View Full Version : Грипна Ваканция През Януари 2011
vakanciqbee
02-02-2011, 12:24
Честито. ;-) Само дето нещо "събранието" в Бургас се бави...
То дали изобщо има събрание, като са пуснали съобщението, че ще се учи по-рано?
Сигурни ли сте че Бургас сме на даскало ? Реши ли се там от комисията ?
vakanciqbee
02-02-2011, 12:27
Има съобщение, че ще се учи, но е пуснато в 11.30, а събранието уж щяло да е от 2... Не знам, май ще си учим вече...
http://rioburgas.org/
Да срокът ни е свършил.Поне ние утре ще сме с програмата за втория срок.
И това го прочетох в рио-то + още 5-6 новинарска сайта. :-D
fenche22
02-02-2011, 12:41
Хасково, Димитровград и Симеоновград са във ваканция до началото на другата седмица :)
А Добричка област учим нон-стоп... Адски шибана работа. Варна са пуснати без да имат 30% болни, а ние тук сме около 20%, но ваканция няма и тва е...
Все пак честито на всички, които са във ваканция/еми направо за поздрав си е 8-) /.
Спокойно и ние не сме имали ваканция-няма и да имаме :-D
НЕ СТЕ САМИ!! :lol: :lol:
Да им е честито на онези в Хасково, Димитровград и Симеоновград!
Concussion
02-02-2011, 13:50
А да попитам в понеделник ще се събират ли пак да решават пак дали да има грипна ваканция във всеки град?
SmilezZz
02-02-2011, 14:05
"На 7 февруари щабът за борба с острите респираторни заболявания ще се събере отново в 11.30 часа, за да обсъди бройката на грипно болните през тази седмица. Ако няма намаляване на пациентите, епидемията, респективно ваканцията, ще бъде удължена с още една седмица."
- Може пък да сме късметлии и да получим още една седмица в бонус..
За Русенците става въпрос..
mecheeeee
02-02-2011, 14:29
За последно на училище бях на 21 Януари :D и сега чак на 7 :grin:
Аз забравих вече къде се намира училището ми :-D
PS Честито на Силистра :) http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=662364
fenche22
02-02-2011, 15:27
За последно на училище бях на 21 Януари :D и сега чак на 7 :grin:
Аз забравих вече къде се намира училището ми :-D
PS Честито на Силистра :) http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=662364
Абе не че нещо, ама кои градове останаха още да не са карали ваканция освен Сливен, Разград и Добрич?? :( Май няма други... :(
mecheeeee
02-02-2011, 15:31
Ммм немога да ти отговоря , аз съм от Русе :)
fenche22
02-02-2011, 15:34
Ммм немога да ти отговоря , аз съм от Русе :)
Аз питам и по-принцип, но благодаря все пак. :)
От днес грипната епидемия е прекратена в областите София-град и Плевен, обявиха здравните власти.
От утре се очаква критичната ситуация да бъде отменена още в Благоевград и Кюстендил.
Очаква се от утре грипна епидемия да се обяви в област Смолян.
Регионите, засегнати от вирусната вълна в момента, са 20.
Според здравните експерти епидемични стойности все още не са достигнати в Добрич, Силистра, Разград.
Източник: Nova tv
Към 4-5 области са останали незасегнати май.
В Сливен сме от тези късметлии. :D Много сме здрави ей.
fenche22
02-02-2011, 16:27
От днес грипната епидемия е прекратена в областите София-град и Плевен, обявиха здравните власти.
От утре се очаква критичната ситуация да бъде отменена още в Благоевград и Кюстендил.
Очаква се от утре грипна епидемия да се обяви в област Смолян.
Регионите, засегнати от вирусната вълна в момента, са 20.
Според здравните експерти епидемични стойности все още не са достигнати в Добрич, Силистра, Разград.
Източник: Nova tv
Към 4-5 области са останали незасегнати май.
В Сливен сме от тези късметлии. :D Много сме здрави ей.
Ама много големи, няма що.. :lol: :lol: :lol: :lol:
И аз до вчера бях отчаян за Димитровград но уви пуснаха ни :grin: на 10 000 бяхме 304 болни :grin:
jujifinka
02-02-2011, 17:44
За Стара Загора -
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=662502
може да бъде удължена грипната :D
Remixa92
02-02-2011, 18:09
Някой да знае дали в Пловдив ще я удължават след 7-ми?
vagarious
02-02-2011, 19:07
Еееееее вие паа .. сега сме 2 февр., а питате за след 7ми .. :-o
didenceeto
02-02-2011, 19:32
...........
fenche22
02-02-2011, 20:33
Аз за нас съвсем се отчаях.. :( :( Явно че нищо няма да ни дадат!..
iliyanst
02-02-2011, 20:50
И аз се отчаях вече... Едва ли ще ни пуснат. Тая година решиха да се правят на интересни и почнаха да делят България на области и стана много кофти. Предишни години си спомням, че ни пускаха всички в национална и всичко беше ОК, а пък сега се правят на интересни.
никакви надежди няма :( :( :( :smt073
При 170 болни на 10 000 каква ваканция искате? Трябва да са поне 300, за да има условия за грипна. А за да се обяви национална положението трябва да е доста сериозно. Една седмица повече сме учили, не е толкова фатално. ;)
fenche22
02-03-2011, 12:43
При 170 болни на 10 000 каква ваканция искате? Трябва да са поне 300, за да има условия за грипна. А за да се обяви национална положението трябва да е доста сериозно. Една седмица повече сме учили, не е толкова фатално. ;)
Абе не баш така. Що тряя да се разболеем че да имаме ваканция? Тва е ебати и тъпата логика на министрите ве... А и откъде знаете че сме само 170 на 10 000.. аз днеска дойдох на даскало за първи път от пет дни насам и се оказа че ги няма около 8-9 човека! Плюс това. в по-малките класове от 26 човека в клас влизат 11 - повече от 50% ги няма. Кво се праят на интересни и аз не знам. Бисерка като наша бивша директорка барям може да направи нещо ама не та не брат.... е приятно даскало на всички! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Foreverbg
02-03-2011, 13:28
Абе не баш така. Що тряя да се разболеем че да имаме ваканция? Тва е ебати и тъпата логика на министрите ве... А и откъде знаете че сме само 170 на 10 000.. аз днеска дойдох на даскало за първи път от пет дни насам и се оказа че ги няма около 8-9 човека! Плюс това. в по-малките класове от 26 човека в клас влизат 11 - повече от 50% ги няма. Кво се праят на интересни и аз не знам. Бисерка като наша бивша директорка барям може да направи нещо ама не та не брат.... е приятно даскало на всички! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Толкова като не ти се ходи на даскало отиваш при личния и си вземаш бележка за цяла седмица и готово. Къв ти е проблема?
fenche22
02-03-2011, 16:54
Толкова като не ти се ходи на даскало отиваш при личния и си вземаш бележка за цяла седмица и готово. Къв ти е проблема?
На кой нормален ученик му се ходи на даскало?? :lol: :lol: Да и аз искам ваканция толкова ли е неочаквано?? :lol: :lol: :lol: :lol: Близо сме тука до ваканцията, но не се знае още. И все пак не виждам и аз къв е проблема (в случая твоя) :shock: :lol: :lol:
iliyanst
02-03-2011, 17:40
Ок. Аз мога да си взема бележка ама ела да видиш нашия класен какъв е. Иска родител да се обади иначе не извинява отсъствията.
Chemical
02-03-2011, 18:58
В Русе някой знае ли дали има вероятност да я удължат на 7ми?
Една седмица отсъствах, сега една ваканция
и честно казано ми се ходи вече на училище,
преди да съм забравила как се държи химикал. :lol:
DesireToFire
02-03-2011, 19:01
В Русе някой знае ли дали има вероятност да я удължат на 7ми?
Една седмица отсъствах, сега една ваканция
и честно казано ми се ходи вече на училище,
преди да съм забравила как се държи химикал. :lol: Уж казаха, че ще я удължават, но има време :Д
Concussion
02-03-2011, 19:19
А за Стара Загора някой знае ли? Честно казано и на мен въобщее не ми се ходи, ако от мен зависеше цяла България щеше да е в грипна до края на годината - БЕЗ ОТУЧВАНЕ! :D
fenche22
02-03-2011, 20:51
Ок. Аз мога да си взема бележка ама ела да видиш нашия класен какъв е. Иска родител да се обади иначе не извинява отсъствията.
Днес зам. директора имаше час със нас и ни каза, че от тази сутрин вече има заповед отново да почват да ни броят. Което може би значи, че качим ли болните с още 4% ще имаме ваканция (в момента сме 21%). 8)
Relentless
02-03-2011, 21:08
Днес зам. директора имаше час със нас и ни каза, че от тази сутрин вече има заповед отново да почват да ни броят. Което може би значи, че качим ли болните с още 4% ще имаме ваканция (в момента сме 21%). 8)
Хаха..той грипа ще мине кога ще ви пускат във ваканция :D
fenche22
02-03-2011, 21:24
Хаха..той грипа ще мине кога ще ви пускат във ваканция :D
Нямаш си и идея.... колко си прав! :razz: :razz: :razz:
Дааа .. те се сетиха кога да ни броят. :o
Concussion
02-04-2011, 15:58
Ее, нали искахте ваканция? Пак сте недоволни... Ако наистина имате толкова болни, ще ви пуснат...
fenche22
02-04-2011, 16:00
Ее, нали искахте ваканция? Пак сте недоволни... Ако наистина имате толкова болни, ще ви пуснат...
Как няма да сме недоволни ве, от другата седмица край на грипните!
Имаме болни и пак няма да ни пуснат, днеска са били 23% и пак нищо
нямя да стане, пълна ШИТНЯ!!! :? :?
Да бе и на нас ни казаха, че от днес почват да ни броят... :( нямам думи ... :-x :( чак госпожите ни се възмощават :lol: :lol: :razz:
fenche22
02-04-2011, 17:28
Да бе и на нас ни казаха, че от днес почват да ни броят... :( нямам думи ... :-x :( чак госпожите ни се възмощават :lol: :lol: :razz:
Аз имам чувството, че нарочно не искат да ни дадат. Ако до сега ни брояха щяхме да вземем ваканция. Сега обаче щом и вас ви броят може и да учулим 25%, днес примерно бяха 23%, още 2 - езиковата ще даде 1% някъде пък и с помощта на 5-то и 3-то може би ... все трябва да стане! 8)
Concussion
02-04-2011, 18:00
Кой ти каза, че от другата седмица слагат грай на грипната епидемия?! :? Някъде едва сега започва, а и казват, че се разпространява от запад на изток грипа. От самото начало казваш как няма да ви пуснат, че това е абсолютна глупост и нищо няма да стане, е, какво очакваш? :-o Не, че начина на мислене е особено значим в случая, но с такава нагласа НИКОГА нищо хубаво недей да очакваш.
fenche22
02-04-2011, 19:09
Е, споко, не винаги мисля по този начин :lol: :lol: Просто тук в града ни дори СПРЯХА да ни броят докато другите ги пускаха във ваканция, така как да очаквам че ще ни пуснат, та те дори не знаят дали ги има тия 25% отсъстващи ... :? :?
Иначе днес по физика г-жата ни каза че от другата седмица спират да дават ваканции - колко е вярно не мога да кажа вече. :o
BlackEyedPeas
02-04-2011, 19:18
Някъде казаха, че грипа вече започнал да отшумява. Някой знае ли нещо за другата седмица?
smiirnoff
02-04-2011, 19:35
Ае, не ви ли стигна тая ваканция бе, баси колко сте нагли половината о.О Дадоха почти на всички ваканция, а тия къде са имали - искат още :razz:
Напрао що не спрете да ходите на училище о.О То пък баси, толкова ли ви е неприятно там - приятели нямате ли си там, кво ?
Са ревете за ваканциите, а после ше станете некви прости пръчки .. пф :Д :lol: :lol: :lol:
fenche22
02-04-2011, 19:39
Ае, не ви ли стигна тая ваканция бе, баси колко сте нагли половината о.О Дадоха почти на всички ваканция, а тия къде са имали - искат още :razz:
Напрао що не спрете да ходите на училище о.О То пък баси, толкова ли ви е неприятно там - приятели нямате ли си там, кво ?
Са ревете за ваканциите, а после ше станете некви прости пръчки .. пф :Д :lol: :lol: :lol:
Ние искаме точно щото само Сливен, Разград и Добрич са били без ваканция. Не ламтим за още, просто няма да откажем и ние 5 дни както всички други области в страната (не че някой нямат по 10 дни) 8)
BlackEyedPeas
02-04-2011, 19:42
smiirnoff, извинявай много, но знаеш ли, че състоянието ми се влоши повече? Питам, за да мога да си направя сметка! Не съм искала да обидя никого!
BlackEyedPeas
02-04-2011, 19:43
А и на мен ваканцията ми е вече предостатъчна, защото не съм ходила от 2-3 седмици!
smiirnoff
02-04-2011, 19:48
Отивате на лекар и се лекувате, няма нищо сложно в т'ва. И аз бях болна и 2 седмици не ходих на даскало + 1 седмица и от ваканцията... Ама е супер зле хора, които са имали ваканция вече да мрънкат за още о.О
То на 'секи нормален човек би му омръзнало.. За тия области знам, че не са имали ваканция, те могат да мрънкат :lol: , ама да квичат другите, дето са имали ваканция, тва е супер наглото просто.
fenche22
02-04-2011, 21:11
Отивате на лекар и се лекувате, няма нищо сложно в т'ва. И аз бях болна и 2 седмици не ходих на даскало + 1 седмица и от ваканцията... Ама е супер зле хора, които са имали ваканция вече да мрънкат за още о.О
То на 'секи нормален човек би му омръзнало.. За тия области знам, че не са имали ваканция, те могат да мрънкат :lol: , ама да квичат другите, дето са имали ваканция, тва е супер наглото просто.
Да нали и аз затова говорих в началото, обаче не се съгласиха с мен :lol: :lol: Ще видим какво ще стане, все пак се надявам другите без ваканция и Сливен да вземем поне едни 3-4 дни :lol: :lol:
Concussion
02-05-2011, 08:01
Не са само тези градове - има още, от братовчедка ми в Елхово знам, че не са имали и ден ваканция. Както казах, грипа се разпространява от запад на изток, на всякъде по различно време започва и свършва, така че може да ви пуснат, нали са почнали да ви броят!
anonimchetou
02-05-2011, 09:54
Не ви ли омръзна да се занимвате с тази ваканция?
Concussion
02-05-2011, 10:33
А ти защо изобщо се обаждаш, като нямаш какво да кажеш? Или важното е да си почешеш езика само?
anonimchetou
02-05-2011, 10:40
А ти защо не спреш да ми държиш сметка защо се обаждам или не ?
За мен е безмислено да се обсъжда още тази тема. Каквото беше -беше. Супер много я проточихте , ако искате до лятото пишете за грипната ваканция.
И ти ли си от тези , които като видят мнение различно или несъвпадащо с тяхното, веднага нападат по най-просташкия начин?
Concussion
02-05-2011, 10:59
Много мразя когато някой ни в клин - ни в ръкав се обади без да има к'во да каже. Като не ти харесва темата и не ти е интересно тук - просто недей да четеш и пишеш, има още хиляда актуални теми във форума - пиши там!
fenche22
02-05-2011, 11:28
Не ви ли омръзна да се занимвате с тази ваканция?
Не! 8)
Chemical
02-05-2011, 12:07
сега като сме ваканция и епидемия
нали намалиха посещения в лекарските кабинети,
как знаят колко са болни,
за да я удължават? :?
(горе-долу за всички градове се отнася..)
anonimchetou
02-05-2011, 12:43
Много мразя когато някой ни в клин - ни в ръкав се обади без да има к'во да каже. Като не ти харесва темата и не ти е интересно тук - просто недей да четеш и пишеш, има още хиляда актуални теми във форума - пиши там!
Айде само да не ми се караш. Ще пиша където пожелая!! Приключвам по темата. ; )
ludiqtzubar96
02-05-2011, 13:29
Абе аз се надявам в Русе да ни я удължат следващата седмица,защото на Стара Загора я удължиха с 4 дена.
Concussion
02-05-2011, 13:41
Абе аз се надявам в Русе да ни я удължат следващата седмица,защото на Стара Загора я удължиха с 4 дена.
Кога са ни я удължили с 4 дена? Сега тази седмица имахме ваканция за първи път, нищо не са ни удължавали. :-o И аз се надявам да ни я удължът.
BlackEyedPeas
02-05-2011, 13:53
Кога са ни я удължили с 4 дена? Сега тази седмица имахме ваканция за първи път, нищо не са ни удължавали. :-o И аз се надявам да ни я удължът.
За първи път чувам тако'а нещо :-o :-o
NAPAST94
02-05-2011, 16:13
Аз друго се чудя. За Хасковска област ще се събират да решават в понеделник, дали да я удължават. Е някой може ли да ми каже, как ще разберат дали болните са намалели или са се увеличили, при положение, че в понеделник няма да сме на училище?
Concussion
02-05-2011, 16:18
Защо няма да сте на училище? :-o Някой знае ли Старозагорска област дали сме на училище в понеделник и дали ще се решава за удължаване на грипната?
gabri3lla
02-05-2011, 16:23
Защо няма да сте на училище? :-o Някой знае ли Старозагорска област дали сме на училище в понеделник и дали ще се решава за удължаване на грипната?
А в Русе в понеделник почиваме ли? 8-)
ludiqtzubar96
02-05-2011, 16:27
Извинявам се на старо загорци,в Интернет четох,че са ви удължили ваканцията.Иначе в Русе сме във ваканция до 7ми включително,а на 8ми сме на даскало.Обаче доколкото знам,Ст.З. са във ваканция до 6ти.Следователно вие сте понеделник на даскало.
ludiqtzubar96
02-05-2011, 16:27
Да.
Да.
Чувам, че щяла да се удължи май с една седмица ваканцията..Утре щяло да се разбере..Затова русенците..стискайте палци ! 8) 8-)
Извинявам се на старо загорци,в Интернет четох,че са ви удължили ваканцията.Обаче доколкото знам,Ст.З. са във ваканция до 6ти.Следователно вие сте понеделник на даскало.
Последно???
BlackEyedPeas
02-05-2011, 18:45
Извинявам се на старо загорци,в Интернет четох,че са ви удължили ваканцията.Обаче доколкото знам,Ст.З. са във ваканция до 6ти.Следователно вие сте понеделник на даскало.
Последно???
Това изречение и мене нещо ме пообърка :-o
Ама ако си мисля това, което е ....
http://files.sharenator.com/FUUUU_RE_FFFFFUUUU_Pizza-s508x387-44250.jpg
Concussion
02-05-2011, 18:49
Не, бе, момчето е прочело в статиите за ваканциите, че ваканцията в Стара Загора е удължена (а тя не беше удължена, а започната). Иначе някой знае ли нещо за тази седмица? Пфф, много гадно така, броят на болните не се е променил и още си имаме епидемия, да ни удължат ваканцията с още поне един-два дена!
NAPAST94
02-05-2011, 19:06
Адски некоординирани действия с тия ваканции. До последно никаква информация за нищо няма, пълна простотия...
Хасково, Дград и Симиеоновград са до Понеделник включително. В понеделник на обяд ще има събрание, ама как ще решат какво да правят, при положение че няма да имат никаква информация за болните. Нали трябва да идем на училище, за да се види аджеба, колко са болните? Въобще не ми е ясно какво ще решават в понеделник, ама силно се надявам да има някакво удължаване. Все пак ако не смятаме почивните дни, грипната ни ваканция беше 3 дни...
Concussion
02-05-2011, 19:11
Адски некоординирани действия с тия ваканции. До последно никаква информация за нищо няма, пълна простотия...
Хасково, Дград и Симиеоновград са до Понеделник включително. В понеделник на обяд ще има събрание, ама как ще решат какво да правят, при положение че няма да имат никаква информация за болните. Нали трябва да идем на училище, за да се види аджеба, колко са болните? Въобще не ми е ясно какво ще решават в понеделник, ама силно се надявам да има някакво удължаване. Все пак ако не смятаме почивните дни, грипната ни ваканция беше 3 дни...
За всички градове или само за тези три града?
fenche22
02-05-2011, 19:13
За всички градове или само за тези три града?
В поста, се разбира че се има предвид само тези 3 града. Иначе на СТЗ дано ви я увеличат.
jujifinka
02-05-2011, 19:53
и аз това се чудя ;д една приятелка ми каза че се удължава до сряда (09.02.11) за Стара Загора .. но едва ли е вярно :D
и аз това се чудя ;д една приятелка ми каза че се удължава до сряда (09.02.11) за Стара Загора .. но едва ли е вярно :D
Ама баща или майка й лекар/ка ли е?
jujifinka
02-05-2011, 20:34
Ама баща или майка й лекар/ка ли е?
оо незнам ;d когато се впише в скайп ще я питам : )
NAPAST94
02-05-2011, 21:37
Ако имате вътрешна информация, моля, не я пазете само за себе си :D
FuckedUp
02-06-2011, 00:14
Изписали сте 55 страници ?! Вие НЕ СТЕ ХОРА!
Concussion
02-06-2011, 06:56
Ако имате вътрешна информация, моля, не я пазете само за себе си :D
Да, моля. :D
В Пловдив утре сме на училище :-k. Депресията пак ме наляга.
mlakniwe2
02-06-2011, 07:07
Във Варна също :-o
vampireee
02-06-2011, 11:10
ЗА РУСЕ 99,9 % имам информация, че ще я удължат + това ми казаха, че са казали по русенския канал север ли беше там кво :Д
DesireToFire
02-06-2011, 11:28
ЗА РУСЕ 99,9 % имам информация, че ще я удължат + това ми казаха, че са казали по русенския канал север ли беше там кво :Д И на една приятелка леля й (която е учителка) и казала че е почти 100% сигурно, че ше я удължават.
Remixa92
02-06-2011, 11:33
Еми кво да прайм.Тва е .Някой чул ли е нещо за удължаване, което ме съмнява? :-P
ludiqtzubar96
02-06-2011, 11:44
ЗА РУСЕ 99,9 % имам информация, че ще я удължат + това ми казаха, че са казали по русенския канал север ли беше там кво :Д И на една приятелка леля й (която е учителка) и казала че е почти 100% сигурно, че ше я удължават.
Аз имам противоречиви данни-бащата на мой приятел е журналист във вестник "Труд"(ако искате купете един и вижте Николай Каламов) и той каза,че в Русе няма да я удължават.Обаче личната ми лекарка ми каза,че има голям шанс да я удължат. :?
vampireee
02-06-2011, 11:48
моя роднина работи в земеделския колеж и са й казали, че ще сме ваканция 100 % .. дано е така
fenche22
02-06-2011, 12:05
Еми кво да прайм.Тва е .Някой чул ли е нещо за удължаване, което ме съмнява? :-P
Еееееее стига де, не ставате ли нагли вече?? :shock:
Колко пъти искате да ви я удължават в Пловдив? :shock: :shock: :booooomb:
НЯМАМ ДУМИ!! :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :shock:
Concussion
02-06-2011, 12:19
За Стара Загора някой чул ли е нещо? И тук има много болни, защо само на Русе ще удължават ваканцията? :(
ludiqtzubar96
02-06-2011, 12:29
За Стара Загора някой чул ли е нещо? И тук има много болни, защо само на Русе ще удължават ваканцията? :(
Чакай да се уверя,че в Русе ще почиваме и тогава ще ти съчувствам 8-) .
lachoruse
02-06-2011, 12:30
На нас(в Русе) не се знае дали ще ни я удължат...Утре се събират да решават...
DesireToFire
02-06-2011, 12:37
Ех че много русенци се събрахме о.О Както и да е доста е вероятно да почиваме още седмица. Сега остава само да чакаме;Д
BlackEyedPeas
02-06-2011, 12:39
Аз само искам да разбера - Утре в СТЗ ще се почива ли или не? За да знам ся да сядам ли да си уча по математика, че тази ужасна математика е в главата ми от 2 седмици и не ме оставя намира :o
ludiqtzubar96
02-06-2011, 12:42
Аз само искам да разбера - Утре в СТЗ ще се почива ли или не? За да знам ся да сядам ли да си уча по математика, че тази ужасна математика е в главата ми от 2 седмици и не ме оставя намира :o
Абе ще трябва да седнеш по математика,защото от данните в нета разбирам,че вие в СТЗ сте до 6 и утре сте на даскало.
Ето една статия да видиш: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=660324 .
Chemical
02-06-2011, 12:48
вие пък какво удължаване искате,
някои хора и ден не са видели. :?
иначе аз съм от Русе и малко ми се иска вече да съм на училище. 8-)
mArMaLaDkA
02-06-2011, 12:48
За да се спре с "утре на училище ли сме в еди-кой-си град":
http://www.minedu.government.bg/news-home/2009/11-02-04_grip.pdf
ludiqtzubar96
02-06-2011, 12:49
иначе аз съм от Русе и малко ми се иска вече да съм на училище. 8-)
Пепел ти на езика! :D :razz:
vampireee
02-06-2011, 12:54
За да се спре с "утре на училище ли сме в еди-кой-си град":
http://www.minedu.government.bg/news-home/2009/11-02-04_grip.pdf
нененене това е от 4 днеска сме 6 ,, надеждата умира последна !! пък и вярвам на източниците си, че ще я удължат ! :smt003
BlackEyedPeas
02-06-2011, 12:57
Не, бе, на мен ми е все едно дали ще я одължат, а и мисля, че на старозагорците ни беше предостатъчна, просто искам да знам утре ще се учи или не, за да знам ся к'во да правя. Най-тъпото от цялата работа е, че не си знам новата програма и утре не знам какви предмети имаме :D
mArMaLaDkA
02-06-2011, 12:58
Линкът беше за потребители като BlackEyedPeas, които се чудят дали утре са на училище, или не са.
BlackEyedPeas
02-06-2011, 13:02
Аз не натяквам за повече ваканция, а исках само да знам утре дали ще се ходи. Защото, както знаете, някои градове утре няма да ходят, а за Стара Загора нямаше никаква информация. Благодаря за линка (:
BlackEyedPeas
02-06-2011, 13:09
Ей ся ми казаха програмата, общо взето единствения гаден предмет за утре е математика. Една хубава новина да има. 8-)
Някой да ти е искал мнението? 8-)
fenche22
02-06-2011, 15:26
За кво трябва да ми го искаш, че да го напиша при положение че тва е форум? Желязна логика вадите. :razz: :razz:
А иначе ти за какво се заяждаш? Или и ти да си почешиш езика :lol: :lol: Пфффф и да ви я удължат, през носа ще ви излезе :lol: :lol: :lol: :lol:
BlackEyedPeas
02-06-2011, 15:36
Най-сетне си научих, ся остава само някой да ми каже, че утре не сме и направоооо :-x :-x :-x :lol:
ludiqtzubar96
02-06-2011, 15:38
Най-сетне си научих, ся остава само някой да ми каже, че утре не сме и направоооо :-x :-x :-x :lol:
Ей това ще бъде Epic Fail. :razz:
jujifinka
02-06-2011, 15:54
аз имам да си уча токова много по математика че направо не ми се мисли :D според мен утре на СТЗ няма да ни я удължват ии затова почвам да се захващам да уча :D
BlackEyedPeas
02-06-2011, 16:26
Ей това ще бъде Epic Fail. :razz:
Малее, т'ва ако наистина стане...
http://files.sharenator.com/FUUUU_RE_FFFFFUUUU_Pizza-s508x387-44250.jpg
8-) 8-)
Хубаво че ме има да ти дам програмата ... то и аз я нямах :D :D :D че утре не та виждам по матем. к'во щеше да правиш ... :razz: :razz:
За кво трябва да ми го искаш, че да го напиша при положение че тва е форум? Желязна логика вадите. :razz: :razz:
А иначе ти за какво се заяждаш? Или и ти да си почешиш езика :lol: :lol: Пфффф и да ви я удължат, през носа ще ви излезе :lol: :lol: :lol: :lol:
Верно :D . А и да ни излезе през носа, после ще му мисля. 8-) . Просто мисълта, че утре се връщам в този кошмар ме убива :o .
fenche22
02-06-2011, 17:01
Верно :D . А и да ни излезе през носа, после ще му мисля. 8-) . Просто мисълта, че утре се връщам в този кошмар ме убива :o .
Разбирам, но нищо не може да се направи. Нещата просто не зависят от нас. Успех иначе. 8)[/quote]
Deathrun
02-06-2011, 20:27
Някакви новини за Разград? :?
LuD_i_SaVaRsHeN
02-06-2011, 23:11
Няма да видим ваканция :(
BlackEyedPeas
02-07-2011, 04:12
Ей ся отивам на даскало, само да имат късмета да ме върнат . . .
http://seattle.theoffside.com/files/2010/11/fuuuuu.png
Sisito941
02-07-2011, 06:43
Няма да видим ваканция :(
Ваканция няма да видим.и аз така мисля.. :o
ludiqtzubar96
02-07-2011, 06:48
Днеска решават за Русе- :smt103 .А дано ни пуснат още една седмица,че още не се чувствам готов да отида на даскало. 8-)
Днеска решават за Русе- :smt103 .А дано ни пуснат още една седмица,че още не се чувствам готов да отида на даскало. 8-) Знаеш ли каква е заболеваемостта в Русе?
SmilezZz
02-07-2011, 07:03
Днеска решават за Русе- :smt103 .А дано ни пуснат още една седмица,че още не се чувствам готов да отида на даскало. 8-)Дано..Цяла нощ бях болна и нямам абсолютно никакви сили да търпя класа си..И всичко останало.. :?
Аз имам противоречиви данни-бащата на мой приятел е журналист във вестник "Труд"(ако искате купете един и вижте Николай Каламов) и той каза,че в Русе няма да я удължават.Обаче личната ми лекарка ми каза,че има голям шанс да я удължат. :?
Майка ми е в медицинския бранш и ми каза че ще я удължат но ми каза за да не се радвам още щот не се знае какво ще решат...
SmilezZz
02-07-2011, 07:08
Днес в 11.30 щабът за борба с острите респираторни заболявания ще се събере ,за да обсъди бройката на грипно болните през тази седмица. Ако няма намаляване на пациентите, епидемията, респективно ваканцията, ще бъде удължена с още една седмица...
Дано да получим още една седмица..
Sisito941
02-07-2011, 07:18
Между другото разградчани вижте това:
Грипът с предепидемични нива (http://www.ekip7.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=6998&Itemid=1) :-o
Chemical
02-07-2011, 08:21
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=664438
вижте последния коментар..
(: - 07.02.2011 г. 11:14:34
Грипна ваканция бе обявена за училищата тя започва
утре и ще продължи до 11 февруари включително. Пловдив Разград Русе Сандански...
това пък откъде се знае..
след 8мин ще почне заседанието..
Днес в 11.30 щабът за борба с острите респираторни заболявания ще се събере ,за да обсъди бройката на грипно болните през тази седмица. Ако няма намаляване на пациентите, епидемията, респективно ваканцията, ще бъде удължена с още една седмица...
Дано да получим още една седмица.. Дал Господ ваканция!!!!
П.С:на 1 фр майка му работи в щаба,като кажат решението ще го постна
SmilezZz
02-07-2011, 08:49
Нямам търпение да обявят вече още една седмица ваканция..Но естествено не се знае дали ще стане..Ама се надявам да стане..
ludiqtzubar96
02-07-2011, 09:04
Нямам търпение да обявят вече още една седмица ваканция..Но естествено не се знае дали ще стане..Ама се надявам да стане..
А дано,сега гледам новините,обаче дават само за Белнейски и за онази учителка,която ограби банката.
Chemical
02-07-2011, 09:11
Отменя се,
утре сме на училище. :?
за една седмица пък как спаднахме от над 300.
http://www.rusenews.eu/news/33641/
DesireToFire
02-07-2011, 09:13
Отменя се,
утре сме на училише. :?
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Fuck, fuck, fuck, fuck, fuck!!!
Отменя се,
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Fuck, fuck, fuck, fuck, fuck!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Chemical
02-07-2011, 09:14
Отменя се,
не ми пука,
аз ще чакам дарикнюз да го потвърдят.
тея не им вярвам. 8-)
ludiqtzubar96
02-07-2011, 09:16
Отменя се,
утре сме на училище. :?
за една седмица пък как спаднахме от над 300.
Нен не нен нен нен !!! :cry: :cry: :cry: Не ми се ходи.О трябва да пиша домашно.Направо ще.......
Отменя се,
не ми пука,
тея не им вярвам. 8-) :D :D :D
vampireee
02-07-2011, 09:27
:-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
DesireToFire
02-07-2011, 09:34
Отменя се,
не ми пука,
тея не им вярвам. 8-) :D :D :D
И аз така :lol: Само седя и натискам рефреш бутона на страницата за Русе :Д
ludiqtzubar96
02-07-2011, 09:34
Много ми е интересно защо само този сайт е публикувал тази информация-по другите сайтове няма такава информация,а и по новините не са го казали.Май някой си измисля,за да има повече посещения в сайта. :?
DesireToFire
02-07-2011, 09:36
Именно. От един летен курс ходихме в редакцията на Дарик и ни обясняваха как като научат нещо първо се побликува веднага на сайта и после го пускат по радиото. Половин час мина от това в русе инфо, нямам как да не са разбрали.
vampireee
02-07-2011, 09:43
има ли вероятност от rusenews да са излъгали :shock:
DesireToFire
02-07-2011, 09:45
Ами никъде другаде няма нищо, което си е повече от съмнително..
ludiqtzubar96
02-07-2011, 09:49
има ли вероятност от rusenews да са излъгали :shock:
Дай боже! :(
Chemical
02-07-2011, 09:51
дарик са си най-добрите.
нищо чудно тея само да привличат внимание.
вече колко коментара насъбраха за 36мин. :x
щом дори и новините нищо не казаха..
нищо не ни пречи 20мин да натискаме рефреш на страницата на дарик. :D
sweet_bunny
02-07-2011, 09:52
Майката на моя добра приятелка е била на заседанието за решаването дали да продължи грипната ваканция и малко след 12 приятелката ми ме уведоми,че ваканцията няма да продължава,така че сме на училище от утре. :( Но все пак някой да не вземе да разчита само на това,което аз имам като информация-предполагам,че съвсем скоро ще кажат и по другите сайтове,радиото или новините решението.
vampireee
02-07-2011, 09:53
говорих с класната на училище сме :( :-#
ludiqtzubar96
02-07-2011, 10:01
Реших да вляза в сайта на миналото ми даскало-вижте какво намерих: http://www.sou-botev.com/ .Няма да има ваканция!! :cry: .
Също сега слушам хоризонт и ако там кажат,просто везните много ще натежат към това,че сме на училище!! :( :smt097
gabri3lla
02-07-2011, 10:30
Хайде, Русе, утре сме на училище 8-) 8-)
lachoruse
02-07-2011, 10:34
Да,утре сме на училище,но в понеделник пак се събират и ако пак стигнем 300 пак ще ни пуснат...Голямо шоу :D :D :D (Само ще помоля ако някой не е ходил на лекар и е болен да отиде и да си вземе бележка :) )
ludiqtzubar96
02-07-2011, 10:37
Да,утре сме на училище,но в понеделник пак се събират и ако пак стигнем 300 пак ще ни пуснат...Голямо шоу :D :D :D (Само ще помоля ако някой не е ходил на лекар и е болен да отиде и да си вземе бележка :) )
Ей това ще бъде най-голямата простотия правена някога отстрана на РИОКОЗ.
Просто това ще бъде EPIC FAIL
ludiqtzubar96
02-07-2011, 10:50
Е има само 2 добри новини-ваканцията няма да се отучва и втората-тази седмица ще бъде само 4 учебни дни. 8-) Обаче гадното е,че утре имам най-гадната програма.
vampireee
02-07-2011, 10:53
еее кофти се получи, но времето навънка е прекрасно излезте и се насладете на последния ден от грипната :-)
ludiqtzubar96
02-07-2011, 11:50
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=664772 .Това е.
finita la commedia :D =
вие сте касметлии поне карахте 2 седмици а ние само 1 :( :( :( :( :( :(
Deathrun
02-07-2011, 12:02
Между другото разградчани вижте това:
Грипът с предепидемични нива
Дано да ни пуснат, че ние тук и ден не видяхме :(
ludiqtzubar96
02-07-2011, 12:55
Не и ние карахме 1.Май само Пловдив са карали 2.
Не и ние карахме 1.Май само Пловдив са карали 2.
не и Варна и София и в много други градове караха по 2 седмици (освен ако не си от Русе там карахме само 1)
didenceeto
02-07-2011, 14:41
......
kukuchev711
02-07-2011, 15:33
Боже…… Погледнете се, за бога. Изписали сте 60 страници и общо взето, всички коментари са:
„Искаме ваканция, искаме ваканция.“
Какво сте седнали тук на седянка и всички мрънкате, че искат ваканция. Да, всички искат ваканция, но ходете се оплаквайте на по-висшите лица в наш’та хубава страна.
Ходете на училище, това са ни най-хубавите години, повярвайте ми. Знам, не всичко е хубаво в училището, но не може всичко в този живот да е перфектно, или пък да си правиш каквото си поискаш.
Мисля, че тази тема е НАПЪЛНО изчерпана.
:)
Concussion
02-07-2011, 16:29
Пфф, от Русе пък к'во сте ревнали?! И ние от Стара Загора нямаме повече ваканция, ама не е дошъл края на света, нали?! Да не сте вие точно най-важните... :? Днес всички бяха на училище, ама никой не е умрял... К'во да кажат тези, които изобщо не са имали ваканция, например от Сливен, Разград, Елхово...
Боже…… Погледнете се, за бога. Изписали сте 60 страници и общо взето, всички коментари са:
Какво сте седнали тук на седянка и всички мрънкате, че искат ваканция. Да, всички искат ваканция, но ходете се оплаквайте на по-висшите лица в наш’та хубава страна.
Ходете на училище, това са ни най-хубавите години, повярвайте ми. Знам, не всичко е хубаво в училището, но не може всичко в този живот да е перфектно, или пък да си правиш каквото си поискаш.
На бас, че си минал 12ти клас. 8-)
kukuchev711
02-07-2011, 16:39
В седми клас съм. Просто гледам на нещата като голям човек. Няма как да ревем за някаква ваканция. Учене му е майката. Макар че в наш’та страна малко трудно може да се реализира човек, дори и да има качества.
BlackEyedPeas
02-07-2011, 19:59
В седми клас съм. Просто гледам на нещата като голям човек. Няма как да ревем за някаква ваканция. Учене му е майката. Макар че в наш’та страна малко трудно може да се реализира човек, дори и да има качества.
Ся говориш така, 'щот си мислиш, че това ти е най-важната година и не трябва да отсъстваме.
BlackEyedPeas
02-07-2011, 20:01
Мисля, че темата е вече за Ключ.
webmast3rche
02-07-2011, 23:28
fenche22
02-08-2011, 08:06
Определено... КРАЙ на грипната ваканция! :)
NAPAST94
02-08-2011, 10:44
Не губете надежда бе 8-)
LuD_i_SaVaRsHeN
02-08-2011, 11:24
Не губете надежда бе 8-)
+++++++ 8-)
NAPAST94
02-08-2011, 19:33
Засрамете се, явно наистина сте предали Богу дух и сте изгубили всякаква надежда :(
В такъв случай, не заслужаваме ваканция 8-)
Fiction7577
02-08-2011, 20:42
Засрамете се, явно наистина сте предали Богу дух и сте изгубили всякаква надежда :(
Каква ваканция, като всичко приключи! :lol: :lol:
Разберете го, няма да ни дадат почивни дни на нас. Ние в областите Сливен, Добрич и още 1-2 града оставаме ощетени.
Кофти, но факт.
NAPAST94
02-08-2011, 20:48
Разберете го, няма да ни дадат почивни дни на нас. Ние в областите Сливен, Добрич и още 1-2 града оставаме ощетени.
Кофти, но факт.
Абе няма отказване бе. Докато не дойде Март месец, аз ще се надявам всеки ден :lol:
Fiction7577
02-08-2011, 21:09
Кофти, но факт.
Абе няма отказване бе. Докато не дойде Март месец, аз ще се надявам всеки ден :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Sisito941
02-09-2011, 05:57
Към хората от Разград:Вчера госпожата ни по право, каза,че има много болни и сигурно скоро щяло да има ваканция..
Кофти, но факт.
Една приятелка гледала по новините/не тея по националните телевизии/ и казали, че в добричка област имало много болни и било възможно да ни пуснат, но мен много не ми се вярва. 8-)
NAPAST94
02-09-2011, 12:14
Очаквайте бума на грипа другата седмица. Грипна може да не видим, ама се пазете поне 8-)
Fiction7577
02-09-2011, 16:35
Няма да има повече грипни. Ония ден мисля че го чух това.
Спират да дават ваканции. Така че, откажете се да се надявате и си гледайте даскалото :lol: :lol:
Ще има други почивни дни, айде сега тия дето имаха ваканция да им излезе пропуснатия материал през носа,
пък ние дето сме нямали, ще си караме всичко лекичко ... 8) 8)
Concussion
02-09-2011, 17:11
Ахахаха... :-D Айде да не приказвате без да знаете, а?! И аз си мислех, че много трудно ще наваксаме, но дори забравихме че сме имали ваканция и много леко си караме. За никъде не бързаме. :lol: Така че недейте лежа на това, че на нас ще ни е много трудно да наваксаме "пропуснатото" а вие "живот ще си живеете". :lol: Ясно, че ви е яд, че някои са си почивали по седмица-две без да правят нищо а вие и ден ваканция не сте видяли, но никой не ви е виновен! :booooomb:
Fiction7577
02-09-2011, 17:40
Ахахаха... :-D Айде да не приказвате без да знаете, а?! И аз си мислех, че много трудно ще наваксаме, но дори забравихме че сме имали ваканция и много леко си караме. За никъде не бързаме. :lol: Така че недейте лежа на това, че на нас ще ни е много трудно да наваксаме "пропуснатото" а вие "живот ще си живеете". :lol: Ясно, че ви е яд, че някои са си почивали по седмица-две без да правят нищо а вие и ден ваканция не сте видяли, но никой не ви е виновен! :booooomb:
Това, че сега е било така не значи че винаги ще е! :lol: :lol: :lol:
И да ни е яд, какво? Да, искахме и ние ваканция, но не ни дадоха! И затова сега вие се нервирате понеже ние сме недоволни?? Ако бяхте на нашето място, едва ли щяха да са само 62 страници изписани по въпроса!
Вместо да си мълчите и да сте доволни че почивахте, почвате да се дразните с нас, кое как било. Еми добре нека не ви натоварват, това нали си е добре за вас!
Както и да е. :booooomb: :booooomb:
Deathrun
02-09-2011, 18:30
Към хората от Разград:Вчера госпожата ни по право, каза,че има много болни и сигурно скоро щяло да има ваканция..
Дано, но вече започнах дълбоко да се съмнявам :booooomb:
kukuchev711
02-09-2011, 18:32
И да ни е яд, какво? Да, искахме и ние ваканция, но не ни дадоха! И затова сега вие се нервирате понеже ние сме недоволни?? Ако бяхте на нашето място, едва ли щяха да са само 62 страници изписани по въпроса!
Вместо да си мълчите и да сте доволни че почивахте, почвате да се дразните с нас, кое как било. Еми добре нека не ви натоварват, това нали си е добре за вас!
Защо се карате…? Винаги ще има ощетени, все пак живеем не къде да е. :)
Fiction7577
02-09-2011, 20:10
Защо се карате…? Винаги ще има ощетени, все пак живеем не къде да е. :)
Всъщност си прав. Няма смисъл в това. Айде край (точно на тая тема) ...
Чух, че в Добрич имало 2-3 затворени училища..
ludiqtzubar96
02-10-2011, 17:48
В Русе може да се надяваме като се съберат в понеделник да ни пуснат,ама много се съмнявам... :?
Fiction7577
02-11-2011, 16:32
В Русе може да се надяваме като се съберат в понеделник да ни пуснат,ама много се съмнявам... :?
Дадоха ви ваканция - откажи се! :lol: :lol:
Боже още ли има грипни бе? 8-)
Fiction7577
02-12-2011, 14:03
Боже още ли има грипни бе? 8-)
Предполагам че няма ... няма и да има! :lol: :lol: :lol:
То оставаше и да има..аз вече забравих ,че бях в грипна 8-)
Concussion
02-12-2011, 15:36
По новините казаха, че със затоплянето на времето може отново да се появи грипна епидемия! Стига сте се правили на интересни с това "няма и да има",аман от многознайковци! Господ да не ви писа във Фейсбук, че сте толкова сигурни? :lol: Никой не знае дали след 1-2-3 седмици няма да измислят нещо друго!
Fiction7577
02-12-2011, 18:02
По новините казаха, че със затоплянето на времето може отново да се появи грипна епидемия! Стига сте се правили на интересни с това "няма и да има",аман от многознайковци! Господ да не ви писа във Фейсбук, че сте толкова сигурни? :lol: Никой не знае дали след 1-2-3 седмици няма да измислят нещо друго!
Това затапка ли трябваше да бъде или само заяждане? Не виждам какъв ти е проблема и защо пък да се правим на интересни-коментираме си темата...
Иначе може и да измислят пак нещо, кой знае какво им се мъдри в "умните" главици в РИО.
SmilezZz
02-15-2011, 15:08
http://www.btv.bg/news/zdraveopazvane/story/286669341-Uchilishtata_v_Dobrich_izlizat_v_gripna_vakantsiya _ot_utre.html
Аз съвсем забравих за тоя грип, а днес ми сервират че съм в грипна, какво по-хубаво.. :lol:
Greennight
02-15-2011, 17:06
Честито на Добрич :)
NAPAST94
02-20-2011, 12:14
То е ясно май, че ваканции повече няма да има, ама да ви попитам в различните градове какво е положението с болните?
По-малко ли сте, повече ли сте?
Тука в Димитровград мога да кажа, че положението се влошава с всеки изминал ден, и ако по време на великата ни 3 ДНЕВНА!!! ваканция в класа ми имаше към 5-6 човека болни, то този брой в момента е 10-11. А от останлите 15 човека, има 3-4 болни които ходят на сила на училище.
Каквото и да си говорим, в София постъпиха най-разумно и при ниска заболеваемост дадоха достатъчно дълга ваканция, за да пресекат епидемията, а тук при огромна заболеваемост дадоха......3дни. Които според мен не дадоха никакъв резултат.
Та с това с този си коментар, нямам за цел да се оплаквам или нещо, а по-скоро ми е интересно по другите градове какво е положението с болните. Ако все пак някой реши да сподели, нека казва града и колко дена е бил във ваканция :)
Fiction7577
02-20-2011, 12:44
Сливен - по последни данни болните са 37 % (изчисления на РИО) и все още нямаме и не сме имали никаква ваканция.
Разболелите се, си изкараха грипа, върнаха се на даскало, отново се заразиха и всичко почва отначало!!
Има градове в които и 25% нямаше болни, но дадоха няколко дни. Всичко е въпрос на политика.
Разберете го, че за по-малките градове никой не го интересува!
NAPAST94
02-20-2011, 15:21
Ама аз това не мога да разбера. Те си мислят, че щом веднъж са дали някаква си ваканция, са си свършили работата и това е. Как така при заболеваемост 304 човека май бяхме, ще дадеш 3 дена ваканция(някъде за 200 и няколко дадоха 1седмица и малко) а половин месец по-късно, при още по-висока заболеваемост, няма да направиш нищо по въпроса.
Онзи ден бях при личния си лекар и като го попитах, каза че отчитал значително по-голям брой прегледи със симптоми на грип ,отколкото по време на грипната :(
Т'ва е пълна подигравка!!!
Fiction7577
02-20-2011, 15:48
Не се ядосвай, няма никакъв смисъл.
Много ги грее, аз като гледам от сегашното правителство най-малко за образованието ги е грижа, ама айде това няма да го коментирам.
Ще си ходим на даскало, какво да направим че има грип, никой не го интересува!
Хора преди малко чух че имало Грипна Епидемия във Стара Загора отновно .. хм Дали има шансове за ваканция ?
Хора преди малко чух че имало Грипна Епидемия във Стара Загора отновно .. хм Дали има шансове за ваканция ?
и аз тва се чудя ..би трябвало и във ваканция да сме :-o
TrickyAngel
02-28-2011, 17:25
Ние сме ваканция :P
BlackEyedPeas
02-28-2011, 17:27
????? За к'во????
TrickyAngel
02-28-2011, 17:29
Грип... 8-)
BlackEyedPeas
02-28-2011, 17:36
Ти от къде си?
ти от къде си?
TrickyAngel
02-28-2011, 17:39
Област Монтана... :D 50% от учениците бяха болни и нямаха избор освен да ни пуснат.. голям кеф.. още по-голям, че не съм болна :lol:
BlackEyedPeas
02-28-2011, 17:44
Ми то и ние бяхме 50% ама никой не ни пусна
TrickyAngel
02-28-2011, 17:46
Е, не знам.. При нас действително имаше много болни.. то още има, де.. А всъщност, май и Варна ще ги пускат грипна ..
NAPAST94
02-28-2011, 17:47
Нали забелязвате къде има повторна вълна на грипа. Там където спестиха от ваканции :wink:
Fiction7577
02-28-2011, 17:56
Нали забелязвате къде има повторна вълна на грипа. Там където спестиха от ваканции :wink:
Точно! :wink:
TrickyAngel
02-28-2011, 17:59
Не знам, на нас нищо не са ни спестили.. имахме 1 седмица ваканция в началото на февруари, сега още една седмица.. Класната каза, че ще ни излезе през носа.. :lol:
Аз бях болна... неска се завърнах на училище. Има доста болни.
Уча в Пловдив
BlackEyedPeas
02-28-2011, 18:24
Говори се, че от утре Стара Загора пак сме във ваканция -_-''
ама утре ще си караме ли ? 8-)
BlackEyedPeas
02-28-2011, 21:49
ама утре ще си караме ли ? 8-)
Да
n3zabrawiimaa
03-01-2011, 06:45
За обявят ваканция където и да е, трябва да заседават, утре да решат, да го обявят, и в сряда да сме във ваканция, а не мисля, че някой е за 1 ден ваканция...
smiirnoff
03-01-2011, 07:20
Глупости.. Аз съм от София и мен за втори път ме хвана грипа, а и от класа ми има болни хора, които преди това боледуваха. Почти винаги си има втора вълна грип. Не знам с каква тъпа логика свързвате повторното разпространение на грипа с градовете, в които не е имало ваканция о.О?!
И, айде стига с тия ваканции вече - останаха 20 дена и ще сте пролетна ваканция о.О
ПФу
NAPAST94
03-01-2011, 12:45
Глупости.. Аз съм от София и мен за втори път ме хвана грипа, а и от класа ми има болни хора, които преди това боледуваха. Почти винаги си има втора вълна грип. Не знам с каква тъпа логика свързвате повторното разпространение на грипа с градовете, в които не е имало ваканция о.О?!
И, айде стига с тия ваканции вече - останаха 20 дена и ще сте пролетна ваканция о.О
ПФу
Само недей се звери излишно, става ли :wink:
Тва че има болнави хора, не 2 седмици, 1 месец грипна им дай, те цяла зима боледуват. Тва не е мой проблем. Нито пък ми е проблем, тва че сме нямали грипна, защото аз по съвсем други здравословни проблеми в този период отсъствах 32дена. Проблема ми е че сега се връщам и заварвам значително по-малко ученици от колкото по времето на грипа, а от тези които са на училище, 1/3та и те са болни. И това е масово.
А от това къде е повторната вълна, съдя от графиката която показаха по БТВ новините. Най-червена беше старозагорска и варненска област.
smiirnoff
03-01-2011, 14:47
Не се "зверя", ама логиката ти беше покъртителна и за т'ва напрайх коментар :lol:
На грипа не му пука дали в Каспичан или София са обявявали грипна :Д
Мен не ме интересува колко хора са болни или къде ще има или къде е нямало грипна ваканция. Просто филмите ви по тия ваканции вече са напълно излишни.. Споко, казах идва пролетната, потърпете малко, ще си починете достатъчно след около 20 дена (((;
Dimchobg
03-01-2011, 14:50
Ами аз да ви кажа ние сме без 4 човека а съседния клас 18 :D :D
NAPAST94
03-01-2011, 15:11
Не се "зверя", ама логиката ти беше покъртителна и за т'ва напрайх коментар :lol:
Мен не ме интересува колко хора са болни или къде ще има или къде е нямало грипна ваканция. Просто филмите ви по тия ваканции вече са напълно излишни.. Споко, казах идва пролетната, потърпете малко, ще си починете достатъчно след около 20 дена (((;
Логиката ми е съвсем правилна. Върни се назад в темата, виж кой колко е бил в грипна и виж сега къде е повторната вълна. В София повторна вълна няма, няма и да има сигурно. Тва че ти и още 50 човека в училището ти са болни, на 1 милион човека нищо не значи. Докато 400-500 ученика на 40хил. човека е нещо съвсем различно.
И не, никой не се е филмирал. Иначе си права че на грипа не му пука дали е в Каспичан или София, ама не грипа определя къде ще има ваканция, а едни други умници от ХЕИ, които обаче за разлика от грипа ИМ ПУКА къде точно се намира. И поради точно тая причина вие почивахте 2 седмици, а ние 3 дена :wink:
И пак ще ти кажа, че моя конкретен проблем не е в тва че не съм почивал, по простата причина че вчера бях на училище за първи път от 1 месец. Проблема ми е, че навсякъде около мен има болни. И за тва не е виновен грипа, не си виновна ти, виновни са тия от ХЕИ които не можаха или не искаха да реагират както трябва, за да прекъснат епидемията.
Иначе хубаво че каза да се успокоя и че идва пролетната. Само че така се изказваш, все едно ти цяла пролетна ще отучваш грипната си, а аз ще си почивам. Не мислиш ли, че е малко нахално от твоя страна, първо да се оплакваш че си болна при положение че в София постъпиха адекватно и ви дадоха огромна грипна, в същото време казваш на болните ае стига сте са филмирали и накрая вече казах че идва пролетната. Давай го по-полека :)
smiirnoff
03-01-2011, 15:24
Логиката ми е съвсем правилна. Върни се назад в темата, виж кой колко е бил в грипна и виж сега къде е повторната вълна. В София повторна вълна няма, няма и да има сигурно. Тва че ти и още 50 човека в училището ти са болни, на 1 милион човека нищо не значи. Докато 400-500 ученика на 40хил. човека е нещо съвсем различно.
И не, никой не се е филмирал. Иначе си права че на грипа не му пука дали е в Каспичан или София, ама не грипа определя къде ще има ваканция, а едни други умници от ХЕИ, които обаче за разлика от грипа ИМ ПУКА къде точно се намира. И поради точно тая причина вие почивахте 2 седмици, а ние 3 дена :wink:
И пак ще ти кажа, че моя конкретен проблем не е в тва че не съм почивал, по простата причина че вчера бях на училище за първи път от 1 месец. Проблема ми е, че навсякъде около мен има болни. И за тва не е виновен грипа, не си виновна ти, виновни са тия от ХЕИ които не можаха или не искаха да реагират както трябва, за да прекъснат епидемията.
Иначе хубаво че каза да се успокоя и че идва пролетната. Само че така се изказваш, все едно ти цяла пролетна ще отучваш грипната си, а аз ще си почивам. Не мислиш ли, че е малко нахално от твоя страна, първо да се оплакваш че си болна при положение че в София постъпиха адекватно и ви дадоха огромна грипна, в същото време казваш на болните ае стига сте са филмирали и накрая вече казах че идва пролетната. Давай го по-полека, без излишно напрягане :)
КОх, аз не се оплаквам, че съм болна. Не съм на легло, че да се оплаквам 8-) А за другите болни - никой не ги вини, че са болни и т'ва, което казах, че тука повече много се филмират не е към болните, ами към тия, които постоянно мърморят за ваканция.
Като пораснат дали ще мрънкат така ? Щото в темата имаше и едни, които въпреки, че имаха ваканция продължаваха като черни станции да слухтят дали пак ще има.. Просто е супер жалкото така.
На мен лично ми се ходи на училище - миналия месец бях болна 2 седмици, след това ни обявиха грипна ваканция 1 седмица и на мен ми се доходи вече. Въобще не ми е проблем да ходя на училище, ама се дразня, че има некви охлюви, дето се молят преди да заспят за ваканции. Т'ва си е техен проблем, ама са супер жалки просто..
За т'ва "повиших тон" .. 8-)
NAPAST94
03-01-2011, 15:57
Добре, изяснихме се, доста цивилизовано при това 8-)
smiirnoff
03-01-2011, 16:05
Е, дано хората се учат от нас :lol:
NAPAST94
03-02-2011, 12:22
Така, отново повдигам темата, защото днеска чух нещо адски странно и искам да питам дали е вярно?
Вярно ли е 8-) , че за да се съберат от ХЕИ да обсъдят дали има нужда от ваканция, трябвало да има достатъчно сигнали от родители на болни деца? Аз доколкото знам личните лекари трябва да подават подобна информация...
Тва ако е вярно, просто ще е връхТа на простотията.
Concussion
03-02-2011, 17:28
:lol: Аз доколкото знам тази седмица в Стара Загора (град) имаше грипна ваканция, а на нас започнаха да ни броят отсъстващите... Според мен, обаче, няма голяма полза, защото болните така или иначе някак си идват на училище и имаме само един отсъстващ, който не идва защото е много зле. :?
jujifinka
03-07-2011, 06:59
:lol: Аз доколкото знам тази седмица в Стара Загора (град) имаше грипна ваканция, а на нас започнаха да ни броят отсъстващите... Според мен, обаче, няма голяма полза, защото болните така или иначе някак си идват на училище и имаме само един отсъстващ, който не идва защото е много зле. :?
нее нямахме грипна :D сега цялото училище отсъства по 10 човека в клас сме и се надяват на грипна тази седмица че нали сме имали епидемия :D :D
JCoutureJunkie
03-07-2011, 08:17
Във Варна заседават ли днес?Някой ако знае да казва :)
BlackEyedPeas
03-07-2011, 11:27
Мислех, че се свърши вече с тези ваканции. :-o Днеска при нас липсваше 1 момиче, а всички болни от миналата седмица са си тука, но аз си тръгнах след 1-ия час, 'щот не ми беше много добре.
Fiction7577
03-07-2011, 12:27
Мислех, че се свърши вече с тези ваканции. :-o Днеска при нас липсваше 1 момиче, а всички болни от миналата седмица са си тука, но аз си тръгнах след 1-ия час, 'щот не ми беше много добре.
Същото.
Paramour
03-07-2011, 13:13
уоу как има толкова много страници тая тема ;д
BlackEyedPeas
03-07-2011, 14:16
уоу как има толкова много страници тая тема ;д
Като каза ме накара да погледна o_O WTF? И това "уж" беше само за миналия месец и то за 1 седмица.
Greennight
03-07-2011, 14:23
Ние в София изкарахме грипната още Януари месец 8-)
Paramour
03-07-2011, 15:49
всичките много се навиват за грипна.. въпреки, че при нас беше.. колко 2 седмици?
ако ни дадат още една ии после има да отучваме.. :Х:Х:Х
ludiqtzubar96
03-07-2011, 18:53
Я архивите са живи!!! :D
Хора,едва ли ще ни огрее за втори път,защото няма толкова много болни а и един път дадоха.
П.П.Е то края на месеца почва пролетната,така че устискайте до тогава!!! :razz: :razz: :razz:
Fiction7577
03-07-2011, 19:50
П.П.Е то края на месеца почва пролетната,така че устискайте до тогава!!! :razz: :razz: :razz:
Вземат да ни дадат грипна по Великден :lol: :lol: :lol: :lol:
В Монтана бяхме грипна за 2-ри път от 28.02 до 6.03 (миналата седмица), затова не губете надежда :)
ludiqtzubar96
03-08-2011, 08:10
В Монтана бяхме грипна за 2-ри път от 28.02 до 6.03 (миналата седмица), затова не губете надежда :)
Е вдъхна ми малко надежда,ама се съмнявам...........
Fiction7577
03-08-2011, 11:20
Абе хора, не се излагайте, бе. Какво толкова едни 3-4 дни ваканция, то дори и така не може да се нарече.
Сега от март започват матурите, така че ще има няколко почивни дни, а след 2 седмици и априлската ваканция.
Плюс това пък, ако не се лъжа, когато свърши априлската, ще имаме о ще няколко дни, заради Великден.
Не съм сигурна, но мисля, че този път празникът не съвпада с ваканцията.
ludiqtzubar96
03-08-2011, 12:08
Абе хора, не се излагайте, бе. Какво толкова едни 3-4 дни ваканция, то дори и така не може да се нарече.
Сега от март започват матурите, така че ще има няколко почивни дни, а след 2 седмици и априлската ваканция.
Плюс това пък, ако не се лъжа, когато свърши априлската, ще имаме о ще няколко дни, заради Великден.
Не съм сигурна, но мисля, че този път празникът не съвпада с ваканцията.
Да,права си.Абе изобщо по-голямата част от април ще премине във ваканция,така че както казах,устискайте тоя месец.