^а може би структурата ти е такава и организма ти не иска да сваля повече килограми, все пак всеки си има някакви граници, под които трудно слиза. Аз например дори да искам да съм нещо от рода на 58-59 килограма - не става, защото съм висока 178 и имам тежки кости, май са доста тежки, така че защо не се примириш с тези твои килограми и просто следвай някое здравословно хранене.
mimsssssss
06-12-2011, 08:17
Така... не гоня срокове, гоня цел. С режима всичко си върви бавно, ама славно. Но, от към упражнения явно не съм се насочила точно и имам проблем. Ходя на стадиона, скачам на въже и т.н. , обаче имам проблемни зони, които изобщо не мърдат и според мен значи, че не ги тренирам. То са си мазнини, върху които трябва усилено да работя, за да ги стопя - под пъпа, вътрешната страна на бедрата и външната страна накрая на крака.
http://prikachi.com/images/480/3442480m.jpg С червено са проблемните зони. Линията със зелено показва границите в които съм добре...
Та, хелп за червеното.
п.п. всеки има пълното право да се смее на обясненията ми, аз като го прочетох и не мога да повярвам че съм го написала :lol:
коя риба е подходяща при правенето на диети
koshtramba
06-13-2011, 09:19
Чернокоп, Карагьоз ( 2рата поради простата причина, че има ужасно много кости, докато й махнеш костите и то ти се отяжда ! ) :lol:
Чернокоп, Карагьоз ( 2рата поради простата причина, че има ужасно много кости, докато й махнеш костите и то ти се отяжда ! ) :lol:
не бих ги яла тия двете
каквато и да е риба, стига да не е мазна, хапвай, скумрия, риба тон и морски дарове също са ниско калорични
koshtramba
06-13-2011, 14:17
Що не би ги яла, имат супер интересен вкус?
YourStar
06-13-2011, 14:18
С рибата тон не трябва да се прекалява.
Аз предпочитам ципурата. :)
mimsssssss ами върти обръч.. аз така свалих корема ;дд
А за краката не мога да ти помогна, щом въжето и тичането не помага, не знам..
iiordanova
06-26-2011, 09:42
Хей,къде се изгубихте?
Аз от няколко дена съм се захванала да махна някое килце за морето. ;д
8-)
kitti123
06-26-2011, 10:41
а бе хора да ви питам... някой пробвал ли е диетата на боряна и би ли имало ефект ако не спазвам точно както си е.. примерно вместо 2 кофички мляко да изям 3 и т.н ?
DarknessAngel
06-26-2011, 12:56
Аз съм, но ен ти я препоръчвам. Особено този ден с двете кофички кисело мляко. Още на средата на първата се озорих, някакво отвратително е цял ден само на това :D
kitti123
06-26-2011, 13:26
Еми аз попринцип до обяд нищо не ям... в даскало хапвам нещо на голямото и вечерям в нас... А какви резултати г-д да очаквам ?
Момичета, от утре започвам 90 дневната диета, надявам се да имам успех.. Доста ми е притеснено, защото не знам дали ще мога да издържа 3 месеца.
1.65 съм и тежа 52кг, искам да сваля 7-8 кг.. дано се получи :)
VampireLover3
06-28-2011, 19:52
aLLa В никакъв случай не започвай диета не трябва да отслабваш..
Ще ти дам пример със себе си аз съм тоно колкото теб висока +-1см
Януари месец бях 52 кг и се мислех за много дебела .. започнах диети, здравословно хранене, упражнения ала бала .. свалих доста кг сега съм 42-43 миналата седмица бях 40 .. Вмомента нямам цикъл, косата ми опада, ноктите ми се чупят, кожата ми е суха, нямам гърди, ходя един два пъти в седмицата в тоалетната по голяма нужда и костите ми са изкочили се едно съм скелет .. Получих гастрит, корема ми се раздразнява от много малко храна.. например днес ядох ягодово сладко, а ягодите дразнят стомаха вече 6 часа корема не спира да ме боли. Ходих на гинеколог и там ми казаха, че трябва да бъда 50 кг най-малко. Бях на хапчета за предизвикване на цикъла, дори щяха да ми дават и за увеличаване на апетита. Сама си прави изводите ако искаш да бъдеш с тегло под нормата, след време да си навлечеш проблеми и т.н.т. започвай. На мен лично сигурно сега най-малко година ще ми трябва за да си оправя тялото и то да функционира нормално. Послушай ме и не прави нищо, много са ти добре кг. .. започни да спортуваш, но в никакъв случай диета!!!
aLLa В никакъв случай не започвай диета не трябва да отслабваш..
Ще ти дам пример със себе си аз съм тоно колкото теб висока +-1см
Януари месец бях 52 кг и се мислех за много дебела .. започнах диети, здравословно хранене, упражнения ала бала .. свалих доста кг сега съм 42-43 миналата седмица бях 40 .. Вмомента нямам цикъл, косата ми опада, ноктите ми се чупят, кожата ми е суха, нямам гърди, ходя един два пъти в седмицата в тоалетната по голяма нужда и костите ми са изкочили се едно съм скелет .. Получих гастрит, корема ми се раздразнява от много малко храна.. например днес ядох ягодово сладко, а ягодите дразнят стомаха вече 6 часа корема не спира да ме боли. Ходих на гинеколог и там ми казаха, че трябва да бъда 50 кг най-малко. Бях на хапчета за предизвикване на цикъла, дори щяха да ми дават и за увеличаване на апетита. Сама си прави изводите ако искаш да бъдеш с тегло под нормата, след време да си навлечеш проблеми и т.н.т. започвай. На мен лично сигурно сега най-малко година ще ми трябва за да си оправя тялото и то да функционира нормално. Послушай ме и не прави нищо, много са ти добре кг. .. започни да спортуваш, но в никакъв случай диета!!!
Много ти благодаря за мнението.
Осъзнавам, че имам проблем с моята вманиаченост, просто не мога и не искам да приема тялото си. Около мен всички ми казват, че нямам какво повече да сваля. Факт е, че носая дънки размер 26-27.. факт е, че като си търся блузка или потник ми става XS, наай - много S.. НО и това не ме спира.
Спортувам, имам степер, бягам, правя йога и каланетика. Редувам ги, обичам разнообразието. Оформих мускули, които изглеждат добре и си давам сметка, че може би и те допринасят за килограмите ми, но все ми се иска още малко.. и още малко.. :x :x и реших, че този режим е най - подходящ, но се колебая.
VampireLover3
06-28-2011, 20:32
И аз нося тези размери.. сега сиг и по малки .. дънки размер 26 вмомента са ми като чувал.. когато си харесам някоя тениска или нещо друго и когато го пробвам то ми виси, абсолютно нищо не мога да си намеря .. банският ми от миналата година ми е огромен, сега сигурно ще трябва да си вземам детски.
И аз съм вманиачена страх ме е да ям, страх ме е да не кача, искам да свалям още и още и още колкото мога повече, понякога се случва просто да излъжа родителите си, че ям.. Никога не съм била дебела бях с напълно нормално тяло, имаше какво да се желае, но можех да го постигна само и единствено със спорт, но не когато успях да сваля първите два кг. си казах щом сега успях значи мога и повече .. и така постепенно започнах да свалям спирах да ям издържах по цял ден на една ябълка. Няма какво да се колебаеш не започвай никакви диети-послушай ме.Давам всичко за да се върна назад и да си имам стария начин на хранене.. да си имам старото мислене и всичко искам отново да си ям нормално от забранените храни без да ми пука, че е нездравословно или се лепи на задника. Искам, но това вече никога няма да стане на мен психиката ми е увредена и винаги ще имам едно на ум и ще гледам вредните храни, ще си казвам "не забравяй, че от това се пълнее" и просто ще ги подминавам. Вмомента майка ми и аз самата успявам да се накарам да ям единствено като си кажа, че след време може и да нямам деца ако продължавам да бъда с килограми под нормата. Само това ме мотивира може би защото много обичам децата и искам цяла детска градина.. ;дд трябва да си намериш някаква мотивация и да си казваш, че няма смисъл да сваляш. Продължавай да спортуваш това е единственото хубаво нещо което може да правиш на тази възраст.
Извинявам се за повторенията и за правописните грешки.
Konstantina
06-29-2011, 06:39
Наистина VampireLover3 е права че има голям риск от вманячаване и е ужасно. Но аз се оправих от анорексията и дори вече ям забранени храни но гледам да са по малко. Въпроса е че манията продължава винаги аз имах булимиа после анорексиа и после пак булимиа качих доста и сега съм с нормално тегло наистина се надявам да се оправя на 100%.
VampireLover3
06-29-2011, 08:07
Това да се вманиачиш в диетите е много опасно нещо.. после няма спасение. Каквото и да ти говорят колкото и слаб да си ти продължаваш. Наскоро проведох разговор с майка ми относно тази тема и тя ми каза, че в момента съм точно като скелет и аз съответно и казах, че съм си съвсем нормална и не виждам никаква промяна в себе си, защото аз колкото и да се гледам в огледалото все виждам едно и също. (Признак за анорексия). Но до колкото знам анорексиците, нямат апетит, а аз си имам и мога да ям до припадък, но после задължително да отида и да си изразходя всичките калории.
Konstantina Дано наистина се оправиш и се надявам искрено повече да не ти се случва! :(
Именно, на мен сега всички ми казват, че съм слаба и нямам какво да свалям, но аз си казвам може още 2-3 кг, после ще искам още 2-3..
Това ти засяга психиката и губиш реална представа за това как изглеждаш :(
VampireLover3
06-29-2011, 12:30
Точно .. аз в момента не мога да преценя слаба ли съм или не.
Но като гледам реакциите на другите и ми става ясно, че съм доста зле.
iiordanova
06-29-2011, 13:03
VampireLover3 - snimki moje li?
SORRY, za latinicata.
billytalent
06-29-2011, 13:14
Аз от днес започвам отново 90-дневната, пък като постигна желаното от мене тегло ще я прекъсна.
VampireLover3
06-29-2011, 13:20
Ами на село съм и тук нямам никакви снимки само това мога да ви покажа, но нищо не се вижда.. Забележете кокалите по врата ми, цвета на кожата и гъстотата на косата ми:
http://www.prikachi.com/images/786/3509786z.jpg
http://www.prikachi.com/images/787/3509787s.jpg
VampireLover3
06-29-2011, 13:30
А ето тук може да видите и краката ми тази снимка е от преди няколко дена ... http://www.prikachi.com/images/846/3509846K.jpg
titinkaa
06-29-2011, 15:59
^Прекалено слаба си. :shock:
VampireLover3
06-29-2011, 17:14
^ охх, наистина ли ? :(
titinkaa
06-29-2011, 17:45
^Да,а и изглеждаш някак си изморена,по погледа ти си личи,все едно си болна.
Konstantina
06-29-2011, 19:33
VampireLover3 пробвай да не се самообвиняваш след като си яла това е най-важното и само не повръщай толкова е ужасно 4е бъди сигурна стане ли веднъж ще стане пак и после трябва много воля. Радвам се 4е поне осъзнаваш 4е трябва да се храниш. Аз съм лъгала за килограми и тн. и вси4ки хора по улицата ме гледаха страnно и дори непознати продава4и са ме питали '' защо си толкова слаба'' и подобни така 4е се надявам искрено да се оправиш. :)
VampireLover3
06-30-2011, 06:26
titinkaa ти си третия човек който ми го казва. : (
Konstantina За щастие не повръщам.. На мен учители са ми правили забележки.. Дори учителят по физическо ми беше дал за задача до края на учебната година да кача поне 2 кг., а аз вместо да ги кача ги свалих. ;x Едно момиче ме видя на улицата и ми каза "Започни малко да се храниш" и аз я попитах защо и тя каза "Виж се на какво приличаш всеки момент ще се счупиш". В училище се базикат с мен и ми викат "Не прави това, че ще се счупиш.. не прави онова". Доста е дразнещо това и с половината се изпокарах, защото ми беше писнало да ми казват дали да ям или не. И все пак проблема е, че като ям после трябва да отида да бягам дори и 2 мин. да е, но трябва да го направя за да съм спокойна после иначе много ме измъчва мисълта, че сега не съм си изразходила калориите и те ще се превърнат в мазнини и т.н.т. (макар, че за две минути нищо не правя, но все пак ;д ). И не мога да повярвам, че когато най-накрая постигнах целта си отново трябва да се върна там откъдето започнах. :(
Konstantina
06-30-2011, 07:02
Испитала съм го но виж пробвай да ядеш късно вечер и после ще заспиш по лесно и няма да мислиш за това(знам 4е не е полезно и тн. но при тези слу4аи е най-добрия на4ин )VampireLover3 ако искаш ми пиши на лично съобщение :)
VampireLover3
06-30-2011, 10:32
Днес реших да се претегля.. като се качих на кантара веднага си помислих, че вече ще съм почти 45 кг и какво да видя свалила съм 1 кг от 43 хайде пак на 42 ... от една страна ми олекна от друга ми стана много гадно. :(
titinkaa
06-30-2011, 10:36
^Не че имаш нещо да сваляш,а тва 1 кило дето си свалила си е на психическа основа.
Когато съм на диета(По точно ограничаване),мога ли да си похапна Зелен фасул яхния?
titinkaa
07-01-2011, 12:43
^Естествено,че може,но не бива да се прекалява с бобовите храни,за това фасул яж по рядко.
iv4eto333
07-01-2011, 15:06
^Закуска-филийка пълнозърнест хляб+сирене/кашкавал
Междинно-ябълка
Обяд-краставица+сирене(може и домати,но на мен сега не ми харесват).
Следобед-ябълка
Вечеря-всякаква манджа,но без пържено,панирано,и мазно
13кг за месец и половина бях свалила
titinkaа искам да те питам дали може по време на закуската да пия фреш ии дали може вместо ябълка някакъв др плод примерно:банан или портокал
Благодаря :))
titinkaa
07-01-2011, 16:14
^С филийката не може да пиеш фреш,но ябълката може да я заместиш с портокал,защото не е много сладък,както банана.Сладките плодове не се препоръчват.Но най-добре е,за да имаш добър резултата да си хапваш ябълка,защото е нискокалорична,а и в началото е само зор,докато ти свикне организма с толкова малко храна,но после изобщо няма да чувстваш глад.Аз толкова бях свикнала с режима,че дори това меню ми идваше в повече,и ми ставаше тежко.
iv4eto333
07-01-2011, 19:06
Мерсии много,а фреша мове ли да го пия през друго време или да го заместя с междинната :))) Лека вечер
titinkaa
07-01-2011, 19:20
^Да,вместо плод пий фреш,но по възможност ти си го направи,натуралните сокове са забранени.
iv4eto333
07-01-2011, 19:32
Мерси много а,някакви упражнения правиш ли?аз мисля да ходя по 1 час може и повече когато имам време ,също така коремни,скачане на въже .а и да те питам също трябва да се пие много вода ,нали?
scrooper
07-01-2011, 20:48
VampireLover3, хубава си, но си личи, че си изтормозена. Видяла си и си осъзнала проблема- това е най- важното.
Относно желанието за "свръхактивност" след приемане на храна (а и въобще), може да се дължи не само на психиката, но и на изтормозени хормони/ нерви. Просто сега преоритет за теб трябва да бъде да "се спасиш". Внушавай си и се самоубеждавай нон- стоп, че здравето ти е на първо място, преди всичко (всъщност то си е така, но все още си заслепена от манията, нали) !!! И ще видиш, че след 2 седмици ще се почувстваш много по- добре, по- здрава, по-будна; мозъкът ти ще работи по- "ефективно" и всичко ще е по- весело и лесно. И споко, качване на каквито и да е килограми само ще ти надигне циците ;)
iiordanova
07-02-2011, 06:32
Само на мен ли не ми се вижда прекалено слаба VampireLover3? Слаба е,но не мисля,че е плашещо слабо. Едни плюс 3 кг няма да и навредят,ама малко преигравате тука.
titinkaa
07-02-2011, 07:01
Мерси много а,някакви упражнения правиш ли?аз мисля да ходя по 1 час може и повече когато имам време ,също така коремни,скачане на въже .а и да те питам също трябва да се пие много вода ,нали?
Еми никакви упражнения не съм правила.Да,вода трябва да се пие минимум 2л на ден.
VampireLover3
07-02-2011, 07:27
iiordanova Точно и аз не се мисля за прекалено слаба, но реакциите на всички около мен показват точно обратното. Просто като мина покрай някой и като видя как ме гледа и ми става адски гадно. А и злобните коментари за тялото ми, ми идват в повече.
scrooper Това правя опитвам се сама да си внуша, че трябва да напълнея, че само така ще може тялото ми да функционира правилно. Но когато започна да ям просто няма спиране.. ям докато не ми стане тежко, след това се самообвинявам и правя какво ли не само и само да се движа.А и когато първия път кантара ми показа + започнах да ям по-малко да се движа повече за да сваля. Ох не знам..
smiirnoff
07-02-2011, 08:32
От 10.06 съм на нещо като режим което не е режим, ама така да го нарека :Д
Водя се по системата минус 60. Та, на закуска ям каквото си искам, но някакви мазни гадни работи. Обядвам си нормално - нещо по - леко от закуската, което да ме засити. Следобед плод, чай, краставица някой път :lol: ... И вечерята ми е горе долу до 7 вечерта, като понякога беше и около 8. Но вечерята ми беше нещо доста леко - салата с малко пилешко или риба тон, ако майка ми е сготвила, хапвам от него + някой плод и т.н. И с този "режим" съм свалила 2 килограма, а също така и съм -2 см от талия, -1 от бедро и -1 от ханш, а гръдната ми обиколка не е мръднала, което е супер за мен.
Та, за мен това е едно здравословно отслабване, придружено със спорт и има ефект - премерих се през първия ден и вчера видях резултата.
Споделих, за да може някое момиче, ако иска разбира се, да опита. При мен резултата е на лице, сега и майка ми се надъха, като видя какво става :lol:
Та, успех де :Д
VampireLover3
07-02-2011, 08:34
^ ако на снимката си ти не мисля, че има какво да сваляш. Много добре изглеждаш според мен.
titinkaa
07-02-2011, 11:09
От 10.06 съм на нещо като режим което не е режим, ама така да го нарека :Д
Водя се по системата минус 60. Та, на закуска ям каквото си искам, но някакви мазни гадни работи. Обядвам си нормално - нещо по - леко от закуската, което да ме засити. Следобед плод, чай, краставица някой път :lol: ... И вечерята ми е горе долу до 7 вечерта, като понякога беше и около 8. Но вечерята ми беше нещо доста леко - салата с малко пилешко или риба тон, ако майка ми е сготвила, хапвам от него + някой плод и т.н. И с този "режим" съм свалила 2 килограма, а също така и съм -2 см от талия, -1 от бедро и -1 от ханш, а гръдната ми обиколка не е мръднала, което е супер за мен.
Та, за мен това е едно здравословно отслабване, придружено със спорт и има ефект - премерих се през първия ден и вчера видях резултата.
Споделих, за да може някое момиче, ако иска разбира се, да опита. При мен резултата е на лице, сега и майка ми се надъха, като видя какво става :lol:
Та, успех де :Д
хей,като те гледам на снимката мисля,че нямаш нужда от отслабване.
smiirnoff 100% съм сигурна, че преди 2 дена те видях в метрото, даже беше със същите кецове като на снимката, но не знам защо не те попитах дали си ти 8-) 8-) 8-) 8-)
iv4eto333
07-02-2011, 13:13
Еми никакви упражнения не съм правила.Да,вода трябва да се пие минимум 2л на ден.
Благодаря :)
smiirnoff
07-02-2011, 18:27
smiirnoff 100% съм сигурна, че преди 2 дена те видях в метрото, даже беше със същите кецове като на снимката, но не знам защо не те попитах дали си ти 8-) 8-) 8-) 8-)
Еми тряяше да ми кажеш :Д Споко, другия път. От тоя форум само некви ме виждат, ама не ми казват... :Д:Д Аз съм отворен човек :lol:
И, о мерси, че ми казвате, че изглеждам добре. Аз само искам малко бедрата да ги намаля, пък к'вото стане. Не си го бях поставила за цел, просто постоянно вечерях към 10 и ми беше някво гадно и реших, че с нещо леко, което да консумирам по - рано, ще ми е по - добре вечер. Ама и някви яки резултати е така и ми е добре. 8-)
titinkaa
07-04-2011, 18:15
^Според мен си си добре в краката и изобщо нямаш никва нужда от режими.
Тити, какво става с теб. Разспортува ли се вече?
titinkaa
07-04-2011, 18:37
^М не,но се захващам тея дни.Малко си отпочинах от у-ще и сега се захващам здраво,да се вкарам във форма,че тая няма да я бъде така.
Момичета! Видях, че и вие сте го закъсали като мен с килограмите. Еми то по някой път искаме и да си похапваме. Very Happy Та сега ... видях, че започвате сами да си измисляте диети. Не помня кой беше, ама мисля, че това не е много правилно. Все пак си има някои тънкости при диетите, и така са измислени, че да не ти липсва нищо. Между другото и аз съм в борба за сваляне на килограмите. Миналата година пробвах една десет дневна диета. Всеки ден се яде по нещо определено. Би трябвало да се свалят 10 кг. Е ... аз свалих 8, тъй като последният ден не го изкарах, а и от време на време похапвах нещо забранено. Сега я пробвах пак. Направих я, но пак се провали и нищо не стана. Защо не я пробвате и вие? Кажете резултати .. според мен е лесна, и не изисква някакви допълнителни упражнения и спортувания. Но ако го добавим към това, става перфектен начин за една по-добра фигура.
1 ден - 1кг картофи - варени. Без сол. Позволено е мнооого малко.
2 ден - 500гр извара. /лично на мен този ден ми е най-противен. Ако не понасяте извара става и със сирене. Само че трябва да е потопено във вода, че да му излезне солта ;дд/
3 ден - 500гр варено месо - чисто. Без никакви подправки. За предпочитане да е пилешко.
4 ден - 6 сварени яйца.
5 ден - 500гр печена или варена риба. /Аз си похапвам от печена скумрия, наистина е супер! ;д/
6 ден - 1кг прясно или кисело мляко, но не и двете!
7 ден - 500гр кашкавал
8 ден - 500гр шунка или кренвирши
9 ден - 1кг плодове или зеленчуци
10 ден - Чай от шипки и минерална вода. Неограничено количество.
Да не забравя ... всеки ден може да се пие чай от шипки и МИНЕРАЛНА вода неограничено количество!
Е .. късмет. Аз се пробвах и проработи. Дано и на вас помогне. Споделете мнение! Ако има ефект пишете, може да ме стимулире да я направя ОТНОВО!! funfunfun
MlqkoSkakao
07-05-2011, 06:43
^ Добре де ти после не ли ги връщаш тези килограми, че и отгоре? :-o Не е ли много драстична тази диета? Според мен здравословното хранене и спортът му е майката на отслабването :-o
titinkaa
07-05-2011, 06:51
^Тъкмо и аз това щях да питам,върна ли си килограмите?
И защо не пробваш 90-дневната диета,щом имаш доста за сваляне?
А и тук не си измисляме ние диетите,а просто се ограничаваме с някои храни.
smiirnoff
07-05-2011, 07:09
8 ден - 500гр шунка или кренвирши
Нищо здравословно няма в едни кренвирши о.О
Прави 90 дневната диета - няма да сгрешиш. Можеш и да се пробваш със системата минус 60 - аз я правя в момента и ми понася много добре.
Няма нужда лятото да правите такива драстични диети. То има такова изобилие от плодове и зеленчуци лятото, че няма смисъл да кретате цял ден на 500гр извара... Ако вкарате и спорт ще се почувствате по - добре, а и ще видите резултати по - бързо.
+ това е толкова е толкова грешно и нездравословно за 10 дена да свалиш 8-10 килограма ... В едно здравословно отслабване е препоръчително, да не кажа задължително максимум 4 килограма да се свалят на месец. Иначе всеки може 10 дена на вода и ябълки, после ще си свали килограмите, но ще е изстърган и след има няма 2 седмици ще е на стартова позиция..
Всъщност не съм ги качила обратно. Не ми пречеше. А едно въпросче - каква е точно 90 дневната? На мен ми трябват само 5-6кг. да сваля и това е. Всъщност може и повече, но аз толкова искам. :D Та ... ще ме светнете ли с тази дъъъъъъъъългата диета?
titinkaa
07-05-2011, 16:04
^Ето 90-дневната диета,тук пише всичко.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593678.0
Какво мислите за Nestle Fitness програмата за 14 дена?
Колко кг долу-горе ефект ще има , комбинирано с плуване и тичане сутринта ? 2-3 КГ ?
Какво мислите за Nestle Fitness програмата за 14 дена?
Колко кг долу-горе ефект ще има , комбинирано с плуване и тичане сутринта ? 2-3 КГ ?
Бих те посъветвала да минеш бе Нестле-то :wink: В него има много захар,и като цяло продукта е само реклама.Пробвай вместо това овесени трици,обикновенно мюсли или елда.С тях със сигурност ще свалиш килограми :)
Откъде се сдобиваш с елдата?
Откъде се сдобиваш с елдата?
Елдата я има в по-големите магазини.Пробвай в Билла или в Буров и син-там днес сестра ми откри елда 500гр. за 4лв.Намира се в кв.Фондови,до Кауфланд :-)
mynichka
07-07-2011, 18:16
елда има и в CBA
sunnylady93
07-07-2011, 19:46
Овесените трици има ли ги в големите хипермаркети (BILLA, LIDL, Kaufland)? Досега не съм се интересувала от трици и затова не ми е правело впечатление дали в хипермаркетите ги има.
Овесените трици има ли ги в големите хипермаркети (BILLA, LIDL, Kaufland)? Досега не съм се интересувала от трици и затова не ми е правело впечатление дали в хипермаркетите ги има.
Аз знач че има в Билла и Фродо-ако го знаеш :D Иначе във всички по-големи магазини ги има-попитай продавачите или търси на диетичния щанд :wink:
titinkaa
07-08-2011, 07:47
Трици има и в по-обикновените магазини.
sunnylady93
07-08-2011, 18:50
Мерси за отговорите :-)
viliana9
07-14-2011, 09:45
хмм, интересна тема поздравления :)
Та смятам да започна лунната диета и искам да ви питам пробвали ли сте я и имало ли е ефект?
:)
titinkaa
07-14-2011, 09:51
Една фр свали с нея 7кг.
iiordanova
07-14-2011, 09:56
И аз съм чувала добри отзиви. И понеже утре в 9;41 започва лунуването..ще лунувам утре. 8-) Ще издържа,даже на фитнес ще отида.
^ значи от 9:41 утре сутрин до 9:41 на другата сутрин трябва да пием само вода ли?
Днес ми 1-ви ден от 90 дневната диета.Дано да мине добре ! Направих си упражненията след малко излизам да покарам колело .. 8-)
titinkaa
07-14-2011, 10:27
^ значи от 9:41 утре сутрин до 9:41 на другата сутрин трябва да пием само вода ли?
Да,но може и прясно изстискан сок,но не и купен защото има захар,може и чай да пиеш.
как я издържате тая лунна, бе
аз съм супер раздразнителна, като не ям, и направо в края на деня съм способна да убия някого 8-)
SummerDream
07-14-2011, 11:02
^ Оу, и аз съм така 8-)
Преди няколко дни пробвах да изкарам деня си само на плодове и резултатът към края на деня-исках да изям всичко, което видя Д:
Пък лунната диета никога не бих я изпробвала, някак си като ми кажат да съм само на вода, т`ва значи да съм на нищоо ии мне, не ми се струва особено подходяща, още повече, че след това ще се нахвърля на храната и ще си възвърна свалените кг..
viliana9
07-14-2011, 15:33
и на мен утре ми е първи ден дано да издържа........
айде успех на всички гладуващи :Д
sunnylady93
07-24-2011, 14:06
След малко отивам до магазина за овесени трици и от утре за закуска ще ям трици, а обяд и вечеря: домати, краставици, кисело мляко, айран и ориз. Ще гледам да не се поддавам на изкушения, защото имам нужда от сваляне. От утре започвам да бягам, а по - натам ще започвам фитнес (може би).
titinkaa
07-24-2011, 17:01
И аз съм на диета от 1 седмица,с изключение на днес,че си провалих диетата,но от утре съм на чисто.Ще почвам да тичам,но трябва да си купя удобни спортни маратонки,че аз имам едни ама ми се набиват краката и ме болят стъпалата от тях.За тва ще си купя от ония с дебелите подметки и ще ги ползвам само за тичане. :)
tanch3t093
07-24-2011, 17:19
Здравейте и от мен :)
Следяла съм темата досега, но никога не съм писала, но сега реших да ви питам за мнение.
Търсих теми тук за лененото семе, но не открих много информация. Някъде бях чела, че ако се прекалява с него се надебелява, другаде, че се използва и за отслабване през нощта, че се яде сутрин и вечер и подобрява метаболизма. Да питам някой от тук ползвал ли го е и какво мисли?
titinkaa
07-24-2011, 17:34
^Ами аз го ползвам,но рядко.Слагам по 1ч.л. в салатата,но не повече,защото разхлабва.Не съм забелязала да съм надебеляла откакто го ползвам.но преди употреба трябва да го смелиш на прах,защото на зрънца не може да се яде,и трудно се смила в организма.
tanch3t093
07-24-2011, 22:13
Мерси за инфото :p
titinkaa
07-25-2011, 07:22
От 1 седмица съм на диета и съм свалила 1кг. :grin:
sunnylady93
07-25-2011, 17:59
titinkaa, поздравления! Колко още искаш да свалиш?
titinkaa
07-25-2011, 18:05
^Оо още много,15-16кг още.
Пък аз вече не съм на диета! :grin: Ям каквото ми се яде. Напълно съм се отучила от сладкото. Веднъж на две седмици си позволявам сладолед. Избягвам и пакетирани храни и всевъзможни боклуци. Спортувам и продължавам да свалям. :grin: :grin: :grin: Пожелавам много здравословни минуси на всички диетуващи!
titinkaa
07-25-2011, 19:26
^Ти ходиш ли на танците Зумба?
Даааааа. Обаче тая събота е последния час и после чак през септември пак ще има зумба. Сега, лятото, като няма да има часове в събота, смятам да почна малко по - интензивно през седмицата.
VaMpiRKaTaaa
07-26-2011, 18:44
Мойта ефикасна диета:
За седмица от 5 до 7кг.
Само на вода,цигари и кафета.
Действа.
xpuct0wa
07-26-2011, 19:37
Мойта ефикасна диета:
За седмица от 5 до 7кг.
Действа.
:shock: \:D/
И после може би в болница? #-o
pressiana
07-26-2011, 19:55
Мойта ефикасна диета:
За седмица от 5 до 7кг.
Действа.
Звучи супер здравословно, поздравления.
Мойта ефикасна диета:
За седмица от 5 до 7кг.
Действа.
Звучи супер здравословно, поздравления.
ако бях 100 кила може би бих се подложила на тази ,,ефикасна диета''
sunnylady93
07-27-2011, 19:04
А за овесените трици имам един въпрос - мога ли да хапвам само тях или трябва да ги ям с прясно или кисело мляко?
Ами сигурно може, но не знам, колко ще са ти вкусни :-D
ах как ги мразя, мразя тия диетиииии!!! :booooomb: :-x писна ми, тфа цял живот за храна да се притесняваш, това калории да броиш, да си лягаш гладен, тренировки. глупости и т.н :-&
За да нямате проблеми като колежката по - горе, препоръчвам да си направите преди и след желаният от вас режим едно изследванийце (силно казано). Има едни машинки (танита е марката, която конкретно визирам, но има и други), които показват не само ръста и теглото ви, но и поотделно теглото на костите, мазнините, мускулната маса, метаболитна възраст и т.н.
lubomira01
07-28-2011, 20:23
Хмм.. интересно 8-)
Да хубаво ще да е, обаче къде, как, кой - защото много има, ама после да си дам парите и резултатът после да е нулев :?
На мен ми го правят без пари в университета, обаче съм виждала такива машинки под формата на автомати (в които си пускаш левчето). Не вярвам да е скъпа ра'ота.
Мойта ефикасна диета:
За седмица от 5 до 7кг.
Действа. Да,определено действа..за 1 седмица свалих 4 кг по този начин ...не съм си ги върнала но повече не бих се подложила на това защото да пушиш и да не ядеш е ужасно-тялото и психиката отслабват..абее гадно е не го препоръчвам на никого