View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
ForzaFelipe
11-12-2011, 13:51
катооо смазан съм нещо...иска ми се да пропусна днешния "купон" ама ще ми се обидят...ако вообще отида на дискотеката то ще е за 1-2 часа...
DragonLady
11-12-2011, 13:56
Скукаааа! Как може любимият ми сървър на minecraft да е оффлайн бре мамка му .... ще се карам с тоя администратор чесно ... Поне утре ме чака един доста вълнуващ ден :)
kuklichka_bg
11-12-2011, 14:15
След цял ден учене по история,най-сетне е време за почивка.Едно кафе и една дсикотека добре ще дойдат. 8-)
Страхотно, снощи цяла вечер се гушкахме, изчистих си кочината остава ми утре само да почивам :grin:
kalpazanka
11-12-2011, 14:45
Подсмърчаща. Иде ми да извия врата на кокошките около мен, които се лекуват само с чайове и парацетамол и кашлят с отворена уста.
Щастлив! :smt007
ПП. пак замръзнах май трябва да си взимам вече дебелото яке.
Толкова малък жест, но толкова мил.
Стопли ми сърчицето.
Сега ако не ме мързи, ще си пусна парното, за да си стопля и останалата част от мен.
SisiStrange
11-12-2011, 15:41
Прекрасно. :) И задоволена откъм шопинг. 8-)
Ще изживея един уникален четвъртък. :oops:
И утре се очертава много хубав ден. :) :smt007
Чувствам се страхотно.Най-накрая се боядисах в цвета който исках,и съм доволна от резултата. :grin:
IseeDEADbodies
11-12-2011, 16:44
wahaha-wahaha-wahaha.
Смях ли бе да го опишеш ! :lol: :lol:
Anichkaxxwee
11-12-2011, 17:10
Въобще не ми хареса този филм.. 1 час и половина от живота ми, които няма да мога да си върна.. Ужасс :?
LeprikonA
11-12-2011, 17:15
дообрем, поизлязохме, видяхме, посмяхме се че чак стомахът ме болеше :lol: да живее оная по философия, че да и гледам конския фейс и да се смея :lol: :lol:
IseeDEADbodies
11-12-2011, 17:17
Въобще не ми хареса този филм.. 1 час и половина от живота ми, които няма да мога да си върна.. Ужасс :?
Кой е той, да знам да не го гледам :lol:
Аз от 2 дни се опитвам да изгледам The Roommate, но нещо и 2та пъти заспах... :D
Мисля сега да му дам трети и последен шанс че нямам к'во да правя
=> по темата - ще гледам филм ! :D Too boring !
Anichkaxxwee
11-12-2011, 17:33
Кой е той, да знам да не го гледам :lol:
Момиче за милиони - поне на мен не ми хареса.. :?
sapphire5
11-12-2011, 17:33
аз гледах някъв филм- анимация, ама забравих как се казваше :lol:
IseeDEADbodies
11-12-2011, 17:35
Жени боксьори... само идеята не ми харесва, к'во остава за филма :lol:
On topic - Srsly.. отивам си гледам филма xD
Sisito941
11-12-2011, 17:44
Добре съм засега..само се притеснявам за нея-да се надяваме,че ще прескочи трапа и ще оживее.. :( :(
Той.. :oops: :-)
Колко са зле,по-скоро тая..казах й че ако изляза утре брат ми ще остане сам,пък тя..той да не е в детската градина бе..не е,ама е студено вече времето,пали се печкаа,той тая печка как ще я наглежда..на нея като не й пука какво става със сестра й,на мен ми пука за брат ми..бахти смотаната.. :booooomb: :-x :-x
IseeDEADbodies
11-12-2011, 19:18
Бахти тъпия филм, брат. Било е знак, че два пъти съм заспивал. Нещо ми е казвало "НЕ ГО ГЛЕДАЙ !" :lol:
NambyPamby
11-12-2011, 21:06
"Момиче за милиони" е ебати якият филм, ама малко хора могат да го оценят, просто не е за масата, дето обича типичните посредствени холивудски продукции за неволите на мажоретка-булимичка, която се занася с капитана на футболния отбор. :-o
он: След тоя разговор ми олекна на душицата, най-сетне си излях, трупаното от месеци. Не съм очаквала да получа такава подкрепа, наистина.
DragonLady
11-12-2011, 21:41
Готино ми е :)
След малко ми се свалят следващите 2 сериики на анимето :) Правя си нещо за ядене, мляко с какао Нескуик и съм аз :)
Нямам търпение утре да посрещна на гарата един приятел :)
А как ми се иска бившият ми да беше в нас или аз у тях ох леле ... Така бързо щях да го вкарам в леглото, че нямаше да се усети :D Учудващо много съм му навита и просто не е истина как ми се прави секс :D
"Момиче за милиони" е ебати якият филм, ама малко хора могат да го оценят, просто не е за масата, дето обича типичните посредствени холивудски продукции за неволите на мажоретка-булимичка, която се занася с капитана на футболния отбор. :-o
Мм, препоръчван ми е, трябва да седна да го изгледам.
А що се отнася до подчертаното, направо ги презирам.
Иначе как да се чувствам. След час и нещо съм на урок и трябва да седна да порешавам малко задачки. Отделно имам чувството, че животът ми нещо .. е супер безсмислен.
SisiStrange
11-13-2011, 06:07
Малко ме цепи главата. Дано формулата аналгин+кафе да пооправи нещата. Иначе ми е супер. :) След 2 часа някъде потеглям и ще сме у тях за втори път. :):)
XTREMEFREERIDE
11-13-2011, 06:09
Не трябваше да става така.
Малко ме цепи главата. Дано формулата аналгин+кафе да пооправи нещата. Иначе ми е супер. :) След 2 часа някъде потеглям и ще сме у тях за втори път. :):)
Главата минава от кафето, ама понякога положението се усложнява още повече от него. Ако имаш апарат си премери кръвното.
Малко скандинавска митология за рано сабайлем. Вчера имаше малко снежинки, но твърде малко... дано днес има повечко.
Schtefito
11-13-2011, 06:18
Облекчена и обнадеждена :)
SisiStrange
11-13-2011, 06:25
Главата минава от кафето, ама понякога положението се усложнява още повече от него. Ако имаш апарат си премери кръвното.
Не е от налягането. :) При мен си има леки мигрени от време на време.
LeprikonA
11-13-2011, 08:13
най-накраая си поспах - 11 часа сън, мечта просто.
иначе дано всичко се развие както искам, че иначе толкова жестоко ще го закъсам...
Страхотно :)
След около 40 мин, отивам да я взема от спираката в нас. Ще бъде one wild movie&love day :grin:
Ashenvale
11-13-2011, 08:15
its ok
В очакване съм на дооста неща .. :twisted:
awesomesheepy
11-13-2011, 09:36
Имам доста да пиша..не се наспах добре..и той ми се прави на интересен..= не много добре.
Оф трябва да сядам да уча, че колко съм зле.. :x
А ме мързи не ми се учи,не ме интересува нищо свързано с ученето
Не ми се ходи утре на училище,без това ще съм сама :?
Не,не не не НЕееееее не искам ...УФффффф
Абе не знам .. неделя .. Много бързо мина времето .. Щеше да бъде хубаво ако не учехме понеделник,но не. :(
Слушам си музиката, след малко ще уча, времето е облачно, а искам СЛЪНЦЕ! :|
IseeDEADbodies
11-13-2011, 10:24
Хохо, наще заминават другата седмица. Оставам сам :booooomb:
Всичко се развива просто чудесно ! ^^
iwannowaa
11-13-2011, 10:26
Чувствам сее объркана.. Имам купища работа, а нямам идея откъде да започна. Искам просто е така да си стоя в слънчевата стая, да слушам музика и да чета книга и да си приготвя нещо топло за пиене. Поне за малко да забравя колко объркана съм всъщност и каква бъркотия е живота ми...
lunichkataaa
11-13-2011, 10:28
Имам тооолко много за учене... :booooomb: А единственото нещо, което искам в момента е той да е при мен, да си лежим и да го гушкааам
DragonLady
11-13-2011, 11:57
Адски изнервена :-x
Как може шибаният влак от Пловдив да закъснее с цели 2 часа ...
Накрая и моите планове се объркаха от това, а сега трябва да ходя да си го прибирам от гарата ... и ако пак ми се е облякъл с тениска под якето ще го тупам :D
ivcheto0o
11-13-2011, 12:19
Зле...големи "приятели" имам,писна ми от драми и глупости.После се чудят защо напоследък съм била дръпната,ами може би не ми се занимава с излишни драми които сами си създават и имам нужда от спокойствие и разбиране...Охх имам нужда от някой в когото просто да се гушна...
Ся ще си пусна до дупка музиката и почвам да уча :grin: :grin: :grin:
Anichkaxxwee
11-13-2011, 14:56
Аз пък вече си научих, обаче имам да преписвам за Иван Вазов няк'ви работи .. А пък как ме мързии :D
SisiStrange
11-13-2011, 15:01
Влюбена. :)
pnevmoniq
11-13-2011, 15:20
Празно ми е някак. И се самозалъгвам.
На моменти всичко ме дразни, искам да се телепортирам някъде, където я няма цялата тая простотия. 8-)
Утехата ми ( 8-) ) е книгата, супер интересна е, направо ме тегли като магнит. Усещам, че пак ше вися до късно над учебниците после.
Майка им шейба на тия от БДЖ-то..
sapphire5
11-13-2011, 16:36
Тъпо ми е и ме боли корема :(
Аз противно на всичко -не съм учила,щото дееба , нямам по какво :О Шанс! Добре ми е ,днес е нагушкахме и нацелувахме,сега стоя на топло и си почивам :)
Anichkaxxwee
11-13-2011, 16:43
http://i1035.photobucket.com/albums/a434/howimetyourmothergifs2/aww.gif 8-)
LeprikonA
11-13-2011, 16:50
тъпо. много тъпо.
IseeDEADbodies
11-13-2011, 19:56
Ей майка му да е-ба !!!
bebzgirl
11-13-2011, 19:58
Един ден се държи по един начин,друг по друг.Прост не знам вече какво да мисля :(
как може да се занимава с таз грозотия бе.. О.О малее нямам думи.Не стига, че малка, че грозна, че дебела, че с ужасни зъби, че и глупава на всичкото от горе.. Леле какво става? нали беше тузар,гъзар и къв ли не..
А аз все едно не съществувам или поне във виртуалното пространство Ме няма за него..Браво,много хубаво.
има ли смисъл да казвам,колко не ми се ходи на уч-ще ? :lol:
:booooomb:
shmatarok
11-13-2011, 20:31
Охх, искам да ми свършат уроците, да мине тъпата първа смяна и да мога да се наспивам като хората. :/ Да си върна отново позагубения социален живот, щото ролята на ученолюбиво момиченце нещо взе да ми писва.
IseeDEADbodies
11-13-2011, 20:58
Аз ше й кажа на нея... *поклаща заканващо глава* ! Лягам си, скуката надделява.
едит - а може би не... ако до 5 мин няма промяна, наистина лягам ! :lol: :lol:
ForzaFelipe
11-13-2011, 23:23
Малко се чувствам като в клипа на Massari - Real love 8-) разминавам се тука с едно момиче все,трябва да разбера коя е значи :razz:
Looking good, feeling nice 8)
anonymous708973
11-14-2011, 05:57
Адски изнервена :-x
Как може шибаният влак от Пловдив да закъснее с цели 2 часа ...
Накрая и моите планове се объркаха от това, а сега трябва да ходя да си го прибирам от гарата ... и ако пак ми се е облякъл с тениска под якето ще го тупам :D
Ако е бил международен влак, си е напълно нормално.
Чувствам се.. мързелива. Искам да го замъкна в леглото и да не излезем от него цяла сутрин вместо да излизам на студа и да разхождам куче.
Ама... back to the reality..
LeprikonA
11-14-2011, 06:02
зарязвам тъпото си настроение и изчезвам, ще си го видя :smt007
Вънка е стуууууууууууууууууд.. :-# Искам днес да се случи нещо интересно .. :D Искам малко да се постопли, а като си представя какво би било зимата направо .. :? Също и зачетох разни неща в cosmopolitan за обвързванията и сега ... :shock: :lol:
Какво кутре имаш, PinkPan7her ?
Добре. Ще бъде още по-добре, ако застудее още.
anonymous708973
11-14-2011, 07:34
Йоркширски териер.
А да бе! Ся бях добре облечена и не ми беше студено на торса, ама ушите, носа и ръцете ми замръзнаха.
Искам да съм по пижама, гушната в одеало и пиейки горещ шоколад с него. Грррр!
IseeDEADbodies
11-14-2011, 07:59
Ядосан на и аз не знам какво. И тия шитни дето ме карат да ги правя в момента. Писнало ми е от тях, чак се изнервям още повече. А по принцип, това не е нещо за което би трябвало да се изнервя... Заключение - супер нервно и криво ми е :-x
gabsit000
11-14-2011, 08:35
ами добре... никакво време нямам да пиша в форума..за това единствено ме е яд ...иначе е много забавно,първият изпит е взет успешно...сега ще видим останалите как ще са :grin: :D :D :D :P :P
LittleRebelRidingHood
11-14-2011, 08:37
понеделник е, а искам вече да е събота, или поне петък... или направо Коледа; :D мандарините и момчето с ушанка :oops: са единственото яко нещо, което съм виждала напоследък; днес имаме испанска история с Къдравелко, единствения даскал, който прилича на сладко кученце :D и все пак ми се пие горещ шоколад и искам да е петък.
IseeDEADbodies
11-14-2011, 08:59
Ти му подадеш пръст, то ще ти отхапе ръката. нЕма се разберем така...
kuklichka_bg
11-14-2011, 09:00
Зле 8-)
Искам днес да минава по-бързо,че се очертава ужасен ден на даскалоо... :o
Офф... много ми е веселО особено с този Counter-Strike 8-) :D :razz:
От една страна disappointed .. нормално.
Знам си, че с очакванията идват само разочарования .. ;]
От друга .. хмм ще видим до края на деня .. 8-)
shmatarok
11-14-2011, 10:18
Ой, много съм доволна от днес, изпълнявам си задачките една по една и засега всичко върви перфектно. :grin: Прибрах се за малко да взема някои работи и сега пак изхвърчам навън, че като си помисля колко неща още имам да свърша и... :? Много ми се спи, ама какво да се прави - дългът ме зове. 8-)
И да, определено щеше да ми е по-забавно, ако имаше някой, който да търчи заедно с мен, ама бахти лекия шанс. И не, не съм виновна аз. 8-)
Суперско ми е , у-ще мина супер бързо,всичко беше перфектно! Моето момче днес има рожден дден и след малко тичам да се видим поне замъничко да си го нагушкам :smt007 :smt007 :smt007
Днес ми върви!
LadyDaisy
11-14-2011, 10:49
Днес.... Зле.... Много ми се спи, на работа е скука - нетипично за понеделник, а до 17.00 часа има още толкова много време....
IseeDEADbodies
11-14-2011, 11:18
Какво болно, шибано, сбъркано копеле трябва да си, че да ти доставя удоволствие да убиваш котки, да осакатяваш кучета и прочие... Ей майка му да е-ба, само да го разбера кой е тоя болен психопат... човек няма да остане от него, ей Бого :-x !!! Да е-ба и сбърканите им нещастници
Баси майката, честно.
;@@@@@@
Толкова съм бясна... че чак е неконтролируемо...
И отново съм предадена.
От любим човек.
А може би вече не чак толкова любим.......... :? ........ :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb:
shmatarok
11-14-2011, 13:31
8) 8) Oxx, как ми върви днееес ^^ Много съм доволна, приключих със задълженията, тъкмо се прибрах ии просто отдавна не ми е минавал деня толкова бързо и без проблеми. Сега малко ме боли главата и ще дремна за час-два, после ще съм като краставичка. 8-) 8-) Их, много ми е готино. :oops:
iiordanova
11-14-2011, 13:59
Не е истина колко ме мързи.
Да живее горещия шоколад Lafesta! 8-)
ivcheto0o
11-14-2011, 14:38
Добре съм :) Беше сравнително спокоен ден,естествено винаги има някой който да ме изнерви,ама поне вече и това не ме впечатлява :D
Супер олекотено, сега когато се сетих, че не всичко се върти около него.
Живота е прекрасен, i can moove on.
Риана + Шоколадово мусче + Monster Energy = Идилия.
SisiStrange
11-14-2011, 16:58
Щастлива. :)
Anichkaxxwee
11-14-2011, 17:25
АА ужасс .. Какъв е тоя студ .
Не знам как се чувствам - объркано..
anonymous708973
11-14-2011, 17:41
Усещам го, бе.
Надушвам го.
Мирише ми на него.
Все едно е зад мен. Съзнанието ми се ебава с мен.
IseeDEADbodies
11-14-2011, 18:19
R.I.P. ... ;/
kukli4kata001
11-14-2011, 18:55
Раздразнена...в момента трябва да пиша ПОВЕСТВОВАНИЕ НА ДУМАТА ЛЮБОВ. :x Нищо не ми идва на акъла,ако беше описание по-добре щях да се справя,еххххх гадни домашнииии. :booooomb:
XTREMEFREERIDE
11-14-2011, 19:06
A-la-la-la-la-long...
kuklichka_bg
11-14-2011, 20:11
Повече от доволнаа. :-D :smt003
Малко по - добре от вчера, но си остава гадното чувство. грр .. :x
Уморена съм... много.
И някак... недоизяснено ми е.
Прилив на енергия...трябва да я изразходя :o
anonymous708973
11-15-2011, 05:48
Добро начало на деня.
Закусвам и пия вкусен ментов чай пред компа. Само той ми липсва.
И едно Nestea. 8-)
Хаха егати якия старт на деня :grin:
SisiStrange
11-15-2011, 06:31
Успах се грандиозно. 8-)
Но поне се наспах за пръв път от МНОГО време. :)
Ще ходя все пак за ботаниката де. :P
Снощи ядох от най-вкусният десерт, който човечеството може да си представи. По-уникално нещо не бях вкусвала, нито виждала. Устата ми се пълни със слюнка само при спомена... :smt118
Мисля, че няма нужда да се споменава, че преядох.
Проявих силна воля, оставяйки си едно парче за закуска. Сега остава само да назубря урока и отивам да се отдам на блаженството отново.
"Малко" взе да ми писва .. :o
Добро начало на деня.
Закусвам и пия вкусен ментов чай пред компа. Само той ми липсва.
И едно Nestea. 8-)
Пробвай чай от червен кантарион.. ще ти отрови живото от горчивина. 8-)
Добре е. Малко работа, малко нерви, малко усмивки. Наляхме едно кафе в резервоара.
martin98
11-15-2011, 10:22
сКуКъЪъ :( :o :?
gabsit000
11-15-2011, 11:02
не много добре :(
"Малко" взе да ми писва .. :o
БЕЗ кавички и не е НИКАК малко.
:o :o :o :o :o :-x :-x :-x :-x :-x
IseeDEADbodies
11-15-2011, 12:34
Тия в г*л.бг ще ме уморят :lol: :lol: Ебати неандерталците братче.
Ами какво да кажа - студено е :( Имаше малко слънце, но не ми стигна ..
искам да се случват още по интересни неща, освен тези днес .. тогава почти всичко ще е на max. 8-)
Голяма излагация днес, простооо :D и хЕм знаех,че така ще стане и пак .. вечно ще се пъхам в устата на вълка.. :-D
leadyflame
11-15-2011, 14:49
Празно и тъжно
Уморено ми е , пълноценен ден :) Похабих доста енергия,но не напразно!Сега съм си се отпуснала до камината и ми е перфе!
SisiStrange
11-15-2011, 15:20
Чудесно. :) Свърших доста работа днес. Омацах си пръстите с едно синьо багрило и май е останало още мъничко въпреки ацетона. 8-) Нищо де. Ще съм синя тая седмица. :D Сега съм си направила кафе и сядам да уча след малко. Този четвъртък ще му се случат мноооого неща. :oops: Направо няма да ми смогне. 8) :oops:
Anichkaxxwee
11-15-2011, 16:03
Скучно ми е .. :(
sladkalady
11-15-2011, 16:50
Уморена ,но не ми се спи ..
LeprikonA
11-15-2011, 17:36
най-накрая - край с тая история. тъй де, почти, но скоро ще довърша останалата част и най-накрая ще си отдъхна. колко добре се чувствам, направо не е истина. :)
SummerWave
11-15-2011, 17:40
влюбено,
angelskodqvol4e
11-15-2011, 18:02
отново с моя данчо-калпазанчо :grin: :grin:
bloodfrozen
11-15-2011, 18:06
Имам нужда от допълнително отопление. 8-)
DragonLady
11-15-2011, 18:24
:-o Никога не бях предполагала, че сеска с бившият може да е толкова сладък :D Трябва да се повтори :D
Иначе в момента ми е едно такова лениво и скучно и ми се ще утре да беше четвъртък, да знам, че имам само едно семинарно упр. и никакви други занятия, а не като срядата 2 лекции и 1 упражнение ...
хехе колко на брой могат да стигнат мъжките п*тки около мен? :-o
.. и колко ли лъжи още ще се кажат, докато разберат, че знам? :lol:
Жалкииии .. ! е*ете се .. 8)
anonymous708973
11-15-2011, 19:21
Вторник. ВТОРНИК! До петък има три пълни дни!
Ш' съ гръмна, честно.
IseeDEADbodies
11-15-2011, 19:27
Айдеее честито ми първо П.Т.П. :lol:
Ей еби му майката на жените със закон трябва да им се забрани шофирането ! xD xD xD Колко трябва си бавен, да има 3 коли пред теб и да тръгваш, щото видиш ли светнало зеленото :lol: :lol: Ей малоумна работа. И утре една с една камара глупости и глупаци ще трябва се занимавам, само щото нек'ва си там е сляпа и ми се нахака. Еби му майката :-x
shmatarok
11-15-2011, 19:31
Ох, убита съм. :? Поне свърших всичко, което си бях наумила, остава ми само още две неща - едното ще е готово до четвъртък, за другото ще трябва да се подготвя по-добре, че тоя изпит едва ли ще се вземе с писане по форумите. 8-)
Лягам си, утре как ще стана за даскало не знам. :?
xBadxApple
11-15-2011, 21:09
Баси клинча, 50 минути пеша. Глупави улици в ремонт, кучета и какво ли не..
Направо бях забравила какво е някой да ме гледа срамежливо.
Много приятно усещане. А и момчето е сладко, обаче наистина много го е срам. Днес му се усмихнах, той отвърна и веднага си погледна обувките и се обърна. Сладкоо. 8-)
Защо и моя не ме гледа така?! Дори в началото не ме гледаше по този начин. Беше напълно сигурен в успеха си. Ех, самочувствие...
Добре съм иначе.
Спи ми се.
LittleRebelRidingHood
11-15-2011, 21:43
искааам да е събота вече, едва вторник е, а вече не издържам! времето е отвратително, сиво и тъпо... и точно тая седмица ли трябваше да ни нахакат 6 контролни, ега ти. пак искат кинти за някакъв сборник, ай стига де, от началото на годината имам чувството, че давам пари само за учебници и тетрадки... #-o намерих си скъсаните дънки, поне нещо добро, бях се уплашила, че съм ги забравила в някой хотел лятото :D дано следващите 3 дена са по-интересни, иначе тва може да остане в историята като "най-безличната седмица"... :roll:
тъпо и скапано, но това е живота понякога за някого http://vbox7.com/play:b3431f4c
Искам да свършва тая седмица вечее....... :booooomb:
IseeDEADbodies
11-16-2011, 05:22
Офффф не мога да се събудя, а трябва ! Пия си кафето и заминавам към застрахователната агенция. Господи с колко глупости ще се занимавам днес, просто не е истина. Ама то пък и иначе не е работа. А дано поне да ми изпатят нова броня !
Време е за бачкане и грозновати началници. 8-)
LeprikonA
11-16-2011, 05:57
болна. и изнервена. търся си повод да се заяждам.
SisiStrange
11-16-2011, 06:12
Добре съм. След малко отивам на кола маска и после идва 6-часово упражнение, но е по Цитология, тъй че всичко е наред. :)
anonymous708973
11-16-2011, 06:45
Добре.
Ям си мъфини с кисело мляко и животът е хубав :д
После ще излизам да свърша една бойна задача и на даскало.
Събудиха ме за ебаааси простотията, а си сънувах толкова приятно .. :oops:
Неска ме чака якото обикаляне.
А в края мисля да се самозарадвам .. 8-)
shmatarok
11-16-2011, 08:29
Голем съм мързел, ама неска даскалото няма да умре без мен. 8-) Сега си направих мекици и тепърва ще закусвам. 8-)
LittleRebelRidingHood
11-16-2011, 08:32
гледам я тази, гледам я, и си мисля как щях да я мразя даже и без да имам повод! как може да има толкова тъпи хора, сириъсли? :?
dream1707
11-16-2011, 08:33
Болна :(
GossipGirl89
11-16-2011, 08:42
Много ми е студено и скучно, и някво тъжно още от снощи... и аз не знам защо. Принципно няма основателна причина... Има едно момче там дето... абе май заради него ми е тъжно :/ Просто искам нещата най-накрая да се наредят както трябва, както при нормалните хора, но май и този път няма да стане...
IseeDEADbodies
11-16-2011, 09:35
А в края мисля да се самозарадвам .. 8-)
Ще мастурбираш ли :lol: :lol:
По темата - Пфуу ебаси занимавките, дано поне платят стойностно. След малко залягам над лекциите, че в Петък ми е изпита, god damn it !
Много гадно..
От 1-2 години претърсвам къщата да си намеря скъпа за мен верижка и не мога. Писна миии :booooomb:
Скоро не се бях сещала за нея, а сега като прочетох една тема и here we go again.
xxxbrokenhearthxxx
11-16-2011, 10:26
преял.. :D
sаmе bro :D :D
студено ми е :o искам вкъщи, писна ми от даскало 8-)
anonymous708973
11-16-2011, 11:16
Казва същите неща, които аз бих казала, но по различен начин. Ако не го познавах, бих казала, че е ебаси циникът. Хъм. Ще си ги мерим явно. Интересно ще е.
anonymous708973
11-16-2011, 11:20
Казва същите неща, които аз бих казала, но по различен начин. Ако не го познавах, бих казала, че е ебаси циникът. Хъм. Ще си ги мерим явно. Интересно ще е.
DragonLady
11-16-2011, 11:23
Добре съм :) Днес реших да пропусна две лекции, че до неделята ( то и тогава не се знае ) ми се очертава все рано да ставам ... Е трябваше да си открадна един ден със сън до 1 :D След 30 минутки излизат от нас за едно семинарно упражнение и пак си се прибирам в къщи :)
Утре обаче ще е интересно :) Най-вероятно пак ще се видя с бившият ми и сигурно накрая пак ще свършим ( и в преносен смисъл и буквално ) в леглото ми :D Ама ги върша и аз едни простотии ... Е нищо сега ми се е паднало :D
strawberry88
11-16-2011, 11:25
Болна :( И аз. :(
awesomesheepy
11-16-2011, 11:35
изморена и обнадеждена,че тоя път ако си го поставя за цел ще се наложи да успея.
а това даскало ме изтощава допълнително.пх :-o
LeprikonA
11-16-2011, 11:55
а това даскало ме изтощава допълнително.пх :-o
точно и при мен е същото. толкова е скучно, че и безсмислено. липсват правилни часове и се занимаваме да си губим времето с глупости.
IseeDEADbodies
11-16-2011, 12:05
Ела да видиш с Университетите к'во става... Много си е хубаво на даскало, ама ще го разберете като завършите :lol:
С всеки изминал ден започвам да съжалявам, че започнах работата си. Вярно - имам нужда от пари, а и не му е моментът точно сега да се местя и да търся друга работа.
Но се оказа пълен ташак.
:? ..........
ivcheto0o
11-16-2011, 12:39
Офф писна ми от мен самата :-x Не знам нито какво искам,нито какво чувствам :booooomb:
В няк'ъв кофти период съм и ми е 'баси сдуханото.
И нямам представа какво да правя с него. Не че това незнание е нещо ново, ама... оф, шит отвсякъде.
Неутрално :) Щях да остана в една приятелка, ама има урок :D
gabsit000
11-16-2011, 13:50
ами нормално... подготвям се за утрешния изпит... да стискате палци да е лесно :D :D :D
Щастливо задоволила капризите си .. :grin:
Пак ли? Идиот, няма да те погледна повече. .
студено ми е, а печката духа от 2 часа ;о май се разболявам ;\
гладна съм, цел ден съм на спагети и кафета .
No special mood .Просто ми е добре.
IseeDEADbodies
11-16-2011, 15:46
Защо винаги като седна да играя карти в тоя малоумен сайт се изнервям до безкрайност ? О да. щото там играят ШИБАНИ МАЛОУМНИЦИ :-x :-x :-x
SisiStrange
11-16-2011, 16:03
Уникално щастлива! :)
Аз :smt007 Цитология!
А утре... леле какво ще става!! :grin:
ForzaFelipe
11-16-2011, 17:15
Бягах на стадиона и сега...кашлям като луд,излязоха ми и цигари и всичко :lol:
LeprikonA
11-16-2011, 17:37
вкъщи е топлооооооооо! добре ми е, да ми е топличко, да имам чай, само сняг ми липсва и ще се чувствам изключително добре. :)
NambyPamby
11-16-2011, 18:38
Стажантът почна да ме налазва все по-настоятелно, сиктир. :-o
Иначе нещата се нареждат добре, много по-добре, отколкото очаквах, има някакви временни моменти на обърканост и апатия, ама не е нещо фрапантно. Получих си нужната доза усамотение и най-сетне имам време да си подредя мислите, и да си подредя приоритетите.
от кога не съм писала тукаааа :D
охохохо утре пак ще четем в сподели.инфо ... :-D
kukli4kata001
11-16-2011, 19:05
Болят ме очите и главата..сигурно е от безсъние.Сигурно ще си легна и ще си пусна Последният ергенски запой 2 :-o
FlippanT
11-16-2011, 19:36
Не ми се спи, не ми се яде, не ми се пие... Излиза ми се, ама нямаааааааа 8-)
Скука + Апатия = :grin:
Иначе съм добре :?
shmatarok
11-16-2011, 20:36
Много интересна вечер излезе. Много, ама много съм горда от себе си, обичам ги тези периоди, в които всичко се нарежда точка по точка, точно така, както съм искала. И ако си взема и изпита по същия начин,.. оо, да, да, сериозно се надявам да стане точно така. 8-)
Изморих се днес, малко емоции, ама все пак изтощаващи. И утре вече трябва да се появя за някои часове, тая история взе да ми липсва нещо. 8-)
DragonLady
11-16-2011, 20:40
Готино ми е :) Утре имам само едно семинарно упражнение по основи на управлението и издимявам :D А след това деня ми се очертава още по хубав и горещ :oops: Ммм нямам търпение да стане 17.11.2011 към 15.00 :)
ForzaFelipe
11-16-2011, 21:15
Ще трябва днес да си легна по рано от обикновено,утре ще ставам рано за урока си по графично чертане,после даскало...поне ще имаме 4 часа заради някакви изпити,после пак на стадиона да си изкашлям и останалата част от белия дроб :lol:
IseeDEADbodies
11-16-2011, 21:21
Да спя или да не спя, е т'ва е въпроса ! :lol:
FlippanT
11-16-2011, 21:33
Да спя или да не спя, е т'ва е въпроса ! :lol:
Не?! :shock: От сън спомен няма 8-)
П.П. Започвам да огладнявам... :?
anonymous708973
11-17-2011, 05:51
Разнежена...
^ Същото, само че в мъжки род 8-)
След 10 минути ще излизам. Ще прекараме целия ден заедно и ще си я нагушкам... много имам нужда.
LeprikonA
11-17-2011, 09:24
дообрем, въпреки че станах късно имах време за (почти)всичко, което исках.
FlippanT
11-17-2011, 10:54
Станах рано, лекциите бяха гадни, а сега трябва да простирам... :o
sapphire5
11-17-2011, 10:57
Горе долу добре, освен, че утре съм на зъболекар 8-)
FlippanT
11-17-2011, 11:03
Горе долу добре, освен, че утре съм на зъболекар 8-)
Много хубаво мирише в зъболекарските кабинети 8-)
...прострях пранЙето 8)
SisiStrange
11-17-2011, 11:08
^И аз мразя да простирам. Студено ми е!
По темата: Великолепно! :) :smt007
DragonLady
11-17-2011, 11:10
Изнервена ... тоя за 2ри път ми казва, че ми се обади накрая пак аз ще трябва да звъня, а той да ми каже айде после да говорим, че сега съм зает .... И естествено като го познавам няма да се сети да купи презервативи, тоест айде пак тръшкай 3 лева за кондоми ...
-----
Идиот!!! Пълен кретен!!! В последният момент ми пише смс " няма да мога да дойда " ... и аз за къв к*р си играх да оправям къщата и да купувам презервативи ... Защо ли ми трябваше да се занимавам с бивши изобщо ... дори и само заради единият секс ...
С изключение ,че съм леко хремавка, ми е добре!Обаче имам тоооолкова много неща още да свърша ,че имам чувството,че нямам време за нищо!
MihaelaMM
11-17-2011, 11:37
Пакккккккккккк проспах у-щето ама комп-чето, снакса и кафето дигат настроението :grin:
LadyDaisy
11-17-2011, 11:44
Идиот!!! Пълен кретен!!! В последният момент ми пише смс " няма да мога да дойда " ... и аз за къв к*р си играх да оправям къщата и да купувам презервативи ... Защо ли ми трябваше да се занимавам с бивши изобщо ... дори и само заради единият секс ...
Mила, сори ако прозвучи зле, но никога няма да си приоритет за някой бивш с който сте останали само фак френдчета. Винаги ще си - ако имам време ще ходя да я бодна пак тая...
Или свиквай или си опичай акъла и си намери някой, за който ще си заслужава ти да купиш презервативите!
Оф не знам,едно никакво ми е .. :( Нервя се естествено, причините - доста :o
:grin: Готино ми еееееееееееееееееееееееее . :-P :grin:
DisappointedDreamer
11-17-2011, 13:54
Влюбена. Щастлива, че го имам. :)
IseeDEADbodies
11-17-2011, 14:05
и аз за къв к*р си играх да оправям къщата и да купувам презервативи ...
:lol: :lol: :lol: :lol: *смеене с глас*
По темата - Епа добре съм, още не съм учил, Ама то не, че и да науча двете лекции, които успях да запиша ще се пръсна от знания... Господ да ми е на помощ утре, че ако ме скъсат на тоя много грозно ще стане !
Гадно, как може по друг начин да се чувствам.. Все пак съм Аз и това вече е напълно нормално всеки ден да ми е така, СКАПАН !
IseeDEADbodies
11-17-2011, 14:35
Chill out man (or girl :D).. why so serious oO
Изнервен и ядосан!!! Тя продължава да ме дразни с шибания си приятел, а полудявам от т'ва! Време е да се отбия до фитнеса да разпусна малко..... :x
ivcheto0o
11-17-2011, 14:39
Ужасно разнежена,искам да си гушкам и целувам някого 8-) ама няма кой :lol: 8-)
shmatarok
11-17-2011, 15:51
Днес пак ползотворен ден. :grin:
Мързи ме да си готвя, поръчах си готова храна, ауу. 8-) Чакам да ми донесат доставката, междувременно се чудя дали има смисъл да започвам с упражненията, докато яденето дойде, или пък да почакам малко и после да се заема. ;д Ех, дилеми. 8-) Най-вероятно ще си проуча университетите. 8-)
BeHappYs
11-17-2011, 16:10
Ужасно разнежена,искам да си гушкам и целувам някого 8-) ама няма кой :lol: 8-)
и аз малко тъи :oops:
СТРА-ХОТ-НОООО :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
СТРА-ХОТ-НОООО :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Exactly my mood! :grin:
И влюбено мноооого :smt007
krasiveli
11-17-2011, 17:01
Леко изморена. Егати началото на деня дето имах :?, ама поне нататък нещата тръгнаха към по-добре.
За утре не искам и да знам какво ме чака :lol:
anonymous708973
11-17-2011, 17:42
Важен житейски урок:
Когато момчетата горят от желание да си ги мерят на волейбол, не се бъркай.
Иначе добре, чакам съботата :)
LeprikonA
11-17-2011, 17:48
влюбено ми е! много,много, много, много, много, много, много! :smt007
leadyflame
11-17-2011, 17:50
Сякаш добре :-o
IseeDEADbodies
11-17-2011, 18:07
То бива деградирала работа, ама то се осра тоя път момчето бе :lol: :lol: :lol:
Иначе.. не се оплаквам. Мислех да не уча темата и половина, която имах по УЗХР, ама преди малко един колега ми ги прати и сега дори нямам оправдание за пред себе си даже... няма начин ще се учи :lol:
И темата за курсовата по Управление гледам, че е пратил, пфффф. И по Бизнес Етика изпита наближава.. Въобще "приятна" седмица се заформя.
Покъртена! По - спокоен човек от мен няма, а тая малка кифличка за малко да ме изкара извън релси. Голям късмет извади, че момчето до нея го хвана срам и я накара да си ходят. :roll:
Доста тъпо. Яко кинтонемия... Ама ще ги спирам аз най - накрая тея тъпи лайнарски цигари, 'дето само ми вървят парите по тях.... Иначе съм малко объркана, т.е. доста. Едно малко селянче, което никога не е имало отношения с нищо от противоположния пол, си въобразява, че може да ме прави няк'ва резерва или утешителна награда, или... не знам и аз какво. Учтива съм, колеги сме, искала съм да сме близки.... Имах желание да му дам шанс - осра се, исках да му позволя да се праснем - осра се МОЩНО! Много скоро ще раздавам правосъдие. От друга страна пак ме налягат носталгични няк'ви мисли, което е супер тъпо от моя страна. 'Щото де факто няма за какво да ми е мъчно, освен за т'ва да ме правят на някакъв боклук и мастия... няма какво друго. Очудващо, но от време на време ми липсва малката му пишка. 8-) И за капак на любовните ми мелодрами - човекът, в който не мога да си позволя да съм влюбена. Исках да се поотпусна малко, да разпусна, ама не... всичко пак ми се събира, събира, събира... И в реда на мисли, че нямам пари и няма да излизам особено много... Може утре през деня да си направя депресарско разтоварване и да гледам малко драмички а у.
супер...много пауър има :o :D
Изпълнена с надежда .. :D
anonymous708973
11-17-2011, 18:55
Красива.
И палава.
IseeDEADbodies
11-17-2011, 19:03
Много обичам да правя сечено на хората. И не за друго, а просто за да видят, че винаги има начин.
DragonLady
11-17-2011, 20:40
Готино ми е :)
Утре и събота по цял ден ще съм в компанията на един много приятен човек :) А сега мисля да си пусна сериалчето и да му се насладя с много кола и сладко ( жалко само, че пуканките свършиха, ама нищо next time ).
SisiStrange
11-17-2011, 20:52
Много обичам да правя сечено на хората. И не за друго, а просто за да видят, че винаги има начин.
Мда, ще знаеш, че на него ти си му първа мисъл всеки ден и адски много му дреме дали си злобееш из темите. :?
По темата: Чакам кафето за утре да стане готово и си лягам. Утре ме чака дълъг ден. Упражнение по математика, после на работа, а след това ще ме изпитват по зоология. :P Дано се справим бързо с това и да ни остане време и за друго. :P
IseeDEADbodies1
11-17-2011, 20:55
То си пролича, няма к'во друго да се каже. Да дерзае там с бана :)
Гледам Lord of the rings :smt002 :smt002 :smt002
SisiStrange
11-17-2011, 21:06
То си пролича, няма к'во друго да се каже. Да дерзае там с бана :)
Той, в случай, че не си забелязал, трие коментарите на всички, които не пишат в темите по темите. Не само твоите. Ти си този, който по неизвестни причини го възприема лично и започва да спами 50 пъти повече. Както и да е, мен този спор (или каквото е там) въобще не ме засяга, пък доколкото видях и на Радослав не му е най-важна мисъл в живота. Лека нощ.
IseeDEADbodies1
11-17-2011, 21:15
Ама ти к'во ми се обясняваш в момента ? Да съм искал мнение? Адвокат ли си му, к'во ? Не ме занимавай. (Без лоши чувства, просто няма к'во да се говори). От цялата работа го изкарвате, че мен много ме засяга щото. Опасни сте. Все едно спирам да се занимавам с глупости (демек с него). К'вото имах и на когото (мисля че) трябваше казах.
По темата - Лягам. То се е видяло, че утре ще стана рано да ги допрегледам останалите теми.
anonymous708973
11-18-2011, 05:53
Добре, след един от онези блажени моменти сутринта, когато песчо лежи по гръб, а аз му галя коремчето, докато той се опитва (и успява) да ме ближе. Сладурчо.
Мисля си за него... Вече е пеееееетъъък, а утре е събота <33
Добре. Почивен ден и в едната работа и в другата. Началниците да го.. 8-) Да пуснат някакъв аванс да не им.. :-D Може да има разходка по планината барабар с ядене, пиене, мраз и красота. За душичката трябва да има нещо, ей!
LeprikonA
11-18-2011, 06:33
заспало. трудно заспах нещо и много пъти се събуждах ей така от нищото. иначе е петък! петък! най-накрая ^^
angelskodqvol4e
11-18-2011, 07:02
Оф заблудих се,че ме обича..Да си върви на Банско и да си е спокоен...човек,който ми казва -че до като бяхме разделени бил по спокоен..няма място в сърцето ми..
ВЕЧЕ ДАЖЕ И НЕ МЕ БОЛИ 8)
нунанка ми се .. а не мога да си обясня защо .. :(
Надявам се да се разсея малко ..
Днес ми е много весело.
Вчера имаше малко скандали etc, но днес настроението се върна.
Някакво ми е изпълнено с положителни емоции, много енергия.. Не мога да стоя на едно място от кеф.
В училище единствено първият час може да ми скапе кефа, НО се надявам днес госпожата да е човек. Останалите часове са ми песен.
:grin:
anonymous708973
11-18-2011, 09:40
Грр, имам да пиша една щуротия по немски и ся се сетих.
LadyDaisy
11-18-2011, 10:45
Боли ме стомах, обаче стане ли 5 аса ще ми видят прекрасния гръб на работа и два дни ще се отдам на размазвация, филмчета, много мляко с какао и ако съдбата е благосклонна, може и секс да има :-P
А днес ми е последен ден с една много близка приятелка, която утре рано сутринта лети за Англия - ще трябва да се отбележи подобаващо!
амиии объркана и лееко несигурна :-o :-o :-o :( :( :(
Damn...а ме боли и коремът, и кръстът...Дано вечерта да е хубава,ще се празнува рожден ден :smt007
anonymous708973
11-18-2011, 10:57
Грр, имам да пиша една щуротия по немски и ся се сетих.
Тамън я написах и компютърът трябваше да се рестартира, нали?!? Ебаси...
^ Пантерке клик с десен бутон на “My Computer” отиди “Properties”. След това отиди на “Advanced” tab-а, след това “Startup and Recovery”, натисни бутона “Settings”. Махни отметката на “Automatically Restart” после ок и си готова. Не съвсем де, сигурно има някакъв хардуерен проблем (предполагам със захранването на компютъра ти), но...
И трябва да си изградиш навик да сейфаш нещата по - често ;p
По темата: В добро настроение, след малко излизам да я взема от работа и после ще... "преговаряме" :D
http://www.youtube.com/watch?v=2YJU3Uzir5U&feature=share :rofl: Свободни, ангажирани, дрогирани, безмоторни, братчета, сестричета, раз'ираш ли... Родният секс е в опасност, намаляамИ.. :lol: Зат'ва, ние, сексолюбивите идиоти, сексуалните дупермени... :lol: се обединихме в съюз на сексуалните сили... Нашият знак е.. ВИСОКО ВДИГНАТ ... СРЕДЕН ПРЪСТ! :D :grin:
Нернормалната песен. :D
Ох, как ми е ... разновидно сега. :D
Предадена и силно разочарована,Не знам кой път да поема...
FlippanT
11-18-2011, 12:51
Най-накрая се прибрах! 8-) Време е за биррраааааа :smt006
Време е за следобeдна чаша топло кафе! :-P
Прекрасно! едва изтраях последния учебен ден за седмицата.
ivcheto0o
11-18-2011, 14:04
Охх вече и аз не мога да се позная :? Какво става с мен :-o
Despicable95
11-18-2011, 14:05
пия кафе и ми е много самотно :o
shmatarok
11-18-2011, 15:11
Лазят ми по нервите. 8-) И ми е самотно. :/
IseeDEADbodies1
11-18-2011, 15:30
Най-накрая спокойствие.. от 7 сутринта съм излязъл, сега си влизам в стаята !!! Ужс !
kukli4kata001
11-18-2011, 15:40
Чувствам се сууууупер. Сега ще хапна,после още една вечеря :D Направих си тае бо-то и се чувствам много доволна,изкъпах се и дори ядосаното ми мина :---)
Амм,какво да ми е? Петък,супер,а утре е събота....още по-яко! 8-)
VaMpiRKaTaaa
11-18-2011, 17:15
Изморена...След поредният работен ден...
IseeDEADbodies1
11-18-2011, 18:45
Ей хорската наглост край няма ! :lol: :lol: Чак е жалко...
LeprikonA
11-18-2011, 18:46
супер много мега влюбено ми е :smt007 утре сутрин ще наваксаме изгубеното време ^^
DragonLady
11-18-2011, 19:47
Кого ли заблуждавам ... Не съм способна да обичам отново не и след онзи мъж ...
Колкото и да е добро новото ми гадже с мен, колкото и голям жест да направи местейки се в нов град само заради мен, колкото и да ми е приятно в компанията му, едва ли бих могла да се влюбя в него. А той е влюбен до уши в мене ...
Никой няма да замести онзи мъж ...
NambyPamby
11-18-2011, 20:26
Да живееш сама е най-прекрасното нещо на света. :smt003
Иначе се чувствам... красива, желана и щастлива. Нещата се нареждат идеално, пък отначало колко спичах и как се притеснявах... бели кахъри общо-взето.
Ми добре съм, ама 2 афти в устата ми не ми дават мира, и нямам идея от какво са причинени :? Дразнят ме, боли ме.. Утре ме чака пране, чистене на къщата, цял куп чинии, после и да се изкъпя и т.н. "Забавно".
И т'ва, здравословното ми състояние... на какво ли се дължи? Храня се редовно с плодове, не е нормално т'ва с афтите.
Поне косопадът ми спря 8-)
Човек като/ако ме чете, ще ме вземе за някоя бабичка с тия проблеми!
shmatarok
11-18-2011, 21:14
Бляяя, пак се забих в мощните филми, ама поне знам много добре какво ще ми донесат, ля ляляля 8-) Експериментът ми беше положителен, което не ми дава никакъв повод да се радвам, тъй като това означава още повече усложнения.
Баси, бях решила, че ми върви. Тая малка спънка обаче ще ме забави. Аххххх, защо някои хора не разбират от думи, намеци и трябва да се прибягва до крути мерки, само и само да се окажат накрая още по-наранени и депресирани и все такива ... :?
Какво ме интересува и мен.. Аз опитах, сега ще си живея живота, амаха. 8-)
LittleRebelRidingHood
11-18-2011, 22:58
утрепаха се да ме прецакват, еййй :( такива ученолюбиви приятели имам, че никой не може да вдигне глава от учебниците за един час в събота заради мен...
два е, не мога да спя и всичко ми се струва по-ярко и мърдащо, направо се побърквам... :?
на сега дават нещо по едната телевизия и има някакъв нацист, ама с униформата и всичко, и си мисля как техните униформи са супер стилни, а може би е защото обичам черно и червено... глупости... ето, казах ли че се побърквам... :-o расизма е лошо нещо... но пък униформите не са лоши... май най-добре ще е да си легна...
kthxbye
ForzaFelipe
11-18-2011, 23:42
Суша си косата и си лягам.То голямо сушене има на моята коса де ама 8-) Днес ми се върна надеждата,че момичето което търся съществува...а може би дори и това момиче е това което търся :-D ще видим,има време.
Утре ще е готино купонче надявам се,дано да няма само изцепки,а само як купон 8-) Да видим дали ще си спазя обещанието че следващото момиче с което ще спя ще е момиче към който имам силни чувства,а не е нещо за една нощ де се вика,стига вече с чук-чук където ми падне(е не че ми пада често ама :lol: ).
NambyPamby
11-19-2011, 08:43
Много добре мина, доволна съм. Сега остава само да се хакне най-минималната възможна цена, за да изпитам душевен оргазъм.
Ей с'А написвам набързо едни неща за вторник и отивам да се глася за излизане, че пак ще ми мрънкат каква съм шматка. 8-)
Разстроена и вече не толкова объркана,просто ако продължи така,знам какво ще се случи ... :-o
Има слънчииииииииицееее :grin:
дано времео да не е студено, че да изляза. Не знам, но дано днес денят да е хубав! 8-)
anonymous708973
11-19-2011, 09:46
Подскачам си. 8-)
Нямам търпение да го видя и да си наваксаме.
ivcheto0o
11-19-2011, 10:21
Защо парите трябва да са толкова важни :booooomb: и да съм толкова зависима от тях :-x
DragonLady
11-19-2011, 11:46
Малко по добре съм вече. Чух се за малко с бившият ми, обаче нашият се е хванал с някаква курсова работа и после ще можем да си поприказваме по обстойно.
А си мислех, че вече съм го преживяла и няма нищо повече от приятелство ( и още нещо ) помежду ни. Е да ама не. Шибана любов :? Като ще прави мръсно, да прави и на него, не само на мене ...
пс трябва да се кротна вече ама ... кога ли ще стане, не се знае ....
супер много мега влюбено ми е :smt007 утре сутрин ще наваксаме изгубеното време ^^ :-) Съвсем благородно ти завиждам, Рали. :-)
Аз утре имам изпит, а с ръка на сърцето мога да кажа, че не съм учила. Почти. :(
И днес се скапах на работа.
И... просто ми беше супер кофти деня. С разни отсъствия. ;( ...
kukli4kata001
11-19-2011, 12:11
Гладна и съненааа.
Поне днес се наспах хубаво и после ще си погледам филма,ама трябва и да чистяя :-o
Свърших си заплануваното за днес и сега съм в очакване на утрешния ден. Нямам търепение да си я видя.
Иначе ми се върти една идея в главата, хм трябва да я обмисля.
kuklichka_bg
11-19-2011, 12:22
Очарована от това което направи. :-D
Инъче супер,хубава разходка беше,а сега пия кафе и ще се глася за работа. :)
SisiStrange
11-19-2011, 12:47
Приключих с писането на таблицата за кръглите червеи, сега остава и да ги науча. Висшата математика sux. Не знам как ще се оправяме на контролното след 1-2 седмици. Имам чувството, че в целия поток няма кой знае колко хора, които да разбират нещо. Е, ще се оправим някак. :)
Утре се очертава хубав ден. :)
Много съм крива днеска. Настройвам се лека-полека на обичайно ноемрвийската хейтърска вълна. Абе... не знам вече к'во има и к'во няма смисъл, нещо тря'а да 'земе да се случи...
DragonLady
11-19-2011, 14:42
От депресия минах на лиготия :D
Ооо ей сега влизам в сървъра на Minecraft да поцъкам малко и да видя ако има изтекли банове да ги махам :D
SisiStrange
11-19-2011, 15:05
Преуморена и в не особено добро настроение.
Тъпо,тъпо,тъпо мноооого тъпо. :(