View Full Version : Всичко за косата..vol.4
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
Ветеринарна аптека :)
Мерси.
FuCKkK13
09-14-2012, 10:42
То това ясно, ама там , където трябва да е чупката, във високата част, просто не ми растат косми ;д
натъркване с чесън както ти казаха по-отгоре,но не съм сиг. дали ще има ефект ако по принцип са ти такива...
FuckingFreak
09-14-2012, 10:45
Съгласна съм с Фък13, не мисля, че е възможно да ти покарат нови косми, ако никога не си имала..
JoLLiE92
09-14-2012, 10:48
JoLLiE92
абе за бръсненето се шегувах 8-) ... иначе... кажи ми каква ти е косата и с какво разполагаш и ще ти кажа стъпка по стъпка за маската :)
Дълга, леко чуплива, нормална леко към суха ... нещо друго?
гледах някакви маски в нета, откъде да изкарам половината неща ?! мед от не знам си какво, не знам си какви още работи, нали уж "домашни" маски значи нещо, което имаш в хладилника ;д не коренчета от смрадлика , събирани по пълнолуние на есенното равноденствие в горите на танганайка ;д
Значи просто самата ти форма на веждата не е подходяща за чупки, примири се с това. 8-)
scheisse . ще ходя на перманентен някой ден ми се струва ;дд
strawberry88
09-14-2012, 10:57
гледах някакви маски в нета, откъде да изкарам половината неща ?! мед от не знам си какво, не знам си какви още работи, нали уж "домашни" маски значи нещо, което имаш в хладилника ;д не коренчета от смрадлика , събирани по пълнолуние на есенното равноденствие в горите на танганайка ;д
:razz: Е може и без такива работи.
Всеки в кухнята си има яйца,мед,кисело мляко,зехтин,бира,лимон,оце т и разни такива. :D :)
JoLLiE92
09-14-2012, 11:02
Лимона и бирата съм чувала , че са за светла коса ?
Има ли нещо, от което се подчертава цвета на тъмната ;д за разни кестени и такива изпълнения съм чувала.
FuCKkK13
09-14-2012, 11:05
ами 1-2 жълтък/а,кисело мляко 1-2сп.л.,зехтин 2сп.л. можеш оцет 1сп.л. да сложиш и някое масло 1сп.л. ако имаш..
JoLLiE92
09-14-2012, 11:06
Ако нямам масло от нещо си, мога ли да сложа краве масло, съжалявам за тъпия въпрос ? :cool:
strawberry88
Лимона и бирата съм чувала , че са за светла коса ?
Има ли нещо, от което се подчертава цвета на тъмната ;д за разни кестени и такива изпълнения съм чувала.
Лимона и бирата стават за всякаква коса.Особено от лимона става много бляскава. :---) За тъмна коса може да сложиш кафе или какао.
strawberry88
Ако нямам масло от нещо си, мога ли да сложа краве масло, съжалявам за тъпия въпрос ? :cool:
Не.
FuCKkK13
09-14-2012, 11:07
не 8-) поне не съм чувала да може да се слага в маската.. иначе щом нямаш увеличи зехтина на 3сп.л. ао искаш.. и за цвета - кафе/какао !
JoLLiE92
09-14-2012, 11:08
И после като я намажа, завивам в кърпа и стоя няколко часа и после мия с хладка вода ?
strawberry88
09-14-2012, 11:14
И после като я намажа, завивам в кърпа и стоя няколко часа и после мия с хладка вода ?
Да.
cheburashka
09-14-2012, 11:17
имам чувството, че косата ми пада на кичури вече... не знам какво е това чудо, мисля да си купя Фитовал тези дни и се чудя дали от тривитаминола не е започнала да пада още повече
JoLLiE92
09-14-2012, 11:29
Така . сложих 1 жълтък, 3 с.л. кисело мляко, 3с.л. зехтин, 1с.л. мед, 1 с.л. олио и стабилно количество кафе. Изглежда отвратително. ;дд
и майка ми като разбере какво съм направила със зехтина и кафето ще загина геройски.
слагам я и ще стоя няколко часа ;дд
После кърпата пере ли се лесно да знам колко бой ще ям ??
FuCKkK13
09-14-2012, 11:30
1.отделяш жълтъците от белтъците
2. слагаш киселото мляко към жълтъка/жълтъците
3. бъркаш до хомогенна смес
4. слагаш другите продукти
5. бъркаш хубаво
6.мажеш си косата - първо в корените и после по дължината
7. ( ако искаш) захващаш си косата с някаква фиба
8. ( ако искаш,но е препоръчително) слагаш найлонова торбичка,за да задуши хубаво
9. топла кърпа или кърпа и загряваш със сешоар...
10. отмиваш с колкото можеш по-хладка вода
FuCKkK13
09-14-2012, 11:31
Така . сложих 1 жълтък, 3 с.л. кисело мляко, 3с.л. зехтин, 1с.л. мед, 1 с.л. олио и стабилно количество кафе. Изглежда отвратително. ;дд
и майка ми като разбере какво съм направила със зехтина и кафето ще загина геройски.
слагам я и ще стоя няколко часа ;дд
o.O олио пък за какво :shock:
JoLLiE92
09-14-2012, 11:35
o.O олио пък за какво :shock:
олио не съм слагала и не знам защо съм го написала и какво съм имала предвид . ;д
ааа оцет оцет ! ;д не олио
значи торбичка и кърпата отгоре да не се цапа. уменнннннн : ))
а като мия само вода без шампоан или си я мия нормално, просто с хладка вода ?
strawberry88
09-14-2012, 11:40
олио не съм слагала и не знам защо съм го написала и какво съм имала предвид . ;д
С шампоан много ясно.
JoLLiE92
09-14-2012, 11:41
С шампоан много ясно.
харашооооо : ) довечера ще пиша за резултата от първата си маска : ) йейй ;д
FuCKkK13
09-14-2012, 11:42
не само да не се цапа,а и защото така се задушава и маската действа повече ... иначе с шампоан и ти препоръчвам 2 пъти ( аз и по принцип толкова де,но ако случайно си слагаш само по 1 път тоя път да е 2 пъти) особено зехтина - как ти хрумна,че само с вода ще успееш да го отмиеш....
strawberry88
09-14-2012, 11:43
Ок, но да знаеш, че трябва постоянство.Прави я 1-2 месеца редовно и ще се учудиш какъв хубав ще е резултата.
И аз след малко ще си забъркам маска. :D
FuCKkK13
09-14-2012, 11:45
Ок, но да знаеш, че трябва постоянство.Прави я 1-2 месеца редовно и ще се учудиш какъв хубав ще е резултата.
И аз след малко ще си забъркам маска. :D
аз трябваше вчера,но не успях и днес реших да не си правя защото трябва днес и неделя пак,което мисля,че ще и дойде много .... иначе минах само 1 път с шампоан + масло,маската на Денис за 3 мин. и сега спрея + кристали и съм готова
JoLLiE92
09-14-2012, 11:48
Кво значи редовно ;д веднъж - два пъти седмично ?
strawberry88
09-14-2012, 11:51
Кво значи редовно ;д веднъж - два пъти седмично ?
ДА!
И аз ще си направя маска в Неделя, но трябва си взема бадемовото масло утре.
Довечера ще си се изкъпя с новия шампоан и ще се намажа с хининовата вода, така че - доволно 8-)
JoLLiE92
09-14-2012, 11:56
ТОВА Е НАЙ-ГАДНОТО НЕЩО, КОЕТО СЪМ СИ СЛАГАЛА НА КОСАТА, КЪЛНА СЕ !!!!!! ;Д
дано един ден като живея с мъж никога да не си слагам кафяви субстанции по косата пред него и да ги покривам с торбички ;ддддд
strawberry88
09-14-2012, 12:01
дано един ден като живея с мъж никога да не си слагам кафяви субстанции по косата пред него и да ги покривам с торбички ;ддддд
Оф, стига глупости!Чакай, още не си видяла резултата, а и ако не искаш да е кафяво не слагай кафе! 8-) .. :?
JoLLiE92
09-14-2012, 12:05
хахахахаха и зехтина ми мирише така, че ще припадна ;д
ще слагам кафе, нали искам да си подчертавам цвета ;п само че убийствено приличаше на патешко ако :cool:
FuCKkK13
09-14-2012, 12:08
стига глупости,всичкото го ядеш/пиеш ....а и той мъжа ти ще ходи на работа и все някога ще ти се прииска да се полигавиш
JoLLiE92
09-14-2012, 12:09
Просто не съм свикнала да имам торбички по главата и ме заболя малко ;д и мирише на зехтин. на жълтък не, но на зехтин - мъжката.
strawberry88
09-14-2012, 12:21
Хора, за първи път успях сам сама да си отворя тривитаминола, защото тати го няма и нямаше кой да накарам...за малко да си порежа ръката много яко, но успях!!!Много съм щастлива! :D :D :grin: :smt041 :smt026
JoLLiE92
09-14-2012, 12:22
Йейййййййййййййй
да го отпразнуваме ? ;п
и с какво го отвори ? ;д
Винаги съм се чудела - кафе на прах или утайка от варено кафе ?
С гадната смес се свиква ;д. Иначе мама си прави маски и стой с тях по много време пред цялото семейство, а тя слага и вестник 8-). Иначе аз май няма да си правя маски скоро. Ще си взема някакви ампули и някакъв крем/серум за коса.
аз трябваше вчера,но не успях и днес реших да не си правя защото трябва днес и неделя пак,което мисля,че ще и дойде много .... иначе минах само 1 път с шампоан + масло,маската на Денис за 3 мин. и сега спрея + кристали и съм готова
Какво масло си си сложила в шампоана?
Също спрея на Глис ли ползваш?
п.п Аз сега съм с маска. Сложих си стимулант, бадемово масло, оцет, ракия, кисело мляко, жълтък, капки газ, хума и какао. А какво кафе слагате? У нас има само Нескафе и на зърна, те не стават.
А да се оплача краищата ми са ужасно сухи. А цяло лято и правя маски, поне два пъти в седмицата. Слагам кристали, спрей за UV защита, ампули от време навреме. Косата си я миех пак два пъти седмично, когато си правя маски. Но явно й е малко на косата ми.
FuCKkK13
09-14-2012, 12:29
Просто не съм свикнала да имам торбички по главата и ме заболя малко ;д и мирише на зехтин. на жълтък не, но на зехтин - мъжката.
някои балсам с отмиване или спрейче/кристали + шампоана ако ти е с по-силна миризма и си готова :) ..а и да... мъжа ти вече ще си го излъгала и от едната маска за коса няма да избяга 8-) ( шегувам се де)
strawberry88
09-14-2012, 12:30
Йейййййййййййййй
да го отпразнуваме ? ;п
и с какво го отвори ? ;д
С нож! :D Беше ми трудно, но успях!
Сложих жълтък,тривитаминол,оцет,р кия,бадемово масло и кисело мляко. :---)
Отивам да се мажа! 8-)
JoLLiE92
09-14-2012, 12:30
Нормално смляно кафе. В нас да има нескафе значи трябва да е паднала атомна бомба в магазина за кафе и да няма откъде да си вземем ;дд
Тая газ откъде да я намеря ? ;д
някои балсам с отмиване или спрейче/кристали + шампоана ако ти е с по-силна миризма и си готова :) ..а и да... мъжа ти вече ще си го излъгала и от едната маска за коса няма да избяга 8-) ( шегувам се де)
Ще сложа от всичко възможно и налично в къщата, че тоя зехтин по принцип ми мирише гадно, а ако трябва постоянно да е и да идва от косата ми ще си прережа вените ;дд
А като се къпя после да сложа ли нормалната ми купена маска в краищата или не ?
FuCKkK13
09-14-2012, 12:31
п.п Аз сега съм с маска. Сложих си стимулант, бадемово масло, оцет, ракия, кисело мляко, жълтък, капки газ, хума и какао. А какво кафе слагате? У нас има само Нескафе и на зърна, те не стават.
А да се оплача краищата ми са ужасно сухи. А цяло лято и правя маски, поне два пъти в седмицата. Слагам кристали, спрей за UV защита, ампули от време навреме. Косата си я миех пак два пъти седмично, когато си правя маски. Но явно й е малко на косата ми.
ами примерно сега маската ти е с повече изсушаващи - ако повечето са били такива е нормално.. иначе може и да иска само масло по дължината да и слагаш.. иначе слагам пшеничен зародиш към шампоана,а спрея ми е за слънце,проф. с ув защита + придава блясък и е много икономичен,а е до 1.2013 и трябва да го изхабя.. вече няма много слънце,но аз си го пръскам,че даже и до половината не е,а го ползвам юли,август и сега...
strawberry88
09-14-2012, 12:32
Подстрижи поне връхчетата.
FuCKkK13
09-14-2012, 12:33
С нож! :D Беше ми трудно, но успях!
Сложих жълтък,тривитаминол, оцет ,ракия,бадемово масло и кисело мляко. :---)
Отивам да се мажа! 8-)
апф много гадно ги реже тия мнения бе - и на мен ми се е случвало,а пък напиши ...
edit: а стана !
FuCKkK13
09-14-2012, 12:34
Нормално смляно кафе. В нас да има нескафе значи трябва да е паднала атомна бомба в магазина за кафе и да няма откъде да си вземем ;дд
Тая газ откъде да я намеря ? ;д
Ще сложа от всичко възможно и налично в къщата, че тоя зехтин по принцип ми мирише гадно, а ако трябва постоянно да е и да идва от косата ми ще си прережа вените ;дд
А като се къпя после да сложа ли нормалната ми купена маска в краищата или не ?
сложи си...
titinkaa
09-14-2012, 12:55
А каква майонеза и горчица използваш?
strawberry88 косата ти е невероятна! Поздравления!
Без значение каква марка са.
FuCKkK13
09-14-2012, 12:56
Без значение каква марка са.
обаче купената майонеза не е никак полезна дори и като я ядеш...
JoLLiE92
09-14-2012, 13:00
И домашната не е ;д
И не си въобразяваме , че е ;п Прекалено много яйца и олио има.
strawberry88
09-14-2012, 13:02
Намазах се.Стана много течна и малко ми се разтича в момента.:D Ама си я употребих всичката де.Ще стоя 3 часа.
FuCKkК13 Аз винаги си слагам малко от пшеничен зародиш по краищата. А като си слагаш купена маска след домашната с каква цел е?
strawberry88 Вчера беше писала, че хубаво да се пие прясното мляко, ако си с проблемна кожа? Защо?
JoLLiE92
09-14-2012, 13:11
strawberry88 Вчера беше писала, че хубаво да се пие прясното мляко, ако си с проблемна кожа? Защо?
Беше писала точно обратното. Че ако имаш проблеми с кожата, влияе зле
Да де, да. Обърках се.
Исках да каза, че не е хубаво.
FuCKkK13
09-14-2012, 13:14
И домашната не е ;д
И не си въобразяваме , че е ;п Прекалено много яйца и олио има.
как да не е бе,яйцата ?!
FuCKkK13
09-14-2012, 13:15
Да де, да. Обърках се.
Исках да каза, че не е хубаво.
щото излизат пъпки
FuCKkK13
09-14-2012, 13:16
FuCKkК13 Аз винаги си слагам малко от пшеничен зародиш по краищата. А като си слагаш купена маска след домашната с каква цел е?
като балсам с отмиване т.е. омекотява и ми се разресва по-лесно косата,а и не мирише толкова на домашната маска
JoLLiE92
09-14-2012, 13:18
Еми яйцата са доста тежка храна. Трябва да консумираш по едно на ден, а тях ги има в почти всичко, което ядеш, затова аз избягвам да ям направо яйца. Или ако ядеш много яйца - момчетата, които тренират, ядат само белтъци.
като балсам с отмиване т.е. омекотява и ми се разресва по-лесно косата,а и не мирише толкова на домашната маска
Еми да, аз никога не пропускам маската, но в случая въпросът ми беше дали няма да и стане много на косата ми, но щом няма проблем ще я намажа с всичко, белким не мириша на салата :cool:
strawberry88
09-14-2012, 13:31
Защото излизат още повече пъпки. :(
Иначе съм чела,че в маските за коса може да се слага горчица на прах.
FuCKkK13
09-14-2012, 13:32
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/548075_468837933148944_1699821270_n.jpg това е за нашата темичка май...
FuCKkK13
09-14-2012, 13:32
Еми яйцата са доста тежка храна. Трябва да консумираш по едно на ден, а тях ги има в почти всичко, което ядеш, затова аз избягвам да ям направо яйца. Или ако ядеш много яйца - момчетата, които тренират, ядат само белтъци.
Еми да, аз никога не пропускам маската, но в случая въпросът ми беше дали няма да и стане много на косата ми, но щом няма проблем ще я намажа с всичко, белким не мириша на салата :cool:
абе за косата говорех бе 8-) .. иначе аз майонеза и не обичам
JoLLiE92
09-14-2012, 13:33
^ Моята си го вижда перфектно, даже реже понякога по-малко отколкото ми се иска и и казвам още да махне : )
Затова няма да я сменя НИКОГА ! ;дд
Хм, мислех си че за ядене каза, че не била полезна купената и казах, че и домашната не е от най-здравословните продукти , известни на човечеството :cool:
cheburashka
09-14-2012, 13:33
последната ми фризьорка е прекрасна <3 8-)
Определено...почти всички фризьори са на този принцип.
JoLLiE92 газта се намира в железариите
strawberry88
09-14-2012, 13:37
И моята фризьорка е страхотна, само че последния път я нямаше, щото била на почивка и ме подстрига друга. :mad: :)
^ Виждам, че също си от Бургас. Къде ходиш? Аз така и не мога да попадна да нормална.
JoLLiE92
09-14-2012, 13:40
Боже .. ветеринарни аптеки, железарии .. какво ще последва ;дд
Пък предната ми фризьорка да ви се оплача как я смених. Исках да ме направи на каре и с бретон (тогава нямах) . Тя отряза отзад късо, не го изтъни и стоеше мн гадно и вдигна луд скандал аз нормална ли съм била, то не можело отзад късо отпред бретон, после щели да ми се смеят хората и да питат кой ме постригвал и като кажа тя и никой нямало да ходи при нея. И при същия сеанс прави кичури на майка ми, тя беше руса и искаше два нюанса кестеняви кичури. Остави , че не се различаваха два нюанса по-тъмен и по-светъл, ами и кичури нямаше. И и взе парите , въпреки че нямаше НИКАКЪВ ефект. После 3 дена плаках и майка ми се сети, че някаква съученичка на баща ми била фризьорка, можело да отида при нея. Отидох и се влюбих <3 Няма да отида при друга повече никога!
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/548075_468837933148944_1699821270_n.jpg това е за нашата темичка май...
Моята фризьорка е същата :smt068
FuCKkK13
09-14-2012, 13:50
Боже .. ветеринарни аптеки, железарии .. какво ще последва ;дд
Пък предната ми фризьорка да ви се оплача как я смених. Исках да ме направи на каре и с бретон (тогава нямах) . Тя отряза отзад късо, не го изтъни и стоеше мн гадно и вдигна луд скандал аз нормална ли съм била, то не можело отзад късо отпред бретон, после щели да ми се смеят хората и да питат кой ме постригвал и като кажа тя и никой нямало да ходи при нея. И при същия сеанс прави кичури на майка ми, тя беше руса и искаше два нюанса кестеняви кичури. Остави , че не се различаваха два нюанса по-тъмен и по-светъл, ами и кичури нямаше. И и взе парите , въпреки че нямаше НИКАКЪВ ефект. После 3 дена плаках и майка ми се сети, че някаква съученичка на баща ми била фризьорка, можело да отида при нея. Отидох и се влюбих <3 Няма да отида при друга повече никога!
оле ужас.. и защо ? аз съм виждала хора на каре с бритон.. апф..
strawberry88
09-14-2012, 13:51
^ Виждам, че също си от Бургас. Къде ходиш? Аз така и не мога да попадна да нормална.
Сега съм в Пловдив и ходя там. 8-)
FuCKkK13
09-14-2012, 13:53
http://hair.bg/user_pic/4238_5818_Richie-Nicole-14-4x1.jpg
http://3ladies.ru/wp-content/uploads/2011/04/17-kare.jpg
фризьорката ти не е ли виждала това ? :?
JoLLiE92
09-14-2012, 13:59
Аз исках прав, по-като на Никол Ричи.
Тая другата (моята вече фризьорка) като ми отряза бретон и ахнахме, защото много по-добре стоеше отколкото преди това.
А и винаги съдя за качеството на фризьорката по нейната коса. На старата беше една странно изрусена и изгорена, а на новата е изключително здрава и силна и тя все твърди , че просто ей така си е хванала косата без да се гледа в огледало, а тя изглежда много добре ;д
FuCKkK13
09-14-2012, 14:07
момичета сега като вече ми е само леко влажна косата ми е почти права :shock: .. какво стана не знам :? .. не съм я сушила със сешоар нито нищо ....ааа искам си чупливата коса :( ... а и да.. да си излея мъката 8-) .. сега като почнем училище пак ще трябва да я горя 1-2 пъти в седмицата и пак ще заприлича на нищо ... миналата учебна година успях само 1 месец докато съм на училище да не я горя ... ох.. не искам ама ще ми се налага и така ме е жал
FuCKkK13
09-14-2012, 14:10
Аз исках прав, по-като на Никол Ричи.
Тая другата (моята вече фризьорка) като ми отряза бретон и ахнахме, защото много по-добре стоеше отколкото преди това.
А и винаги съдя за качеството на фризьорката по нейната коса. На старата беше една странно изрусена и изгорена, а на новата е изключително здрава и силна и тя все твърди , че просто ей така си е хванала косата без да се гледа в огледало, а тя изглежда много добре ;д
и с прав съм виждала доста хора... абе...иначе за косата на фризьорката и аз гледам,но моята само в рязането и е проблема.. иначе си ми беше хубава косата като ходех при нея.. ама това рязане - отивам за връхчета и се връщам с 6 см. по-малко коса,а и да,не питайте как ги изчислих щото лошо ще ви стане :? 8-)
и на всичкото отгоре ( точно същия случаи) като отидох,я питах много ли е нацъфтяла,защото не бях ходила от половин година и тя ми каза не,даже е малко
strawberry88
09-14-2012, 14:12
^И защо ти се ''налага''?Не можеш ли да си ходиш с естествената коса на училище?Срам ли те е какво?Не казвам,че е лошо от време на време да се къдри или изправя за разнообразие ама пък чак да е толкова наложително не ми се вярва. :? :)
weheartiit
09-14-2012, 14:15
момичета сега като вече ми е само леко влажна косата ми е почти права :shock: .. какво стана не знам :? .. не съм я сушила със сешоар нито нищо ....ааа искам си чупливата коса :( ... а и да.. да си излея мъката 8-) .. сега като почнем училище пак ще трябва да я горя 1-2 пъти в седмицата и пак ще заприлича на нищо ... миналата учебна година успях само 1 месец докато съм на училище да не я горя ... ох.. не искам ама ще ми се налага и така ме е жал
+1 и при мен ще е така и от сега ме е яд :?
FuCKkK13
09-14-2012, 14:17
^И защо ти се ''налага''?Не можеш ли да си ходиш с естествената коса на училище?Срам ли те е какво?Не казвам,че е лошо от време на време да се къдри или изправя за разнообразие ама пък чак да е толкова наложително не ми се вярва. :? :)
с естествената си мога,но ако е с обем в корените.. аз съм последния човек дето го е срам от външния му вид - щото хич не ми пука 8-) ... обаче предпочитам да съм с оправена коса,а и ако нищо не и направя е много тежка и първия ден е ок,но на втория е зле,а не мисля да я мия през ден.. so...
JoLLiE92
09-14-2012, 14:23
Ако си с моята естествена- не можеш ! ;д Бретонът ми неизправен е като ски-писта напред :cool:
strawberry88
09-14-2012, 14:31
с естествената си мога,но ако е с обем в корените.. аз съм последния човек дето го е срам от външния му вид - щото хич не ми пука 8-) ... обаче предпочитам да съм с оправена коса,а и ако нищо не и направя е много тежка и първия ден е ок,но на втория е зле,а не мисля да я мия през ден.. so...
Еми прави си плитки в корените.
strawberry88
09-14-2012, 14:32
Ако си с моята естествена- не можеш ! ;д Бретонът ми неизправен е като ски-писта напред :cool:
:D Тогава си изправяй само бритона.
FuCKkK13
09-14-2012, 14:35
Еми прави си плитки в корените.
е аз си правя де... 1 път в седмицата я горя и 1 път плитки в корените .. а и има и друга причина,но няма да се обяснявам тука
JoLLiE92
09-14-2012, 14:38
Изправям я цялата със сешоар и четка, а бретона с преса ;п и покрай ушите имам едни кичури, които все стърчат, и тях ги минавам с пресата. И слагам кремче да я държи по-права и гледам да не я горя : )) Добре се чувства.
Пък да се похваля, като се къпах изглеждаше много мекичка и шампоана много се разпени, а при нас водата е твърда и рядко става ;д Сложих и два пъти шампоан, балсам, маска и реконструиращо олио и сега я чакаме да изсъхне да видим какво става :-)
strawberry88
09-14-2012, 14:38
Мхм.Ами ок, както си решите ама тва е много странно да ви е яд и жал ама пак да го правите.:D
FuCKkK13
09-14-2012, 14:39
Изправям я цялата със сешоар и четка, а бретона с преса ;п и покрай ушите имам едни кичури, които все стърчат, и тях ги минавам с пресата. И слагам кремче да я държи по-права и гледам да не я горя : )) Добре се чувства.
Пък да се похваля, като се къпах изглеждаше много мекичка и шампоана много се разпени, а при нас водата е твърда и рядко става ;д Сложих и два пъти шампоан, балсам, маска и реконструиращо олио и сега я чакаме да изсъхне да видим какво става :-)
що и балсам и маска ? купена маска= балсам
FuCKkK13
09-14-2012, 14:42
Мхм.Ами ок, както си решите ама тва е много странно да ви е яд и жал ама пак да го правите.:D
добре,щях да си го спестя ама: ходя с кецове,тениска и дънки на училище,без грим... ако спра да си оправям косата какво впечатление ще ти правя на фона на кифлите с 10 пъти изрусените коси,1 тон грим + токчета на училище ? не добро нали ? ще изглежда,че изобщо не се поддържам,а това не е така.. още повече,че си ''отглеждам'' така косата,за да е хубава,а не да си я пазя вечно ... сега разбра ли ме ?
JoLLiE92
09-14-2012, 14:52
що и балсам и маска ? купена маска= балсам
тц, балсама е доста по-слаб от маската. маската много добре ми действа.
И мирише на зехтин и кафе ;д
FuCKkK13
09-14-2012, 14:54
тц, балсама е доста по-слаб от маската. маската много добре ми действа.
И мирише на зехтин и кафе ;д
а що и балсам тогава ? 8-)
JoLLiE92
09-14-2012, 14:55
а що и балсам тогава ? 8-)
Да има бе ;д От всичко налично си сложих. :cool:
FuCKkK13
09-14-2012, 14:57
Да има бе ;д От всичко налично си сложих. :cool:
ама чак така не е хубаво ( това ти го казва човек,който слага по 4 неща на косата си )
strawberry88
09-14-2012, 15:00
добре,щях да си го спестя ама: ходя с кецове,тениска и дънки на училище,без грим... ако спра да си оправям косата какво впечатление ще ти правя на фона на кифлите с 10 пъти изрусените коси,1 тон грим + токчета на училище ? не добро нали ? ще изглежда,че изобщо не се поддържам,а това не е така.. още повече,че си ''отглеждам'' така косата,за да е хубава,а не да си я пазя вечно ... сега разбра ли ме ?
Ок де, спокойно, не исках да се заяждам.Надявам се не си го разбрала така. :D ... :)
JoLLiE92, кажи като ти изсъхне косата как е...и какъв крем слагаш след, като се изправиш? :)
JoLLiE92
09-14-2012, 15:01
Реших, че като съм стояла толкова с тая маска сега да направя всичко възможно да е в най-прекрасното си състояние : )
И още мирише на шибания зехтин ! ;д
JoLLiE92, кажи като ти изсъхне косата как е...и какъв крем слагаш след, като се изправиш? :)
Слагам го преди да я изправя http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Флуид-за-изправяне-Маги-250ml.html Защото ако го сложа на суха коса става едно мазно, мокро, гадно .... :cool:
То и на него си пише преди изправяне. Ииии пише , че има термозащита : ))
FuCKkK13
09-14-2012, 15:06
Ок де, спокойно, не исках да се заяждам.Надявам се не си го разбрала така. :D ... :)
не,просто да обясня,че като кажа,че се налага и става въпрос за косата ми значи наистина е така колкото и странно и тъпо да ти звучи
JoLLiE92
09-14-2012, 15:09
Как да го оправя това сега ??
strawberry88
09-14-2012, 15:20
Как да го оправя това сега ??
Кое да оправиш?
JoLLiE92
09-14-2012, 15:21
Кое да оправиш?
горното мнение не ми излиза цялото.
strawberry88
09-14-2012, 15:25
И на мен ми се случва доста често напоследък...
JoLLiE92
09-14-2012, 15:28
Реших, че като съм стояла толкова с тая маска сега да направя всичко възможно да е в най-прекрасното си състояние : )
И още мирише на шибания зехтин ! ;д
Слагам го преди да я изправя http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Флуид-за-изправяне-Маги-250ml.html Защото ако го сложа на суха коса става едно мазно, мокро, гадно .... :cool:
То и на него си пише преди изправяне. Ииии пише , че има термозащита : ))
ето гооо ;д
JoLLiE92
09-14-2012, 15:29
ААААААААА НЕ ! ще се ядосам !
weheartiit
09-14-2012, 15:36
*facepalm* косата ти за мен е хубава и без да и правиш каквото и да е (и преди съм казвала),но това което написа е много глупаво.Това,че се носиш с такъв стил не те прави неподържана.Когато аз видя една естествена хубава коса и една 10 пъти изрусена както ти се изрази първото ми впечатление е,че втория вид е неподържан защото косата седи изгорена и изтощена в повечето пъти когато е толкова третирана.Другите момичета изглеждат нелепо и повярвай ми не правят хубаво впечатление.Не казвам да не се изправяш или къдриш или т.н.,но не бива това да ти е причината заради която го правиш.Не казвам и да ме слушаш,казвам мнение,но не бива така да разсъждаваш ...
JoLLiE92
09-14-2012, 15:40
*facepalm* косата ти за мен е хубава и без да и правиш каквото и да е (и преди съм казвала),но това което написа е много глупаво.Това,че се носиш с такъв стил не те прави неподържана.Когато аз видя една естествена хубава коса и една 10 пъти изрусена както ти се изрази първото ми впечатление е,че втория вид е неподържан защото косата седи изгорена и изтощена в повечето пъти когато е толкова третирана.Другите момичета изглеждат нелепо и повярвай ми не правят хубаво впечатление.Не казвам да не се изправяш или къдриш или т.н.,но не бива това да ти е причината заради която го правиш.Не казвам и да ме слушаш,казвам мнение,но не бива така да разсъждаваш ...
Си. :) Моята фризьорка като влезе някоя до болка изрусена просто я връща ;д Нелепо е да се правиш на 35 годишна ако си на 15-16 :)
Пък да кажа за маската - доволна съм, по-влажничка ми е на пипане косата ;д Само ще се удавя в аромата на салата. Тея масла от не знам си какво хубаво ли миришат ? Какво да си взема за нормална към суха коса ? И да мирише хубаво ;д
Една фр ми е взела бадемово масло и сега ми го донесе и е на Евтерпа .. 10 милилитра (не трябва ли да е повече?)
Разгледах бадемовото масло на Икаров 55 милилитра .. ехх ..
weheartiit
09-14-2012, 15:53
Аз ползвам маслата на "Икаров" и не знам дали моите нещо са сбъркани,но имат гадна миризма.Не е силна,но се усеща.Бадемовото особено.Можеш да си вземеш всякакво масло,всички са хубави.Иначе за миризмата - защото не си купиш балсам без отмиване който се впръсква.Аз имам на Глис (черния) мирише много хубаво.Не съм видяла кой знае какъв ефект на косата си от него,но поне се справя с миризмата. :D
Една фр ми е взела бадемово масло и сега ми го донесе и е на Евтерпа .. 10 милилитра (не трябва ли да е повече?)
10 !? Не е ли прекалено малко ? Аз имам арганово на "Икаров",което е 30 мл. и само гледам да го пестя,а имах първо желанието с него да си мажа цялата коса. ;д
JoLLiE92
09-14-2012, 15:54
Бадемовите неща по принцип миришат гадно. справка - цианкалий ;д
Тоя икаров имаше масло вкъщи, но беше толкова безполезно, че майка ми го е изхвърлила даже. Някакво друго по-действащо няма ли ?
За спрейовете на Глис съм се замисляла, не са ли хубави?
weheartiit
09-14-2012, 15:58
Бадемовите неща по принцип миришат гадно. справка - цианкалий ;д
Тоя икаров имаше масло вкъщи, но беше толкова безполезно, че майка ми го е изхвърлила даже. Някакво друго по-действащо няма ли ?
За спрейовете на Глис съм се замисляла, не са ли хубави?
Ягодка,полза ето това арганово масло
http://beautyexpert.bg/image/cache/data/2011/08/10/7979ebff24b2d47cdbba0491782ba88f_150493-350x380.jpg (само да не съм объркала нещо продукта,иначе това е марката ) и доколкото помня беше много доволна.Аз също искам да си взема,но на този етап не мога защото е около 30-40 лв. може и повече.Но е хубаво.
Спрейовете стават.Аз не виждам някакъв поразителен ефект от тях,но забелязах,че от този който имам косата ми се заглажда.Не е лош.
strawberry88
09-14-2012, 15:59
Ще кажа за миризмата на маслата на Икаров.Имам ги тези, за които ще кажа.
бадемово-никаква миризма ама никаква
от жожоба-мирише на восък
пшенично-има някакма миризма, но не е чак неприятна
:D
JoLLiE92
09-14-2012, 16:01
Значи арганово най-добре да си взема за коса ? :)
strawberry88
09-14-2012, 16:03
Ягодка,полза ето това арганово масло
http://beautyexpert.bg/image/cache/data/2011/08/10/7979ebff24b2d47cdbba0491782ba88f_150493-350x380.jpg (само да не съм объркала нещо продукта,иначе това е марката ) и доколкото помня беше много доволна.Аз също искам да си взема,но на този етап не мога защото е около 30-40 лв. може и повече.Но е хубаво.
Спрейовете стават.Аз не виждам някакъв поразителен ефект от тях,но забелязах,че от този който имам косата ми се заглажда.Не е лош.
Ти си дала снимка на балсама.Иначе марката е същата, да.100 мл е и го купих за 31 лв., но е много икономично и стига за много време.Даже съм решила, като ми свърши пак да си купя същото, защото по - добър продукт от това не съм намирала, честно! :smt049 Мирише сладко...има парфюм в съставките.Даже са ме питали с какъв парфюм съм, но аз си падам по свежите аромати, не по сладките.Въпрос на вкус.Но аромата му не ми пречи да ми е най - любимото нещо за коса. :D
weheartiit
09-14-2012, 16:05
Значи арганово най-добре да си взема за коса ? :)
Мисля,че Ягодка отговори на въпроса :D Но и да вземеш друго масло,няма да сгрешиш.
JoLLiE92
09-14-2012, 16:07
След като мирише сладко - МОЕ Е ! :cool:
ъ, откъде? ;д
strawberry88
09-14-2012, 16:08
След като мирише сладко - МОЕ Е ! :cool:
ъ, откъде? ;д
Фризьорски салони, които работят с тази марка.
JoLLiE92
09-14-2012, 16:12
Фризьорски салони, които работят с тази марка.
Nashi ли се казва марката? някакъв магазин, сайт нещо нямат ли ;// как ще ги издиря
И защо на икаров е 2 лв, а това 30-40 ? ;д
strawberry88
09-14-2012, 16:15
http://www.nashiargan.it/bg
JoLLiE92
09-14-2012, 16:22
Хининовата вода кога да я използвам? Сега (когато е влажна) или да чакам да ми изсъхне косата?
strawberry88
09-14-2012, 16:25
Защото е качествено!Да не мислиш, че масло за 2 лв. е 100% натурално и качествено.
JoLLiE92
09-14-2012, 16:33
Не мисля ;д Точно затова само се чудя какво го хвалите тоя Икаров, а за мен изобщо не беше хубаво.
Свърши се .. нанесох я. А някой който да я е ползвал моля да сподели мнение дали всеки ден трябва да я ползвам или само след всяко къпане?
weheartiit
09-14-2012, 16:49
Свърши се .. нанесох я. А някой който да я е ползвал моля да сподели мнение дали всеки ден трябва да я ползвам или само след всяко къпане?
След всяко къпане.Абе не ви ли се омазнява косата от нея ?
FuCKkK13
09-14-2012, 16:53
знам,но няма как да ме разбереш - просто обществото е различно,начина им на мислене и т.н. + че съм чувала какво ли не за косата си в училище и за това гледам да е хубава,за да не чувам нелепи и в повечето случаи неверни неща .. и въпреки това аз също мисля като теб,но както казах бул6инството не мисли така
FuCKkK13
09-14-2012, 16:54
нда... и на цена са г/д. еднакви... мисля че това е по концентрирано и за това... аз съм си взимала такова
FuCKkK13
09-14-2012, 16:56
Ще кажа за миризмата на маслата на Икаров.Имам ги тези, за които ще кажа.
бадемово-никаква миризма ама никаква
от жожоба-мирише на восък
пшенично-има някакма миризма, но не е чак неприятна
:D
+ само от пшеничен зародиш както ви казах последната седмица нещо издаде багажа,но иначе си е ок .. и кокосовото не мирише на нищо
При теб има ли ефект? От колко време я ползваш?
FuCKkK13
09-14-2012, 16:58
защото е с примеси това на икаров .. и аз ползвам него защото ако тръгна да си купувам всичките масла,които ползвам и са по 40лв. доста ще ми се отрази на бюджета,но едно качествено може...
strawberry88
09-14-2012, 17:16
Да и затова спрях да я ползвам.Сигурно съм си сложила 2-3 пъти от нея.Не повече.:D
brutaLxxbunny
09-14-2012, 17:47
Сега вися с маска зехтин, масло от гроздови семки, жълтък и хума. Белтъкът си оставих за лицето. Ох, леле, да знаете как мразя да вися с тези маскии... Ама като знам колко е полезно, какво да се прави.
FuCKkK13
09-14-2012, 17:53
Сега вися с маска зехтин, масло от гроздови семки, жълтък и хума. Белтъкът си оставих за лицето. Ох, леле, да знаете как мразя да вися с тези маскии... Ама като знам колко е полезно, какво да се прави.
аз пък си пускам някои филм,оправям си ноктите или чиста и изобщо не усещам как е минало времето.. особено като стоя само по 2 часа ми минава ей така
JoLLiE92
09-14-2012, 17:56
аз пък си пускам някои филм,оправям си ноктите или чиста и изобщо не усещам как е минало времето.. особено като стоя само по 2 часа ми минава ей така
Има ли нещо, с което не бива да се стои много дълго, или нещо, с което трябва повечко време, за да хване?
strawberry88
09-14-2012, 17:57
Ох, леле, да знаете как мразя да вися с тези маскии... Ама като знам колко е полезно, какво да се прави.
И аз така!Преди малко я измих маската от косата си най - накрая и сега чакам да изсъхне и да видя резултата. 8-) :---)
На Икаров не е ли 4-5лв? :Д
Иначе,да,те ти отговориха на въпроса.
Едит: Утре искам да си направя една маска,ще видя какво ще сложа,още не съм решила :Д
FuCKkK13
09-14-2012, 18:20
Има ли нещо, с което не бива да се стои много дълго, или нещо, с което трябва повечко време, за да хване?
ами не,но по-малко от поне 30мин. няма да има смисъл... даже да не кажа 1 час
youonlyliveonce
09-14-2012, 18:25
Хининовата вода кога да я използвам? Сега (когато е влажна) или да чакам да ми изсъхне косата?
като е влажна, но не ти я препоръчвам - косата цъфти и се изтощава по-бързо..:/
Момичета, нова съм и може би въпросът ми ще е малко тъп,но термозащитият продукт не е ли като силиконът? В смисъл и той съсдава филм около косъма както термозащитния продукт.... ?!
Момичета, нова съм и може би въпросът ми ще е малко тъп,но термозащитият продукт не е ли като силиконът? В смисъл и той съсдава филм около косъма както термозащитния продукт.... ?!
Ааами нещо подобно,но не точно :D
Силикона е вреден за косата,поради много причини,преди съм ги казвала,а термо-защитата пак си създава този филм около косъма,но определено не вреди като силикона :)
chocolatte96
09-14-2012, 20:07
Ааа, да попитам - на Lakme термо-протектора как го нанасяте на косата ? В смисъл, пише че се нанася на суха коса кичур по кичур. Като си нанеса на цялата коса ли да почна да я изправя или първо да нанеса на един кичур, да я изправя и след това на друг кичур ?
strawberry88
09-14-2012, 20:08
Косата ми изсъхна.Не усещам никакви миризми от маската аз. :D :smt041 Накъдри се още повече. :( Да се бях подстригала в началото на ваканцията, нямаше да ме е яд толкова.Сега как ще ходя на училище?Не става за НИКАКВИ пречeски освен за изправяне или кок. :cry: :( :mad:
strawberry88
09-14-2012, 20:09
Ааа, да попитам - на Lakme термо-протектора как го нанасяте на косата ? В смисъл, пише че се нанася на суха коса кичур по кичур. Като си нанеса на цялата коса ли да почна да я изправя или първо да нанеса на един кичур, да я изправя и след това на друг кичур ?
Не, аз пръскам по цялата коса направо.
FuCKkK13
09-14-2012, 20:10
нанасяш на цялата коса и после изправяш .. след 1-2 месеца кажи доволна ли си
chocolatte96
09-14-2012, 20:16
Не, аз пръскам по цялата коса направо.
Мхм.. Мерси :)
chocolatte96
09-14-2012, 20:17
нанасяш на цялата коса и после изправяш .. след 1-2 месеца кажи доволна ли си
Дадено :)
strawberry88
09-14-2012, 20:19
Ох, тоя крем на Макадамия мирише божествено.Преди малко си сложих ама е много лепкав бе. :(
FuCKkK13
09-14-2012, 20:24
и на мен като ми свърши сегашното шише на алфапарф мисля да пробвам нещо ново и мисля да е нещо кремообразно...
FuCKkK13
09-14-2012, 20:30
http://zlatnaribka.com/gel-za-izpravqne-lakme-smooth-150-ml-228-1748.html#.UFOTeK7wNic
http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-loreal-smooth-velours-500-ml-228-3091.html#.UFOTlK7wNic
едното от тия мисля да е... някои имаше 2рото май ? чакам мнения за 2рото !
strawberry88
09-14-2012, 20:33
http://zlatnaribka.com/gel-za-izpravqne-lakme-smooth-150-ml-228-1748.html#.UFOTeK7wNic
http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-loreal-smooth-velours-500-ml-228-3091.html#.UFOTlK7wNic
weheartiit има мостричка на първото и каза, че е доволна, а fizzyg има второто. 8-)
FuCKkK13
09-14-2012, 20:35
http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-loreal-smooth-velours-500-ml-228-3091.html#.UFOUc67wNid
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-professionnel-texture-expert-mljako-za-kosa-izlozhena-na-visoki-temperaturismooth-velours-thermo-blow-dry-milk-500-ml/
различни ли са или еднакви ? защото разликата в опаковката е малка,а по описание са едно и също ? .. и ако са еднакви каква е тая разлика бе
strawberry88
09-14-2012, 20:37
Еднакви са.Мда, в Ензо-то са по-евтини.
JoLLiE92
09-14-2012, 20:38
http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-loreal-smooth-velours-500-ml-228-3091.html#.UFOUc67wNid
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-professionnel-texture-expert-mljako-za-kosa-izlozhena-na-visoki-temperaturismooth-velours-thermo-blow-dry-milk-500-ml/
различни ли са или еднакви ? защото разликата в опаковката е малка,а по описание са едно и също ? .. и ако са еднакви каква е тая разлика бе
и имената са различни ;д но според мен и двете са за сешоар само и не знам дали стават за преса ?
поправка : напълно едно и също си е. ;д
FuCKkK13
09-14-2012, 20:39
и имената са различни ;д но според мен и двете са за сешоар само и не знам дали стават за преса ?
е да ама и двете се водят термични млека
FuCKkK13
09-14-2012, 20:39
Еднакви са.Мда, в Ензо-то са по-евтини.
а в ензо колко е доставката ?
JoLLiE92
09-14-2012, 20:40
е да ама и двете се водят термични млека
едно и също е , ама на едното пише за сешоар (специално) , а на другото blow-dry , а пресата не е такова .. не знам
strawberry88
09-14-2012, 20:40
а в ензо колко е доставката ?
6 лв., а в рибката е 3 лв.
strawberry88
09-14-2012, 20:52
едно и също е , ама на едното пише за сешоар (специално) , а на другото blow-dry , а пресата не е такова .. не знам
Абе глупости!Става и за преси и за сешоари и за каквото друго се сетите, защото всичко това си е термална обработка на косата.
fizzyg, много ти благодаря за съвета да пробвам крема на Макадамия на суха коса!Аз го бях зарязала напълно и нямах намерение да го ползвам повече.Много добре оформя къдричките и ухае супер! <3 ;** :))
Радвам се.че съм помогнала,Ягодке.Сега поне му намери употреба,хаха :)
Аз си го поръчах това термично мляко от Ензо,6лв доставка.Еднакви са с това от Рибката.
Става за всичко,което работи с топлина и мирише хубаво(поне на мен ми харесва)-лек,ненатрапчив аромат.Има УВ защита също,което за мен е плюс и някакъв витамин Е.А дори сега чета отзад и пише,че има и перлен протеин :Д
Ами ако още нещо те интересува,Фък,ми кажи,ще се радвам да ти отговоря :)
strawberry88
09-14-2012, 21:59
Определено ще поръчвам и други неща на Макадамия! :D
Определено ще поръчвам и други неща на Макадамия! :D
Аз по-напред във времето искам да пробвам маската за коса,мноооого! :Д
Обаче сега като тъкмо пристигнаха продуктите от Ензо нямам нужна,а мраааазя да трупам козметика и да залежава без употреба (обаче в декоративната го правя доста и трябва да престана :D )
Ииии да. Главно за маската се настройвам,не че не искам да имам и всичко останало .. :D Но и с нея ще се задоволя :)
strawberry88
09-14-2012, 22:51
Аз имам доста неща за коса в момента и не мисля да поръчвам този или другия месец ама кой знае...като си наумя нещо и... 8-) Някои неща са ми подаръци, други съм купила аз.Имам 6 шампоана и вече планирам какви ще са ми следващите. :X :D А тука, като ми казахте за вредните съставки в професионалния ми шампоан на Лореал за мазна коса и се отказах от него и си купих био.Ох, какво да го правя, половин литър е. :/ :D
weheartiit
09-14-2012, 22:59
знам,но няма как да ме разбереш - просто обществото е различно,начина им на мислене и т.н. + че съм чувала какво ли не за косата си в училище и за това гледам да е хубава,за да не чувам нелепи и в повечето случаи неверни неща .. и въпреки това аз също мисля като теб,но както казах бул6инството не мисли така
Разбирам те,познавам такива хора.Само не знам за какво точно се хващат,за твоята коса.Едно съветче : http://data.whicdn.com/images/22565951/fuck+what+people+say_thumb.jpg
При теб има ли ефект? От колко време я ползваш?
Палзвах я преди,но много ми омазняваше косата и я спрях.При мен нямаше ефект.
знам,че не питаш за него,но аз имам първото,а мостричка от едно друго,за фиксиране на прическа, нещо такова. :D Хубаво е,мирише приятно,пробвах го само на едно кичурче,но го изправи доста бързо и по-хубаво в сравнение с друг път.На 17 ще си изправям цялата коса и ако искаш ще ти кажа мнение. :)
FuCKkK13
09-15-2012, 06:33
Радвам се.че съм помогнала,Ягодке.Сега поне му намери употреба,хаха :)
Аз си го поръчах това термично мляко от Ензо,6лв доставка.Еднакви са с това от Рибката.
Става за всичко,което работи с топлина и мирише хубаво(поне на мен ми харесва)-лек,ненатрапчив аромат.Има УВ защита също,което за мен е плюс и някакъв витамин Е.А дори сега чета отзад и пише,че има и перлен протеин :Д
Ами ако още нещо те интересува,Фък,ми кажи,ще се радвам да ти отговоря :)
да,мерси.. ако не те затруднявам след като го ползваш малко повече време може ли да кажеш доволна ли си ? т.е. дали наистина предпазва ?
FuCKkK13
09-15-2012, 06:38
weheartiit хората се хващат за какви ли не глупости и могат от нищото да направят нещо... иначе мерси за мнението както казах се чудя между двете и никое мнение не ми е излишно,но повече клоня към второто защото идва по-изгодно ...
Аз имам доста неща за коса в момента и не мисля да поръчвам този или другия месец ама кой знае...като си наумя нещо и... 8-) Някои неща са ми подаръци, други съм купила аз.Имам 6 шампоана и вече планирам какви ще са ми следващите. :X :D А тука, като ми казахте за вредните съставки в професионалния ми шампоан на Лореал за мазна коса и се отказах от него и си купих био.Ох, какво да го правя, половин литър е. :/ :D
Ами и аз като се замисля близките 1-2 месеца няма да поръчвам нищо :Д Но по-късно,сигурно даже след Коледните празници,хем ще съм се опаричила,хем и поводи ще има,едва ли ще се сдържа да не си поръчам маската като един ''самоподарък'' :D Но аз тогава още ще имам от тази на Лореал профешанъл и малко ще ги понатрупам,затова може да я поръчам като ми свърши. Оле,за кога говоря,има около половин година до тогава..:D
да,мерси.. ако не те затруднявам след като го ползваш малко повече време може ли да кажеш доволна ли си ? т.е. дали наистина предпазва ?
Да,но проблема е,че с преса няма да го пробвам скоро,защото моята е ужасна. И=Винаги след като я използвам чувствам косата си ''опърлена''..Така че като ми купят нова преса,тогава :D
ПС: Тя ще е подарък за Коледа,но мога да я изпрося и по-рано от празника..ако имаш търпение дотогава..
Едит: Ягодке,шампоана на Лореал си го използвай,но по-късно.А и все па е професионален шампоан ..:D
Сега докато ти израсте косата,използвай Био шампоана най-добре.След това можеш и с хидратиращия на Шварцскопф(правилно ли го написах?:D) и накрая вече Лореалския. Другите ти шампоани не ги знам кой са ..:D
FuCKkK13
09-15-2012, 09:09
да,спокойно ... а и мога да го купя и без да го пробваш.. ще видя до кога ще ми стигне моето на алфапарф и като свърши ще те питам пробва ли го и ако не си ще си го купя сиг. направо :)
strawberry88
09-15-2012, 09:37
fizzyg, погледнах снощи съставките им.Професионалния на Шварцкопф има SLS и polyquaternium-10 (това също е вредно, нали? :neutral: ), а в крема на Макадамия има 2 вида парабени. :/ Ама какво да се прави пак ще си ги ползвам. :D
brutaLxxbunny
09-15-2012, 09:45
^^ До 3 вредни съставки бива. Нагоре вече - лошичко е.
FuCKkK13
09-15-2012, 09:49
+
FuckingFreak
09-15-2012, 09:57
Абе, какво се панирате толкова за 2 съставки? Разбирам да имате адски чувствителен скалп, нещо псориазиси а-у, за да следите постоянно какво съдържа козметиката ви, ама не мислите ли, че е прекалено? Разлика значителна силно се съмнявам да усетите, особено от шампоан, бил той за 3 или 30лв, био или не...
Нямам търпение днес вечерта да се намажа с новото масло и крема, да си навия косата на ролките, че да е къдрава за понеделник. Открих, че на втория ден стои доста яко, ако не хвърчи на всички посоки (дано това поне го овладея).
FuCKkK13
09-15-2012, 10:06
^ по принцип е добре да се интересуваш от съставките...
strawberry88
09-15-2012, 10:08
Аа, ок.Аз не разбирам изобщо ии ... :D Иначе мен главата много ме сърбеше от евтините и масови шампоани и затова почнах да използвам професионални и вече нямам такъв проблем.
Много, много съм доволна от био шампоана и балсама!Измиват косата идеално и мисля, като свършат пак да си взема на Faith in nature, но с нещо друго. <3
FuckingFreak, чакаме отзиви за маслото и крема.Аз особено за маслото, защото и аз мисля да го поръчам. :)
strawberry88
09-15-2012, 10:10
^ по принцип е добре да се интересуваш от съставките...
Така е.Аз от тази тема научих много. :D :))
weheartiit
09-15-2012, 11:27
Аа, ок.Аз не разбирам изобщо ии ... :D Иначе мен главата много ме сърбеше от евтините и масови шампоани и затова почнах да използвам професионални и вече нямам такъв проблем.
Много, много съм доволна от био шампоана и балсама!Измиват косата идеално и мисля, като свършат пак да си взема на Faith in nature, но с нещо друго. <3
FuckingFreak, чакаме отзиви за маслото и крема.Аз особено за маслото, защото и аз мисля да го поръчам. :)
Ти откъде си беше взела био шампоана и балсама,че и аз се замислям да ги взема.Само дано го има магазина и в Бургас. :D И аз от тази тема и от онази за био съставките (или нещо такова) се образовах много :D
Eдит: пак съм аз с един от многобройните си въпроси :D
Имам два вида четки:
http://plamboy.com/images/thumbs/def/large/chetka-mels-professional.jpg
http://www.beautypro-online.com/images/721257.jpg
(не са точно такива на външен вид)
Втората ми е от фризьорката,с естествен косъм е.Всичко хубаво,НЕ скуби обаче когато се сресвам с нея имам чувството,че нищо не правя.Косата ми става една хварчаща абе все едно не съм се сресала.
Първата скуби и имам чувството,че ми накъсва много косъма,но пък с нея се сресвам много по-добре.Коя е по-хубаво да използвам ? ;д И какво ползвате вие ?
FuCKkK13
09-15-2012, 12:07
^2рата ! реши се кичур по кичур
JoLLiE92
09-15-2012, 12:41
Винаги избирай естествения косъм ако можеш! Страхотни са :)
Аз се сресвам внимателно с такава като първата и после заглаждам с естествената ;д Или ако не е много оплетена само с 2рата. Добър вариант е гребен и след него естествен косъм, поне гребенът няма да накъсва.
Пък моята коса става хвърчаща ако съм я сресвала ПРЕКАЛЕНО много. Не знам дали е така с вашите.
cheburashka
09-15-2012, 13:21
лелеее колко страници за един ден :D
аз искам да си взема дървен гребен и четка с естествен косъм, но дървен гребен никъде не намирам?
JoLLiE92
09-15-2012, 13:26
лелеее колко страници за един ден :D
аз искам да си взема дървен гребен и четка с естествен косъм, но дървен гребен никъде не намирам?
Във всеки уважаващ себе си козметичен магазин ще има дървен гребен. А четката вече в малко по-големите и хубавите, но пак не мисля ,че е особено трудно? Тази, която аз имам е от години и не е мръднала, майка ми я е купувала и не знам откъде ;д
И в аптеки съм виждала. От ония , в които има по-малко лекарства , повече други неща :cool:
П.С. четох, че четката от естествен косъм задължително трябва да бъде дървена, за да не се получава статично електричество :)
Такаа .. Пиша тук с надеждата някой да ми даде съвет. Косата ми е къдрава и я изправям, но се подвива в краищата. А сега пък и времето е ужасно и като излаза след 20 мин вече се е накъдрила .. Иначе когато не е толкова гадно времето си стои права цял ден .. даже на сутринта като стана пак е права, но аз искам да издържа повече в лошото време.. Има момичета на които косата им стои перфектно изправена и в лошото време пак им е права :D .. иначе косата ми е много мекичка и копринена като се изправи, но не за дълго остава права .. Ще съм ви благодарна ако ми дадете съвети как и с какво да я мажа преди изправяне.. :)
cheburashka
09-15-2012, 13:48
някакви кремове, спрейовe, стилизиращи, за преди/след изправяне или лак за коса
някакви кремове, спрейовe, стилизиращи, за преди/след изправяне или лак за коса
да трябва да пробвам с някакъв стилизант за преди преса .. А с лак за коса не ми харесва каква ми става косата (много твърда )
JoLLiE92
09-15-2012, 14:30
да трябва да пробвам с някакъв стилизант за преди преса .. А с лак за коса не ми харесва каква ми става косата (много твърда )
http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Флуид-за-изправяне-Маги-250ml.html аз ползвам това , действа си, въпреки че не е някакво супер професионално и велико.
JoLLiE92
09-15-2012, 14:33
Форумът определено има проблем с моя флуид ;дд
казах, че действа, въпреки че не е супер професионално и скъпо и т.н. :)
titinkaa
09-15-2012, 14:43
А тея четки с естествен косъм на каква цена са?
cheburashka
09-15-2012, 14:45
аз гледах по 20-30лв., може и по-евтини да има
titinkaa
09-15-2012, 14:48
http://prikachi.com/images.php?images/542/5275542b.jpg
тая четка я намерих в един сайт,който продават такива неща,и е с естествен косъм от глиган за 12лв
Форумът определено има проблем с моя флуид ;дд
казах, че действа, въпреки че не е супер професионално и скъпо и т.н. :)
Едно гооолямо благодаря .. дано да ми подейства и на мен, че съм се отчаяла вече ;д :)
JoLLiE92
09-15-2012, 15:00
Моля, надявам се да ти помогне ;п
chocolatte96
09-15-2012, 15:47
JoLLiE92 ти по нета ли си поръчваш флуидите или ги купиш от магазин ?
Ако може някой да ми препоръча маска/спрей/масло или каквото и да е против цъфтежи, че дори без да си я изправя косата ми цъфти. Сега с тия маски цъфти по-малко, но все пак цъфти.. А познавам хора, които всеки ден си правят прически и нямат нито един цъфтеж и вече ме е яд от тази моя коса :D
JoLLiE92
09-15-2012, 15:56
^Мама ми го купи, следователно е от магазин ;д тя не уважава сайтовете.
Аз против цъфтеж съм доволна много от Реконструктора на Yunsey , но за съжаление вече не мога да го намеря никъде, а от сайт нещо не ми се поръчва не знам защо. Ще си поиздиря по магазините и накрая ще си поръчам.
При него важното е дали ти е увредена косата от химия - боя, химическо къдрене и изправяне, или от преси , маши , сешоари. ;п В първия случай червена опаковка, във втория - зелена. http://beautyshop.bg/product/164/-yunsey-rekonstruktor-za-kosa-.html и http://beautyshop.bg/product/215/yunsey-rekonstruktor-za-boyadisana-kosa-.html :)
Ако може някой да ми препоръча маска/спрей/масло или каквото и да е против цъфтежи, че дори без да си я изправя косата ми цъфти. Сега с тия маски цъфти по-малко, но все пак цъфти.. А познавам хора, които всеки ден си правят прически и нямат нито един цъфтеж и вече ме е яд от тази моя коса :D
Ето това е решението .. косата ми стана като коприна, но не на всеки даден продукт му действа .. то си е до коса .. опитай :)
http://szafa.pl/uploads/normal/blog/3ddef383a72d95aca1c1605e9d69163a.jpg
Масло от пшеничен зародиш.
JoLLiE92
09-15-2012, 16:27
chocolatte96 , или отиди на брилаж :)
titinkaa
09-15-2012, 16:39
Ето това е решението .. косата ми стана като коприна, но не на всеки даден продукт му действа .. то си е до коса .. опитай :)
http://szafa.pl/uploads/normal/blog/3ddef383a72d95aca1c1605e9d69163a.jpg
Това наистина ли помага за цъфтежа?
cheburashka
09-15-2012, 16:42
някъде бях чела, че като си слагаш от аргановото масло на косата, не е нужно да слагаш термозащитни кремове, спрейове и т.н., т.е., че върши и тази работа, вярно ли е?
FuCKkK13
09-15-2012, 17:00
някъде бях чела, че като си слагаш от аргановото масло на косата, не е нужно да слагаш термозащитни кремове, спрейове и т.н., т.е., че върши и тази работа, вярно ли е?
да,до колкото знам има термозащита - естествена
^ да , има нещо такова и като цяло аргановото масло е най-хубавото нещо ,което можеш да сложиш на косата си :)
cheburashka
09-15-2012, 17:15
в такъв случай смятам да не си купувам термозащитен продукт и отделно куп глупости, а просто да си поръчам хубаво арганово масло, някой, който има, може ли да каже за колко време му стига и по колко употребява, колко често?
Glam0rous
09-15-2012, 17:23
^ След къпане, по 2-3 капки слагам аз на върховете на косата, докато е още влажна. Иначе става мазна и трябва пак да я мия. Обаче и термозащитен си слагам по дължината на косъма, защото ако трябва целите дължини да ги омажа в арганово масло, веднага ще трябва да я къпя.
FuckingFreak
09-15-2012, 17:39
Пляснах набързо една маска - зехтин, стимуланта на Икаров, олиото на Макадамиа, витамин А, мед, балсамико и малко кисело мляко. Трябваше по-рано да е, ама за съжаление бях на кола маска, забавих се, а пък не трябваше и да се мокря. Сега ще постоя час-час и нещо.
chocolatte96
09-15-2012, 17:42
Благодаря за съветите :) Ще избера 1 от тези продукти и ще ви кажа резултатите :)
Аргановото масло може ли да се добавя в маски?
btw днес си поръчах http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-loreal-smooth-velours-500-ml-228-3091.html#.UFTIAlH3Oed :) някой ползвал ли го е?
FuCKkK13
09-15-2012, 18:40
btw днес си поръчах http://zlatnaribka.com/termichno-mlqko-loreal-smooth-velours-500-ml-228-3091.html#.UFTIAlH3Oed :) някой ползвал ли го е?
...да,но според мен е по-добре да си се ползва отделно.. иначе на това мляко и аз доста му се чудих и ако е същото като в ензото ще си взема това от ензото
Такаа .. Пиша тук с надеждата някой да ми даде съвет. Косата ми е къдрава и я изправям, но се подвива в краищата. А сега пък и времето е ужасно и като излаза след 20 мин вече се е накъдрила .. Иначе когато не е толкова гадно времето си стои права цял ден .. даже на сутринта като стана пак е права, но аз искам да издържа повече в лошото време.. Има момичета на които косата им стои перфектно изправена и в лошото време пак им е права :D .. иначе косата ми е много мекичка и копринена като се изправи, но не за дълго остава права .. Ще съм ви благодарна ако ми дадете съвети как и с какво да я мажа преди изправяне.. :)
Хубава преса+качествена термо-защита :)
fizzyg, погледнах снощи съставките им.Професионалния на Шварцкопф има SLS и polyquaternium-10 (това също е вредно, нали? :neutral: ), а в крема на Макадамия има 2 вида парабени. :/ Ама какво да се прави пак ще си ги ползвам. :D
Е,пак си ги използвай,нищо че имат и вредни съставки. Като се замисля какво ли няма такива,винаги има поне нещо..
Аз го имам. :) Хубаво е,макар че не съм го пробвала с преса. Вчера си писах впечатленията за него,може да прочетеш.
JoLLiE92
09-15-2012, 19:59
Гледали ли сте "Довери се на журито"? Консултантката им по сексапил има невероятно добре поддържана руса коса, а аз обикновено мразя руси, защото са прегорени , изтощени, като метли и така нататък.
http://www.mtv.com/onair/made/season_8/flipbooks/820/02_fb.jpg - единствена сносна снимка , която успях да намеря ;д
но ако сте го гледали ще знаете какво имам предвид
някоя?
Гледала съм го, но не съм обърнала внимание.
Glam0rous
09-15-2012, 21:18
ето една супер-яко руса с чудесна коса и винаги готина прическа http://www.heatworld.com/upload/140394/tulisa_m.jpg
JoLLiE92
09-15-2012, 21:19
Тази жълтее стабилно ако питаш мен.
п.с. и хвърчи ;д
weheartiit
09-15-2012, 21:22
И аз съм го гледала,хубава и е косата.Иначе аз на връхчетата слагам арганово масло след като се изкъпя.
Glam0rous
09-15-2012, 21:30
екстра е мацката, просто не е точно бяло-руса. И е с доста кадърно оформена прическа.
JoLLiE92
09-15-2012, 21:33
Може, на мен не ми харесва. Както казах, не харесвам руси, защото изглеждат по тоя начин. :)
Пък на другата и изглежда много жива косата, въпреки че на снимката не личи.
FuCKkK13
09-15-2012, 21:43
и на мен такова жълтеникаво не ми харесва... не знам защо,но нито бяло русото, нито това могат да се докарат като естествения рус цвят.. не знам защо,но винаги ми изглежда,че има нещо различно...
JoLLiE92
09-15-2012, 21:52
Най-много ти отива естественият цвят, защото ти отива на кожата и очите :)
Но на тая Жаклин винаги и се чудя колко здрава и изглежда русата коса и колко добре.
Иначе съм виждала момиче със светлокестенява коса , което си прави няколко естественоруси кичура и стои много добре. Но медени златисти такива, не жълти или бели. ИЛИ СИНКАВИ ;дддд
хахах преди години в града ми имаше една с половината коса черна (долната) горната половина бялоруса и незнайно защо отгоре синееше .. от блондора сигурно ще да е било, но много смешно с това синьото ;дд
FuCKkK13
09-15-2012, 21:54
Най-много ти отива естественият цвят, защото ти отива на кожата и очите :)
Но на тая Жаклин винаги и се чудя колко здрава и изглежда русата коса и колко добре.
Иначе съм виждала момиче със светлокестенява коса , което си прави няколко естественоруси кичура и стои много добре. Но медени златисти такива, не жълти или бели. ИЛИ СИНКАВИ ;дддд
хахах преди години в града ми имаше една с половината коса черна (долната) грната половина руса и незнайно защо отгоре синееше .. от блондора сигурно ще да е било, но много смешно с това синьото ;дд
тц... има маски/шампоани за руси коси,които са сини ( повечето случаи маска) за да може да не ти жълтее косата,когато е бяло руса.. т.е. да се поддържа цвета - имам приятелка с руса коса и знам за какво става въпрос.. иначе може и от друго да е,но предполагам е това...
JoLLiE92
09-15-2012, 21:57
тц... има маски/шампоани за руси коси,които са сини ( повечето случаи маска) за да може да не ти жълтее косата,когато е бяло руса.. т.е. да се поддържа цвета - имам приятелка с руса коса и знам за какво става въпрос.. иначе може и от друго да е,но предполагам е това...
Знам, но и блондорът синее.
Но като ще си като чалга звезда поне го изпипвай, де да знам .. ? ;д
Glam0rous
09-15-2012, 22:07
когато си с блондор и се намокриш с минерална вода автоматично косата ти става зелена. Синьото се получава от евтин матиращ продукт (не че повечето чалгаджийки не са черни като циганки)
FuCKkK13
09-15-2012, 22:14
когато си с блондор и се намокриш с минерална вода автоматично косата ти става зелена. Синьото се получава от евтин матиращ продукт (не че повечето чалгаджийки не са черни като циганки)
евтин не знам,но маската и е около 30лв и е 400мл. ли нещо такова - не съм сигурна
JoLLiE92
09-15-2012, 22:16
Хохохо вече имам план ако някоя блондинка ме ядоса ;д
Според вас трябва ли да се съчетава стилът на косата с цялостния ? Аз просто не мога да възприема момиче до бяло изрусено, ретропреси като за концерт на пайнер и без КАПКА грим и по някакви дрехи ... анцуг , но не до магазина да отиде с него if you know what I mean
Така като косата ти е като на чалга звезда, а ти изглеждаш все едно отиваш до магазина, но всъщност си на някакъв повод, изглежда някак недовършено?
brutaLxxbunny
09-15-2012, 23:12
JoLLiE92, разсъжденията ти са наистина странни. Не съм си и мислела за нещата, над които ти разсъждаваш. Много свободно време ли имаш? :D
JoLLiE92
09-15-2012, 23:19
JoLLiE92, разсъжденията ти са наистина странни. Не съм си и мислела за нещата, над които ти разсъждаваш. Много свободно време ли имаш? :D
Напоследък прекалено много ;дд
Не бе , не можах да се изразя добре, но се чудим на едно момиче. Излиза на среща с приятеля си изрусена, с прическа като за дискотека и без никакъв грим и по анцуг ;д странно ми е
Силно ми прави впечатление
strawberry88
09-16-2012, 04:58
weheartiit, шампоана и балсама са от Балев Био Маркет. :)
Аз ползвам дървен гребен с широки зъбци и мисля, че е идеален за къдрави коси, като моята, а и не я накъсва.
cheburashka, да, аргановото масло има термозащита.
FuckungFreak, доволна ли си от маслото на Макадамия?
:)
Охх, айде да се насладим на последния ден от ваканцията! :D 8-) 8)
Това наистина ли помага за цъфтежа?
Ми то помага, но не залепва вече накъсаните краища както всички си мечтаят :D .. на мен много ми помага косата ми стана 2 пъти по здрава и мека, но пак казвам че зависи от косата и на всеки различно му действа .. :)
Напоследък прекалено много ;дд
Не бе , не можах да се изразя добре, но се чудим на едно момиче. Излиза на среща с приятеля си изрусена, с прическа като за дискотека и без никакъв грим и по анцуг ;д странно ми е
Силно ми прави впечатление
Ъм може би има нова ретро преса и я е пробвала ? Или пробва прически за някое бъдещо важно събитие? Знам ли, вариантите са много. 8-)
Иначе аз днес ще си направя последната маска. Мисля да е главно от жълтък и зехтин. :)
cheburashka
09-16-2012, 10:16
^или прическата й е от предишната вечер! 8-)
brutaLxxbunny
09-16-2012, 10:16
Охх, айде да се насладим на последния ден от ваканцията! :D 8-) 8)
Не ми напомняй...
Между другото, искам да кажа - шампоаните-оцветители на Марион са ебати трайното нещо :D Вече 2-ра седмица не се измива.
JoLLiE92
09-16-2012, 10:20
Днес с тоя дъжд не ми се мисли за вас утре ;/
Пък тая не е веднъж да е излязла така, а така си ходи. ;д Щом съм го забелязала толкова..
cheburashka
09-16-2012, 10:32
та аз не разбрах сега, как е най-добре да се ползва аргановото масло? по-добре било да се употребява самостоятелно, а не в маски, но пък е много мазно, дори и капчици да са по цялата коса след измиване, значи какво остана? по дължините на косата преди миена на косата?
пък нали има термозащита, а пък много мазно ставало, дори на влажна коса ли и като е много малко?
КЪСМЕТ с разбирането на това, което изписах, още ми се спи 8-)
weheartiit
09-16-2012, 10:35
Хoра моля ви ПОМОЩ ! Туко що се изкъпях и с ужас останових,че имам пърхот.Последно когато имах беше през април-май,но тогава се къпах с head and shoulders и се оправи ,но не искам пак да го ползвам защото много ми изсушаваше косата,а тя без това си е суха.Не искам да спирам и новия си шампоан (на Лореал,който поръчах от рибка) защото ми действа добре,но мисля че той е причината за пърхота.Да,признавам си,слагам го и в корените и моля ви не се хващайте веднага за това.Просто ако не го нанеса и там имам чувството,че косата ми още e мръсна и гадна.После изплаквам обилно със студена вода.Ако това е приблема,ще спра да слагам в корените и ще продължа да си ползвам шампоана.Ако обаче не е трябва да си взема нещо друго.Сега се чудя какво да използвам.Знам,че има серия на "Здраве" против пърхот,но тя изсушава ли също косата ? Моля ви препоръчайте ми нещо! Чудя се сега да си измия ли отново косата защото ми е тъпо малко,че утре е 17 и аз да бъда с този гаден пърхот.
JoLLiE92
09-16-2012, 10:42
http://bg-apteka.com/products_photos/2729/3452_big.jpg
Трябва да го има в аптеките :)
weheartiit
09-16-2012, 10:43
не ми се отваря снимката :(
Едит: Оправи се.Наистина ли действа? Изсушава ли? Каква му е цената?
JoLLiE92
09-16-2012, 10:54
не ми се отваря снимката :(
Едит: Оправи се.Наистина ли действа? Изсушава ли? Каква му е цената?
Около 6-7 лв е, но е мъничко. 60мл
Наистина помага, а и косата ми става мекичка от него ;д Не мисля, че изсушава, защото моята е леко суха и щях да забележа.
weheartiit
09-16-2012, 11:00
Около 6-7 лв е, но е мъничко. 60мл
Наистина помага, а и косата ми става мекичка от него ;д Не мисля, че изсушава, защото моята е леко суха и щях да забележа.
Мерси :)
JoLLiE92
09-16-2012, 11:09
Пак заповядай ;п сподели дали ти е помогнало.
И да споделя, че не е много хубаво да я миеш два пъти в един ден..
cheburashka
09-16-2012, 11:19
ъ, от по-горните мнения разбах, че не трябва да се слага шампоан в корените ли?!
FuCKkK13
09-16-2012, 11:26
аз си направих маска с жълтък,кисело мляко,оцет и мед и мисля да стоя 2-3 часа :)
weheartiit
09-16-2012, 11:28
^ Бях чела тук,че не е хубаво,а и фризьорката ми е казвала,че шампоана може да съдържа съставки,които дразнят скалпа.Но аз нали съм инатче и нанасям и там.
FuCKkK13
09-16-2012, 11:31
ъ, от по-горните мнения разбах, че не трябва да се слага шампоан в корените ли?!
нда.. и на мен така ми се стори,а аз си го слагам и в корените :shock:
FuCKkK13
09-16-2012, 11:33
http://hubavakosa.blogspot.com/2010/11/blog-post.html
Масажирайте скалпа с леки кръгови движения с меката част на пръстите си в посока от лицето към тила.
cheburashka
09-16-2012, 11:34
e как да не го слагам в корените... не мога да си го представя 8-)
балсам, маска, само по дължините - ОК, но шампоана?! странно ми е
JoLLiE92
09-16-2012, 11:38
Аз не го слагам централно в корените, слагам го на краищата, но после ги слагам отгоре и пяната отива навсякъде ;дд
FuCKkK13
09-16-2012, 11:41
Аз не го слагам централно в корените, слагам го на краищата, но после ги слагам отгоре и пяната отива навсякъде ;дд
шампоан в краищата е много грешно ! на краищата им стига пяната,която минава като тръгнеш да си отмиваш шампоана.. през толкова измивания са минали,че ако така правиш всеки път ще се изтощават бързо и ще цъфтят
JoLLiE92
09-16-2012, 11:45
А къде да го слагам? не може в корените не може в краищата??
cheburashka
09-16-2012, 11:46
еми няма да са къпими
Аз шампоана винаги го слагам в корените и нямам проблеми :)
FuCKkK13
09-16-2012, 12:12
А къде да го слагам? не може в корените не може в краищата??
^ дадох статията и извадих едно изречение... прочети и разбери - в корените
JoLLiE92
09-16-2012, 12:20
Еми да, на ръцете и после на цялата глава :)
http://hubavakosa.blogspot.com/2010/11/blog-post_29.html
Аз си направих маска и като си измия косата ще я полея с вода с оцет.
FuCKkK13
09-16-2012, 12:29
Еми да, на ръцете и после на цялата глава :)
това го копирах заради корените.. иначе ако се слага шампоан на по дължината и краищата,краищата се изтощават по бързо и цъфтят...
JoLLiE92
09-16-2012, 12:34
Имах предвид, че не я слагам направо върху корените, но не и направо върху краищата. ;п
FuckingFreak
09-16-2012, 12:48
Момичета, да ви споделя какво ми се случи. Бях в мола и някакво момиче ме спря и ме попита естествено къдрава ли ми е косата. Отговорих й да. През това време се настаних на един стол, за да изпробва върху мен разни преси. Отначало не бях навита, ама викам хайде, така и така ме е викнала. Обясни, че пресата работи на принципа на инфрачервени лъчения, а не на реотани както всички останали - в резултат косата не се гори толкова. Даде нагледен пример с един памук - той се самозапалва на температура над 90 градуса, а тя го мина с пресата и той не помръдна. Пресите струват 140 лв, с подарък шампоан и балсам с арганово масло и доживотна гаранция-има ли проблем директно се заменя с нова. Мислех да оставя 5 лв капаро и да си взема, когато имам налични пари и отново отида, но се разколебах. И само за сравнение - с едно минаване буйната ми коса се укроти моментално, беше идеално права. С моята преса от петия път някъде постигах тоя ефект преди. Та, общо взето, заинтригува ме.
http://www.beautybg.bg/index.php ето за какво говоря.
Тези ли са пресите http://www.beautybg.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=58 ? Откъде могат да се закупят? Сигурно ги няма в техномаркета ;д
weheartiit
09-16-2012, 13:08
Е,не съм сигурна затова с корените,но казвам какво прочетох някъде тук и какво ми каза фризьорката.Явно аз не греша като слагам. :D
FuckingFreak - звучи много добре както го описваш и аз се заинтригувах.
FuckingFreak
09-16-2012, 13:18
Ако си я взимам, ще бъде другия път когато ходя - има вероятност да е в рамките на тези два месеца. Но отзиви няма как да ви дам, тъй като поне половин година няма да я ползвам. :)
Имат "офис" в Сердиката - на 3тия етаж (1вия фактически), нямат собствен магазин, ами са разположени по средата. И в мола на Стамболийски трябва да имат.
Също така момичето ми накъдри няколко кичура по познатия начин, няколко ги направи по подобие на ретро преса, общо взето много добре бачка тая преса. :)
FuCKkK13
09-16-2012, 13:22
не ме дразнете така де.. имам у нас доста преси и сега се замислих за тази,но не,ще удържа !
FuckingFreak
09-16-2012, 13:29
Хахах.
Тъкмо си виках тая мома как ме е подхванала, ще ми направи прическата за утре, ама нъц. :D
titinkaa
09-16-2012, 15:54
Това за шампоана в корените...моята фризьорка ми е казвала,че шампоана се нанася в корените и започваш да масажираш скалпа поне 3-4мин,защото точно скалпа е замърсен най-много.
titinkaa
09-16-2012, 15:57
Момичета тази маша за коса дали е хубава според вас. http://prikachi.com/images.php?images/155/5280155f.jpg мощност 30W?
о и мен в Сердика ме спря същото момиче :D Пресите са с доживотна гаранция.Но лично аз не видях нищо чааак толкова уникално в нея , нз.. тва да ме убеждава,че докато тя изпрая /къдри кичура ми коса той не се уврежда по никакъв начин , а всъщност тази преса укрепва косата.. не на мен тия :D
Мнение за маслото на Икаров ? http://apteka.framar.bg/18002991/%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D 1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0-125-%D0%BC%D0%BB-
:)