Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12

Violenza
07-23-2012, 06:39
Моичкият одъртява днес и нямам търпение за довечера. :)

Зайче..
07-23-2012, 07:52
оооооооо <3
както бях щастлива от вчера, така ме зарадваха още повече сутринта, когато станах. <3
много ми е хубавичко <3
и все пак знам, че това ще завърши много, много зле и ще има много, много драми, ама кво ми пука <3

WickedOne
07-23-2012, 08:43
Mързеливо.....

TheBeliever
07-23-2012, 09:51
След вчерашните 19 часа на крак днес съм олицетворение на мързела. Няма да е зле поне да хапна нещо.

Ама снощи беше супер забавното. Големи са простаци, ей. Точно това ми трябваше.

След броени часове ще си го нагушкам. И довечера ще заспя до него. Безценно.

Colouring
07-23-2012, 10:07
обнадеждена!
не в любовен план, ама пак е нещо.. ;д

marilyn
07-23-2012, 10:45
Чудесно. Всеки ден едва ли не вече падат границите. Вчера пак. Интересно е, странно е, хубаво е, може би и опасно... какво ли има след границите... сигурно нищо.. свобода. Но ще ги махна... всичките...всичките... всичките... всичките......

Wednesday666
07-23-2012, 11:20
Това време ме съсипва. Нито топло, нито студено, нито вали, нито слънце грее. Мразя го тоя град. Не, че като отида след малко на София и нещата ще се оправят, ама все е нещо. Вече даже дърветата тука ме депресират, мразя ги.

smilelady
07-23-2012, 12:47
Липсва ми, а е толова далече..
Искам пак да се притисна в обятията му..

babity
07-23-2012, 12:57
Предусещам някаква катастрофа за довечера, ама ще си тегля от главата ми. Хем искам нови хора, хем се вълнувам и всичко останало, хем знам че няма смисъл от приготовления и вълнение и... компот. Ае само дано няма мизерии. И мама трябва да мина да видя, че тая седмица нещо ми бяга по тъча. А сега ще си спинкам...

ledenakrasota
07-23-2012, 14:10
Навън е толкова приятно времето с този ветрец, а мен ме заболя главата. Сега съм се наспала и все едно ме е фраснал някой по главата.

Dagichka
07-23-2012, 14:39
странно ми е още. не мога да осъзная, че вече съм в София, че няма вече безсънните нощи, скитосването с одеала по плажа и тн.. няма да ходим заедно по двойки на вечеря и да му нося сокче като на малко дете, да ядем палачинки в леглото и да гледаме Семейство Симпсън, айй. :3 толкова хубави спомени, носталгично ми е, но и ме е страх, защото тук нещата се въртят на 360 градуса и знам ли.. ох, утре ще си го видя и ще реша какво да правя нататъка ^^

Glamour92
07-23-2012, 14:40
Yikes...долнопробният,злобен и подъл чичак,който поради някакво кармично недоразумение живее на една стена разстояние от мен е решил да ме изтезава зверски с някаква свръхбормашина с пъклен звук...

http://www.youtube.com/watch?v=UR7k3XnvbU0&feature=autoplay&list=AL94UKMTqg-9DH5hYwjVKf3M6pWzKSZ2k-&playnext=7 частично облекчава положението,ама общо взето обстановката е тягостна... *плачущ звук

ShtrudeL
07-23-2012, 15:22
Днес успях да видя 3 разрязани човека с течаща кръв по пода, както и успях да се почувствам като наивно нищожество.
От една страна наистина може би съм наивна, но защо искат да ме убедят в противното... имам нужда да вярвам и обичам, да се надявам и вълнувам...
Гладна съм.

Зайче..
07-23-2012, 15:26
обнадеждена!

това
точно това чувствам в момента <3
и това чувство е приятно <3

DisappointedDreamer
07-23-2012, 15:27
Добре си се чувствам.

burpp
07-23-2012, 15:32
Тъпо ми е, достатъчно тъпо! Не знам що, но някак си трябва да си преповдигна настроението. Заключен съм умствено и физически в широка клетка, а изходът е вход. Ако трябва да съм честен, най-имам нужда да чуя от Нея колко й липсвам. Не искам много, но тъжното е че тя няма да го разбере.

Irti
07-23-2012, 16:09
Тъжен, но и щастлив.

Заобиколен съм от купища боклук. Винаги съм заобиколен от такива. Много мразя някой да прави интриги и още повече мразя, когато хората завиждат, а защо завиждат? Това с нищо не им помага. Нито ще бъдат на моето място, нито ще имат моите неща, нито ще имат каквото и да е от мен. Тогава защо завиждат? Каква е тази отметка в душата на човеците? Никога не съм завиждал и никога не съм разбирал тази черта. Моето сърце и душа никак не са добри, но това не го одобрявам. Като човек може да съм шитня от към минало, но никога не съм навредил на някой.

И някакви такива.

И някакви такива... глупости.

Тъжно е днес.

Пепелника е пълен.

"Роден съм луд, роден да съм чут, роден от барут, роден да мачкам с чук."

DisappointedDreamer
07-23-2012, 16:13
^плашещо.

nIkEnCeTy_bE
07-23-2012, 16:14
Ох, най - сетне мина и това... Изследванията не бяха добри, но не бяха и толкова лоши. Ще се излекувам, така се бях наплашила... Чувствам се добре, заредена с емоции и трепети, и се надявам в скоро време да се случи нещо хубаво.

Irti
07-23-2012, 16:17
^плашещо.

Кое?

DisappointedDreamer
07-23-2012, 16:20
Кое?

роден да мачкам с чук."

Това.

И е тъжно, че си тъжен.

Irti
07-23-2012, 16:22
Това е от песен.

нИ бой сА, дИте малко! :*

DisappointedDreamer
07-23-2012, 16:24
Знам, и все пак не е гот.

Ииии
http://slunchice.webege.com/happy_sun.jpg

nepowtorima
07-23-2012, 20:56
В момента съм на такъв принцип : Харесвам всички .. пък с който потръгнат нещата той ще е..
Смятам го за тъпо.. ама съм в такова положение, че .. никак не върви :Д
В момента нямам никакъв приоритет. Или може би е : леш, яж, спи и мързелувай..
I wanna party and bullsh
And party and bullsh
And party and bullsh
And party and bullsh..
And party, and party ^^ ♥

babity
07-23-2012, 21:16
Добре се получи, но определено тази вечер не биваше да я вземам с мен. Хубава, хубава вечер... надявам се да завърши добре!

adrenal1n
07-23-2012, 22:55
От 1 месец насам се чувствам супер смазан - и психически, и емоционално, и физически..
Нямам воля за живот без нея, а трябва..
Как искам да е отново до мен, да й се радвам, да я прегръщам, да я целувам..
Остана ми единствено да я обичам отстрани..

GLaDOS
07-24-2012, 00:28
Тъжен,Самотен,Изгубен. Нямам желание за живот,нямам желание за комуникация.Живея в свой собствен мрачен свят. Страх ме е да започна нещо ново,замъглен от миналото...

granger
07-24-2012, 04:40
Спи ми се та 2 не виждам,ама трябва да кормувам след малко, няма нищо :lol: Ще се справя. Малко ми е отнесено още,ама ей сега си глътвам кафенцето и излизам :lol:

LeprikonA
07-24-2012, 06:07
Заспало, адски заспало. Снощи беше доста по-забавно от обичайното и то от доста време насам. Дано да се поповтори, потрети, не отказвам :Д. Чакам с нетърпение четвъртък, да идва вече...

babity
07-24-2012, 07:03
Снощи... <3 Пак очаквах да е супер убитата вечер, а то стана мегаяко. И с'а ако нямах болежки щях вече да упорствам да повтаряме. :D Айде дано оная си дойде вече, че мъжете явно няма да ги бъде

valdesbg
07-24-2012, 07:28
Гадно ми е. Тя отива на море за 10-тина дена, близка моя приятелка заминава за 10-тина дена също извън софия... самотно ще ми е. Ще оцелея.

От друга страна обаче и двете ще се забавляват и ще им е яко. Аз ще се радвам за тях :)

Wednesday666
07-24-2012, 07:55
Мда, отново тъпо време. Него го няма, което прави всичко още по-тъпо. Поне се радвам, че му е хубаво и се чувства добре на морето. Пък септември не е толкова далеч, ще издържа до тогава. После тежко му :D ..

Blab
07-24-2012, 11:00
като гладно изморено куче без каишка, обоняние и чувство за ориентация.

DisappointedDreamer
07-24-2012, 11:30
Заминавам на море след 2 дни. Мда, мда. Нямам търпение да скитам из плажа посред нощ, гледайки звездите и слушайки успокояващите стонове, които прегръдката между пясъка и водата издават; нямам търпение да се търкалям в леглото с книга в ръка до късно, после да стана и похапна и да се оправя за дискотека, където мислите ти (пък дори и душата) се изгубват в силните звуци на музиката из тълпата хора, и ти цяла вечер се опитваш да си ги върнеш обратно.
Готино ще е. С приятелки ще съм. Той ще ми липсва, но пък може да ми дойде на гости за 2 дни :)

Enchanting
07-24-2012, 11:39
добрее ми е :) навъън е адска горещина, но нищо.
ходии ми се на басеин ^^

Irti
07-24-2012, 12:44
Имам въпрос, наркомани.

Подариха ми тютюн за наргиле, ама наргиле нямам пък и не ме радва. Ако го изсуша хубаво и ако се свие става ли за пушене?

Ако става нити ли ти главата или не? А за гълтане става ли?

Ако става екстра. Мама му стара с таз' кутия доста време ще заместя цигарите.

Трови ли яко? Силно ли е? Барем е силно.. дано. Де да знам.

Е?

ledenakrasota
07-24-2012, 12:47
Прическата определено ми оправя настроението. :D

xoxi
07-24-2012, 13:01
Няма студена вода и се забърквам.
Иначе всичко ми е окей.
Карат ме да работя.
Започнах нова история. Nice ми е.

babity
07-24-2012, 13:34
Имам въпрос, наркомани.

Подариха ми тютюн за наргиле, ама наргиле нямам пък и не ме радва. Ако го изсуша хубаво и ако се свие става ли за пушене?

Ако става нити ли ти главата или не? А за гълтане става ли?

Ако става екстра. Мама му стара с таз' кутия доста време ще заместя цигарите.

Трови ли яко? Силно ли е? Барем е силно.. дано. Де да знам.

Е?

Не съм пробвала, ама мисля, че ще стане. Поне от гледна точка на човек, който е пушил дори чубрица! :D Кат' пробваш, ако не умреш, кажи как е било. Ама кат' го изсушиш и свиеш и ш' ти стане като пурети, майна, миризливо. Ебаси гъзарийката...

Он топик: прекрасно ми е такова. Ммм... искам ощи!

Irti
07-24-2012, 13:41
То да ми задоволява дроба с дим и да не чувствам никотинов глад, а пък на какво ще мирише не ме грее. Пуших едни цигари, които миришат на нокти и срамни косми. :D

Чубрицата разбива. Нема такъв пушек! Чад повече от печка.

Аз трошени солети, като малък съм пушил ти с чубрица ме плашиш. :D

ПС: Тази как пее.. направо се дървя от гласчето й.

Зайче..
07-24-2012, 13:45
Аз пък съм пушила касови бележки ;д много е гадно :lol:

пт: 50 на 50 съм .. <3

shmatarok
07-24-2012, 15:16
Добре мина, като цяло съм доволна. Почти никой не ме вбеси, направо съм горда от постигнатото.
Still waiting, though.

ForzaFelipe
07-24-2012, 15:25
Разделихме се...тя самата си каза че не е готова за сериозна връзка,защото още чувствала болката...ще ме търси сигурно след време,но...
Снощи мина много зле...голям рожден ден,само сейрджий,лошото е че най-големите сейрджий бяха тези от който не съм го очаквал...абе жалка работа...искам ся само спокойствие..

Chacho
07-24-2012, 15:47
Ирти, мене ме съмнява, че ще успееш да го запалиш тва, дори и да го изсушиш. То се топи, а не гори. За сметка на това мисля, че имаше някви евтини лулички, в които би трябвало да успееш да го изпушиш. Продаваха по едни магазини Legal Shop в София, ма тези ги затвориха, сега не знам къде има.

Още един вариант е да вземеш една диня (по-добре по-малка), режеш я на половина, дълбаеш я да остане само кората и правиш две дупки. Сипваш вода вътре и трябва да намериш нещо като фунийка, каквато има наргилето, която ще поставиш в едната. Във фунийката поставяш тютюна, станьол отгоре и въглен. От втората дупка пушиш. Трябва да я държиш на стабилно място, за да не падне въглена. Ако ръгнеш един маркуч, може още повече да се улесниш. Та това е диня бонгът, сам не съм си правил, но е много як.

Последна опция - звънкаш на някой с наргиле и взимаш назаем.

cyclops
07-24-2012, 15:52
Току що ми се скъси престоя на морето..вместо 5 седмици ще трябва да седя 4, заради работата няма как...ще го преглътна и ще ходя уикендите пък.Като изключим това съм ОК..броя дните до заминаването. Сбогом компютър, сбогом телефон, който ще изключа ..пълна почивка и много плуване :)

Giosterica
07-24-2012, 16:30
Интересно е как за едни може, а за други не. И к'во си мисли, че цял живот няма да си отворя устата. Имам ужасната нужда да се скарам с него, но за всичко си има време. И дано всичките му планове се провалят, да види как е да го лъжат..

Irti
07-24-2012, 17:49
И аз това гледам, че няма да ми върже да го запаля. Много е влажно. Пликчето също е подгизнало.. и сигурно ще седи на бахти въглените. Като тютюна за пълнене. Ако не е качествен седи на буци и пада на жар. Тръснеш един път и ти падне огънчето. Бонг с диня да го правя няма смисъл. От шише ще си направя (още си спомням как ставашe :D ) Пък и не знам как да изсъхне толкова добре. Ще го завра в микровълновата.

Ударила ме е кризата. Не мога да го пуша повече тоя Viceroy. Никотин 0.7.. пф. Мъка. Зорлем две кутии ми стигат, защото ги поспарам.

Ся таз' като дойде ще ми донесе някакви цигари да не взема да я измаризя. :D

Едно време чай се дърпаше яко. Май пак ще ударим на стабилно чадене.

Смотани цигари и евтина бира. Пф. Сговнярено ми е едно такова от тези дни.

Милионерче не се подигравай ти давай, давай,
бръкни по дълбоко, имаш пари давай, давай,
не се съжалявай ти си паралия, не се подигравай ти.

Раз, два, три номер едно си ти,
четири, пет, шест ти си добър шеф,
имаш ли парички, даваш ги на всички,
имаш ли парички, ходиш по же

DisappointedDreamer
07-24-2012, 17:57
^Чай да. С мента, муцка 8-)

Irti
07-24-2012, 17:59
Да, човече. Остава приятен дъх и ти калцира зъбите от пушек.

Дай да чатим в дневника докато не ми зз на вратата. :D

Как се пише тази емотка без зъбите?

DisappointedDreamer
07-24-2012, 18:03
:lol: пише се 8 - ) само че без спейса.

разпада се чая обаче, и ти остават парченца по зъбите/в устата

Irti
07-24-2012, 18:05
Не се разпада този дето е ситно нарязан, ама минава между филтера и листчето.

Я, я,я си кажи какво си пафкала? 8-) Това разбива.. 8-)

DisappointedDreamer
07-24-2012, 18:07
Нямаш пари за цигари, имаш луди приятели, които решават да измъкнат чай с мента с извинението че ги боли гърлото през лятото. Та, събираме се, вадим чая, увиваме го, запалваме и пушим. Е, няма такова нещо. Накрая половината билки ти остават в устата и плюеш та знае ли се. 8-)

Ще ни бият че спамим. 8-)

По темата: щастливо съм.

granger
07-24-2012, 18:08
Мисла,че ще препаткам след малко :lol:
жега ми е, сексаво ми е...ах пфу.

Irti
07-24-2012, 18:11
О, цигари пафиш, а?

Няма да ни бият. Maчока е мой човек. Държи форумната, спамерска мафия.

granger, тръкни да кротнеш. :D

DisappointedDreamer
07-24-2012, 18:13
Не съм редовен пушач, но да.
Хаха, сигурна съм, ама има доста други модератори, които се съмнявам да са твои човеци 8-)

Иначе подкрепям състоянието на грейнджъра 8-)

granger
07-24-2012, 18:15
Irti,самичко ми не е интересно ;[
Мен постоянно ми е сексаво...нах

Irti
07-24-2012, 18:18
Един е модератора. Другите просто съществуват. 8-)

Самичко, самичко, ама има и такива дни. Ръката ти е верен другар навсякъде. :D

Хайде още малко, да идва, да допиваме бирата и да лягаме да спиме, че утре стани в 4:30.. и то пък с тази жега, където не се спи. Преебах си режима и свикнах да поспивам повече и сега е кофти.

ПС: Пафиш, пафиш, а? Давай по-често. Полезно е. 8-)

granger
07-24-2012, 18:22
Успех, лягам в 6 , ставам в 11...яко ,та яко. Режи па еж.
Идва ми да си удвоя дозата и да изгърмя :lol:

DisappointedDreamer
07-24-2012, 18:24
ПС: Пафиш, пафиш, а? Давай по-често. Полезно е. 8-)

Много е полезно. А какъв прекрасен цвят стават после белите дробове.
Любимият ми.
8-)

euphoriaa
07-24-2012, 18:28
много съм добре :P

Irti
07-24-2012, 18:29
Като ми искаха разни изследвания за разни работи трябваше дробовете да са ми 22-23 процента, а бях ги завишил на 43 и отгоре. Черен, бял.. Тази се хвана за главата. Или нещо такова беше с числата на последното изследване. На другите вече не си спомням. Някъде май бях писал. Разговора.

- Пиеш ли?
- Рядко?
- Колко рядко?
- Всеки ден.
- Пушиш ли?
- По-малко.
- А, добре
- 2-3 кутии..
- О.О
- Други работи нещо?
- Да задълбочавам ли?
- Няма нужда.

Няма да го забравя никога.

DisappointedDreamer
07-24-2012, 18:32
:lol: :lol:

задъхваш ли се когато бягаш/изкачваш баири?
Иии тая и всичко научено/видяно досега от нея си пратил по дяволите.

Irti
07-24-2012, 18:37
Да ти кажа, ако се напъна ще издържа един спринт. От инат, но ако е спокойно тичане не мога въобще. Преди катастрофата бях писал на Чачо за една програма за тренира и бях му споменал килата си (приблизително 130 :D) ама след нея и трен. и хапченца и всичко замина и сега пак не съм лек, но не съм и толкова. Тромавичък съм. На моменти е. Понякога дърпам 8-9 етажа по стълбите и нищо ми няма, ама днес например майката ми се еба. 5 мин въздух не мога да дръпна горе.И секса ме ебава много. 8-)

DisappointedDreamer
07-24-2012, 18:39
Хаха, грухтиш като прасенце ли? 8-)
Горкичкия. Е, тези 130 кг са нормални, пък ти си и телоохранител/охрана. И висок си сигурно.

Irti
07-24-2012, 18:44
За кое да грухтя? За секса ли? След половин час нито ми е до грухтене, нито до нищо. Направо да ми се маха от главата таз'. :D

Висок, висок.. ти ще видиш като ти пратя снимка. Само да ми върнат фотото.. където го чакам от два месеца и не знам в кой е. 8-)

Сега съм по-слабичък. :D

Ти си добре. Дребничка. Портативно гадже. Спортно. Качи само малко годините и ще се кьорнеме на по бира. 8-) Бъзгам се.

DisappointedDreamer
07-24-2012, 18:46
За секса, ми! Хаха 8-) тц.
Еее, споки. Колко санта си? Висок, де 8-)
Ех, няма лошо. Обзалагам се обаче че не си фиданка/клечка

Ааа, аз че съм дребно, дребно съм. Нисичко, пълничко. Хаха. За бирата съм съгласна, ама мойто гадже не ме дава 8-)

Irti
07-24-2012, 18:49
Имаш ЛС.

Абе не те дава. Ще уредим това нещо. Ще се сберем трима за бира тамън. И за белот тройка даже. :D

На умри и пантерата съм обещал отдавна да се видим, ама не мога да стигна. Пантерата къде е, бе? Къде пече гъзицата тази шматка?

DisappointedDreamer
07-24-2012, 18:51
Аа, не дели той, не дели.

Пантерката някъде изчезна. Сигурно някъде с нейния.

Irti
07-24-2012, 18:56
На теб отчита ли ти личните? Смисъл сигнализирали ти? На мен не и трябва да гледам.. тц, тц. Пратих ти още едно, а пък колко си го получила не знам. :D

Май е на море. Нещо такова беше проговорила. И на мен ми се ходи, ама няма.

За протокола в дневника: Чакам все още. Не е спам.

DisappointedDreamer
07-24-2012, 18:57
Да, отчита ми ги. Влез в настройките и може да си го направиш така че да ти показва, когато някой ти прати ново ЛС.

Мда, сигурно. И аз ще ходя на море четвъртък. 10 дена с приятелки, авв кеф.

Irti
07-24-2012, 19:02
На море - дискотеки, кръчми, ядене, пиене, жени и приятели.

Самото море.. мен ме е страх да влизам в него. :D

DisappointedDreamer
07-24-2012, 19:04
нали, гадничко е, аз само задника си пека, рядко влизам
ама ще е готино, момчета, алкохол, спане 8-)
писах ти ЛС бтв, как да направиш така че да ти сигнализира за нови съобщения

Irti
07-24-2012, 19:11
Видях. Мерси.

Да, да, гадно е. Много ме е страх мани. На басейн - екстра, ама знаеш, че е само цимент. А това? Дъно му се не вижда. Ако ти е много жега потопи си само гъза и това е. И стой близо до някой човек да се гепиш за него. Не си е работа.

Момчета, момчета, бе каза, че гадже имаш.. въй, въй. :D Майтапя се.. така трябва. Пък да се вържеш за един не си е работа.

SisiStrange
07-24-2012, 19:13
Беше яко днес на работа. Усвоих супер много нови неща. Как да пускам ензим-субстратна реакция, как да си се оправям сама със сребърната импрегнация, заложихме си багрилото... Абе много хубаво беше. Първите резултати ми харесват. :) Дано излязат хубави неща за публикации. :) После вечерта беше страхотно време за разходка. <3 Толкова ми беше приятно да си седим на пейката и да си говорим. :) :)

DisappointedDreamer
07-24-2012, 19:14
Споки.

Ъхъ, абе то и в басейн е ужасно, особено за по-дребничките ( и на годинки и на ръст/телосложение). Ако едно такова почне да се дави, половината няма да го забележат, другата половина ще си помисли че се бъзика.
А пък и имаше случай как някакво момче се удавило, 'щото помпата на басейна го засмукала. И т'ва не си е живот, ей.

Хаха, той ми е душичка. Ии ми е достатъчен.

babity
07-24-2012, 19:21
Потя се. И имам сърбежи. И ми се вие свят. Още съм с травеститския си глас, но днес пуших по - малко и т'ва ми е напредък. Пак започвам да се замислям за сериозни неща и осъзнавам, че моите яйчници пак ще се окажат прави, че трябва да го карам по - през просото. Ако се обади, ще разгледам офертите.

Irti
07-24-2012, 19:22
Радва ме на басей.

Сега ще ти кажа закона на бирата. Противен е чак. Пиеш две - пикаеш много повече от две. Проклетия си е това.

DisappointedDreamer
07-24-2012, 19:26
Радва ме на басей.

Сега ще ти кажа закона на бирата. Противен е чак. Пиеш две - пикаеш много повече от две. Проклетия си е това.

ооооххх, да! винаги е така,
на плаж особено нощем с бира в ръка, през 5 минути пикаеш в храстите... апф.

Chacho
07-24-2012, 19:31
Радва ме на басей.

Правилото е да стискаш първия път, че изпикаш ли се веднъж, на 5 минути алармира.

Irti
07-24-2012, 19:31
Навсякъде се леееее мооооооочка. 8-)

Хайде аз ставам, че се сети да дойде. Да я еба в бахура.. влачи се като черво. Директно лека на всички, които бяха в чата ( DisappointedDreamer ) 8-) ама други и не ми трябват.

Аз отивам да си лягам под завивките и да се моля утре да стана. Барам ме събуди, ако не чуя алармата.

DisappointedDreamer
07-24-2012, 19:34
8-) лека и приятно с твойта

IseeDEADbodies
07-24-2012, 20:01
sadsadsadsad sadsadsad sadsadsadsadsadsad sadsadsadsad

Glamour92
07-24-2012, 20:51
На Флюбените винаги им е по-весело. :(
Знам,че ще си напъхам таралеж в гащите с това си желание,ама...ще ми се и мен да ме сполети тяхната участ в скоро време.
Толкова отдавна не съм хвъркала из облаците,не съм развявала грива,яхнала някой вятър,забравих съвсем какво е чувството да стъпваш по луната и да държиш звезди в ръцете си...

Да ходиш по земята не е лошо,но омръзва.
Нещо ме прихванаха шантавите по никое време. 8-)
Дано ми се сбъдне искането все пак.Пожелавам си го.

kuklichka_bg
07-24-2012, 20:53
Усещам как направих най-голямата грешка в живота си....и от сега започнах да съжалявам не знам за после..

Violenza
07-24-2012, 20:56
Другата седмица трябва да заминавам да си оправям разни документи в унито и много се дразня, мислех, че цялото лято ще го прекарам тук, ама уви.

jghgh
07-24-2012, 20:57
гледат ми се качествени beauty tutorials, супер интересно е така.

днес се разделих с част от косата и да не повярваш, харесвам се :Р

latinmoon
07-24-2012, 22:16
Тъкмо се прибрах от града и станаха малко приключения и засега ми е забавно :Д

Wednesday666
07-25-2012, 08:09
Йеййй, записах сееее. Егати опашките, направо ми се видя сметката. Поне вече официално съм студентка. Чувствам се странно 8-)

Липсва ми <3

TheBeliever
07-25-2012, 09:37
Каква изненадка съм й приготвила за довечера, дано само да си остане изненада.

Много ми е миличък тези дни. Направо да се замислиш какво ли крои пак.

Зайче..
07-25-2012, 09:53
смесени чувства <3

babity
07-25-2012, 10:03
http://www.youtube.com/watch?v=NtqDifUJMg0 кхххх 8-)

Някой да ми обясни защо пак се затормозявам с въпроси, чиито отговори откровено не ме интересуват, та си развалям блаженството. Искам...

kuklichka_bg
07-25-2012, 11:06
Изморена и не ми се ходи на работа,като знам каква лудница ще е днес...

Sh@d0w
07-25-2012, 11:13
Страхотно, довечера ще сме си цяла нощ заедно <3

cyclops
07-25-2012, 12:07
Много ми е жега и много ми се прави секс 8-)

DisappointedDreamer
07-25-2012, 13:42
Охх, стегнах си багажа и съм готова за моренцето утре :) 10 дни без компютър и форума 8-), но пък купони!
Той ще ми липсва ужасно много, ама ако стане това, което замисляме ще е върховно :)
Иначе си почивам и чета книга, не искам да си оправям растите.

xoxi
07-25-2012, 13:48
След този ремонт не мога да си намеря място, на което да се отпусна с някоя книга и да се прехвърля в друг свят. Нервно ми е.

Dagichka
07-25-2012, 14:08
толкова ме нервира майка ми на моменти, че направо.. :@ ходила съм разголена, пхах, женоо, та на 34градуса дълъг ръкав и дълги панталони ли да сложа? купих си едни къси панталонки и айде, вече съм проститутка, като съм с тях.
и с него можах да се видя за кратко, ама пак де, нагауших си го хубавоо ^^ топло ми е, искам пак с него, да се махна от тая мизерия тук, ама ще си остана с искането

Ewok
07-25-2012, 15:05
Чувствам се като че имам нужда от нормални и здравословни отношения с момче.

nepowtorima
07-25-2012, 16:21
Ух, беше супер яко басейнче днес .. Много добре си изкарах и тоя оооох .. колко беше хубав ..
Супер е настроението, малко съм изморена ама поносимо. Изгоряла съм и съм зачервено, нооо.. няма значение
ИИ той се държа добре.. смисъл не мълчеше както преди .. беше сладък дори ^^

ForzaFelipe
07-25-2012, 16:57
Аххх...тотална скука...няма кво ад правя,няма с кой и на едно кино да отида... :/ Да идва петък да се събираме да се напием по нашенски 8-)

babity
07-25-2012, 17:08
Адски много ме е страх от това, че нищо няма смисъл. Усещането за нещо недовършено и празно просто ми секва дъха...

marilyn
07-25-2012, 18:04
Усмихнато ми е. Някво мило. Оценявам наистина колко много се промених, колко нюанси виждам сега, как бъдещето е по-светло, защото е по-близко! Красиво е. Просто е красиво... да откриеш колко неща не си знаел за себе си. Защо не се срещат по-често такива хора...

Wednesday666
07-25-2012, 18:29
Естествено, че ще ми се скапе настроението. Отиде ми и излизане, и все. Поне не висях един милион години, за да се запиша в уни-то. Бахти успокоението, поне приключих с тая мизерия.

Зайче..
07-25-2012, 18:43
мисля, че съм прекалено афектирана и трябва да спра да си давам сама идеи.. fuck -.-

Irti
07-25-2012, 19:07
Толкова съм пиян и надрусан, че не знам на коя планета съм. Толквао време мина, но се събрах с хората и..

И не знам, човече.. от мъка се пие най-добре, че и други работи... цяел ден пътуване и проблеми и н знам.

Хайде лягам си. Лека на всички, копелдаци.

Chacho
07-25-2012, 19:09
Толкова съм пиян и надрусан, че не знам на коя планета съм. Толквао време мина, но се събрах с хората и..

И не знам, човече.. от мъка се пие най-добре, че и други работи... цяел ден пътуване и проблеми и н знам.

Хайде лягам си. Лека на всички, копелдаци.

Лека и безглавоболно утре

IseeDEADbodies
07-25-2012, 23:24
Мамка му... защо се чувствам толкова ужасно от няколко дни насам ? Ужасно "саднато" ми е, депресирано ми е. Постоянно изпадам в нек'ви размисли които ме карат да се сдухвам още повече. Реве ми се !!!!! Писна ми, майка му да еба, не мога да го понасям т'ва нещо повече. Искам да говоря, толкова много искам да говоря, а дори не знам какво да кажа. Потресен съм от себе си, т'ва просто не е възможно, т'ва не съм аз !!! Не мога да се понасям така, и се изнервям сам на себе си, И колкото повече се изнервям, толкова повече се потискам, и колкото повече се потискам се изнервям още повече и се лутам в нек'ъв ужасен кръговрат от който просто не виждам изхода. И искам да викам, да си раздера гърлото от викане ! Мамка му, писна ми !!! Писна ми от всичката тая помия която ми се излива ежедневено, и се питам всеки ден с какво толкова го заслужих т'ва и как изобщо се докарах до тук ?!? Толкова много въпроси и всичките без отговор.... Ще се гръмна оО Искам да се напия..... оо как ще се напия в Събота. Това трябва да спре, не мога да продължавам да живея по този начин. Толкова време се преструвах, че няма нищо, че всичко е наред, че въпреки всичко съм щастлив... майната му ! Нищо не е наред ! Не мога повече да си повтарям колко съм "щастлив" като вече сам не си вярвам на приказките. Това ли е дъното на отчаянието ми ?!? ... Хахаха, де да беше ! Та поне щях да се утеша, че от това по-зле няма на къде. Но все пак нека не бъда толкова черноглед. Винаги може по-зле, ха-ха...

Wednesday666
07-25-2012, 23:48
Мамка му... защо се чувствам толкова ужасно от няколко дни насам ? Ужасно "саднато" ми е, депресирано ми е. Постоянно изпадам в нек'ви размисли които ме карат да се сдухвам още повече. Реве ми се !!!!! Писна ми, майка му да еба, не мога да го понасям т'ва нещо повече. Искам да говоря, толкова много искам да говоря, а дори не знам какво да кажа. Потресен съм от себе си, т'ва просто не е възможно, т'ва не съм аз !!! Не мога да се понасям така, и се изнервям сам на себе си, И колкото повече се изнервям, толкова повече се потискам, и колкото повече се потискам се изнервям още повече и се лутам в нек'ъв ужасен кръговрат от който просто не виждам изхода. И искам да викам, да си раздера гърлото от викане ! Мамка му, писна ми !!! Писна ми от всичката тая помия която ми се излива ежедневено, и се питам всеки ден с какво толкова го заслужих т'ва и как изобщо се докарах до тук ?!? Толкова много въпроси и всичките без отговор.... Ще се гръмна оО Искам да се напия..... оо как ще се напия в Събота. Това трябва да спре, не мога да продължавам да живея по този начин. Толкова време се преструвах, че няма нищо, че всичко е наред, че въпреки всичко съм щастлив... майната му ! Нищо не е наред ! Не мога повече да си повтарям колко съм "щастлив" като вече сам не си вярвам на приказките. Това ли е дъното на отчаянието ми ?!? ... Хахаха, де да беше ! Та поне щях да се утеша, че от това по-зле няма на къде. Но все пак нека не бъда толкова черноглед. Винаги може по-зле, ха-ха...

Недей така. Излей си го, ще ти олекне след това ..

Chacho
07-25-2012, 23:52
Недей така. Излей си го, ще ти олекне след това ..

Ще олекне гъза ми, докато не дойде следващият проблем. Стискане на зъби му е майката. Стягай се и решавай проблемите един по един. Да се дразним и да псуваме е окей, но не ни помага с нищо. Само действията са оправия.

IseeDEADbodies
07-25-2012, 23:54
Ikr, ty anyway =]

Wednesday666
07-25-2012, 23:56
Ще олекне гъза ми, докато не дойде следващият проблем. Стискане на зъби му е майката. Стягай се и решавай проблемите един по един. Да се дразним и да псуваме е окей, но не ни помага с нищо. Само действията са оправия.

Не съм казала, че не трябва да стиска зъби. Обаче в един момент като дойде в повече какво правим?

IseeDEADbodies
07-25-2012, 23:58
К'вото правят всички..

DisappointedDreamer
07-26-2012, 01:33
Айде на мореееетоооооо

Chacho
07-26-2012, 02:34
Не съм казала, че не трябва да стиска зъби. Обаче в един момент като дойде в повече какво правим?

Можеш да ревеш, да се тръшкаш, да се наакваш и квито още начини се сетиш да си затриваш времето. А можеш и да направиш нещо по въпроса. Не всеки път ще имаш времето да агонизираш, така че не е много полезен навик да си изливаш безкомпромисно емоциите. Може да ти стане по-приятно замалко като креснеш или пък споделиш с някого, но като си решиш проблемите е още по-добре.

Много значение се отдава на вътрешното ни емоционално състояние. Да, важно е, но не живеем само в главите си. Затова се опитвам да преместя фокуса върху същественото. IseeDEADbodies, пич си, ше се оправиш.

Sh@d0w
07-26-2012, 03:26
Обичам да се будя до нея сутрин <3

Irti
07-26-2012, 06:01
К'вото правят всички..

Пият. Дреме ти, бе. Вчера съм обиколил България и ми е писнало от каране. Отърня ми гъза. Два пъти сменях гума на камиона. На колата гърнето се откачи в движение. 8-) На другия камион скоростна кутия свалях, слагах, преправях.. окапаха ми ръцете. Не съм ял качествено от три дни.. тъй, че споко.

И вечерта като седнах и си еба майката. 8-) Пожеланието на Чачката не свърши работа. Просто усещам как ще си изповръщам всичко отвътре. Нащавих се много гадно.

DarkTemplar
07-26-2012, 06:41
Мента, бира, днес ми се умира...

LeprikonA
07-26-2012, 06:50
Аз съм си вкъщиии ^^^^^. Умирам си от кеф въпреки адската жега, майната и :Д. Имам добро предчувствие за тия три дни, дано наистина да са хубави!

babity
07-26-2012, 07:02
Може ли сама да си въртя такива номера, мамка му! Как можах да си забравя цигарите в комшийката вчера. И тая сутрин се суъбуждам и... курец. Ровя си по тайниците... и в тях курец. И с'а трябва да я чакам да се събуди и да ми направи кафе и чак тогава... Дееба! Имам големи надежди за днешният ден. И адски много искам...

Blab
07-26-2012, 07:14
нямам никакво желание пак да се завличам към морето. струва ми се, че не действам добре спрямо близките си хора, като "магически" се трансформирам в това, от което имат нужда. от един момент насетне съвсем естествено започват да ме приемат за даденост. малко съм изгубена тези дни. имам нужда от професионална възможност. да се посветя и отдам на работа, да се изгубя някъде там. ненавиждам лятото. нямам търпение да си взема фрий паса и да кръстосам Европа. не спирам да се оглеждам за корейски стипендии. усещам, че трябва да си тръгна. някъде далеч. нещата, които носеха смисъл и удоволствие, вече не го правят. тясно ми е. ще се побъркам скоро.

bloodyF
07-26-2012, 07:41
Мамка му... защо се чувствам толкова ужасно от няколко дни насам ? Ужасно "саднато" ми е, депресирано ми е. Постоянно изпадам в нек'ви размисли които ме карат да се сдухвам още повече. Реве ми се !!!!! Писна ми, майка му да еба, не мога да го понасям т'ва нещо повече. Искам да говоря, толкова много искам да говоря, а дори не знам какво да кажа. Потресен съм от себе си, т'ва просто не е възможно, т'ва не съм аз !!! Не мога да се понасям така, и се изнервям сам на себе си, И колкото повече се изнервям, толкова повече се потискам, и колкото повече се потискам се изнервям още повече и се лутам в нек'ъв ужасен кръговрат от който просто не виждам изхода. И искам да викам, да си раздера гърлото от викане ! Мамка му, писна ми !!! Писна ми от всичката тая помия която ми се излива ежедневено, и се питам всеки ден с какво толкова го заслужих т'ва и как изобщо се докарах до тук ?!? Толкова много въпроси и всичките без отговор.... Ще се гръмна оО Искам да се напия..... оо как ще се напия в Събота. Това трябва да спре, не мога да продължавам да живея по този начин. Толкова време се преструвах, че няма нищо, че всичко е наред, че въпреки всичко съм щастлив... майната му ! Нищо не е наред ! Не мога повече да си повтарям колко съм "щастлив" като вече сам не си вярвам на приказките. ...
и аз се чувствам така, ама има повече апатия и не ми се крещи, нямам желание за живот направо
и напиването НЕ помага
весело ти е до следващата сутрин
и толкоз
а не искам да си навличам проблеми :(

перални,съдомиялни и миене на под ще има
навсякъде има рози, дафуя
и парите си изхарчих
ся 5 дни гладно ще стоя, че нашите ги няма
хоум алоун , ''яко''

Niakoitam
07-26-2012, 07:42
Напоследък усърдно си "похапвам" от една рецепта:
Много апатия и примирение,някоя и друга лъжица тъга,щипка заядливост...поръсени с малко радост за вкус. :)

Ewok
07-26-2012, 08:04
като 16-годишна

cyclops
07-26-2012, 09:57
Чувствам се ужасно...защо трябва да ме подлагат под такъв стрес не знам. Това ми се отрази и физически. Отключи ми се болката, която беше утихнала в последно време. И все пак имам една малка надежда да се случи чудо днес и силно се надявам това да стане........

kuklichka_bg
07-26-2012, 10:02
Много доволнааааааа (sun)

smilelady
07-26-2012, 10:05
Искам да се скрия в някое изоставено мазе и повече да не изляза..

SisiStrange
07-26-2012, 10:15
Въпреки, че още съм уморена и болна, се чувствам много хубаво. :) Събудих се до него и се гушкахме. Ще се видим с най-добрата ми приятелка. Довечера съм на 50-годишнината на баща ми. :)
Той ще ми липсва, но утре след работа пак ще сме си двамата.

Изтощително ми е да съм на работа И лятото, и да се налага да обмислям и уча дори сега. Но като видя, че има резултати и съм научила един тон нови, нужни неща... виждам, че си струва.

ForzaFelipe
07-26-2012, 11:06
И днес ще е един скуууучен ден.Липсва ми...но като знам,че нищо няма да се получи...тъпо ми е..

anonymous708973
07-26-2012, 12:32
Обичана и закриляна. Прекрасно ми е.

kalito126
07-26-2012, 12:38
Супер ден...По-добре от това просто няма на къде. Получих новия си телефон,купиха ми чанта и малко дрешки,а скоро ще се пека на плажа. :) Юхуууууууууууууууууууууу!! !! :grin: :grin:

TheDevilInMe
07-26-2012, 13:12
И аз не знам как съм, толкова бързо ми се менят настроенията, нещо и нямам желание за нищо... Поне работата за сега ми върви, хубаво ми е сред толкова много хора :) Как ми се искаше работното му време да съвпада с моето, но уви аз почвам, а той свършва... не мога дори да си го нагушкам като хората, един час сутрин изобщо не ми стига :(

ForzaFelipe
07-26-2012, 13:30
Иииии дългоочаквания купон се отмени......Дано поне всичко с рожденичката ни да се оправи и скоро да можем да се съберем...Сега трябва да реша дали да си остана в къщи в тая убийствена скука,или да отида на село,при лицемерите и сейрджийте.........

Supermassive____
07-26-2012, 13:39
Идеално,вече съм си вкъщи и съм се отдал на почивка след тежкия работен ден. :)

PyCoKoCkA93
07-26-2012, 14:22
Вери хепи ;) Колата е (почти) оправена и в най-скоро време само мен чака :D

Wednesday666
07-26-2012, 15:54
Нещо ми е крив ден. Дано поне ми мине главата.

xoxi
07-26-2012, 15:56
Радвам се, че най-накрая ще хапна таратор. :D
Колкото повече приближава датата, толкова повече работа ми се трупа и толкова по-малко неща върша.
Важното е, че усещам Онази промяна със себе си, която усещах преди... ъм 3 години. Хубаво ми е и ме боли главата. Подозирам, че е от гадния цвят на щорите.

ralcho961
07-26-2012, 16:37
нервна,объркана

Зайче..
07-26-2012, 16:46
объркана

това.
;( <3

babity
07-26-2012, 17:42
Боли ме главата. Прегладняла съм, защото цял ден нищо не съм хапвала, ама пък не се чувствам гладна, само главоболие. И тоя бели денс беше ебаси пунта марата. Много грациозно, много приятно, ама тренировките са пълен фуш, по 1 хореография на посещение и плащаш за час, а реално танцуваш около 30 минути и... абе не е за дърво кат' мен. Поне се разбра, че още ме бива. 8-) Утре... Зумбаааааааааа! (sun)

DarkTemplar
07-26-2012, 17:45
Радвам се, че най-накрая ще хапна таратор. :D
Тараторът рулз, в жегите е направо живителен. :)

Друго си е като се понаспи човек.

.dreamchaser.
07-26-2012, 17:47
Прекрасно даже. :)

cookie.
07-26-2012, 18:35
объркано

пAteNцЕ
07-26-2012, 18:43
Ах вчера се върнах от моренце -.- а днес се видях с приятели :)
хепи ми е :Д мисля за това и онова...имах бая време да да помисля, да се отдръпна за малко и така
все едно съм изпуснала епизод от сериял :Д от една страна ми се иска да знам(пустото му любопитство ей!) от друга знам,че не ми е работа....живота си тече и (за съжаление) май съм просто една малка пипирудка :Д в цялата суматоха ...явно май съм или последния(е не е така винаги) или план б ...

PullMeCloser
07-26-2012, 19:52
Болна съм! :Д Някакъв гаден вирус и ми е гадно и отпаднало :\ Като изключим това, се чувствам идеално. Чуднички са ми последните дни, особено в последно време ми е тооолкова спокойно, най-сетне. Отдъхнах си.

Wednesday666
07-26-2012, 20:04
Влюбенко ми е </3

Душичката ми е много добричък днес, оправи ми настроението много бързо.
Сега ако и септември месец дойде бързо ще съм още по-щастлива </3 ..

SisiStrange
07-26-2012, 20:07
Липсва ми вече. Голяма съм лигла. XD

ForzaFelipe
07-26-2012, 23:41
... Толкова ми е скапано...Нищо не се получава както трябва..Искам и аз малко щастие,толкова ли съм лош че не заслужавам ..

Sh@d0w
07-27-2012, 06:23
Искам я... СЕГА.

Hilary_
07-27-2012, 06:34
Shopppingggggggggggg .. (party)

babity
07-27-2012, 06:56
Избирам си аутфит за довечера. Нямам търпение да си видя момченцата.

Wednesday666
07-27-2012, 07:47
Тамън ставам .. Днеска се прибирам, кеф ми е от една страна, че ще си мързелувам както си трябва, от друга - шефката 8) .. Ще го преживея някак 8-) ..

Липсва ми, ама днеска той пръв да ме потърси 8) 8-) ..

Зайче..
07-27-2012, 08:25
мф, как може такава простотия да ми срине така настроението ;/
добре, че съм в Несебър и след малко ще излизам с приятелки, а за довечера мислим да ходим до лунапарка да си вдигнем адреналина малко 8-) хаха
ииииииии имам си цяла кутия цигари, неотворени ^^
само това да не се беше случвало и настроението ми щеше да е екстра..

dream1707
07-27-2012, 08:32
Тъпо се чувствам, уникалната скука е .. Не стига, че съм на работа ми и съм сама с единия шеф, дето е ;хххх Ужас бе .. цял ден ще умирам, колегите няма да се завърнат скоро май ...
Нооо довечера ще излизам към Търново, най-сетне .. умрях в тая Горна ;х
Силно се надявам всикчо да мине по план и да се получи една много яка вечер ! Само трябва да внимавам с харченето, че имам да плащам едни рбаоти и трябва да ми останат пари ;д

nIkEnCeTy_bE
07-27-2012, 09:06
Не можах да се наспя, за съжаление... Ще ходя да посрещам едни гости и така. И на плаж ми се ходи, ама с тия антибиотици, край няма... Надявам се довечера да се организират нещата и да отидем на концерта. Иначе ми е весело, малко притеснено и разочаровано... любопитно. Нямам търпение да мръдна към Шумен. :)))

babity
07-27-2012, 10:22
Едно ми е такова... няма да казвам какво, ама хубаво ми е. Искам...

xoxi
07-27-2012, 10:29
Пореден мързелив ден.
Утре ме чака мега много работа и ще си използвам днешния ден за психическа и физическа подготовка.
Имам си студена вода, макарони на фурна и сериал на компютъра.
Денят ще мине бързо и неусетно.

IseeDEADbodies
07-27-2012, 10:36
Днес изкъртванка в Отманли, утре изкъртванка в Гошо.. харабийската ! Поне за 2 дни малко разнообразие !

ForzaFelipe
07-27-2012, 11:33
Да отивам да вземам една зелка и да заминавам на село 8-) Да видим как върви там,до къде са стигнали интригите 8-)

cyclops
07-27-2012, 14:22
В отпуска най-накрая !! :)) Прекрасно :))) 3 седмици на морето с него и приятелите мисля, че ще ми се отразят повече от прекрасно :))

valdesbg
07-27-2012, 14:26
Добре се получи :)

Ще ида на морето да я видя, а и ще си попека задника малко. Тя ми липсва. Днес на работа беше чудесно. Старах се и получих похвали.

Денят е чудесен :)

Hayashi
07-27-2012, 14:37
Малко ми е криво, че тази вечер си заминаваме за България.
Но пък съм щастлива, защото почивката още не е свършила и би трябвало да става все по-готино! ^^

SisiStrange
07-27-2012, 15:20
Някакво странно ми е да не съм го виждала втори ден. Липсва ми. Ама в тая буря дето се изви по-добре, че ще е на топло и сухо.

Dagichka
07-27-2012, 15:33
толкова съм нервна, че направо ще избия някой, а дори нямам конкретна причина. добре де, сигурно високата температура, ниското кръвно и гадното чувство в цялото ми тяло помагат, плюс публикацията, която видях (: хах неква пача да отбелязва, че е с него в бар на-майната-си, докато аз си стоя в нас и си боледувам..хах, скоро някой ще го изяде, даам

justasmile
07-27-2012, 16:28
Ами един приятел почина вчера... и още не мога да го приема.. вчера разбрах.. а едва сутринта го асимилирах.. поплаках си. Липсват ми момчетата ми <3.. с единия си изкарахме много хубаво вчера ^.^ (и вечерта след това ми се прееба като разбрах ;х ) И като цяло.. цял ден ям по нещо.. а утре на диета.. колкото и да трябва да опитвам, няма да се откажа докато не успея!

LadyTerrible
07-27-2012, 17:40
Тръгна си само преди няколко часа и вече ми липсва до болкаа...нормално след този страхотен секс 8-) Тъпо ми е,защото ще се видим чак след 2-3 седмици,а на мен вече ми е гадноо...искам си го при мен !!
Скапания гастрит ме мъчи яко и заминавам на заточение...гадост ще да е ...

DarkTemplar
07-27-2012, 17:54
Следобедният плаж и стабилното волейболче с приятна компания са радост за душата. :)

А тази вечер ще е party night. 8)

granger
07-27-2012, 18:01
Please,master, party hard и заради мен.
Ох, добре ми е <3 хубавичко едно таковка, изкарах си кормуването перфекциозно и сега мий кеф!

paradosou
07-27-2012, 19:27
Животът е хубав. :)

sofityoy
07-27-2012, 19:32
Вече е 22:31 объркана от едно днешно признание...малко смутена и огорчена се чудя как да не го нараня,но май няма начин ... усещам,че никой не ме подкрепя,а всички ме дразнят.Гадно ми е.

Зайче..
07-27-2012, 20:59
горещооо ;/

iiordanova
07-27-2012, 21:00
Супер вечер! :))))

jghgh
07-27-2012, 21:49
Първа баня вчера.
4 месеца..

Много мисли ми се въртят в щурата глава. Слушам Sara Tavares.

marilyn
07-27-2012, 21:54
След упорито раздаване за хора, които не си струват... откакто се помня съм така... ми доказаха, че има ли желание- и начин има! Мило ми е.

DragonLady
07-27-2012, 21:59
Разколебана ... Уж си намерих работа и утре започвам с обучението, но като чета отзивите за тая фирма как не плащали на време ( а уж е на дневна надница ), какъв кретен бил шефа, как крещял за най-малкото и как правел сексуални намеци на работничките си ... А като видях и постановленията от 3те дела срещу тоя и се замислих, че е и на 12 часов работен ден... Ама пък парите са си пари, и то доста добри. Май ще ида утре пък каквото стане. Стане ли така да работя цял ден и да не ми платят на деня обирам си крушите.

xoxi
07-27-2012, 22:28
Защо ми трябваше да ям толкова много диня?! Разглобиха ми се краката от тичане до тоалетната. :D
Спи ми се. Дооправям си ноктите на другата ръка и лягам.
Утре майка ми е почивка и ще си се глезим с нея. *хепи фейс*

babity
07-27-2012, 23:22
Не се обади. :( И май без илачи няма да отмине траверския ми глас, та утре съм го намислила. Само дано се поозаптя малко с тия цигари, че мамата си 'жаса. Имам мускулна треска, толкова е приятно усещането... (sun) Една баня и ше поспивам, че утре пак ще е тежко.

fenkaaa
07-28-2012, 05:53
Честно казано тъпо от скоро време :D Не знам какво искам изобщо..

DarkTemplar
07-28-2012, 07:31
След приятното прекарване снощи настроението ми е добро още от сутринта, дано се задържи такова и до довечера. :)

Вечер Морската градина е райско място.

Зайче..
07-28-2012, 08:40
оф, как може алармата на телефона ти да се включи над 5 пъти и все още да спиш като заклан? бахти хората :@
и заради тва аз не успях да се наспя.. пф :Х

babity
07-28-2012, 11:35
Вкиснах се нещо. Не се обажда, пиенето за довечера още е мираж... нямам представа какво ще правя. Майка ми не ми е купила лекарства... върховно! Но пък треньорката ми вчера ме хвали пред всички и... (sun )

cyclops
07-28-2012, 14:39
Утре заминавам най-накрая на моренце , но..не съм готова изобщо. Не съм започнала дори да си оправям багажа, а трябва да излизам. Май тази нощ няма да се спи. Дано не забравя нещо, че за 3 седмици не е като да ми е нужна само една раница.

shmatarok
07-28-2012, 14:45
Ох, вчера беше толко яко. Много добре, много стабилно и компанията, дето се събрахме уникални, много добре си прекарахме. Днес съм разглобена, спах до преди малко и пак мисля да лягам, имам чувството, че съм участвала в няколко маратона един след друг, толкова съм уморена.

пAteNцЕ
07-28-2012, 15:45
Скапано ми е .Тъпо ми е .Дразня се че повече от половината ви френдове са по селата или на почивка -.- дано здъннат на рожден ден да хода,поне тортичка да хапна :Д Но иначе това е повърхностно,на преден план,под черупката е много зле положението...

Sh@d0w
07-28-2012, 16:53
Супер щастливо и влюбено :)

werii
07-28-2012, 18:26
Щастлива ^_^

xoxi
07-28-2012, 19:02
Физически преливам от енергия.
Психически се чувствам като боклук.

Зайче..
07-28-2012, 20:45
спинка ми се.
лека нощ на всички ^^

smilelady
07-28-2012, 21:20
Очичките ми се затваааарят..
НЯМА ПЪК...още малко
Ароматната свещ ми навява хубави спомени :) Светлинкта ме топли, миличко ми е.
Дори не мисля да се тормозя с размисли за утре.. не искам да си съсипвам настроението..като се събудя ще му мисля.

DragonLady
07-28-2012, 23:22
Повече неща и да чуя за мутренски чейндж бюра ... Какво е това обучение 7 часа бре ... и то за нещо, което може да се "преподадът' за 3-4 максумум, а ме държаха цял ден. И уж плащали на ден, а сега ми викат, ама то не на ден на месец. Е няма пък да се хвана на тая работа ... накрая така ще ме завлекът с пари, че ще се чудя от де ми е дошло, и вместо те да ми дадът пари, аз да им дължа. Поне ме предупредиха за схемите им и шмекериите, които правят с цел да измъкнат парите на по-неопитни кадри. Ще си търсим късмета ( така де работа ) някъде другаде на малко по-легално място.
Иначе за утре се оформи добре плана. Първо плажче, после кафенце, после още едничко и дали ще се прибера да спя в нас или при мъжа ми пак не се знае :D

Sh@d0w
07-29-2012, 04:45
Нямам търпение след няколко часа да си я видя вече! Хах отново се очертава целия ден заедно <3

Violenza
07-29-2012, 06:07
Утре сутрин ми е полета и трябва днес да си оправям багажите. :( Поне тоя път ще се върна скоро.

babity
07-29-2012, 09:50
Снощи беше мегаяко, трябваше да мога да остана още. Довечера... хм, дано разбера какво искам.

Glamour92
07-29-2012, 10:23
Няма в момента на света по-заспал и сънен човек от мен.

"Който контролира миналото,контролира бъдещето,който контролира настоящето,контролира миналото.И все пак миналото,въпреки че по своята същност е променяемо,никога не е било променяно.Това,което е вярно сега,е вярно от вечни времена за вечни времена.Беше толкова просто.Изискваше се само безкрайна поредица от победи над собствената ти памет.Наричаха го "контрол на действителността". "

Велика книга!

*кОфе пауза

пAteNцЕ
07-29-2012, 13:33
Бясна съм.Меко казано.Разбито съм,но не съвсем.Искам, бленувам, мечтая, но не получавам.И аз не знам какво ми е....

xoxi
07-29-2012, 13:46
Какво се купува на човек, който виждаш веднъж на 7-8-9-10 години и който предварително ти е казал какво ще ти купи като подарък...?! А това, което той ще ти купи го сънуваш и мечтаеш за него от години...
С какво (мамка му) да покажа колко съм благодарна?!?!?!?!

Linns
07-29-2012, 13:58
Зле ..

SisiStrange
07-29-2012, 14:35
Много щастлива. :):) Вчера се разбра, че все пак ми е писал 6-ца, а не 5ца по зоология на гръбначните. :):) А днес беше просто уникален ден. <3 Толкова обичам да ядем пред лаптопа, гледайки хоръри. :) Всъщност първото беше пълна боза. "The people under the stairs" ни най-малко не беше страшен (беше доста забавен даже), но ми хареса много. Има някакъв голям чар във филмите на 90-те.

Sh@d0w
07-29-2012, 16:31
Супер мега якия ден <3

Нямам търпение!

bloodyF
07-29-2012, 19:30
преядох
ядосах се
ще полудея
да имаш разведени родители май не е толкова яко колкото си мислех
особено ако майка ти е клюкарка, а баща ти пълен неандерталец, който си мисли че 80 лева на месец са ми хипер-мега-предостатъчни....

antineutral
07-29-2012, 20:05
Като човек, на който са затръшнали вратата под носа, без да знаят, че той е вече в стаята :)

ForzaFelipe
07-29-2012, 20:06
Пффф...пълна,тотална..скука.. Взимам си сладолед и ще гледам кеч...чак дотам стигнах от скука :/

marilyn
07-29-2012, 20:33
Тъжно. Плаче ми се. Мразя се. От несигурност и страх пак си вредя. Взимам си поуката-болезнено.

bloodyF
07-29-2012, 20:45
след разговор с тати2 ми поолекна малко
и може би се държах твърде грубо с мама
сгрешила е, но се извини, а аз нищо
сега си легна, утре ще се извиня и аз, стана ми гузно и мъчно
а знам, че душата бих си продала за нея и пак се държа инфантилно
тъжно ми стана,много тъжно
пак се отвори черната бездна и съм на ръба
дано не пропадна отново :(

SisiStrange
07-29-2012, 20:54
Може да накара някой да се усмихне. :):):)

http://store.picbg.net/pubpic/DA/BE/c25e85e6b081dabe.jpg

ledenakrasota
07-29-2012, 21:08
От утре, от УТРЕ се стягам и влизам в режим, че хич не ме свърта и съм адски отегчена от всичко. :cry:

Wednesday666
07-29-2012, 22:05
Реве ми се .. Страшно зле ми е, обаче файдата от всичко е никаква .. Толкова казани думи и извършени действия и накрая - НИЩО ,,

xoxi
07-29-2012, 22:13
Чувствам се... пухено.
Лягам си след малко с усмивка на лице.
Толкова ми е прекрасно и меко и хубаво и спокойно и ахххх.

Sh@d0w
07-30-2012, 03:50
Може да накара някой да се усмихне. :):):)

http://store.picbg.net/pubpic/DA/BE/c25e85e6b081dabe.jpg

awww :*

По темата : Приготвям се да отивам на работа. Пак е понеделник. Дано днес се подредят нещата и с нея довечера ще ходим ... хм ние си знаем :D Нямам търпение да си я видя!

mynichka
07-30-2012, 04:44
Средна работа да кажем, още съм болна, а пък той е толкова миличък- разнежва всичко в мен :Д

DarkTemplar
07-30-2012, 06:40
Има някакъв голям чар във филмите на 90-те.
И в музиката, и в телевизионните предавания и т.н. Хубави времена бяха. А папагалите са страхотни. (bow)

Недоспал за пореден ден, но вече съм свикнал. И както обикновено имам доста неща за вършене.

Поне някои неща (и най-вече хора) ме карат да се усмихвам. ;)

smilelady
07-30-2012, 06:53
Скука е, всички са някъде, само аз си останах самичка.
Не ми е толкова зле, все ще измисля някоя простотия да направя, за да ми е весело.
Днес съм на Maroon 5 вълна :)

пAteNцЕ
07-30-2012, 07:00
Вчера бях разбита...не очаквах нещата да станат така....боли,а не искам, не трябва.Няма нищо,не би трябвало да ме боли.Няма и да има,нямам шанс.И все пак ме боли.Значи има нещо или поне ми се искаше да имах.А не трябва.По-добре да няма.Без сърце ли да остана? Поне през лицето на шегата му казах какво и що. Било изкуство да се усмихваш,дори когато ти е тежко - дрън дрън,чист мазохизъм е това.Явно ще си остана доброто приятелче....

kalpazanka
07-30-2012, 07:45
Вече ми писна...

Niakoitam
07-30-2012, 07:54
Имам все по-силното усещане че аз съм виновника за настроението и.

Зайче..
07-30-2012, 09:59
SisiStrange папагалчетата, които си постнала са много сладки ^^
мен определено ме накараха да се усмихна :)

пт: в много хубаво настроение съм, само да не продължавам да си стоя вкъщи, че за 2 часа изпуших 3 цигари -.-

valdesbg
07-30-2012, 10:14
Ударни 4 дни ще имам. Сега отивам на работа, след това веднага отивам на гарата за нощния влак до бургас и сутринта с автобусче до слънчев бряг. Два дена с нея нон стоп, след което отново с нощния влак и сутринта от 8 на работа веднага след като дойда в София. Чудесно ще е но не знам колко кофеин ще ми трябва за да издържа. Не се оплаквам, щастливо ми е!

До скоро хора!

blondeVIP
07-30-2012, 10:24
Много зле. Имам чувството, че винаги моите връзки се развиват толкова зле. Смисъл знам, че лесно се влюбвам и се доверявам на хората, знам че много на мое място нямаше да си раздават душата на някой точно като него, защото всичко го знаем какъв женкар е, но все пак... Имам чувството, че част от нещата ги прави нарочно, за да ми покаже, че и той може да е лош... смисъл в събота каза едно, вчера каза друго.... Обичам го и не искам пак да съм тази с разбитото сърце !

Wednesday666
07-30-2012, 10:43
Не знам какво ми става. Сериозно. Тука от 2 седмици не мога място да си намеря, всеки ден различно.

Имам най-прекрасната душичка на земята :* слънчице такова ..

Никой не ми е виновен, сама си го направих да е така. Обаче ще се стегна. И тоя път ще е сериозно, че ми писна на това, което го нямам.

Cloud9
07-30-2012, 11:05
Ах този цикъл да идва веднъж за винаги! Писна ми все да ми е лошо.Искам да изляза да потичам.Пак се вманиачавам по теглото,но поне сега не се ограничавам с малко ядене, а хапвам равномерно и здравословно.Е,без малко шоколад няма как,че с това кръвно не се живее лесно.Но напредък-вече се мъча да закусвам.

Писна ми да се карат!Не разбират ли,че аз страдам от тази кавга? Знаех,че ще дойде време за спорове между тях,но очаквах да изчакат да се оженим поне. Сега 2 седмици тренировка за семейство и вече им вярвам и съм почти сигурна,че няма да се справя.Омръзна ми собствените ми родители да ми казват винаги,че ще се проваля.За съжаление им повярвах.

PullMeCloser
07-30-2012, 11:44
Мнооого добре. Наспах се, весело ми е, само да си оправя плановете за деня и всичко ще ми е идеално!

bloodyF
07-30-2012, 11:47
Знаех,че ще дойде време за спорове между тях,но очаквах да изчакат да се оженим поне. Сега 2 седмици тренировка за семейство и вече им вярвам и съм почти сигурна,че няма да се справя.Омръзна ми собствените ми родители да ми казват винаги,че ще се проваля.За съжаление им повярвах.

ш са жениш ли :О

sugargirl94
07-30-2012, 11:53
Малко ми е скучно, чакам с нетърпение да завали и като изляза да е разхладило малко.

babity
07-30-2012, 12:04
Започвам да се отегчавам... Надявам се на добри новини следобяд, защото иначе ми е бедна фантазията какво точно ще се случва. Понякога не искам нищо от хората, но ме човърка просто да знам, че съм отгоре.

Cloud9
07-30-2012, 12:26
ш са жениш ли :О

Да,такива планове имаме.2013 някъде една пролетна сватба.Само паричките са проблем.Иначе сега есента се местим да живеем заедно.Ако не се избием или изпотровим с моите манджи до тогава ще има сватба

PullMeCloser
07-30-2012, 13:09
Да,такива планове имаме.2013 някъде една пролетна сватба.Само паричките са проблем.Иначе сега есента се местим да живеем заедно.Ако не се избием или изпотровим с моите манджи до тогава ще има сватба

:D http://forum.kulinar.bg/

Успех. :)

jghgh
07-30-2012, 13:10
Оревах си очите. Знам, че трябва да обвинявам САМО себе си, но е нормално психиката да си изгражда някаква "защита", обвинявайки външните фактори.

granger
07-30-2012, 13:14
Ох,ще се побъркам с тези листовки, от една страна ми е спокойно , ама днес цял ден ми е едно никакво. Имам нужда да се видя с хора, да свърша нещо полезно, а всеки си е бил камшика нанякъде и аз се чувствам ужасяващо самотно.
И умирам от глад , искам мек ,току що изпечен хляб със шарена сол и айран ,става ми хубаво на душицата.
А онзи монтьор,ако още веднъж ми извърти подобен номер ще му стъжня животеца.Не разбирам, може ли да съществувт такива аборигени??

xoxi
07-30-2012, 13:41
Ентусиазирано ми е.
След малко отивам до магазина и започвам да приготвям изненадата за довечера.

Cloud9
07-30-2012, 13:42
:D http://forum.kulinar.bg/

Успех. :)

Благодаря!Ще имам нужда.Готвила съм и преди,но само за себе си. Тогава съм си смела,защото знаме,че дори да е гадно само аз ще си ям това,което съм си надробила така да се каже.Сега обаче... Дано не чувам често "Мама го прави по-вкусно"

kalpazanka
07-30-2012, 14:09
^Аз, ако го чуя това от неговата уста след 36часово дежурство, сигурно ще са му последните думи изобщо! :D

granger
07-30-2012, 14:36
:lol:
Аз също уж мога да готвя,ама като е за друг и ми е треперливо дали ще е ок,дали тва,или онова :lol: Най-накрая се изяжда,ама пак...

SisiStrange
07-30-2012, 14:43
Аз не знам как ще се меря с на Радослав бабата. :lol: Тая жена готви като за 5-звезден ресторант. И мен ме бива, ама нейното е магия. :d

Cloud9
07-30-2012, 15:35
Не съм чувала тази реплика за сега.Чух само "Не се притеснявай,не съм претенциозен.Мога и сандвичи и полуготови спагети да ям." Да,ама като заживеем заедно друга песен ще пее.Сега сме на песента "Дано се научиш да готвиш като баба си". Ще се науча,но преди това доста кухни ще изгоря и доста манджи на кучето ще идат. Ще се справя,де. Само се притеснявам дали той ще се справи с яденето.

jghgh
07-30-2012, 16:22
^Кво го лигавиш толкова твоя бе.
Да се оправя.

Аз мъж, дето не може да си готви сам, не признавам. Трябва да можеш едни яйца да си направиш, спагети, евентуално мусака. Елементарно е.

Днес съм форумен човек : D

ForzaFelipe
07-30-2012, 17:55
Не съм приет и от второ класиране,прееба се всичко и с гумите за колата,компа ми е разглобен изцяло,защото прегрява в тея жеги,всички са заети и няма с кой и на кино да отида...Ммммм да,обичам интересният си живот !!! ...

SisiStrange
07-30-2012, 18:11
На мен пък тарантулата ми издивя. о.О Не знам какво се опитва да направи. Май да излезе. XD

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/302467_3588997840391_627636725_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/555595_3588997960394_1290820360_n.jpg

kalpazanka
07-30-2012, 18:14
Един хубав тефал ще ти реши всичките проблеми с тарантулата. Всъщност, и обикновен чехъл става. :D :D :D

Ми, кофти ми е, ама по-добре да си го изживее сам...

DragonLady
07-30-2012, 20:23
Аз не знам как ще се меря с на Радослав бабата. :lol: Тая жена готви като за 5-звезден ресторант. И мен ме бива, ама нейното е магия. :d

И аз съм така, само че майка му на моя. Тая жена готви уникално вкусно! И аз мога тва онова, но докато достигна нейното ниво бая хляб има да изям :D
Иначе днеска ми е весело :) Намерих си много хубава работа и тея дни би трябвало да ме назначат официално ( с подписването на договора и другите му там документи ), прекарах бая време с моя, и накрая пак не ми се прибираше в къщи :D

bloodyF
07-30-2012, 20:51

мамице

успех и много лИбоф ви пожелавам
а за манджите-същата съм
за себе си ги докарвам повечето, но като е за друг от притеснение се оаквам хубаво
и е тъпо като кажеш да, мога да готвя и после не успееш да направиш нещо като хората, но това съм аз все пак :Д

marilyn
07-30-2012, 20:59
Толкова ми е щастливо! Сбъдвам си детската мечта- ще ставам журналистка! (sun) Усмихнато ми е днес, като знам колко наистина ме подкрепяха някои хора, без грам съмнение в мен...

И освен това си осъзнах грешките, видях си приоритетите, повече назад няма да се връщам. Оставих миналото си поведение някъде там .. назад във времето. :))))))))))))))))

sofityoy
07-30-2012, 21:00
Чувствам се учудващо развълнувана от утрешния ден въпреки,че знам че няма за какво да се вълнувам.Малко гадно,защото знам,че няма нищо интересно,което да се случи (ОТЕГЧЕНА)...
Потънала в мисли съм докато скитам из форумите и търся теми за да давам съвети на момичета с разбито сърце...обмисляща скорошната среща с леглото и меката възглавница ви казвам ЛЕКА НОЩ :)

Sh@d0w
07-31-2012, 03:36
Някакво мега романтично ми е. И искам с нея. Довечера <3

anonymous708973
07-31-2012, 05:34
Върнах се от море, доста заредена се чувствам. И пак ми се иска да съм супермного време с моя, просто да сме си заедно :)

Sh@d0w
07-31-2012, 07:53
of

Wednesday666
07-31-2012, 09:11
Мамка му .. Още не ми е минало. Как е възможно трети ден да минава вече, а на мен все още всичко да ми е пред очите. Не знам що за мазохистично животно съм. Да не говорим болката колко е голяма. Но аз съм актриса, правя се пред абсолютно всички, че се оправям, а всъщност съм и по-зле от преди .. Да не си мислят, че като ме накарат да ям нещо ще оправят .. Или като ме измъкнат навънка .. Файда ама ниииикаква .. Още ми е трудно да повярвам .. Но докато аз самата не се отърся от всичко никой няма да бъде в състояние да ми помогне .. А най-яд ме е, че наранявам хората в процеса .. Бахти идиота дето съм ..

jghgh
07-31-2012, 09:18
sadec
много съм потисната нещо.

bloodyF
07-31-2012, 09:25
гладно ми е, а като ям не ми минава
нещо пак ми се е прецакал режима
отивам да пазарувам, че барем нещо ме засити тогава
офф :(

fizzyg
07-31-2012, 10:18
гладно ми е, а като ям не ми минава
нещо пак ми се е прецакал режима
отивам да пазарувам, че барем нещо ме засити тогава
офф :(

И аз нямам наяждане :Д

Иначе съм д/г добре..и продължавам да защитавам факта,че каквото и да правиш хората никога няма да са доволни.
Ама все пак life is too short to even care at all.

jghgh
07-31-2012, 11:22
being confused and shit

TheBeliever
07-31-2012, 11:26
Радвам се на новата придобивка в кухнята с мини рулца Стефани и кейк с шоколадови парченца. Чревоугодникът в мен сияе от щастие.

Той малко ме ядосва. Отново трябва да го побутвам в правия път.