Влез

View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4

Страници : 1 2 3 4 5 [6]

fakesmiles
10-16-2011, 18:58
Успех на всички през новата седмица!
:::

rosencetooo
10-17-2011, 04:26
^Мерси ще ми е нужен.. :)
Ухх.. няма нещо не се получава , не мога да сваля кг. :( Тази седмица ще съм още по-упорита.. , дано да има ефект..

VampireLover3
10-17-2011, 06:18
Успех.. :)

Закуска1: 3 сини сливи
Закуска2: 3 парчета бисквитена торта
Обяд:пилешка супа
Следобед: 1 киви
Вечеря:шопска салата

justasmile
10-17-2011, 08:14
Уффф.. На 90-дневната много ме нервира закуската... Но с търпение и усилие се надявам да успея ; )

chizuru
10-17-2011, 08:20
Ухууу!! Здравейтее. :3 хДД Аз също започнах 90 дневната диета (днес ми е 2-ри ден). И преди съм я спазвала, но не много дълго и не.. както трябва.. хД И пак свалих (О_О) ... Та сега съм си поставила за цел да съм режимна! Без никакви прегрешения! Имах само малък въпрос (който го зададох вече в 2 теми, но никой не ми отговори).. Ако някой може да помогне. :) Проблем ли ще е, ако обядвам преди 12? (към 11:30 най-късно?) Защото всеки ден имам СИП-ове и в 12 без 15 трябва да съм на училище... Та проблем ли е, ако хапна за обяд половин час по-рано? Естествено ще закусвам по-рано за да спазя интервалите между храненията.. И естествено няма да се тъпча.. хДД Дано не е проблем.. Че иначе обяда ми се пада чак към 16 часа.. :(

VampireLover3
10-17-2011, 08:55
Ухууу!! Здравейтее. :3 хДД Аз също започнах 90 дневната диета (днес ми е 2-ри ден). И преди съм я спазвала, но не много дълго и не.. както трябва.. хД И пак свалих (О_О) ... Та сега съм си поставила за цел да съм режимна! Без никакви прегрешения! Имах само малък въпрос (който го зададох вече в 2 теми, но никой не ми отговори).. Ако някой може да помогне. :) Проблем ли ще е, ако обядвам преди 12? (към 11:30 най-късно?) Защото всеки ден имам СИП-ове и в 12 без 15 трябва да съм на училище... Та проблем ли е, ако хапна за обяд половин час по-рано? Естествено ще закусвам по-рано за да спазя интервалите между храненията.. И естествено няма да се тъпча.. хДД Дано не е проблем.. Че иначе обяда ми се пада чак към 16 часа.. :(

Няма да е проблем даже по-добре така от колкото по-късно когато ще си умряла от глад и има голяма възможност да се натъпчеш. :)

VampireLover3
10-17-2011, 08:58
Уффф.. На 90-дневната много ме нервира закуската... Но с търпение и усилие се надявам да успея ; )

+ другото нещо което ме дразни мен е, че всеки ден ми е еднообразен, тоест трябва да ям едно и също нещо и то на обяд в едно количество, а вечер в друго. Докато при система минус 60 е за предпочитане и трите ядения да са едни и същи като количество. :)

n3ri7ka
10-17-2011, 15:27
Здравейте, така като чета за система -60 ми се иска да бях чула за нея по-рано :D мислила съм си да прекъсна 90-дневната и да започна -60, но пък вече 49 дни съм изкарала и съм си свикнала и някак си не ми се иска да прекъсвам. А и часовете на 90-дневната са ми по-удобни.

MyPleasureMyPain, кантарът ти електронен ли е? Понеже моя е от тези обикновените и на мен ми показва грешно. Качвам се- показва ме 54, качвам се след 1-2 минути-показва ме между 52-53, качвам се след 5 минути- показва ме между 53-54, направоо се побърквам, трябва да си взема електронен.
Но и аз усещам по-дрехите- имах едни боксерки, който ми се впиваха в тлъстинките на кръста и ги правеха да изглеждат още по-големи, а сега изобщо не ме стягат, а и вече на всички дънки слагам колан. Побрах се в едни дънки от преди 4 години... направо не мога да повярвам, не съм била под 55кг от 2-3 години :grin: :grin:

Днес плодов ден
З грозде
О малини и круша
СЗ круша
В салатка ще си направя

А иначе започнах и да правя по 100 коремни преси всеки ден и някакви измислени упражнения с топка, и карам колело по 30 минути на ден, като ми остава повече време скачам на въже и въртя обръч.
Дано да има по-голям ефект от упражненията.

lgirl
10-17-2011, 17:21
И аз вече няколко пъти съм на 90-дневната, но проблемът ми е закуската.
Понеже съм 1 смяна и съм свикнала да закусвам (2 филийки или мюсли с мляко и тнт) преди да тръгна към училище (към 7.00) , обаче сега като закусвам плод и до обяд ужасно много ми стърже на корема...

krasiveli
10-17-2011, 17:33
Здравейте на всички! :) И аз ще се присъединя към вас. :D

Та, целта ми е да сваля 4кг. В 8 клас отслабнах с 6кг, ноо лятото си върнах един. :D Няма да спазвам диета, ще съм на ограничения (без сладко, пържено, хляб ще гледам да ям колкото се може по-рядко). От упражненията може би Pump it up (вече ми стана тъпо и еднообразно, направо знам наизуст движенията), обръч и събота и неделя, когато не вали, ще бягам (температурите не са ми проблем).

П.С.: 170см, 15г, 54кг :)

VampireLover3
10-17-2011, 17:34
^За това си прави две закуски, така даже е по-здравословно!
Например закусваш в къщи с една ябълка и си взимаш втора за голямото междучасие. Така горе долу се издържа. Аз преди така правех, че иначе беше голямо мъчение.. :)

lgirl
10-17-2011, 17:42
Да, мисля че ще си нося. То и без това у нас само ябълки има 8-)
Ще пробвам утре и дано не огладнея до 13.00 - 13.30

Zorin
10-17-2011, 19:35
Здравейте, диетуващи и отслабващи!
Първо ще се отчета: осми ден от 90-дневната на плодчета. През деня изядох четири ябълки, като пих и много вода и не почувствах глад до вечерта. На вечеря пък хапнах салата със зеле и моркови.
Утре - белтъчини. Сготвила съм си едно месце пак, смятам да го употребя на вечеря.
Аз не повтарям яденето на обед и на вечеря и пак си ми се получава. Диетата не ми е дотолкова за отслабване (и за това, де, разбира се!), но просто да се чувствам по-здрава и по-добре. :)

MyPleasureMyPain
10-17-2011, 19:45
n3ri7ka - като твоя е. Имам и електронен ама той не работи изобщо. Явно наистина проблема е в самите кантари :) Иначе евала за волята! А от упражненията ще има ефект 100%. Аз не правя никакви все още, но възнамерявам да започна с колелото и к коремните пък да видим. :)
Иначе аз в началото (първите 2-3 седмици) ядях едно и също и за обяд, и за вечеря, но после почнах да разнообразявам. Взе да ми омръзва и почнах да си ям пак позволени храни за деня, но не едно и също и на обяд, и на вечеря. И пак има ефект. :)

Днес въглехидратен ден:

З: 2 нектарини
О: Пица със зеленчуци
В: 2 препечени филийки, домат и едно парченце торта

krasiveli
10-17-2011, 20:18
Някой може ли да предложи някаква хубава закуска (без да е само плод или мюсли)?

HolyShit
10-17-2011, 20:43
Като сваляш килограми ли :P

То пак ще вземеш и малко въглехидрат,ама сложи 30-40 грама (2 супени лъжици) овес , объркай с кисело мляко една кофичка и сложи 100 грама извара,аз правя нещо такова ,но всичко x3 :D (поне овеса , а и слагам стафиди :P )

rosencetooo
10-18-2011, 04:45
Вчера бях на бисквити Житен дар с фибри , и вечерта изядох едно малко парченце баклава ;дд Това ми беше за целия ден, въпреки , че не беше много диетично , все пак ядох малко ;д
За днес не съм решила какво точно да си купя за в университета. :)

VampireLover3
10-18-2011, 04:47
^ тя не иска манджата на прасетата ти пак там я пращаш :D
Може да си правиш сандвич от пълнозърнест хляб, кашкавал/сирене/някакво филе/домати/краставица
макарони- не ги смесвай само с месо
спагети

За друго не се сещам ако искаш започни система минус 60, аз съм свалила 2 кг макар, че я използвам само за поддържане и до сега не съм била системна, тоест имах доста прегрешения и неправилно спазване на храненията, но пак сваляш. Попринцип каквото и да ядеш през деня ако не се храниш след 18:00 няма да надебелееш е не говоря сега да се натъпчеш с 5 чипса, 2 шоколада и 1000 вафли, но ако е в разумни количества няма от какво да се притесняваш. Аз забелязах, че когато се храня в 17:00 ми е много лекичко и спокойно. :)

VampireLover3
10-18-2011, 04:56
Вчера бях на бисквити Житен дар с фибри , и вечерта изядох едно малко парченце баклава ;дд Това ми беше за целия ден, въпреки , че не беше много диетично , все пак ядох малко ;д
За днес не съм решила какво точно да си купя за в университета. :)

там е проблема, че ядеш малко за това и не сваляш.. Каквато и диета да прочетеш в интернет навсякъде пише да се яде най-малко 3 пъти, а най-хубаво е 5-6 пъти-защо? Защото така организма има какво да храносмила, ако не му дадеш храна той черпи енергия от мускулите тоест те се стопяват, а мазнинките стоят и ти си оставаш дебела. За да гориш мазнини трябва да ЯДЕШ! И наистина да ядеш не само плодове и зеленчуци, а и истинска храна.. не знам ти ли беше казала по-напред, че не можеш да отслабнеш.. може би в това е проблема храниш се един два пъти и то с боклуци и си мислиш, че си приела малко калории и ще отслабнеш. Не е така трябва да приемаш калории нужни за организма да работи правилно без да черпи енергия от мускулите, а от мазнините които мисля, че са ти на цел да премахнеш. За това ме послушай и днес си хапваш 3 основни хранения и 2 междинни. Можеш да си вземеш хляб "вита" вярно е, че няма истински пълнозърнест хляб на пазара, но до сега този на мен най-много ми е харесал да си направиш един хубав сандвич и да си го сложиш в чантата също така и един банан или една ябълка.:) Не се обиждай от нищо, не искам да те засегна, а да ти помогна!

rosencetooo
10-18-2011, 05:04
Да , знам че е така , благодаря много .. не се обиждам.. знам как се свалят кг и как да се храня здравословно.. винаги съм го правила.. до сега.. откакто ги качих тея кг.. и съм супер отчаяна , хранех си се пак здравословно и не се получава и като ме избий и се тъпча с боклуци без дори да съм гладна ... а попринцип си ям по 3 пъти на ден понякога с още 2 междинни хранения , ще видим.. днес ще пробвам пак да почна да се храня здравословно.. А хляб не обичам , и не ям никакъв .. иначи в университета си взимам ябълки , банани или някакво мляко , ако няма плодове :)

VampireLover3
10-18-2011, 05:59
Разбирам, наистина е гадно когато качиш килограми и после не можеш да ги свалиш, но това не означава глад и изтезаване на организма. Когато не се храниш дебелееш не отслабваш. Ясно ми е, че искаш да свалиш колкото се може по-бързо килограмите, но не това е начина.. Няма смисъл да гладуваш виждаш, че няма никакъв смисъл. А да не говорим, че един ден ще ти писне от това и ще си кажеш ми какво пък пробвах не успях дай да се натъпча и тогава ще напълнееш на 100% и какво се оказва накрая глад и на всичкото отгоре с повече кг. Щом знаеш как трябва да се храниш действай! Не се измъчвай, с глад нищо не се постига!!!

krasiveli
10-18-2011, 05:59
VampireLover3 и HolyShit - мерси за съветите. :)

MyPleasureMyPain
10-18-2011, 08:02
rosencetooo, VampireLover3 е права. С глад не се отслабва. Аз също преди време съм пробвала, но ефекта беше пагубен след това. Освен че не свалих почти нищо и се измъчих тотално, в момента, в която почнах да се храня нормално започнах и да качвам още повече. Винаги съм се чудела на хората, които карат на диети от сорта на "ябълки и чай" - по този начир тормозиш зверски много организма, а да не говорим, че нередовното хранене не води до нищо добро. Хората са го казали - организма има нужда от всичко, просто не трябва да се прекалява. Не трябва да го лишаваш от нищо - нито от сладко, нито от тестено, нито от нищо, защото той просто се нуждае от тези неща. Въпроса е да не прекаляваш с тях. Може да хапваш по 2-3 филийки хляб на ден. Сладко като ти се дояде си вземи една вафла примерно или хапни 3-4 парченца шоколад. От това няма да надебелееш. Въпроса е да се храниш редовно - задължително поне 3-те основни хранения трябва да ги имаш. Хайде, междинните ако не ги искаш не ги прави, но основните недей да пропускаш. Аз така преди се хранех адски нередовно - сутрин не закусвах, защото нямах време, на обяд ям нещо мъничко или понякога като съм на лекции дори не ядях и вечерта като се прибера се натъпквах много, защото бях адски гладна. Освен че ефект с кг нямаше, развих и гастрит от нередовното хранене и от това, че в малкото пъти, в които хапвах все се тъпчах с боклуци - Мак Доналдс, сладки неща, чипсове... Аз също не искам да те засегна или обидя, а просто ти казвам като минал човек през това - не го прави, нищо добро няма да си докараш на главата :)

Момичета, днес ми е плодов ден.

За закуска пийнах едно чайче и хапнах 3 малко ябълки.
За обяд май ще хапвам нектарини, а за вечеря още не съм го измислила - най-вероятно ще си взема 2 банана или 2-3 круши.

Desir3
10-18-2011, 09:05
Хей мацки :) Аз никога не съм писала тук, но ви следя повече от активно ( разбирайте - чета ви ежеднежно, знам кой на какъв режим е, от колко време... :p ). Сега се "престрашавам" да пиша - за подкрепа и един вид самоконтрол :)
Също смея да твърдя, че съм доста на ти с разни диети, хранителни режими, тренировки... макар че по моментната ми форма не си личи. Поизпуснах се от контрол в края на лятото - лесничко ми беше на плодове и зеленчуци, 21г,165см и 51кг се чувствах чудесно, но си казах "малко радикално НЕхранене за една седмица, за да достигна заветните 50кг(49)" и може би щях, ако на третия ден не бях преяла брутално.. И до сега така - 2,3 дни се старая да се храня прилично после преяждам - резултат 55кг. Не може нещата да продължават така. Вече не мисля за килограмите, а за здравето си - глада и тренировките до омаломощяване не са решението.. Балансирано хранене и спорт за тонус - всички знаем, че това е ключът към крепко здраве, перфектна форма и добро самочувствие.
С цел постигане на тези резултати реших, че ще е добре да си открия някакво режимче, към което да се придържам. Диетата със зелева супа ми звучи добре, защото има баланс на хранителните вещества, не лишаваш организма си от количество и качество.. Ще пробвам, пък да видим :) И този път няма да е "от утре", а "от днес" !
Надявам се да ме приемете в отборчето си :)

VampireLover3
10-18-2011, 09:17
Още на третия ден от тази диети и ще си минус 3 кг и смяташ, че това е здравословно? Та то попринцип 3 кг трябва да се свалят за един цял месец! Не, това не е правилен нито пък здравословен режим, ограничава те от толкова много неща .. Започни 90 дневната или система минус 60 която си избереш, но стига с тези моменти диети. Аз също бях като теб два дена добре и на третия тъпчене като за световно, знам колко е неприятно и как в момента си мислиш, че ще си свалиш излишните килограми и после ще можеш да си хапваш нормално без да качиш. Да ама с тая диета съм 99% сигурна, че ще има йо-йо ефект. Не се скапвай, като можеш да си хапваш нормално и пак да си слабееш. :) Все пак ти си решаваш.

Такива диети дет пише за X дена ще свалите Y килограми са ми ясни.

justasmile
10-18-2011, 09:29
Само аз ли си мисля, че всички се стараят към манекенски мерки - като се има предвид, че повечето манекенки са под норма. Не знам защо, не не мисля, че е нормално жена/момиче 1.70 да е 54 кг и да иска да отслабне още :? Или пък жени с напълно нормално тегло да искат да отслбват :? И после защото толкова много тийнейджърки имат анорексия, а други са дебели и си остават такива или пък става анорексички.....и те.
Само моето мнение ли е такова??!

Desir3
10-18-2011, 10:09
VampireLover3, аз определено не искам екстремно бърз резултат, защото знам, че ще е подвеждащ.. Идеята ми за зелевата супа е да я хапвам с цел пречистване и то не само нея, по цял ден, за месец. Менюто за семица е следното:

1ви ден
Освен супата може да ядете и колкото искате плодове (без банани)

2ри ден
Освен от супата, хапвайте и зеленчуци ( без зрял боб, грах и царевица). Можете да ги задушите на пара или си пригответе салата, но без оцет и олио. Картофи с масло за вечеря.

3ти ден
Яжте супа, както и плодове (без банани и сушени плодове), зеленчуци (без картофи).

4ти ден
Супа, 3 банана и около 500 гр обезмаслено кисело мляко

5ти ден
Супа, 500 гр. сварено телешко или пилешко месо + до 6 домата

6ти ден
Супа, сварено телешко или пиле без кожата + зеленчуци / с изключение на картофи/

7ми ден
Супа, задушен ориз около 200 гр, прясно изцеден плодов сок, зеленчуци /без картофи/

На мен не ми се струва нито радикална, нито нездравословна. Основана е на принципа на разделното хранене, като не се изключва нито една група хранителни вещества - въглехидрати (плодове, зеленчуци), белтъчини (мляко, месо) и съпътстващите ги мазнини.
Разбира се, за да е пълноценен един хранителен режим в него трябва да присъстват много повече храни ( и комбинации между тях), но диетата със зелева супа ми се струва разумна за изчистване на тялото за седмица и начало на дългосрочно здравослновно хранене. :)

rosencetooo
10-18-2011, 10:44
Мхм , мерси много на всички :)
До момента за деня съм на кафенце, чай и 2 зелеви сърми ..

fakesmiles
10-18-2011, 12:12
Вчера пробвах Insanity една от кардио частите,само че имам чувството,че ще срутя къщата с това скачане.Не ми е много удобно да го правя това вкъщи,вие как се справяте?
Най си е добре като тях да си имаш една голяма зала...ех,мечти 8-)

Мисля днес да мина на видеото на Синди,само че може би втората тренировка за разнообразие.Иначе вчера ядох:
З:варена царевица,някаква малка чашка,нямам идея колко грама
О:супа Маги и 2 печени филии ръжен хляб
В:200 грама зеленчуци(грах,царевица,мо кови,броколи) и пак 2 филийки

днес ще е горе долу-същото 8-)

VampireLover3
10-18-2011, 13:23
Само аз ли си мисля, че всички се стараят към манекенски мерки - като се има предвид, че повечето манекенки са под норма. Не знам защо, не не мисля, че е нормално жена/момиче 1.70 да е 54 кг и да иска да отслабне още :? Или пък жени с напълно нормално тегло да искат да отслбват :? И после защото толкова много тийнейджърки имат анорексия, а други са дебели и си остават такива или пък става анорексички.....и те.

Права си, но когато влезеш в този омагьосан кръг не е толкова лесно да излезеш. И аз съм с тегло под нормата и то никак малко 10 кг, и както виждаш още спазвам диети и не мога да спра.. просто ми е станало като начин на живот, на мислене и т.н.т. Вчера бях на лекар, и лекарката като ме видя ми каза, че съм слаба за височината си и аз и обясних в какво положение съм и тя ми каза, че сега на тази възраст единственото което трябва да правим е да спортуваме и да ядем повече протеини тоест месо, яйца.. Както зеленчуци и плодове. Каза ми също, че сега когато не си набавям нужните за организма храни след време когато остарея само да се мръдна и ще ми се чупят костите и въпреки това отново не мога да спра. Толкова много неща знам, че могат да ми се случат, толкова много неща виждам и не спирам.. Това е паднеш ли в капана на анорексия невроза е трудно да излезеш.. За това нека не обвиняваме другите преди да знаем какво всъщност е наистина положението. :) Хубавото при мен е, че аз осъзнавам проблема искам да се оправя, но нямам воля..

Менюто ми за днес:
Закуска:малко макарони с кашкавал,1 редче натурален шоколад 74%, две хапки обикновено корни, 1 филия пълнозърнест хляб със сладко от сини сливи.
Обяд: пилешка супа
Вечеря в 3:30: плодова салата (тук вече направих грешки) :D \1 банан,1 ябълка,1 синя слива,1 киви,1 портокал\
:)

SladkaZagadka
10-18-2011, 14:51

И моето също е такова . Но и аз като VampireLover3 просто не мога да спра :( .. една съученичка е висока 1.72 и е 48 кг. Влезе в така наречения "кръг" миналата година и просто е грозна гледка. Ама наистина грозна - глезенът й е колкото коляното, а то е колкото долната част на бедрото. Ужасно е просто, краката й са като пръчки, при това от факта, че преди е била пълна сега глезенът й не е никак елегантен и блааа. Освен това явно й е станало и нещо на кожата - бяла като Снежанка, при положение че почти цяло лято е била на слънце. Облича си нещо лееко по-прилепнало и й се очертават костите.. :? И тя ИСКА да отслабва. И приема по 600-700 ккал на ден.. и иска да бъде такава .. http://www.youtube.com/watch?v=Selut_6wwns 1.23 минута :shock:
Честно казано около мен хората ми казват, че съм била заприличала на кльоща, но аз не го виждам :( . Има 2-3 неща, които искам да променя, и предполагам че след 1 година ще са наред от самосебе си, като дръпна още няколко сантиметра поне, защото се оправят или с много тренировки и ограничения, или с израстването от самосебе си. Но просто не мога да спра :( . Сега съм на ABC (anna boot camp) диетата, малко нездравословна е, първи ден ми е. Интересното е, че в гугъл като го напиша, ABC diet , ми излизат все неща свързани с анорексията :xx . Eто за какво става дума : http://www.redbraceletproject.com/2009/09/abc-diet.html
Само ако може някой да ми разясни какво е "fast" при някои от дните, ще съм благодарна

Послепис: последните дни наблюдавам няколко сайта, ако искате ги вижте и вие, леко тъжно става :(

http://ana-nervosa.tumblr.com/
http://reckless-destruction.tumblr.com/ - особено този от един момент нататък е потресаващ :(

n3ri7ka
10-18-2011, 15:15

наистина не е нормално да си 1.70 и да искаш да си под 50кг-това е много под нормата!
Аз лично съм 53кг в момента и искам да съм 50кг, защото съм висока 1.55, ако бях 10см по-висока нямаше и да си помислям за отслабване, но при това положение се налага малко промяна.
Но всеки си знае и ние не можем да им променим мнението.

Desir3, добре дошла и успешно сваляне на килограми :)

Днес протеинов ден
З круша
О сандвич с пилешко и кашкавал + 4 парчета шоколад, на които не можах да устоя, но какво да се прави- сега заради това ще пропусна обичайната следобедна закуска
В пак ще е пилешко предполагам

VampireLover3
10-18-2011, 15:52
SladkaZagadka леле ама каква е тази диета от по 100-200 калории дневно? Ще умреш от глад! Колко си висока и колко тежиш.. И много ми е интересно какво ще ядеш? Нз, аз ще се побъркам 50 дена с толкова малко храна..

Desir3 аз бях чела някъде, че не била никак приятна на вкус, но пробвай .. И въпреки това не мисля, че ти осигурява всичко от което се нуждаеш, защото първите няколко дена ще си само на една супа и плодове и зеленчуци. После добавяш месо, а къде остават сиренето, кашкавала, хляба? Не знам ти решаваш. :?

SladkaZagadka
10-18-2011, 16:06
SladkaZagadka леле ама каква е тази диета от по 100-200 калории дневно? Ще умреш от глад! Колко си висока и колко тежиш.. И много ми е интересно какво ще ядеш? Нз, аз ще се побъркам 50 дена с толкова малко храна..

Ще правя до 30ти ден, ако видя че има ефект - продължавам. Имаш ли идея какво би могло да е това FAST на някои от дните? Храните са основно неовкусени зеленчуци, сурови ядки, нискомаслено кисело мляко, сушени и пресни плодове, готвени яденета / като боб яхния, леща, грах, супички, вкл. и таратора :d / , а понякога и пилешко. Ако ми се дояде много сладко, което съм сигурна че ще стане още утре :d - 1 парченце черен шоколад. Точно в момента не мога да ти кажа колко тежа, защото е вечер и съм с пълен стомах :D . Но иначе - 45/46 кг и съм 160 санта. Нормално е, не искам толкова да свалям, колкото тази диета да подпомогне махането на излишното по мен от минали диети - правя стягащи и кардио упражнение, но само това не стига. А имам и още мъничко да свалям цялостно от тялото и то да придобие желания вид :D

VampireLover3
10-18-2011, 16:16
Аз ако бях на тая диета деня с 500 калории щях да изям един шоколад :D

Ми според мен нямаш нужда от сваляне на кг, може би ти трябва само спорт.. Добре си подбрала храните, но с толкова малко калории на ден най-много да припаднеш. Започни някоя друга диета и пак си прави упражненията същия ефект ще има. Особено пък през зимата ти трябва доста храна, че в тоя студ най-много да те издуха вятъра :D. Ти си каза, че и при теб се е превърнало в мания за това каквото и да кажа няма да ме послушаш (и аз съм така), но въпреки това помисли и потърси нещо друго.

chizuru
10-18-2011, 17:42
Искам да попитам относно 90 дневната диета.. Утре ми е 1-вият плодов ден.. Но цял ден само плодове ли трябва да ям? Не може ли да се заменят някое хранене със зеленчуци? Примерно ще си закусвам нали с плод, за обяд зеленчуци (много обичам варени морковчета ><) и за вечеря пак плод? :?

n3ri7ka
10-18-2011, 17:53
Искам да попитам относно 90 дневната диета.. Утре ми е 1-вият плодов ден.. Но цял ден само плодове ли трябва да ям? Не може ли да се заменят някое хранене със зеленчуци? Примерно ще си закусвам нали с плод, за обяд зеленчуци (много обичам варени морковчета ><) и за вечеря пак плод? :?

Може да заменяш със зеленчуци. Препоръчвам ти да хапваш плод/зеленчук и следобяд през плодовия ден :)

chizuru
10-18-2011, 18:01
^ Оо супер! Благодаря за бързия отговор. :) Ще хапвам и следобяд ^^

Zorin
10-18-2011, 19:45
... Ама аз като ви чета колко тежите ме е срам да кажа аз колко съм. :shock: И искате да отслабвате защото?
А, между другото, ден девети на белтъчини:
Сутрин: 2 ябълки
Обед: Кисело мляко
Промеждумътък: Айрян
Вечеря: Сирене и домати

Desir3
10-18-2011, 20:48
Привет отново :)
n3ri7ka, мерси за посрещането :P
VampireLover3, супичката ми се получи доста вкусна, ще си я ям с удоволствие. А любимите ми сирене, кашкавал, препечени пълнозърнети филийки и мюсли ще включвам другата седмица :)
Момичета, хранителните разстойства са много опасно нещо, внимавайте с тях! Самият факт, че осъзнавате пробелема си, значи, че сте поели по правилния път към решаването му! Успех... :smt056

Моето меню днес:
З. кафе с малко мляко и мед;
М. круша;
О. зелева супичка : )
М. ябълка, кафе с мляко и мед;
В. Чай;
доста оскъдно днес, ама не ми беше добре и нямах апетит. Утре повечко ;)

chizuru
10-19-2011, 09:10
Аз да се отчета засега хД ден 4 - плодов
З - лимон <3
О - варени бебета моркови (половин купичка :?)

За училище ще си нося ябълка и мисля пак да вечерям с морковчета <3 хД

едит: нали може да се слагат по МАЛКО подправки? Защото на морковчетата им сложих мъъъничко сол и черен пипер .. :3 дано не е проблем :<

VampireLover3
10-19-2011, 10:13
^ няма никакъв проблем :)

На мен днес не ми е никак добре особено след обилната закуска, утре определено няма да ям толкова много.
Закуска: 1 кифла с мармалад, 1/2 баничка и 2 бисквити закуска със сладко от сини сливи
обяд: 1/2 грейпфрут
вечеря: шопска салата

lgirl
10-19-2011, 11:04
1 ден от 90-дневната
З: 2 ябълки
О: 1 варено яйце, 1 домат и малко сирене

Засега минава добре. Ще видим нататък... Все пак не мисля да прегрешавам. Пих и Nestea ама не смятам че малко чай е проблем, защото аз пих съвсем малко.

fakesmiles
10-19-2011, 12:18
Имам страшна мускулна треска на краката и дупето,но мисля днес пак да си правя упражненията и дано премине по-бързо!5те етажа в училище вече ми се струват безкрайни 8-)

n3ri7ka
10-19-2011, 15:00
днес ми е ден 51-ви от 90-дневната, направо не мога да повярвам, имам чувството, че съм я започнала преди 1 седмица :grin:
Снощи установих, че от 51 дни не съм пила газирани напитки, кафе или алкохол, за цялото това време съм изяла толкова шоколад и хляб, колкото преди съм изяждала за около 2 седмици, и на ден изпивам поне по 1.5л вода, което преди не се е случвало даже в най-горещите дни на лятото.... много се гордея със себе си 8-) въпреки, че не съм смъкнала кой знае колко, се чувствам доста ..пречистена 8)

Днес варива:
З банан
О ориз със зеленчуци
В картофена манджа

justasmile
10-19-2011, 16:45
^ защо казваш, че не си смъкнала? То за 90 дни трябеа между 18-25 кг? Тоест поне 9-1о трябва да си. Иначе поздравления! ;д

chizuru
10-19-2011, 16:52
lgirl добре дошла ;Р
n3ri7ka страхотно! поздравления! :) надявам се и аз да успея да издържа не само до 51-вия ден, а и до самия край! (че преди я прекъснах на 2-та седмица ХД)

Току-що вечерях и ще се отчета за деня.

менюто за днес: 4-ти ден, плодов
з. лимон
о. половин купичка варени бебета моркови (с малко сол и чер пипер)
сз. ябълка
в. 1/4 купичка варени бебета моркови и малко маруля (пак с малко сол и чер пипер <3)

Изпих около 1 литър вода, сега мисля преди да си легна да пия още.. Просто не обичам много много вода и се насилвам да я пия.. ><

мисля менюто ми за утре (5-ти белтъчен ден) да е:
з: круша
о: варен кренвирш с малко маруля и мааааалко парченце сирене хД
сз: ябълка (на даскало не мога да си позволя да си нося друго ><)
в: кисело мляко (2%)

Пожелавам ви много минусчета на всички :-)

VampireLover3
10-19-2011, 17:38
Ох на мен не знам какво ми стана и изядох един шоколад и едно руло на 7days 115 гр. :oops: за първи път не се чувствам гузна за това. :shock:
Аз мисля да спра система минус 60, че вечер ми идва много малко яденето и в такива моменти посягам към друга храна.
Мисля да се храня здравословно (разбира се ще си позволява всеки ден по нещо, че не искам чак толкова ограничаване :D ), писна ми от тези режими.. и строги правила :? .

Та утре мисля да хапна това:
Закуска:1-2 сандвича от пълнозърнест хляб, кашкавал пуешко филе и 1/2 ябълка или някакъв друг плод
Обяд: пилешка супа
Следобед:някакъв плод
Вечеря:Нещо готвено
Та правилно ли е според вас или трябва да добавя/премахна нещо?

rosencetooo
10-19-2011, 17:40
^ Доста добре звучи :)

n3ri7ka
10-19-2011, 18:01
^ защо казваш, че не си смъкнала? То за 90 дни трябеа между 18-25 кг? Тоест поне 9-1о трябва да си. Иначе поздравления! ;д

Ами няма как да смъкна 9-10, понеже (както съм писала и по-напред в темата) бях 55кг и исках само 5 да сваля- до тук съм свалила 2. А колкото по-малко имаш за сваляне, толкова по-трудно е. Аз ако сваля 9-10 ще стана много кльощава, а не искам това.

Мерси, chizuru! А как успяваш да ядеш лимон на закуска- прекалено е кисело :D Иначе съм чувала, че лимонът помага при отслабване.

VampireLover3, и на мен ми звучи добре.. ако решиш да добавиш и нещо сладко, най-добре да е по-раничко.

Лека вечер на всички, аз отивам да гледам tv и да повъртя обръч, че ме мързи да правя друго 8-)

chizuru
10-19-2011, 18:03
^ами аз обожавам цитруси и си ги ям като шоколадови бонбони.. :D На мен не ми е мнооого кисело. :3

VampireLover3
10-19-2011, 18:17
chizuru аз бях чела някъде преди доста време, че лимоните сутрин на гладно не се препоръчват, защото от тях се получават кисилини и язва. И аз преди ядях по едно парче лимон преди да тръгна за училище, но след това спрях. По добре хапвай грейпфрут.

Ох при мен изникна проблем.. утре ще ходя на село, а там задължително ще трябва да ям хляб ](*,) и то БЯЛ. :( Офф... и какво ще правя сега? :x

justasmile
10-19-2011, 18:42
офффф... много се ядосвам :-x 3-те дни всичко идеално и точно до преди 30 мин :-x Помнеже имахме гостенка и тя ни направи индийска храна и просто нямаше как да откажа (буквално) и сега сиггурно утре ще е воден :x много се ядосвам и демотивирам при тези мой глупости, и особено като ям нещо, което не трябва :-x :-x :-x

MyPleasureMyPain
10-19-2011, 19:23
n3ri7ka, супер си! Продължавай в същия дух! :)

Белтъчен ден:

З: 2 банана
О: 2 пилешки кюфтета с 2 пилешки кебапчета + малко кисело мляко
В: Риба на скара с малко зелева салатка

И след вечеря хапнах и 3 малки печени ябълки - не им устоях просто :D

VampireLover3
10-19-2011, 19:43
офффф... много се ядосвам :-x 3-те дни всичко идеално и точно до преди 30 мин :-x Помнеже имахме гостенка и тя ни направи индийска храна и просто нямаше как да откажа (буквално) и сега сиггурно утре ще е воден :x много се ядосвам и демотивирам при тези мой глупости, и особено като ям нещо, което не трябва :-x :-x :-x

в никакъв случай не прави разтоварващи дни! Няма значение, че си яла от "непозволената храна"! Просто забравяш и продължаваш напред!

Desir3
10-19-2011, 19:56
Привет момичета :) Виждам, че освен мен има и други нови попълнения lgirl успехчета и на теб! ;)
n3ri7ka, страхотна си! Възхищавам се на упоритостта ти, мотивираш ме! :)
chizuru, определено си режимна, но защо ми се струва, че храната ти е твърде малко? :S
VampireLover3, според мен режимчето, което сама си съставила е чудесно, защото щом това предпочиташ да хапваш, значи организма ти си го иска :) А за белия хляб - хапни сутринта, по възможност препечен (а ако е топъл-няма как, поддай се на изкушението) Не вярвам филийка или две да са проблем :)))
justasmile, просто си опитала храната, яла си, или си преяла? Според мен не е правилно да гладуваш утре, по-собре карай по-лекичко и спортувай нещо, но преяждане - глад не е добро решение... ;)
MyPleasureMyPain, твоето меню най-ми хареса :) Keep goin` :P

Моето меню днес (пак оскъдно, но съм неразположена и така ми влияе..)
З. Кафе с мляко и мед
М. Круша
О. Зелева супичка и салата краставици
М. Ябълка
В. Чай (?!)

Това е отчетът за днес, утре пак :) Приятна вечер и хубави сънчета :-)

chizuru
10-19-2011, 20:16
VampireLover3 така ли?! О_О Това не го знаех.. :( Жалко.. А толкова обичам лимони.. Явно ще ги заменя с други плодове.. Благодаря за информацията! ^^

edit: Desir3 ами опитвам се да контролирам порциите си.. Защото ако си сложа повече, дори да се наситя и е останало просто ще го изям - по навик.. И затова ям по малко и ако съм още гладна си сипвам още.. Но за сега не съм се чувствала гладна (което е много странно, защото преди ВИНАГИ се чувствах гладна О_О).. Само днес следобед около 1 час след като си изядох ябълката ми беше някакво.. некомфортно на стомаха.. не знам дали беше от глад, но издържах.. хД А и пишеше, че има по-добър ефект диетата при по-малко количество храна.. ^^

VampireLover3
10-19-2011, 20:20
Desir3 проблема е, че ще бъда там цялата седмица и ще ми се налага и на обяд и на вечеря да ям хубавото е, че ще бъде домашен и поне ще знам какво има, а не като тези от магазина дето стават на топка в корема ти. :( Но все пак...

chizuru ти пак може да си хапваш стига да не е на гладно.. :)

justasmile
10-19-2011, 20:58
VampireLover3: няма, няма.... Ще си карам с плодов ;д въпреки, че през лятото правх водни дни през ден ;о по едно време само ;д

ПС. Аз те видях в снимките на потребителите от козметика и диети (темичката де ;р) не изглежгаш ужасно или болно слаба, даже бих казала, че си пример за подръжание ;д

ПС2: Desir3 Ми може да се каже, че ядох, но напоследък ям по мн.малко и сега като хапнах нормално ми стана малко тежко ;р

VampireLover3
10-20-2011, 06:50
justasmile ее чак пример за подражание .. :oops: Но благодаря. :-) Според мен няма смисъл да караш цял ден на плодове още по-малко пък на вода, все пак не си яла кой знае колко много и не си се натъпкала с шоколади, вафли бисквити и така нататък.. така, че спокойно. :)

Ох аз днес съм на ;
закуска: 1/2 грейпфрут
Обяд:зелеви сърмички :grin:
Следобед: не знам
Вечеря: "нещо" с 1 филия :-x
по-късно ще допълвам..

Вие правите ли някакви упражнения? Аз от време на време си пускам tae bo, скачам на въже или бягам на едно място. :D

fakesmiles
10-20-2011, 12:16
Започна малко да ми преминава мускулната треска :grin:
днес мисля да тренирам ръце и корем само,ще оставя краката и дупето да починат 8-)
менюто за днес:
в 7 и нещо:3 в 1 - май ще е добре да ги спра обаче :/
10:айрян
14:доматена супа и 2 печени ръжени филийки
вечеря,може би към 8:не съм сигурна,може би пак доматена супа или пък таратор ;д

justasmile
10-20-2011, 15:40
Такамммм да се отчета и аз:
З: банан
М: банан + няколко орехчета
О: 2 банана
В: 2 банана

Знам, че бананите не срез на-добрите плодове за диета, но...все пак са си плодове ;д

n3ri7ka
10-20-2011, 15:49
благодаря, момичета! :-)

Днес въглехидратен :grin:
З банан
О макарони и бисквити с крем
С 1 парче шоколадово руло
В филия с лютеница и още нещо ще измисля

Малко прекалявам с количеството, но затова пък утре следва плодов ден :D

Другата седмица ми е вторият воден ден, но ще го пропусна, понеже след първият воден изобщо не бях -. аз съм си виновна де, понеже, умряла от глад на другия ден се тъпках с всичко, което ми попадне и резултата беше -0гр. Знам, че и този път ще стане така, затова по-добре да си карам нормално- и без водният си постигам желаното за сега.

Как мислите, да карам втори плодов или направо следващата 4-ка да си започвам вместо водния?

chizuru
10-20-2011, 18:07
Уфф аз сега как се издъних на вечеря.. Не съм яла от забранените храни ама пък за сметка на това количеството беше.............. уфф как ме е яд! Т_Т таа да се отчета за днес

з. круша
о. варен кренвирш с маруля и маааалко парченце сирене
сз. ябълка
(!) в. кренвирш, маруля, малко сирене, омлет... Т-Т

Ухх как ме е яд!! Винаги когато съм ядосана или нервана започвам да ям! Трябва да разкарам този гаден навик! Т_Т

Утре 6-ти ден - Бобни и варива.. Мисля да си направя постни сарми (само с ориз) :3 Ще гледам утре да не прекалявам с количеството.. :<

justasmile
10-20-2011, 18:41
Туко-що прегреших с един италиянски шоколад, но не съжалявам, защото си взех малко, а и в България няма такива ;д Утре ще се мера и ще пиша какъв е резултата сле 4 дни на диета (включително вчерашния ужас ;д)

VampireLover3
10-20-2011, 19:08
Ох аз днес се отървах само с 2 хапки от едни содени питки.

Та така менюто ми беше:
Закуска: 1/2 грейпфрут
Обяд: 6 сърмички (знам, че са много, но те са толкова мънички, че е пълен абсурд да се наям с по-малко)
Следобед: грозде
Вечеря: скумрия на скара, бобена салата и 2 хапки от питката. :)

Дано и утре ми се размине.. ;д

TodorMarkov
10-20-2011, 20:27
Абе момичета как уцелявате с такова количество храна :lol:

Desir3
10-20-2011, 20:36
Добър вечер, режимни момичета :)
n3ri7ka, щом не се чувстваш добре , правейки воден ден, според мен е най-правилно да продължиш с Б, вместо с втори плодов - организмът ти е свикнал с тази последователност, недей да го стресираш и да измъчваш себе си ;)
chizuru, май всеги го има този лош навик с хапване в разни особени психологически състояния (извън глад), наистина е много вредно.. Добре ще е ако можеш да го промениш, правейки нещо друго (любимо) напр. спорт, книга, музика или друго, което те разейва.. А относно менюто ти - тези кренвирши хич не ми се връзват :3 страшно са ми любими и на мен, ама като си помисля какво имат вътре... Нещо като пуешко/пилешко филе/шунка няма ли да е по-добре?
VampireLover3, показваш изключителна воля! :-P Успех с НЕподдаването на вкусните питки и хляб ии др изкушения! :)

Моето меню днес:
10ч - кафе с мляко и мед, круша;
13ч - ябълка;
14.30 - бяло фрапе;
17ч - задушени зеленчуци;
20.30 - зелева супа;
по-късно - малко сурови бадеми и орехи;

Доволна съм от днес, само тези ядки накрая не ми се връзват много, ама по-добре да си легна хапнала и доволна, отколкото още от сутринта да съм зверски гладна :X
Спокойна вечер ви желая и слънчево утро :)))

chizuru
10-20-2011, 21:56
Desir3 определено по-добре ще е.. Но само това изрових от хладилника. :D Сега сме малко. ограничени.. :D :D Иначе благодаря за предложенията - наистина ще се опитам да го заменя с нещо любимо. :3

justasmile
10-21-2011, 05:06
Резултатите ми са повече от добре, но малко ме страх да ви кажа колко съм отслбнала, защото сигурно ще си кажете, че съм няква 100 килограмова :lol: :lol: :lol: А всъщност килограмите са ми в норма 8-) И за това преди да напиша минус колко съм, ще кажа, че ядях по малкоооо. И тарадъъъъмм..... минус 1.5 кг съм :lol: :grin: Изненадах се като видях колко много, като се има предвид онзи ден (с индийското), а и това, дето го пишете ( че, който е по-дебел отслбва повече :lol: ) само пак да си кажа, че кг са ми в нормата и НЕ съм дебела :lol: :lol:

И така малко да се порадвамммм -1.5 кг съъмммммм :grin: :grin: :grin:

chizuru
10-21-2011, 06:45
justasmile Поздравления *о* Аз още не съм се мерила.. Ще се измеря след 2 дни (след плодовия). Надявам се и аз да имам добри резултати като твоите :-)

току-що закусих с ябълка бту :3

justasmile
10-21-2011, 07:22
^мерси ^^ стискам палци и за теб ;)

Оффф... Аз винаги след като се премеря и видя добри резултати се успокоявам (в лошия смисъл на думата) и преди малко си изядох обяда, та и 2 реда от онзи италиянски шоколад (това го обяснявам, с това, че си чакам цикала) и сега няма да обядвам, а в даскало ще си взема едно чисто кафе и чак в 19:30 ми е вечерята... В такива моменти много се мразя :(

MyPleasureMyPain
10-21-2011, 07:41
Здравейте диетуващи!

Вчера трябваше да ми е бобов ден, но го размених с въглехидратния, защото се налагаше...

З: Кроасан с шоколад (знам че трябваше да е плод, но както казах обстоятелствата така се стекоха, че нямаше откъде да си взема)
О: Макарони с доматен сос и босилек
В: Малко пица

Прегреших мнооого :( Но... нямах избор.

Днес ще ми е бобовия ден:

З: Нектаринка
О: Зелеви сърмички
В: Още не съм го решила какво да е

n3ri7ka, и на мен следващата седмица ми е втория воден и от сега се настройвам психически :D Първият път издържах някак без да посегна към храната, но принзнавам, че вечерта беше най-гадно... Кофтито е, че водните дни се падат след плодовите, а това си е убийствено направо :( На мен плодовите са ми най-трудни от всичките и не знам как ще се справя след плодове само на вода...

Desir3
10-21-2011, 14:00
Хей, здравейте в тази прекрасна топла петъчна вечер :) :grin:
justasmile, поздравления за резутата ти! Кажи все пак от колко на колко си свалила, мерила ли си обиколки? :)

Аз попринцип гледам по-късно да се отчитам, за да е приключил деня, но днес по изключение по раничко :)

Меню за деня:
8.30ч - 100ml мляко с нес;
10.00ч - банан;
12.00ч - еспресо с мляко и кафява захар;
15.00ч - зелева супа, 1/2 банан;
16.30ч - мляко с какао, 1/2 банан, чашка кисело мляко, малко бадеми и орехи;
20.00ч - салата зеле, салата домати+краставици(+извара)

Ох, тези ядки продължават да ме изкушават, но се успокоявам с мисълта, че са полезни в разумно количество.. само че колко е разумното количество и как да не го превиша :S .. Какво мислите? :shock:

VampireLover3
10-21-2011, 17:09
Хейй :)
justasmile браво страхотни резултати, много се радвам за теб!

Моето меню за днес беше:
Закуска: грозде-мнооооооог
Обяд:2 кюфтета и шопска салата
Вечеря: отново скумрия на скара, салата от домати и една питка. :oops:

n3ri7ka
10-21-2011, 17:47
Здравейте!!

Justasmile, поздравления, продължавай в същия дух! :-)

Desir3, мерси за съвета, мисля, че така ще е най-добре.

MyPleasureMyPain, успех с втория воден ден!

Аз днес съм на плодчета, и за моя голяма радост много леко ми минава, много малко съм изяла, а изобщо не чувствам глад :)
З малини
О салата (домати+краставици) + круша
В грозде

Лека петъчна вечер на всички! :-)

P.S. TodorMarkov, издържаме някак :D налага се, младите момичета да поддържаме форма... на вас- момчетата ви е лесно, че метаболизмът ви е по-добър и без много усилия сваляте, а и да имате коремче или някоя и друга мазнинка не ви е толкова голям проблем :-|

justasmile
10-21-2011, 20:19
Мерси на всички :)
Аз обаче, отавратително много мразя белтъчните дниииии... особено след като се премеря :( :( :( Сега след хубавите новини.... се натъпках като прасенце :x И за това в следващите 8 дни няма да поглеждам към кантара.... и се надявам, това, дето го качих днес да го махна :D :D :D Утре поне съм на тенис и ще си ги поизхабя калорийките. Какво мислите - по време на бобовия: може ли да се яде китайска храна: в случая ориз с зеленчуци (естествено в малко количество)... или е по-добре нещо друго вкъщи да си направя?

divacheee
10-21-2011, 20:48
Абе момичета как уцелявате с такова количество храна :lol:

Не, че нещо .. ама .. Оцеляваме :wink:

VampireLover3
10-22-2011, 06:00
Мерси на всички :)
Аз обаче, отавратително много мразя белтъчните дниииии... особено след като се премеря :( :( :( Сега след хубавите новини.... се натъпках като прасенце :x И за това в следващите 8 дни няма да поглеждам към кантара.... и се надявам, това, дето го качих днес да го махна :D :D :D Утре поне съм на тенис и ще си ги поизхабя калорийките. Какво мислите - по време на бобовия: може ли да се яде китайска храна: в случая ориз с зеленчуци (естествено в малко количество)... или е по-добре нещо друго вкъщи да си направя?

Може, но гледай наистина да е в малко количество, защото се пърже.

Закуска: грозде
Обяд: не знам
Следобед:-
Вечеря: пиле на грил и сигурно салата от варени яйца.

lgirl
10-22-2011, 06:37
Момичета знаете ли колко калории съдържа една чаша кафе с 2 лъжички кафява захар? Приблизително :?

fakesmiles
10-22-2011, 07:26
http://fatsecret.com/calories-nutrition/usda/brown-sugar

Според този сайт има 11 калории/чаена лъжичка.Малко ми се струва,но ако е така е супер.В кафето бяха някакви много малки,но можеш да провериш в същия сайт. :)

lgirl
10-22-2011, 08:12
http://fatsecret.com/calories-nutrition/usda/brown-sugar

Според този сайт има 11 калории/чаена лъжичка.Малко ми се струва,но ако е така е супер.В кафето бяха някакви много малки,но можеш да провериш в същия сайт. :)

Благодаря!
Аз сутринта пих и това ми беше за закуска. Иначе ще обядвам пилешка пържола и малко салатка 8-) Доволна съм защото сега направих Workout 1 от Cindy Crawford (45 мин.)

fakesmiles
10-22-2011, 08:22
Може би така си свикнала,но това не е много добра закуска 8-)
Добре е да хапнеш нещо,за да накараш тялото си да "заработи" - поне един плод :)
Иначе и аз почти всеки ден правя тази тренировка,но ползвам упражненията за ръце от втората - страхотни са!

lgirl
10-22-2011, 08:25
Може би така си свикнала,но това не е много добра закуска 8-)
Добре е да хапнеш нещо,за да накараш тялото си да "заработи" - поне един плод :)
Иначе и аз почти всеки ден правя тази тренировка,но ползвам упражненията за ръце от втората - страхотни са!

Не, не съм свикнала така. По принцип си закусвам плод или препечени филийки обаче винаги пия кафе. Днес реших да съм по сериозна и не трябваше да пия обаче... Та заради захарта просто реших да не закусвам. Утре определено ще закусвам и няма да пия кафе. Решила съм го. :D

aniikrysteva
10-22-2011, 08:25
Здравейте момичета! :)
За да не правя нова тема пък и тук мога да намеря достатъчно подкрепа и разбиране ..
Така .. Преди година - две спазвах 90 дневната диета и от 63 станах 47 .. висока съм 161 :-x и сега съм качила 5кг и се чувствам много зле така и искам да съм си като преди 47 се чувствах отлично .. Сега искам да ми препоръчате някакъв режим, диета, за да мога да сваля тези проклети 5кг .. 90 дневната пробвах пак да я спазвам, защото 1-вия път ми беше лесна и не ми правеше впечатление бях толкова свикналаа ... :( После реших да я спра и си върнах почти предишния режим на хранене - хамбургери, пици, сандвичи и всякакви тестени неща .. Сега съм решила да ги спирам и искам да ме посъветвате каква диета да започна или просто да си поставя някакъв режим, за да мога да сваля тези кг до празниците .. :)

lgirl
10-22-2011, 08:31
Здравейте момичета! :)
За да не правя нова тема пък и тук мога да намеря достатъчно подкрепа и разбиране ..
Така .. Преди година - две спазвах 90 дневната диета и от 63 станах 47 .. висока съм 161 :-x и сега съм качила 5кг и се чувствам много зле така и искам да съм си като преди 47 се чувствах отлично .. Сега искам да ми препоръчате някакъв режим, диета, за да мога да сваля тези проклети 5кг .. 90 дневната пробвах пак да я спазвам, защото 1-вия път ми беше лесна и не ми правеше впечатление бях толкова свикналаа ... :( После реших да я спра и си върнах почти предишния режим на хранене - хамбургери, пици, сандвичи и всякакви тестени неща .. Сега съм решила да ги спирам и искам да ме посъветвате каква диета да започна или просто да си поставя някакъв режим, за да мога да сваля тези кг до празниците .. :)

Щом имаш малко кг за сваляне не започвай диета. Аз смятам че много добре знаеш коя храна е вредна, коя не и тнт. Направи си сама режим с повече плодове зеленчуци и протеини, но не само и спортувай всеки ден и върви пеша. Също така изкачвай стълби. Мисля че това ще ти помогне. Успех! :-)

justasmile
10-22-2011, 09:58
aniikrysteva и аз мисля, че няма смисъла да почваш диета. Храни се по-здравословно, яж по-рядко шоколад и захари (да кажем 2 пъти седмично), движи се и всичко ще стане.

ПС: Ти като си била отслабнала от 90-дневната, това за вичките 90 дни или по-малко :) Сори за нахалството 8-)

aniikrysteva
10-22-2011, 12:03
aniikrysteva и аз мисля, че няма смисъла да почваш диета. Храни се по-здравословно, яж по-рядко шоколад и захари (да кажем 2 пъти седмично), движи се и всичко ще стане.

ПС: Ти като си била отслабнала от 90-дневната, това за вичките 90 дни или по-малко :) Сори за нахалството 8-)
Не, не всичките 90 но .. към 2 месеца и половина :) сега ще си създам някакъв режим .. а за ходенето пеша и изкачването на стълби - всеки ден ми се налага, за да се добера до училище :-D

MyPleasureMyPain
10-22-2011, 13:08
На плодове съм днес:

З: Чаша кафе
О: Сини сливи
В: 2-3 банана ще хапна или ще ги заменя с някаква салатка

n3ri7ka
10-22-2011, 15:01
Моят кантар напълно се побърка.. качвам се сутринта и ме показва 52кг и супер много се зарадвах, качвам се след 5мин показва ме 54кг :x идваше ми да го счупя :D

Днес протеини:
З пропуснах я
О печено пиле със салата
В сигурно същото

aniikrysteva
10-23-2011, 09:53
От днес пак започнах 90 дневната диета:
сутринта: малко грозде
На обяд: 3 филийки препечени хляб от този диетичния "Фитнес" намазах го с топено сирене отгоре малко салам и хапнах и малко сирене ... :?
следобед: 1 банан или ябълка ..
към 7 и 30 вечерта ще хапна 1 яйце ....
Днес направо прекалих ...... Трябва да се стегна малко много съм зле :-x само ми се ядеее!! Ужас направоо ........ :(

Desir3
10-23-2011, 14:23
Здравейте момичета..
Вчера много, много се издъних :x :? Ядох от всичко по много и на всичкото отгоре пих бира, че и вино. Много съм разочарована от себе си и от утре наново.. Оставям я тая зелева супа, че колкото по-малко трябва да ям, толкова повече ми се яде (парадокс?!). Но пък ми трябва някакъв режим, към който да се придържам иначе ям безразборно.. Ще гледам да се храня по-разумно уж (ама как .. :shock: ).
VampireLover3, бях чела, че ти като хапнеш нещо по-засищащо и калорично се плашиш от напълняване и се самонакзваш с глад.. аз пък точно обратното - като ям нещо уж "непозволено", колкото и малко да е, си казвам "е, и без това обърках нещата.." и изяждам всичко, което съм пропускала..наведнъж. Много погрешно мислене. Сега се боря най-вече с него. До тук - безуспешно :(

В резултат на вчерашното преяждане, днес ми се гади ужасно и хапвам малко, колкото да се каже, че съм яла:
13ч - круша,кафе с мляко;
17ч - шишче, салата краставици+домати+извара;
предстоят ми няколко глътки 3в1, че ми е адски ниско кръвното..
Ох до къде се докарах пак.. с тая моя сбъркана психика..

n3ri7ka
10-23-2011, 14:29
От днес пак започнах 90 дневната диета:
сутринта: малко грозде
На обяд: 3 филийки препечени хляб от този диетичния "Фитнес" намазах го с топено сирене отгоре малко салам и хапнах и малко сирене ... :?
следобед: 1 банан или ябълка ..
към 7 и 30 вечерта ще хапна 1 яйце ....
Днес направо прекалих ...... Трябва да се стегна малко много съм зле :-x само ми се ядеее!! Ужас направоо ........ :(

Здравеей, успешно отслабване и на теб! :-)
Не е много, спокойно, като за начало е добре :P

Аз днес трябваше да съм на варива, но тате има рожден ден, та съм на въглехидрати, а утре ще съм на варива..
З ябълка
О няколко бисквитки Чизи, 2-3 сладки и вафла
С 1/3 чипс
В нзм още, но торта ще има със сигурност :D

Днес ще попрекаля, особено на вечеря, но няма как, имаме празник
8-)

aleks07
10-23-2011, 16:04
Момичета възможно ли е до лятото да изкарам 90 дневната и още някоя диета и да сваля 25 кг ?

justasmile
10-23-2011, 16:18
^ Възможно е, ако не се отказваш 8-)

scrooper
10-23-2011, 16:49
като ям нещо уж "непозволено", колкото и малко да е, си казвам "е, и без това обърках нещата.." и изяждам всичко, което съм пропускала..наведнъж. Много погрешно мислене. Сега се боря най-вече с него.
...
[/i][/color]

Ахх, колко познато! Все пак си мисля, че е по- добре да клониш към преяждане, отколкото при гладуване, когато си нарушиш режима. Все пак много хора умират от недохранване, а малко от прехранване :Р
И мене ме е яд, но пък това е част от израстването ни като личности...
може би.

n3ri7ka
10-23-2011, 18:32
Момичета възможно ли е до лятото да изкарам 90 дневната и още някоя диета и да сваля 25 кг ?

Възможно е ако си упорита и спазваш диетите стриктно... но ти препоръчвам задължително някакъв спорт или на фитнес да ходиш, за да си стегнеш тялото и да не ти е увиснало след толкова много свалени килограми. Успех :-)

HolyShit
10-23-2011, 20:07
25 кг да свалиш до лятото :-o Да,възможно,резултата няма да ти хареса.

mishkaa
10-24-2011, 10:45
като ям нещо уж "непозволено", колкото и малко да е, си казвам "е, и без това обърках нещата.." и изяждам всичко, което съм пропускала..наведнъж. Много погрешно мислене. Сега се боря най-вече с него.
...
[/i][/color]

Ахх, колко познато! Все пак си мисля, че е по- добре да клониш към преяждане, отколкото при гладуване, когато си нарушиш режима. Все пак много хора умират от недохранване, а малко от прехранване :Р
И мене ме е яд, но пък това е част от израстването ни като личности...
може би.

същото е и при мен :D ..аз обаче или съм в едната крайност.. или в другата .. :?

summerxtime
10-24-2011, 11:50
И аз мисля , да спазвам диета,но здравословна.
Ето какво мисля да хапвам.
Закуска (7:00):Купичка фитнес или препечена филийка на тостера с чаша чай.

В 10:00:Една ябълка и (задължително) да изпия една вода банкя. (Малка бутилка)

Обяд (13:30):Салата или домашно направен сандвич включващ :
2 филийки на тостера с малко топено сирене вътре с пилешко филе,домат,млечна салата.

16:30:Някакъв плод.Или "Aктивиа"

Вечеря: Пак някаква салата,но най-вероятно с парченца риба тон.Или пък пак ще си направя сандвич.
Какво ви е мнението за диетата?Пак повтарям,че не искам да свалям нещо от типа на 10-20 килограма.Искам да сваля малко килограми.
Мисля и да комбинирам със спорт.Веднъж седмично ще ходя на фитнес с майка ми.

katericArofl
10-24-2011, 11:56
Аз мисля, че сандвичите и филийките, дори да са пълнозърнести ти идват в повече. Не е особено здравословно. По-добре хапвай нещо готвено, но в малко количество, отколкото тия филии. Добре един ден на сандвичи ама примерно цяла седмица как би издържала, ще ти стане нещо :-D. Яж месо с гарнитура салата или нещо такова.

summerxtime
10-24-2011, 12:04
Аз мисля, че сандвичите и филийките, дори да са пълнозърнести ти идват в повече. Не е особено здравословно. По-добре хапвай нещо готвено, но в малко количество, отколкото тия филии. Добре един ден на сандвичи ама примерно цяла седмица как би издържала, ще ти стане нещо :-D. Яж месо с гарнитура салата или нещо такова.
Мерсии :)

n3ri7ka
10-24-2011, 12:10

добре е да включиш и супички и повечко плодове..а и от сладко не се лишавай- от 2 парчета шоколад през ден-два, нищо няма да ти стане, а организмът ти има нужда от тях, особено ако спортуваш повече. Успех!

Bonbonkataaa
10-24-2011, 14:27

добре е да включиш и супички и повечко плодове..а и от сладко не се лишавай- от 2 парчета шоколад през ден-два, нищо няма да ти стане, а организмът ти има нужда от тях, особено ако спортуваш повече. Успех!Жалко обаче,че когато си обичаш сандвичите не можеш да си откажеш!! :( :( :( :( :(

HolyShit
10-24-2011, 14:36
Не ,жалкото е,че нямаш воля да ги откажеш!

summerxtime
10-24-2011, 15:37

добре е да включиш и супички и повечко плодове..а и от сладко не се лишавай- от 2 парчета шоколад през ден-два, нищо няма да ти стане, а организмът ти има нужда от тях, особено ако спортуваш повече. Успех!
Разбира се,че ще ям шоколад.Но за супите не съм съгласна нали някой от тях съдържат олио?

Rebirthing
10-24-2011, 15:43
Закуска (7:00):Купичка фитнес

16:30: Или "Aктивиа"

Във "Фитнес" и като цяло в продуктите на Нестле не откривам нищо здравословно, за Активия важи същото.

HolyShit
10-24-2011, 15:49
Супите съдържат олио,ако сложиш :lol:

n3ri7ka
10-24-2011, 16:03

Разбира се,че ще ям шоколад.Но за супите не съм съгласна нали някой от тях съдържат олио?

Ами ако не сложиш, няма да съдържат- прави си такива без застройка- те са лекички и няма да се тъпчеш само със суха храна :)

Sevdito
10-24-2011, 16:04
Кафето пречи ли на отслабването?

s3nsual
10-24-2011, 16:19

Във "Фитнес" и като цяло в продуктите на Нестле не откривам нищо здравословно, за Активия важи същото.
И аз съм чула , че е така. Но когато си на училище изборът е между 1) сандвич , бургер, пица и т.н. 2) активиа , фитнес с мляко ( в нашата лафка има ) , несвита или нещо подобно. :o
С моите съученички често сме водили спора кое е по-здравословно . Аз съм на мнение , че макар да има консерванти и т.н вторият избор е по-добър

s3nsual
10-24-2011, 16:22
Кафето пречи ли на отслабването? В интернет съм чела , че едно чисто кафе без захар и сметана не е проблем . :) Но не е добре да се прекалява с количеството кофеин - едно кафе на ден е достатъчно , когато искаш да отслабнеш

HolyShit
10-24-2011, 16:26

И аз съм чула , че е така. Но когато си на училище изборът е между 1) сандвич , бургер, пица и т.н. 2) активиа , фитнес с мляко ( в нашата лафка има ) , несвита или нещо подобно. :o
С моите съученички често сме водили спора кое е по-здравословно . Аз съм на мнение , че макар да има консерванти и т.н вторият избор е по-добър

За това хората си носят пилешкото с изварата и пълнозърнестият хляб в кутийки от вкъщи ;)

Sevdito
10-24-2011, 17:04
Кафето пречи ли на отслабването? В интернет съм чела , че едно чисто кафе без захар и сметана не е проблем . :) Но не е добре да се прекалява с количеството кофеин - едно кафе на ден е достатъчно , когато искаш да отслабнеш
Добре.Благодаря. :)

justasmile
10-24-2011, 17:14
HolyShit кои хора по-точно? :-D Нищо лично де, но просто никога не съм виждала такива :)

n3ri7ka
10-24-2011, 17:22
HolyShit кои хора по-точно? :-D Нищо лично де, но просто никога не съм виждала такива :)

и аз като си бях в БГ не бях виждала някой да си носи, но сега съм в Англия и тук абсолютно всички си носят обяд в кутийки и не е нещо необичайно. Аз също си нося, и да ви кажа, много е удобно, вкусно и по-здравословно. :P

Днес варива:
З грозде
О леща
С чаша гъбена супа
В леща

HolyShit
10-24-2011, 17:23
Сериозно занимаващи се хора,които правят всичко,за да постигнат целта си,не от тия глезльовци,дето при първата спънка се чудят кво и как и накрая се отказват.
Да,ясни са ми тия неща "ще ми се смеят,ала-бала" , на мен не са ми се смяли,но не изключвам като възможност,но не трябва да ти пука,а да ги затапиш,ползваш устенцето си и за друго,освен за това,което мислиш,че намеквам в момента ;)

summerxtime
10-24-2011, 17:29
Сериозно занимаващи се хора,които правят всичко,за да постигнат целта си,не от тия глезльовци,дето при първата спънка се чудят кво и как и накрая се отказват.
Да,ясни са ми тия неща "ще ми се смеят,ала-бала" , на мен не са ми се смяли,но не изключвам като възможност,но не трябва да ти пука,а да ги затапиш,ползваш устенцето си и за друго,освен за това,което мислиш,че намеквам в момента ;)
Подкрепям с двете ръце!Имам една приятелка , която всеки ден си носи храна от вкъщи.Нито и се смеят нито нищо. :)

chizuru
10-24-2011, 19:14
Оффффффф.... Стана тя каквато стана... Напълно ми се провали 90 дневната.. Т-Т Понеже сега сме малко ограничени с финансите и майка не може да купува отделни продукти за мен заради диетата и готви каквото има вкъщи.. Та така де.. В последните дни съвсем не мога да вляза в режим. Т-Т И реших да се откажа.. Замислих се за някакъв режим, който ще ми е по-удобно да спазвам ии реших: Разделно хранене (до колкото схванах в нета каквото пише о.о хД Но една приятелка има книга по тази тема и ще ми я заеме). Та освен това естествено няма да пия газирано, няма да ям сладки и хляб (може би веднъж седмицата редче натурален шоколад или мед?), няма да ям след 7 вечерта и ще се движа много! (Охх.. Още ме болят краката от онзиден - едно 15км извървяхме пеша с една приятелка! ;Х).. Таа.. Ако имате някакви съвети ще съм ви много благодарна!

Уфф толкова ме е яд за диетата ама.... Какво да се прави.. :booooomb:

Rebirthing
10-24-2011, 19:54
Аз си нося също кутийка с храна, не виждам нищо смешно. Слагам си салата, понякога царевица, плодове също си нося.
Това да ви е проблема.

MyPleasureMyPain
10-25-2011, 06:01
Аз също си нося кутийки с храна от вкъщи и досега никой не ми се е смял, а пък и дори някой да го направи - хич не ми дреме! Важното е, че аз се чувствам добре и си спазвам режима... какво ми пука кой ми се смее, и кой не ;) А пък и не виждам нищо смешно. Доста хора съм виждала, които си носят. Дори и мама си носи от време на време. За мен даже това е най-добрият вариант, защото така поне знаеш какво ядеш, защото сам си си го приготвил, а не боклуците от магазина дето пише едно на опаковката ама съдържанието вътре е съвсем друго...

Днес ми е въглехидратен ден, но още не съм измислила какво ще ям.

Вчера бях на бобови храни:

З: Банан
О: малко салатка + малко задушени картофки
В: зелева салатка + супа от зелен фасул

Yankee
10-25-2011, 06:20
Оффффффф.... Стана тя каквато стана... Напълно ми се провали 90 дневната.. Т-Т Понеже сега сме малко ограничени с финансите и майка не може да купува отделни продукти за мен заради диетата и готви каквото има вкъщи.. Та така де.. В последните дни съвсем не мога да вляза в режим. Т-Т И реших да се откажа.. Замислих се за някакъв режим, който ще ми е по-удобно да спазвам ии реших: Разделно хранене (до колкото схванах в нета каквото пише о.о хД Но една приятелка има книга по тази тема и ще ми я заеме). Та освен това естествено няма да пия газирано, няма да ям сладки и хляб (може би веднъж седмицата редче натурален шоколад или мед?), няма да ям след 7 вечерта и ще се движа много! (Охх.. Още ме болят краката от онзиден - едно 15км извървяхме пеша с една приятелка! ;Х).. Таа.. Ако имате някакви съвети ще съм ви много благодарна!

Уфф толкова ме е яд за диетата ама.... Какво да се прави.. :booooomb:

Споко,същата история е и при мен :wink: Аз съм си измислила мой си режим обаче-примерно за закуска плод,мляко с мюсли или салата,за обяд каквото е правила мама или супа,за вечеря мляко или салата :) Просто трябва да се движиш-свали си упражнения от нета,скачай на въже,ходи много или тичай и няма да ти трябват диети ;)

HolyShit
10-25-2011, 08:02
Е .. Кво да се движиш ,тия салати как да задвижат огромното ти тяло :P

Yankee
10-25-2011, 08:20
Е .. Кво да се движиш ,тия салати как да задвижат огромното ти тяло :P

На кой точно говориш? :-o

HolyShit
10-25-2011, 08:34
На теб,малката :P

Yankee
10-25-2011, 08:39
На теб,малката :P

:lol: Откъде знаеш че имам "голямо тяло"?Виждал ли си ме случайно? :lol:

HolyShit
10-25-2011, 08:53
Ако си под 20 кила е горе-долу добре храната

n3ri7ka
10-25-2011, 09:44
Здравейте момичета (и момчета)!

Вчера имах мускулна треска от упражненията миналия ден, и днес съм + 1-1.5 кг :shock: мислите ли, че може да е защото мазнините се превръщат в мускулна маса? Понеже последните 2 дни бях повече от стриктна, и очаквах да съм -, а то какво стана :? А иначе трябва да ми дойде другата седмица, та може и заради това да е (но пък още нямам никакви признаци) :-o Какво мислите?

Днес съм на плодчета, имам грозде, ябълки, банани и ядки и ще ги разпределя за деня.

fakesmiles
10-25-2011, 14:05
Здравейтееее :]
днес ми беше много по-успешен ден от последните два - ядох варена царевица сутринта,за обяд броколи на фурна,запечени със смес от кисело мляко,яйца и мъничко брашно.За вечеря сигурно пак ще ям броколи :smt007

Правих упражнения:
за ръце Workout 2 Cindy Crawford
крака и дупе Workout 1 Cindy Crawford
корем http://www.youtube.com/watch?v=mz-d97h6ZZw

мисля да пробвам и другите клипчета на тази мацка :) това много ми хареса

divacheee
10-25-2011, 16:11
Здравейте ! Днес стават два месеца от както съм на режим.. Първия месец свалих 6кг. , а втория 0 .. ;д .. Не мога да кажа, че не се разочаровах, но аз съм си виновна! От днес се стягам.. Ще се опитам да пиша всеки ден.. така е по-лесно.. ;д .. Дано при вас всичко е наред и нямате разочарования.. ;д

Днес
11:00 корнфлейкс с кисело мляко
13:00 две филийки пълнозърнест хляб намазани с топено сирене, шунка
15:00 зелен пипер с извара
17:00 кисело мляко
21:00 шунка, извара

titinkaa
10-25-2011, 16:23
HolyShit
имам въпрос конкретно към теб и се надявам да ми отговориш подобаващо без да ми се караш или да ми правиш забележки за нещо.

Въпроса ми е:Ще отслабна ли ако се храня по цял ден единствено с месо и салати,без млечни продукти,сладко,хлебни изделия и т.н.,и пия 1-2 кафета и много вода?

chizuru
10-25-2011, 18:10
Yankee благодаря. ^^ Наистина ми е някак си по-лесно като си знам, че съм на режим.. В смисъл.. Когато си на диета и постоянно като видиш нещо "забранено" и все си повтаряш "на диета съм! на диета съм!" и още повече го искаш.. Хаха.. А сега просто изключвам вредните храни и си ям каквото имам.. хД

Да се отчета за днес:
към 10:30 - купичка варени броколи
към 16:00 две мандарини
къъм 19:40 една фурнетка с кашкавал (яд ме е, но се радвам, че устоях на само 1! о_О) и 3 лъжички руска салата.. хД
+ около литър вода (уфф все се насилвам с тази вода.. не мога да я пия! не ми е вкусна хахаха)

HolyShit
10-25-2011, 18:16
HolyShit
имам въпрос конкретно към теб и се надявам да ми отговориш подобаващо без да ми се караш или да ми правиш забележки за нещо.

Въпроса ми е:Ще отслабна ли ако се храня по цял ден единствено с месо и салати,без млечни продукти,сладко,хлебни изделия и т.н.,и пия 1-2 кафета и много вода?

Зависи от количествата,но като знам,че вероятно няма да са големи,ще отслабнеш.Ако мислиш да теглиш ще е още по-добре.Салатите,зехтинче или олио,по-добре гледай колко (освен ако не си много под калорийният оптимум) Иначе,да,става.Не забравяй да включиш добавки,някви витамини,щото може да те тръшне някой зимен вирус ;d
Междудругото и да сложиш повече зехтин от нужното ,това което ще стане вероятно е да качиш килограми,но визията ти ще се промени към добро,независимо от килограмите..

n3ri7ka
10-25-2011, 18:24
Имам още един въпрос: лютеница в кой от дните се яде? На всякъде пише във въглехидратен, защото има много захар, но аз питам за домашна, правена от баба ми, която съдържа много малко захар и истински зеленчуци. Може ли в деня за варива или в плодовия?

titinkaa
10-25-2011, 18:26
HolyShit

Зависи от количествата,но като знам,че вероятно няма да са големи,ще отслабнеш.Ако мислиш да теглиш ще е още по-добре.Салатите,зехтинче или олио,по-добре гледай колко (освен ако не си много под калорийният оптимум) Иначе,да,става.Не забравяй да включиш добавки,някви витамини,щото може да те тръшне някой зимен вирус ;d
Междудругото и да сложиш повече зехтин от нужното ,това което ще стане вероятно е да качиш килограми,но визията ти ще се промени към добро,независимо от килограмите..

Аз вече 6 дена се храня така и до тук съм свалила 2кг.Ям си нормално,докато се почувствам сита,но не прекалявам чак да преяждам.Витамини,може ли лимони и от аптеката да си взема Калмацин форте?И колко време е добре да спазвам такъв режим?

HolyShit
10-25-2011, 18:48
Ем дай около 2 месеца.И после гледай да поддържаш просто.Ако не ти харесва все още резултата,почини 2-3 седмици 1 месец с малко по разнообразно хранене (тоест включваш малко ядки,картофи,ориз,яйца и изварка) И после пак.Важно е също така някои неща да ги спираш постепенно,а не веднага,защото тогава резултата е до няква степен и после вече идва застой..Тоест говоря примерно за спиране отначало на джънк фууда,после на картофите,после на ориза (тоест като намаляш въглехидрата постепенно)

HolyShit
10-25-2011, 18:49
Имам още един въпрос: лютеница в кой от дните се яде? На всякъде пише във въглехидратен, защото има много захар, но аз питам за домашна, правена от баба ми, която съдържа много малко захар и истински зеленчуци. Може ли в деня за варива или в плодовия?

Не се безпокой толкоз..То плодовете имат в пъти повече въглехидрати от доматите.

titinkaa
10-25-2011, 19:08
Ем дай около 2 месеца.И после гледай да поддържаш просто.Ако не ти харесва все още резултата,почини 2-3 седмици 1 месец с малко по разнообразно хранене (тоест включваш малко ядки,картофи,ориз,яйца и изварка) И после пак.Важно е също така някои неща да ги спираш постепенно,а не веднага,защото тогава резултата е до няква степен и после вече идва застой..Тоест говоря примерно за спиране отначало на джънк фууда,после на картофите,после на ориза (тоест като намаляш въглехидрата постепенно)

То аз съм си решила да го спазвам 1 месец,после докато минат празниците да си хапвам по-малко от всичко без да прекалявам и след НГ пак да я започна.

HolyShit
10-25-2011, 21:06
Тая Нова Година след 2 + месеца чак ;]

3oPuTy
10-26-2011, 08:33
Здравейте момичета и момчета :)
Как сте?
От доста време не съм се появявала,но нямах интернет,а и сесията ми свърши и имах изпити ...
Заради доста събития като рождени дни,годишнини,годеж и т.н. си развалих режима,но мисля скоро пак да го започна,защото започнаха да ми се проявяват разни неприятни симптоми за проблеми със стомаха,за които е виновно нередовното ми ядене (по 1-2 пъти на ден) :o Този път няма да мисля за свалянето на килограмите,защото прекалено много се затормозявам с тях :? Сега просто ще гледам да си създам навик да ям поне по 3 пъти на ден и да спортувам по-редовно (макар и само вкъщи през зимата).
Успех на всички :)

DisappointedDreamer
10-26-2011, 11:22
Здравейте всички!

Мисля и аз да се включа в тази тема. Висока съм 165 см и тежа около 55-57kg. :-D Искам да сваля няколко килограма, както и се науча на правилен режим на хранене. Избягвам тестени храни като пици, кроасани, хляг и т.н., но за сметка на това шоколада ми е страст. :D

Мисля да не спазвам диети, но да наблягам на плодове, зелечуци, супи и т.н. Също така, от днес започвам да спортувам редовно. Ще пиша резултати! 8-)

aniikrysteva
10-26-2011, 11:50
Здравейте!
Днес съм на плодов ден .. и понеже съм много гладна, днес съм яла само 1 банан, 1 ябълка и малко грозде, и сега искам да попитам дали може да хапна 4 5 кестена .. и те какъв вид точно храна са? В кой ден мога да ги ям и дали стават за плодов .. Чувала съм, че в плодовия ден могат да се ядът сурови ядки .. А кестени може ли? :) :) :-)

titinkaa
10-26-2011, 16:23
Тая Нова Година след 2 + месеца чак ;]
Ще видя,може би месец преди празниците ще повторя пак.

divacheee
10-26-2011, 16:32
26.10

11:00 чай
12:30 банан
14:30 2 филийки пълнозърнест хляб, варено пилешко месо
17:30 няколко бисквитки, натурален сок
.. Вечерята не съм я измислила още :д

BuBzzz
10-26-2011, 17:00
Здравейте,приятели

и аз смятам да се присъединя към вашата тема,защото имам да свалям малко кг.Висока съм 179 и тежа 56 кг.Въобще не си харесвам краката и имам малко паласки и коремче.Смятам да откажа напълно хляба от менюто си,да намаля сладкото и пърженото.От утре започвам с диетата

Сутрин:Мюсли

Обяд:Саладка,Може и малко месо

Следобяд:Плод

Вечеря:Саладка

Мислите ли,че е добре? :-)

3oPuTy
10-26-2011, 17:07
Тези килограми са добре за височината ти.Вместо да спазваш диети,защо просто не започнеш да спортуваш (повече)? :)

BuBzzz
10-26-2011, 17:37
А да,забравих да кажа,че спортувам доста,но просто не се чувствам добре в тялото си :(

n3ri7ka
10-26-2011, 17:38
BuBzzz, и аз мисля, че само със спорт ще успееш.. не знам обаче защо ще сваляш, аз бях същите килограми, но с 20см по-ниска :D завиждам ти (благородно, разбира се), но щом си решила да сваляш- успех!

DisappointedDreamer, добре дошла сред нас и успех!

3oPuTy, успех и на теб!

Днес трябваше да ми е воден, но реших да го пропусна и си продължих със следващата 4ка:
З пропуснах я
О 2 пържени яйца (изпържих си ги в съвсем малко зехтин)+ краставичка и парче кашкавал
С няколко лъжици кисело мляко
В пилешки хапки и салата

BuBzzz
10-26-2011, 17:57
Да,обаче моя спорт е доста натоварващ и краката са ми предимно мускули ,които не искам :D как да се отърва от тях :D :D

DisappointedDreamer
10-26-2011, 18:01
BuBzzz, и аз мисля, че само със спорт ще успееш.. не знам обаче защо ще сваляш, аз бях същите килограми, но с 20см по-ниска :D завиждам ти (благородно, разбира се), но щом си решила да сваляш- успех!

DisappointedDreamer, добре дошла сред нас и успех!

3oPuTy, успех и на теб!

Днес трябваше да ми е воден, но реших да го пропусна и си продължих със следващата 4ка:
З пропуснах я
О 2 пържени яйца (изпържих си ги в съвсем малко зехтин)+ краставичка и парче кашкавал
С няколко лъжици кисело мляко
В пилешки хапки и салата

Мерси много!

Мотивирам се всеки път като видя плосък корем или пък тънки, хубави крака и стегнато дупе :D ще видя какви резултати ще постигна!

weenonas
10-26-2011, 18:10
Здравейте. Започнах здравословна диета, защото имам проблеми със стомаха. Понякога ме боли непоносимо. Ходих на изследвания, които показаха че нищо ми няма. Личната ми лекарка ми каза да спазвам диета - да спра да ям чипс, зрънчо, пържено, спагети и други такива. И така реших съвместно с тази диета да започна да спортувам всеки ден и да сваля няколко килограма и да стегна тялото си, защото цяло лято съм спортувала г/д 5 пъти :X Висока съм 170 и тежа 63 кг. И така имам няколко въпроса:

1) Ям шоколад всеки ден, не много но все пак похапвам.. Това ще ми попречи ли при свалянето килограмите?
2) Казаха ми да ям пълнозърнест хляб, но аз не го харесвам.. Може ли да го заменя с бял препечен хляб?

Мисля, че това е. Знам че въпросите ми може да ви се сторят тъпи, но никога не съм спазвала диети, нито съм смятала че ще спазвам и не съм се интересувала от такива неща.

MissChocolate
10-26-2011, 18:30
Здравейте. Започнах здравословна диета, защото имам проблеми със стомаха. Понякога ме боли непоносимо. Ходих на изследвания, които показаха че нищо ми няма. Личната ми лекарка ми каза да спазвам диета - да спра да ям чипс, зрънчо, пържено, спагети и други такива. И така реших съвместно с тази диета да започна да спортувам всеки ден и да сваля няколко килограма и да стегна тялото си, защото цяло лято съм спортувала г/д 5 пъти :X Висока съм 170 и тежа 63 кг. И така имам няколко въпроса:

1) Ям шоколад всеки ден, не много но все пак похапвам.. Това ще ми попречи ли при свалянето килограмите?
2) Казаха ми да ям пълнозърнест хляб, но аз не го харесвам.. Може ли да го заменя с бял препечен хляб?

Мисля, че това е. Знам че въпросите ми може да ви се сторят тъпи, но никога не съм спазвала диети, нито съм смятала че ще спазвам и не съм се интересувала от такива неща.

На първия ти въпрос - едно голямо НЕ. Но естествено с мярка и гледай да е черен шоколад.
На втория ти въпрос - принципно не може.Белият хляб е изключен във всяка диета или хранителни режим, целящ стягане и сваляне на килца. И аз не харесвах пълнозърнестия хляб в началото, но после като че свикнах и го "обикнах". Сега не ща и да чуя за бял.

Успех. И благородно ти завиждам за височината. 8-)

blueberryyy
10-26-2011, 18:50
Здравейте :)
Преди време се бях включила с 90-дневната диета, но просто не ми остава време и внимание, за да я спазвам, при положение, че прекарвам вкъщи 4 часа на ден.
Сега съм решила да спра хлям, сладко, чипсове, пържено, сокове, газирано. Освен това тичам всяка сутрин и правя кардиото на Били Бланкс, също така тренирам хип-хоп. Висока съм 173 и тежа 63 килограма. Мислите ли, че с този режим ще успея да достигна до 55-57 и по-важното, да стегна тялото?

n3ri7ka
10-26-2011, 19:40
Здравейте :)
Преди време се бях включила с 90-дневната диета, но просто не ми остава време и внимание, за да я спазвам, при положение, че прекарвам вкъщи 4 часа на ден.
Сега съм решила да спра хлям, сладко, чипсове, пържено, сокове, газирано. Освен това тичам всяка сутрин и правя кардиото на Били Бланкс, също така тренирам хип-хоп. Висока съм 173 и тежа 63 килограма. Мислите ли, че с този режим ще успея да достигна до 55-57 и по-важното, да стегна тялото?

Напълно възможно е! По мое мнение с тичане най-бързо се свалят кг, а и комбинирано с кардио, хип-хоп и здравословно хранене ще постигнеш желаните резултати!

Yankee
10-27-2011, 07:50

Храната е добре,като за човек който иска да отслабне :) Леко-тежко-леко.Много диетолози точно това препоръчват,но ти откъде да знаеш? :P

HolyShit
10-27-2011, 08:15

Храната е добре,като за човек който иска да отслабне :) Леко-тежко-леко.Много диетолози точно това препоръчват,но ти откъде да знаеш? :P

Колко леко да е :P Братчето ми на 5 годинки и половина и яде повече от теб :-P
Цял ден на салати и някой плод караш :D С вода ли ще живееш.Кои са тези диетолози,които препоръчват да ядеш 3 пъти на ден салата и нищо друго :lol:

Yankee
10-27-2011, 08:18

Колко леко да е :P Братчето ми на 5 годинки и половина и яде повече от теб :-P
Цял ден на салати и някой плод караш :D С вода ли ще живееш.Кои са тези диетолози,които препоръчват да ядеш 3 пъти на ден салата и нищо друго :lol:

Три пъти ли?Казах на момичето да яде за закуска плод,мляко или салата,на обяд силна храна и за вечеря едно от трите за закуска :)

HolyShit
10-27-2011, 08:19
Аз за твойто хранене говоря,ти за храненето на някво друго момиче..Сал да чешем..

GossipGirl89
10-27-2011, 08:21
3oPuTy, здравей!

Няколко пъти попадам на твои мнения, в които казваш че си свалила доста кг. Ще споделиш ли как? На 90 дневната ли беше? Всичко ли спазваше стриктно или имаше и прегрешения? Колко време я спазваше и колко кг свали за това време? А освен режима, спорт някакъв практикуваше ли?

Съжалявам ако вече си споделяла такава информация, но не ми се рови назад в темата... затова ще съм ти много благодарна ако споделиш отново! :)

Yankee
10-27-2011, 08:27
Аз за твойто хранене говоря,ти за храненето на някво друго момиче..Сал да чешем..

Добре,ще повторя пак...казах,че подобен режим спазвам и й го препоръчах :)

HolyShit
10-27-2011, 08:31
Което е далеч-далеч по-лошо :)

Yankee
10-27-2011, 08:34

За някой културист да,но не и за мен :) Явно не и за нея щом ми благодари :wink:

3oPuTy
10-27-2011, 08:39
GossipGirl89,бъркаш ме май :) Не са много килограмите.
Аз по принцип свалям лесно,но не съм сваляла повече от 5кг. на диета,защото не съм по диетите и редовното хранене (за съжаление).Иначе всеки път,когато съм била на 90 дневната за около 2 седмици съм си ги сваляла тези 5-6кг. без да спортувам и успявам да ги задържа в продължение на 5-6 месеца,докато пак не започна да ям по веднъж на ден и организма ми не започне пак да складира ... :?
Абе общо взето съм несериозна,когато става дума за диети,но поне знам от какво и защо качвам лесно килограми,знам и какво трябва да премахна от менюто си за да започна да свалям.Общо взето за всеки е добре,преди да започне някакъв режим,да си опознае организма и да разбере кое как му действа.

HolyShit
10-27-2011, 08:49

За някой културист да,но не и за мен :) Явно не и за нея щом ми благодари :wink:

И какво като ти благодарила ? :razz: Тя те пита,ти отговаряш(в случая непоготвено) :lol: Как да е , яж салатите там и си "отслабвай"

Yankee
10-27-2011, 08:53

И какво като ти благодарила ? :razz: Тя те пита,ти отговаряш(в случая непоготвено) :lol: Как да е , яж салатите там и си "отслабвай"

Означава че е доволна от отговора ми,ум :) Какво се бъркаш където не ти е мястото?!Въобще знаеш ли нещо от диети,муцка? :-) Все пак,това е тема за момиченца :wink:

HolyShit
10-27-2011, 09:08
Е да,то сигурно диетите за момиченца са някакъв друг принцип (като гледам)-салата и плод -пълна глупост. Лошото е,че говориш с такава увереност все едно ти само си го правила с години наред и имаш още 20-30 познати,които си съветвала и са имали същите (благоприятни за визията) резултати,тук вече всяко 2ро-3то 13-14 годишно момиченце се пише за диетоложка..

Yankee
10-27-2011, 09:17
Хмх,да,прави си че съм на толкова :) И,представи си чела съм много повече книги на тази тематика от теб,така че на тази тема не можеш да ме затапиш :)

3oPuTy
10-27-2011, 09:29
Оффф,спрете със спора ... Достатъчно сме обсъждали тези теми преди!!!
И двамата говорите/пишете неща,които за даден човек са верни,но за друг - не са!!!Ето за това хората са ИНДИВИДУАЛНИ и РАЗЛИЧНИ!!!
Ако ХолиШит може да изяде едно пиле на едно хранене,то това не значи,че аз,Янки или някой друг също ще може!!!Ако Янки кара цял ден на салати,спортува и накрая на деня не се чувства като парцал,то това не значи,че ако аз се водя по нейния режим ще се чувствам също толкова добре!!!
Всеки си има глава на раменете и може да прецени кое е най-добро за него!!!
ХолиШит,крайно време е да проумееш,че мъжкия и женския организъм се нуждаят от различно количество храна и енергия.Също така от голямо значение е и това дали дадения човек спортува и колко точно спортува.Това,че ти по цял ден блъскаш в залата и на едно ядене не ти стигат 10 яйца не означава,че някоя от нас,която се занимава с доста по-лек спорт има нужда от същите количества храна ...
Казваш на другите,че се правели на диетолози,но ти си същия ... :? Сам заставаш срещу думите си ... Отново!

Yankee
10-27-2011, 09:34
Зори,реши спора 8-) Ииии точка.Лично на мен повече не ми се занимава с недорасли деца :-)

BuBzzz
10-27-2011, 15:07
Здравейте отново

днес беше първия ден от моята диета.Менюто ми беше :

Сутринта:Половин геврек

Обяд:Пилешка супа

Вечеря:Пилешка супа и саладка

Какво мислите? :oops:

HolyShit
10-27-2011, 16:20
13-14 годишно ми вика недорасло дете,айде сега.Кви постижения имаш ти , кви аз..Да не става въпрос отново,защото не знаеш дори как да отслабнеш и да задържиш , въпреки книгите ,които си изчела (вероятно комикс или някоя 90 дневна глупост) Щото мога да сваля 3 пъти повече от теб в 2 пъти по-кратко време и да ги задържа килограмите ;
И не мога да изям 1 пиле на един път..Смешно звучи,дори като пример..

n3ri7ka
10-27-2011, 16:59
Здравейте отново

Мисля, че е добре ;-)

Аз днес бях на варива:
З пропуснах я
О 2 картофени кюфтета, пълнени с грах, царевица и моркови
С препечена филийка с лютеница
В картофено пюре

3oPuTy
10-27-2011, 17:12
13-14 годишно ми вика недорасло дете,айде сега.Кви постижения имаш ти , кви аз..Да не става въпрос отново,защото не знаеш дори как да отслабнеш и да задържиш , въпреки книгите ,които си изчела (вероятно комикс или някоя 90 дневна глупост) Щото мога да сваля 3 пъти повече от теб в 2 пъти по-кратко време и да ги задържа килограмите ;
о0о точно пък това го беше писал в една от старите теми ... Беше обяснявал на някое от момичетата,че едно пиле за цял ден ще им е достатъчно и въпросното момиче каза,че това си е много месо,а ти се похвали,че го ядеш на едно ядене ...
Що се отнася до постиженията - къде се слагаш при нас?Едно е да блъскаш по цял ден в залата и да искаш възможно най-силно изразен релеф и съвсем друго е да си спортуваш от време,на време за удоволствие и тонус ...

Yankee
10-27-2011, 17:58

Ти сериозно ли? 8-) Преди да спориш намери в речника какво е сарказъм,дечко,защото може и да съм ти кака :-)
Пък и плюс това както вече казах няма как да знаеш какво съм чела и изчела-и нито едно от тях не е за 90-дневната диета.И да,точно това е и моят въпрос-Кви постижения имаш ти , кви аз.. :wink:

Jaune
10-27-2011, 18:30
Здравейте отново

и какъв е тоя геврек на закуска? като цяло си яла малко.

SladkaZagadka
10-27-2011, 18:39
Добре, ако в режима предпочета храни с по-високо съдържание на мазнини ( както във високо-протеиновата ниско-въглехидрата ) , тия мазнини ще се отразят ли положително върху гръдната обиколка :D , защото точно сега би трябвало да ми е пикът на растежа и искам по някакъв начин да го стимулирам? :D

Rebirthing
10-27-2011, 18:48
Добре, ако в режима предпочета храни с по-високо съдържание на мазнини ( както във високо-протеиновата ниско-въглехидрата ) , тия мазнини ще се отразят ли положително върху гръдната обиколка :D , защото точно сега би трябвало да ми е пикът на растежа и искам по някакъв начин да го стимулирам? :D

Гърдите не нарастват само от мазнини, трябват ти балансирано ниво на хормоните за тази работа. Ако искаш да стимулираш растежа на гърдите, най-добре яж храни богати на фитоестрогени.

IhaveSwag
10-27-2011, 18:50
От днес съм с вас !!

За днес:

З:Няма..
О: Пилешка пържола с 1 препечена филийка
В: Две пържолки (прекалих ;д)

HolyShit
10-27-2011, 18:53
1 пиле разпределено за целия ден-да става ;)
А какви са моите постижения и какво мога да постигна ? Колко кг си ти и как изглеждаш,колко кг съм аз и как изглеждам.Когато станеш (момиче си,по-малко да са килограмите) , килограми на ръста си..1.70 и 70 кг или 1.80 и 80 кг и изглеждаш като мен пак ела да спорим.Аз не виждам приложени знания в твойте драскания.

tear
10-27-2011, 19:24
здравейте и от мен :P
тай като виждам че повечето от вас са доста запознати с диетите и упражненията искам да попитам дали ще има ефект ако тренирам с кростренажор и степер ( искам да отслабна най-вече в бедрата и дупето и малко от корема ) и по колко минути на ден да тренирам :) ( ако има някакво значение момиче на 15 години сам , висока 155 някъде и съм 51-52 кг )

също така , ако може да ми кажете някакви упражнения за стягане на ръцете ( търсих в google но не намерих нишо конкретно :( )

HolyShit
10-27-2011, 19:41
Добре е за кардио.За ръцете си играй повече с машини и кабели и ще има резултат,особенно ако до сега не си.Храната като също е добре,друго не ти требва

divacheee
10-27-2011, 20:19
27.10

10:30 4 блокчета шоколад
12:30 2 филийки пълнозърнест хляб, топено сирене, шунка
15:30 шунка, салатка
21:30 риба тон
( бях на лекции и малко закъснях с яденето :д )

Desir3
10-27-2011, 21:49
Здравейте съфорумци :) Виждам, че съм изпуснала интересни дискусии и включване на нови членове към темичката, но комбинацията университет + работа (от тази седмица) доведе до пълната ми липса на време за всичко, включително и за ядене.. Това не означава, че не се храня или не обръщам внимание на качеството и количеството, напротив - гледам да се храня разумно и здравословно, но не се вманиачавам чак толкова в калории, мерки и килограми - няма време просто. Но поне не се чувствам зле, мислейки си, че напълнявам, то с това динамично ежедневие само това остава :-D
От другата седмица съм решила да ходя и на фитнес, само да вляза в график.. а също и обмислям тази ваша прословута 90 дневна диета. Малко ще ми е кофти всеки ден да си мисля какво точно, кога и колко трябва да ям, но ако действително ще ми задвижи метаболизма и (покрай това) ще се пречистя и ще сваля някое килограмче, бих се жертвала :) Някакви мнения по въпроса? :P
Ще се включа след няколко дни, до тогава - постоянство и минусчета ви желая :) :-)

blueberryyy
10-27-2011, 22:29
Добре е за кардио.За ръцете си играй повече с машини и кабели и ще има резултат,особенно ако до сега не си.Храната като също е добре,друго не ти требва

Понеже от цялата тема ми вдъхваш най-голямо доверие, ще попитам направо... :-D За отслабване,стягане и оформяне на тяло, без да става дума за натрупване на мускулна маса, какъв спорт или упражнения би препоръчал за всеки ден, какви храни горе-долу да се избягват, нужни ли са някакви добавки... В общи линии всичко, за което се сещаш и не те мързи да споделиш :-D

HolyShit
10-28-2011, 05:31
За това,което питаш важат общоприетите неща - избягва се джънк фуда,в определени часове ядеш определени храни(тоест ако ти се яде ориз го правиш до 7-8 вечерта,не преди да легнеш).Тренировките винаги кардио,мускулна маса момичетата по-трудно трупат,няма кой знае какво място за притеснение.

Yankee
10-28-2011, 06:03
1 пиле разпределено за целия ден-да става ;)
А какви са моите постижения и какво мога да постигна ? Колко кг си ти и как изглеждаш,колко кг съм аз и как изглеждам.Когато станеш (момиче си,по-малко да са килограмите) , килограми на ръста си..1.70 и 70 кг или 1.80 и 80 кг и изглеждаш като мен пак ела да спорим.Аз не виждам приложени знания в твойте драскания.

Точно това е-ти не знаеш какво съм постигнала аз,какво знам,какво съм чела и тн. така че защо продължаваш опитите си за спор? :lol:

HolyShit
10-28-2011, 06:25
Виждам от драсканията ти какво знаеш,от там вече следва и какво си постигнала,хайде сега,че ставате интересни пред монитора :)

Yankee
10-28-2011, 06:30
Виждам от драсканията ти какво знаеш,от там вече следва и какво си постигнала,хайде сега,че ставате интересни пред монитора :)

Сериозно ли? :) А стига вече,падна ми в очите,престани да се показваш на големия батко :wink:

jeni4kata
10-28-2011, 07:20
Здравейте,от понеделник съм на диета.Вчера ми беше плодовия ден.Всичко вървеше добре,но вечерта като се прибрах от лекции към 9 видях че майка ми е направила пататник,а аз просто го обожавам.Е,ядох пататник,имаше и едно парче пица и него изядох.И на всичкото отгоре изпих една чаша бира :( :( :( :( :( :( .После като си легнах ми беше адски тежко.Та въпроса ми е дали да повторя плодовия ден или да продължа с белтъчния,който ми е по програма.

n3ri7ka
10-28-2011, 10:31
Здравейте,от понеделник съм на диета.Вчера ми беше плодовия ден.Всичко вървеше добре,но вечерта като се прибрах от лекции към 9 видях че майка ми е направила пататник,а аз просто го обожавам.Е,ядох пататник,имаше и едно парче пица и него изядох.И на всичкото отгоре изпих една чаша бира :( :( :( :( :( :( .После като си легнах ми беше адски тежко.Та въпроса ми е дали да повторя плодовия ден или да продължа с белтъчния,който ми е по програма.

продължи си с протеините, но се постарай следващият път да не прегрешаваш, ако искаш да постигнеш резултати. Може да помолиш майка ти да готви нещо, което не обичаш през плодовият ти ден- така няма да се изкушаваш.. а ако решиш пак да прегрешиш, поне го прави по-рано, а не точно преди да легнеш :) и аз съм така на плодовият, вечер ми се яде най-много, но гледам малко ядки да хапна само и се засищам.

HolyShit
10-28-2011, 14:57

Сериозно ли? :) А стига вече,падна ми в очите,престани да се показваш на големия батко :wink:

Напълно сериозно :) Знам,че всъщност ти се издигам в очите,защото разбираш,че не можеш да ме убориш и въпреки целия материал дето си чела пак нищо не знаеш и прилагаш..

BuBzzz
10-28-2011, 15:57
Здравейте приятели

днес беше 2рия ден от моята диета :

Сутринта хапнах принцеса с кашкавал

На обяд пиле с ориз и две малки вафлички :-k

На вечеря шопска саладка и малко желирани бонбони за десерт :(

Незнам,но просто не мога да издържа без да си хапна някоя глупост,но пък за сметка на това спортувам всеки ден по 2 пъти.

как мислите мога ли да си похапвам по малко сладичко или желирани бонбони(обожавам ги)
:-)

denkagb
10-28-2011, 16:22
^не се ограничавай напълно,защото ще завърши с преяждане
хубаво е да ядеш от всичко, но в умерени количества,организмът ти има нужда от разнообразна храна :)
продължавай със спорта
иначе това лято се стегнах и разкарах 4-5 килограма, но с много ограничения :? и от там идваше историята с преяждането..
в момента съм доволна от себе си-спазвам спортен режим и ям каквото ми е на душата-по малко,но достатъчно :D

n3ri7ka
10-28-2011, 16:26
Здравейте приятели

Незнам,но просто не мога да издържа без да си хапна някоя глупост,но пък за сметка на това спортувам всеки ден по 2 пъти.

как мислите мога ли да си похапвам по малко сладичко или желирани бонбони(обожавам ги)

Оо и аз много ги обичам, не мога да живея без тях :grin:
Мисля, че малко сладко няма да ти навреди, но ако можеш да издържиш да е поне през ден, и да не е нещо много калорично- вземи си черен шоколад и като ти се прияде сладко- хапвай от него. А иначе за желираните бонбони може да разделяш едно малко пакетче за 2-3 дни- така хем няма да се лишаваш, хем няма да прекаляваш :)

Да се отчета и за днес-ден 60 въглехидратен
З -
О парче кекс, шоколадов крем и малко солетки
С желирани бонбонки :D
В пица

BuBzzz
10-28-2011, 16:29
Здравейте приятели

Мисля, че малко сладко няма да ти навреди, но ако можеш да издържиш да е поне през ден, и да не е нещо много калорично- вземи си черен шоколад и като ти се прияде сладко- хапвай от него. А иначе за желираните бонбони може да разделяш едно малко пакетче за 2-3 дни- така хем няма да се лишаваш, хем няма да прекаляваш :)

З -
В пица

Ти 90 дневната ли караш?И ако е ДА колко кг свали до сега? :)

n3ri7ka
10-28-2011, 17:22
Здравейте приятели

З -
В пица

Ти 90 дневната ли караш?И ако е ДА колко кг свали до сега? :)

Да, нея карам. Доста пъти съм казвала, но по-назад в темата и сигурно не ти се рови. За 60 дни съм свалила 2 кг само, но това е защото не се ограничавам изобщо, прегрешавам, от скоро съм започнала да правя упражнения, а и нямам много за сваляне- бях 55 в началото- сега съм 53, и искам още 3кг да сваля. Но познавам много хора, които са я спазвали и всички са постигнали желаното и по-лесно са си задържали килограмите. Аз затова и избрах нея-за да задържа сваленото :)

Yankee
10-28-2011, 18:01

Напълно сериозно :) Знам,че всъщност ти се издигам в очите,защото разбираш,че не можеш да ме убориш и въпреки целия материал дето си чела пак нищо не знаеш и прилагаш..

Прав си :( Ах,толкова добре ме познаваш и си толкова умно бебче като продължаваш този разговор! :-)

Rebirthing
10-28-2011, 18:28
Що за диети са това...принцеси, вафли, желирани бонбони, солети и какво ли още не ?! Чудя се какви хранителни вещества ви дават тези храни ?

IhaveSwag
10-28-2011, 19:14
2ри ден
З:Няма
О: Леща и 2 препечини филийки(лошо..прекалих)
В:Пак малка купичка леща и 1 препечена филийка...

Доста хляб.. трябва да започна да го намалям..малко по-малко ;д

А НЯКОЙ ДРУГ ДА ИМА ТУК,КОЙТО СПАЗВА 90-ДНЕВНАТА ДИЕТА ?? :)

lgirl
10-28-2011, 20:03
^^ Не е хубаво да се пропуска закуската. Проспиваш ли я? :D

n3ri7ka
10-28-2011, 20:21
2ри ден
З:Няма
О: Леща и 2 препечини филийки(лошо..прекалих)
В:Пак малка купичка леща и 1 препечена филийка...

Доста хляб.. трябва да започна да го намалям..малко по-малко ;д

А НЯКОЙ ДРУГ ДА ИМА ТУК,КОЙТО СПАЗВА 90-ДНЕВНАТА ДИЕТА ?? :)

Имаа, разбира се :P

IhaveSwag
10-28-2011, 20:33
^^ Не е хубаво да се пропуска закуската. Проспиваш ли я? :D

Абсолютно ДА! ;д Или ставам в 10:30 или в 11 ,а почивните дни към 1 ;д Няма шанс..,а пък и в нас имаше само круши и ябълки и не ми се ядеше ;д
Иначе задължителна ли е?Смисъл няма ли да сваля по-бързо без плод сутрин или...?

Имаа, разбира се :P
:):) Радвам се.. А ти от колко време я спазваш?

3oPuTy
10-28-2011, 20:36
Закуската е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА при 90 дневната,а и при всяка друга диета.

НОВА ТЕМА!!! (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=9525742#9525742)

Cucko0
10-28-2011, 20:38
има си нова тема : )