View Full Version : Всичко за косата..vol.4
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
cheburashka
09-03-2012, 17:18
повече няма да си правя домашни маски... 8-)
FuCKkK13
09-03-2012, 17:30
повече няма да си правя домашни маски... 8-)
защо ?
cheburashka
09-03-2012, 17:41
или си въобразявам, или косата ми ужасно много мирише на мляко...
FuCKkK13
09-03-2012, 18:01
за тая работа има шампоани с хубава миризма,купени маски за дължината и продукти за след баня,които миришат хубаво :)
само на мен ли не ми мирише косата след шампоана ?
brutaLxxbunny
09-03-2012, 18:02
На мен понякога ми мирише даже след второто къпане о.О
Ми да де,казвам че миризмата на жълтъка остава.Но не винаги де.
Онзи ден като си правих маската,която имаше жълтък,след това косата ми изобщо не миришеше. :)
cheburashka
09-03-2012, 18:11
2 пъти я мих със силно миришещ шампоан, след това сложих маска по дължината и за всеки случай си сложих с балсам без отмиване, който освен че мирише много яко и силно, уж оформя къдриците, вече не се усеща май
някой друг прави ли си маски с тривитаминол и какви?
FuCKkK13
09-03-2012, 18:46
2 пъти я мих със силно миришещ шампоан, след това сложих маска по дължината и за всеки случай си сложих с балсам без отмиване, който освен че мирише много яко и силно, уж оформя къдриците, вече не се усеща май
някой друг прави ли си маски с тривитаминол и какви?
мислех да го почна,но все не мога да се наканя
FuCKkK13
09-03-2012, 18:48
апф сега видях че август му е минал срока на годност,а даже не съм го и отворила.. според вас дали мога да го ползвам - държах го в хладилник... по принцип съм ползвала с изтекъл срок,но беше на свършване и си направих само 2-3 маски с него.. сега се чудя..
на мен никога не ми мирише косата на гадно след маски :O пък и без това аз си пръскам спрея на глис с 7 масла и мирише.... мм божествено и ми я прави блестяща пък отначало си мислех,че никаква работа няма да ми сварши за 6 лв ;на мен също тривитаминола му е минал срока на годност, но аз все още си го ползвам защото мн добре ми действа !
апф сега видях че август му е минал срока на годност,а даже не съм го и отворила.. според вас дали мога да го ползвам - държах го в хладилник... по принцип съм ползвала с изтекъл срок,но беше на свършване и си направих само 2-3 маски с него.. сега се чудя..
Ами,защо не,щом и преди си правила,а и в хладилник е стоял :)
на мен никога не ми мирише косата на гадно след маски :O пък и без това аз си пръскам спрея на глис с 7 масла и мирише.... мм божествено и ми я прави блестяща пък отначало си мислех,че никаква работа няма да ми сварши за 6 лв ;на мен също тривитаминола му е минал срока на годност, но аз все още си го ползвам защото мн добре ми действа !
И аз до скоро имах спрей на Глис и беше доста хубав мога да кажа (:
Момичета, върнах се от морето. Там мих косата си почти всеки ден и сега не ми се струва толкова хубава като преди да замина. Ще започна маски до 15ти и дано да се оправи. Предложете някоя маска, домашна, от която сте доволни.
FuCKkK13
09-04-2012, 07:27
Момичета, върнах се от морето. Там мих косата си почти всеки ден и сега не ми се струва толкова хубава като преди да замина. Ще започна маски до 15ти и дано да се оправи. Предложете някоя маска, домашна, от която сте доволни.
от всички домашни маски съм доволна.. щом е след морето да има жълтък и повечко масла/зехтин/тривитаминол !
brutaLxxbunny
09-04-2012, 13:42
Реших да направя темичка за вредните съставки. Който се интересува - http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/529962-%D0%A2%D0%B8%D0%B9%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BA%D 0%B0%D1%82%D0%B0
titinkaa
09-04-2012, 14:25
Според мен недей да се мажеш щом му е минал срока,все пак е силен и да не ти навреди нещо.
от всички домашни маски съм доволна.. щом е след морето да има жълтък и повечко масла/зехтин/тривитаминол !
Звучи ли ви добре: 2 жълтъка и 3 големи лъжици зехтин ? Жълтъка да ги слагам ли по краищата ?
titinkaa
09-05-2012, 07:42
wiiwa,добре звучи,но няма ли да ти е много мазно с толкова много зехтин,сложи 2с.л. и примерно хума или хининова вода,за да ти изсуши леко корените,иначе става много мазно,трудно за миене,а и по-бързо ще ти се омазнят корените.
wiiwa,добре звучи,но няма ли да ти е много мазно с толкова много зехтин,сложи 2с.л. и примерно хума или хининова вода,за да ти изсуши леко корените,иначе става много мазно,трудно за миене,а и по-бързо ще ти се омазнят корените.
Кисело мляко става ли ?
Да не би да си подстригана,бтв? Може ли снимка ? :)
cheburashka
09-05-2012, 08:11
titinkaa, това на снимката ти ли си? косата ти изглежда много хубава и лъскава
titinkaa
09-05-2012, 11:42
Кисело мляко става ли ?
Да не би да си подстригана,бтв? Може ли снимка ? :)
Да,става кисело мляко.
Не съм се подстригала,просто си бях хванала дългата част от косата,а тази дължина е само от горните пластове.Отива ми така,но не смея да се подстрижа толкова късо,жал ме е. :)
titinkaa
09-05-2012, 11:42
titinkaa, това на снимката ти ли си? косата ти изглежда много хубава и лъскава
Да,аз съм на снимката.Благодаря,да лъскава е и хубава,ама много грижи полагам за да изглежда така. :)
therichbitch
09-05-2012, 12:32
Спрят за блясък на Глис помага ли, т.е. прави ли някакъв блясък? :)
brutaLxxbunny
09-05-2012, 13:50
Предложете с какво да смеся зехтина, за да балансирам? Проблем ми е, тъй като аз съм с мазна коса, но сухи краища и имам нужда от сериозно подхранване.
Предложете с какво да смеся зехтина, за да балансирам? Проблем ми е, тъй като аз съм с мазна коса, но сухи краища и имам нужда от сериозно подхранване.
ми примерно можеш да сложиш кисело мляко или хума за да балансира омазняването
strawberry88
09-05-2012, 15:02
^ жълтък ?
+++
Кобминацията от жълтък и зехтин е страхотна!
brutaLxxbunny
09-05-2012, 15:33
Благодаря ви много. Може би ще направя нещо като зехтин + кисело мляко + жълтък. Жълтъкът изсушаващ ли е?
Благодаря ви много. Може би ще направя нещо като зехтин + кисело мляко + жълтък. Жълтъкът изсушаващ ли е?
Не,жълтъка е подхранващ. Лимона е изсушаващ попринцип,може да изтискаш малко.:)
Иначе съм съгласна,че зехтин и жълтък е суууупер.
titinkaa
09-05-2012, 15:48
wiiwa,ето снимки,преди малко направени.
http://prikachi.com/images.php?images/638/5231638B.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/639/5231639h.jpg
Aaaaa :shock: Страхотна коса имаш !!!
strawberry88
09-05-2012, 16:32
Прекрасна е!!!Браво! :shock: :smt007
Моля те кажи какви грижи полагаш за нея и марки на продуктите ти за коса. 8-)
Олее,много ти е яка косатааааааааа!
Ммм,колко жизнена и здрава изглежда!
Абе вярно,я сподели какви продукти използваш 8-)
Аууу, наистина е мноооого хубава. Бляскава и изглежда гладка.
titinkaa
09-05-2012, 19:19
Благодаря момичета. :)
Грижа се за косата само с домашни маски,в които слагам-кисело мляко,оцет,какао,кафе на прах,канела,жълтък,1ч.л.майо неза,малко горчица,хума,хининова вода и от 1 месец насам слагам и стимуланта на икаров.За козметика ползвам само шампоаните,маски,кристалит е и ампулите на Кристиан оф Рома.Избягвам преси и сешоари.Общо взето е това,което й правя.А и маските ги правя само 1-2 пъти в месеца,не повече.Преди ползвах и тривитаминол,но нещо взе да ми капе малко косата и го спрях.Вече от 1г. не го ползвам,а само тази маска,която написах.Ако има нещо питайте. :)
Косата ти е страхотна. А може ли да пуснеш снимка, когато косата ти не е изправена? :)
strawberry88
09-05-2012, 19:36
^Доколкото знам косата и е естествено права.
titinkaa
09-05-2012, 19:37
kitty02,косата ми по принцип си е права,а на тези снимки само я издухах одеве с четката и сешоара набързо,че с еналагаше да излизам,затова може би ти изглежда изправена.
JoLLiE92
09-05-2012, 19:39
Благодаря момичета. :)
Грижа се за косата само с домашни маски,в които слагам-кисело мляко,оцет,какао,кафе на прах,канела,жълтък,1ч.л.майо неза,малко горчица,хума,хининова вода и от 1 месец насам слагам и стимуланта на икаров. :)
В една маска слагаш целия тоо калабалък или в различните различни от изброените продукти :cool:
brutaLxxbunny
09-05-2012, 19:41
Титинка, и моите адмирации за косата ти :)
weheartiit
09-05-2012, 20:43
Ох имаш прекрасна коса.Искам и моята да е така права. :D
kitty02,косата ми по принцип си е права,а на тези снимки само я издухах одеве с четката и сешоара.
:shock:
titinkaa
09-06-2012, 07:58
В една маска слагаш целия тоо калабалък или в различните различни от изброените продукти :cool:
Всичко това го слагам в една маска,а понякога когато нямам майонеза и горчица слагам всичко останало.
titinkaa
09-06-2012, 08:00
brutaLxxbunny,weheartiit,мерси момичета. :)
Момичета, да сложа жълтъка само в корените с киселото мляко и зехтина по дължината или да разбъркам цялата смес и да я сложа навсякъде?
Титинка, колко често я подстригваш? А какаото и кафето, майонезата, горчицата и канелата за какво са ? 8-) Доволна ли си от тях ?
И да се повторя-много якаа коса имаш ! :Д
titinkaa
09-06-2012, 08:20
wiiwa,подстригвам я всеки месец,ако забележа,че е почнала да цъфти,но ако не е нацъфтяла тогава я подстригвам на 2 месеца,и то само връхчетата.Макар,че в началото на лятото я подстригах 3-4 пръста,защото от 2-3г. не я бях подстригвала повече от връхчетата.Майонезата е за блясък и мекота,горчицата е за растеж,защото затопля много скалпа и подобрява кръвообращението в корените.Кафето също е за растеж,какаото пак за блясък поняга,канелата помага за регулиране на омазняването.:)
Сложи маската,която си си приготвила в корените,и отделно като се намажеш може по краищата да я намажеш с още малко зехтин.
^ Благодаря ти за изчерпателния отговор :) Сега и аз ще си забъркам една маска и ще добавя една лъжичка кафе на прах.
Brigitte
09-06-2012, 09:09
Ей това е здрава, лъскава и хубава коса! Браво, че се грижиш така за нея! Много ми харесват на всички ви косите, много са блестящи!!
Но Титинка направо ме изуми, като от рекламите по телевизията е...не като онази изтощената и суха на Fuck13
titinkaa
09-06-2012, 12:46
Brigitte,благодаря :)
wiiwa,за нищо. :) Радвам се,че ти бях полезна.
Colombia
09-06-2012, 14:06
titinkaa евала за косата!!!! :)
Аз искам да отбележа само,че миналото лято от кафето и какаото бях забелязала леко потъмняване.
titinkaa
09-06-2012, 15:57
titinkaa евала за косата!!!! :)
Аз искам да отбележа само,че миналото лято от кафето и какаото бях забелязала леко потъмняване.
Мерси. :)
Аз при мен не забелязвам потъмняване,може би за всеки е индивидуално.
искам да похваля катранения сапун есвен че помага в борбата с акнето и ми премахна себореята ; преди ползвах и шампоана им от него също съм доволна --->> http://apteka.framar.bg/18003019/%D1%81%D0%B0%D0%BF%D1%83%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD
kittenella
09-06-2012, 21:32
titinkaa Косата ти е уникална! Браво, наистина е много красива!
titinkaa
09-07-2012, 08:11
titinkaa Косата ти е уникална! Браво, наистина е много красива!
:) мерси
FuckingFreak
09-07-2012, 09:08
Присъединявам се и аз към вашата тема на младите дами, полагащи грижи за косите си. :)
Нека споделя малко за моята - къдрава по дефолт, но безформена, суха. Преди време всички ми се кефеха на яката коса, беше ааадски гъста, бяха ми нужни около 45 минути, за да я изправя цялата що-годе прилично, но аз самата никога не си я харесвах и съответно никога не съм полагала никакви грижи за нея. Вкъщи се мяркаха някакви маски и балсами, но тях да съм ги ползвала от дъжд на вятър, дето има една приказка. Но дойде лятото, май се прецаках да се изкъпя с един долнопробен шампоан, от което тя се пресуши и естествено в следващите дни фризьорката отряза ужасно много от нея, ама нямаше как. Но започна да капе. Да, знам, че това е породено от вътрешен проблем, недостиг на нещо, стрес, ала бала, но ми се иска да се погрижа малко за нея. Самия косъм е изтощен и го забелязвам, искам да се погрижа не само за косопада, ами и за цялостния вид на косата си, затова се старая да я подхранвам повече с масла и разни такива. Разполагам с арсенал от разни ампули; стимуланта на Икаров и витамин А на ампула (тези двете ги употребявам заедно); черния балсам без отмиване на Глис; маска на Денис; другата седмица ще си взема и нещо от медицинската козметика, което евентуално ще бъде шампоан и ампули, може и капсули, но мисля да се консултирам с лекар преди това. Още се навивам да си купя Тривитаминол, тъй като съм чела, че на някои жени им капела косата от него - аз приемам добавка, съдържаща витамин А и Е и затова все още му се каня..
В момента през ден си слагам ампула на косата, два пъти седмично я мия, като преди това и слагам домашна маска, с която стоя определено време, след това я измивам и слагам и маската на Денис. Не знам дали не идва в повече, ама..
Та, това е засега. :)
FuCKkK13
09-07-2012, 09:15
^ стига и,но моя съвет е да слагаш ампулите след като се къпеш,че нещо през ден май е много или на мен така ми се струва ? иначе щом имаш витамините не си купувай и тривитаминол
FuCKkK13
09-07-2012, 09:16
titinkaa много хубава коса имаш ! браво :) иначе и аз не знаех че ти е толкова права :)
FuCKkK13
09-07-2012, 09:18
Ей това е здрава, лъскава и хубава коса! Браво, че се грижиш така за нея! Много ми харесват на всички ви косите, много са блестящи!!
Но Титинка направо ме изуми, като от рекламите по телевизията е...не като онази изтощената и суха на Fuck13
... weheartiit
FuckingFreak
09-07-2012, 09:52
^ стига и,но моя съвет е да слагаш ампулите след като се къпеш,че нещо през ден май е много или на мен така ми се струва ? иначе щом имаш витамините не си купувай и тривитаминол
слагам ги толкова начесто, защото така пише в листовката - за по-интензивни форми на косопад да се ползват през ден, аз слагам цялата..
косата ми не пада брутално много, но не е и малко, та затова реших поне тия, дето ги имам да ги свърша (бяха 8, вече използвах 2 от тях)
Хора, от 2-3 седмици косата ми пада много. Кажете какво да купя да я подхраня ли.. и аз не знам. Старая се да не използвам преси,имам чувството,че пада от сезона.Шампоани ли, маски ли.. какво да правя?
cheburashka
09-07-2012, 11:17
аз днес мисля да си направя маска от 2с.л. зехтин, 1 с.л. тривитаминол и 1 жълтък и се чудя да добавям ли още нещо
weheartiit
09-07-2012, 11:17
нда.. и за това спирам да пиша в темата щото явно давам лош пример :)
Eй,недей така.Винаги когато имаш нещо повече от другите те започват да те плюят.Не винаги всички имат еднакво мнение и както получаваш много комплименти за косата ти,така ще получаваш и критики,но не бива да ги взимаш навътре защото има разни хора - разни мнения.На мен лично косата ти много ми харесва и се възхищавам на грижите,които полагаш за нея. :)
аз днес мисля да си направя маска от 2с.л. зехтин, 1 с.л. тривитаминол и 1 жълтък и се чудя да добавям ли още нещо
Ако искаш капни малко бадемово или пшенично масло :)
strawberry88
09-07-2012, 12:45
Аз ще си възстановявам стария режим на миене на косата-2 пъти седмично(до сега я мих през ден) 8-) .Ще ми е трудно,но...
Между другото останах доволна от професионалния шампоан на Лореал за мазна коса.А и мирише яко.
fizzyg,пристигна ли ти шампоана?Кажи мнение!И аз искам да го поръчам, като свършат моите. :D :)
Аз ще си възстановявам стария режим на миене на косата-2 пъти седмично(до сега я мих през ден) 8-) .Ще ми е трудно,но...
Между другото останах доволна от професионалния шампоан на Лореал за мазна коса.А и мирише яко.
fizzyg,пристигна ли ти шампоана?Кажи мнение!И аз искам да го поръчам, като свършат моите. :D :)
Не още .. Много ги бавят тия доставки,какво е това нещо 8-)
Но може би,защото сега има почивни дни ( за работещите :Д ) около вчерашния празник (:
FuckingFreak
09-07-2012, 13:03
От интернет ли си ги поръчвате шампоаните?
Да,направих поръчка от Ензо.бг (:
strawberry88
09-07-2012, 13:08
Не!Предпочитам да отида до фризьорския салон и на място да си избера и да го купя.Не обичам да чакам. :D
Но съм поръчвала и от Златна рибка.
Не!Предпочитам да отида до фризьорския салон и на място да си избера и да го купя.Не обичам да чакам. :D
Но съм поръчвала и от Златна рибка.
И аз така трябваше да направя,но кой да чуе..
:Д
strawberry88
09-07-2012, 13:16
От сайт май излиза по-евтино пък ама аз... :D
А и нямам вяра на сайтове много и затова така правя. 8-)
От сайт май излиза по-евтино пък ама аз... :D
А и нямам вяра на сайтове много и затова така правя. 8-)
Да,по-евтино излиза,даже доста,обаче като сметнеш чакането + 6лв доставка става същото ..:Д Другия път от салон ще се поръчва! 8-)
FuckingFreak
09-07-2012, 13:53
Аз даже бях пускала тема за ензо.бг, чудно ми е защо са им толкова евтини продуктите, в смисъл между тях и тези във фризьорските салони тук разликата е поне 10 лева, което никак не е малко, особено ако правиш по-големи поръчки...
Аз даже бях пускала тема за ензо.бг, чудно ми е защо са им толкова евтини продуктите, в смисъл между тях и тези във фризьорските салони тук разликата е поне 10 лева, което никак не е малко, особено ако правиш по-големи поръчки...
Да,така е. Аз поръчах 3 неща и ми излизат доста по-евтино,отколкото бих дала във фризъорски салон,но пък,когато си поръчвам само шампоан примерно,няма смисъл да дам 6лв за доставка и да чакам 1-2 семици .. :)
titinkaa
09-07-2012, 13:59
FuckingFreak,аз ще ти дам един съвет за косопада.Купи си Себорал форте от аптеката и всеки път след като си измиеш косата,слагай от него в корените и ги втривай хубаво.
cheburashka
09-07-2012, 15:07
направих си маска от жълтък, лъжица тривитаминол, 2 лъжици зехтин и малко масло, но е много течна, какво да сложа, за да е по-гъста?
titinkaa
09-07-2012, 15:10
Кисело мляко,хума.
cheburashka
09-07-2012, 15:11
миналия път слагах мляко, пак стана така, а и много мирише... хумата не изсушава ли много?
косата ми е толкова суха, че се заплита...
FuCKkK13
09-07-2012, 15:50
^ щом е толкова суха изключваш хумата !
Чебурашке, някакво спрейче за суха коса ? На мен доста ми помогна това жълтото на Глис, макар че май не е точно за суха коса. Мисля че и от професионалните продукти на Лореал има доста за суха коса. Може да пробваш да си намажеш косата само с зехтин и да сложиш примерно 1ч.л ракия за да се измие.
FuCKkK13, това за лошия пример, не е вярно. На мен твоите съвети много ми помогнаха особено в началото, когато започнах да пиша в темата и не разбирах много от грижа за косата. А и аз мисля косата ти за много хубава - здрава, гъста, дълга, без изтощени краища. Всеки може да те обиди по всякакъв начин, друг е въпросът дали ще се повлияеш от мнението му.
:)
FuckingFreak, колко често гориш косата си ? :)
Съжалявам за двойния пост, нещо ми бъгна и не успях да го добавя към горния.
За цъфтеж какво ще ми препоръчате?
Пшеничното масло на Икаров (:
Пшеничното масло на Икаров (:
+1 :)
Момичета, някои от вас се оплакваха, че като си сложат жълтък на косата им остават малки топченца след като измият маската. Четох че това се избягва като жълтъкът се отмие първо с хладна/леко студена вода.
cheburashka
09-07-2012, 17:46
сложих и кисело мляко и сега съжалявам... мих си косата със шампоан и после купена маска като балсам и косата ми мирише отвратително просто на мляко... не искам да слагам от този балсам без отмиване, който имам, ще си купя може би от тези спрейове на Глис и така..... сега ме е яд, защото ще излизам, а мириша на крава
Glam0rous
09-07-2012, 18:27
Да се похваля! Изрусих се :) :) :) Кефът е голям, но веднага започнах да обмислям как да си сменя оттенъка на русото...
Да се похваля! Изрусих се :) :) :) Кефът е голям, но веднага започнах да обмислям как да си сменя оттенъка на русото...
Честито :) И аз чакам за снимка 8-)
Едит: Към Ягодката- http://www.youtube.com/watch?v=HDbOZ01NvbA&feature=plcp
Кликни към 6:10мин. Бетани го ползва на суха коса > пробвай и ти! :Д Може така да го захаресаш :)
FuckingFreak
09-07-2012, 19:09
FuckingFreak, колко често гориш косата си ? :)
Съжалявам за двойния пост, нещо ми бъгна и не успях да го добавя към горния.
Не я горя в момента. Преди, когато я подстригаха (юни месец) я изправях на 2-3 пъти, защото не можех да се гледам толкова къса и бучава, но се примирих, че ще ходя вързана. Пресата смятам да я хвърля, а когато косата ми стане като преди (предполагам до 1-2 години..), ще си взема нова.
Мисля да си взема арганово масло. А това пшениченото след къпане ли се ползва?
Май и аз ще пускам поръчка от ензо. Малко по-късно ще напиша какво съм набелязала засега.
Glam0rous
09-07-2012, 19:12
Благодаря!
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/530070_393274067394889_1629042389_n.jpg обаче е с телефона и не се личи особено, трябва да си направя на светло с фотоапарат :)
Леле, много ти е хубаво !!! Страшно много ти отива, няма какво да му мислиш да го променяш :)))
Не я горя в момента. Преди, когато я подстригаха (юни месец) я изправях на 2-3 пъти, защото не можех да се гледам толкова къса и бучава, но се примирих, че ще ходя вързана. Пресата смятам да я хвърля, а когато косата ми стане като преди (предполагам до 1-2 години..), ще си взема нова.
Май и аз ще пускам поръчка от ензо. Малко по-късно ще напиша какво съм набелязала засега.
Да,пшеничното на краищата след къпане,но по малко,защото после да не ти казвам каква мазнотия става..Ще чакаме да видим какво си харесала от Ензото :)
Благодаря!
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/530070_393274067394889_1629042389_n.jpg обаче е с телефона и не се личи особено, трябва да си направя на светло с фотоапарат :)
Ааааааааадски много ти ходи! Мм,супер,цвета е страхотен :)
Glam0rous
09-07-2012, 19:35
Ехе, супер, радвам се, че го одобрявате! :) Мерси много. Тя и преди беше бая руса, но имаше един такъв оранжавеещ оттенък, който супер много ме дразнеше. Странното е, че като ме направи фризьорката нещо стана и не можахме да я измием - беше невероятно мазна цялата ми коса, като полята с олио. Не знам дали тя ми е сложила някаква маска или е от обезцветителя, който използва, защото каза, че е някакъв нов вид. В салона я михме 2 пъти - ефект никакъв, у нас чак като я изкъпах се оправи. Не бях виждала такова чудо!
FuckingFreak
09-07-2012, 19:48
Засега съм хвърлила око на :
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-professionnel-serie-expert-absolut-repair-cellular-procedura-za-sukha-i-povredeno-kosaactiv-creme-150-ml/
http://www.enzo.bg/kozmetika/klorane/klorane-quinoral-khranitelna-dobavka-protiv-kosopadanti-hair-loss-capsules-2x30-cap/ - трябва да проверя в интернет какво съдържат, доста евтини ми се видяха
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-professionnel-serie-expert-aminexil-control-procedura-protiv-kosopadaminexil-control-10x6-ml/
.. и всъщност не знам дали няма да е по-добре да ползвам медицинска козметика, въпреки че продуктите на Лореал се водят уж професионални.
Преди къпане се намазват краищата, може и дължината. След къпане на мокра коса може на сложиш на връхчетата не повече от 2 капки, за да не ти стане мазна. И вкъщи имаме арганово масло, намазах си косата и колкото и търкане и миене да падна в банята, не можах да го измия. После си я мих 2ри път. Не знам защо се получи така, може да не съм сложила алкохол.
FuCKkK13
09-07-2012, 19:53
wiiwa мерси,дано да е така и да.. понякога някои мнения ги приемам на сериозно
за цъфнали краища - жълтата серия на глис като цяло,масло от пшеничен зародиш
cheburashka колко стоиш с маската,че така ти мирише косата ? и има специални парфюми за коса ако не можеш да търпиш толкова,но не се намират лесно
Glam0rous
супер много ти отива ! за мазното - странно,до сега не съм чувала за такъв случай... иначе,за да не ти оранжавее си поръчай от фризьорката - има маски за руси коси,които са леко сини,за да не стават оранжеви или жълти оттенъци
Засега съм хвърлила око на :
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-professionnel-serie-expert-absolut-repair-cellular-procedura-za-sukha-i-povredeno-kosaactiv-creme-150-ml/
http://www.enzo.bg/kozmetika/klorane/klorane-quinoral-khranitelna-dobavka-protiv-kosopadanti-hair-loss-capsules-2x30-cap/ - трябва да проверя в интернет какво съдържат, доста евтини ми се видяха
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-professionnel-serie-expert-aminexil-control-procedura-protiv-kosopadaminexil-control-10x6-ml/
.. и всъщност не знам дали няма да е по-добре да ползвам медицинска козметика, въпреки че продуктите на Лореал се водят уж професионални.
За това против косопад много ще се изръсиш. Ягодката беше писала за някакъв шампоан,който много и помогнал преди да пребори косопада,но не помня кой беше. Като дойде ще ти го покаже,поне да не даваш толкова много пари за общо 60мл и дори не знаеш дали биха ти помогнали :)
FuckingFreak
09-07-2012, 20:14
Ако ползвам медицинска козметика, ще се изръся двойно, тия 30 лв нищо не са.. И в темата за бързите отговори бях писала - засега съм се спряла на Дюкре или Фито, а техните цени са бая прилични - капсули на Дюкре за 3 месеца са ~70лв, шампоана им не е много скъп, ампулите обаче са - и те са към 70 лева. На Фито ампулите също не са евтини, ама това е положението - определено с шампоани на Билка и Здраве няма да се оправи положението и това ми е пределно ясно.
Glam0rous
09-07-2012, 20:18
^ Мерси за идеята, но сега вече е ок след обезцветяването. Естественият ми цвят беше по-проблемен.
За косопада мен много ми е помагал хининовият шампоан на клоран ( от чиято серия са и витаминките, но тях не съм ги пила) Още преди да свърша една бутилка и вече косопада е спрял. Много ми харесва и самият шампоан като аромат и вид (както и този с овеса).. явно есента си има такава тенденция косата да пада повече - и моята почти всяка есен започва да прави номера.
п.п. Витамините на Дюкре са мнооого хубави! Тях съм ги пила, ама тогава беше трагично, падаше на кичури...
FuckingFreak
09-07-2012, 20:40
Ако не е проблем, сподели нещо повече - защо е започнала да пада, как се оправи..
Ако ползвам медицинска козметика, ще се изръся двойно, тия 30 лв нищо не са.. И в темата за бързите отговори бях писала - засега съм се спряла на Дюкре или Фито, а техните цени са бая прилични - капсули на Дюкре за 3 месеца са ~70лв, шампоана им не е много скъп, ампулите обаче са - и те са към 70 лева. На Фито ампулите също не са евтини, ама това е положението - определено с шампоани на Билка и Здраве няма да се оправи положението и това ми е пределно ясно.
Не,не,не. Тя определено не беше споменала шампоан от масовите,но не идея си нямам каква марка беше ...
weheartiit
09-07-2012, 20:55
Glam0rous - много ти отива така. :)
Понеже съм по-назад с нещата винаги съм се чудила за какво се използват тези кремове и дали са за след или преди къпане.Може би са нещо като балсам без отмиване или ... Ако може някой да ми разясни. :)
П.П. Майка ми и баща ми преди доста време използваха едни ампули против косопад и ако се сещат за името утре ще ти споделя,понеже тогава бяха доволни.Естествено ако стават за по-млади защото те са доста по-възрастни и не знам за каква възраст е предназначен продукта.
Glam0rous
09-07-2012, 20:58
Ами нямам идея защо започна да пада, наистина. Тогава тая коса беше непокътната - преса не беше виждала никога (то и само 2-3 момичета в класа имаха) :D не беше боядисвана, мазана с нищо, само къпане с шампоан и толкова. И започна да пада адски...непрестанно като бръкнеш вътре, като мръднеш пада по една топка коса. Ходих на дерматолог, пробвахме с Фитовал (не си давай парите за това!), взех цялата серия, пих и се мазах месец - никакъв ефект! Като лекарката видя, че работата е сериозна ми даде витамините на Дюкре. Около 30 лева беше кутията тогава и ампули Ревалид за втриване когато се сетя буквално, (много ми е сложно нанасянето на ампули). С обикновен шампоан съм се къпала, не съм го сменяла, просто спрях фитовала. Иначе сега като някой път, главно есен започне да пада повечко, но вече в границите на нормалното, шампоанът на Клоран я оправя, само че трябва задължително след него маска или балсам, че няма сресване. Иначе състоянието на косата става доста добро, просто супер много я оплита без балсам.
weheartiit , благодаря!
titinkaa
09-08-2012, 07:25
сложих и кисело мляко и сега съжалявам... мих си косата със шампоан и после купена маска като балсам и косата ми мирише отвратително просто на мляко... не искам да слагам от този балсам без отмиване, който имам, ще си купя може би от тези спрейове на Глис и така..... сега ме е яд, защото ще излизам, а мириша на крава
Аз всеки път слагам кисело мляко и досега не ми се е случвало да ми мирише косата.Само един път се излъгах да си сложа домашно краве мляко,а то нали е доста по-мазно от това в магазина и тогава наистина малко ми намирисваше косата,но от това от магазина в кофичките нямам този проблем.
Glam0urs,много ти отива русо. :)
FuCKkK13
09-08-2012, 07:54
странно...баба ми като направи домашно кисело мляко си взимам и пак не ми мирише косата...
kittenella
09-08-2012, 09:36
Сега излизам от банята - този косопад ще ми съсипе здравето! Ампулите на Ревалид вършат ли работа или да ми кажете някоя друга марка, че от мноого отдавна не съм ползвала и забравих.
Glam0rous - много ти отива така. :)
Понеже съм по-назад с нещата винаги съм се чудила за какво се използват тези кремове и дали са за след или преди къпане.Може би са нещо като балсам без отмиване или ... Ако може някой да ми разясни. :)
Мисля, че след къпане на мокра коса.
И на мен косата не ми мирише от млякото, ползвам домашно най-често.
CrazyBabyDoll
09-08-2012, 11:06
споделете мнения за безамонячните бои за коси,мисля да се боядисвам и фризьорката ми я препорча.Увреждат ли косата ,защото моята си е доста увредена и безжизнена и се надявам като и сменя цвета да не се увреди повече .
FuckingFreak
09-08-2012, 11:17
Сега излизам от банята - този косопад ще ми съсипе здравето! Ампулите на Ревалид вършат ли работа или да ми кажете някоя друга марка, че от мноого отдавна не съм ползвала и забравих.
Сезонен ли ти е косопада, мацка?
Аз днес бях в Лили и щях да си взема един тоник за косопад на Билка, не че се надявах да помогне с нещо, беше само 3 лв :D ама не ми бяха останали пари и прецених, че е по-добре да си взема широк гребен и ролки, за да си оформям къдриците.
chocolatte96
09-08-2012, 14:02
Здравейте на всички :) Аз правех маската с тривитаминола и вече започнах да експериментирам - прибавям в маската това, което знам, че е полезно. Ето моята маска с тривитаминол:
Тривитаминол
Жълтък
Оцет
Бадемово масло
Зехтин
Свинска мас ( обезсолена)
Ракия, уиски, водка..
кисело мляко
мед
арганово масло
Количеството го преценявам на око. Вчера намерих нова маска за по-бърз растеж, твърд косъм, блясък, за намаляване на косопад.Намерих и втора маска, която беше против цъфтеж и съдържаше всичките продукти от първата маска + зехтин. И така, аз реших да обединя тези маски и се получи ето това :
1 жълтък
1-1.5 с.л. кисело мляко
1 с.л. ракия, коняк, ром .. каквото имате
1 лъжица мед ( може и без него )
1 капкомер витамин А ( купува се течен. Мисля, че е око 2-3 лева )
1 с.л. зехтин
Предимството на тази маска е, че може да стоиш с нея колкото искаш, но за да има ефект трябва поне 20 минути да я държиш, а при тривитаминола трябва да висиш 2 часа с увита около главата хавлия.Не, че имам проблеми с времето - аз издържам по 5 - 6 часа с маска на главата :D
Даже реших да пия витамини, щото отдавна исках да пробвам обаче все се отказвах, задето повишавали апетита, но вече реших да поемам риска с извинението, че е сезонна смяна и косата ми се нуждае от ОЩЕ допълнителни грижи.
Пък фармацевтката ми каза, че не витамините са причина за надебеляване, а начинът на хранене. Ако наддавам на килограми ще пукна таблетката и ще изсипя съдържанието в шампоана, в маските за коса, ще си мажа лицето с тях и т.н
Вече сложих 1 капкомер витамин А в шампоана и балсама и косата ми някак си е по-мека - не знам дали е от маската или витамина.
Та, реших да си купя геритамин нео ( витамин А+Е) и реших да ги редувам с тривитаминола. Ще пия витамините ( които, укрепват имунната система ) 1 месец, през който няма да прибавям в маските тривитаминол или витамин А, за да не умра от превитаминоза (все пак ме е страх да не се предозирам с тия маски и витамини :D ), след който ще си почивам от витамините 1 месец и ще си правя маски с тривитаминол и геритамин нео отделно :D. Така мисля да ги редувам.
Искам да споделям и проблемите си :D Имам не много дълга коса, но не е и къса, но е по-дълга и от средно дългата коса :Д:Д Както казах, правя си маски, намалих до минимум употребяването на преса и маша (най-много 2 пъти на месец и то ако има повод ). Искам косата ми да е до кръста обаче много ми цъфти. Преди месец си я подстригах и ето че пак ми нацъфтя.Ако я подстригвам през 2 месеца няма как да ми стигне до кръста. Косата ми е суха, нямам пърхот ( поне видимо), къдрава е и е много гъста, от което не се оплаквам, тъй като е по-добре от рядка коса. И така - Използвала съм на Elseve Arginine Resist, Elseve Anti-casse, Garnier ultra doux, на dove имаше обаче не се сещам точно, Garnier Fructis repair&shine,Gliss ultimate repair. Сега съм с Elidor (турска марка ). Всички ми действат добре.Косата ми расте бавно. Та моят проблем е с цъфтежите- знам, че трябва да се подстрижа, но направо се депресирам, че пак ще си скъся косата. Чувала съм за масло от пшеничен зародиш, но не съм го използвала.Косата ми както и да е ще си порасне, но просто тия цъфтежи ме дразнят и най-много месец да ги търпя и се подстригвам и така няма как да имам дълга коса, нали ?! Моля ви помогнете,че вече се отчаях напълно от цъфтящите крайчета.Надявам се поне тия витамини да ми помогнат .. :S :(
titinkaa
09-08-2012, 14:18
странно...баба ми като направи домашно кисело мляко си взимам и пак не ми мирише косата...
Ами не знам,но при мен от домашното малко ми мирише косата.
JoLLiE92
09-08-2012, 15:20
споделете мнения за безамонячните бои за коси,мисля да се боядисвам и фризьорката ми я препорча.Увреждат ли косата ,защото моята си е доста увредена и безжизнена и се надявам като и сменя цвета да не се увреди повече .
Не. Но имай предвид, че се измиват и че не можеш да си докараш много ярка промяна в цвета - например русите безамонячни бои изобщо не стават руси. Но шоколадовите стават страшно красиви и естествени.
FuckingFreak
09-08-2012, 15:33
Аз всеки път слагам кисело мляко и досега не ми се е случвало да ми мирише косата.Само един път се излъгах да си сложа домашно краве мляко,а то нали е доста по-мазно от това в магазина и тогава наистина малко ми намирисваше косата,но от това от магазина в кофичките нямам този проблем.
Glam0urs,много ти отива русо. :)
Е то целта не е ли да е домашно точно защото е истинско, направено от мляко, да има нещо полезно в него? Това от магазина, дето е сухо мляко смесено с нишесте не знам с какво би помогнало на косата..
titinkaa
09-08-2012, 19:52
Е то целта не е ли да е домашно точно защото е истинско, направено от мляко, да има нещо полезно в него? Това от магазина, дето е сухо мляко смесено с нишесте не знам с какво би помогнало на косата..
Абе така е,домашното си е домашно.Но и от двете виждам ефект,макар че едното е пълен боклук.Имах в предвид с предишния си пост,че домашното е по-силно,и затова ми намирисва.
CrazyBabyDoll
09-08-2012, 20:39
Не. Но имай предвид, че се измиват и че не можеш да си докараш много ярка промяна в цвета - например русите безамонячни бои изобщо не стават руси. Но шоколадовите стават страшно красиви и естествени.
ахам мерси,все пак исках и друго мнение освен това на фризьорката ми,ще пробвам.Аз моята коса просто искам да я направя по тъмно кестенява и мисля ,че ще се получи добре
JoLLiE92
09-08-2012, 20:54
Ами аз бях с лилава коса преди години ;д и поисках да си възстановя естествения цвят, само че беше изсветлявано и с няколко безамонячни стана прекрасен цвят :) Важното е да знаеш, че обикновено са маааалко по-тъмни отколкото на кутийката и ако можеш попитай в магазина какво ще ти препоръчат, тоест ако разбират хората там. Изсветлявана ли си, или просто искаш по-тъмен цвят от естествения си ?
titinkaa
09-09-2012, 09:08
ахам мерси,все пак исках и друго мнение освен това на фризьорката ми,ще пробвам.Аз моята коса просто искам да я направя по тъмно кестенява и мисля ,че ще се получи добре
Безамонячните бои са по-слаби и по-бързо падат от другите бои.Имай го напредвид,защото ще трябва често да се боядисваш. :)
JoLLiE92
09-09-2012, 09:46
Безамонячните бои са по-слаби и по-бързо падат от другите бои.Имай го напредвид,защото ще трябва често да се боядисваш. :)
Не особено по-често, защото те падат много по-естествено и не ти стават корени и така нататък. В началото се боядисвах на месец, а между последните две имаше над 3-4 месеца време и сега съм си с моя цвят.
FuCKkK13
09-09-2012, 09:54
четвъртък се мазах само с масло от пшеничен зародиш и стоях 2 часа,днес мисля да си правя маска и като реша с какво ще пиша
btw. изсушаващите маски лятото ми действат в пъти по добре,а по принцип трябва да има нещо омазняващо... от 1 месец си правя маска само с жълтък,кисело мляко и там още нещо... някой да има идея защо така ?
chocolatte96
09-09-2012, 10:01
четвъртък се мазах само с масло от пшеничен зародиш и стоях 2 часа,днес мисля да си правя маска и като реша с какво ще пиша
btw. изсушаващите маски лятото ми действат в пъти по добре,а по принцип трябва да има нещо омазняващо... от 1 месец си правя маска само с жълтък,кисело мляко и там още нещо... някой да има идея защо така ?
Каква коса имаш ? В смисъл,ако имаш мазна коса нормално е изсушаващите маски да ти действат добре. Аз, например имам суха коса и в маските си слагам колкото се може повече масла..
FuckingFreak
09-09-2012, 10:12
Вчера си купих дюнапренови ролки среден размер (трябваше да са дебели, ама кой да се сети), навих се вечерта и сутринта като ги махнах се видях в чудо - като овца съм в главата. :lol:
FuCKkK13
09-09-2012, 10:16
Каква коса имаш ? В смисъл,ако имаш мазна коса нормално е изсушаващите маски да ти действат добре. Аз, например имам суха коса и в маските си слагам колкото се може повече масла..
това го знам... косата ми е нормална,мия я 2 пъти седмично и точно и за това се учудих така .. не че сега последния път маслото ми подейства зле,но все пак си е чуденка...
FuCKkK13
09-09-2012, 10:17
Вчера си купих дюнапренови ролки среден размер (трябваше да са дебели, ама кой да се сети), навих се вечерта и сутринта като ги махнах се видях в чудо - като овца съм в главата. :lol:
има значение как ги навиваш,ако искаш на лично ще ти пратя как ми става на мен косата и по двата начина,за да видиш,че разлика определено има
titinkaa
09-09-2012, 10:34
Фък13,качи снимки на двата начина,да видя и аз разликата.
FuckingFreak
09-09-2012, 10:44
има значение как ги навиваш,ако искаш на лично ще ти пратя как ми става на мен косата и по двата начина,за да видиш,че разлика определено има
Нямам нищо против, ще ми бъде от полза.
Аз се правих като момичето от клипа - http://www.youtube.com/watch?v=KMw87hxczTM.
И аз искам. 8-)
Иначе за маските може да е защото косата ти се омазнява по-бързо през лятото и за това изсушаващите маски да дават по - добър резултат.
Утре е ден за маска за мен. Мисля да сложа 1 лъжица зехтин, два(или 1 е по-добре ?) жълтък(а), 1чл масло от пшеничен зародиш, 1чл бадемово масло и кисело мляко(купено, домашно нямам). Какво мислите ? Да изключа/добавя нещо ?
FuCKkK13
09-09-2012, 11:06
Фък13,качи снимки на двата начина,да видя и аз разликата.
ама да ама нямам отзад на косата ами само като съм се снимала и ще изрежа,надявам се да видите разликата
FuCKkK13
09-09-2012, 11:14
http://www.prikachi.com/images.php?images/661/5246661k.jpg
ето сега обяснявам: на първата снимка косата ми е била дълга до червената лента на 2рата снимка ( дано да разбрахте нещо) и на първата снимка съм слагала ролката на върха на кичура и съм навивала ролката по косата,а на втората снимка сложих ролката до корените ( малко по-надолу,защото бях с плитки в корените) и започнах да навивам косата по ролката .. и нда.. на 1вата снимка според мен е ужасно и за това повече така не съм се правила
п.с. на 1вата снимка част от косата е вързана и за това изглежда така,но косата ми беше огромна,много скъсена и с букли,а не хубави къдрици
дано разбрахте нещо 8-)
FuCKkK13
09-09-2012, 11:16
И аз искам. 8-)
Иначе за маските може да е защото косата ти се омазнява по-бързо през лятото и за това изсушаващите маски да дават по - добър резултат.
Утре е ден за маска за мен. Мисля да сложа 1 лъжица зехтин, два(или 1 е по-добре ?) жълтък(а), 1чл масло от пшеничен зародиш, 1чл бадемово масло и кисело мляко(купено, домашно нямам). Какво мислите ? Да изключа/добавя нещо ?
2 жълтъка и може да добавиш оцет малко,а ако ти е течна маската и какао/кафе
titinkaa
09-09-2012, 11:17
Мда,на втората изглеждат по-добре. :)
FuCKkK13
09-09-2012, 11:21
Мда,на втората изглеждат по-добре. :)
определено
FuckingFreak
09-09-2012, 11:21
А, точно, стана ми като на първата ти снимка. И без това косата ми в момента не е въобще дълга, а сега е и ужасно бухнала. Аз се пробвах да навивам както ти обясни по втория начин в началото, но не успях да я закрепя, стоеше хлабаво и се отказах. Някакви съвети?
FuCKkK13
09-09-2012, 11:26
А, точно, стана ми като на първата ти снимка. И без това косата ми в момента не е въобще дълга, а сега е и ужасно бухнала. Аз се пробвах да навивам както ти обясни по втория начин в началото, но не успях да я закрепя, стоеше хлабаво и се отказах. Някакви съвети?
ами защо не се улесниш като връзваш с тия силиконовите ластичета първо кичура,за да ти е по-лесно... хем по стегнато,хем няма да се притесняваш да не изпуснеш косъмчета,да не хванеш от друг кичур и така :)
titinkaa
09-09-2012, 11:28
А някой може ли да пусне снимки с онези средно големите рокли,дето са като таралежчета и се закрепят в косата.Какви къдрици стават с тях?
Ей за тези говоря http://www.kozmetikata.com/showimg.php?filename=dx300_26513.jpg
FuCKkK13
09-09-2012, 11:35
А някой може ли да пусне снимки с онези средно големите рокли,дето са като таралежчета и се закрепят в косата.Какви къдрици стават с тях?
Ей за тези говоря http://www.kozmetikata.com/showimg.php?filename=dx300_26513.jpg
ами една приятелка има такива,но каза че и бухва повече косата отколкото да стават хубави къдрици.. ама то май и зависи колко ти е дълга косата де
titinkaa
09-09-2012, 11:50
ами една приятелка има такива,но каза че и бухва повече косата отколкото да стават хубави къдрици.. ама то май и зависи колко ти е дълга косата де
Мхм,ясно
JoLLiE92
09-09-2012, 11:52
На мен втората не ми харесва, защото ти е горе много право, а долу къдраво. А първата не се вижда добре как са , но не изглежда като кошница както казваш.
FuCKkK13
09-09-2012, 11:57
На мен втората не ми харесва, защото ти е горе много право, а долу къдраво. А първата не се вижда добре как са , но не изглежда като кошница както казваш.
не е право,така изглежда на снимката - с плитки съм в корените и за това може би ти изглежда така
а за 1вата - част от косата ми е вързана и за това ти изглежда така,а като се среша да не ти казвам на какво заприличвам
2 клипчета намерих
http://www.youtube.com/watch?v=MipDu5V7Zl8&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=jA7Acae4jlI&feature=related към 1вата мин. започва да ги пуска.
weheartiit
09-09-2012, 12:02
Момичета поръчах си това http://zlatnaribka.com/gel-za-izpravqne-lakme-smooth-150-ml-0-1748.html#.UEO_5aDC6ZQ
и това http://zlatnaribka.com/shampoan-za-silno-iztoshtena-kosa-loreal-absolut-repair-cellular-250-ml-237-2849.html#.UEPAYqDC6ZQ :grin:
И искам вече да е утре за да ги получа. :D (дано не закъснеят)
chocolatte96
09-09-2012, 12:09
това го знам... косата ми е нормална,мия я 2 пъти седмично и точно и за това се учудих така .. не че сега последния път маслото ми подейства зле,но все пак си е чуденка...
Късметлийка си, че имаш нормална коса. Ако искаш опитай да слагаш в маските еднакво количество от изсушаващи и омазняващи продукти.Имам предвид съотношението да е 1:1 на омазняващи и изсушаващи продукти. Примерно ако си сложила зехтин в маската слагай и оцет или хума или др.
И аз сега съм с маска, но този път реших да сложа повечко зехтин - някъде към половина чаша за кафе :D
Опитай веднъж и ако тогава пак решиш, че изсушаващата маска ти действа по-добре продължавай с нея ..
FuCKkK13
09-09-2012, 12:17
^ ох.. добре,ще се опитам да обясня щото си отскоро май ... винаги съм си подбирала продуктите според косата,слагала съм омазняващи и изсушаващи продукти г/д. по равно (г/д. защото не винаги съм имала) но сега тоя месец все ще си купя зехтин и все си оставам без него,но вместо да не си правя маски,си правя само с изсушаващи продукти и останах учудена,че ми действат толкова добре.. както казах четвъртък сложих само масло,но пак ми се отрази добре ... и да.. сега се чудя от какво може да е
chocolatte96
09-09-2012, 12:22
аха.. разбрах.. голямо чудене се пада,а ?? :)
JoLLiE92
09-09-2012, 12:26
не е право,така изглежда на снимката - с плитки съм в корените и за това може би ти изглежда така
а за 1вата - част от косата ми е вързана и за това ти изглежда така,а като се среша да не ти казвам на какво заприличвам
Имам предвид, че не е къдраво както долу. А след като къдравите хора не се сресват, освен веднага след баня, следва и че не бива да се сресваш като се накъдриш ;п
FuCKkK13
09-09-2012, 12:33
Имам предвид, че не е къдраво както долу. А след като къдравите хора не се сресват, освен веднага след баня, следва и че не бива да се сресваш като се накъдриш ;п
е аз не се реша,просто тогава ефекта не ми беше харесал и от любопитство и после влезнах в банята 8-) и да.. не е къдраво толкова защото снимката е от 2рия ден и къдриците са слегнали
FuCKkK13
09-09-2012, 12:34
аха.. разбрах.. голямо чудене се пада,а ?? :)
ами да
Домашната мас трябва ли да се обезсолява? В нея няма никаква сол, нали ?
Glam0rous
09-09-2012, 18:07
Момичета поръчах си това http://zlatnaribka.com/gel-za-izpravqne-lakme-smooth-150-ml-0-1748.html#.UEO_5aDC6ZQ
и това http://zlatnaribka.com/shampoan-za-silno-iztoshtena-kosa-loreal-absolut-repair-cellular-250-ml-237-2849.html#.UEPAYqDC6ZQ :grin:
И искам вече да е утре за да ги получа. :D (дано не закъснеят)
Супер яки са и двете! Дано да дойдат навреме! Кажи после дали и ти си доволна :)
Тия бодливите ролки са ужасни, бях си взела , но няма отлепване на косата от тях, скубят и късат, дадох ги на майка ми, тя на свой ред ги хвърли...
Може ли да ми предложите някакъв шампоан за мазни корени и сухи краища?
FuckingFreak
09-10-2012, 05:42
^ Такова животно не знам дали ще намериш, но по-добре използвай козметика за мазна коса, а след измиване слагай нещо на връхчетата - масла, балсами без отмиване и такива.
titinkaa
09-10-2012, 08:19
2 клипчета намерих
http://www.youtube.com/watch?v=MipDu5V7Zl8&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=jA7Acae4jlI&feature=related към 1вата мин. започва да ги пуска.
Не знам,но ефекта от ролките нещо не ме кефи.Не стават къдрици,ами нещо начупено просто.
JoLLiE92
09-10-2012, 08:28
Не, има си и такива шампоани за мазни корени и сухи краища, но според мен това е коса, която е по-дълга отколкото може да издържи и краищата са и станали сухи и изтощени. Ако слагаш маски , подхранващи продукти и т.н. - никога в корените, само по краищата. И ако ти е цъфнала косата, по-добре го отрежи колкото и късо да стане, защото красивата коса не е дългата, а здравата коса. : )
FuCKkK13
09-10-2012, 09:00
Не знам,но ефекта от ролките нещо не ме кефи.Не стават къдрици,ами нещо начупено просто.
да,аз за това ти казах че става повече обемно отколкото къдраво (моя приятелка има такива и средни и големи )
FuCKkK13
09-10-2012, 09:01
Може ли да ми предложите някакъв шампоан за мазни корени и сухи краища?
най-добре си купи за нормална коса и си купи една маска - миосотис,Денис примерно и слагай маската само по дължината и готово
FuCKkK13
09-10-2012, 09:03
Не, има си и такива шампоани за мазни корени и сухи краища, но според мен това е коса, която е по-дълга отколкото може да издържи и краищата са и станали сухи и изтощени. Ако слагаш маски , подхранващи продукти и т.н. - никога в корените, само по краищата. И ако ти е цъфнала косата, по-добре го отрежи колкото и късо да стане, защото красивата коса не е дългата, а здравата коса. : )
има,но повечето такива шампоани не действат .. а за маските - зависи,ако е домашна - в корените,ако е купена НЕ в коренните
FuCKkK13
09-10-2012, 09:04
btw. аз си направих маска от 2 жълтъка,кисело мляко и оцет... ще видя колко ще стоя... имам и малко себорал форте и мисля след баня да си сложа (ако не му е минал срока на годност) защото като ходих за ампули нямаше,а не ми се обикаляше...
JoLLiE92
09-10-2012, 09:08
Ако е домашна пък внимаваш какво слагаш, ти пак може да я направиш по-подхранваща и да не се слага в корените :) Най-добре в тоя случай да направи две отделни - за корени и за краища. Но все пак съм на мнение , че е по-добре да се изреже.
FuCKkK13
09-10-2012, 09:20
Ако е домашна пък внимаваш какво слагаш, ти пак може да я направиш по-подхранваща и да не се слага в корените :) Най-добре в тоя случай да направи две отделни - за корени и за краища. Но все пак съм на мнение , че е по-добре да се изреже.
ако е домашна маска и ако не се слага в корените ефекта ще намалее поне наполовина... взе пак косата се ''храни'' от корените... иначе за ножицата нищо не съм казала - и аз съм на мнение,че трябва да си вземе връхчетата .. иначе за 2те маски - може да си направи изсушаваща в корените,а по дължината ако не и се занимава да слага купена или само някое масло...
FuCKkK13
09-10-2012, 09:21
аа да ви се оплача.. срока на годност на себорала ми е свършил преди 5 месеца :( сега и ампули нямам,а и мен ме е нападнал сезонния косопад.. :(
FuCKkK13
09-10-2012, 09:22
момичета предлагам всяка да каже какви грижи мисли да полага следващите 2 месеца примерно и като минат тези 2 месеца да кажете кое сте успели да изпълните и кое -не.. съгласни ли сте ?
FuckingFreak
09-10-2012, 09:40
Аз съм съгласна.
Боря косопад, както споделих преди, но не е сезонен, така че няма смисъл да споменавам, че не очаквам някакви видими разлики. Засега полагам грижи както за него, така и за самия косъм - за да не бъде косата ми толкова суха, хвърчаща и изтощена.
Ето и линкове с продуктите към които съм се ориентирала да ги поръчвам, ако може да ви помоля за съвет кой да избера или съответно - препоръка за някой продукт, от който сте доволни. Искам да си избера един или максимум два, като имам нужда от нещо от сорта на серум, тоник или крем, което да се нанася на суха коса, с цел заглаждане, подхранване и може би малко блясък няма да е излишен. Дали няма да е по-добре да си купя просто арганово масло от аптеката и да ползвам него или ще дойде твърде мазно?
http://zlatnaribka.com/krem-s-keratin-i-arganovo-maslo-hollywood-beauty-355-ml-457-3640.html#.UE20qHmaWdN
http://zlatnaribka.com/proteinov-rekonstruktor-za-tretirani-kosi-chi-deep-brilliance-150-ml-277-2001.html#.UE20snmaWdN
http://zlatnaribka.com/rekonstruktor-s-keratin-i-zelen-chaji-aphogee-237-ml-424-3400.html#.UE20wnmaWdN
http://zlatnaribka.com/serum-za-silno-iztoshteni-kraishta-loreal-absolut-repair-cellular-50-ml-0-2847.html#.UE20zHmaWdN
http://zlatnaribka.com/serum-za-suha-kosa-lakme-repair-30-ml-0-1723.html#.UE2013maWdN
http://zlatnaribka.com/krem-za-silno-iztoshteni-kraishta-loreal-absolut-repair-cellular-150-ml-237-2859.html#.UE2083maWdM
FuCKkK13
09-10-2012, 09:45
http://zlatnaribka.com/krem-s-keratin-i-arganovo-maslo-hollywood-beauty-355-ml-457-3640.html#.UE22Ga7wNie това това това !!! ... от другите не съм сигурна,но ще ги разгледам по-подробно и ще ти кажа кое според мен :)
FuCKkK13
09-10-2012, 09:48
а боядисваш ли си косата ?
FuCKkK13
09-10-2012, 09:58
а да,сега и аз да дам малко отчет: доста време бях в почивка от маски ( 2-3 месеца) после началото на лятната ваканция от време на време си правех,края на юли се мазах 2 пъти с зехтин за около 2 седмици и август започнах редовно с маските ( най често от жълтък,кисело мляко и оцет,но по едно време и бира слагах) т.е. 1 месец си правя редовно маски... купих си и маска на Денис за дължината... сега мисля да си правя маски до към 17ти,после да си купя ампули и да карам с ампули до края на септември/началото октомври и след това да си купя стимулант,а периода с ампулите ще ми е нещо като почивка от маски ( т.е. около 3 седмици) :)
JoLLiE92
09-10-2012, 09:59
Аз не полагам някакви по-специални грижи, защото в момента ми е здрава косата. Ще и взема някакъв реконструктор , хубава маска и това е. Има и на Орифлейм едни спрейове за светла и тъмна коса, които подчертавали цвета и блясъка и т.н. замислям се да си взема, защото си обичам тъмния цвят на косата и искам да го подчертавам ;д
Моят въпрос към вас е : За или против бретоните и какви харесвате ?
FuCKkK13
09-10-2012, 10:01
зависи... по принцип обичам бритоните - едно,че разчупва прическата,друго,че можеш и да си с бритон и без (като го хванеш) ...зависи от човека,но най много харесвам странични... иначе и правите по цялото чело,но ако отиват на притежателя.. иначе съм виждала момиче,което ужасно много му отиваше без бритон,но пак казвам ЗА бритоните съм
FuckingFreak
09-10-2012, 10:10
Била съм с прав бретон, в момента почти се изравни с останалата част на косата. Много ми харесваше как ми стои когато и цялата коса назад ми беше изправена. И сега ги харесвам, но за съжаление срещам все по-рядко по улиците момичета, на които наистина им отива да са с такива прически, повечето са с малки личица и то автоматично става кофти и неподходяща комбинация. Иначе асиметричен бретон не харесвам, твърде много филирано и нащръбкано ми идва.
cheburashka
09-10-2012, 10:16
пак си направих маска от жълтък, 1 с.л. тривитаминол, 1 с.л. кисело мляко, 2 с.л. зехтин и малко масло, нанесох я в корените, около 3-4 пръста, а по дължината сложих само зехтин, ще стоя 2 часа
На малко харесвам как им стои бритон.
А с грижите след два месеца да добавим и снимка ?
Иначе аз сега до 15/17ти ще си правя маски предимно с жълтък и зехтин, ще добавям и кисело мляко/мед/някое масло. След това ще си купя някой серум,крем или нещо от рода, но не съм избрала кое и нещо за термозащита, по късно ще набележа някои и ще ви питам за мнението ви. Това ще ми е почивката за корените и съм 15 октомври ще си взема някакви ампули, но и тях не съм ги избрала ( ох, много съм неорганизирана ;/ ). Ще гледам да я горя възможно най-малко.
Препоръчвайте ампули и серум/крем и прочие. Косата си не мога да я преценя каква е. По-напред бях пуснала снимки, ако може някой да прецени.. Може би нормална и лееееееко мазна ? В краищата е леко суха, или си въобразявам. 8-)
Наскоро си направих бритон черта / не знам как се води точно/. Еми не ми хареса сега го разделям на две като едната страна прикрепям с фибичка под косата и ще карам така докато порасне.
Иначе вчера пробвах еластайзера и съм много доволна, като спестя малко ще си взема голяма опаковка. На следващо миене ще пробвам ботокс маската и мисля пак да почвам тирвитаминола :)
weheartiit
09-10-2012, 12:54
Супер яки са и двете! Дано да дойдат навреме! Кажи после дали и ти си доволна :)
Тия бодливите ролки са ужасни, бях си взела , но няма отлепване на косата от тях, скубят и късат, дадох ги на майка ми, тя на свой ред ги хвърли...
Надявам се и при мен да вършат работа.Още не са дошли обаче,а уж доставката е на следващият работен ден. :?
FuckingFreak
09-10-2012, 13:00
Ако си ги поръчала тези дни - нормално е да не идват. Национален празник, почивни дни.. нали не очакваш някой да работи?
weheartiit
09-10-2012, 13:28
Поръчах вчера,даже получих е-майл за потвръждение,мисля,че днес вече е работен ден ? Има още време,но и да се забавят няма да правя проблеми ...
strawberry88
09-10-2012, 13:37
fizzyg, благодаря за видеото.Ще пробвам.
Ползвала съм този шампоан против косопад и е много ефикасен.Професионален е.500 мл. е за 18 лв.
http://prikachi.com/images/837/5251837K.jpg
Аз тези дни ще се подстригвам между другото. :D После може да пусна и снимки.
FuCKkK13
09-10-2012, 13:43
Иначе аз сега до 15/17ти ще си правя маски предимно с жълтък и зехтин, ще добавям и кисело мляко/мед/някое масло. След това ще си купя някой серум,крем или нещо от рода, но не съм избрала кое и нещо за термозащита, по късно ще набележа някои и ще ви питам за мнението ви. Това ще ми е почивката за корените и съм 15 октомври ще си взема някакви ампули, но и тях не съм ги избрала ( ох, много съм неорганизирана ;/ ). Ще гледам да я горя възможно най-малко.
Препоръчвайте ампули и серум/крем и прочие. Косата си не мога да я преценя каква е. По-напред бях пуснала снимки, ако може някой да прецени.. Може би нормална и лееееееко мазна ? В краищата е леко суха, или си въобразявам. 8-)
да.може и снимки да пост-вате,но аз ще пропусна щото темата е пълна с мои снимки на косата :? 8-)
FuckingFreak
09-10-2012, 14:11
Поръчах вчера,даже получих е-майл за потвръждение,мисля,че днес вече е работен ден ? Има още време,но и да се забавят няма да правя проблеми ...
Вчера не е било работен ден, никой не стои в офиса си, за да чака твоята поръчка и да ти я прати по куриерската служба (които също не работят) и днес вече да е при теб... :Д
FuCKkK13
09-10-2012, 16:03
момичета стоях 6 часа -отдавна не съм стояла толкова :)
Леле как търпите 6 часа!Аз само веднъж успях и то само защото бях залисана в писане на курсова работа и не усетих,че са минали 6 часа. Седя около 3 часа средно с маските почти винаги.
Напоследък нямах време за домашни маски и слагах тази на Денис. Косата ми е леко за подстригване (а толкова си я харесвам малко по-дълга!) но поне намерих фризьорка, която знае колко точно е 1 см. Та след като се подстрижа ще започна пак с тривитаминола и стимуланта за коса, защото ми се отразиха страхотно.Временно съм спряла и хининовата вода, но след подстригването пак я почвам и нея.Сега се чудя дали да си взема новият шампоан на Лореал с арганово масло май беше, но не съм много доволна от нещата на Лореал попринцип. Чудя се и за спрей за коса дали да си взема.Ще видим колко са ми паричките
момичета , хумата отмива боята ,нали ? :)
Някой да знае хубави рецепти за маски за суха коса?
FuCKkK13
09-10-2012, 16:57
момичета , хумата отмива боята ,нали ? :)
мхм
FuCKkK13
09-10-2012, 16:57
домашни или купени ?
titinkaa
09-10-2012, 17:41
Ако са купешки си вземи на Кристиан оф Рома с ленено семе или с пшеничен зародиш.
FuCKkK13
09-10-2012, 17:42
Ако са купешки си вземи на Кристиан оф Рома с ленено семе или с пшеничен зародиш.
ленено семе > пшеничен зародиш
strawberry88
09-10-2012, 18:15
домашни или купени ?
Eми щом казва рецепти предполагам домашни.8-)
Аз ти препоръчвам масла/зехтин.
А, имаше и една половин авокадо,банан и зехтин.
Аз съм съгласна.
Боря косопад, както споделих преди, но не е сезонен, така че няма смисъл да споменавам, че не очаквам някакви видими разлики. Засега полагам грижи както за него, така и за самия косъм - за да не бъде косата ми толкова суха, хвърчаща и изтощена.
Ето и линкове с продуктите към които съм се ориентирала да ги поръчвам, ако може да ви помоля за съвет кой да избера или съответно - препоръка за някой продукт, от който сте доволни. Искам да си избера един или максимум два, като имам нужда от нещо от сорта на серум, тоник или крем, което да се нанася на суха коса, с цел заглаждане, подхранване и може би малко блясък няма да е излишен. Дали няма да е по-добре да си купя просто арганово масло от аптеката и да ползвам него или ще дойде твърде мазно?
http://zlatnaribka.com/krem-s-keratin-i-arganovo-maslo-hollywood-beauty-355-ml-457-3640.html#.UE20qHmaWdN
http://zlatnaribka.com/proteinov-rekonstruktor-za-tretirani-kosi-chi-deep-brilliance-150-ml-277-2001.html#.UE20snmaWdN
http://zlatnaribka.com/rekonstruktor-s-keratin-i-zelen-chaji-aphogee-237-ml-424-3400.html#.UE20wnmaWdN
http://zlatnaribka.com/serum-za-silno-iztoshteni-kraishta-loreal-absolut-repair-cellular-50-ml-0-2847.html#.UE20zHmaWdN
http://zlatnaribka.com/serum-za-suha-kosa-lakme-repair-30-ml-0-1723.html#.UE2013maWdN
http://zlatnaribka.com/krem-za-silno-iztoshteni-kraishta-loreal-absolut-repair-cellular-150-ml-237-2859.html#.UE2083maWdM
И аз съм за този първия продукт. А щом искаш нещо наистина добро за суха коса,може да погледнеш и маската за коса на Макадамиа. :)
Аз не полагам някакви по-специални грижи, защото в момента ми е здрава косата. Ще и взема някакъв реконструктор , хубава маска и това е. Има и на Орифлейм едни спрейове за светла и тъмна коса, които подчертавали цвета и блясъка и т.н. замислям се да си взема, защото си обичам тъмния цвят на косата и искам да го подчертавам ;д
Ами честно да ти кажа много зависи дали на човек му ходи.. от гледна точка на растежа на косата-никакъв проблем,защото пък ако се харесваш какво ти пречи да се подстригваш,като ти омръзне-пускаш го и си готова.Ту с фиби,ту назад слят с останалата коса-все ще го измислиш. :)
Аз като ти гледах косата я оприличих за нормална. Изобщо не беше суха,нито пък изглеждаше мазно (:
Надявам се и при мен да вършат работа.Още не са дошли обаче,а уж доставката е на следващият работен ден. :?
Споко,има време.
fizzyg, благодаря за видеото.Ще пробвам.
Ползвала съм този шампоан против косопад и е много ефикасен.Професионален е.500 мл. е за 18 лв.
http://prikachi.com/images/837/5251837K.jpg
Аз тези дни ще се подстригвам между другото. :D После може да пусна и снимки.
Моля и ще чакаме снимки (:
Аааа,днес ми дойде поръчката! :)
Шампоана,маската и термо-защитната емулсия.
И защото не се стърпях веднага си измих само вече много порасналия бретон с шампоана,сложих маската и от емулсията 8-)
Харесват ми много,поне като за първо впечатление и то само на малка част от косата :)
Обаче,честно казано аз друг шампоан поръчах. За боядисана коса пак (макар че моята не е,но го похвалиха) е,но не е деликатна грижа,а просо за боядисана коса. Цената и всичко е същото,но този,който са пратили е без парабени,но има сулфати :( Но го харесах,примирих се и вече няма значение :Д
Ако някой не знае за кои продукти говоря,да сподели,за да сложа снимка (:
Съжалявам за двойното мнение,но много дълго стана предното и реших,че не му трябва повече ''украшение'' :Д
Така,да се допълня сега-шампоана има УВ филтри,а емулсията е не само термо-защита,а е и УВ защита.Като прочетох отзад,разбрах този факт и мноооого ми хареса! :Д
И между другото: имам и подарък-тестерче на шампоан и на балсам за суха и изтощена коса на Goldwell :) И тях ще си ги пробвам скоро :)
strawberry88
09-10-2012, 18:48
^Сложи снимка, защото аз не се сещам.
А пък аз много се радвам, че най-накрая намерих марката Faith in nature в един БИО магазин и си купих шампоан и балсам с биологично чист шоколад. <3 :grin: Нямам търпение да ги пробвам.:DПише, че е без парабени и SLES, напълно биоразграждащо се, без изкуствени консерванти и оцветители и pH балансирано.И забелязах, че срока на годност е много по-малък, отколкото на обикновените шампоани с вредни съставки, което е добре.
П.П.Оле,вече имам 6 шампоана. ;x Трябва да се спра. :D
домашни или купени ?
Домашни.
^Сложи снимка, защото аз не се сещам.
А пък аз много се радвам, че най-накрая намерих марката Faith in nature в един БИО магазин и си купих шампоан и балсам с биологично чист шоколад. <3 :grin: Нямам търпение да ги пробвам.:DПише, че е без парабени и SLES, напълно биоразграждащо се, без изкуствени консерванти и оцветители и pH балансирано.И забелязах, че срока на годност е много по-малък, отколкото на обикновените шампоани с вредни съставки, което е добре.
П.П.Оле,вече имам 6 шампоана. ;x Трябва да се спра. :D
С чист шоколад?Шампоан? Оооо,звучи вкусно,доста и то :Д
Ето шампоана: http://www.enzo.bg/kozmetika/matrix/matrix-biolage-colorcaretherapie-color-care-chustvitelna-shampoan-za-bojadisana-kosashampoo-1000-ml/
Маската: http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-professionnel-serie-expert-absolut-repair-cellular-regenerirassha-maska-za-sukha-i-povredeno-kosamask-500-ml/
Емулсията: http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-professionnel-texture-expert-mljako-za-kosa-izlozhena-na-visoki-temperaturismooth-velours-thermo-blow-dry-milk-500-ml/
Аааа,забравих-консистенсията на маската е много хубава и като я обърнеш не пада! :Д
FuCKkK13
09-10-2012, 19:03
^ чистия шоколад хич не е вкусен 8-)
strawberry88
09-10-2012, 19:07
^Якоо. <3 Като ги пробваш на цялата коса пак кажи мнението си.
А ето и моите.Не, че някой е искал снимка ама... :D
http://prikachi.com/images/495/5253495W.jpg
FuCKkK13
09-10-2012, 19:08
Домашни.
най лесната - зехтин ... иначе може и само с масла.. другото е кисело мляко,зехтин,жълтък и масло (като зехтина и маслото са повечко) рициновото масло също е много мазно и доста помага за суха коса... също така и маска от авокадо както ти казаха по-горе ,а маската е авокадо + жълтък... разгледай и това: http://studiopier.com/syveti/51-maski-za-suha-kosa
http://homecosmetics.blogspot.com/2009/02/blog-post_07.html
FuCKkK13
09-10-2012, 19:09
^Якоо. <3 Като ги пробваш на цялата коса пак кажи мнението си.
А ето и моите.Не, че някой е искал снимка ама... :D
http://prikachi.com/images/495/5253495W.jpg
няма значение,всичко в темата е полезно ! ... а колко струваше шампоана ? и колко мл е ?
strawberry88
09-10-2012, 19:21
И шампона и балсама бяха 12 и нещо.Общо около 25 лв. ми излезе и са по 250 мл. ; ( 8-)
strawberry88
09-10-2012, 19:25
Между другото и зехтина си е масло.Olive OIL. :D
weheartiit
09-10-2012, 19:25
Вчера не е било работен ден, никой не стои в офиса си, за да чака твоята поръчка и да ти я прати по куриерската служба (които също не работят) и днес вече да е при теб... :Д
http://zlatnaribka.com/page/plashtane-i-dostavka-0.html - моля те ,прочети това ! Изключение правят поръчките направени в събота,другите пристигат на следващия ден. Е, сега може наистина да са се забавили заради празничните дни (за които напълно бях изключила),но не ми е чак такъв проблем да изчакам.
И шампона и балсама бяха 12 и нещо.Общо около 25 лв. ми излезе и са по 250 мл. ; ( 8-)
Като каза био очаквах цената да е много по-висока. :D Хубави изглеждат,ще ги потърся.
fizzyg - сподели дали си доволна като ги изпробваш и на цялата коса ^^
JoLLiE92
09-10-2012, 19:34
С чист шоколад?Шампоан? Оооо,звучи вкусно,доста и то :Д
Ето шампоана: http://www.enzo.bg/kozmetika/matrix/matrix-biolage-colorcaretherapie-color-care-chustvitelna-shampoan-za-bojadisana-kosashampoo-1000-ml/
Маската: http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-professionnel-serie-expert-absolut-repair-cellular-regenerirassha-maska-za-sukha-i-povredeno-kosamask-500-ml/
Емулсията: http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-professionnel-texture-expert-mljako-za-kosa-izlozhena-na-visoki-temperaturismooth-velours-thermo-blow-dry-milk-500-ml/
Аааа,забравих-консистенсията на маската е много хубава и като я обърнеш не пада! :Д
Сподели после мнение, че изглеждат много хубави.
FuCKkK13
09-10-2012, 19:39
да,и аз мислех че са повече пари... може да си взема шампоан ако намеря в магазин някъде
strawberry88
09-10-2012, 19:41
И аз така очаквах.Има само в БИО магазини.И всички шампоани в този БИО магазин бяпа г/д толкова пари.Не са много скъпи.
мисля да си направя маска с хума ,мед и зехтин .Попринцип не се грижа за косата си с домашани маски , предпочитам да си ги купя. Но не се лъжа ,че това са съставките,които влияят най-лошо на цвета на косата,нали ?(в моят случай това е целта :) )
strawberry88
09-10-2012, 20:42
мисля да си направя маска с хума ,мед и зехтин .Попринцип не се грижа за косата си с домашани маски , предпочитам да си ги купя. Но не се лъжа ,че това са съставките,които влияят най-лошо на цвета на косата,нали ?(в моят случай това е целта :) )
За хумата,да.За другите не съм сигурна.За сваляне на цвета може да сложиш кисело мляко и яйце.
най лесната - зехтин ... иначе може и само с масла.. другото е кисело мляко,зехтин,жълтък и масло (като зехтина и маслото са повечко) рициновото масло също е много мазно и доста помага за суха коса... също така и маска от авокадо както ти казаха по-горе ,а маската е авокадо + жълтък... разгледай и това: http://studiopier.com/syveti/51-maski-za-suha-kosa
http://homecosmetics.blogspot.com/2009/02/blog-post_07.html
Мерсии
JoLLiE92
09-10-2012, 20:58
http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/38045-keit-midaltan-e-zvezdata-s-nai-krasiva-kosa/
Тя да, ама другите ? Втората е някаква гадно изрусена с гадни корени, Анистън никога не съм я харесвала, а косата на Ники Минаж просто няма да я коментирам...
FuCKkK13
09-10-2012, 20:58
http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/38045-keit-midaltan-e-zvezdata-s-nai-krasiva-kosa/
нда.. хубава коса има,но не виждам какво и е уникалното ... дори и като цвят не е кой знае какво...
strawberry88
09-10-2012, 21:03
, а косата на Ники Минаж просто няма да я коментирам...
Да!Косата и е всичко друго, но не и красива. :D :?
JoLLiE92
09-10-2012, 21:04
Добре и е цвета :) Отива и. И тая Рошел Хюм, която не бях чувала, има много хубава коса, на Лана дел Рей бива, Кардашиян-ката и Бекъм окей, но тея другите ? Три зле изрусени и една, която косата и изобщо не знае къде се намира.
за меда съм убедена , но за зехтина не чак толкова. ще пробвам и с кисело мляко и яйце, благодаря :)
Glam0rous
09-10-2012, 21:19
Класацията е направена и на база прическите на номинираните и до колко те отговарят на стила им и цялостната им визия. Иначе Кейт и на мен не ми харесва, ужасно ми е сива и обикновена. Виж, Лана Дел Рей я харесвам изключително много, има невероятен стил и косата и винаги е уникална!
JoLLiE92
09-10-2012, 21:24
Кейт не може да ходи на ретро-преса и вафлички, все пак е омъжена за престолонаследника! ;) Косата и е здрава и хубава и адекватна за положението и.
Лана дел Рей ми харесва до степен да кажа, че е хубава, но ретрото не е моят стил.
На Анистън е кошмарът на всеки фризьор - безформена и с отвратителен цвят.. Ебахти класацията с извинение
Glam0rous
09-10-2012, 21:42
между другото и аз винаги съм се чудела как може да се сипят толкова суперлативи по адрес на Дженифър Анистън. Има ужасно грозна форма на лицето, издадена челюст, голям нос изобщо няма за какво да се хванеш като цялостно излъчване. Косата и винаги си я представям тънка сплескана и сресана на път, залепена за главата и...
p.p. Сега се сетих, че Тулиса също много ми хареса като коса, особено след като я видях руса!
JoLLiE92
09-10-2012, 21:51
Никога не съм и забелязвала лицето, тя е толкова безлична.. Само косата и .. мразя кичури, а тя от 20 години е на такива. И без никаква прическа, ей така сплескана коса, която обикновено ми изглежда мазна ;дд
Сара Джесика Паркър има хубава коса , ей сега ми изскочи
И как са могли да забравят Никол Шварценегер ?! Нейната е <3
И аз така очаквах.Има само в БИО магазини.И всички шампоани в този БИО магазин бяпа г/д толкова пари.Не са много скъпи.
Къде има Био магазини? Никъде не съм виждала? В кои градове? :Д
Иначе 12лв за 250мл .. на Лореал тези малките от 250мл в ензо са 12 и нещо,смятай при фризъор,а не са био.Не казвам,че са евтини продуктите,но просто за тези пари има мноооого по-голямо набутване за НЕбио :Д
Тя да, ама другите ? Втората е някаква гадно изрусена с гадни корени, Анистън никога не съм я харесвала, а косата на Ники Минаж просто няма да я коментирам...
Аз косата на Лана Дел Рей много я харесвам и като цяло Лана харесвам много,но това е друга тема :Д
Иначе на Рияна аааадски много харесвам косата и това,че винаги експериментира. Дори преди дни се направи пак късо,не ми допада много самата коса,но пак й ходи! Винаги ще я харесвам,де,голям идол ми е,но косата й наистина е много здрава и жизнена винаги :)
Иначе за всички заинтересовали се-да,ще дам пак отзиви като пробвам на цялата коса :) А и за ефект ще наблюдавам :)
strawberry88
09-10-2012, 22:00
Къде има Био магазини? Никъде не съм виждала? В кои градове? :Д
Иначе 12лв за 250мл .. на Лореал тези малките от 250мл в ензо са 12 и нещо,смятай при фризъор,а не са био.Не казвам,че са евтини продуктите,но просто за тези пари има мноооого по-голямо набутване за НЕбио :Д
Кажи от кой град си.
Моите неща ги купих от мол Пловдив.На първия етаж има БИО магазин.Казва се Балев Био Маркет и дават много яки хартиени торбички.:DИначе и аз се учудих, че цената на всички шампони в БИО магазина бяха 10-15 лв. не повече.
JoLLiE92
09-10-2012, 22:08
Кажи от кой град си.
Моите неща ги купих от мол Пловдив.На първия етаж има БИО магазин.Казва се Балев Био Маркет и дават много яки хартиени торбички.:DИначе и аз се учудих, че цената на всички шампони в БИО магазина бяха 10-15 лв. не повече.
Този го има и във Варна :)
Риана като беше руса не ми обяснявай колко здрава и жизнена била косата и. Не я харесвам е изключително меко казано : )
Кажи от кой град си.
А в Стара Загора има ли по моловете? В Парк мол-а не съм виждала,а в Галерията не съм ходила скоро :Д:Д
strawberry88
09-10-2012, 22:29
Ами проверих в интернет.Явно в мол Галерия в Стара Загора има. :)
Аха.КАто ще ходим и от там ще мина. А какви други неща продаваха? Само козметика за коса ли и на какви други марки?
strawberry88
09-10-2012, 22:43
Ами в Галерията не знам какъв е магазина, а в различните магазини има различни марки.
Сега пък, като разгледах магазините в Галерия в сайта им, не виждам да има био магазин...
но в Стара Загора има някакъв Органик Грийн Хаус и се намира на улица "Отец Паисий" 47 .Това намерих,но може и в мола да има.Потърси.
CrazyBabyDoll
09-11-2012, 13:45
предложете нещо за стърчаща коса ,че не издържам вече.Пръскала съм я със спрея на Глис,кристали съм и слагала,вакса,лак не ми помага нищо :ХХ
FuckingFreak
09-11-2012, 14:10
Днес по ваша препоръка се отбих през аптеката и си взех Себорал Форте, и нали да не е самотен, купих и една хининова вода. Довечера ще си правя маска, този път не знам какво ще сложа, но вероятно ще взаимствам от вас. Може би маслото на Икаров, витамин А, зехтин, мед, лимонов сок и малко кисело мляко.
FuCKkK13
09-11-2012, 14:11
предложете нещо за стърчаща коса ,че не издържам вече.Пръскала съм я със спрея на Глис,кристали съм и слагала,вакса,лак не ми помага нищо :ХХ
подстрижка ?
FuCKkK13
09-11-2012, 14:17
момичета маслото ми от пшеничен зародиш нещо не ми харесва как започна да мирише,а срока му е до 6.2013г. и се чудя от какво може да е...
strawberry88
09-11-2012, 15:19
Да се оплача - плаче ми се направо!!!Подстригах се на пластове, защото фризьорката ми каза, че така ще ми отива, но стана много късо и не мога да се гледам така!!!Искам си предишната коса.Единственото хубаво е, че фризьорката ми каза, че косата ми се е сгъстила и заздравила, но никак не съм щастлива. :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# Сега сигурно ще я изправям, какво да правя?И сигурно пак ще почвам с тривитаминола. :-# :-# :-# :-# :-# :-#
Пусни снимка, надали е толкова зле (:
Можеш да си правиш 1000 прически, не се притеснявай.
FuCKkK13
09-11-2012, 16:30
Да се оплача - плаче ми се направо!!!Подстригах се на пластове, защото фризьорката ми каза, че така ще ми отива, но стана много късо и не мога да се гледам така!!!Искам си предишната коса.Единственото хубаво е, че фризьорката ми каза, че косата ми се е сгъстила и заздравила, но никак не съм щастлива. :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# Сега сигурно ще я изправям, какво да правя?И сигурно пак ще почвам с тривитаминола. :-# :-# :-# :-# :-# :-#
защо да я изправяш ? толкова малко прически ли има с вързана коса и без преси ! айде стегни се ! ей сега за 2 месеца и е пораснала и да,пусни снимка,за да видим :)
strawberry88
09-11-2012, 16:43
Ми отпред ми е направо до ушите!Направо не съм на себе си.Ще пусна снимка по-късно. :/
JoLLiE92
09-11-2012, 17:27
Тея пластове не спряха ли да ги пробутват вече? Я качи една снимка да ти оправим малко настроението ;п Не вярвам да е толкова зле. И може да ти измислим някаква прическа.
И ти дай една снимка, може да не е цъфнало стърчащо, а начупено стърчащо и да не е за ножица :)
strawberry88
09-11-2012, 17:37
В момента чакам малко да се заредят батериите на апарата и ще пусна снимка.:D
JoLLiE92
09-11-2012, 17:43
Някоя от вас махала ли си е цъфналото със свещ, гореща ножица, брилаж ? Мнения?
Аз миналата година се подстригах до ушите и чувството беше много яко ^^ Ама не ми стоеше добре, но много бързо ми порасна косата :)
strawberry88
09-11-2012, 17:49
Аз миналата година се подстригах до ушите и чувството беше много яко ^^ Ама не ми стоеше добре, но много бързо ми порасна косата :)
Аз нямам нищо против да е до ушите АМА КАТО СЪМ КЪДРАВА...и сега се накъдри още повече.
Не може ли да използваш пяна за да я пооформиш или мислиш само да я изправяш?
JoLLiE92
09-11-2012, 17:51
Миличката. Аз бях на каре преди и стоеше много готино изправено, но когато косата ти е начупена ако е къса стои ужасна и с изправянето по два пъти на ден така си осрах косата , че .....
strawberry88
09-11-2012, 17:52
Фризьорката ми каза с пяна да я оформям и ми сложи даже.
JoLLiE92
09-11-2012, 17:54
Е тя какво иска, всеки ден да я миеш ? Не може да си постоянно с пяна.
малко помощ... ще си правя маската с хумата сега , но какво количество да сложа, всичката ли? искам да добавя мед и зехтин,колко трябва да сложа? в гоогле намерих някви доста странни неща;д
Спокойно,ще порасне! А и никога не е излишна промяна! Поне ако си имала много цъфтежи са се махнали изцяло и сега расте чисто нова косица :) Винаги има хубава страна! А и няма да я гориш,можеш да и правиш някакви прически и без топлина!
strawberry88
09-11-2012, 19:01
Спокойно,ще порасне! А и никога не е излишна промяна! Поне ако си имала много цъфтежи са се махнали изцяло и сега расте чисто нова косица :) Винаги има хубава страна! А и няма да я гориш,можеш да и правиш някакви прически и без топлина!
Тя фризьорката ми каза, че изобщо не ми е цъфнала и е много здрава и плътна ама аз не мога да седя така и да не правя нищо.Просто не съм от търпеливите и не мога да чакам да ми стане до кръста.:D
FuckingFreak
09-11-2012, 19:12
Мацка, релакс, няма да се притесняваш. И аз съм в отбора на гневящите се на фризьорите си. Моята коса все още си стои обезобразена и безкрайно къса, при все че я подсгригах средата на юни... :Д
Правих си маска - зехтин, маслото на Икаров, витамин А, мед, кисело мляко - както бях написала преди. Не стоях много - около час да е имало, понеже стана 10 часа, а косата ми съхне адски бавно.. Като поизсъхне още малко ще я мацна със Себорала, хининовата вода се чудя още дали да я пръскам.
strawberry88
09-11-2012, 19:34
Не знам на какво ме е направила тая ама имам чувството, че всичко е късо без един дълъг кичур отзад. :mad: Не успях много добре да се снимам отзад, но ... Много съм ядосана меко казано.Чак пък толкова късо не исках.Ще ми е за урок.:D
http://prikachi.com/images/225/5258225Y.jpg
http://prikachi.com/images/230/5258230D.jpg
http://prikachi.com/images/233/5258233e.jpg
JoLLiE92
09-11-2012, 19:42
^Харесва ми, изглежда много здрава косата ти. :)
А защо си я ряза като не е била цъфнала? ;д
Тук е момента да похваля моята фризьорка, на която понякога чак и казвам "отрежи още" :cool:
Супер си,нищо не си прави косата повече-сега е здрава и жизнена-какво повече искаш от това?!?!
weheartiit
09-11-2012, 19:56
Не знам на какво ме е направила тая ама имам чувството, че всичко е късо без един дълъг кичур отзад. :mad: Не успях много добре да се снимам отзад, но ... Много съм ядосана меко казано.Чак пък толкова късо не исках.Ще ми е за урок.:D
Оо много ти е добре прическата,поне на мен ми харесва :) ако ти обаче самата не си доволна ,не се отчайвай,за всяко нещо си има и хубава страна.Веднъж и моята фризьорка ме беше излъгала така и ме направи на пластове и после като се видях направо ...не можех да се понасям.Та все още се опитвам да изравня косата си и се надявам скоро вече да си е напълно равничка.Не си гори косата,хубава и здрава е - така само ще я съсипеш.
Иначе днес ми пристигнаха нещата от златна рибка ^^
Тази вечер ще си намажа косата със зехтин,ще преспя така и на сутринта ще се изкъпя с новия шампоан,дано е хубав.
strawberry88
09-11-2012, 20:06
Благодаря ви! ;* Ама най - късото ми е до ушите и не мога да свикна така.Мама не ме хареса :D, а другите уж да. 8-) Ще се постарая да не я изправям, но само на мен ли ми се струва, че имам само един дълъг кичур отзад??? :neutral: ; (
weheartiit, чакаме мнение за шампоана.Какъв беше между другото? :)
Никакъв повод за притеснение! Даже ти е много яка и има много хубави къдрички!!!:) Няма да я гориш,поне сега не започвай! Ще си я поддържаш здрава,както сега и си е супер (:
Айде,не се излагай,коса е-расте! :)
Едит: Днес използвах продуктите на цялата коса и първото ми мнение като действие на цялата коса е,че много ми харесват :)
Чувства се много по-мека и здрава(пу,пу,да не я урочасам,че само това и трябва),което за мен е голям плюс,така че ще видим и как ще се развива като ефект от използването им :)
JoLLiE92
09-11-2012, 20:08
И не изглежда много къса! : ) Всичко е наред спокойно ;п
titinkaa
09-11-2012, 20:08
Много ти е добре така,изобщо не е грозно или квото и да го наречеш.Хубавото е,че твоята коса не е много къдрава.Имах една съученичка,която беше с къдрава коса,и беше преди на пластове,и в главата беше като зелка.но на теб ти стои добре,ако решиш да я изправиш тея дни,пусни снимка да те видим. :)
JoLLiE92
09-11-2012, 20:11
Недей да я изправяш, по-скоро си прави къдриците с някакъв продукт. Тая хубавата здрава коса няма да можеш да я изправиш перфектно, а ако успееш ще е с цената на много изгорени клетки ;д Твоята е по-към къдрава отколкото към права.
strawberry88
09-11-2012, 20:12
О, непременно ще я изправя да видя как ще стои.Сега ми е така, защото ми сложи пяна, а без пяна не знам как ще е.Не ми се иска да слагам пяна постоянно.Вредно е, а и прави косата на клечки и твърда.Ще видим как ще е и без пяна. ;ss И пак благодаря много за подкрепата! :))
titinkaa
09-11-2012, 20:25
Момичета,препоръчайте ми някакъв спрей или нещо друго,което да се нанася в корените след баня,за да ми повдигне косата и да имам обем.