View Full Version : Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.4
колко си висока бтв, имаме почти еднакви мерки :Д
167-8
колко си висока бтв, имаме почти еднакви мерки :Д
167-8
пфф, аз съм 1.60, сигурна съм, че изглеждаш супер, не се коси за 2 сантиметра :Д
недей така да се вманиачаваш, защото е много страшно, от опит ти казвам
седяла съм с часове да се самобичувам какво съм яла
може да задържаш вода, да си яла нещо по-солено и т.н., продължавай да се храниш здравословно и да се движиш и всичко ще си дойде на място!
недей така да се вманиачаваш, защото е много страшно, от опит ти казвам
седяла съм с часове да се самобичувам какво съм яла
може да задържаш вода, да си яла нещо по-солено и т.н., продължавай да се храниш здравословно и да се движиш и всичко ще си дойде на място!
+1
Много внимавайте, ей. Тия диети не са шега работа. Важно е да поддържаш красиво тяло, но важно е и да поддържаш здравето си.
titinkaa
09-13-2011, 09:40
Ден 23-въглехидрати
З-2 нектарини
О-кекс и кроасан
В-кекс
mimsssssss
09-13-2011, 09:52
Аз спрях нещо да пиша от седмица насам. Не спазвам никакви режими, просто искам почивка. Искам да си лягам в 4 сутринта, да спя до следобед, да стана и да си пия кафето и в 18:00 да ям. Не искам никакви часове, които да ми нареждат кога да ставам, кога да лягам, кога да ям.
Не съм качила никакви килограми - не съм и свалила. Правя си упражненията, играя тенис, качвам се на кростренажора.
Имам ефект само на сантиметри, което лично повече ме вълнува.
Другата седмица едни приятели ще идват на гости у нас и ще е купон 4 дена. Тогава пък изобщо няма да имам режим, но поне ще съм щастлива.
Не съм яла пържено не знам от колко време вече, газирано от над месец не съм пила, хляб ям рядко(макарони/спагети тук-таме). Сладкото го обичам, но не прекалявам.
Смятам, че със самоконтрол може да се постигне повече от колкото еди-колко-си-дни на режим и като свършат бухаме бекона, чипса и сладоледа в стомаха и след месец - два пак на режим.
Подкрепям тези, които имат воля да не ядат определен период някаква храна, но после ако се върнат към старият си живот, направо е е.б.а.т.и смешката. Здравословно хранене за цял живот, спорт, много вода и малко прегрешения, които да ни радват от време на време. :-)
Днес ден 22-белтъчен
З-нектарина
О-краставица и леща
В-леща и салата
Ще гледам да наваксам днес с водата,че два дена пих много малко.
Синтия,супер си! :)
Леща в белтъчен :shock: :D По моите гениални изчисления трябва да е варива 22-рият ден :D
Оф да бе варива съм днес,объркала съм белтъчен с варива.НА ВАРИВА СЪМ. :D
Леща може да се консумира и в белтъчен, защото съдържа много протеин.. ;)
Здравейте, аз съм момиче 56 кг и съм 159-60! С тежък кокъл съм, но въпреки всичко искам да съм 50-51 или 52 кг. Бихте ли ми казала дали 90 дневната диета би ми дала този резултат! Ако-не, кажете как да постигна желаните килограми! Но не казвайте '' без пържено, сладко, газирано и тестено"!! Искам да ми кажете неща които да ям, а не които да не ям! :-) И ми кажете дали ако направя 90 дневната, за колкко време ще постигна тези килограми ии ще ги задържа ли? Благодаря ви! :-)
HolyShit
09-13-2011, 11:52
Лещата съдържа 2 пъти повече въглехидрати отколкото протеин,тоест не става за белтъчен ден..
Ох, вярно, тази диета.... :D
Здравейте! Да се включа и аз в темичката..
днес ми е 15 ден от 90-дневната диета, ноо не съм свалила нито 1 кг :(
започнах диетата с 55кг, ден 10-11 бях почти 54, а сега пак съм си 55, даже мъничко подминава стрелката :((
Целта ми е да сваля 3-5 кг.
Спазвам си часовете и всичко, само последния плодов ден (събота) прегреших с половин филийка с лютеница, защото направо ми ставаше лошо от глад, но след това правих повечко упражнения, за да компесирам.
Как мислите, дали правя нещо грешно или просто в началото не се сваля много?
Желая на всички мнооого минусчета :P :P
Здравейте, аз съм момиче 56 кг и съм 159-60! С тежък кокъл съм, но въпреки всичко искам да съм 50-51 или 52 кг. Бихте ли ми казала дали 90 дневната диета би ми дала този резултат! Ако-не, кажете как да постигна желаните килограми! Но не казвайте '' без пържено, сладко, газирано и тестено"!! Искам да ми кажете неща които да ям, а не които да не ям! :-) И ми кажете дали ако направя 90 дневната, за колкко време ще постигна тези килограми ии ще ги задържа ли? Благодаря ви! :-)
Аз лично мисля, че тази диета е подходяща за всеки, дори ако искаш да свалиш малко килограми, защото, до колкото знам, помага да ги задържиш дори след края й. А и не е много тежка, само плодовите и водните дни са мъчение.
Ако започнеш диетата и някъде по средата постигнеш желаните кг, ти препоръчвам да не я прекъсваш (може само да махнеш водните дни), за да не си ги върнеш :)) Успеех :-)
HolyShit
09-13-2011, 16:02
Помага да ги задържиш , но как ? Айде без глупости , спреш ли диетата и почнеш похапването на боклуци и да се охранваш с банички с боза .. :D После пролетта ще се чудиш после как да сваляш :D
skinny06
09-13-2011, 16:05
Днес ми е първият ден от 90-дневната :grin:
Закуска: 2 праскови
Обяд: 2 кебапчета и салата
Вечеря: 1 кебапче и салата
Само дето не пия много вода но вчера бях болна и имах температура и не ми се пие изобщо... Но е хубаво че имам апетит. :P
Мисля че мина добре, вие как мислите (говоря за менюто) ?
Кебапче за белтъчен? :shock:
skinny06
09-13-2011, 16:18
Е нали може да се яде месо !?!
1 седмица съм на 90 дневната, като прегреших един път, защото бях на рожден ден иии знаете как е...Както и да е, резултата е -1.500 ...Свалям по-бавно от предишните пъти, когато съм я спазвала, но все пак съм доволна..продължавам я още около 1 седмица....колкото да сваля още килограм и половина ...ако трябва по-дълго ще я спазвам де и после мисля да се храня нормално, но да продължа да не пия газирано и да ям сладко и тестено, или поне да е 1 в седмицата, а не като преди всеки ден :-D
titinkaa
09-13-2011, 16:46
Днес ми е първият ден от 90-дневната :grin:
Закуска: 2 праскови
Обяд: 2 кебапчета и салата
Вечеря: 1 кебапче и салата
Само дето не пия много вода но вчера бях болна и имах температура и не ми се пие изобщо... Но е хубаво че имам апетит. :P
Мисля че мина добре, вие как мислите (говоря за менюто) ?
Менюто ти е супер.
HolyShit
09-13-2011, 17:24
Ако кебапчетата са домашно приготвени с кайма от месарницата :]
^ Мхм,без мазнина и такива шитни :)
HolyShit
09-13-2011, 17:29
^ Мхм,без мазнина и такива шитни :)
И без кайма,съдържаща соя .. :?
Може свинската кайма да се замести и с пилешка примерно 8-)
bonbonche005
09-13-2011, 20:34
Хаха.. Голяма гавра! Върнах се от морето и преди малко се изтеглих ( днес бях яла де) И какво ? Пак съм си същите килограми :D :D :D :D :D Поне видимо корема ми пак си го няма и задника ми се е прибрал.... Усещам как скоро, ще почна японското чудо! А и там толкова не съм прегрешавала......... В началото си позволих едно меню Мак Доналдс,че не бях яла от втори клас, и в края още едно.... Голям смях! Просто си умрях пред кантара! :D :D Не знаех, дали да се смея или да плача?!
FreshJuice
09-13-2011, 20:48
Хаха.. Голяма гавра! Върнах се от морето и преди малко се изтеглих ( днес бях яла де) И какво ? Пак съм си същите килограми :D :D :D :D :D Поне видимо корема ми пак си го няма и задника ми се е прибрал.... Усещам как скоро, ще почна японското чудо! А и там толкова не съм прегрешавала......... В началото си позволих едно меню Мак Доналдс,че не бях яла от втори клас, и в края още едно.... Голям смях! Просто си умрях пред кантара! :D :D Не знаех, дали да се смея или да плача?!
Докато аз бях на море един кантар ми проговори- ама сериозно ви говоря.. разхождам се аз и изведнъж гледам някаква странна светеща машина и се доближавам- кантар и изведнъж някакъв глас: Hello there :lol: :lol: :lol: ... Докато разбера, че е нагласено като се минава покрай него и да говори направооо... имам истински страх от говорещи кантари :razz: :razz: :razz:
Вече въобще не ми остава време да пиша в темата .. Сега ще прочета всичко, което сте написали. :)
SladkaZagadka
09-14-2011, 07:06
Какво се облещвате всички като видите, че някой не е направил нещо правилно или още по-зле - Е направил нещо правилно (като лещата на Титинка за варива и месото на skinny06 за белтъчен )? Дори и да сгрешат, какво толкова се шокирате с тия емотиконки? :?
Днес - плодов.
[/i] Здравейте хора, аз писах еднъж в началото на темата.после си забравих паролата и сега съм с нова регистрация, ама колко мн съм изпусналаа;ь Е аз да кажа, че в началото на лятото бях 60 кила (висока съм 183) сега съм 58... аз към тия килограми се стремях, но пак не съм доволна ;/ Нова цел...55кг !! Ще прочета какво сте писали, защото ми е доста интересно :-)
Какво се облещвате всички като видите, че някой не е направил нещо правилно или още по-зле - Е направил нещо правилно (като лещата на Титинка за варива и месото на skinny06 за белтъчен )? Дори и да сгрешат, какво толкова се шокирате с тия емотиконки? :?
Днес - плодов.
просто 90-дневната е супер разтеглива диета и твърде лесно се греши
все пак, някои грешки са очевидни:Д
pinkarella
09-14-2011, 08:17
Бях 54кг., от 1 месец тренирам всяка сутрин, днес се претеглих и отчете 51кг.
Супер доволна съм, хранителен режим не съм имала, просто намалих малко храната и не се претъпквах.
nymphetaminegirl9
09-14-2011, 08:49
Докато аз бях на море един кантар ми проговори- ама сериозно ви говоря.. разхождам се аз и изведнъж гледам някаква странна светеща машина и се доближавам- кантар и изведнъж някакъв глас: Hello there :lol: :lol: :lol: ... Докато разбера, че е нагласено като се минава покрай него и да говори направооо... имам истински страх от говорещи кантари :razz: :razz: :razz:
Моят е говорещ. :lol: Като се претеглиш ти казва колко килограма си. :lol:
titinkaa
09-14-2011, 09:24
Ден 24-плодов
-2 нектарини
-банан
-краставица
-домат
-диня
FreshJuice
09-14-2011, 09:34
Днес сериозно се заех със моя си режим
Меню:
З: овесени ядки (3-4 с.л.) с кисело мляко (3 с.л.) + 2 много малки праскови
О: Салата и печени картофи
В: Салата
И така ограничавам пържено, тестено, сладко и газирано до минимум или най-много веднъж в седмицата ...
докато съм на училище ще си купувам плодове или ще си нося от вкъщи :D :D :D
Ден 16- плодов:
08:00 грейпфрут
11:30 банан
13:30 грозде
16:30 ябълка
18:00 грозде
20:00 пъпеш
оох едвам чакам утре белтъчния та да си хапна пилешка пържолка
choparkopar
09-14-2011, 16:39
Днес съм много доволна- хапнах си фъстъци, салата от домати и няколко прасковки :) Сега отивам да скачам :(
Титинка, сподели резулатати досега, някакви прегрешения имала ли си?
kitten8m
09-15-2011, 06:59
Здравейте мацки, незнам преди колко време бях писала в тази тема. Може би преди месец почти. Че съм 54кг. - 55кг. и искам да отслабна. Днес се качих на кантарчето и показа заветните 50кг. - много съм щастлива, че се получи. Постигнах го чрез тренитовки всеки ден. Понеже малко се бях обездвижила и бях качила. Иначе не съм се лишавала от чизбургери и т.н., просто не преяждах.
Титинка, ти като правиш тази диета, само да те попитам огладняваш ли лесно?
Здравейте,момичета!
Смятам да се включа в темата, която следя още от началото , но не съм писала. Спазвам 90 дневната диета от 2 юли и свършва на 29 септември, засега съм свалила 10 кг. Старая се да я спазвам стриктно , но имам прегрешения от време на време . Правех тай-бо , но го спрях и сега мисля да почвам упражненията на Синди Крауфорд и отделно упражнения за корем и бедра.
Днес ми е въглехидратен в 08:00 ядох грозде.
В 10:00 - Сладолед :( Да .. плодове до 12 , но днес първи учебен ден всички приятелки си взеха сладолед и.. аз да не остана по-назад :? :?
17:00 Вечеря - Мисля да си направя спагети или една салата.
titinkaa
09-15-2011, 13:30
Ден 25-белтъчен
З-малко грозде(нямах друг плод в нас)
О-кашкавал и шопска салата
В-салата и кюфтета на скара
divacheee
09-15-2011, 14:15
Мацки, здравейте !
Не съм писала отдавна тъй като моя режим стана нещо средно между режим и гуляй :D , но ви чета редовно ! На "режим" съм от 25.08 и до сега не се бях теглила ! Имала съм страшно много прегрешения, но никога не ми е било гузно, че съм изяла един сандвич, дюнер, сладолед.. торта .. :D Днес се престраших да се кача на кантара и показа -5.2кг .. Доволна съм .. като като се има в предвид, че последните няколко дни карам само на сладко и кола :D
едит: туко що си взех сладолед :oops:
CherryBell13
09-15-2011, 18:51
Извинете че не писах :oops:
Така, абе хора от както спрях диетата се тъпча толкова много а продължавам да отслабвам :shock: преди да започна диетата бях 53-54 килограма, днес се претеглих и съм 50, а докато бях на диета свалих само 1-2 килограма :shock: не знам какво ми става на тялото и защо като ям като не виждала продължавам да отслабвам :shock:
FreshJuice
09-15-2011, 18:57
Така, абе хора от както спрях диетата се тъпча толкова много а продължавам да отслабвам :shock: преди да започна диетата бях 53-54 килограма, днес се претеглих и съм 50, а докато бях на диета свалих само 1-2 килограма :shock: не знам какво ми става на тялото и защо като ям като не виждала продължавам да отслабвам :shock:
Смятай се за късметлийка... и то голяма. много момичета си връщат килограмите двойно... ати слабееш- Евала 8-) 8-) 8-)
CherryBell13
09-15-2011, 19:08
Смятай се за късметлийка... и то голяма. много момичета си връщат килограмите двойно... ати слабееш- Евала 8-) 8-) 8-)
Ако продължи ще съм много радостна :D
Ооо и на мен ми се случва така понякога. :D
Иначе колко си висока? :-D
HolyShit
09-15-2011, 19:30
Аз смятам,че не си късметлийка,а просто си мислиш,че се тъпчеш,а евентуално ядеш по-малко от нуждите си..
CherryBell13
09-15-2011, 19:45
около 1.60 съм, и честичко се тъпча, но се е случвало да не ям вечеря или обяд (не защото не съм гладна, а защото няма нищо) :x ама все пак реших да кажа да видя вие какво мислите 8-)
Здравейте!
Имам въпрос към хората, който спазват 90 дневния режим:
Позволявате ли си следобедна закуска?
Защото аз обядвам към 12:30, а вечерям чак към 19:30 и просто няма как да издържа 7 часа, особено когато съм на училище. Не говоря за голяма следобедна закуска, а примерно в протеиновия ден един йогурт (от най-малките) или парче кашкавал; за варивата малко сурови фъстъци; за въглехидратите 1 шоколадова бисквитка например.
Да се отчета и за днес:
З малини
О торта
В макарони
Дано нещо не ме изкуши за следобедна закуска :(
titinkaa
09-17-2011, 14:08
^по принцип следобедна закуска не се позволява,обядвай поне в 13:30 и вечеряй към 18:30-19:00.И аз съм на 90-дневната ам аиздържам.Сутрин закусвам в 07:30 и обядвам в 14:00,вечерям в 18:30-19:00,не защото съм гладна,а защото по-рано е по-добре да се вечеря.
^по принцип следобедна закуска не се позволява,обядвай поне в 13:30 и вечеряй към 18:30-19:00.И аз съм на 90-дневната ам аиздържам.Сутрин закусвам в 07:30 и обядвам в 14:00,вечерям в 18:30-19:00,не защото съм гладна,а защото по-рано е по-добре да се вечеря.
Проблемът ми е, че като съм на училище, не мога да си нося кой знае какво за обяд- обикновено хапвам нещо малко( с което не мога да се наям както трябва) и като се прибера следобяд трябва да хапна още малко. Ще го карам така за сега, така или иначе, имам само 5 кг за сваляне, пък да видим какво ще стане.. просто нямам друг избор.
Ами да ти кажа, аз ям когато ми се дояде, и пак си слабея :D Мисля, че няма да има проблем да си хапнеш още нещо, но да не е много, колкото да не чувстваш глад до основното ти ядене :)
Момичета, как вървят диетите ? :-) Аз от утре съм на Скардейл пък да видим :)
Ами да ти кажа, аз ям когато ми се дояде, и пак си слабея :D Мисля, че няма да има проблем да си хапнеш още нещо, но да не е много, колкото да не чувстваш глад до основното ти ядене :)
и аз съм забелязала нащо такова- в началото не си позволявах нищо между храненията и 2 седмици изобщо не свалях, от както започнах да си позволявам съм свалила 1 кг :D :grin:
Katii, успех с диетата! :-)
n3ri7ka, мерси :-) Ще видя как точно да я правя, защото вече съм да училище, а не обичам да ям рано сутрин :(
Аз напоследък доста се отпуснах и утре строг плодов без изкушения!
Добро утро,момичета :-) Отдавна не съм писала,май,май -.- Та...от седмица някъде се храня правилно но не съм свалила и грам :( Предложения на какво може да се дължи?
HolyShit
09-20-2011, 09:25
Дефинирай ми правилно :D
Добро утро,момичета :-) Отдавна не съм писала,май,май -.- Та...от седмица някъде се храня правилно но не съм свалила и грам :( Предложения на какво може да се дължи?
Ето няколко възможности:
- количеството на храната е прекалено малко
- пред цикъл си
- нямаш много кг за сваляне
- не пиеш достатъчно вода
за друго сега не се сещам.. :-o
Аз постоянно съм така, не свалям почти изобщо (само 1кг ), а ми е 22ри ден вече.. но го отдавам на това, че нямам кой знае колко за сваляне, а и тия дни трябва да ми дойде :( надявам се водния ден да ми донесе повече минуси :)
не съм писала кой знае от кога :( ..съжалявам 8-) аззз си спазвам стриктно и достигнах 53 килограма ^^ не искам да свалям повече ,но ще си карам на тая диетка тъй като не знам как да се храня и ми е по -лесно пък и ми беше захранване всъшност :-o :д странно е чувството само че.. се обожавам 8-) 86 .. сега са 53..
skinny06
09-22-2011, 16:14
На коя диета си била :?
divacheee
09-22-2011, 16:23
86 .. сега са 53..
Браво ! За колко време си ги свалила тея килограми ?
ами от мммм ..септември месец миналата година ..в началото бях доста несериозна ,но после се стегнах ..и сега няма и следа от старите ми навици слава богу.. ми изпробвала съм почти всички диети за които се сетите :-o имаше и моменти в които нямах време за упражнения и отслабвах..кожата ми ставаше на .. 8-) .. през доста неща минах общо взето :) обаче се хваля за 2ри път май :D
поздравления mishkaa! На мен ми е само 24ти ден, имам още доста да "режимствам", но пък се надявам да сваля още около 4 кг.
Във вторник ми е водният ден, дано да издържа.. аз докато съм в училище нямам проблем, но като се прибера и като видя колко много любими неща има в кухнята ии :smt118 ще се наложи тогава да минавам със затворени очи и запушен нос през кухнята :D
titinkaa
09-22-2011, 19:31
^Водния не е страшен,пий 2-3 кафета за целия ден и ще го минеш много лесно без глад.Аз го минах вече,и щом аз издържах дето не мога без да ям,значи и вие ще се справите.
Ей мацки нещо темата ни замря, как вървят диетите, аз лично спрях режим и се натъпках едно хубавичко ;Д И КАЧИХ НЯКОЛКО КИЛЦА НО СЕГА ЗАПОЧВАМ сКАРДЕЙЛ ;д
И аз я започнах, ама нали се сещаш с т'ва даскало колко я спазвам 8-) Спрях с диетите и определено това не ми се отразява добре :D Ти от утре ли я започваш ?
И аз я започнах, ама нали се сещаш с т'ва даскало колко я спазвам 8-) Спрях с диетите и определено това не ми се отразява добре :D Ти от утре ли я започваш ?
Днес я почнах, само, че замених грейфрута с една мъничка ябълка и за обяд хапнах малко пилешко, без домати,к въпреки, че в книжката пишеше, а ти кога я почваш, или вече си я почнала? :)
Бях я почнала, но я развалих естествено .. От утре или други ден ще я започна пак.
justasmile
09-24-2011, 14:08
Момичета, и аз почвам с вас 'диета'. Само че, аз съм вегетарианка, така че надали ще сме на един режим ;р Аз съм от утре и до февруари искам да съм 56 кг (висока съм 1.75) и моля, не питайте колко тежа, защото през лятото бях отслабнала и сега си ги върнах почти двойно :-# Играя тенис 2 пъти в седмицата, а 3 дни правя упражнения от по 1 час да кажем. През оставащите два дни съм заета и не мога :(..
Така че, хайде успех ни! ;р
Успех на всички, който започват диетки!
Аз си карам 90-дневната. Днес ми е 26 ден.
А според вас ако пропускам водните дни, дали ще има ефект. Аз нямам много за сваляне- само 4 кг още, а и не знам дали ще мога да изкарам цял ден без да ям, понеже съм малко.. ъъ несериозна.
Как мислите, дали ще си има ефект от диетата ако пропускаш водните дни, или именно те са най-важни?! :-o
divacheee
09-25-2011, 05:24
Хей .. кaкво стaнa с тaзи темa ;s Зaмря нещо ;s
Днес стaвa месец от кaкто съм нa "режим" и резултaтa е минус 6 кг...
От днес се стягaм и почвaм сериозно, че нещо много се отпуснaх последнaтa седмицa- кaрaм сaмо нa jung food и колa :D
Успех нa всички с диетите :)
justasmile
09-25-2011, 07:23
Teмата замря много :(
Та, днес станах в 7 8-) Докато се оправа и наглася - 7:40 и след това правих упражнения до към 8:10. След това закусих - 2 препечени филийки с домат (без масло и тем подобни) и сегааа уча :(
След това съм на Рожден ден 8-) , а след това на тенис :grin: :grin:
Само че.. ме е страх за рождения ден, защото нали съм вегетариянка и не знам какво ще е менюто (най-вероятно Mc Donalds), а пък тортата дори няма да я докосна - дано не се расърди рожденичката :(
Здравейте момичета :)
Лелеее ... Не съм писала от почти месец,а темата още си е на vol.4 ... :?
Нещо сте се поотпуснали покрай училището/университета :)
Оххх,аз съм в един голям застой - пак започнах да ям по веднъж на ден и да пия газирано :? Като за капак вчера бях на 2 рождени дни,днес съм на още 2,утре баща ми има,после на 29-ти съм пак на Р.Д.,а да не казвам и че заради лекциите изпуснах още 3-4 8-) ... И направо ще се пръсна :? Поне не съм мръднала от към килограми.
Тия дни реших да се вкарам в релси и да свикна пак с редовното хранене - за сега долу-горе успешно.Надявам се до 1-ви да свикна и да започна новия месец с моя си режим :) Искам да сваля още 5кг и се надявам да се получи.За щастие наскоро се случи нещо,което ме надъха страшно много и заради което ще се взема в ръце и ще махна тия мижави 5кг. :-D
nymphetaminegirl9
09-25-2011, 13:58
Засега си пазя килограмите, като цяло съм сравнително доволна, март-април отново се захващам. :)
justasmile
09-25-2011, 16:42
Миии такаамм.. никой не пише, темата замря :(....
Движението ми за деня: 40 мин упражнения и един час тенис на корт ;д
Ядене:
з: 2 препечени филийки с домат
о: едни големи картофки и половина Мак Доналдс (бях на РД, пробутах си сандвича на един фр, ама той ми пробута картофките си, аз ги разпосипах на момичетата до мен, но все пак трябваше и аз да ям)
следобед: грозде и 2 парчета суши (ориз и зеленчуци, овит в водорасло - около 60-70 гр. общо двете парчета)
в: 2 домата
Май не е било особено добре, но сега щ си сметна калориите:
з: 200 (макс)
о: към 800 (лол...)
сл: 100
в: 100
тоест 1200, значи не съм прекалила :) май... Какво ще кажете?
ReNityYy
09-25-2011, 22:30
Хей, мацки, как е?
Реших и аз да се присъединя към вас. Напоследък адски много съм се отпуснала и ... трябва да се стегна малко. :-D Смятам от днес да почвам 90 дневната и дано я изкарам докрай. Някой иска ли да я спазва заедно с мен? :oops:
Хей, мацки, как е?
Реших и аз да се присъединя към вас. Напоследък адски много съм се отпуснала и ... трябва да се стегна малко. :-D Смятам от днес да почвам 90 дневната и дано я изкарам докрай. Някой иска ли да я спазва заедно с мен? :oops:
Аз вече съм я започнала, днес ми е 28 ден. нищо, че не започваме заедно, ще се подкрепямее :-)
А между другото, някой спазва ли диетата на Дюкан? Понеже, току що попаднах на това http://pravda.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D0%B0%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8F-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%B5%D1%80/
и останах така :shock:
^ То пак като е само алергия (признавам прочетох само заглавието) ... :) Ако диетата на тоя беше полезна едва ли щяха да го осъдят заради създаването и разпространението й ... :?
Така е.. ЗоРuTy
Аз по принцип съм против диетите, но тази 90-дневната ти позволява да си приемаш всичко, необходимо на организма ти.
Да се отчета за днес:
2 банана
2 ябълки
1 портокал
пъпеш или краставица ще е за вечеря
Странно, днес след въглехидратен съм -500гр :D
Утре ми е водният ден, стискайте палции 8-[
HolyShit
09-26-2011, 15:30
Нищо й няма на диетата , просто има необразовани хора и такива,които не четат.Четат в нета диетата и до там..
justasmile
09-26-2011, 17:01
Taкаммм.. и аз да се отчета 8-)
З: 2 препечени филийки с мед
О: Домати (май 2) и две хапки варен ориз
Следобед: един сладолед (64кал) и няколко солетки
В: Домати( към 1,5/2 някъде) и половин глава лук, а да - и малко кокосови стърготини (към 5 гр)... Тоест за деня съм изяла около 500 кал. без да гладувам и отделно съм изпила към 2 литра вода 8-)
SladkaZagadka
09-26-2011, 17:12
Taкаммм.. и аз да се отчета 8-)
З: 2 препечени филийки с мед
О: Домати (май 2) и две хапки варен ориз
Следобед: един сладолед (64кал) и няколко солетки
В: Домати( към 1,5/2 някъде) и половин глава лук, а да - и малко кокосови стърготини (към 5 гр)... Тоест за деня съм изяла около 500 кал. без да гладувам и отделно съм изпила към 2 литра вода 8-)
И това момиче, което спортува. Сигурно се гордееш, че си приела по-малко от 500 ккал.. :-o това е началото на една мания, която почти ме бе довършила, особено преди седмица.. просто внимавай.
justasmile
09-26-2011, 17:16
^Оооо... не се притеснявай.. имам предвид имала съм си мойте проблеми с недохранването, но просто съм веган (вегетарианка, която не яде нищо млечно) и няма какво друго. Но все пак мерси :) Ще внимавам и ще се постарая да не забравям :)
Здравейтеее!
Да ви се оплача днес ми е първият воден ден, за сега издържам, но на обяд как ме изкушаваха всички с какви ли не ястия...+ една приятелка имаше рожден ден и изядох един шоколадов бонбон... но какво да се прави, нямаше как да й откажа :o Сега вече не чуствам глад, но нямам сили за нищо, та сигурно ще дремна малко. Изпила съм към 1.5л вода, смятам до довечера още поне 1л да изпия. Утре ще се отчета дали има - на кантара.
justasmile
09-27-2011, 18:39
^Браво за водния! 8-)
Та аз днес ядох малко повече от вчера- някъде към 800 кал :grin: , а сутринта правих около 40 мин. упражнения. Обаче майка ми ме кара да ям млечни продукти... защото (всъщност не знам защо), но съм вдигнала кръвно, а последното хлебно нещо, което ядох беше в 7:30 сутринта! :shock: И такаммм.. тя се притеснява и заради нея ще вмъкна в някое от храненията си по нещо млечно - без месо обаче :)
SladkaZagadka
09-27-2011, 18:54
^Браво за водния! 8-)
Та аз днес ядох малко повече от вчера- някъде към 800 кал :grin:
я, колко яко - може да направиш записки и после по тях да направим филм "пътят към анорексията", ура
заяждам се, извинявай, не ми е приятно да виждам как някой си пропилява растежа и развитието по такъв начин- хапвай, ако искаш и цяла кофа с бяло неовкусено месо с половин кофа краставици и домати - ти НЯМА да надебелееш, а ще отслабнеш; друго ще се случи ако изядеш 1 кроасан шоколад или пък 2 вафли. Но ти си знаеш
bloodymirror
09-27-2011, 18:57
Хoрaaa дайте идеи какво да ям в даскало,че всичко е от вредно по-вредно..
gabri3lla
09-27-2011, 18:58
^Какво нападаш толкова? Анорексия? 8-) 800кал не са чак толкова трагично малко, колкото ги изкарваш. Ако не ме лъже паметта, дневният прием трябва да се върти около 1200
SladkaZagadka
09-27-2011, 19:03
^Какво нападаш толкова? Анорексия? 8-) 800кал не са чак толкова трагично малко, колкото ги изкарваш. Ако не ме лъже паметта, дневният прием трябва да се върти около 1200
Нищо не нападам, а това е между мен и justasmile, така че какъв е твоят проблем? Паметта сигурно те лъже, защото тя е човек, който трябва да има сили за спорта, лично аз преди правех грешката да не надвишавам 400 ккал на ден, а всеки ден и спортувах, резултат - спеше ми се, бях уморена и разбита след всяка тренировка и много по-страшни неща, но да не се отдалечавам.
justasmile
09-27-2011, 19:09
Амммм..мерси за загриженоста :-)
Но просто не мисля,че знаеш колко важно е за мен да отслабна.... Иначе аз не ям кроасани :-P Главно домати, моркови и т.н. Мерси все пак... а и за анорексията съм си далече.. И да- знам от къде започва тя :-)
П.С. Надявам се да си се оправила от проблемите си ;-)
gabri3lla
09-27-2011, 19:12
Нямам абсолютно никакъв проблем. Ок, може да си права, но нещата винаги са си строго индивидуално. И аз спортувам по 6 дни седмично, и повярвай, приемам значително по-малко калории от 1200, не защото ми е за цел, а защото през деня нямам възможност да ям особено, а хич не ми се иска вечер да се натъпквам. Мисълта ми е, че си се чувствам нормално. Както и да е.
MyPleasureMyPain
09-28-2011, 09:28
Днеска ми е първия воден ден, хорааа :D Засега удържам фронта ама да видим до кога... Надявам се да издържа. Хубавото беше, че от сутринта бях на лекции и почти не мислех за храна ама проблема е, че сега до довечера ще съм си вкъщи и ще се озоря бая да се въртя покрай хладилника без да пипам :lol: Нооо трябва да издържа !!!
koshtramba
09-28-2011, 09:31
И аз съм на диета. Утре и вдругиден стават 2 дни.
justasmile
09-28-2011, 09:55
^ :lol: :lol: Успех :D
Днеска ми е първия воден ден, хорааа :D Засега удържам фронта ама да видим до кога... Надявам се да издържа. Хубавото беше, че от сутринта бях на лекции и почти не мислех за храна ама проблема е, че сега до довечера ще съм си вкъщи и ще се озоря бая да се въртя покрай хладилника без да пипам :lol: Нооо трябва да издържа !!!
Как мина водния ден?
и на мен миналия ден ми беше воден, издържах някак си, и след първите 29 дена резултата е -2кг :grin: по принцип не са много, но аз като имам само 5 кг за сваляне, няма какво повече да искам, сега остават 3 кг за 60 дни, та не си давам зор, и не съм кой знае колко стриктна. :oops:
Да се отчета и за днес (варива):
З грозде
О варен ориз с царевица от консерва
В сигурно ще е леща
Едвам чакам утрешния въглехидратен, че снощи ми дойде МЦ и умирам за сладко.. но ще изтрая до утре (надявам се :D )
Wanderer1
09-29-2011, 17:21
Здравейте, момичета! :) От мнооого време не съм писала, но и нямам никакво време.
Покрай първия учебен ден, уроци, нов клас и т.н. напълно зарязах диетата (което не е оправдание, де). Започнах да ям всичко забранено, за което се сетите, в резултат на което свалих килограм и половина :D Не знам как се получи така, но е хубаво :grin:
Ноо трябва да се стегна и да спра с многото ядене! Затова от 1 октомври започвам 90-дневната, пък дано да мога да я направя до края. Сигурно няма да мога да пиша често, но ви пожелавам успех с диетите :-)
^^ успех и на теб Wanderer1 :-)
MyPleasureMyPain
09-29-2011, 19:29
Как мина водния ден?
и на мен миналия ден ми беше воден, издържах някак си, и след първите 29 дена резултата е -2кг :grin: по принцип не са много, но аз като имам само 5 кг за сваляне, няма какво повече да искам, сега остават 3 кг за 60 дни, та не си давам зор, и не съм кой знае колко стриктна. :oops:
Да се отчета и за днес (варива):
З грозде
О варен ориз с царевица от консерва
В сигурно ще е леща
Едвам чакам утрешния въглехидратен, че снощи ми дойде МЦ и умирам за сладко.. но ще изтрая до утре (надявам се :D )
Добре мина - издържах някак си! Направо се гордея със себе си :D В интерес на истината не беше чак толкова тежко - да, чувствах глад, но честно казано очаквах да е много по-зле...
Аз за 29 дни съм -5 кг. според кантара, но всички ми казват, че били повече... Не знам, аз не мога сама да видя някаква кой знае каква разлика, но всеки ми казва, че личи, че съм свалила :)
Иначе да се разпиша и аз, днес ми беше белтъчен ден:
З: 2 нектарини
О: Омлет с яйца и сирене без никаква мазнина + домат
В: Печено пилешко бутче без кожа и мазнина
+ 1, 50 л. някъде вода...
justasmile
09-30-2011, 04:18
^ Браво за 5-те килограма. Между другото ако си свалила 5 кг, си свалила (какво беше?) а да - май нещо от сорта на 7-8 кг мазнини.
:D :D Браво!
Josefinne
09-30-2011, 13:38
аз пак почнах японската, стискайте палци да издържа този път
skinny06
09-30-2011, 18:21
Здравейте, момичета! :) От мнооого време не съм писала, но и нямам никакво време.
Покрай първия учебен ден, уроци, нов клас и т.н. напълно зарязах диетата (което не е оправдание, де). Започнах да ям всичко забранено, за което се сетите, в резултат на което свалих килограм и половина :D Не знам как се получи така, но е хубаво :grin:
Ноо трябва да се стегна и да спра с многото ядене! Затова от 1 октомври започвам 90-дневната, пък дано да мога да я направя до края. Сигурно няма да мога да пиша често, но ви пожелавам успех с диетите :-)
Уоу, и аз на 1 (утре) започвам 90-дневната :P Ще си я караме заедно (:
Успех ти пожелавам и дано този път и аз да я издържа...
Здравейте, и аз се присъединявам :) По телевизията гледах, човек който на една тренировка сваля 2 кг :shock:, но го видях твърде късно, за да разбера какво точно тренира .. Та да ви попитам възможно ли е на ден да свалиш 2 кг , или пък 1 и как ?
MyPleasureMyPain
09-30-2011, 18:53
Днес ми беше ден за бобови храни и варива:
З: Ябълка
О: Супа от зелен фасул + салата от домати
Следобяд хапнах още една ябълка, защото много ми пригладня.
В: Само супа от зелен фасул.
Иии околоко литър и половина - два вода съм изпила :)
По принцип знам, че различните дни трябва да има междинни хранения през няколко часа, но свикнах да хапвам само по 3 пъти на ден и не ги правя. Само в редки изключения, като днес, хапвам някакъв плод ако почувствам много силен глад.
Успех на всички, които сега започват с 90 дневната - не е толкова гадна, ядеш си почти всичко, просто малко воля ви трябва и ще се справите! :)
От днес съм на мой си режим. Последния месец се поотпуснах, ям какви ли не боклуци, но не съм качила. Ходя на тае бо когато мога и така.. :) При вас как върви покрай училището, лекциите ? :-)
Wanderer1
10-01-2011, 08:50
skinny06, успех :-) Супер, че няма да съм единствена :grin:
И така, от днес започнах. Сутринта изядох една ябълка, за обяд ще ям омлет със сирене, за вечеря сигурно половината от обяда. Ще гледам да пия и повече вода.
А иначе покрай училището е по-трудно. Сутрин не закусвам, в училище обикновено не ям нищо. На обяд ям у нас, а лошото е, че и на вечеря започнах да ям готвено, вместо салата или кисело мляко. Както и да е, от днес вече съм сериозна :)
Здравейте , и аз съм на 90 дневната диета и има ефект, като за 5ти ден се чувствам мн добре.Имам едно въпросче...четох назад в темите че може мюсли накиснато във вода за въглехидратния-а колко лъжички долу-горе за обяд и колко за вечеря? 8-)
MyPleasureMyPain
10-01-2011, 15:36
Въглехидратен ден:
З: Пропуснах я за съжаление, защото бях на английски и сутринта нямах време за нищо :(
О: Пица със зеленчуци
В: Малко брускети хапнах иии съм си взела 2-3 скалички за към 7 и нещо.
Вода пих почти литър, но до края на вечерта ще я докарам до към литър и половина.
Утре пак съм на английски, но ще гледам вече да закуся преди да отида.
Иначе аз на лекции ходя 2 пъти в годината и не ми е кой знае какъв проблем относно диетата :)
По-тегавото е, че съм на работа всеки ден и трябва да си приготвям и да си нося от вкъщи. Но свикнах вече :)
Здравейте, и аз се присъединявам :) По телевизията гледах, човек който на една тренировка сваля 2 кг :shock:, но го видях твърде късно, за да разбера какво точно тренира .. Та да ви попитам възможно ли е на ден да свалиш 2 кг , или пък 1 и как ?
Сигурно е възможно, но едва ли ще ги задържиш.. ако искаш по-траен ефект, трябва постоянство.
Отчета за днес: (33 ден- плодов)
З банан
О ягоди
СЗ малко ядки
В краставица или 2 нектарини
На обяд майма успя да ме излъже за изям един сладолед, че беше много горещо, пък и не можело тя да яде, а аз да гледам :D та прегреших с един сладолед, но какво да се прави :?
Успех на всички, които днес започват режима! :-)
snow__queen
10-01-2011, 17:59
http://www.inspiredfitstrong.com/bg/blog/%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D 0%B5-%D1%82%D1%8F%D0%BB%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D1%80%D0%B0%D0%B7/attachment/fix-body/
:)
snow__queen
10-01-2011, 19:07
http://www.inspiredfitstrong.com/bg/blog/5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%85%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D1%82%D0%B5%D0%B6/
Тази тема може би умишлено я отбягвах от доста време, ноо след близо 3 часа в четене реших и аз да се пробвам..така де много се надъхах :-D Според вас кой е по-добрия вариант (харесах си 3 вида диети, които смятам, че мога да спазя) - 90 дневна диета, разделно хранене или калкулиране на необходимия ми прием на калории? Имам желание да спазвам диета за по-голям период => повече свалени килограми (ако е и без йо-йо ефекта.. :grin: )
rosencetooo
10-02-2011, 05:35
Ух август месец качих 4-5 кг. поради здравословни причини. А до сега винаги съм била едни кг , и в момента се чувствам ужасно сякаш не съм в кожата си , от седмица се храня здравословно , но нещо не се получава ... незнам как да ги смъкна тея кг. Вече взех да се отчайвам , но въпреки всичко.. ще продължа с моя си режим и дано да има в най- скоро време резултат. Тая седмица започвам да ходя и на каланетика :)
divacheee
10-02-2011, 08:05
rosencetooo, дай примерно меню за деня ?
rosencetooo
10-02-2011, 08:30
мюсли , плодове, зеленчуци , супи - ей такива неща общо взето хапвам..
divacheee
10-02-2011, 09:11
a месо, сирене, извaрa, яйцa ...
rosencetooo
10-02-2011, 09:13
пилешко и сирене да , другите неща не ... не обичам ;д
Какво мислите за лунната дуета?
Тази тема може би умишлено я отбягвах от доста време, ноо след близо 3 часа в четене реших и аз да се пробвам..така де много се надъхах :-D Според вас кой е по-добрия вариант (харесах си 3 вида диети, които смятам, че мога да спазя) - 90 дневна диета, разделно хранене или калкулиране на необходимия ми прием на калории? Имам желание да спазвам диета за по-голям период => повече свалени килограми (ако е и без йо-йо ефекта.. :grin: )
Аз лично мисля, че 90-дневната е най-добре..поне на мен ми се отразява супер :P
искам да попитам нормално ли е от два дена спазвам "Скарсдейл" като я по4нах бях 71кг а сега се измерих преди няколко минути съм 68,5 имам предвит два килограма и половина за два дена :shock: :shock:
о забравих да спомена 4е миналия ден направих вси4ките филм4ета тае бо разбирасе със по два 4аса по4ивка мажду тях, а днес си бях на село и сутринта с приятели тръгнахме да караме 10 км с колеле до друго село, а на връщане на половината път ми се пре еба колелото и треа6е да ходя пе6а и да го бутам :lol: :D баси късмета имам :D
а сега немога да се мръдна имам 4уството че 6е се разпадна ако помръдна
MyPleasureMyPain
10-02-2011, 20:10
Плодов ден:
З: 2 нектарини
О: Грозде
В: 2 банана иии малко варен карфиол, защото не се сдържах... бях много гладна :(
Вода - литър и половина някъде.
Ден 35 варива
З банан
О варен ориз с царевица и грах
В същото + зелева салата
MyPleasureMyPain
10-03-2011, 20:13
Белтъчен ден:
З: Кафе хъх...
О: Варен карфиол с малко сиренце и маслинки
В: Пушено пилешко бутче с гъби и пак малко маслинки
snow__queen
10-04-2011, 04:45
Искам да ви споделя нещо полезно, понеже самата аз съм преминала през много сиети и мании, за да от 96 кг, днес да съм 60 и да се харесвам в кожата си... Само че зная, че когато човек види, че има резултат, започва да се вманиачава и понякога забравя за здравето си... лично мен това ме доведе до булимия и анорексия, които трудно преборих, но днес вече съм здрава, изглеждам добре и обичам себе си
http://www.inspiredfitstrong.com/bg/blog/%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D 1%82%D0%BE-%D0%B2-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D0%BA%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B2-%D0%B3%D0%B0/
NightGuardian
10-04-2011, 05:28
само искам да кажа , че с глад не се отслабва.(който е запознат , ще ме разбере) :)
HolyShit
10-04-2011, 07:53
Така :D Влезнах да пиша,дано не ви изкуша :D Днес съм на руска салата,бирени фъстъци,има торти,най-различни ядки , бонбони ,салами луканки :D Добре се оборудвах за рожденният си ден с боклуци :D :D Но за това вкарах разтоварващият днес 8)
Аз ще карам на плодове 10 дни, днес съм на ябълки :)
HolyShit happy b-dayy :)))
alex07 направи ли я цялата Скардейл ?
HolyShit happy b-dayy :)))
alex07 направи ли я цялата Скардейл ?
Да , свалих 6 кг :) А мислите ли, че ако 10 дни съм на плодове ще успея да сваля нещичко (имам още 15 кг за сваляне )
^ 10 дена ли я прави или 2 седмици ?
Иначе с плодове за 10 дена няма как да свалиш 15кг .. Недей да си тормозиш организма с едно и също, ами хапвай често и по малко (ограничавай се- знаеш от какво) + спорт :)
^ 10 дена ли я прави или 2 седмици ?
Иначе с плодове за 10 дена няма как да свалиш 15кг .. Недей да си тормозиш организма с едно и също, ами хапвай често и по малко (ограничавай се- знаеш от какво) + спорт :)
14 дни я спазвах и се чудя дали да я продължа в цял етап (в смисъл цялата диета трае 8 седмици - 14 диетаат, 14 дни нормални храни, като се има в предвид, че си в диетичен режим и след това още един път 14 дни, и още едно нормално харанене, целия период е 8 седмици което е малко по-малко от 2 месеца и за тези 2 месеца се свалят 16кг :)
snow__queen поздравления, че си успяла да се пребориш с проблемите си и килограмите!
Аз да ви се похваля, вчера ми беше варива, но снощи като си купувах сладко за днес, не издържах и снощи към 9 се натъпчих с 3-4 шоколадови бисквити и бони-бон :D та мислех, че днес ще съм +, а съм -500гр :D и както винаги става, постоянно ми се яде сладко, а днес като мога да ям, не ми се яде :x направо не мога да се разбера :lol:
Днес:
З ягоди
О шоколадови бисквити+ пакет солети
СЗ някакъв измислен шоколадов крем :D
В филийка с лютеница+филийка с течен шоколад
доста си е, но ми е дошло и трябва да ям сладко, че иначе съм като утрепана.. :-D
skinny06
10-04-2011, 15:48
1 ден от 90-дневната диета - белтъчен
Закуска: 2 ябълки
Обяд: омлет (1 яйце и малко сирене) + домат
15.30: 1 ябълка
Вечеря: салата (домати, краставици и сирене)
Ужасно много се радвам че го издържах :grin: На мен това ми е най-гадния ден...
Този път имам доста по-силна воля и продължавам напред :P 8)
MyPleasureMyPain
10-04-2011, 18:22
Бобови храни и варива:
З: 2 банана
О: Ориз със зеленчуци и съвсем малко боб от консерва - беше ужасен :(
В: Ориз
Оф, на мен кантара ли не ми е в ред не знам ама от седмица и нещо близо ми показва, че не съм мръднала, а според мен това е невъзможно :( Усещам си по дрехите, че свалям, защото вчера успях да се вмъкна в един панталон, дето миналата седмица не можех да го закопчая ...
VampireLover3
10-05-2011, 06:46
Здравейте, искам да попитам как си поддържате кг. след диета? Смисъл колко често си позволявате сладко, тестени неща т.н.т. Аз прдиии доооста време спазвах диета бях на 90 дневната, лятото се тъпчех доста със сладки неща, е разбира се гледах и да се ограничавам и да имам доста движение.. не успях да си върна кг., но сега ме гони вълчи глад, а аз се ограничавам до минимум сладко ям много рядко и като ям се тъпча. А и сега с това училище ако не ям повече нямам сили за нищо, всеки ден съм като умряла.Едвам изкачвам стълбите, не мога да се съсредоточа и се изнервям много бързо.
П.С: С тегло под нормата съм, но ме е страх от надебеляване. Нямам цикъл от 9 месеца. :(
Примерно меню:
Закуска: плод/сандвич от пълнозърнест хляб с пил. филе, домат и краставица
Обяд:нещо готвено или само плод
Вечеря: нещо сготвено/таратор или само салата
Опитвам се да ям поне през два дена сладко, но винаги след като започна да ям не мога да се спра. Тази седмица не съм яла и ме е страх, следващия път съм убедена, че отново ще се натъпча като за 5 човека. :(
Здравейте, искам да попитам как си поддържате кг. след диета? Смисъл колко често си позволявате сладко, тестени неща т.н.т. Аз прдиии доооста време спазвах диета бях на 90 дневната, лятото се тъпчех доста със сладки неща, е разбира се гледах и да се ограничавам и да имам доста движение.. не успях да си върна кг., но сега ме гони вълчи глад, а аз се ограничавам до минимум сладко ям много рядко и като ям се тъпча. А и сега с това училище ако не ям повече нямам сили за нищо, всеки ден съм като умряла.Едвам изкачвам стълбите, не мога да се съсредоточа и се изнервям много бързо.
П.С: С тегло под нормата съм, но ме е страх от надебеляване. Нямам цикъл от 9 месеца. :(
Примерно меню:
Закуска: плод/сандвич от пълнозърнест хляб с пил. филе, домат и краставица
Обяд:нещо готвено или само плод
Вечеря: нещо сготвено/таратор или само салата
Опитвам се да ям поне през два дена сладко, но винаги след като започна да ям не мога да се спра. Тази седмица не съм яла и ме е страх, следващия път съм убедена, че отново ще се натъпча като за 5 човека. :(
Ами аз лично бих казала, че захранването е най-важното, захраниш ли се правилно всичко е лесно можев да си хапваш от всичко без да прекаляваш.
VampireLover3
10-05-2011, 16:33
Да знам, че то е най-важно, но проблема е че когато не ям сладко с дни след това изяждам всичко което ми падне пред очите, тъпча се като невидяла. :( А това не е полезно. Другия проблем е, че не знам колко пъти на ден мога да ям сладко и други работи. Попринцип сладкото ми е най-важно, защото без него съм като отвеяна от вихъра, не помня нищо например от уроците, не мога да върша най-обикновенна работа, абе нямам сили за нищо, а то ми дава доста енергия. Но в същото време мен ме е страх, че ще напълнея.
MyPleasureMyPain
10-05-2011, 19:17
Ох, днеска свинския ден или т.нар. "въглехидратен" :D
З: Нектарина
О: Пица със зеленчуци и палачинка с шоколад
В: Панирани круши и малко задушени картофки - принципно знам че се водят в бобовия ден, но аз си ги броя за твърди въглехидрати и ги ям на въглехидратния.
Не трябваше да ям обаче и палачинката, и пицата на обяд.
Priceless
10-05-2011, 20:13
Аз пък до такава степен си свикнах с диетата, че вече даже не я приемам като такава 8-)
MissChocolate
10-06-2011, 02:58
Да знам, че то е най-важно, но проблема е че когато не ям сладко с дни след това изяждам всичко което ми падне пред очите, тъпча се като невидяла. :( А това не е полезно. Другия проблем е, че не знам колко пъти на ден мога да ям сладко и други работи. Попринцип сладкото ми е най-важно, защото без него съм като отвеяна от вихъра, не помня нищо например от уроците, не мога да върша най-обикновенна работа, абе нямам сили за нищо, а то ми дава доста енергия. Но в същото време мен ме е страх, че ще напълнея.
От сладко до сладко има разлика. Всеки ден например можеш да ядеш черен шоколад. Шоколадът е едно нещо, а кексчетата, шоколадовите мини-барчета, кроасаните - съвсем различно.
Аз приемам 20 грама шоколад на закуска, след ябълката. Равнява се на 2 редчета за информация. 8-)
Макаронени изделия - защо не веднъж на седмица? Тестяно - също. Месо - поне 2 пъти на седмица. Мюсли - няма да навреди 2-3 пъти през седмицата. Риба - определено не трябва да я изхвърляш от менюто си. Мляко, сирене, кашкавал - всеки ден. Хляб, говоря за черен, през ден поне. Позволявай си всичко, но по малко. Организмът наистина има нужда от това. Особено след като се захранваш. Не изпадай в моите положения, аз също съм доста особена на тема тегло. :)
От сладко до сладко има разлика. Всеки ден например можеш да ядеш черен шоколад. Шоколадът е едно нещо, а кексчетата, шоколадовите мини-барчета, кроасаните - съвсем различно.
Аз приемам 20 грама шоколад на закуска, след ябълката. Равнява се на 2 редчета за информация. 8-)
Макаронени изделия - защо не веднъж на седмица? Тестяно - също. Месо - поне 2 пъти на седмица. Мюсли - няма да навреди 2-3 пъти през седмицата. Риба - определено не трябва да я изхвърляш от менюто си. Мляко, сирене, кашкавал - всеки ден. Хляб, говоря за черен, през ден поне. Позволявай си всичко, но по малко. Организмът наистина има нужда от това. Особено след като се захранваш. Не изпадай в моите положения, аз също съм доста особена на тема тегло. :)
Ти и го обясни възможно най-добре.Все пак аз съм на мение, че просто до сега си употребявала чесъо и за това мислиш, че не можеш.Сега няамам време да пиша, но като се прибера на обяд ще ти кажа какво точо имам предвид,Хубав ден!
VampireLover3
10-06-2011, 05:20
Не ям толкова шоколад, пък да не говорим за черния. Питам за бисквитите, кексчетата и другите сладки. С другите храни съм много добре, не ям пържено, храня се не по-късно от 8. Ям пълнозърнест хляб, само сладкишите са ми проблем, просто не знам в какви количества и през колко време да ги ям .. Всъщност щеше да ми бъде лесно ако имаше някаква такава диета за поддържане. Търсих в интернет, но на всякъде пише, без сладки, тестени и т.н.т. да ама аз не мога да се ограничавам до живот.
justasmile
10-06-2011, 06:11
^ ако искаш всеки ден яж по 1 или 2 кексчета/вафли и т.н., но не приемай захари след 15 часа.
ПС. Възможно е да нямаш цикъл, защото си под норма.
VampireLover3
10-06-2011, 06:40
Благодаря за съвета.
Да аз ходих на гинеколог преди доста време, натъпкаха ме с хапчета за предизвикване на цикъл, но не ми помогнаха. Тогава бях 45 кг. до колкото помня и жената ми каза, че трябва да съм най-малко 50 при ръст 165-6, лятото бях 40, но явно съм качила и сега съм 42-3.
justasmile
10-06-2011, 06:59
Хей, не бива да те страх от надебеляване. Помисли кое е по-хубаво за окото - една, с извинение, закачалка или нормално момиче, което е стегнато. Още повече по начина ти на разсъждаване мисля,че си анорексичка :( Ако искаш пробвай да станеш 45 кг. А и помисли за здравето си. А и за бъдещето. При жени по нормата често няма цикъл, което означава, че може да НЕ забременееш, тоест да нямаш деца. Помисли си дали всъщност си струва толкова да се притесняваш.
VampireLover3
10-06-2011, 07:37
Точно това си опитвам да си повтарям преди всяко хранене, че ако продължавам да бъда с тегло под нормата, шанса да нямам деца се увеличава. :( Но не винаги действа. Или по скоро действа за момента, и на следващия вече си повтарям от утре съм на салати и плодове. Така е винаги ям, ям и след това започвам да гладувам. Както днес... сутринта се престраших и изядох една кифла с мармалад, и след това си казах днес ще бъда само на плодове. :?
Лесно можеш да задържиш килограмите и да се подържаш.Храни се здравословно..най-вече не яж солено.Започни от нулата и постепено прибавяй всякакви храни, защото организъмът има нужда от всичко.Сладко можеш да ядеш по всяко време, но в малки количества, когато усетиш, че нямаш енергия си хапни няколко парченца шоколад или половин кексче..след няколко часа пак..движи се много и спортувай.Пий вода и както ти казах най-вече яж безсолно. :)
Попринцип сладкото ми е най-важно, защото без него съм като отвеяна от вихъра, не помня нищо например от уроците, не мога да върша най-обикновенна работа, абе нямам сили за нищо, а то ми дава доста енергия. Но в същото време мен ме е страх, че ще напълнея.
Ами, да! Въглехидратите хранят мозъка и дават енергия. Дори и да не си под нормата трябва да приемаш достатъчно въглехидрати,а ти си доста под нея и се нуждаеш много повече от тях!
Както днес... сутринта се престраших и изядох една кифла с мармалад, и след това си казах днес ще бъда само на плодове. :?
Защо си мислиш, че това е тооолкова голямо прегрешение ?! :shock: А и точно сутрин можеш да си позволяваш такива неща!
ходих на гинеколог преди доста време, натъпкаха ме с хапчета за предизвикване на цикъл, но не ми помогнаха. Тогава бях 45 кг. до колкото помня и жената ми каза, че трябва да съм най-малко 50 при ръст 165-6, лятото бях 40, но явно съм качила и сега съм 42-3.
Защо след като са ти казали, че трябва да си НАЙ-МАЛКО 50кг. и след като знаеш какви са последствията след като ти спре цикъла, продължаваш да не ядеш и от най-малкото прегрешение се паникьосваш ?! Ти трябва да качиш килограми! Доста под нормата си и ако продължаваш така мисля, че знаеш до къде ще стигнат нещата. Стегни се и започни да КАЧВАШ килограми (разбира се по здравословен начин)
Бих искала да ви попитам какви са мнениеята за протеиновата диета на д-р Дюкан
^
Цък (http://pravda.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D0%B0%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8F-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%B5%D1%80/)
цЪк (http://panair.segabg.com/%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D0%B0%D0%BD-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D1%83-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%B0/)
aleks07 и аз само гадни неща съм чувала за Дюкан, но кой знае.
Отчет за днес ден 38 протеини
З грозде
О сандвич с пилешко месо и топено сирене
В или омлет или някакво месо със салата
VampireLover3
10-06-2011, 17:03
Защото когато ям имам чувството, че всичко залепва за мен. И ме е страх. Някак си не мога да си се представя вече в "по-пълен вид". Макар и да спортувам, пак не мога спокойно да си кажа "Е това си го заслужавам нищо няма да ми стане от него". Знам, че приличам на анорексичка, и имам доста голям проблем с цикъла, но и това по никакъв начин не ме спира. Чувствам се добре така, хубаво ми е когато съм слаба. А и днес стана точно така както си мислех изядох кифлата и след нея имаше само една ябълка, това ми беше цялото ядене. Утре просто си нямам на идея какво ще ям. От всяка една хапка се притеснявам.. такава каша е в главата ми.
Попринцип разбирам в какво положение съм, но нещо не ми позволява, да се оправя, сякаш някой ми казва "Така си хубава, не напълнявай дете може и да си осиновиш" .. :( А имам огромно желание отново да си се храня както преди и никога НИКОГА повече да не започна диета.
mariqmiminko
10-06-2011, 17:13
Тези,които са на 90 дневната-забелязват ли се резулати,доволни ли сте?
justasmile
10-06-2011, 17:16
Ако трябва говори с майка си на това и отиди на психолог. Но това е в краен случай. Някой по-нагоре те беше посъветвевал всеки ден да добавяш нова храна. И дори да имаш гадно чувство, когато ядеш накарай се да ясеш пак. Много е важно!!!
VampireLover3
10-06-2011, 18:15
Майка ми не живее с мен, лятото бях при нея и тя се опита да ми помогне все още го прави де хранех се съвсем нормално сутрин обед и вечер, но сега когато не може да види какво ям съответно аз понякога си измислям. Казвам и, че съм яла, а всъщност не съм сложила нищо в устата си освен някой плод. :roll:
VampireLover3
10-06-2011, 18:18
Ох не мисля, че е толкова зле положението на външен вид не изглеждам чааааааак толкова слаба. Мисля, че всичко е до психиката ми, така съм се настроила, че да ме е страх от храната. Искам по някакъв начин да променя мисленето си, но не успявам .. правя една крачка напред, но след това се връщам 5 назад. И това е всеки Божи ден.
rosencetooo
10-06-2011, 19:53
Втора седмица се храня здравословно и ефект все още няма :( Охх...
MyPleasureMyPain
10-06-2011, 20:10
Тези,които са на 90 дневната-забелязват ли се резулати,доволни ли сте?
Да, има резлутати. Аз съм още в началото на втория месец, но въпреки това съм много доволна. Не се меря често, а и както казах някъде по-напред - май кантара ми се е бъгнал, защото вече близо 2 седмици ми показва едни и същи кг, което според мен лично е невъзможно. Аз си усещам по дрехите, че свалям и няма как да стоя само на едни кг, при положение, че преди това за 3 седмици смъкнах 5 кг.
Плодов ден:
З: Ядки
О: Сини сливи
В: 2 нектарини и малко по-късно хапнах и 2 банана
VampireLover3
10-07-2011, 07:21
^ може би сваляш само см. което е още по хубаво. :)
^ може би сваляш само см. което е още по хубаво. :)
даа, може и това да е! Мен килата не ме интересуват толкова, колкото см-те, понеже ти се виждат обиколките, а не килцата :D
Не знам на мен какво ми става, в началото бях много стриктна, никакви прегрешения нямах и изобщо не свалях, сега от 1 седмица всеки ден ще се намери нещо да ме изкуши, а съм свалила 2 кг :lol: Но пък не се оплаквам :)
1ден протеинова диета
З - 3 лажици кисело мляко с 1 овесени трици
0 - 1 пилешко буче
СЗ - Кисело мляко
В - 2 печени яйца
MyPleasureMyPain
10-07-2011, 19:28
VampireLover3, възможно е и да е така :) Не знам, аз съм много нетърпелива иии вече откачам направо... искам ако може за 1 седмица да сваля всичко необходимо ама имам още месец и половина близо да спазвам :(
n3ri7ka, аз съм същата! Първият месец бях толкова стриктна, нямах никакви прегрешения, хранех се само по 3 пъти на ден, а сега... не прегрешавам с храните, но пък почнах да поглъщам по-големи количества от позволените :( Тая седмица специално направо се освинвам. Като се почне от Вторник - бобов ден ми беше, бях си взела някаква бобена консерва, която беше ужасна и хапнах много малко от нея... след това отидох на китайски и се натъпках с ориз със зеленчуци. Вечерта пак ядох ориз... В Сряда на въгрехидратния на обяд така мазно си нагънах една пица + палачинка с шоколад след нея, а трябваше само едното да изям. Вечерта ядох задушени картофи и панирани круши и пак трябваше да е само едното... Днес, белтъчен ден, пак се освиних - ядох 2 пилешки бутчета и кисело мляко на обяд и 2 часа по-късно изядох една огромна овчарска салата... Вечерта, въпреки че не бях толкова гладна, реших да се донатъпча с пилешки кюфтенца и кебапчета... Направо не се понасям. Не искам да се отпускам, а да си докарам докрай диетата, защото виждам че има резултати ама... не знам какво ми става. Трябва да се стегна :(
И така... днес белтъчен ден:
З: Сини сливи
О: 2 печени пилушки бутчета без мазнина и кожа + едно обезмаслено кисело мляко
СЗ: Овчарска салата без олио, разбира се
В: Пилешки кюфтета и кебапчета
така
тежа 57 кг , висока съм 168
искам да стана поне 52... предложете ми диета , не драстична ..... 90 дневната ще има ли ефект при свалянето на 5-10 кг... дз чудя се
brutaLxxbunny
10-07-2011, 21:05
така
тежа 57 кг , висока съм 168
искам да стана поне 52... предложете ми диета , не драстична ..... 90 дневната ще има ли ефект при свалянето на 5-10 кг... дз чудя се
Да,100% ще има ефект,90 дневната е една от най-ефикасните,в твоя случай ще проработи супер.Стига да си я спазваш точно.
VampireLover3
10-08-2011, 04:32
Nadunda аз ти предлагам система минус 60, защото е много по лесна за изпълнение ядеш това което ти се яде, просто в определен час, а не както при 90 дневната в определен ден. Мисля, че е по лесна за спазване, а и с нея 100% няма да си върнеш кг. след това ако започнеш да се храниш нормално.
CupcakeMonster
10-08-2011, 09:46
Втора седмица се храня здравословно и ефект все още няма :( Охх...
Търпениее... На мен ми е 6ти ден от една диета изготвена от диетолог и ме е страх да се кача на кантара . :D защото ако няма резултат ще се сдухам много,а тя попринцип диетата може да се спазва месеци..
MyPleasureMyPain, не се притесявай, поне се тъпчеш с позволени за деня неща. Има мого случай, в които като ядеш прекалено малко, организмът се стресира и не можеш да свалиш нищо, та може би и при нас е било така.
Днес въглехидрати:
З пропуснах я понеже спах до късно
О 1 поничка, че не ми се ядеше нищо, но след малко ще хапна и торта
В макарони и шоколаад :grin:
gabri3lla
10-08-2011, 11:07
^Може ли да попитам от колко време си на 90-дневната и колко си свалила досега?
thebigsmile
10-08-2011, 11:39
Храня се здравословно (вече 3-та седмица). Има ефект, но малък. Лятото бях на море, а там храна колкото поискаш ии аз си хапвах ии сега съжелявамм :D . Последно като бях при личния лекар (това беше наскоро) бях 49кг и 169 см. Някой да се похвали от диета която му е помогнала. :)
^Може ли да попитам от колко време си на 90-дневната и колко си свалила досега?
Днес ми е 40 ден и съм свалила 2 кг, но гарантирам, че можеш да свалиш много повече за това време. Просто аз бях 55кг в началото, а искам да съм 50кг, затова не се мъча много, даже изобщо, прегрешенията ми са много, а и нямам време за спорт или упражнения. Избрах 90-дневната, въпреки че имам малко за сваляне, защото е продължителна и ще ми помогне да си задържа кг-те. Препоръчвам я на всеки, защото организмът не се лишава от нищо, а и лесно се спазва. Аз вече свикнах с нея и имам чуството, че цял живот съм я спазвала :)
1ден протеинова диета
З - 3 лажици кисело мляко с 1 овесени трици
0 - 1 пилешко буче
СЗ - Кисело мляко
В - 2 печени яйца
Каква е тази протеинова диета? Внимавай за бъбреците си!
Аз, бтв, минавам само да се похваля, защото не се стърпях вече. Дотук съм свалила 20кг от началото на моята 90-дневна диета, която вече отдавна спрях. Супердоволна съм. Преди не влизах в стандартната номерация за дрехи, а днес установих, че нося размер L и ми е супер доволно такова.... :grin:
billytalent
10-08-2011, 15:32
Вече 12 ден съм за втори път на 90-дневната диета и до тук съм -2 кг.
Остават ми още 3 до заветната цел, този път съм твърдо решена и мотивирана да я изкарам отново до край.
MyPleasureMyPain
10-08-2011, 16:06
^ Успех! :)
Бобови храни и варива:
З: Чаша кафе + чаша натурален сок (принципно знам че чаша сок се равнява на едно хранене)
О: Супа от зелен фасул
СЗ: Малко грозде . 3 мънички печени ябълки
В: Супа от зелен фасул
SladkaZagadka
10-08-2011, 17:13
Така.. около 10 дни ядох само боклуци, каквото ми падне - от толкова стриктни режими трябваше малко "стресиране " на организма, ако искам да продължа на отслабвам . И така, от понеделник съм на диета само с обезмаслено кисело мляко, риба, пилешко месо, плодове, зеленчуци, сурови ядки . Не всичкото в един ден, спокойно :D . Упражнения ще правя от тези тук http://www.youtube.com/user/Fitnesinstruktor , тя е обяснила много добре тук всичко , който се интересува :
http://www.youtube.com/watch?v=0z5Ar-Cvynw
justasmile
10-09-2011, 13:27
Аз миналата тази седмица бях свалила 2 кг (за 4 дни горе-долу), но петък, събота и днес бях при баба и си ги върнахх :-x Утре ще съм на воден, а след това си продължавам режима :?
divacheee
10-09-2011, 13:46
Момичета и аз много се отпуснах последната седмица покрай лекции, упражнения.. :д
От утре се стягам! :д
Здравейте :P
Следя от доста време тази тема и мисля от утре да започна режим/диета с вас. Спряла съм се на 90-дневната и ще се радвам ако сваля към 10-12 килограма за 3 месеца. Вие как мислите? С нея ще успея ли?
Здравейте ,момичета ! Аз от утре почвам за втори път 90 дневната ,въпреки че не са минали 3 месеца от почивката , просто ми трябват много много спешно да сваля поне още 5 кг. И този път ще спазвам диетата стриктно! :)
Здравейте ,момичета ! Аз от утре почвам за втори път 90 дневната ,въпреки че не са минали 3 месеца от почивката , просто ми трябват много много спешно да сваля поне още 5 кг. И този път ще спазвам диетата стриктно! :)
Започваме заедно значи :P
Успех, момичета!
Да, lgirl, ако я спазваш както трябва ще успееш!
Днес 41 ден- плодов
З банан
О малини
СЗ малко ядки
В ще си направя някаква салата
FreshJuice
10-09-2011, 15:48
не съм писала отдавана защото се отпуснах толкова много, че се тъпча като обезумяла :oops: :shock: :shock:
От утре намалям всичко и започвам да си ям мн малко (както преди)
Здравейте. Днес ми е трети ден от 90дневната диета. : )) Аз съм висока 165см. и тежа 50кг. Не искам да отслабвам още, а да си запазя дотук свалените килограми. Няма да спазвам диетата стриктно, но ще се придържам към нея колкото мога.
Първи ден - белтъчен
закуска - ябълка, кафе
обяд - омлет, кренвирш
ябълка
вечеря - пилешка пържола, сирене
сок
Втори ден - варива
закуска - две кивита, кафе
обяд - леща, зелева салата
ябълка
вечеря - леща, зелева салата
сок
Трети ден - въглехидрати
закуска - киви, кафе
обяд - Bakerolls със спанак
фавла мура лешник
вечеря - мекици
Момичета вярно ли е , че по време на цикъл задържаме вода и за това кантара показва, че сме по тежки въпреки, че спазваме диета
mynichka
10-10-2011, 11:00
^ да, аз така знам- и освен това на мен ужасно много ми се подува стомаха по време на цикъл
^ да, аз така знам- и освен това на мен ужасно много ми се подува стомаха по време на цикъл
Благодаря за бързия отговор :)
JacquelineKennedy,
Система -60 примерно .. Аз я започвам утре, а и не я приемам много като диета.
Момичета кажете някоя диета, която бързо сваля кг примерно 10 дни..15, 20 :)
^ Гладуване ?! Но не ти препоръчвам.. Ще си прецакаш организма и след време ще си патиш много + това ще ти се появят стрии и няма да си стегната и слаба, ами ще си отпусната. Каквато и да е причината да искаш да свалиш тези килограми толкова бързо, тя не е по важна от здравето ти! Отслабвай бавно и трайно. Здравословно хранене+спорт ;)
VampireLover3
10-10-2011, 12:07
katii какво мислиш да ядеш утре?
Аз мисля да започна или система минус 60 или 90 дневната и не за да свалям, а защото ми трябва някакъв режим постоянно се тъпча и след това гладувам, накрая ще ми се пр**** организма с това "ядене на корем".
^Същото.. 2 дни не ям, а на 3 ям като за 2 дни :D Иначе ето ТУК (http://az-jenata.bg/article/10890/Retsepti-kam-sistemata-minus-60-na-Ekaterina-Mirimanova/) има рецепти към този режим и по-късно ще си избера нещо :)
Искам ли някой да пробваме заедно "Японско чудо" Правила съм я преди време и за 6 дни свалих 5кг..гараНТИРАМ РЕЗУЛТАТИ :)
Ден 1 от 90-дневната
16:30: 2 бъркани яйца и домат
...
Не съм спазила часовете и пропуснах обяда, но не бях гладна.
Отчет за днес- ден 42 протеинов
З грозде
О пилешко месо и салата (домати, краставици, кашкавал)
СЗ малка активия
В печена риба
VampireLover3
10-10-2011, 16:42
Някой друг който ще започва от утре 90 дневната?
DarknessAngel
10-11-2011, 07:03
И аз да се разпиша :)
Ден първи от 90 дневната :
Закуска : Ябълка и чай
Обяд : 2 яйца
Слеобяд : чай отново :Д
Вечеря : яйце и към 8 - ябълка
Ден втори :
З : ябълка
Обяд : Леща
СЗ : ябълка
Вечеря : Леща again, но след вечеря малко се отпуснах с бисквити и картофени кюфтета.
Ден трети :
З: Чай
О:Спагети, за после ще видим .. :)
На кантара не съм се качвала, но виждам, че има напредък, и аз съм на мнение, че сантиметрите са важни. :)
Здравейте на всички колеги отслабващи! :)
Аз съм на ден втори от 90-дневната диета: варива. Снощи си спретнах едно оризче, което ще ми е обяд и вечеря. :grin:
Ето вчера как ми мина менюто на белтгъчини:
З: 2 ябълки
О: Кисело мляко
В: Салата от зеле и мъъничко задушено месо
Успех на всички! :-)
Moмичета внимавайте с диетите!
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lspsnceJM21qmb7u4o1_400.jpg
lgirl, има разлика между граничещо с болестта отслабване и здравословно хранене, чиято цел е тонус на тялото и по-добро здраве. ;)
За всички на 90-дневната: как се справяте с тези два литра вода на ден? Аз повече от литър и половина не мога да изпия. :shock: Аз ли съм сбъркана нещо?
lgirl, има разлика между граничещо с болестта отслабване и здравословно хранене, чиято цел е тонус на тялото и по-добро здраве. ;)
За всички на 90-дневната: как се справяте с тези два литра вода на ден? Аз повече от литър и половина не мога да изпия. :shock: Аз ли съм сбъркана нещо?
Знам че има разлика. Просто казвам че понякога някои се вманиачават с броенето си на калории и тнт...
Иначе и аз съм на 90-дневната диета. Днес ми е 2 ден и за сега минава добре. :P Вода - мога да изпия 2 литра на ден. Особено когато спортувам, после пия ужасно много вода. Иначе понякога се насилвам..
Четвърти ден - плодов
закуска - един банан, кафе
обяд - пъпеш
Исках да ви питам дали за вечеря мога да хапна прясно зеле, защото някъде четох, че е позволено? Май няма да издържа само на плодове. :-D
Четвърти ден - плодов
обяд - пъпеш
Исках да ви питам дали за вечеря мога да хапна прясно зеле, защото някъде четох, че е позволено? Май няма да издържа само на плодове. :-D
Да, може да хапваш салатки.
VampireLover3
10-11-2011, 13:34
Ден 1 белтъчен:
Закуска: ябълка
Обяд: сандвич (пуешко филе, краставичка и домати)
следобед: 2 кивита
вечеря: салата от домат и краставица + скумрия на скара издържах без сладко от кога не ми се беше случвало.. :grin: :D
CupcakeMonster
10-11-2011, 13:58
..
Ден 2 - бобови храни и варива
Обяд: боб + 1 препечена филийка + домат
Следобедна закуска: 2 кивита
Вечеря: Същото като на обяд.
:grin:
Четвърти ден - плодов
обяд - пъпеш
Да, може да хапваш салатки.
Мерси за бързия отговор. : ))
Аз малко поразвалих плодовия ден като вечерях една купичка готвено зеле без месо, но не издържах само на плодове. :)
Четвърти ден - плодов
обяд - пъпеш
ябълка
вечеря - готвено прясно зеле
Аз през въглехидратния ден мога да изпия и 5л, но през плодовия не мога и 1л да изпия-доста се насилвам да изпия поне 1л :( Но гледам около 1.5л да пия всеки ден
Отчет за 43 ден- варива
З банан
О зеленчукова супа+ филийка хляб
В пак някаква супа ще измисля, че напоследък само сухи храни
Извинявам се за въпроса, понеже тук за ядене се говори, но някой от вас (които сте на 90-дневната) получава ли запек? :( че на мен в последните 2 седмици взе много да ми се случва и го свързвам с диетата :oops:
Ден 2 - бобови храни и варива
Обяд: боб + 1 препечена филийка + домат
Следобедна закуска: 2 кивита
Вечеря: Същото като на обяд.
:grin:
Ние се движим заедно на 90-дневната. :grin:
Моят бобов ден:
Обяд: Оризче и една препечена филийка
Вечеря: Пак ще си сервирам ориз.
Ама с водата пак съм много зле - един литър и то насила. :oops:
Утре сме на въглехидрати - кеф :D
n3ri7ka, може и да е от диетата, на всеки влияе различно. Аз още не мога да кажа, защото съм на ранен етап от нея, но майка ми я е минавала цялата и нейния метаболизъм дори се подобри. Както казах, зависи си от теб. Може някои от дните да не ти понасят.
VampireLover3
10-11-2011, 16:57
Аз през въглехидратния ден мога да изпия и 5л, но през плодовия не мога и 1л да изпия-доста се насилвам да изпия поне 1л :( Но гледам около 1.5л да пия всеки ден
Отчет за 43 ден- варива
З банан
Извинявам се за въпроса, понеже тук за ядене се говори, но някой от вас (които сте на 90-дневната) получава ли запек? :( че на мен в последните 2 седмици взе много да ми се случва и го свързвам с диетата :oops:
Аз като бях преди на диетата имах ужасен запек един път в седмицата с триста зора ходех по голяма нужда. Единственото решение е или да започнеш да ядеш по-мазни храни (споко няма да надебелееш) или да слагаш повече олио на салатите и другите неща които ядеш. Трябва също повечко супи, движение и вода. Ако не се оправи спри диетата за малко започни да се храниш нормално и след това пак я започни. :) А и може да ядеш повече кивита.
brutaLxxbunny
10-11-2011, 17:08
Утре-пълнолуниее,пожелайте ми късмет :smt033
Отчет за 43 ден- варива
З банан
Аз като бях преди на диетата имах ужасен запек един път в седмицата с триста зора ходех по голяма нужда. Единственото решение е или да започнеш да ядеш по-мазни храни (споко няма да надебелееш) или да слагаш повече олио на салатите и другите неща които ядеш. Трябва също повечко супи, движение и вода. Ако не се оправи спри диетата за малко започни да се храниш нормално и след това пак я започни. :) А и може да ядеш повече кивита.
Мерси много! :-) аз гледам като съм на варива само супички, а през протеиновия таратор... и повечко вода.. а и кивитата ще пробвам
VampireLover3
10-11-2011, 17:35
Моля, дано и при теб действа кивито. :-)
От събота или понеделник мисля да почвам 90-дневната .Има ли някой с мееен :grin: :grin: ??
Днес ми е 5 ден от 90 дневната диета - белтъчен
закуска - банан, кафе
обяд - активия с ягоди
VampireLover3
10-12-2011, 10:48
Не можеш да ядеш активия .. в нея има нишесте и подсладители, а и до колкото помня тази с ягодите беше и с мюсли които са въглехидрати. :)
Ден 2 :Варива
Закуска 1 : праскова
Закуска 2 : Праскова
Обяд: варени картофи
Вечеря: варени картофи
justasmile
10-12-2011, 17:20
Утре почвам 90-дневната :D Някой утре на белтъчини?
ПС: По време на диетата може ли да се пие кафе (в белтъчния с мляко, а през др дни - чисто)?
Само чисто кафе може да се пие по време на 90-дневната.
Ден 3: Въглехидрати
Обяд: Макарони с босилек
Вечеря: Спагети с босилек и гъби и едно редче черен шоколад. :grin:
justasmile
10-12-2011, 17:56
^ Дори и на белтъчния за обяд??? ;(
Ами според мен всяко приемане ма кафе/прясно мляко/сок/каквато и да е напитка различна от вода се приема за едно хранене. Аз затова избягвам ://
VampireLover3
10-12-2011, 18:16
В белтъчния може. :)
Ох аз направо умирам за сладко едвам ще издържа до утре. Мисля да направя една четворка тоест белтъчен, варива,въглехидрати и плодов и да я спра. Не мога така имам чувството, че всеки момент ще припадна. След това ще започна нещо като система минус 60, само дето няма да се храня разделно. :)
justasmile
10-12-2011, 19:34
Aбе да ви питам от 90-дневната при точно спазваме за 2 седмици да кажем колко може да се отслабне? Да кажем поне 5 кг?
VampireLover3
10-13-2011, 03:32
Напълно възможно е, но зависи и колко имаш да сваляш. И въпреки това 5 кг за две седмици не е здравословно!
MissChocolate
10-13-2011, 04:01
justasmile - Ако комбинираш с някакъв вид спорт или група упражнения - може и повече.
Здравейте, диетуващи!
Аз днес - на плодчета само. И съм се заредила едно хубаво с грозде и ябълки.
Проблемът е обаче, че съм неразположена и точно по това време кръвното ми има навика рязко да спада. :( Много не искам да си развалям режима, но имам една диетична кола в чантата за всеки случай, няма да е такова голямо прегрешение. :D
Здравейте, диетуващи!
Аз днес - на плодчета само. И съм се заредила едно хубаво с грозде и ябълки.
Проблемът е обаче, че съм неразположена и точно по това време кръвното ми има навика рязко да спада. :( Много не искам да си развалям режима, но имам една диетична кола в чантата за всеки случай, няма да е такова голямо прегрешение. :D
О, напълно те разбирам. На мен днес ми е първи ден и съм като освирепяла. Кръст ме боли, корем ме боли .. Мисля си единствено за храна. Ядох един сандвич и сладки без да се чувствам много виновна. :D От утре си продължавам диетата, но днес ми е почивен ден.
И аз ще започна 90 дневната от утре, но кажете има ли резултати при вас ??
не е толкова страшно Zorin, и малко шоколад да хапнеш няма проблем. На мен като ми идва, какъвто и ден да ми е хапвам малко шоколад, че иначе ще умра :-D
Да, aleks07, има резултати- така като чета всички са доволни, не само аз. Успех :-)
Ден 45 плодов
З 2 банана
О салата от домати, краставици и зелени чушки
СЗ малко грозде
В грозде и малко ядки
Вчера се освиних с 4 понички за обяд- те не са големи ама трябваше само 2 да изям.. мислех, че ще съм + днес, но съм си същите кг :grin:
VampireLover3
10-13-2011, 15:20
Закуска 1 : 3 сини сливи
Закуска 2 : сусамен геврек + някакво 25 гр. шоколадово десертче
Обяд: една синя слива
Следобед: 2 кивита
Вечер: таратор
Горе долу по система минус 60 :)
Моят плодов неразположен ден мина без инциденти. :grin:
Обяд: Грозде
В училище: 2 ябълки за около 5-6 часа.
Вечеря: Салата от зеле.
Държах се мъжки и не посегнах към нищо сладко нито веднъж и съм горда от себе си. :D
VampireLover3
10-14-2011, 12:03
Здравейте.. :) Как върви с диетите? Имате ли минусчета?
Закуска1: 1 филия пълнозърнест хляб, пуешко филе, малко домати и краставичка
Закуска2: 3 сини сливи
Обяд: таратор и топено сирене и 1/2
Следобед: 2 сини сливи
Вечеря: ориз със зеленчуци
fakesmiles
10-15-2011, 09:43
Здравейте!Присъединявам се и аз към вас! 8-)
Засега не съм на определена диета,по-скоро гледам да ям определени неща и да изключа сладко,тестено и прекалено мазно/пържено от менюто си.Преди ходех на тае-бо,но май няма да почвам пак.Ще пробвам вкъщи Insanity и тае-бо на Били Бланкс(ако така се казваше ;д)
Понякога ще правя и упражненията на Синди или някакви рандом упражненийца,които са ми се набили в главата откъде ли не 8-)
успех на всички в свалянето :)
MyPleasureMyPain
10-15-2011, 14:16
^ Според мен не трябва да изключваш тестеното и сладкото напълно от менюто си. Организма ти е създаден така че се нуждае от всичко и не трябва да го лишаваш. Може да хапваш по по малко, но недей напълно да се лишаваш. Най-малкото, ако не ядеш изобщо сладко е възможно кръвното ти да започне да пада и да ти прилошава. Поне 1 път седмично си хапвай по мъничко :) Не съм компетентна в тия неща и ако бъркам нека някой ме поправи.
Ох, аз скоро не съм писала тук, но все още си спазвам 90 дневната :)
Лошото само е, че последната седмица се отпуснах и почнах да хапвам повече от позволените храни. В смисъл такъв, че преди ядях по по-малки порции, а сега нещо взех по повечко да ям иии не е добре така, защото усещам, че задържам сегашните кг, които никак не ме устройват. Трябва да сваля поне още 6-7 кг и тогава да ги запазвам :(
Днес ми е белтъчен ден:
З: Грозде
О: Кренвирши с кашкавал и един домат
В: Печено пилешко бутче без кожа ще хапна
VampireLover3
10-15-2011, 16:19
Аз вече трети ден се придържам към система минус 60 и се чувствам повече от перфектно!
Закуска1: варен геврек, twix
закуска2:3 малки парчета руло 7days и вафла троя (попрекалих)
Обяд: 1 кюфте и краставичка
Вечеря: таратор
Обожавам я тая система! :grin:
Здравейте!
Днес варива:
З банан
О пържени картофки (трябваше да са печени )
СЗ задушени зеленчуци
В печени картофи и салата от зеле
Аз скоро не съм смъквала кг, задържам си 2-та свалени. Сега ще почвам упражнения вкъщи, че усещам, че без упражнения няма да мога да сваля още 3 кг.
Да ми препоръчате някакви ефикасни упражнения в домашни условия, които не отнемат много време?
justasmile
10-15-2011, 18:51
Какво мислите, че е по-добре? Система минус 60 или 90 дневната диета???
Какво мислите, че е по-добре? Система минус 60 или 90 дневната диета???
Не съм пробвала система минус 60, но мисля, че поне в едно отношение е по-добре от 90-дневната- това че на закуска ти е позволено да хапваш много. А 90-дневната ядеш някоя ябълка и цял ден ти стърже корема. Но пък според система -60 след 18:00 не можеш да ядеш, а много хора нямат възможност да вечерят преди 18:00.
Иначе аз в момента съм на 90-дневната и съм доволна, въпреки закуската :D
А да попитам и аз тая система -60 колко време се спазва?
CupcakeMonster
10-16-2011, 11:16
Хора кажете някоя ефикасна диетаа..със режим не свалям,със японската не свалям,със оризовата не свалям, не могаа :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
Кажете преди да съм се САМОУБИЛА ! 2 седмици диета не съъм мръдналааа.. :cry: :cry: :cry:
MyPleasureMyPain
10-16-2011, 13:25
^ 2 седмици е малко време. По принцип свалянето на кг си зависи от конкретния организъм и най-вече от метаболизма. Някои хора могат да свалят и 5 кг. за 2 седмици, други ще ги свалят за 1 месец примерно... С 90 дневната като цяло няма начин да не свалиш или поне аз до сега не съм чула някой да я спазва и да не е мръднал 3 месеца. Просто изисква повечко време, воля и най-вече търпение. Така че не се отчайвай и не бързай - бързото сваляне на кг не е хубаво, защото после ги връщаш двойно. За другите диети нищо не мога да кажа, но за 90 дневната специално съм много доволна - сваля се, но се иска време и постоянство. Аз първият месец не бях мръднала въпреки че спазвах стриктно абсолютно всичко и после за 1 седмица смъкнах 5 кг. Просто може би самият режим е на периоди - има такъв, в който не сваляш нищо и после изведнъж смъкваш няколко кг. Вече близо 2 месеца съм на тая диета и за момента още не намирам кой знае колко видими резултати, но по дрехите си усещам, че свалям - ето днес например бях с едни дънки, които са ми стари и преди режима не можех дори да си помисля да се намърдам в тях. След това започнаха да ми стават, но пак ми бяха леко теснички - днес като ги обух и ми стояха супер свободно и широко, което ще потвърди за пореден път теорията ми, че кантара е развален и няма как да си стоя на едни и същи кг след като дрехите ми стават широки :D
Бобови храни и варива днес:
З: Три печени ябълки
О: Пълнени чушки с ориз
В: Най-вероятно пак пълнени чушки с ориз
CupcakeMonster
10-16-2011, 13:42
Нали със японската всички сваляли,аз и там не мръднах,имам чувството,че ще си остана така завинаги. :smt089 Бавен ми е метаболизма,юли месец бях 60 кила,септември вече бях 70 и сега още съм си толко..Как ги качих нямам идеяяя...170 съм висока,искам да съм ПОНЕ 55 кила..като бях 60 не се харесвах...
divacheee
10-16-2011, 13:46
CupcakeMonster спортуваш ли ?
CupcakeMonster
10-16-2011, 14:21
Преди 2 седм бях започнала Insanity но през ден,попринцип все си намирам какво да правя,защото имам велоергометър.Но от няколко дена нищо,все се прибирам от училище скапана лягам и заспивам.На ден ходя около 3,4 км пешаа..
justasmile
10-16-2011, 15:19
^CupcakeMonster разбирам те :( аз сега ще спазвам 90 дневната и като смъкна 5 кг ще започна минус 60, защото по принцип много бързо ми омръзват всякакви диети ;Д
да попитам за 90-дневната такова меню става ли или е твърде малко:
З: 1 или 2 портокала
О: 2 парчета кашкашал + домат
В: домат
?????
Моляяя кажете .. : |
divacheee
10-16-2011, 16:03
CupcakeMonster, прочети това ... http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744 .. Направи си едни прости сметки и се води по тях. За един месец аз свалих 6 кг. като ядах по 5-6 пъти на ден! (вярно, че аз имам много да свалям .. но и при теб ще има резултат ) ..
justasmile, прекалено малко е .. а и повече от 3 дена на това(или подобно) меню няма да издържиш !
Аз вече трети ден се придържам към система минус 60 и се чувствам повече от перфектно!
Закуска1: варен геврек, twix
закуска2:3 малки парчета руло 7days и вафла троя (попрекалих)
Обяд: 1 кюфте и краставичка
Вечеря: таратор
Обожавам я тая система! :grin:
Какво точно представлява тази диета?
^ http://razdelnohranene.com/index.php?option=com_content&task=view&id=69&Itemid=49
justasmile
10-16-2011, 16:18
Ми всъщност съм издържала седмица и повече, ама после ми омръзна... ;д иначе трябва да е 90-дневната. пак да питам, ще има ли някакъв проблем ако ям в 19:30, защото съм на даскало... И така ефектът на диетата няма ли да е по-малък. Защото аз принципно мога да си взема ябълка/айран (зависи от деня) и да не вечерям..
divacheee
10-16-2011, 16:31
wow .. аз не мога да издържа на такова меню :D
VampireLover3
10-16-2011, 18:02
Аз мога да кажа и за двете диети, защото и двете съм ги пробвала. Значи първо за 90 дневната, много е ефикасна дори и да не спазваш плодовия и водния ден пак сваляш! Но след това трябва ааааааадски много да внимаваш за да не си върнеш кг и дори за предпочитане е да се продължи разделното хранене.
За система минус 60 .. сутрин ядеш каквото си пожелаеш, без да броиш калориите без никакво значение торта ли ще ядеш или вратна пържола. Всичко което си пожелаеш. Малко е гадно, че последното ти ядене трябва да свърши точно в 17:45 .. Ако е след това може да се яде само кашкавал или сирене. За вечерята попринцип си е написано подробно. На обяд може да смесваш храните. А има и друго за вечеря например не можеш да ядеш месо + салата или едното или другото, и от плодовете може да ядеш определени. Например не може кайсии, пъпеш, банани, грозде и т.н.т тоест може, но само сутринта! :) Аз днес няма да казвам какво съм яла, че въобще не бях системна, вечерта се наплюсках едно хубаво .. :?
justasmile за да сваляш трябва да ядеш повече и по често, направи си и една следобедна закуска също така на вечеря трябва да има нещо от определения ден не може само домат.
justasmile
10-16-2011, 18:18
^ Meрси.. но аз искам и да попитам за система -60... ако да кежем 1 седмица се спазва ще се свали ли същото като за 90-дневната, или повече/по-малко?
VampireLover3
10-16-2011, 18:40
Ами не, защото система минус 60 предлага НАПЪЛНО здравословно и бавно сваляне на килограми все пак позволява да ядеш това коте искаш. Зависи колко имаш да свалиш и какво ще ядеш до обяд. Но попринцип не се свалят бързо кг с тази диета.
Също системата няма определен срок за спазване.. продължаваш колкото си искаш или когато си свалиш желаните кг. хубаво е да стане като начин на живот, но в днешно време е трудно да се въздържаме на тези изкушения които се предлагат на всяка втора крачка. :D
yana0404
10-16-2011, 18:48
Някой да ми пише ако иска да сваляме килограми заедно!! :)