PDA

View Full Version : В какво вярвате?

Страници : 1 2 3 [4]

defender
10-25-2012, 13:11
Усещам как Сатаната и Амбигуоус ще станат приятели :д
маймуните приятели не стават.

надявам се не се сърдите, че ви наричам с имената на прародителите Ви. (маймуни)
все пак не можем да се срамуваме от родословието си, атеистчовци

Ambiguous
10-25-2012, 13:16
Усещам как Сатаната и Амбигуоус ще станат приятели :д Но трябва да си много ограничен,за да вярваш само на законите на Нютон и земните неща.

Не намесвай "вяра" с физика или каквито и да било природо-математически науки.

Това, че се опитваш да ме засегнеш на лична основа просто показва, че по някакъв начин съм ти въздействал и твоята несигурност се опитва да скалъпи нещо. Сам съм си изградил и структурирал вярванията, а не като безличен и безхарактерен индивид да се уповавам на някакви приказки написани с цел манипулация на масите и то какви приказки - противоречащи си не на едно място.

Науката го е доказала, независими циливизации делящи ги хиляди километри и векове, стигат до същите изводи, защо - много просто, защото това е изградено на базата на научният метод и може да има само една истина.
А какво става в същата ситуация с религиите, едни стават християни, други будисти, трети ислямисти, да не говорим за прототипите на християнската религия, които са имали абсолютно същите черти, но са съществували хиляди години по-рано.

//defender: Моля разясни, с какво този цитат прави Християнството по-достоверно от голямото спагетено чудовище, че нещо не разбрах?

Doctor_Satan
10-25-2012, 13:19
маймуните приятели не стават.

надявам се не се сърдите, че ви наричам с имената на прародителите Ви. (маймуни)
все пак не можем да се срамуваме от родословието си, атеистчовци
Значи и ти не би трябвало да се срамуваш, че си произлязал от кал, нали?

defender
10-25-2012, 13:24
^
ами Истествено!

от кал и дух по Божи образ и подобие.
от хардуер и софтуер.
когато хардуера се прецака, софтуера се архивира в облачната система.

Doctor_Satan
10-25-2012, 13:27
Аз от днес създавам НОВА РЕЛИГИЯ!!!!! Тя ще е култ към смъртта! Защо? Защото живота води неизбежно до смърт, и смъртта е достатъчно оправдание за това да вярваме в нея. Смъртта е навсякъде около нас, накрая всички заставаме пред нея. Можем да боготворим смъртта само като причиняваме такава. Вярването в смъртт, трябва да е чрез смърт и наличието на смъртта е достатъчно опрадвание затова да я почитаме....

Мамка му, дори не се получи добра аналогия, защото смъртта е истинска, за разлика от Господ.

Ambiguous
10-25-2012, 13:32
^
ами Истествено!

от хардуер и софтуер.
когато хардуера се прецака, софтуера се архивира в облачната технология.

Винаги е било така, на простолюдието идеята за изкупление и вечен живот звучи изкушително.
На какво е готов човек да оправдае страха си от смъртта.

defender
10-25-2012, 13:34
Аз от днес създавам НОВА РЕЛИГИЯ!!!!! Тя ще е култ към смъртта! Защо? Защото живота води неизбежно до смърт, и смъртта е достатъчно оправдание за това да вярваме в нея. Смъртта е навсякъде около нас, накрая всички заставаме пред нея. Можем да боготворим смъртта само като причиняваме такава. Вярването в смъртт, трябва да е чрез смърт и наличието на смъртта е достатъчно опрадвание затова да я почитаме....

Мамка му, дори не се получи добра аналогия, защото смъртта е истинска, за разлика от Господ.
тази религия ще доведе до масово самоунищожение, следователно е невалидна, плодовете до които води твоята религия са абсолютен булшит.

Нема да я бъде, срок на годност една седмица.

Ambiguous
10-25-2012, 13:36
тази религия ще доведе до масово самоунищожение, следователно е невалидна, плодовете до които води твоята религия са абсолютен булшит.

http://store.picbg.net/pubpic/EC/8B/8fc2b2cd1f77ec8b.gif

defender
10-25-2012, 13:38
^
кво рече

Doctor_Satan
10-25-2012, 13:39
^
ами Истествено!

от хардуер и софтуер.
когато хардуера се прецака, софтуера се архивира в облачната система.
Софтуера не може да оперира без хардуер, малоумник такъв. Софтуера не може "да съществува" без хардуера, също както психиката(душата) не може без тялото. При спирането на едното, спира и другото.
http://www.ohmagif.com/wp-content/uploads/2012/08/slippery-deal-with-it-dude.gif

Doctor_Satan
10-25-2012, 13:44

Аааааа, значи си дойдохме на думата. Важна е не вярата, а това какви плодове носи на хората. Религията е просто необходима, вярата е просто необходима. Но нали знаеш че това че нещо е необходимо съвсем не го прави истина? От тук излиза че цялата идея около Джийзъс е просто необходим булшит на хората. Тя е развита изцяло в тази насока, да помага на хората, както в индивидуален, така и в социален план.
Е, познай какво, проваля се вече 2000 години.

ПС: В крайна сметка излизаме до извода, че религията винаги е служела на интересите на хората, не толкова на истините. А с това, религията си остава просто необходима лъжа.

Ambiguous
10-25-2012, 13:45
"Като играя шах срещу гълъб, без значение колко добър шахматист съм, гълъбът ще събори фигурите и ще се изака на дъската мислейки си, че е победил"
Аз съм аут, наистина се опитах, но с такива хора не може да се води диалог.

defender
10-25-2012, 13:47
софтуера продължава да съществува само, че след смъртта сменя сървъра с по-качествен. (от материалния временен сървър към духовния-вечен)

defender
10-25-2012, 13:53
"Като играя шах срещу гълъб, без значение колко добър шахматист съм, гълъбът ще събори фигурите и ще се изака на дъската мислейки си, че е победил"
Аз съм аут, наистина се опитах, но с такива хора не може да се води диалог.

и аз не мога да играя шах, когато противника играе "не се сърди човече" върху шахматната дъска. Аз нареждам фигурите а той хвърля зарчета.

Doctor_Satan
10-25-2012, 13:54
и аз не мога да играя шах, когато противника играе "не се сърди човече" върху шахматната дъска.

Това обаче не те спира да сереш върху дъската.

defender
10-25-2012, 13:57
^
не, шаха се играе с приличие и ред, така е казал Създателя. (на играта)

ако не спазваме правилата (заповедите) на Създателя, шаха отива по дяволите.

Doctor_Satan
10-25-2012, 14:03
Ти дори не разбра смисъла на метафората... Както и да е.

defender
10-25-2012, 14:11
исках да кажа, че върху правилата на Създателя на играта, "серат" само неверниците.
затова с тях не може да се играе "шах", защото всичко отива по дяволите.

Doctor_Satan
10-25-2012, 14:21
Шахът в случая беше спорът. А именно че не можеш да победиш в спор, някой който отказва изобщо да приеме начините по които се провежда дискусията. Също както един гълъб, който не знае как се играе шах, може само да сере и да бута фигурките, така и ти можеш само да ръсиш глупости, защото не знаеш и не спазваш правилата за провеждане на спора - кое се приема за истина и с какви аргументи. Ти приемаш че нещо е възможно и без аргументи. Тоест не спазваш правилата, и затова само "сереш". Това беше смисъла на метафората, а не че дъската е живота и виждаш ли понеже ние имаме различен светоглед, затова и не играем според божийте правила на играта живот. Изобщо нищо не успя да вденеш, защото си посредствен малоумник, и усещам че тихичко дори се гордееш с това.

defender
10-25-2012, 14:26
Шахът в случая беше спорът. А именно че не можеш да победиш в спор, някой който отказва изобщо да приеме начините по които се провежда дискусията. Също както един гълъб, който не знае как се играе шах, може само да сере и да бута фигурките, така и ти можеш само да ръсиш глупости, защото не знаеш и не спазваш правилата за провеждане на спора - кое се приема за истина и с какви аргументи. Ти приемаш че нещо е възможно и без аргументи. Тоест не спазваш правилата, и затова само "сереш". Това беше смисъла на метафората, а не че дъската е живота и виждаш ли понеже ние имаме различен светоглед, затова и не играем според божийте правила на играта живот. Изобщо нищо не успя да вденеш, защото си посредствен малоумник, и усещам че тихичко дори се гордееш с това.

ами както виждаш с това твое мнение ти сам потвърждаваш, че вярващи и неверници имат различен светоглед.

аз говорех за моята метафора с шаха (мнение 764), не за неговата (мнение 762).

Doctor_Satan
10-25-2012, 14:34
и аз говорех за моята метафора с шаха (мнение 764) не за неговата. (мнение 762)
Метафората си е една, не можеш да я разбираш както си искаш. Ако искаш да дадеш друга метафора, първо я кажи цялата и я определи точно. Пфффф много си тъп. Сега се обясняваш и междувременно си поправяш старите мнения, защото всъщност не си разбрал метафората, а сега си измисляш, че си дал нова. Самоубий се и стига си "дрискал по дъската".

defender
10-25-2012, 14:36
Метафората си е една, не можеш да я разбираш както си искаш. Ако искаш да дадеш друга метафора, първо я кажи цялата и я определи точно. Пфффф много си тъп. Сега се обясняваш и междувременно си поправяш старите мнения, защото всъщност не си разбрал метафората, а сега си измисляш, че си дал нова. Самоубий се и стига си "дрискал по дъската".
аз дадох своя метафора на случката и след това си коментирах нея,.................. къв ти е скапания сатанистки проблем на тебе бре.

Doctor_Satan
10-25-2012, 14:44
аз дадох своя метафора на случката и след това си коментирах нея,.................. къв ти е скапания сатанистки проблем на тебе бре.

http://tnation.t-nation.com/forum_images/9/a/9a623_ORIG-freeman_2D00_he_2D00_mad.jpg

Ambiguous
10-25-2012, 14:55
http://store.picbg.net/pubpic/EA/E6/8f2b120dcc44eae6.jpg

Ambiguous
10-25-2012, 14:55
Откажи се няма смисъл

karamelcheto92
10-25-2012, 14:58
Вярвам във Бог.

defender
10-25-2012, 15:02
Откажи се няма смисъл
Смисъл от какво бе?

друг е въпроса дали съм ви искал смисъла....................... то в атеизма няма смисъл

Incadeptus
10-25-2012, 15:06
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bбаси ;d

Incadeptus
10-25-2012, 15:07
в християнството има смисъл...........

Doctor_Satan
10-25-2012, 15:07
Смисъл от какво бе?

друг е въпроса дали съм ви искал смисъла....................... то в атеизма няма смисъл

http://prikachi.com/images/727/5090727B.gif

Fuck it, Im out!

http://prikachi.com/images/137/5261137K.gif

npp
10-25-2012, 15:13
http://store.picbg.net/pubpic/35/47/8b84f7d5f1243547.jpg

именно този род убеждения в вярата е причината за цялата (толкова) обземаща погибел, понеже Бог е направил този свят да бъде "(райска) градина", но ето как духовното тщеславие е причина за появата на презрение(-то) у вярващите към Божиите Творения, а оттам това духовно/религиозно беззаконие е дало воля на "смъртта" да премине в целият свят подлагайки го на своята разруха, и така толкова много човеци да се окажат под въздейстивето на погибел(-та)

"И Господ Бог заповяда на човека, казвайки: От всяко дърво в градината свободно да ядеш; но от дървото за познаване доброто и злото(т.е. от "дървото" (за придобиване) на езотерични(-те) познания), да не ядеш от него; защото в деня, когато ядеш от него, непременно ще умреш." Битие 2: 16-17,

"А змията беше най-хитра от(т.е. и ето дявола дойде от "тъмнината" и той беше по-хитър в сравнение с) всички полски зверове, които Господ Бог беше създал. И тя рече на жената: Истина ли каза Бог да не ядете от всяко дърво в градината? Жената рече на змията: От плода на градинските дървета можем да ядем; но от плода на дървото, което е всред(т.е. което е отвъд) градината(сиреч, от "дървото" (за придобиване) на езотерични(-те) познания), Бог каза: Да не ядете от него, нито да се допрете до него, за да не умрете. А змията рече на жената: Никак няма да умрете; но знае Бог, че в деня, когато ядете от него, ще ви се отворят очите(т.е. трансценденталните/йогическите възприятия/сетива) и ще бъдете, като Бога, да познавате доброто и злото(т.е. и ще станете вездесъщи като самият Бог, бидейки всезнаещи и всемогъщи като Него). И като видя жената, че дървото беше добро за храна(т.е. че на пръв поглед изглеждаше подходящо за човека), и че беше приятно за очите(т.е. и че на пръв поглед изглеждаше благонадеждно за човешкият ум), дърво желателно, за да дава знание(т.е. за да дава всезнание и всемогъщество), взе от плода му та яде, даде и на мъжа си да яде с нея, та и той яде. Тогава се отвориха очите(т.е. трансценденталните/йогическите възприятия/сетива) и на двамата и те познаха, че бяха голи(т.е. и от онзи момент нататък те започнаха да възприемат Божиите Творения като грешни/греховни); и съшиха смокинови листа та си направиха препаски(т.е. и изнамериха множество лъжливи/неправедни духовни/религиозни познания и си направиха човешка(666) духовност/религия, започвайки по този начин да сквернят Божиите Творения)." Битие 3: 1-7,

"чрез един човек(т.е. чрез родът на неправедните духовни служители/работници) грехът(т.е. духът на духовното/религиозното беззаконие) влезе в света, и чрез греха смъртта(т.е. и чрез него системата на влошаванията/болестите/страданията), и по тоя начин смъртта мина във всичките човеци, понеже всички съгрешиха(т.е. понеже много човеци се оказаха под системата на духовното/религиозното беззаконие, някои като нейни служители, а други като нейни жертви), - (защото и преди закона(т.е. защото и преди явлението на човешката духовност/религия) грехът беше в света(т.е. "тъмнината" съществуваше в вселената), грях, обаче, не се вменява, когато няма закон(т.е. там където няма неправедна духовна дейност); при все това от Адама до Моисея смъртта царува и над ония, които не бяха съгрешили според престъплението на Адама(т.е. и над такива хора/одушевени, които не вършат духовно/религиозно беззаконие)" Римляни 5: 12-14

defender
10-25-2012, 15:49
хаха, кво става банда, кво сте се наставърчили

RagioL
10-25-2012, 19:11
Смисъл от какво бе?

Обясни къде е смисъла в религията.

defender
10-25-2012, 19:28
^
Ето ти в докторски стил

http://prikachi.com/images/727/5090727B.gif

RagioL
10-25-2012, 20:00
Свой собствен стил нямаш ли?

defender
10-25-2012, 20:07
ама тоя въпрос е елементарен бе.
Вземи прочети малко и стани един готин разкаян християнин.

RagioL
10-25-2012, 20:40

Джиткам си аз книжлета но те не ме правят нито разкаян, нито християнин а готин няма нищо общо с предните две.

Doctor_Satan
10-25-2012, 20:43
Като този ли?
http://prikachi.com/images/878/5416878k.jpg

defender
10-25-2012, 20:47
а готин няма нищо общо с предните две.
откъде знаеш като не си пробвал

defender
10-25-2012, 20:49
.....

http://www.teenproblem.net/forum/image.php?u=292383&dateline=1351197978

оооо, докторе ти си се изкъпал и сресал, бреее, нов човек си докторе.
сега само остава в неделя да отидеш на църква.

Doctor_Satan
10-25-2012, 20:54
http://www.teenproblem.net/forum/image.php?u=292383&dateline=1351197978

оооо, докторе ти си се изкъпал и сресал, бреее, нов човек си докторе.
сега само остава в неделя да отидеш на църква.

Малко смяна на аватарите, че обложката на албума на Пинк Флойд - "Стената" ми стана малко антипатична (Самият аблум си е страхотен де). И не ми отговори на въпроса.

defender
10-25-2012, 20:56
е кво да отговарям, детето целува папата, кво лошо има.
отделно, че не съм католик, не искам да ги коментирам.

Doctor_Satan
10-25-2012, 21:15
е кво да отговарям, детето целува папата, кво лошо има.
отделно, че не съм католик, не искам да ги коментирам.
Хммм, а на мен ми се струва, че снимката показва и нещо повече.... вероятно се досещаш какво. Изобщо как си обясняваш високия процент педофили сред църковните служители?

RagioL
10-25-2012, 21:19
А ето го и неговия стил прави се на ударен с мокър парцал.

RagioL
10-25-2012, 21:20
откъде знаеш като не си пробвал

Пробвах не ме кефи.

defender
10-25-2012, 21:34
Хммм, а на мен ми се струва, че снимката показва и нещо повече.... вероятно се досещаш какво. Изобщо как си обясняваш високия процент педофили сред църковните служители?

не мога да коментирам, те са хора като нас, не бъркайте свещеник със светец............
вярващите хора са обект на постоянни изкушения.

npp
10-26-2012, 07:35
както вече посочихме и по-горе, такива явления е възможно да се (по-)явят именно когато духовните служители следват противоестественото, а в основата на това е тенденцията да се възвеличават духовно за сметка на това че губят любовта към останалите човеци, така те поставят прекомерни/противоестествени условия дори и за самите себе си - както казва и самият Господ в Матей 23:4, например католиците са си създали свещенически сан, при който условието е свещениците да не се женят и да нямат полов живот, обаче както казва Св. Павел (в 1 Коринтяни 7:1-7) не всеки има дарбата да се въздържа от водене на полов живот, а в същото време католиците бяха съгласни с лъжата че сам по себе си сексът е (някакъв) грях, с което те са допускали при себе си нечисти(-те) духове от системата на духовното/религиозното беззаконие - такива духове като "кундалини" и "аум", ето как се е стигало до съответните абнормени сексуални влечения сред разни католически духовни служители, освен че човешката(666) религия като цяло докара всякакви зли духове на света, поради което милиони човеци се оказваха жертви на хиляди различни абнормени афекти, ето как духовността е направлението на злото, докато направлението на любовта е винаги чисто и непорочно макар и да не предлага големи (духовни) облаги, понеже любовта, за която се говори в Библията е именно когато човек е готов да пази другите човеци жертвувайки себе си, така щото ако той винаги ги обича по този начин, никога не би навредил на когото и да е от тях

Doctor_Satan
10-26-2012, 07:51
нпп Нали знаеш каква е разликата между педофила и педагога? Първият наистина обича децата :D След като казваш че любовта е винаги чиста, значи ако се влюбя истински в едно 10 годишно момиченце, няма проблем? Нали все пак това е любов.

npp
10-26-2012, 08:07
нпп Нали знаеш каква е разликата между педофила и педагога? Първият наистина обича децата :D След като казваш че любовта е винаги чиста, значи ако се влюбя истински в едно 10 годишно момиченце, няма проблем? Нали все пак това е любов.

да, за съжаление понятието любов досега бе (немалко) изопачавано, затова и по-горе казахме че любовта в Писанието е когато човек предпазва другите човеци най-вече от своето собствено зло

RagioL
10-26-2012, 09:11
не мога да коментирам, те са хора като нас, не бъркайте свещеник със светец............
вярващите хора са обект на постоянни изкушения.

Предполага се свещениците да са по възвишени от масата хора.
Педофилията не може да бъде отметната с простите думи "и те са хора".
Действия като педофилията биват умишлено прикривани за да не се опорочи и без това жалката църковна институция.

Incadeptus
10-26-2012, 12:01
Чааааааааааакай нпп теб май вече те разбрах.Защо говориш с "ние" бе идиот такъв,непрокопсаник.Мислиш ,че всички светии,Бог,Светия дух и още куп същества говорят чрез теб ли или по-скоро ти не си личност и трябва да ти говоря на вие за да ме разберете.Ами нека ви кажа,че дори и във Великия Аватар няма толкова същества инкарнирали се на едно място ;д

npp
10-26-2012, 13:42
Чааааааааааакай нпп теб май вече те разбрах.Защо говориш с "ние" бе идиот такъв,непрокопсаник.Мислиш ,че всички светии,Бог,Светия дух и още куп същества говорят чрез теб ли или по-скоро ти не си личност и трябва да ти говоря на вие за да ме разберете.Ами нека ви кажа,че дори и във Великия Аватар няма толкова същества инкарнирали се на едно място ;д

никъде в Библията не пише че в Божието Царство има аватар, обаче има Бог, Господ, Светии и Св. Ангели, но аватари, йоги(-ни), гурута и брахмини няма

Doctor_Satan
10-26-2012, 13:46
никъде в Библията не пише че в Божието Царство има аватар, обаче има Бог, Господ, Светии и Св. Ангели, но аватари, йоги(-ни), гурута и брахмини няма

http://prikachi.com/images/581/5418581W.jpg

Аз пък вярвам в Спайдърмен.

npp
10-26-2012, 14:12
лесно е да се докаже че "дървеното" философстване като доминиращо наместо състраданието в немалко хора го има в Библията, а другото не е нужно да се доказва, достатъчно е че закона на чистата съвест функционира и ни подсказва че да си лош към другите не е по-добро от това да си добър, а и резултата и от двата вида отношение (б-)е достатъчно очевиден в полза на доброто

"извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи. Като се представяха за мъдри, те глупееха" Римляни 1: 21-22,

"целият закон се изпълнява в една дума, сиреч, в тая "Да обичаш ближния си както себе си". Но ако се хапете и се ядете един друг, пазете се да не би един друг да се изтребите." Галатяни 5: 14-15

Incadeptus
10-26-2012, 14:20
Внимавай,че ще викна Румпелщилтсхин.

Doctor_Satan
10-26-2012, 14:20
лесно е да се докаже че "дървеното" философстване като доминиращо наместо състраданието в немалко хора го има в Библията, а другото не е нужно да се доказва, достатъчно е че закона на чистата съвест функционира и ни подсказва че да си лош към другите не е по-добро от това да си добър, а и резултата и от двата вида отношение (б-)е достатъчно очевиден в полза на доброто

"извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи. Като се представяха за мъдри, те глупееха" Римляни 1: 21-22,

"целият закон се изпълнява в една дума, сиреч, в тая "Да обичаш ближния си както себе си". Но ако се хапете и се ядете един друг, пазете се да не би един друг да се изтребите." Галатяни 5: 14-15
Хммм значи не е важно дървеното философстване в Библията, важна е "Да обичаш ближния си както себе си" ? Ама той и Спайдърмен е символ на доброто, и той защитава хората. С какво е по-лош от Бога в това отношение? Изобщо защо ти е Бог ако се ръководиш само от принципа на доброто и любовта? Доброто и любовта, морала и съвестта могат да съществуват и без Бог. Защо ни е да прехвърляме този принцип на нещо уж по-висше?

npp
10-26-2012, 14:50
Хммм значи не е важно дървеното философстване в Библията, важна е "Да обичаш ближния си както себе си" ? Ама той и Спайдърмен е символ на доброто, и той защитава хората. С какво е по-лош от Бога в това отношение? Изобщо защо ти е Бог ако се ръководиш само от принципа на доброто и любовта? Доброто и любовта, морала и съвестта могат да съществуват и без Бог. Защо ни е да прехвърляме този принцип на нещо уж по-висше?

ти ще бъдеш ли съгласен един здравеняк облечен като спайдърмен редовно да ти причинява тежки телесни повреди, така щото да не можеш да се радваш на пълно здраве за дълго време?!, в такъв случай спорът е излишен, тъй като едва ли някой човек би искал да му се случи подобно нещо - ето как "дървеното" философстване не струва и една стотинка

Incadeptus
10-26-2012, 15:52
Нпп говориш безсмислици само виж какво си написал.

Обичай ближния си и ближи обичания.

Тита
10-26-2012, 16:46
Атеист съм, от скоро осъзнат. Миналата година се сблъсках с Библията, в която няма две смислово свързани изречения, с всичко около нея и създаването и. Наложи ми се да я изучавам, меко казано с голямо нежелание. На въпроса ми защо е нужно, отправен към моя учителка, получих отговор ''това е световна литература, без нея не може''. Само имената, с които различните етноси наричат (''нашия'') И(и)сус Христос, доказва каква голяма глупост е религията.
Вярвам в науката. Интересна ми е и именно тя е поставила началото на Новия свят, продължава да се развива и най-важното - може да бъде доказана.

Incadeptus
10-26-2012, 17:23
Науката не може да даде отговор на един въпрос,но е много по-готина от религията.

Nam3less3
10-27-2012, 03:01
Науката няма общо с религията, тикви дебели.

RagioL
10-27-2012, 10:01
Науката няма общо с религията, тикви дебели.

Напълно си прав, второто не струва. Дори е удивително как след хилядолетия развитие хората не са надраснали подобни глупости.

Nam3less3
10-27-2012, 10:06
Напълно си прав, второто не струва. Дори е удивително как след хилядолетия развитие хората не са надраснали подобни глупости.Защото явно не са глупости, а хората разбират повече от тебе.

Тита
10-27-2012, 10:15
Nam3less3, ще се моля за теб.

Nam3less3
10-27-2012, 10:18
Nam3less3, ще се моля за теб.Ама с чувство

RagioL
10-27-2012, 11:07
..............

Знаеш ли в Кабала как наричат религията?

Incadeptus
10-27-2012, 11:09
Nameless ама как може да имате толкова малки мозъци бе как може да сте такива малоумници ееееееееее баси.Омръзнахте ми.Това са глупости ГЛУПОСТИИИИИИИ.РЕЛИГИЯТА Е ГЛУПОСТ.ВКАРВАТЕ СИ В ГЛАВАТА БЕЗСМИСЛИЦИ И ИЗПРОСТЯВАТЕ ПОВЕЧЕ.ЧЕТЕТЕ ХИЛЯДИ БИБЛИИ ЩОМ ПОЖЕЛАЕТЕ,НО НЕ МИ КАЗВАЙТЕ,ЧЕ РЕЛИГИЯТА НЕ Е ГЛУПОСТ И НЕ МИ КАЗВАЙТЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ЧЕТА БИБЛИЯТА.Като умрете ще се срещнем там да си говорим.Обещавам ви!

Nam3less3
10-27-2012, 11:10
Знаеш ли в Кабала как наричат религията?Чакай ако религията е глупост и кабалата е глупост, иначе това не го знам, как я наричат религията

Nam3less3
10-27-2012, 11:12
Nameless ама как може да имате толкова малки мозъци бе как може да сте такива малоумници ееееееееее баси.Омръзнахте ми.Това са глупости ГЛУПОСТИИИИИИИ.РЕЛИГИЯТА Е ГЛУПОСТ.ВКАРВАТЕ СИ В ГЛАВАТА БЕЗСМИСЛИЦИ И ИЗПРОСТЯВАТЕ ПОВЕЧЕ.ЧЕТЕТЕ ХИЛЯДИ БИБЛИИ ЩОМ ПОЖЕЛАЕТЕ,НО НЕ МИ КАЗВАЙТЕ,ЧЕ РЕЛИГИЯТА НЕ Е ГЛУПОСТ И НЕ МИ КАЗВАЙТЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ЧЕТА БИБЛИЯТА.Като умрете ще се срещнем там да си говорим.Обещавам ви!Дано да има опция Ignore на оня свят :D

RagioL
10-27-2012, 11:37
Чакай ако религията е глупост и кабалата е глупост, иначе това не го знам, как я наричат религията

Кабалистите нарича религиите извращение на истината. Извращение родено от неспособността на хората да разберат вселената и битието, поради което се раждат цял куп суеверия и илюзии.

Incadeptus
10-27-2012, 12:40
Ми ДА КАТО НЕ РАЗБИРАШ ВСЕЛЕНАТА по-добре си стой така и не измисляй глупости,които нямат нищо общо с истината.Има такава опция там,ама няма да ти дам да ме игнорнеш.

RagioL
10-28-2012, 05:29
Защото явно не са глупости, а хората разбират повече от тебе.

Не се причислявам към стадото овце навряно в кошарата. Хората не знаят повече от мен. По скоро тънат в повече суеверия.

Incadeptus
10-28-2012, 06:58
Само създавате АНТРОПОМОРФНИ ПЕРСОНИФИКАЦИИ И ВЯРВАТЕ В ТЯХ.

Jigars
10-28-2012, 16:54
Ами обяснявам си нещата и с наука и с религия. Въпреки всичко, няма лошо да си вярваш в нещо и да си мислиш, че то те подкрепя в трудни за теб моменти, стига да не пропагандираш с това. :) Малко ще се отклоня от темата, но да си го кажа. :D Не ми е приятно като гледам по телевизията колко много българи (главно роми) приемат Исляма, само защото им дават месо и дрехи. Все пак сме християнска държава! Защо никой християнин не е отишъл в Турция или в някоя друга ислямска държава да си рекламира религията и да подкупва хората един вид...

Тита
10-28-2012, 17:04
Покрай горния пост, където е споменат исляма, се сетих за следното: цяло лято свещеникът на църкава, където баба ми живее, ме кани всяка сряда (май така беше) да си паля свещичка и ''ДА ПУСКАМ ПО НЯКОЕ ЛЕВЧЕ В КАСИЧКАТА НА ВХОДА''. Държа да отбележа-''православен християнин''. Точно до ''градската'' (=селската) църква е (?клубът) на католиците. Един билюк съседи ме каниха да стана (?член). Било много хубаво, защото им давали безплатни дрехи. Големи набожници, голямо чудо. Да ги е*а в майната, с извинение.

Incadeptus
10-28-2012, 17:05
:)

Incadeptus
10-28-2012, 17:06
много си готина титаа <3