View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
ох едно такова влюбенко ми е :oops:
shmatarok
07-14-2012, 12:16
Мина ми. егати настроенията, които имам напоследък. Нещо ми идват прекалено много събитията и психически се бъгвам периодично.
Жега е, мързи ме, пуснала съм климатика и до довечера никъде няма да мърдам.
И все още нямам писмо. Баси.
heartshapedbox
07-14-2012, 12:27
Влюбено ми е и много, ама много объркано.
И гушкаво.
Ооооо, ужас.
Видях си сметката за телефон, причерня ми и се изпотих.
Скапа ми се настроението за целия ден.
DisappointedDreamer
07-14-2012, 13:52
40 градуса и ново земетресение. Е как да не обичаш България?
SisiStrange
07-14-2012, 14:30
Ново земетресение ли? Аз не съм усетила?
Още един великолепен ден. :):) <3 Гледахме "Жената в черно". Хубав психотрилър беше,но не беше чааак толкова страшен, колкото твърдят. :) Толкова ми е влюбено... <3
iziskanmladej88
07-14-2012, 14:34
ахаха а колко преувеличават всички за това земетресение не е истина, aз въобще не го усетих а бях на работа на има-няма 10км от епицентъра...
смерт за комарите и за винарките, и за еконт. мое ли в събота да бачкат до 13:00, аз отивам в 12:45 и тея са затворени?! питам?
NambyPamby
07-14-2012, 14:37
Гузно ми е. Пак ме е избило на носталгия и всяка песен, всеки спомен, всеки шибан сантиметър от тялото ми, който е докосвал... Всичко ми липсва. А не трябва. Не трябва въобще да си спомням, а напоследък май само за това мисля. Изгарям. Или съм изгоряла от мига, когато го видях?
Добре, че поне довечера ще съм сред шумна компания, че да се откъсна малко.
DisappointedDreamer
07-14-2012, 14:43
Ново земетресение ли? Аз не съм усетила?
Мда. Магнитуд 4,5 на 20 км от София.
ахаха а колко преувеличават всички за това земетресение не е истина, aз въобще не го усетих а бях на работа на има-няма 10км от епицентъра...
Усети се.
SisiStrange
07-14-2012, 14:54
Ха, дори не съм трепнала, а ние по това време сме гледали хорър филм. :D Щеше да е егати и ефекта, ако го бяхме усетили. :D Не, че се оплаквам де.
Отчаяна.
Мързелът е най-лошото нещо, да знаете!
nIkEnCeTy_bE
07-14-2012, 15:33
Пфу, как можах така да се разболея точно сега... Тази температура и това гърло ще ме довършат, ама сама съм си виновна... Газирано ли, бира ли, вентилатор ли, скопосах се за нула време... Като си знам гъза, сега ще пия антибиотици. А днес трябваше да пея дори, и плаж ще пропусна и всичко. Пф, толкова ми е изморено, цял ден лежа...
ShtrudeL
07-14-2012, 19:47
: (
Писна ми да се беля :? Кога ще се оправя - и тялото,и лицето ... :@
С Него също отдавна не сме се засичали и ми е криво.Имам нужда да поговорим за да си оправя настроението :(
И тоя мой бивш ... К'во пак го прихвана?!
Като за капак тия жеги и ремонта вкъщи направо ме побъркват.
Както и да е.Май е време да си лягам,че утре пак ще се става в 07:00ч. ... :?
Чувствам се скапано!!! :@
PullMeCloser
07-14-2012, 20:13
Супер сдухано се чувствам, криво ми е и ми е някакво... странно и объркано. След толкова време да видя човек,който супер много ми е паднал в очите... Уоу, и реакции, и всичко... тотално ми се сбърка :Д
DisappointedDreamer
07-14-2012, 20:24
Искам си го по дяволите. Искам го. А ще го имам чак в понеделник. Е, поне тогава цял ден ще бъдем заедно. Много прегръдки, целувки и секс.
оф, спи ми се, с мокра коса съм, пуши ми се.. мани, мани :х добре, че имам цигара, ама трябва да стоя до късно, ако искам да я изпуша днес.. ако ли не - утре, ама трябва да стана по-рано точно заради това.. баси 8-)
^Еха, чак в други ден :lol:
апък аз
апък
имам рожден ден на 16-ти
и супер тъпо щот 3-4 от най-близките ми няма да ги има, за кво да го празнувам ;д
е все ще си намеря някой да отидем някъде ама няма да е партЕ както исках аз
DisappointedDreamer
07-14-2012, 20:33
Чак в други ден :/
Настроението ми се подобри малко.
Утре заминавам в напълно нов свят. :D Предчувствам, че няма да искам да се върна от там, а в началото на август трябва да съм си тук...
Щастливо ми е. Той ще ме чака.
valdesbg
07-15-2012, 07:11
Блах, ич не е добро утрото. Тя ми липсва, а не искам да и се обадя, щото най-вероятно ще я събудя. Инак рождения ден беше готин, хубаво се получи. Тъпото е че и на работа трябва да се ходи. Втора смяна в неделя....кой луд ще пие кафета в неделя следобед?
TheBeliever
07-15-2012, 07:49
Авария в най-топлия ден? Без вода точно по обяд? Тези хора шегуват ли се?
Трябва да се видя и с нея, за да разбера какво точно се е случило и защо са се стекли така нещата. Но как да изляза без да съм си взела душ? Дееба и тъпото ВиК...
SisiStrange
07-15-2012, 08:37
Искам много неща... Ама няма. Но пък има учебник по зоология. :|
Още ми е сънено.Приготвям багажа за моренцето ^^ сигурна съм,че ще си прекарам добре :) Отнесена съм,ама кво да се прави....един човек не ми излиза от мислите (: вчера нервите ми не издържаха,казах на приятелката ми каквото трябваше,то ми писна аз да я търся, не си направи трудна за нищо (едно приятелство трябва да се поддържа и от двете страни). Сигурна съм,че ще си намери оправдание,добре че няма да я виждам поне месец.
DisappointedDreamer
07-15-2012, 11:50
Легнах си в 1, станах в 3 следобяд. Ебахти ужаса. Търсил ме е 2 пъти, душичката, а аз съм спала ли спала :/ Толкова е топло, а той толкова много ми липсва. Апф. Сдухано ми е. Утре поне ще си бъдем двамката заедно цяяяяяял ден! :)
brutaLxxbunny
07-15-2012, 12:01
Искаам още очите ми да светят нощем...
kalito126
07-15-2012, 12:06
Плаче ми се...Той пак замина.Пак ни остави сами.Точно на имения си ден. :( Прави го всеки път. Но някой ден ще си го върна тъпкано. :)
SisiStrange
07-15-2012, 12:24
Искам да правя нещо различно, но е прекалено горещо и просто съм се разплула с ДЗП.
ПП. Ако на някой му е хрумнало да меша мюсли с ДЗП - недейте.
50 градуса на слънце
не е зле, хъх?!
довечера ще се видя с момиченцата, а след 10 дни и с него :3
и баба ще идва..
супер : )
DragonLady
07-15-2012, 13:30
Мързеливо ми. На вънка е адската жега, а аз съм се заканила след 20 мин да излизам кафе да пием с една приятелка. И утре мъжо се прибира, кеф кеф кеф :) Само какво съм му намислила лелей ...
bloodfrozen
07-15-2012, 14:19
И аз да се оплача, че човечето ми се завръща чак след една седмица. Това е ужасно много време. :(
Иначе ми е мързеливо такова, нямам желание да правя нищо. Цял ден си бездействам.
Радостно ми е,влюбенко също :cool:
бЕх на изпит за нбу, да ви кажа, 'ич не е толкова лесен, колкото го изкарват, поне някои компоненти.
ама нещо като си видях бъдещите колеги и съм no-no
gummybear
07-15-2012, 16:52
Чувствам се страхотно.
С тея хапове не мога да спра да ям. Ш' се пръсна вече. Скучничко ми е, а не се сещам кой филм да си сваля... И си го искам ПЪК, ама няма ПЪК. Утре последен ден на работа...
ForzaFelipe
07-15-2012, 17:19
Жегаво...малко релакс на село и се върнах ся в къщи,трябва да чакам резултатите,току виж все пак съм станал студент с друга специалност.Ся ще умирам от скука ама...
DisappointedDreamer
07-15-2012, 17:21
Боли ме гърлото и корема. Изморена съм. Изтощена.
ShtrudeL
07-15-2012, 17:21
Една дружка ми каза, че вече си е в България и съм щастливо, че ще има с кой да се разкарвам, макар че си пада леко несериозница, ама нищо, все е нещо. Иначе ми е самотничко. И прекалено мечтателно.
мф
Violenza
07-15-2012, 17:43
Сууупер изморена, ама ми е хубаво. С моя пропътувахме 600км днес ей така само за единия плаж и утре пак заминаваме на море, тоя път в другата посока. ;д
IseeDEADbodies
07-15-2012, 17:43
Въъъъъъъъъъъъъъйййййййййй , каква вкусна супичка сготвих. Много съм доволен от себе си ^_^ !!!
valdesbg
07-15-2012, 18:56
Днеска е уникално отвратителен ден....
DisappointedDreamer
07-15-2012, 20:30
Днеска е уникално отвратителен ден....
Утре ще е по-гот :)
valdesbg
07-15-2012, 21:00
Дриймър, тъй ще стане. Подозирам де :Р
PullMeCloser
07-15-2012, 21:16
Изморена и май се разболявам, цял ден ми е зле. :\ Скучно ми е, прави ми се нещо и никак не ми се ляга, а и както се очертава- няма да си спинкам в леглото :Д
RainBerry
07-15-2012, 23:41
Чувствам се... щастлива, притеснена, изморена ии се страхувам.
Не знам.. това, което ми се случва напоследък е едно от най-хубавите неща в живота ми, самото чувство - да се чувстваш на място, себе си и горд с това, което си постигнал е неописуемо. Не те свърта на едно място, после си казваш - naah, not a big deal, а след това осъзнаваш, че всъщност си е голяма работа, след като си се стремил, именно, да постигнеш това. :)
Чувствам се повече от щастлива, а това не се е случвало от много време насам, притеснена съм за него с всички тези истории с болници и жеги.. но, да, оправя се. Ще се оправи. :)
Радвам се, че по някакъв начин успя да изкара оптимистичната ми страна, при положение, че бях заклет песимист. Мисля го твърде много, overthinking shiz.
Страх ме е да не загубя всичко това - това чувство, тези моменти и този човек. :)
Да минава тоя ден и да идва вечерта по - бързо....
DisappointedDreamer
07-16-2012, 03:50
Апф глупости.
Да тече тоя ден по-бавно да имам повече време с него 8-)
kuklichka_bg
07-16-2012, 04:03
наспах се,но пак не ми се ходи на работа..
DarkTemplar
07-16-2012, 05:37
Sore throat...
Sore throat...
same
+как можаха да ме събудят в 7.30 -.-
нашите тропаха и говореха, баба ми ми похъркваше, просто идилия -.-
и е голям студ тука..бр.. след малко ще ходя на разходка..
iliqn4e12
07-16-2012, 06:40
Чувствам се нормално. Щастлива съм, че не се хванах на номерата на някакъв идиот. :)
ебахти простите хора, ебахти чудото. как може да знаеш, че не си прав и да продължаваш да крещиш като луд :@:@:@
целия ми ден се провали, да го е*а :@
ronyrony
07-16-2012, 07:22
yoo
PullMeCloser
07-16-2012, 08:02
Може ли да си такъв тъпак и да звъниш 1339 пъти, при положение, че ти затварят!!! Изобщо се се наспах.
Много ми е хубаво. На морето беше прекрасно, прекрасно, прекрасно и се стига много по-бързо вече. Нямам търпение след 2 седмици да отидем пак и то за много по-гълго. Чувствам се презаредена и позитивна ! :)
TheBeliever
07-16-2012, 08:41
Защо е толкова топло? Защо спах толкова много?
С това непланувано излизане няма да ми остане никакво време преди работа. Ама не можах да й откажа.
Липсва ми.
bloodfrozen
07-16-2012, 11:15
Човек да реши да си пръсне парите за дрехи, пък да не намери нещо подходящо.. Разочарована съм. :/
DragonLady
07-16-2012, 12:45
О да да да :)
И аз нямам търпение да дойде вечерта и най-сетне да си видя мъжа :) И цяла вечер и нощ заедно :) Нямам търпение! Направо вече броя часовете, но то си е нормално имайки в предвид, че с дни не съм го виждала поради поредната му командировка. А толкова много неща съм замислила :) Особенно като отидем после у тях лелей .... Ще има секс маратон май :D
kalito126
07-16-2012, 12:51
Колкото по-бързо мине този ден,толкова по-добре.Не се наспах,имам температура и убийствено главоболие. :(
ivcheto0o
07-16-2012, 12:58
Била съм станала много затворена в себе си,че кога ли не съм била.То и аз вече не се понасям,ама какво да направя че не ми се излиза с тези хора,а съм далеч от мисълта да ходя някъде където не искам защото някой щял да ми се накриви.Ама както и да е ако нещата се развият по план друга седмица ще си стегна багажа и ще си почина малко.Но като знам как ми завършват плановете,само с идеята ще си остана :D
SisiStrange
07-16-2012, 14:15
О да да да :)
И аз нямам търпение да дойде вечерта и най-сетне да си видя мъжа :)
Какво съвпадение. :D
nepowtorima
07-16-2012, 14:23
Утре на басейнче ^^
Ами.. не знам какво ми става ... чувствам се зле няк'во ама.. ще ми мине вероятно ! :Д
За деня плюс: климатик, минус: изморителна репетиция
Just like it ^__^ :d .. damn it .. it's awesome <3
Откачих..
Искам да си имам едно съкровище в живота си и да му се радвам.. аз си го имам, но.. той не ме има за такова .. whatever.. преживява се .. за 2ри път е . СВИКНАХ! :))
Не съм много добре. Не обичам тази дата.
ShtrudeL
07-16-2012, 15:48
Не съм много добре. Не обичам тази дата.
какво й е на датата?
* Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате: некадърна и никаква, но амбицирана да стана прекрасна.
.dreamchaser.
07-16-2012, 15:55
Някак си .. заспало ми е.
ForzaFelipe
07-16-2012, 16:40
Ахххх...момичетата не знаете какво искате...но трябва да контролирате всичко...а всичко изглеждаше обнадеждаващо,но явно пак няма да се получи...мислех че след скапания ми късмет на изпита нещата може да ми се наредят в любовен план,но явно ми е забранено да съм щастлив...
DisappointedDreamer
07-16-2012, 16:58
Страхотно си се чувствам :)
SisiStrange
07-16-2012, 17:27
Много тежък ден с прекрасна вечер. Изписала съм n-страници. Остана малко. Взимам си и последния изпит и после пей сърце... Работа, хобита и него по цели нощи, а не само по за 2 часа дневно. <3
Няняняняннянянян! Искам да се сети за меннн, ама той нямааааа и сигурно аз отново ще досаждам, най - вероятно... ако не успея да се стърпя. Утре пак цял ден в движение, лудница е с тая жега, днеска ебати захлаждането от 38 на 36 градуса... :D
Много тежък ден с прекрасна вечер. Изписала съм n-страници. Остана малко. Взимам си и последния изпит и после пей сърце... Работа, хобита и него по цели нощи, а не само по за 2 часа дневно. <3
:*
Избило ме е на размисли ... Дори мислех да пусна тема тук,нооо нали е тийн-форум нещата нямаше да се получат,защото темата е по-скоро за възрастни.Погледнах във форума на мамите и намерих няколко сходни и сега ги чета,че хич не са кратки.Радвам се,че има и други в подобна ситуация,защото наистина не знам как да реагирам при евентуално развитие на нещата ...
Тъкмо ми стана интересно ама ще трябва да лягам,че утре пак ще трябва да посрещам майсторите сутринта :? Писна ми вече от тоя хаус,от тия майстори и от липсата на сън :? Да свършват вече и да се наспя като бял човек!!!
valdesbg
07-16-2012, 20:10
Днес беше страхотен ден с нея. Аз.. се радвам все повече и повече че се намерихме. Щастливо ми е и доволно!
Иначе сега се мъча над една абстракция на 3Д програмата.
йейейейе и днес успях да се сдобия с цигара.. като стане 2-3 часа ще си я изпуша на спокойствие в банята *сън*
тъпото е, че няма да има с кой да говоря през това време, а аз много обичам да говоря с някой по телефона докато пуша сама в банята ^^
мф, <3
тттттой ми липсва ;(
и тяяяя ми липсва ;(
тъпо ми е, тъпо <3
^^ Сладури,
ох преди малко се прибрах и ми е гладно,още не съм яла,якооо. Иначе ми е хубаво,щастливко едно такова :lol:
nIkEnCeTy_bE
07-16-2012, 21:22
Как се чувствам ли? Изминаха 7 години, цели 7 години... :((((( А бях само на 10, не мога да повярвам понякога, че от малка трябваше да преживея тази тежка загуба. И когато загубиш много близък човек, най-вече родител, разбираш какво е истинска болка. Първите дни дори не знаеш какво се случва, след месеци и година дори свикваш, че този човек вече го няма, празно е мястото на масата, няма го това момиченце, което се затичваше да прегърне баща си, който се връщаше от работа... След години вече осъзнаваш, че трябва да продължиш напред, защото светът не свършва заради твоята болка... Има моменти от живота на всеки човек, когато родителя играе важна роля и в такива моменти нищо и никой не може да го замести... Но тази загуба ме направи силна и все пак времето лекува или може би просто свикваш с болката... :((((
ShtrudeL
07-16-2012, 21:28
nIkEnCeTy_bE, напълно, ама напълно те разбирам.
*Мъчно ми е..
nIkEnCeTy_bE
07-16-2012, 21:32
Човек, колкото и силен и усмихнат да е, има моменти, които просто може да те сринат... И за съжаление малко хора могат да те разберат наистина, как се чувстваш и какво преживяваш, защото си мислят, че е нещо съвсем нормално. Да, такова е, но човек преживее ли го, вече е различно...
ShtrudeL
07-16-2012, 21:39
“Откакто си отиде, ме е срам
да плача, че животът ме боли.”
this.
nIkEnCeTy_bE
07-16-2012, 21:40
Направо...
При мен днес се навършиха 8. Имам чувството, че и 80 да са, пак в съзнанието ми ще е сякаш беше вчера. По-силен те прави такова преживяване, несъмнено. Но колко пъти се питаш "за чий"? Времето ти налага да свикнеш, а вътрешното гласче ти писка, че не иска да свиква. Еми животът може да е една голяма лайняна кофа, която се изсипва без ред, причина или предупреждение. Може да се изсипва по много пъти. Често. Кво да го правиш? Има хора, които те разбираме. Файда, но все пак ни има. И лайнян живот да ни се е паднал, все има какво да направим от него. Главата горе, смело посрещай чувствата, не бягай от тях и винаги търси щастието. Дори и да се скрие някъде, стига да го потърсиш, винаги може да бъде намерено. Съчувствам ти и успех!
Хора,много съжалявам за загубите ви. Предполагам,че сега сте по-силни и не мога да си представя как се чувствате,аз съм губила близка приятелка и много боли, а за най-близките си дори и не мога да си представя...
Добре че и днес ще е хладно, че тия жеги ми писнаха.
Иначе след малко отивам на работа, вчера оправих Faceboook и google plus API-тата, днес остана да навържа нещата и утре е презентацията на сайта.
И пак нямам търпение да мине тоя ден, и да дойде вечерта.. и да си я гушна.
Мхм.
DisappointedDreamer
07-17-2012, 06:56
Днес ще се чете книга и ще се излежавам до следобяд. След това си вдигаме парцалките с едно куфарче и зареден фотоапарат, и отиваме на обилколка из България. Няма да ме има 2 дни, ама поне форума да си почине малко от мен 8-)
Готино ми е. И той има заслуга за това. Мда мда.
Glamour92
07-17-2012, 07:17
Първите дни дори не знаеш какво се случва, след месеци и година дори свикваш, че този човек вече го няма, празно е мястото на масата, няма го това момиченце, което се затичваше да прегърне баща си, който се връщаше от работа...
Бях на 14.
А сега,след като прочетох тези два реда осъзнавам,че и 100години да минат,празнината,която най-близкият ми човек остави все ще си я има...
Съжалявам,че и при теб така са се стекли обстоятелствата.
kalito126
07-17-2012, 07:41
Главоболието от вчера още го има...Но поне той се прибра. Разбира се пак нищо не каза.Не попита дори как сме.Но такъв си е той.Свиква се.
hugs за всички :(
не пожелавам на никого такава загуба,защото мен ме боли когато губя средно-близки роднини, а пък за родители не искам и да помислям :(
аз се разсъних, изкъпах се и отивам на пазар, приятен ден на всички :-)
Леле ..стана ми много тъжно, като ви прочетох постовете. Не вярвах, че има толкова хора като мен тук. И аз съм сред загубилите родител и знам колко е тежко. Мисля, че такава загуба не се преодолява..може само с времето да се свикне с нея. Осъзнаваш, че градиш живота си без важен за теб човек и това е много, много трудно, особено като гледаш семействата около теб. И се чудиш защо точно на теб това се е случило...
nIkEnCeTy_bE
07-17-2012, 08:59
Благодаря на всички! Радвам се, че ме разбирате, както и аз мога да ви разбера. Определено това е може би най-тежката загуба за един човек. Както каза Чачо прави те силен, но никога не го приемаш, а просто свикваш. Хората като ме видят си казват: "Ето винаги е усмихната, как може да е преживявала такова нещо.", "Не и личи." , но само аз си знам. Знам, че много хора са преживяли това, не претендирам, че съм най-изстрадалата, но хората твърде често си мислят, че твърде лично го приемам, все едно съм единствената. Съжалявам за това, че не можах да опозная баща си толкова много, не можах да му се порадвам, не можах да дочакам дори за караниците, които настъпват в пубертета, за онзи контрол, който дава бащата. Не можа да дочака дори абитуриентската ми, а за сватбата ми един ден... не си представям. В такива моменти определено ще ми липсва... Но все пак съм запомнила хубавите моменти, игрите, като бях мъничко детенце, разговорите и разбира се лошите моменти и караници в едно семейство, защото перфектно семейство няма... Може би от една страна е хубаво, че не съм се привързала толкова много. Сестра ми беше на 16 тогава и просто не си представям тя как го е изживяла... Радвам се, че имам майка, която ми е помогнала за всичко това... Но никога няма да забравя последният поглед, последната прегръдка и последното "Чао, тате!"...
П.П Съжалявам, че ви отегчих. Май твърде много се впуснах в спомени...
Все едно аз говоря. Определено изпитваме сходни чувства. И аз съжалявам за много неща, за много неизживяни моменти. Това е един много голям шок за всеки един подрастващ. Сякаш са отнели част от теб. Наистина ни прави по-силни и може би, аз поне, се научих да оценявам всяко дребно нещо, защото не знаеш какво ще ти поднесе утрешния ден.
DisappointedDreamer
07-17-2012, 11:26
Стегнахме си парцалките, и отлитаме. Идвам си след 2 дни. Форума хубаво ще си отпочине от мен. Той ще ми липсва, ама ще си го чувам редовно и ще му надувам главата (както винаги) с приказки.
Забавлявайте се, хорица.
Аривидерчи.
Аре , чао сладка,приятно изкарване.
Отворила съм да става течение и ми е айляк.
Чета си правилник и ще ходя на курс пак в 5 . Жега,не жега , ще бръмча :lol:
Ох,хубавко ми е.
Стегнахме си парцалките, и отлитаме. Идвам си след 2 дни. Форума хубаво ще си отпочине от мен. Той ще ми липсва, ама ще си го чувам редовно и ще му надувам главата (както винаги) с приказки.
Забавлявайте се, хорица.
Аривидерчи.
накъде отлитате, ако не е тайна ? 8-)
пт: чакам си лещите да пристигнат, чакам той да дойде да ме вземе за плаж, на това отгоре не знам как ще се оправя до 9 часа и как ще се завлека до там.. много ми е натоварен деня днес и на това отгоре супер много ми се спи.
уф <3<3<3
ForzaFelipe
07-17-2012, 13:19
Ден 1 - Добре започвам,хич не ми липсва дима,но съм свикнал да правя нещо...пия натурални сокове като ми скимне да запаля,ама е странно,не ми липсва дима,а самото действие,трябва да измисля как да го заместя...
Furious?
07-17-2012, 14:26
Суупер.Бях на кафе пак с готини хорица и вечерта се очертава страхотна. Незнайно как обаче , съм се объркал , че ще ходим на Емануела , а не на Емилия рофл
TrueStory
07-17-2012, 15:46
Снощи беше ужасно...просто ужасно:(. Поне за морална утеха днес научих, че съм взела писмения държавен изпит
ledenakrasota
07-17-2012, 15:50
Не си чувствам ръцете :lol:
ShtrudeL
07-17-2012, 16:00
Не си чувствам ръцете :lol:
Вени, Венисимо :3
Аз пък бях детегледачка и рисувахме коли, къщи и духове и Баба Яга с едно момченцИ, което може да прави фокуси :3
Баща му после ме пита: К'во става, готова ли си за т'ва?
Аз: мммм-м-м-м *оглежда се в небето*
той: да бе, ясно хахах
ledenakrasota
07-17-2012, 16:05
Вени, Венисимо :3
Аз пък бях детегледачка и рисувахме коли, къщи и духове и Баба Яга с едно момченцИ, което може да прави фокуси :3
Баща му после ме пита: К'во става, готова ли си за т'ва?
Аз: мммм-м-м-м *оглежда се в небето*
той: да бе, ясно хахах
А не обичаше децата... :p
Аз от Славейков до нас носих цялата Руска класика. Ще снимам книгите и ще видиш за какво става въпрос. :lol:
Wednesday666
07-17-2012, 16:21
Много гаден ден. Имам чувството, че нещо пропускам, обаче е прекалено рано още да се каже. Мисля, че определено нещо или някой го краде от мен, но за момента ще си мълча, току виж се окаже едно голямо нищо.
Много ме тресат някви нерви днес, уж ми свърши : D Да не би да има следменструален синдром?
Направо ще обезглавя всички, и приятеля ми, и всички.
Иначе ще ходя на Ледена епоха, което е <33333333333333
Скапана съм, днеска съм обиколила цееееелия град. Очите ми са дроб от т'ва слънце. Но като типична жена не успях да мина през центъра без да похарча пари, дори въпреки че нарочно не си взех да имам в мен... :D Нещо ми се иска да се понаконтя тея дни и да си излезна. Искам утре най - сетне да успея да се наспя, както и тая вечер някой да се сети за мен. Макар че и двете няма да се случат.
PMS, може би ;]
Е, свърши ми.
Хубава музика=for the win
Не особено добре.
Пак си забравих ключа и трябваше да влизам с взлом в собствената си стая. Шести път този месец. Не знам за човешката, но моята глупост няма граници.
Добре, че тати е полицай и ме е научил как да отварям врати с кредитна карта. И пак това не е оправдание.
Още 9 дена и най-любимият ми човек на този свят ще пристигне. Поне това е някакво успокоение.
anonymous708973
07-17-2012, 19:30
Добре, че тати е полицай и ме е научил как да отварям врати с кредитна карта.
Яяяяя! Ще направиш ли туториъл в ю-тюб :д
Да видиш как мъжът, когото обичаш, държи за ръка русокосо 5-годишно момиченце, гали с един пръст бебе-лястовичка и скача на дама... Безценно.
И ми излязоха резултатите от CAE-то. Закопала съм ги!
Може ли денят да е по-прекрасен?
valdesbg
07-17-2012, 19:44
Като пичове днеска с една приятелка качихме Алеко за 2 часа и половина мързеливо ходене. Слязохме за един. Трябва да изляза сам да видим дали ще успея да го кача за под два часа. Аз ходя бързичко по принцип, та не би било изненада. Чух се с нея, всичко е наред, забавлява се. Това ме радва.
Денят е чудесен.
"Защо хората започнаха масово да избират сигурното пред това,което иска сърцето и умът им?!
Направо се плаша как може да имам толкова много познати,които са с половинките си,само защото имат връзка с тях от n-години,а в същото време чувствата са изчезнали отдавна ... Що за мазохист трябва да си за да се гавриш по подобен начин със себе си?! о.О"
Копирам си чуденката от ФБ ... Два дни ме е ударило само на размисли и страсти и направо се плаша.Доста от познатите ми са в такава ситуация,като чета форума на мамите - и там са така,тук също попаднах на няколко такива (макар и малко по-стари) теми ... Направо се отчаях :?
valdesbg
07-17-2012, 20:39
Зозе... не бива да те учудва. Нормално е. Малко хора ще си заложат всички спестявания на лотарията, ако нямат гаранция че ще спечелят. Не е много удачен примера, но ме разбираш.
ForzaFelipe
07-17-2012, 21:50
;( Не заслужавам ли да съм поне малко щастлив? ... Няма да уча тва което искам,едва ли ще мога да следвам мечтата си,сам съм..не мога да повярвам че за пореден път ударих на камък с момиче...аз ли все уцелвам такива или...за капак издънките на мой познати продължават...къде съм ги намерил такива откачалки...само арестант си нямахме...
valdesbg
07-17-2012, 21:54
Форца....от няколко дена те гледам че мрънкаш. Даскай ЛС ако искаш някви съвети.. или пусни тема. Само с мрънкане нищо няма да направиш.
ForzaFelipe
07-17-2012, 22:17
А,цяла тема,нещастният ми живот не заслужава цяла тема :Д Няя се занимавам повече,тя самата не знае какво иска,на мен ще ми обяснява кво да правя...По важно ми е сега къде ще вляза,проблема е че липсата на цигари малко се усеща вече...набарах си едни топлийки ни компа и си прободах всяка мъртва кожа по ръцете и краката...не знам как ще свикна още,но първия цял ден без цигарен ден мина :) проблема е че ми е много изнервено...
iliqn4e12
07-18-2012, 05:47
Наспах се и сега слушам ревливия ми брат у лудата ми баба. После отивам на плаж с приятели. Супер ден се очертава. :)
SisiStrange
07-18-2012, 05:52
Ииии последния изпит е от 11 днес. Изтощих се. Тая сесия беше безкрайна...
Зозе... не бива да те учудва. Нормално е. Малко хора ще си заложат всички спестявания на лотарията, ако нямат гаранция че ще спечелят. Не е много удачен примера, но ме разбираш.
Влади,все пак не говоря за хора на по 30+ години ... Не мисля,че е нормално 20-25 годишни хора да се държат по тоя начин :? Нооо всеки с разбиранията си.Аз лично на тия години не бих стояла с човек,когото не обичам :?
По темата:Спи ми се ... :@ Утре уж е последния ден и после майсторите ми се махат от главата - НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!!!Имам нужда да се наспя,да си почина ...
Мрънкаво ми е днеска. Наличното вече не ме радва толкова, искам нови придобивки. Пак стана фылм с парите, ама ще се мъча да се справям някакси... Май имам нужда от малко повече внимание днеска.
едно такова ми е - никакво.. ;д <3
Wednesday666
07-18-2012, 09:25
Очертава се "забавен" ден. Лекарския кабинет ще го направи най-хубавия ден от живота ми. Горещината не помага, а лошото ми настроение допълва картинката. Надявам се да не съм го засегнала и днес да се държа по-добре. Хубав ден на всички.
Ох, как ми се спи и колко ми е умряло, а толкова задачи и работа остават, че няма да се свърши днес. Изтощено е положението отвсякъде. И цигарите се закучиха нещо и отново трябва да търся без бандерол, а без тях тежко.. много, много тежко. Особено когато си на кутия, две.. и повече.
Таз' парцалетина може да се сети да завърти един тел. после. Да й не е*а майката.
Трудно ще е днес и утре.
ПС: Трябва да откажа кафето. Какво е това нещо? Да пиеш по 4-5 и да спиш, като пън и да не чувстваш бодрост. Само се ебавам да го варя. Глупава работа, ама зарибителна от толкова години, че.. всъщност даже не помня кога го пропих. Има 10 години. Бах.
скапано.
не знам кво точно се случва.
Гладно ми е, не знам какво ми се яде. И имам бая работа, а тоооолкова ме мързииииии. Никой не се сеща за мен днеска. И дано тоя вече да вземе да заминава, че да може цяло лято оная да си е при мен.
Едит: Официално се провъзгласявам за най - добрия човек на света. Да изчуруликаш "браво, много се радвам за теб" докато вътрешните ти органи са в спазъм от... всичко... безценно!!!
GreenMimss
07-18-2012, 12:18
“Откакто си отиде, ме е срам
да плача, че животът ме боли.”
this.
yeah.
krasiveli
07-18-2012, 12:19
Леко изморена, цял ден съм насам-натам, за да си взема всичко нужно, и подаръците за съквартирантките ми и там още няколко човека. Само остана да си попълня формуляра, да си принтирам няколко неща и багажа и съм готова (at last!). А утре ме чака една голяяма разходка в Берлин ^^.
Жалко, че няма да мога да съм на рд-то на най-добрата ми приятелка, кофти се получи, ама какво да направя.. То даже не един, а два рождени дни пропускам, и то пак на близки приятели.. пф.
Тъпо ми е само, че човека, за когото ми пука, гледа да ме отбягва и съм едно нищо за него..
Лошо ми е. Цяла нощ не съм спала,заспах тая сутрин в 8 и нещо...до 12. Скапано мие,боли ме корем, ама мисля вечерта да се разкарам и да ида до Карлово, да гледам зарята.Ще видим. Дано се чувствам по-добре.
Нещо ми е лошо днес и не знам от какво. Чакат ме сега 2 тежки дена..да минават вече и после една седмица ще изтърпя до така мечтаното моренце :->
Наспах се. Мина ми. Искам да се намажа кучешката, но ще трябва да чакам чаааак до събота. Тежко ми е...
gummybear
07-18-2012, 16:43
Не много добре.
SisiStrange
07-18-2012, 17:25
Доста уморена. Спи ми се. Писа ми 5ца на устното, което е добре. Сега ще чакам да провери писмените и да видя дали няма да излезе накрая шестица. А дано. :) Снощи цяла нощ какво ли не правихме та днес съм недоспала и много отнесена. <3
DisappointedDreamer
07-18-2012, 17:38
Най-накрая вкъщи!
накъде отлитате, ако не е тайна ? 8-)
Бяхме из Балкана. :)
Wednesday666
07-18-2012, 18:28
Много тъпо се получи. Чувствам се на 73648393023 години. Антична направо. Дано утре е по-добър ден.
ShtrudeL
07-18-2012, 19:26
Ако си взема ликвидацията, имам шанс да взимам стипендия, дано, дано <3
Днес съм доволноо от стажуването си хах
Но ми е все така миличко.
Искам да се събудя една сутрин ного, ного рано (или да ме събудят и супер ного да ми се спи и да не искам да ставам от леглото) и да пътувааааам и пътувааам цяяял ден чак до късно вечерта и да виждам различни природни работи. ^_ Някакво такова ми е настроението.
ох отив'м да си правя нещо за ядене :3
Искам да се събудя една сутрин ного, ного рано (или да ме събудят и супер ного да ми се спи и да не искам да ставам от леглото) и да пътувааааам и пътувааам цяяял ден чак до късно вечерта и да виждам различни природни работи.
Ако искаш ми остави некъв телефон, ше ти звънна да прекопаш лозето.
Криво ми е. Няма как да отстоявам себе си без да нараня някой друг.А ми омръзна да съм тапата овца която преглъща всичко, за да може другите да са добре. Не съм добре. Не съм и нещастна.Просто не знам какво да правя сега след като завърших.Бъдещето е страшно и без туй-нямам нужда да ми се повтаря,че няма да се справя с него.
PullMeCloser
07-19-2012, 05:20
Странно бодра. Не мога да спя, заспах в 4, будна съм от 7.00h. Мисля да пийна кафе сега и да убия някак малко време.
Странно бодра. Не мога да спя, заспах в 4, будна съм от 7.00h. Мисля да пийна кафе сега и да убия някак малко време.
Ми така кажи, аз цела нощ висех
Още един супер безсмислен ден... Поне малко поизшетах из нас, сложих да си готвя. Чакам комшито да звънне за кафе и ще си сложа табелка "отчаяна НЕсъпруга".
нервно ми е днес.. ;/
ходи ми се на аквапарка <3
iliqn4e12
07-19-2012, 08:15
Имам хрема, но иначе добре. Чакам да чуя ангелския му глас. <333
TheBeliever
07-19-2012, 08:27
Скучни дни, забавни вечери и самотни нощи. Сама съм като кукувичка цяла седмица и вече умирам за компания. Добре поне, че на работа са пичове и ме разведряват малко.
Как няма един човек, на който да звъннеш за по биричка? Всеки си е обрал чукалата нанякъде.
Липсва ми безкрайно много.
SisiStrange
07-19-2012, 09:28
Няма големи изгледи да си почина това лято... Уморена съм.
тъжно ми е
нека почива в мир :(
а и това лято минава толкова бавно и скучно..
DisappointedDreamer
07-19-2012, 10:53
Изпотих се под опашката, ама така е като мъкнеш няколко литра пиене в двете си ръце, а брат ти си бърка в носа.
Прочетох си поне Колорадеца и Проклятието, почвам Очите на дракона.
След няколко часа ще ни дойдат и на гости, утре ще се виждам с него, събота съм на Рилските езера, неделя ще си празнувам именния ден подобаващо и с него и с приятели. Абе, супер ми е :) а след 1 седмица съм на море!!!
вчера видях как рибките ми ядат другарчето си ;( лоши гадняри ;(
иначе - щастлива съм по известни причини <3 направо не мога да повярвам, че най-после съм щастлива <3
по-късно ще ходя на плаж с приятели ^^
готино ми е <3
а брат ти си бърка в носа.
:lol:
скарай му се от мое име! не го е срам!
DisappointedDreamer
07-19-2012, 11:33
:lol:
скарай му се от мое име! не го е срам!
8-)
ще му се скарам, я! И без това всички сте му набрали.
С тези ми кулинарни умени, както хич не мога да готвя, като нищо ще стана 300 кила пак. НЕма бизнес, нЕма пари, тренировките пак ще си останат мираж, дано само със съботното ми пиене да не се случи същото. Оф, трябва да звъня разни телефони, а така ми е асоциално едно...
ForzaFelipe
07-19-2012, 12:11
Ще го гледам най-сетне тоя спайдърмен :Д след седмица мрънкане да го гледам с нея,най-накрая ще го гледам с една приятелка,може и да се засечем с нея в киното,така де нищо чудно щото все пак ще го гледам с една приятелка...да ми мрънка че съм си го веел наляво надясно...абе детска работа,яд ме е само че всичко изглеждаше толкова добре в началото...
все едно участвам в някакъв ритуал. слушам Lana del Rey и е супер могъщо и величествено всичко :О
и изпитвам тъжна носталгия по живота, по любовта и т.н.
и ми става и малко куцо, че не заслужавам момчето до мен.
Вчера. Испански филм сякаш беше. Откраднати мигове. Обожавам ги тия моменти. Искам пак.
GreenMimss
07-19-2012, 13:46
Безцелна.празна.
Furious?
07-19-2012, 15:23
много неприятно настроение.много хора за виновни за него.чак отговарям на ника си
Glamour92
07-19-2012, 17:02
ПМСно ми е,вкисната съм и искам да се сбия с някого(и ако продължавам в същия дух,желанието ми ще се сбъдне в най-скоро време). :(
LeprikonA
07-19-2012, 17:47
Еми тъпо. Много тъпо.
Искам да я гушкам още. Утре! <3
PullMeCloser
07-19-2012, 19:36
Сънена :Д Тотално си разбърках подобието на режим, сега пак цяла вечер ще се чудя как да си убия времето. Поне поспап и съм по-свежа сега.
Wednesday666
07-19-2012, 19:53
Чувствам се добре. Него <3
Untitled
07-19-2012, 20:21
Курви, баща Ви е тук... Ето как. Всяко едно женско същество по-добре изглеждащо, го виждам като сексуален обект..
Violenza
07-19-2012, 21:22
Уморена. Днес се гмуркахме на адски красиви места и беше много забавно докато не попаднахме на една около 40-50м пропаст зад една скала и безброй много морски таралежи.
Отчайвам се от т'ва колко съм ненужна и безполезна. И как си срах на метеното, и т'ва не може да не се спомене. Абе... няк'во ник'во. Отникъде нещо нормално, всичко е супер безсмислено.
iliqn4e12
07-20-2012, 07:39
Много странно се чувствам. Имам имен ден и бях забравила тотално. Пиша си хората и чакам него. :)
DisappointedDreamer
07-20-2012, 08:02
Убийствено тъпо ми е.
Скапана съм.
TheBeliever
07-20-2012, 08:04
Самотно ми е. От 5 дни тръгвам от празен апартамент и се прибирам в празен апартамент. Не ми харесва.
kalito126
07-20-2012, 08:35
Много ми е хубаво. :) Макар плановете за киното да се провалиха,пак ми е супер весело,а това се случва рядко.Днес никой не може да ми развали настроението!
аааааав, щастие <3
обичам, когато съм щастлива ^^
Тая мастия, ако не спре да ми се прави на света вода ненапита... определено ще реват майки. Адски ме дразни!!! Предложете ревлив филм, че имам нужда от малко разпускане. Твърде много негативи без обективна причина, то се е видяло, че без филм няма да мога да си излея всичко, а се притеснявам, че ако посегна към Марли и аз или Хачимото, може към 7 като се приберат наш'те все още да цивря кат' малко бебе... :D
Dagichka
07-20-2012, 10:59
трябва да ми е щастливо, че се намерих с Него, най-накрая, беше най-прекрасния петък 13ти някога.. а сега ми е толкова тъпо и депресирано.. за кво трябва от началото да стават такива филми? знаех си, че не е добре да живеем заедно първите дни, ама така се случи.. ебати лагера, на 500км от вкъщи наистина падат задръжките на доста хора..
ForzaFelipe
07-20-2012, 11:08
Тъпо...самото...и те така...чак ми липсват и скандалите... :D
Wednesday666
07-20-2012, 11:31
Тъпо...самото...и те така...чак ми липсват и скандалите... :D
Щом това ти липсва значи наистина ти е тъпо :D
По темата - успокоих се. Това е доста добре.
SisiStrange
07-20-2012, 12:10
Уморено ми е, но иначе съм добре. :) Цял ден режа срези на криостата. Имам отпечатък от мозъци на ръката. :D И довечера ще сме заедно и ще ядем сладолед... <3
Големи жеги, голямо нещо.
iiordanova
07-20-2012, 13:08
Някакво ми е никакво. ;/ Искам някъде далеч от тук,където никой не ме познава!
ForzaFelipe
07-20-2012, 14:30
Още по тъпо ми е ся....никъде не съм приет от първо класиране................................ ...... :@
valdesbg
07-20-2012, 14:38
Ич не добре съм, не знам дали да се ядосвам, да се притеснявам или да беснея...
Надявам се нещата да са ок с нея и тя да е добре.
пхх
криво ми е
преди малко установих, че утре е събота и съм на изпит
не ми се ходи, ама ме накараха и ще ми се разсърдят ако не отида..уф
тъпо ми е
stir crazy станах вече
не съм излизала от оня ден
хем ми се излиза, хем ми е топло и мързеливо..пхх, ядосана съм на себе си и тъпото лято
искам да идва зима вече -.-
DisappointedDreamer
07-20-2012, 14:59
Като парцал съм.
Тая мастия, ако не спре да ми се прави на света вода ненапита... определено ще реват майки. Адски ме дразни!!! Предложете ревлив филм, че имам нужда от малко разпускане. Твърде много негативи без обективна причина, то се е видяло, че без филм няма да мога да си излея всичко, а се притеснявам, че ако посегна към Марли и аз или Хачимото, може към 7 като се приберат наш'те все още да цивря кат' малко бебе... :D
A walk to remember или tres metros sobre el cielo
доста са ревливи и двата ;дд
пт: йейейейейе <3333
Glamour92
07-20-2012, 15:16
Да смаеш немската част от родата си с факта,че си отблизо запознат с Neue Deutsche Haerte сцената-безценно. :D
Е, после научиха,че не всеки в Стара Загора е фен на немския индъстриъл...
Чакам си класиранията и се тъпча с краставици междувременно.
А утре ще има тренировчица(подскачаща емотиконКа)
.................................................. .................
...не го разбирам то3 човек.
Или по-точно разбирам го,но ми се ще да греша в убежденията си.
Всъщност що ли ми дреме..?
Каквото и да (не) се случи-още по-добре.
DarkTemplar
07-20-2012, 16:19
То било хубаво да си именник. ;)
Мина и тази седмица. Остана още една да избутаме и после моренце и почивка цял месец :) Малко ми е криво иначе ама ще мине...чакам го да дойде със суши в ръце и всичко ще си дойде на мястото.
Wednesday666
07-20-2012, 18:16
Браво на мен, студентка съм вече :)
Иии честит имен ден на мойто малко слънчице <3
SisiStrange
07-20-2012, 18:28
Добре дошла. :P :) Честито и дано ти върви по вода. :)
Wednesday666
07-20-2012, 18:32
Добре дошла. :P :) Честито и дано ти върви по вода. :)
Добре заварила. Много ти благодаря. И аз се надявам да върви добре :).
офффффффффффффффффффффффф ффф :@
аре да е*а майката на всичко, в крайна сметка :@
и винаги нямам на кой да споделя, 'щото на никой не му пука за мен.. всички ми се оплакват и ми се хвалят, ама ако аз тръгна да казвам нещо съм отсвирвана, 'щото на кой му пука за мен?! Нали няма проблем аз да съм кошче за душевни отпадъци все пак ??!?! ;(
shmatarok
07-20-2012, 19:58
Ох, напоследък пак станах мега социална и не се прибирам особено вкъщи.
Много съм горда от себе си в няколко направления, включително и че му натрих носа мега брутално. Много мразя някой да ми се прави на много оборотен и да ми натяква някви глупости. Сега така го вкарах във филмите, че едва ли скоро ще посмее да ми се прави пак, ако пък вземе да се сети за какво става въпрос, ще карам по план Б. Шматка. ;д То вярно, че в последно време търпението ми е направо безгранично, ама баш така да ми изнаглееш - как пък не.
Стабилно добре се чувствам. И колата си/ми я оправих(а), и пари успях да изпрося от бащата, малко майка ми изпробва нервите, но засега нещата са добре.
Едно нещо само очаквам отново и стига и то да дойде, а това няма да е много трудно принципно, освен ако нямам мега скапания късмет, то сигурно ще съм най-безгрижния човек.
SisiStrange
07-20-2012, 20:18
офффффффффффффффффффффффф ффф :@
аре да е*а майката на всичко, в крайна сметка :@
и винаги нямам на кой да споделя, 'щото на никой не му пука за мен.. всички ми се оплакват и ми се хвалят, ама ако аз тръгна да казвам нещо съм отсвирвана, 'щото на кой му пука за мен?! Нали няма проблем аз да съм кошче за душевни отпадъци все пак ??!?! ;(
Спокойно. Малка си. Те първа ще срещаш истински приятели. За живота си общо човек има малко на брой такива. Сподели с майка си. Ей ти човек, който ще те разбере веднага.
Спокойно. Малка си. Те първа ще срещаш истински приятели. За живота си общо човек има малко на брой такива. Сподели с майка си. Ей ти човек, който ще те разбере веднага.
в последно време тя само ми крещи..
SisiStrange
07-20-2012, 20:28
в последно време тя само ми крещи..
Ама ти е майка. Крещи сигурно, защото има причина да се тревожи за нещо. Или като всички останали я е хванал по някое време критическата. Това не значи, че ако идеш с определен проблем или нещо за споделяне, няма да те изслуша. И повярвай, нямаш все още и не се знае дали ще имаш, приятели, които ще ти дадат съвет, който наистина да е в твоя полза, какъвто само един родител може да даде.
Ама ти е майка. Крещи сигурно, защото има причина да се тревожи за нещо. Или като всички останали я е хванал по някое време критическата. Това не значи, че ако идеш с определен проблем или нещо за споделяне, няма да те изслуша. И повярвай, нямаш все още и не се знае дали ще имаш, приятели, които ще ти дадат съвет, който наистина да е в твоя полза, какъвто само един родител може да даде.
трябва да призная, че си права, но направо не мога да и споделя.
тя не е лоша жена и аз наистина много обичам, просто в момента е буквално скапана от работа и 1, че не искам да съм и в тежест с моите проблеми, а и 2-ро, че точно тези неща не мога да и ги кажа, защото са доста "цветущи", наистина..
пълни каши.. ;/
ForzaFelipe
07-20-2012, 21:39
Честито !!! :)
prosto_chovek
07-20-2012, 21:59
весело ми е :D :)
Wednesday666
07-20-2012, 22:00
Честито !!! :)
Благодаря :). И теб ще приемат, не се коси толкова (мечка)
яко!! :Д
до сега бях на латина плажно парти,кееф
iliqn4e12
07-21-2012, 06:19
Правел ремонт вкъщи, за това не ми пишел и не ми се обаждал. Пфф успокоих се. Следобед отивам на село на събор :))
TheBeliever
07-21-2012, 06:57
Разхожда ми се. Отивам да я офертирам.
След два дни ще си е при мен. :сън:
Дооооооооооообре съм, просто не съм щастлив
kalito126
07-21-2012, 08:38
И аз не знам как съм...Все ще измисля нещо.Днес се люшкам между двете крайности.Телефонът ми още не е пристигнал,а обещаха да го доставят преди три дни...Но все пак денят не е чак толкова лош.
Glamour92
07-21-2012, 10:00
Надъхвам се. xDD
Реших да боря летаргията с тренировка за пекторалиси и кардио,ако ми остане сила(ще остане...ако не-влиза в действие тъй полезния режим "автоматик")
Лятото е прекрасно,а трансформацията ми "отвътре" е само въпрос на време.
shmatarok
07-21-2012, 12:14
Очертават ми се три дни извън къщи, така че силно се надявам никое същество да не ми развали представата за мини-почивчица. Искам релакс, майна, и тва е.
Отивам да стягам багажа, че след 20 минути се изселвам да събирам народа и да заминаваме.
Вътрешен мир. Искам само още едно последно нещо.
DragonLady
07-21-2012, 14:01
На кеф съм :) Пия си следобедното кафе с ароматни лимонови бисквитки и нямам търпение след 1 час да си видя слънчицето и да се помотаме някъде заедно :)
От друга страна обаче нещо ми закъснява и тоя факт ме изнервя лекичко ... поне знам, че няма шанс да съм забременяла, ама пак ми е криво.
Хубаво ми е. Тренировката беше супер, после ще изляза с приятели, а те скоро си идват ! Иии още една седмица до морето :)))
тия два дни бяха най-порочните в живота ми , честно
иии...не мога да повярвам какво става в момента
полудявам, ей
Супер се чувствам днеска.
Скъсах с един много мракобесен период в живота си тодей и ми е голям кеф в момента.Ще пиеме по бира с едни приятели,ще го отпразнувам.Знаете ли,все едно се ражда наново човек,не съм се чувствал толкова жив от много време.
hornyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
толкова е секси на тия токчета
мале
DisappointedDreamer
07-21-2012, 19:00
Изкачихме всичките 7 рилски езера. Изгоряли сме, уморени и просто думи нямам. Чувствам се страхотно. Утре ще празнувам имен ден с него и после с приятелки и ми е супер :)
antineutral
07-21-2012, 19:14
Уморен, а е видно, че нещата ще станат по трудния начин. Надявам се само хората, с които си имам работа да го разберат, в противен случай няма да се разберем дори по него. :)
То било хубаво да си именник. ;)
Илия, забравих те чисто
ч.и.д. на патерици
да си жив и здрав и все така готин :-)
дано си си прекарал хубаво
изморено ми е! тоя ден е безкраен сякаш
май ще полягаме след малко, че ставането в 6 и SAT-то ме разсипаха.. :(
nepowtorima
07-21-2012, 21:15
Бешее супер якияя рожден ден!!!!!! Жалко, че не можахме да останем до късно... :///
Караай пак беше супер яко.. ама алкохола ми дойде в повече май май .о.о :ДДД
Нищооо супер съмм на кеф... ама ми се доспаа :ДД
Не ми пука за никой.. и за нищо...
Верно, че като се разсейваш и спираш да мислиш за лоши работи и да се садваш..
Тряяя яко купон.. :ДД
АБее утре с тоя ш изляза ама.. бе ай як е :ДДД
DragonLady
07-21-2012, 21:26
Изморена съм бая. Цял ден насам натам, а снощи съм спала има няма 4 часа и утре пак няма да мога да се наспя ... Е*ах го в късмета ...
Но майната им на негативните неща :)
Днеска мъжо ми има рожден ден!!! Ох само го чакам да излезне от банята и .... ще му се види тесен апартамента :D А утре колко неща сме замислили ехе :) Със сигурност ще си прекараме супер яко :) Жалко, че ни се провалиха плановече за почивка тези дни, но нищо след седмица две и тях може да осъществим :)
Не може все аз да съм наказаната.Не се чувствам и виновна даже-та той ми е приятел.Няма да го видя после с години.А колко аз го чаках да се върне от дискотеките, а после да гледам как на снимки се прегръща с колежки.Но прощавам.Защо не се научи и той да прости поне веднъж?Не искам да съм сама вече!
Wednesday666
07-21-2012, 22:04
Интересно се получава. Определено. Само да не вземе накрая да се окаже нещо, което въобще не съм очаквала. Иначеее - да си бие камшика към Англия, въобще не ме притеснява този факт, защо пък си мислеше, че мноооого ще ме нарани. Някои мъже са много елементарни. Този в повече даже хахаха ..
wikity098
07-21-2012, 22:06
http://ask.fm/wikity098
prosto_chovek
07-21-2012, 22:44
http://ask.fm/wikity098
а ма, що оспами форума с тоя твоя аск фм?
Много ми е весело :)
Деееба, как така се събудих в 7:30 бе, вЕрно, че снощи легнах неприлично рано, ама т'ва на нищо не прилича. С'а чии да дървя докато нормалните хора се събудят? И с тая мойта сакатост... все се надявах днес като стана да ми е минало. Открих една крещяща нужда спешно да започна отново да свалям.
kalito126
07-22-2012, 08:07
Добро утро...Супер ден.Няма никой вкъщи,не е много горещо...Какво повече може да иска човек! :)
Гладна съм, хладилникът е празен, а той още спи. Чакам го да се събуди и направо да излезем да си вземем закускообяд. Ама е много сладък докато спи...... :)
гладна съм , а майка ми се е разчистила навсякъде и е окупирала всичко , включително и хладилника
иначе ми е добре
наспах се, а следобяд планирам да почета книжка :]
DarkTemplar
07-22-2012, 09:06
Илия, забравих те чисто
ч.и.д. на патерици
да си жив и здрав и все така готин :-)
дано си си прекарал хубаво
Мерси Иве. :)
Страхотно се чувствам. Пътуването беше супер забавно, вечерта също. Даже и се наспах едно хубаво. ;)
Home sweet home. :)
Wednesday666
07-22-2012, 09:13
Супер, няма що. Превод. Не, че ми пречи, ама не съм се събудила достатъчно за това. Карай. А ми се пие кафеее :D .. Иии той ми липсва, ама .. :) ..
ЩАСТЛИВА ! <3
не мога да повярвам, че това се случи точно на мен <3
DisappointedDreamer
07-22-2012, 11:04
Страхотно се чувствам. Видях се с него, почерпихме се за именния ден, сега ще си почивам (сигурно поспя) и после пак празнуване с приятелки 8-)
petetyyy
07-22-2012, 11:05
Аз се чувствам доста кофти, не знам по каква причина ;)
Щастлива!
Той дойде!Няма да съм самотна вече!
ShtrudeL
07-22-2012, 13:10
Искам да ям обич. И да готвя обич.
http://data.whicdn.com/images/10651000/67222-26888_large.gif
И да ми свърши стажа. И да си взема ликвидацията. И да взимам стипендия. И всичко да е наред. Ох много за напред мисля.
SisiStrange
07-22-2012, 13:19
Въпреки лошите новини днес, вярвам, че всичко ще бъде наред. Щом сме заедно.
SMALLVILLE
07-22-2012, 13:50
Зле, много зле.
DisappointedDreamer
07-22-2012, 13:51
Въпреки лошите новини днес, вярвам, че всичко ще бъде наред. Щом сме заедно.
Зле, много зле.
'Що така, хора?
Вдигнете си настроението, и пийте по една бира за всички МагдаленИ.
Дано всичко утре е наред. Имам нови цели, нях. И чак сега разбрах защо ям толкова много.
DisappointedDreamer
07-22-2012, 15:17
Дано всичко утре е наред. Имам нови цели, нях. И чак сега разбрах защо ям толкова много.
Бременна си? :О
Магушииииииииииииии, честит имен ден мацинкааа :-)
Иначе ми е добре, жегаво,ама бива , имам още много неща да свърша,ама като цяло съм файн.
ShtrudeL
07-22-2012, 15:41
:smt007
DisappointedDreamer
07-22-2012, 16:05
как си просиш честитка :/
нали, ако може и златен медал да ми дадат :(
Мерси Пламе :**
Wednesday666
07-22-2012, 16:08
'Що така, хора?
Вдигнете си настроението, и пийте по една бира за всички МагдаленИ.
Честит имен ден и от мен :) Всичко най-хубаво ти пожелавам и дано празника ти да мине прекрасно :)
По темата - еййй това мръсно подсъзнание :D ..
как си просиш честитка :/
и с нов ник пак си си толкова прост
честит имен ден ,душичке :*
DisappointedDreamer
07-22-2012, 16:11
и с нов ник пак си си толкова прост
честит имен ден ,душичке :*
благодаря :*
SisiStrange
07-22-2012, 16:30
О, ти така ли си се казвала? :p Аз досега само по ник съм те знаела. Честит Имен ден и от нас с Радослав! :)
DisappointedDreamer
07-22-2012, 16:44
Не исках целия форум да узнава, макар че половината от по-редовните потребители ме знаят.
Благодаря иначе :)
DisappointedDreamer честитка и от мен :)
пт: йейейейейейейейе <3333333333333333333333333333333333 знам, че това ще свърши зле, но на кой му пука? <333333333
ShtrudeL
07-22-2012, 18:31
awwwww ентусиазирано ми е! Утре мисля да се пробвам да измъча максимаааално апаратчето и себе си, за да направя нещо що годе сполучливо, много искам! <3 Само дано си намеря другарче да ми асистира. <3 И дано не е жега бля
awwwww, прави ми се нещо, занимава ми се с нещо, създава ми се нещо. ! : ))
А имам чувството, че за нищо не ме бива.
Трябва.
И мога.
Art comes from happiness ( :
мфф трябва ми и карта памет, че си е таковало майката с тоя 1ГБ дето го имам, а тъпото е, че картата от стария ми апарат не става на сегашния. -.-
PullMeCloser
07-22-2012, 19:17
Честит имен ден и от мен, Маги :*
Кривичко ми е, развалиха ми нещо настроението. Иначе, дано ми се получат нещата, че... :Д Намерих си и готина компания, да уредим нещата с билетите и...чудно ще се нареди всичко.
объркана съм. казах му, че въображението ми е твърде голямо и гледам да не му се доверявам сляпо. още тогава ми твърдеше, че може би това е по-истинската реалност. втф?
и с тези многоточия ще ме съсипе. и с глупостите. и с мълчанието ни. и с тъпия, дебилен свян/страх/глупост. брхрхр.
просто не съзнава, че аз не съм вкоренена тук и сега. не съм гара, спирка, пристан, дом. просто не съм. не мога да нося тази отговорност. като малки на жумичка всички деца искат да се крият, никой не ще да търси. е, аз съм отново на този етап от живота си. уморих се да търся. компромисите с живота и другите са ми до време. когато нещо няма смисъл, просто отминавам. да, бавно, почти не се усеща, че се местя, но си тръгвам. и никога не се връщам. и дори да се обръщам назад понякога, никой никога не разбира. искам да се срещнем. ако ще да е за миг, но истински, плътно, отвъд света/умовете/телата ни. после да (си) тръгнем. имам нужда от точка В и я искам сега. планувам напускането си. организирам го. няма време. ами сега:Д
SMALLVILLE
07-22-2012, 19:24
Пфф, писна ми няма да се занимавам повече, край. Каквото беше, беше. То бива, бива ама това не се търпи вече.Понякога нещата не се получават и човек трябва да ги приеме такива каквито са независимо дали му харесва или не.
awwwww, прави ми се нещо, занимава ми се с нещо, създава ми се нещо. ! : ))
А имам чувството, че за нищо не ме бива.
От няколко дни имам едно такова чувство... Имам някаква емоция, която трябва да я материализирам в нещо за да си намеря мястото, ама пусто с моите две леви ръце, като не ме бива за нищо... Опитах се да споделя, да го напиша някъде, да си го изплача и не става, и не става. Последен опит утре - да го премахна чрез пълно физическо изтощение и после не знам какво ще правя, ако не стане.
DragonLady
07-22-2012, 23:13
Леко пияна и с преповдигнато настроение :) Деня ми беше повече от невероятен, цял ден с него :) Леле толкова секс в онзи период от месеца не бях правила до сега, ама на за всичко си има 1ви път :D Поне усещането беше по 3 и отгоре :D Ох, пия един беналгин, оправям леглото и си лягаме с мъжо ми, че се направихме на мармалад от толкова много празнуване :D
След половин час тръгвам за морето юху..
ще е мега тъпо, ама се тая
your eyes forever glue to mine
SisiStrange
07-23-2012, 04:06
След около час отивам да го гушна.