Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

~The Smile~
07-31-2012, 11:56
Чувствам се прекрасно днес!!! В готино настроение съм.

bloodyF
07-31-2012, 12:33
ох, след 2 часа пазаруване и обилно похапване съм готова за нови подвизи, ака да легна да спя :lol:
супер ми

granger
07-31-2012, 12:49
РАЗМАЗАХМЕ ГИ ТЕЯ ПОЛЯЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ! ГАЗ!
Кефско ми е и малко напрегнато,тея листовки ме побъркват!

horacio
07-31-2012, 12:53
ох, след 2 часа пазаруване и обилно похапване съм готова за нови подвизи, ака да легна да спя :lol:
супер ми яденеее <3
напоследък само ям бе мамка му О.о и не само аз и мои приятелки и нз и аз още кой... само плюскаме като невидяли... ужас
са се оправям да излизам ама малко ме мързи ;д не малко, а много

SisiStrange
07-31-2012, 13:00
Аз пък умирам от глад. О.о Цял ден бачкане и съм на една активия и половин пакетче солети. И няма храна до довечера... TheBeliever, като спомена кейка с шоколадови парченца ми бръкна в съзнанието направо. :lol:

След малко залагам последната реакция за днес и утре вече като преседят срезите в багрилото, ще си ги водя. :) Та после хуквам към нас да се оправя и да го видя. <3

xanis
07-31-2012, 13:07
Супер лигаво ми е. Не съм спала от вече близо 14 часа и сигурно затова :D

Зайче..
07-31-2012, 14:43
бахти хората :@:@
как ще ми твърди, че не ми е барала чантата, като е сложена на друго място и цигарите ми ги няма :@:@ да не би да има призраци вкъщи?!?!?!?!?!?!?!?! :@:@:@@
направо искам да се махам вече от тази къща, бахти забърканите хора :@

Glamour92
07-31-2012, 14:45
Спортът е най-мощната спойка,която стабилно свързва шавливия ми иначе дух с тялото и внася хармония между тях.
Днеска си го доказах за пореден път.

Много ми е добре.
*като се сетя за нощното пътешествие към Шопско+разните му там тълпи и записванки се вкисвам,ама карай.Щом е за каузата,ще го изтърпя геройски.

girl_love
07-31-2012, 14:58
чувствам се злее...депресия - щом по цял ден си вкъщи

Wednesday666
07-31-2012, 15:32
Миличко ми стана ..

Душичката ми е толкова прекрасен ..
Толкова ми е добричък ..
Чисто съкровище </3 ..
Дано не го разочаровам ..

ForzaFelipe
07-31-2012, 18:00
Ееее нееее,такава простотия не бях виждал.....Днес ходих до техническият,моят бал като си го сметна за тази специалност е 15.40 със 2ката на първия изпит,в момента приемат хора с бал 13 и нещо за тази специалност,но мен няма да ме приемат защото имам 2ка,нищо че бала ми е с 2 единици повече от последния записан.........................пълна шитня,искам да поздравя уникалния тъпак който го е решил това....Тва просто е най-голямото прецакване...... :@

nepowtorima
07-31-2012, 19:55
Ох направо.. Утре заминава и :/ тъпо ми е .. искам да си седи тука...
Боже невероятен е .. просто толкова се радвам, че се познаваме, че .. :Х ..
Само стискам палци всичко да потръгне като хората.. страх ме е вече от квото и да било отхвърляне и а у..
Мн кофти валеше навънка.. ама карай .. мене деня ми пак е слънчев ^^

Зайче..
07-31-2012, 20:49
офофофофофооф ;(

IseeDEADbodies
07-31-2012, 20:53
Почнах работа в Слънчев Бряг, това е добре. Сякаш има светлина в края на тунела, лол ! Сега си лягам, че утре трябва да ставам в 6 АМ. УжасТ !

ledenakrasota
07-31-2012, 20:54
Болиииииииии ме главатааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааа =Д

шалялялялялялялялялялялял я

аллелелелелелелй алелелелелей алелелеле алелелелей

:/

Зайче..
07-31-2012, 22:23
оф да се радвам ли, да плача ли... 8-)

granger
07-31-2012, 22:24
Гладна съм и ми се прави секс.
Как да съм...

xoxi
07-31-2012, 22:27
Утре си стягам багажа и заминавам при НЕГО.
Миналият път едвам се разделихме.
В четвъртък го очаква изненада. Приятна, надявам се. :D
Всичко е толкова хубаво с него... След първото ни по-сериозно скарване, сякаш започнахме от начало. Имам чувството, че живея в някаква приказка. Хубаво ми е, щастливо ми е, влюбено ми е...
Нямам търпение да го видя.

Anichkaxxwee
07-31-2012, 23:32
Значи, много ми е някво гадно, саднато.
Спи ми се.
Утре, демек 'неска, трябва да ставам, да бягам
Ама ако стана, ако не - плановете ще се провалят ОТНОВО ;дд

xoxi
08-01-2012, 00:29
Не, няма да се спи.
Прекалено ми е хубаво.

Anichkaxxwee
08-01-2012, 00:37
Още не съм легналаа
Ужасс ;дд

LeprikonA
08-01-2012, 06:17
Още прозяващо се. Днес съм в дейно настроение, мисля даже да си помъча мозъка със стереометрията :Д.
А Той как ми е залипсвал.. = \
Цял месец още....

DarkTemplar
08-01-2012, 06:42
Наспах се като човек за пръв път от сигурно 2 седмици. :)

И започва да ми писва да се занимавам само и единствено с чуждите интереси и да работя в тяхна полза, да ми губят времето и да ме занимават с всевъзможни глупости.

Blab
08-01-2012, 07:13
северният лунен възел транзитира в съвпад с десцендента ми.
изкушавам се да отскоча до аполония, да видя филма.
не знам, не знам. ще видим.
усещам промяна. отвътре навън. точно както обичам.

Anichkaxxwee
08-01-2012, 07:27
Знаех си, че ще се успа ;дд

Niakoitam
08-01-2012, 08:43
Нищо ново под слънцето.Скучен живот с често еднообразен характер.Кой ли написа този глупав сценарии? Моментна сигурност,несигурност за бъдещето.Правя си често нещата просто машинално...без желание и без особена живинка.Дори не ме оставят често да се "порадвам" на самотатата и самосъжалението си за по-дълго.Защо ли най-добре си прекарвам и често най-хубавите неща ми се случват именно когато родителите са ми на почивка.Поне сега има човек, върху главата на който поне отчасти да си изливам тази енергия,която ми тежи.Позитивизма,който е хубаво нещо,но който ако не е споделен си е голяма тежест.Желанието да се грижа за някой,но не защото така трябва, а защото аз вътрешно силно го искам.Когато е по задължение просто губя желание.Нямам търпение най-накрая да мине този месец и половина.Хем наще ще отидат да почиват,хем аз ще си почина от тях,хем ще се видя с един много важен човек и може би ще си изкараме прекрасно.Ще се постарая доколкото мога.А след това най-вероятно отново ще се върна към глупавият си, безцелен,скучен,сигурен в настоящето и несигурен в бъдещето ми живот. :)

pandiflysche
08-01-2012, 10:03
Чивствам се У Ж А С Н О ! ! ! Най-скапания, тъпия, без настроение рожден ден!!! Никой никакво внимание... а очаквах нещо повече от всичко най-най!!! МРАЗЯ ГО ТОЗИ ДЕН!!!!!!!!!!

shmatarok
08-01-2012, 10:24
И физически, и психически всичко ме боли Оо. Защо пак започнах да го сънувам и търся до мен на леглото... пф.
Имам нужда да си изплача мъката, но не мога, искам някой много ревлив филм, че да ми дойде музата, ама каквото и да гледам, няма файда никва.

PullMeCloser
08-01-2012, 10:24
Ядосана и леко ...объркана. Може ли да си самопрецаквам настроението така... :\ Писна ми вече.

Wednesday666
08-01-2012, 10:30
Болна .. Пък него го няма .. Искам си го :( ..

Irti
08-01-2012, 10:52
Нещата се закучиха много лошо.

nepowtorima
08-01-2012, 11:25
Искам да си поговоря с някой сериозно. Супер шитаво е всичко. Искам да ми пише вече, не мога да чакам ...
Наспах се до 13:30 и съм доволна ^^ Дано днес мине добре.

babity
08-01-2012, 11:44
Роджър е болен. :( Но за сметка на това пък разбрахме какъв е мистериозния проблем на Спайкче и се надявам скоро всичко да е нормално. Дано утре излекуват и Роджи. Тя си дойде...ммм! Има малко търкания и искри, но затова сме заедно все пак... Искам няк'ва размазвация в събота... с извращения! Извращенията може и по - рано 8-)

xoxi
08-01-2012, 12:50
Изпитвам болезнена нужда да се отпусна на терасата с книга в едната ръка и нещо студено за пиене в другата.
Вчера забелязах любопитни погледи от другия блок, съсредоточени в местенцето, на което релаксирам. Не ми харесват новите наематели на апартамента... ама хич даже.
Сега за да изляза ще трябва да си търся къси гащи да обувам... Как пък не.

Спах 1 час и в момента усещам как ако затворя очи ще заспя. Утре трябва да ставам в 6, а в 8 вече ще съм при него. Толкова ми е развълнувано, че направо подушвам още една нощ с отворени очи. Може би ще заспя в автобуса. Зависи кой шофьор ще е този път. Единия от четиримата кара като.. идиот. Никакво спане при него.

wildet
08-01-2012, 16:45
Прекарвам си страхотно все пак е лято (sun) в кръг от няколко приятелчета правим голям купон:)<3з

bloodyF
08-01-2012, 17:39
много ми е добре
малко съм объркана относно 1 човек, ама ще се разбере повече с времето
вечерях, поваля дъждец, отивам да се къпя и после ще чета!
супер!

SisiStrange
08-01-2012, 17:44
Иииии вече официално спирам хапчетата... Иначе денят беше горе/долу успешен. На работа имаше добри резултати. Нагушках го вечерта, макар че ми се ще да бях в състояние да му обърна повече внимание...

Wednesday666
08-01-2012, 17:45
Мога да кажа, че съм щастлива ..

Само да му чуя гласа ми е достатъчно в момента </3 ..

Аз знам, че върша тъпотии, то няма извинение, но силно се надявам да постигна това, което съм намислила ..

mir4eto93
08-01-2012, 17:46
Мии преядох с чипс и малко ми е тежко и си търся квартира, нали ще съм студент уж и така. Някакво забило ми е

ShtrudeL
08-01-2012, 18:04
Тъжничко ми е някак... но не се чувствам зле.
И все пак ми е тъжничко.

Hayashi
08-01-2012, 18:24
Аргх, всичко ме боли. Страшно скапана съм, цял ден не съм седнала.
И на всичкото отгоре адски много се притеснявам сега като закъснява тъпият автобус.
Усещам как няма да спя тази нощ и утре ще си отспивам 4 часа във влака.
Дано всичко да е наред!

granger
08-01-2012, 18:33
Беше ми хубав ден, и баща ми успя да го прецака ...както винаги! Тоя човек не го разбирам,честно...
Побеснявам само като почне да ми развива дървени теории и вика сякаш тва ще промени нещо,честно издивявам на моменти...
Как може да викаш, да не показваш никво разбиране при положение,че от другата страна се опитват да ти обяснят. Той всичко знае...майчице мила...само се моля да ми издържат нервичките, за да не започна аз да викам,щото тогава ще почнат да излизат нещата едно след друго.

Dagichka
08-01-2012, 18:39
разочарована се чувствам. и бясна.. може и да overreact-вам, ама ако продължава в същия дух, да ми прави тия тъпи забележки в малкото време, в което се виждаме и да иска само да мълчим и да се натискаме, ми няма да стане.
а сега и тия двете са се сдушили, вече нямам доверие и на нея, всичко което казвам й докладва, суперско. въобще истински приятели нямам, найс.
чувствам се, все едно се върнах в изходно положение, месец преди днес. и пак започвам да си мисля за тия двамцата идиоти мм, ще се видя на по бира с тях пък ^^ само да се върнат от морето и хич не ме е*е.

qsiii
08-01-2012, 19:03
Всичко ми е многоо объркано. Дори не усетих колко бързо лятото си тръгва, а все още нито един ден не съм прекарала изпълнен с приятни емоции, приятни хора, приятни места... днеска дойде да ме види, макар и за малко все пак ме зарадва супер много и естествено вечерта успя да ме ядоса пак заради детските си безсмислени лъжи. А момичето , на което държах най-много не пропусна да ми разбие доверито. Чувствам се безкрайно отчаяна, глупава, разочарована и бясна.

Violenza
08-01-2012, 19:11
Спокойна съм, прибрах се. Свърших си работата за 2 дена и успях да си хвана първия обратен полет :))))))
Тъжно ми е само че пропуснах рождения ден на моето слънчице, но сега гледам снимки с тортата, докато все още е била цяла и после омазаната й муцуна ;д

пAteNцЕ
08-01-2012, 19:16
физически - понаболва ме главата,ма ще се опраа :д
иначе бива,можеше да е и по-добре ама така стаа....

Glamour92
08-01-2012, 19:23
Авв,студентка съм. 8-)
Хубаво ми е,ама стига вечесъм киснала взоната на комфорта-от утре си почвам режима на чисто.
Един физиотерапевт би трябвало да знае как се влиза във форма за някакви си 2 месеца.Всъщност не само да знае,да може също.
Надъхвам се.

Anichkaxxwee
08-01-2012, 19:32
Саднато ми е едно такова
Спи ми се, ама е прекалено раноо
Още е 22:33 о_O

Зайче..
08-01-2012, 20:10
уф, нямам търпение вече да ми дойде рожденния ден :)
тогава поне знам, че ще получа каквото искам и с малко късмет ще забравя всички тъпи драми, мхм :)

HatersGonnaHate
08-01-2012, 20:15
уф, нямам търпение вече да ми дойде рожденния ден :)

И аз тва чакам ама не идва бе... 8-)

Зайче..
08-01-2012, 21:31
И аз тва чакам ама не идва бе... 8-)
8-)
кога е твоя рожден ден ? 8-)

Blab
08-01-2012, 21:32
оф, не мога да опиша как се чувствам. затворила съм си блога, не искам да занимавам хората със себе си, затова пак тук.
чувствам се излъгана, дребна, миниатюрна мижитурка. защо й трябваше на съдбата да ме сблъсква с него точно днес, точно по пълнолуние, брхр?! и шибаната му универсална усмивка, и цялата му театралност, и моята идиотска чувствителност. не искам да се унижавам. никога повече. как да се науча да разделям/определям истина и нереалност? аз ли съм прекалено наивна, той ли ме работи много прецизно. или просто говорим на различни езици? не знам, може би за 1ви път усещам разминаване с някого по толкова интензивен начин. искам да го няма, да не го виждам, да не го чувам. или обратното, да го има, да го виждам, да го чувам. нищо по средата не ме устройва. просто не ме. оф. боли ме съществото, ще се взривя.

HatersGonnaHate
08-01-2012, 21:32
Края на следващия месец
ти?

Зайче..
08-01-2012, 21:49
на 9ти септември ;д

xoxi
08-01-2012, 21:59
Утре заминавам. Заминавам. Заминавааааам.
Нямам търпение да му видя лицето, когато ме види цъфнала пред вратата му по никое време със сак пълен с багаж.
И тази нощ няма да спя, прекалено ухилено ми е.

Имам цяло пакетче със семки и не мога да се спра.

fizzyg
08-01-2012, 22:18
Едно ми е такова веселичко :Д
Снощи след дълъг ден с компанията,разбрах,че го харесвам..не е много на добре,но ми харесва тръпката,не знам направо. :D
И на плажа беше чудо..той много ме хвърляше,попринцип не обичам процеса на гълтане на вода ,но за него хаха
:)

shmatarok
08-01-2012, 22:20
Имах нуждата да го целуна. Просто така.

Хубав ден, емоционален, приятен, очаква ме още по-хубав уикенд започващ от утре, направо нЕмам търпение. Нях нях нях.

ForzaFelipe
08-01-2012, 23:26
Чувствам се...самотен...до сега стоях на терасата и слушах музика и мислих...мислих..мислих...тол кова неща ми се въртят в главата..липсва ми нещо,липсва ми сериозна връзка..липсва ми това да споделям мислите си с някоя...да бъда себе си..липсва ми някоя на която да отделям внимание,да я слушам,да ми споделя...пфф да пиеш сам уиски на терасата и да слушаш музика не ти влияе добре на самотната душа...

granger
08-01-2012, 23:28
Мааалко разочарована,от това ,че не ми е казал,но ще го преживея и чакам вече да си го видя,щото ще се побъркам още малко :smt007

valdesbg
08-02-2012, 03:14
Ми... по щастливо не ми е било от много време насам. Свеж като краставичка след пътуването от Бургас до София с нощния влак. С нея си прекарахме чудесно, и след малко отивам на работа. Нямам търпение тя да си дойде.

Иначе следобяд ще видя какво мога да направя по моите 3Д простотии.

Sh@d0w
08-02-2012, 03:41
Вчера вечерта беше прекрасно. Искам да мине тоя ден по - бързо и вечерта отново да съм с нея.

balu4ka
08-02-2012, 05:25
Всеки ден е един и същ.То да решиш да се разнообразиш и да излезеш и..БАМ един дъжд,всичките ти планове отиват на вятъра.Отново киснеш вкъщи и мислиш,защо и как всичко се е случило така -.-".Не мислех ,че преди ваканцията ще стане това,а тя ще протече по този начин.Кофтито е ,че тогава имаш цялото свободно време на света и то за да мислиш,ужасно.Чувствам се самотна и всякаш празна,а той явно е по-силният (:.Явно няма нужда да комуникира с мен,за това и го прави рядко,хъх.Дано поне този ден е нещо по-различно и нека има някоя приятна емоция,моля...

SisiStrange
08-02-2012, 07:39
Уникално! И съм доволна от себе си. За пръв път от години реших да изляза да тичам и от първия път успях 5км и 600м. Като за начало мисля, че е много добре. Утре, за жалост, съм на работа и няма как, но в събота ще ги направя 8км. Усещането е прекрасно... Бях забравила колко е хубаво да излезеш само с една мп3-ка и едни ключове и да загубиш представа за времето... А довечера какво го чака...

~The Smile~
08-02-2012, 08:39
чакам с нетърпение 17 и 30часът днес,за де се видим с приятелката ми!!!

Wednesday666
08-02-2012, 08:58
Днес се чувствам по-добре. Хапчетата действат, разгеле ;д ..
Ся и ако успея да разбера какъв точно му е проблема на този "приятел" мой ще бъде много яко.
Как може да ме обвинява за нещо, станало преди 2 години и кусур, и то само защото му било " разваляло репутацията" :х .. Не можа ли да ме заплашва за това преди 2 години, когато беше станало .. Че даже съм сигурна, че не съм казала такова нещо .. Ма карай, то в клюкарски град като оня кво друго да очаквам ..

Иначе - липсва ми душичката ми мънинка, златна </3 ..

LeprikonA
08-02-2012, 15:50
@ Сиси, и аз не бях бягала от години, ама едвам изтрайвам и 300-400 метра :D. Евала ти!

Аз съм добре, цялото чакане имаше полза. Още няколко пъти мога да го повторя даже и ще ми е още по-добре. Липсва си ми моя прекрасен човечец, да му щипя бузките и да му роша косицата = \. [

bloodyF
08-02-2012, 16:40
едната приятелка замина за бургас, другата за село, третата е в чужбина, четвъртата не й се излиза от тях
супер седмица ще ми е
аз,книжки, филмчета и скука-екстра!
пх, искам да пътувам
а след като ме прецака и си изхарчих парите-няма
или поне не и до края на месеца
после имам някакви планове за софията, ама ш' видим
да идва тоя 18 на планина да се върви, поне по-хладно ще е , ако не друго...

SisiStrange
08-02-2012, 18:00
@ Сиси, и аз не бях бягала от години, ама едвам изтрайвам и 300-400 метра :D. Евала ти!

[

Ами сигурно не си следиш дишането и се бориш твърде много за скорост. И аз бях така и също ме нямаше на никакви дължини. :P Трябва да си следиш дишането и да тичаш равномерно. Ако решиш да ускориш, пак плавно и после равномерно.

LeprikonA
08-02-2012, 18:31
Мъчих се там, няколко дни, ама бързо ми мина мерака :Д. Следих какво правих, до километър го докарах май, много жалка историйка. Най ми е добре вкъщи с аеробиката на мен.

Sh@d0w
08-02-2012, 18:48
само една дума може да опише как се чувствам сега <3 нямам търпение да дойде утре, хем края на седмицата, хем с нея ще се разходим до едно място вечерта :)

Wednesday666
08-02-2012, 19:58
Мда, естествено.
То при мен ако не се прецака просто няма при кой друг.

Blab
08-02-2012, 20:07
обнадеждена.
с ужасно главоболие, но пълна с оптимизъм и обич.

sadist
08-02-2012, 21:15
Как се чувствам.. зле .. както винаги.. Неска ме ядосваха много.. Ся ми е некфо мно гадно.. след тези работи дето днеска станаха направо .. нямам думи.. Сега ще пия аналгин и лягам щот утре трябва да ставам рано..

Anichkaxxwee
08-02-2012, 21:28
Някво ми е много заспало
Цял ден вкъщи си седях, само дето сутринта излизах малко
И мисля да си лягам, а пък и може да остана.. ддз

TheDevilInMe
08-03-2012, 10:41
Мързеливо и отпуснато ми е, днес ми е почивен ден от работата иии нещо не мога да реша какво точно да ям ;Д
П.С Данооо желанието ми стане реалност... :D

Glamour92
08-03-2012, 10:54
Стомахчето ми вдига бунтове. :(

Jessieee
08-03-2012, 11:40

bloodyF
08-03-2012, 13:01
нещо и аз не знам кво искам
голяма съм претенция
пък и няма с кой да си поговоря и да ме посъветва
пхх,.

Wednesday666
08-03-2012, 13:17
Днес съм особено инатлива.

Няма пък аз да му се обадя първа.

girl_love
08-03-2012, 18:13
изнервих се - аз го харесвам , а компанията му говори че съм била психарка

SisiStrange
08-03-2012, 18:20
Влюбена. <3 И просто изгарям от нетърпение да пробваме новата придобивка. :P

Зайче..
08-03-2012, 18:21
оф хем ми е хубаво, хем не.
раздвоена съм. всичко е на кантар.
след няколко дни или ще съм много щастлива, или ще ми се иска да не се бях раждала. хайде да видим.. ;3

DragonLady
08-03-2012, 18:24
Скука ... цял ден скука. Всеки на някъде, няма с кой да излезне човек едно кафе да отрази ... Рядко ми се случва такава ситуация, ама като се случи е голям шит ... След малко си вземам от майка ми лап-топа, чена тоя комп играта ми цепи и лагва адски много.
И него не съм го виждала вече 2ри ден поради куп причини и направо си издивявам!!! Ама так е като съм свикнала да се виждаме всеки ден, после ми идва нанагорно.

Flowerlight96
08-03-2012, 18:26
Чувствам се ужасно...Мразя хора,които се слагат навсякъде,писна ми!!!!Искам да счупя нещо,да блъсна и ударя някой,имам някаква странна енергия,която се поражда от яда,който изпитвам.И ще повторя изречението на Зайка-след няколко дни или ще съм много щастлива или ще ми се иска да не се бях раждала,май ще се случи второто :(

balu4ka
08-03-2012, 18:41
Поради многобройни причини се чувствам супер тъпо...Всякаш говоря със съвсем различен човек.Иска ми се да върна времето,наистина.Иска ми се да не беше толкова тегаво всичко,кога ще се оправи всичко?Май няма смисъл да чакам,чувствам се толкова песимистично настроена.Дано ,скоро това се промени.

Sh@d0w
08-03-2012, 18:54
Влюбено влюбено влюбено <3

sofityoy
08-03-2012, 19:01
Чувствам се просто добре.
22:00 е и чакам някой приятел да се включи,но всъщност искам моето малко тайно увлечение да ми пише (inlove)

Anichkaxxwee
08-03-2012, 21:22
Скука, скука и пак скука
Защо става така сега пъкк..
От 2 дена си седя вкъщи и сега се скарах с един приятелл *садд

Wednesday666
08-03-2012, 21:56
Ауу, много ми е хубавооо ..
Обичам го </3 ..

wampyriicladyy
08-03-2012, 22:05
Тъжноо...

fizzyg
08-03-2012, 22:17
Ауу, много ми е хубавооо ..
Обичам го </3 ..

Ох,и аз съм така.
Издивяваааам пак

betty-dimitrova
08-03-2012, 22:23
Той не ми разби сърцето, той ми разби мечтите и надеждите, а аз изключително рядко си позволявах да мечтая.. И вчера всичко свърши дори и импровизираното 'приятелство' след раздялата. Зле се чувствам, унизена, предадена, но примирена.. това беше всичко свърши... Някак си ще трябва да продължа напред...

bloodyF
08-03-2012, 22:28
ЯДОСАНО
прекарах най-тъпите 2-3 часа евър с нашите
болят ме венците, обринала съм се брутално от шоколада, гадно ми е, самотно ми е, никой не ме разбира
ох, сякаш съм на 13..ебаси..

tcobain
08-04-2012, 00:41
сама...

balu4ka
08-04-2012, 05:42
Ако си мислиш ,че не усещам ...Всичко е толкова явно.
Тъпо,отивам да покарам малко колело,иначе вероятно да умра от скука.

Glamour92
08-04-2012, 05:52
Козел... :(
Само ме разцириква за глупости.

Поне вдругиден ще вдишам морски въздух,а пък после ще си направим мини пивница по случай юбилярното ми РД.

[^____^]

Anichkaxxwee
08-04-2012, 06:00
Оо тая сутрин не ми се спи чак толкова много :D
Ходих да бягам, чувствам се страхотно
И в същото време странно
Не знам защо така о_O

DarkTemplar
08-04-2012, 09:52
Едно такова учебно ми е. Ща-не ща, ще трябва да смачкам правото в следващите 3 седмици.

TheBeliever
08-04-2012, 10:21
Изнервена. Предусещам малката буря, която ще му се стовари на главата в следващите ден-два и правя всичко възможно, да се самоуспокоявам и да не се впрягам толкова, но явно напрежението ми идва в повече.

ForzaFelipe
08-04-2012, 10:49
Вече съм студент :) Най-накрая,приет съм в Индустриален мениджмънт в Техническият :) Пак трябваше по най-трудния начин да вляза,но съм свикнал всичко при мен да става трудно.Сега ще се озоря с тая висша математика,но така е,ще се наложи да уча здраво за 3ки..важното е че сега ще имам шанс за Америка,тва е най-важното,сега ако станат и нещата с филма...

LeprikonA
08-04-2012, 10:58
^Честито!

Аз пък съм си полезна сама за себе си :Д, понаправих си dirty плейлист, ама ми трябва още материал, ще поработя върху това. Само да си го видя аз, ще му завъртя главата ^^.

IseeDEADbodies
08-04-2012, 11:05
За пореден път се убеждавам каква мизерия е в Слънчев Бряг... А трябва да живея тук следващите 2 месеца? О, Ожас ! :lol:.
Иначе не е много зле. Колегите ми са пичове, като не броим един, двана, нооо... все пак можеше и да е по-зле. Не съм предполагал, че само след една седмица вече ще искам вкъщи, хах... И като се замисля, че скоро май няма да видя интернет отново, направо ми се реве ;д Но какво да се прави. Ще го изтърпя някак си това време, все пак си заслужава !

anonymous708973
08-04-2012, 11:24
^Честито!

Аз пък съм си полезна сама за себе си :Д, понаправих си dirty плейлист, ама ми трябва още материал, ще поработя върху това. Само да си го видя аз, ще му завъртя главата ^^.

О, ще ми кажеш ли песните на лично? Че и на мен ми трябват такива :д

Добре съм иначе. ПАК ми минават някакви глупости през главата, провокирани от сериал (Сериозно ли??!?!) и майка ми.

SisiStrange
08-04-2012, 11:34
Леприконче, и аз се включвам към искащите. :D Хубава идея е.

Wednesday666
08-04-2012, 12:25
Искам и аз 8-)

Furious?
08-04-2012, 13:34
За пореден път се убеждавам , че май съм прекалено контролиращ и изискващ приятел.Ще видим Марийка как ще ме понася.

Иначе пак си се смея много.

Wednesday666
08-04-2012, 17:12
Вече съм студент :) Най-накрая,приет съм в Индустриален мениджмънт в Техническият :) Пак трябваше по най-трудния начин да вляза,но съм свикнал всичко при мен да става трудно.Сега ще се озоря с тая висша математика,но така е,ще се наложи да уча здраво за 3ки..важното е че сега ще имам шанс за Америка,тва е най-важното,сега ако станат и нещата с филма...

Честито :) Дано ти върви по вода :)

Аз .. Хм, интересно ми е. Много ми е интересно дори. Усещам време за промяна, щом се сдържах днес да не вдигна егати скандали значи съм започнала. Найс :) .. И после ако се оплаче .. Ще му дърпам ушите :D ..

aks13v
08-04-2012, 17:21
Имам толкова много, а същевременно нищо, защото нямам нея ... любовта

Sh@d0w
08-04-2012, 17:24
Страхотен ден !

Обичам я толкова много <3 И утре пак ^^

Зайче..
08-04-2012, 18:16
оф, защо точно днес трябваше да ми се развали телефона, бее ;(
дано за рожденния ми ден освен апарат, да ми купят и телефон, че не става без.. 8-)

Blab
08-04-2012, 18:41
: )
добре.

Chacho
08-04-2012, 18:42
: )
добре.

Тоя коментар съм го патентовал >:[

DragonLady
08-04-2012, 20:34

Ооо честито! Колеги ще ставаме значи ( само дето съм аз ше съм 2ри курс и малко по друга специалност ).

Иначе съм адски изморена и ме боли главата яко. За капак някой е пре*бал сървъра на играта и няма как да се разкъва ... и хубави филми няма за гледане, кофти тръпка от всякъде ... Да ви се похваля и аз се регнах в тая новата краста наречена аск.фм :D Чудя се да помоля ли мачока да ми я сложи и в подписа или не, ама ще го мислиме.

SisiStrange
08-04-2012, 20:40
^ А ти каква специалност си всъщност? :)

DisappointedDreamer
08-04-2012, 20:51
Туко що се върнах от моренцето. Аааа, страхотно се чувствам. Просто невероятно. Прекрасни хора, незабравими дни и моменти. Време е за почивка и да почвам отново форума.

DragonLady
08-04-2012, 20:53
^ А ти каква специалност си всъщност? :)

Социален мениджмънт

Anichkaxxwee
08-04-2012, 21:59
Чувствам се щастлива
Нене, чувствам се тъжна
Офф, чувствата ми в момента са толкова объркани
Не знам вече какво да мисля
Чувствам се някакви лицемерна, раздвоена ..

kuklichka_bg
08-05-2012, 04:23
Много мразя неделя да ходя на работа..искам да се свършва по-бързо..

DisappointedDreamer
08-05-2012, 07:14
Болна, по дяволите. Блях, чувствам се ужасно. От хрема на кашлица, разбира се.
Точно така трябваше да стане, мда. Знаех си го.

scandalousLady
08-05-2012, 07:48
Добре съм.
Ех, дано вечерта се очертае интересна.. ~

balu4ka
08-05-2012, 08:05
Бясна съм , как ме дразни непукизма му -.-".Щастлива,що за филм?!Как съм благодарна на хората,че продължават да ме разочароват,май винаги става така.Накрая ти си лошия ,те жертвата и хоп :).Искаше ми се ,да остане същият човек както обеща,но всичко се повтаря,абе всякаш нарочно.
-Дано поне днес се случи нещо,че да спра да мисля за него,защото вероятно той вече не го прави...

Irti
08-05-2012, 08:45
Расти се върна. Как изкара на морето, ма мишко?

Всичко ме боли. Началото винаги е трудно. Особено след толкова много време.

Като изключим това е много забозена работа. Трябва да се погодя с тази скумрия, но как да стане като не се диша покрай нея?

Dagichka
08-05-2012, 08:46
откачила съм. по-скоро организмът ми откачи още със ставането си чух дум-дум-дум в лявото си ухо, dafuq? супер гадното и дразнещото е, а нямам идея какво му стана, нито съм го мокрила, нито нищо. а като малко имах бая проблеми с тва ухо, мамка му.
иначе вчера смс-а му за лека нощ.. хм, добре бе. малко ми мина агресията към него, за сега. ще видим какво ще стане, като се видим..
днес ще ходя в работата на баща ми да се къпя с топла вода, защото тъпаците от софийска вода решиха да оставят половин софия със студена вода, а с канчета от котлона свалени абсурд да се мъча.

Blab
08-05-2012, 09:21
Тоя коментар съм го патентовал >:[
сори, браД:Д

аз суингирам между крайности, което е и обичайното ми състояние, така че, предполагам, съм добре.
днес ще изкупувам книжарници и ще дишам в София.
готова съм за път(ешествие).
да видим.

DisappointedDreamer
08-05-2012, 09:28
Расти се върна. Как изкара на морето, ма мишко?

Прелестно си изкарах, благодаря.
Ти как я караш? Да не си орал и копал на нивата, че да те боли всичко? Или май пак е имало дълги секс маратони с яки каки?

Irti
08-05-2012, 09:41
Каката е много люта в момента и не мога да я припаря. Бясна ли е една жена - стой далеч.

Изнервя ми и на мене положението по този начин.

Почнах пак и сега имам мускулна навсякъде. Не мога да се сгъна.

Де беше на морето? Пече ли гъзицата? И защо си толкова болна? Преебала си се само от студена бира.. знам аз.

DisappointedDreamer
08-05-2012, 09:45
Хаха, викаш на сухо ще постоиш мъничко.
Т'ва с мускулната е гадничко, нда. Много при това, ама съм сигурна че за нула време ще изчезне и ще влезеш в още по-добра форма.
Слънчев Бряг. Пекох се, мда. Впрочем, гъза ми изгоря най-много. Болна съм 'щото имунната ми система просто не съществува. Де да беше само студена бира хаха.

Glamour92
08-05-2012, 10:02
Прекалено съм отдадена в асоциалните дейности в последно време,най-странното е,че ми харесва ...

Утре мисля да си наруша уединението с една мини почивчица на морето с отбрани хора.
Трето посрещане на рд по тия места,то3 път юбилейно. :D

А сега-една физзарядка и после-багажлъците.

Irti
08-05-2012, 11:25
Не ми е проблем, че съм на сухо, а ми е проблем, че не може да се продума с нея в момента.

Гъза казваш ти е най-близко до слънцето, а? ;D Бъзгам се.

И на мен ми се ходи на море, но няма да стане тази година и другата сигурно също ще е така. Тц.

anonymous708973
08-05-2012, 11:57
За МИЛФ-а ли говориш? :)

Irti
08-05-2012, 12:01
Mhm

bloodyF
08-05-2012, 12:36
гледам сериали, затъпявам прогресивно
довечера ще карам колело и ще чета книга, да се интелектуализирам малко, че не може така :(
иначе ми е самотно, поне утре всички се връщат и ще бъде яко, пък може и през седмицата на плаж да отидем
ама тоя път на аквапарка
и без това от 100 години не съм ходила там..

SisiStrange
08-05-2012, 15:34
Много ме боли глава. :( Той е прекрасен. :) Гледахме "Open graves" и се оказа доста хубав хорър.

Sh@d0w
08-05-2012, 15:37
Едновременно много щастливо и притеснено. Болна е, а не знам какви лекарства да и купя :( Дано се оправи скоро :( Иначе днес беше просто прекрасно <3 И нямам търпение утре вечерта след работа пак да си я видя!

xoxi
08-05-2012, 16:16
Едновременно много щастливо и притеснено.

И аз така.
Повече ми е щастливо обаче.
Знам, че лошото ще мине, въпреки, че ми се "обещаха" още по-големи проблеми. Надявам се и този път заканите да са празни приказки.
Само след няколко дни са на път да се сбъднат две мои мечти. Не си намирам място вече.

Зайче..
08-05-2012, 17:14
ляляляя
забавно ми е. и щастливо ^^ <3
на вълна пазаруване съм.
така че ако някой знае хубав онлайн магазин може да ми го каже 8-)

DarkTemplar
08-05-2012, 17:17
на вълна пазаруване съм.
така че ако някой знае хубав онлайн магазин може да ми го каже 8-)
Мисля знаеш лафа за женската G-точка. ;)

Окей съм, през лятото тараторът е най-добрият ми приятел.

ledenakrasota
08-05-2012, 17:23
Чувствам се супер!

ch0c0late44
08-05-2012, 18:40
Гадно ми е,чувствам се изостанала с някой неща.
Имам нужда от нещо,имам нужда от някой..
и ми е леко самотно,да.само леко.

Irti
08-05-2012, 19:20
Жега, бе. Няма да се спи особено много и днес.

Чачо, умри, събирам морална подкрепа, че от утре ще ми се ебе майката с цигарите. :D

DisappointedDreamer
08-05-2012, 20:05
Ще си умра кашляйки.

LeprikonA
08-05-2012, 20:34
Тоя път боли по-малко от обикновено, дано си остане така, че иначе не знам как ще я карам тая нощ.
Доволно ми е от днес, на хубави неща попаднах. :)

ForzaFelipe
08-05-2012, 22:20
Наааааааааааааааооооооооо ооооооооооооооооооофффффф фффффффффф ....тъпотия..Утре ще трябва да търча напред назад за да си оправя документите и да ставам студент вече.Навяха ме някакви спомени за стара любов...дано ми мине бързо.. 8-)

Anichkaxxwee
08-05-2012, 22:35
По-добре съм от снощи
Малко заспало ми е, но ще ми мине :D
Утре се очертава тежък ден, но пък не ми се ляга

xoxi
08-05-2012, 22:42
Съдържанието на сака ми е върху леглото и толкова ме мързи, че съм готова да спя на дивана, но да не разтребям точно сега.
Оставам само няколко дни... и аз почвам да ставам голяма паника. Трепере ми отвътре като си помисля какво ме чака. Толкова хубаво и толкова скоро... не може да е истина просто. Изпадам в еуфория.
Щастлива съм. Наистина. Чувството ме изпълва и ще ме взриви.
Не мога да стоя на едно място и през последната седмица спя по 2-3 часа на денонощие. Сега последните дни няма да спя изобщо.. усещам го.
Jesus.

DragonLady
08-05-2012, 23:43
2ри ден ме боли глава като за световно, изморена съм та 2 не виждам и май скоро ще се ляга. Поне вчера ми падна един доста голям товар ( по скоро притеснение ) от плещите. Утре би трябвало да си го видя, че днеска не можах ;( Поне той винаги знае как да ми оправи кефа, дори когато ме боли глава и ми е криво.

DisappointedDreamer
08-06-2012, 06:21
Шибано.

Sh@d0w
08-06-2012, 09:23
Върнах се от обедната почивка, сега остава да поработя още малко. Нямам търпение да мине вече тоя работен ден и да сме заедно с нея цяла вечер <3

Wednesday666
08-06-2012, 09:25
Няколко дни страшна почивка. Винаги си почивам тук. Много добре ми се нареждат плановете, супер мнооого се радвам и нямам търпение ..

Blab
08-06-2012, 09:26
капитулирам.
уморена съм.
днес ще потъвам в себе си.

@Shadow, ти си риби, нали?

TheDevilInMe
08-06-2012, 09:28
Доста доволно, чувството да си вземеш първата заплата е просто неповторимо :D Освен това ми е толкова влюбено, няма друг като него, нямам търпение довечера пак да си го видя като си дойда от работа, само той може да ме успокоява винаги и да ми оправя настроението. <3

Furious?
08-06-2012, 12:14
Нормално.Нямам енергия днес , но ще се насиля да излезем вечерта с момчетата да поиграем волейбол , а после ще видим.Оня глупак да излиза от панделата и да черпи за рождения си ден , че иначе ще трябва да и се обаждам аз !

babity
08-06-2012, 12:31
Мега яко ми е. Пъъъъълно безгрижие и доволство. Само липсата на един секс ми разваля идилийката.

marilyn
08-06-2012, 12:54
Мило ми е някво. Гушкаво (да не повярва човек). Искам да си го нагушкам.... ииии мн други работи де! охххххххххххххх

jghgh
08-06-2012, 14:18
размазано

ShtrudeL
08-06-2012, 15:35
мф... в тая тема май пиша само когато ми е тъжно..

bloodyF
08-06-2012, 15:47
плаж на терасата, интересна и забавна малко книга
колело довечера
не ми се яде
не ми е самотно
прекрасно се чувствам :3

HollyGolightly
08-06-2012, 15:55
Прекрасно :)
И кой е казал, че трябва на вън да пече слънце, за да ми е весело

DarkTemplar
08-06-2012, 15:56
Потен.

DisappointedDreamer
08-06-2012, 16:11
Като парцал.

Dagichka
08-06-2012, 16:15
чувствам се като пилешко бутче, пуснато във вряща вода - a.k.a. завираща от жегата :Д
иначе пълна апатия, тъпча си се стабилно, макар вътрешно да си знам, че не трябва..ама успявам доста успешно да заглуша това гласче със пържени филийки със сладко, тцтц

DarkTemplar
08-06-2012, 17:14
Обичам пържени филийки. :D

3oPuTy
08-06-2012, 17:38
Ако не са тия гадни триъгълничета дет' сгъвам цял ден сигурно щях да убия някой - Да живеят 3Д оригамите :D
А колко съм нервна все още ... Пак ще се заформи някой филм,в който не искам да играя :@ Господина да вземе да се появи по-скоро на линия за да му кажа к'во се случва и да вземем няк'во решение,защото хич не ми се ще да го играя лошата :?
Не,че сме направили нещо нередно ама знам ли - всякакви хора има и всеки разбира нещата по различен начин.
Оффф и романа още не съм си прочела,а тъкмо съм на една доста интересна част ама пусто главоболие - не мога да се съсредоточа от него :?
Хммм,абе като изключим горните неща май съм супер :) :D Учудващо добре се чувствам даже :D

babity
08-06-2012, 18:25
Няняняняняняянян! Нещо много съм се... наелектризирала. Направо не вярвам какви ги върша цял ден днеска

PullMeCloser
08-06-2012, 19:29
Много странно се чувствам. Притеснена, замислена, но пък се наредиха нещата и поне за това вече съм спокойна.

Blab
08-06-2012, 19:44
вдъхновена съм. съживих се. пак съм на ти със себе си и желанията си. сигурна съм.
радвам се, че го има, че вървим този път заедно. ще го почакам още малко. ценен е и ме разбира.
познава ме, колкото и плашещо да е това. да видим дали аз го познавам.
намечтала съм си някакви знакови неща в близките 2 дни. начало или край. изборът е негов.

Зайче..
08-06-2012, 20:03
ааааааааааав в сряда сме на ъпсурт ^^
нямам търпение, ама не знам какво да облека..... някви идеи ? 8-)

TrueStory
08-06-2012, 20:32
Много съм объркана ....не знам какво да правя, как да постъпя ... :(

ShtrudeL
08-06-2012, 20:51
Интересни са ми толкова много неща, а имам чувството, че в нищо не ме бива и за нищо не ставам, и нищо не правя като хората мамка му. С каквото и да се захвана, не го довършвам докрай, или ако все пак стане нещо - не ми харесва и ми се вижда малко. Искам да съм доволна от себе си! Чувствам се грозна (не мога да го обясня, но го чувствам). Имам чувството, че наистина в нищо не ме бива, а имам толкова голямо желание. Самотно ми е, празно ми е и се чувствам като малката кибритопродавачка. Или като просяче за обич и някоя друга прегръдчица. Сега ако някой ме гушне ще се разрева.
Искам да съм добра. Наистина добра.

http://www.youtube.com/watch?v=8RWDf9zStNU

scandalousLady
08-06-2012, 21:26
Объркана съм. Не ми се спи още, дано се сети да ми пише.

aks13v
08-06-2012, 22:14
Работа ... работа ... fucked up "любов" ... спане. ---> The usual

tcobain
08-06-2012, 22:19
както казва доктор Хаус " I'm fine ,I'm just not happy" ,та и аз така ...

bloodyF
08-07-2012, 01:08
insomnia
кафета,мафета и ставане следобяд и ся лягаме сутринта
мега якото
след малко ще се преориентирам в хоризонтално положение пък а да видим дали няма да заспя!

Sh@d0w
08-07-2012, 03:44
@Shadow, ти си риби, нали?

Ще ми изградиш ли лична астрална психо-картина + поведенчески профил, ако кажа не?

По темата: Мале колко ми се спи. Едва станах. И след малко пак на работа >.< Поне има какво да правя там, че иначе като нищо ще заспя. И си мисля пак за нея... утре вечерта ще бъде страхотно!

Supermassive____
08-07-2012, 04:05
Някво адски забавно ми е,в много добро настроение се събудих днес. След малко излизам да правя кардио в морската и след това на работа :)

SisiStrange
08-07-2012, 04:06
^^Поспаланко. <3

И аз едва станах. Тамън сега е хладничко и идеално за спане... Днес съм цял ден на работа, а ми се ще да си лежа до 10 и после да си чета книжка.

valdesbg
08-07-2012, 06:07
Блях...крива смяна имам днес, прецака ми виждането с нея, но утре ще поправим. А шефа ми е кретен.

Иначе ми е по добре от вчера.

babity
08-07-2012, 06:23
Сънено ми е още, ама ми е някакво хипер доволно. Дано за довечера да излезе нещо.

bloodfrozen
08-07-2012, 06:50
Направо не мога да повярвам, че днес се надигнах рано от леглото без чужда намеса. :D
Жегата е адска иначе, не мога да съществувам нормално в такива условия.

DisappointedDreamer
08-07-2012, 06:59
Любима книжка, легло, любими песни и купища лекарства. Готино се чувствам. Не мога да говоря, но на кого му пука? Оцениха ме. Харесва ми. Утре ще се видя и с него, и ще се чувствам страхотно.

Wednesday666
08-07-2012, 07:33
Ужасно НЕ на кеф съм. С никого не ми се занимава. Писна ми да гледам тъпи флиртове и закачки.

dolly
08-07-2012, 09:39
:((( .. Мнооогооооо ми е тъжно ..ама много ...Защо аз винаги успявам да се съобразявам с хората,които са важни за мен и да обръщам нещата така,че всичко да е ок,а когато аз се нуждая от някого,и то толкова много,никой не се сеща за мен.Ама буквално никой :(.Ще се побъркам.Всичко ми се къса от вътре.Да давам всичко за да видя само за миг някои хора,а те направо са ме забравили.. :( .. ухх..направо..не знам..Иска ми се да не чувствам..нищичко...защото иначе болиии :(...

^^Мразя ги тея мрънкания..ама точно така се чувствам в момента и нищо не може да ми оправи настроението :( .. нищооо....

jghgh
08-07-2012, 10:03
Оле, омръзна ми да пътувам Варна-София-Варна .. ще се поболея. Но се очертава че отново трябва да стягам багажа за там.

scandalousLady
08-07-2012, 10:45
Тъпо ми е.
Чакам да се сети за мен, а това чакане ме изнервя.
Имам нужда от гърлс вечер, ще видим.

LeprikonA
08-07-2012, 12:36
Оле, омръзна ми да пътувам Варна-София-Варна .. ще се поболея. Но се очертава че отново трябва да стягам багажа за там.

Сериозно? Аз душата си давам за някъде да тръгна да пътувам = \

Скучно ми е и пътувам единствено назад във времето с една книга. Горещо ми е, прекалено даже, изобщо не обичам лято.

DeviL_AsS
08-07-2012, 12:45
Тъжничко ми е :cry:

shmatarok
08-07-2012, 12:49
horny. Баси.

Нещата изглеждат толко объркани и същевременно толко прости. Ама май ще трябва да помисля по-сериозно. Хич не ми се занимава, не може ли поне веднъж нещо да ми дойде на тепсия. 8-) И ме е мега яд, че плановете за срядата и четвъртъка отпаднаха, сега трябва да чакам още една седмица. Това лято няма нищо общо с плановете, които имах за него.

Irti
08-07-2012, 13:11
Толкова изморен. И изнервен. И потен.

И откачил от нерви. Толкова много ми се пуши качествено, че... но и вчера и днес по 4-5 цигари на ден.. три отиват само сутрин, като стана... 2-3 седмици ще е така.. дали ще се преживеееееееееееееееееее еееееееееее.

Furious?
08-07-2012, 15:16
Неприятно.Майка ми ме посъветва да не си купя нещо , което наистина исках и се съгласих.Дано не съжалявам после.

granger
08-07-2012, 15:36
Мъката ми е огромна, не мога да дишам без него , задушавам се,останах с отворена уста...

ЗАЩОТО ПРОКЛЕТИЯ МИ НОС Е ЗАПУШЕН!!!!!!!

complicated_
08-07-2012, 15:44
Тъжничко ми е :cry:

и на мен така :(

YSMF
08-07-2012, 15:44
Дразня се на глупости. Вместо да си живея живота се задълбавам в някакви тотални идиотщини. Тъпото е, че го осъзнавам, знам че след време ще ми се иска да си забия един зад врата и пак го правя. F*ck logic! Мнооого гадно нещо е раздялата /I don't say.../

пAteNцЕ
08-07-2012, 15:46
Тъпо ми е,никакво ми е,празно ми е -.-
Сърчицето ми тупа,въпреки че няма вече нищо вътре -.-
Сдухано ми е,скапано,нямам думи -.-

lamer4e7o
08-07-2012, 15:55
„Don't let go - Never give up, it's such a wonderful life“ ! ;p

Chacho
08-07-2012, 15:56
Нещо ми е много изморено тия дни, а имам толко ангажименти до края на месеца, че не трябва да се отпускам баш сега.

Anichkaxxwee
08-07-2012, 16:02
Плановете за днес леееко се объркаха, понеже 'някои хора' обичат да спят, и не можахме :D
Поне за утре да стане.
И ми е някво много тъпо, скучно
Добре, че след малко излизам.

headhunters
08-07-2012, 16:05
Да можеше това лято да си е само на морето ;д , тия дето не живеем някъде по морето единственото спасение е басейн или климатик, обаче цял ден не можеш да мръднеш никъде.. 40 градуса и особено като излезеш някъде да ходиш на слънце си жив труп :D , иначе тъпотия в тоя скапания град сега лятото е толкова пусто сякаш съм в някое изоставено село :D

stynioo
08-07-2012, 16:11
Толкова еднообразно ми вървят дните , че ще се побъркам .. и едно момиче ми се върти в главата.Трябва ми промянаааа. |(

x3eme
08-07-2012, 17:40
скучно ми е,но е прекалено жега да изляза навън

DisappointedDreamer
08-07-2012, 18:10
Много зле.

vermili0n
08-07-2012, 18:14
изморена съм... :(

Wednesday666
08-07-2012, 18:47
Обичам го ..
Интересното е, че даже като съм му ядосана тази обич ме спира и да вдигам скандали, и въобще да се държа лошо.
Притеснявам се за него.
Дано всичко наистина е окей.

headhunters
08-07-2012, 18:55
Толкова ми е обърканооо... сякаш ми е писнало от всичко, нищо не ми е интересно както беше предиии .. :|

sofityoy
08-07-2012, 19:00
Нормално ... .

Irti
08-07-2012, 19:47
Ирти се чувства много зле.

И много бесен.

Боримечката е гладна.

Моето чат другарче тук ли е, бе?

ForzaFelipe
08-07-2012, 20:07
Обичам да се занимавам с такива неща.Позабавлявах се днес,след дългия ден по търчене наляво надясно 8-) И все пак ми липсва нещо..

Dagichka
08-07-2012, 20:10
Обичам пържени филийки. :D
и аз, и аз, за това им се отдадох :Д

пфф, имам чувството, че ще умра от жегата и ще ме намерят до хладилника.. скуката си взема своето, а 38те градуса и 30те градуса в стаята ми хич не помагат.
иначе днес се чувствам famous, имах за пръв път от мега многото време 2 покани за приятелство въвъ фейса 8-) :Д че и едната беше от d'n'b dj, мм :Д пичаги са всичките, само се дразня, че са 18+ партитата :@

SisiStrange
08-07-2012, 20:26
Имам чувството, че само аз виждам нещата простички. Толкова ли е трудно да видиш, че няма черно и сиво, а само бяло, което малко се е поизцапало? Всичко има решение и то обикновено е просто да живееш, да се смееш и да се опитваш да бъдеш най-доброто, на което си способен ей така помежду другото.

Furious?
08-07-2012, 21:08
ДА СИ ВДИГНЕ ТЪПИЯ ТЕЛЕФОН И ДА ИЗЛИЗАМЕ ! тва ми се върти в главата

x3eme
08-07-2012, 21:10
след обилната вечеря от пържени тиквички втората бира ми се опря,ноооо се чувствам като цар
ся и с гладните мога да ходя

xoxi
08-07-2012, 21:59
Извън кожата си съм... от кеф.

bloodyF
08-07-2012, 23:23
жадна съм :Д
и ядосана
на целият свят
а не съм в цикъл и съм объркана откъде толкоз много хормони изведнъж
първо, тъпите чез, преебаха ми компютъра (за 10ти път го казвам ,ама наистина :х)
после, тъпият интернет-доставчик, заради който нямам интернет по цял ден
после, уж най-добрата ми приятелка, която ме преебава (несъзнателно мейби) постоянно
после, съм на сухо от доста време
и после тоя си тръгва преди да се запознаем
все тая
ще се наспя и ще ми мине :д

umri
08-07-2012, 23:43
ICEMAT SIBERIA + http://www.hulkshare.com/f5sq351uzsan + MAX SOUND

такас е чувствам

aks13v
08-08-2012, 01:02
Имам чувството, че дори и Боговете са срещу мен. Майната им, майната и на всички самозабравили се курви.

Sh@d0w
08-08-2012, 03:46
Днес се очертава да имам доста работа, пак трябва да преработвам сайта >.< За това пък края на деня ще е просто прекрасен, и цяла вечер ще сме заедно. Леле какво я чака :P И ме накара да се усмихна, пак рано рано.

Лек ден на всички.

Зайче..
08-08-2012, 03:51
направо ми се повръща вече -.-

xoxi
08-08-2012, 05:35
Още час до голямото събитие.
Изтръпнала съм, устата ми пресъхва, ръцете ми треперят, краката не ме държат и ми е жега.
И гласът ми също трепери, но все още съм си ухилена и щастлива.
Това чувство... Ах.

DisappointedDreamer
08-08-2012, 05:41
Ирти се чувства много зле.

И много бесен.

Боримечката е гладна.

Моето чат другарче тук ли е, бе?

Абе, и твоето чат другарче се чувства много зле.

babity
08-08-2012, 06:58
Малкото ми чудовище спинка оттатък. Исках да му купя баничка, ама нямаше и компенсираме с еклер. Аз си тъпча диничка от рано рано и ми се пие кафенце с компания.

SisiStrange
08-08-2012, 07:04
Пия си кафето, лежа си, днес не съм на работа. :) Следобяда ще се видя с една приятелка, а цяяялата нощ ми е за него. Ще ми бъде лично опитно зайче в различни експерименти. *кхъ-кхъ*

Anichkaxxwee
08-08-2012, 09:07
Преди малко станах, а пък още ми се спи..

bloodyF
08-08-2012, 09:29
зле
повръща ми се
май се разболявам
а имам среща
мамка му ;(

DisappointedDreamer
08-08-2012, 11:12
зле
повръща ми се
май се разболявам
а имам среща
мамка му ;(

Ивеенцееее :-)
ние тука телците яко ни удари :(
и аз среща имам, а дори не мога да говоря, оправяй се бързо

enabl3
08-08-2012, 11:56
мега тъпо,кат някво нищожество с тоя натиск от родители и т.н. ...

jghgh
08-08-2012, 12:00
Сериозно? Аз душата си давам за някъде да тръгна да пътувам = \

Скучно ми е и пътувам единствено назад във времето с една книга. Горещо ми е, прекалено даже, изобщо не обичам лято.

Е, то не е пътуване по кеф, а по ангажименти, и то досадни.
И ще ми идва и имам неприятното усещане, че когато си резервирам билет, в тоя ден ще ми дойде и това ще е ужасно. На път неразположена.

Да, знам, че е твърде лично да споделям тук, ама това адски много ме притеснява, а срокът ми за записване е до 10-ти. Трябва да осъществя пътуването скоро.

Някой има ли идея дали отново са пуснали спалните вагони в БДЖ? Нали по-последни данни бяха спрени.

Hilary_
08-08-2012, 13:04
хаха добре, че е форумът (за да живееш в него), иначе реално не съществуваш!! .. :lol:

След днес, следва малко релаксче. : ))

Furious?
08-08-2012, 13:34
някво скучно и изнервено

bloodyF
08-08-2012, 13:45
Ивеенцееее :-)
ние тука телците яко ни удари :(
и аз среща имам, а дори не мога да говоря, оправяй се бързо

и ти също, прекрасна :-)
мен ми е по-добре след като върнах всичко от вчера и оня ден :д

x3eme
08-08-2012, 13:48
ужас

scandalousLady
08-08-2012, 14:21
Оф, кофти ми е.
Не знам какво да си мисля и ми става още по-кофти.

Irti
08-08-2012, 17:00
Жажда ме гони! Жажда за алкохол! Зове ме! Тихо ме зове!

Умрял съм днес и излизам. Излизам да се напия, като куче. Да се отрежа като курва на курец!

Има тук и без това двама кандидати за маризене.

Тайсън кючек ще има!

Питай защо тайсън съм аз
ама хвани се за нещо и здраво се дръж
хала съм аз, цяла ламя!

Sevdito
08-08-2012, 17:37
Беше прекалено хубаво за да е истина : (((

Зайче..
08-08-2012, 17:54
да, много ли ми е яко да стана в 5 часа сутринта и след това да отида на дискотека.. чувствам се като пребита от сега, а пък не знам за утре.. сигурно няма да знам какво се случва около мен :lol:

Anichkaxxwee
08-08-2012, 18:17
Oоф, някво ми е тъжноо :(

scandalousLady
08-08-2012, 18:36
Oоф, някво ми е тъжноо :(

И на мен мъничко ама don't worry, be happy :)

Иначе добре, надявам се нещата да потръгнат.

sladkalady
08-08-2012, 18:46
Много уморена.Радвам се ,че деня е към края си и се отчайвам като знам ,че утре ме чака още повече работа...Надявам се да се справя и да мина без забележки...

Jaune
08-08-2012, 19:21
self-esteem = 0
усещам тежест от всички страни
общо взето са ми нелепи всички глупости, които чувствам
тялото ме боли
изслушала съм всички песни
как може да няма нищо в живота ми?

Irti
08-08-2012, 19:29
Хайде прибрах се. Баси и пиенето не влиза, като хората. Скарах се с един човек, който ми е повече от брат. Бе.. тия дни е много зле.

DisappointedDreamer
08-08-2012, 19:30
Много зле,брат.

Dagichka
08-08-2012, 19:30
като по чудо съм в добро настроение, хмм
днеска се къпах (силно казано) като се поливах с топла вода от канче.. беше абсурдно, но и доста забавно и зарибяващо :Д но все пак предпочитам да ни пуснат топлата вода по-бързо тия мизерници
пиша си с него, при това той пише повече о.О че и ми разказва някви неща, woho имаме напредък ;д

Glamour92
08-08-2012, 20:34
Шитаво ми е и причината за това е абсолютно неоснователна.
Не знам що се държа така...самопрецакващо(меко казано).

TrueStory
08-08-2012, 21:24
Щастливо ми е ...и влюбено! 4 години заедно. А той ми направи толкова мил подарък.Много готино ми стана :3

Furious?
08-08-2012, 21:57
Аууу , наще ги наказаха много лошо

ForzaFelipe
08-08-2012, 22:07
Тъпо,къпя се и си лягам...но все пак от днес вече съм студент :)

twilightkid
08-09-2012, 04:12
Смачкана, уморена, с желание за някви отмъщения, така де, то е нормално да искам да му строша тиквата :Д
Иначе денят започна с усмивки, което е добре и е признак, че всичко ще мине по вода.. да се надявам

SisiStrange
08-09-2012, 05:45
Невероятно щастлива. :) Много хубава нощ. Да не говорим кооооолко беше яко ... Пък аз мислех, че без хапчета няма да е толкова хубаво. :) Обичам да се будя така. <3

DisappointedDreamer
08-09-2012, 05:47
Най-сетне, мамка ти стара! Гърлото не ме боли!!! 8-) пак грача като развален грамофон, ама надявам се това да се оправи преди срещата довечера.

И с негоооо ще се видя скорооо.

SisiStrange
08-09-2012, 05:57
^ Пробвала ли си Tantum Verde от това за смучене? На мен ми помага до 8 часа след първото. Дори при гнойни ангини. Остава ми още за лекуване, но без болка.

DisappointedDreamer
08-09-2012, 06:19
Всичко пробвах - толкова много лекарства ми изписаха, антибиотици също. Няколко пъти ходих на лекар. Нищичко не помага. Блях, имам много слаба имунна система и нещо тръшне ли ме, трудно си отива. Ама спокич. Сега поне не ме боли гърлото - вчера ревях от болка заради него 8-)

Niakoitam
08-09-2012, 06:19
Не мога да се въздържа да го напиша и тук:

Българи юнаци!!! Честита разгромна победа над Германия в 1/4 финала.Сега дано се справим с така неудобната ни и трудна Русия на 1/2, а след това да отнесем и Италия или Бразилия и...златото е наше. А дано спечелим първата си титла в историята на колективните ни спортове като цяло.Време ни е вече. :)