PDA

View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4

Страници : 1 2 3 [4] 5 6

HolyShit
09-07-2011, 11:37
Не следя темата но започвам протеиновата диета и се питах може ли в кафето да се слага суха сметана? И може ли да се яде риба от консерва? :)

Кафе- ако има въглехидрати , не.
Сметана - може,но все ако мислиш да я правиш ЧИСТОпротеинова,означава,ч е сметаната не може да влезне в менюто ти(повечко мазнини са,но бих препоръчал по-скоро ядки,за набавянето на мазнини)

Да може да се яде риба от консерва(аз лично хапвам риба тон филе,няма мазнини,за след тренировка)

katii
09-07-2011, 11:43
Да, наистина, я кажи упражнения за корем ? :-o

vampire_girl_ ти на коя диета си ? :)

vampire_girl_
09-07-2011, 11:46
на скарсдейл :) супер доволна съм.Въобще не чувствам глад.Е,освен вчера след плодовия обяд съвсееем леко,но изкарах до вечеря.

katii
09-07-2011, 11:47
И аз преди мислех да я почвам, но не обичам грейпфрут. Дали може да се замести с нещо ? Портокал ? :oops:

vampire_girl_
09-07-2011, 11:53
Може..но грейпфрута е вкусен,като му махнеш всичката люспа.

titinkaa
09-07-2011, 12:56
И аз миналата година спазвах Скарсдейл,дори му имам книгата в нас.За 2-3 дена бях свалила 2кг,но не отказах да я спазвам,нз каква беше причината.

Wanderer1
09-07-2011, 13:33
Скарсдейл ако изобщо някога се навия да го спазвам, ще е точно заради грейпфрута 8-)
Иначе днес върви добре. Малко съм гладна, но няма да ям нищо до довечера. Ще пия повече вода, може и да си направя зелен чай и ще издържа да не направя някое прегрешение.

Ооо, и да се похваля :D За 4 дена съм свалила 2 кг. Онзи един, който го бях свалила си го върнах, както и очаквах, та сега съм 45. Още два килограма до целта :grin: Обаче после започва стягането, което е по-трудно, но ще се справя някак :D

FreshJuice
09-07-2011, 13:36
Wanderer1 на коя диета си? Ако не те е срам ще кажеш ли с колко кг стартира :oops: :-)

FreshJuice
09-07-2011, 13:40
И още едно въпросче :)
Скачането на въже стопява ли сланинките по краката/дупето и коремчето :oops:

Wanderer1
09-07-2011, 14:19
FreshJuice, не, не ме е срам да кажа :D Започнах с 52 кг/163 см 8-) Така че 45 кг не са толкова голямо постижение :-D
Иначе не съм на диета, на мой режим съм. Сутрин пия зелен чай, на обяд ям домат или краставица с малко сирене/кашкавал. Вечер някакъв плод (ябълка, праскова или каквото и да е) или кисело мляко Знам, че е малко, но какво да се прави :oops: (не ми се карайте) Бях на диетата на divacheee със салатата за обяд и киселото мляко за вечеря, но реших, че трябва да ускоря нещата и я промених мъничко :D

Иначе мисля, че скачането на въже помага за да се стопят сланинките 8-)

:-)

HolyShit
09-07-2011, 14:21
Иначе мисля, че скачането на въже помага за да се стопят сланинките 8-)

:-)

katii
09-07-2011, 14:28
http://zamunda.net/details.php?id=110669&hit=1 Преди малко правих това. Някой има ли представа г/д по колко калории се горят ?
+ това правих 100 коремни
упражнения за гърди и ръце
за дупе :-D
и вътрешна част на бедрата

HolyShit
09-07-2011, 14:37
Колко калории гориш няма никакво значение.

Colouring
09-07-2011, 14:48
Wanderer1,стахотен резултат,ама по много нездравословен начин,бе!Ама ти си го знаеш. 8-) Иначе за колко време постигна този резултат?

Иначе коремчето ми се е поприбрало! :grin: Ама имам още много за сваляне.

katii
09-07-2011, 14:58
Колко калории гориш няма никакво значение.

А кое има значение ???

Wanderer1
09-07-2011, 15:01
Оо, за много време :D На този режим съм от 4-5 дни. В началото на лятната ваканция бях пак на мой режим докъм края на юли (сутрин плод, на обяд нещо готвено, но малко, на вечеря кисело мляко/салата/нищо). После бях за малко на 90-дневната, след което отидох на море, където си развалих режима и като се върнах започнах диетата на divacheee и преди 4-5 дена я промених на сегашния режим.
Знам, че е нездравословно, но няма да е така още дълго. Само два килограма още :D Но после задържането е по-трудно

MsDarcy
09-07-2011, 15:12
FreshJuice, не, не ме е срам да кажа :D Започнах с 52 кг/163 см 8-) Така че 45 кг не са толкова голямо постижение :-D

Аз съм 50,5/163см. Накара ме да се почувствам по-дебела от колкото трябва да съм... трябва и аз да почна някоя диета. :-D

HolyShit
09-07-2011, 15:17
Е всички тук анорексички ли искате да станете ,пък и ние не харесваме много такива :?

Wanderer1
09-07-2011, 15:22

Аз съм 50,5/163см. Накара ме да се почувствам по-дебела от колкото трябва да съм... трябва и аз да почна някоя диета. :-D

Ти пък... на всеки килограмите му стоят различно :-) Може би не ти личат и не ти трябва диета :)

Wanderer1
09-07-2011, 15:23
Е всички тук анорексички ли искате да станете ,пък и ние не харесваме много такива :?

За мен е важно аз да се харесвам :wink:

divacheee
09-07-2011, 15:48
... като се върнах започнах диетата на divacheee

Кажи ми, че става въпрос за друго диваче .. аз диета не съм публикувала тук !

Wanderer1
09-07-2011, 15:57
Е как, не беше ли ти? Извинявай, ако съм сбъркала :)

Едит: Оф, да, вярно 8-) Ти беше отговорила на някакъв въпрос за тая диета и от там съм останала с впечатление, че ти си я постнала. Извинявай :)

Yankee
09-07-2011, 16:21
за коя диетка става въпрос? :oops:

mynichka
09-07-2011, 16:21
^ да, онази я спазваше Infinity

FreshJuice
09-07-2011, 16:51
http://zamunda.net/details.php?id=110669&hit=1 Преди малко правих това. Някой има ли представа г/д по колко калории се горят ?
+ това правих 100 коремни
упражнения за гърди и ръце
за дупе :-D
и вътрешна част на бедрата

Същото тае бо правя и аз обаче на тези упражнения с вдигането на краката встрани направо умирам :lol: Като мечка съм 8-) За мен лично са си доста ефикасни защото се потя като прасенце, а после след душа се чувствам мн добре. За мен тае бо-то е върха 8)

Josefinne
09-07-2011, 16:59
Аз не издържах днес...Свалила съм само 2 кг за 4 дни ( при обещаните 4) и ядох бонбон, бисквити, сухар с пастет... Никога няма да отслабна ](*,) :smt087 :-k :smt022

HolyShit
09-07-2011, 17:16
Ем така е :D Не е като моите диети - ЯЖ МНОГО,ЗА ДА ОСТАБНЕШ МНОГО :D:D

BumpyRide
09-07-2011, 17:17
Аз не издържах днес...Свалила съм само 2 кг за 4 дни ( при обещаните 4) и ядох бонбон, бисквити, сухар с пастет... Никога няма да отслабна ](*,) :smt087 :-k :smt022

E e..САМО 2 КГ. ЗА 4 ДНИ?! Как го каза сякаш е малко..По принцип ми звучи много нездравословно, но предполагам, че една част е вода. И как така няма да да отслабнеш никога? Разбира се, че ще отслабнеш! Всички мацки тук имаме огромна воля и сме много упорити. Припомни ми времето, когато и аз така си казвах - "няма да отслабна никога повече..постоянно се тъпча". Но резултатът е налице. Започнах да отслабвам. Никакво отказване. Какво като си прегрешила? Утре е нов ден. :)

katii
09-07-2011, 17:26
Същото тае бо правя и аз обаче на тези упражнения с вдигането на краката встрани направо умирам :lol: Като мечка съм 8-) За мен лично са си доста ефикасни защото се потя като прасенце, а после след душа се чувствам мн добре. За мен тае бо-то е върха 8)

Да, малко зор идват 8-) Но аз съм ги свикнала г/д , защото миналата година тренирах таебо. Ти от колко време вече го правиш ? Виждаш ли резултат ? :)

katii
09-07-2011, 17:27
Josefinne Естествено, че ще отслабнеш! :-) Аз мога само да се надявам на резултати като твоите.

Sisxx
09-07-2011, 17:30
Чудех се дали мога вместо някое от храненията да пия по чаша мляко, но не само в белтъчния ден? Защото нали си пише да не пием мляко м/у храненията, защото се брои за 1 такова... :-o

sm_95
09-07-2011, 17:30
Здравейте хора, не пиша честно, но ви чета редовно.
Аз карам 90 дневната и днес ми е 15-ти ден. От четири дена леко го прекарах през просото и нито съм тренирала, нито съм си спазвала много режима. Днеска скачах малко на обръч и правих коремни, но до там. Първите няколко дни бях страшно мотивирана, но напоследък нещо нямам желание за нищо. За тези 15 дена съм свалила 2 килограма и нито грам повече. :-# И то ги бях свалила още на третия ден... Скоро би трябвало да ми дойде, но вече се отчаях и съм на път да се предам...

HolyShit
09-07-2011, 17:39
Чудех се дали мога вместо някое от храненията да пия по чаша мляко, но не само в белтъчния ден? Защото нали си пише да не пием мляко м/у храненията, защото се брои за 1 такова... :-o

То не е нужно да го пиеш само в белтъчен ден :D То млякото има към 4 въглехидрат (а протеина от 3 до 3.3) Смятай :D А ако вземеш пълномаслено,с по 3+ тогава имаш всичко --> ПРОТЕИН + ВЪГЛЕХИДРАТ + МАЗНИНИ

SladkaZagadka
09-07-2011, 17:44
HolyShit , как да изгоря мазнините в долната част на корема? И въобще някакви упражнения за тази част ще ми препоръчаш ли? Вярно, че правя кардио, но искам и отделно нещо. А нямам възможност да посещавам фитнес.

HolyShit
09-07-2011, 17:49
Упражнения тук --> http://www.stranabg.com/upload/browse.php?u=Oi8vd3d3LmJiLXRlYW0ub3JnL2ZpdG5lc3MvZ XhlcmNpc2VzL2FiZG9taW5hbHM%3D&b=221

С напрягането на мускула няма да стопиш мазнини,по-скоро може да имаш малко по-голяма и добре-личаща плочка.

sunnnnnnnn
09-07-2011, 17:51
7:30 - 30 мин тичане
З : купичка Nestle Fitnes
О : пиле с картофи
СЗ : Сладолед
В: Малко картофи

ПП: Малее ,като ви чета на някои менютата и направо не мога да пвярвам?!
:D

SladkaZagadka
09-07-2011, 17:53
Упражнения тук --> http://www.stranabg.com/upload/browse.php?u=Oi8vd3d3LmJiLXRlYW0ub3JnL2ZpdG5lc3MvZ XhlcmNpc2VzL2FiZG9taW5hbHM%3D&b=221

С напрягането на мускула няма да стопиш мазнини,по-скоро може да имаш малко по-голяма и добре-личаща плочка.

Добре, а с какво да стопя мазнините по него? С тичане? Правя го, всяка сутрин. Със събуждането виждам, че коремът ми не е издут, а е почти плосък, но когато хапна нещо и няма спомен от това. Със скачане на въже? Правя го. Не забелязвам голяма разлика. С какво?

Wwwooow
09-07-2011, 18:01
HolyShitи другите,ако знаят да пишат (ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРНА) как да махана бричовете и паласките с какви упражения и кой храни да намяля/спра ???

защото колкото и да се ограничавам ,каквито и упражения да правя ставам супер слаба в останалите части на тялото,само тези проклети паласки и бричове не се махат :x

sunnnnnnnn
09-07-2011, 18:03
Wwwooow , вдигания на крака помагат :)

katii
09-07-2011, 18:07
Wwwooow

http://dieti.rozali.com/vkyshti/p183.html бричове

http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/ паласки

Дано съм ти помогнала. :)

sunnnnnnnn
09-07-2011, 18:08
последното упражнение има ефект :grin:

Colouring
09-07-2011, 18:34
За паласките и въртене на обръч също.Аз си избрах този метод,защото ми е най-забавен.Пускам си някой сериал и въртя ли въртя. :lol:

Wwwooow
09-07-2011, 19:04
sunnnnnnnn, katii , Colouring Благодаря ви! :-)
обръч редовно си въртя,но сякаш не виждам голям ефект..
правя и наклони настрани с тежест (и голяма мускулна треска имам),но паласките си стоят.. Но ще правя сега всички упражнения от сайта.. и вдигането на крака ще правя(въпреки,че ми е МНОГО трудно и гадно упражнение.. ) ,ако някой се сеща още нещо моля да сподели ..

HolyShit
09-07-2011, 19:05

Добре, а с какво да стопя мазнините по него? С тичане? Правя го, всяка сутрин. Със събуждането виждам, че коремът ми не е издут, а е почти плосък, но когато хапна нещо и няма спомен от това. Със скачане на въже? Правя го. Не забелязвам голяма разлика. С какво?

Сутрин на гладно правиш кардиото,обаче не тичай..Прави бързо ходене,хранителният режим знаеш също,че е много важен..

HolyShit
09-07-2011, 19:06
HolyShitи другите,ако знаят да пишат (ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРНА) как да махана бричовете и паласките с какви упражения и кой храни да намяля/спра ???

защото колкото и да се ограничавам ,каквито и упражения да правя ставам супер слаба в останалите части на тялото,само тези проклети паласки и бричове не се махат :x

По-добро от кардио няма,упражнения за корем,които да горят мазнини-НЯМА.Опиши как се храниш :}

Colouring
09-07-2011, 19:08

С обикновен обръч ли тренираш?Ако е така,то предполагам той е прекалено лек и не може да се забележи видим резултат.Най-добре е с дървен,но така и не съм си намерила такъв.Аз въртя по два наведнъж и напрежението е по-голямо.Ако не можеш да въртиш и двата едновременно можеш да си напълниш самия обръч с нещо,което ще придава тежина. :)

Wwwooow
09-07-2011, 19:29

По-добро от кардио няма,упражнения за корем,които да горят мазнини-НЯМА.Опиши как се храниш :}
Храня се с каквото има в къщи(манджи). Закуска-1 малка филия бял хляб с кашквал/сирене, салам,домати или нещо др. обяд; манджа с половин или цяла филия хляб и салата; вечеря;плодово мляко с 3-4 диетички бисквитки ,,ревю" .. горе-долу така : ) Но с кардиото ще отслабне цялото ми тяло и ме е страх,че на места ще стана кльощава..

Wwwooow
09-07-2011, 19:32

С обикновен обръч ли тренираш?Ако е така,то предполагам той е прекалено лек и не може да се забележи видим резултат.Най-добре е с дървен,но така и не съм си намерила такъв.Аз въртя по два наведнъж и напрежението е по-голямо.Ако не можеш да въртиш и двата едновременно можеш да си напълниш самия обръч с нещо,което ще придава тежина. :)
Моя обръч е пълен с вода.. мога два едновременно,значи ще трябва да си купя още един значи.. Благодаря за съвета :-)

sunnnnnnnn
09-07-2011, 19:34
Абе ,мацки по колко време задържате обръча? Аз го изпускам супер бързо, не знам ,може и да е от тва ,че е много лек :) :(

HolyShit
09-07-2011, 19:34
То за това се трупа мускулна маса ,ама вие момичетата много я избягвате,вероятно защото не сте запознати с функцията й..Добре ще е леееееекичко да си промениш хранителният режим (и като казвам впредвид лекичкo имам впредвид доста драстично,а да не забравя,зависи какви манджи ядеш,по-колко и как се готвят)

Wwwooow
09-07-2011, 19:39
То за това се трупа мускулна маса ,ама вие момичетата много я избягвате,вероятно защото не сте запознати с функцията й..Добре ще е леееееекичко да си промениш хранителният режим (и като казвам впредвид лекичкo имам впредвид доста драстично,а да не забравя,зависи какви манджи ядеш,по-колко и как се готвят)
манджи като мусака,пълнени чушки,супи ей от този род с малко мазнина.. Какво да променя в режима ми :oops: ?

sunnnnnnnn около 20-30-40-60 мин зависи,може и от това,че е лек да не можеш повече,или не си се научила добре ..

Josefinne
09-07-2011, 19:42
Аз, мацки, официално днес си хапнах вечерята, с което зарязах " Японското чудо". Много мъчна диета, 4 дни бяха пълен кошмар, а 5тият е най-гаден.
Реших да мина засега на нещо като... захранване , обаче в обратен режим, т.е. период на подготовка за диета, през който да сведа до минимум "лошите" храни и да увелича плодовете, зеленчуците и водата в менюто си.
Иска ми се обаче да чуя мнението ви относно следния нисковъглехидатен режим на хранене. Не мога да преценя дали би имал ефект или е загуба на време. Като по-вещи в занаята помагайте!

Сутрин се пие кафе или чай, по-добре без захар, ако не може, тогава само с 1 малка лъжичка.

Преди обедна закуска – изпива се 1 кофичка разбито (за да може да се пие) кисело мляко.

За обяд се яде колкото искате филе, може само филе или филе със салата (салатата да е от пресни зеленчуци, не може да е Снежанка, Руска, Картофена или друга пакетирана салата – само пресни зеленчуци са позволени). Не се яде хляб.

За вечеря се яде колкото искате филе, позволена е отново само салата от пресни зеленчуци.

Ако 2 пъти на ден се яде по 150 гр. филе – това са 300 гр. на ден. Разбира се едър мъж ще яде повече от средна на ръст жена, така че всеки за себе си определя колко да яде – няма ограничение в количеството, но е важно да се засече за 1 ден, за да се сметне колко е необходимо за 1 седмица на ниско въглехидратна диета.

Списък с покупки за седмицата:
Кафе или чай.
7 кисели млека – може да се вземат различни марки за разнообразие.
2-3 килограма месо филе (ако ядете 300 гр. на ден по 7 дни – 2 кг и 100 грама за седмицата). Вземете си 7 различни вида, всеки опакован отделно, така ще знаете, че си вземате една торбичка за деня и храната за офиса е осигурена. Например: 300 грама пилешко филе, 300 грама телешко, 300 грама пуешко, 300 гр. свинско, 300 грама някакъв друг вид и така 7 различни вида, за да има разнообразие през седмицата.
Зеленчуци, ако смятате да си правите салати – домати, краставици, зеле, пресен лук, магданоз, марули.

Допълнителни храни, които са позволени по време на ниско въглехидратна диета:
Яйца (варени).
Сирене и кашкавал в малки количества, защото имат мазнини.
Пълнозърнест хляб в малки количества – 1 филия на ден.
Маслини – по 5-10 на ден.
Овесени ядки – по 2 с.л. на ден.
Всички пресни зеленчуци.
Печена риба.
Грах, боб, леща – 3 пъти седмично, на обяд, по 1 купа, без хляб, със салата

Забранени храни и напитки докато сте на ниско въглехидратна диета
Бял хляб
Газирани напитки – съдържат много захар и са основния проблем за много хора, защото неусетно може да се изпие 1 литър Кока кола и човек хем е гладен, хем се е натъпкал със захар. Ако пиете много газирани напитки, ако само тях спрете, ще отслабнете.
Алкохол, даже и бира
Сладки неща, ако е сладко не се яде, даже и плодове.
Пържено.
Ориз – 2-3 лъжици варен ориз не са проблем, примерно като гарнитура на филето, но повече не.
Картофи – 100 гр. варени картофи на ден също са ок, но не повече. Примерно вместо 1 филия пълнозърнест хляб може да се ядат 100 грама варени (в никакъв случай пържени) картофи или 2-3 лъжици сварен ориз.
Плодове – съдържат много въглехидрати. Няма проблем да изядете 1 ябълка 2-3 пъти седмично или 1 портокал или друго, но като цяло плодовете са с високо съдържание на въглехидрати и се избягват по време на ниско въглехидратна диета.
Натурални сокове – без да усещате се зареждате с въглехидрати. В натуралните сокове освен захар има и консерванти. Ако толкова много ви се пие сок, то нека тогава да е фреш, но да знаете, че 1 чаша фреш се прави от 2-3 плода и това са много въглехидрати.
Сосове – много са опасни – без да се усетите се натъпквате с мазнини.
Пици, кексове, пасти, торти, сладкиши, соленки – има ли в храната тесто – значи има въглехидрати.

Milly4
09-07-2011, 20:07
Менюто ми за днес:
З: Фреш от нектарини
О: Малко сьомга и варени картофи
В: Салата
Пих зелен, черен и оолонг чай :D

Може ли да ми препоръчате някакви упражнения за бедра? :)

HolyShit
09-07-2011, 20:26
манджи като мусака,пълнени чушки,супи ей от този род с малко мазнина.. Какво да променя в режима ми :oops: ?

sunnnnnnnn около 20-30-40-60 мин зависи,може и от това,че е лек да не можеш повече,или не си се научила добре ..

Не,че не стават,но предпочитай неща,които знаеш какво съдържат и не са от 1000 продукти(като мусаката например) Чушките ще ти предложа да ги печеш както аз го правя ,тоест пълниш с яйца и сирене :D 2 чушки ядеш с една купа таратор(айде да не е за теб 1 :D) Като няма кво друго и на това съм карам и е много вкусно и няма много калории,нито пък въглехидрати.

Нещица като месо/яйца/сирене/извара не присъстват ли в менюто ти ?

HolyShit
09-07-2011, 20:28
@Joseffine защо тая диета ми прилича на тази на Дюкан,ама по опростен вид(със само 3 пъти ядене на ден :D)

katii
09-07-2011, 20:29
Гладна съъъм :( отново ... 8-)

FreshJuice
09-07-2011, 20:37

Да, малко зор идват 8-) Но аз съм ги свикнала г/д , защото миналата година тренирах таебо. Ти от колко време вече го правиш ? Виждаш ли резултат ? :)

Ами от около 3 седмици вече :) по 5- 6 пъти в седмицата и определено виждам резултати. по- стегнати крака и дупе :-D

katii извинявай, че толкова късно ти отговарям

titinkaa
09-08-2011, 06:23
Ден 18-бобов
З-нектарина
О-салата и картофи
В-салата пак с нещо от тоя род^

Wwwooow
09-08-2011, 07:46

Не,че не стават,но предпочитай неща,които знаеш какво съдържат и не са от 1000 продукти(като мусаката например) Чушките ще ти предложа да ги печеш както аз го правя ,тоест пълниш с яйца и сирене :D 2 чушки ядеш с една купа таратор(айде да не е за теб 1 :D) Като няма кво друго и на това съм карам и е много вкусно и няма много калории,нито пък въглехидрати.

Благодаря ти :-) пресъстват да,без изварата де(не ми харесва нещо) ;)

Colouring
09-08-2011, 08:05
Ден 18-бобов
З-нектарина
О-салата и картофи
В-салата пак с нещо от тоя род^
Някакви резултати вече? :)

Аз си закусих с една пълнозърнеста филийка със сирене,а сега пия кафе без захар.Не мога да се откажа от него просто! :x

HolyShit
09-08-2011, 08:57

Благодаря ти :-) пресъстват да,без изварата де(не ми харесва нещо) ;)

Не знам за човек,на който да му харесва изварата :D Един приятел вика,че си правил мусака от извара,яйца и тиквички и го изяжда на един ден (1 kg извара) - много вкусно било 8-)

DirtyGirl
09-08-2011, 09:07
Аз със извара съм си правила пълнени чушки и стават страхотно.. само на салата не мога да я ям ..:D Днес съм на варива и за обяд си правя ориз с зеленчуци :)

pitfall
09-08-2011, 09:09
Момичета и аз да се похваля - досега бях на някакъв мой си режим и с него свалих 3 килограма някъде (не се меря, затова не знам с точност) и от днес официално съм на диета, която трае 20 дни, надявам се да я издържа и да видя какво ще стане след това. :D

titinkaa
09-08-2011, 09:09
Colouring,до тук свалени 4кг,и определено съм свалила и някви см,защото днес се наврях с анцунг(долнище),който мин.година ми беше тесен и ми опъваше много в дупето.

katii
09-08-2011, 09:17
pitfall, на каква диета си ? :)

pitfall
09-08-2011, 09:24
Не знам как й е името, но е някаква английска:

Първи и втори ден:

1 литър доматен сок или 1 литър мляко + 1 филийка пълнозърнес хляб се разпределят за целия ден.

Трети и четвърти ден:

Закуска:
Чай или кафе, 1 филийка хляб с масло, 2 чаени лъжички мед.

Обяд:
Пилешки бульон с 2 супени лъж. грах, 1 филийка хляб.

Следобед:
Една чаша чай с 1 чаена лъжичка мед

Вечеря:
2 варени яйца или 50г кашкавал или 100г задушена риба или 100г варено пилешко месо.

Пети ден:

Закуска:
2 праскови или 2 ябълки

Обяд:
Зеленчукова супа (без картофи), 1 филийка хляб

Следобяд:
1 ябълка или 1 кайсия

Вечеря:
Зеленчукова салата, 1 филийка черен хляб.

Следващите 15 дни диета се повтаря.

aleks07
09-08-2011, 10:10
Здравейте отново, чух нещо и искам да ви попитам дали според вас е вярно, защото сте по-компетентни от мен.Такам вярно ли е, че съдаржанието ан вода в женското тяло е доста голямо и то покачва теглото на моменти? Мерси предварително

HolyShit
09-08-2011, 10:36
Здравейте отново, чух нещо и искам да ви попитам дали според вас е вярно, защото сте по-компетентни от мен.Такам вярно ли е, че съдаржанието ан вода в женското тяло е доста голямо и то покачва теглото на моменти? Мерси предварително

:shock:

katii
09-08-2011, 11:00
^ oO ?!

До преди малко правих отново таебо-то и другите упражнения от вчера. Утре малко релакс 8-) 90 дневната не я спазвам много, особено сутрин.. вместо плод ям овесени ядки.. е понякога и плод хапвам и така 8-) ноо нищо.. важното е, че пак има ефект :)

granger
09-08-2011, 11:02
Момичета страшни сте! Продължавайте така. Прицнипно нямам мужда от диета и не обичам да спазвам хранителен режим,обаче наще вече са 2ри месец на 90 дневната диета и ям каквото има у дома,е хапвам и някои други странични неща , но покрай тях съм свалила 2-3 килограма :? Не е хубаво,щото става прекалено слаба,амаа квото е ще папаквам повечко и ви поздравявам за волята и услията ,които полагате :-) :-) :-)

CherryBell13
09-08-2011, 11:08
Аз малко зарязах диетата но не знам защо продължавам да отслабвам :shock: свалила съм 10 см. от талията а бедрата ми вече са 53 см. :shock: :grin:

Colouring
09-08-2011, 11:19
^СТРАХОТЕН РЕЗУЛТАТ!БРАВО! :-)

Аз преди малко се улях.Хапнах си двете яйчица и салатката,обаче след това хапнах смокини и един банан.Знам,плодове са,но не трябваше. :?

mimsssssss
09-08-2011, 11:49
Аз днес изядох два сандвича с кашкавал и шунка. Следобед ще ям кисело мляко и после някакъв плод.
Сутринта правих 20мин на кростренажора и ме заболяха краката все едно имах мускулна треска ... много странно :?

CherryBell13 и аз искам бедра 53см. 8)

DirtyGirl
09-08-2011, 12:34
Браво момичета за резултатите поздравявам ви :-) :-)

vannes
09-08-2011, 12:46
Не знам защо, но не отслабвам много на килограми, пък на сантиметри и в огледалото има разлика :-o

моля сподели своята тайна с мен ;дд

SladkaZagadka
09-08-2011, 13:20

С обикновен обръч ли тренираш?Ако е така,то предполагам той е прекалено лек и не може да се забележи видим резултат.

Да-да .. то зат`ва, че няма ефект, за една седмица, откакто почнах с него (плюс пъмп ит ъп и 90-дневната, които си правя от доста време) стигнах до кокал, че чак ме и ръби сега като го въртя там. Обръчът ми е най-обикновен.
http://fabrikasport.com/userfiles/productthumbs/thumb_56.jpg

CherryBell13
09-08-2011, 13:50
Ама аз ги меря на най-дебелото място :lol: не съм мерила по-надолу :D

galu6a
09-08-2011, 13:58
някой навит да спазва диетата Японско чудо с мен

Colouring
09-08-2011, 14:36

С обикновен обръч ли тренираш?Ако е така,то предполагам той е прекалено лек и не може да се забележи видим резултат.

Да-да .. то зат`ва, че няма ефект, за една седмица, откакто почнах с него (плюс пъмп ит ъп и 90-дневната, които си правя от доста време) стигнах до кокал, че чак ме и ръби сега като го въртя там. Обръчът ми е най-обикновен.
http://fabrikasport.com/userfiles/productthumbs/thumb_56.jpg

Е,добре,просто казах.При мен лично когато въртях само един такъв лек обръч(много отдавна беше) не се забелязваше почни какъв ефект.Щом при тем има-супер.Аз лично не усещах кой знае колко голямо натоварване и затова си взех втори. :)

niq17
09-08-2011, 14:57
Помагайте моля..Висока съм 1,66 и тежа 74кг , бързо трябва да сваля 5 кг за 7 дни, дайте съвети моля...

SladkaZagadka
09-08-2011, 14:59
Помагайте моля..Висока съм 1,66 и тежа 74кг , бързо трябва да сваля 5 кг за 7 дни, дайте съвети моля...

Намери възможно най-нездравословната диета и почвай - те затова се свалят толкова лесно при тях.

и какво, цяло лято яде мазни банички и и шоколади и сега се сети?

niq17
09-08-2011, 15:00

Намери възможно най-нездравословната диета и почвай - те затова се свалят толкова лесно при тях.

Вече 4 дни съм на чай смао да продължавам ли

SladkaZagadka
09-08-2011, 15:06

.. :o
Ти сериозно ли? Не че ще ме послушаш,но ако искаш да си прецакаш организма; да си ги върнеш обратно в момента, когато решиш да сложиш нещо друго в устата си и още куп други "хубави" неща - давай.

y0ni95
09-08-2011, 15:09

Хапни някой плод, направи си салатка ... няма да надебелееш от това. Не можеш да караш само на чай :wink:

nymphetaminegirl9
09-08-2011, 15:26
Аз малко зарязах диетата но не знам защо продължавам да отслабвам :shock: свалила съм 10 см. от талията а бедрата ми вече са 53 см. :shock: :grin:

Браво за резултатите :)

Btw за колко време ги свали тези 10 сантиметра от талията?

pitfall
09-08-2011, 16:07
На мен денят ми мина режимно, нямам прегрешения, сутринта пих кафе, после към 2 изядох препечената филийка и си разделих млякото на порции. Преди 30 минути изпих и последната част. Утре същото - на работа съм, така че е малко вероятно да имам прегрешения (надявам се да нямам)

HolyShit
09-08-2011, 16:18
Вие на въздух ли живеете бе :D Ае идва зимата,почвайте храната 8-)

DirtyGirl
09-08-2011, 16:26

Още по-зле трябва да я намалим защото ако няма време за фитнес става адското обездвижване и се качват по-лесно килограмите!

CherryBell13
09-08-2011, 17:02

Ооо аз преди около 3 седмици почнах диетата но я изкарах само 2 след това спрях и си продължих нормално с леко ограничение и тук таме малко упражнения :D днеска като се измерих направо останах шокирана :shock: :lol:

HolyShit
09-08-2011, 17:14

Още по-зле трябва да я намалим защото ако няма време за фитнес става адското обездвижване и се качват по-лесно килограмите!

Не ва знам кво правите,ама аз колкото повече се опитвам да ям,толкова повече свалям килограми..

SladkaZagadka
09-08-2011, 17:15

Ооо аз преди около 3 седмици почнах диетата но я изкарах само 2 след това спрях и си продължих нормално с леко ограничение и тук таме малко упражнения :D днеска като се измерих направо останах шокирана :shock: :lol:

Ако не си си мерила талията след двете седмици или пък не си се мерила - вероятно е от диетата

CherryBell13
09-08-2011, 17:23
Ооо по време на диетата редовно се мерих и нямаше никаква разлика :? не знам...аз нещо не съм добре и за това явно така става :lol:

DirtyGirl
09-08-2011, 17:42

Не ва знам кво правите,ама аз колкото повече се опитвам да ям,толкова повече свалям килограми..

Ами между момчета и момичета има голяма разлика..вие ядете обилно през зимата, за да може да превърнете качените кг лятото в мускули а ние постоянно трябва да се ограничаваме в нещо все пак зависи и от ген и структура де :)

Wanderer1
09-08-2011, 17:44
Здравейтее! :)
Днес мина почти успешно, защото прегреших с няколко хапки от някакви готвени картофи. Утре ще си направя едно яйце на тефлоновия тиган, а вдругиден ще ям картофена салата (най-после) :D Само дано не си върна някой килограм или сантиметър, че няма да го преживея :D

DirtyGirl
09-08-2011, 17:46
Днес мина почти успешно, защото прегреших с няколко хапки от някакви готвени картофи. Утре ще си направя едно яйце на тефлоновия тиган, а вдругиден ще ям картофена салата (най-после) :D Само дано не си върна някой килограм или сантиметър, че няма да го преживея :D

Ако не прегрешаваш всеки ден няма нищо да ти стане, но ако е всеки ден може и да не си задържиш кг :D

mimsssssss
09-08-2011, 17:56
Ама аз ги меря на най-дебелото място :lol: не съм мерила по-надолу :D
Е, на най - дебелото до, под дупето си слагам метъра аз. Искам да са ми 53см. идеални ще са, ама за жалост не са :x иначе надолу са ми добре - над коляното са ми 40см вече...
Уж правя някакви упражнения, ама да видим ще стопя ли сантиметрите :o

Wanderer1
09-08-2011, 17:59

Ако не прегрешаваш всеки ден няма нищо да ти стане, но ако е всеки ден може и да не си задържиш кг :D

Е, много ясно, че не прегрешавам всеки ден :D
Пък и утре ще изям само едно яйце, а вдругиден малко от картофената салата :)
Имах предвид, че сега ям доста малко и като хапна дори и малко повече да не си върна някой килограм :(

DirtyGirl
09-08-2011, 20:28

Е, много ясно, че не прегрешавам всеки ден :D
Пък и утре ще изям само едно яйце, а вдругиден малко от картофената салата :)
Имах предвид, че сега ям доста малко и като хапна дори и малко повече да не си върна някой килограм :(

Така мацка браво :-)

HolyShit
09-08-2011, 20:32
Не,ако хапнеш малко повече няма да си върнеш някой килограм..

Yankee
09-09-2011, 07:10
Само аз ли през зимата отслабвам повече,отколкото през лятото? 8-) Иначе сега 6дена ще си бъда на мой измислен режим+Инсенити и Слим ин 6 :)

skinny06
09-09-2011, 07:32
Здравейте момичета и момчета!
Аз съм нова тук и ще пиша с вас какво хапвам.
Днес започнах 90-дневната диета, не много добре но нищо, ще си я продължа.
8.00 - ябълка
9.00 - 10.00 - фитнес
10.30 - половин филия с шунка, кашкавал и лютеница... знам че не трябваше ама... нищо, утре по-добре :P

vampire_girl_
09-09-2011, 07:47
уфф,днес ми е ден пети и съм само -2.500 кг :( отчайвам се и започвам да се чудя,дали да не я сменя.Единственото ми прегрешение беше вчера - 200 мл прясно мляко 1.5% с мента ... Повечето,май сте на 90 дневната - какви са резултатите?

3oPuTy
09-09-2011, 07:49
А ти защо си мислиш,че тия килограми са малко за 5 дена?! :-o

vampire_girl_
09-09-2011, 07:51
ами навсякъде казват "8 кг по-малко за 14 дни" , а то с това темпо...едва ли.Дори в бгмама,четох че някаква жена е свалила 12 (!!!) за същото време,само че не е яла хляб.Е,и аз не ям хляб,ама... :(

3oPuTy
09-09-2011, 08:02
Да не бъркаш диетата?!Няма как да се свалят 12кг. за 5 дена с 90 дневната (освен ако нямаш над 50-тина кила за сваляне,евентуално).

Yankee
09-09-2011, 08:03
^ възможно е просто тази майка да е била с повече килограми от твоите и затова като се е подложила на диета по-бързо да ги е загубила :) Ако ти имаш по-малко за сваляне,по-бавно ще ги свалиш :wink:

vampire_girl_
09-09-2011, 08:37
Да не бъркаш диетата?!Няма как да се свалят 12кг. за 5 дена с 90 дневната (освен ако нямаш над 50-тина кила за сваляне,евентуално).
Не,не..аз за тази на Скарсдейл говоря...питам информативно колко горе-долу свалят момичетата на 90 дневната,защото ако си отстана с тези резултати още ден-два и ще я сменям..
Възможно е да е имала повечко за сваляне и все пак...искам и аз! 8-)

titinkaa
09-09-2011, 09:44
Ден 19-въглехидратен
З-2 нектарини
О-сладолед и сладки
В-още не съм решила,но може да са две филии със сладко или макарони със захар

skinny06,менюто добре,но ако искаш по-бързо да отслабнеш махни хляба,а и лютеница не се яде в белтъчен,а във въглехидратен.А и къде ти е вечерята?

skinny06
09-09-2011, 12:00
ох да... оф заради този сандвич утре ще я започна наново. Много съм мотивирана !!! :grin: Ще ви пиша утре как вървят нещата.

А някой знае ли дали в 90-дневната диета може да се яде кетчуп и ако да - кога ?

Sisxx
09-09-2011, 12:22
Ами мисля, че може примерно спагети с кетчуп във въглехидратния, но по-добре и другите да кажат... :)

DirtyGirl
09-09-2011, 12:23
ох да... оф заради този сандвич утре ще я започна наново. Много съм мотивирана !!! :grin: Ще ви пиша утре как вървят нещата.

А някой знае ли дали в 90-дневната диета може да се яде кетчуп и ако да - кога ?

Във въглехидратния ден, също така можеш да хапнеш и лютеница, но само в този ден! :)

bloodymirror
09-09-2011, 12:28
бирените фъстъци много ли са калорични?

Wwwooow
09-09-2011, 12:44
бирените фъстъци много ли са калорични?
Да,многоо щом Фъстъците са 620 ккал. (обикновенните) Смятай,колко ще са бирените....

HolyShit
09-09-2011, 12:48
Избягвайте тези пържени боклуци.По-добре сурови бадеми си вземи - хем са доооста вкусни,разликата разбира се е в $ 8-)

linzer
09-09-2011, 13:17
Избягвайте тези пържени боклуци.По-добре сурови бадеми си вземи - хем са доооста вкусни,разликата разбира се е в $ 8-)

Бадемите са много калорични също!

Б

6. Бадеми - 659 ккал.

HolyShit
09-09-2011, 13:22
И кво като са калорични ? Я обясни ?

divacheee
09-09-2011, 13:57
^ Трудно ще ти обясни .. те гледат само калориите :D

linzer
09-09-2011, 14:06

Стига си задавал тъпи въпроси.Много ясно,че като са калорични се трупат калории. И мисля,че това е тема за хора,които са на диета/режим ,а не за такива като теб ;]

divacheee - ти на диета ли си или не?

SladkaZagadka
09-09-2011, 14:10

Стига си задавал тъпи въпроси.Много ясно,че като са калорични се трупат калории. И мисля,че това е тема за хора,които са на диета/режим ,а не за такива като теб ;]

И аз съм на диета, и аз гледам да приемам точно определено количество ккал на ден и засега успявам и .. писала съм откога спазвам 90-дневката и за огромният резултат от нея, плюс спорт . Обаче е много, ама много по-добре да хапнеш бадеми в подходящия ден вместо бирени фъстъци, както и трапезна лютеница вместо кетчуп

divacheee
09-09-2011, 14:23

Мацко, мнооого тъпо се аргументира :д
На режим съм .. Мразя думата "диета" :Д
ХолиШит също е на режим до колкото ми е известно ..

bloodymirror
09-09-2011, 14:23
[quote=HolyShit]И кво като са калорични ? Я обясни ?

Oo я стига,не си модератор,няма да казваш кой за къде е..аз пък мисля,че той дори ни е много полезен,защото знае доста неща относно диети,режими,спортуване и хранене!

linzer
09-09-2011, 14:42
[quote=HolyShit]И кво като са калорични ? Я обясни ?

Oo я стига,не си модератор,няма да казваш кой за къде е..аз пък мисля,че той дори ни е много полезен,защото знае доста неща относно диети,режими,спортуване и хранене!

Той хубаво знае ама що трябва да се хваща за всяка дума?

Sisxx
09-09-2011, 14:44
Оох, пак ли се почва... който иска да брои калории, който не иска- не, и толкова... :?

divacheee
09-09-2011, 14:50
Оох, пак ли се почва... който иска да брои калории, който не иска- не, и толкова... :?

Въпроса не е в това дали някой брои калории.. или не ! Въпроса е, че linzer говори без да е запозната ! Бадемите са едни от най - най - най полезните ядки ;)

Sisxx
09-09-2011, 14:52
Абсолютно съм съгласна, но има хора, които си казват 'О, не, т'ва има повече от 200 калории, няма да го ям!'... просто не искам пак да се започне някаква караница и да се пълнят страници с глупости само.. :(

Edit: А като стана въпрос за ядки, те в кой ден могат да се ядат, че вкъщи имаме доста сурови фъстъци и орехи.. :)

linzer
09-09-2011, 14:57
Абсолютно съм съгласна, но има хора, които си казват 'О, не, т'ва има повече от 200 калории, няма да го ям!'... просто не искам пак да се започне някаква караница и да се пълнят страници с глупости само.. :(

Е,аз не съм от тях ! Просто казах,че са много калорични ! :(

В Плодов могат да се ядат.

HolyShit
09-09-2011, 15:35
Калории се трупат,въпроса е какви? 200% гарантирам,че са по-добри от тези,които приемате (сладоледи,бисквити,торти и тем подобни с доста мазнини,част от които транс)

aleks07
09-09-2011, 16:12
Здравейте, какво ще кажете за диетата на Скардейл, някой правил ли го еи има ли ефект ?

LoveYou95
09-09-2011, 16:41
Калории се трупат,въпроса е какви? 200% гарантирам,че са по-добри от тези,които приемате (сладоледи,бисквити,торти и тем подобни с доста мазнини,част от които транс)

Глупости. :) Ще изядеш една безвкусна салата пред някой кроасан примерно? Като имат едни и същи калории и безвкусните ( но и пълни с нитрати и ГМО ) и вкусните храни, ще се тъпчете с зеленажи ли? Я, си яжте каквото ви е вкусно!
Навсякъде се изписа едно и също. не знам защо си го осложнявате.. ,, Яде се много и по малко '' , ,, Не живей за да ядеш, а яж за да живееш '' .. Да, аз спазвам стриктна диета, обясних в предишните си постове каква е, но само защото имам многоооо за сваляне, а не .. като вас 7-8 ... 10, а някои и за 3 килограма вече припадат .. :?
Съдете ме, нападайте ме, това си е моята гледна точка.

HolyShit
09-09-2011, 17:51
Въпросът е следният и го поставям така: Ядките ще ти помогнат да свалиш.

Wanderer1
09-09-2011, 19:29
Здравейте!
Днес нямам прегрешения, освен ако не броя яйцето за прегрешение 8-)
Закуска: зелен чай
Обяд: едно яйце на тефлоновия тиган
Вечеря: праскова

Colouring
09-09-2011, 19:31
Не знам как издържаш на толкова малко храна.
Аз днеска колко прегрешения направих не е истина..
За пореден път доказвам,че аз мой режим не мога да спазвам.Все трябва да ми е определено,за да мога г/д да го спазвам.Чудя се дали пак да не почна 90 дневната,ама първия път не даде кой знае колко резултат.. сега не знам.

katii
09-09-2011, 19:57
90 дневната хич я няма при мен 8-) ОТНОВО! Не съм стриктна, но ям често и по малко ,каквото има вкъщи. Мислех си да направя Скардейл и след това да мина на НВД.
При вас как вървят диетите ? Сваляте ли ? :)
Здравче, ти да споделиш някакви резултати ? Как е при теб диетата ? :-)

DirtyGirl
09-09-2011, 20:07
90 дневната хич я няма при мен 8-) ОТНОВО! Не съм стриктна, но ям често и по малко ,каквото има вкъщи. Мислех си да направя Скардейл и след това да мина на НВД.
При вас как вървят диетите ? Сваляте ли ? :)
Здравче, ти да споделиш някакви резултати ? Как е при теб диетата ? :-)

Кати да ти кажа не я приемам като диета много ми е добре, но понякога едвам издържам толкова неща ми се хапват и.. :D днес бях на въглехидрати деня мина супер но вечерта хапнах три рибки цаца.. просто едва издържах :D :D :D иначе си я спазвам има някакъв резултат да ти кажа не толкова в килограми колкото в свалени сантиметри от талия, ханш и всичко останало... :-)

katii
09-09-2011, 20:10
Бравооо :-) Аз днес бях с една приятелка на таебо и нямаше нищо общо с това на което аз съм ходила 8-) Адски много кардио, доста изморително беше, но си заслужаваше. Мисля пак да започна да ходя редовно.

divacheee
09-09-2011, 20:12
09.09

11:30 5-6 сини сливи
13:30 2 филийки хляб, малко зеле на фурна, салатка
17:00 пилешко пушено месо, сирене, няколко маслини
18:30 няколко дребни сладки
20:30 пилешко пушено месо, един домат

Нямам представа как да определя днешния ден :D

FreshJuice
09-09-2011, 20:27
09.09

11:30 5-6 сини сливи
13:30 2 филийки хляб, малко зеле на фурна, салатка
17:00 пилешко пушено месо, сирене, няколко маслини
18:30 няколко дребни сладки
20:30 пилешко пушено месо, един домат

Нямам представа как да определя днешния ден :D

Вкусен :D :oops:

DirtyGirl
09-09-2011, 20:28
Бравооо :-) Аз днес бях с една приятелка на таебо и нямаше нищо общо с това на което аз съм ходила 8-) Адски много кардио, доста изморително беше, но си заслужаваше. Мисля пак да започна да ходя редовно.

Супер спортувай по-бързо ще смъкваш освен това и ще се стягаш!Спорта наистина е едно уникално средство както за стягане така и за отслабване,независимо какъв е просто един два пъти седмично е задължително за тези които имат възможност! :oops:

aleks07
09-10-2011, 09:32
Ей, как върви, къде се губите? :-)

pandelka
09-10-2011, 09:47
Може ли да ви питам за тази диета на Скарсдейл .
1.проблем ли е,ако не всичко,което е написано за обяд се изяде. :Д а ако има домати и месо, изям само доматите ,или месото .
И има ли проблем ако месото го заместя винаги с едно и също :/

sunnnnnnnn
09-10-2011, 09:59
Еййй :-)
Днес до сега съм на 2 праскови (нямям апетит) и 30 минути велоергометър - 400 калории :) при вас как е ?

vampire_girl_
09-10-2011, 10:06
1.проблем ли е,ако не всичко,което е написано за обяд се изяде. :Д а ако има домати и месо,само доматите ,или месото.

ами,не мисля,че ще има проблем...
примерно аз сутрин си ям само грейпфрута и пия зелен чай /без препечената филийка,чее..без друго все ги изгарям , кхъм (http://www.imagesnake.com/img/14069/07092011493.jpg) 8-) / .
На обяд,най-обичам домат с пуешко или варено пилешко.Когато трябва да си правя някаква салата,примерно зелена,тъй като са забранени мазнините,а солта доста пестеливо трябва да се използва,предпочитам малко цвекло,което само с оцет е страшно вкусно и полезно. И въпреки тези ми своеволия,пак кантара отчита - ..е,не толкова колкото ми се иска,но...ще видим.

Colouring
09-10-2011, 10:40
Момичета,май тия дни ще почна 90 дневната пак и дано този път има повече резултат.Тоя моя режим съвсем го оплесках..

PricelessG
09-10-2011, 10:56
Здравейте, аз съм на мой си режим, гледам да не хапвам тестяно, пържено и сладко(не винаги се получава) и всеки ден правя Pump it up. Гледам да ограничавам калориите до 900 на ден. 170 съм и тежа 52 кг., искам да стана 48. Според вас след колко време горе-долу ще има ефект? Така съм от 2 седмици. :)

Sintya
09-10-2011, 11:13
Здравейте, аз съм на мой си режим, гледам да не хапвам тестяно, пържено и сладко(не винаги се получава) и всеки ден правя Pump it up. Гледам да ограничавам калориите до 900 на ден. 170 съм и тежа 52 кг., искам да стана 48. Според вас след колко време горе-долу ще има ефект? Така съм от 2 седмици. :)
Няма да стоят хубаво тези кг. Знам от личен опит. Била съм на същата височина 46 - 47 и е адски грозно. Яж си здравословно и си спортувай.
Това вече е мания. Отново знам от личен опит. 8-)

HolyShit
09-10-2011, 11:14
900 калории на ден :-o

pandelka
09-10-2011, 11:24
1.проблем ли е,ако не всичко,което е написано за обяд се изяде. :Д а ако има домати и месо,само доматите ,или месото.

примерно аз сутрин си ям само грейпфрута и пия зелен чай /без препечената филийка,чее..без друго все ги изгарям , кхъм (http://www.imagesnake.com/img/14069/07092011493.jpg) 8-) / .
На обяд,най-обичам домат с пуешко или варено пилешко.Когато трябва да си правя някаква салата,примерно зелена,тъй като са забранени мазнините,а солта доста пестеливо трябва да се използва,предпочитам малко цвекло,което само с оцет е страшно вкусно и полезно. И въпреки тези ми своеволия,пак кантара отчита - ..е,не толкова колкото ми се иска,но...ще видим.
а относно месото.
не мога да си позволя такова разнообразие,демек мога ли при всяко ядене на месо,то да бъде един вид. например, кренверш,някакъв салам,или пържола..

SladkaZagadka
09-10-2011, 11:52
Няма да стоят хубаво тези кг. Знам от личен опит. Била съм на същата височина 46 - 47 и е адски грозно. Яж си здравословно и си спортувай.
Това вече е мания. Отново знам от личен опит. 8-)

Синтия, може ли снимка как са ти стояли тези кг на онази височина? Ако искаш си изрежи лицето в пейнт, просто ми е интересно.

sunnnnnnnn, нещо много ми се виждат за половин час 400 ккал. Принципно при нормален човек за 18 - 19 км/ч каране, за един час изразходва 400 ккал, но зависи и от други неща

Даже и тук http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=30624 по-надолу пише 300-400 ккал на час, като е по-вероятно, естествено, числото да е към 300, а не към 400.

sunnnnnnnn
09-10-2011, 12:05
еми то така пише на уреда. според мен е напълно нормално , правя 100 завъртания на педалите за 1 минута .
:) и се потя МНООГО , както и да е

SladkaZagadka
09-10-2011, 12:23
еми то така пише на уреда. според мен е напълно нормално , правя 100 завъртания на педалите за 1 минута .
:) и се потя МНООГО , както и да е

Преди време бях чела в бг-мамма, че често показванията на тези уреди не са точни, а и е така. Направих опит :
аз се качих на пътечката във фитнеса, настроих определена постоянна скорост и започнах - показваше ми пулс, изгорени калории, от колко време съм на пътечката и средна скорост в км/ч. след десет минути запомних колко съм изгоряла и пуснах майка ми на същата скорост, за същото време. е, накрая на нея й показваше абсолютно същиото число изгоряни ккал- това не може да е вярно, по простата причина, че сме еднакви на ръст, а тя е с 20 кг по-тежка от мен. А мислиш ли, че няма да има разлика ако един 40-килограм човек прави упражнение и един 90-килограмов, същото? Разбира се, че има, защото вторият се напряга доста повече. Та мисълта ми е, че не винаги това, което отчита уреда е вярно :D

Днес - плодово-зеленчуков.

sunnnnnnnn
09-10-2011, 12:42
Права си ,има го и тва
Ама какво,искаш да ми кажеш, че 30 минути са малко ли? Според мен си е една доста ефикасна тренировка ;)

З : 2 праскови
О : 2 домата и половин краставица
СЗ - мляко на данон с кокос
В : не знам :D

SladkaZagadka
09-10-2011, 13:40
^ Нее, нищо подобно, според мен си е една ефикасна тренировка
:) У дома има толкова изкушения, тук всички купуват постоянно вафлички, масленки, локум :D , бонбони, шоколад, Belvita с лешниции :-) и тн, но засега успявам да се въздържам максимално

aleks07
09-10-2011, 13:40
Супер с 1 номер по надолу <3

Sintya
09-10-2011, 13:50
Някой искаше снимки когато съм била 45 - 46 кг. на 168 - 9.
Ето:
http://www.prikachi.com/images/836/3803836M.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/44692_150711794955745_100000507776520_396158_32838 84_n.jpg (тия снимки са на 1 год. 8-) )
Ето ме и сега 48 - 49 кг.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/309793_271136152913308_100000507776520_1108735_463 3760_n.jpg ( с черния бански )
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/262850_1983090939312_1304383758_31878703_7521825_n .jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/41051_149124681781123_100000507776520_383026_52421 55_n.jpg

Понякога 2 кг дават все някаква разлика... :)

SladkaZagadka
09-10-2011, 14:41
^^ Страшна си.. уникално тяло :shock: :-) . И на5те снимки ми харесваш адски много като тяло, а за излъчване да не говорим.. :D Занимавала ли си се с някакъв спорт, като си била 45 кг?

Sintya
09-10-2011, 14:51
^^ Страшна си.. уникално тяло :shock: :-) . И на5те снимки ми харесваш адски много като тяло, а за излъчване да не говорим.. :D Занимавала ли си се с някакъв спорт, като си била 45 кг?
Мерси :-) Ами не, фитнес 1 път в седмицата и когато се присетя пъмп ит ъп и тае бо. :) Иначе откъм ядене се ограничавам, но за сметка на това много обичам да готвя на някого и разбира се, когато сготвя си похапвам и така. Здравословно хранене и спорт. :)

Wwwooow
09-10-2011, 15:01
Отслабнала съм неусетнооооо ЙЕСсссс ... :grin:
Преди носех 29, 30 номер дънки, а сега 27 ..
и то с малко ограничения и малко физическо натоварване !!!

Wanderer1
09-10-2011, 15:26
Ето:
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/44692_150711794955745_100000507776520_396158_32838 84_n.jpg (тия снимки са на 1 год. 8-) )
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/309793_271136152913308_100000507776520_1108735_463 3760_n.jpg ( с черния бански )
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/262850_1983090939312_1304383758_31878703_7521825_n .jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/41051_149124681781123_100000507776520_383026_52421 55_n.jpg

Идеална си на всички снимки. Ох, как искам такива крака като на вторатаа :-) Дано и моите да станат такива до пролетта
Прегреших с една праскова :o Довечера ще ям кисело мляко. Вярно било, че последните килограми се свалят най-трудно. Дано за една седмица да сваля 2 кг.

sunnnnnnnn
09-10-2011, 15:28
прасковата не е прегрешение бе :P :D

BumpyRide
09-10-2011, 15:35
прасковата не е прегрешение бе :P :D

изпревари ме...

Wanderer1
09-10-2011, 15:48
Щом казвате... :oops: :-)

vampire_girl_
09-10-2011, 17:01

а относно месото.
не мога да си позволя такова разнообразие,демек мога ли при всяко ядене на месо,то да бъде един вид. например, кренверш,някакъв салам,или пържола..

Ооо,недей кренвирши и салами!!!По-добре да пропуснеш месото,като цяло,вместо да ядеш разни колбаси с неясен произход и съдържание в което единственото сигурно нещо са мазнините и солта...Една малка пилешка пържола /100 грама/ излиза по-малко от лев,а е доста по-добър избор!Най-добре пържола без мазното/кожата

HolyShit
09-10-2011, 17:24
Ако ти харесва яж с мазното :D На мен лично лапна ли такоз ми се повръща :D За т'ва само здраво месо,без тлъсктинки :D Междудругото знаете ли къде се продава конско месо ? :-)

Sisxx
09-10-2011, 17:25
Не, ама ако искаш щраусова луканка... :D

Wanderer1
09-10-2011, 17:50
Междудругото знаете ли къде се продава конско месо ? :-)

Иллл, ужас! :-s Не знам къде се продава, дано никъде... :-s Горките коне..

HolyShit
09-10-2011, 17:58
То се продава,ама въпросът е къде..Доста хора ядат конско вместо пилешко.Доста по-богато на протеини и доста по-добър аминокиселинен профил..

Sisxx
09-10-2011, 17:59
Ама ти сериозно ли, бе... ами, не мислиш ли, че ще ти е по-изгодно да си гледаш коне, после да ги колиш и да си ги готвиш.. :D

Wanderer1
09-10-2011, 18:00
И вълшебно да е пак не бих го опитала :-s

HolyShit
09-10-2011, 18:03
За да станеш здрав трябва да ядеш здраво месо ! Коня е по-здрав от пилето - ще стана по-здрав от другите с пилешките мускули :razz: :razz: :razz:

vampire_girl_
09-10-2011, 18:06
Веднъж ми бутнаха едни пържоли и чак след като бях изумена кооолко бяха вкусни ми казаха,че всъщност са конски :lol: ама са вкусни 8-)

Colouring
09-10-2011, 18:09
Ми айде да станем виетнамци тогава и да ядем кучешко за закуска..

FreshJuice
09-10-2011, 18:17

:razz: :razz: :razz:

ЕЕ нее... Стига сте се гаврили така с горките животинки :D
Аз да попитам знаете ли кога е следващата лунна диета.. по кое време е?

divacheee
09-10-2011, 19:11
Веднъж ми бутнаха едни пържоли и чак след като бях изумена кооолко бяха вкусни ми казаха,че всъщност са конски :lol: ама са вкусни 8-)

Мен ме изъгаха с наденица .. конска .. :D

granger
09-10-2011, 19:52
Яла съм и конска и магарешка луканка - е няма такъв вкус просто,много са добри!

Sintya
09-10-2011, 20:15
Ето:

Идеална си на всички снимки. Ох, как искам такива крака като на вторатаа :-) Дано и моите да станат такива до пролетта
Прегреших с една праскова :o Довечера ще ям кисело мляко. Вярно било, че последните килограми се свалят най-трудно. Дано за една седмица да сваля 2 кг.
Благодаря. :) И една праскова не е прегрешение ей, не се обвинявайте, че сте изяли еди-какво си, имате достатъчно силна воля и ще успеете. :-)
А иначе, мен ме е гнус от конско или магарешко, аз и свинско не ям... пилешко - рядко. Обичам да си ям шоколадчета и бонбончета. 8-)

Milly4
09-10-2011, 20:51

12 септември - 12:27:50 :-)

FreshJuice
09-10-2011, 20:53

Еййй мерси много :-) :-) :grin:
И продължава до 13 септ. по същото време нали? :-o
:-) :-) :-)

едит: Ти ще я спазваш ли?

Milly4
09-10-2011, 20:56

Да 24 часа продължава, мисля да я спазвам още 1 кг ми остава :D

FreshJuice
09-10-2011, 20:57

Да 24 часа продължава, мисля да я спазвам още 1 кг ми остава :D

Колко свали до сега? А през другото време какво ядеш? нещо спортуваш ли?

Сори, че съм толкова любопитна :oops: :oops: :oops:

gabi_94
09-10-2011, 21:00
Относно конското месо... На село, на мама вуйчото имаше една кобила, която всяка година раждаше конче в продължение на 15 години...и те нямаше как да отглеждат толкова коне и или ги продаваха или изяждаха, колкото и гадно да звучи...до колкото знам сигурно две от кончетата бяха на кайма... Кофти звучи, аз щях да припадна като разбрах, че уникално вкусните кюфтета, които ядох в баба веднъж са били от конче, ама какво да се прави... Но наистина бяха доста вкусни, не бяха мазни или нещо такова... Не знам как да опиша вкуса де...И все пак е гадно... Не искам и да си представям как са го убили и рязали и т.н. :?

Иначе съм на диета от 4 дни :grin: Не съм прегрешила до сега, на 90 дневната съм, обаче утре ме чака рожден ден и ми се пада белтъчен ден, поне ще си похапна месо, но може и нещо сладко... Иначе не съм се мерила на кантара, но виждам разлика определено... Искам да сваля 4кг. и най-вече да ги задържа, защото много бързо свалям и после ги връщам, просто почвам да ям много, но този път съм по-мотивирана от всякога. Иначе съм 171-172 и тежа 57кг., добре ми стоят, но просто искам да съм по-слаба

SladkaZagadka
09-10-2011, 21:05
^ От четири дни си на диета и виждаш разлика? :-o

Milly4
09-10-2011, 21:08
Ами аз юли месец започнах диетата и за 2 седмици свалих 5 кг после трябваше да прекъсна за около 1 месец (задържах си кг) и края на август пак започнах и свалих 1 кг. За храната гледам да не ям пържено, хляб, сладко, газирани напитки и сокчета от магазина, но от време на време си позволявям. Тичам по 1 час, скачам на въже и правя упражнения за бедра и дупе. Тва е общо взето :D

Ако ти харесва яж с мазното :D На мен лично лапна ли такоз ми се повръща :D За т'ва само здраво месо,без тлъсктинки :D Междудругото знаете ли къде се продава конско месо ? :-)
Гледал ли си в Халите чувала съм, че там продавали?

HolyShit
09-10-2011, 21:10

Разлика може да се види и за 1 ден..Или даже за около 10 часа (при вас и мен е невъзможно,защото не приемаме и нужните медикаменти) На скоро беше споменато от един потребител в раздел "спорт и здраве"- свалил 5.8 kg за 1 ден..

gabi_94
09-10-2011, 21:16

Разлика може да се види и за 1 ден..Или даже за около 10 часа (при вас и мен е невъзможно,защото не приемаме и нужните медикаменти) На скоро беше споменато от един потребител в раздел "спорт и здраве"- свалил 5.8 kg за 1 ден..

Ами просто наистина много ограничих храната а и метаболизма ми е бърз...А каква мъка ми беше първите два дни ...Свикнала съм да ям много, ама наистина много, всички се чудят къде го побирам, но реших, че е време да си променя малко начина на хранене, защото в крайна сметка се тъпча най-вече с боклуци.... И да, има разлика от 4 дни определено...Преди на 90дневната, за 6 дни бях свалила 3кг. Но после бързо си ги върнах, пък и не тренирах нищо... Сега права коремни през ден и упражнения...Имам леко изразени две плочки и искам и трета или поне долната част на корема да ми се стегне повече

HolyShit
09-10-2011, 21:18
Само да знаеш,че на по-големият процент от момчетата не обичат жени с плочки 8-)

gabi_94
09-10-2011, 21:27
Само да знаеш,че на по-големият процент от момчетата не обичат жени с плочки 8-)

Знам, ама моите са съвсем леко изразени и само като се стегна, иначе корема ми си изглежда плосък и само ако ако го натоваря по някакъв начин се открояват там две ама не е грозно, ако не се стегна никой няма да забележи...Пък и някак ме радва мисълта, че ги имам :D Сега се чудя вече какви упражнения да правя, вманиачавам се в идеята, че имам паласки, казват ми че нищо не било това, ама...та правя и за тях упражнения...Отделно си мисля, че всичко ми се лепи по краката и дупето :D Вманиачавам се вече и не е много добре...

Sintya
09-10-2011, 21:29
Е, чак с много плочки не харесват, но стегнато коремче, няма как да не харесат ;р
За това става въпрос, аз се стремя към него:
http://data.whicdn.com/images/13053997/tumblr_lpil82mcuG1ql79a2o1_500_large.jpg
http://data.whicdn.com/images/14051615/tumblr_lq3z8jm6Zz1r1d4yyo1_400_large.png
http://data.whicdn.com/images/14051251/tumblr_lqgbwqgdR21qgdzzlo1_400_large.jpg

Milly4
09-10-2011, 21:35
^^На втората снимка е Джесика Симпсън, сега на кво прилича :?

FreshJuice
09-10-2011, 21:35
^^^^ Леле аз ако бях така :D :D :D

HolyShit
09-10-2011, 22:07

Знам, ама моите са съвсем леко изразени и само като се стегна, иначе корема ми си изглежда плосък и само ако ако го натоваря по някакъв начин се открояват там две ама не е грозно, ако не се стегна никой няма да забележи...Пък и някак ме радва мисълта, че ги имам :D Сега се чудя вече какви упражнения да правя, вманиачавам се в идеята, че имам паласки, казват ми че нищо не било това, ама...та правя и за тях упражнения...Отделно си мисля, че всичко ми се лепи по краката и дупето :D Вманиачавам се вече и не е много добре...

Упражнения за паласки 8-) То така само расте и после се чудиш за кво са таквиз големи (може да не са мазни,но като ги стресираш по подобен начин,вероятно ще са по-големички)

gabi_94
09-10-2011, 22:15
Леле, ти ме стресира :D Е няма ли начин да се стопи мазнината, която пък не е много, така че би трябвало бързо да стане знам ли? С тичане например?

HolyShit
09-10-2011, 22:24
Да , това става с кардио.Иначе ако искаш да са малко по-големки требва да ги тренираш (говорим да са големи,не да са мазни)

gabi_94
09-10-2011, 22:32
О големи не искам изобщо, понеже кокала ми не е много широк и не ми харесва как се получава след талията, в смисъл талията ми е тънка, надолу се разширявам и под "паласките" е по тясно и после бедрата ми пак се разширяват...и искам да е някак от талията надолу да е като едно разширение... http://prikachi.com/images/2/3806002I.jpg ето така искам да е...ама май няма как да стане, понеже самата ми структура не е такава...Иначе това ми е идеала за тяло на жена - Никол Шерцингер.... :)

IhaveSwag
09-10-2011, 22:44
Хора ще ми препоръчате ли диета..смисъл коя е по-добре да започна
90 дневната или протеинова диета(т.е. само протеини) .. Е имам малко за сваляне .. 5 кг. са.. ;д и се чудя,защото ми казват,че по-здравословна и хубава е 90 дневната,но пък протеиновата давала по-бързи резултати..Е,съветИ? :)

divacheee
09-11-2011, 08:13
10.09

10:30 фибела пъпеш
12:30 2 филийки хляб, шунка, няколко маслини
13:30 3-4 сини сливи
16:00 пилешко месо .. варено
18:00 пипер със сирене
20:00

Jaune
09-11-2011, 08:27
[quote=divacheee]10.09

10:30 фибела пъпеш
12:30 2 филийки хляб, шунка, няколко маслини
13:30 3-4 сини сливи
16:00 пилешко месо .. варено
18:00 пипер със сирене
20:00

HolyShit
09-11-2011, 08:47
90 дневната или протеинова диета(т.е. само протеини) .. Е имам малко за сваляне .. 5 кг. са.. ;д и се чудя,защото ми казват,че по-здравословна и хубава е 90 дневната,но пък протеиновата давала по-бързи резултати..Е,съветИ? :)

Пробвай по-добре с ВМ+НВД отколкото с протеинова диета,тоест ще имаш повечко мазнини в менюто си.

pitfall
09-11-2011, 08:58
Аз имам едо въпросче относно 90-дневната диета. След като приключа моята диета мисля да започна тази, която да ми е нещо като захранване, но понеже съм на работа и с обяда отначало ще ми е много трудно, затова да попитам в първия ден на обяд може ли да се яде сандвич с кашкавал? А за бобовия можете ли да ми кажете нещо по-твърдо, което няма да ми е проблем да изям? :-o А във въглехидратния на обяд може ли да се яде кроасан?

DirtyGirl
09-11-2011, 08:59

90 дневната защото след това се задържат килограмите с протеиновата се качват,че и отгоре! По здравословна е 90 дневната аз лично я спазвам и ми е супер! :)

HolyShit
09-11-2011, 09:09

90 дневната защото след това се задържат килограмите с протеиновата се качват,че и отгоре! По здравословна е 90 дневната аз лично я спазвам и ми е супер! :)

Голям мит каза.

SladkaZagadka
09-11-2011, 09:15
Аз имам едо въпросче относно 90-дневната диета. След като приключа моята диета мисля да започна тази, която да ми е нещо като захранване, но понеже съм на работа и с обяда отначало ще ми е много трудно, затова да попитам в първия ден на обяд може ли да се яде сандвич с кашкавал? А за бобовия можете ли да ми кажете нещо по-твърдо, което няма да ми е проблем да изям? :-o А във въглехидратния на обяд може ли да се яде кроасан?

1. Относно сандвича с кашкавал за протеиновия - можеш да ядеш всичко, но ако искаш да си напълно стриктна, не яж хляба. (но тъй като това е захранване, сигурно може, макар че и някои напълно спазващи диетата хапват хляб за обяд в белтъчен и варива.. ох, диета за захранване? откъде го измисли..)
2. За бобовия - царевица. По-добре варена, но не е забранена тази от консервите, ноо да не ти става навик :d .Също така боб, грах - имат консерви
3. Естествено, че може кроасан във въглехидратния

HolyShit
09-11-2011, 09:25
То захранване има..Ама не и при 90дневната диета :D Това е при диети от типа НВД или ВМ-НВД един път в седмицата,зарадите гликогена,требва да се запълнят депата..

katii
09-11-2011, 10:14
Колко много сте изписалии.. ще го прочета по-късно.
Иначе снощи бях в една приятелка и се измерих на нейния кантар, защото е електронен и и е верен , показа ми 54,200 :grin: Обаче получих някаква алергична реакция от храна (не знам от какво) и сега цялата съм на петна.. ужасно е :o Дано се оправи..

pitfall
09-11-2011, 10:18

1. Относно сандвича с кашкавал за протеиновия - можеш да ядеш всичко, но ако искаш да си напълно стриктна, не яж хляба. (но тъй като това е захранване, сигурно може, макар че и някои напълно спазващи диетата хапват хляб за обяд в белтъчен и варива.. ох, диета за захранване? откъде го измисли..)
2. За бобовия - царевица. По-добре варена, но не е забранена тази от консервите, ноо да не ти става навик :d .Също така боб, грах - имат консерви
3. Естествено, че може кроасан във въглехидратния
не знам откъде го измислих, просто ми трябва някакъв режим, който да спазвам, защото иначе рискувам да си върна всичко, което съм свалила ... знам ли ... :lol:

sunnnnnnnn
09-11-2011, 10:20
З - 2 филии с кашкавал
О- 3 яйца - бъркани

:)

cookie_master
09-11-2011, 10:29
Абе знам,че е малко тъп въпрос,но искам да попитам :D .Сега съм 174 и 54 кг,ако сваля 2 кг ще се стопя ли? 8-)
Смисъл много ли ще съм слаба?Иска ми се при краката малко да смъкна :(

SladkaZagadka
09-11-2011, 11:34
Абе знам,че е малко тъп въпрос,но искам да попитам :D .Сега съм 174 и 54 кг,ако сваля 2 кг ще се стопя ли? 8-)
Смисъл много ли ще съм слаба?Иска ми се при краката малко да смъкна :(

Не гледай кг, а см. Така харесваш ли се? Продължавай докато не се харесаш :).

Бтв в PUMP IT UP онзи мъжът със зелените гащи знаете ли го :D ? Страшно ми е смешно като се изпълнява онова движение с ханша напред -назад в приклекнало положение :D - момичетата се упражняват за корем, а той все едно упражнява друго :D :razz:

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/271116_214358575272575_100000953034846_581679_7503 901_n.jpg

изкуших ли ви? :D

HolyShit
09-11-2011, 11:47
Утре така или иначе ще си направя една палачинка от трици и яйца за закуска ;]] :D

cookie_master
09-11-2011, 11:48
SladkaZagadka,да харесвам се,но бих искала малко по-слаби крака.Дали трябва да отслабна или с упражнения ще стане?

SladkaZagadka
09-11-2011, 12:15
SladkaZagadka,да харесвам се,но бих искала малко по-слаби крака.Дали трябва да отслабна или с упражнения ще стане?

Моята формула е: диета + тичане + Пъмп ит ъп :D

Така или иначе, аз не мисля че спазването на 90-дневната като режим може да навреди по някакъв начин, даже напротив - би улеснило нещата. Холишит също да даде мнение :P

cookie_master
09-11-2011, 12:41

Така или иначе, аз не мисля че спазването на 90-дневната като режим може да навреди по някакъв начин, даже напротив - би улеснило нещата. Холишит също да даде мнение :PАма 90-дневната не е ли за сваляне на много килограми? :-o

SladkaZagadka
09-11-2011, 13:15

Така или иначе, аз не мисля че спазването на 90-дневната като режим може да навреди по някакъв начин, даже напротив - би улеснило нещата. Холишит също да даде мнение :PАма 90-дневната не е ли за сваляне на много килограми? :-o

Охх, това е режим. И всеки може да го спазва независимо дали има нещо за сваляне или не - лично аз от него се чувствам чудесно :P . И да, за сваляне на много кг е - в случаите, когато си 160 и 80 кг.

HolyShit
09-11-2011, 14:16
Хах,и на 90дневната диета да карам,пак мога да качвам килограми.. :-)

cookie_master
09-11-2011, 14:22
Хмм може да го пробвам :)

Jaune
09-11-2011, 15:55
ооо, дали не компенсирах днес с тренировка за вечер
plyometrics, also known as jump training, боже, вече ги знам наизуст тия тренировки 8-) и сега ядох хайвер и пуешко, ама ебаси апетита ме гони:х

Yankee
09-11-2011, 16:28

Надали,ако я спазваш стриктно :)

Sintya
09-11-2011, 17:11
^ Всъщност може.
Но ако си ял хипер малко * примерно 2 ябълки и после ядеш нещо с повече хранителна стойност.
Ноо това се случва доста рядко ;)

HolyShit
09-11-2011, 17:14

Надали,ако я спазваш стриктно :)

Е може да се наложи да повръщам от боб,макарони,праскови,слад иши и тн.. Ама няма как ако искам ще кача ! Само дето ще кача само мазно с подобен тип диета..

MyPleasureMyPain
09-11-2011, 17:41
Да ви се похваля, че утре влизам в 3-та седмица на 90-дневната. За сега не виждам някакви фрапиращи резултати, но се чувствам много добре. Единствено днес ми падна кръвното малко, защото ми беше плодов ден, а целия ден имах работа и успях да закуся само...
Иначе си я спазвам стриктно като единственото, което съм изключила напълно от нея е хляба.
Някой по-напред беше писал, че ходи на работа и е трудно да я спазва - аз също съм на работа всеки ден и си нося необходимите неща от вкъщи :) Да, малко е тегаво да влачиш всеки ден храна, но предпочитам така, отколкото да се тъпчам с мазни хамбургери и дюнери, защото точно около моята месторабота има само това...

katii
09-11-2011, 18:12

WTF ?! Я разясни малко 8-)

titinkaa
09-11-2011, 19:07
Така да се отчета и аз.Бях 2 дена на село и плодовия в събота го провалих нацяло,само закуската ми беше плод,останалото беше смесици от всичко.След него не съм се теглила,защото кантара остана в нас.
Днес ден 21-белтъчен
З-ябълка
О-кюфтета и салата
В-пиле на грил и салата

Да видим утре какво ще покаже кантара.Чак ме е страх да се кача на него.
Утре ще прочета всичко,което сте изписали.Лека вечер! :) :-)

mechepd
09-11-2011, 19:22

а относно месото.

Ооо,недей кренвирши и салами!!!По-добре да пропуснеш месото,като цяло,вместо да ядеш разни колбаси с неясен произход и съдържание в което единственото сигурно нещо са мазнините и солта...Една малка пилешка пържола /100 грама/ излиза по-малко от лев,а е доста по-добър избор!Най-добре пържола без мазното/кожата

Исках да попитам относно тази диета.. рових се доста но не намерих .. ами спазват ли се някакви часове . в колко да закусим и т.н. :? :?

HolyShit
09-11-2011, 19:31

Става въпрос за прием на много малко протеин + много интензивно кардио ! А това за 5.8 kg за 1 ден,трябва да си 10 кг над своя ръст (примерно 1.70 на 80 кг) и с подходящите медикаменти (т.нар. зоб) За вас е невъзможно и със зоб,защото сте доста слабички вече (-10 до -20 кг под ръста си ,тоест примерно 1.70 на 50-55 кг)

katii
09-11-2011, 19:41
^ Мм ясно :) Я ако намериш линкче дай да погледна, че ми стана мн интересно :D

aleks07
09-12-2011, 04:23

Става въпрос за прием на много малко протеин + много интензивно кардио ! А това за 5.8 kg за 1 ден,трябва да си 10 кг над своя ръст (примерно 1.70 на 80 кг) и с подходящите медикаменти (т.нар. зоб) За вас е невъзможно и със зоб,защото сте доста слабички вече (-10 до -20 кг под ръста си ,тоест примерно 1.70 на 50-55 кг)
Я разясни, какво е това "зоб" каск се използва, от къде може да се вземе

rosencetooo
09-12-2011, 04:52
Да се похваля , от днес и аз почвам диета :)
8)

HolyShit
09-12-2011, 06:36

Я разясни, какво е това "зоб" каск се използва, от къде може да се вземе

Това са медикаменти,забранени "лекарства" , които особенно ако се използват от човек без опит и без знания ще доведат вероятно дo много проблеми и може би фатален край..

titinkaa
09-12-2011, 07:12
Днес ден 22-бобов
З-нектарина
О-краставица и леща
В-леща и салата

Ще гледам да наваксам днес с водата,че два дена пих много малко.

Синтия,супер си! :)

choparkopar
09-12-2011, 08:39
И аз реших да започна диета от днес и се присъединявам към тази тема. Мисля да опитам един месец да бъда суровоядка- само пресни плодове, зеленчуци, неизпечени ядки и чайчета :) Не би трябвало да пия кафе, но не мога без него. За алкохола също ще правя от време на време изключение. Ще правя и едни упражниния- Стройни и красиви, двд, което го имам от поне 4 години и много си обичам(а и е доста ефикасно).

PricelessG
09-12-2011, 09:33
Искам да попитам, понеже правя Pump it up всеки ден, но свалих излишните килограми, да почна ли да го правя през ден? Не искам да отслабвам повече, просто за стягане. :-o

Sintya
09-12-2011, 09:46
Благодаря :-)
Ами да, или през 1 или през 2 дни, за стягане ще е добре. :) Можеш да си го редуваш с танци или / и други упражнения :)

brutaLxxbunny
09-12-2011, 10:20
Някой днеска да е на лунна диета? :)

whitebunny
09-12-2011, 12:24
^ аз аз :grin:

vannes
09-12-2011, 12:25
свалих си pump it up, tae bo, Cindy Crawford - Sekret Idealnoy Figury и slim and sleek ;дд смятам да ги правя през ден, като ги редувам, защото ще има от всичко по малко и ще е някво яко ;ддд

linzer
09-12-2011, 12:28
Днес ден 22-белтъчен
З-нектарина
О-краставица и леща
В-леща и салата

Леща в белтъчен :shock: :D По моите гениални изчисления трябва да е варива 22-рият ден :D

aleks07
09-12-2011, 12:34
az nsym na lynnata

divacheee
09-12-2011, 17:13
12.11

11:00 палачинка с шоколад
13:00 две вaрени яйцa
15:00 домaти
16:30 крaстaвици
19:30 дюнер .. ;д

Е не, трябва да се стегна !! :D :D

Colouring
09-12-2011, 18:51
От утре и аз се присъединявам към 90 дневната,че моят режим не върви изобщо..

FreshJuice
09-12-2011, 19:00
Момичета днес ми купиха такъв уред

http://img-01.xn--e1afbaipghgeip.com:8181/1547/450_big.jpg

Някоя знае ли как точно се използва и какви упражнения могат да се правят... ако някой има снимки :oops: :oops: :oops:

titinkaa
09-12-2011, 19:12
Днес ден 22-белтъчен
З-нектарина
О-краставица и леща
В-леща и салата

Леща в белтъчен :shock: :D По моите гениални изчисления трябва да е варива 22-рият ден :D

Оф да бе варива съм днес,объркала съм белтъчен с варива.НА ВАРИВА СЪМ. :D

HolyShit
09-12-2011, 19:39
Като кажете варива xaxa :razz: Начи трябва да можеш всичко почти да ядеш,меса,яйца,мляко ,така ли :D Не за друго,ами защото всичко може да се свари 8-) 8-) 8-) 8-) :-)

Colouring
09-12-2011, 20:58
Желязна логика.

FreshJuice
09-12-2011, 21:01
Желязна логика.

Sisxx
09-13-2011, 06:19
Момичета днес ми купиха такъв уред

http://img-01.xn--e1afbaipghgeip.com:8181/1547/450_big.jpg

Някоя знае ли как точно се използва и какви упражнения могат да се правят... ако някой има снимки :oops: :oops: :oops:

Ами мисля, че е за крака това... слагаш си го м/у бедрата и ги стискаш, за да се затвори и отпускаш и така много пъти :D

HolyShit
09-13-2011, 06:34
Желязна логика.

То си е така 8)

vannes
09-13-2011, 07:59
хораааааа ще полудеяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяя !
от повече от седмица правя упражнения почти всеки ден иии се ограничавам, а вместо да свалям, съм качила един килограм !! не е честно ...

иначе вчера правих slim & sleek, ама не цялото, защото към 25-30 мин усетих, че си напрягам само краката (може би не го правя както трябва..) ии сега имам адска мускулна треска на бедрата ..

днеска се мерих :
бедра - 48 см
талия - 62 см
ханш - 80 см

целта ми е -2 см от бедрата

FreshJuice
09-13-2011, 08:02
хораааааа ще полудеяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяя !
от повече от седмица правя упражнения почти всеки ден иии се ограничавам, а вместо да свалям, съм качила един килограм !! не е честно ...

иначе вчера правих slim & sleek, ама не цялото, защото към 25-30 мин усетих, че си напрягам само краката (може би не го правя както трябва..) ии сега имам адска мускулна треска на бедрата ..

днеска се мерих :
бедра - 48 см
талия - 62 см
ханш - 80 см

целта ми е -2 см от бедрата

Ако аз имах такива бедраа :-#

Jaune
09-13-2011, 08:05
мускулната треска значи, че правиш нещо
колко си висока бтв, имаме почти еднакви мерки :Д

vannes
09-13-2011, 08:06
амаа .. не мога да ви обясня точно какъв ми е проблема ... целта ми е това ( http://zdrave.ws/5023/stegnete-bedrata-samo-s-uprajneniya-vkasti/bedra/ ) нещо

FreshJuice
09-13-2011, 08:07
Хора направо днес като се качих на кантара полудях... върнала съм си 2 кг :-#

Сега се чудя какво да правя... да почвам ли пак някаква диета- но проблема ми е, че реша ли да почна и все нещо се намира да ми я развали :(

Като почна да ходя на училище ще ми е по лесно, защото ще съм заета с уроци ама сега направо ми се реве... Смятам сладкото и хляба тотално да ги отрежа :? Също така и по мазните манджи у дома и картофите и ориза... Тае бо-то продължавам да си го правя, но вечер вече, след като си науча (сега имам адски много неща да уча и да наваксвам)

Дано да не върна всичко, че и отгоре защото... :-# Ето днес от лакомия изядох 3 шоколадови пасти - голяма съм свиняяя :-# :-#