PDA

View Full Version : Всичко за косата vol.2

Страници : 1 2 [3] 4 5 6

arsenalllbaby
08-23-2011, 13:25
Аз моята я обвивам в хавлиена кърпа за малко, колкото да не се стича вода от нея. Чакам я да изсъхне и след това я сресвам. Постоянно чувам и чета, че не е хубаво да се сресва докато е мокра, защото тогава е крехка и се къса и пада. Не я суша със сешоар, въпреки че се замислям дали да не си купя един хубав, който да не я изтощава много. ;-)

perfectlolitka
08-23-2011, 13:46
Момичета,имам въпрос към вас.След малко ще си правя маска и по принцип слагам ракия или водка,но сега вкъщи намерих само джин.На 17 съм,а не консумирам алкохол и не знам дали е уместно да го сложа в маската си-как мислите вие?Ще съм благодарна да получа отговор скоро :)

arsenalllbaby
08-23-2011, 13:56
И аз не пия, представа си нямам. 8-) Виж съставките му какви са и прецени или ги постни, може да помогнем :-o

pressiana
08-23-2011, 14:00
Според мен може. :) /за джина/

А за след миене - изстисквам я внимателно, после я увивам с кърпа за не повече от минута, махам кърпата, леко разтърквам и си оставям косата да изсъхне сама. Когато не ми хареса, дооформям със сешоар, докато е леко влажна.

Colombia
08-23-2011, 14:26
Мисля,че можеш да сложиш джин.

А каква е точната цел на алкохола?

Маската ми подейства СУПЕРРРР :grin: :grin: :grin: :grin:
Но... повече няма да слагам кафе и какао!!!!
Забелязах потъмняване на косата.Сякаш е с половин тон да речем по-тъмна!!!
Надявам се да достигне нормалния си цвят при следващото миене.
Така,че до тука с тях :)

perfectlolitka
08-23-2011, 14:37
Целта на алкохола е да затопли кожата на главата,за да проникнат по-добре другите съставки и мисля,че има и изсушаващо действие.Колкото за джина,вече го сложих,да се надяваме,че няма да има отрицателен ефект :)

thecreator
08-23-2011, 15:08
За след миене : увивам я с кърпа стоя сигурно има 20 -30 минути докато се оправя де - стоя с нея до край :D След , което впръсквам хининова вода .. Чат-пат я сресвам и не я суша със сешеоар (дано се пише така ) :D и това е

taamara
08-23-2011, 15:36
И аз да си отговоря на въпроса :D
След миене я подушавам леко и я увивам в хавлия и така седя 1 час, косата ми е гъста и докато попие цялата вода...минава доста време. След това я сресвам с широк гребен, факт е, че косата се накъсва когато се сресва влажна или мокра, но с моята чуплива коса, ако я сресвам когато е суха ...леле ... След като я среша - хининова вода в корените и това е, оставям я да изсъхне. Сега лятото - никакви сешоари, нито преси, но иначе през другото време на годината от време на време - сешоар : )

MegiBoOm
08-23-2011, 16:07
Здравейте! Преди малко се върнах от селото ми и там единствено си мих косата с шампоан и балсам, а от утре започвам маската с тривитаминол (:

brutaLxxbunny
08-23-2011, 16:19
Аз слагам кърпа на главата,докато поизсъхне.След което впръсквам балсам и слагам кристали.Накрая суша косата.
Ампулите от къде ги купувате и как се нанясят?Горе-долу през колко време.

MegiBoOm
08-23-2011, 16:36
Междудругото, забравих да кажа, че утре или вдругиден ще си взема маската за коса на Миостис, а другата седмица шампоан за суха коса (от тея професионалните, за които ви говорех) 8-) . Ще започна да ги използвам чак след като си свърша шампоаните вкъщи и балсама. Ще продължа да си впръсквам УВ-спрея, себорала след къпане и да си правя маската с тривитаминола, докато не ми свърши, след което ще направя почивка от 1 месец. :)

slynchicety98
08-23-2011, 17:02
Здравейте! :-D
Искам да ви попитамм с какво да си сресвам косата , защото е къдрава и като я среша с четка или рядък гребен се сресва 1 пласт , къдриците се развалят и бухва ужасно много , а от долните по дълги прластове се показват тук там някаквии оформени къдрице ии е ужасно ?

musiic
08-23-2011, 17:17
^Според мен може да опиташ да си я дооформиш с пръсти - като си прокараш ръката през нея, така мисля, че няма да ти се развалят къдриците. :)

slynchicety98
08-23-2011, 17:18
^Според мен може да опиташ да си я дооформиш с пръсти - като си прокараш ръката през нея, така мисля, че няма да ти се развалят къдриците. :)

Мерси

victoriassecret1
08-23-2011, 17:51
Colombia, забелязваш ли ефект от Геритамин?

Colombia
08-23-2011, 17:56
От този в маската предполагам...?
Ами аз си слагам за 3 път вече.Косата ми става хубава,но не знам дали е точно от него.При всички случай е + :)

XxInn0cencexX
08-23-2011, 21:36
След миене си слагам кърпа за няколко минути,като поизсъхне малко,впръсквам хининова вода а след това махам кърпата и я остаявям да изъхне сама.Иначе аз утре ще си правя маската с тривитаминол.Последния път,когато си я правих,сложих бадемово масло и косата ми в корените се омазни малко.Иначе ми беше много жива,много мека косата.Слагам 2 с.л. тривитаминол,1с.л. оцет,1с.л. бадемово масло,1с.л. зехтин,2с.л. кисело мляко 1с.л. ракия.

katii
08-23-2011, 21:41
И аз утре ще си направя маската която XxInn0cencexX каза. Още 2-3 пъти мисля да си направя тази с тривитаминола и след това 1 месец почивка. :)

XxInn0cencexX
08-23-2011, 23:32
Аз пък се чудя дали да си купя още едно шише от тривитаминола и след това почивка,или да си направя почивката след като ми свърши това шише(първа опаковка ми е),което ще ми стигне за още около 4 маски ?

katii
08-24-2011, 09:20
Според мен е по-добре, още след като свършиш с първото шишенце да си направиш почивка, защото може да прекалиш и ефекта да спре или в най-лошият случей да се получи обратен ефект.

kalpazanka
08-24-2011, 09:27
Colombia, забелязваш ли ефект от Геритамин?
Отговарям аз, защото ползвам Герикапс от достатъчно дълго време, за да дам достоверен отговор и не съм се отказала след 15-тата перла. Ефект има- косата ми не цъфти, не пада в промишлени количества, постригвам я веднъж на 6 месеца. Кожата ми не се бели, нямам трудно зарастващи ранички, ноктите ми са екстра. Маникюрът- и той. 8-)
Менструацията ми е абсолютно безболезнена, което си е перфектен бонус към горното.

victoriassecret1
08-24-2011, 09:49
1 кутийка за колко време ти стига и колко струва? :)

kalpazanka
08-24-2011, 10:00
10 дни. 3 лв и 4 ст.

victoriassecret1
08-24-2011, 10:07
Нави ме да го пробвам. :-D
Интересно ми стана за цената, защото гледах, че в един сайт пише 4.95, а в друг - 2.70
Значи на ден по 2 таблетки?

FuCKkK13
08-24-2011, 10:42
Аз слагам кърпа на главата,докато поизсъхне.След което впръсквам балсам и слагам кристали.Накрая суша косата.
Ампулите от къде ги купувате и как се нанясят?Горе-долу през колко време. от аптека или козметичен магазин се купуват.. нанасят се както прецениш.. аз примерно си ги слагам в някое шишенце от парфюм и пръскам и после реша, за да се разнесе.. можеш на ръцете и от там на главата, абе различно.. нанасят се след баня.. колкото решиш по една или по половин ампула, но не повече от 1 защото са доста концентрирани.. ако слагаш по половин другата половин я оставяш в хладилника до следващото нанасяне.. :)
XxInn0cencexX щом ти се е омазнила.. другия път като сложиш и бадемово масло сложи още някоя изсушаваща съставка :)
victoriassecret1 за цената може да са по различен брой капсулки :)
нямах нет вчера и не можах да ви отг. по-рано.. та така.. днес мисля да си правя маска с тривитаминол.. ако ме мързи :D ще си намажа косата със стимулант за коса на Икаров... ще видим.. ако правя маска ще ви кажа какво съм сложила..
и аз да отг. на въпроса за след банята.. ами след баня си слагам кърпа на главата докато се правя.. г/д. 15 мин.. след това пръскам себрал форте ако не съм в почивка, ако съм си пръскам само флуида на Глис и се сресвам.. оставям я сама да изсъхне.. сешоар не ползвам.. понякога си купувам ампули и слагам.. ако не съм в почивка от себорала слагам само ампулата.. :)

katii
08-24-2011, 13:52
Преди малко си направих маската:
2 с.л. тривитаминол
1с.л. оцет
1с.л. бадемово масло
1с.л. зехтин
2с.л. кисело мляко
1с.л. ракия
добавих и 1 жълтък.
Проблема е,че маската мирише адски много :? най-вече от оцета. Ще се махне ли миризмата след като я измия ?

kittenella
08-24-2011, 13:53
Някой ползвал ли е шампоаните и балсамите "Orzene Beer", онзи ден ги загледах в ДМ и се чудя дали да си ги купя...Та ми беше инетерсно дали има доволни от него, а и един въпрос: Коя марка е по-добра и качествена според вас Глис или Шаума?Защото днеска или утре трябва да ходя да взимам нови и искам съвет
П.С.Да ви се похваля, днес се виждах с една приятелка, с която не сме се виждали от около 3 месеца и почна да ми пита, как така косата ми изглеждала по-подхранена и здрава!Което значи, че всичко, което ми препоръчахте има ефект...благодаря отново! :)

mynichka
08-24-2011, 13:56
Някой ползвал ли е шампоаните и балсамите "Orzene Beer", онзи ден ги загледах в ДМ и се чудя дали да си ги купя...Та ми беше инетерсно дали има доволни от него, а и един въпрос: Коя марка е по-добра и качествена според вас Глис или Шаума?Защото днеска или утре трябва да ходя да взимам нови и искам съвет
П.С.Да ви се похваля, днес се виждах с една приятелка, с която не сме се виждали от около 3 месеца и почна да ми пита, как така косата ми изглеждала по-подхранена и здрава!Което значи, че всичко, което ми препоръчахте има ефект...благодаря отново! :)
за маската- категорично Глис

pressiana
08-24-2011, 14:13
Orzene са хубави, да. Аз съм ползвала серията за суха коса.

Иначе аз днес правих маска с тривитаминол, после си облях косата с 1л вода, съдържаща 2с.л. оцет. Още ми е мокра косата, ама според мен е хубава. Само дето ми паднаха повечко косми, докато се къпах - 20 и нещо може би. :?

MimiKalcheff93
08-24-2011, 14:17
Във връзка с предния пост , исках да кажа ,че и моята коса пада докато съм в банята. Нямам си на идея защо .Просто понякога пада , друг път не...Идеи защо е така ? :( :neutral:

kalpazanka
08-24-2011, 14:32
Значи на ден по 2 таблетки?
Тц. Аз го пия по две таблетки дневно.
Ти си спазваш указанията в листовката. ;) Освен ако лекар не ти предпише друга схема.

katii
08-24-2011, 16:10
Преди малко си измих косата и мирише още от маската :o Мисля да спра с тривитаминола, защото този път ми падна доста коса докато бях в банята.

Може ли да ми предложите някой хубав балсам без отмиване ? :)

FuCKkK13
08-24-2011, 16:59
Преди малко си измих косата и мирише още от маската :o Мисля да спра с тривитаминола, защото този път ми падна доста коса докато бях в банята.

Може ли да ми предложите някой хубав балсам без отмиване ? :) флуид на Глис ?
а момичета.. може да имате сезонен косопад - есенен и пролетен.. не се притеснявайте, естествено ако не ви пада наистина по много коса :)

wiiwa
08-24-2011, 17:00
някой да ми препоръча маска за мека коса и за лесно разресване, да не са кристали :)

FuCKkK13
08-24-2011, 17:05
някой да ми препоръча маска за мека коса и за лесно разресване, да не са кристали :) купена ако е най-добре от фриз. салон... аз съм си купувала преди 2 години мисля, че беше.. наливна и с чесън беше точно за лесно разресване.. имах след това и една синя .. и една с витамини пак за лесно разресване (не знам дали синята е същата с витамините или са две различни защото си купувах 3 вида и ги въртях понеже фризьорката каза, че не е хубаво само с една) .. :)

katii
08-24-2011, 17:39
От тези на Gliss от кой сте най-доволни ?
Колебая се м/у
този:
http://www.ivis.bg/gliss-kur-oil-nutritive-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-200%D0%BC%D0%BB-p2528.html

и този:
http://www.ivis.bg/gliss-kur-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B2%D 0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-200%D0%BC%D0%BB-p2905.html

perfectlolitka
08-24-2011, 17:57
от жълтия :)

FuCKkK13
08-24-2011, 18:00
^ ох.. ами да ти кажа и от двете съм доволна.. прецени си.. то лятото вече свършва, а това розовото е повече за лятото.. не знам... аз сега съм с жълтото защото имам и такъв шампоан и съм доволна.. :) .. препоръчвам ти жълтото, но както решиш.. и двете са много хубави :)

katii
08-24-2011, 18:01
Мерси момичета :-) Значи ще си взема жълтото.

victoriassecret1
08-24-2011, 18:10
FuCKkK13, за колко време ти стига флуида и професионалната маска с чесън как ти се отрази, защото ми я препоръчаха и се чудя дали да я поръчам?

FuCKkK13
08-24-2011, 18:19
FuCKkK13, за колко време ти стига флуида и професионалната маска с чесън как ти се отрази, защото ми я препоръчаха и се чудя дали да я поръчам? ох.. ами моята беше наливна..и ще те излъжа за гр.. .. просто не знам.. със сиг. беше по-малко от 500гр. ... носих си кутийка на половината на маските на Глис г/д.. и ми стигаше за около 2 месеца.. но аз слагам само в корените и разнасях по дължината.. флуида ми стига за доста...по принцип около 2 месеца.. понякога повече...
момичета, днес ме хвана мързела и не си правих маска.. намазах си косата със стимулант за коса на Икаров и стоях 3 часа и половина..и сега косата не ми е изсъхнала, но ми е много мекичка още от сега я чувствам..
сега намерих снимка на косата ми от морето.. ако искате да ви я покажа ? :)

PerFectGirl
08-24-2011, 18:22

katii
08-24-2011, 18:24
И аз съм "За" :)

Colombia
08-24-2011, 18:49
И аз съм ЗА снимката!Давай я :grin: :grin: :grin:

Момичета имам въпрос относно кристалите за коса.
Ползвам тези и съм много доволна.

http://www.nisea-bg.com/images/items/3394.jpg

Но бихте ли ми препоръчали и други от които сте доволни за да разнообразя малко :)
Ако може и ориентировачна цена ми дайте :)

Тенкс :)

katii
08-24-2011, 18:54
Тези са мойте: http://cgi.ebay.ph/ROLLAND-INSIGHT-CRISTALLI-LIQUIDI-AI-SEMI-DI-LINO-100ML-/120336114880

Фризьорката ми ги използва, професионални са. Има ги по козметичните магазини :) Малко са скъпички, но си заслужават всяка стотинка! Също така миришат уникално.

FuCKkK13
08-24-2011, 19:01
аз имам кристали на Cristian of roma с ленено семе от фриз. салон се купуват 13лв. 100 мл... иначе съм доволна и от SERI те са около 6 лв. до колкото помня 100 мл. и ги има по магазините.. :)
иначе ето я косата.. снимката е с малко лошо качество защото бях снимана от далече и като я изрязах така се получи.. тук е изправяна, но от влажния въздух не и личи много много :-D
http://www.prikachi.com/images/168/3734168d.jpg :)

Colombia
08-24-2011, 19:02
до katii

Ой благодаря ти много! :)
Аз моите си ги вземам за около 7-8 лв.
А ти твоите за колко точно си ги вземаш от фризьорката?

FuCKkK13
08-24-2011, 19:04
аз имам кристали на Cristian of roma с ленено семе от фриз. салон се купуват 13лв. 100 мл... иначе съм доволна и от SERI те са около 6 лв. до колкото помня 100 мл. и ги има по магазините.. :)
иначе ето я косата.. снимката е с малко лошо качество защото бях снимана от далече и като я изрязах така се получи.. тук е изправяна, но от влажния въздух не и личи много много :-D

Colombia
08-24-2011, 19:06

Благодаря ти за инфото!!! :-)

УАУ човече... униклна коса имаш!Евала наистина.Заслуважат си всички грижи,които полагаш за нея :) :) :grin:

Тату ли имаш? 8) :D :grin:

FuCKkK13
08-24-2011, 19:06
ох извинявай, чак сега видях, че е до нея :D .. :)

katii
08-24-2011, 19:08
до katii

Ой благодаря ти много! :)
Аз моите си ги вземам за около 7-8 лв.
А ти твоите за колко точно си ги вземаш от фризьорката?

Ами аз само първоначално си ги взимах от нея и тя ми ги даваше на 11-12лв. защото ми е приятелка :D А сега си ги взимам от козметичен магазин и ако не се лъжа бяха около 17-18лв. Стигат ми за мноооого, много време.

FuCKkK13 Имаш страхотна коса!

FuCKkK13
08-24-2011, 19:11
мерси :-)
ами временна, постоянна след някоя друга годинка :-D :)

MimiKalcheff93
08-24-2011, 20:32
И аз от няколко години само на BioPharma.Каква е разлиакта между Sery и тях ?

FuCKkK13
08-24-2011, 20:49
И аз от няколко години само на BioPharma.Каква е разлиакта между Sery и тях ? ами и двете съм ги ползвала и съм по- доволна от гръцките Sery.. :) ..на различни фирми са, иначе като цена са г/д. еднакви .. :)

MimiKalcheff93
08-25-2011, 08:35
Да бе това ми е ясно, но мислех ,че самите кристали , самото им съдържание е различно. Попринцип знам ,че има кристали с масла и други със силикон.Както и да е... Към 4-5ти ще ходя към Варна, не толкова за море ,колкото за разходка.Малко да се видя със сестра ми(тя е там ).Та, може и да отида до плажа, макар че все ми е тая.. Минало ми е мерака за море :D :D После ще почна като се върна маските, ще си взема пак стимуланта на Икаров , но няма да ползвам тривитаминол.Ползвах го и нищо ...Ще си купя различни масла и стимуланта.И само с тях мога да си добавям и в нас неща нали ?
Трябва да ходя и да се постригвам..НО по -добре след ''морето'' , или сега ? А като споменах постригване , вие съобразявате ли се с луннен календар ? http://www.astrohoroscope.info/kosa.htm

victoriassecret1
08-25-2011, 08:41
Когато съм вкъщи и сама си подрязвам краищата го поглеждам, но ако трябва да ходя на фризьор забравям пък и тогава е наложително.

MimiKalcheff93
08-25-2011, 08:43
Ох , как ти завиждам ,че сама можеш да ги махаш... И аз исках да я изравня за да мога и аз сама само малко да си махам после като е равна. Но сега ми свиди за дължината и лека по лека я изравнявам..

victoriassecret1
08-25-2011, 08:46
Ами тя мойта коса е гъста и чуплива и не се личи много, ако на места не е равна, но ако си с права коса тогава вече няма как. ;) Затова сама си ги отрязвам, не се стърпявам да се гледам така. :D

taamara
08-25-2011, 08:49
На колко пласта ти е косата? Доколкото виждам май са три. Супер ти е косата =;

MimiKalcheff93
08-25-2011, 08:53
victoriassecret1 , косата ми е права.и няма как просто.Ако е накриво ще си личи и ще е ужасно смешно. За това не мога да си позволя лукса сама да се кълцам у нас както ми дойде.Макар че ,много пъти хващам някоя ножичка и отрязвам тук там някое връхче... И аз не мога да търпя да ходя с нацъфтяла коса... А според теб ,кое ще е по-добре , преди или след морето да се постригвам.. ?

victoriassecret1
08-25-2011, 08:57
Определено след, защото от слънцето и солената вода допълнително ще се изтощи. Няма смисъл преди това да ходиш. :)

titinkaa
08-25-2011, 09:51
В последно време нямам време да си правя маски,но в неделя ще си направя задължително.

Colombia
08-25-2011, 09:57
Абе момичета,пробвахте ли рициновото масло в маската си за коса? :)

Вчера се видях с 1 приятлка,с която не се бяхме засичали месец-два.
И като ме видя каза:
Косата ти е пораснала и е по-бухнала...по-плътна :D :) :-D

Определено има ефект от маските!

wiiwa
08-25-2011, 10:25
сега си направих маска от жълтък, аспирин, бадемово масло, зехтин, малко оцет , няколко капки витамин А и добре ли е, че сложих мас ? :-o

titinkaa
08-25-2011, 10:36
сега си направих маска от жълтък, аспирин, бадемово масло, зехтин, малко оцет , няколко капки витамин А и добре ли е, че сложих мас ? :-o

май не е трябвало да слагаш мас,след като си сложила зехтин,бадемово масло и вит.А.Трудно ще си измиеш косата с толкова мазни съставки.

wiiwa
08-25-2011, 10:47
А за косата добре ли е ? Да добавя ли ракия ?

titinkaa
08-25-2011, 11:12
А за косата добре ли е ? Да добавя ли ракия ?

Да.Да,сложи ракия,но не повече от 1с.л.

FuCKkK13
08-25-2011, 11:13
На колко пласта ти е косата? Доколкото виждам май са три. Супер ти е косата =; да на три е :) .. мерси :)
MimiKalcheff93 за състава на кристалите ще те излъжа.. защото на БиоФарма бях ползвала отдавна, а в нас имам останали на СЕРИ.. виж в нета някъде за състава, но май нямаха много голяма разлика.. помня, че и двете нямат ув филтър, а за другото не знам.. :) и според мен е по-добре след морето да я подстрижеш/.. иначе за лунния календар - аз го спазвам !
titinkaa къде се губиш последно време ? .. а иначе и а неделя ще си правя маска.. ако искаш да направим една и съща ? .. бтв. и аз нямах сега в сряда много време, а и ме мързеше и се намазах само със стимулант и косата ми стана много мекичка !
Colombia аз рициново масло си слагах Януари и Февруари тази година и след това не съм си и купувала, но може да си взема сега есента пак :)
wiiwa за косата мастта е добре, но ще станат много омазняващи продукти.. сложи и още един изсушаващ.. ако искаш добави мас и ракия.. така според мен ще е добре..и алкохол винаги слагай - той помага на съставките да се усвоят по-бързо и така маската има по-голям ефект.. :)
момичета бях си сплела косата на 3 рибени кости, но няма кой да ме снима.. стана хубаво според мен.. и косата ми е все така мекичка, но малко ми мирише на стимулант, но нищо.. :)
ако титинкаа е съгласна да правим една и съща маска неделя да казва, а някоя от вас ако иска с нас да направим една и съща маска (ест. това се отнася за тези които ще правят неделя маска) .. съгласни ? :)

Colombia
08-25-2011, 11:18
Аз съм за!!! Но,да се разберем какво ще има в маската от сега,че да не излезе в последния момчент,че нямам нещо от съставките :D

wiiwa
08-25-2011, 11:25
Имам отвара от коприва в хладилника, от преди 1,2 дена, да се облея ли след баня :-o ?

Colombia
08-25-2011, 11:27
Според мен,ако имаш в пакетче-свари си нова отвара. :)
Ако не и тази става.

brutaLxxbunny
08-25-2011, 11:30
Аз съм за!!! Но,да се разберем какво ще има в маската от сега,че да не излезе в последния момчент,че нямам нещо от съставките :D
И аз съм за ^^

Colombia
08-25-2011, 11:34
Хора седя и си мисля....тия коси са еба ти и голямата мания! :grin: :D 8-) 8) :)

MimiKalcheff93
08-25-2011, 12:45
Относно рациновото масло ..много момичета го ползват и са адски доволни ,а ползват само него и косата им расте наистина бързо. Като почна маските ще слагам и рациново заедно с останалите.Абе само масла ще слагам без тривитаминола и без ампули.

pressiana
08-25-2011, 13:26
И аз ще си взема рициново масло тогава. 8-) Колкото бадемовото струва г/д, нали ?

Colombia
08-25-2011, 13:29
Аз го ползвам рициновото!Супер яко действа на косата!
Струва 1.20 :D :D :grin:

Деля си шишенцето за 2 пъти :)

teen4e55
08-25-2011, 14:29
Аз ползвам единствено хининова вода по 2-3 пъти в седмицата и имам голям ефект, който си личи. По едно време си правех някаква домашна маска от тривитаминол, хининова вода, жълтък, мед... Ама нямах много време и не ми се заниваше, затова си продължих с хининовата вода. В крайна сметка това, което ви помага най-много зависи и от типа на косата ви. :) :P

MegiBoOm
08-25-2011, 15:39
Здравейте момичета!
Вчера нямах време и не си направих маска, но утре или вдругиден , ще видя, мисля да си напарвя тази маска:
3 спринцовки тривитаминол
1с.л. ракия
1с.л. рициново масло
2с.л. кисело мляко
1с.л. масло от авокадо
Как Ви се струва? (:

FuCKkK13
08-25-2011, 15:57
Здравейте момичета!
Вчера нямах време и не си направих маска, но утре или вдругиден , ще видя, мисля да си напарвя тази маска:
3 спринцовки тривитаминол
1с.л. ракия
1с.л. рициново масло
2с.л. кисело мляко
1с.л. масло от авокадо
Как Ви се струва? (: на мен ми се струва добре :)

момичета и аз тогава ще си купя пак рициново масло.. :)
за общата маска утре или събота ще се разберем съгласни ?

Colombia
08-25-2011, 16:08
Мммм за неделя съм навита :)

CityLightsxx
08-25-2011, 16:28
Здравейте! :) Днес си взех шампоан и балсам на "Орзен" за нормална коса и хининова вода! Искам да попитам:
1.хининовата вода се нанася след баня нали? На влажна или на суха коса и в корените ли? И също как я слагате?
2.Имам стимуланта на "Икаров" той може ли да се сложи в маска или той сам по себе си е достатъчен и ще стане прекалено мазно?

victoriassecret1
08-25-2011, 16:39
Здравейте! :) Днес си взех шампоан и балсам на "Орзен" за нормална коса и хининова вода! Искам да попитам:
1.хининовата вода се нанася след баня нали? На влажна или на суха коса и в корените ли? И също как я слагате?
2.Имам стимуланта на "Икаров" той може ли да се сложи в маска или той сам по себе си е достатъчен и ще стане прекалено мазно?

1. Хининовата вода след баня на леко мокра коса в корените.
2. Стимуланта е достатъчен. Не го смесвай с други продукти.

CityLightsxx
08-25-2011, 16:42

1. Хининовата вода след баня на леко мокра коса в корените.
2. Стимуланта е достатъчен. Не го смесвай с други продукти.

Мерси! :)

ValLoveYa
08-25-2011, 17:06
Аз също съм съгласна за неделя

FuCKkK13
08-25-2011, 17:10
добре тогава... кога ще решим какви ще са съставките утре или събота ?

Colombia
08-25-2011, 18:12
Ако питате мен още сега :-D

Ами...аз имам в къщи кисело мляко,оцет,жълтък,алкохол,х ума,рициново масло...и май това е.
Може да има още нео,за което в момента не се сещам :)

LudotoDevoiche
08-25-2011, 18:14
Момичетааа извинявам се за отсъствието, но бях на море. Косата ми не се е изтощила много, но все пак утре ще ходя да се подстрижа... Мисля да си направя бритон настрани (преди имах и се харесвах), само дано не ми изглежда още по-рядка косата :o И друго... как да си изправя косата и да не ми се пречупва после? С много лак съм пробвала, да я изправям на високи градуси също... като ми беше по-къса не се пречупваше, но сегаа...

brutaLxxbunny
08-25-2011, 19:11
Я кажете нещо повече за това рициново масло? :) Много ме е страх да нанасям такива неща(под неща имам на предвид масла) на главата,защото косата ми е мазна и...

kittenella
08-25-2011, 19:26
И аз съм навита за общата диета...Ами аз имам - жълтък, кисело мляко, оцет, алкохол, хума, бадемово и пшенично масло...мисля и утре да си купя и рициново, та...Какво ще готвим? :D Казвайте и вие, та да мислим!

zoreto
08-25-2011, 19:31
Я кажете нещо повече за това рициново масло? :) Много ме е страх да нанасям такива неща(под неща имам на предвид масла) на главата,защото косата ми е мазна и...

Нищо няма да ти стане и моята коса е такава, даже след масло/аз ползвам стимуланта на Икаров не се изсушава толкова след миене и е някак по-балансиран самия скалп и ми се омазнява по-малко :)

katii
08-25-2011, 19:46
И аз съм навита :)

Colombia
08-25-2011, 19:48

Ами аз направо съм изненадана от действието му,в/у косата ми.Става плътна,мека и по-жива :)
МНОГО ми харесва!!!
А за омазняването не се притеснявай.Както казва zoreto,доста момичета казват,че омазняването им се регулира именно от маслата,които слагат на косата си.
Пък както и да е...пробвай.Сама ще си прецениш :)
Нищо не губиш,нали? :-D

Colombia
08-25-2011, 19:48
И аз съм навита :)

Евала 8)

FuCKkK13
08-25-2011, 20:01
Момичетааа извинявам се за отсъствието, но бях на море. Косата ми не се е изтощила много, но все пак утре ще ходя да се подстрижа... Мисля да си направя бритон настрани (преди имах и се харесвах), само дано не ми изглежда още по-рядка косата :o И друго... как да си изправя косата и да не ми се пречупва после? С много лак съм пробвала, да я изправям на високи градуси също... като ми беше по-къса не се пречупваше, но сегаа... юь;о докато ти е влажна косата след баня не си сложиш пияна с лека фиксация, за да не става на клечки..слагаш спрей з апредпазване от пресата и след като изправиш пръскаш цялостно косата, а не кичур по кичур.. :)
Colombia мед?
brutaLxxbunny щом косата ти е мазна недей да слагаш рициново масло - то е много мазно..това е мое мнение де.. :)
а за общата маска ... предлагам да сложим.. жълтък,мед,кисело мляко,рициново масло, хума (които нямат да си купят, ако сте съгласни де) ракия.. бадемово масло нямам за това предлагам масло от пшеничен зародиш, но ако повечето имате бад. масло аз утре ще си купя,натрошен аспирин и тривитаминол.. какво ще кажете ?

FuCKkK13
08-25-2011, 20:02
аа забравих.. ако искате и какао да сложим ?

katii
08-25-2011, 20:05
Аз съм съгласна :) Последно за неделя ли остава ?

Colombia
08-25-2011, 20:05
FuCKkK13 да имам мед.Забварих го направо 8-)

Ъм...аз ще сложа съставките,които си изброила до ракията вкл. :)

Наумила съм си,след като се подстрижа да вземам повече неща за косата.До тогава ще карам на каквото има в къщи 8-) :) :)

Colombia
08-25-2011, 20:07

Абе,имам чувството че от кафето и какаото ми потълня малко косата.3-4 пъти съм си слагала до сега... :-o

Ама вие слагайте!!! :)

FuCKkK13
08-25-2011, 20:12
Аз съм съгласна :) Последно за неделя ли остава ? дам..

pressiana
08-25-2011, 20:12
Colombia, моята коса не потъмнява от кафето. А за общата и аз съм навита, да видим какво ще се получи..

FuCKkK13
08-25-2011, 20:13

Абе,имам чувството че от кафето и какаото ми потълня малко косата.3-4 пъти съм си слагала до сега... :-o

Ама вие слагайте!!! :) мисля, че ти потъмнява от кафето.. какао съм слагала и не ми потъмнява.. защо не пробваш сега с нас само какао и да видиш дали така ще се получи ?

brutaLxxbunny
08-25-2011, 20:14
Ще пропусна да сложа в маската какао,защото не искам да я потъмнявам, и травитаминол,защото не действа добре на косата ми.
Останалото ще бъде на косата ми..в неделя :D

Colombia
08-25-2011, 20:25
Да,може да пробвам FuCKkK13 :)

Colombia
08-25-2011, 20:27
Ще пропусна да сложа в маската какао,защото не искам да я потъмнявам, и травитаминол,защото не действа добре на косата ми.
Останалото ще бъде на косата ми..в неделя :D

Не бе човек...то от 1 път нищо не става.Пробвай и ще видиш дали има по-тъмни оттенъци при теб.При всеки е различно :)

katii
08-25-2011, 20:32
Аз пък искам да ми стане по-тъмна и ще си сложа, пък да видим :-D

ValLoveYa
08-26-2011, 07:16
а за общата маска ... предлагам да сложим.. жълтък,мед,кисело мляко,рициново масло, хума (които нямат да си купят, ако сте съгласни де) ракия.. бадемово масло нямам за това предлагам масло от пшеничен зародиш, но ако повечето имате бад. масло аз утре ще си купя,натрошен аспирин и тривитаминол.. какво ще кажете ?

Аз ще си сложа всичко освен рициновото масло (просто защото нямам такова)

brutaLxxbunny
08-26-2011, 08:13
Рициновото масло се купува от аптеката,нали?

Colombia
08-26-2011, 08:42
Да,от аптеката :)

pressiana
08-26-2011, 09:04
Аз няма да слагам аспирин и хума ..

kittenella
08-26-2011, 09:11
Аз съм без тривитаминола и аспирина

Colombia
08-26-2011, 10:06
А всъщност аспирина за какво точно се слага?

katii
08-26-2011, 10:27
^ +

И аз това щях да питам :-o

LudotoDevoiche
08-26-2011, 10:42
Момичета тази сутрин се подстригах и съм много доволна... имам си бритонче и косата ми почти не е променила дължината си :grin: Фризьорката ми, ми препоръча това за да оформям чупките/къдриците си: http://beautyshop.bg/product/131/nelly-preparat-aqua-nelly-za-razresvane-na-kadritsi-.html ... Каза, че било много хубаво и подходящо за косата ми. Вие използвали ли сте го?

titinkaa
08-26-2011, 10:45
Аспирина е за растеж.

titinkaa
08-26-2011, 10:47
Рициновото масло за растеж ли го ползвате?

LudotoDevoiche
08-26-2011, 10:48
Аз съм чела, че аспирина е за пърхут.

katii
08-26-2011, 11:10
Момичета, може ли някоя да напише всичките продукти за общата маска, защото така и не разбрах всичко което ще се слага :-|

ValLoveYa
08-26-2011, 11:12

Това са продуктите

katii
08-26-2011, 11:16
Мерси :-) Не за друго, просто се говореше да сложим и какао, за това питам последно какво решихте :)

victoriassecret1
08-26-2011, 11:28
Рициново нямам, само бадемово. Меда също ще го пропусна.
Това ли ще бъде маската последно?

Nadunda
08-26-2011, 11:41
намацунрих се с кокосово и масло от гроздови семки, сложих торбата на главата с хавлията и селд 3 часа ще се изкъпя и ще кажа как е било

Colombia
08-26-2011, 12:54
titinkaa рицивото масло го ползвам за растеж да,пък и придава много хубава плътност на косата ми :)

titinkaa
08-26-2011, 12:57
^Добре,мерси.И аз ще си взема днес,та в неделя да се намажа. :)

FuCKkK13
08-26-2011, 15:45
такам.. явно повечето имате бад. масло за това утре като си купувам рициновото ще си взема и бад.масло.. за какаото аз ще слагам..а аспирина е против пърхот и за растеж :)

MegiBoOm
08-26-2011, 15:54
Момичета днес отидох да погледна професионалния шампоан, който исках да си купя и струва 10лв. и е един литър (изглежда ми добър).Мисля да си взема за суха и изтощена коса.Хубавото е,че няма парабени. (:
Бтв имаше и маска към него, която също е 1л. и е 14лв., обаче много се чудя дали да си я взема.Вие какво ще ми препоръчатее? :booooomb:

FuCKkK13
08-26-2011, 16:13
Момичета днес отидох да погледна професионалния шампоан, който исках да си купя и струва 10лв. и е един литър (изглежда ми добър).Мисля да си взема за суха и изтощена коса.Хубавото е,че няма парабени. (:
Бтв имаше и маска към него, която също е 1л. и е 14лв., обаче много се чудя дали да си я взема.Вие какво ще ми препоръчатее? :booooomb: ами ако правиш домашни маски по-добре недей... но можеш да починеш от домашни маски докато използваш и шампоана и маската към него, но това са най-малко 3 месеца.. така че сама прецени.. за мен всички знаете, че не съм голям фен на купените маски, но както решиш :)
момичета ще си къдря косата с фибички, защото днес бях на река и я облях след това само с вода.. защото сряда я мокрих днес пак и в неделя мисля, че ще и стане много с шампоан и може да се омазни.. :)

MegiBoOm
08-26-2011, 16:17
Ама т'ва си е цял литър.На мен шампоаните от по 250мл. ми стигат за два месеца. :shock: :D
Може би ще си взема маската на миостис. (:

billytalent
08-26-2011, 16:27
И аз се присъединявам към общата маска, но ще пропусна Рициновото масло и хумата, защoто не ми се отразяват добре на косата.

dqvolcheto9
08-26-2011, 22:12
И аз ще се присъединя към маската :)
Имам едно въпросче ,момичета oт къде мога да си намеря продукта ,който използва за изправяне...

http://www.youtube.com/watch?v=WHWqu1Ui2wI :booooomb:

mi6eto942
08-26-2011, 22:26
Кажете някоя маска за косопад,че винаги като дойде време да се сменят сезоните и настава някакъв ад..А по-ппринцип може ли да се появи косопад от балсама за коса?

FuCKkK13
08-27-2011, 05:42
Кажете някоя маска за косопад,че винаги като дойде време да се сменят сезоните и настава някакъв ад..А по-ппринцип може ли да се появи косопад от балсама за коса? ами може, ако не ти понася.....това е сезонен косопад, той отминава.. просто си прави маски както обикновено... просто подхранвай косата и той ще мине... а иначе ако се задълбочи ти предлагам да си купиш ампули против косопад... :)

PepSsS
08-27-2011, 06:16
Имам едно въпросче ,момичета oт къде мога да си намеря продукта ,който използва за изправяне...

http://www.amazon.com/Garnier-Fructis-Style-Sleek-Perfector/dp/B003QUHWT8

pressiana
08-27-2011, 09:22
Хора, не знам какво става с косата ми.. :(
Като се изкъпах току-що, пак ми паднаха 10-15 косъма.. а не съм слагала никаква маска. И никога до сега не ми е падала коса при смяна на сезоните.. Не знам защо пада така, ужас .. страх ме е направо. :/

Colombia
08-27-2011, 09:32
pressiana не се стряскай човек :)
Най-верояно е от сезоните.Това,че до сега не ти е падала по това време,не знамчи че никога няма да минеш през някакъв такъв период...
Не е сериозно.Споко :)

MegiBoOm
08-27-2011, 09:35
Пресияна, спокойно.Като гледам напоследък не си единствена, така че не е нещо страшно! :)

Момичета преди 5 минутки си направих маска с тривитаминол и сега ще седя така до 2:30 и после ще отмия и ще я изчакам да изсъхне сама! (:

titinkaa
08-27-2011, 10:07
pressiana,спокойно и при мен падат по 10-15 косъма,като се къпя,но при мен е от скоро-г/д от 1-2 седмици.

FuCKkK13
08-27-2011, 10:27
на мен ми се появи миналата година за първи път сезонен и то есента... така, че спокойно...
Меги - кажи какво си сложи в маската и после кажи добре ли се е отразило :)

dqvolcheto9
08-27-2011, 12:10

А тук дали има ,защото не съм виждала никъде...

MegiBoOm
08-27-2011, 12:24
Измих си косичката и сега ще чакам да изсъхне.Иначе не ми падна толкова мн коса днеска, а и няма неприятен мирис останал върху косата, тъй че мисля вече да си правя тази маска:

3спринц. тривитаминол
1ч.л. рициново масло
1с.л. масло от авокадо
1с.л. ракия
2с.л. кисело мляко

:)

PepSsS
08-27-2011, 12:34

А тук дали има ,защото не съм виждала никъде...

и аз не съм виждала , най-вероятно няма , а и в българския сайт на Garnier го няма

MegiBoOm
08-27-2011, 12:37
Момичета, напоследък щом си впръскам себорал форте след като съм си подсушила косата, скалпът на места започва МНОГО да ме сърби :(
Може би трябва да го спра, въпреки,че отначало нямаш проблем с него, а и не го използвам от дълго време?

Nadunda
08-27-2011, 12:46
намацунрих се с кокосово и масло от гроздови семки, сложих торбата на главата с хавлията и селд 3 часа ще се изкъпя и ще кажа как е било

ааааа, много съм доволна! пу пу

eccei
08-27-2011, 15:17
Днес си взех syoss smooth relax (балсама). Чудех се между него и gliss satin relax, но взех на syoss. Правилния ли избор направих, а и балсама по цялата дължина ли да го нанасях или само в краищата?

FuCKkK13
08-27-2011, 15:22
ами според мен Глис беше по-добра идея, но няма значение... ми по цялата дължина без в корените.. :)

Момичета, напоследък щом си впръскам себорал форте след като съм си подсушила косата, скалпът на места започва МНОГО да ме сърби :(
Може би трябва да го спра, въпреки,че отначало нямаш проблем с него, а и не го използвам от дълго време? aми себорала изсушава... и може да ти е суха по принцип и сега да ти се ояви нещо като пърхот или нз.. просто спри за малко.. ако от скоро го ползваш значи не ти понася..

pressiana
08-27-2011, 16:56
Здравейте.. искам да ви питам рициновото ви масло на Икаров ли е? Щото сестра ми ми е взела някакво друго, 40 грама е.. Дали ще стане?

FuCKkK13
08-27-2011, 17:11
Здравейте.. искам да ви питам рициновото ви масло на Икаров ли е? Щото сестра ми ми е взела някакво друго, 40 грама е.. Дали ще стане? Икаров мисля, че няма рициново масло.. по принцип това е за разтройство.. така че.. а и моето е 40 гр. в една прозрачна опаковка с бяла капачка..сиг. е същото .. спокойно.. аз преди ползвах такова и едно в кафяво шишенце.. става.. спкойно :)

MegiBoOm
08-27-2011, 17:39
Ами да отскоро го ползвам себорала, но явно не е за мен.
Все тая и без това от септември започвам с ампули! (:

brutaLxxbunny
08-27-2011, 17:41
Себорал форте какво всъщност представлява?Шампоан,спрей ...?

FuCKkK13
08-27-2011, 18:08
Себорал форте какво всъщност представлява?Шампоан,спрей ...? като хининовата вода е, само че от билки и се нанася с памуче.. :)

Colombia
08-27-2011, 18:26
Здравейте.. искам да ви питам рициновото ви масло на Икаров ли е? Щото сестра ми ми е взела някакво друго, 40 грама е.. Дали ще стане? Икаров мисля, че няма рициново масло.. по принцип това е за разтройство.. така че.. а и моето е 40 гр. в една прозрачна опаковка с бяла капачка..сиг. е същото .. спокойно.. аз преди ползвах такова и едно в кафяво шишенце.. става.. спкойно :)

Да и моето е 40 гр.В прозрачно шошенце,а и аз съм пробвала такова в кафяво.Няма значение от опаковката. :)

Икаров нямат рициново масло.

kittenella
08-27-2011, 18:26
Като стана въпрос за Себорал Форте, аз го ползвах малко, но по едно време почна и мен да ме сърби скалпа и го спрях.Купих си хининова вода на "Мишел" и засега съм с нея...Мога да кажа, че съм доволна.Пък и едни познати ми казваха, че Себорал Форте се използва от хора страдащи от себорея, чийто коси са окапали и им помага за растежа.Както и да е...Днес си направих една маска, но се чудя дали не прекалих малко...Какво мислите?
Бадемово масло
Пшенично масло
Масло от авокадо
Мед
Жълтък
Оцет
Кисело мляко
Бира
Какао
Хума

titinkaa
08-27-2011, 18:32
И аз съм имала сърбежи от Себорала,но пак си го ползвам и нищо ми няма.

FuCKkK13
08-27-2011, 19:09
Като стана въпрос за Себорал Форте, аз го ползвах малко, но по едно време почна и мен да ме сърби скалпа и го спрях.Купих си хининова вода на "Мишел" и засега съм с нея...Мога да кажа, че съм доволна.Пък и едни познати ми казваха, че Себорал Форте се използва от хора страдащи от себорея, чийто коси са окапали и им помага за растежа.Както и да е...Днес си направих една маска, но се чудя дали не прекалих малко...Какво мислите?
Бадемово масло
Пшенично масло
Масло от авокадо
Мед
Жълтък
Оцет
Кисело мляко
Бира
Какао
Хума аз слагам по много неща и мисля, че не си прекалила, но.. има едно голямо но.. виж сама колко са ти омязнавящите съставки и колко са ти изсушаващите и прецени дали е добре (ако косата ти е нормална)

Colombia
08-27-2011, 20:21
За маската утре:
момичета аз сигурно,ще си я направя привечер :)

Colombia
08-27-2011, 20:22
Бадемово масло
Пшенично масло
Масло от авокадо
Мед
Жълтък
Оцет
Кисело мляко
Бира
Какао
Хума аз слагам по много неща и мисля, че не си прекалила, но.. има едно голямо но.. виж сама колко са ти омязнавящите съставки и колко са ти изсушаващите и прецени дали е добре (ако косата ти е нормална)

Аз също слагам по много съставки и мисля,че е ОК положението :-D

FuCKkK13
08-27-2011, 20:30
аз към 1 2 след обяд ще я направя :)

katii
08-27-2011, 21:32
аз към 1 2 след обяд ще я направя :)

И аз така :)

Nadunda
08-27-2011, 22:16
оф искам косата ми да мирише на яко.. не мирише на нищо.. след като я изкъпя един ден мирише много яко и после на нищо :D съвет?

pressiana
08-27-2011, 22:27
оф искам косата ми да мирише на яко.. не мирише на нищо.. след като я изкъпя един ден мирише много яко и после на нищо :D съвет?

Пръскай я със спрей.. Елсев, Глис, Шаума, Ейвън, Билка и други имат такива..

Nadunda
08-27-2011, 22:31

да де , пръскам я със спрей на глис

densii
08-27-2011, 22:38
Момичета,имаше някакъв шампоан на билкова основа,ако не се лъжа, който бяхте препоръчали против косопад. Последно време доста коса пада. Да се сещате какъв беше този шампоан(струваше около 3 лв) или нещо др ефикасно?

titinkaa
08-28-2011, 07:49
И аз после ще си правя маска,но ще си е мойта,която по принцип си правя. :)

ValLoveYa
08-28-2011, 08:00
И аз после ще си правя маска,но ще си е мойта,която по принцип си правя. :)

А каква е тя, ако може да попитам? :)

Colombia
08-28-2011, 08:33

да де , пръскам я със спрей на глис

Аз преди имах 1 на Елсев,който издържаше наистиа доста.
Онзи ден гледах този!
Можеш да го пробваш.Като цяло ароматите на елсев са трайни.
А,ако усетиш,че аромата изчезва...пак се напръскай.Мисля си че ще е по-траен от Глис :)

Els

FuCKkK13
08-28-2011, 08:35

да де , пръскам я със спрей на глис моята пък някой като я пипне и всички казват, че им мирише на детски орбит :-D .. ами има парфюми за коса, разгледай в някой сайтове.. макар, че не са много полезни.. просто продължавай със спрейчето и пръскай по повече.. :)

brutaLxxbunny
08-28-2011, 09:24
Момичета,колко време горе-долу ще седите с маската?

ValLoveYa
08-28-2011, 09:34
Аз мисля до стоя с нея 2-3 часа

wiiwa
08-28-2011, 09:44
Имам въпрос към Титинка, ако може да ми отговори :). Въпросът е, как минава една седмица при теб? Колко време държиш маскара си, от какво се състои тя и за колко време? Почивки от тривитаминол правиш ли и какви допълнителни продукти ползваш ? Видях троя снимка в друга тема преди и след тривитаминола и искам да питам за колко време косата ти порасна толкова ? :)

brutaLxxbunny
08-28-2011, 10:42
Моята вече я нанесох,ще престоя с нея до към 15:30,16 часа ^^

katii
08-28-2011, 11:23
След малко ще си направя маската и мисля да стоя с нея 2часа :)

ValLoveYa
08-28-2011, 11:54
Аз си я направих преди малко и в нея сложих:
2 с. л. кисело мляко
1 с. л. мед
1 жълтък
1 с. л. ракия
1 с. л. масло от пшеничен зародиш
хума
3 аспирина

Няма да слагам хума в маските си вече, защото много трудно се нанася на косата.

pressiana
08-28-2011, 13:32
^Мазна ли ти е косата много, че слагаш само 1 омазняваща и 6 изсушаващи съставки /или 5, не съм сигурна за аспирина/.. ?

Colombia
08-28-2011, 13:41
Хей,момичета вижте какво открих!
Някой ползвал ли го е? :-o

http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=28756&a_bilki=1&bilki_c=922&bilki_p=2912&bilki_o=

katii
08-28-2011, 13:47
Мм изглежа интересно :D

Аз сложих:
1 жълтък
1с.л. мед
1с.л. кисело мляко
1с.л. бадемово масло
1с.л. водка
2с.л. тривитаминол
1с.л. кафе

Ще поседя още 1 час и ще ви пиша.
Днес си взех балсама без отмиване на Gliss жълтия :)

ValLoveYa
08-28-2011, 14:22
^Мазна ли ти е косата много, че слагаш само 1 омазняваща и 6 изсушаващи съставки /или 5, не съм сигурна за аспирина/.. ?

Мазна е, но не прекалено

DesireToFire
08-28-2011, 14:30
Преди като ползвах спрея на Елсев 5те действия доста хора ми казваха, че супер яко ми мирише косата. А и за разлика от другите продукти в серията от него съм много доволна. Хийтпротектора на Лореал розовия също мирише супер яко.

brutaLxxbunny
08-28-2011, 14:46
Такам,какво сложих в маската:
Хума(не знам колко точно,около една с.л.)
3 с.л. кисело мляко
1 с.л. ракия
1 с.л. рициново масло
3 аспирина
1 жълтък
Мед

Плюсове и минуси:
- косата ми падна повече от обикновено :shock:
- усещам още малко от аромата
+ тва не знам дали е плюс,но косата ми се изсветли :shock:
+ по-мека е

Хора,почвам да се плаша от този косопад!!Много почна,наистина!Майка ми си седи спокойна,защото казва,че това е нормален косопад,но аз сериозно се панирам.Моля ви,дайте ми съвет :(

katii
08-28-2011, 14:51
За косопад знам това с копривата (вариш я, след това я прецеждаш и си впръскваш в корените) или Себорал Форте.

ValLoveYa
08-28-2011, 14:54
На мен от вчера също започна да ми пада много косата от смяната на сезоните :o

Colombia
08-28-2011, 14:57
Да и аз щях да кажа,това за копривата. :)

И не я мъчи с много изтощителни процедури.Мисля,че ще е добре ако за изветно време слагаш само някакво масло като маска.Може и стимуланта на Икаров.

И ако ползваш преси,сешоари и т.н. намали ги до минимум !

Не се панирай...мисля,че е от сезона.

brutaLxxbunny
08-28-2011, 14:59
За косопад знам това с копривата (вариш я, след това я прецеждаш и си впръскваш в корените) или Себорал Форте.

И аз си мисля за Себорал Форте.Но вероятно първо ще взема Себорал,да видя как ще ми понесе...Други?
Коприва,дано намеря в аптеката.В момента съм при родителите "на село" :oops:

titinkaa
08-28-2011, 15:48
Преди малко си направих маската.Сложих бадемово масло,тривитаминол(свърши ми),аспирин,ракия,кисело мляко,жълтък,хума,оцет.Ще стоя 2 часа и ще се измия. :)

FuCKkK13
08-28-2011, 15:51
момичета, това е сезонен косопад и аз имам лек.. а иначе до маската сега влизам да я измия.. стоях 5 часа с нея,... сега да видим.. аз сложих малко повече какао този път, но нищо !

katii
08-28-2011, 18:09
Маската ми се отрази добре, косата ми стана мекичка и хубава. Обаче много опада :( Ще си направя почивка 1 месец от домашните маски и може би ще си взема тази на Миосотис.

brutaLxxbunny
08-28-2011, 18:53
Маската ми се отрази добре, косата ми стана мекичка и хубава. Обаче много опада :( Ще си направя почивка 1 месец от домашните маски и може би ще си взема тази на Миосотис.

И на мен ми опада много от тази маска .. Мисля,че някоя от съставките даде на късо :?

FuCKkK13
08-28-2011, 19:07

И на мен ми опада много от тази маска .. Мисля,че някоя от съставките даде на късо :? на мен косата ми стана много мекичка... а иначе нищо според мен им няма на съставките.. просто идва есен и имате сезонен косопад... ако стане много зле тогава можете да се притеснявате.. а сега не се притеснявайте да не вземете да си навлечете косопад, само че от притеснение :? .. :)

katii
08-28-2011, 19:24
Може и от това да е, но ми се случва за пръв път :D Все пак спирам с тривитаминола и дом. маски за 1 месец :)

titinkaa
08-28-2011, 19:52
И при мен ефекта е много добър.Косата ми е мека и жизнена. :)

brutaLxxbunny
08-28-2011, 20:10
Може и от това да е, но ми се случва за пръв път :D Все пак спирам с тривитаминола и дом. маски за 1 месец :)

От пренасищане на тривитаминола може да се получи косопад.

katii
08-28-2011, 20:12
Дам и аз за това се сетих :) Точно поради тази причина го спирам.

LudotoDevoiche
08-29-2011, 10:28
"Маската се нанася върху косъма, без да се достигне до скалпа." - това вярно ли е? И за какъв тип коса е кафето... за разтеж ли е?

pressiana
08-29-2011, 10:32
"Маската се нанася върху косъма, без да се достигне до скалпа." - това вярно ли е? И за какъв тип коса е кафето... за разтеж ли е?

Да, ако е купена от магазина ...

joannalof
08-29-2011, 10:39
В момента съм с маска :D сложих си и торбичка :D дано има ефект,няма да седя дълго

Colombia
08-29-2011, 14:36
Хора,вчера не успях да си напарвя маската :?
В сряда ще я забъркам 8-)

titinkaa
08-29-2011, 15:11

Купените маски никога не се слагат върху скалпа,а само по дължината.

LudotoDevoiche
08-29-2011, 15:29
Това за купените маски го знам! Намерих този цитат в тема за домашни маски и затова се замислих... както и да е!!! Кафето изсушава ли?

FuCKkK13
08-29-2011, 15:40
Това за купените маски го знам! Намерих този цитат в тема за домашни маски и затова се замислих... както и да е!!! Кафето изсушава ли? ами мисля, че не.. може малко да ти потъмнее косата, но иначе някъде бях чела, че е за макота и блясък.. :) .. а иначе, това, че дом. маски се слагат само по дължината е напълно грешно... ако е маска против цъфтеж може и да се мажат само краищата, но по принцип се слага маската и в корените... косата все пак расте от корените.. :)

FashionAngel
08-29-2011, 15:50
Здравейте!Искам само да ви попитам от къде мога да си купя бадемово масло?От някоя аптека ли?

MegiBoOm
08-29-2011, 15:55
Да купува се от аптека за около 2,50.

Момичета на мен маските с тривитаминол започват да ми действат чудно! Расте по-бързо има повече блясък, абее въобще много по добре.Утре пак ще си направя маска! (:

Kotarachetooo
08-29-2011, 15:56
Момичета трябва ми помощ направо към въпроса се отправям! Значи майка ми се боядисва в червено и то винаги цялата коса ,но по на рядко не всеки месец и има бели косъмчета искам да попитам ще има ли проблем ако направо намаже оригиналната маска "ТРИВИТАМИНОЛ" тъй като незнам дали при боядисана коса може да се слага газ и после дали ще може да се боядисва и да покрие хубаво белите косми! А лично за мен бях преди боядисана руса но с една по жълтенава боя и сега имам остатъчни кичури русо какво да сложа в маската!

brutaLxxbunny
08-29-2011, 15:58
Да купува се от аптека за около 2,50.

Момичета на мен маските с тривитаминол започват да ми действат чудно! Расте по-бързо има повече блясък, абее въобще много по добре.Утре пак ще си направя маска! (:

Меги,може ли да те попитам какъв тип е косата ти?

MegiBoOm
08-29-2011, 16:00
Честно казано - Нормална. :)

FuCKkK13
08-29-2011, 16:01
Момичета трябва ми помощ направо към въпроса се отправям! Значи майка ми се боядисва в червено и то винаги цялата коса ,но по на рядко не всеки месец и има бели косъмчета искам да попитам ще има ли проблем ако направо намаже оригиналната маска "ТРИВИТАМИНОЛ" тъй като незнам дали при боядисана коса може да се слага газ и после дали ще може да се боядисва и да покрие хубаво белите косми! А лично за мен бях преди боядисана руса но с една по жълтенава боя и сега имам остатъчни кичури русо какво да сложа в маската! ами няма причина да не може да се боядисва след оригиналната маска.. газ не се слага само при изрусявани коси... киселото мляко и жълтъка свалят боята (за другите не се сещам) ..т.е. ти можеш тези двете да ги слагаш в маската и по-бързо да ти се махнат остатъците..

FashionAngel
08-29-2011, 16:10
Да купува се от аптека за около 2,50
Мерси много! :)

Kotarachetooo
08-29-2011, 16:47
Момичета трябва ми помощ направо към въпроса се отправям! Значи майка ми се боядисва в червено и то винаги цялата коса ,но по на рядко не всеки месец и има бели косъмчета искам да попитам ще има ли проблем ако направо намаже оригиналната маска "ТРИВИТАМИНОЛ" тъй като незнам дали при боядисана коса може да се слага газ и после дали ще може да се боядисва и да покрие хубаво белите косми! А лично за мен бях преди боядисана руса но с една по жълтенава боя и сега имам остатъчни кичури русо какво да сложа в маската! ами няма причина да не може да се боядисва след оригиналната маска.. газ не се слага само при изрусявани коси... киселото мляко и жълтъка свалят боята (за другите не се сещам) ..т.е. ти можеш тези двете да ги слагаш в маската и по-бързо да ти се махнат остатъците..

Благодаря ти за бързият отговор :-) Мисля да направя оригиналната и добавя кисело мляко и жълтък и да не слагам газ защото по краищата ми е като изгаряло малко и ще се радвам да опада а аз имам нужда от страшно бърз растеж ,че си искам дългата коса :( Другия ми въпрос е какво количество да слагам от тривитаминола от маста , ракията един жълтък ще сложа , от оцета и киселото мляко за много къса коса до връта а отпред е малко по-дълга! :)

FuCKkK13
08-29-2011, 16:50
ами г/д. на око аз ги меря.. но пробвай по една лъжица, ако ти остане ще я хвътрлиш .. :)

Благодаря ти за бързият отговор :-) Мисля да направя оригиналната и добавя кисело мляко и жълтък и да не слагам газ защото по краищата ми е като изгаряло малко и ще се радвам да опада а аз имам нужда от страшно бърз растеж ,че си искам дългата коса :( Другия ми въпрос е какво количество да слагам от тривитаминола от маста , ракията един жълтък ще сложа , от оцета и киселото мляко за много къса коса до връта а отпред е малко по-дълга! :) ами нз.. г/д. аз на око.. г.д по една лъжица.. ако остане ще го хвърлиш

brutaLxxbunny
08-29-2011, 16:52
Утре ще се къпя и ще си направя маска за подхранване:
Мед
Рициново масло
Ракия
Жълтък
Хума

Дано помогне с тоя сезонен косопад :?

Kotarachetooo
08-29-2011, 17:00
Мацки аз в момента съм намазана само с зехтин и съм си овила косата с найлонова торбичка и след половин час ще си измия косата! :D

Colombia
08-29-2011, 17:42
Момичета,извинявайте за спама.Някой може ли да ми препоръча нешо.

Никой не е писал,пък тука вече горе-долу се нзаем,та...ще се радвам да ми помогнете:

(вижте последния коментар)

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398402&start=270

Инвинявам се още веднъж! :oops: :oops: :oops: 8-) :)

И за да не е съвсем в друга насока кометара ми да ви кажа,че днес си купих Els

victoriassecret1
08-29-2011, 18:49
[quote=Colombia]днес си купих Els

LudotoDevoiche
08-29-2011, 19:14
Има ли ефект от впръскването на хининова вода всеки ден? :)

kittenella
08-29-2011, 19:38
[quote=victoriassecret1][quote=Colombia]днес си купих Els

bloodymirror
08-29-2011, 19:43
[quote=Colombia]Момичета,извинявайте за спама.Някой може ли да ми препоръча нешо.

Никой не е писал,пък тука вече горе-долу се нзаем,та...ще се радвам да ми помогнете:

(вижте последния коментар)

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398402&start=270

Инвинявам се още веднъж! :oops: :oops: :oops: 8-) :)

И за да не е съвсем в друга насока кометара ми да ви кажа,че днес си купих Els

Colombia
08-29-2011, 19:55
От магзазин за козметика.Навсякъде ги има.Промоцията е до края на август :)
Да,определено си заслужава.За мен това е шампоана,който най-добре действа на косата ми :grin: :grin: :grin:

DesireToFire
08-29-2011, 20:35
Аз пак да кажа, че Елсева на мен ми докара много проблеми и си е до коса. Така че, ако ще го купувате поне гледайте да е на промоцията 8-) Иначе спреят от тази серия пък е уникален.

mi6eto942
08-29-2011, 21:49
Купих си бяла хума и си направих маска с нея.Докато си изплаквах косата забелязах,че водата е черна(аз съм с черна коса),възможно ли е бялата хума да измива цвета.Иначе не видях чак драстична промяна в цвета на косата ми.

FuCKkK13
08-30-2011, 06:25
Купих си бяла хума и си направих маска с нея.Докато си изплаквах косата забелязах,че водата е черна(аз съм с черна коса),възможно ли е бялата хума да измива цвета.Иначе не видях чак драстична промяна в цвета на косата ми. друго сложи ли в маската ? и какво ? кога се боядиса ? ..а иначе от хумата е възможно да ти пада боята.. :)

FuCKkK13
08-30-2011, 06:48
момичета темичката замря.. а иначе.. аз днес мисля да ходя да си купувам хининов шампоан, за да може да го използвам след Глис (от него ми остават още 1-2 измивания)... и ще дойде училище и като почна да си горя косата ( по 1 или 2 пъти на седмица) тъкно ще ми свърши хининовия шампоан и ще си започна черната серия на Глис .. как мислите ? дали ще е добре.. ? :)

MegiBoOm
08-30-2011, 07:01
Ехааааа, как успявате толкова бързо да изразходвате шампоаните си? На мен един от 250мл. ми стига за 2-3 месеца. :shock:

Иначе в 9:30 си направих маска с тривитаминол,мед,ракия,риц ново масло и масло от авокадо и към 11:30 ще си измия косата с един шампоан от LR и после за жалост ще трябва да си изсуша косата със сешоар, защото след това трябва да излизам ;/

http://www.maxnails.net/userfiles/productlargeimages/product_3261.jpg

LudotoDevoiche
08-30-2011, 07:03
Фък, според мен ще е добре... и аз мисля след жълтия Глис да си взема хининовия шампоан на Милва от който има толкова доволни. Ти него ли мислиш да си вземеш? :)

MegiBoOm
08-30-2011, 07:06
Момичета реших се! След като привърша гореспоменатият шампоан ще си купя този:
http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Alfaparf-Midollo-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D 0%B2%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D1%89-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-250ml.html#

FuCKkK13
08-30-2011, 07:38
^ добър избор..

Фък, според мен ще е добре... и аз мисля след жълтия Глис да си взема хининовия шампоан на Милва от който има толкова доволни. Ти него ли мислиш да си вземеш? :) ами днес отидох в 2 аптеки и нямаше и в едната казаха утре, че ще ми донесат, така че какъвто ми донесат.. а за шампоаните.. все пак моя глис го купих юни края май беше или началото на юли... там някъде.. 2 месеца.. :)

pressiana
08-30-2011, 07:44
Аз също ще си взема хининов + хининова вода и стимулант, ама като ми свърши тривитаминолът, защото имам за още 2-3 маски. :?

FuCKkK13
08-30-2011, 08:01
Аз също ще си взема хининов + хининова вода и стимулант, ама като ми свърши тривитаминолът, защото имам за още 2-3 маски. :? аз имам купен себорал форте у нас и стимулант за коса.. стимуланта го ползвах само сряда, защото ме мързеше да забърквам маска :-D ... и аз ще го използвам след като ми свърши тривитаминола, но няма да е скоро.. :)

MegiBoOm
08-30-2011, 08:07
Аз пък мисля тоя себорал да го спирам,че мн ме сърби главата от него, което май не е на добре. :?

FuCKkK13
08-30-2011, 08:22
Аз пък мисля тоя себорал да го спирам,че мн ме сърби главата от него, което май не е на добре. :? ами може да не ти понася.. щом не го чувстваш добре го спирай :)

LudotoDevoiche
08-30-2011, 10:24
Като си слагам от Себорала и ме започва да ме сърби скалпа... но бързо отминава. Мисля, че това е нормално... или греша?

mi6eto942
08-30-2011, 11:10
Ами правя си маската само с оцет и хума.Иначе се боядисах последно преди 3 месеца.

iiordanova
08-30-2011, 11:16
:) Не съм писала отдавна.
Преди малко си направих маска от:малко кисело мляко,зехтин и ром. След като си измия косата ще я полея с вода от коприва. После ще ви кажа как усещам косата си.

LudotoDevoiche
08-30-2011, 11:42
Меги, маската която днес си си направила не е ли прекалено мазна? Аз мислех в други ден да си направя само от бадемово масло и рициново, но ще стане много мазно... от кафето ме е страх да не ми потъмнее косата, въпреки, че много искам да го пробвам. Нямам нищо изсушаващо под ръка което да добавя, а киселото мляко не ми действа добре. Ужас :D Някой пробва ли магданоза в маска вече?

FuCKkK13
08-30-2011, 15:42
^ аз не съм.. каних се, каних се и цък.. братовчедка ми мисля, че си слагаше ама не съм много сиг. ... момичета аз утре пак ще правя маска.. някоя от вас ще прави ли? :)

MegiBoOm
08-30-2011, 16:10
И аз си мислих,че ще стане много мазна, но добре ми подейства. (:

Colombia
08-30-2011, 18:00
^ аз не съм.. каних се, каних се и цък.. братовчедка ми мисля, че си слагаше ама не съм много сиг. ... момичета аз утре пак ще правя маска.. някоя от вас ще прави ли? :)

Аз може да си направя...ама ще видим.Ако имам време :)

Пак те пиша утре дали ще успея :)

Kotarachetooo
08-30-2011, 18:02
Мацки след като си измих косата от зехтина ефекта беше уникален! :grin: :grin: Много добре ми подейства стана много обемна и лъскава :)

lilincituuuu
08-30-2011, 21:09
За два дена изчетох и двете теми и днес се навих да използвам една от маските с тривитаминол. Втрих в корените и тей като не бях преценила добре колко ще ми потрябва, ми стигна и за долните пластове само. Постоях така около 2:30 - 3 часа, изкъпах се и сега, когато косата изсъхна наблюдавам страхотна промяна в долните пластове, дори не мога да повярвам, че това стана с един път :shock: След около 2-3 дена смятам да пробвам пак, но този път в по-голямо количество. Много съм доволна :grin: Благодаря ви много! :-)

FuCKkK13
08-31-2011, 08:08
момичета, днес не ми се прави много много маска, но ще си направя... ще пиша после какво съм сложила.. :)

mynichka
08-31-2011, 08:48
като видя какво си сложила може и аз утре да си направя същата :)

FuCKkK13
08-31-2011, 09:07
като видя какво си сложила може и аз утре да си направя същата :) добре :)

katii
08-31-2011, 09:35
Момичета, както ви казах спрях с домашните маски и сега мисля да си взема някоя купешка. Идейки ? От коя сте най-доволни ? :)

pressiana
08-31-2011, 09:41
Аз сега си сложих маска - жълтък, джин, оцет, тривитаминол, бадемово масло, рициново масло, какао и кафе. В краищата обилно намазах пшенично. Сега, когато не сложих мед, маската беше една такава.. по-лесна за нанасяне. Вече няма да слагам мед. 8-)

brutaLxxbunny
08-31-2011, 09:45
Момичета, както ви казах спрях с домашните маски и сега мисля да си взема някоя купешка. Идейки ? От коя сте най-доволни ? :)

На Лорис с пчелно млечице или чесън :smt007

katii
08-31-2011, 09:48
На Лорис ми казаха, че е пълна със силикон, иначе и аз нея исках да си взема, защото 6-7лв. за 1л. е доста добра оферта :D

brutaLxxbunny
08-31-2011, 10:12
На Лорис ми казаха, че е пълна със силикон, иначе и аз нея исках да си взема, защото 6-7лв. за 1л. е доста добра оферта :D

А какво лошо има в силикона?

katii
08-31-2011, 10:21
Недей. Привидно заглажда косъма и прави косата здрава и блестяща, но всъщност това е само ефект.

brutaLxxbunny
08-31-2011, 10:22
Недей. Привидно заглажда косъма и прави косата здрава и блестяща, но всъщност това е само ефект.

Хм,не съм се замисляла.Е,на мен си ми действа добре,а моята коса беше гладена два месеца :D

kittenella
08-31-2011, 10:35

Аз си взех на Лорис с коктейл от плодове - НЕВЕРОЯТНА Е!И целия ден след като си измия косата мирише на някакви екзотични плодове, много съм доволна.Скоро ми свърша и ще си купя нова, но се чудя дали да взема една от тази със зммйското мляко...но една приятелка дерматолог ми каза, че по-добре да има нещо от плодове и тем подобни отколокото животинските, защото малко или много по косъма тя отива към главата...Но чувам и много доволни от нея и още се колебая
П.С. Но с коктейл от плодове ти перпоръчвам

ValLoveYa
08-31-2011, 11:29
Аз сега си сложих маска - жълтък, джин, оцет, тривитаминол, бадемово масло, рициново масло, какао и кафе. В краищата обилно намазах пшенично. Сега, когато не сложих мед, маската беше една такава.. по-лесна за нанасяне. Вече няма да слагам мед. 8-)

Забеляза ли потъмняване на косата от кафето? Не бях чувала за кафе в маска за коса, та какъв е ефекта от него? А трудно ли се отмива?

LudotoDevoiche
08-31-2011, 12:18
Много се хвали маската на Миосотис... Също бях чула хубави мнения за тази: Цък (http://apteka.framar.bg/30018375/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B8%D 1%80%D0%B0%D1%89%D0%B0-200-%D0%BC%D0%BB-) ...Чудя се коя от двете да пробвам първо...

katii
08-31-2011, 12:22
Миосотис съм я имала и е много хубава!
Исках да пробвам нещо ново, но ако не намеря ще си взема пак от нея :)

titinkaa
08-31-2011, 12:46
Абе момичета,от рициновото масло по колко слагате,кохгато си правите маска?