View Full Version : Грипна Ваканция През Януари 2011
yourproblemLOL
01-31-2011, 09:31
Ееееееееееее товара сееееееееееееееееееее........ ....
Не казаха нищо за Плевен - нито, че е приключила ваканцията, нито че е удължена !?!?! Кво ставаа .. :x :booooomb: Поне да кажат е*аси ..........
Щом не са казали нищо, значи може би ще учите ^^
iliyanst
01-31-2011, 09:33
Офф тия са изключително зле. Винаги когато има някаква ваканция винаги настъпва такъв хаус. Просто да кажат, че цяла България е в грипна и няма да има такива бъркотии! :x Сега някой знае ли за Сливен дали е в грипна, защото видях за Ямбол, но за Сливен нищо!
vagarious
Добре за София как казаха 6598375987 пъти, че ваканцията приключва, а за останалите, които досега бяхме ваканция - нищо не казват !?
Тъпи са бее, тъпи саааа ..... :x :x :x :x
webmast3rche
Ееееееееееее товара сееееееееееееееееееее........ ....
Не казаха нищо за Плевен - нито, че е приключила ваканцията, нито че е удължена !?!?! Кво ставаа .. :x :booooomb: Поне да кажат е*аси ..........
Щом не са казали нищо, значи може би ще учите ^^
Недей злорадства тъй бе :D :D яя виж го .. хаха 8-)
За тези които все още не са разбрали ! Русе е във ваканция до 7 включително ! http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=660934 "Въз основа на тези данни Регионалната здравна инспекция обявява едноседмична грипна ваканция на територията на областта. Учебните занятия се прекратяват до 7 февруари, включително, информираха от Инспектората по образование." ! Е това е :D
kindergarden
01-31-2011, 09:36
не ама наистина е много тъпо за София всичко го казват...добре де кажете за всички,които са били ваканцията е приключила....защо е това уточняване,че е специално за София....да кажат за всички градове бе...еди кои си няма да учат еди кои си ще учат...такъв ли голям проблем е... :booooomb:
yourproblemLOL
01-31-2011, 09:36
К'во да не злорадствам, не сте ли малко нагли за още ваканция, ние които до сега не бяхме във ваканция к'во да кажем? Не бъдете толкова нагли, моля Ви.
webmast3rche
01-31-2011, 09:37
К'во да не злорадствам, не сте ли малко нагли за още ваканция, ние които до сега не бяхме във ваканция к'во да кажем? Не бъдете толкова нагли, моля Ви.
Казах го на базик 8) 8-) :)
SmilezZz
01-31-2011, 09:37
Прочетох за ваканцията за Русенската област,ама сигурно ли е..Да не стане така,че да получа куп неизвинени отсъствия :lol:
yourproblemLOL
01-31-2011, 09:38
не ама наистина е много тъпо за София всичко го казват...добре де кажете за всички,които са били ваканцията е приключила....защо е това уточняване,че е специално за София....да кажат за всички градове бе...еди кои си няма да учат еди кои си ще учат...такъв ли голям проблем е... :booooomb:
Не си ли разбрал, че София е България? Те 20 пъти казаха за София, че са във ваканция, когато я обявиха, но за другите градове нищо. Мислят ни за някви селяци, к'во да ти говоря..
Оф, много си зле. Нагли сме били. Нали не живееш в София, кво те бърка дали ще сме във ваканция. Гледай си твоя град, ние не сме злорадствали, когато вашият град не е бил във ваканция!!! Ставаш смешничък вече. (и не, няма да ме впечатлиш като почнеш да ме нареждаш )
yourproblemLOL
01-31-2011, 09:39
Прочетох за ваканцията за Русенската област,ама сигурно ли е..Да не стане така,че да получа куп неизвинени отсъствия :lol:
Няма как да не е сигурно, навсякъде го казват. ;}
vagarious
01-31-2011, 09:41
И тук в Плевен има епидемия, но дай да мрем всички, за да не сме нагли - да може и другите да имат 1 седмица ваканция, така ли !? хаха все едно някой точно това гледа - кой е бил и кой не е бил във ваканция, а не истинските проблеми ..
NothingSpecial
01-31-2011, 09:42
Инджой,Бургас : http://www.rioburgas.org/ :D :grin: :grin:
Спокойно ... Всички вече знаят че сме в грипна ваканция ... тъй че не само ти няма да си на даскало :D
ето още 1 сайт http://www.ruse.eu/index.php/ro/ruse/379-2011-01-31-10-13-45
yourproblemLOL
01-31-2011, 09:42
Оф, много си зле. Нагли сме били. Нали не живееш в София, кво те бърка дали ще сме във ваканция. Гледай си твоя град, ние не сме злорадствали, когато вашият град не е бил във ваканция!!! Ставаш смешничък вече. (и не, няма да ме впечатлиш като почнеш да ме нареждаш )
Хахаха, к'во да не злорадствам бе. София, я гледат като цяла България, винаги ги пускат по-рано и им удължават ваканцията. Хайде, трай си там, гледай си ти твоя град.
Garganka
01-31-2011, 09:43
айде русенци и ние вече сме ваканция :grin: :grin:
http://www.rusenews.eu/news/33511/ до 7 включително :grin:
Хахаха, к'во да не злорадствам бе. София, я гледат като цяла България, винаги ги пускат по-рано и им удължават ваканцията. Хайде, трай си там, гледай си ти твоя град.
Аз си го гледам. Обаче ти не го правиш. Аз даже пропускам мненията, които не са за София, ни най-малко не съм заинтересувана от това кой някъде си е във ваканция. Ти във ВСЕКИ свой пост саркастично изказваше мнения за София и нейната ваканция, че даже си позволяваше да обиждаш нас, учениците. Извинявай, ние не определяме кога да ни е ваканцията. ;)
айде русенци и ние вече сме ваканция :grin: :grin:
http://www.rusenews.eu/news/33511/ до 7 включително :grin:
линка не работи
Chemical
01-31-2011, 09:52
основно да знаете това:
Русе
Въз основа на тези данни Регионалната здравна инспекция обявява едноседмична грипна ваканция на територията на областта. Учебните занятия се прекратяват до 7 февруари, включително, информираха от Инспектората по образование.
айде честито ни появяване на училище чак на 8ми :grin:
yourproblemLOL
01-31-2011, 09:53
Аз си го гледам. Обаче ти не го правиш. Аз даже пропускам мненията, които не са за София, ни най-малко не съм заинтересувана от това кой някъде си е във ваканция. Ти във ВСЕКИ свой пост саркастично изказваше мнения за София и нейната ваканция, че даже си позволяваше да обиждаш нас, учениците. Извинявай, ние не определяме кога да ни е ваканцията. ;)
Как искаш да не коментирам София? Питаш ли ги другите градове, които имат много повече болни от София и до сега не са били във ваканция? Не ги ли е яд, че гледат София като мамино синче?
webmast3rche
01-31-2011, 09:55
Само дето на Бургас я удължиха с 2 дена..
трябваше да сме вторник на училище, сега трябва да сме четвъртак..
пак бива :D :D
Как искаш да не коментирам София? Питаш ли ги другите градове, които имат много повече болни от София и до сега не са били във ваканция? Не ги ли е яд, че гледат София като мамино синче?
Освен твоя милост, не виждам друг да се злоби толкова. ;)
ludiqtzubar96
01-31-2011, 09:57
УРААААААААААААААААААААААА АААА!Ваканция сме в Русе!Гадно,че не обявиха в цяла България де,ама какво да се прави.За всички почиващи:дано изкарате хубава ваканция!
За всички,които са почивали миналата седмица и ще учат тази:когато сте на даскало си спомняйте как почивахте.
За всички,които още не са изпитали благоденствието на ваканцията:а дано и при вас дойде.
П.П.ВАКАНЦИЯ!ВАКАНЦИЯ
yourproblemLOL
01-31-2011, 09:59
Освен твоя милост, не виждам друг да се злоби толкова. ;)
Хахах, защо си мислиш така?
Remixa92
01-31-2011, 10:00
За всички ПЛОВДИВЧАНИ
Удължават грипната ваканция до 4-ти включително, тоест до 7-ми във ваканция.
http://news.plovdiv24.bg/226026.html
http://www.focus-news.net/?id=n1487185
titinkaa
01-31-2011, 10:00
Преди малко в новините казаха,че в Ст.Загора я удължават до края на седмицата,а в Пловдив чакат още решение дали утре сме на у-ще или и ние като СТЗ чак другата седмица.Иначе София и Кюстендил тая седмица ще се отмени грипната,щото грипа е отшумял.
Remixa92
01-31-2011, 10:08
Кога ще потвърдят дали е удължена в Пловдив?
yourproblemLOL
01-31-2011, 10:10
Кога ще потвърдят дали е удължена в Пловдив?
Гледайте новините, в нета, по ТВ, чакайте само.
Русенци!Казаха до 7,02 вкл сме ваканция има го и по сайтовете !! НА приятелчето майка му е в нащо даскл (РУската) даскал и тя каза и бившата класна и тя !Айде и хубаво прекарване на празника :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: [/b]
Русенци!Казаха до 7,02 вкл сме ваканция има го и по сайтовете !! НА приятелчето майка му е в нащо даскл (РУската) даскал и тя каза и бившата класна и тя !Айде и хубаво прекарване на празника :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: [/b]
И аз съм в Руската :D
awesomesheepy
01-31-2011, 10:27
още 2 дни за Бургас.Четвъртък сме на даскало :grin: :smt016
Relentless
01-31-2011, 10:38
Защо в Бургас не ни пуснаха до края на седмицата !?
waterflame96
01-31-2011, 10:39
За пловдивчани:
http://novatv.bg/bg/news/view/12180/2011/01/31/%D0%9E%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%BF%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%BE%D1%89%D0%B5-4-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8
Вече и от НоваТВ е потвърдено... :grin: :grin:
n3zabrawiimaa
01-31-2011, 10:39
Нас ли питаш?!
Relentless
01-31-2011, 10:44
Нас ли питаш?!
Навсякъде ги пускат до края на седмицата !? А ние сме до сряда (включително) :o
Защото започнахте(хме) грипната от началото на седмицата до Петък, т.е. областите, в които нямаше ваканция до сега, излизат в грипна, останалите се връщат (ако обстановката е нормална).
kindergarden
01-31-2011, 10:50
не мога да разбера само защо нищо не се казва за Плевен?
специално казват за другите градове какво ще става...а за нас-нищо :?
то е ясно вече,че сме на училище,ама ни го дължат поне това....малко информация да има :(
BlackEyedPeas
01-31-2011, 11:00
Значи утре старозагорците да не ходим на даскало? Ще стане голям гаф ако стана сутринта и ида :D :D
fenche22
01-31-2011, 11:00
Защото започнахте(хме) грипната от началото на седмицата до Петък, т.е. областите, в които нямаше ваканция до сега, излизат в грипна, останалите се връщат (ако обстановката е нормална).
Изобщо не е така, в Сливен въобще не сме имали ваканция и няма никакви изгледи да ни пуснат такава.
Така че спрете да се оплаквате че не ви е удължена ваканцията, ставате изключително нагли! Ние като не сме имали и един ден, да казваме нещо? Айййй да му се невиди... :booooomb: :booooomb:
Concussion
01-31-2011, 11:02
А възможно ли е въпреки че има грипна ваканция в някое училище да се учи??? Няма никаква информация в сайта на училището... :o
Remixa92
ЧЕСТИТО Пловдивчани
Официално: Пловдив с удължена грипна ваканция
От утре ще има продължаване на грипната ваканция за учениците от училищата в Пловдив и областта, научи Plovdiv24.bg от РИО - Пловдив.
Както по-рано ви съобщихме, изчакваше се официалното решение на образователното министерство, дали да има удължаване на ваканцията след препратена препоръка от РИОКОЗ и доклад от РИО. Буквално преди минути това решение вече е факт и с това продължава "почивката" на учениците. От 1 февруари до 4 февруари никой ученик няма да припари до класните стаи на учебните заведения.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/226077.html#ixzz1Cc6hPzZK
Pwnmaster
София, нещо?
anonymous546178
01-31-2011, 11:11
Хаха, учете си у софията бе :D :D :D Враца не учи
LuD_i_SaVaRsHeN
01-31-2011, 11:16
Пфф доколкото разбрах само ние ( Разград ) и Силистра ще учим .. Не е честно така .. Другите им удължиха ваканцията, а нас 1 ден ни ни пуснаха .. Смотана България и тва е .. :-x :-x :-x
kindergarden
01-31-2011, 11:16
София, нещо?ще се учи
fenche22
01-31-2011, 11:21
Пфф доколкото разбрах само ние ( Разград ) и Силистра ще учим .. Не е честно така .. Другите им удължиха ваканцията, а нас 1 ден ни ни пуснаха .. Смотана България и тва е .. :-x :-x :-x
Сливен също сме така... нито ще ни дадат ваканция, нито сме имали преди това. :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb:
bubkaa93
01-31-2011, 11:22
Удължават грипната ваканция до петък включително във Варна
Източник: http://news.varna24.bg/225960.html :)
Нещо знае ли се за Хасковска област?
Аз доколкото разбрах, в момента има заседание, което ще приключи в 15:00 и ще обяват дали ще има или не...
fenche22
01-31-2011, 11:24
Аз доколкото разбрах, в момента има заседание, което ще приключи в 15:00 и ще обяват дали ще има или не...
Само за Хасково или в цялата страна?!
vampire_girl_
01-31-2011, 11:25
оооф :-x :( не исках :(
Някой да знае нещо за Димитровград?
Само РИО Хасково.
Цитирам: "Работна среща по повод заболеваемостта от грип в областта започва в 13 часа в Регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве, съобщи директорът д-р Делчо Янев.
На срещата са поканени представители на Многопрофилната болница, Регионалния образователен инспекторат, община Хасково и общопрактикуващи лекари.
"До 15 часа ще стане ясно дали ще бъде обявена грипна епидемия и грипна ваканция", коментира Янев. Той припомни, че миналата седмица заболеваемостта е била 114 на 10 000, а за обявяване на епидемия е необходимо да достигне 200 на 10 000.
"
WaterLilly
01-31-2011, 11:30
Хаха, учете си у софията бе :D :D :D Враца не учи
Да, не учим! :grin:
Дано не отучваме после обаче...
Само РИО Хасково.
Цитирам: "Работна среща по повод заболеваемостта от грип в областта започва в 13 часа в Регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве, съобщи директорът д-р Делчо Янев.
На срещата са поканени представители на Многопрофилната болница, Регионалния образователен инспекторат, община Хасково и общопрактикуващи лекари.
"До 15 часа ще стане ясно дали ще бъде обявена грипна епидемия и грипна ваканция", коментира Янев. Той припомни, че миналата седмица заболеваемостта е била 114 на 10 000, а за обявяване на епидемия е необходимо да достигне 200 на 10 000.
"
Само РИО Хасково.
"
Relentless
01-31-2011, 11:31
Абе направо да пускат национална грипна и тва е
Само РИО Хасково.
"
yourproblemLOL
01-31-2011, 11:35
Значи утре старозагорците да не ходим на даскало? Ще стане голям гаф ако стана сутринта и ида :D :D
Точно така. ;D
bubkaa93
01-31-2011, 11:39
ee защо не искаш :(
хораа.. някойй знае ли нещо за Сливенн??
HuKol4yY
01-31-2011, 11:50
За В . Търново : http://www.riokoz-vt.com/informazia1.htm#grip :( :( :x . Завиждам на тези , на които им се удължава ваканцията ;d !
Излезе решението за Хасково - нямахме и ден ваканция и няма да имаме. _)_
http://news.plovdiv24.bg/226077.html
В Пловдив също е удължена! :)
Блазе вии .... в Сливенн се е видяло че няма да ни пуснат :cry:
vampire_girl_
01-31-2011, 11:58
ee защо не искаш :(
така или иначе,учениците няма да си стоят вкъщи,какъв беше смисълът нз...а и вече ми се ходеше на училище,колкото и брутално да звучи 8-)
cherrygloss
01-31-2011, 12:04
http://news.burgas24.bg/226035.html
Бургас - до сряда вкл. , обсъжда се за още.
Извинявам се ако някой е пуснал преди това, не съм погледнала. :)
fenche22
01-31-2011, 12:04
Блазе вии .... в Сливенн се е видяло че няма да ни пуснат :cry:
И аз търсих за нас в Сливен ноо няма нищо...
В Сливен ваканция няма да видим, че ако ще и атомна бомба да падне.
fenche22
01-31-2011, 12:06
За съжаление си абсолютно прав...
Амм то нормално за Сливенн :-x :( как може да сме най-здрави :-x :-x
fenche22
01-31-2011, 12:11
Амм то нормално за Сливенн :-x :( как може да сме най-здрави :-x :-x
Ей сега преди малко четох новини от преди седмица за Сливен.
За да ни обяват епидемия ни трябват 200 болни от 10 000 души. Ние обаче имаме само 164 :) .. Eгати и тъпия начин на мислене, разболейте се и тогава ще ви дадем ваканция....
*права*
chocolatedidi
01-31-2011, 12:11
http://education.actualno.com/news_333881.html Айде софианции, свършииии,най-накрая даскалоо :-)
fenche22
01-31-2011, 12:13
*права*
Извинявай, грешка. От утре пак сме си на даскало... еххх голям `кеф`... :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Толкова малко нии остава ... Не могат ли да ни пуснат?? :smt017 :smt017 :-x
fenche22
01-31-2011, 12:15
Толкова малко нии остава ... Не могат ли да ни пуснат?? :smt017 :smt017 :-x
Няма да ни пуснат, гответе се за 2 срок, утре почваме!
Да... Натова отгоре имам контролно по математика утре... :-x :-x :cry:
fenche22
01-31-2011, 12:18
Аз по история :razz: :razz:
vagarious
01-31-2011, 12:19
Егати .. аз още програма нямам, вие вече контролни .. :-o 8-)
bubkaa93
01-31-2011, 12:19
ами учете бе :-D и аз имам контролно утре по мат ама сме в грипна :(
Нас още вторник ни казаха каква ще е... тя и контролната ни щеше да е петък ама даскалката каза че имало мн болни от др класове ...
Ами като не ни се учи ??? Чакаме трепетно да ни огрее и нас една ваканция .....ама йокк :(
bubkaa93
01-31-2011, 12:24
Ами като не ни се учи ??? Чакаме трепетно да ни огрее и нас една ваканция .....ама йокк :(
стискам палци да ви пуснат :)
стискам палци да ви пуснат :-D
даноо ... мерсии :-)
fenche22
01-31-2011, 12:25
Аз утре съм 2 смяна ще имам време да преговоря.. :lol: :lol:
То съм сигурна че и Сливен дори ако ни пуснат в грипна, нашите в ПМГ-то ще кажат - няма достатъчно болни-на училище! :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
То съм сигурна че и Сливен дори ако ни пуснат в грипна, нашите в ПМГ-то ще кажат - няма достатъчно болни-на училище! :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Аз съм първа... Ама усещам че само ще си оправя раницата без да уча :razz: :razz: 8-)
fenche22
01-31-2011, 12:30
Аз съм първа... Ама усещам че само ще си оправя раницата без да уча :razz: :razz: 8-)
Хахах усещам че няма да си единствена :lol: :lol: :lol:
Айде бе тия какво мълчат? Като няма да ни пускат във ваканция поне да го напишат като новина, та да ставаме от компютрите. Кво само ни държат в напрежение? :lol: :lol: :lol:
Да ти кажа в ПМГ-то имате по-голям шанс, за разлика от езиковата. ;д
Хахах усещам че няма да си единствена :lol: :lol: :lol:
Айде бе тия какво мълчат? Като няма да ни пускат във ваканция поне да го напишат като новина, та да ставаме от компютрите. Кво само ни държат в напрежение? :lol: :lol: :lol:
Тъй мии... Че нии няма да са стреснем сами да сядаме да учим.. :razz: :razz:
fenche22
01-31-2011, 12:33
Да ти кажа в ПМГ-то имате по-голям шанс, за разлика от езиковата. ;д
Те няма да ни пуснат целия град, иначе не знам кой има по-голям шанс. :lol: :lol: Айде, да казват дали ни пускат та да знаем кво да правим - спане или учене :lol: и в двата случая ще спя обаче :lol: :lol:
Да са събират и да решават..Кво мълчат???Мн прост народ има :-x :razz:
В някои общини в Хасковска област е обявена ваканция, но в ХАСКОВО И ДИМИТРОВГРАД НЯМААААА !!! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! :((((
fenche22
01-31-2011, 12:42
Никъде няма новини за Сливен!! Добре де, не сме толкоз голям град ама барям напишете някъде че не ни давате ваканция ... то бива бива наглост ама... :lol: :lol: :razz:
Никъде няма новини за Сливен!! Добре де, не сме толкоз голям град ама барям напишете някъде че не ни давате ваканция ... то бива бива наглост ама... :lol: :lol: :razz:
Ами Ямбол същият .. даже по-малък ама обявиха .... викам няколко ямболии да са преместат в Сливен и да на пуснат ;дд
Concussion
01-31-2011, 12:58
Спокойно, хора, болните не спират да се увеличават а и вмомента се решават нещата, сигурна съм че и вас ще ви пуснат!!! :)
От село Панагюрище няма ли тука. :D Да кажете утре на училище ли сме ,че нещо слухове ,че не сме. :)
Специално за "СОУ Нешо Бончев" там уча.
WaterLilly
01-31-2011, 13:13
ОТМЕНИХА Я!!! :shock: Копеленцата ни отмениха ваканцията във Враца. ОМГ.
IWannaBeSedated
01-31-2011, 13:20
...
Remixa92
01-31-2011, 13:20
Някой може ли да ми каже какво е това
http://news.plovdiv24.bg/226104.html
Ново 20: Пловдивските ученици по класните стаи от утре
Утре учениците от пловдивските училища и региона трябва да се появят в класните стаи. Това съобщиха специално за Plovdiv24.bg от Регионалния инспекторат по образованието в града. Това се налага заради решение на Министерство на образованието и науката, обясниха още от институцията.
"Утре до 10:00 часа ще очакваме доклади от директорите на училища за броя на отсъстващите ученици", обясниха още от РИО.
Екъпът на Plovdiv24.bg ще продължава да следи за Вас последните новини за грипната ваканция. Останете с нас, за да ги научите първи!
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/226104.html#ixzz1CcfT2SIZ
bubkaa93
01-31-2011, 13:21
ОМГ значи първо са я удължили и после са я отменили боже мой :( :?
fenche22
01-31-2011, 13:22
Първо ви я удължават, после я отменят?? Е не.. :shock:
fenche22
01-31-2011, 13:23
Първо ви я удължават, после я отменят?? Е не.. :shock:
Strength
01-31-2011, 13:23
ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА ВСИЧКИ УЧИЛИЩА В ГРАД ПЛОВДИВ И ОБЛАСТТА
УДЪЛЖАВАНЕто НА ГРИПНАТА ВАКАНЦИЯ се отменя !
Във връзка с удължаване на грипната ваканция, решението на МОМН е: утре /01.02.2011 г./ всички учебни заведения да провеждат нормални учебни занятия, като до 09.00 часа директорите трябва да подадат информация за броя на отсъстващите ученици, попълвайки таблицата публикувана в техните акаунти.
ДОЦ. Д-Р ПАВЛИНКА КАЦАРОВА
Началник на регионален инспекторат
по образованието-Пловдив
И в София няма да се удължава...
fenche22
01-31-2011, 13:35
Пловдив - изгавриха се с вас! На ваше място утре не бих отишла... :? :?
Sarafina
01-31-2011, 13:35
Не, не, това наистина си е подигравка :-x имаме ваканция - нямаме ваканция.... имам тест по химия, не ми се ходи :-x Не, аз ще ходя само за теста - първия час, не ми пука...
chemist9009
01-31-2011, 13:42
За област Варна почивката продължава........
Удължава се срокът на преустановените учебни занятия за всички училища в гр.Варна и за училищата от останалите общини с преустановен учебен процес поради надвишена обща заболяемост на учащите се над 30 % до 04.02.2011г. включително, съгласно т. 1 от Заповед 056/31.01.2011г. на Регионален център по здравеопазването – гр. Варна.
източник:http://www.rio-varna.com
fenche22
01-31-2011, 13:43
ОФФФФ АРЕ ВЕ РИО-ТАТА!!! ИЗВАДЕТЕ Я НАЙ-НАКРАЯ ОФИЦИАЛНАТА СИ ИНФОРМАЦИЯ ТА ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ Е НА УЧИЛИЩЕ УТРЕ И КОЙ НЕ!!! В ДАСКАЛО НЕ НИ УЧАТ ДА ГАДАЕМ!!! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x :-x
kindergarden
01-31-2011, 13:46
ОФФФФ АРЕ ВЕ РИО-ТАТА!!! ИЗВАДЕТЕ Я НАЙ-НАКРАЯ ОФИЦИАЛНАТА СИ ИНФОРМАЦИЯ ТА ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ Е НА УЧИЛИЩЕ УТРЕ И КОЙ НЕ!!! В ДАСКАЛО НЕ НИ УЧАТ ДА ГАДАЕМ!!! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x :-xабсолютно...казаха,че в София е отменена другите могат да хвърлят боб :x
Concussion
01-31-2011, 13:51
Пфф, егати... :? И докога ще се решава в кои градове да бъде отменена?
IWannaBeSedated
01-31-2011, 13:53
Такава лудница е пред кабинетите, хората се редят половин час, за да бъдат прегледани, а тия отменят ваканцията.. :?
nikeadidaspuma
01-31-2011, 13:54
ДЕЙБА ТЪПИЯ ГАДЕН ДОЛЕН ИЗРОД СМОТАН КАК ТАКА ЩЕ КАЖАТ ИМА ВАКАНЦИЯ И ПО НОВИНИТЕ ЩЕ ГО СЪОБЩЯТ И СЛЕД ДВА ЧАСА ЩЕ КАЖАТ ВАКАНЦИЯТА СЕ ОТМЕНЯ. ДА НЕ ГО БЯХА КАЗВАЛИ ВЕ, НАВСЯКАДЕ ГОВОРЯТ ОТ УТРЕ ВАКАНЦИЯ ОТ УТРЕ СТАРА ЗАГОРА ВЪВ ВАКАНЦИЯ КАЗАХА ГО ПОНЕ НА 10 МЕСТА ПО НОВИНИТЕ И СЯ КУPЕЦ. ТОЯ ОТМЕНЯЛ ВАКАНЦИЯТА. ГНЕВЕЕЕЕЕЕН СЪМ
letmetellyou
01-31-2011, 13:55
защо изобщо се оплаквате? Ние дори сме нямали грипна .. все сте недоволни от нещо :)
kindergarden
01-31-2011, 13:56
много са ни прости управниците :D
толкова ли е сложно да решат най-накрая
и да сложат някакъв списък с общините и областите и да напишат срещу тях има или няма ваканция и до кога...ей...аман начи 8-)
fenche22
01-31-2011, 13:58
защо изобщо се оплаквате? Ние дори сме нямали грипна .. все сте недоволни от нещо :)
Ние също сме нямали. Откъде си?
ОФФФФ АРЕ ВЕ РИО-ТАТА!!! ИЗВАДЕТЕ Я НАЙ-НАКРАЯ ОФИЦИАЛНАТА СИ ИНФОРМАЦИЯ ТА ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ Е НА УЧИЛИЩЕ УТРЕ И КОЙ НЕ!!! В ДАСКАЛО НЕ НИ УЧАТ ДА ГАДАЕМ!!! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x :-x
yourproblemLOL
01-31-2011, 14:21
ДЕЙБА ТЪПИЯ ГАДЕН ДОЛЕН ИЗРОД СМОТАН КАК ТАКА ЩЕ КАЖАТ ИМА ВАКАНЦИЯ И ПО НОВИНИТЕ ЩЕ ГО СЪОБЩЯТ И СЛЕД ДВА ЧАСА ЩЕ КАЖАТ ВАКАНЦИЯТА СЕ ОТМЕНЯ. ДА НЕ ГО БЯХА КАЗВАЛИ ВЕ, НАВСЯКАДЕ ГОВОРЯТ ОТ УТРЕ ВАКАНЦИЯ ОТ УТРЕ СТАРА ЗАГОРА ВЪВ ВАКАНЦИЯ КАЗАХА ГО ПОНЕ НА 10 МЕСТА ПО НОВИНИТЕ И СЯ КУPЕЦ. ТОЯ ОТМЕНЯЛ ВАКАНЦИЯТА. ГНЕВЕЕЕЕЕЕН СЪМ
К'во? В Стара Загора отменя ли се ваканцията, наистина?
chemist9009
01-31-2011, 14:26
За съжаление грипните ваканции се определят от РИО-тата 8-) а не от МОМН :lol: :lol: там където има над 30 % заболеваемост има ваканции......така,че всичко е в ръцете на началниците на отделните инспекторати!
И Русе сме ваканция :P :grin: ще има (party)
В Пловдив вече я отмениха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gabri3lla
01-31-2011, 14:33
Сигурно ли е вече? Защото в сайта на БТВ пише само за София, разбира се...... :x
titinkaa
01-31-2011, 14:34
Щом до 09:00ч. трябва да са събрали информация директорите,значи ще ни проверяват първия час.Ми дайте утре всички от Пловдив да не влезнем първия час,и да видите как други ден ще сме в грипна пак. :D Мамка им,тъкмо се зарадвах и отмениха за Пловдив! :booooomb:
yourproblemLOL
01-31-2011, 14:35
Сигурно ли е вече? Защото в сайта на БТВ пише само за София, разбира се...... :x
В Габровска област учениците ще са в грипна ваканция до края на тази седмица. Заради растящия брой на заболелите грипна епидемия вече е обявена и в областите Стара Загора, Русе, Ямбол и Монтана << bTV Новините. :)
vagarious
01-31-2011, 14:45
Пхахаха егати гаварата с пловдивчани .... хахахаха :lol:
НЯМАМ ДУМИ В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ !!!!!!!!!!
:x
В морето.нет пишеше, че само Варна от отбластта ще е във ваканция, но по някаква щастлива случайност и ние сме с удължена ваканция :grin:
Така че, чак на 7ми съм на училище.
В морето.нет пишеше, че само Варна от отбластта ще е във ваканция, но по някаква щастлива случайност и ние сме с удължена ваканция :grin:
Поне някои от нас ще се позабавляват... Да ви е честита удължената ваканция!! :) :) :)
То в Сливен се е видяло че ще се учи ](*,) :smt089 :smt068
Foreverbg
01-31-2011, 14:51
Абе половин България е с удължена ваканция...
fenche22
01-31-2011, 14:56
Естествено... все повече и повече се убеждавам че града ни е егати и пренебрегвания от всички!! Единственото интересно е, че Лечков го разкопа половината и така и го остави :lol: :lol: :lol: :lol:
Естествено... все повече и повече се убеждавам че града ни е егати и пренебрегвания от всички!! Единственото интересно е, че Лечков го разкопа половината и така и го остави :lol: :lol: :lol: :lol:
Пак ще си останем най-набутани :booooomb: 8-) :booooomb:
letmetellyou
01-31-2011, 14:59
Ние също сме нямали. Откъде си?
Разград
Аз съм гледала само за Варна и областта, другите не ме вълнуват толкова. :D
Хайде честита удължена ваканция на половин България! 8-)
fenche22
01-31-2011, 15:08
За Сливналии - това е едиствената новина за нас, макар и преди 7 дни:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=657416 :?
Бахти неорганизираната държава :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Аз съм гледала само за Варна и областта, другите не ме вълнуват толкова. :D
Хайде честита удължена ваканция на половин България! 8-)
мерси, мерси!! :grin:
Хайде де... За 7 дни не можехме ли да се разболеем достатъчно!? :-x :-x :x :x
iliyanst
01-31-2011, 15:21
Ари бе, за какво не ни пуснат всички, какво се правят на интересни само. Аз утре няма да отида на пук! Ще отида да си взема бележка, ако не ни пуснат в Сливен. Супер тъпи са тия "управници". Трябваше миналата седмица да се обяви национална грипна ваканция и всичко щеше да е наред, а ся едни учат други не, а трети пък изобщо не знаят дали ще учат. :-x :x
vagarious
01-31-2011, 15:29
Ееее плевенчани, утре ще се ходи ли, няма ли !? :x
Не ме бърка да ходя, но да кажат - ей там и там се отменя ваканцията, там и там се удължава.На нищо не прилича. :x :x :x
fenche22
01-31-2011, 15:31
Бахти неорганизираната държава :-x :-x :-x :-x :-x :-x
yourproblemLOL
01-31-2011, 15:41
Чудна работа. Защо не пуснат цяла България в грипна ваканция, ами тръгнали да ми обсъждат по кабинети, колко болни имало, колко нямало, к'ва е тая държава не мога да разбера. Нито казват къде ще се учи, къде няма, нищо. Няма да кажат в Плевен ще се учи, в Стара Загора няма, не. Няма да се оправи държавата ни ей..
chemist9009
01-31-2011, 15:45
Абе хора нали живеем в Българска демокрация-народът си избира кой ще го краде... :lol: :lol: така,че няма нужда да се оплакваме 8-) 8-)
Strength
01-31-2011, 15:52
важно и СПЕШНО !!!
ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА ВСИЧКИ УЧИЛИЩА В ГРАД ПЛОВДИВ И ОБЛАСТТА
ГРИПНАТА ВАКАНЦИЯ се удължава
УВАЖАЕМА/И Г-ЖО/Г-Н ДИРЕКТОР,
УВЕДОМЯВАМЕ ВИ, ЧЕ МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА УВАЖИ РЕШЕНИЕТО НА РИОКОЗ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА ГРИПНАТА ВАКАНЦИЯ ЗА ВСИЧКИ УЧИЛИЩА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛОВДИВ И ОБЛАСТТА ОТ 01.02.2011 Г. ДО 04.02.2011 Г. ВКЛЮЧИТЕЛНО.
ДОПЪЛНИТЕЛНО ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИКУВАНА ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА.
ДОЦ. Д-Р ПАВЛИНКА КАЦАРОВА
Началник на регионален инспекторат
по образованието-Пловдив
Заеби...
Colouring
01-31-2011, 15:53
Според мен поня още няколко дена трябва да има ваканция.. и то национална!К'во е т'ва тука се учи,там не се учи.
Аз пък с егати късмета понеже съм се разболях ей тия последни 2 дни и сега ще ме карат на училище да ходя.. :?
Remixa92
01-31-2011, 15:56
Тея от РИО са пълни идиоти.
Сега според това в ПЛОВДИВ ще ИМА ВАКАНЦИЯ.
http://news.plovdiv24.bg/226175.html
Последно: Учениците във ваканция от утре до петък, включително
Решението на Министерството на образованието, младежта и науката във връзка с грипната ваканция за Пловдив и областта е да се съобразят със становището на РИОКОЗ - Пловдив, и грипната ваканция да бъде удължена до 4.02.2011, включително.
Това съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието, специално за Plovdiv24.bg, където решението е получено малко преди 18.00 часа.
След размотаване цял ден, дали ще има или няма да има ваканция, в крайна сметка в последния момент бе решено от утре до края на седмицата учениците да почиват.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/226175.html#ixzz1CdIgcsp0
kindergarden
01-31-2011, 15:56
в Плевен сме на училище утре!
Чух го по радиото :D
vagarious
01-31-2011, 16:06
В Плевен само 4 училища ще учат .. егатииииииии ... това е най-тъпото нещо на света.. или целия град или никойй .. ооф
Chemical
01-31-2011, 16:06
тъпанарите от Русе лъгаха,
че била до 7ми вкл.
а сега до 4ти.
простаци.
дано Сливен да ви пуснат. :(
lachoruse
01-31-2011, 16:07
За Русе не лъжат :) :) :) До 7-ми вкл. сме :) Просто всички други са до 4-ти и БТВ са се объркали...
LaChupacabra
01-31-2011, 16:08
Според мен поня още няколко дена трябва да има ваканция.. и то национална!К'во е т'ва тука се учи,там не се учи.
Аз пък с егати късмета понеже съм се разболях ей тия последни 2 дни и сега ще ме карат на училище да ходя.. :?
тъпанарите от Русе лъгаха,
че била до 7ми вкл.
а сега до 4ти.
простаци.
дано Сливен да ви пуснат. :(
Само с надеждата ще си останем в Сливен :x :smt068 ](*,)
Ivan1919
01-31-2011, 16:15
В Плевен само 4 училища ще учат .. егатииииииии ... това е най-тъпото нещо на света.. или целия град или никойй .. ооф
Имаш ли представа кои са тия училища?
iliyanst
01-31-2011, 16:15
Ми май така се очертава за Сливен. Дано да им дойде малко мозък и да ни пуснат :x
vagarious
01-31-2011, 16:21
Мне човек, нищо не знам и точно затова се ядосвам и аз ..........
Ivan1919
01-31-2011, 16:23
Мне човек, нищо не знам и точно затова се ядосвам и аз ..........
скапан град сме мама му да евам ...
vagarious
01-31-2011, 16:24
не сме цвете за мирисане, ама ча па смотан - не мисля хах ;]
MegiBoOm
01-31-2011, 16:33
Я сега някой да каже дали в София ще се учи и ако да когаа? 8-)
vagarious
01-31-2011, 16:34
ще се учи в София бе хора, как не сте разбрали до сега .. в нета само за софия пише .. :wink:
MegiBoOm
01-31-2011, 16:35
по дяволите... :lol:
vagarious
01-31-2011, 16:39
туй то .. 8-)
desimikalsen
01-31-2011, 16:43
Е сега какво?На бинго ли ще си играем?Познайте четирите училища,които няма да учат в Плевен.Няма ли някой да даде информация,да звъннем на класните ръководители и да ни кажат ми и ние не знаем,а без такива
vagarious
01-31-2011, 16:49
СПРАВКА ЗА ПРЕУСТАНОВЕН УЧЕБЕН ПРОЦЕС
31.01.2011 г.
За сектор училищно образование на 1 февруари 2011 г. без учебен процес по области ще е, както следва:
Габрово – 40 училища; Монтана - 58 училища; Плевен – 4 училища; Русе – 75 училища; Стара Загора – 131 училища; Пловдив; Враца и Варна.
Допълнителна информация за училищата, в които е прекратен учебния процес, може да намерите на сайтовете на регионалните инспекторати по образование.
аз търся, но май е загубена кауза .. нищо не намирам ..
WaterLilly
01-31-2011, 16:50
За бога, отмениха отменянето на ваканцията!!! :lol: Отново сме ваканция (Враца)
http://www.riobg.com/index.php
titinkaa
01-31-2011, 16:52
Йее Пловдив сме във ваканция!!! :grin:
Infection
01-31-2011, 16:57
Йее Пловдив сме във ваканция!!! :grin:
Така е сутринта сме на обяд не сме вечерта сме !!!
Цял ден ми званят по тая тема и в крайна сметка СМЕ ВЪВ ВАКАНЦИЯ!!
Честито майна !!! :grin: :grin: :grin: :grin:
kindergarden
01-31-2011, 16:59
СПРАВКА ЗА ПРЕУСТАНОВЕН УЧЕБЕН ПРОЦЕС
31.01.2011 г.
За сектор училищно образование на 1 февруари 2011 г. без учебен процес по области ще е, както следва:
Габрово – 40 училища; Монтана - 58 училища; Плевен – 4 училища; Русе – 75 училища; Стара Загора – 131 училища; Пловдив; Враца и Варна.
Допълнителна информация за училищата, в които е прекратен учебния процес, може да намерите на сайтовете на регионалните инспекторати по образование.
аз търся, но май е загубена кауза .. нищо не намирам ..аааа как разбраха кои училища да пуснат след като бяхме ваканция и е нямало преброяване на отсъстващите :D
баси тва е най-тъпото нещо...
МГто в Плевен ще учи 100% няма как просто :x
vagarious
01-31-2011, 17:06
в моето у-ще така и така няма да има никой, така чее .. 8-)
chemist9009
01-31-2011, 17:07
:lol: :lol: само дето в сайтовете на повечето РИО-та има застаряваща информация от преди няколко години :lol: :lol:
didenceeto
01-31-2011, 17:08
.......
Ivan1919
01-31-2011, 17:14
ай разберете кои училища в Плевен няяя учат :o
Greennight
01-31-2011, 17:26
Софиянци искаме удължаване на ваканцията 8-)
TheMaggie
01-31-2011, 17:31
Искаме, но няма да ни огрее. :(
radeberger
01-31-2011, 17:36
Да, но това не пречи да си искаме. 8-)
kindergarden
01-31-2011, 18:11
Да, но това не пречи да си искаме. 8-)ние цяла България си искаме една национална....ама 8-)
LuD_i_SaVaRsHeN
01-31-2011, 18:19
РАЗГРАД И СЛИВЕН НАЙ-ПРЕЦАКАНИ .. МАМА ИМ НА ТЕЯ КОПЕЛЕТА, ДЕТО НЕ НИ СЛОЖИХА ЕДНА НАЦИОНАЛНА .............. :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
fenche22
01-31-2011, 18:24
РАЗГРАД И СЛИВЕН НАЙ-ПРЕЦАКАНИ .. МАМА ИМ НА ТЕЯ КОПЕЛЕТА, ДЕТО НЕ НИ СЛОЖИХА ЕДНА НАЦИОНАЛНА .............. :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
+++++++++
Chemical
01-31-2011, 18:46
+++++++++
и на вас трябва да пуснат скоро. :o
fenche22
01-31-2011, 18:49
+++++++++
То не остана време. Няма за кога да я пускат.... все пак браво на вас - русенци, че ударихте ваканцията, да ви е честита! :)
хаха на шопите тъй им се пада.Аз в Русе си вея гюбеците цяла седмица,пък вий учете :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :-P :-P :-P :-P :-P :-P :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin: 8-) 8-) :P :P
Sisito941
01-31-2011, 18:56
Разград наистина сме прецакани.. :x :-x :-x
NAPAST94
01-31-2011, 18:56
Димитровград също няма...
Chemical
01-31-2011, 18:58
+++++++++
То не остана време. Няма за кога да я пускат.... все пак браво на вас - русенци, че ударихте ваканцията, да ви е честита! :)
има, има. щом намериха на не помня кой град
да я удължат, отменят и после отменят отменянето. :D
грипа ще е дълъг, може да ви пуснат другата седмица,
пък ние да учим. :lol:
кръговрата на грипа..
yourproblemLOL
01-31-2011, 18:59
Ще ви пуснат и Вас, спокойно.
ай разберете кои училища в Плевен няяя учат :o
+++++1
ебаси помярите дге :-x :-x :-x кво е тва 4 училища няма да учат пък за другите к*р :-x :-x :-x :-x :-x
vagarious
01-31-2011, 19:29
хаха не сте ли се примирили вече .. и мене ме е яд, но това е положението .. нищо не можем да направим
LaChupacabra
01-31-2011, 20:08
бати тъпите министри сериозно.. за кво трябваше да ни пускат на различни области..в.всмисъл София от 24.01 до 28.01 ... Русе от 01.02 до 07.02..Сливен и Разград пък въобще не ги пуснаха...наистина трябваше всички да сме в национална...
iliyanst
01-31-2011, 20:11
Аз мисля, че нас- Сливен и Разгради и другите градове които не са излизали във ваканция ще ни пуснат утре. Понеже аз съм втора смяна ще гледам новините на обед и ще видим, дано да ни пуснат!
zlatit0o
01-31-2011, 20:13
утре ще казвт по новините дали ще пускат в национална...
fenche22
01-31-2011, 20:26
Аз мисля, че нас- Сливен и Разгради и другите градове които не са излизали във ваканция ще ни пуснат утре. Понеже аз съм втора смяна ще гледам новините на обед и ще видим, дано да ни пуснат!
Що мислиш че точно утре ще ни пуснат? :( Според мен няма изобщо да го направят, все пак и аз съм 2 смяна и ще гледам на обяд новините... :(
утре ще казвт по новините дали ще пускат в национална...
офф дано да ни пуснат в национална.. :smt120
iliyanst
01-31-2011, 20:30
Честно казано и аз не знам, защо така мисля. Просто имам някакво предчувствие :D дано да се сбъдне. Трябва да ни пуснат в национална, а не само някои области.
fenche22
01-31-2011, 20:33
Честно казано и аз не знам, защо така мисля. Просто имам някакво предчувствие :D дано да се сбъдне. Трябва да ни пуснат в национална, а не само някои области.
Единствения вариант, това да стане, е утре първата смяна в Сливен кажи-речи да ги няма. И пак не вярвам ... за мен ваканция тука няма да видим, за нашия град на никой не му пука! :? :? Че дори и на кмета ни :lol: :lol: :lol: Ако може да се нарече такъв :lol: :lol: :lol:
Нищо не можем да направим, ще си ходим на даскало и това е!
iliyanst
01-31-2011, 20:35
Уффф за жалост е така в Сливен. Смотана работа... :x
Дано утре да има повечко болни първа смяна..ама и аз не вярвам.. :smt022
fenche22
01-31-2011, 20:38
Дано утре да има повечко болни първа смяна..ама и аз не вярвам.. :smt022
Да не ви пука, учете си и това е. Нищо не можем да променим, решили са да не ди дадат ваканция - значи няма да имаме и това е. Примирете се и все едно не е ставало! 8)
Ная този етап в Сливен няма основание за обявяване на грипна епидемия. За миналата седмица заболеваемостта беше 172 на 10 000 души. Това обяви пред Sliveninfo директорката на РИОКОЗ д-р Виолета Узунова.
За обявяване на епидемия в града заболеваемостта трябва да достигне над 300 на 10 000 души, обясни тя. Областта пък е една от шестте в страната, в която няма обявена епидемия от грип.
"Редовно правим проверки и следим развитието на вълната. Ако се наложи, ще действаме адекватно", подчерта д-р Узунова, която изтъкна, че вирусът може да се разпространи много бързо.
"Не се успокояваме, а следим обстановката", каза д-р Узунова.
Припомняме, че в Ямбол днес бе обявена грипна епидемия.
...хора няма да ни огрее от днес е ...може би има някви минимални шансове за др седмица :-x :x :? ](*,) :lol:
iliyanst
01-31-2011, 20:50
Остава да се надяваме на национална.
Остава да се надяваме на национална.
Ще си останеш с надеждите ..
Foreverbg
01-31-2011, 21:15
Мале тея много ги обичам :-) :lol: Спестиха ми още една седмица ставане 6 часа по-рано от обикновенното :-P
ekjob1213
01-31-2011, 21:27
Ако някой разбере кой са тези 4 училища в Плевен да каже :)
Не мога да разбера защо винаги в Сливен не караме грипна ваканция.Ямболии ги пуснаха и старозагорци,бургазлии и пловдивчани и тях.Мама му стара само нас държат?!Бисерка да ни пусне във ваканция.НЕ Е ЧЕСТНО!!!
iliyanst
02-01-2011, 08:40
Не ни пускат в Сливен, защото доколкото знам няма достатъчно брой болни. Гледаи след малко новините в 12. Може да кажат нещо (едва ли).
RaisedOnRock
02-01-2011, 09:15
Пловдив сме до понеделник във ваканция. :D
^и Варна. :grin: :grin: :grin:
Infection
02-01-2011, 09:44
Пловдив сме до понеделник във ваканция. :D
така е майна :grin:
Concussion
02-01-2011, 09:46
И в Старозагорско сме във ваканция. :grin:
Днеска ебаси скапанията ден!!!По история ще правим контролна :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Ssummerjam
02-01-2011, 10:41
И в Старозагорско сме във ваканция. :grin:
мдаам 8-)
mArMaLaDkA
02-01-2011, 11:14
Снощи, докато се чудих какво да гледам попаднах на репортаж на ТВ "Европа", където се казваше, че Русе, Ямбол и не знам си кои още градове били ваканция до 4 включително. Вече за втори път чувам такава информация. От друга страна пък, в ruse-news пише до 7.02 включително. Накрая май ще се наложи да се разходя до училището, колкото и да не ми се ще. ;\
Chemical
02-01-2011, 12:26
Снощи, докато се чудих какво да гледам попаднах на репортаж на ТВ "Европа", където се казваше, че Русе, Ямбол и не знам си кои още градове били ваканция до 4 включително. Вече за втори път чувам такава информация. От друга страна пък, в ruse-news пише до 7.02 включително. Накрая май ще се наложи да се разходя до училището, колкото и да не ми се ще. ;\
наистина сме диста прецакани относно това. :?
Но истинската информация е, че сме до 7ми включително.
Просто сме единствения такъв град. За всеки случай
звънни на някоя г-жа.
Една съученичка е питала класната
и тя казала, че хеи ли какви, казали до 7ми вкл. 8-)
nikeadidaspuma
02-01-2011, 13:21
аве до 7ми е ваканцията но не включително много сте зле.
lachoruse
02-01-2011, 13:29
http://mg-babatonka.bg/news.php Не знам кой е зле :D :D :D
NAPAST94
02-01-2011, 14:11
За Хасковска област не се ли чува нещо. Нали уж днеска се събираха да решават...
В училищата в Сливен има над 30% болни,но няма кой да ни преброи.В моя клас от 26 човека има 15 болни и така и в другите класове.Ако ни преброят имаме над 30%.Аз съм болен и няма да ходя 8-) 8-) 8-)
ludiqtzubar96
02-01-2011, 16:49
За Русе чувам,че сме до 7ми ВКЛЮЧИТЕЛНО .Е това не означава ли,че и понеделник няма да ходим?? :?
Ilian987
02-01-2011, 16:53
В София има още много болни недооправили се още ама си ходят да няма отсъствия ама накрая като се разболеят пак всички ще видят те в моя клас от 20 човека 11 все още са болнави включително и аз да ни пускат ваканция :-x
fenche22
02-01-2011, 17:06
Днеска ебаси скапанията ден!!!По история ще правим контролна :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Не казвай, че си от ПМГ ... :-D :-D
SmilezZz
02-01-2011, 18:11
За Русе чувам,че сме до 7ми ВКЛЮЧИТЕЛНО .Е това не означава ли,че и понеделник няма да ходим?? :?Да,чак Вторник сме на училище..
Иначе има съобщение в сайта на училище,че сме до 7 включително..
Chemical
02-01-2011, 18:40
За Русе чувам,че сме до 7ми ВКЛЮЧИТЕЛНО .Е това не означава ли,че и понеделник няма да ходим?? :?Да,чак Вторник сме на училище..
Иначе има съобщение в сайта на училище,че сме до 7 включително..
ти от кое училище си?
мислех, че само моето не си е сложило,
но се оказа че са добавили супер големи червени движещи се букви.:lol:
не го знам тоя адидасблабласпам ли какъв е,
но не сме ние тъпите, до 7ми ВКЛЮЧИТЕЛНО. 8-)
fenche22
02-01-2011, 19:47
Егати късметлиите сте всички, които сте във ваканция! :-x :-x :-x :-x
Направо нямам думи ... толкова не можеха да дадат една национална!! :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
До сега не си спомням такова деление на областите в държавата, относно епидемията... преди винаги си пускаха по една седмица грипна в цялата страна, а после всичко беше наред! Обачее този път нееееее - не стига, че така жестоко ни отрязаха за новогодишната, ми и 7 дни не могат да ни дадат и то заради ВИРУС!! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :? :? :?
Infinity
02-01-2011, 20:23
18 дни ваканция ми се събра ! 8)
ludiqtzubar96
02-02-2011, 06:42
18 дни ваканция ми се събра ! 8)
Малии,ти ще забравиш какво е даскало! :lol:
Infinity
02-02-2011, 07:36
Аз вече забравих ! 8-)
hipnozaa
02-02-2011, 08:26
Някой да е чувал нещо за положението в Бургас ? :)
Relentless
02-02-2011, 08:36
Някой да е чувал нещо за положението в Бургас ? :)
От утре на даскало :o
hipnozaa
02-02-2011, 08:41
Ужас!!! Толкова ли им се свидеха още два дни.. :-o
asdasdasd123
02-02-2011, 08:44
Интересно, че новината, където пише, че в Бургас ще учим от утре е пусната в 10 часа, а заседанието е в 14:00
Ужас!!! Толкова ли им се свидеха още два дни.. :-o
Не се знае все още, в 14.00 ще има заседание !! :smt023
Relentless
02-02-2011, 08:47
Това е от преди час и половина..
http://news.burgas24.bg/226548.html
Дано да я удължат 2 дена кво са..За 2 дена да ходим да се разболеем. :? :-x
asdasdasd123
02-02-2011, 08:49
Оптимистично съм настроен, но в rioburgas има новина, че от утре сме на училище. Все пак чакам до 2 часа за да разбера какво е окончателното решение, какво пък са 2 дни да ни дадът още.
hipnozaa
02-02-2011, 08:52
Дано наистина, и аз чакам :)
OnlyGirl
02-02-2011, 09:14
Аз първо са разболяях...1 седмица не съм одила...пуснаха на в грипна...2 седмици...14 дена...Поосле пак щях да ходя и ощее..1,2...абеее не съм ходила около 18 дена вече :razz: Забравих къде е даскалото,бе хора....и все пак искам още ваканцийка,баш свикнах :oops:
hipnozaa
02-02-2011, 09:16
Всички искаме 8-)
fenche22
02-02-2011, 09:59
Офффф хора - в Бургас особено където сте, не ви ли писна да се оплаквате?? :shock: :booooomb: :booooomb: Не стига, че вече сума ти време не ходят на даскало ми и не спират да ламтят за още!! :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: Я елате тука да ви видим, дето ни един ден не ни дадоха ваканция, ама си траем и търпим! То бива бива ама вече нагло става .... :? :? :booooomb: :booooomb:
Concussion
02-02-2011, 10:04
Ее, хората к'во са виновни че имат ваканция? Вие на тяхно място нямаше ли така да правите??? Съжалявам че още не са ви пуснали, но сигурно ще ви пуснат, ако не тази то другата седмица.
Офффф хора - в Бургас особено където сте, не ви ли писна да се оплаквате?? :shock: :booooomb: :booooomb: Не стига, че вече сума ти време не ходят на даскало ми и не спират да ламтят за още!! :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: Я елате тука да ви видим, дето ни един ден не ни дадоха ваканция, ама си траем и търпим! То бива бива ама вече нагло става .... :? :? :booooomb: :booooomb:
А така, завиждайй :-({|= :D
fenche22
02-02-2011, 10:54
Добре, защо според вас ако някой ви каже че става малко нахално да продължавате да искате ваканция, след като вече са ви дали, значи непременно завижда? Еми не е така. Не всеки знае само това да прави. Аз нито ги оплювам, нито нищо, а ги карам да се замислят и един вид да `оценят` че все пак имат грипна, понеже други и тва нямат!
Кво всички скачате не виждам ... пък и ако имате достатъчно болни и тия два дни дето `ви излизат през носа` че ги нямате, ще ви ги дадат.
Concussion
02-02-2011, 11:05
Аз не скачам, казвам просто и вие да се замислите, че и вие бихте "ламтяли" за още ваканция. :) И ако имате достатъчно болни, няма как да останете без ваканция, така че сигурно и вас ще ви пуснат.
fenche22
02-02-2011, 11:08
Аз не скачам, казвам просто и вие да се замислите, че и вие бихте "ламтяли" за още ваканция. :) И ако имате достатъчно болни, няма как да останете без ваканция, така че сигурно и вас ще ви пуснат.
Сигурно бихме, да, но при положение че други и 1 ден не са видяли, е излишно. Ако имат болни и ваканция още ще има.
Иначе не-няма да ни дадат на нас... :?
Днес ще се решава за Димитровград :grin:
hipnozaa
02-02-2011, 11:30
Късмет! :smt023 :)
NAPAST94
02-02-2011, 11:39
Хасково, Димитровград и Симеоновград са във ваканция до началото на другата седмица :)
Хасково, Димитровград и Симеоновград са във ваканция до началото на другата седмица :)
А Добричка област учим нон-стоп... Адски шибана работа. Варна са пуснати без да имат 30% болни, а ние тук сме около 20%, но ваканция няма и тва е...
Все пак честито на всички, които са във ваканция/еми направо за поздрав си е 8-) /.
NAPAST94
02-02-2011, 11:47
Дград по данните от сайта сме били 308 на 10 000. Някои получиха значително по-голяма ваканция, на значително по-малка заболеваемост, ама няма значение. Нали пак ни дадоха малко, но в понеделник ще има ново събрание, където има вероятност да се удължи колкото е необходимо грипната...
Димитровград във ваканция :grin: :grin: В понеделник сигурно ще ни я удалжат :grin:
От утре Бургас сме на училище.И без това не исках повече ваканция..не много де. :-D
hipnozaa
02-02-2011, 12:18
Честито. ;-) Само дето нещо "събранието" в Бургас се бави...
vakanciqbee
02-02-2011, 12:22
От утре Бургас сме на училище.И без това не исках повече ваканция..не много де. :-D
А срокът ни изобщо свършил ли е? :-D Че да знам дали да уча по химия... дори не бях оформена.