Влез

View Full Version : Разпитвайте ме (Slobbery)

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7

LadyDi
08-27-2012, 19:55
Вземи книгата, която е най-близо до теб, отвори на 34 страница и запиши 5тото изречение.

на гости съм и няма книги около мен, но като се прибера след малко ще се върна на този въпрос, обещавам

LadyDi
08-27-2012, 19:56
щом утрото е ново и неупотребявано, мислиш ли че вечерта е стара, изтъркана, мръсна? И все пак, не е ли тогава времето, когато обичаме да се излегнем на диванчето и да си почиваме, гледайки филмче?
неее, мисля, че вечерта е изморена и тъжна, точно за това има нужда от диванче и филм :)

LadyDi
08-27-2012, 20:09
LadyDiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii юхууууу,откога те дебна :lol: хах :) добре дошла
Лесно ли допускаш хора до себе си? Да, колкото и странно да звучи. Обичам да съм заобиколена от хора, обичам различните хора, искам от всеки да си открадна по нещо.
По-силен от теб ли е човека до теб? В какъв смисъл по-силен? Физически - да, ако ми цапне един шамар, ще ми изскочат всички зъби. По-постоянен е от мен в някои отношения. По-непукист е. Но наистина не искам да признавам, че е по-силен от мен :)
Какво може да те накара да се усмихнеш в един мрачен и негативен ден? О, безкрайно много неща. Не съм претенциозна. Купичка пуканки, например.
Какво смяташ за цитата "Историята се пише от безименните"? Верен е. Ако ги нямаше безимените, щеше ли да ги има... именните?
:)

djipsito
08-27-2012, 20:26
Как да съобщя на Блаб, че е достигнала лимита на запазени лични съобщения ? Искам да й пратя едно.

ShtrudeL
08-27-2012, 20:35
^_

Можеш ли да си дете?
Обичаш да се напасваш към хората, или те към теб?
Имала ли си случай, в който си се запознавала с някой и сте си говорили така, все едно се познавате от години?
Плачеш ли от щастие?
За какво последно плака?
А какво последно те усмихна?
Когато си имаш бебче, ще махнеш ли котето? :3
Мислиш ли, че един родител трябва от рано да се погрижи за бъдещето на детето си? Т.е. докато е под 10 годишна възраст да кажем, да го запише на шах/математика/балет/пиано/гимнастика/рисуване/етц, или да го остави само да се 'хване' за нещо и да направи избор?
Какво мислиш за мен?! :o ^_

ама не ми отговори на тези ; (

chushkopek
08-27-2012, 21:09
В една тема с теб си говорехме за връзките, че не отричаш идеята, че след време в една връзка остава само уважението и семейството и аз в крайна сметка се съгласих с теб, да не отричам идеята, също така каза, че не си последовател на същата. Какво ще стане с твоята връзка след години? Страх ли те е от това? Каза, че те е страх всеки ден, защо? Какъв е най-големият ти вътрешен страх? Защо хората малко или много обичаме болката? Защо същевременно ни е страх от нея? Има ли противоречие тук? За какво е бил грандиозния ви скандал с мъжа ти? Хората променят ли се? Аргументирай се! Защо всички хора лъжат? Какво може да те съсипе? Как реши за една година, че това е човека за теб? Наивността лошо качество ли е? Има ли добро и зло? Има ли правилно и грешно? Защо точно котки обичаш? Какво е любовта за теб? Хората по какво се различаваме един от друг? Затвори очи, отвори ги след 10 сек, сега си представи, че когато беше отворила очите си, си била в психиатрична клиника, където психиатъра ти казва, че си тук от 5 години, защото брутално си убила мъжа си и всичко което си спомняш в последните 5 години е плод на съзнанието ти. Какво би направила? Какво въобще трябва да направи човек тогава? nomnomnom каза нещо с което много сериозно ми привлече вниманието, цитирам: "И в един ден знам, че ще се самоубият, защото това се случва с хората, които знаят твърде много, без да вярват в нещо свръхестествено." Това вероятно е така....тогава единствените хора способни на истинско щастие са тези които не разбират какво става около тях, бебетата и лудите....ти как мислиш? Живота има ли смисъл? В нещо има ли смисъл? Смисъла има ли смисъл, ако не, как може да си сигурна в отговорите на миналите 2 въпроса? Какво знаем хората всъщност? Знаеш ли, че всички хора сме едно голямо семейство с общ прародител? Вероятно имаш общо с хитлер например какво мислиш за това? Как те кара да се чувстваш това? Знаеш ли, че всички хора на земята, застанали рамо до рамо, могат да се поберат в Лос Анджелис? Какво ще правим като се пренасели земята? Съмняваш ли се във всичко? А трябва ли? Света е сив казваш....способна ли си да го разделиш, на черно и бяло? Защо толкова хора повтарят грешките си? Защо трябва да има визша сила? Или просто това те успокоява повече....Какво е имало преди всичко според теб? Знаеш, че каквото и да кажеш мога да те питам какво е имало преди него нали? Ще можем ли някога да отговорим на този въпрос?

П.С Enjoy the wall of text.

LadyDi
08-27-2012, 21:13
Вземи книгата, която е най-близо до теб, отвори на 34 страница и запиши 5тото изречение.
В края на разказа човекът седи с нож в ръка върху планина от перли и ридае над чашата, прегръщайки окървавеното тяло на любимата си жена.

LadyDi
08-27-2012, 21:13
Как да съобщя на Блаб, че е достигнала лимита на запазени лични съобщения ? Искам да й пратя едно.
нямам представа, да се надяваме, че ще погледне тази тема

LadyDi
08-27-2012, 21:17
Когато четеш форума, мислено вадиш ли си бележки за начинът, по който ще се грижиш и ще възпитаваш твоите деца? Да. Но не си мислете, че си вадя бележки само от форума.Ужасно ме е страх как ще ги възпитам.
Как ще ги накараш да те чувстват повече приятелка, отколкото родител? Не искам да ме чувстват повече приятелка, отколкото родител. Искам да им бъда първо родител, после приятел. Човек, от когото имат респект, до когото се допитват, когато са затруднени и на когото могат да се доверят. А как ще го постигна, нямам представа. Ще попитам мама :)

Умееш ли да готвиш? Това, онова. Не съм специалист. У дома предимно готви той.

Кои други автори обичаш?Халед Хосейни. Харесвам и Стивън Кинг, но не всичко, на моменти ми идва доста мрачен. И колкото и нескопосано да звучи, много харесвам Дж.К.Роулинг. Мисля, че поредицата за Хари Потър е уникално добра.

LadyDi
08-27-2012, 21:23
Съжалявам, разсеях се. Бях на гости, а и изведнъж ме затрупахте :)

^_

Можеш ли да си дете? Мога. Мога да се вдетиня ужасно, да се инатя, да настоявам на своето, колкото и да е глупаво. Мога да виждам само розовото в света (но невинаги искам). Понякога ми се яде захарен памук, а изобщо не го обичам :)
Обичаш да се напасваш към хората, или те към теб? Мисля, че съм доста адаптивна и като че ли се напасвам аз към хората. Но в един момент, като усетиш, че губиш основата, някак не си струва. И съм до там. Много лесно се привързвам.
Имала ли си случай, в който си се запознавала с някой и сте си говорили така, все едно се познавате от години? Да.
Плачеш ли от щастие? Да :)
За какво последно плака? Гледах един филм.
А какво последно те усмихна? Преди малко се прибрахме, Венцислав доста се беше почерпил с баща си и ходих да препаркирам мойта кола пред офиса, за да прибера неговата. Като се връщам в колата, той си сложил тъмните очила и пее с цяло гърло "Динята я няма"... кво да ти кажа....
Когато си имаш бебче, ще махнеш ли котето? :3 Може би в началото ще го разквартирувам временно в майка ми и после ще си го прибера. Не искам да се отказвам от него и няма да го изхвърля на улицата в никой случай.
Мислиш ли, че един родител трябва от рано да се погрижи за бъдещето на детето си? Т.е. докато е под 10 годишна възраст да кажем, да го запише на шах/математика/балет/пиано/гимнастика/рисуване/етц, или да го остави само да се 'хване' за нещо и да направи избор? Мисля, че трябва внимателно да следи какво проявява детето му и да го побутва в тази посока. Но в никакъв случай не трябва да е насила.
Какво мислиш за мен?! Възхищавам се на ината ти да не порастваш :) Ужасно те харесвам, макар на моменти да не те разбирам напълно (може би защото съм съвсем на границата с Водолея):o ^_

Furious?
08-27-2012, 21:26
що не ми отговори на въпросите ?

имаш ли се за хубава сред модераторките в "силната" конкуренция на пайа на Скалата ака изродчето щрудел ?

най-хубав спомен от работата ?

голяма ли беше сватбата или малка

що мислиш лощи неща за баща ми :angry

ShtrudeL
08-27-2012, 21:34
сладко ^__ <3
а това с динята ме разби хаха.. обичам големите хора, които се лигавят/държат като деца ;d

Правила ли си секс на обществено място? :3
Ще постнеш ли някое друго любимо стихче? :3
аААаа
Какво ти се случи днес, а не трябваше?
Членувала ли си в някакъв клуб/организация?
Като цяло ъъм била ли си доброволец за/на нещо? мм
(правя рибешко проучване ^)

LadyDi
08-27-2012, 21:53
В една тема с теб си говорехме за връзките, че не отричаш идеята, че след време в една връзка остава само уважението и семейството и аз в крайна сметка се съгласих с теб, да не отричам идеята, също така каза, че не си последовател на същата. Какво ще стане с твоята връзка след години?
Научена съм никога да не отричам възможността нещо да се случи, а да се боря да не го допускам. Както казах и преди, мисля, че в света (и вселената като цяло) съм твърде малка, за да вярвам, че абсолютно всичко е в моите ръце. Но каквото зависи от мен, ще го направя, за да я запазя такава, каквато е в момента. Времето ще покаже.
Страх ли те е от това? Не, не ме е страх от това. Мисля, че една връзка, изградена на взаимно уважение също може да бъде много силна. Ако само това остане от любовта ни, също е достатъчно.
Каза, че те е страх всеки ден, защо? Защото чета новини :)
Какъв е най-големият ти вътрешен страх? Да не остана сама. Не съм човек, който би могъл да вирее сам. И не, не мисля, че съм зависима от другия, просто лично аз се чувствам по-добре в двойка.
Защо хората малко или много обичаме болката? Защото ни съпътства в целия ни живот, под една или друга форма. Неизбежно е. Дори даването на живот е свързано с болка...
Защо същевременно ни е страх от нея? Защото е неприятно усещане, а кой харесва неприятните усещания?
Има ли противоречие тук? Не, не мисля. Болката ни подсказва, че сме живи. Животът е пълен с болка.
За какво е бил грандиозния ви скандал с мъжа ти? За друга жена.
Хората променят ли се? Аргументирай се! Зависи. Предпочитам да мисля, че променят начина, по който възприемат света. Ако това означава, че самите те се променят, тогава да.
Защо всички хора лъжат? Защото истината е трудна. А ние по природа сме слаби същества и предпочитаме да избягваме трудностите, когато това е възможно.
Какво може да те съсипе? Не съм се замисляла. Трябва да е някакъв особен вид катаклизъм, защото мисля, че от почти всяко нещо можеш да излезеш с ненарушена психика, стига да умееш да се бориш.
Как реши за една година, че това е човека за теб? Не съм го решила за една година. Историята ни е дълга и особена. Ние бяхме заедно и когато се запознахме, но просто връзката тогава беше невъзможна. Някъде назад той си остана като някаква... утопия :) Няколко години след това, по случайност се събрахме отново и тези години го бяха направили по-прекрасен от преди, колкото и невъзможно да звучи. Тогава си реших, че това е той. И толкоз.
Наивността лошо качество ли е? Наивността може да донесе много огорчение. В този ред на мисли, за мен е лошо качество.
Има ли добро и зло? Има. Иначе нямаше да има приказки :)
Има ли правилно и грешно? Има. Но моето правилно ще е различно от твоето.
Защо точно котки обичаш? Чудех се кой ще ми зададе този въпрос :) Котката е невероятно красиво животно, грациозно. Умее да съчетава в себе си невероятна надменност с абсолютното обаяние да искаш да я намачкаш и нагушкаш. Тя е независимо животно, но когато реши, може да е прекрасна електрическа възглавничка :)
Какво е любовта за теб? Иска ми се да ти отговоря романтично и завеяно, но няма :) Любовта е хубаво чувство. Каквото и да си говорим, няма как да я опишеш. За мен лично, точно в момента е голяма купа макарони със сирене. Готви ми ги, защото ме обича.
Хората по какво се различаваме един от друг? По всичко. От тривиалните неща - цвят на очи, кожа, коса до начин на мислене и възприемане на света. Няма двама еднакви.
Затвори очи, отвори ги след 10 сек, сега си представи, че когато беше отворила очите си, си била в психиатрична клиника, където психиатъра ти казва, че си тук от 5 години, защото брутално си убила мъжа си и всичко което си спомняш в последните 5 години е плод на съзнанието ти. Какво би направила? И ти ли гледа Готика снощи? Вероятно бих се побъркала не на шега.
Какво въобще трябва да направи човек тогава? Да вярва. В каквото и да е. Но да вярва.
nomnomnom каза нещо с което много сериозно ми привлече вниманието, цитирам: "И в един ден знам, че ще се самоубият, защото това се случва с хората, които знаят твърде много, без да вярват в нещо свръхестествено." Това вероятно е така....тогава единствените хора способни на истинско щастие са тези които не разбират какво става около тях, бебетата и лудите....ти как мислиш? Ммм. Това истинско щастие ли е? Не е ли щастието всъщност в онези малки и не толкова малки трудности, които преодоляваме всеки ден, за да постигнем каквото и да е. Не, бебетата и лудите няма как да са способни на истинско щастие. Можеш да познаеш истинското щастие, само ако си преживял нещастието. Двете неща са взаимосвързани и за мен няма как да съществуват отделно.
Живота има ли смисъл? Има. Но не всеки е способен да го открие. И не, не мисля, че аз съм открила някакъв отговор, дето убягва на умове, далеч по-велики от моя.
В нещо има ли смисъл? Във всичко има смисъл. Във всичко има някаква заложена цел. Иначе просто нямаше да бъде тук.
Смисъла има ли смисъл, ако не, как може да си сигурна в отговорите на миналите 2 въпроса? Не мога да съм сигурна. Няма как да съм сигурна. Всъщност не е ли в това смисъла? Да се съмняваме? Да се питаме?
Какво знаем хората всъщност? Знаем много малко и тъжното е, че сами поставяме границите на своето знание и понякога не искаме нарочно да преминем отвъд.
Знаеш ли, че всички хора сме едно голямо семейство с общ прародител? Чувала съм тези теории :)
Вероятно имаш общо с хитлер например какво мислиш за това? Как те кара да се чувстваш това? Хитлер е обикновен човек, който е направил лоши избори в живота си. Защо хипотетичното ми родство с него би трябвало да ме кара да се чувствам по какъвто и да е начин. Моите избори не зависят от неговите и в този ред на мисли, аз нямам общо с него.
Знаеш ли, че всички хора на земята, застанали рамо до рамо, могат да се поберат в Лос Анджелис? Не знаех всъщност...
Какво ще правим като се пренасели земята? Съвсем рационално ще ти кажа - нека това да го мислят внуците ми :)
Съмняваш ли се във всичко? Съмнението е в корена на всичко. Ако не се съмнявам, ако не се питам, ако не се чудя какво, защо и как и дали не би било по-добре... дали щях да съм по-добре? ;)
А трябва ли? Трябва.
Света е сив казваш....способна ли си да го разделиш, на черно и бяло? Не. За мен нюансите на тези два цвят са размити.
Защо толкова хора повтарят грешките си? Защото сме упорити и инатливи създания и си вярваме, че следващият път ще успеем. Мислим, че сме си взели поука, но доста пъти тя е грешна.
Защо трябва да има визша сила? Или просто това те успокоява повече... Точно за това. Някак си така ни се насажда - винаги има някой отгоре, който те управлява. И съвсем по кръчмарски - той е виновен за дупките по пътя ;)
Какво е имало преди всичко според теб? Нищо.
Знаеш, че каквото и да кажеш мога да те питам какво е имало преди него нали? Знам :D
Ще можем ли някога да отговорим на този въпрос? Не мисля.

П.С Enjoy the wall of text.
Благодаря. Мисля, че на някои въпроси отговорих като пълен олигофрен обаче... все пак е 1 часа.

LadyDi
08-27-2012, 21:57
що не ми отговори на въпросите ? Защото все пак мога да избера на какво да отговоря :)

имаш ли се за хубава сред модераторките в "силната" конкуренция на пайа на Скалата ака изродчето щрудел ? По какви критерии следва да се оценя? Не се мисля за хубава, нито мисля, че Щрудел ми е конкуренция или пък аз на нея. За всеки влак си има пътници, нали знаеш?

най-хубав спомен от работата ? Много са. Четири години, неизбежно е да не натрупам спомени, но най-хубавите ми са всъщност от след като напуснах. Когато разбереш, че всъщност си бил наистина ценéн от някого.

голяма ли беше сватбата или малка 150 човека. Предполагам това се води голяма.

що мислиш лощи неща за баща ми :angry Виж какъв син е възпитал... Баща ти има и добри качества. Просто често ги пази за себе си ;)

LadyDi
08-27-2012, 22:03
сладко ^__ <3
а това с динята ме разби хаха.. обичам големите хора, които се лигавят/държат като деца ;d

Правила ли си секс на обществено място? :3 Да :)
Ще постнеш ли някое друго любимо стихче? :3
Без монолози - пози и лъжи.
И както в твоите дървета
хлорофила -
това, което ми е дадено не ми
принадлежи -
принадлежа му аз със страшна
сила.
аААаа
Какво ти се случи днес, а не трябваше? Днес всъщност, всичко се случи точно както трябваше :)

Членувала ли си в някакъв клуб/организация? Какво разбираш под клуб/организация? Навремето пеех в детски хор, танцувах, рисувах и играех в една театрална групичка... търсех себе си, но установих, че никъде не съм така добра. Иначе не, в друго мисля, че не съм членувала.

Като цяло ъъм била ли си доброволец за/на нещо? мм
Ъм... не :) Не съм доброволец дори в "Да изчистим България за един ден".

(правя рибешко проучване ^)

chushkopek
08-27-2012, 22:08
Още малко ще те тормозя сега, повече тормоз очаквай утре.
" За какво е бил грандиозния ви скандал с мъжа ти? За друга жена."
Изневерил ли ти е всъщност?
" А ние по природа сме слаби същества и предпочитаме да избягваме трудностите, когато това е възможно."
Защо по дяволите по-лесния път да е израз на слабост, а не на разум?
"Има ли правилно и грешно? Има. Но моето правилно ще е различно от твоето." Чети го отново и отново докато не разбереш каква глупост Живота има ли смисъл? Има. Но не всеки е способен да го открие. И не, не мисля, че аз съм открила някакъв отговор, дето убягва на умове, далеч по-велики от моя."
Защо казваш, че има смисъл? Или просто отново това те успокоява повече?
"Знаеш ли, че всички хора сме едно голямо семейство с общ прародител? Чувала съм тези теории" Не са теории, а факти.
" И ти ли гледа Готика снощи? Вероятно бих се побъркала не на шега." Не съм го гледал в интерес на истината...Става ли филма?
"Какво въобще трябва да направи човек тогава? Да вярва. В каквото и да е. Но да вярва." И с какво вярата ще ти помогне? Аз бих се самоубил на мига.
"В нещо има ли смисъл? Във всичко има смисъл. Във всичко има някаква заложена цел. Иначе просто нямаше да бъде тук."
Едното не е следствие от другото, всичко е тук, защото....еди кво си => за всичко има причина, това не доказва, че в нещо има смисъл.

LadyDi
08-27-2012, 22:19
Още малко ще те тормозя сега, повече тормоз очаквай утре.
" За какво е бил грандиозния ви скандал с мъжа ти? За друга жена."
Изневерил ли ти е всъщност? Не.
" А ние по природа сме слаби същества и предпочитаме да избягваме трудностите, когато това е възможно."
Защо по дяволите по-лесния път да е израз на слабост, а не на разум? Не съм казвала такова нещо. Но пък по-трудният винаги носи повече удовлетворение накрая.
"Има ли правилно и грешно? Има. Но моето правилно ще е различно от твоето." Чети го отново и отново докато не разбереш каква глупост съм написала ли? :lol: Не мисля, че е глупост. Кое всъщност определя правилното и грешното? Има ли закон? Или приемаме, че нещо е правилно само защото другите ни казват така?

Живота има ли смисъл? Има. Но не всеки е способен да го открие. И не, не мисля, че аз съм открила някакъв отговор, дето убягва на умове, далеч по-велики от моя."
Защо казваш, че има смисъл? Или просто отново това те успокоява повече? Естествено, че ме успокоява. Винаги се чувстваш по-добре, когато смяташ, че зад всяко нещо се крие някакъв смисъл. Иначе си безцелен.
"Знаеш ли, че всички хора сме едно голямо семейство с общ прародител? Чувала съм тези теории" Не са теории, а факти.
Добре. Съгласна съм. Не съм достатъчно осведомена просто.

" И ти ли гледа Готика снощи? Вероятно бих се побъркала не на шега." Не съм го гледал в интерес на истината...Става ли филма? Ами, зависи. На мен ми хареса.

"Какво въобще трябва да направи човек тогава? Да вярва. В каквото и да е. Но да вярва." И с какво вярата ще ти помогне? Аз бих се самоубил на мига. Не мога да се самоубия. Защо да го правя? Какъв е смисълът? Какво ще постигна с това? Ще си докажа ли, че последните 5 години са били илюзия или наистина са се случили? А и ме е страх от смъртта. Като повечето хора.

"В нещо има ли смисъл? Във всичко има смисъл. Във всичко има някаква заложена цел. Иначе просто нямаше да бъде тук."
Едното не е следствие от другото, всичко е тук, защото....еди кво си => за всичко има причина, това не доказва, че в нещо има смисъл. А какво разбираш всъщност под смисъл? Смисълът на нещо не е ли в крайната му цел?

jghgh
08-27-2012, 22:24
защо толкоз обичаш котките?

искам клюки за furious? :Д

ии веднъж те бях видяла на амфитеатъра, докато Стефани танцуваше, ама от спек не те заговорих, нищо не си казахме.. и да.

LadyDi
08-27-2012, 22:27
защо толкоз обичаш котките? Защото са прекрасни! :)

искам клюки за furious? :Д Няма да е честно. А и съм го виждала точно веднъж.

ии веднъж те бях видяла на амфитеатъра, докато Стефани танцуваше, ама от спек не те заговорих, нищо не си казахме.. и да. Аз не те познах. Стефи после ми каза. Но нищо, времето е пред нас, пак ще се видим ;)

Вече си лягам аз :) Лека нощ.

jghgh
08-27-2012, 22:39
То'о furious? много зле момчето. Само нарежда по темите, което е доста конструктивно занимание, определено..

Употребявала ли си някога наркотици и ако да, какви?
Как може да се помогне на един наркоман?
Това, че "в нищо не си достатъчно добра" - пеене, рисуване, етц, влияе ли на самооценката ти?
Какво ти е интересно?
Какво те отегчава?
Кои хора са интересни?
Ти интересна ли си?
Кое/Какво за теб е посредствено?
Сещаш ли се за бездарен поет :D
От обучаваните в училище поети и писатели, favorite ти е .... и защо?
Снимки на котката ти, порода, особености на характера, име, как се открихте, какви смешни неща прави, обича ли по някое време през нощта да тича като обезумяла из къщи?
Приятелят ти одобрява ли котката и какво мисли за нея?
Ако не е лично и нахално, какъв му е никнеймът?
Мнение за Слави Трифонов и шоуто му.
Защо гледаш новини, като ти влияят зле? : /

chushkopek
08-27-2012, 22:40
"отново докато не разбереш каква глупост съм написала ли? Не мисля, че е глупост. Кое всъщност определя правилното и грешното? Има ли закон? Или приемаме, че нещо е правилно само защото другите ни казват така?"

Добре тук има противоречие, осъзнаваш и даже защо не може да има правилно и грешно, но казваш, че има? Интересно.

Едното не е следствие от другото, всичко е тук, защото....еди кво си => за всичко има причина, това не доказва, че в нещо има смисъл. А какво разбираш всъщност под смисъл? Смисълът на нещо не е ли в крайната му цел?"
Чети отново какво съм написал, защо нещо трябва да има цел?

LadyDi
08-28-2012, 04:39
"отново докато не разбереш каква глупост съм написала ли? Не мисля, че е глупост. Кое всъщност определя правилното и грешното? Има ли закон? Или приемаме, че нещо е правилно само защото другите ни казват така?"

Добре тук има противоречие, осъзнаваш и даже защо не може да има правилно и грешно, но казваш, че има? Интересно.
Напротив. ТИ съзнаваш, че не може да има универсална формула, която да определя нещо като правилно или грешно. Всъщност, това, което определя нещата като правилни/грешни е нашето вътрешно разбиране за тях, нормата, в която ние ги поставяме. В този смисъл, има правилно решение за МЕН и правилно за ТЕБ. Твоето правилно не е задължително да бъде мое правилно, но също така може и да не е мое грешно.
Едното не е следствие от другото, всичко е тук, защото....еди кво си => за всичко има причина, това не доказва, че в нещо има смисъл. А какво разбираш всъщност под смисъл? Смисълът на нещо не е ли в крайната му цел?"
Чети отново какво съм написал, защо нещо трябва да има цел?
Това пак не ми обяснява какво е смисъла. Тази част от философията винаги ми е била леко мътна.

Добро утро.

LadyDi
08-28-2012, 05:05
То'о furious? много зле момчето. Само нарежда по темите, което е доста конструктивно занимание, определено..

Употребявала ли си някога наркотици и ако да, какви?
Не съм. Пушила съм трева 2 пъти в живота си, от любопитство.
Как може да се помогне на един наркоман?
Мога само да гадая. Не ми се е налагало да се сблъсквам с наркоман. Предполагам... с постоянство?
Това, че "в нищо не си достатъчно добра" - пеене, рисуване, етц, влияе ли на самооценката ти?
По-скоро ме определи като с нехудожествени наклонности. Това не ми пречи да се опитвам да пиша, да си рисувам или да пея с цяло гърло, когато никой не ме чува. В някои неща просто няма как да сме добри, затова се стараем да развием друго.
Какво ти е интересно?
Хората са ми безкрайно интересни.
Какво те отегчава? О, много неща. Почти всяко нещо, което правя повече от 2 часа наведнъж започва да ме отегчава.
Кои хора са интересни? Всички. Дори онези, които не знаят какво искат.
Ти интересна ли си? Вероятно има на кого да съм интересна. Във всеки случай, понякога пораждам любопитство.
Кое/Какво за теб е посредствено? Посредствено може да бъде мисленето. Когато умишлено оставаш по средата :) Не всеки е надарен с особени качества, но когато умишлено се застопориш на това ниво и то те кара да се чувстваш добре, тогава си посредствен.
Сещаш ли се за бездарен поет :D Не. Всеки поет има дарбата да изрази мислите си по различен начин. Поради това няма как да бъде бездарен.
От обучаваните в училище поети и писатели, favorite ти е .... и защо? Лилиев. Обожавам символиката в стиховете му и това, че с няколко думи прости успява да ти покаже много неща. Харесвам и Дебелянов, и Вапцаров, от поетите. Никога не съм била фен на Вазов. Уважавам творчеството му, но ми е твърде прозаичен.
Снимки на котката ти, порода, особености на характера, име, как се открихте, какви смешни неща прави, обича ли по някое време през нощта да тича като обезумяла из къщи? Ооооох, тази нощ не съм спала заради нея, затова съм толкова рано тук. Не знам, беше пощурял, тичаше нагоре надолу, скачаше ми по краката, изпохапа ме. Мъчи се да влиза в гардеробите, дращи по вратите. Направо ми идеше да му бръкна в гърлото и да го обърна наопаки. Но и той като всяко живо същество си е на моменти. Понякога е много миличък. И е ужасно смешен, когато си намери някакъв безумно тъп предмет, който е способен да гони из цялата къща в продължение на часове. Освен това спи в най-невероятните пози и когато му е студено се завива с опашката. Породата му е смесена - ангорец и персийка, но като че ли ангорецът е избил повече. Много косми тва лято. Официално уж се казва Китънс, но го наричам как ли не, основно "ти малка, олигофренясала топко, ела тука!" :D
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/283904_4160789189640_1324599160_n.jpg
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/385611_3489574409690_709545364_a.jpg
Приятелят ти одобрява ли котката и какво мисли за нея?
Двамата са комбина срещу мен. По мъжки.
Ако не е лично и нахално, какъв му е никнеймът?
Utopia_, но не се надявай да откриеш скорошни негови мнения.
Мнение за Слави Трифонов и шоуто му.
Харесвах го, когато водеше Хъшове. И в началото шоуто му беше интересно - като почти всяко ново нещо в ефира. Но напоследък славата му залезе и се надява на стари лаври. Прекалено грандоман е, а някои неща не могат да бъдат оправдани дори от това, че той ги е казал.
Защо гледаш новини, като ти влияят зле?
Защото като всяка любопитна риба не съм си самодостатъчна и искам да знам какво се случва около мен.

DisappointedDreamer
08-28-2012, 07:57
Странен твой навик?
Мислиш ли че има нещо чаровно във всеки един от нас?
Мислиш ли че всички сме специални и уникални, дори незаменими?

jghgh
08-28-2012, 08:17
cute cat. като шефче.
иначе не, няма да ровя мнения, просто ми беше инт. виждала ли съм този никнейм.

ходиш ли често на театър, любима театрална постановка?

LadyDi
08-28-2012, 08:28
Странен твой навик?
Да подреждам чорапи. Побърквам се ако не са подредени точно с половинката им :)
Мислиш ли че има нещо чаровно във всеки един от нас?
Да, просто в някои е скрито твърде надълбоко, а не на всеки му се задълбочава да го търси.
Мислиш ли че всички сме специални и уникални, дори незаменими?
Всички сме уникални. Няма да се уморя да го повтарям - различаваме се по това как мислим. Няма двама души, които за абсолютно всичко да мислят абсолютно еднакво. Дори това е достатъчно да изпълни условието за уникалност и специалност. А до колко всички сме незаменими... Работата ме научи, че не е хубаво да бъдеш незаменим - така вероятността да те повишат клони към нула :)

LadyDi
08-28-2012, 08:31
cute cat. като шефче. Абсолютен шеф и напоследък ми се струва, че осъзнава какво влияние има върху нас и си ни манипулира както му е кеф.
иначе не, няма да ровя мнения, просто ми беше инт. виждала ли съм този никнейм.
Спря да пише редовно някъде към 2004 - когато и двамата ни баннаха от форума :) После се е появявал, но за кратко.

ходиш ли често на театър, любима театрална постановка?
Не толкова често, колкото ми се иска. Нямам любима постановка. Но ще ти кажа първата, която ми изниква - Побъркани от любов.

granger
08-28-2012, 08:48
Мда, имам въпроЗ.
Какво мислиш за изневярата?Защо си изневерявала? При какви обстоятелства би простила изневяра,ако разбереш за такава?

LadyDi
08-28-2012, 09:05
Мда, имам въпроЗ.
Какво мислиш за изневярата?Мисля, че никой не е застрахован от изкушението. Мисля, че ако държиш на човека до себе си, няма да направиш избор, който да го нарани. Но това не винаги значи да не му изневериш ;)
Защо си изневерявала? Защото подсъзнателно съм искала да се разделя с този човек и съм се надявала изневярата да ми даде стимул да се изправя пред тази крачка. Мислила съм си (вероятно), че ако постъпя така, няма да имам сили да стоя повече срещу него. А и както казах - никой не е застрахован от изкушението.
При какви обстоятелства би простила изневяра,ако разбереш за такава? Като всяка романтична наивница, предпочитам да не разбирам. Най-предпочитам да не ми изневеряват, де. Не съм сигурна, че бих ПРОСТИЛА изневярата. Донякъде е възможно да преглътна факта, може би, ако с човека до мен сме изградили нещо, за което истински се струва да се бориш.
Е, иска ми се, разбира се, да вярвам, че в очите на другия съм незаменима, но пък... незаменими хора няма :)

jghgh
08-28-2012, 09:09
Защо да няма незаменими хора?
Не вярваш ли в сродните души?

LadyDi
08-28-2012, 09:35
Защо да няма незаменими хора?
Защото хората се променят. Променя се начина, по който виждат света. Ако днес си открила нещо в мен, в светогледа ми и то ти харесва, след 10 година тази моя черта може да се е претопила, да я няма, но ти все още да имаш нужда от нея. И тогава е възможно да я потърсиш другаде. И онова нещо, с което за теб съм била ценна и... незаменима, вече не съществува, нали?
Не вярваш ли в сродните души?
Не, не вярвам. Или поне, не вярвам, че за един човек съществува една единствена сродна душа.

DisappointedDreamer
08-28-2012, 15:51
Постни някое твое стихотворение/разказк/поема. Каквото и да е било. Нещо твое.
Как разнообразяваш времето си?
Как разпускаш? Има хора, които обичат да мързелуват по пижама вкъщи, тъпчейки се с храна, докато други предпочитат да спортуват, да отидат на планина, ау. Ти от кой тип си?
Владееш ли езика наречен математика?
Интересуваш ли се от история? Има ли период/война/революция през/от нея, която да те превлича и за която да знаеш всичко/или просто да си се интересувала много?

Мъжкарана ли си? Бунтарка, която живее най-добре самостоятелно, независимо? Или пък си момиченЦЕ, което си пада по розовкото и миличките нещица. (май ще си второто)
Мислиш ли че мъжкараните/бунтарките могат да бъдат романтични?

DisappointedDreamer
08-28-2012, 16:14
Какво за теб представлява/трябва да съдържа едно хубаво стихотворение?
Искаш ли да живееш до стари, стари старини? Ако отговорът е да - няма ли да ти е тъжно че ще си сбръчкана, и че ще зависиш от останали, че ще си дори в тежест на своите близки? Че ще гледаш как светът те подминава, без дори думичка да обели? Ако отговорът е не - не смяташ ли че имаш някаква сладост и някакво спокойствие в това да си немощна старица? Няма ли да ти е сладко да разказваш приказки на своите внуци или правнуци, да им купуваш бонбони и шоколад, докато ги развеждаш из парка, където лекичко ще ги полюшваш и успокояваш, когато тичат към теб, плачейки че са ужилили коленцата си?

Харесва ли ти да бъдеш жена? Някога искала ли си да бъдеш мъж?
Какви черти на характера трябва да притежава една жена? А един мъж?
Мислиш ли че една силна, независима и властна жена трудно би си намерила мъж? Всъщност, тези качества хубави ли са в една жена? Не принедлежат ли повечко на един мъж?

LadyDi
08-28-2012, 16:16
Постни някое твое стихотворение/разказк/поема. Каквото и да е било. Нещо твое.
Все някой трябва да си тръгне пръв,
без да поглежда повече назад.
Да заплаши, че ще замълчи светът.
Че всеки рай след него би бил ад.
Да тръшне гневно входната врата.
Да затвори всички пътища. Напук.
Всички мостове да срива до земя.
Всички снимки да гори. Без звук.
Да опустеят спомени. Без глас.
Да се напукат и стените. Белите.
Но този някой няма да съм аз.
Раздялата понасят само смелите.
Как разнообразяваш времето си?
Чета, напоследък основно в интернет :) Слушам музика, гледам филми, излизам на разходка. Обичам да вися по кафетата и да гледам минаващите. Обичайните неща.
Как разпускаш? Има хора, които обичат да мързелуват по пижама вкъщи, тъпчейки се с храна, докато други предпочитат да спортуват, да отидат на планина, ау. Ти от кой тип си?
От първия. Предпочитам да съм вкъщи по пижама (може и без да се тъпча с храна), просто да се мотам, да стана късно, да стоя до след обяд по пижама, после да си сложа маратонките и да се разходя някъде. Не съм спортна натура. Мързелива съм.
Владееш ли езика наречен математика?
Уви, не. Разбираме се, колкото да се каже, че не ми е съвсем непознат, но не го владея добре. Аз съм по-скоро по хуманитарните науки. Точните никога не са ми се отдавали достатъчно.
Интересуваш ли се от история? Има ли период/война/революция през/от нея, която да те превлича и за която да знаеш всичко/или просто да си се интересувала много?
Историята е интересна. Трябва да знаем как сме стигнали до тук. Напоследък чета доста за Втората световна война, но аз съм на периоди. Преди известно време изгризах древногръцката история, после се метнах на Френската революция. Но не мисля, че по някоя тема знам всичко.

Мъжкарана ли си? Бунтарка, която живее най-добре самостоятелно, независимо? Или пък си момиченЦЕ, което си пада по розовкото и миличките нещица. (май ще си второто)
Хехеее, такова впечатление ли оставям?
Не живея най-добре самостоятелно, просто защото не обичам да съм сама. Мога да се оправя в живота сама, ако се наложи, но не искам. Чувствам се добре в двойка. Розовкото и миличките неща ме привличат до толкова, до колкото да не кажа, че са ми отвратителни. Не се заобикалям с розови неща, а единственото миличко нещо около мен е котката, но като се има предвид как ме хапе... не е твърде мила.
Не бих казала, че съм мъжкарана. Но не съм и момиченце :)
Мислиш ли че мъжкараните/бунтарките могат да бъдат романтични?
Мисля, че романтиката си лежи във всеки от нас. Друг е въпросът дали искаме да я пуснем на свобода.

DisappointedDreamer
08-28-2012, 16:24
Харесва миииии.
Мхммхмхм.
Има още един пост въпроси. ^^

LadyDi
08-28-2012, 16:31
Какво за теб представлява/трябва да съдържа едно хубаво стихотворение?
Забиващ финал :) И не само това, разбира се. Аз съм фен на строгата рима, не си падам по белите стихове. Но не съм и поетичен критик. За да ме грабне едно стихотворение и за мен да е хубаво, трябва да разбера смисъла му, да го усетя.

Искаш ли да живееш до стари, стари старини? Ако отговорът е да - няма ли да ти е тъжно че ще си сбръчкана, и че ще зависиш от останали, че ще си дори в тежест на своите близки? Че ще гледаш как светът те подминава, без дори думичка да обели? Ако отговорът е не - не смяташ ли че имаш някаква сладост и някакво спокойствие в това да си немощна старица? Няма ли да ти е сладко да разказваш приказки на своите внуци или правнуци, да им купуваш бонбони и шоколад, докато ги развеждаш из парка, където лекичко ще ги полюшваш и успокояваш, когато тичат към теб, плачейки че са ужилили коленцата си?
Не, не искам да доживея до дълбоки старини, да съм немощна и да тежа на децата си. Искам да ги отгледам, да им помогна с внуците, живот и здраве да видя и правнуци. Не съм алчна за живот, макар и да ме е страх от смъртта.

Харесва ли ти да бъдеш жена? Някога искала ли си да бъдеш мъж?
Харесва ми. Не съм искала никога да бъда мъж.

Какви черти на характера трябва да притежава една жена? А един мъж?
Не деля хората толкова на мъже и жени. В смисъл такъв - един ЧОВЕК трябва да бъде силен, упорит, борбен, прощаващ (донякъде поне), общителен. Тези качества трябва да ги има и в двата пола. Твърде много сексизъм наблюдавам напоследък.

Мислиш ли че една силна, независима и властна жена трудно би си намерила мъж? Всъщност, тези качества хубави ли са в една жена? Не принедлежат ли повечко на един мъж?
Мисля, че ще ѝ е трудно, да. Не защото тези качества принадлежат повече на един мъж, а защото мъжете са си втълпили, че е така. В масовия случай, обикновеният мъж се страхува от силните жени. Ама патриархатът ни е насаждан с поколения. Няма как да бъде иначе. Във всеки случай, ако мъжът е силен и независим, той ще търси за себе си партньор, а не домашна помощница... Но докато има жени, на които им харесва да бъдат слабия пол, ще има и мъже, които да го изискват от тях.

DisappointedDreamer
08-28-2012, 17:04
Ша си остана дърта мома 'начи :(

Сексизъм, да... Както и феминизъм. Четох по-горе че никога не си участвала в благотворителни организации. Ако някой ден ти се отдаде възможност да отидеш примерно в Африка, за да преподаваш английски на малки дечица и да помагаш с каквото можеш (хипотетично казано), би ли го направила?
Кои езици владееш? А кои си учила? Мислиш ли че всеки език притежава нещо красиво в начинът по който думите звучат, и начинът по който буквичките се извиват/закръглят? Защо мнозинството бяга от екзотичните езици?
Поезия/книги само на български ли четеш? Ами на английски? Или предпочиташ англ. литература преведена на български?

LadyDi
08-28-2012, 17:58
Ша си остана дърта мома 'начи :(
Не мисля. Ти си просто много остра от време на време. Силата и властността не трябва да са придружени от острота. Силната жена не е груба. Дори напротив :) Ще видиш.

Сексизъм, да... Както и феминизъм. Четох по-горе че никога не си участвала в благотворителни организации. Ако някой ден ти се отдаде възможност да отидеш примерно в Африка, за да преподаваш английски на малки дечица и да помагаш с каквото можеш (хипотетично казано), би ли го направила?
Зависи. Ако това няма да навреди на моите деца по някакъв начин, сигурно ще го направя. Не че не обичам да помагам. Напротив. Помагам с каквото мога и както мога.

Кои езици владееш? Английски. И испански на някакво не много добро ниво. Пък и не съм го практикувала от гимназията, граматиката съм я изпозабравила.

А кои си учила? Английски, испански и малко немски. Но съвсем малко :)

Мислиш ли че всеки език притежава нещо красиво в начинът по който думите звучат, и начинът по който буквичките се извиват/закръглят? Защо мнозинството бяга от екзотичните езици?
Ами да. Много хора считат, например, немският за доста груб език. На мен пък много ми харесва как звучи.
Кои езици наричаш екзотични? Китайкски, арабски? Вероятно бягат от тях, защото са трудни.

Поезия/книги само на български ли четеш? Ами на английски? Или предпочиташ англ. литература преведена на български?
О, не. Чета много и на английски. И поезия, и книги.

yakuza_
08-28-2012, 18:09
Циганин, поло и опел ще бъдат смачкани в авто морга, кое би спасила ?
Имаш възможност да промениш само едно от следните неща, кое би било то - световния глад, световния мир, всички болести
Би ли се притеснила ако в самолет си до арабин с чалма ?
Какво мислиш за ЕВРОЗОНАТА !
Трябва да изпълниш смъртна присъда, на един от следните осъдени - циганин, негър, еврейн, македонец, българин, османец, кой би избрала и защо ?

LadyDi
08-28-2012, 18:25
Циганин, поло и опел ще бъдат смачкани в авто морга, кое би спасила ?
Какви са тия ужасни въпроси? Човекът ще спася.
Имаш възможност да промениш само едно от следните неща, кое би било то - световния глад, световния мир, всички болести
Световният глад.
Би ли се притеснила ако в самолет си до арабин с чалма ?
Не.
Какво мислиш за ЕВРОЗОНАТА !
Мисля, че замисълът не е идеално лош, но нещо в пърформънса куца.
Трябва да изпълниш смъртна присъда, на един от следните осъдени - циганин, негър, еврейн, македонец, българин, османец, кой би избрала и защо ?
За какво са осъдени?
Да не съм на конкурс за красота? :)

DisappointedDreamer
08-28-2012, 20:22
Искаш ли да живееш извън България?
Патриот ли си?
Нощна птица ли си?
Съжаляваш ли за някой твой избор или някоя твоя постъпка?
Би ли искала да промениш нещо в себе си? А в живота си?

Ох, искам да те питам въпроси, ама съм толкова уморена.
Утре ще измисля нещо интересно.

chushkopek
08-28-2012, 23:53

Добро утро.

Хич не се разбрахме с последните 2 поста. Заеби.
Коя твоя черта в характера не харесваш? А в този на мъжа ти? Какво в хората ти е интересно? Кои хора са НАЙ-интересни? Защо? Как започна да пишеш във форума? Какво ще кажеш за образователната ни система? Във варна не мИекат ли много гадно? Можеш ли да бъдеш безпристрастна когато даваш мнение на свой близък, което може да не му хареса? Ако не си безпристрастна, не намираш ли това за глупаво? Що на повечето религиозни хора аргументите им са толкова малоумни? Учител си искала да ставаш....защо? Как няма да се побъркаш ако се разправяш с десетки идиоти вски ден и получаваш малко пари за това? Има ли хляб у Бълхарията? Ако можеше, какво би променила в мъжа ти? Ако разбереш, че мъжа ти от години постоянно те следи и изобщо не ти вярва, какво ще направиш? Доверието нужно ли е да съществува една успешна връзка? Всички лъжат, затова къде трябва да е границата ни на доверие към най-близките ни? И как като не разбираш света, това да не е истинско щастие? Колкото повече знаем, толкова по-малко можем да понесем. Какво ти е мнението за мен? Ако ти кажа, че съм гей ще се промени ли? Хомофоб ли си? Защо? Гей парад, да или не? Какво за теб е изневяра? Ревнива ли си? А мъжа ти? А трябва ли? Трябва ли да се съмняваме в реалността? Защо?
Лека вечер от мен.

П.С При наркоманите за съжаление постоянството не винаги помага.

DisappointedDreamer
08-29-2012, 05:00
Добро утро от меня. :)

Как спа? 8-) Помниш ли сънищата си? (няма да питам дали сънуваш, защото е установено че всички сънуваме, просто забравяме сънищата си и факта че изобщо сме сънували) Имаш ли кошмари? Разкажи някой твой кошмар, ако не е прекалено лично.
Ходиш ли на високи токчета? Смяташ ли че жените които не ходят с тях не са женствени?
Какво всъщност означава за теб женственост - едни цици и задник? А ти кои тези черти притежаваш?
Кой ти асцдента? Защо ми се струва че въпреки това рибешко, има нещо земничко в теб?
Кое е най-неприятното чувство за теб?
Алергична ли си? Карала ли си шарка? Често ли боледуваш?
Гледала ли си филма What Dreams May Come? Какво мислиш за него? Има рай? Той състои ли се от всички близки хора, които някога сме загубили? Ти там ли смяташ че ще отидеш? Защо? Защото не си убила или крала? Това са може би най-големи грехове спрямо другите, но какво ще кажеш за изневярата? Ами омразата? Те не трябва ли също да са наказвани с ад?

kalpazanka
08-29-2012, 05:43
Кокошка и половина снася за ден и половина яйце и половина. Колко яйца ще снесат девет кокошки за девет дни?

LadyDi
08-29-2012, 06:03
Искаш ли да живееш извън България? Нееем, не бих казала. Харесвам си България и упорито искам да вярвам, че тук има начин да живееш добре.

Патриот ли си? Да, в най-тълковния смисъл на думата.

Нощна птица ли си? По-скоро, да.

Съжаляваш ли за някой твой избор или някоя твоя постъпка? Не. Нямам време да съжалявам :)

Би ли искала да промениш нещо в себе си? А в живота си? Бих искала да бъда малко по-търпелива и малко по-нераздразнителна :) В живота си? Не. Чувствам се добре.

Ох, искам да те питам въпроси, ама съм толкова уморена.
Утре ще измисля нещо интересно.

Добро утро :)

LadyDi
08-29-2012, 06:34
Хич не се разбрахме с последните 2 поста. Заеби. Ами, случва се.

Коя твоя черта в характера не харесваш? Нетърпелива съм и лесно паля от дребни неща.
А в този на мъжа ти? Понякога е ужасно разсеян.
Какво в хората ти е интересно? Кои хора са НАЙ-интересни? Защо? Всичко в хората ми е интересно - как мислят, как възприемат света, как се справят с него. Най-интересни са ми тинейджърите, за тва и се навъртам във форума. Защото, специално днес, много бързат да пораснат. Интересна ми е борбата им за независимост.
Как започна да пишеш във форума? Бях на 18 години. Една съученичка ми каза за форума и че било интересно. Влязох да гледам. Needless to say, тогава имаше много по-малко хора и се оформяха доста интересни... спорове и дискусии. Зарибително. Четях известно време, после се регистрирах, взех да се правя на много умна и така :)
Какво ще кажеш за образователната ни система? Образователната ни система не е идеално лоша. Аз съм учила по нея, повечето ми връстници са учили по нея. Проблемът ДНЕС е по-скоро в нагласата на децата да учат, в контрола на родителското и учителското тяло. Има много проблеми и това е тема за един дълъг разговор :)
Във варна не мИекат ли много гадно? Мьекат. Напоследък се усещам, че и аз съм започнала да мьеча.
Можеш ли да бъдеш безпристрастна когато даваш мнение на свой близък, което може да не му хареса? Мога да съм безпристрастна в оценката си. Имам затруднения, когато трябва да я споделя. Не обичам да наранявам хората, предпочитам да им доставям удоволствие и да им угаждам.
Ако не си безпристрастна, не намираш ли това за глупаво? Мм, може би е глупаво, обаче не е съвсем неоправдано.
Що на повечето религиозни хора аргументите им са толкова малоумни? Наистина няма как да ти отговоря. Аз не съм религиозна и не съм съгласна с това, което Църквата проповядва.
Учител си искала да ставаш....защо? Как няма да се побъркаш ако се разправяш с десетки идиоти вски ден и получаваш малко пари за това? Защото има нещо адски удовлетворително в това. Или поне имаше до преди известно време. А и аз съм даскалско чедо, в кръвта ми е да назидавам.
Има ли хляб у Бълхарията? Има. Но трябва или да си упорит като магаре, или хлъзгав като змиорка.
Ако можеше, какво би променила в мъжа ти? Бих се надявала да е по-малко разсеян. Но той и така си е прекрасен :)
Ако разбереш, че мъжа ти от години постоянно те следи и изобщо не ти вярва, какво ще направиш? Вероятно ще си поговоря с него. Много е възможно и да поискам да се разделим.
Доверието нужно ли е да съществува една успешна връзка? Нужно е. Не си говорим за сляпо доверие, нали? Доверието трябва да се изгражда, трябва да се заслужава и трябва да се уважава. Ако аз не се чувствам сигурна да се доверя на мъжа си, защо се мъча да стоя с него? Несигурността убива, способна е да те разруши отвътре, в някои случаи дори подкопава собственото ти самочувствие и самоуважение. Безпредметно е.
Всички лъжат, затова къде трябва да е границата ни на доверие към най-близките ни? Аз мога да бъда безкрайно доверчива и в същото време много мнителна. Близките (под това разбирам семейство) съм ги допуснала изцяло до себе си, вярвам им и им имам доверие. Същото е и с приятелите ми. Имам много малко истински приятели и с времето сме си доказали един на друг, че заслужаваме да се наричаме приятели. Лъжата трябва да е премерена. Дори с цел да заболи, не трябва да се лъжем, ако това ще нанесе повече вреда. Но съм далеч от мисълта, че трябва абсолютно всичко да бъде споделено.
И как като не разбираш света, това да не е истинско щастие? Как ако не разбирам света, ще разбирам що е щастие? Виж сега, ти отстрани, понеже разбираш тези понятия, ще ме определиш като щастлива. Но как АЗ ще знам, че съм щастлива, щом нямам база за сравнение? Не, определено мисля, че за щастието е нужно познание. Другото си е просто съществуване.
Колкото повече знаем, толкова по-малко можем да понесем.
Какво ти е мнението за мен? Харесва ми как мислиш, макар че ми се струва, че с теб мислим в малко различни плоскости. Което може само да ме радва :)
Ако ти кажа, че съм гей ще се промени ли? Не.
Хомофоб ли си? Защо? Не съм хомофоб. Не виждам с какво изборът ти на сексуален партньор може да те направи по-малко достоен човек.
Гей парад, да или не? Не. Едно е да си гей, друго е да го афишираш и да очакваш всички да те приемат. Когато съм с теб, аз съм си аз. Какво те интересува като се прибера вкъщи, с кого си лягам? Натрисането на нещата никога не води до нищо добро.
Какво за теб е изневяра? Предаване на доверието, а както вече ти казах, за мен то е важно. Но не искам да бъда идеалист. Предпочитам да мисля реално, доколкото е възможно. Не искам да ми изневерят и наистина не знам, ако бъда поставена в такава ситуация, как точно ще реагирам. Сигурно бих могла да го приема, но не вярвам, че докрай бих простила.
Ревнива ли си? Да. Но не само спрямо жени. Понякога искам да бъда поставяна на първо място и искам това да е ясно. Способна съм да ревнувам дори от хобита и работа. Но това е черта, по чието омекотяване работя и струва ми се, успешно :)
А мъжа ти? Мисля, че не. Реално, не знам, защото никога не съм допускала да го поставя в ситуация, в която да се изясни това.
А трябва ли? Ревността е като солта в супата. Ако липсва, супата не е вкусна. Ако е в прекалено голямо количество, не става пък за ядене.
Трябва ли да се съмняваме в реалността? Защо? Не. Честно казано, личната ми нагласа е, че някои неща просто трябва да се приемат за даденост. От много мислене и съмнения може да пощурееш не на шега.
Лека вечер от мен.

П.С При наркоманите за съжаление постоянството не винаги помага. Откровено си признавам, отговорих ти на сляпо. Не познавам наркомани и не съм се сблъсквала с това.

LadyDi
08-29-2012, 06:43
Добро утро от меня. :)
Добро утро, добро :)

Как спа? 8-) Тази нощ, за разнообразие, непробудно. Последните няколко вечери спя тежко и се будя често, но снощи се наспах добре :)
Помниш ли сънищата си? (няма да питам дали сънуваш, защото е установено че всички сънуваме, просто забравяме сънищата си и факта че изобщо сме сънували) Не всички. Но доста често сутрин се събуждам и си мисля каква поредна глупост съм сънувала :D
Имаш ли кошмари? Разкажи някой твой кошмар, ако не е прекалено лично. Понякога. Кошмарът, който най-силно се е запечатал в мен е легло, пълно със змии.
Ходиш ли на високи токчета? Смяташ ли че жените които не ходят с тях не са женствени? Ходя, но не всеки ден. Понякога предпочитам удобството. И не мисля, че женствеността се определя от дрехите, високите токчета и грима. Женствеността е начин на поведение, движение, говорене.
Какво всъщност означава за теб женственост - едни цици и задник? А ти кои тези черти притежаваш? Ами... имам си и цици и задник :lol: Но не, казах ти горе - женствеността е цялостното излъчване на една жена. Това, което тя излъчва около себе си - нежност, финост (има ли изобщо такава дума?). Дори не е нужно да е адски красива, за да бъде женствена. То е в походката, в маниера, в говора.
Кой ти асцдента? Защо ми се струва че въпреки това рибешко, има нещо земничко в теб? Много правилно си ме усетила. Телец ми е асцендента.
Кое е най-неприятното чувство за теб? На безпомощност.
Алергична ли си? Карала ли си шарка? Често ли боледуваш? Не или поне не съм открила все още към какво съм алергична. Карала съм 2 шарки, ама сега не мога да ти кажа какви. Бях много мъничка. Почти всяка зима се тръшвам с настинка, с протекъл нос.
Гледала ли си филма What Dreams May Come? Какво мислиш за него? Не съм го гледала, но ще го проверя.
Има рай? Той състои ли се от всички близки хора, които някога сме загубили? Ти там ли смяташ че ще отидеш? Защо? Не знам дали има рай. Изобщо, има ли някой, който със стопроцентова сигурност да може да отговори? Но искам да вярвам, че има. И че близките са там...
Защото не си убила или крала? Това са църковни канони. Не вярвам в тях.
Това са може би най-големи грехове спрямо другите, но какво ще кажеш за изневярата? Какво за нея? Изневярата е предаване на доверието. Това грях ли е? Кое изобщо трябва да приемаме за грях? Май ти задавам повече въпроси, отколкото ти давам отговори :D
Ами омразата? Омразата не е грях. Тя е самонаказание.
Те не трябва ли също да са наказвани с ад?Сигурно трябва :) Когато си изясня какво е рай и ад и как се сдобиваш с пропуск за тях, пак ще ти кажа. Засега отказвам да повярвам в това, което ни учи Църквата.

LadyDi
08-29-2012, 06:43
Кокошка и половина снася за ден и половина яйце и половина. Колко яйца ще снесат девет кокошки за девет дни?

ъъъъ... девет? :lol:
сигурно не...

DisappointedDreamer
08-29-2012, 06:58
Аааа, телец! Мой човек! :)

LadyDi
08-29-2012, 07:01
Аааа, телец! Мой човек! :)

kalpazanka, коригирам се :) сметнахме го във фейса :lol:

kalpazanka
08-29-2012, 07:04
Имаше и една много готина задачка с едни човекоядци и бели хора, дето трябва да минат от единия бряг на реката до другия, ама ако човекоядците станат повече от белите, било на брега или в лодката, белите ще бъдат изядени. Ама айде няма да я задавам, че ти трябва кибрит, пък не искам да пушиш зарад мен рано сутрин. :D

Как си празнувате годишнината от запознанството/първия секс/сватбата?

LadyDi
08-29-2012, 07:09
Как си празнувате годишнината от запознанството/първия секс/сватбата?
Празнуваме си годишнина от сватбата. Той не може да запомни на коя дата сме се запознали, а аз не мога да се сетя кога за сефте омачкахме чаршафите :lol:
Иначе пътуваме. Обикновено гледаме за годишнината да сме някъде извън Варна, обикаляме България за 3-4 дни и така си създаваме много по-добри спомени. Ето, например, когато правихме 3 години от сватбата, бяхме в Рилския манастир. Когато празнувахме първата годишнина, обикаляхме баирите край Пампорово. Тази година мисля да скокнем до Копривщица.

Niakoitam
08-29-2012, 07:38
Казваш че не вярваш в съществуването на Ад и Рай. Като няма възмездие след смъртта, а директно ставаме храна за червеите защо тогава да не се отпуснем и да го караме през просото? Да не работим,да убиваме за кеф,да крадем,да лъжем,да изнасилваме и т.н и т.н. и всичко по законите на джунглата.Нали и без това никой няма да ни съди след това.
Наистина ли вярваш че се раждаме,съществуваме и умираме просто за да се разрастнат телата ни и да станем по апетитна хапка за червеите? Това не значи ли че в живота нямам никакъв смисъл и живеем просто в една матрица? Ами че червеите са по на високо в иерархията от нас? Или пък че всичко е една заблуда,от която човек се събужда умирайки?
Вярваш в съдбата.И аз. Но нали всъщност тази съдба трябва да е написана от някоя висша сила.Книга не се пише сама та било то и на живота.Възможно ли е пък в този свят душите ни да са просто на поредният урок в училище.Вярваш ли в бесмъртието на душата?
Хората много ли сме напреднали или само се успокояваме с това?Има ли още много да учим за света около нас?Защо като толкова много знаем и сме на път да успеем да сменяме цялото човешко тяло невроните и мозъка са такава загадка за учените та имат познания за него само около 10%? Защот тогава някои отиричат силата на пророческите сънища,дежавюто и т.н.? Успеха при плацебо ефекта значи ли че с мозъците си може да контролираме реалността,усещанията си,болестите по начина,по който ние желаем само и единствено с мисъл когато се научим да го правим.Имаме ли спосособности,които още не сме открили като телекинеза,паракенеза,теле портиране и т.н?Тялото ни има ли неограничени възможности ако се захвнем само с едно нещо например да вдигаме тежести и го тренираме 500-1000 години?
Защо опитът и развитието се предават през поколенията,но човек държи да се учи от собствените си грешки?
Май каза че имаш по-малка сестра.На колко години е?
Кой по често отстъпва и се извинява при караници между теб и мъжа ти? Ти или той?
Кой комадва повече?
Имаш ли неосъществени мечти? Какви са те?

LadyDi
08-29-2012, 07:58
Казваш че не вярваш в съществуването на Ад и Рай. Като няма възмездие след смъртта, а директно ставаме храна за червеите защо тогава да не се отпуснем и да го караме през просото? Да не работим,да убиваме за кеф,да крадем,да лъжем,да изнасилваме и т.н и т.н. и всичко по законите на джунглата.Нали и без това никой няма да ни съди след това.
Не съм казала, че не вярвам. Казах, че не знам. Не знам, защото не мисля често по този въпрос. Възможно е да има, възможно е да няма. А защо трябва да приемем, че възмездието идва след смъртта? Под една или друга форма, ние си получаваме заслуженото и докато сме живи. Хората ни съдят и приживе. Ако не ни е страх как ще ни осъдят тези, с които живеем, защо да се страхуваме, че ще ни съди друга сила след смъртта.
Наистина ли вярваш че се раждаме,съществуваме и умираме просто за да се разрастнат телата ни и да станем по апетитна хапка за червеите? Това не значи ли че в живота нямам никакъв смисъл и живеем просто в една матрица? Ами че червеите са по на високо в иерархията от нас? Или пък че всичко е една заблуда,от която човек се събужда умирайки?
Някой да ми обясни какво е това "смисъл". Ако си ми чел отговорите на въпросите на чушкопека, щеше да знаеш, че не разбирам смисъла на смисъла. И че предпочитам да приемам някои неща за дадености. Даден ни е живот. Целта е да го изживеем до смъртта. Какво правим по пътя, в какво вярваме и от какво се страхуваме е различно за всеки.
Вярваш в съдбата.И аз. Но нали всъщност тази съдба трябва да е написана от някоя висша сила.Книга не се пише сама та било то и на живота.Възможно ли е пък в този свят душите ни да са просто на поредният урок в училище.Вярваш ли в бесмъртието на душата?
Вярвам, че можем да оставим след нас следа. Вярвам, че можем да сме безсмъртни чрез децата ни. Вярвам, че в тях остава частица от душата ни. Затова е безсмъртна.
Хората много ли сме напреднали или само се успокояваме с това?Има ли още много да учим за света около нас? Има. Трябва да се научим как да съхраняваме света за себе си, трябва да се научим, че за да сме успешни ползватели на нещо, трябва да дадем от себе си.
Защо като толкова много знаем и сме на път да успеем да сменяме цялото човешко тяло невроните и мозъка са такава загадка за учените та имат познания за него само около 10%? Ех, нямам никаква представа. Наистина. Не ме е срам да призная, че не разбирам :lol:
Защот тогава някои отиричат силата на пророческите сънища,дежавюто и т.н.? Отговорът е горния ти въпрос - защото не ги разбират.
Успеха при плацебо ефекта значи ли че с мозъците си може да контролираме реалността,усещанията си,болестите по начина,по който ние желаем само и единствено с мисъл когато се научим да го правим.Имаме ли спосособности,които още не сме открили като телекинеза,паракенеза,теле портиране и т.н? Как мога да ти кажа дали нещо съществува, щом не е открито? Или вярваш в мен, че съм намерила отговор на този въпрос, който си задават хиляди умове, много по-отворени от моя? Не мога да ти отговоря...
Тялото ни има ли неограничени възможности ако се захвнем само с едно нещо например да вдигаме тежести и го тренираме 500-1000 години? Не, не вярвам, че тялото има неограничени възможности. Всъщност, аз не вярвам, че има неограничено каквото и да било. И как да вярвам, като всичко около мен е в някакви граници? Аз дори не мога да възприема докрай идеята за безкрайната Вселена, просто защото не мога да си я представя. Умът ми е ограничен, мисленето ми също. Какво, впрочем, вероятно на всички.
Защо опитът и развитието се предават през поколенията,но човек държи да се учи от собствените си грешки? Защото имаме склонността да сме прекалено самоуверени и вярваме, че на нас няма да ни се случи. Ние не искаме да се учим от собствените си грешки. Ние сме сигурни, че няма да допуснем грешката на другите. И когато я допуснем, наричаме провала си... опит.
Май каза че имаш по-малка сестра.На колко години е? На 26.
Кой по често отстъпва и се извинява при караници между теб и мъжа ти? Ти или той? Той по-бързо омеква и предпочита да избегне караницата или да я омекоти, доколкото е възможно. В този смисъл, май той отстъпва по-често. Но и двамата умеем да се извиняваме. Сигурно това е причината, че между нас няма горчилка дори след скандал.
Кой комадва повече? Аз :D
Имаш ли неосъществени мечти? Какви са те? Да обиколя света.

Violenza
08-29-2012, 08:06
Имали ли сте толкова жесток скандал/труден период, след/в който да си обмисляла развод?

LadyDi
08-29-2012, 08:08
Имали ли сте толкова жесток скандал/труден период, след/в който да си обмисляла развод?
Не. Все пак, не съм взела решението за брак с лека ръка. Не знам какъв катаклизъм трябва да се случи, за да се разведа.

Niakoitam
08-29-2012, 09:17
А защо трябва да приемем, че възмездието идва след смъртта? Под една или друга форма, ние си получаваме заслуженото и докато сме живи. Хората ни съдят и приживе. Ако не ни е страх как ще ни осъдят тези, с които живеем, защо да се страхуваме, че ще ни съди друга сила след смъртта.

Честно казано аз, а и може би много други хора ни е страх повече от тази сила,която ще ни съди след смъртта,защото съдът ще е много по-дълъг и продължителен. Предпочитаме да вярваме че всеки ще си получи един ден заслуженото,защото в този свят хората често не си получават заслуженото.Избил хиляди хора,рязал глави,пръсти,ръце крака,уши,убивал невинни хора за пари често и по най-мъчителният начин,гаврил се с животни и деца и накрая...в най-добрият случай получава куршум в главата или даже се припича на Хавайте до дълбока старост.Е, някои умират и доста мъчително от разни разяждащи ги болести,но това не е наказанието на хората.Хората имат различни мнения и в общи линии трудно могат да накажат някои страшно провинил се освен ако не го режат парче по парче или не го накарат да страда по същият начин като жертвите си,но по този начин ще се превърнат и те в такива и както се казва: "Пътят на добрите намерения често води към Ада". А тях кой ще се осмели да накаже в тяхното време на този свят?

Някой да ми обясни какво е това "смисъл".
Всеки го намира по своя начин,но аз ще ти кажа моя начин на възприятие. Нещо по-голямо и по висше от това да се родиш,да пораснеше,да се радваш,да тъжиш,да обичаш и да имаш несподелени любови,да работиш за да живееш или пък да живееш за да работиш,да ядеш,пиеш и отделяш,да учиш и накрая...да гниеш в някакъв гроб най-често дори не до човека когото си обичал и дотам свършва всичко.Този смисъл за мен е нещо по-голямо.Някаква цел,някаква мисия,която трябва да свършиш на този свят,нещо, с което да направиш така че да се впише в цялата Космическа картина, а не да е просто едно появяване от нищото,живуркане кой както намери около 60-100 години и накрая пак отиване в нищото.Не знам дали ме разбра,но нещо такова имам предвид аз под смисъла.Човешкият живот е твърде кратък за мащабите на Вселената също както еднодневката живее за нашите рабирания точно един ден.Защо живите същества живеят различно време тогава.Някои се размножават доста по-бързо и биологичният им часовник е доста по-бърз, а други обратното.Хората сме горе долу някъде по-средата по този аспект.

Трябва да ти намеря поредицата възможностите на тялото или нещо такова беше да видиш какви неща постигат хората.Неща при,които средно статическият човек ще е умрял още в началото или най-много посредата :)

Та като съм го подкарал така още няколко въпроса от тоя тип:
Страх ли те е да се опитваш да се интересуваш от тези неща, за които ти говоря за да не те доведат до лудост?
Казват че средностатистическият човек използва 3 до 6% от мозъка си.Считаният за най-умен човек на света Алберт Айщайн е използвал около 13-14% от него и въпреки гениалността си е имало наченки на лудост и някои го смятали за луд.Някои луди ползват около 17% от мозъка си. Как мислиш ти. Дали полудяват от пренатоварването на мозъка си или са си съвсем наред,просто средностатическият човек не може да ги разбере,защото не им е на нивото и предпочита да ги игнорира в себе си? Опитай се да обясниш на някои първокласник директно законите на физиката и висшата математика :D

LadyDi
08-29-2012, 09:25
Честно казано аз, а и може би много други хора ни е страх повече от тази сила,която ще ни съди след смъртта,защото съдът ще е много по-дълъг и продължителен. Предпочитаме да вярваме че всеки ще си получи един ден заслуженото,защото в този свят хората често не си получават заслуженото.Избил хиляди хора,рязал глави,пръсти,ръце крака,уши,убивал невинни хора за пари често и по най-мъчителният начин,гаврил се с животни и деца и накрая...в най-добрият случай получава куршум в главата или даже се припича на Хавайте до дълбока старост.Е, някои умират и доста мъчително от разни разяждащи ги болести,но това не е наказанието на хората.Хората имат различни мнения и в общи линии трудно могат да накажат някои страшно провинил се освен ако не го режат парче по парче или не го накарат да страда по същият начин като жертвите си,но по този начин ще се превърнат и те в такива и както се казва: "Пътят на добрите намерения често води към Ада". А тях кой ще се осмели да накаже в тяхното време на този свят?

Всеки го намира по своя начин,но аз ще ти кажа моя начин на възприятие. Нещо по-голямо и по висше от това да се родиш,да пораснеше,да се радваш,да тъжиш,да обичаш и да имаш несподелени любови,да работиш за да живееш или пък да живееш за да работиш,да ядеш,пиеш и отделяш,да учиш и накрая...да гниеш в някакъв гроб най-често дори не до човека когото си обичал и дотам свършва всичко.Този смисъл за мен е нещо по-голямо.Някаква цел,някаква мисия,която трябва да свършиш на този свят,нещо, с което да направиш така че да се впише в цялата Космическа картина, а не да е просто едно появяване от нищото,живуркане кой както намери около 60-100 години и накрая пак отиване в нищото.Не знам дали ме разбра,но нещо такова имам предвид аз под смисъла.Човешкият живот е твърде кратък за мащабите на Вселената също както еднодневката живее за нашите рабирания точно един ден.Защо живите същества живеят различно време тогава.Някои се размножават доста по-бързо и биологичният им часовник е доста по-бърз, а други обратното.Хората сме горе долу някъде по-средата по този аспект.
Това са интересни теми, но аз не съм най-добрият събеседник за тях. Не се интересувам достатъчно задълбочено, че да мога да ти отговарям, както вероятно ти се иска.

Трябва да ти намеря поредицата възможностите на тялото или нещо такова беше да видиш какви неща постигат хората.Неща при,които средно статическият човек ще е умрял още в началото или най-много посредата :)

Та като съм го подкарал така още няколко въпроса от тоя тип:
Страх ли те е да се опитваш да се интересуваш от тези неща, за които ти говоря за да не те доведат до лудост?
Не ме е страх, защото може да ме доведат до лудост. Страх ме е, че докато си блъскам малкия мозък да разгадая нещо толкова абстрактно, ще пропусна много земни приятни неща. Обвинете ме, че съм малък човек с малки разбирания. Да, вероятно е така, но не страдам от стремежи да намеря отговори на толкова големи въпроси. Приела съм да приемам някои неща, че са така. Сигурно е възможно някой да ги оспори. Но не искам да бъда аз :) Това е и причината да не се считам за особено интересна. Напротив, съвсем обикновена съм си и да ти кажа, намерила съм своето спокойствие в това.
Казват че средностатистическият човек използва 3 до 6% от мозъка си.Считаният за най-умен човек на света Алберт Айщайн е използвал около 13-14% от него и въпреки гениалността си е имало наченки на лудост и някои го смятали за луд.Някои луди ползват около 17% от мозъка си. Как мислиш ти. Дали полудяват от пренатоварването на мозъка си или са си съвсем наред,просто средностатическият човек не може да ги разбере,защото не им е на нивото и предпочита да ги игнорира в себе си?
Отново ми се иска да боравим с правилните понятия. Какво значи луд? Кои точно луди ползват 17% от мозъка си. А и луд не е ли просто епитет за хората, които не разбираме?
Опитай се да обясниш на някои първокласник директно законите на физиката и висшата математика :D
Ахахаха, абсурд! Аз не ги разбирам, как да ги обясня?
Скучна съм, знам :D

myHeartIsOnlyForYou
08-29-2012, 09:46
Според теб изневярата повод ли е за развод?
Какво образование имаш?
А мъжът ти?

DisappointedDreamer
08-29-2012, 09:46
Не ме е страх, защото може да ме доведат до лудост. Страх ме е, че докато си блъскам малкия мозък да разгадая нещо толкова абстрактно, ще пропусна много земни приятни неща. Обвинете ме, че съм малък човек с малки разбирания. Да, вероятно е така, но не страдам от стремежи да намеря отговори на толкова големи въпроси. Приела съм да приемам някои неща, че са така. Сигурно е възможно някой да ги оспори. Но не искам да бъда аз Това е и причината да не се считам за особено интересна. Напротив, съвсем обикновена съм си и да ти кажа, намерила съм своето спокойствие в това.

Ох, тук се проявява твоя май земна черта - скромничка си, simple/humble.
Ах, харесва ми как мислиш, радвам се че си намерила своето спокойствие, което разбира се е най-важното в живота.
Имаше един въпрос преди време в една статия пусната в този форум, кое избираш да бъдеш: загрижен гений или весел глупак?

Niakoitam
08-29-2012, 09:52
Може би някои луди. Дори бях чел нещо като разказ как отворили в някаква морга главата на един от великите военачалници и пълководци.Не си спомням кой беше от май беше някои от тези на Русия по-време на големите войни,който имал изключителни успехи в дейността си.И каква била изненадата на учените,които мислели че е много умен и мозъкът му ще е пълен с гънки. Оказало се че има доста по-малко гънки и бил доста по-малък размер от предполагаемото.Тогава довели от лудницата някакъв човек който бил доста неадекватен.Убили го за да видят какво представлява неговият мозък.След като му отоворили главата с изненада забелязали колко по-голям е мозъкът му и с колко повече гънки е и решили да кажат пред обществеността че това е мозъка на пълководеца.Много по въздействащо е като се чете,но много отдавна попадах на него.
За добро или лошо обаче луд не е само епитет.Луд е човек, от който много хора ги е страх.Това е диагноза психичнобоелн. Болест на психиката. Която въпреки че до голяма степен учените не познават се опитват да лекуват с всякакви методи.Тези хора често са опасни за себе си и за околните,защото виждат и усещат неща,които ние не.Например шизофренията е нещо такова.Засега учените много не знаят какво точно е, но го обясняват с факта че границата между сънища и реалност се е размила и човека в някои моменти прави глупости,защото е в реалността пък си мисли че е в сън. Това е малко офтопик като че ли,но мина покрай дефиницията за лудост.

А не мислиш ли че колкото по-малко знае един човек е толкова по-лесен за контролиране,но често е и по щастлив и по малко объркан?

LadyDi
08-29-2012, 10:34
Според теб изневярата повод ли е за развод?
Би могла да бъде. Макар че, според мен, напоследък повечето двойки (особено с по-голям стаж зад гърба си), предпочитат да си затворят очите в името на удобството. Но докато си млад и романтичен, да, сигурно може да бъде повод за развод.
Какво образование имаш?
Международна икономика. Подкарах и една английска филология, но в момента временно прекъснах, защото нямам време да се явявам на изпити.
А мъжът ти?
Ами той в момента добутва една икономика също, макар че има повече инженерна мисъл.

LadyDi
08-29-2012, 10:36
Ох, тук се проявява твоя май земна черта - скромничка си, simple/humble.
Знаеш ли, усещам как понякога (даже доста чество) в мен се борят шарана и телето. Искам да съм... възвишена, искам да вярвам, а после си казвам: бе що се занимаваш с глупости, я вземи нарежи едни домати. Та... така де.
Ах, харесва ми как мислиш, радвам се че си намерила своето спокойствие, което разбира се е най-важното в живота.
Имаше един въпрос преди време в една статия пусната в този форум, кое избираш да бъдеш: загрижен гений или весел глупак?
Горе ти казах... Понякога се мъча да бъда и двете. Не може ли да съм весел гений? :lol:

LadyDi
08-29-2012, 10:38
Може би някои луди. Дори бях чел нещо като разказ как отворили в някаква морга главата на един от великите военачалници и пълководци.Не си спомням кой беше от май беше някои от тези на Русия по-време на големите войни,който имал изключителни успехи в дейността си.И каква била изненадата на учените,които мислели че е много умен и мозъкът му ще е пълен с гънки. Оказало се че има доста по-малко гънки и бил доста по-малък размер от предполагаемото.Тогава довели от лудницата някакъв човек който бил доста неадекватен.Убили го за да видят какво представлява неговият мозък.След като му отоворили главата с изненада забелязали колко по-голям е мозъкът му и с колко повече гънки е и решили да кажат пред обществеността че това е мозъка на пълководеца.Много по въздействащо е като се чете,но много отдавна попадах на него.
За добро или лошо обаче луд не е само епитет.Луд е човек, от който много хора ги е страх.Това е диагноза психичнобоелн. Болест на психиката. Която въпреки че до голяма степен учените не познават се опитват да лекуват с всякакви методи.Тези хора често са опасни за себе си и за околните,защото виждат и усещат неща,които ние не.Например шизофренията е нещо такова.Засега учените много не знаят какво точно е, но го обясняват с факта че границата между сънища и реалност се е размила и човека в някои моменти прави глупости,защото е в реалността пък си мисли че е в сън. Това е малко офтопик като че ли,но мина покрай дефиницията за лудост.

А не мислиш ли че колкото по-малко знае един човек е толкова по-лесен за контролиране,но често е и по щастлив и по малко объркан?
Чушкопекът ме пита подобно нещо. Как да ви го обясня. Сигурно е възможно да определиш един човек за по-щастлив, защото е по-малко объркан. От друга страна, дали той би разбрал, че е щастлив, след като не знае какво е да си нещастлив. Не мисля, че може да има пълно щастие без познание. Но от друга страна... какво му пука пък на по-малко знаещият?

Niakoitam
08-29-2012, 11:00
Ами не знам дали си гледала Матрицата. Едните избират синьото хапче, а другите червеното. :D

LadyDi
08-29-2012, 11:01
Ами не знам дали си гледала Матрицата. Едните избират синьото хапче, а другите червеното. :D
Гледах го, когато излезе. От тогава все се мъча да го изгледам пак, но не ми достигат сили :)

Niakoitam
08-29-2012, 11:09
Гледах го, когато излезе. От тогава все се мъча да го изгледам пак, но не ми достигат сили :)

Защо много си е готин филма.Първата част е по-философска, а в другите две също има философия,но и много повече кютек :)

DisappointedDreamer
08-29-2012, 12:43
Притежаваш ли ината присъщ на телците?
Кой асцедент е мъжо ти?
Любим сезон? И как те кара да се чувстваш той?
Удава ли ти се химията? (сравнявам те с майка, която също е риби :Д)
Не си мислила да запишеш медицина? За рибите, както сигурно си чела, казват че медицината им е на сърцето. Майка ми е риби и е искала да става зъболекар, най-добрата ми приятелка е риби и иска да става хирург, а пък една друга приятелка на майка е също риби и е зъболекар. Та, казват че признанието ви е медицината. Тя поражда ли интерес у теб или по скоро се страхуваш от кръв и подобни?
Интересното е, че професията която е най-мила на телците е свързана с икономиката/банките. Знаеш, че телците привличат парите, беден телец няма и те най-добре се чувстват в големи банкови сфери. Май асцедента ти в точно този аспект от живота ти е натежал повечко тук.
Ох, интересно ми е :Д притежаваш черти и на зодията и на асцедента си, които са ясно изразени и видими в характера ти.
Мислила ли си да напишеш книга? На каква тема би била тя?
Какво мислиш привлича вниманието на хората днес? Айде, на тийновете и на хората.
Мислиш ли, че колкото по-глобален става светът, толкова по-ярко се откроява расизма? Не би ли трябвало да е точно обратното?
Какъв език би искала да говориш перфектно?

LadyDi
08-29-2012, 12:55
Притежаваш ли ината присъщ на телците? Да. Мисля, че да.
Кой асцедент е мъжо ти? Познай от първия път ;) Телец.
Любим сезон? И как те кара да се чувстваш той? Може би есента. Хубава е, макар да я наричат умиращия сезон. Навява ми малко меланхолия, напомня ми хем за току що отминалото лято, хем има привкуса на уюта на зимата. По-малко кална е от пролетта.
Удава ли ти се химията? (сравнявам те с майка, която също е риби :Д) Не, никак даже. Нито физиката, нито математиката.
Не си мислила да запишеш медицина? За рибите, както сигурно си чела, казват че медицината им е на сърцето. Майка ми е риби и е искала да става зъболекар, най-добрата ми приятелка е риби и иска да става хирург, а пък една друга приятелка на майка е също риби и е зъболекар. Та, казват че признанието ви е медицината. Тя поражда ли интерес у теб или по скоро се страхуваш от кръв и подобни? Медицината ми е интересна до толкова, до колкото поправя организма. Не бих казала, че ме влече, не се страхувам от кръв. Но по-скоро предизвиква отрицателни емоции в мен.
Интересното е, че професията която е най-мила на телците е свързана с икономиката/банките. Знаеш, че телците привличат парите, беден телец няма и те най-добре се чувстват в големи банкови сфери. Май асцедента ти в точно този аспект от живота ти е натежал повечко тук. Май, май. Особено напоследък (разбирай след като се отделих от мама и татко), се усещам, че асцендентът ми се проявява повече, отколкото слънчевия знак. Понякога ме избива точно онази мечтателност и романтичност на Рибите, но като цяло гравитацията ме тегли повече.
Ох, интересно ми е :Д притежаваш черти и на зодията и на асцедента си, които са ясно изразени и видими в характера ти.
Мислила ли си да напишеш книга? На каква тема би била тя? Бих искала, в някой бъдещ момент да си публикувам стиховете.
Какво мислиш привлича вниманието на хората днес? Айде, на тийновете и на хората. О, при всеки е различно. Сигурно си забелязала, че избягвам да генерализирам каквото и да е. Но тийновете днес разполагат с много обширна и богата информация. Мъчно ми е, когато виждам, че повечето не искат (или не могат, не знам) да се възползват от нея. Какво привлича вниманието им... противоположния пол, разбира се :D E, някой ги привлича и собствения, ама... тва е друга тема.
Мислиш ли, че колкото по-глобален става светът, толкова по-ярко се откроява расизма? Не би ли трябвало да е точно обратното? Да, има нещо вярно. Хората просто не са готови напълно да живеят в хармония. Историята още не е толкова стара и някои рани (ако щеш) са пресни.
Какъв език би искала да говориш перфектно? Испански. Много ми харесва звученето.

Довечера мисля да се огледам вече за следващата ... "жертва", мм?

DisappointedDreamer
08-29-2012, 13:18
Аааа, това обяснява що с мъжо ти сте женени. Сладко!
Като си издадеш и публикуваш стихчетата, ми пиши. :)

Кой ще слагаш на стола?

LadyDi
08-29-2012, 13:40
Кой ще слагаш на стола?
Имам някого на ум, но все още не съм питала.
Вие кого искате? :)

DisappointedDreamer
08-29-2012, 13:45
Калпазанката ще бъде интересна.

Kaena Smith
08-29-2012, 13:54
Здравей! :)
Ето няколко въпросчета и от мен :

Каза,че незаменими хора няма,но как би се почувствала,ако чуеш тези думи от любимия си?Биха ли те наранили или си свикнала с мисълта,че самата ти не си незаменима?
Как биха се променили отношенията ти с брачния ти партньор,ако той ти изневери?От кое би боляло повече : да ти го каже друг човек или самия той да сподели с теб ?
Казват,че човек търси това,което му липсва у един човек,в друг,по тази логика,при изневяра от страна на мъжа ти,би ли потърсила вина в себе си ?
Какво за теб представлява щастието?
Има ли вечна любов?
Каза,че харесваш испанския,би ли казала дума на испански,която ти допада много?
Гледала ли си/следиш ли El Barco?Ако да,харесва ли ти ?
Чувала ли си за водопадите Игуасу?Искаш ли да ги видиш поне веднъж в живота си?

ПП.Пишеш много хубаво :)
а това,което каза за разсеяността си е типична черта за Водолеите.Казва ти го Водолей. :D

LadyDi
08-29-2012, 14:07
Каза,че незаменими хора няма,но как би се почувствала,ако чуеш тези думи от любимия си?Биха ли те наранили или си свикнала с мисълта,че самата ти не си незаменима? О, вероятно ще се почувствам зле :) На всеки влюбен човек му се иска в очите на половинката си да бъде единствен, незаменим, уникален. И ще ми е зле, не защото ме смята за незаменима (аз си знам, че има далеч по-добри от мен), а защото е решил да ми го каже. Привърженик съм на това истината да се казва в очите, но малките ласкателства са добре дошли, дори да са леко преувеличени :D
Как биха се променили отношенията ти с брачния ти партньор,ако той ти изневери?От кое би боляло повече : да ти го каже друг човек или самия той да сподели с теб ? Бих изгубила доверие в него. А понеже той си го извоюва доста трудно, ще ми е още по-тежко. И би боляло повече да го науча от друг. Не живея в утопия, знам, че е възможно в един момент от живота си, той да пожелае друга. И ако е проявил несъобразителност някой друг да разбере за забежката му, по-добре да събере смелост и сам да ми каже.
Казват,че човек търси това,което му липсва у един човек,в друг,по тази логика,при изневяра от страна на мъжа ти,би ли потърсила вина в себе си ? В първия момент, едва ли. Когато си наранен, обикновено търсиш вината в другия. Но с времето сигурно ще си дам сметка, че нещо му е липсвало, за да го потърси другаде. Разбира се, възможно е някои хора да изневеряват само заради тръпката от завоюването на другия. Но той не е такъв. Всеотдаен е и за да ми изневери, със сигурност част от вината ще бъде моя.
Какво за теб представлява щастието? Коледа (примерно) вкъщи с цялото семейство.
Има ли вечна любов? Ами не. Ако приемем, че ние самите не сме вечни, как би могла любовта да е вечна? Има всепоглъщаща, всеотдайна, до края на живота :)
Каза,че харесваш испанския,би ли казала дума на испански,която ти допада много? Amigo :) Впрочем, тя ми допада на всички езици :D
Гледала ли си/следиш ли El Barco?Ако да,харесва ли ти ? Не. Но ще видя за какво става въпрос.
Чувала ли си за водопадите Игуасу?Искаш ли да ги видиш поне веднъж в живота си? Чувала съм! И да, много искам. Може и повече от веднъж. Искам да видя и водопадът Виктория. И Ниагара, но ако видя Игуасу първо, може да пропусна Ниагара :)

ПП.Пишеш много хубаво :)
а това,което каза за разсеяността си е типична черта за Водолеите.Казва ти го Водолей. :D
Благодаря! :) И знам, че е типична черта на Водолеите, затова и не се боря със зъби и нокти срещу това. Като се замисля, понякога е дори чаровно.

LadyDi
08-29-2012, 20:08
^ miminko, благодаря.

Освен калпазанката, имате ли други желания за стола? Искам да сложа някой, който ще ви бъде интересен.

chushkopek
08-29-2012, 20:21
Директните ми въпроси към теб попривършиха, а писмени спорове не обичам.
Слагай Калпазанката, Чачо или миминко.

DisappointedDreamer
08-29-2012, 20:24
Чачо е в сесия. Калпазанката искам да видя аз.

LadyDi
08-29-2012, 20:26
kalpazanka се прави на цапната :)

granger
08-29-2012, 21:44
Чачо е сядал, +тва е в сесия и едва ли ще има толкоЗ време.
Калпазанката ми е интересна, би било интересно да я разпитваме.

LadyDi
08-29-2012, 21:46
утре сутринта пак ще се опитам да я прикоткам
иначе ще ѝ кажа как свършва сагата за Хари Потър!!!

ако не, помислете за друг, иначе слагам някой рандом

Hayashi
08-29-2012, 21:50
Furious? сядал ли е?

LadyDi
08-29-2012, 21:50
Furious? сядал ли е?

ъъъъ... няма да го сложа
ако иска, този след мен да го слага :)

GeGaSa
08-29-2012, 22:17
Мадам сложи мен.

Едит:
LadyDi
Ако поискам, би ли ми пратила една твоя снимка на ЛС?
Ако ми хареса, би ли ме поканила до Варна?

ccdesigns
08-30-2012, 00:19
Гледам си още ти на стола и ми хрумна 1 въпросче, пък и да не си ти, който е - той да отговори.

Мислиш ли, че е възможна връзка между двама души, при която те са женени (или пък не са), имат деца, но в същото време имат отворена връзка и могат да правят секс с всички?
Ако не, защо да е невъзможна? Сексът е важна част от една връзка, но при подобна, той може да бъде компенсиран с другите партньори, както и 2мата да продължават да си правят секс, да отглеждат децата и т.н.

Малко е сложно като цяло, ма ми стана интересно.

Incadeptus
08-30-2012, 00:42
Гледам си още ти на стола и ми хрумна 1 въпросче, пък и да не си ти, който е - той да отговори.

Мислиш ли, че е възможна връзка между двама души, при която те са женени (или пък не са), имат деца, но в същото време имат отворена връзка и могат да правят секс с всички?
Ако не, защо да е невъзможна? Сексът е важна част от една връзка, но при подобна, той може да бъде компенсиран с другите партньори, както и 2мата да продължават да си правят секс, да отглеждат децата и т.н.

Малко е сложно като цяло, ма ми стана интересно.

НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО.

LadyDi
08-30-2012, 05:48
НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО.
Да те слагам на стола? Гледам отговаря ти се :)

ccdesigns, смятам, че е възможно, но само АКО и двамата са готови на това. Когато в единия има съмнения, нещата се усложняват.

GeGaSa,
1. Не бих ти пратила снимка.
2. Не бих те канила във Варна.
3. Кой си ти, че да искаш и двете?

LadyDi
08-30-2012, 05:48
Защо точно котки? На котка ли се оприличаваш?
Не се оприличавам на котка. Просто ги харесвам - нежни, грациозни, царствени, капризни и в същото време безкрайно очарователни :)

Irti
08-30-2012, 06:45
Lady, Lady, Lady, Lady, Lady, Lady, Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Здрасти.

Защо мъжка котка си взела? Нямаше ли някоя женска да ти ражда котенца (щях да напиша кученца за една бройка, ама се поправих 8-) ) и да си гледаш по 4-5-6 котки?
Обичаш ли да ти е чисто?
Сигурна ли си, че можеш да преживееш всичко?
Обичаш ли да работиш?
А за глезените хора какво мислиш?
А за мен?
Ако този, който върви пред теб изпусне пачка пари ще му ги върнеш ли?
А, ако изпусне едно коте ще му го върнеш ли? ( не знам как ще стане, ама все пак.. 8-) )

LadyDi
08-30-2012, 06:59
Lady, Lady, Lady, Lady, Lady, Lady, Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Здрасти. Здрастиии. :)

Защо мъжка котка си взела? Нямаше ли някоя женска да ти ражда котенца (щях да напиша кученца за една бройка, ама се поправих 8-) ) и да си гледаш по 4-5-6 котки?
Точно защото не исках да ми ражда котенца. Пък и женските по принцип са по-капризни.
Обичаш ли да ти е чисто? Да. Мързелива съм много, у дома обикновено е разхвърляно, но е чисто.
Сигурна ли си, че можеш да преживееш всичко? Не съвсем. Но се надявам психиката ми да е достатъчно силна.
Обичаш ли да работиш? Да, стига работата да ми е интересна и да ме увлича. Иначе съм способна цял ден да си клатя краката. Но съвсем по рибешки, умея винаги да изглеждам заета :lol:
А за глезените хора какво мислиш? Че сами могат да си нанесат много вреда. Глезените хора вярват, че са център на вселената на другите. Downfall-a понякога е жесток.
А за мен? Ти си особен индивид. Но аз харесвам особените индивиди. Различно гледаш на повечето неща, а това понякога е отрезвяващо за останалите. Харесвам те. Искаш ли да те сложа на стола? :lol:
Ако този, който върви пред теб изпусне пачка пари ще му ги върнеш ли? Вероятно да.
А, ако изпусне едно коте ще му го върнеш ли? ( не знам как ще стане, ама все пак.. 8-) ) О, зависи. Защо го мъкне? Как го е изпуснал? Да не го е хвърлил... хмммммм.

Изненадана съм, че никой не ме пита кои потребители харесвам и кои не :lol:

DisappointedDreamer
08-30-2012, 07:02
^Смятам че е страшно тъпо да питаш кой ти е симпатичен и кой не, ама давай. Кажи си го 8-) кого харесваш и кой не?

ии, слагай Ирти. Ще е интересничко.

LadyDi
08-30-2012, 07:03
^Смятам че е страшно тъпо да питаш кой ти е симпатичен и кой не, ама давай. Кажи си го 8-) кого харесваш и кой не?

ии, слагай Ирти. Ще е интересничко.

И аз смятам, че е тъпо! Казах само, че съм изненадана, че не ме попитахте, защото забелязвам, че е особено актуален въпрос...
Ирти ще е интересен, дам...

Irti
08-30-2012, 07:12
Ох, човече, яко ме радваш, човече! Направо на някой отговори съм се смял с глас. 8-) Некво яко си такова..

Имам някого на ум, но все още не съм питала.

Това да не съм аз? 8-) Искаш да ме насадиш на столеца, а? Лошо коте си. На мен не ми е проблем, ама аз нали бях в онзи горещ кът? Потребителите да си кажат кой искат, а аз мога и след време да седна. Така е редно мисля.

Абе ти пък.. няма значение дали е хвърлено или каквото и да е. Важното е, че вървиш и този пущиняк пред теб изпуска коте. Какво правим? Ама те гледа едно такова жаловито и ти върти опашка. И да кажем, че това коте има дарба да ти знае и изговоря името. А? не е ли яко 8-)

Яла ли си пържени кюфтета от извара?
Любимото ядене?
Обичаш ли да готвиш?

LadyDi
08-30-2012, 07:21
Ох, човече, яко ме радваш, човече! Направо на някой отговори съм се смял с глас. 8-) Некво яко си такова..
Ха! Мерси :)

Това да не съм аз? 8-) Искаш да ме насадиш на столеца, а? Лошо коте си. На мен не ми е проблем, ама аз нали бях в онзи горещ кът? Потребителите да си кажат кой искат, а аз мога и след време да седна. Така е редно мисля.
Не ми беше ти на ума, просто не бях се сетила... Ама що пък да не седнеш? Между другото, не съм чела Горещия кът, тамън се отправих на там. А потребителите НЕ КАЗВАТ КОГО ИСКАТ. От вчера каня някой да изяви желание да седне...

Абе ти пък.. няма значение дали е хвърлено или каквото и да е. Важното е, че вървиш и този пущиняк пред теб изпуска коте. Какво правим? Ама те гледа едно такова жаловито и ти върти опашка. И да кажем, че това коте има дарба да ти знае и изговоря името. А? не е ли яко 8-)
Яко е. Няма да му го върна. Ще си го осиновя.

Яла ли си пържени кюфтета от извара? Тц. Даже не съм чувала за такова нещо.
Любимото ядене? Картофи. Мога да ги ям всякакви - на супа, без супа, пържени, печени, със сирене, варени, на пюре... и там още каквито видове има.
Обичаш ли да готвиш? Изобщо. Да не говорим, че и съвсем не ми се отдава. Готвя само по рецепта и дори тогава успявам да объркам нещо! Умея да правя някои по-прости неща, ама... на. Не ми било писано.

kalpazanka
08-30-2012, 07:25
LadyDi, изчети Ирти в горещия кът! :)

Irti, bitte/моля те/please, сЕдни ти, душа. :D

LadyDi
08-30-2012, 07:26
LadyDi, изчети Ирти в горещия кът! :)

Irti, bitte/моля те/please, сЕдни ти, душа. :D

ти знаеш ли как се оплетох в тия горещи столове, кътове и табуретки... 5 таба съм отворила с различни теми и забравям коя за кое беше...
край, слагам Ирти, залаганията приключиха!

anonymous708973
08-30-2012, 07:32
Можеш ли да бъдеш безпристрастна когато даваш мнение на свой близък, което може да не му хареса? Мога да съм безпристрастна в оценката си. Имам затруднения, когато трябва да я споделя. Не обичам да наранявам хората, предпочитам да им доставям удоволствие и да им угаждам.

в кръвта ми е да назидавам.

Не съм хомофоб. Не виждам с какво изборът ти на сексуален партньор може да те направи по-малко достоен човек.

Способна съм да ревнувам дори от хобита и работа. Но това е черта, по чието омекотяване работя и струва ми се, успешно

Ревността е като солта в супата. Ако липсва, супата не е вкусна. Ако е в прекалено голямо количество, не става пък за ядене.

И че предпочитам да приемам някои неща за дадености. Даден ни е живот. Целта е да го изживеем до смъртта. Какво правим по пътя, в какво вярваме и от какво се страхуваме е различно за всеки.

Всъщност, аз не вярвам, че има неограничено каквото и да било. И как да вярвам, като всичко около мен е в някакви граници? Аз дори не мога да възприема докрай идеята за безкрайната Вселена, просто защото не мога да си я представя. Умът ми е ограничен, мисленето ми също. Какво, впрочем, вероятно на всички.

А и луд не е ли просто епитет за хората, които не разбираме?

Страх ме е, че докато си блъскам малкия мозък да разгадая нещо толкова абстрактно, ще пропусна много земни приятни неща. Обвинете ме, че съм малък човек с малки разбирания. Да, вероятно е така, но не страдам от стремежи да намеря отговори на толкова големи въпроси. Приела съм да приемам някои неща, че са така.

Но докато си млад и романтичен, да, сигурно може да бъде повод за развод.

Можеш ли да си дете? Мога. Мога да се вдетиня ужасно, да се инатя, да настоявам на своето, колкото и да е глупаво. Мога да виждам само розовото в света (но невинаги искам).

Обичаш да се напасваш към хората, или те към теб? Мисля, че съм доста адаптивна и като че ли се напасвам аз към хората. Но в един момент, като усетиш, че губиш основата, някак не си струва. И съм до там. Много лесно се привързвам.

Какъв е най-големият ти вътрешен страх? Да не остана сама. Не съм човек, който би могъл да вирее сам. И не, не мисля, че съм зависима от другия, просто лично аз се чувствам по-добре в двойка.

С теб доста си приличаме в някои моменти :)
Кефиш. Много.
Малката ти сестра е на 26, а аз си мислех, че ти си на 25 :д

Как обичаш да изненадваш мъжО си :)

Irti
08-30-2012, 07:33
Ох.. ок, ама предупреждавам, че бачкам понякога по цяла нощ и цял ден и не знам дали ще бавя или няма с отговорите. И предупреждавам, че обичам да се пиша по-дълги постове и ако ви доскучае - вие сте си виновни. 8-) И ако сега веднага слагате въпросите ще отговоря след час-два защото искам малко да поспя, че не се издържа вече.

Това беше упътване за използването на Ирти. 8-)

anonymous708973
08-30-2012, 07:37
Ябадабадаба дууу :д

Дете ли си по някога? Как?
Обичаш ли анимации? Гледа ли новата "Ледена епоха"?

С какво може наистина да те спечели една жена?
Ако станеш сутринта и видиш въпросното женско да ти прави закуска... трогващо ли ти е?
Защо, за Бога, отказваш цигарите? Може и на лично да ми отговориш.

DisappointedDreamer
Оле, сега стана интересно 8-)

LadyDi
С теб доста си приличаме в някои моменти :)
Кефиш. Много. Благодаря :)
Малката ти сестра е на 26, а аз си мислех, че ти си на 25 :д На цеееели 27 съм :lol:

Как обичаш да изненадваш мъжО си :)
Не обичам да го изненадвам. А и той не обича да бъде изненадван. Но, понякога правя дребни и неочаквани неща - като да му сготвя, например :lol:

Така. След като получихме Упътване за ползване на Irti, подарявам ви го.
Аз излизам в пенсия :D

kalpazanka
08-30-2012, 07:40
Ирти, защо в предния стол писа, че една жена не може да е мръсница в леглото, а в следващия момент да гали детето си /цитирам по памет/?
Жената, с която си в момента, разведена ли е? Как изглежда?

Irti
08-30-2012, 07:41
Така. След като получихме Упътване за ползване на Irti, подарявам ви го.
Аз излизам в пенсия :D

Мерси за упътването. Поправих го. Няма да ти се обяснявам за грешките. Ти ще разбереш. Просто прочети Горещия Кът. :)

И си лягам. До после

LadyDi
08-30-2012, 07:49
Мерси за упътването. Поправих го. Няма да ти се обяснявам за грешките. Ти ще разбереш. Просто прочети Горещия Кът. :)

И си лягам. До после

Ооо, чета го. И ми изникват въпроси. Ти си поспи,аз ще ги формулирам по-късно.

bloodyF
08-30-2012, 09:40
здрастииии :oops: 8-)
на колко си?
откъде си?
къде живееш?
сам ли живееш или с родители/приятели/съквариранти/гадже?
колко си висок?
защо толкова упорито се опитваш да откажеш цигарите?
срещал ли си се с някого от форума?
лесно ли допускаш хора до себе си?
обръщаш ли внимание на 'малките неща'?
имаш ли братя/сестри? ако да, на колко са?
четеш ли книги?

толкова засега 8-)

LadyDi
08-30-2012, 09:57
Да предположим (само да предположим), че жената, с която си в момента, вземе, че забременее.
*Сигурна съм, че ползвате всички предпазни средства, но да речем, че някой малък Худини се е вредил.
Какво ще направиш? Какво ще предприемеш? И как ще се почувстваш от решението си?

ShtrudeL
08-30-2012, 10:02
я, Ирти.
После ще си изредя въпросите.

Irti
08-30-2012, 10:02
Въпросите на милата ми PinkPan7her

1. Дете съм в абсолютно всеки момент, но вътре в мен си. Външно съм дзвер. 8-) Дете съм във всяка една секунда и мислено си играя с войници. Дете съм всеки божи ден. Гадното е, че искам, ама твърде силно искам да съм малък и да нямам проблеми. Толкова яко си живеех тогава. И честно да ти кажа войниците наистина ми бяха едни от любимите играчки. Сега, ако дадеш едно пликче с тези пластмасови фигурки знаеш ли каква битка ще си спретна с тях? 8-) Какво ли не ги правех. Ако някой много ме дразнеше го слагах в една чаша пълна с вода, бутах го във фризера да замръзне и му обявявах присъди от няколко часа да седи там като каторжник. 8-) Искам да съм детенце. Искам да си имам всички играчки от миналото. И другата страна на въпроса ти - също съм дете, когато се говори за нещо сериозно (понякога). Просто правя детски глупости. Харесва ми.

2. Том и джери рулз! Обожавам го! Всичко съм гледал. Ну Пагади пък е най-великото! Гледах. Имаше там на кораба една сцена с маймуната дето пееше някаква пиратска песен, ако не се бъркам. Жестоко!

3. С преди всичко да е човек към мен и да не се опитва да ми пробута нещо, което си мисли, че ще й върже. Ще ме спечели, ако има цели, сила и заможност да ги постигне. Също така ми е слабост, ако може да готви.. хубаво, защото аз като силно изразен готвач държа жената също да може да готви.

4. Не ми е трогващо. Гладно ми е. 8-) После идва момента, че ако я видя по едни женски боксерки (защото аз ги обожавам) да си върти дупето пред тигана.. направо ще я кача на печката и.. така ще ме възбуди, че няма да се замисля, че може да си изпече задника на горещия котлон. 8-) Направо ще я жигосам.. :D

5. Ех, ок. С една дума. Казах го на двама потребители на лс, ама направо ще го кажа тук. Защото единствения доктор, който съм позволил да ме преглежда от много години каза, че всичко в мен е разбито (което си го знаех) и че скоро може да се гътляша, ако продължавам така. Ти знаеш какво бях писал преди, че не ми пука за живота, ама се замислих и искам поне 10г да изкарам. Преди няколко години бях на преглед при него и като ме видя отвътре.. спомена, че направо съм се разбил с това лепило, което шмъркахме като по-малки. Показа ми няколко снимки, ама.. не съжалявам. Сега това е станало какво да направя. Беше жестоко време, но никога повече няма да приема тази гадост. Пича каза наистина да махна и пиене, цигари и наркотици. Отделно и анаболите ми разказаха играта отвътре, но тях ги спрях ехеее.. и спуснах като балон, което е нормално. 8-) И сега се мъча, да, ама така ще е по-добре. Вече една седмица ли мина? Не знам. Пуших само една. Много е трудно, когато си бил такъв като мен. Сутрин като си изкашлям дроба посягам на масата за кутията, ама няма, майка.Гадно, ама дай да видя още малко от този побъркан свят. Поне още малко, но не и много. Все пак не съжалявам за нито една простотия.

PS: Даже одеве гледам копчетата на клавиатурата и ми се привижда дим. Мани майтапа.

--------

Въпросите на kalpazanka

То сигурно може, ама имах впредвид това, че детето да спи в една стая, а ти на 5 метра от него да се клатиш като за световното.. тя да вика, да се дере и след това да излиза от стаята и да облизва устни.. не знам не ми се вижда редно. Да правиш секс да, ама мисля, че ще е малко по-кротък.Няма да можеш да си позволиш това, което е било според мен. И ще ми е някакво тъпо чак да я омажа със спермата си по лицето и тя после да целува и милва детето. Някакси вътре може би ще ме издразни. Аз сега гледам нашите, като ида в нас.. доста по-рядко правят секс и като малък не съм ги чувал. Даже не знам и дали правят. На стареца канугята не зная дали му държи още, ама го майтапя яко. Даже вчера го видях ръчкаше нещо по колата и му разправям "Теб сигурно малкият ти приятел те буди нощес само, за да пикаеш, а?" 8-)

Аз не съм бил с нея никога. Нямали сме връзка. В момента от доста време не сме се виждали, а сме се чували.. няма и два пъти, че и един път не знам дали има. 8-) Не съм я виждал въобще. Тя просто идваше в нас или аз в тях, за да оплътним малко време и дупки. За съжаление няма да се срещаме повече по мое желание. Може би за радост, ама не знам още.

На вид няма да я описвам дословно, защото направо мъка да ти избие от гащите. 8-) Просто ще кажа много цинично - ТОВА Е НАЙ-ЯКАТА ПУТКА, КОЯТО СЪМ ЕБАЛ, ДОКОСВАЛ, ЛИЗАЛ, ПИПАЛ И НАСЛАЖДАВАЛ. Най-добрата жена с която съм водил разговори някога.

Пантер, може би тази леко ме е докоснала.

Irti
08-30-2012, 10:16
Въпросите на bloodyF

Здравей

1. Застаряващо копеле
2. Скитник
3. Скитосвам се, бе 8-)
4. Сам
5. Без много малко 2м
6. Отговорих
7. Не съм решил - не съм се срещнал
8. Само един приятел съм допуснал до мен. Той знае абсолютно всичко за мен, че и кога ходя до тоалетна.
9. Гледам да не обръщам. Играят големите хора с големите действия. Малките ги допълват.
10. Сам съм си
11. Отдавна не съм чел. Преди повече четях. Имам купища от тях и купища пари съм дал, а колко пък имам раздадени по приятели..

-------

Въпросите на LadyDi-тоооооо

1. Както обясних вече не го правим с нея, но ако това ми го изтропа след известно време да речем - аборт. Ако откаже ще й помагам на месец с някакъв доход, но това ще е. Баща няма да има. Просто ще капя с парите, за да не изпитва трудност. Нищо повече. Все едно си плащаш наема. Даваш парите и чорбаджията не го виждаш един месец. Добре ще се почувствам от решението си. Но най вече на първо място, ако е възможно ще се направи тест да видя дали е мое или не, но не знам дали става, ако още не се е родило. Не съм запознат.

DisappointedDreamer
08-30-2012, 10:22
Има ли случка която да е променила живота ти? А такъв човек има ли?
Какъв беше като малък? Беше ли също толкова вулгарен и силен, или по скоро си падаше малък дребосък, който през по-голямата част от времето мълчеше, заради срамежливостта си?
Срамежливостта хубаво качество ли е?
Опиши себе си. Според това кой си, каква партньорка искаш? А каква трябва тя да бъде - също толкова начетена, умна и (дори) властна като теб, или по скоро жената трябва да си знае мястото?
Лесно ли се доверяваш на хората? Или си се научил първо надълго и нашироко да ги преценяваш, преди да ги допуснеш до себе си?
Не ти ли е мъчно след диагнозата на доктора? Не ти ли е мъчно че няма да доживееш до дълбоки старини, да видиш внуци и дори правнуци?
Защо не търсиш сериозна връзка?

LadyDi
08-30-2012, 10:32
1. Както обясних вече не го правим с нея, но ако това ми го изтропа след известно време да речем - аборт. Ако откаже ще й помагам на месец с някакъв доход, но това ще е. Баща няма да има. Просто ще капя с парите, за да не изпитва трудност. Нищо повече. Все едно си плащаш наема. Даваш парите и чорбаджията не го виждаш един месец. Добре ще се почувствам от решението си. Но най вече на първо място, ако е възможно ще се направи тест да видя дали е мое или не, но не знам дали става, ако още не се е родило. Не съм запознат.

това е с условието, че вече не го правите
ами ако продължавахте да го правите?

идеята ми е, изобщо противна ли ти е мисълта за собствени деца?
в някой бъдещ момент смяташ ли, че би могъл да се посветиш на някой друг освен на себе си?

paradosou
08-30-2012, 10:37
За какво мислиш точно в тоя момент?
Ако сега дойда и ти дам въпросното пликче с войници как ще реагираш? ;р
Какво за теб е стил? Какво смяташ за красиво?
Какво те мотивира?
Разкажи ни някаква смехория 8-)
ии може да постнеш снимка на момиче, което смяташ за привлекателно :)

ShtrudeL
08-30-2012, 11:10
Ако някой много ме дразнеше го слагах в една чаша пълна с вода, бутах го във фризера да замръзне и му обявявах присъди от няколко часа да седи там като каторжник.

awwwww айде да си играем 8-)

абе Ирти бе, слагай и въпроситИ, че е объркващо.

Как се казваш?
Обичал ли си някоя до сега?
Коя зодия си? :3
Имаш ли приятел момиче? ПРОСТО ПРИЯТЕЛ. ^
Предпочиташ да се напасваш към хората, или те към теб?
Командваш ли тоя и оня?
Дискотеки/барове/клубове/кръчми, или полянки/градинки/пейки предпочиташ? Или може би и двата варианта?
Защо не си пускал никога снимка. Пусни!

Irti
08-30-2012, 11:21
Въпросите на форумното другарчето

1. Всеки ден има такива случки. Моят живот е доста задвижен и постоянно се мени. Много такива хора, но за съжаление просто ги изгубих повечето.. на по-добре място са и ще се видим някога. Знам, че са добре.. кофти въпрос.
2. Пакосчия страшен. Имах една котка на село.. е тази котка каквото и да я правех все при мен се връщаше. То не беше тормоз, то не беше влачене насам натам. Като кукла си я носех и винаги си идваше при мен, бе. Ама това беше много отдавна. Това е фазата в която бях като нормалните деца за годините си, ама към 5-6 клас, като открих някой работи и.. нъцки. Инак бях много срамежлив. Ако някой дойдеше на гости се криех под кревата или в банята и дърпах дръжката към мен да не ми отварят вратата. Нищо, че никой не дърпаше да я отваря, де.. 8-)
3. Прекрасно е да си срамежлив. Дали ще е много или не в един момент вече не си толкова стегнат, ама тъпото е, че никой не иска да те опознае и говори с теб, когато те види такъв. Като човек може да си страшен, ама като никой не ти дава шанс? Много са тъпи хората. Съдят веднага кой какъв е. А ти, ако седнеш да говориш с някой човек, който не е наред с главата и го заслушаш.. ще видиш как в някой работи мисли повече от теб. Идиоти сме и това си е. Чак се дразня.
4. Свиня! 8-) Сърцат човек съм и съм добър. Сърцето ми е страшно голяма, ама кел файда, като няма да си намериш място в него. Аз споменах вече какво искам от нея и ще добавя, че ще е страхотно, ако е като бирата. Гъзирана и пенлива винаги. Студена, но е прекалено студена за консумация ще я оставя да отвърне малко. Затваряна и отваряна, когато махнеш капачката. Супер. Чакай, чакай.. аз нито съм умен.. нито начетен, че аз на даскало почти не ходех. Доста съм неграмотен поради тази причина. Да бъде властна, сприхава, борбена и да има малко повечко парички. Да си знае мястото, когато трябва, ама когато трябва да ме затапи да може да го направи, като хората.
5. Не се доверявам. Споделям, но никога всичко. Може да те познавам от 20г, ама курац да ти плача на рамото. Само този, който споменах знае всичко. Само един е.
6. Е, аз като ги разкарам тези работи може да поживея и малко повече предполагам. Както каза една колежка тук.. я го виж Чарли Шийн. Но да предположим, че ми остават 5-6г. Ние сме родени, за да умрем и е глупаво да не го приемаш, но се стреснах и махам всичко както казах, но не мисля, че ме е страх от Нея. Винаги съм се питал какво е там.. горе. Ще се видя с всичките тези хора, които са били част от мен и ще им кажа колко много са ми липсвали Приемам каквото е отредено, но и се разчувствам, ама не за внуци и такива работи, които не искам. Брей.. кофти.
7. Защото реално погледнато какво ще ми даде? Близост? Аз я имам отвсякъде. Пари? Надали. Любов? За какво ми е? Споделяне, секс? За всичко си имам хора. Разбиране? Не искам. Радост? Не, не.. трудно е да имаш радост в нещо. Много е трудно.

-------------

Въпросите на котката

1. Спираме да го правим и толкоз. Не мога да имам връзка с тази жена.
2. Не ми е противна, но за момента ми е рано и не изпитвам нужда. Предполагам е готино някой дребосък да ти се препъва пред краката цял живот, но още не. Не е дошъл момента. Далеч е.
3. Да смятам. Чудя се дали така е редно или пък няма нищо лошо да починеш сам, но дали това е идеята? Дали семейството ни е мисията? А дали пък може цял живот да се занимаваш със сексове и глупости. Много се чудя по този въпрос, ама поне знам, че к*рвите никога няма да ме наранят.

-------------

paradosou

1. Затуй, че днес ще си купя нов салон за една от колите и ще го сложа. Мисля си, че ще стане много готино. И зат'ва, че една ще я продам. Три коли са ми много разходи на година.
2. Ще си спретнем една битка заедно. СПАРТАААААААА!!!! Даже може да замразим някой от малките копелдаци. За доброто старо време! 8-)
3. Ако говорим за дрехи - нищо. Дреха, като дреха. Инак - Вътрешното смятам за красиво. Стил - доброта. Ако ти дам три ореха от сърце и две шаки пари кое ще вземеш? Еми орехите, разбира се! Парите за мен са най-важни, но орехите са дадени от доброта, която ценя повече от тях. Значи тя е на първо място.
4. Вътрешно съм надъхан. Това ми е достатъчна мотивация. Страшно силен съм и психически и физически. Филма Роки ме мотивира. Гледам го всеки ден. Всичките части ги превъртам. Обичам този проклет филм!

Разговор между него и син му:

- Не е ли хубаво тук? (намира се на гробище - баща му)
- Хубаво е.
- По-рано ли си тръгна от работа?
- Не, напуснах.
- подадох си оставката
- Защо?
- Не бях много... Не знам... Просто не пасвах там.
- Разбирам.
- Какво ще правиш?
- Сега ли? Сега предпочитам да остана с теб? Нали може?
- Да
- Мина много време, откакто гледах боксов мач.

И след като почва отново да тренира. Неговия тренер го надъхва по един страхотен начин.

- Ти знаеш всичко за бокса. Така че няма нужда да минаваш по онзи стар път отново. За да победиш този ти трябва скорост, а ти я нямаш. И коленете ти вече не държат както преди. Така че здравото тичане също аут.И вече имаш наслагания на повечето свивки и мускули. Имаш проблеми и с гръбнака. Значи и спаринга е аут. Заова ще заложим на удари от старата школа. Чиста сила. Силови тренировки. Щанги, гири, варели и гюлета, за да развием мощни удари, които така ще го наранят и така ще го боли, че ще го чувстват и роднините му. Всеки път, когато го удариш, ще се чувства все едно е целунал Експресният влак. УЕ! ДА НАПРАВИМ МАЛКО МОЩНИ БОМБИ

Това ме мотивира та чак сълзи ми избиват понякога!

5. Виж темата в която бях писал как поисках пицата на едно момиче. 8-)

http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/c48.0.403.403/p403x403/558210_500270210000354_412760868_n.jpg

Irti
08-30-2012, 11:34
Въпросите на Шрудела

Ще си играем, защо не?

Оф, Щрудел, ти все си наопаки. 8-)

Така с въпросите не ми е подредено. Ще внимаваш и няма да се объркваш. Ти си знаеш твоите въпроси и просто си четеш отговорите без да връщаш на питаниците ти. Нищо сложно. Да те еба в Щрудела. :*

1. Никой от форума не ми знае истинското име.
2. Обичал съм, ама уморено.
3. Познай, де, нали ти беше по тези работи. Трябва да си разбрала от въпросите.
4. Имам. Доста, ама не са качествени.
5. Не се старая да блесна в нечий очи или да се бутам в колектива. Те, ако искат да се сприятелят с мен да опитат, а друг е въпросът, че не ми дреме дали някой ще опита или няма. Но не се натягам към тях. Хората са опасни и като такива ги държа по-далеч.
6. Камандвам когато трябва. Все пак бях охрана. Инак не.
7. Че само това ли предлагаш? Предпочитам езера, реки, хижи, планини и затънтени места с водопади например. Там където има спокойствие. И кръчмите обичам, ама по-уютните.
8. Кой е казал, че не съм? На който съм преценил съм пратил.

DisappointedDreamer
08-30-2012, 11:36
Няма ли да ти е хубавко да се прибереш вкъщи, да си завариш мацито да готви, да правите каквото правите, да ядете. Де да знам. Не ти ли вдъхва сигурност, стабилност, утеха и спокойствие? Да, не си от хората, които плачат на раменете на другите, или се оплакват или пък се нуждаят от помощ, но пък тези неща можеш да искаш дори и да си независим индивидуалист. Не ти ли липсват? Май сега не ги търсиш, но мислиш ли че след 10 години примерно ще се замислиш и ще започнеш да ги търсиш в образа на една жена?

Съгласна съм, че сме родени за да умрем. Но трябва ли да е на 22? Имаш още толкова много да преживяваш. Глупаво ще е да ти секнат глътките въздух сега. Няма ли неща, които те вълнуват? Нищо ли не те интересува? Няма ли човек, който да те задържи? Или пък животинче? Не искаш ли да постигнеш нещо? Смяташ ли че си дал всичко от себе си?

Би ли се запознал със срамежливо момиче? Би ли имал връзка с такава? Срамежливостта не означава ли липса на первезност и опит? Как ще се представи такова момиче в леглото? Би ли могла да те задоволи?
Ще се чувстваш ли по-малко мъж, ако жената до теб изкарва повече пари?

Според теб интелигнетността в какво се измерва - в това колко неща знаеш за Първата Световна Война или в умението да разсъждаваш трезво и адекватно, умението да се оправяш сам във всяка ситуация?

Chacho
08-30-2012, 11:37
Тука до към 7-8ми септември имам некви изпити, ма после може да съм свободен и по софийско. Аре да пием бира некъде тогава (или нещо произволно, ако все още не пиеш)?

LadyDi
08-30-2012, 11:40
Що ми се върти един Козирог на мен в главата...?

или Скорпион...

ShtrudeL
08-30-2012, 11:43
нях нях 8-)

Залагам на телец, ама сигурно Ше сбъркам :3 Или водолей... или лъв.. ама едва ли... КАКВО СИ!? Мисля, че си с воден асцендент.
Как преценяваш? Аз достойнО ли съм да видя физиономията на Ирти?! :о
хмм

Тъп въпрос, НО: Какви момичета харесваш?
Влагаш ли чувства, или чувстваш влага?
А когато правиш секс?
Егоистичен ли си в леглото?
Би ли имал нерви да правиш секс с деТственица?
Сподели една микро мечта?
Кога последно плака и за какво?
Кремиран или погребан 2 метра под земята?
Возил ли си се на космически кораб?
Вярваш ли в извънземни?
Какво сънува последно?
Ако ти предложа да те гримирам и да излезем така на центъра, как ще реагираш? Ще ме набиеш ли? ^^
КОЯ ЗОДИЯ СИ!? :о
Агресивен ли си?
Умееш ли да се контролираш?
Повишаваш ли тон?
Лесно ли се отегчаваш?
А лесно ли се впечатляваш?

МолиМ те копирай и въпроситИ. :33333

DisappointedDreamer
Не познахте. Овен е Ирти :3

ShtrudeL
Що ми се върти един Козирог на мен в главата...?

или Скорпион...

Нееее, не е козирог със сигурност. :3
И аз си мислех за скорпион, ама мисля, че и скорпион неЙ, ама знае ли човек.. :3

DisappointedDreamer
08-30-2012, 11:47

^^
Ама мисля, че е със земен асцедент.

LadyDi
08-30-2012, 11:47
Нееее, не е козирог със сигурност. :3
И аз си мислех за скорпион, ама мисля, че и скорпион неЙ, ама знае ли човек.. :3

оооо, толкова много козирошко (има ли такава дума изобщо???) има в него...

ShtrudeL
08-30-2012, 11:52
оооо, толкова много козирошко (има ли такава дума изобщо???) има в него...

Козирозите са затворени, дръпнати, песимистични, добри и студени. :3

LadyDi
08-30-2012, 11:56
Козирозите са затворени, дръпнати, песимистични, добри и студени. :3

освен това са упорити до откат, инстинктивни, самосъхранителни, издържливи и работоспособни

anonymous708973
08-30-2012, 12:02

УжасТ.
Ааа, и аз искам да видя снимка! Колега, изтипосвай я бързо!
Като се видим най-накрая (ако не ръмжиш по телефона :д), ще ти подаря пластмасови войничета, честна дума.

Chacho
08-30-2012, 12:05
А с тебе Ина нема ли да се видим? Карай Вальо да те забере към края на месеца и да се скиваме.

Irti
08-30-2012, 12:08
Въпросите на DisappointedDreamer

1. Няма да ми е хубаво, защото може да си имам маци, което готви и без връзка. Аз имам сигурност, защото имам апартамент и мога да се издържам, защо ми е жена? Как една жена ще ми вдъхне на мен сигурност в нещо? Ако се наложа такава мотивация може да си направя, че никой не ми трябва. Аз плача, но на никой на рамото. Не се оплаквам никога, а помощ само давам и не чакам дали някой ще ми даде. Не ми липсва, човек. Нищо не ми липсва в момента. Чакай да поживея още 10г. и може и да ги потърся.

2. Аз не го отсъждам, кога трябва да е. Когато дойде тогава. Глупаво или не - затова и спирам с всичките гадости. Има. Всичко около мен ме вълнува и ми е интересно. Интересно ми е от това как като настъпя някой бръмбар какво му е. Дали го боли както нас ни боли примерно. И дали този бръмбар сега е казал "Ебахти задника стъпи върху мен". До това как има старци на по 80г, които в раменете са ужас и безумие от мускули. Слънце, задаваш въпроси все едно аз решавам кога ще умра. :) Животинче.. казах ти какво ще си взема. Една костенурка. Уникалната ще е. Постигнал съм. Работя, имам три превозни средстава, живея си сам в мой си апартамент. Плащам си само сметките без наем, защото си е мой. Каквото ми се яде това ям и не се лишавам от нищо общо взето. Не смятам, че съм дал всичко и затова давам всеки ден отново и отново.

3. Аз познавам такива момичета, но не съм спал с тях, защото не ми харесват на вид и не ме привличат. Много добри хора, но за мен на вид не са хубави. Бих имал със срамежлива. Чакай сега, а ти преди да го направиш имала ли си первезност и опит или само си си мислила, че имаш? Я се замисли колко пъти си мислила, че си добра, а в същото време момчето какво мисли по въпроса? Това, че не умее да го прави не означава, че няма да я науча и напасна. Би могла. Всяко нещо се учи, а за да се научи трябва да се покаже първо.

4. Няма да се почувствам по-малко мъж, защото, ако е до мен и живеем заедно - редно е всеки да дава пари и да гледа да оцелеем. Не е редно да се гледа това, че взема повече от мен. В момента познавам едно такова семейство. Жената взема 700лв, а мъжа 400, а са с две деца. А мъжа е страшен мъжкар, като започнем от това, че само лапата му е колкото главата ми. Образно казано. 8-)

5. Едно е да мислиш, да говориш, да си бетон сам, а друго е, когато трябва да напишеш официално нещо важно под формата на документ и да направиш доста грешки. Или да не можеш да сметнеш някоя по-сложна, но не толкова сметка наум? Защото аз с математика съм зле например и с бг-то също. Не зная много граматически работи и си признавам, че съм неграмотен. Като се замислиш ти с такъв човек ли искаш да си или с някой, който има богата обща култура, ама не може да пише да речем с красив почерк? Примерно те питам и отговори на ЛС или тук. Няма значение. Защото аз трябва да се старая ако искам да пиша хубаво. Нямам почерк. Не съм се научил просто.

---------

Въпросите на Chacho

Може, защо не? Стига да имам време и път към София. И нерви..

На другите въпроси ще отговоря после, че отивам да си купя тапицерията.

Пантеро, не съм ръмжал. Бях се уядосал 8-)

DisappointedDreamer
08-30-2012, 12:22
Срамуваш ли се от това, че не знаеш къде се слага запетайка или пълен/непълен член?
Не си ходил на даскало, не си образован. А би ли искал да се образоваш? Млад си, имаш време. Ще успееш, стига да имаш и желание. Не искаш ли да откриеш красотата в думичките или цифричките? В анализите и уравненията? В историята и физиката?
Важен ли е почеркът? Не е ли по-важно това, което си написал?
Отговорих ти на ЛС, но ще отговоря и тук. Не искам човек който е образован и има висока обща култура. Искам човек който да е отговорен, решителен, твърд, точен, сериозен в ситуациите които го изискват. Мъж бетон, както ти се изказа. Искам мъж който може да ЧУВСТВА. Защото знанията могат да се влеят между двете ти ушенца, но чувствата никога не могат да бъдат на сила мушнати в сърцето.

Казваш, че се интересуваш от всичко. Четеш ли по-различните въпроси, които те интересуват? Отиваш ли в библиотека, избирайки си книжка по биология или пък просто някаква рандъм литература? Щом всичко толкова много те интересува, защо не си ходил на даскало? А защо не ходиш на даскало сега?
Не може ли да си вършиш това, което вършиш, да изкарваш парички, ама и редом с това да четеш много, да се интересуваш и да научаваш?

anonymous708973
08-30-2012, 12:27
Дефинирай "не си ходил на даскало".

DisappointedDreamer
08-30-2012, 12:31
Дефинирай "не си ходил на даскало".

Азе ли?
Не е присъствал на уроците.

Irti
08-30-2012, 13:35
Въпросите на Щрудела

1. Казах каква искам и какви следователно харесвам. Също така стройни и секси или секси пухкави.
2. Влага? Как да влагам влага? Не разбирам.
3. Нормален. Без много пози, ама задоволителен. Чук, чук всички доволни. След секс задължително я лижа.
4. Не. Вземаш - даваш. Край.
5. А отде знаеш, че не съм правил?
6. Гледам да не мечтая. Няма смисъл.
7. Не съм плакал скоро, но ми стана много тегаво тези дни, защото двама мой приятели (братя) загубиха майка си, а нямат и баща. И сега ще видят зор. За такива неща ми става яко криво, ама плача за още по-сериозни.
8. Два метра под земята, ама не в ковчег, а в бъчва. 8-)
9. Има ги. Как мислиш от цялата вселена дали само ние се пърчим като идиоти? Трябва да си доста тъп, за да смяташ, че само ние сме на този свят.
10. Всеки ден се возя на такъв кораб. Като се кача в камиона така треска, че не космически кораб, а не знам какво е.. 8-)
11. Рядко си спомням сънищата.
12. Що да не изляза? За майтапа и спомена всичко правя, бе!
13. Мани ми се от главата, Щруди, няма да ти кажа коя зодия съм!
14. На моменти много. Не ти трябва да ме виждаш такъв
15. В повечето случай, ама не се сдържам понякога.
16. Да, ама не често
17. Много трудно се отегчавам
18. Зависи от какво. От човек трудно се впечатлявам

Няма ги копирам. На всеки въпрос да слагам отпред и отзад по едно b със скоби е много разправия! 8-) И не си достойна за моя снимка, защото си много досадна! 8-) Майтапя се, разбира се.

-------

1. Срамувам се, ама не потъвам чак от срам. Просто е кофти на моменти, когато работиш с хора. Късно е вече, а пък и нямам пари. Нали трябва да слагам нещо в устата си? Когато работя цяла нощ и през деня.. кога да уча? Аз съм капнал. Няма файда вече. Те са го измислили от колко години до колко се учи. После се работи. Преживява. Каква красота в цифричките, като знам малко от таблицата за умножение? От физиката знам някой работи. Всъщност това да оправиш някой уред във вас си е физика. Това зная.
2. Важен е, за да е четливо написано и да се чете от един поглед.
3. Чета, да. Четя за тялото (по нета общи неща). За ОИТ също много съм чел. И подобни други. Преди много четях в библиотеката. После почнах да си купувам книги, защото исках да си ги имам, а не да ги връщам. Книги по биология не вземам. Обичам фентъзи, приключенски. Не знам дали си играла/чела някоя книга игра примерно?
4. Не ходех на даскало, защото работех. И под това разбирай и ти и Пантерата, че ходех в края на първи срок и годината, за да мина. Просто даскалите бяха точни и минавах. Разбира се не с 6, а с 3.
5. Не мога да се скапвам от това да изкарвам пари и да хвърлям още ядове по ученето. Мина това с даскалото. Много умора се трупа в мен и няма как да стане, а и нямам чак такова силно желание.

Задавайте си въпросите, когато мога ще отговарям, че скоро изчезвам.

ShtrudeL
08-30-2012, 13:40
ИРТИ!
ctrl + b, докато си маркирал отговора си :3

DisappointedDreamer
08-30-2012, 13:42
" Te са го измислили от колко години до колко се учи."

Това не е вярно. Баща ми, миличкият, на 40 и кусур години записа второ висше (турска филология) и учеше, докато ходеше на работа в министерството на външните работи. Айде, сега. Няма точно определено време през, което да учиш. Учиш когато искаш/ти се налага/имаш възможност. Ако наистина искаше да си "образован" нямаше да си намираш такива извинения като умората. Да, уморен си, знам. Обаче баща ми работеше, учеше, грижеше се за близнаците си, помагаше на съпругата си, на наскоро овдовялата си сестра-близначка и на нейните щерки, както и на тежко болната си майка.

И се е справял. Справил се е. Да, може би не го помня как ме е водил по паркове или пък ми чете приказки, а с това как чете турски думи и се мъчи да ги запомни (пренебрегвайки ни ) или отива да взима баба ми след поредната и операция по мозъчните и гънки, но факт е че се е справил.

Ох. Удари болно място. Съжалявам.
По-късно ще задавам въпроси, че се прибирам вкъщи.

Irti
08-30-2012, 13:46
Няма ядове. Всеки си е различен. Аз съм предпочел да работя и само в това да си влагам усилията и тогава не съм виждал смисъл да се разбивам и раздавам в сто неща. И сега не искам, защото не ми е до това. Колкото и желание нямам, толкова и нерви, толкова и време. Избрал съм този път и през свободното си време предпочитам изцяло да почивам. На баща ти евала му правя.

LadyDi
08-30-2012, 13:46
Все пак си завършил училище...?

Irti
08-30-2012, 13:47
Че и матурите съм си взел даже.. 8-) Имам средно, да.

ShtrudeL
08-30-2012, 13:52
Ирти, Ирти, с коя анимационна героиня би правил брутален секс?

Irti
08-30-2012, 13:54
http://1.bp.blogspot.com/_sbG2EpNFr1o/SNljo8fKk_I/AAAAAAAAAeI/HRl3On4grIA/s400/being-a-man_41_10.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_sbG2EpNFr1o/SNljyANYsZI/AAAAAAAAAeQ/smgITLp1R8c/s400/being-a-man_41_1.jpg

!

ShtrudeL
08-30-2012, 13:55
http://1.bp.blogspot.com/_sbG2EpNFr1o/SNljo8fKk_I/AAAAAAAAAeI/HRl3On4grIA/s400/being-a-man_41_10.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_sbG2EpNFr1o/SNljyANYsZI/AAAAAAAAAeQ/smgITLp1R8c/s400/being-a-man_41_1.jpg

!

е пък Ариел има опашка ВЕ!? 8-)
Иначе другата е яка. ^^

LadyDi
08-30-2012, 13:55

!
Знаех си, че ще кажеш Джесика Рабит

Irti
08-30-2012, 13:57
И какво като има опашка? Я виж какво лице вади. Страхотна е за един deepthroat 8-).

LadyDi, ми тази е мазало. Виж я. Малеее.. що е анимационна, бе?

LadyDi
08-30-2012, 13:58
тъй е... и аз не бих и простила хем основно залитам по мъжко...

Irti
08-30-2012, 13:59
Чудя се само, защо винаги едното око е скрито от косата й. Никъде не се вижда цялото лице.

Сееееекси

ShtrudeL
08-30-2012, 14:00
тъй е... и аз не бих и простила хем основно залитам по мъжко...

А падаш ли си по Аладин и вълшебната лампа? ^

LadyDi
08-30-2012, 14:01
А падаш ли си по Аладин и вълшебната лампа? ^

:lol:
моя горещ стол свърши :D

Irti
08-30-2012, 14:02
http://www.pro4eti.me/wp-content/uploads/2012/08/aladin-i-jasmin.jpg

8-)

ShtrudeL
08-30-2012, 14:03
пфУ 8-)

хахах

DisappointedDreamer
08-30-2012, 15:07
Какво е в състояние да те изкара извън релси? (Освен извънредно бавните шофьори на пътя, чиито стъкла чупиш с гаечни ключове)
На кого се възхищаваш? Кого идолизираш и следваш?
Какво те впечатлява в една жена? С какво тя може да привлече вниманието ти?
Какъв компромис в една връзка не би направил?
Какво мислиш за младото поколение? Мислиш ли че просто изживяват детството/тийн годините си малко по-бурно, и че (макар и на по-късен етап) някой ден ще се осъзнаят и ще станат наистина зряли и трезви хора?
Пълноценен ли ти е животът? Липсва ли ти нещо? (Имам предвид нематериалните неща).

Irti
08-30-2012, 16:23

1. Лошотията и прекаленето завиждане в народа ме изкарва от нерви.
2. Един бивш колега охранител. Буквално огромен. Мъж по всеки параграф. Уникален е.
3. Походка, начин на флирт, много лека наглост, жестове, движение на дупето.
4. Не правя никакви компромиси.
5. Копирам от къта, защото въпроса е същия

Не мога, не мога и не мога да приема това, което виждам. Виждам поле, гора от еднакви глави. Жестоката природа ги е лишила от нещо, но не мога да разбера какво точно. Самите усти са им зазидани. Не са зашити, защото шевовете лесно ще ги махнеш, а направо камъни са нахапали. Не обхващам всички. Има тук-там попадения, но като цяло едно дума не мога да хвърля с такива бледи хора. Контролират се от модата и това най-дразни, защото аз досега не съм имал такъв помисъл даже. Има много гняв и агресивност в малките. Когато бях на 12-13 ме пращаха големите за цигари и знаеш ли как съм тичал? Сега излизам от входа и тези малките, които се събират пред входа ми разправят "К'во става, бе комши?" Бах мама му. Какво стана тук? Направо гъдел да те хване. Гледам ръбкат се с ножове.. а.. у. А ние, като дребни "Удри, удри да ти еба майката" и след малко първи приятели. И без да се стремим можем да ги разберем какво ще кажат във всеки един момент. Да вземем например Зайка. Тя, нали е на 13? Малко путенце е, ама не става още и все пак да обясним, че мъдрото слово й бяга. Тя беше на столчето мисля, ама не си спомням да е отговорила с нещо съществено.. Аз стигам до извода, че са разглезени и зат'ва така се случва.

По-големите са друга бира, но и там има.. бе, чист простор знаеш ли какво е? Е, по-добре да не разбираш. И все пак това си е друго поколение, което се счита и което би трябвало да е по-умното, но и в това се съмнявам. По-умни са на тези години и доста от тях си следят мечтата. Учат си. Слушат си родителите, защото отдавна са разбрали, че те са ти приятели и няма смисъл да ги мразиш. Някой откриват секса, други наркотиците. Всеки поема по-различен път, но малко по-обмислен от баш хората, които влизат в пубера. Трети пък стават пропадналяци без цел. Може да е тръгнал зле, но ако не се оправи, когато трябва.. не и чакай. Други си бачкат. Едно е да мислиш за първата целувка на 11 и друго е да мислиш за първата надница на 13, а? Това е разликата. Тези в момента не мислят за пари (как да ги изкарат). Нямат цел. Отпиши ги.

6. Липсват ми сърцати хора. Познавам великолепно много народ из цяла България, а толкова малко стават за нещо.

DisappointedDreamer
08-30-2012, 16:51
Какви качества притежава един сърцат човек?
За какво си мечтаеше като малък? Беше ли отнесен? Или пък винаги си бил оправен и сериозен?
Буен характер ли беше? Много ли пакости правеше? Биеха ли те или ти ги биеше?
Би ли искал да живееш извън България? Къде по-точно? Защо? С какво те привлича тази държава?

LadyDi
08-30-2012, 16:55
Близък ли си с родителите си?
Само дете ли си?
Имаш ли татуировки? :)
Искаш ли да живееш извън България? Смяташ ли, че навън може да преуспееш повече отколкото тук?

Irti
08-30-2012, 17:08

1. Да обича това, което прави. Да се раздава докрай и никога да не чака нещо в замяна. Винаги да помага на по-слаб/беден/закъсал. Никога да не подминава това, което може да оправи. Да пази чисто около себе си. Да не пръска от устата си гняв и от сърцето си завист. Вътрешно да е мътен, като чорба, а външно да е бистър като сълза.
2. Винаги съм искал да мога да летя и да гледам какво става отгоре. Мечтал съм си, като затворя очи и като искам да съм някъде - да ида там. Много отнесен. И сега съм отнесен доста на моменти. Като малък не съм бил сериозен.
3. Като дечко пакости правех, като всяко дете, ама по-скоро май си бях спокоен вкъщи. Много бой изядох и много търпях, но в един момент прост станах много по-едър от другите, развих бързина и нещата се обърнаха на моя страна.
4. Не, не. Да живея не искам другаде. В България е хубаво. Но на обиколки искам из целия свят, но където и да се въртя после да се върна тук

----------

Въпросите на Котето

1. Въобще, но силно ги уважавам.
2. Самичък, да. Зададоха този въпрос.
3. Имам
4. Не искам. Даже колежката пита това. Аз и да искам никога няма да стане.. просто не зависи от мен.

LadyDi
08-30-2012, 17:09
ах, не съм прочела, съжалявам

Kaena Smith
08-30-2012, 17:15
Ако имаше вълшебна въртележка,която може да те превърне в дете,би ли се завъртял на нея ?Защо ?
Какво умееш да готвиш най-добре ?Отдават ли ти се десертите ?Колко често готвиш и кое ястие ти се струва непосилно за приготвяне ?
Щастливо дете ли беше ?А сега щастлив ли си ?
Мисля,че в къта каза,че си помагал на приятели финансово и би го направил пак,смяташ ли се за щедър ?
Гледал ли си "Рататуи" ?А ял ли си ?
Чашата наполовина празна или наполовина пълна е ?
Съществува ли истинската любов(между мъж и жена) ?Виждал ли си я?A изпитвал ли си я някога ?Какво въобще е "истинска любов " ?
Какво мислиш за маските и хората ?Някога създавал ли си си фалшив образ (умишлено)?
Не смяташ ли,че срамежливостта носи само негативи на човек и му пречи да разгърне потенциала си ?
Някога близките ти упреквали ли са те за нещо ?Ако да,за какво ?
Какво би си помислил,ако видиш 11-годишно момиче да пуши ?Ако познаваш родителите и,би ли я издал ?

ShtrudeL
08-30-2012, 17:19
Пиеш ли хапчета, когато си болен? А сироп с вкус на ягодка?
Какво мислиш за мен? :3
Кой от форона ти харесва и кой не?
Обичаш ли чушки?
На коя детска игра би играл отново като 'възрастен'?
Какво мислиш за телетъбисите?
Какво ще направиш, ако някоя ти предложи брак?!
А какво ще правиш, ако искаш да имаш един ден дете, но е с някакви увреждания (чука на дърво)
Какво мислиш за родителите, които изоставят децата си?
*задавих се с кафе кххххххххх*
Сподели някоя сексуална фантазия :3
Приемам те като батко, с който можем да играем на 'Не се сърди човече'. :3 (исках да го кажа :3)

Irti
08-30-2012, 18:29
Въпросите на Kaena Smith

1. Защото ми се играе с войници
2. Мусака, леща, боб, аламинути всякакви, гювеч.. бе всичко. Отдават ми се сладкишите. Торти, баклави и т.н. Всеки ден си готвя инак няма какво да ям. Няма кой да ми готви. Няма непосилно ястие. Има много скъпи ястия за приготвяне и може би затова ще е непосилно за мен да го направя.
3. Цял живот съм щастлив, но на моменти съм тъжен. Нормално.
4. Смятам се и не само от финансова гледна точка. Раздавам се във всичко, а пък каквото стане, стане.
5. Гледал съм го, разбира се, но не съм ял.
6. Зависи с какво око я погледнеш
7. Съществува. Изпитвал съм я някога отдавна. Истинска любов е нещо, което не ти трябва
8. Не съм създавал. Маските са за хора, които ги е страх и имат някакъв комплекс.
9. Той, ако има дарба да се покаже ще го направи винаги. Срамежливостта не пречи на нищо. Да си срамежлив не означава да се затвориш в себе си и да не обелваш дума
10. Като по-малък за цигари, алкохол, наркотици, но после видяха, че няма смисъл
11. Какво да си помисля, като и аз започнах от там някъде на тези години? Няма да я издам никога. Излишни работи

--------

Въпросите на ShtrudeL

1. Гледам да не пия, ама ако е много зле положението.. няма как. Обаче колкото ти помагат толкова и са вредни. Не. Само сироп с вкус на вино. 8-)
2. Сладка шматка.
3. Пантерата, Чачо, Умри, DisappointedDreamer, Котката, ти.. май това. Няма такива, които да не ми харесват. Безразлични са ми. Тук там някой коментари ме дразнят.
4. Всякакви
5. На каквато кажеш. Готов съм за всичко.
6. А! Tц! Отврат са ми от край време! Бахти наркоманите!
7. На някой сватба, за други брадва.
8. Ще го гледам. Ако нещо му има да го хвърля ли? Той си е моя кръв. Ще го обичаш, като нормално дете и за мен ще си е нормално дете. Няма да го лиша и за миг от бащината закрила, а напратив.. ще я засиля.
9. Боклуци хора. Защо го правиш след като ще го оставиш да умира? Еми недей, бе. Грехота. Някой хора с години не могат да си направят детенце и когато излезе късмета при някой друг те го хвърлят на вятъра. Много тъжно, скапано и проклето е това, което правят.
10. Точно в момента настроението ми е под нулата.. за сексуална фантазия.. хайде малко след други въпроси ще ти напиша..

Кафето е хубаво, ама като глътнеш утайката е кофти.

DisappointedDreamer
08-30-2012, 18:50
Защо не ни трябва истинска любов? Не може ли да има истинска любов между двама човека, без те да са зависими един от друг, запленени/омагьосани? Без тази любов да възпрепядства развитието им и без да замъглява ума и преценката им?
Ако отговорът е не, то тогава не смяташ ли че сладостта на истинската любов е точно в това? В насочването на вниманието ти към само един индивид, да се раздаваш и да го обичаш напълно и изцяло, да му се радваш и той да те радва?

LadyDi
08-30-2012, 18:54
Колко са големи мечтите ти?
На едро ли мечтаеш или предпочиташ по-дребните, практични и лесно осъществими мечти?

Irti
08-30-2012, 19:02

Всеки говори за любов и затова как иска да я изпитва. Може да се живее и без нея. Говорил съм много на тази тема. Просто ми е омръзнало всеки да стеня за връзки и гаджета.

Това е кратък коментар, но много ме нервираха и ми е скапно.. не мога да сформирам никакъв нормален отговор.

Извинявам се.

DisappointedDreamer
08-30-2012, 19:07
^Спокич, де.

Irti
08-30-2012, 19:19
Въпросите на LadyDi

1. Отговорих на щрудела, че гледам да не мечтая.
2. За мен няма мечти. За мен има цели, които обичам да са трудни и да ги постигам. Мечтата не е нищо. Просто седиш и мечтаеш. А за целта трябва да се потрудиш, за да стане наистина.

Пишете за протокола, че паля втора цигара за седмицата.

shmatarok
08-30-2012, 19:33
Защо "Irti"?
С какво се занимаваш?
Какво ти харесва да правиш (в смисъл на нещо подобно на хоби)?
Обичаш ли да пътуваш? Кое би било първото място, което искаш да посетиш, ако имаш възможността?

DisappointedDreamer
08-30-2012, 19:36
Гледай да останат само двечки за тази седмица ^^

Не знам какво да те питам. Не ми идва музата.
Какво те натъжава? А какво е в състояние да те накара да се усмихнеш/развеселиш?
Смееш ли се често, или предпочиташ да поддържаш имидж на сериозен чичка? ъъъ, така де, батИ
Обичаш ли да пътуваш или предпочиташ да се установиш на едно място?
Какъв език би искал да говориш перфектно? Защо?
Откъде идва тази вулгарност? Защо не приказваш с милички думички?
(не ме разбирай погрешно, кефи, просто питам.)

ShtrudeL
08-30-2012, 19:51
Чувстваш ли се сам? А самотен?
Какво е следващото нещо, което искаш да постигнеш?
Слушаш ли уличните музиканти?
Какво ти липсва?
В каква поза спиш?
Внимаваш ли като отваряш газирана напитка?
Радваш ли се на уличните кучета и котки?
Кой ще сложиш на 'стола' след теб?
Какво ти се прави точно сега?
Как разбираш израза 'един живот живеем'? Значи ли, че трябва да правиш каквото си искаш и да не се съобразяваш с никой?

Irti
08-30-2012, 19:54
Въпросите на shmatarok

1. Кратко, просто, ясно, лесно се помни, лесно се изговаря. Става и за истинско име. Даже сигурно някой се казва така... някъде.
2. В момента съм шофьор. Прекарвам каквото се сетиш и каквото става за прекарване.
3. Да тренирам, ама това го спрях отдавна. Да ходя някъде на поход пеша. Да редя пъзел. Обичам картите. Обожавам ги. Белот съм играл по цели нощи. Комар играя чат-пат. Покера го знаех г/д по едно време. Бе карти и човек с който да играя ми дай.. друго не ми трябва. Обичах да се занимавам с тютюн. Да си го късам, ако е купечки, да го овлагвам, да пълня цигари, да си подреждам нещата нужни за това, а аз имах много, да пуша също много обичах.. ама..
4. Еми, човек, аз съм шофер. В добрите дни на седмица съм правил по 4000-5000км. Обикалям из цялата страна. Животът ми в момента минава на колела, което не е толкова яко колкото звучи, защото се скапваш от път, стрес, нерви. Случвало се е да преспивам в буса, когато съм на много дълъг път, ама спане е силно казано. Все си нащрек. Просто някаква дрямка се води. Омръзнало ми е честно казано, но се вадят много хубави пари и няма къде да ида просто. Какви ли не педали са минали през мен. (педали на коли 8-) ) По Родопите ще се разкарвам съвсем, съвсем скоро, ако нещата минат както трябва. Отивам на гости за 2-3 седмици в един приятел, който живее в хубаво градче и ще си направя една дъъълга почивка. Заслужил съм я. Определено. Чакат ме гори, планини, природа, хлад, хижи и ще обиколя всичко покрай тях. Така съм решил и така ще стане. Поканата я имам. Просто съвсем скоро се очаква да замина

DisappointedDreamer
08-30-2012, 19:57
Охоохох, и аз обожавам да редя пъзел и да играя карти :3
А почивката ти трябва, нда.

Irti
08-30-2012, 20:05

1. Еми какво.. това, което ме натъжи и преди има няма малко време. Гадните хора. Ей го пак искат да ми правят номера копелдаците долни. Не мога и не мога, бе. Това ме сломява. Някой да е лош към мен и да ми прави мръсно, да гледа все да ме прецака и какво ли не.. това ме побърква психически. Аз не съм такъв мама му стара и трудно се справям с това, че всеки те гази. Ама това са идиоти. Нито да го биеш, нито да крещиш. Аз и на тях ще дам добро ей така напук да им е гадно.. въпреки всичко. Уморява ме тази гадост. И в момента ми трерят ръцете, когато го пиша това. Толкова го презирам това нещо, че откачам от нерви. Никога не можах да свикна с това и наистина, наистина ме прави много тъжен. Скапвам се отвътре. Можеш да ме пребиеш, можеш да ми скачаш върху главата, може да ме ръгаш с нож.. ще падна на земята, но ще се изправя, ще се изтупам и ще продължа напред. А това, което се опитват да ми причиняват всекидневно ме дърпа назад, ама аз пък се запендзил и не се давам. Направо ми става лошо на тая тема. Инак за усмивката съм готов от най-малкото да се развеселя. Ей го лейдито като отговаряше на някой въпроси.. направо смях/кеф ми избиваше, а това е човек, който не познавам. Прави сметка. С теб също ми е забавно. С приятели също. Усмихвам се, когато помогна на сляпата баба от входа да слезе от стълбите, когато и откъсна една ябълка от дървото пред входа и когато чуя "Мерси! Ти винаги си добро момче!". Аз като и кажа "Здрасти, бабе!" ама тя нали е сляпа и мълчи, после и казвам "Аз съм еди кой си, бабе, няма страшно" и знаеш ли как се усмихва бабето?? Това ми е достатъчно.

2. Абе мани пък ти бе чичка.. (ей сега например се нахилих 8-) ). Смея се, смея се. На моменти съм много сериозен, ама не постоянно. Няма смисъл да вадя физономия все едно сера кости, нали така? Смеха е здраве. И без това го нямам. 8-)

3. За пътуването отговорих

4. Цигански и английски, защото са универсални езици. Навсякъде може да се говори на тях.

5. Не мога така с милички думи, ама тук в момента гледам да е с по-малко цинизми, защото на LadyDi и става кофти от вулгаризмите. Гледам в момента да се съобразявам, за да й харесва да чете. :)

DisappointedDreamer
08-30-2012, 20:10
Сънуваш ли?
Каква музика слушаш? Танцуваш ли?
Кой ти е асцедента? Ако не знаеш, просто ми кажи дата, час и минута и къде си роден.
Любим сезон? Как те кара да се чувстваш той?

Лека от мен.

Irti
08-30-2012, 20:14
Чувстваш ли се сам? А самотен? На моменти, ама рядко. Обаче решението е много просто. Представям си, че до мен има някой и мислено мога да си приказвам с него. После ми минава. Аз затова искам да си взема костенурка. Най-добре ще ме разбират, а пък и живеят дълго.. ще доживее да разказва на другите костенурки за мен. Знам как ще се казва даже и къде точно ще седи. Само ще отделя повече пари, за да й направя всичко най-нужно. Все пак ако се грижиш за нещо.. то да е както трябва
Какво е следващото нещо, което искаш да постигнеш? Искам категория за тир да изкарам, ама ми трябва още време. Нужно е. Не мисля, че ще ми е трудно. Един път само леко карах такова чудо. Скоростите са малко кофти, ама бързо ще му свикна. След това с този тир, ако мога да се уредя шофер по чужбина, ако не ми правят проблем по границите... супер ще е
Слушаш ли уличните музиканти? Че и пари им давам, ама на хора, които ги познавам и знам какво правят с тях, а на другите съм им носил сирене, ракия, хляб.. такива работи. Даже пях с един пич един път 8-)
Какво ти липсва? Сърцати хора, както казах
В каква поза спиш? Трябва да е на една страна. Инак няма заспиване
Внимаваш ли като отваряш газирана напитка? Внимава, я! Това, като пръсне е егати наказията, ама като карам.. няма как.. все се друса и все пръска..... и все чистя 8-)
Радваш ли се на уличните кучета и котки? А, не, не! На такива НЕ!
Кой ще сложиш на 'стола' след теб? Кажете вие, ако съм ви скучен ще сложа още сега?
Какво ти се прави точно сега? Спи ми се. Много ми се спи. Ама не ми се ляга
Как разбираш израза 'един живот живеем'? Значи ли, че трябва да правиш каквото си искаш и да не се съобразяваш с никой? Винаги трябва да се съобразяваш да не правиш мръсно на някой, а за другото не трябва. Но това, че е един живота не означава всички да минем да херца и всички да се заразим със спин от секс с всеки. Един живот живеем, ама и един мозък имаме!

Доволна ли си, муца, че ти отговорих така? :*

ShtrudeL
08-30-2012, 20:33
Доволна ли си, муца, че ти отговорих така? :*

авввв да, прекрасен си, продължавай в същия дух :3

Обичаш ли френски еклери? (погледнах в отметките си в любими и имам рецепта за френски еклери :о)
Какви са ти очитИ?
Защо не ми пращаш снимка? :3
Как ще се казва костенурката?
Би ли целунал жаба за 50 лева?
А за 100 с езиче?
Хващал ли си се на бас? За какво?
Какво би те отвратило?
Болял ли ти е бъбрек?
Ходил ли си с женска на пазар (за каквото и да е)?
А какво мислиш за празнуването на ъъ месеци? Т.е. когато момченце и момиченце направят месец-два-пет-десет, от както 'ходят' и го празнуват?
Кой месец си роден?
Има ли нещо тъпо, което си си мислил като малък? Примерно, че ако копаеш в земята, ще намериш русалка? Или, че слънцето има очи? Или че голите охлюви са лишени от божията обич, като са оставени без домове?
Обичаш ли горчица?

Al3ksandra
08-30-2012, 20:35
Здрасти.. много не следя темата , но сега вече ще имам възможност..
Въпроса ми е:

Кое би продал на дявола - тялото си или душата си? Защо?

ShtrudeL
08-30-2012, 20:40
Здрасти.. много не следя темата , но сега вече ще имам възможност..
Въпроса ми е:

Кое би продал на дявола - тялото си или душата си? Защо?

Мисля, че ако дявола е яка мацка, не би се поколебал да даде тялото си. :о

Irti
08-31-2012, 04:47
Задавайте каквото ще задавате, а аз ще отговоря довечера, че заминавам на язовир.

LadyDi
08-31-2012, 05:48
А всъщност "мечта" не е ли по... fancy дума за "цел"? ;)

Al3ksandra
08-31-2012, 09:27
Хах а ако е ужасен гаден Луцифер, който го прогаря отвътре със най големите му страхове и кошмари ?? =DD

iziskanmladej88
08-31-2012, 09:27
помня беше писал, че ходиш за гъби. разбираш ли ги? :cool: какво ги правиш, след като ги набереш? продаваш или консумираш? в случай че е второто, коя ти е любимата гъба? :cool:
виждаш ли се седнал в офис, зад бюро, с фиксирано работно време?
с какво те впечатли последната книга, която прочете?
кои книги за игри си чел? :cool:
мнението ти за цялостното състояние на България? как мислиш, ще се оправим ли в близките 5,10,15 години, някога?
би ли станал мафиот, ако ти се отвори възможност?
какво би направил, ако имаш един милион?

Dagichka
08-31-2012, 12:14
прочетох ти всички отговори, задържа ми вниманието с тях (: напомняш ми на един много близък приятел, който мисли доста сходно като теб.
а сега и моите глупави въпроси :cool:

кои са ти любимите храни? когато си работа, на път какво ядеш?
обичаш ли сладкото? според теб вярно ли е, че то е по-скоро женска слабост или полът няма значение?
казваш, че не трябва да се прави мръсно на друг (за което те подкрепям), но когато някой на теб ти прави мръсно, редно е да отвърнеш.. или?
винаги когато стане нещо лошо на лош човек (ама и аз как се изразявам, надявам се да схванеш все пак ;д), всички казват, че "всичко се връща".. винаги съм се чудила ами на всички добри хора, на които им се случват лоши неща? те с какво са го заслужили?
какво ти е мнението за наркотиците като цяло? защо според теб хората ги употребяват, защото са прекалено слаби психически или защото това е единственият им начин да бъдат щастливи макар и за кратко в техния изстрадан и тежък живот? за или против легализацията на марихуаната си?

последно, проверих специално във фейсбук за профили на хорица с името Ирти, и да - имаше доста :cool:

LadyDi
08-31-2012, 12:22
Ирти, Ирти :)

Разбрахме, че Роки е любимият ти филм, но освен него, нещо друго да препоръчаш?
Някакъв вид сериали гледаш ли?

Сещам се само за рандом неща, но пък и от тях може много да се научи :)

machoka
08-31-2012, 12:49
Ирти още ли сваляш тийнейджърки в стил Асен Блатечки бе, маймунке мръсна!!!

LadyDi
08-31-2012, 12:50
ама му се отдава, така като гледам Горещия му кът... :lol:

machoka
08-31-2012, 13:01
Обра ми целия фен клуб, сега останаха само многократно банваните ми 'симпатизанти', но поне тяхната любов е непреходна и ще пребъде във времето!

LadyDi
08-31-2012, 13:05
Обра ми целия фен клуб, сега останаха само многократно банваните ми 'симпатизанти', но поне тяхната любов е непреходна и ще пребъде във времето!

ахахаххахахахаха

ShtrudeL
08-31-2012, 13:08

е пък то за да има някакъв баланс във форона, нИ може само ти да сваляш. :smt012 :smt116

Al3ksandra
08-31-2012, 15:39
Няма страшно фенове клкото щеш.. форума е голям :):):)

П.С. Кога ще си получа отговора на въпроса??

Irti
08-31-2012, 15:51
П.С. Кога ще си получа отговора на въпроса??

Ти ебаваш ли се нещо?

Irti
08-31-2012, 15:52

1. Всеки сънува, ама не си спомням какво.
2. Различна. чалга, техно, дъбстеп, други електронни глупости, народно, Лили Иванова, СРЪБСКО, циганско, метъл, рок, кънтри, индийски ритми, африкански ритми, поп, бг хитове от едно време и такива
3. Какво е това и ще ти кажа?
4. Зима. Мрачен е и студен. Както съм и аз. Чувствам се уникално през този сезон. Да ми тракат зъбите от студ е доста по-добре от това да се потя. Пък и всичко е умряло. Няма никой никъде. Аз държа на спокойствието и затова и днес отидох на язовир. Скара, въдица.. какво друго? Отидох сам, ама се запознах с един пич малко по-голям от мен. Стана много говорене. Сигурно 3-4 часа си бърборихме. После живи и здрави и си тръгнахме. Разменихме тел, защото той често ходи по язовори и реки. http://www.youtube.com/watch?v=HgNRN7qAPn0

----------

Въпросите на Щрудел

Обичаш ли френски еклери? (погледнах в отметките си в любими и имам рецепта за френски еклери :о) Обичам всичко, което става за ядене
Какви са ти очитИ? Красиви. Всичко в мен е красиво.
Защо не ми пращаш снимка? :3 Ох.. ще ти пратя. ок.
Как ще се казва костенурката? Ирти или Пънчи
Би ли целунал жаба за 50 лева? За 20 бих я шляпал с пишката си по главата. Това отговаря и на другия въпрос. 8-)
А за 100 с езиче? ---
Хващал ли си се на бас? За какво? [/b]За какво ли не. Последно не си спомням какво беше, но трябваше да тичам по гащи през квартала, ако загубя.. еми.. загубих. Поне беше късно вечерта та не ме видяха... много[/b]
Какво би те отвратило? Предателство
Болял ли ти е бъбрек? Всичко ме е боляло и ме боли още на места
Ходил ли си с женска на пазар (за каквото и да е)? Ходил съм, ходил съм.. ужас, ужас и безумие направо. Аз съм свикнал в магазина да ида, да съм си наумил какво да купя, вземам го и излизам, а това чудо.. идеше ми да го утрепа с тъпа мотика. Ха това да пробваме! Ха това! Ха това ми харесва! Ха, ама на майка ти...
А какво мислиш за празнуването на ъъ месеци? Т.е. когато момченце и момиченце направят месец-два-пет-десет, от както 'ходят' и го празнуват? Нека се радват. Не ми дреме. Празнувай 20г от нещо.. не два месеца.. първите 4-5-6 месеца от връзката даже не ги зачитам.. там е най-креха работата още.
Кой месец си роден? Ти си по тези работи, бе. Познай, като ти казвам!
Има ли нещо тъпо, което си си мислил като малък? Примерно, че ако копаеш в земята, ще намериш русалка? Или, че слънцето има очи? Или че голите охлюви са лишени от божията обич, като са оставени без домове? Това не е тъпо. И сега си го мисля особено това за охлювите. После си правя сметка, че явно се е удървил от пиене и не знае пътя за вкъщи, а може жена му да се е върнала отнякъде и да го е изгонила. Все си мисля, че тези голите са мъжки.
Обичаш ли горчица? Обожавам. Така я кусам чат-пат.

Въпросите на Al3ksandra

1. Аз не продавам на дявола. Той купува от мен на черно.

Въпросите на LadyDi

1. Не. Мечта е по-скоро да си мислиш "искам утре да ида в Германия", ама да не можеш. А цел е "трябват ми утре пари" и да ги изкараш веднага. Или нещо друго, което можеш да направиш в кратък период, а не да чакаш да обиколиш кълбото..

iziskanmladej88

1. Ходя само за чаладинки, защото нямат двойник и няма как да ги сбъркаш. Измивам ги хубаво и ги ям сурови. Любимата ми е печурката. На скара със сол!
2. Не обичам тесните места и това да не можеш да мърдаш цял ден. Особено на един стол. Имам много енергия и трябва да я избивам някъде.
3. Всяка книга те впечатлява с едно и също, а именно с това как е написана и по какъв начин е представена случката. Последната книга беше живата факла, която съм чел. Самото описание на всеки детайл ми харесва много.
4. Кой както се уреди. като цяло е трагедия, ама хитрите драпат напред. Все ми е едно и да се оправи положението още утре. То народа като си остане пълен боклук е кел файда дали ще се оправяме или не.
5. Отде знаеш, че не съм? Нищо не се знае.. мамата си е е*ало. Мафиот който бере гъби. Нищо странно.
6. Един милион лева - един милион ядове. Чак толкова не искам. По-малко и умерено да си имам, но да нямам ядове.

Irti
08-31-2012, 16:15
Въпросите на Dagichka

Тоя твоя приятел сигурно е един от мойте поклонници, които съм пуснал по света. Все пак съм Господ и имам много хора. 8-)

1. Чорби всякакви, супи всякакви, скари всякакви, мезета всякакви, абе всичко ям. От малък съм научен, че нямам право на капризи и се научих да ям каквото има. А в колата правя мазало с това ядене. 8-) Като с разлее супата да видиш после висят фидета по волана. 8-) Ям каквото ми се яде. Така съм се научил, че мога да ям тостер с всякакви сосове и глупости, да карам, да сменявам предавки и да не се изцапам въобще, ама това не ми връзва при течните неща...

2. Обожавам, че как питаш такова нещо? Храната и това какъв пол си няма никакво значение. То и шкембето се води за алкохолиците, ама колко жени го ядат, че даже и с чесън..?

3. Нека си прави. Не отвръщам на никой. Винаги съм бил човечен. После ги поздравявам нарочно и се насират от яд. Ама виж в някой случай много ми кипва и особено, ако умишлено ме предизвикват.. мълча.. предупреждавам.. мълча.. предупреждавам.. и накрая.. лошо, ма не за мен 8-)

4. Еми това е, че никой не те пита какво искаш и какво си заслужил, а просто ти се случва, ама на лошите винаги се връща повече. И наистина. Господ горе никой не е пропуснал. Може и след 10г, ама ще ти се случи нещо, защото вчера например си направил мизерия.

5. Аз съм бивш наркоман.. какво да ми е мнението за тях? 8-) Аз писах в къта, защо вземах, ама не ти оправят проблемите. Няма смисъл да ги вземаш, ако мислиш, че ще ти изтрият от главата всичко и ще забравиш. Ем.. на никой не му се е случвало все още.. За легализацията на всички наркотици, да!

Irti
08-31-2012, 16:20
Котката

1. Мохамед Али, Всичко със Сталоун, по принцип обичам филми по истински случай, Ад също препоръчвам. Имаше един филм с някакъв инвалид как му протича живота, ама не знам как се казваше.. всички филми, които може да те мотивират.

2. Не, ама като малък следях дързост и красота. 8-) Още го дават, ама не е същия.. половината измряха. 8-)

Irti
08-31-2012, 16:29

Къде си бе, ергенино доуен? 8-) Аз не ги свалям.. те ме свалят.. какво да направя, че съм толкова красив и неутразим. 8-)

LadyDi
08-31-2012, 16:33
Къде си бе, ергенино доуен? 8-) Аз не ги свалям.. те ме свалят.. какво да направя, че съм толкова красив и неутразим. 8-)

без да се сърдиш, не ме сдържа...
неУстоим и неОтразим
но като гледам как им действаш на девойките може би наистина си неУтразим, което е комбинация от горните две :D

Irti
08-31-2012, 16:37
Не се сърдя, ама сега като го напиша в google-то.. к'во? Излиза, че и така и така може? 8-) Или?

LadyDi
08-31-2012, 17:04
Не се сърдя, ама сега като го напиша в google-то.. к'во? Излиза, че и така и така може? 8-) Или?

ъм, гуглето ти търси в статии, които са писани и от грамотни, и от не толкова грамотни хора :)
за сметка на това, има онлайн правописни речници

ShtrudeL
08-31-2012, 17:20
Ирти, Ирти, Ирти,

моЙш ли да пееш?
а ако не моЙш, пееш ли?
Мислиш ли, че най-мъдрите мисли идват в банята под душа?
На колко години се чувстваш?
Обичаш ли банани?
Можеш ли да готвиш?
На кого каза 'Обичам те' последно?
В какво вярваш?
Четеш ли книги? (ебати, днес влязох в една книжарница и си харесах поне 7, апфУ защо са толко скъпи, а преди са били стотинки?!)
Трябва ли да си плащаме, за да сваляме музика и филми от нета? Това би ли мотивирало авторите да правят по-хубави работи?
Какво мислиш за бИтИвИ?

ShtrudeL
08-31-2012, 17:27
Обичаш ли да те гушкат?
Или ти е досадно?
А кое поведение е 'задушаващо' и ти идва да креснеш: "абе остави ме на мира бе!"
Ако харесваш супер много някое момиче, ама тя си има гаЖе, кво правиш? (отговори на въпроса, а после си представи същото, но в случая чувствата на момичето към гаЖето й, са изчезнали и просто си стои с него)
А какво правиш, ако си обвързан и някоя ти се натиска?
Обичаш ли баница?
А обичаш ли традициите и празниците?
Чукаш ли се на Великден с яйца?
Какво е 'интимност'?
А 'романтика'?
Какво мислиш за глухарчетата?
Дразнят ли те вече въпроситИ ми?
А сега?
Ако видя калинка пред теб, която си готов да смачкаш и ти изкрещя "НЕЕЕЕЕЕ!", как ще реагираш?

paradosou
08-31-2012, 17:42
Как би се възползвал, ако имаш шапка невидимка? :-D
Има ли нещо, което може така да те увлече, че да забравиш всичко наоколо и да му се отдадеш изцяло?
Бил ли си на косъм от смъртта?
Трите ти най-ценни качества...?
Какво мислиш за мен? ;p

Kaena Smith
08-31-2012, 17:56
Кога за последно ходи на цирк ?А на църква ?
Коя е твоята "храна за душата" ?
От какво се страхуваш ?
Смяташ ли мечтите са безсмислени ?Това,че са невъзможни,прави ли ги и глупави ?
Какво е "да стигнеш дъното" ?
Какво ще направиш,ако една сутрин се събудиш и установиш,че си последния човек на планетата Земя ?
Кога имаш имен ден ?
Лудост ли е любовта ?
Харесваш ли тишината ?
Опиши един твой ден,ако можеше да летиш.

ShtrudeL
08-31-2012, 18:00
Кога имаш имен ден ?

Добър опит.
И аз имах няколко неуспешни. апфУ

Kaena Smith
08-31-2012, 18:59
Добър опит.
И аз имах няколко неуспешни. апфУ

Разкри ме. :D
Сега опитът ми е обречен на провал,но както и да е...сетих се друго въпросче :

През кой сезон си роден ?

Само не казвай зимата...:D

Irti
08-31-2012, 19:39
Ирти, Ирти, Ирти,

моЙш ли да пееш? Никак даже. Едно магаре ако ме слуша ще се потресе.. дълбоко.
а ако не моЙш, пееш ли? Постоянно! Яко ме радва!
Мислиш ли, че най-мъдрите мисли идват в банята под душа? Под душа.. релаксирам.. изкъпя се и после седя просто още десет минути със затворени очи и пускам ледена вода да тече. Трудно се диша отначало, ама после просто се потапяш
На колко години се чувстваш? Смисъл? За физическа сила и на 50 ще се чувствам, като на 20. А по принцип на годините, които са ти
Обичаш ли банани? Да, ама много ме запичат.
Можеш ли да готвиш? Мога, нали обяснявах даже рецептите. Ти май не четеш, а колежке? :)
На кого каза 'Обичам те' последно? Последно.. не си спомням. Минимално малко пъти съм го казвал.
В какво вярваш? В Господ, ама умерено. В себе си. В добротата и красотата.
Четеш ли книги? (ебати, днес влязох в една книжарница и си харесах поне 7, апфУ защо са толко скъпи, а преди са били стотинки?!) Щрудел, ти не четеш моите отговори.. честно. Залудо пиша явно.. :)
Трябва ли да си плащаме, за да сваляме музика и филми от нета? Това би ли мотивирало авторите да правят по-хубави работи? Авторите отдавна не правят неща за удоволствие. Всичко е за пари. Никога няма да пълня гушите на тези нещастници. Да живеем ние пиратите
Какво мислиш за бИтИвИ? Пари и далавери. Мафиот шеф. Отврат. И с тези реклами по 15 мин...

Irti
08-31-2012, 19:46
Обичаш ли да те гушкат? Повече обичам да гушкам. Обичам да я сгуша и да се чувства малка.
Или ти е досадно? Обичам, бе
А кое поведение е 'задушаващо' и ти идва да креснеш: "абе остави ме на мира бе!" Да ми държи сметка какво съм правил и къде съм бил. Аз ако искам ще кажа, ако не.. никой няма да разбере
Ако харесваш супер много някое момиче, ама тя си има гаЖе, кво правиш? (отговори на въпроса, а после си представи същото, но в случая чувствата на момичето към гаЖето й, са изчезнали и просто си стои с него) Не може просто да стоиш с него.. това да не е дърво, че да седиш до него. Честно казано не ме интересува, че си има гадже.. ще направя един опит, ако не иска.. ок, ако иска.. няма да се съобразя с него. От една страна е тъпо, защото знам какво е, ама от друга.. в това отношение си търся моите интереси.
А какво правиш, ако си обвързан и някоя ти се натиска? Изневерявам, но никой не разбира. Ама не всеки път. Рядко г/д. Ако държа на момичето, което рядко се случва.. отрязвам я, ама й вземам кординати. Ама скоро не съм имал връзка..
Обичаш ли баница? 8-) Предим малко ядох.. мани майтап.
А обичаш ли традициите и празниците? Основно заради яденето и пиенето покрай тях, но някой ти носят.. кеф. Например Коледа, ама да има сняг
Чукаш ли се на Великден с яйца? Чукал съм се, ама вече ми е скучно.
Какво е 'интимност'? Секс
А 'романтика'? Главоболие
Какво мислиш за глухарчетата? Гадни. И на вкус са гадни. Пробвал съм. Дразнят ме на вид. Побъркват ме честно казано.. обичам да ги ритам силно и да ги откъсвам с шут. Готино е.
Дразнят ли те вече въпроситИ ми? Не, ама ти не четеш отговорите.. смисъла се губи.
А сега? Сега какво? Сега бих те изчукал. 8-)
Ако видя калинка пред теб, която си готов да смачкаш и ти изкрещя "НЕЕЕЕЕЕ!", как ще реагираш? Ще се стресна отначало. После ще я прескоча. Отдавна не съм виждал калинка. Странно.

Irti
08-31-2012, 19:49
Как би се възползвал, ако имаш шапка невидимка? :-D Бих гледал как жените се къпят. 8-)И бих искал да разбера какво правят в кенефа и защо ВИНАГИ в женски кенеф мирише по-гадно от мъжки..
Има ли нещо, което може така да те увлече, че да забравиш всичко наоколо и да му се отдадеш изцяло? Тренировките.. преди. Когато си в залата си само в нея и друго не съществува.
Бил ли си на косъм от смъртта? Бил съм един път, ама на лично ще ти разказвам, ако те вълнува.
Трите ти най-ценни качества...? Доброта, вежливост, комуникация
Какво мислиш за мен? ;p Честно казано нищо. Не се засягай, ама не съм те чел. Аз не чета никой по принцип. Така да му разглеждам коментарите. По темите кой видя.. това е.

Irti
08-31-2012, 19:54
Кога за последно ходи на цирк ?А на църква ? Като дете. Един път. На църква не ходя.
Коя е твоята "храна за душата" ? Мотивацията.
От какво се страхуваш ? Това, че мога да грохна в един момента, а този момент идва все по-често.
Смяташ ли мечтите са безсмислени ?Това,че са невъзможни,прави ли ги и глупави ? Ами глупаво е, човек. Да седиш и да искаш да идеш някъде. Ти, ако толкова силно искаш ще идеш. Желание има ли.. всичко става. Всичко!
Какво е "да стигнеш дъното" ? За да стигнеш дъното трябва да можеш да плуваш, за да се върнеш. Не ти трябва да разбираш. Вътрешно обаче е по-кофти да го достигнеш..
Какво ще направиш,ако една сутрин се събудиш и установиш,че си последния човек на планетата Земя ? Радост, ама временна.
Кога имаш имен ден ? Познай
Лудост ли е любовта ? Направо малоумщина.
Харесваш ли тишината ? Обожавам. Тя е най-ценното, ама където и да идеш.. все ще има някой да я развали. Спокойствието е много важно. Много я харесвам. Много ми допада, ама мъртвешка да е.. смисъл пълна тишина. Даже без щурци или птици. Малко вятър да има. Чак е страшно.
Опиши един твой ден,ако можеше да летиш. Щях по цял ден да разглеждам какво има в облаците. Щях и да си почивам горе и да си правя майтап с хората по самолетите.

Irti
08-31-2012, 19:55
Кога трябва да сложа друг? След ден ли, след колко? Омръзнах ли ви, защото гледам, че НЯКОЙ ЩРУДЕЛИ даже не четат.

http://www.youtube.com/watch?v=CVkwdUE3FX0

Пазиме невинните и караме разумно...

LadyDi
08-31-2012, 19:57
Обаче не съм съгласна с теб, че мечта и цел трябва да са различни неща...
http://media.tumblr.com/tumblr_ltsomig4fc1qmf6dp.gif

Всяка мечта има потенциала да стане цел, според зависи колко силно я желаеш.

Al3ksandra
08-31-2012, 20:02
Irti а моят отговор на въпрос къде е ? :(

П.С. А да извинявам се видях си отговорА...окей Друг вЪпрос : ) ъм

Какво би те изплашило до смърт?
На каква лъжа би повярвал?
Някой лъгал ли те е досега така че да му се хванеш до шия?
Обичаш ли мелба със сладолед?
Ако можеше да направиш едно добро за света , какво щеше да е то?
Гледал ли си Supernatural. Ако да, какво е мнението ти за него?
Пиеш ли?
Пушиш ли?
Какво ще кажеш за фона на аватаря ми?

Давай сега =))

Irti
08-31-2012, 20:07
Въпросите на Al3ksandra

1. Аз не продавам на дявола. Той купува от мен на черно.

Защо пиша, когато никой не чете...

Al3ksandra
08-31-2012, 20:20
Харесват ли ти въпросите, Irti :) Давай с отговорите =Р

ShtrudeL
08-31-2012, 20:22
Чета бее.. така де.. отговорите на мойте въпроси и чат-пат другите, онеЗ явно съм ги пропуснала. :3

Защо 'интимност' е равно задължително на 'секс' бе? :3
Губиш точки за това с глухарчетата, а за това с вярата ме учуди лекичко.
Какво е 'красота'? Кое за теб е красиво?
Сантиментален ли си? Или по-скоро практичен?
Реалист, оптимист, или песимист? Или някакво чуждо твое състояние?
Защо пилето пресича пътя?
Защо хората изпитват злоба?
Какво мислиш за думичките 'трябва' ; 'заслужава ли си?' ; 'има ли смисъл?'

Irti
08-31-2012, 20:30
Irti а моят отговор на въпрос къде е ? :(

П.С. А да извинявам се видях си отговорА...окей Друг вЪпрос : ) ъм

Какво би те изплашило до смърт? Чак до смърт.. не ми се вярва
На каква лъжа би повярвал? Лъжите ги усещам, ама с някой майтапи ме пързалят доста, защото има тъпи приятели.. какво да ти кажа.. педали са, защото ме ебават или поне се опитват 8-) ама те си знаят, че ги уважам де.. ама са педали!
Някой лъгал ли те е досега така че да му се хванеш до шия?
Обичаш ли мелба със сладолед? Отделно са по-хубави
Ако можеше да направиш едно добро за света , какво щеше да е то? Да даря надежда за всички. Както в стихотворението
Гледал ли си Supernatural. Ако да, какво е мнението ти за него? Не
Пиеш ли? Пиех. Отказвам го в момента. Всъщност имам някаква зависимост
Пушиш ли? И това отказвам. Рядко си срещала такъв пушач..
Какво ще кажеш за фона на аватаря ми? Природа ми се вижда. Хубаво е щом е на въздух.

Давай сега =))

Харесват ми. Ти иначе на колко години си? :)

Al3ksandra
08-31-2012, 20:35
Предположи.. Радвам се че ти харесват въпросите ми :) Искаш ли още? :)

Кое предпочиташ.. планина или море? Защо?
Кефят ли те бързите скорости?

Irti
08-31-2012, 20:45
Чета бее.. така де.. отговорите на мойте въпроси и чат-пат другите, онеЗ явно съм ги пропуснала. :3

Четеш, ама не днес.

Защо 'интимност' е равно задължително на 'секс' бе? :3 А на какво е равна? Ох.. ок. Щрудел заболя ме главата от тебе.Аз не знам.. ако се запознаем.. ти си ебати шемата.. ще ми отърни главата от тебе. Пък , ако те взема за жена.. Боже, Боже.. бъзгам се бе. Ще те отглеждам с любов. ;p Ще го кажа по гей начин. Интимност е да пиеш вино с половинката, която толкова много обичаш, на която толкова много държиш и която псуваш, когато не ти вдига тел. Да се мажете със сметана и да я хабите залудо, да ядете плодове и да се чуди човек в леглото какво правите.. вечеряте или какво? Да й сипеш алкохол в пъпа и да смучеш, смучеш.. бляк. Чак гадно да ти стане.
Губиш точки за това с глухарчетата, а за това с вярата ме учуди лекичко. Защо те учуди? Глухарчетата са гадни. Като тебе, ма!
Какво е 'красота'? Кое за теб е красиво? Вътрешното. То е най-важно, ама никой не му дава шанс. Трябва сърцето да ти е много голямо, за да изглеждаш красив и отвън.
Сантиментален ли си? Или по-скоро практичен? За някой неща да, ама в повечето пъти съм практичен, че е по-удобно
Реалист, оптимист, или песимист? Или някакво чуждо твое състояние? Реалист. Мразя оптимисти.
Защо пилето пресича пътя? Защото се чувства само, видяло е други пилета от другата страна и иска да е запознае с тях.
Защо хората изпитват злоба? Защото са гадни. Деба тая злоба деба. Отново много мога да пиша, ама ми кипва до сълзи
Какво мислиш за думичките 'трябва' ; 'заслужава ли си?' ; 'има ли смисъл?' Винаги има смисъл. ВИНАГИ! Ама дали си заслужава и трябва да го търсиш е въпросът? Едно нещо няма ли смисъл и замисъл.. то не съществува

Абе искам да те питам, ама това е напълно сериозен въпрос. Да забравим малко майтапа. Бе, ако се запозная с теб каква партия ще сме? Ти как мислиш? Щот аз все си мисля, че ще е странно-забавно-изнервящо.

LadyDi
08-31-2012, 20:48
Абе искам да те питам, ама това е напълно сериозен въпрос. Да забравим малко майтапа. Бе, ако се запозная с теб каква партия ще сме? Ти как мислиш? Щот аз все си мисля, че ще е странно-забавно-изнервящо.

Ще ти отговори чак като ѝ кажеш коя зодия си, за да сметне съвместимостта на наталните ви карти :D

бъзикам се.

ShtrudeL
08-31-2012, 21:09

Веднага ти отговарям.
Понеже аз съм затворена/срамежлива/задръстена и трудно събличаща душичката си, ще те дразня адски много най-вероятно. Ти също ще ме дразниш на моменти, когато не ти осмисля думите, защото си някакъв земен и циничен, което противоречи на природата ми. Но пък от време на време имам нужда от земност и циничност, така че ако си добър, търпелив и разбран, може би, евентуаааааално да намерим общ език. Ако пък си и лигав и естествен (това май ме отпуска) и не си мисля "абе какво си мисли, омг?!?!?", гризейки си пръстите, може и верно да е забавно. Също така, имам лигав глас (аз самата не го понасям) и доста често говоря за нереални работи, от които няма никакъв смисъл. Например за това каква формичка съм открила в петата плочка на улицата, за това колко е яко слънцето, общо взето все неща, които ме впечатляват, щото понякога се чувствам като дете в увеселителен парк и такива ти неща, които не се харесват на много хора и може би ме намират за досадна и отегчителна, и лигава, та в това число и ти може да се причислиш към тях. Не знам. Абе много зависи от това дали като те дразня, ще ми се подиграваш на мисленето и ще се опитваш да ме сваляш грубо от облаците, защото съм някаква обидчива, когато се подиграват на идеите ми (но пък не се сърдя и не си променям мнението за човека). Всъщност от много работи зависи. Аз съм ужасен събеседник, ако нямаме допирни точки. + това понякога не изпитвам нужда да говоря, обичам тишината и ми е уютно. И дъм... мога да ти надуя главата, опитвайки се да те убедя в моята гледна точка. Голям дразнител съм като се карам на хората за цигарите, за това гледам все повече да си държа устата затворена, щото не искам да се чувствам като досадна закрилница. Мога много да говоря като по тоя начин да се опитвам и себе си да разбера, ама мисля да спра. :3 Друг е въпроса, че едва ли някога шЕ се видим. :о

И интимността не е равна единствено на секс, защото интимно може да е дори присъствието на някой до теб. Може да е много работи.
И виж... казваш, че си практичен.. това е много хубаво, но аз пък съм адски сантиментална и без да искам се дразня, когато хората не оценяват някакви дребни нещица. (Не казвам, че ти не го правиш, не те знам)

ох

ShtrudeL
08-31-2012, 21:13
Ще ти отговори чак като ѝ кажеш коя зодия си, за да сметне съвместимостта на наталните ви карти :D

бъзикам се.

8-)
^_ <3

DisappointedDreamer
08-31-2012, 21:19
^Clash/conflict of zodiac signs/personalities

Това за Щрудито и Иртито. Ама за секс ще си напаснете.
Хаха.

ShtrudeL
08-31-2012, 21:27
^Clash/conflict of zodiac signs/personalities

Това за Щрудито и Иртито. Ама за секс ще си напаснете.
Хаха.

Нее, не си го представям. :о

Има хора, от които искам да черпя информация и не би било хубаво да си съсипвам конструкцията от лего с такова нещо. Всмис.. ценно е. Като се замисля наистина има такива хора и гледам на тях като на безполови. Т'ва сигурно е кофти. хахах

ShtrudeL
08-31-2012, 21:39
Сетих се въпрос! Породен от това:

на която толкова много държиш и която псуваш, когато не ти вдига тел.

Какво мислиш, че тези, които зад гърба на половинката си, я обиждат по някакъв начин пред други?
Ако си говориш с 'твойта' по телефона и нещо ти се разсърди, ама е сред компания от приятелки (или квито и да са хора) и след като ти затвори каже нещо от сорта на: "Тоя моя е голям кретен!", как ще се почувстваш, ако знаеш, че говори така?
Питам, защото съм чувала подобни неща от момчета от сорта на "леле тая ква е патка", а всъщност става дума за гаджето му..
Мислиш ли, че е грозно? Ти правиш ли така? (леле звучи май все едно се заяждам, не е така :о)
И ако ми отговориш с нещо такова: "Хората не знаят какво говорят, когато са ядосани, не го мислят наистина" и т.н., няма да го приема за готин отговор. ^^

Irti
09-01-2012, 05:11
Предположи.. Радвам се че ти харесват въпросите ми :) Искаш ли още? :)

Кое предпочиташ.. планина или море? Защо? И двете, ама ако е на море да тръгна с 3-4 бона, за да изкарам добре.. инак не става. Планината ми е по-икономична и по спокойна.
Кефят ли те бързите скорости? Кефят ме на да ги гледам на съзтезания. Аз да карам бързо не ме радва. 60 до 80-90 е напълно норнална скорост.

Малка си, нали?

Irti
09-01-2012, 05:14
Друг е въпроса, че едва ли някога шЕ се видим. :о

Не се знае, знай ли се. Писала си, че си от Плевен, а аз по едно време два пъти в седмицата бях там. Тъй, че.. Обичам затворени и срамежливи хора, ама ако ми застеняш за цигарите (иди дойде сега.. отказвам ги), ама по принцип.. ще те направя на нищо 8-)

Мани за фигурките в плочките. Пробвай да ги броиш. Да видиш колко ще е те яд, когато си стигнала голямо число и вземеш да го забравиш.. 8-) разбираш ли? Аз мога да съм сериозен и вулгарен, ама мога и да съм по-голямо дете от тебе. Това също е красиво. И Всъщност мога да съм по-нежен от повечето двойки тук взети заедно. Просто не искам.

Irti
09-01-2012, 05:24
Сетих се въпрос! Породен от това:

Какво мислиш, че тези, които зад гърба на половинката си, я обиждат по някакъв начин пред други? Да я обижда умишлено и да се ебава с другите е много просто. Или пък да сподели някоя нейна тайна и от това да обърнат майтап е тъпо, да. Но в една връзка и момичето и момчето се псуват, когато са ядосани. Който каже, че поне един път не му е минало през главата.. лъже. Съгласен съм в яд да я напсуваш, ама така за спорта.. не. Но е нормално. Коя е тя, че няма да я храня, кой съм аз, че ще ме търпи? Аз нашите съм псувал на моменти..
Ако си говориш с 'твойта' по телефона и нещо ти се разсърди, ама е сред компания от приятелки (или квито и да са хора) и след като ти затвори каже нещо от сорта на: "Тоя моя е голям кретен!", как ще се почувстваш, ако знаеш, че говори така?Никак. И аз съм го казвал като затворим, ама в повечето пъти ми е на ум.
Питам, защото съм чувала подобни неща от момчета от сорта на "леле тая ква е патка", а всъщност става дума за гаджето му.. наистина е нормално, Щрудел.
Мислиш ли, че е грозно? Ти правиш ли така? (леле звучи май все едно се заяждам, не е така :о) Е, май обясних вече в другите два-три въпроса. Грозно е, ако нарочно се напъваш да я храниш без кой знае каква причина.
И ако ми отговориш с нещо такова: "Хората не знаят какво говорят, когато са ядосани, не го мислят наистина" и т.н., няма да го приема за готин отговор. ^^Хората избухват много и стават нещо безумно, ама тънката граница е, че винаги има кой да те върне два метра назад и да се окопитиш. На мен ми се е случвало аз, ако откача(защото тогава е направо побъркана работа..) мой приятел да ми ръгна една левачка, за да се кротна.

Irti
09-01-2012, 05:27
Да отбележа, че попитах нещо. И също така да кажа, че днес имам няколко излизания с буса и не знам кога ще отговарям.

Кога трябва да сложа друг? След ден ли, след колко? Омръзнах ли ви, защото гледам, че НЯКОЙ ЩРУДЕЛИ даже не четат.

http://www.youtube.com/watch?v=CVkwdUE3FX0

Пазиме невинните и караме разумно...

Irti
09-01-2012, 06:21
Щрудел, сега ще ти представя нещо.

Всяка сутрин си вземам кафе от кафе машината в магазина. В продължение на 6-7г. почти всеки ден се засичам с една жена, която също си взема кафе. Женицата не е нормална. Има някакви отклонения. Няма възможност явно да се къпе и поддържа както нас.. следователно мирише. И е инвалид също така, но за тези години един път не съм пропуснал да предложа помощ и никога не съм отказал, когато ме помоли за нещо. До кафе машината се стига по едни стълбички. Винаги й помагам да слезе и в същото време й държа кафето. Отделно докато кафето стане си говорим някакви кратки/общи неща. Днес например имаше едно бебе с нея. Предполагам внуче. Помогнах на нея и после се върнах да взема бебето. Голям сладур и го щипах по бузите. Мисълта ми, че помагам дори и на такива. Ето това също за мен е красиво. Не деля хора и дори с такива си говоря. От такива случки рано сутрин деня ми тръгва малко по-добре.

FuckedUp
09-01-2012, 07:56
Кога трябва да сложа друг? След ден ли, след колко?

Няма критерия. Всичко зависи от тебе.

DisappointedDreamer
09-01-2012, 09:11
Защо не искаш да бъдеш нежен?
Нежен си спрямо непознатите бабета и бебета и какво ли още не на улицата, но отказваш да си нежен спрямо половинката си/приятелката си/ гаджето си ако щеш я наречи? Защо?

ShtrudeL
09-01-2012, 09:25
Щрудел, сега ще ти представя нещо.

Всяка сутрин си вземам кафе от кафе машината в магазина. В продължение на 6-7г. почти всеки ден се засичам с една жена, която също си взема кафе. Женицата не е нормална. Има някакви отклонения. Няма възможност явно да се къпе и поддържа както нас.. следователно мирише. И е инвалид също така, но за тези години един път не съм пропуснал да предложа помощ и никога не съм отказал, когато ме помоли за нещо. До кафе машината се стига по едни стълбички. Винаги й помагам да слезе и в същото време й държа кафето. Отделно докато кафето стане си говорим някакви кратки/общи неща. Днес например имаше едно бебе с нея. Предполагам внуче. Помогнах на нея и после се върнах да взема бебето. Голям сладур и го щипах по бузите. Мисълта ми, че помагам дори и на такива. Ето това също за мен е красиво. Не деля хора и дори с такива си говоря. От такива случки рано сутрин деня ми тръгва малко по-добре.

мхмхмхм сладко.. т.е. красиво..

Аз пък помня друга случка в тоя контекст..
Веднъж се бяхме събрали 4-5-6 човека пред университета и както си говорим, идва един човек.. явно просяк, да иска пари, но започна да ни говори някакви несвързани неща.. и на него му имаше нещо на психиката.. и всички почнаха да се смеят лекичко, аз не знаех как да реагирам, а само едно момче слушаше просяка с интерес и му даде и някакви стотинки.. Което страшно ме впечатли пък..
Като се замисля обаче.. имам някакви доста странни запознанства с някои хора.. с които не поддържам контакт, но съм ги срещала по странен за мен начин..

О, а ти имал ли си странни запознанства? :3

Smiilee
09-01-2012, 10:02
Искам и аз :D

Романтична ли си ?

PullMeCloser
09-01-2012, 10:04

Романтична ли си ?

Да, тя е най-романтичната жена, която някога съм виждала. :D

Irti
09-01-2012, 10:04

1. Защото съм предпазлив и защото не сте го заслужили (вие жените) от мен. На такива съм попадал, които все се опитват да са коварни и да ме излъжат. Когато се появи точната.. на нея ще дам нежност, уважение и малко от обичам те. Ако въобще се появи.. което трудно ми се вярва.
2. Защото искам да даря добро и знам, че ще си заслужава. Дори да не ми го върнат. Защото те имат нужна от това някой да помага и да дари надежда, а ти като си имаш всичко от вашите, защото ти трябва и моята помощ? Ще бъде срамота да искаш от всеки по нещо. Защото това бебе тепърва ще израства и ще връзва кокъл, защо да не го погаля, като знам през какво ще минава? Особено тази жена няма много пари.. давал съм й и ще продължа да й давам. Помагал съм на кой ли и като ме питат "Защо се занимаваш? Може да лъжат?" отговарям "Какво ме интересува дали лъжат? На лъжата краката са къси и ще се наместят след време. Аз се чувствам длъжен да му дам и говоря, а не да го разпитвам дали е върто мошенничество." Поне знам, че след време пред Свети Петър ще съм бил топъл човек и ще съм се раздавал докрай, а той ще знае, че винаги заради това нещо СЪМ ЯЛ КУРА! И ще ме пусне към по-добро..

Irti
09-01-2012, 10:06
Имал съм, щрудел. Ако си чела вчера, като ходих на язовир се запознах с един пич.. стана бахти лафа. Ей така случайно се заговорихме и то бахти говоренето..

Irti
09-01-2012, 10:06

Романтична ли си ?

Е, не знаех, че съм жена за съжаление, ама явно това е някакъв комплимент предполагам. Мерси..

LadyDi
09-01-2012, 10:10
Какво разбираш под "приятелство"? Кой човек може да ти бъде приятел?
И един много модерен въпрос :)
Вярваш ли, че е възможно приятелство между мъж и жена?

DisappointedDreamer
09-01-2012, 10:13
1. Защото съм предпазлив и защото не сте го заслужили (вие жените) от мен.

Какво трябва да направи една жена за да го заслужи?

Al3ksandra
09-01-2012, 10:26
Мерси за отговорите.

Как се събуди днес или какво те събуди?: )
П.С. Не съм малка :) На 24. а ти?

Al3ksandra
09-01-2012, 10:40
Ако искаш да разбереш нещо друго за мен, качи ме на горещия стол. Ще си кажа всичко =)) Е, разбира само ако искаш и ако съм заинтригувала вниманието ти с нещо... Докато пишех поста се досетих още въпроси. Надявам се , не възразяваш .. :)

Що за човек си,как би се описал?

Щур, палав, добродушен, мекушав, обичлив, различен, толерантен, галантен, общителен, веселяк - коя или кой от думите те описват най много.. ?
Мислиш ли че с годините помъдряваш или изглуппваш? ( надявам се, няма да ми се убидиш)

Irti
09-01-2012, 10:44
Ето едни доста хубави въпроси. Браво.

Какво разбираш под "приятелство"? Кой човек може да ти бъде приятел? Истински приятел ми е само един човек. Буквално с него сме си деляли закуската, залъка, парите и всичко. Той ми е звънял по всяко време на денонощието и аз на него и сме се виждали, когато ни е тъпо за нещо. Той ме разбира идеално и аз него. Бедно е момчето, но винаги ми е помагало. Аз на него съм дал страшно много. Няма сигурни работи, ама съм сигурен, че ще си останем приятели до старини. Като старец ще има с кой да нарежа лучеца върху вестника и ще има с кой да си пия ракията. Заедно сме яли много бой и много сме бягали, като малки. Заедно сме открили наркотиците и пиенето. Един път-два пъти съм ходил на платен секс и познай с кой ходих? Еми с него. Той ми е отраснал пред очите и ми е минал през ръцете толкова пъти (малко по-малък е от мен). Често се маризиме така за спорта, ама копеленцето е много по-дребно, бързо, слабо на кила и изпито и често ме премята и много здраво удря. Знае, че тупаницата ми е много тежка и като го ударя.. всеки път пада, ама също така знае, че съм по-бавен от него и умело се пази и ударите по-често са в моята глава. 8-) После си ходим сини и подути, ама си се смеем. Нищо не се променя. Когато идва в нас казва "Влязох вкъщи."Защото, когато ме е нямало е седял в апарамента с дни и му имам страхотно доверие и никога нищо не е пипал, няма и да пипне. Всъщност той има ключ от моя дом и аз от неговия. Готино, нали? Отделно съм го хранил хиляди пъти. Давал съм му храна за вкъщи, давал съм му пари винаги. А колко хиляди цигари пък съм му давал, за да не си купува. В него съм оставял много пари да ги пази и стотинка не липсва. Укриваме си разни работи и си помагаме. Помагаме си в парите и работата. Това е приятел.

И един много модерен въпрос :)
Вярваш ли, че е възможно приятелство между мъж и жена? Вярвам, ама все трябва да си имаш нещо наум. Някак.. жената е по-хитра и може да те изпързаля, ако не внимаваш. А мъжа най-много страда, заради нея. В последно време мъжете са станали по-разнежени, а жените са по-мъжествени.. смисъл не им пука чак толкова за тоя и ония. Има приятелство между мъж и мъж. Между жена и жена има женска злоба, интриги и курвосване/вземане на мъже

Irti
09-01-2012, 10:47
Какво трябва да направи една жена за да го заслужи?

Да е коректна срямо мен и спрямо всичко, което прави. Да не лъже и маже. Да ме показва без срам и задни мисли. Да не ми говори едно, а да мисли друго. Да не иска неща от мен, които не искам да дам. И ако иска нежност и обич.. да се научи да готви. Тъй, че дами.. работете по въпроса с кулинарията. 8-)

Irti
09-01-2012, 10:50
Мерси за отговорите.

Как се събуди днес или какво те събуди?: ) Някакъв пич, който видно и явно беше прекалил със спирта и ми пееше под балкона, ама как да му се сърдя на тоя добряк, като и аз съм го правил милион пъти? 8-)
П.С. Не съм малка :) На 24. а ти? Одъртел съм.. мани ме мен. 8-)

Irti
09-01-2012, 10:54
Ако искаш да разбереш нещо друго за мен, качи ме на горещия стол. Ще си кажа всичко =)) Е, разбира само ако искаш и ако съм заинтригувала вниманието ти с нещо... Докато пишех поста се досетих още въпроси. Надявам се , не възразяваш .. :)

Що за човек си,как би се описал? Е много се описвах в темата.. стига толкоз. Трябва да я прочетеш цялата.

Щур, палав, добродушен, мекушав, обичлив, различен, толерантен, галантен, общителен, веселяк - коя или кой от думите те описват най много.. ? Удебелените :) и другите качества, ама по-рядко
Мислиш ли че с годините помъдряваш или изглуппваш? ( надявам се, няма да ми се убидиш) Нито едното. С годините... изпростявам. 8-)

LadyDi
09-01-2012, 10:57
Ако искаш да разбереш нещо друго за мен, качи ме на горещия стол. Ще си кажа всичко =)
:lol:

Ирти,

Вярваш ли, че е възможно приятелство между мъж и жена? Вярвам, ама все трябва да си имаш нещо наум. Някак.. жената е по-хитра и може да те изпързаля, ако не внимаваш. А мъжа най-много страда, заради нея.
Когато си имаш едно наум, това приятелство ли е всъщност? Както сам описа единствения си приятел, това е човек, на кого можеш да имаш доверие за абсолютно всичко (без никакви условности). Значи, ако имаш едно наум към жената (по каквито и да било причини), тя не ти е истинска приятелка, ти никога няма докрай да се разкриеш пред нея. Струва ми се на мен, де.

А коя е най-силната любов?

Irti
09-01-2012, 11:11
Котето

Да. Нито една жена не знае всичко за мен. Умишлено пред нея не мога да се разкривам. Аз понякога на мъже, като тоя от язовира съм казвал неща, които инак туко-така няма да кажа. И той на мен каза същите неща. В очите на един мъж виждам искреност. В очите на една жена виждам хитрост. Аз не мога да разбера.. масово ми се е случвало момиче с което съм бил.
- Защо си унила?
- Нещо ми е тъпо
- Защо така
- Ми не знам

Е как да не знаеш, ма? И по какви ли не въпроси отговора е ''Не знам''.. мъжете не са такива. Да речем си направи някъв преглед с изследвания и я питам какви са? Какво ти има? "Не знам" Е как не знаеш? Значи аз като си ударя коляното знам, защо ме боли, а повечето не знят кога им се пика, кога им се.. и това не са само млади момичета. И дърти има такива. Това е безумна работа. Еми как да се разкривам пред човек, който не знае какво иска? Ама не ми прави вече впечатление.. който е тръгнал и опитал да ви разбере.. откача с времето. 8-) Майтапя се.

Детската, защото е много нежна и невинна. Защото още не знаят какво е секс, изневяра, предателство и още не знаят как да се целуват и се държат за ръце. Ама детската любов от онова време.. в детската градина. Аз там си имах една малка любовница 8-) беше най-хубавата от всички. Сега я гледам на снимките и преди години ми се стори, че бях я видял в един магазин, ама така и така не отидох да я питам. Не знам защо, ама още ме е яд заеби.

Irti
09-01-2012, 11:12
Аз инак мисля довечера да сложа някой друг, че да не ви досаждам повече. :)

ShtrudeL
09-01-2012, 11:16
Ако искаш да разбереш нещо друго за мен, качи ме на горещия стол. Ще си кажа всичко =)) Е, разбира само ако искаш и ако съм заинтригувала вниманието ти с нещо...

( надявам се, няма да ми се убидиш)

Коя зодия си?

Irti
09-01-2012, 11:17
Не й казвай на тая. Лош човек е. Иска да ти направи магия чрез зодията.

ShtrudeL
09-01-2012, 11:19
Не й казвай на тая. Лош човек е. Иска да ти направи магия чрез зодията.

http://data.whicdn.com/images/10651000/67222-26888_large.gif

Irti
09-01-2012, 11:21
Този заек е голям пич. Яко ме радва, човече.

LadyDi
09-01-2012, 11:25
В крайна сметка ще кажеш ли коя зодия си?
И аз съм любопитна...

Kaena Smith
09-01-2012, 11:32
Овен или Риби си,нали ? :D
Каза ми да позная,ще стрелям в тъмното : На 27 Декември ли имаш имен ден ?
Има ли нещо,което не би направил за най-добрия си приятел ?
Лъжата равна ли е на предателство ?А ти лъгал ли си близките си хора ?
Прощаваш ли лесно ?А какво не би простил ?
Доверчив ли си ?Това създавало ли ти е проблеми ?
Вярваш ли в задгробния живот ?А в прераждането ?
Радваш ли се,когато виждаш усмихнати лица ?А намръщените физиономии,натъжават ли те ?
Можеш ли да познаеш дали човек е щастлив само като го погледнеш ?
Ако се влюбиш много силно,ще се зарадваш или ще се натъжиш ?Защо ?

ShtrudeL
09-01-2012, 11:32
В крайна сметка ще кажеш ли коя зодия си?
И аз съм любопитна...

хахааа! 8-) Рибо ^^

Дисапойнтнещо си каза, че е овен, ама дали и тя предполагаше, дали го твърдеше, не знам.

Аз мислех, че е телец..

Ирти:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8gtkyZHPh1rbwb4io2_250.png

jghgh
09-01-2012, 11:33
стрелец е

LadyDi
09-01-2012, 11:34
хахааа! 8-) Рибо ^^

Дисапойнтнещо си каза, че е овен, ама дали и тя предполагаше, дали го твърдеше, не знам.

Аз мислех, че е телец..
Ми кво пък, любопитна съм. Ако иска да ми каже на ЛС...
http://media.tumblr.com/tumblr_ld5o5gUorg1qzhoj9.gif