View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
iiordanova
11-27-2011, 14:35
Баси якия шопинг. :))))
Хубав край на тъпата седмица.
А новата седмица .. мамата си тракало.
Всеки ден контролно и изпитване! Ще се гръмна... пф!
Ама само тая седмица да мине и ще я полея обилно в петък! :Д
И другата седмица ще си дам малко повече релакс.
SisiStrange
11-27-2011, 17:12
Уникален, уникален, уникален ден!!!! :grin:
Беше страшно хубаво... жалко, че свърши и утре се започват още 5 дъъъъълги дни. :(
XTREMEFREERIDE
11-27-2011, 17:51
Мър мър мър мър мър!
Толкова хубаво си изкарваме!
Последни 5 трудни дни и после ще е различно! :)
ivcheto0o
11-27-2011, 18:02
Безчувствена,празна,лишена от емоции...
хах като се замисля 2ма > 1 недоразумение .. съответно не е толкова зле положението (стига да не се увеличи дясната страна) .. ;д
Интересно ми е какво ще се случва за напред ..
LeprikonA
11-27-2011, 18:34
раздразнено. денят не беше лош, докато не се постараха нашите да го провалят. толкова много да ме дразни глупостта, че просто няма накъде.
преди малко намерих една мноооого стара снимка. много и се зарадвах :lol:
DragonLady
11-27-2011, 19:06
Тъпо .... уж ходя по срещи с други, а в главата ми само той ... Деба ...
Пак се повтаря историята само, че с друг мъж ... А надеждата ми е да срещтна, някой който ще ме впечатли както се измъкнах от кашата предният път, но този път едва ли ще стане ... тя гръмотевицата не повтаря мястото :(
-------
ОООооо да бейби сега ми се е паднало да отмъстя за един от най-близките си приятели!!! Обичам да съм гаднаааааа :evil: :evil: :evil:
shmatarok
11-27-2011, 21:09
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ще си взема поука, няма да ходя повече с компексари. :lol: :lol: Ебати жалката история, а оная пачавра кво ми се меси, ще кажеш, че ме познава. 8-)
Хем съм раздразнена, ама едновременно ми е мега смеха, тва тъпо момченце за какво се мисли :lol: То бива бива комплексарщина, ама баш толкова, утре просто горя да го видя как ще ме гледа в очите.
Жалко, а аз колко го хвалех след като скъсахме колко хладнокръвно и спокойно приел нещата. По-неуважаваща се личност никога не съм срещала. :lol:
ОООооо да бейби сега ми се е паднало да отмъстя за един от най-близките си приятели!!! Обичам да съм гаднаааааа :evil: :evil: :evil:
Звучиш като някакво злобно дяволче. Сега кажи силно "Мхухахаха" 8-)
Добре. Станах в 5:30 и всяка сутрин едно и също-мъгла.. и после проклето слънце. Сняг няма, няма и да има скоро.
Отивам на работа след 20 мин.
Кафе.
LeprikonA
11-28-2011, 06:45
искам кафе.
anonymous708973
11-28-2011, 07:18
Само като си представя доволната му физиономия в момента и ми става готино. :) :)
LadyDaisy
11-28-2011, 07:30
Доообре, пореден опит за романтична вечеря - провален!
Първо трябваше да се вечеря и после секс - а то какво стана - от вратата за краката и после гладни, щото загоря манджата.....
PinkPussy94
11-28-2011, 08:00
много отег4ена.. :?
FreelyGirl
11-28-2011, 09:46
Болна съм :(
shmatarok
11-28-2011, 10:54
Присъединявам се към клуба на болните ;/
Иначе.. допуснах една мъничка грешчица, че не си доогледах детайлите, но мисля, че нищо фатално няма да последва. Те момчетата не забелязват такива работи, особено когато се бесни 8-)
Добре съм иначе, спокоен ден, направих си изпитването, не зная колко ще имам, но поне мина. :-D
ivcheto0o
11-28-2011, 11:23
Присъединявам се към клуба на болните ;/
И аз,вече от седмица съм така...
Охх с всеки изминал ден хлътвам все повече 8-) :booooomb:
Tъжно ми е :/ не ми се говори ..
DragonLady
11-28-2011, 13:40
Опатках ги ве!!! Направо ги разбих на това контролно от основи на държавата и правото :grin:
Първо като дадоха темата си викам край, не мога да се сетя за кво идеше реч в тая тема, после като я подхванах 3 страници изписах, че даже останах последна да пиша и накрая предавам аз, а асистента ми вика, ако не си готова стой още да пишеш, не се притеснявай че си сама :D А аз си бях написала всичко по темата.
iiordanova
11-28-2011, 16:01
Мега съм доволна от контролното днес! :grin:
Ама тая седмица ми е мега натоварената.
А как ме боли корема и кръста.. не е истина!
След малко "Стъклен дом". 8-)
Хубаво ми е , има още какво да си изясня с някои личности,но след това всичко ще е ОК!
Хубаво ми е , има още какво да си изясня с някои личности,но след това всичко ще е ОК!
SisiStrange
11-28-2011, 17:22
Самотно.
супер!
пиесата пак беше страхотна
измръзнахме ''леко'' , ама беше супер
болна съм, кашлям повече дори, гласът още се губи
Алекс е страхотен шофьор, шапка й свалям (:
а иначе пак съм на вълна ''цени си живота, докато го имаш'', така че пак спира да ми пука .йееееееей :grin: 8-)
SisiStrange
12-01-2011, 16:25
Ъм... до такава степен не ме кефи новия форум, че... Стария беше хиляда пъти по-прегледен.
Добре, че с приятеля ми се запознахме преди да го промените. Иначе едва ли щяхме да се запознаем въобще.
Сиси, естествено, нямаше как да не споменеш вас 2-мата
аз съм окей, ама форума дразни МНОГО.
сайта е бавен и не ми харесва като цяло..
много шум и чакане за нищо..
ForzaFelipe
12-01-2011, 16:32
Ейй само форума не ме дразнеше...е вече и той ме дразни...
Такова ми е скапано,писнало ми е вече,иска ми се да замина някъде далечееее....сам !!!
SisiStrange
12-01-2011, 16:37
аз съм окей, ама форума дразни МНОГО.
сайта е бавен и не ми харесва като цяло..
много шум и чакане за нищо..
Ми замислих се доколко бих влизала толкова често, ако от самото начало беше така.
То бавното на сайта ще мине скоро (предполагам), ама мен като цяло не ми харесва. На нотбука ми се окьоравих, всичко е мега дребно и неразличимо. Аватарите не са наред, няма емотикони, не се вижда кой е на линия, няма бутон направо от темата да си влезеш в раздела... Профилът ми е някакъв супер сухарски. Както и да е. Явно или ще се свиква, или ще кисна в bgmama сутрин. :D Още не съм сигурна към кое клоня повече.
А ти нямаше как да не се заядеш.
Иначе, по темата : Добре съм, нямам търпение да дойде утре :)
Новият форум е ужасен... дразни ме... очаквах нещо ново и готино, а сега съм разочарована!
Incineerate
12-01-2011, 17:30
и мен старият форум ми харесваше повече , но какво да се прави. така ще е и нищо не можем да направим
по темата ми зле сам , трябваше да уча , цял ден имах но ме домързя и утре ще имаме посещение от инспектората направо :x
shmatarok
12-01-2011, 18:04
блах, и мен не ме кефи особено новия форум, но нямаше къде да мрънкам анонимно няколко дни, така че се чувствам поне малко по-добре.
ужас, много се объркаха нещата, знаех си аз, че не трябваше да ги правим онея глупости миналата седмица, сега просто не знам кво да правим. излизам от картинката, няма да се занимавам с чужди проблеми - обичам си я, амааааа колко пъти й повторих, като не щеше да ме слуша, сега да си троши главата сама :@ и аз кво, пак трябваше да лъжа. емиии, не, няма как да стане.
иначе съм много изнервена напоследък, това кандидатстване ми изкарва душичката, усещам как всичко ще ми излезе през носа накрая, ако не се спра. :x
ivcheto0o
12-01-2011, 18:07
Много ми е странен новия форум,предполагам с времето ще свикна,ама за момента ме дразни
Иначе както обикновено не съм на кеф,ама как и да като всичко покрай мен е толкова скапано.Искам да си хвана багажа и да замина далече сама.
leadyflame
12-01-2011, 18:14
Емии бивам...
относно форума ще мине време докато му свикна, но иначе ми допада
iiordanova
12-01-2011, 18:20
Малко ми е странен форума,ама бива.Очаквах повече,де.
Утре е ПЕТЪК! Най-накрая тази тъпа седмица мина! Йес,бе!
SisiStrange
12-01-2011, 18:32
Зверски преуморена. Днес имах 3 часа цитология (йей) и 4 часа математика (хъх). Най-ужасното е, че на контролното не направих почти нищо, а после в нас ги реших за отрицателно време... Не е честно мъдрата мисъл да идва след контролното. :д Остава само месец и нещо до сесията и вече ми е нервно.
Но пък утре ме чака хубав ден. :) Сутринта на работа и после с него най-сетне. От вторник не съм го виждала, а бяха тежки дни, в които имах нужда от гушване.
musicinmyveins
12-01-2011, 18:33
Моля се да мине утре безпроблемно и да земат малко да се оправят нещата щот ми дойде до гуша
Пак всичко се обърква.. от кога се опитваме да изкроим някакъв план и накрая пак нищо. Взе да ми писва, писва ми да не зависи от мен и аз да съм потърпевша! Сатурновата дупка ме поглъща с пълна сила!
kuklichka_bg
12-01-2011, 18:47
Добре,но нещо тука е станало много отказващо.не мога да разбера,защо преебават всеки сайт....
LeprikonA
12-01-2011, 18:54
май всички очаквахме малко повече от прословутото обновяване, ама тц.
иначе..абе уж бивам. някак си настроението ми се поизпари като се прибрах. а би трябвало да ми е комфортно тук.. хъх
p.s искам да пиша в зелено, но убийте не виждам как става о.о
Леко щастлива ;))))
и реших да не се занимавам повече, защо да се тровя за хора
на които не им пука за мен и никога няма да им запука.
Така са решили,не мога да го променя.
.квото било..било и толкова,
всичко свърши само спомените останаха..
Живи и здрави сме, дано и за напред да е така,другото ще се подреди,все някога :)
каква оптимистка съм ..
ForzaFelipe
12-01-2011, 22:06
Трябва ми почивка...писна ми вече...за кратко време разбрах колко са жалки човешките същества...лицемери долни...иска ми се да замина на някъде...просто за да не им виждам лицемерните физиономии...
Не, честно...
Няма накъде по-тъп да стане форума. В смисъл... преди ме кефеше, колкото и бавно да зареждаше всичко..
А интернетът ми с ръка на сърцето си казвам, че е отличен.
Само дето и сайтът, и форумът сега ЯКО съкват.
Поне дизайните.
УЖАС!
Иначе.. ми се спи.. довечера поне няма да ходя на работа, а утре съм на изпит.
Което значи само едно - ох, поправка. ;( ...
Почти целия курс сме се примирили с тоя факт, че ще сме на поправка.
Уви.
Тъпо е.
Да, много тъпо.
anonymous708973
12-02-2011, 06:25
Дезориентирана и раздразнена.
Иначе ще е хубав ден :)
shmatarok
12-02-2011, 10:36
ПЕТЪК!
Ей, живея за този ден.
Иначе нещата май се поуспокоиха, ще си направя нещо за ядене и после сигурно ще си почина малко, че много ми се насъбра тези дни. Надявам се покрай мене вече да няма изцепки, другите да си блъскат главите сами. Бля, знам си аз, че егоизмът е най-ползотворен, ама на'.. Връщам се към предишния си начин на живот.
Много се кефя иначе, че стана на моята. Онзи тъпчо засега май няма да ме занимава повече. ^^
ее хора .. вие сериозно ли така го направихте?? Толкова съм свикнала със стария му вариант, че от тоя ми се повдига (ще ме прощавате) .. по - добре си върнете стария форум!! ;х
По темата: Бивам. Чакам си следващата седмица .. ;д
Леееллеее :х Каквоо ли ще става след около 20 дена.. ? просто не знам. :д То така става винаги, пък и с моя късмет
kalpazanka
12-02-2011, 14:10
Толкова исках тая седмица да свърши, а има да ми се влачат още два дни. Вече искам да става август. Не се побирам кожата си и си го изкарвам на познайте кого. Ама и неговото търпение не е безгранично.
SisiStrange
12-02-2011, 14:35
Хубавко. :) Научих доста нови неща днес на работа и беше адски интересно. После го нагушках като за последно. :):)
Уххх....обърканааа..Откачам.. .До преди малко бях с него <3 Студено ми е. :( И съм ядосана на себе си,тъй като не знам какво точно искам.Щеше да е много по хубаво ако мога да си избия от главата определени мисли .. ама ...така и не се получава..fuck :S
..
LeprikonA
12-02-2011, 18:26
Ям шоколад и си инджойвам вечерта. спокойно ми е някак си, въпреки че се провалих по математика. все ще се спрява някак = ). а с Него си беше уникално, отново <3 ^^
Оф... в момента ми е едно такова никакво...
XTREMEFREERIDE
12-02-2011, 19:04
Перфектно! Много се радвам, че брат ми е при мен, ще си изкараме невероятни дни! :)
Оф... в момента ми е едно такова никакво...
същото... :/
ForzaFelipe
12-02-2011, 19:22
Писналооо мииии ееее....няма ли да ми се случи нещо хубаво ей така за разнообразие?
nepowtorima
12-02-2011, 19:33
Пак ми се философства.. и пак ми е тъжничко за него :/..
Липсва ми много, но ... той си има друга сега.. той е щастлив .. а тя.. ох.. блазя и ДА ЗАВИЖДАМ И.. ЗАВИЖДАМ И..
... ту ми минава, ту пак ме почва.. ЗАЩО?? Защо не ми минава.. писна ми да се измъчвам така.. охх ...
circlesquare
12-02-2011, 19:44
самотно ми е ;///
Моите момчета се върнаха. Много съм щастлива.
Чак сега осъзнах колко са ми липсвали през цялото това време.
DragonLady
12-02-2011, 20:45
Объркана ... хем го искам, хем страхът ми ме спира ...
А утре за вече 4ти пореден ден пак ще съм с него ... накрая това течение да не ме истреска в някой водопад, че ще се чудя кво да правя и как да се спасявам ...
Само да не направя глупостта да се влюбя. Влюбя ли се загивам ... по-добре да си тегля куршума.
XTREMEFREERIDE
12-03-2011, 05:15
Колко много искам да прекарам повече време с него... Скоро ще можем. Не се чувствам добре, че влияя по някакъв начин на решения, които са важни за него персонално. Но пък той така хубаво се аргументира след всяко свое твърдение, че не намирам логично обяснение на моето. Или поне не по-логично от неговото.
Така или иначе беше прекрасна нощ, нищо, че почти не спах.
Сега ще скоча за кафе и ще повися в компанията на Бредбъри докато брат ми се събуди.
После ще мръднем да разгледаме някакви неща, трябва да изберем подарък на нашите за Коледа.
И след това откриването на "На Тъмно".
Пък после к'вот' стане.
Не можело всичко да е прекрасно...Да, да!
SisiStrange
12-03-2011, 06:37
Някакси нещата ще се оправят. :)
shmatarok
12-03-2011, 09:08
Наспах се. Леле, от колко време не ми се беше случвало. <3
ivcheto0o
12-03-2011, 09:25
Офф кога и на мен ще ми се случи нещо хубаво?!? Искам и аз най-сетне да съм щастлива,да имам повод да се усмихна.
Трябва да измисля и какво да подаря на мама за рд-то,че наближава :)
LeprikonA
12-03-2011, 09:29
не е зле, малко мързеливо, ама нормално за мен в събота - най-мързеливият ми ден от седмицата :)
Катастрофално. Имам чувството, че се разпадам напълно. Бясна съм, нещо ме тревожи, яде ме отвътре, а не знам какво е. И понеже не мога да се справя с това, не съм достатъчно добра приятелка и изпитвам угризения за това.
ForzaFelipe
12-03-2011, 14:20
Спах до 2 часа,и след това цял ден съм си чистил и подреждал стаята :O не го правя много често...да не кажа че откакто сме се преместили преди малко по малко от година имаше неща който не съм пипал :D Имам телевизор от 4 месеца и чак днес му махнах лепенките :D майка ми пак като се прибере ще ме пита "някое момиче ли е идвало,защо си чистил?" :D:D
Иначе ми е много скапано и поне с тов ами странно занимание се разсеях
Днес не можах да се наспа естествено .. още от 8ч. тръгнахме на път и сега отивам да хапвам ;)
NambyPamby
12-03-2011, 15:49
"някое момиче ли е идвало,защо си чистил?" :D:D
ахахахаха, това ме израдва.
Нещата се объркват главоломно, хората си отиват, светът се руши, а Намби запазва самообладание и има оптимистична нагласа към света и вярва, че всичко ще се нареди винаги, по всяко време, независимо от всичко(за справка, старата Намби се панираше и отчайваше жестоко в непредвидени ситуации). Повечето ми познати мислят, че друсам, а аз на това му викам "израстване". http://www.pic4ever.com/images/14k8gag.gif
PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!
Обожавам го...ама в момента ми е тъжно!
kukli4kata001
12-03-2011, 18:19
Изнервена,даже ядосана. Получил е смс,че съм му звъннала и пак не ми звъни и после пак му звъня и пак нищо...Еееее много хубаво! Нямам думи.
Desit0o94
12-03-2011, 18:44
Кофти .. Скоро идват празници, рождени дни и тнт, обаче човек да иска нещо било то за онова така наречено " Коледно Чудо " ии .. Мразя си прибързаното чувство, че харесвам някого преди да го опозная добре .. :)
Искам го...искам да съм при него , да го прегръщам...да го целувам, а е толкова далеч ;( но ще направя всичко, за да го видя!
Да им имам самочувствието.. Ехеееееееее щях да съм успяла въс всичко..
ForzaFelipe
12-03-2011, 22:49
Мъча се да се правя на DJ,обаче с тая скапана техника и забил комп...толкова...тъкмо си помислих че ще се успокоя малко,пък и ще направя нещо хубаво,ама...баща ми ме спря докато дърпах кабелите на компа и тръгвах към терасата с него :D
SisiStrange
12-04-2011, 07:39
Бивам. Ще си допия кафето и ще потегляме с мама за ботушки. :):):) После сядам да пиша протоколи, да решавам задачи и прочие...
LeprikonA
12-04-2011, 08:06
еми от сутринта се почва с глупостите. човек да стане и за пръв път от доста време да си направи закуска и да му развалят кефа изцяло - добре дошли у дома. и то за пълните глупости, както обикновено.
anonymous708973
12-04-2011, 08:29
В настроение да въдворявам ред О.о И сега бързам да си подредя стаята, преди да ме е напуснало :D
махмурлука не е хубаво нещо! :D
pandiflysche
12-04-2011, 09:15
Виновна. Самотна. Тъжна.
Отегчена съм от липсата на каквото и да е занимание. Освен това постоянно се притеснявам да не надебелея, защото многото стоене вкъщи никога не се е отразявало добре на фигурата ми. Стискам палци до края на седмицата финансовото ни положение да се подобри значително и смятам да си скъсам гъза от блъскане, за да изглеждам ослепително на рожденния си ден. Все още имам чувства към това малко лайно. Само ако не беше на майна си райна и не желаеше така настойчиво да скокне в гащите ми....
все едно нищо не е стнало-много ме дразнят такива хора, как може до вчера нещата да са стояли по един начин, а след време нищо общо :оо ;хх Толкова много ми липсва онооваа времее ...натъжих се..
DragonLady
12-04-2011, 14:47
Майка ми за 2ри път ме изнервя днеска .... но поне имам до себе си един прекрасен човек, който знае как да ме успокои :) Нямам търпение утре като ида в университета да си го видя и гушна :)
Напълняла съм само след два дни вкъщи. От утре яко глад с тренировки. Вълнувам се за следващата седмица. Очертава се да е умопомрачително тъпа.
ForzaFelipe
12-04-2011, 16:30
Целия ден замина в тъпия апартамент...баси и ремонт....продължавам да се ядосвам за същите глупости и те така....
shmatarok
12-04-2011, 17:22
Болиии ме главата :X . Чудя се да уча ли, да драскам ли, кво да правя. Нещо ми лазят всички по нервите, засега още държа самообладанието, ама ... >.<
Супер сдухано ми е :( .. винаги става така, след като дадено събитие, което съм чакала доста дълго време и ми оставило много хубави спомени, мине. Искам пак, но няма ;[ .
LeprikonA
12-04-2011, 18:46
мнооого ми е добре ^^ надписът "вземи три, плати две" толкова ме зарадва, че няма накъде повече :D
gabsit000
12-05-2011, 08:26
искам да го видя :(
anonymous708973
12-05-2011, 12:12
Мързеливо.
И се ядосвам, че не мога да си отворя буркана с туршията. :д
xBadxApple
12-05-2011, 14:13
Пълен гъз...безсмислено ми е.
Мързеливо.
И се ядосвам, че не мога да си отворя буркана с туршията. :д
Люта ли е, ако не е люта не е туршия. ;п
Цял живот бачкане, ей.. к'ур брадат нещастен....
Нека е без цензура.
awesomesheepy
12-05-2011, 16:57
гадноооооооооо
тоя пак ми се направи
2ка по англ
перф.
Някой ако ме попита какво имам в момента на бюрото, няма да ми стигне 1 час за да му кажа.
Ваканцията ще разтребя. :D
Чувствам се иначе много щастлива и влюбена.
Той е страхотен, тази сутрин отново успя да ме изненада много приятно. Миналия декември също беше в такова леко шантаво настроение. Това ще ни е втората Коледа и НГ, които ще празнуваме заедно. На мен ми се случва за първи път да празнувам две години подред с 1 и същ човек. Чувствам се още по-влюбена.
Desit0o94
12-05-2011, 17:07
ъъ уморена, влюбена, объркана .. абе всички признаци за лудост .. :lol: :)
SisiStrange
12-05-2011, 17:14
Имам 6 на важното контролно по химия!!! :):):):) И утре ще си видя човечето! :):)
anonymous708973
12-05-2011, 17:42
Имам 6 на важното контролно по химия!!! :):):):)
Ааа! И аз искам 6 на контролното утре :д
LeprikonA
12-05-2011, 18:01
оф и аз искам 6 утре, че иначе няма да е много красиво. като цяло денят ми беше хубав, с моето момче ни беше спокойно някак и нямах никакво желание да се прибирам. оообаче.. с влизането у нас- стаята преустроена, нещата ми разместени и бях буквално FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUU! мрааазя да ми пипат нещата и да ги разместват без да ми кажат, сега много знам аз кое къде е, че на всичкото отгоре трябва да променя мястото на повечето и да свикна това, а на мен точно не ми е лесно. такъв човек съм просто. >.<
MissInd3p3nd3nt
12-06-2011, 13:07
Пак прецакана,отхвърлена,ядоса на,скапано ми е,явно щастието ми трае по 1-2 дни..абе като цяло не ми е кеф
ivcheto0o
12-06-2011, 14:39
Коледно ми е :) вече няма търпение да дойдат празниците :)
Иначе днес беше един безсмислен ден (като всички мои :D )Нещо ми беше станало лошо,отидох на даскало и аз не знам защо,намалени часове и имах само 2...ама не ми се стоеше и в нас...
Много много много щастлив :)
shmatarok
12-06-2011, 16:16
Оф, много съм натварена, т'ва ебати селяните в тея тъпи дискотеки. Подивявам, само да ме мотат още малко и се обаждам в полицията, шибаняци тъпи, да ходят да доказват кво съм правила.
Много ми е изморено иначе, нямам никакъв апетит, тъпият ми баща ме тормози и ши му таковам таковата накрая и на него. Не искам да се занимавам с никого повече. х.х
LeprikonA
12-06-2011, 17:52
биващо. :)
IseeDEADbodies
12-06-2011, 18:28
Господи.. К'во се е случило с тоя форум оО
leadyflame
12-06-2011, 18:29
Сякаш ми е добре :)
PullMeCloser
12-06-2011, 18:33
Хем ми е добре, хем съм супер разочарована. Дано се получат нещата, защото иначе ще се изям от яд.
Пак преядох, мамка му ужасна! Еййй, тея празници ще ме провалят!!!!
SisiStrange
12-06-2011, 19:14
Болничка съм, но иначе съм добре. :) Сега няма да съм на университет чак до понеделник. :):)
angelskodqvol4e
12-06-2011, 19:35
Много щастлива..май ми се усмихна късмета :d от сега мисля кога ще дойде да се запознаем и дали ще се получат нещата ..
хохо нервичките на макс .. последвани от игнорчеее!! ;д
One by one ..
shmatarok
12-06-2011, 21:57
Ляляляляля, има изглед нещата да се оправят ^^ Надявам се да стане точно така, както си го мисля. Ох, успокоих се поне малко.
SisiStrange
12-07-2011, 05:48
Пристигнах малко по-рано на работа. Сега тамън имам време да си изпия едно кафе, да си изпия лекарствата (тъп грип) и после да се захващам. :):) За жалост днес няма някаква много интересна експериментална работа, която да ме включва, но нищо. Другата седмица ще е бая.
Току-що се събудих, отивам да закуся и после излизам да си я видя на работа и после да се приберем заедно. А и тези предстоящи четири дена, се оказват интересни :)
ПП. леле какво я чака :D
anonymous708973
12-07-2011, 10:18
Притеснено ми е за него... Искам да си го видя, да знам, че е добре.
shmatarok
12-07-2011, 12:50
Сядам да уча. Направих си контролната, очаквам хубава оценка. :) Сега обаче се връщам при английския.
Чувствам се дебела и отегчена. Единственото, което ме мобилизира малко от малко е представата за т'ва кооооолко натоварен ден е утрешният.
brutaLxxbunny
12-07-2011, 17:13
НЕРВНА!!Боже,помоощ....
Не много добре.Чувствам се като безделница,която си погубва времето и живота й изтича, а тя не прави нищо.(Нито нещо хубаво и запомнящо се на което да се изкефи, нито нещо полезно, което да я направи по-успял човек за по-нататък.
Просто си погубвам времето виждам как минават минутите, часовете, дните, седмиците, месеците и нищо никакво развитие, НИЩО.. в нищо
ForzaFelipe
12-07-2011, 17:34
Един хубав ден последно време :D щях да бягам на стадиона туй унуй ама като си легнах в 2 и чак в 7 и половина станах :D ся обаче ще трябва да почвам да уча че имам доклад да правя,а нито съм го почнал нито нищо ...
NambyPamby
12-07-2011, 17:58
виждам как минават минутите, часовете, дните, седмиците, месеците и нищо никакво развитие, НИЩО.. в нищо
да е, и мен тва ме дразни. с тая разлика, че при мен всичко се развива чудно, само дето ми липсва мъжко присъствие напоследък. от раз оредяха редиците, пукната идея си нямам защо. ама не тва ми бърка в здравето толкова. някак си, странно е и направо си е плашещо, когато човек спре да си е самодостатъчен и има нужда от няква сигурност, няква постоянност, от нещо трайно, които може да ти даде само друг човек. уязвим ставаш, слаб, отвратно е тва.
anonymous708973
12-07-2011, 18:07
Нямам търпение за утре, ама буквално... не мога да си стоя на дупето просто!
да е, и мен тва ме дразни. с тая разлика, че при мен всичко се развива чудно, само дето ми липсва мъжко присъствие напоследък. от раз оредяха редиците, пукната идея си нямам защо. ама не тва ми бърка в здравето толкова. някак си, странно е и направо си е плашещо, когато човек спре да си е самодостатъчен и има нужда от няква сигурност, няква постоянност, от нещо трайно, които може да ти даде само друг човек. уязвим ставаш, слаб, отвратно е тва.
А когато този някой е конкретен съществуващ, точно определен и е пропилял 4 години от живота ти и няма намерение да те накара да се чувстваш на място, и всякак се опитва да ти пречи да си си отново самодостатъчен и... Тогава вече е направо... :Х От одеве се чувствам все едно някой ми свива порциите на приетия въздух. Как може да съм такава? И той да е такъв и...Как може?!?!?!
shmatarok
12-07-2011, 21:55
Желая си огромна доза късмет утре, за целия ден.
Всичко ще мине добре. Без издънки.
Точка по въпроса.
anonymous708973
12-08-2011, 03:35
Супер бодра и ентусиазирана! Нямам търпение!
Честит празник на всички, които понастощем са студенти или се чувстват студенти!
LeprikonA
12-08-2011, 07:08
Честит празник студенти!
чувствам се някак спокойна, доста повече от снощи например. някак като е празна къщата и музиката е силна и ми действа успокояващо и адски приятно е. денят не знам какво ще донесе, но за мен е по-важен утрешният, за това днес ще е в мисли и действия за утре.
Честит МИ празник!
От лятото насам не ми стигна време да го отпразнувам, сега е дошъл момента .. насъбрали са се много поводи! хохо ..
SisiStrange
12-08-2011, 09:54
Нямам търпение!!! Остава половин час!! А какво съм му измислила... *палаво човече* :d
Непрекъснато съм жадна. Отвратително.
Днес още от сутринта ми се развали настроението. И то го развали човек, който не заслужава капчица уважение и внимание от моя страна. Реално погледнато въобще не трябва да се трогвам от такива глупости, обаче ми омръзна от тая помия всеки път.
Снежец! Дам.. и хубав студ.
ivcheto0o
12-08-2011, 11:59
Хмм както винаги ужасно объркана. :D Тези сънища ще ме побъркат вече...как е възможно.Почвам да си мисля че не съм наред изобщо,щом започвам да се замислям за значението на сънищата си :D .
ForzaFelipe
12-08-2011, 13:31
Тъпо,тъпо,тъпо,тъпо,тъпо,тъ о,тъпо...Смятам да отида на стадиона да побягам на стадиончето ама в този студ не съм сигурен...май ще съм пак на кростренажора :D
shmatarok
12-08-2011, 16:15
Толкова хубав ден, всичко мина на 6, даже някои непланувани неща, леле, връщам си позитивната нагласа. :)
Мога да се справя отсега нататък. И имам намерението да го направя. Йееееес.
Влюбен! Дано всичко да стане по план.... :)
просто спря да ми пука... и ми супер пруятно : ))
LeprikonA
12-08-2011, 18:31
най-накрая добивам вида, който искам и умирам от кеф ^^^^^^^^^.
PullMeCloser
12-08-2011, 21:02
Супер развълнувана съм. Ох, добре ми е, ама и леко ми е криво.
А и тази седмица просто надминах себе си по харчене... а нищо не съм си купила.
Лягам да спя и дано утре деня ми да е хубва,въпреки,че не ми се вярва ;х :) Лека нощ !
SisiStrange
12-09-2011, 05:55
Щастлива!!!!!!
Беше уникална нощ. :П
Щастлива!!!!!!
Беше уникална нощ. :П
^ this :)
shmatarok
12-09-2011, 09:58
Пратих си документите за унитата. Голямото чакане започва. :) наспах се, чувствам се добре, след малко сядам да уча. :)
anonymous708973
12-09-2011, 10:27
Уморена и раздразнена.
Само ме командори тая жена. После за кво не й вдигам телефона... Как да й го вдигна, като знам, че всеки път ми разваля доброто настроение? Когато тя има нещо важно да прави, всички ходим на пръсти покрай нея, щото си го изкарва на всички. Когато аз обаче имам нещо важно, за нея е идеалният момент да ми скапе всякво желание и амбиция.
Правела съм, каквото си искам... ХАХА, ако беше така, отдавна щях да съм се изнесла.
Enchanting
12-09-2011, 11:46
Tired :// ....
Добро утрооо!! Ейй на пук на сички беше екстра!! Определено имах нужда от освежаване .. хохо ;д
Уфф... не мога повечеееее.... :( Писна ми от всичко и от всички...раздвоена съм...вместо тая вечер да излезна ще си стоя у нас пред компютъра :( И не спирам да мисля за НЕГО.. мамка му защо трябваше да се появява в живота ми.:( Защоо???Искам да съм с него..а нещо ме спира...може би хилядите му момичета с които непрекъснато се занимава...всеки път ми доказва че е луд по мен...но същевременно обръща "специално" внимание и на други .....Умиирам... не издържам...сърцето ми се къса... :( ;(.... По-гадно просто няма как да е ...! ;( И с тея объркващи сънища...искам да се превърнат в реалнооост ;( Искамм го!! <33
ch0c0late44
12-09-2011, 13:34
...И не спирам да мисля за НЕГО.. мамка му защо трябваше да се появява в живота ми.:( Защоо???Искам да съм с него..а нещо ме спира...може би хилядите му момичета с които непрекъснато се занимава...
Подобно ......
Невероятно! Обичам го толкова много, повече от всичко друго! Радвам се, че го срещнах и му благодаря, че ме подкрепя за всичко! След месец правим 2 години! Обичам те бебее, завинаги! (h)
Вие ми се святт, ззалитам......
Вече поизтрезнях, а и главобола и гаденето се разсеяха, което е страхотно. Бях доста уморена като станах, но вече, след като хапнах, се чувствам по - добре. А иначе... не мога да се нарадвам на снощи. Като изключим някои дребни детайли като това, че се поразхвърлях малко повече от необходимото в кръчмата, както и покушението ми над градинката, в мен се е загмездило едно убеждение, че снощи бях неповторима и си изкарах неповторимо.
shmatarok
12-09-2011, 17:37
Бляя, излизам 8-) Цяла седмица седя в къщи, не съм видяла ник'ви хора (образно казано 8-) ), отивам на кафе да ударим по някой коктейл, да си изпрося стискане на палци за утре и после се прибирам. 8-)
kuklichka_bg
12-09-2011, 18:09
Добрее,даже доста добре.Тази вечер ще трябва по-спокойно да го раздаваме,че да не си изпусна влака сутринта.:D:D
NambyPamby
12-09-2011, 19:39
Понеже тия дни мрънках, че не се случва нищо интересно и нищо не търпи развитие, най-сетне молитвите ми са чути и не мога да се оттърва от работа. ;д До към средата на февруари ще ми е напечено и доста динамично ежедневието, 'щото поех невероятно много ангажименти и хора, които обичам и уважавам, разчитат на мен за разни услуги, та покриване няма как да има. Ще впрегна всичкия наличен потенциал и знания и отгоре, пък да се надяваме, че няма да е за лудо.
Въобще, чувствам се удволетворена, пълноценна и пълна с ентусиазъм. Хич не обичам да бездействам и ако трябваше да продължа с тоя темп, сигурно щях да се самоунищожа.
LeprikonA
12-10-2011, 07:05
като за събота сутрин ми е добре. след около половин час изчезвам и ще се видя с приятелка да обсъдим миналия празник на студентите :D . а вечерта ще е Bleach вечер ^^^^^^.
Моментните ми чувства: Все още сънена и гладна.
Иначе през последните два месеца се чувствам все едно някой е минавал с валяк многократно върху мен. Ужасно съм напрегната. Всеки вторник направо ми идва да се хвърля от някъде. Прекарвам шест астрономически часа в училище, после като се прибера уча за срядата и за курса ми по Биология, който също е във вторник. След 1-2 часа учене отивам на курса, който е час и половина и като се прибера съм труп. Освен това контролни, класни, изпитвания. Много яко ми го слагат.
Вкъщи брат ми ме изкарва извън нерви. Ужасно досаден и все гледа да ми прави мръсно.
Любовния ми живот.. е ами последно ходех с един през 2009г. От тогава само съм излизала с с един, но не ни се получиха нещата. Само дето пропилях цяла година с него. В момента пак го раздавам сингъл и уж през по-голямата част от времето си ми е много добре, но понякога ме завладява едно странно чувство и ми се иска да имам някого до себе си.
Често започвам да плача само като чуя някоя тъжна песен. Всъщност аз доста често се разтоварвам по този начин. Като се наплача ми минава всичко. По-принцип съм затворен човек и си пазя повечето чувства скрити надълбоко, но идват моменти когато не мога да търпя повече и започвам да плача.
Добре, че са приятелите ми да ме разсейват и да ми дават упора иначе съм за никъде.
ПП: Някой да не си помисли, че съм някаква депресия. Просто съм от по-чувствителните.
Цитирай Първоначално написано от dolly Виж мнението
...И не спирам да мисля за НЕГО.. мамка му защо трябваше да се появява в живота ми. Защоо???Искам да съм с него..а нещо ме спира...може би хилядите му момичета с които непрекъснато се занимава...
Подобно ...... ,,
++Същото ! Тез момчета няма ли да се оправят малко и да оставят гъзарията на страна...
Иначе съм добре,мисля днес да украсявам в къщи и ми донесоха 30-те морении :рр Иееее :) ама не трябва да ям повече от 1 на ден,щотоо пак ще стана дебела ;д
XTREMEFREERIDE
12-10-2011, 11:49
//Хора, няма ли ги вече яките емотиконки? :(
Днес е хубав ден, като изключим това, че него го няма наоколо и при мисълта, че целувката му не е на 5 минути разстояние някак си малко ме натъжава, но какво пък толкова, сега ще минат някаквите 24 часа, след което ще се затворим само двамата. И ще е толкова хубаво да заспя и да се събудя до него неделя срещу понеделник... И следващия ден ще бъде красив... Нямам търпение да дойде 15ти, да си пусне шибаната оставка, да си събере нещата от офиса в София и да се прибере насам. Знам, че ще е по-добре за него да си работи върху собствените проекти, които определено заслужават да бъдат направени и показани на хората. Отделно моя егоизъм си се проявява доста настоятелно и искам да го усещам всеки ден, да чувствам допира му, да го прегръщам и да го целувам точно тогава, когато имам желание (т.е. винаги?! :D ). Наистина новата работа в София е нещо ГОЛЯМО, но така, както поставя нещата той - всичко друго е незначително.
Ще променим света. ((((:
anonymous708973
12-10-2011, 12:23
Как ли?
Тъпо. Ама от тъпо по-тъпо. Бях на изпит и грам не ме вълнуваше. Просто седнах и си направих упражненията, беше ми все тая, не сверявах отговори, не се притеснявах... после на устния същата глупост. Изпитващият можеше да ни изчака още 5 секунди буквално, ама не... все едно имам вграден часовник и знам кога точно изтичат 3 минути.
Ебаси тъпия ден.
А майка ми ... ебаси лицемерието. Първо ме наказва да не излизам, обяснявайки ми колко съм безотговорна, което е пълна глупост, откъдето и да го погледнеш, после ме целува, пожелава ми успех на изпита и се обажда да провери как е минало.
Пф. Ще си прекарам деня в стаята ми, която прилича на кочина, а на мен не ми дреме.
Изядох 10 понички (?!) и не изпитвам никакви угризения. Е*ало си е майката отвсякъде.
shmatarok
12-10-2011, 12:57
Мисля си, че можех да се справя и по-добре днес, но въпреки това очаквам висок резултат. :)
Иначе съм мега изморена, боли ме главата, която няма да мине, ако се задържа на лаптопа,ама не искам пак да лягам да спя, и без т'ва проспах пътуването. Не че като гледам имам алтернатива кво да правя, прекалено съм скапана да мърдам накъдето и да е.
Искам висока оценка, ПЪК. 8-)
anonymous708973
12-10-2011, 13:33
Хаха, да не си била на изпит по английски? :д
LeprikonA
12-10-2011, 17:01
глупаво. много мразя "тънки" фейсбук намеци. ама много! толкова ли като има нещо да ми каже не може да го направи направо, ами трябва да драматизираме, че на всичкото отгоре и публично. това ме издразни доста. и как да и обясня, че не съм се променила аз, а тя?!
anonymous708973
12-10-2011, 17:08
По-добре. Оправи ми настроението :) Душичка. Ох, обичам да се усмихва.
Оф бе. А вместо да ми е в ръчичките, аз съм наказана. ГР!
Чувствам се по-зле и от сутринта. Както споменах по-горе.. доста честичко и много лесно ми избива на рев. Преди малко гледах десети епизод на Свръхестествено от седми сезон и се скъсах да рева заради Боби. /ако тук има фенове на сериала знаят за кого говоря/. Ядосвам се на себе си като започна ей така за глупости да рева, но не мога да се спра.
DragonLady
12-10-2011, 19:36
Прекрасно :) Той е прекрасен човек, който знае как да се отнася с една дама във всяко едно отношение :)
SisiStrange
12-10-2011, 19:48
Чувствам се по-зле и от сутринта. Както споменах по-горе.. доста честичко и много лесно ми избива на рев. Преди малко гледах десети епизод на Свръхестествено от седми сезон и се скъсах да рева заради Боби. /ако тук има фенове на сериала знаят за кого говоря/. Ядосвам се на себе си като започна ей така за глупости да рева, но не мога да се спра.
Започни терапия с "Двама мъже и половина". :) Не се бъзикам. Когато бях в състояние, подобно на това, което ти описа, това доста ми помогна. В смисъл... представят живота толкова леко, че и на теб ти става леко.
shmatarok
12-10-2011, 20:18
ох, дааа, и аз по-миналата седмица го гледах тоя епизод, много гадно ми стана :(
Хаха, да не си била на изпит по английски? :д
Мда 8-)
Ох, много ми е тъпо, да идва по-бързо утре. :/ Очертава се добър ден, вече нямам с какво да се занимавам, значи мога да правя каквото реша :D Та да, чакаме утре-то.
Ммм страхотно. Наспах се (сънувах много интересен сън :D ) отивам да закуся след малко и съм в очакване да си я видя след няколко часа :)
Липсва ми вече.
Много ми е отвеяно тази сутрин. Знам колко работа ме очаква днес, а всичко за което мога да мисля е кафето пред мен, усещащо се из цялата стая. Не искам да го изпивам, защото след него ме очаква излизане до другия край на града (пеша!), след това 2 часа упражнения, след тях мач, след него трябва да тичам по магазините.. и след това чак ще се прибера. :(
Но като гледам съм станала доста рано, имайки предвид вчерашната ми сутрешна непробудност. Мога да направя упражненията и сега, пък после да имам повече време. Аз съм гений.. :D
http://vbox7.com/play:106c5b1a64
Спокойно, щастливо, влюбено
LeprikonA
12-11-2011, 08:46
интересно, за пръв път от доста време нямам план за деня. най-вероятно ще си поизляза с книга в ръка из града и ще набелязвам идеи за коледни подаръци.
Добре к'во се случва .. какъв е тоя 12 часов сън .. омг ;д
Не отиват на добре нещата и не ми е ясно как след месец ще се науча отново да ставам в 6-7 .. ;дд
Сънено ми е, но нямам време за разсънване .. чака ме оправяне и после оut .. ^^
ThroughStruggle
12-11-2011, 11:01
Оф, чувствам се ужасно. Задушавам се от града, от хората около мен, от темите, които съм принудена да обсъждам. Задушавам се от уроците си по английски, от изпитът, който предстои, от главната улица на града ми и от коледната украса. Не издържам, искам нещо да се промени, нещо да стане. Търся си причини да се карам с хората, за да ми е интересно. Искам да се напия някъде, да се самозабравя, да правя глупости. Да се запозная с нови хора, да захвърля някъде старите и да ги забравя.
Вчера се чувствах толкова добре, а днес просто ми се гади. И не е моментно, ами е началото на един нов период. Супер, няма що.
Не мога да трая майка ми, не мога да я гледам, искам да се разкара от живота ми, досега крещях в несвяст, чак главата ме заболя от напъване. Искам да се махна.
Липсва ми истинското мъжко присъствие - не физическо, а ментално. Липсва ми стъпил здраво на земята човек, който знае какво иска от живота, с когото мога да говоря за раждането, смъртта и краха на човешкия род. Човек, който ми отваря вратите, който има кола, с която можем да ходим където си поискаме през уикендите и да забравяме скучното сиво ежедневие, да се радваме на факта, че можем да бъдем заедно във всеки един смисъл. Липсва ми човек, който е задълбочен, който е избухлив, емоционален, с когото мога да се карам, дори да се бия. С когото да се сдобряваме с бурен секс и да се караме отново на сутринта. Но любовта ни да е безгранична.
Ех, мечти.
DragonLady
12-11-2011, 14:23
Липсва ми адски много ;( Вчера часове наред бяхме заедно, какво ли не правихме от помощ за курсовата ми работа, до интимни ласки, а днес ... дори не съм го видяла ;(
Утеха ми е, че утре ще го видя, но най-вероятно само през 15минутните почивки в университета ... Дано после има малко време да пием по кафе или да се разходим след края на занятията ни.
Ще сядам да си пиша есето по философия, белким се разсея малко от тея мисли колко ми липсва и колко яко ни беше вчера.
Уникален ден ! Sooo inlove :)
NambyPamby
12-11-2011, 16:02
Ами, всичко се развива чудесно, като изключим една-две липси(които периодично потискам с никотин и шоколад) и едно-две комплексирани женища - тях не ги потискам въобще, а ги оставям да интригантстват на воля, че ако не придават измислена важност на живота си, няма да могат да съществуват и да ме забавляват. :}
SisiStrange
12-11-2011, 16:12
Уникален ден. :):) <3
Всичко ме боли сладко. :D
anonymous708973
12-11-2011, 16:36
Трябва да се води важен разговор. Определено. Не може да продължава така.
LeprikonA
12-11-2011, 17:01
набелязах хубаво аз, ама сега съм пред абсолютната дилема какво би му харесало най-много. ъх. иначе беше приятно, буквално обиколих целия град и изненадващо почти всичко работеше, нищо че беше неделя следобед. ще си дам няколко дни да се чудя и някой ден в следващата седмица отивам и купувам. не знам как ще дочакам преди да му го дам. :)
marmalad400
12-11-2011, 18:00
Нова седмица нови проблеми пф..
anonymous708973
12-11-2011, 18:24
Самото му присъствие ми оправи настроение, дори не беше нужно да казва нищо.
Но все още съм пред нервна криза.
sad, обсебена, песимистична, този човек не напуска мислите ми и се появява дори в сънищата ми. искам да го забравя или просто отново да се съберем. 2рото изглежда невъзможно, 1вото също.
май имам някакви психични разстройва, почвам така да си мисля.
Оф, чувствам се ужасно. Задушавам се от града, от хората около мен, от темите, които съм принудена да обсъждам. Задушавам се от уроците си по английски, от изпитът, който предстои, от главната улица на града ми и от коледната украса. Не издържам, искам нещо да се промени, нещо да стане. Търся си причини да се карам с хората, за да ми е интересно. Искам да се напия някъде, да се самозабравя, да правя глупости. Да се запозная с нови хора, да захвърля някъде старите и да ги забравя.
Вчера се чувствах толкова добре, а днес просто ми се гади. И не е моментно, ами е началото на един нов период. Супер, няма що.
Не мога да трая майка ми, не мога да я гледам, искам да се разкара от живота ми, досега крещях в несвяст, чак главата ме заболя от напъване. Искам да се махна.
Липсва ми истинското мъжко присъствие - не физическо, а ментално. Липсва ми стъпил здраво на земята човек, който знае какво иска от живота, с когото мога да говоря за раждането, смъртта и краха на човешкия род. Човек, който ми отваря вратите, който има кола, с която можем да ходим където си поискаме през уикендите и да забравяме скучното сиво ежедневие, да се радваме на факта, че можем да бъдем заедно във всеки един смисъл. Липсва ми човек, който е задълбочен, който е избухлив, емоционален, с когото мога да се карам, дори да се бия. С когото да се сдобряваме с бурен секс и да се караме отново на сутринта. Но любовта ни да е безгранична.
Ех, мечти.
++++ съгласна до последната дума..сякаш е копирано от моите мисли. абсолютно същите емоции,същите чувства,същите желания. и аз силно се надявам на тази дългоочаквана промяна..ах,дано...
Утре пак понеделник Уууууууууууф ..
Утре съм на фитнес.. и трябва да се стягам (във всички възможни смисъли)и сериозно да почвам да работя върху себе си.До лятото има много време и това време трябва да се използва .. и на лятоо..
Ехх лято,как ми се ходи на плаж да се гмуркам,да се пека на слънце,да ми е топло и да искам да се разхладя,да обличам една рокля и да не му мисля повече!!а не като сега 100 неща по тялото ми и все забравямм нещо . :\
shmatarok
12-11-2011, 21:21
^ и аз искам лятооо ;(
Иначе ми е някакво такова мързеливо, лежерно, не ми се спи, ще издиря някой сериал да си пусна, че нищо не ми се прави. :)
djipsito
12-11-2011, 21:39
Знам какво не искам и не знам как да се откажа.
Ъ !?
DragonLady
12-11-2011, 21:42
Май ще са ми нужни повече финанси отколкото бях предвидила :S
Иначе поне се радвам, че утре ще си го виждам през почивките в университета, а после ще ходим у тях да оправяме и подреждане един кашон с материали, който ще са ми от полза за унито.
LeprikonA
12-12-2011, 07:04
недоспала, но пък го чакам да дойде, всеки момент ще се появи и ще му се радвааамммм ^_____________^^
kuklichka_bg
12-12-2011, 07:39
След тия *почевни дни* просто..смазана.И се очертава супер натоварена седмица... :(
BaffaLsc
12-12-2011, 08:54
Уникален ден ! Sooo inlove :)
И моят беше такъв :smt007
LeprikonA
12-12-2011, 18:38
хмм, предстои ми нова визия или поне така ми се върти из главата :). ще ги съчетая - подаръка и фризьора евентуално, за да мога да го скрия после :D.
anonymous708973
12-12-2011, 19:18
Сравнително добре. Липсва ми, искам да е тук и да му направя един масаж... После да си лежим и да си говорим. Обичам да си говорим, винаги има какво да чуя. Направо да идва. И ако ми донесе един шоколад, няма да му се разсърдя.
И едно силно червено вино. Прави ми се пиянски секс. Мдаам.
хем добре, хем не.
озлобена адски много. адски много. адски адски адски адски много, но дори не искам да преборвам тези чувства, защото мисля, че обектите, къмм които са насочени, си го заслужават.
xBadxApple
12-12-2011, 19:51
Ебаси, тея дни са ненормални откъм неща...
искам да имам 13 часа сън, не по-малко, и малко да се разкарам от ежедневието. Много е зле положението от два дни насам.
shmatarok
12-12-2011, 20:01
Ох, ама вече ми става скуууучно като нямам кого да харесвааааам 8-) Искам нова тръпкааа, искам пеперуди, искам някого, за когото да мисля вечер преди да заспя ;х Вече не ме кефи графата сингъл :D Трябва да поработя по въпроса, тоя месец се очертават няколко добри възможности, само да ми падне нещо струващо си... ;д
Като цяло доста празен ден, имаше и забавни неща, добри оценки, сякаш сами си се появиха, абе даскалото мина доста ползотворно общо взето :)
LeprikonA
12-13-2011, 06:31
искам да имам 13 часа сън, не по-малко
оф, същоотооо >.<
NambyPamby
12-13-2011, 07:07
Много, много, много бавна. Супер забило ми е последната седмица, разсеяна съм, не мога да се концентрирам грам, пък точно сега би трябвало да съм максимално продуктивна, ама... не би.
shmatarok
12-13-2011, 08:36
Оф, бахти кошмарите >.<
И кво, за добро утро да не би всичките ми бивши да са решили да ми звънят случайно :? Остава още един и направо могат да си направят ергенско парти. 8-) Мързи ме, две не виждам, сигурно е заради скапаното време навън.
DarkTemplar
12-13-2011, 11:41
отпаднало ми е :/
SisiStrange
12-13-2011, 16:54
Хубавко ми е. :) Днес беше прекрасен ден от началото до края. :) Сега след малко трябва да поуча за контролното по Цитология утре. :)
ThroughStruggle
12-13-2011, 17:53
Скуката малко започна да се разсейва. Имам чувството, че нещо повратно ще се случи скоро. Някакво събитие или човек, което/който ще промени хода на събитията в живота ми в момента. Много странно усещане е - чувствам се постоянно притеснена, развълнувана. Може и да е лъжовно, разбира се.
DragonLady
12-13-2011, 19:21
Прекрасно!!! Отново бях с него и си прекарахме страхотно!!! А от кога не бях правила толкова хубав секс ехеее сигурно половин година, ако не и повече.
Кофтито обаче е, че пак започнах цигарите ... и макар и да не съм изпушила една кутия трябва да ги спра като минат контролните, че не отива на хубаво тая работа ...
А да, и май докато чаках автобуса на спирката с приятелят ми, покрай мене мина бившият ми с колата ... Първо си виках не е той, ама си беше баш той и колата същият модел, а тая коса и тея слънчеви очила не мога да ги сбъркам и за капак като мина покрай мене си свали очилата и се загледа ... деба .... Само къде номера на колата нз неговият ли беше. Ама и той да е бил не ми пука вече, достатъчно ме нарани тоя човек.
zlatit0o
12-13-2011, 19:28
АДСКИ ЩАСТЛИВААА <3
ThroughStruggle
12-13-2011, 19:34
Пред някаква изключително странна нервна криза съм, без никакъв повод. Чувствам се притеснена и напрегната, сякаш утре е сватбата ми или нещо подобно. Аояготнагяотагянотягагжаг оаявхжоваоч.
djipsito
12-13-2011, 19:56
Никак.
Най-странното е, че не знам ква е причината.
Не ми се живее.
Надявам се да е ПМС.
CityLightsxx
12-13-2011, 20:06
Тъпо. Някво никво.. нищо не ми се прави! ;/ Не мога да се концентрирам грам , а имам 2 класни тая седмица! Всички ме дразнят и аз не знам защо и постоянно съм нервна (отново не знам защо) и абе просто искам ваканация! Да нямам да уча, да не се виждам с някои хора за малко ( че вече мега ми е писнало от всички) и да се успокоя малко и абе нз .. нервно ми е просто!! ;с
zlatit0o
12-13-2011, 20:08
Уникално, не мога да опиша просто...
искам пааак <3
Madara1233
12-13-2011, 20:32
Тъпо. Седя пред компютъра, гледам известно време и се чудя по какъв начин да си убия времето. Постоянно ми е скучно, евентуално в училище покрай мойте смехурковци се пооправям ама иначе...За капак уча в друг град, наще ги няма и ми е едно гадно...С нетърпение очаквам Коледа, ама имам чувството че няма да дойде :D Общо взето ми едно такова никакво. Дето се вика вкъщи няма с кого две приказки да си кажа, пък на училище от приказки ме заболява главата.
valdesbg
12-13-2011, 20:37
http://www.youtube.com/watch?v=CUOlc_j4rMA
And you're so cynical, Narcissistic Cannibal!
Got to bring myself back from the dead!
DragonLady
12-13-2011, 22:52
Невероятен е!!! Утре ще дойде до университета само и само за да ме види, и дори смята да стой с мен 2 часа в семинарното по исд. Уникален човек е! Едва ли някой друг би го направил за мен.
SisiStrange
12-14-2011, 06:08
^ И аз много обичам така. :P Радослав също на няколко пъти влезе на моите лекции, което (особено по математика) го приемам за самоотвержена постъка на геройство. XD
ПО темата: сядам да доучвам по Цитология. Само да ми стане кафенцето. :) Днес ще колим мишка и ще и правим дисекция!!!! Усещам, че ще е зверски интересното упражнение! :)
DisappointedDreamer
12-14-2011, 06:24
Ех, мечти.
До болка познато - Всяка една дума, описва как се чуствам.
Как се трият 2000 лични .. с мноооого търпение ;дд Вече официално всички "спомени", които пазех са изтрити!!
Само не разбирам защо се въртя в омагьосан кръг между няколко човека, които периодично си се връщат .. ??
Надявам се на нещо ново, различно след .. хмм месец .. ;д
anonymous708973
12-14-2011, 11:36
^ И аз много обичам така. :P Радослав също на няколко пъти влезе на моите лекции, което (особено по математика) го приемам за самоотвержена постъка на геройство. XD
ПО темата: сядам да доучвам по Цитология. Само да ми стане кафенцето. :) Днес ще колим мишка и ще и правим дисекция!!!! Усещам, че ще е зверски интересното упражнение! :)
Не може ли да ви я дадат умряла, баси?! Защо вие ще я убивате и как?
"Коля" не е много подходяща дума май.
Добре, съжалявам, че ми се развалиха плановете, щеше да е готина екскурзийка, ама шанс.
LeprikonA
12-14-2011, 11:51
и по-добре съм била. дано мине номера по физика.
Incineerate
12-14-2011, 11:53
Супер ядосан , както всяка сряда все някой ще се намери да ме изкара от релси.Много се изкушавах да ударя 1 юмрук в грозното лице на един съученик , но не искам проблеми ...
SisiStrange
12-14-2011, 12:09
Не може ли да ви я дадат умряла, баси?! Защо вие ще я убивате и как?
"Коля" не е много подходяща дума май.
Ами, за да ни научат как се прави. :) То си е част от експерименталната работа, няма как. Всичко трябва да се тества върху нещо, а върху хора не е оферта. :d Аз съм присъствала на дисекция на плъх на работа, но не съм правила лично още. А за думата, да, може и да си права, макар че и доцентката ни така казва. :D Иначе ние просто ще я упоим да не усеща нищо и ще и резнем главата (некрасиво казано).
Макар, че днес се оказа, че нямаме Цитология, та ще е чааааак другата седмица.
То при тоя вашия по математика конкретно, наистина се е геройство xD
По темата: Страхотно, влюбено, щастливо ! :)
DragonLady
12-14-2011, 16:39
Влюбена (h) Чувствам се все едно летя когато съм с него, а ако се опитам да си представя живота си без него ... просто не мога, тоя човек ме омагьоса тотално ( както и аз него, а и той си ми го призна ). Жалко, че утре ако изобщо го видя ще е за не повече от 30минутки, но за сметка на това в петъка след контролното му по статистика деня е наш :)
NambyPamby
12-14-2011, 17:39
Пръстът ми се обърна моШно и въпреки, че уж ми го наместваха и масажираха, усещам как утре ще е мораво-лилаво-виолетово-синкаво-зелен. Пулсира страховито и имам чувството, че ще се пръсне при всяко по-рязко замахване/мърдане на ръката, ебати. Якото от цялата работа е, че ако това се случи, поне ще имам извинение да си вися в нас и да мързелувам.
съжалявам, че ми се развалиха плановете, щеше да е готина екскурзийка, ама шанс.
думи нямам. ама аз пак си намерих вратичка и февруари месец изчезвам.
Инак напоследък ми е объркано. Във всичко друго сложих ред, само в личния ми живот не успях и продължава да е все същият хаос, като преди. Сигурно ПМС-то ме тресе, сигурно съм натровена от всеобщата пропаганда "Прекарайте Коледа с любим човек", обаче всеки втори ми прилича на него. Направо не ми се вярва, че пиша такава боза, ама имаше най-прекрасните, дълбоки и пронизващи очи на света и сигурно докато не се появи друг такъв, който да мине през мен и после да се събирам месеци наред, няма да ми мине напълно. Надявам се да го надрасна, да го преживея, ама осъзнавам, че всъщност трябва да надрасна и да преодолея себе си, което е по-сложното. Избирателен мазохизъм е тва, явно още не съм готова да отворя нова страница и да допусна някой друг до себе си.
Слаба, податлива, оязвима, чувствам се все едно душата ми е пияна и се опитва да си стъпи на краката, а не може да пази равновесие... имам нужда от почивка, секс иии едно напиване по женски...
SisiStrange
12-14-2011, 19:24
Истински щастлива, цяла, обичана, влюбена и искаща още, и още, и още. Липсва ми ужасно много даже, когато сме били скоро заедно...
angelskodqvol4e
12-14-2011, 20:06
оффф зле,беше казал,че ще дойде да се запознаем..а ме излъга /а и нещо ми се спи и май ще лягам
shmatarok
12-14-2011, 20:23
Последните няколко дни минават като насън, ставам, ям, даскало, прибирам се, ям, гледам си сериала, лягам и всичко започва отначало. Доскоро се занимавах с разни тъпотии, ама вече не са ми интересни, имам нужда от разнообразие. Скицникът ми и той стои самотен, ама нямам муза нещо, а и не знам какво да нарисувам. Иначе не се чувствам зле. Просто ми е някакво... никакво.
:)
DragonLady
12-14-2011, 22:43
Големи глупости правя заради това момче, но просто не мога да дишам без него. Не може да има ден в който да не го видя, просто аз в тоя ден ще се побъркам. Утре вместо след унито и работата дето имаме да вършим с един приятел да се прибера в нас да си пиша курсовата работа, пак ще изляза за 1 - 2 часа от нас да го видя, защото просто не издържам без него. А и той като ми каза " Леле утре цял ден да не те видя, ще откача просто " е как да не направя тази жертва за него. Ама петъка ще си налягам парцалите и от 10 заранта до 15 и 30 някъде нон стоп пиша курсовата, че до понеделника трябва да е готова разпечатана.
SisiStrange
12-15-2011, 04:05
Големи глупости правя заради това момче, но просто не мога да дишам без него. Не може да има ден в който да не го видя, просто аз в тоя ден ще се побъркам. Утре вместо след унито и работата дето имаме да вършим с един приятел да се прибера в нас да си пиша курсовата работа, пак ще изляза за 1 - 2 часа от нас да го видя, защото просто не издържам без него. А и той като ми каза " Леле утре цял ден да не те видя, ще откача просто " е как да не направя тази жертва за него. Ама петъка ще си налягам парцалите и от 10 заранта до 15 и 30 някъде нон стоп пиша курсовата, че до понеделника трябва да е готова разпечатана.
Вие не сте ли заедно от 2-3 седмици?
Укроти топката малко. Все ще изживеете 1 ден без да се видите, колкото да си свършиш работата.
LeprikonA
12-15-2011, 07:02
глупаво. това с нищо няма да помогне..
anonymous708973
12-15-2011, 11:03
Леко раздразнена от глупавата фризьорка, която оня ден е станала такава и вече се мисли за голямата работа и реже, без да пита.
Иначе добре :)
На всяка следваща книга се изумявам какъв мързел ме е налегнал.
Преди време прочитах по 2-3 книги за 20 дни, а сега една книга я размотавам вече месец. Кога съм намирала толкова време за четене преди е цяла мистерия.
Сега бих легнала да почета, но така ми се спи, че 1-во няма да успея да прочета нищо и 2-ро така ми се спи, че още с лягането ще заспя и ще стана чак за вечеря. Мъка.
DragonLady
12-15-2011, 16:41
Вие не сте ли заедно от 2-3 седмици?
Укроти топката малко. Все ще изживеете 1 ден без да се видите, колкото да си свършиш работата.
Да, но твърде бързо се появиха чувствата, което признавам се ме плаши. Плаши ме да не е поредният във който ще се влюбя и който ще ме зареже ...
По темата: Адски изморена, но много щастлива :) Уж трябваше да го видя за 1 - 2 часа макс а накрая пак станаха 4 -5 ... От една страна е добре, ама от друга работата е лоша, понеже времето за курсовата работа ме притиска яко и утре ще трябва да я опаткам и нея. Поне знам, че утре следобеда като си го видя ще имаме време за всичко и за кафенце и за билярдче и за още нещо :)
ThroughStruggle
12-15-2011, 17:50
Чувствам се изморена, изтощена - и физически, и психически. Искам едно огромно меко легло с десетки пухени възглавници, в които да се гмурна. Да заспя, да спя докато светът стане друг. Да спя докато умра и се родя отново.
Нетърпелив. Нямам търпение да дойде утре и да я гушна.
germanoss
12-15-2011, 20:29
Как се чувствам ли? Доста е трудно да определя. С приятелката ми имам сериозни проблеми ( аз си я обичам, но е сложно, а и не ми се обяснява), семейството ми не се разбират, даже момчетата ,с които ходя на фитнес, се изпокараха... Искам всичко да си е като преди- да не се караме, да сме радостни, щастливи и да се обичаме, което е прекрасно. Толково ли много искам? Явно да. А как се чувствам, сами определете.
shmatarok
12-15-2011, 22:33
Имам някакво предчувствие, че нещо ще се случи. 8-)
Евала, че днес мина, ужасно скучен ден беше... Както всеки четвъртък общо взето. Започва най-добрата част от седмицата. 8)
пфф не е проблем отново да съм недоспала и събудена .. _/_
Демят ми почна криво, надявам се да продължи по друг начин ..
kuklichka_bg
12-16-2011, 08:46
Бивам.Да минава и днес,че не се издържа вече на това даскало...
Добре съм :)
Утре трябва да ставам рано пак .. това е кофти.. иначе всичко е О.К. :)
Уникално ЩАСТЛИИИВ!!! И влюбен. Бахти якия ден!! (h)
Казано честно всичко ми е наред... лялалалялалалялялялал Чувствам се доволна, щастлива, леко влюбена и такам...
SisiStrange
12-16-2011, 17:00
Много, много щастлива. :)
Искам пак!!!
Учих по ботаника 4 часа днес, а после... цял следобед див секс и гушкане. Беше просто... прекрасно.
kuklichka_bg
12-16-2011, 17:53
Много добре,денят мина по-добре от очакванията ми,а сега чакам една фр да идва в нас.Очертава се и вечерта да е приятна. :)
zlatit0o
12-16-2011, 18:13
Тъпо, болно... заспало :(
Всичко се провали заради гадната температура! А как исках да се видим отново :(
Утре олимпиада, грам не съм учила, пак ще се става рано, ух :(
DragonLady
12-16-2011, 19:08
Прекрасно :) Деня започна малко зле, понеже с моя се посдърпахме за една простотия породена от недоуточнение, но после беше велико! Яко билярд и секс после :) Ама накрая сме забравили кутийката от презервативите ( вътре пълна с боклука от тях ) на мивката в банята и майка му се прибра малко след това и ги е видяла ... срам голям ... Добре, че жената е много пекана и ни разбра, даже започнаха да се бъзикат с моя, че с него сме били компрометирани, понеже сме си забравили веществените доказателства, а не сме ги изхвърлили :D Ем конфузно, ем голям смях падна :D
shmatarok
12-16-2011, 20:34
Оле, уикенд <3 Рисувах, цяла седмица не се бях занимавала, и съм изключително доволна от резултата, определено ще я включа в портфолиото. Много си я харесвам, да не повярва човек. ^^
Иначе обичайният ден- нищо интересно не се случи, но пък не мога да кажа, че беше и гаден, ако не броим адския студ. Важното е, че събота и неделя най-накрая идват. 8-)
Оле, уикенд <3 Рисувах, цяла седмица не се бях занимавала, и съм изключително доволна от резултата, определено ще я включа в портфолиото. Много си я харесвам, да не повярва човек. ^^
Иначе обичайният ден- нищо интересно не се случи, но пък не мога да кажа, че беше и гаден, ако не броим адския студ. Важното е, че събота и неделя най-накрая идват. 8-)
Рисуваш? СУПЕР! Обожавам да рисувам, хоби ми е. Ако ти се занимава може да ми пратиш на ЛС твои рисунки.^^
Таа.. по темата:
Чувствам се ужасно, пренебрегната, без капка подкрепа от страна на приятели и т.н... Общо взето яко съква при мен. Иска ми се всичко да свърши. Хората не спират да ми казват, че за 18 години не може да ми е омръзнало толкова бързо от живота и че сега ни било лесно. Ами щом на това му викат лесно не ми се мисли по-нататък какво ще става. ;Х
Нямам никаква мотивация, не намирам смисъл в нищо. Не знам какво да правя...
Изпълнена съм с известен скептицизъм относно дали утре ще си чуя алармата, но иначе съм мнооого надъхана. Не съм наясно как точно стана, но изведнъж всичко си дойде на мястото. Утре яко тренировки и вечерта.... <3