View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
:o :-x ВРЕМЕ Е ЗА ПИЯЧКА !
утрепаха се да ме прецакват, еййй :( такива ученолюбиви приятели имам, че никой не може да вдигне глава от учебниците за един час в събота заради мен...
два е, не мога да спя и всичко ми се струва по-ярко и мърдащо, направо се побърквам... :?
на сега дават нещо по едната телевизия и има някакъв нацист, ама с униформата и всичко, и си мисля как техните униформи са супер стилни, а може би е защото обичам черно и червено... глупости... ето, казах ли че се побърквам... :-o расизма е лошо нещо... но пък униформите не са лоши... май най-добре ще е да си легна...
kthxbye
Много малък шрифт...и третото ми око се напрегна, докато четях ;DDD
Моите приятели пък са силно неученолюбиви, но пък си намериха други причини да не излезнат в събота ;D
LeprikonA
11-19-2011, 17:31
мм, странно. малко притеснено.
Нежелана, незабелязана, несъществуваща.
JustMakeMeBelieveAgainN
11-19-2011, 17:57
преяла :-o иначе чувствам, че имам нужда от някаква промяна, бая скучен и застоял е животът ми в момента..също така ми липсва чувството да съм влюбена в някой..от толкова много скука чак се заблуждавам, че пак искам бившия .. а утре какво учене ме чака.. :?
XTREMEFREERIDE
11-19-2011, 18:01
Преуморена и в не особено добро настроение.
Същия шит.
DragonLady
11-19-2011, 18:19
Бахти откачените приятели дето имам :D Как може да ми се обади по телефона и да ми каже, "ами аз съм близо до вас, айде да се видим" Много бърза 10минутна команда ми тегли да се оправя и да излизат от нас :D Но е прекрасен човек :) И едва ли всеки мъж ще те изпрати до вас с думите " Благодаря ти за прекрасната вечер " а не е ставало кой знае какво.
Трудно ми е , но мисля,че си изясних какво смятам да направя и какво ще се случи ,ако още веднъж ме нарани!
Да кажеш, че денят ти ще е хубав, и накрая .. :-x Никакви очаквания!
shmatarok
11-19-2011, 21:58
Бляяяяяяяя, да идва другата събота, изобщо няма да се занимавам с уроци и глупости, отивам си на дискотеката и толкова. 8-) Писна ми вече от т'ва мое социално изоставане.
Неска много празен ден. Починах си общо взето, имах нужда наистина, ама утре пак трябва да ставам рано. :? Кога ще минем втора смяна :(
И си лягам. Саднах се нещо от последния епизод на spn ;х
LittleRebelRidingHood
11-19-2011, 22:41
леле, какъв съм трол :grin: днеска беше супер яко, сестра да имах нямаше да ми е толкова близка колкото ми е тя <33 да вървиш из центъра, с най-страхотнат приятелка на света, смеейки се на нещо, което само вие двете си разбирате, докато минувачите ви гледат все едно сте ненормални - безценно! :lol: освен това... "Джулий няма патка!" :razz:
хах в добра компания .. и докато се усетя пак стана никое време 8-)
хмм раздвоена, разтроена и не знам на още колко части разделена съм .. понякога е доста трудно .. :o
:( :( :( Отегчена съм. И разочарована. И ми е тъжно. :( ....
Не го видях... А съм на изпит след 3-4 часа... и това значи, че ще го видя чаааак утре. :(
mynichka
11-20-2011, 06:04
Ами доста добре.
ivcheto0o
11-20-2011, 06:32
Добре :) Станах рано,ама нормално като заспах рано,рано.Трябва да уча,а ме мързи 8-)
SisiStrange
11-20-2011, 06:45
След 5 минутки сядам да доучвам по зоология. Хора, това нещо е сууууупер дълго и, което е по-лошо - мега досадно. XD
Но остава съвсем малко и ще си го видя! :grin:
Не, сериозно, имам нужда.
LeprikonA
11-20-2011, 08:29
готова за творене, ще правя цветенца от хартия и всякакви подобни. 8-)
Изглеждам отвратотително, следователно се и чувствам така, отделно че все още съм разногледа и не както трябва събудена... Май вече окончателно се размекнах.
kalpazanka
11-20-2011, 09:09
Сънлива. :)
XTREMEFREERIDE
11-20-2011, 12:54
Супер напрежението ми е. След всичко, което се случи за последните 24 часа, просто не знам къде се намирам. Рова си из мислите постоянно, нещо се е забило в мозъка ми като нож и не иска да се махне, все мисля само за 1-2 неща и не мога да си ги изкарам от главата. Какво стана вчера? Какво стана последните седмици? Какво стана последния месец? Какво изобщо се случи? Какво се случва днес? Какво ще се случи утре?
Трябва ми план на действие, а в момента нямам такъв и това ме изкарва извън контрол. Имам нужда да се измъкна от вкъщи и смятам да го направя. Може би ще изляза да поснимам малко, или да се разходя.
Също така нямам търпение за концерта на Iced Earth утре!!! Трябва ми нещо разтоварващо, определено. Искам да не мисля за тези неща, искам един път да съм сама със себе си и да си обърна пълно внимание.
А Канона е толкова прекрасна машина!!! <3
Цял ден шматкане тук и там. Сега тъкмо си направих кафето и седнах и чувам от другата стая "След малко излизаме, искам да ми помогнеш да свърша една работа."
И то трябва да помагам за най-тъпото нещо.
Поне ако ще правя нещо, да има полза от него.
:x
IseeDEADbodies1
11-20-2011, 14:40
Да се връща от глупавата София тоя негодник и да се опиваме довечера :grin:, нищо че утре в 9 съм на изпит :lol:
Хванал ме е мързела,трябва да сядам да уча по математика, че утре ще имам контролно, но нямам никакъв стимул и нищо не ми се прави и хем знам,че ТРЯБВА, тези оценки ще ми трябват . :?
МЪРЗЕЛА Е ЛОШО НЕЩО !
8-) :booooomb:
споко бе и аз съм на вълна мързел днес, малко ми е тъпо излиза ми се и така... :D
Сигурна в чувствата си и Влюбена !
Щастлив и влюбен :)
Имах нужда от този ден. Неделята ще вземе да ми стане любимия ден от седмицата .
NambyPamby
11-20-2011, 16:46
Вчера си прекарах супер готино, наваксах доволно за последните няколко седмици. Сега обаче ме очаква нова вълна на асоциалност, 'щото съм принудена да чета едни глупости, да пиша по едни конспекти... е**ло си е макЯта, омръзнА ми вече. ;\
IseeDEADbodies1
11-20-2011, 16:54
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUU
БАХТИ НЕСЕРИОЗНАТА РАБОТА ! :-x :-x :-x :-x :-x
Мразя неделята!
Утре пак на уч-ще,
пак най-различни индивиди,
пак трябва да ги търпя,
да си хабя нервите и силите с тях ... простоооо не ми се мисли
и имаме ,Уникалните' часове утре..ммм Супер.. :booooomb:
:?
хмм ще правя каквото искам, пък да става каквото ще .. 8-)
студено, скучно и още куп глупости
искам промяна 8-)
kukli4kata001
11-20-2011, 18:23
Супер се чувствам като знам,че не съм прекалила със сладкото :D. Нямам търпение утре като стана да закуся и да се оправя за училище, макар че не ми се ходи. Ще е готин ден и такааам. Сега мисля да си легна по-рано.
LeprikonA
11-20-2011, 18:24
запознах се с майка му. беше.. лееко неловко и приятно някак си.
а утрешния ден ще е гаден сигурно, чака ме физика, която не съм докосвала от миналата година, а не ми мърда утре. отново.
anonymous708973
11-20-2011, 18:45
Мисълта е: "Прави каквото трябва, пък да става к'вото ще."
Доволна! Майка ми го е харесала *sun* Изпратих си го към софийско, ама ще си го видя съвсем скоро. :)))
XTREMEFREERIDE
11-20-2011, 18:51
http://rlv.zcache.com/fuck_yeah_bumper_sticker-p128521406548880148trl0_400.jpg
:(... Странно ми е.
И още и е тъжно. :(
Но си взех изпита. :grin: :grin: :grin: :grin:
Поне утре се очаква да ми се вдигне настроението. Ще почерпя колегите за изпита и... дано да ми се оправи настроението... Че нещо си загубих 'щастливите' следи през последните два дни...
SisiStrange
11-20-2011, 20:14
Добре съм, макар че преучих. 8-) Ще видим утре какво ще стане. XD Шубе ме е.
Искам ужасният утрешен ден да мине, да дойде вторник и да се сгуша на топличко с него. :smt007
Мразя понеделниците. :?
ForzaFelipe
11-20-2011, 20:37
Иска ми се да избягам...някъде където да забравя всичко,да не мисля за нищо...да ми почине главата...адски ми е объркано,адски ми е гадно...просто се разпадам...не знам кога ще се случи нещо което да ми върне надеждата и силата...чувствам се просто...слаб пред света...
DragonLady
11-20-2011, 20:46
Тъпо ми е ... Искам да видя един човек, но това ще стане чак във вторника, а дори и тогава не е 100% сигурно ... А исках още днес ... искам да го гушна ...
Искам да кажа на едно момче " Не ме обичай!!! " Но е твърде късно ... а аз нямам чувства към него, но искам и да го нараня ...
Единственото хубаво в целият шибан ден е, че си купих едно парфюмче да имам за чантата докато съм на университет, че моят е доста голям за дамска чанта и безумно скъп за да го слагам за единият университет, само за кафета, гаджета и тн си ми е :D бъзик :D
Чувстам се добре, необвързана и щастлива с нова любов на хоризонта :smt007
Искам да го прегърна! Ама няма.. защото не е тук.
Ще е тук чак в петък. А до тогава ще си прегръщам въздуха.
Как се чувствам иначе.. Не знам, влюбено ми е.
А в главата ми се въртят всякакви творчески идеи, които няма да мога да осъществя. Поне не всичките, а много искам.
Пък да не говорим, че започвам да се издигам така бааавно, бавно в облаците и съвсем скоро ще разбия носа в земята. Което няма да е приятно, разбира се. Може и да не стане така, ама за това се иска воля.. Пък тя в момента за друго ми трябва.
shadowcrew
11-20-2011, 20:54
Тормозя се за това,че се налага да крия от всичките ми приятели,познати,роднини,с мейство с изключение на двамата ми най - добри приятели с какво се занимавам.Положението е такова,че когато съм с най - добрите си приятели не се притеснявам да казвам каквото и да било,нямаме тайни един от друг,не се притеснявам да карам колата си,няма какво да крия.Когато трябва да се прибирам сменям колата и се връщам към "другият" живот. Нямам търпение когато един ден ще ми избие съвсем и ще мога да спра да крия цялата истина.
ScarletBite
11-20-2011, 21:07
просто заебах всички. :) толкова много хора са ме натоварвали и съм ги търпяла без да ги харесвам истински... край! оставям си само няколко близки приятели, а лепките малко по малко започват да виждат истинската ми страна и да се попарват без да знаят откъде им е дошло. и ми е леко на душата. :)
разочароват ме постоянно и ме вкарват в някакви глупави филми... но вече претръпнах и взе да ми става все едно, само им се смея.
искам да съм по-празна отвътре, да не ми пука, да не се надявам, да не очаквам, да не ми трепва сърчицето, когато видя възможност за някакво щастие. и не ми е трудно да изпадна в такова състояние, но тогава започвам да се чувствам суха и сякаш нищо няма смисъл.
в момента искам само да се наспя, но имам да уча, а и... чакам един човек да ми пише.
shmatarok
11-20-2011, 21:11
Оф, понеделник. х.х Трябва да спя, щото утре пак ще рева като звънне алармата, ама не ми се ляга, нищо, че ми се спи.
Днеска много добре, обичам я тая кола. 8-) Общо взето пак празния ден, доволна съм от предварителните си резултати, надявам се официалните да са още по-добри. ^^
И лягам, да.
SacredBoy
11-20-2011, 22:06
Какво ще бъде без теб, не зная..
Денна, нощна, денна, нощна... почивка и пак същото... не е особено приятно..
LeprikonA
11-21-2011, 06:43
понеделник. ЪХ. физика. ЪХ. мъгла. ЪХ. :(
отвратително .. :x Че и снощи ме ядосаха и сега ииии... тъпо,тъпо,тъпо :booooomb:
VaMpiRKaTaaa
11-21-2011, 07:07
Идеално.
anonymous708973
11-21-2011, 07:08
Точнооо!! :lol: Пък аз и контролно имам, ама нещо не съм се трогнала.
DragonLady
11-21-2011, 07:21
Хипер странно ... Снощи ме беше налегнала една депресия, а днес се успах и станах с едно такова много странно чувство дето и аз не знам какво точно е.
Трябваше да стана в 8 и 30 да си напиша есето по философия, но като гледам на къде отиват нещата и факта, че в 11 без нещо аз трябва да съм излязла от нас за да не закъснея за университета, май само ще си препиша темата на лист и ще го пиша в лекцията по ИСД и без това в нея си умирам от скука ...
Утре ще е доста странен ден. Петъка и той се очертава или мега странен или адската скука.
dream1707
11-21-2011, 07:25
Час по информатика... говорят бякакви глупости, които нещо не загрявам.... бе не се чувствам много добре :D
Болна :cry: :smt090 :smt022
Станах си сама, без никой да ме буди...
И се чувствам много добре. :)
ivcheto0o
11-21-2011, 12:02
Започвам да се разболявам и ми леко отпаднало :o
Само щом го видя и ми става едно весело и хубаво...охх ще се побъркам 8-)
LeprikonA
11-21-2011, 12:21
Точнооо!! :lol: Пък аз и контролно имам, ама нещо не съм се трогнала.
ами късмет тогава. 8-) аз съм устно >.<
аз не съм имала предвид мисълта! ;)
п.п. в очакване съм .. :twisted:
iiordanova
11-21-2011, 13:00
Навън е МЕГА студено! Бзззззззз...
Оф, май започвам и да се разболявам. Абе,просто ужасно ми е настроението.
А да и като за капак трябва да чета супер "интересната" - "Илиада"! О,да и по още колко неща имам да уча.
Ама пък си купих супер якия шал. :Д
Бахти напрегнато-ужасният ден!
pepelq6kaaa
11-21-2011, 14:31
стусено ми е ,скучая на компа у нассссссссссс и поглеждам към тела дали един хубаавец ми е звънкал ;sssssssss :( :D
IseeDEADbodies1
11-21-2011, 14:37
Бахти напрегнато-ужасният ден!
При мен е само бахти ужасния ден :-x
отвратителен понеделник
мразя понеделниците
искам коледа, мамка му :(
anonymous708973
11-21-2011, 16:05
аз не съм имала предвид мисълта! ;)
Знам, но за мен това е детинско мислене, затова и споменах как е истинската мисъл, която е аналогична на ситуацията в живота.
Ха, не само че нямах контролно, ама и физика нямах. 8-) Йес бе!
Поговорихме си по телефона, чух неща, които ми стоплиха душицата.
SisiStrange
11-21-2011, 16:14
В общи линии ми иде да убия някого. :x
DragonLady
11-21-2011, 16:16
Цепи ме глава като за световно ... Ама след 2 листа А4 писаници по право има си хас да не ме боли ...
И утре си оставам на сухо ... деба ... защо майка реши точно утре да си остане в нас ... неможеше ли в срядата ...
Footbalgirl
11-21-2011, 16:41
чувствам се добре... училището мина много бързо, провалих се на контролната по химия, но пък 2- то часа английски ми се отразиха доста добре, а и 6-ците, които госпожата ми написа ми стоплиха душичката. хммм, имам да пиша по география, но пък ми е хубаво да си говоря с него и да пия чай, очаквайки "Стъклен дом" и Асен Блатечки, и Калин Врачански... мда, определено не толкова скучен ден :grin: ох, нямам търпение да дойде събота и да ходя на маникюр :oops:
PinkPan7her кой клас си и какво учите по физика ?
Добре. По-късно ще се пиянства.
http://img3.eyebg.com/images/84198168363155813519.jpg
Боли ме корема, и не мисля, че съм в състояние да хода на училище 8-)
Въпреки,че утре имам работа .. и така дано да не ми даде контролното първия час, защото знам колко ще имам още от сега :?
хубаво си поспах за (30min.) , многоо сладичко (мм)
anonymous708973
11-21-2011, 17:00
11. Оптика, образи от лещи и огледала.
Материала от началото на годината го научих днес за 2 учебни часа.
Физиката ми беше доста интересна. Научавах я само като слушам даскала.. в нас не пипах грам. Правехме и някакви опити, някакви ел. вериги в девети или десети клас.. не помня вече. Имаше и доста гадни формули дето не ги разбирах.. ех даскало, даскало.. мина отдавна.. преподаващия пич или е поне или е някакъв цербер?
ПС: Носталгия... искам да съм ученик... 8-)
anonymous708973
11-21-2011, 17:59
Даскалка е, обожава си материята и ако я слушам, ще запомня, обаче самата наука грам не ме грабва. А пък електричеството ми е най-кошмарният дял...
Incineerate
11-21-2011, 18:01
Болен .... и на всичкото и отгоре трябва да ходя на даскало :(
Знам, но за мен това е детинско мислене, затова и споменах как е истинската мисъл, която е аналогична на ситуацията в живота.
Отстрани е лесно да се преценява ..
зззз .. аадския студ!! 8-)
Ама поне си опазих розичката ии разбира се шанса да го видя както беше 1 на милион така и се засякохме .. късмет!! :o
LeprikonA
11-21-2011, 19:05
Даскалка е, обожава си материята и ако я слушам, ще запомня, обаче самата наука грам не ме грабва. А пък електричеството ми е най-кошмарният дял...
моя даскал само той си я разбира. ама ми писа 6 неска, което май не ме трогна много :lol: отдавна го отписах тоя предмет. и аз съм 11 клас, ама сме по назад :D
shmatarok
11-21-2011, 19:15
Ох, нещо много ми е криво сякаш. :( Сънувах много як сън и не ми се щеше да свършва. 8-) Утре като изключим първите два часа, после става добре, трябва да си взема нещо странично за четене, че иначе ще издивея от тъпотия. 8-) Ходи ми се някъде - хижичка, диско, нещо друго с алкохол .. х.х :D
моя даскал само той си я разбира. ама ми писа 6 неска, което май не ме трогна много :lol: отдавна го отписах тоя предмет. и аз съм 11 клас, ама сме по назад :D
Таз физика е отврат, а ми е и профилен предмет имам 6 де , но все пак ,ако мога да забраня математиката и физиката със закон ще е най-добре! :D
SunsetGirl
11-21-2011, 20:00
Чувствам се безчувствено,нищо не чувствам,защото съм егоистка 8) 8-)
А,и освен това,без да искам да обиждам някого форумите са ми безинтересни,както и скайп само във фейсбук влизам да си тегля някое късметче,и да разгледам някоя новина,рядко влизам и във фейсбук.
Тук влизам за щуртия,защото няма какво да правя,губя си времето,и като гледам хората,които пишат тук са все гимназисти или прогимназисти. :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
Болен .... и на всичкото и отгоре трябва да ходя на даскало :(
1во - настроението ми се вдигна неимоверно като ти видях аватара! :-) :grin: :grin: :grin: :grin: ОБОЖАВАМ PAPA ROACH <333 ! :-) :grin: :grin: :grin:
2ро - обожавам и целувките му! :* :-) :-) :-)
Общо взето съм в добро настроение.
DragonLady
11-21-2011, 20:31
Пие ми сееееее Пиячкаааааа
Пак ме е пернало нещо в главата, но накрая всичките ядове и проблеми дето ми се насъбраха в последно време ще ги избия с едно хубаво запиване с приятели, отдавна не съм го правила и малко или много ми липсва.
NambyPamby
11-21-2011, 20:53
Оптика, образи от лещи и огледала.
Ауч. ;\ Това го мразех от все сърце. Особено чертаенето на гадните образи.
Войнствено настроена съм. В последните дни само вървя и оправям нечии каши и то не от благородство, ми просто 'щото съм зависима(за жалост) и всяка чужда грешка ми обърква плановете. Направо ми писна от тая масова хорска незаинтересованост, нежелание, мудност и разсеяност, време е да спрат с тва желеподобно състояние, да се вземат в ръце и да си вършат работата съвестно, ебати.
В последните седмици се е активизирала и моШна вълна от хора, които са се нагърбили с ролята на просветители и не минава ден, в който някой, някъде да не тръгне да ми чете лекция за вредата от цигарите. Гледайте си във вашата паничка, да му се невиди. Своя живот не оправили, тръгнали да се месят в моя. И това при все, че съм от пушачите, които се съобразяват - не кадя по спирки или в чуждите лица, в заведения си вися в отделената за мен част, предварително подпитвам дали на някого ще му пречи да запаля и съответно се съобразявам, и прочее. Направо е абсурдно. Сама съм си направила избора, знам, че се тровя и ми Е кеф да се тровя, не смятам да живея вечно. Днес ми се пуши, утре няма да ми се пуши. Аман от псевдоморал.
kuklichka_bg
11-21-2011, 21:18
Тъпо,имам да уча,а няма желание.Отделно се чудя дали утре вечерта да ходя,не ми се ходи,но ще я обидя.. :?
shmatarok
11-21-2011, 21:30
Филмът се забърка много мощно, ама така е - като не си знаеш мястото, стой и гледай.
8-) Чувствам се добре. Победителка и определено ще му натрия носа. 8-)
ForzaFelipe
11-21-2011, 21:36
Охх днес ако нямаше празник...добре че имаше хубава причина да изляза за малко да забравя проблемите.Иначе съм просто пречупен...аз съм си така от няколко дни,но новините за едни познати ме събориха тотално...дано се оправят!
Днес вообше не се мъчих да влизам в училище даже,утре обаче ще отида.Айде да се случва нещо хубаво трябва ми нещо позитивно да ме разведри отново...че просто искам да заблъскам нещо...
NambyPamby
11-21-2011, 23:04
Пак стана 2 часа, а аз чак сега приключих... с резюмирането. С'а тепърва трябва да ги чета тия глупостЕ, имам да мъча и математиката. :lol: Чудя се дали ще мога утре да си изкарам целия ден на крак с няколко кафета за подкрепа, 'щото така като гледам, преди 7-8 е абсурд просто да успея, пък ако легна, пиши го бЕгало, пак ще се успя моШно и после ще трябва за части от секундата да успявам да си използвам двете ръце, като с едната се гримирам, а с другата си обувам дънките. 8-)
Искам повече от 24 часа, искам и твойта положителна нагласа... :-({|=
секс ма женооооо на б=юрото веднагааааааааа
Спокоен, гледам изгрева, жалко, че нямам по-добра гледка...но какво пък ! :grin: 8)
anonymous708973
11-22-2011, 05:49
Сънена все още, но е вече вторник и има само два дни до четвъртък.
Нананананнанааа...
LeprikonA
11-22-2011, 06:16
мъглата спомага да допълва празнотата. до толкова да съм свиканала да е тук, че сега като го няма за повече дни и ми е толкова странно...
IseeDEADbodies1
11-22-2011, 06:25
Бахти тъпата работа... :-x
Пълна съм с енергия, не мога да стоя на едно място.
Нямам представа тази енергия на къде ще избие и дали ще е на хубаво или не, но се надявам скоро да разбера.
Едва вторник сме, а петък изглежда тооолкова далеч.
shmatarok
11-22-2011, 07:57
Мега тъпия ден на даскало, тръгнах си 8-) От час съм вкъщи и се чудя за какво да си губя времето, да взема да си направя нещо за ядене и навънка след това ми се вижда най-удачния вариант. 8-)
И днес ще си обикаляме в центъра по женски! 8-)
Дано мръзненето е последвано с добри резултати! 8-)
angelskodqvol4e
11-22-2011, 08:59
болна съм :( седя си у нас,гледам филми и най-важното спрях да пия хапчетата..тъпотия :D
Бях супер, страхотно, невероятно... 2 дена, но после тотален срив...
LittleRebelRidingHood
11-22-2011, 09:37
липсва ми лятото, хората, чувствата, всичко. нищо не е същото вече. :(
lunichkataaa
11-22-2011, 10:03
Кофти ми е... :cry:
Vilencety
11-22-2011, 11:06
долу горе :?
имам двойка по математика и то на логаритми, любимите ми логаритъмчета, на които зацепих тотално..
:(
ще сме максимум 2 часа у молО, което ме изнервя хипер много
дано поне Влади да играе в пиеската, че иначе ще се побъркам..
спи ми се, ама нямам време, че довечера има екс фактор, който не че планирам да гледам (особено след последния път) ама поне за Рафи и Ачо и Мо ще накарам да ме извикат 8-)
а и сме вторник...fuck..
до края на поредната шибана седмица има още 72 часа..дано събота да ходим в графити..
студено ми ееееее :( Имам нужда от едно голямо гуш :D
Иска ми се сняг да вали, но да е меко времето ,приятно да излизане и да седим пред едно заведение и да гледаме красотата и окичените лампички ^^ пф,мечти :booooomb: За сега поне да се стопли малко, чееееееее ... :?
студено ми ееееее :( Имам нужда от едно голямо гуш :D
Иска ми се сняг да вали, но да е меко времето ,приятно да излизане и да седим пред едно заведение и да гледаме красотата и окичените лампички ^^ пф,мечти :booooomb: За сега поне да се стопли малко, чееееееее ... :?
Брех, да завали сняг, че да се стопли :grin:
Ай ем окей, лукинг гууд, фиилинг найс ! :grin:
tanch3t093
11-22-2011, 14:18
Не знам дали някога ще бъда пак пълноценно щастлива, както бях преди ... Нищо никога няма да е като преди. изтрих го от живота си и от всякъде ... Но не мога да го изтрия от спомените си, а всеки ден това ме наранява. Не мога да го гледам с другата, колко са щастливи заедно! А аз не мога да се осъзная все още ... Уморих се от това положение искам нещо ново нещо различно .. Нещо истинско! За жалост истинските неща не съществуват.
SisiStrange
11-22-2011, 14:22
Уникално хубаво ми е! :grin:
awesomesheepy
11-22-2011, 15:43
оф,да си го наврът и тримата.
не е яка,хич. о:
иначе,прекрасен ден <333
anonymous708973
11-22-2011, 16:43
Бахти, колко имам да уча. И даже не да уча, ами да пиша... ГРР!
DragonLady
11-22-2011, 16:43
Не знам дали някога ще бъда пак пълноценно щастлива, както бях преди ... Нищо никога няма да е като преди. изтрих го от живота си и от всякъде ... Но не мога да го изтрия от спомените си, а всеки ден това ме наранява. Не мога да го гледам с другата, колко са щастливи заедно! А аз не мога да се осъзная все още ... Уморих се от това положение искам нещо ново нещо различно .. Нещо истинско! За жалост истинските неща не съществуват.
Така съм и аз вече 3 седмици .... само къде той не си е намерил друга и се виждаме от време на време
По темата: Бах му и лекцията 3 часа .... и стоях само за да ме запише накрая при проверката ... Аааа не 2ри път няма да се прецакам така брутално, или отивам само за последният час или хич няма да се вясна. Поне свършихме едно полезно нещо повреме на лекцията, решихме къде ще се събираме курса за 8ми декември, утре даваме и парите за заведението и работата е опечена. Междувремнно вече 2ри ден чакам едно момче от горните курсове да ми приеме приятелството във фейс бука, а същият го видях днес за малко, но той май хич не ме видя и докато го заприказвам нашият отпраши на някъде :o
Утре няма да е леко ... 1 лекция що горе интересна, 1 пъланата тъпня и леш по масите и накрая семинарно упражнение по исд, кето би трябвало да е интересно.
Четвъртъка и петъка ми се очертават добри дни :)
LeprikonA
11-22-2011, 16:59
все по-празно. уникално празно е като го няма. нищо не си е на мястото, спокойствието също го няма, сякаш нямам защита. което е странно. по принцип ми харесва да съм сама. мамка му...
След прекрасните петък и събота, тези дни са ми кошмарни... като някаква развалина съм, която всеки момент ще се разпадне, защото няма сила и желание да се събере, да се сглоби...
Носталгията по някого е мноооого тежко нещо...
Тъжно ми е пак. :( :( :(
Чувствам се някак.. празна. Не знам защо...
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :smt084 :smt084 :smt084 :smt084 :smt097 :smt097 :smt097 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt021 :smt021 :smt021 :smt021
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ!
Ще откача!
И като го прочетеш, КВО ?! .................
shmatarok
11-22-2011, 21:13
Още малко, още малко, още малко...............
Ще се гръмна вече, взе да ми писвА много сериозно, искам цялата тая работа да приключва, щото май почвам си тровя нервите, аз, дето никога не ми пука за нищо, тоя път се стреснах.
Шибаните университетски проблеми. :-x И ако накрая стане нещо, ще убия него, понеже ме занимава с допълнителните си глупости.. Ах, досадни бивши, колко пъти трябва да им разбиеш сърцето, за да си седнат на задницитие. :x
Да, явно никак не съм добре. Оф, и утре ще гледам да отложа оназ контролна, не ми се занимава. Кво ще правя с другите две в четвъртък обаче, умът ми не го побира. Бахти даскалите, ще кажеш, че 12 клас трябва да се мъча по всичко, само и само комплексираните им съзнания да се чувстват добре.
Ох, олекна ми като го написах тва. 8-)
NambyPamby
11-22-2011, 21:44
Добре, че днес по най-бързия начин си мернах бланките, взех си ги и изчезнах, че ако се наложеше да ги търся, щеше да ми се случи случка. 8-)
Като изключим, че благодарение на откачените си ухажори, дето все хубави неща ми мислят и само търсят в де що подходящи и крайно неподходящи моменти да си осъществят намеренията, се забавлявам истински 8-) , всичко друго претърпява крах. Провалих се на неща, които по принцип ги знам и на сън да ме бутнеш, щото бях уморена и единствената ми мисъл беше как да мине по-бързо времето, да се прибера и да се мушна на топличко в легълцето.
Добре, че днес по най-бързия начин си мернах бланките, взех си ги и изчезнах, че ако се наложеше да ги търся, щеше да ми се случи случка. 8-)
Като изключим, че благодарение на откачените си ухажори, дето все хубави неща ми мислят и само търсят в де що подходящи и крайно неподходящи моменти да си осъществят намеренията, се забавлявам истински 8-) , всичко друго претърпява крах. Провалих се на неща, които по принцип ги знам и на сън да ме бутнеш, щото бях уморена и единствената ми мисъл беше как да мине по-бързо времето, да се прибера и да се мушна на топличко в легълцето.
шматка :D
Изморен съм, та след малко лягам да спа, иначе деня мина супер...айде със здраве :grin:
Ще се изям от любопитство.
Искам да разбера какъв е тоя човек и се надявам, че ще успея.
Обаче ми трябва и неговото съдействие, което за сега не получавам.
Ама има време...
Дано не се самоизям до тогава.
ForzaFelipe
11-22-2011, 23:00
Тъпо както обикновено.Айде да си лягаме че току виж станало нещо хубаво утре,трябва да съм готов :lol:
XTREMEFREERIDE
11-23-2011, 00:24
:booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Точно така! Като бомба със закъснител! Като кофа вода, на която й остава само една капка за да прелее! Като есенно листо, държащо се на косъм за клона! Като...като...като...АГРРР!
anonymous708973
11-23-2011, 05:48
Имам за учене, а някакси не ми се учи, мдаам. Нямам търпение да дойде четвъртък. :)
XTREMEFREERIDE
11-23-2011, 06:40
Мммм, прекраааасна сутрин! Събудих се в готино настроение. То не, че заспах в лошо, но онова снощи си беше коварен мазохизъм. Ужас. Ужас. Ужас. Как му казват? Не знам. Аз му казвам УЖАС. 8-)
Все още ме гризе любопитството.
И тази сутрин не успях да се наспя като хората. Отново станах малко след като си легнах. От следващата седмица започвам първа смяна и не ми се мисли. Явно чак за Коледа ще успея да се наспя или поне да спя повече от 4-5 часа.
Като изключим това, настроението ми е прекрасно!!!!
Чувствам се влюбена, много влюбена, много, много :oops: Откога не бях усещала пеперуди в стомаха ... :D
LeprikonA
11-23-2011, 07:19
добре че беше малкия да влезе в стаята да си търси играчка, че иначе никога нямаше да се събудя.. всъщност само до утре. остана само днес и всичко ще е добре утре. дано де.
:( :( :( :(
Скапана съм. Срината. Тотално.
Студено ми е. И не ми се ходи на работа. ПИСНА МИ !!!!!!!!!!!
shmatarok
11-23-2011, 10:43
Искам втора смяна.
Днес иначе беше тъпо, някои случки ме изнервиха, беше ми лошо, абе, не бях в най-добрата си форма. 8-)
Да идва петъъъък ;х
GossipGirl89
11-23-2011, 10:44
Как да се чувствам... гадно ми е, криво ми е, а знам че абсолютно нищичко не мога да направя и това ме вбесява още повече :x
А за капак на всичко и умирам от студ... егати гадния депресарски период 8-)
Слушам http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e :)
Връща ме малко назад .. неутрално настроение днес.. 8-)
SunsetGirl
11-23-2011, 12:24
Скучно ми е,мотам се,а имам малко да уча :)
xBadxApple
11-23-2011, 14:15
Баси, не мога да спя в последно време, ама грам. Кво става бе..
Малко съм бясна на едни хора на които ще им разкатая фамилията ако продължат да ми се правят.
лошо ми е
разболявам се..
ще умраааа ..това училище ще ме довърши... :-x [/list]
CBETO3APA
11-23-2011, 17:34
Скучно ми е , и ми се гледа някой фимл :D
LeprikonA
11-23-2011, 17:46
как ми е? май не мога да го определя. със сигурност не ми е кеф. което е тъпо....
kindergarden
11-23-2011, 18:04
пие ми се каса бирааа 8-)
SisiStrange
11-23-2011, 18:09
Много хубав ден беше. :) На работа свърших доста, при това като че ли експериментът върви супер. :):) Видях си го, нагушка ме и ме нацелува, и... :oops: Жалко, че бях толкова уморена и ми се спеше толкова, иначе щеше да е уникален ден. :)
как ми е? май не мога да го определя. със сигурност не ми е кеф. което е тъпо....
И аз съм така.
И аз не знам защо, но сигурно е, щот съм болнава.
... :? ...
И Зарко днес много ме ядоса.
Ама пък с Петинка ще се окажем една партия.
Дано де.
А и никак не ме радват слуховете, дето се носят из целия завод.
Че то заприлича на публичен дом. :? И то, смятай, човек, все семейни хора, кръшкащи с ДРУГИ семейни хора. :shock: ... Че и мен почнаха да ме спрягат със семеен. :shock: Бляк.
Да, всъщност знам как се чувствам - отвратена. :?
с него като не сме се виждали толкова време после ще ни е толкова якоо :grin: а тоя филм къв е як .. :shock:
Сдухана. Напоследък много ни стягат в даскало... накая се сетиха...
Иначе постепенно започвам да се събирам след срива в неделя... успявам да се окопитя.. Винаги съм мразела емоциите... не ми понасят просто...
SisiStrange
11-23-2011, 19:54
Лягам си!
DragonLady
11-23-2011, 20:01
Леко изморена, но иначе съм добре :)
Ако и утре пре*бе нещата и не се видим ще го убия чесно!!!
А ако всичко върви по план 4 часа в унито за 2 семинарни упражнения, а после ще ме вземат с кола ( нема мръзна по пътя към нас :D ), ай в нас и .... е сещате се нататъка :D После ще си мързелувам в нас цяяяяял ден до вечерта, а за нея ще се запася със пуканки, кола, чипс и някой хубав филм :)
И петъка се очертава хубав ден в който с малко повече късмет няма да остана на сухо :D
Малемалемалемалемалемале! Имам чувството, че една голяма мечта ще се сбъдне. Малемалемалемале!
Ще си излетя от обувките от кеф.
Леле.
shmatarok
11-23-2011, 21:03
Искам петък. 8-)
Рисувах, главата ме заболя, научих за утре горе долу, не ми хареса обаче изненадата, дето ми спретна аверката, даже се натварих сериозно. :? Обичам си я, ама това нахалство дето ми го заяви така, просто няма да се получи. Няма да ми развали петъка, да се чудя от къде да търся карти и да треперя цяла вечер да няма проверка. :x
Иначе много си харесвам новото нарисувано. Утре вече ще го мразя. 8-)
kuklichka_bg
11-23-2011, 22:30
Пак не ми се спи...искав да ми се спии :o 8-)
DragonLady
11-23-2011, 22:59
Сега е 2 часа, докато се намоткам да легна 2и 30 докато заспя 3 а в 8 трябва да съм на крак медно :D И ме чака ден за който ще ми трябва доста физическа енергия :D Страшно съм се подредила :D Нищо нали има кафе и кола ще закърпиме положението утре :D Айде лека и мека от мене
Много добре не съм влизал тук от много време и сега се сетих тука една приятелка и ми е много забавно да си чета старите глупости !! :-P
Спи ми се, притеснено ми е за първия изпит от семестъра, който по случайност е днес :shock: ... Трети курс съм а още не мога да преодолея това напрежение преди изпит .... :-o :-x
LeprikonA
11-24-2011, 05:37
събуди си ме Той, ей сега след малко при Него отивам, какво по-хубаво! :smt007
anonymous708973
11-24-2011, 05:41
Въпреки наистина старателния опит на майка ми - денят все още е страхотен.
ДОБРО утро!!!!!!
Вчера си намерих 150 леваааааааааааааааааааааа аа..... :shock:
С червено пък ще е тоя коментар !!! 8-)
Животът е гаден.....и мрачен и сив...и само лоши работи се случват, както и да гледаш оптимистично уж...
anonymous708973
11-24-2011, 07:07
ДОБРО утро!!!!!!
Вчера си намерих 150 леваааааааааааааааааааааа аа..... :shock:
С червено пък ще е тоя коментар !!! 8-)
Къде ги намери, викаш? 8-)
Денят е добър. Мдааам. Нямам търпение да отида на даскало, за да свърши и да си го видя. Йес бе.
Както се прибирах от работа, човече.. минавам пред един банкомат, човече и ги видях, човече.. точно пред него.. явно някой е теглил някакви пари, човече и незнайно как за мен е изпуснал част от тях (колко трябва да си тъп да изпуснеш толкова пари и да не видиш) или някой друг ги е изпуснал от джоб или не знам, човече.. и човече като ги видях.. прибирай, човече и бързичко изчепих. Направо.. довечера ще почерпя 2-3 другари, човече.. че намерени пари сам да пропилееш е грехота.. трябва да се полее, човече 8-)
Човече дай да изпеем това,
което другите няма да пеят.
Човече дай да изпием това,
което другите няма да пият.
Е, Е, Е, Е, ччччовече.
Е, Е, Е, Е, чччччовече.
Ех таз' песен.. на кеф ми е, бе !
Днес.. имам предчувствие, че нещо хубаво ще се случи.
Искаааам сняяяяг .. стабилен, пухкав сняг!!
Коледно ми е едно такова .. :oops:
VaMpiRKaTaaa
11-24-2011, 08:52
Днес съм почивка.
Цял ден няма да мръдна от нас,защото утре съм на проклетата работа.
shmatarok
11-24-2011, 10:45
Тотален срив. Няма да се вясвам ни във фейсбука, нито в скайп, нито ще си вдигам телефона, не искам гости, искам спокойствие. :?
Обичам си я, ама не мога да търпя и нея, искам да съм си сама.
Ще ям нещо и ще легна, че ми е толкова досадно ужасно и депресирано, че няма накъде повече. :(
SisiStrange
11-24-2011, 11:12
Леко натъжена.
Ох направо отвята съм от едно момче бе а сега си харесах и едно друго и е от саита!!!!! :grin: :smt007 :smt007
Амии, трябва да уча :D И си слушам музика, неутрална :)
DragonLady
11-24-2011, 12:20
Как се изпрасках в нас на теракота ... не е истина просто :D И сега колената ми са яко надути и сини, та даже малко и ръката го отнесе, а най-странното е, че ме изби на смях и още ми е смешно, нищо, че боли :D
Иначе съм перфе :) 4 часа на уни, после всичко си мина по план и в момента си мързелувам блаженно, мислейки си колко ни беше яко до преди 30 мин и колко ще ни е яко утре заранта :) :oops:
ivcheto0o
11-24-2011, 12:54
Хмм това момче днеска направо ме подлуди...Идваше ми направо да отида и са го целуна :oops: 8-) добре че беше на другия край на стаята :lol: ,гласа му :smt007 мога цял живот да го слушам :shock:
Нооо както и да е едва ли нещо ще се получи 8-)
DragonLady
11-24-2011, 13:52
Деба :@ Как мразя да става така .... Много хубаво, НИКОГА не е на хубаво!
Как може пак да развали поредната ни уговорка .... как може бе ... Писна ми вече от неговите номера ...
Боли ме корема вече 3-ти ден и незнам от какво! :o Поне утре не сме на даскало(патронен празник) и ще има яко релакс и partyyyyyyyyy вечерта :)
ForzaFelipe
11-24-2011, 15:38
Днес имаше хубави новини :) дано така да продължи :-D
Аз съм на 12 години графикът ми е прекалено претоварен :shock:
Аз ходя 2 пъти в седмицата на ангийски и 2 пъти на немски,а и 1 път на плуване аз нямам много време първа смяна съм и така. :oops:
Живота продължава
LeprikonA
11-24-2011, 17:25
мноооооооого ми е добре :)
DragonLady
11-24-2011, 17:35
Плана за утре се прe*ба тотално, но поне ще се видя с едно аверче, по скоро ще дойде а гости у нас, че съм мъзрел на който не му излиза по вънка в тоя бахър :D Обаче ще трябва да ида до обущаря да си взема ботушите от ремонт ...
А тази вече ме чака много нестии хубав филм и огромна торба с чипссссссс :)
А в събота или неделя с малко повече късмет бившият ми ще дойде у нас да оправи старият комп, че ми е обещал от сума си време .... още от както бяхме заедно ....
SisiStrange
11-24-2011, 17:39
^ Отде ги вадиш всички тия аверчета? 8-)
хахааа ама що не се е*ете сичките .. :!: :!: :!:
DragonLady
11-24-2011, 19:23
^ Отде ги вадиш всички тия аверчета? 8-)
Ами да кажем, че повечето ми приятели са мъже :D Включително и най-добрият сред тях :D А с 3ма от тях се виждам сравнително по често, отколкото с останалите :D Пък и с моя навик с едно момче като не е станало връзка да запазвам приятелски отношения 8-)
Dagichka
11-24-2011, 19:24
Етук ще си излея всичко, че вече сериозно ми преля чашата от всички около мен и от самата мен! :) Мразя колко са тъпи, ама тъпи хората! И като че ли все аз попадам на най-тъпите.. Мразя себе си, че се промених заради един такъв тъп, малоумен човек! За това че ми пука, като знам в кви мизерии се забърква и как пропада.. Мразя, че нямам властта да му помогна, да му влея мозък, да му забия един шамар за да се освести или каквото там помогне! Мразя, че най-добрата ми приятелка си затваря и тя очите за истините! Мразя, че друга приятелка стана от супер забавната и лъчезарна някво емо, дето си реже вените и най-добрия начин по който ми го съобщи-прати ми снимка на белезите си. Мразя, че го прави без особена причина и мразя, че няма как да я спря. Мразя, че съм в тази държава, където е хаос и мизерия навсякъде и мразя, че аз знам как мога да се измъкна, не е непостижимо, но все пак нещо в мен ме спира и се надява, че утре ще е по-добре, а напротив- с всеки ден нещата се влошават! Мразя, мразя, мразя.. напоследък само това чувствам..
Искам да мога да чета мисли!!!
много съм объркана вече.. искам си отново безчувствеността от преди месец.. Беше ми хубаво да не се занимавам с глупости. :(
:-o ... :grin:
Ще бъда много радостна, ако е вярно. :D :-D
Ама нищо не се знае.
Е, тепърва ще се разчуе.
Та...
Изморена съм. Студено ми е. И вкъщи има грах с картофи. :-D :oops: <3
Болна. И на всичкото отгоре онзи ден един приятел ми се разсърди от тъпа ревност. Сега не ми говори... кво им става на тия хора, не мога да се разкъсам на 15 места едновременно. Винаги съм отзивчива и винаги съм насреща, всички знаят, че и в 3 през нощта да ми звъннат просто щото не им се спи или нещо им има, аз ще си поговоря с тях.. щото ги обичам и са ми приятели. И само за 2 дена помолих.. да не ме занимават... заради един друг приятел... и естествено пак проблем!
Ах.
Без думи.
Щастливо ми е.
И на мен ми е щастливоооооооооооооооооо оооо :grin:
shmatarok
11-24-2011, 21:08
петъкпетъкпетъкпетъкпетък .!!
Алелуя!
Вече съм добре, наспах се и всичко ми мина, натъпках се с торта, стана ми лошо.. 8-) 8-) Лягам да спя, щото ме мързи да дишам. 8-)
NambyPamby
11-24-2011, 21:16
Приятна вечер беше, забавлявах се.
Напоследък съм една такава... спокойна, уравновесена, малко непукист дори. За първи път в живота си не си давам зор, не се тревожа за глупости, не мисля за последствията, не бързам за никъде, не се страхувам от нищо и пак се появи онова приятно чувство на самодостатъчност... Няма ги ония пристъпи на паника всеки път, когато остана сама, оная досада, че нещата не се случват на момента... Приятно е, някак.
xBadxApple
11-24-2011, 22:04
Болна. И на всичкото отгоре онзи ден един приятел ми се разсърди от тъпа ревност. Сега не ми говори... кво им става на тия хора, не мога да се разкъсам на 15 места едновременно. Винаги съм отзивчива и винаги съм насреща, всички знаят, че и в 3 през нощта да ми звъннат просто щото не им се спи или нещо им има, аз ще си поговоря с тях.. щото ги обичам и са ми приятели. И само за 2 дена помолих.. да не ме занимават... заради един друг приятел... и естествено пак проблем!
Мейт, чувството за собственост е най-шибаното вградено качество на хората. :)
Инак - полезен, но напрегнат ден, малко почивка сега и после - лЕги мошшно.
ForzaFelipe
11-24-2011, 22:07
Ейй тамън човек да се усмихне през деня и веднага се намира повод да му се скапе много настроението :-x писва ми вече адски много......
kuklichka_bg
11-24-2011, 22:28
Интересна вечер беше определено- :-D
Сега се чудя дали има смисъл да си лягам изобщо. 8-)
sladkalady
11-25-2011, 04:20
Някои хора продължават да се ровят в личния ми живот и вече взе да ми писва.Ще видим докога ще ги изтрая ,защото търпението ми се изчерпва...
Иначе съм добре.
6 месеца :smt007
Честито.
Кафе и работа след малко. Утрото е мразовито и прекрасно.
Чувствам се уморена, щаслива от шестицата на изпита. В момента пътумам към родния град....
SisiStrange
11-25-2011, 08:08
6 месеца :smt007
:smt007
Леле, яко се разтресох. :( Изпръсках се от котлона, докато разклащах разтвора и ми влезе директно в окото. Въобще не видях дали е от водата върху самия котлон или е някой реактив. Така ме заболя и такъв страх набрах, 4е не е истина... Вси4ко е наред, явно все пак е бил котлона, а не колбата, ама... :?
Тъпо, успах се , можех да ида за 2рия час ама ме домързя, че не се знае дали ще се видим днес .... :(
kuklichka_bg
11-25-2011, 08:28
странно,мисля,че правя големи глупости напоследък... :o
dream1707
11-25-2011, 09:21
Ядосана, много ядосана :-x
Ами слушам музика .. не знам, но се чувствам леко щастлива, има причина, но не е една :D 8-)
Оздравявам, днеска съм по-добре. Не отидох на даскало и мисля да се отдам този следобед на релакс и гледане на хубави филми. :)
DragonLady
11-25-2011, 11:33
Видях се с един много близък приятел :) А сега възнамерявам да хапна и да ида да си взема ботушите от обущаря, а после мързел на макс :)
ivcheto0o
11-25-2011, 11:36
Живота ми е толкова скапан :booooomb: Писна ми вече,просто не издържам,не може ли веднъж и аз да съм щастлива :-x :booooomb:
LadyDaisy
11-25-2011, 12:30
Ами аз се чудя на каква тематика да ми е фото-сесията утре :) Може би шарена есен или черно-бяло предизвестие на зимата.... Дееееее.... Не зная :)
Иначе в любовен план съм хепи - както обикновено ;)
Страшно ми е объркано в главата. Знам, че не си заслужава, но не мога да си го избия от мислите... Иии може би, започвам да го харесвам, което хич не ми се нрави. :?
DragonLady
11-25-2011, 17:20
Защо точно сега всички чувства относно бившият ми решиха да изплуват отново ... защо бре мамка му ... накрая пак започнах да правя глупости, като да му звъня за дреболии и и за капак се оказа, че с позвъняването си съм го събудила ... Иде ми се де метна от някъде честно ...
Като най - голямата глупачка на света. Малко беше да се поболявам след като от винаги всичко ми е ясно и сега сама си наврях не пръст, 'ми дънер направо в раната. Просто не знам как да се контролирам вече. С толкова други неща съм хладнокръвна и се справям, а само с този сопол не мога да се справя вече 4та година. Еми писнА ми на липсващия ми атрибут вече!!!!
shmatarok
11-25-2011, 18:16
След час излизам, смятам да се разбия. :grin: :grin:
Оообичам петък. :D
SisiStrange
11-25-2011, 18:17
Обичам го. :smt007
LeprikonA
11-25-2011, 18:21
страхотно прекрасен дееенн :smt007
DevilWish
11-25-2011, 18:28
Пф зле уморена и изтощена
Уф май съм болна :x
а толкова исках утре да излезем..
Ако успея да направя това, което искам.. ще е голям старт за мен.
Стискайте ми палци.
DragonLady
11-25-2011, 22:05
стискаме хохи
по темата:
Не е вярване ... мъж който се отнесе с мен по супер груб и тъп начин, та даже ме обиди, сега ми се извинява по скайпа ... съжалявал бил, глупак бил ...
Ех, тея мъже ... усещат се кво са изпуснали, чак като видят другото що за боклук е ... Се сетиш мойто момче, се сетиш .... Имаш късмет, че не е твърде късно ;)
ForzaFelipe
11-25-2011, 22:06
Офф да му и ******* на ш*бания живот :-x :-x :-x :-x :-x писнало ми е всек ида си изказва ш*баното мнение и никой да не го боли к*ра за мен :-x :-x писнало ми е вече,ебахти аз не мога да направя едно което аз искам без да има псевдо засегнати :-x ше им и приятелите големи и всичко,писнало ми е,като ще си взема всички боклуци и ще замина от тука :-x искам да се махна от тая тъпа държава :-x да се махна от глупавите хора който я населяват :-x
gabsit000
11-25-2011, 22:33
утре,то вече е днес .. ми е предпоследният изпит а толкова да ми е все едно.. и май няма да се ляга тая вечер,че ако заспя няма ставане :? :D
xBadxApple
11-25-2011, 23:37
Искам да се зария в неква гора, да пуша и да пия и да се гръмна.
XTREMEFREERIDE
11-25-2011, 23:53
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Е така!!!
ivcheto0o
11-26-2011, 09:08
Още съм болна :booooomb: Излязох и покарах малко сутринта (е малко,малко час и нещо 8-) ),много ме успокоява :grin: Но живота ми продължава да си е скапан :booooomb:
nepowtorima
11-26-2011, 09:12
Пак съм болна /че то кога не съм била/.. писнало ми е от всичко..
Винаги аз съм прецаканата .. ужасно .. Искам всичко да ми е наред.. всичко да върви по мед и масло, но неее.. винаги ще съм си така... винагии...
В нищо не ми върви...
anonymous708973
11-26-2011, 09:31
Изключително доволна.
добре съм
той ми писа
вчера на софия беше перфектно!! А Христо Пъдев е изключително секси!
(и между другото да се похваля, бях на Криминале 2д и мен (+2 момичета) ни вкараха зад кулисите и се запознахме с всички актьори :-) )
гласът си го изгубих някъде по софийските мръсни и прашни улици, но няма значение
пуши ми се, ама ако изпуша една цигара не е сигурно че утре няма пак да почне да ме боли..
оф..
имам за учене+преди 2 часа ми казаха че утре съм на рд...wtf...
и сега и подаръци имам да купувам
а той май ми се разсърди :-o
поне вчера шопинга ме поуспокои ...
Ами слушам такива по саднати песни :?
Искам малко да изляза, да се разведря, стига със се садвала .. :( :D
Ех, тея мъже ... усещат се кво са изпуснали, чак като видят другото що за боклук е ...
То пък нали са само мъжете...
Това да имаш махмурлук хич не е приятно нещо.
SisiStrange
11-26-2011, 11:47
Искам да дойде утре! :grin:
А сега чистя, поливам растения и се готвя да уча по химия. А хич не ми се учи нещо. :?
sladur4etyYy
11-26-2011, 13:10
имам за учене, но май няма да започна. 8-)
а колко е хубаво да се видиш със стари познайници, не ми се вярва чак! :grin:
LeprikonA
11-26-2011, 13:14
сгъната на две на леглото цял ден. провали ми се виждането с най-добрата ми приятелка заради скапаната болка. "йей".
NambyPamby
11-26-2011, 14:54
От малко повече от 24 часа не съм пушила, а абстиненцията ме съсипва. Снощи издържах някак си и не запалих, въпреки че около мен димяха яко, ама днес съм просто мармалад. Зверски ми се спи и постоянно ми се привиждат стекове с цигари, не се търпи. 8-) Хубавото е поне, че мързелът ми надделява над никотиновия глад и няма никакъв шанс да изляза в тоя студ и да вървя 20 минути пеша за една кутия.
Намби, поне нямаш проблем като мене..
аз искам, имам и не мога, щото иначе до другото лято сигурно няма да ми се върне гласеца :lol:
а иначе си доизхарчих парите и мирясах, сега съм още по-щастлива, а като ми спрат (така ли се пише тая дума изобщо? ) телефона, ще съм още по-щастлива :lol: поне ще ми е топличко на крачетата 8-)
Допило ми се е!! (за пръв път в живота ми .. )
Имам насъбрали се поводи, само чакам деня .. :smt047
Отврат..няма да си го простя!! :(
Чувствам се затапена от една потребителка :shock: :shock: :shock:
leadyflame
11-26-2011, 18:25
Ам странно ми е... не знам какво да очаквам от настроението си след малко
чувствам се щастлива, много щастлива ... :-D
Разнежена...щастливаааа ...ох влюбено ми е :smt007
scandalousLady
11-26-2011, 19:34
Замислена, но не бих казала объркана . Пие ми се кафе и ми се яде шоколад .
xhellokittyx
11-26-2011, 20:10
много много много щастлива..влюбена :smt007 .. охх :grin:
Много доволна. :grin:
Взех заплата... и то... доооста повече от очакваното... :shock: .... :grin:
Не че има нещо лошо де.. или пък се оплаквам... Дори напротив... :grin:
Но Дрянков ни събра, чете ни морал за подреждане и чистене, бла-бла... Намерсиха се и двама-трима устати, които да го ядосат...
Уволнил Нела и Кенан... и... абе май е в цикъл... :o ...
И така ни загуби има-няма 2 часа от работното време, през което можехме да си изкараме поне... 10 лв. допълнително .. ?! :? :o Тъпак!
Утре... нямам планове.
Но в поделеник съм на изпит, въпреки че би трябвало да е най-лесният предмет, но нещо съм си притеснена... :-o :-o :-o
DragonLady
11-26-2011, 23:09
Как може да ми се прави секс като на животно, а да съм в първият ден от менструацията ... голяяям шит .... да ти се прави, а да не можеш ...
Иначе съм що годе добре :) Спах до 1 половина, близо 5 часа см играла MInecraft :D а сега не ми се ляга :D
Утре съм на рожден ден на дядо ми, а после или на кафе или на шопинг квото дойде :D
Супер беше, имаше нещо, което не биваше да се случва, ама ще бИде преодоляно :grin:
sladkalady
11-27-2011, 06:38
Щастлива !
Утре имам колоквиум по математика и трябва да пореша доста задачки,за да се справя добре :)
Изтощена. Спах като бебе, обаче вчера си изразходих цялата енергия и още не мога да си я събера. Ще прекарам деня в нас, играейки на разни игрички и в гледане на телевизия и филми на компютъра.
Имам настроение. Вътрешно все още ме тревожат разни неща, но поне външно имам настроение. И като изключим факта, че съм хремава и болна като цяло, не мога да си нарадвам на плоския корем.
yourSunshine
11-27-2011, 08:29
Чувствам се добре.Удовлетворена от себе си и от свършената работа днес. :) Остава само да папаммммммм иии да изчакам малкото ми лайненце да се събуди,за да се уговорим кога да ходя при него. :-) . .
LeprikonA
11-27-2011, 08:33
всъщност доста добре. имам планувани 2 неща и мисля, че и двете ще станат както си мисля. вечерта ще си го видя :smt007
има слънцееее :grin: и не е много студено! Искам да си науча и да изляза :D
anonymous708973
11-27-2011, 08:54
Раздразнена. Баси яката вечер, пък сега ква тъпня стана.
яко
отивам на обяд (рожден ден) ...бахти якото
а как имам да уча, да не ви разправям... :?
sladkalady
11-27-2011, 10:12
Винаги ,когато имам много за учене,се чудя от къде да я почна..и в крайна сметка нищо не научавам
Болна и въпреки това сигурно ще съм на уч-ще утре.
Трябваше да ходя на фитнес днес, а сега..уф
Студено ми е.
Enchanting
11-27-2011, 10:28
Хипер много за учене :-o и се чудя от къде да започна..
extreme16
11-27-2011, 10:34
Неопределено.
ThroughStruggle
11-27-2011, 13:02
Тъпо. Не искам да гледам никого, по-добре да се гръмнат до един.
Искам да избягам някъде, където не познавам никого. И да остана там дълго, дълго време.
Веднъж Гьоте бил запитан кои три неща би взел със себе си на самотен остров. "Книга с поезия, красива жена и достатъчно бутилки от най-добрите вина на света" отговорил той. На въроса кое от тях би оставил, ако може да вземе само две неща, Гьоте отговорил: "Поезията!". Леко изненадан, човекът запитал: " Хер Гьоте, а ако ви е разрешено да вземете само едно нещо със себе си?". След няколкосекунден размисъл Гьоте отговорил: "Зависи от реколтата.."
Така.
shmatarok
11-27-2011, 14:19
Охх, бахти якия уикенд :grin: :grin: Не ми се сбъднаха страховете, всичко мина страхотно, от петъка до днес никакви проблеми. Аууууууу <3 8-) Много съм доволна и превъзбудена, ще взема да свърша малко работа и сядам най-накрая да рисувам. 8-)