PDA

View Full Version : Разпитвайте ме (Slobbery)

Страници : 1 2 3 4 [5] 6 7

ShtrudeL
09-01-2012, 11:34
Овен или Риби си,нали ?

Никъв шанс. :О

ShtrudeL
09-01-2012, 11:37
Ми кво пък, любопитна съм. Ако иска да ми каже на ЛС...
http://media.tumblr.com/tumblr_ld5o5gUorg1qzhoj9.gif

Добрем
http://media.tumblr.com/tumblr_lk1ugtiLSD1qafrh6.gif

Kaena Smith
09-01-2012, 11:37
Никъв шанс. :О

"Надеждата умира последна." :D

Може и да благоволи да ни каже...

ShtrudeL
09-01-2012, 11:38
"Надеждата умира последна." :D

А какво умира преди нея?

Irti
09-01-2012, 11:38
В крайна сметка ще кажеш ли коя зодия си?
И аз съм любопитна...

Имаш ЛС

Irti
09-01-2012, 11:39
хахааа! 8-) Рибо ^^

Дисапойнтнещо си каза, че е овен, ама дали и тя предполагаше, дали го твърдеше, не знам.

Аз мислех, че е телец..

Ирти:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8gtkyZHPh1rbwb4io2_250.png

Егати ташака е само ти да не знаеш истината, нали? 8-)

LadyDi
09-01-2012, 11:39
Имаш ЛС

Видях, на мен ми излизат съобщенията :)

jghgh
09-01-2012, 11:44
издайте тайната :D

Irti
09-01-2012, 11:45
Овен или Риби си,нали ? :D Крокодил съм. Бах мама му, а? 8-)
Каза ми да позная,ще стрелям в тъмното : На 27 Декември ли имаш имен ден ? Оу.. не
Има ли нещо,което не би направил за най-добрия си приятел ? Всичко ще направя за този човек. Ако му се прави секс и няма с кой ще си дам гъза.
Лъжата равна ли е на предателство ?А ти лъгал ли си близките си хора ? Зависи каква е лъжата. Лъгал съм нашите, ама това е защото майка ми ако знае всичко за мен.. ще хване някоя болест от сорта на рак. Други не съм.
Прощаваш ли лесно ?А какво не би простил ? Издъниш ли се пред мен дори един път - край. Не прощавам въоще. Знам, че е тъпо на моменти де.
Доверчив ли си ?Това създавало ли ти е проблеми ? Така, като/ако четеш? Дали съм доверчив?
Вярваш ли в задгробния живот ?А в прераждането ? И в двете вярвам, че има нещо и по дяволите.. много ми е интересно какво е. Къде отиваме след като умрем, бе и виждаме ли кой какво говори за нас? Искам да разбера.. хем скоро, ама хем не..
Радваш ли се,когато виждаш усмихнати лица ?А намръщените физиономии,натъжават ли те ? Радвам се на всички хора, които греят по свой си начин. Не ме натъжават. Аз вечно съм намръщен.
Можеш ли да познаеш дали човек е щастлив само като го погледнеш ? Не. Ако е решил да показва, че уж е щастлив, а не иска излишни въпроси и му е гадно.. ще направи така, че все едно нищо му няма. Аз съм такъв например.
Ако се влюбиш много силно,ще се зарадваш или ще се натъжиш ?Защо ? Не забравяй, че няма да се влюбя. ;]

:)

ShtrudeL
09-01-2012, 11:45
Егати ташака е само ти да не знаеш истината, нали? 8-)

http://media.tumblr.com/tumblr_m85jjn9WgB1rni1ka.gif О-бидена.

Irti
09-01-2012, 11:46
хахааа! 8-) Рибо ^^

Дисапойнтнещо си каза, че е овен, ама дали и тя предполагаше, дали го твърдеше, не знам.

Аз мислех, че е телец..

Ирти:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8gtkyZHPh1rbwb4io2_250.png

Удри тая мачка, че не е наща!

LadyDi
09-01-2012, 11:47
Има ли нещо,което не би направил за най-добрия си приятел ? Всичко ще направя за този човек. Ако му се прави секс и няма с кой ще си дам гъза.
ахаххахахахаха
евала! малко хора са способни чак на такава саможертва в името на приятелите си...

Irti
09-01-2012, 11:48
А какво умира преди нея?

Невъзможно е преди надеждата да умре нещо. :)

Знам го наизуст.

Ако можех да имам едно
магазинче със две полички ,
бих продавал ... познайте какво ?
- Надежда ! Надежда за всички .

"Купете ! С отстъпка за вас !
Всеки трябва надежда да има ! "
И на всеки бих давал аз ,
колкото трябва за трима.

А на тоз , който няма пари
и само отвънка поглежда ,
бих му дал, без да плаща дори,
всичката своя надежда.

ShtrudeL
09-01-2012, 11:50
Невъзможно е преди надеждата да умре нещо. :)

Ама ако умира последна, значи все нещо трябва да умира преди нея. :3
О, в тоя ред на мисли, мислиш ли, че има 'велики мисли' на велики хора, които са тъпи (мислите)?

Irti
09-01-2012, 11:59
Ъ? Оле.. обърках се.

Дали мисля, дали има мисли на велики хора, които имат тъпи мисли?

Взе ме за мезе..

LadyDi
09-01-2012, 12:01
Ъ? Оле.. обърках се.

Дали мисля, дали има мисли на велики хора, които имат тъпи мисли?

Взе ме за мезе..
Не бре :)
Дали смяташ нещо казано от някой велик човек за тъпо, а в същото време, то да се счита за "велика мисъл" :)

Irti
09-01-2012, 12:07
Аха. Извинявам се. И аз съм, като Роки.. имам бавен мозък на моменти. 8-)

Оу, не. Великите мисли ме радват много. Много и любими имам.

Irti
09-01-2012, 12:37
Калпазанестата довечера ще я сложа на стола. Да си знае отсега.

DisappointedDreamer
09-01-2012, 12:39
Ирти е овен. Знам го със сигурност. Мисля, че асцедентът му е земен знак. 'Щото аз съм си телче, и тази независимост/вулгарност/студенина и дъра бъра два чадъра са черти точно на нас, телците.

Irti
09-01-2012, 12:41
Щрудел дали DisappointedDreamer говори истината, а? Ох.. колко ще те майтапя 8-)

LadyDi
09-01-2012, 12:41
Ирти е овен. Знам го със сигурност. Мисля, че асцедентът му е земен знак. 'Щото аз съм си телче, и тази независимост/вулгарност/студенина и дъра бъра два чадъра са черти точно на нас, телците.

ти обаче земните знаци ги подушваш като моя котарак топла манджа :) мен поне ме разпозна

DisappointedDreamer
09-01-2012, 12:46
Щрудел дали DisappointedDreamer говори истината, а? Ох.. колко ще те майтапя 8-)

8-)

ти обаче земните знаци ги подушваш като моя котарак топла манджа :) мен поне ме разпозна

Ох, да. Познавам си хората. :)

ShtrudeL
09-01-2012, 13:11

Не знам, почнах да губя интерес. :3

*Какво мислиш за ревността?
*А какво мислиш за:
- Ако ме обичаш, ще го направиш.
- А ти ако ме обичаш, ще чакаш.
(когато става въпрос за първия секс, а защо не и по принцип)

Irti
09-01-2012, 14:33
Не знам, почнах да губя интерес. :3

*Какво мислиш за ревността? Лоша черта, която за щастие не притежавам. Промива мислите и мозъка. Замъглява трезвате преценка и най-вече ти пречи да приемаш истината, ако наистина е така, а все си мислиш, че е лъжа.
*А какво мислиш за:
- Ако ме обичаш, ще го направиш.
- А ти ако ме обичаш, ще чакаш.
(когато става въпрос за първия секс, а защо не и по принцип)Първия секс като цяло е доста тъпо изживяване. Момичетата се чудят кога да са готови, как са готови, какво да направят. Момчета се притесняват, че не могат да си сложат кондома и че няма да им стане. Ако те обича може и да не го направите. Не е задължително. Ще го направите по нейно желание, ама все пак трябва да си нахален.. умерено, че инак пък много ще чакаш, а няма смисъл. А другото е още по тъпо. Хайде ти ако ме обичаш дай да ти се изтропам в устата? Малко гнусно, ама .. е така. Ако и двамата се привличат наистина, а после обичат.. ше го направят навреме. И няма разлика дали ще е след първата седмица или след 2г. Само се лишавате, а през това време ще си натрупате опит.

Irti
09-01-2012, 14:56
Така, така. Благодаря на всички, които четоха, ама аз трябва да сменя една от гарнитурите на двигателя набързо и заминавам веднага на Мелник, че излезе един курс, а то е бая далечко и ще си дойда след 10. Така, така.. слагам калпазанката или ако не иска вие си изберете, че аз не мога да се разправям 8-)

Пак благодаря за вниманието. Дано съм ви бил интересен. :)

ShtrudeL
09-01-2012, 15:00
Почваме ли калпазанчИ?! ^^

Al3ksandra
09-01-2012, 16:01
Със закъснение че бях на голяяяяям пазар ?! Нем не познахтее... рак съм и то не какъв да е а, рак глупак =)) =D Сега вече задоволих ли ви любопитството хъъъх.. :)

ShtrudeL
09-01-2012, 16:10
Със закъснение че бях на голяяяяям пазар ?! Нем не познахтее... рак съм и то не какъв да е а, рак глупак =)) =D Сега вече задоволих ли ви любопитството хъъъх.. :)

Аха. Вече почнаха да ми излизат лиги от устата, защото не ми разкриваш личността си. ; (

П.П. Айде да идва калпазанчИиии де

granger
09-01-2012, 16:16
Тя се ослушва и няма да седне май,май :lol:

ShtrudeL
09-01-2012, 16:20
Тя се ослушва и няма да седне май,май :lol:

хмм и аз си го помислих...

Al3ksandra
09-01-2012, 16:36
..

Al3ksandra
09-01-2012, 16:36
Аха. Вече почнаха да ми излизат лиги от устата, защото не ми разкриваш личността си. ; (

П.П. Айде да идва калпазанчИиии де
като седна на стола тогава =)))

ShtrudeL
09-01-2012, 16:40
като седна на стола тогава =)))

ох хайдеееее, горя от желание да надникна в душата тии. ; (

Al3ksandra
09-01-2012, 16:58
ох хайдеееее, горя от желание да надникна в душата тии. ; (

Найстина ли.. не ми се вярва много. Но сядам.. като няма кандидати =) =Р

ShtrudeL
09-01-2012, 17:01
Найстина ли.. не ми се вярва много. Но сядам.. като няма кандидати =) =Р

Обичаш ли да се интересуват от теб?
А обичаш ли се и до каква степен?

Al3ksandra
09-01-2012, 17:03
Обичаш ли да се интересуват от теб?
А обичаш ли се и до каква степен? Кой не обича :) Разбира се че обичам, но не прекалено:)

ShtrudeL
09-01-2012, 19:13
мфффф айде да живне темата дее, искам да питам 8-)

sweetycherry33
09-01-2012, 19:51
Какъв цвят очи обичаш?
Какво би те отблъснало в даден човек?
А какво би те привлякло?

ShtrudeL
09-01-2012, 19:51
Какъв цвят очи обичаш?
Какво би те отблъснало в даден човек?
А какво би те привлякло?

Кой питаме? :о

sweetycherry33
09-01-2012, 19:57
Кой питаме? :о

емм ... нали Al3ksandra ? ;дд

ShtrudeL
09-01-2012, 20:21
А НЗ
Ирти трябва да каже, или Калпазанка :3

Al3ksandra
09-01-2012, 21:01
Амии кажете...аз бих искала да седна на стола ноо.. Irti казва ..не аз :) Да отговарям ли.. мале..

DisappointedDreamer
09-01-2012, 21:14
^ На мен лично изобщо не си ми интересна.

Искам калпазанката. Или някой друг ИНТЕРЕСЕН потребител.

Al3ksandra
09-01-2012, 21:17

Добре.Не искам да се натрапвам щом не съм интересна изберете някой друг. DisappointedDreamer благодаря ти за честността. Хубава вечер от мен :(

ShtrudeL
09-01-2012, 21:19
Е БИВА ЛИ ТАКОВА НЕЩО DisappointedDreamer?!?! НАРАНИ ЧУВСТВАТА НА МОМИЧЕТО! : о

DisappointedDreamer
09-01-2012, 21:20
Напляскай ме :(

Al3ksandra
09-01-2012, 21:21
Не се карайте заради мен... няма смисъл .. и без това сигурно съм безинтересна.. =(

LadyDi
09-01-2012, 21:22
Напляскай ме :(
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9gnmx76M11qjbgsko2_400.gif

DisappointedDreamer
09-01-2012, 21:26
съм безинтересна.. =(

Така е ^^

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9gnmx76M11qjbgsko2_400.gif

http://www.hogwild.net/images/Misc/family-guy/bart-ass.gif

:lol:

bloodyF
09-01-2012, 21:36
Сашето ми се набива като attention whore малко

така че

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9owo2oLUr1r76e3uo1_500.gif
Магстъррррррр :*

искам калпазанката или..виоленца :Д
намбипамби става също

LadyDi
09-01-2012, 21:37
http://www.hogwild.net/images/Misc/family-guy/bart-ass.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6h7u9jAl11rwcc6bo1_500.gif

DisappointedDreamer
09-01-2012, 21:37
^И трите не щат да се разкриват :lol: иначе и аз ги искам

:****

Irti
09-02-2012, 04:44
Аз казах кой да е, ако не иска сложете който искате вие. Може и Щрудела да я сложите, ако желае.

Инак няма смисъл да се бъзгате с Al3ksandra. Един път да, ама.. :)

granger
09-02-2012, 07:35
Александра я не ща аз, сми не ми е направила никакво впечатление и не ми е особено интересна. Калпазанката се ослушва и едва ли ще седне...хм... TheBeliver , NampyBampy...

DisappointedDreamer
09-02-2012, 07:40
NampyBampy миналия път отказа да сяда на стола.

FuckedUp
09-02-2012, 08:19

Как искаш ИНТЕРЕСНИ потребители на стола като не им даваш/те думата? Много интересна логика. Много biased е твоя пост, честно.
Въпреки това съм съгласен, че, ако сложите Al3ksandra само ще си изгубиме времето. Нищо лично.

DisappointedDreamer
09-02-2012, 08:57
^Има достатъчно теми, в които могат да изразят мнение, според което да си изградя представа за това какви хора са. Там по никакъв начин не ги възпрепядствам/спирам да си кажат думичката.
Новопостъпил потребител, с 400 мнения, от които повече от половината са пълни глупости, не ми е интересен и не може да ми бъде такъв.

ShtrudeL
09-02-2012, 09:06
Може и Щрудела да я сложите, ако желае.

Щрудела се чуди дали желае. 8-) Възможно е да се садна, щото като ми задават въпроси, отговарям не просто на теЗ, които ме питат, а и на себе си понякога.. и става мазало. :3

Irti
09-02-2012, 11:45
Братя жени 8-) , как се слага картинка в коментара, бе? Някой беше ми обяснявал, ама аз не помня особено много...

И хайде слагайте някой, че да не се върна аз. 8-) 'бааам се

http://www.youtube.com/watch?v=xTg-rW3JFeY

granger
09-02-2012, 11:48
адреса на картинката те така се слага :lol:
Щруди ,сядай. То се е видяло ,Виоленца беше отказала май преди време...

Irti
09-02-2012, 11:54
Мерси, майна

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=v2r8kBnGtAU&NR=1

ShtrudeL
09-02-2012, 12:03
Щруди ,сядай.

хммм кк
*с голяма доза несигурност*

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 12:21
^^ На лични въпроси ще отговаряш ли или както обиновено ще разказваш колко много обичаш захарни петленца и как всичко е розово ?

Auriss
09-02-2012, 12:43
@ShtrudeL

Нещо, за което си благодарна ?

Какви качества притежаваш, които наистина цениш и търсиш у другите ?

Колко часа дневно прекарваш сама (било то пред компютъра, телевизора етц) ?

Опиши най-важния човек в живота ти (не е нужно да казваш кой/какъв е, просто го опиши).

ShtrudeL
09-02-2012, 12:50
^^ На лични въпроси ще отговаряш ли или както обиновено ще разказваш колко много обичаш захарни петленца и как всичко е розово ?

Ще се постарая да отговоря на всичко. Ако сметна, че нещо трябва да си остане само за мен - значи няма. За единия стол няма да се съблеча съвсем 'гола'. Ако това не се харесва на някой - да си каже, а и не мисля да оставам много дълго на тоЗ стол.

ohluv
09-02-2012, 12:52
Що си толкова розова ?

kalpazanka
09-02-2012, 12:53
Хм, начи можело някои въпроси и да се пропускат :D

Как се ориентира какво виШу да учиш? Какво повлия на избора ти? Лесно ли беше това решение?

ShtrudeL
09-02-2012, 13:02
@ShtrudeL

Нещо, за което си благодарна ? За всичко, което имам, или нямам съм благодарна. Благодарна съм адски много на майка ми, на близките си, на хората, които са ме променили по някакъв начин, от които съм научила нещо. Благодарна съм и на хората, които съм загубила по една, или друга причина. Не обичам хората, които оценяват нещо едва, когато го изгубят. Благодарна съм дори за нещата, които имам, а не харесвам и не ме правят щастлива. Благодарна съм, че съм жива и здрава надявам се..

Какви качества притежаваш, които наистина цениш и търсиш у другите ? Е... ще прозвучи самовлюбено сигурно.. Старая се да съм добра, толерантна и да не изпитвам деградивни чувства (старая се да ги контролирам и 'лекувам'). Съответно това би ми се харесало и у другите + още много..

Колко часа дневно прекарваш сама (било то пред компютъра, телевизора етц) ? Много. А миналата седмица например излязох самичка в парка. И взе че ми хареса, трябва по-често да го правя.

Опиши най-важния човек в живота ти (не е нужно да казваш кой/какъв е, просто го опиши).

Адски забавен, човечен, земен, толерантен, справедлив, вечно усмихнат, чаровен, добър, шеговит, позитивен. Строг, но не в някакъв лош смисъл.. а по-скоро човек, който когато ти се скара, ти вдъхва надежда и те кара да повярваш в себе си. Човек, който наистина вярва в теб, повече от теб самия. Човек, който винаги е с дух на 20 годишен. Много импулсивен, креативен, щедър, адски грижовен, много ама много грижовен, общителен, адаптивен и силен..

..

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 13:02
Такааам:

С колко момчета си спала ?
А колко връзки с момчета си имала ?
Колко време ти е била най-кратката и най-дългата връзка ?
Поради какви причини са били разделите ти(всяка по отделно) ?
От кога си сама, а ако не си сама от колко време сте заедно ?
Имала ли си отношения от типа one night stand ?

ShtrudeL
09-02-2012, 13:08
Що си толкова розова ?

Не съм розова. Не обичам розово. Но понеже се досещам какво имаш в предвид, ще се опитам да ти отговоря.
Вярвам в хубавите неща, дори когато такива не се очертава да се появят. Може да е наивно, сигурно е.. Но съм човек, който иска да изживее приказката на живота си. Не ме радват недоволни и песимистични хора, които плюят по всичко. Не искам да съм такава, макар че съм адски меланхолична и сантиментална и все се натъжавам от глупавите си понякога мисли..

DisappointedDreamer
09-02-2012, 13:08
Кой ти е асцедента?

ShtrudeL
09-02-2012, 13:13
Хм, начи можело някои въпроси и да се пропускат :D ee калпазанчИ, ама ти и името си не искаш да споделиш :3

Как се ориентира какво виШу да учиш? Какво повлия на избора ти? Лесно ли беше това решение?

В периода 10-11-12 клас ми беше интересна биологията и просто реших, че такава матура ще запиша.. Иначе никога не съм искала да уча нещо свързано със здравеопазването... Дори като малка като са ме питали: "Каква искаш да станеш като пораснеш?" никога не съм отговаряла с 'доктоЛка'.. хах..
Да кажем, че нямах кой знае какъв избор. Сега тук някой може да каже: 'Човек винаги има избор.', но смятам, че това е просто изречение, което се ползва, когато не си поставен в дадена ситуация, т.е. само думи. При все, че не аз си плащам със собствени пари образованието, не мога да искам от близките ми огромни и непосилни за тях неща..

..

ShtrudeL
09-02-2012, 13:18
Такааам: хахаа така ли било

С колко момчета си спала ? двечки
А колко връзки с момчета си имала ? Не мога да дам точен отговор. ^
Колко време ти е била най-кратката и най-дългата връзка ? Най-дългата беше почти 4 години. Най-кратка нямам?
Поради какви причини са били разделите ти(всяка по отделно) ? :> Това май е сложна за обяснение тема. :> Трябва едва ли не да ти разкажа цялата ни вече приключила връзка..
От кога си сама, а ако не си сама от колко време сте заедно ? а нз
Имала ли си отношения от типа one night stand ? Не, но не съм против.

..

ShtrudeL
09-02-2012, 13:28
Кой ти е асцедента?

Скорпион

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 13:29
Не съм доволен щруделино, не съм доволен...
Как така не можеш да дадеш точен отговор колко гажИта си имала ?
И как така нямаш най-кратка връзка, да разбирам ли, че това второто моченце , с което си спала сте още заедно в момента и затова нямаш най-кратка връзка тоест имала си всичко на всичко 2 гаджета и затова си спала с две момчета, като с последно продължавате да сте заедно ?
И кое му е сложното да кажеш, защо си се разделила с гажито си накратко ?

DisappointedDreamer
09-02-2012, 13:29
Оле, ужас 8-) Гот.

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 13:33
А да и понеже разбираш от зодии, би ли прдположила коя зодия съм аз и съответно да оставиш няколко аргумента след себе си та да видя аджеба как ще се спраиш :cool:

Furious?
09-02-2012, 13:37
Защо си така стряскащо странна ? Смяташ ли , че на някого му пука за глупостите ти ?

Родителите притесняват ли се , че имаш сериозни проблеми ?

Защо не ме харесваш и не уважаваш чуждо мнение ?

Кво мислят хората , които те познават на живо за теб ? Или мълчиш през повечето време да не се излагаш

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 13:40
Но съм човек, който иска да изживее приказката на живота си.

Я поясни какво за теб ще е приказката на живота ти ?

draid
09-02-2012, 13:41
Хммм, мислиш ли че си здраво стъпила на земята ? Или още чакаш рицаря на бял кон и вярваш в приказките ?

Irti
09-02-2012, 13:44
Защо името ти е Щрудел?
Защо се интересуваш толкова кой каква зодия е? Кой те запали по това?
Честно.. не си правила особено много пъти секс, нали? Не позволяваш и много работи, нали? Де да знам.. така си мисля.
Ще се видим ли ако ми излезе пак курс до Плевен? Ще бъдеш ли точна и ще дойдеш ли на срещата?
Защо не пушиш? Не пиеш? И не се друсаш? Особено последното?
Ти.. добър човек ли си?

OnlyGirl
09-02-2012, 13:44
Любимите ти филмчета на Дисни? :3
Любими книги?
Пиеш ли чай? Обичаш ли чай?
А топло какао?
Обичаш ли зимата?
А есента?

sweetycherry33
09-02-2012, 13:45
Леле... :( ужас

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 13:49
Понякога замисляла ли си се че не живееш пълноценнен живот, не искам да кажа нищо лошо, просто ти самата казваш, че не обичаш да излизаш да речем по барове, кафенца, кръчменца, не обичаш шумните компании и като цяло повечко хора на едно място или с други думи си домошар и не си много социална личност... та не мислиш ли че докато връстниците ти си живят младините ти си ги пилейш ?

ShtrudeL
09-02-2012, 13:50
Не съм доволен щруделино, не съм доволен...
Как така не можеш да дадеш точен отговор колко гажИта си имала ? Окей. Да кажем, че отговора се крие в долния ти въпрос.
И как така нямаш най-кратка връзка, да разбирам ли, че това второто моченце , с което си спала сте още заедно в момента и затова нямаш най-кратка връзка тоест имала си всичко на всичко 2 гаджета и затова си спала с две момчета, като с последно продължавате да сте заедно ? хм добра логика, Уотсън
И кое му е сложното да кажеш, защо си се разделила с гажито си накратко ?

Ок, ще опитам. Както всяко начало и нашето беше розово, гушкахме се, държахме се за ръчичка, той ми беше първи във всичко, нямахме търпение да се видим. Минаха се два месеца и после всичко това като че ли остана в моята половина на полето.. Имах чувството, че само аз съм все още влюбена.. Омг аз мога да съм вечно влюбена и тръпнеща в очакване с пеперуди в корема и когато не усещам нещо такова от другата страна ми става тъжно... Имаше периоди в които ревах като магаренце заради това, той пък се дразнеше супер много на това, а аз още повече се натъжавах. След около година пък нещата се оправиха, аз с течение на времето не се филмирах толкова като в началото.. След още една година нещата пък се обърнаха и май си разменихме ролите... и с течение на времето все не се докосвахме, все единия беше на едно островче, а другия на друго.. наранявахме се взаимно, преживяхме много работи, пораснахме много, ама много заедно и явно се изчерпахме... От както се разделихме съм го виждала най-много 3 пъти и то случайно... на 'здрасти, как си?'... 'ми прибирам се от работа'... 'ми ок, чао'..
Като цяло съм благодарна за познанството ни и ще го запомня с нещо хубаво, защото както казах научихме май май много един от друг, пораснахме заедно, а и обичам да извличам хубавото от случващото се.. Cock! за хората, които след дълга връзка казват: "Губих си времето с него/нея..".

..

ShtrudeL
09-02-2012, 13:52
А да и понеже разбираш от зодии, би ли прдположила коя зодия съм аз и съответно да оставиш няколко аргумента след себе си та да видя аджеба как ще се спраиш :cool:

оххх 8-) Аз не разбирам от зодии, аз се интересувам от тях, любопитно ми е. Обичам мистичното, тайнственото, това, което не е научно доказано... всякакви такива неща.
Нямам представа коя зодия си, залагам на везни/овен/дева/стрелец... може би стрелец.. не знам защо... просто изключвам някои други..

Wax
09-02-2012, 13:54
Колко пръста побираш?

machoka
09-02-2012, 13:54
ох, като написа КОК и скрипта ми се активира и ме алармира да посетя тая тема...

Каква си в леглото? Обичаш ли да се се чукаш? Обичаш ли да го поемаш в устичка? По принцип повече мръсница ли си или по-скоро си плаха?

бокерки или прашки?

правила ли си го извън легло?

кои държави искаш да посетиш?

не си ли фантазирала някога за тройка с две момчета? не ти ли се струва възбуждащо да поемаш два члена?

какво мислиш за мен?

а какво мислиш за себе си?

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 13:56
С зодиите си зле, телец съм, язък от четери зодии да не познаеш си е направооо... :(

Ок, изяснихме колко гажита си имала , сега ми кажи от колко време сте със сегашния ти приятел ?

ShtrudeL
09-02-2012, 14:08
Защо си така стряскащо странна ? Смяташ ли , че на някого му пука за глупостите ти ?
Не се имам за странна. Ако някой ми каже, че съм странна го приемам или като комплимент, или си мисля, че този Някой не познава достатъчно странни хора.. В повечето случай си мисля точно това. И не, не смятам, че на някого му пука за глупостите ми. Може би на близките ми.

Родителите притесняват ли се , че имаш сериозни проблеми ? Не?

Защо не ме харесваш и не уважаваш чуждо мнение ? О, уважавам чуждото мнение. Не те харесвам, защото говориш глупости и си тесногръд. Мисля, че си и егоистичен, нетолерантен и някак неадекватен. (Не се заяждам, казвам какво мисля.) Всъщност съм попадала на някои твои мнения, в които казваш, че всички жени са курви например. Това не ме дразни, защото съм от женски пол, а защото подобни изказвания са глупави, наистина глупави. Все едно да кажа, че всички мъже са еднакви.

Кво мислят хората , които те познават на живо за теб ? Или мълчиш през повечето време да не се излагаш
Ми... странното е, но ме намират за интересна, мила, добричка и чаровна.. от което ми става неудобно, защото имам чувството, че ме надценяват и прехвалват... Познавам и момче например, което адски много се дразни на личността ми. ^^ Той е адски земен, немечтателен и груб с всички всъщност... черноглед... и ест както много хора ми казва, че трябва да порасна..
Относно мълчането... ох... много е относително... Има хора, пред които мога да говоря за неща, колкото да се адаптирам към тях... това обикновено го правя много насила и ми е трудно... Имам приятелка, пред която мога да си говоря свободно за всичко... Имам и познат, който приемам като приятелка хахах и мога да правя същото. Но ако съм в голяма компания се спичам и си мълча. Понякога защото няма какво да кажа, понякога защото не изпитвам нужда да говоря, различно. А и обичам да насоча вниманието си към определен човек, отколкото да се разпокъсам за няколко. Не че е нещо лошо, просто не знам как да се държа. Мога много да говоря на тая тема..
Има хора с който да ме убиеш, не знам какво да си кажа... има и хора, на които мога да надуя главите с глупости и да си говорим така, сякаш се познаваме от години.. И ми е малко тъпо, защото си нямам много, много близки хора/приятели, а ей така между другото можем да философстваме с някой за разни работи.. ох.. ^^

...

draid
09-02-2012, 14:09
Вие разчекнахте момичето. Сигурно вече съжалява, че се е престрашила да седне :D

ShtrudeL
09-02-2012, 14:11
Я поясни какво за теб ще е приказката на живота ти ?

Ох и тук мога да изпадна в ненужни подробности, трябва ли? 8-)
Най-общо казано - искам щастие и спокойствие с човек до мен.

ShtrudeL
09-02-2012, 14:12
Хммм, мислиш ли че си здраво стъпила на земята ? Или още чакаш рицаря на бял кон и вярваш в приказките ?

Изобщо не съм и никога не съм била на земята... 8-)
И не чакам никого..
А в приказките ще си вярвам винаги.

ShtrudeL
09-02-2012, 14:18
Защо името ти е Щрудел? Защото е благозвучно, Ирти. 8-)
Защо се интересуваш толкова кой каква зодия е? Кой те запали по това? Никой не ме е запалвал, интересувам се от много време. Не знам... любопитство.
Честно.. не си правила особено много пъти секс, нали? Не позволяваш и много работи, нали? Де да знам.. така си мисля. кО речИ!? 8-) Аз съм ужасно манипулативна и ако човечето ми е достатъчно търпеливо и с подходящ подход, мога да позволя всичко..
Ще се видим ли ако ми излезе пак курс до Плевен? Ще бъдеш ли точна и ще дойдеш ли на срещата? А НЗ ...Колкото до точността, аз винаги или закъснявам, или подранявам... 50/50 ^^ Обикновено преди каквито и да е срещи, главата ми се пълни с глупости и съм адски страхлива и колеблива.
Защо не пушиш? Не пиеш? И не се друсаш? Особено последното? Защото не ми е вкусно. Наистина. И защото уважавам тялото си.
Ти.. добър човек ли си? Май не... но се старая..

..

ShtrudeL
09-02-2012, 14:19
охх после ще отговоря на другите, че ставам за мъничко :3

Irti
09-02-2012, 14:36
Срамежлива си. Извадих извод, че нямаш много опит. Всъщност пак си оставам с това мнение. В добрия смисъл.

Защо не знаеш? Ти, ако не знаеш кой да знае? Какво те притеснява в срещата с непознат?

Или нямаш сърце за голяма игра? (това не го вземай на сериозно) 8-)

Обичаш ли кашкавал, а хората, които са като кашкавал?
Мръсница ли си? Не, не за секса. Мръсен човек ли си.. правиш ли гадно, лъжеш ли, предаваш ли?
Ако видиш котето от аватара ти на живо как ще реагираш?
На моменти си много досадна, ама ние и така си те обичаме.. де. 8-) ама умишлено ли е?
Ако те видя на улицата и те прегърна как ще реагираш? Ако ти се случи някога да знаеш, че съм бил аз.. 8-)
Какво мислиш по въпроса, че ако ми изпаднеш бих те изчукал? 8-)
Много ли те е срам?
От какво те е страх?
Супа топки ядеш ли?
Била ли си на купон с над 15 човека и всеки да е бил безумно пиян/надрусан?
Къде живееш? Смисъл сама ли или с вашите?
Вашите какви са?
Баща ти много ли бие непознати, които искат да видят щерка му.. ъм.. от по-близо?
Баща ти по-голямо говедо ли е от мен?
Нали имаш баща? Смисъл аз ти задодох въпроса, ама не знам.. ако нямаш извинявай.. не съм знаел.
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=QOjrQolpxpc
Не те ли кара да се напушиш? И да пееш, като този на припева?
По-колко кафета пиеш на ден?
Утре ако пукна или някой друг от форума пукне, ама така го познаваш само по писане.. как ще реагираш? Ще ти запука ли въобще или няма смисъл да ти пука за някой, който не си виждала?

LadyDi
09-02-2012, 14:43
Я един въпрос, породен от тоя отговор:

знам.. така си мисля. кО речИ!? Аз съм ужасно манипулативна и ако човечето ми е достатъчно търпеливо и с подходящ подход, мога да позволя всичко..
Манипулативна? Или манипулируема? Ти ли манипулираш хората или те теб?

DisappointedDreamer
09-02-2012, 15:00
Не смяташ ли, че трябва малко да се промениш - да оставиш тази емоционална, розова част вътре в себе си и да я показваш само на хората, с които си наистина близка и на които имаш доверие, докато показваш една решителна, твърда и дипломатична Щрудел на всички останали?
Приемаш ли "трябва да пораснеш" за обида?
Не смяташ ли, че човека който си в момента (твърде емоционален, наивен, сладникъв, розов) не подхожда на една 20 годишна жена?
Фактът че си лесно манипулируема не говори ли лошо за теб?
Защо половинката ти трябва (примерно) да те манипулира, за да те накара да пробвате нова поза? (хипотетично говоря).
Не си ли страшно разочарована от хората около теб? Не ги ли мислиш за прекалено земни, студени и дипломатични?
Ти къде намираш своето спокойсвие - в розовите страни, където понитата ядат дъги и акат теменужки? Повечето хора намират своето спокойствие в земните, реалистични неща.
Защо не умееш да приемаш вкусовете на другите, които се различават от твоите? Защо смяташ за нужно/уместно да ги обиждаш, щом не са като твоите?
Приятелите ти от кои зодии са? Често ли вдигат ръце от теб? Дразни ли ги твоята същност?
Мислиш ли че ще оцелееш в този коварен свят още дълго? Повечето творчески личности са доста емоционални и накрая просто се самоубиват, тъй като не успяват да намерят своето място в света.
Какъв човек искаш до себе си - такъв като теб, с когото може взаимно да се лигавите, или по скоро коренната противоположност на теб - човек, когото ще те насърчава и подкрепя, ще върши всички "възрастни" неща сам-самичък?
Смяташ ли че ще бъдеш добра майка?

myHeartIsOnlyForYou
09-02-2012, 15:11
Значи, учиш медицина така ли?
Къде?
Кога спря да обичаш момчето, с което имаше 4-годишна връзка - докато още бяхте заедно или след това?
Кога искаш да имаш деца?
А колко?
Как приемаш смъртта?
Работила ли си нещо до сега?
Ако да какво и кога, за колко време, как беше?
Има ли нещо, което до сега не си пробвала в секса? Ако да какво?

ShtrudeL
09-02-2012, 15:13
Любимите ти филмчета на Дисни? :3

Красавицата и звяра
Дъмбо
Бамби
Спящата красавица
Книга за джунглата
абе почти всички

Любими книги?

Боен клуб, Приспивна песен, Невидимия изчадия.. все на Чък Поланик. Иначе обожавам и Бърни Кълвача от Том Робинс. Сега ми препоръчаха Ървин Уелш.. Обичам и разказите на Рей Бредбъри. Четох до половината и 'Цветът на магията' на Тери Пратчет, много е готин, не знам защо не я дочетох..

Пиеш ли чай? Обичаш ли чай? Не обичам. Много рядко пия и ако пия - само ментов с лед. Като цяло ми става лошо от топлите напитки.. А чая си е подсладена вода..
А топло какао? Обичам. <3 Но също студено и с лед.
Обичаш ли зимата? Не. Т.е.. обичам да гледам как вали сняг и всичко да е в бяло... Не обичам студа. Но е някак уютна.. Обичам есента/пролетта.
А есента? А баш!

..

ShtrudeL
09-02-2012, 15:22
Понякога замисляла ли си се че не живееш пълноценнен живот, не искам да кажа нищо лошо, просто ти самата казваш, че не обичаш да излизаш да речем по барове, кафенца, кръчменца, не обичаш шумните компании и като цяло повечко хора на едно място или с други думи си домошар и не си много социална личност... та не мислиш ли че докато връстниците ти си живят младините ти си ги пилейш ?

лол не, не мисля така
за теб пълноценен живот е това, което описа, за мен съвсем друго. Не изпитвам нужда да ходя по такива места, чувствам се глупаво дори и неудобно.
Обичам да съм сред природата, НАВЪН.

ShtrudeL
09-02-2012, 15:23
Колко пръста побираш?

Не знам. ЧеСно. :о Ноктите ми пречат. ^^

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 15:52
^^ Явно не съм се изразил правилно или ти не си ме разбрала... просто имах предвид да излизаш, да се събираш с хора; дет се вика да трупаш спомени,не е нужно да е по барове и кръчми разбира се, може да бъде навсякъде..... а не да стоиш през по голямата си част от времето у вас.
Впрочем ти как се забавляваш, какво за теб е забавление ?
И каза навън, къде ходиш, когато си навън ?
Обичаш разходки сред природата, ок.. къде обичаш да ходиш,колко често го правиш, къде ходиш обикновено, къде си била, къде искаш да отидеш и кога последно си била някъде и къде ?
Какво за теб е пълноценен живот, до колкото може да бъде такъв на 20 г. ? .. пфф тука пак сигурно няма да можеш да ме разбереш...

ShtrudeL
09-02-2012, 15:58
ох, като написа КОК и скрипта ми се активира и ме алармира да посетя тая тема...

Каква си в леглото?
Нямам представа как трябва да отговоря на това. :о Аз съм филмарка. Огромна. И то не от романтичните що се отнася до секса. Ама не искам да изпадам сега в някакви подробности тук. :3

Обичаш ли да се се чукаш?
Ила да ти кажа на ушенце :Р

Обичаш ли да го поемаш в устичка?
^^ Е пък обичам ;р Абе как можИ да ме питаш такива работи тукА?! :о

По принцип повече мръсница ли си или по-скоро си плаха?
хм не знам... Не обичам едва ли не да се надценявам... всмис... не мога да определя дали съм ъъм мръсница :3 Преди бях много, МНОГО по-плаха. И сега имам някакви задръжки може би, но определено съм си променила мисленето за много неща..

бокерки или прашки?
И двете. Но едно дупЕ в боксерки май е по-хубавичко. :Р

правила ли си го извън легло?
хм.. дъъм

кои държави искаш да посетиш?
аввв Ирландия! Даже знам къде точно! хахах
Споменах ли, че съм филмарка? За 4ти път гледах 'П.П. Обичам те' преди има-няма седмица... Мисля, че бяха в Глазгоу. ох <3
Искам някъде сред висооки планини, огромни поля с цветя и макове, водопади и местенца, от които можеш да 'видиш света'... Като от картина, закачена на стената.. <3

не си ли фантазирала някога за тройка с две момчета? не ти ли се струва възбуждащо да поемаш два члена?
Не. И не. Опитвала съм да приема идеята и да си представя какво би било, но не искам. Някак... няма никаква интимност в това. Не ми харесва. Не бих се разделила на две, както и не бих искала да деля някой.

какво мислиш за мен?
Че си добричък, уравновесен, спокоен и в хармония със себе си. Но малко ме 'дразни' това и в същото време ми харесва де, че май си прекалено упорит и каквото кажеш - това ще е. Мисля и че си толерантен, разбран, можеш да говориш на всякакви теми на високо ниво, голям си мръсниК, огромен такъв сексуалник ;Р (което ми харесва). Хмм мисля, че трудно се разкриваш пред хората. Т.е. имаш някакъв образ, който показваш пред всички, който в никакъв случай не е фалшив, или позьорски, но си мисляя, че не всеки можеш да допуснеш супер близо до себе си. Хм. Щедричък си и обичаш да се забавляваш. Мисля, че за теб такова нещо като 'час/време' не съществува. Т.е. ако ти хрумне, че в 03:00 часа докато си лежиш в леглото, ти се прави нещо, ще си облечеш дрешките и ще скочиш да го правиш хахах.. Мисля и че трябва да спреш да пушиш! >.<
Хм хм мисля, че ако помисля повече много работи мога да кажа хах. Ама стига. :3

а какво мислиш за себе си?
ох ох.. В себе си харесвам това, че обичам. Много обичам. Ужасно много обичам. Нездравословно много обичам. Каквото и друго положително нещо да кажа.. не искам да звучи като хвалене, или нещо такова.
Не харесвам това, че съм страхлива, нерешителна, срамежлива, ревлива, не особено общителна, ревнива и прекалено мекушава.. Както и не умея да искам.

*Нета ми прекъсва адски много..
Ше ме извинявате.. :3

ShtrudeL
09-02-2012, 16:59
Срамежлива си. Извадих извод, че нямаш много опит. Всъщност пак си оставам с това мнение. В добрия смисъл. Срамежлива съм... ама пак казвам, много зависи около какви хора съм.. С много близки мога да съм много несрамежлива. Ама трябва да съм много отпусната.

Защо не знаеш? Ти, ако не знаеш кой да знае? Какво те притеснява в срещата с непознат? Нищо. Т.е. мисля си, че ще съм му скучна. И други глупави мои мисли.

Или нямаш сърце за голяма игра? (това не го вземай на сериозно) 8-) ок ^^

Обичаш ли кашкавал, а хората, които са като кашкавал? Не обичам. :3 Т.е. не мога да го ям чист. На пица можИ, ама не до толкова, че да ми се разтяга на 2 метра и да го гоня с уста. :о Обожавам пармезан с царевичка. омг омг <3
Мръсница ли си? Не, не за секса. Мръсен човек ли си.. правиш ли гадно, лъжеш ли, предаваш ли? Май не. Както казах, не обичам деградивните и зли чувства. :3 Както и не обещавам нищо на никой, защото знам, че може и да не го изпълня. Също ако закъснявам за някъде например, няма да се обадя и да кажа: "идвам след 5 мин", а ще кажа: "трябва ми 20 мин/час/или колкото смятам, че трябва" ...защото много често самата аз ако чакам някой и ми каже 'там съм до 5 мин', обикновено ми е ясно, че не е така ^^
Ако видиш котето от аватара ти на живо как ще реагираш? авввв ще го смачкам от гушкане хахах и ще му нацелувам нацупената муцуна ав авввв хахах
На моменти си много досадна, ама ние и така си те обичаме.. де. 8-) ама умишлено ли е? Не. И аз се чувствам досадна понякога, ама какво имаш предвид?
Ако те видя на улицата и те прегърна как ще реагираш? Ако ти се случи някога да знаеш, че съм бил аз.. 8-) О, ами ще се зарадвам. хахах всмис... не толкова, че си ти... който и друг да е... ще ми стане готино. В 10 клас правихме безплатни прегръдки и... правехме точно това. Гушкахме хората. И беше по моя инициатива всъщност. Същия ден си купихме кадастрони, нарисувахме ги и 20 човека тръгнахме по улиците.. Беше вълнуващо. После миришехме на 'сякви парфюми авв хаха
Какво мислиш по въпроса, че ако ми изпаднеш бих те изчукал? 8-) :о А НЗ. Аз гледам на теб като на батко Ирти (все едно да си ми братовчед), от който мога да науча интересни работи. :3 Защо би ме чукал!?!?!?
Много ли те е срам? Чак много... май има далеч по-срамежливи от мен.. завииииси..
От какво те е страх? Доста общ въпрос. Май от нищо конкретно. В определени ситуации ме е страх за различни неща.. бла
Супа топки ядеш ли? Ям :3
Била ли си на купон с над 15 човека и всеки да е бил безумно пиян/надрусан? Не.
Къде живееш? Смисъл сама ли или с вашите? С майка ми и брат ми.
Вашите какви са? Прекрасни. Майка ми е консервативна и два пъти по-страхлива и истерична от мен. За което и се караме. Ама не супер сериозно. Баща ми беше прекрасен.
Баща ти много ли бие непознати, които искат да видят щерка му.. ъм.. от по-близо? Баща ми почина, когато бях в 7 клас при катастрофа. Тогава нямах гаЖета и никой не ме закачал, но помня, че когато бях в 4ти клас, събирах някакви стикерчета и си мислех, че някой от даскало ми ги е откраднал и тооооолкова много се ядоса и искаше да се разправя... Много се ядосваше и като плача. Но не по агресивен начин, не беше такъв човек. Просто беше адски грижовен и.. както и да е. Сигурна съм обаче, че ако сега беше тук, щеше супер много да се разбира с човека до мен. Дори мисля, че щяха да си се разбират като приятелчета, защото беше с адски младежки дух, дори като дете и беше супер готин. Искаха да се обръщат към него с 'батко' хахах..
Баща ти по-голямо говедо ли е от мен? --
Нали имаш баща? Смисъл аз ти задодох въпроса, ама не знам.. ако нямаш извинявай.. не съм знаел. Добрем.
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=QOjrQolpxpc
Не те ли кара да се напушиш? И да пееш, като този на припева? хм нем
По-колко кафета пиеш на ден? 2, най-много 3, ама аз ги пия като какао с много захар и лед..
Утре ако пукна или някой друг от форума пукне, ама така го познаваш само по писане.. как ще реагираш? Ще ти запука ли въобще или няма смисъл да ти пука за някой, който не си виждала? Ами ще ми стане супер криво всъщност... дори да е човек, който не харесвам да кажем..

...

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 17:16
след на мачока въпроса, следващия въпрос беше мой, защо ме пропусана :(

sweetycherry33
09-02-2012, 17:26
И аз ще ти дам малко въпроси. :)

Обичаш ли да си навън и да дишаш чист въздух, всеки ден ли го правиш?
Купонджийка ли си?
Контактна ли си, запознаваш ли се лесно с нови хора?
Зодията ти ... ?

ShtrudeL
09-02-2012, 17:35
Я един въпрос, породен от тоя отговор:

Манипулативна? Или манипулируема? Ти ли манипулираш хората или те теб?

Моя грешка 8-)
Исках да кажа, че съм лесно манипулируема... но само сексуално.. май..

Не смяташ ли, че трябва малко да се промениш.. Разбира се
- да оставиш тази емоционална, розова част вътре в себе си и да я показваш само на хората, с които си наистина близка и на които имаш доверие, докато показваш една решителна, твърда и дипломатична Щрудел на всички останали? Не. Искам да съм и двете. Не искам да заприличам на студен човек, който те гледа на кръв.
Приемаш ли "трябва да пораснеш" за обида? Не. Аз знам, че трябва да порасна и го искам с все сила, но искам и другите да разберат, че няма да зарежа детето в себе си.
Не смяташ ли, че човека който си в момента (твърде емоционален, наивен, сладникъв, розов) не подхожда на една 20 годишна жена? Не се имам за сладникава и розова. И не се чувствам жена. Не искам да се чувствам жена. Искам само да съм по-голяма психически. Но в никакъв случай не искам да съм само възрастна. Скучно е.
Фактът че си лесно манипулируема не говори ли лошо за теб? Не. Както казах, това се отнася почти само за секса.
Защо половинката ти трябва (примерно) да те манипулира, за да те накара да пробвате нова поза? (хипотетично говоря). Не трябва. Не обичам думичката 'трябва'. Ако мисля, че нещо не се връзва с 'принципите' ми, съм склонна да го изслушам, а не да си знам моето. Примерно. Обичам сладкодумните хора, които говорят увлекателно. И ок, можем да заместим 'манипулиране' с 'омагьосване'. Но до сега не е имало нещо чак пък толкова ужасно, което да не съм искала да пробвам, та да се е налагало да ме убеждават сууупер много... ъъ.. дам..
Не си ли страшно разочарована от хората около теб? Не ги ли мислиш за прекалено земни, студени и дипломатични? Гледам да не очаквам нищо, за да не се разочаровам. Разочароват ме със злобата си... с 'едното си на ум'... с фалша.. ей такива ти неща..
Ти къде намираш своето спокойсвие - в розовите страни, където понитата ядат дъги и акат теменужки? Не знам. Ще ме заведеш ли някой път в розовите страни, където понитата ядат дъги и акат теменужки? До сега не съм била, сигурно е вълнуващо.
Моето спокойствие го намирам навън на чист въздух, както казах. Мога да съм и самичка някъде, на тихо местенце и пак да ми е готино. Е... ако имам и сродна душа, с която да си говорим за Вселената и всичко останало, е добре дошло..
Спокойствие намирам и вечер, когато се изкъпя, направя си кафеенце, изгася си лампата и си пусна 'мека' музика. ОБОЖАВАМ нощта. <3
Повечето хора намират своето спокойствие в земните, реалистични неща. Е аз какво казвам?
Защо не умееш да приемаш вкусовете на другите, които се различават от твоите? Защо смяташ за нужно/уместно да ги обиждаш, щом не са като твоите? С грешно впечатление си останала. И не обиждам никой.
Приятелите ти от кои зодии са? Често ли вдигат ръце от теб? Дразни ли ги твоята същност? Не мисля, че имам супер близки приятели. Казах вече. Никой не вдига ръце от мен, а тези, които се дразнят от мен, не общуват с мен, нито аз с тях и всички са щастливи. Имам една приятелка, която е от друг град. Колежка ми е всъщност и си се разбираме чудесно.
Мислиш ли че ще оцелееш в този коварен свят още дълго? Разбира се. Да ти приличам на спинозно болна, или депресарка?
Повечето творчески личности са доста емоционални и накрая просто се самоубиват, тъй като не успяват да намерят своето място в света. Кофти.
Какъв човек искаш до себе си - такъв като теб, с когото може взаимно да се лигавите, или по скоро коренната противоположност на теб - човек, когото ще те насърчава и подкрепя, ще върши всички "възрастни" неща сам-самичък? Нито една от двете. Категорично не искам човек като мен, защото ще се унищожим взаимно. Но и не искам някой, който ще върши всички 'възрастни' неща сам-самичък. Искам човек, с който можем да се докоснем някъде по средата между земята и небето. С който да се допълваме, с който да имаме общи неща, но и 'различия', с които да си помагаме..
Смяташ ли че ще бъдеш добра майка? Не съм сигурна... Не съм добра в организацията. И аз изобщо не мога да общувам с деца, омг О.о Даже не мога да им се лигавя над количките. Моето сигурно ще си го обичам заради всички други. Сигурно ще ми се иска да рисуваме по тапетите заедно и да редим пъзел, а когато то сбърка нещо, ще се дразня точно като него... ил.. хахах абе всъщност може и да е забавно хахах <3

..

Значи, учиш медицина така ли? Уча за рентгенов лаборант.
Къде? Плевен
Кога спря да обичаш момчето, с което имаше 4-годишна връзка - докато още бяхте заедно или след това? Докато бяхме заедно.. и именно заради това ми беше адски тъжно много преди да се разделим. Приемах го като най-близкия ми човек, като част от семейството ми... така го обичах... но не и по начин, по който се обичат двама души май..
Кога искаш да имаш деца? Ох, нямам предства. Преди си казвах, че изобщо не искам, но пък и не искам да си нямам детенце като стана на 30-40 примерно.. някво кофти ще е сигурно... Искам да си имам прекрасно семейство.
А колко? Едничко. Най-много двечки. :3
Как приемаш смъртта? Като нещо естествено?
Работила ли си нещо до сега? Нем. Един път си изкарах парички като снимах в едни детски градини. И скоро пак ми 'благодариха' с мъничка сума, колкото да се почерпя, защото снимах на едни футболни турнири. Ама тва не го приемам като нещо сериозно. Но пък се радвах.
Ако да какво и кога, за колко време, как беше? ---
Има ли нещо, което до сега не си пробвала в секса? Ако да какво? Май няма. Искм да развивам 'креватната си кариера', т.е. да съм все по-добра и по-добра. :о И по-скоро искм да праавя секс на различни места :Р *шепне тихичко*

..

^^ Явно не съм се изразил правилно или ти не си ме разбрала... просто имах предвид да излизаш, да се събираш с хора; дет се вика да трупаш спомени,не е нужно да е по барове и кръчми разбира се, може да бъде навсякъде..... а не да стоиш през по голямата си част от времето у вас. ахм
Впрочем ти как се забавляваш, какво за теб е забавление ? Не съм сигурна. Аз не изпитвам нужда да се забавлявам. Оо Сериозно... Не мога да го обясня... Обичам спокойствието.. Най-много да се излигавя с нещо..
И каза навън, къде ходиш, когато си навън ? Паркове/градинки..
Обичаш разходки сред природата, ок.. къде обичаш да ходиш,колко често го правиш, къде ходиш обикновено, къде си била, къде искаш да отидеш и кога последно си била някъде и къде ? Казах по-горе. Не знам къде искам да ида, човекО. Оо Някъде на високо с много макове и цветя.
Какво за теб е пълноценен живот, до колкото може да бъде такъв на 20 г. ? .. пфф тука пак сигурно няма да можеш да ме разбереш...
Задаваш ми сложни въпроси. Пълноценен е, когато човек е щастлив. Не ми се разтягат локуми. -.-

..

ShtrudeL
09-02-2012, 18:34
след на мачока въпроса, следващия въпрос беше мой, защо ме пропусана :(

Извинявай.
Хайде да кажем, че съм суеверна и трябва да уважиш това?

ShtrudeL
09-02-2012, 18:35
И аз ще ти дам малко въпроси. :)

Обичаш ли да си навън и да дишаш чист въздух, всеки ден ли го правиш? Обичам. Не е всеки ден.
Купонджийка ли си? Hell no
Контактна ли си, запознаваш ли се лесно с нови хора? Не. Можеш да прочетеш отговорите по-горе. И пак - зависи от хората.
Зодията ти ... ? Риби..

..

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 18:58
Много през пръсти ми отговаряш на въпросите, а на някои дори не си направи и труда, а не са някви хапливи да речеш нещо...

И тука в отговорите гледам, че си писала, че като цяло си опитвала всичко в секса(така си го написала), значе ли това, че вече правиш анален, защото доколкото знам не си ?

LadyDi
09-02-2012, 19:01
аууу, от изключителна важност е точно в какви и колко пози го е правила...

machoka
09-02-2012, 19:03
Щрудел, не се връзвай на олигофренските въпроси на Oy7ofCon7roL, щото най-много да му паднеш до кретенското ниво и да те бие заради опита си :D

тЕгли му една майна и твай не се чувствай длъжна да се обясняваш на всеки ;)

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 19:09
Щрудел, не се връзвай на олигофренските въпроси на Oy7ofCon7roL, щото най-много да му паднеш до кретенското ниво и да те бие заради опита си :D

тЕгли му една майна и твай не се чувствай длъжна да се обясняваш на всеки ;)

Къде видя да задавам олюгофренски въпроси бе паляк, виж си твойте обити въпрои и тогава критикиувай , да ти еба майката откъсана

machoka
09-02-2012, 19:12
хаха ше те еба в 0битака .. кво те интересува кой прави анален бе, ти друга работа немаш ли си или просто не знаеш кво означава нормален въпрос?!

ей аман от келеши в тоя форум

LadyDi
09-02-2012, 19:16
трябва му материал за чекии...

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 19:18
хаха ше те еба в 0битака .. кво те интересува кой прави анален бе, ти друга работа немаш ли си или просто не знаеш кво означава нормален въпрос?!

ей аман от келеши в тоя форум

Питам бе да не би да съм питал нещо обидно, тя не е ли задвала подобни и по-лични въпроси бе мухъл

И стига си се правил на голямата компетенция, нали те видяхме 15 годишна пикла те направи за 2 стотинки пред целия форум, защото навсякъде знайш не знайш се цепиш неподготвен и после се криеш като мишка и се прваиш, че не си видял отговорите , научи се да се снишаваш малко и не се дръж като господин най-умен и господин всезнайко

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 19:19
трябва му материал за чекии...

да точно тва ми трябва, като знам, че щрудела прави анален да мога да си бия една

Gwendoline
09-02-2012, 19:21
на колко години си?

machoka
09-02-2012, 19:22
Нивото на г-н компетенция не позволява да води интелектуален 'спор' с 15 годишни пикли. Нито с 25 годишен сульо с интереси простиращи се до анален секс ;) Аз не съм я видял да пита простотии, за сметка на всеки следващ твой въпрос. зЕми се осъзнай малко, щото нивото ти на култура покъртително клони към 0.

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 19:30
Нивото на г-н компетенция не позволява да води интелектуален 'спор' с 15 годишни пикли. Нито с 25 годишен сульо с интереси простиращи се до анален секс ;) Аз не съм я видял да пита простотии, за сметка на всеки следващ твой въпрос. зЕми се осъзнай малко, щото нивото ти на култура покъртително клони към 0.

Не, г-н комптенция води спора с 15 годишната и го изгуби и се оттегли като посран, защото нагази там където не му е работата ..
Я ми покажи къде съм задал кофти въпрос овсен последния за аналния секс, който дори не е обиден, а за сметка на това си виж твоите въпроси към щрудела и си направи няква равносметка за твоето ниво на култура

nancho
09-02-2012, 19:32
може ли след това аз на стола ^^,

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 19:34
Каква си в леглото? Обичаш ли да се се чукаш? Обичаш ли да го поемаш в устичка? По принцип повече мръсница ли си или по-скоро си плаха?

това мои въпрси ли са или твои, защо винаги сам си го начукваш не ми е ясно, трай си като ти е посран задника и тваЙ

ShtrudeL
09-02-2012, 19:36
През пръсти било...
Още в самото начало казах, че може да не отговоря на някои въпроси. Ако това, което съм ти казала не ти е достатъчно, съжалявам, ама толкоЗ.

на колко години си?

20

machoka
Не, г-н комптенция води спора с 15 годишната и го изгуби и се оттегли като посран, защото нагази там където не му е работата ..
Я ми покажи къде съм задал кофти въпрос овсен последния за аналния секс, който дори не е обиден, а за сметка на това си виж твоите въпроси към щрудела и си направи няква равносметка за твоето ниво на култура

Моите въпроси към щрудела са на шега, щото аз им знам отговорите и без да питам и я бъзикам. ЩО се буташ като не разбираш, по-добре си трай и гледай отстрани. А ти си тоя идиот, дето е седнал да разпитва непознати момичета по форуми правят ли анален, гълтат ли, колко пъти е праила секс, ма що не повече, ма точнат бройка ма на найси феродо.

а относно 15 годишните, както споменах не съм се 'изнизвал' от никъде, просто пиклите не са ми приоритет за комуникация и ги отсвирвам, за разлика от теб, който възлага надежди да пие по едно кафенце с тях :D

Oy7ofCon7roL
и държа да ми посочиш кой от въпросите ми към нея е просташки ?

nancho
09-02-2012, 19:39
ба пичове сериозно това е за забавление не да се карате като луди ок казал е тоя нещо и оня също пуснете го в канала така да се каже

LadyDi
09-02-2012, 19:41
ба пичове сериозно това е за забавление не да се карате като луди ок казал е тоя нещо и оня също пуснете го в канала така да се каже

няма как, тука всичко е въпрос на мерене на пишки и всеки заспива вечерта с мисълта, че е по-умен от останалите...
как да стане...

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 19:42
Моите въпроси към щрудела са на шега, щото аз им знам отговорите и без да питам и я бъзикам. ЩО се буташ като не разбираш, по-добре си трай и гледай отстрани. А ти си тоя идиот, дето е седнал да разпитва непознати момичета по форуми правят ли анален, гълтат ли, колко пъти е праила секс, ма що не повече, ма точнат бройка ма на найси феродо.

а относно 15 годишните, както споменах не съм се 'изнизвал' от никъде, просто пиклите не са ми приоритет за комуникация и ги отсвирвам, за разлика от теб, който възлага надежди да пие по едно кафенце с тях :D

хахаха разсмя ме наистина , толкова плоски оправдания от теб не съм очаквал и изобщо не съм задавал на никой никъде въпроси за гълтане, защото самата идея ме отвращава дай да не си измисляме смешни работи
и като цяло дори не обичам да разпитвам непознати момичета от разни форуми просто щрудела ми е интересна
И не ми говори кой с кой искал да пие кафе при положение, че се мазниш на всяка нова потребителка с жалки наченки за свалка, но сега пак ще кажеш , че просто си правиш майтап, нали хахаха паляк

nancho
09-02-2012, 19:43
няма как, тука всичко е въпрос на мерене на пишки и всеки заспива вечерта с мисълта, че е по-умен от останалите...
как да стане...
Май си прав/права ама те май не схващат че тва да се карат за тези глупости и да се правят на по по умен ги прави да изглеждат доста глупави

LadyDi
09-02-2012, 19:44
Май си прав/права ама те май не схващат че тва да се карат за тези глупости и да се правят на по по умен ги прави да изглеждат доста глупави

тяхна си работа, щракай си с пръсти

machoka
09-02-2012, 19:45
просташко е държанието ти, не конкретно въпросите. Използваш тва, че е наивна и я питаш неща, които въобще не ти влизат в работата. Не, че ти давам наклон на хуя, но е грозно и пошло. Въобще, като цяло сте се самозабравили по тия столОве вече от скука и тъпизъм, но то си е изцяло за ваша сметка де. Аз тук не споря и не се карам и не държа сметка, само отбелязвам.. пък що се палиш не знам, явно се разпознаваш сред тълпата.

kosder
09-02-2012, 19:51
Искаш ли да ме водиш в мола ?
В кое у-ще си учила ?

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 19:53
просташко е държанието ти, не конкретно въпросите. Използваш тва, че е наивна и я питаш неща, които въобще не ти влизат в работата. Не, че ти давам наклон на хуя, но е грозно и пошло. Въобще, като цяло сте се самозабравили по тия столОве вече от скука и тъпизъм, но то си е изцяло за ваша сметка де. Аз тук не споря и не се карам и не държа сметка, само отбелязвам.. пък що се палиш не знам, явно се разпознаваш сред тълпата.

Тука почна бая бая да смекчаваш тона, хареса ми така...
Както вече казах, не съм фен на подобни столове и т.н и отбягвам да питам, но щрудел ми е интересна и затова я питах някой неща, които са в рамките на разумните, без простотии и т.н
А ако става за въпрос щрудела най много пише точно в такива теми и задава всякакви въпроси, не смятам, че някой я е карал насила да сяда, както и не смятам, че е толкова наивна за каквато я имаш, както и не смятам, че не знае какви въпроси ще и задват, проблем не виждам
има наистина дебилски въпроси в тия теми, но не ги задавам аз сорка

ShtrudeL
09-02-2012, 19:53
Искаш ли да ме водиш в мола ?

В мола ходя само, за да пишкам. :3

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 19:56
и така и не разбрах къде ми е просташкото държание тука, някой, идеи ?

kosder
09-02-2012, 19:57
В мола ходя само, за да пишкам. :3Може да ходим да пишкаме заедно ;D
*В кое училище си учила ?

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 19:58
ShtrudeL я кажи бе обидих ли те с нещо, някой мой въпрос беше ли провокативен, просташки, дебилиен,кретенски или каквото и да било, отношението ми към теб било ли е просташко ?

bloodyF
09-02-2012, 20:04
в случая съм на страната на outofcontrol, поради причината ,че тва е стол
сядаш и отговаряш, кво е тва инфантилното поведение, на едните въпроси ще отговоря, пък на другите щото съм фея с розова рокля и съм детенце няма
в крайна сметка всеки пита каквото иска, на мен ми е през оная работа дали щрудела се е чукала с някого, пила ли е чай или живее в къща или блок , ама въпроса е че щом на някого му е интересно да си я пита и да отговаря
пък като не иска да отговаря да сложи някой с повече желание за горещ стол и разпитване
тва е.

едит:а мачока , ако ще се прави на рицар с бял кон да й се доказва там на лични..не тука да вади някакви измислени доводи, колкото да си разтегне пръстите по клавиатурата и да се опита да я ''защити'' (въпреки че нищо не е станало) ,правейки от мухата-слон

fluffy_^
09-02-2012, 20:05
По тъп от мене няма!Oy7ofCon7roL По-добре ние двамата да не си мерим чурките щото ще се саднеш все пак ние тапите неграмотните дет низнаем как се пише имаме големи патки.
Applause everyone.

Можеш ли да си представиш как котката на аватара ти в момента в някоя далечна галактика където ноктите не растат,опустошава къщите на хората?

Ако имаше магически охлюв които да изпълнява желания, как ще го наречеш?

Имаш избора да живееш с горила която може да говори на езика на глухонемите или куче, което пее приспивни песни кое от двете ще избереш?

Ако изведнъж всички изчезнем от планетата пред очите ти какво ще направиш следтова?хД

ShtrudeL
09-02-2012, 20:08
Може да ходим да пишкаме заедно ;D
*В кое училище си учила ?

ма нали няма да влизаме в една тоалетна бе, man? :3
*Облеклото..

Oy7ofCon7roL, айде стига си духал в жаравата де.. Казваше на мен да не се обяснявам по темите, а сега ти го правиш..

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 20:10
ма нали няма да влизаме в една тоалетна бе, man? :3
*Облеклото..

Oy7ofCon7roL, айде стига си духал в жаравата де.. Казваше на мен да не се обяснявам по темите, а сега ти го правиш..

Мооооооля :shock: Мачока тука ми се нахвърли като обезумял сега и виновен излязох и да мразя излишните и ненужни обяснения

kosder
09-02-2012, 20:11
Какво е да живееш в Гривица (Дружба) ;D ?

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 20:12
..

благодаря ти :)

По тъп от мене няма!Oy7ofCon7roL По-добре ние двамата да не си мерим чурките щото ще се саднеш все пак ние тапите неграмотните дет низнаем как се пише имаме големи патки.
Applause everyone.

Квот кажиш брат аз не обичам да си меря пишката с някой и по принцип

DisappointedDreamer
09-02-2012, 20:13
Айде, бе. И тая тема осрахте.
50 000 потребителя седнаха преди Щрудела, и темата си беше наред. Тя цъфна и всичко се провали. Подкрепям аутъфконтрол и блъдиФ (хаха, какъв клуб от телци сформирахме).

ShtrudeL
09-02-2012, 20:15
Applause everyone.

Можеш ли да си представиш как котката на аватара ти в момента в някоя далечна галактика където ноктите не растат,опустошава къщите на хората? Hell no, тя е прекрасна.

Ако имаше магически охлюв които да изпълнява желания, как ще го наречеш? ВсебелюбП

Имаш избора да живееш с горила която може да говори на езика на глухонемите или куче, което пее приспивни песни кое от двете ще избереш? Май кучето. За да ми е интересна горилата, аз също трябва да знам езика на глухонемите.

Ако изведнъж всички изчезнем от планетата пред очите ти какво ще направиш следтова?хД
Ще си тегля ножа.

..

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 20:16
хаха, какъв клуб от телци сформирахме).

лол, да :lol:

ShtrudeL
09-02-2012, 20:18
Какво е да живееш в Гривица (Дружба) ;D ?

Квото е да живееш на всякъде другаде в Плевен.

DisappointedDreamer
09-02-2012, 20:19
лол, да :lol:

:lol: ще ни изгорят на клада, ей!

machoka
09-02-2012, 20:21
едит:а мачока , ако ще се прави на рицар с бял кон да й се доказва там на лични..не тука да вади някакви измислени доводи, колкото да си разтегне пръстите по клавиатурата и да се опита да я ''защити'' (въпреки че нищо не е станало) ,правейки от мухата-слон

благодаря за съвета, но мачока ще си пише по темите каквото и когато пожелае, пък ако не те кефи си свободна да пропуснеш коментара ми.

bloodyF
09-02-2012, 20:21
:lol: ще ни изгорят на клада, ей!

ще ни убият с камъни

ама ние сме много и сме силни, и сме превзели форума
елате ни повече :lol:

outofcontrol,моля, в случая просто нямаше как да си замълча : )
machoka, ще се постарая да ги пропускам, несъдържателни са понякога : )

ShtrudeL
09-02-2012, 20:26
Търкате ли си ръчичките в задоволство, докато бъркате отвари над казана? (лол това ми излезе като асоциация като ви прочетох коментарите)

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 20:27
Айде разбрахме се, нека да остваим щрудел да си отгваря на въпросите и коментарите бъдат по темата.... важното е да няма сърдити и обидени..... с мачока може да се псуваме от време на време но нямаме лоши чувства по между си , важното е да има емоции

Irti
09-02-2012, 20:28
Всъщност повечето, ако седнете на стола, ама не.. на стола е през нета, ама на живо, ако ви питат подобни работи ще спечете яко. Ебавката си е ебавка, ама просто я оставете. На мен ми е интересно и затова подбутнах идеята тя да е на стола.

Щрудел, какво означава "аввввв"?
Ама аз ти говоря без табелки или такива.. виждам те, казвам ти "Здрасти" и те прегръщам?
Няма да те чукам. Хубава си, ама все си мисля по-скоро, че ще си добър приятел, а секса го проваля това нещо. С такива въпроси ги вземай на майтап от моя страна.
Това, че си малко по-малко нежна от другите.. мислиш ли, че ще ти изиграе лош номер?
Давала ли си на някой беден нещо? А помагала ли си, както аз описах какво съм правил?
С какво ти бях най-интересен?

Oy7ofCon7roL
09-02-2012, 20:28
Търкате ли си ръчичките в задоволство, докато бъркате отвари над казана? (лол това ми излезе като асоциация като ви прочетох коментарите)

ся ти почна

fluffy_^
09-02-2012, 20:30
Можеш ли да ползваш сметало?
Как завира водата?
Можеш ли да плачеш под вода?
За какво се държи чадъра? и по какво се движи влака?
Защо растат косми?Смисъл закакво служат..нито ни правят топло нито проветряват закакво са?
Като акаш накъде гледаш?
Колко пъти мина през коридора днеска?
Страх ли те е от тъмното?
Наистина ли има торбалан?
Защо имаме нокти?
Как правят шишета?

ShtrudeL
09-02-2012, 20:44
Щрудел, какво означава "аввввв"? хахах 'авввв' е израз на хубава емоция :3 Синоним на 'авввв' е 'ауууу' ; 'лелеее' ; 'йеййй' и т.н хахах.. ^^
Ама аз ти говоря без табелки или такива.. виждам те, казвам ти "Здрасти" и те прегръщам? Дъм, става. Много по-бързо отпускащо е, от колкото да си стиснем ръцете и да се гледаме тъпо.
Няма да те чукам. Хубава си, ама все си мисля по-скоро, че ще си добър приятел, а секса го проваля това нещо. С такива въпроси ги вземай на майтап от моя страна. Хубаво е, че мислиш така. Радвам се.
Това, че си малко по-малко нежна от другите.. мислиш ли, че ще ти изиграе лош номер? Какъв лош номер? Пречи ми до там, че много малки неща могат да ме разтроят..
Давала ли си на някой беден нещо? А помагала ли си, както аз описах какво съм правил? Май не съм... или не се сещам.. Бях се хванала да правя едни работи, но това е извън въпроса ти май... Т.е.. оставях на различни места в града такива пликове http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/297471_251720694849913_7744701_n.jpg и на скоро не знам защо пак се присетих и оставих един такъв на едно място. На следващия ден едно момиченце ми се включи във фейсбук (понеже бях оставила на гърба на листа страницата във фейсбък на ъъ тая идея) ии включи ми се тя и ми писа колко е радостна, че го е намерила в полунощ и то на рожденния си ден. Ааадски много се зарадвах, защото от думите й личеше, че е щастлива. И всъщност това исках да правя с тея писъмца... да усмихвам хората.. Но само с нея направихме обратна връзка..
С какво ти бях най-интересен? С това, че ме дразниш хахах.. шегувам се. .....Не, не се шегувам. хах.. Всмис... не че ме дразниш по дразнещ начин, но си циничен, вулгарен и земен. Нещо, което аз не мисля, че съм, но такива неща ме привличат, ако зад тях не стои злоба или нещо друго в този ред на мисли. Т.е... правя асоциация със 'звяра' от 'Красавицата и звяра' примерно, който всички мислят за лош и страшен, а всъщност е добър. Не се ласкай сега, говоря по принцип. 8-) Т.е. като се замисля, интересни са ми хората, които всички други не харесват. Е не винаги де...
Например.. Николета Лозанова. Много народ я плюе, аз не съм й фенка, но нея не я бОли за нищо и си живее живота, щастлива е, красива е, вече и семейство си има и т.н. А хората са злобни и все й намират кусури. А момичето до колкото знам против никой не е говорило нищо. Пак казвам, не съм й фенка, но ми е смешно как всички я хейтват.
Ама опаа, за тебе трябваше да говорим.. 8-) Ми.. май си казах..

..

Violenza
09-02-2012, 20:50
Толкова лигава ли си в живота?
Харесваш ли лигави мъже?

ShtrudeL
09-02-2012, 20:53
Можеш ли да ползваш сметало? леле заби ме с тоя въпрос.. май съм забравила хахах
Как завира водата? Със силата на мисълта.
Можеш ли да плачеш под вода? Мога под душа :3
За какво се държи чадъра? и по какво се движи влака? За ръката. А ръката се държи за дръжката му. бла :3 И по релси? :о Т'ва някви въпроси с уловка ли са? :3
Защо растат косми?Смисъл закакво служат..нито ни правят топло нито проветряват закакво са? За защита. А при мъжките - за да са по сЙекси
Като акаш накъде гледаш? броя плочките в банята, а ти?
Колко пъти мина през коридора днеска? много
Страх ли те е от тъмното? Да всъщност.. ако съм самичка..
Наистина ли има торбалан? Човечее! Като малка тооооолкова много вярвах в него и се плашех... Мислех, че е под леглото и ще ме хване за крака...
Защо имаме нокти? За да се чешем с тях, да ги лакирваме и да отлепяме етикетчета. :3
Как правят шишета? С много желание и любоВ :3

...

ShtrudeL
09-02-2012, 20:55
Толкова лигава ли си в живота? Нямам представа. Не се имам за перманентно лигава. Още повече 'толкова'. Сега лигава ли ти изглеждам? Right now?
Харесваш ли лигави мъже? Зависи. Но да. НО да си имат и сериозна страна.

..

fluffy_^
09-02-2012, 21:01
Моите въпроси винаги са ЗАБИВАЩИ!...Държи се за да не те капи дъжда и влака се движи по разписание :Д аз докато акам се чудя кой герои да играя следкато отида пред компютъра.
---------------------------------------------------------------
Като си баркасх в носа после къде залепяш пипито?
Пробвала ли си онова пред огледалото дето викаш дама пика?
Кво мислиш за въпросите ми?
А искаш ли още щото мога да ги творя до безкрайност.!Я

ShtrudeL
09-02-2012, 21:14
Като си баркасх в носа после къде залепяш пипито? meeeh не си бъркам в носа :3
Пробвала ли си онова пред огледалото дето викаш дама пика? Да! И си умирах от страх. ^^
Кво мислиш за въпросите ми? Готини са. ^^
А искаш ли още щото мога да ги творя до безкрайност.!Я е пък...

..

fluffy_^
09-02-2012, 21:26
Iz dat a Yes?

Auriss
09-02-2012, 21:29
Дразнят ли те хората, които се взимат твърде на сериозно ?

Смяташ ли, че са просто позьори и всеки е "чиста душа", която се е озлобила и филмирала с времето ?

Ти да си 'чиста душа' и щастлива ли искаш / се опитваш ?

Според теб лигава ли си или просто си откровена за чувствата(емоциите) си с околните ?

Хората по принцип сладникави и лигави ли са ? (погледни втори въпрос отново) Ако не - защо децата са такива ? Не изопачавай в опити да завоалираш мнението си !

Интелект или визия ? Ясно е, че и двете, затова да го кажем така - IQ 100-110 + уникално лице и правилни пропорции на тялото или IQ 140 + правилни пропорции на тялото, но нищо особено в лицето ?

Какво е сексът ? (дай ми определение, изхождайки от емоционалното, не от биологичното)

ShtrudeL
09-02-2012, 21:55
Дразнят ли те хората, които се взимат твърде на сериозно ? Да, но не до толкова, че да предизвикват сериозни промени в настроението ми.

Смяташ ли, че са просто позьори и всеки е "чиста душа", която се е озлобила и филмирала с времето ? Нямам представа. Не мисля, че са позьори и това всъщност е 'лошото'..

Ти да си 'чиста душа' и щастлива ли искаш / се опитваш ? Опитвам се да реагирам трезво в дадени ситуации. Да осмислям нещата, а не да съм кон с капаци. Опитвам се да контролирам отрицателните си емоции, да си задавам въпроси и да си отговарям, вместо да правя някакви първични заключения. Ако плача за нещо например се питам: "Ама защо го правя? Има ли смисъл? Какво печеля? Какво ще променя?".. По някога помага.. понякога не.. А мисля, че ако човек умее да се контролира, може да бъде с няколко стъпки по-близо до щастието.. Много искам да съм добра и с хората, които не харесвам. Т.е. да не изпитвам ъъ дразнение от тях и дори ако постъпят глупаво, да не ги пратя на майната им, както повечето биха направили, а да се опитам да разбера защо правят, или мислят така.. Ест ако от тяхна страна няма такова нещо, не мога да се напъвам като червейче... Искам да съм добра.. Искам и хората да са добри.. И не го казвам това ей така, колкото да си правя вятър на устата, или да си слагам невидим ореол над главата..

Според теб лигава ли си или просто си откровена за чувствата(емоциите) си с околните ? Ама аз наистина не се имам за лигава. :> Мога да се лигавя на моменти, ама толкова...

Хората по принцип сладникави и лигави ли са ? (погледни втори въпрос отново) Ако не - защо децата са такива ? Не изопачавай в опити да завоалираш мнението си ! К'во? Мисля, че някои хора са мили от любезност в голяма част от времето, а това е ужасно, защото по никакъв начин не можеш да разбереш същността им. А какво за децата? Не мисля, че децата са най-чистите и невинни създания лол... може да прозвучи грозно, или грубо, но ако едно момиченце види момченцето, което си харесва да си играе в пясъчника с друго момиченце, 100% ще й се прииска да я хване за косичката и да я ритне с краче. Не казвам, че всички деца са такива. Казвам, че има И такива. Децата придобиват всякакви качества, които имат и възрастните, включително ревност (и то огромна... "Ама защо обичаш сестричката ми повече?!"), завист ('ама защо Боби има такова камионче, а аз не?!) и всичко, за което се сетиш. И в процеса им на развитие (може би и възпитание от родителите), зависи какви ще станат като личности и дали ще развият тези си качества/чувства, или ще ги подтиснат...

Интелект или визия ? Ясно е, че и двете, затова да го кажем така - IQ 100-110 + уникално лице и правилни пропорции на тялото или IQ 140 + правилни пропорции на тялото, но нищо особено в лицето ?
Оф... тук пък колко мога да говоря... Ще го кажа така... Момченцата, които съм харесвала супер много, ама супер много външно, са се оказвали супер неочарователни душевно...
Аз харесвам чаровни хора. Независимо дали са мъже, или жени. Един човек може да е супер красив, като от корица на списание, ама да не го запомня с нищо.. абсолютно нищо.. Външността е важна доста, но и вътрешността също. А и също така ме привличат жестове, езика на тялото, омг нямаш си и на идея колко много... Понеже съм адски наблюдателно човече, очичките ми все се натъкват на някакви супер малки и детайлни неща.. Обожавам да гледам как някой пуши, как си държи цигарата, как си премества кичур коса зад ухото, как си завръзва връзката на обувката ако щеш, или как си облизва пръста, за да прелисти страница :о...

Какво е сексът ? (дай ми определение, изхождайки от емоционалното, не от биологичното)
Секса... е нещо интимно, нещо лично. Нещо, което сближава адски много хората, ако имат топли чувства един към друг. Не всеки те вижда гол и възбуден. Секса е огромно удоволствие не само за тялото, но и за душата (леле това колко лигаво звучи ил :о).. Разбира се, че хората не се чукат с душа, ако трябва да сме реалисти нях нях хахах.. но го приемам като... израз на любов.. в случаите, когато наистина си с човек, към който имаш чувства... защото както всички знаем, може да има и секс без чувства. И така..

Furious?
09-02-2012, 22:22
Форумът се напълни от грозни курви и тъпи дебили , майна

Щрудел , виждала ли си се с някого от форума ?

Ще ходиш ли в моргата като лаборант ?

ShtrudeL
09-02-2012, 22:46
Щрудел , виждала ли си се с някого от форума ? Да.

Ще ходиш ли в моргата като лаборант? В моргата никой не ходи. Носят ни трупове и органи от там в едни големи зали, в които мирише ужасно. И то не са цели трупове, т.е. цели са, но примерно гръдния кош е отворен, кожата на единия крак я няма и се виждат мускули и костта и такива работи... Имахме една лекция, в която гледахме разполовена глава... буквално...
Отделно сме гледали органи: черва, сърце, дробове, полови органи и т.н..

..

jghgh
09-02-2012, 22:51
БлъдиФ, човек на стола не е нужно да отговаря на абсолютно всичко, тва е ебаси логиката.
Щруди - <3 <3 <3 Ти си толкова типична риба. Сега ще ме оспориш, но си толкова you vs. the world (грозното, човешко)

я кажи.. защо досега не си работила нищо?

DragonLady
09-02-2012, 22:58
Предупреждавам не съм чела всичките ти отговори, така че ако някой въпрос се повторя, ще те помоля пак да му отговориш.

Учиш ли висше? Ако да, каква специалност?
От къде си?
Зодия?
Обвързана ли си? Ако да, от колко време, и на колко е приятелят ти?
Любими потребители от сайта? А омразни?
От колко време си модератор тук?
Хоби? Ако да, какво?
Аск имаш ли? Ако да, може ли линк?
Домашни любимци имаш ли? Ако да какви?

ShtrudeL
09-02-2012, 23:03
БлъдиФ, човек на стола не е нужно да отговаря на абсолютно всичко, тва е ебаси логиката.
Щруди - <3 <3 <3 Ти си толкова типична риба. Сега ще ме оспориш, но си толкова you vs. the world (грозното, човешко) Ами, изобщо няма да споря 8-)

я кажи.. защо досега не си работила нищо? Не знам... Защото уча? Да, знам, че не е оправдание, но май не бих могла да съчетая и двете. Ще се дразня, ако не успявам в едното..
Ох това също ми е голям проблем. Искам да работя. Но нямам представа в какво бих била добра.. Така де.. сигурно много работи мога да правя, нямам идея..
Искам един ден да имам мое фотостудио. Но това ми е много голям залък, ще видим. :о

..

jghgh
09-02-2012, 23:03
Сетих се още нещо...

Любима песен към момента? А all-time имаш ли?
Кои сериали гледаш, ако го правиш, де?

Ииии, не искам да паля фишеци и нек'ви такива, ама някои въпроси, зададени тук, не те ли смущават? :/
Настоящият приятел коя зодия е?

jghgh
09-02-2012, 23:09
Какви хора те дразнят?
Кои са смешници?

Вярваш ли в съдбата?

ShtrudeL
09-02-2012, 23:13
Предупреждавам не съм чела всичките ти отговори, така че ако някой въпрос се повторя, ще те помоля пак да му отговориш.

Учиш ли висше? Ако да, каква специалност? Последна година рентгенов лаборант.
От къде си? Плевен
Зодия? риби
Обвързана ли си? Ако да, от колко време, и на колко е приятелят ти? Суеверна съм.
Любими потребители от сайта? А омразни? 'любими' не ми звучи добре. Има такива, които ми допадат по мненията, които съм чела.. Нямам омразни. Има такива, които смятам за прости, като не става дума за хора, с които сме на различни мнения, в никакъв случай, а хора, които наистина смятам за простаци.
От колко време си модератор тук? ох не помня... Повече от 2 години май...
Хоби? Ако да, какво? Обичам да снимам, рисувам, чета, да си правя разни работи 'направи си сам', да философствам 8-) Преди доста често се пробвах да пиша разкази.
Аск имаш ли? Ако да, може ли линк? въХ и аз го имам туй чудо, ама не го развявам щото ми е 'скУчНиЧкО'..
Домашни любимци имаш ли? Ако да какви? В момента не, но съм имала много мишки (хамстери/морски свине), коте, рибки, охлюв като малка 8-) Повече не искам малки животинки, които не мога да гушкам. Искам коте/куче.

...

jghgh
09-02-2012, 23:19
прегледай творчеството на Nirrimi и ми кажи харесва ли ти и какво мислиш за този тип фотография.
а ти какъв вид снимаш - сми', знам че въпросът звучи лаишки, но предполагам го разбираш.
сподели име на артист в тази област, 'дето харесваш.

в какво се изразява суеверието ти да не споделяш нищо за приятеля си? мислиш, че ще се разделите или нещо лошо ще стане, ако разкриеш нещичко за тая твоя връзка?

къде в Плевен е хубаво , освен на центъра (аз само там знам).
Колко линии има в Плн?

Знаеш ли за бачи кико? Кво ти е мнението ; D

ShtrudeL
09-02-2012, 23:23
Сетих се още нещо...

Любима песен към момента? А all-time имаш ли? Към момента: http://www.youtube.com/watch?v=dpUBL6S7Hrw&list=PLEB02319124B611ED&index=79&feature=plpp_video
Иначе любима си ми остава 'Невидимо дете' на ПИФ х) Текста май описва всичко в и около мен..

Кои сериали гледаш, ако го правиш, де? Не следя абсолютно никой, но ако гледам телевизия, гледам всички дето ги дават по Фокс лайф 8-) Много гледам и ТЛС ^^ National Geographic също. Особено когато показват как се правят разни неща. 8-) авв и разбивачите на митове :3 Абе сетих се бе! Гледам 'Седем часа разлика' :3

Ииии, не искам да паля фишеци и нек'ви такива, ама някои въпроси, зададени тук, не те ли смущават? :/ В какъв смисъл? Май не ме смущават за сега кой знае колко.
Настоящият приятел коя зодия е? ее де ^^ Познай ^

...

Какви хора те дразнят? Хората трудно ме дразнят. По-скоро ме натъжават. Но да кажем, че ме дразнят агресивните хора.. Както и мрънкащите и недоволните от живота. Не харесвам злобата и простащината..
Кои са смешници? Псевдо артЪ пийпъл-ите, псевдо защитниците на к'воТ се сетиш и 'сякви такива.. бтв очаквам включване да ми кажат, че и аз съм такава хахах

Вярваш ли в съдбата?
И да, и не. Т.е... вярвам, че съдба е това, което човек сам си направи, но вярвам и че някои неща не са просто случайности..

..

прегледай творчеството на Nirrimi и ми кажи харесва ли ти и какво мислиш за този тип фотография. Харесва ми. Т.е. има добри попадения, но не ме впечатлява.
а ти какъв вид снимаш - сми', знам че въпросът звучи лаишки, но предполагам го разбираш. вЕрно звучи така хаха Обичам да снимам всичко, което ме впечатли от някакъв мой си ъгъл..
сподели име на артист в тази област, 'дето харесваш. Не знам имена, попадала съм на много хубави снимки в нета, но никога не съм се интересувала от авторите им.

в какво се изразява суеверието ти да не споделяш нищо за приятеля си? мислиш, че ще се разделите или нещо лошо ще стане, ако разкриеш нещичко за тая твоя връзка? Когато нещо ме прави щастлива/осмисля ежедневието ми/обсебва мислите и вниманието ми (аз имам нужда от това... много...), нямам търпение да споделя щастието си с всеки, който ми е пред очите. Сега се чувствам уютно в капсулката си и сякаш не искам друг да чувства чувството ми. Може и егоистично да звучи всъщност. Имам чувството, че ако почна да говоря за това как грея, заради някой, какво е и що е, ще 'обидя' това си чувство.. Само с една приятелка, която вече споменах и си ми е близка, мога да говоря за теЗ работи..
+ това трябва с все нещо да съм мистична и да се чудите какво Йе, що Йе ^^

къде в Плевен е хубаво , освен на центъра (аз само там знам). иллл таЗ пък 8-) Центъра ни е гаден. Всмис... не е, ама има много хора и не обичам много да минавам през него. Една огромна и дълга улица с кафета и магазини отстрани.. Готино е в Скобелевия парк, Кайлъка, градската градина..
Колко линии има в Плн? Всмис? 8-) В почти 3 часа през нощта ми изкачат много линии в главата 8-)

Знаеш ли за бачи кико? Кво ти е мнението ; D кО речИ!? :о ЧеСно - не знам, само съм го чувала :о

...

по нощите кво обичаш да правиш? Да спя/правя секс/ям/ровя в нета/философствам.. леле по това време съм най-досадна, щото ми е най-чувствително въображението :о Преди обичах да си паля чаени свещички. Понякога излизам на терасата, омг обожавам си терасата :3
9гаг? не го посещавам
защо не събираш въпросите в един пост, вместо на всеки да отговаряш поотделно в отделен пост
ще почна и туЙ да правя :3

..

jghgh
09-02-2012, 23:32
по нощите кво обичаш да правиш?
9гаг?
защо не събираш въпросите в един пост, вместо на всеки да отговаряш поотделно в отделен пост

jghgh
09-02-2012, 23:50
за автобусни и тролейни питах. имам чувството че в тоя плевен има само 3 тролея...
а иначе бачи кико ся ще ти го метна по скайп! плевенско порно :Д забавно е.
иии да, сетих се бе. и аз обичам скобелев парк и кайлъка, въпреки че последният не е мн. поддържан.. и първия, де. последният път като бях тук и двата бяха буренясали и тревсяли и ми става много мъчно как прекрасен град като Плевен изобщо не го поддържат май.

и тва да не искаш да си споделяш щастието е толкова рибешко :д няма накъде, seriously. имах такъв приятел (риби офк), дето обясняваше че си пази чувствата само за себе си, но все още не мога да схвана каква е точно идеята - без ирония. ще обясниш ли? щот' аз примерно съм от тия хора, дето искат да кажат на целия свят, когато обичат някого и са щастливи. последно време не го правя, но заради принципа че хората са любопитни, не че ги интересува, а не поради твоите доводи.. тааа, слушам!

ShtrudeL
09-03-2012, 00:05
за автобусни и тролейни питах. имам чувството че в тоя плевен има само 3 тролея... Тролейте са 9,5,8,97,57,7,3 и тваЙ май.. ^^
а иначе бачи кико ся ще ти го метна по скайп! плевенско порно :Д забавно е. така ли било :о
иии да, сетих се бе. и аз обичам скобелев парк и кайлъка, въпреки че последният не е мн. поддържан.. и първия, де. последният път като бях тук и двата бяха буренясали и тревсяли и ми става много мъчно как прекрасен град като Плевен изобщо не го поддържат май. близки ли имаш в Плевен?

и тва да не искаш да си споделяш щастието е толкова рибешко :д няма накъде, seriously. имах такъв приятел (риби офк), дето обясняваше че си пази чувствата само за себе си, но все още не мога да схвана каква е точно идеята - без ирония. ще обясниш ли? щот' аз примерно съм от тия хора, дето искат да кажат на целия свят, когато обичат някого и са щастливи. последно време не го правя, но заради принципа че хората са любопитни, не че ги интересува, а не поради твоите доводи.. тааа, слушам!

Абе и аз съм като теб по принцип. За пръв път се чувствам така.. Както и за други неща вече гледам да не говоря много, защото... не искам да ги урочасам. :3
Не знам как да го обясня, но не е някаква превземка.. :>
Идеята е, че не изпитвам нужда да споделям тези си чувства с друг и омг вече чувствам, че все едно го правя като говоря така..
Някак... мое си е. Като коте, което съм гушнала и пазя от дъжда.. Уютно ми е да съм си самичка с него... с чувството... и ако споделя мислите си с други хора.. сякаш става нещо обществено и вече не само мое... виж бтв този цитат : )

"Предмети по-малки от човешкото тяло, казва деканът, притежават качеството интимност. Предмети по-големи от човешкото тяло, притежават качеството общественост. Колкото по-голям е един предмет, толкова по-малко лично и повече обществено става неговото излъчване."

Irti
09-03-2012, 05:46
Добро утро, малък Щрудел.

Как си днес?
До късно ли спиш?
А късно ли лягаш?
Колко часа сън ти трябват, за да се чувстваш заредена и пълна с енергия?
Често ли се чувстваш уморена/скапана?
Образованието натежава ли ти? Уморително ли е?
Гадно ли ти беше първия път, когато ви дадоха половин глава? Или нещо друго човешко?
Интересно ли ти е това, което учиш? Силно ли си решена да го изучиш или има опция след време да не издържиш и да се откажеш?
А след ученето какво смяташ да направиш?
Обичаш ли малки плюшени кучета?
Аз имам едно доста старо, ако ти го подаря когато те видя как ще реагираш?
Бижута носиш ли?
Защо си такава малка шматка?
Спорт някакъв?
Диети спазваш ли или обичаш да си похапваш?
Цветя обичаш ли?
А костенурки?
Ще ми вземеш ли една?
Ще ти липсвам ли, когато замина утре, малък Щруделчо? :(

Oy7ofCon7roL
09-03-2012, 08:17
Фффзима ли си изпита, как изобщо стана, гледам, че до 3 часа си отговаряла на въпроси :D

Аз нямам въпроси на този етап и ще питам нещо, което ме човърка...
Преди време ти ми каза, че съм тъп и злобен.
Че съм тъп, тъп съм, нямам претенции, но защо сметна, че съм злобен наистина ми е итерсно да знам, защо мислиш така ?

пAteNцЕ
09-03-2012, 08:21
Ех ай и аз нещу да попитам :3
Какъв щрудел си се представяш? :Д
Имала ли си сънища,които след това стават реалност?
Какъв е любимият ти шоколад?
Ако видиш призрак,какво ще направиш? А зомби?
Котки или кучета предпочиташ?

Тва се сетих :Д

jghgh
09-03-2012, 08:34
не отговори на един мой пост :<

ииииии искам снимка от абит. ти бал :Д
ииии за бачи кико мнение!

kalpazanka
09-03-2012, 08:37
Шруд, изпуснала си автобусните линии 1, 9, 12 :D А от тролеите- 4 :D

Имаш ли шофьорска книжка?
По какви коли си падаш?
Би ли се загледала по батко с готино возило?
А би ли се хванала с мамин паралия? Пояснявам- не е изкарал и лев през съзнателния си живот, а цоца мама и тате за всеки новопоявил се каприз.

cyclops
09-03-2012, 08:47
Здрасти и от мен :)) Ето и няколко въпросчета.

1. Ако след 3 дена знаем със сигурност, че света свършва би ли направила нещо конкретно през тези 3 дена и ако да - какво?
2. Кой е най-ранният ти спомен от детството?
3. Близка ли сте с майка ти? Споделяте ли си?
4. На мен ми харесва, че гледаш доброто на нещата, че си запазила детското в себе си. Би ли искала мъжът до теб да е така или търсиш твоята противоположност?
5. Би ли скочила с парашут? Или летяла с парапланер,а може би нещо подобно?

Мерси :)

Dagichka
09-03-2012, 10:42
и моята порция въпроси :cool:

обичаш ли щрудел? :Д
любима храна?
виждала съм твои снимки, много си сладка и хубавка ^^ какво харесваш в себе си (очи, коса, нос и тн)? а какво не харесваш?
по-малката или по-голямата си в семейството?
последната песен, която слуша?
можеш ли да правиш оригами? ;д
вярваш ли в духовете?
кой ти е любимият цвят?

Chacho
09-03-2012, 11:12
Какъв въпрос би си задала?
Колко лицеви опори можеш да направиш?
Кажи някоя дъбстеп песен.
Защо се регистрира?
Виждала ли си се с някой от форума? С кого?

anonymous708973
09-03-2012, 16:18
ииииии искам снимка от абит. ти бал :Д

и аз!
Щруделчо, в момента имаш ли човече до себе си?
Имаш ли близки приятели от женски пол? Колко близки? Има ли ревност, завист и прочее между вас?

x7aZzy
09-03-2012, 18:01
ShtrudeL ми стана интересна напоследък.

Обичаш ли да четеш?
Спасявала ли си човешки живот?
Съжаляваш ли за нещо? Ако можеш да се върнеш назад във времето, би ли променила нещо?
Да обичаш или да бъдеш обичана? /без “и двете“/
Пътешественик или домошар си?
Ню Йорк или Париж?

chushkopek
09-03-2012, 20:09
Лошо нещо ли е наивността? Ако да, работиш ли по въпроса? Как? Какво точно на теб ти харесва да имаш човек до себе си? Изобщо защо точно ти си се обвързвала някога? ("любов" не е отговор.) Нещо което те гложди отвътре? Най-опасната ситуация в която си попадала? Какво за теб е "предложение, което не можеш да откажеш"? Смяташ ли се за лигава? Прекалено ли е според теб? Каква ще е 1-вата ти реакция ако на работното ти място някой изкрещи "бомба"? Какво ще кажеш за този цитат:
When in doubt, don't.
Benjamin Franklin
Поемаш ли рискове? А трябва ли? Да вземеш 5 сигурни лева или 51% шанс да спечелиш 10 лева? Съмняваш ли ве във всичко? А трябва ли? Вярваш ли в нещо? Ако да, защо?

LuniChkaa
09-03-2012, 21:47
Понеже си модератор искам да те питам от къде могат да се гледат всички мнения на даден потребител. Преди ставаше. Аз ли не го виждам или с тия подобрения вече го няма ? :D

И между другото мисля че си много интересен човек и е тъпо постоянно да те питат защо си живееш в розовия свят, защо си на 20 и още не си пуснала детенцето в теб. Какво като си на 20? Това не означава, че трябва да си някаква сериозна такава. Много по-добре такава отколкото като онези дето единственото нещо в главата ми е в коя дискотека ще отидат.

anonymous708973
09-04-2012, 13:10
Това, че понякога се държи като дете и облича мислите си в наивни думи, не означава, че е наивна.

Irti
09-04-2012, 14:46
Малък Щрудел изчезна някъде. По мъже!

ShtrudeL
09-05-2012, 11:46
Добро утро, малък Щрудел. Здрасти

Как си днес? Тъжна.
До късно ли спиш? По принцип да, но сега като почнат лекциите и практиките, не..
А късно ли лягаш? Да..
Колко часа сън ти трябват, за да се чувстваш заредена и пълна с енергия? МНО-ГО.. Но ако ми предстои нещо интересно/вълнуващо съм свежа като краставичка.
Често ли се чувстваш уморена/скапана? Психически да..
Образованието натежава ли ти? Уморително ли е? Понякога твърде много. Не за друго, ами не обичам това, което уча.
Гадно ли ти беше първия път, когато ви дадоха половин глава? Или нещо друго човешко? Не, никога не ми е било гадно/гнусно. Не съм повръщала, не съм си затваряла очите и не съм правила гадни физиономии. Все едно да видиш разфасовано животно. Само миризмата е ужасна.
Интересно ли ти е това, което учиш? Силно ли си решена да го изучиш или има опция след време да не издържиш и да се откажеш? Ами тази година ще ми е последна и много искам да я изкарам, макар че мноого не си обичам специалността. После искам да работя. Нямам представа какво.
А след ученето какво смяташ да направиш? Ами току що казах..
Обичаш ли малки плюшени кучета? ъъм... обичам плюшени играчки. :>
Аз имам едно доста старо, ако ти го подаря когато те видя как ще реагираш? Е пък ще се зарадвам, аз съм като детенце.
Бижута носиш ли? Само обеци и рядко други неща. Не съм им фенка. Не обичам.
Защо си такава малка шматка? нИ съм бе
Спорт някакъв? hell no..
Диети спазваш ли или обичаш да си похапваш? Никога не съм спазвала диети, следователно обичм да си похапвам.
Цветя обичаш ли? Много. Но не класическите представи за 'цветя' - червени рози.. лол.. чак ми се повръща някой като каже, че любимото му цвете е роза. Не че са грозни, ама все едно няма други цветя. Аз обичам люляк, слънчоглед, мак, полски цветчета..
А костенурки? Чак да обичам... бих им се радвала..
Ще ми вземеш ли една? От къде искаш да ти я 'хвана'?
Ще ти липсвам ли, когато замина утре, малък Щруделчо? :( направо ще плачкам и ще си събирам сълзичките в бурканче, а после ще ти ги дам..

ShtrudeL is here.

Фффзима ли си изпита, как изобщо стана, гледам, че до 3 часа си отговаряла на въпроси :D

Аз нямам въпроси на този етап и ще питам нещо, което ме човърка...
Преди време ти ми каза, че съм тъп и злобен.
Че съм тъп, тъп съм, нямам претенции, но защо сметна, че съм злобен наистина ми е итерсно да знам, защо мислиш така ?

ффффзимах го
Не помня по какъв повод съм ти го казала. Важно е.

Ех ай и аз нещу да попитам :3
Какъв щрудел си се представяш? :Д Не ти схванах въпроса?
Имала ли си сънища,които след това стават реалност? Не. Имала съм идиотски, много идиотски сънища, които няма как да са реалност.
Какъв е любимият ти шоколад? Млечен с лешници
Ако видиш призрак,какво ще направиш? А зомби? Ще го гушна и ще го погаля по главичката. (представих си Каспър)
Котки или кучета предпочиташ? Кучета, защото могат да ти се радват и да показват щастие, но обичам и котки.

Тва се сетих :Д

..

ShtrudeL
09-05-2012, 11:51
не отговори на един мой пост :< кой, кой?

ииииии искам снимка от абит. ти бал :Д Не ходих на бала си. И нем, не съжалявам и на 1% колкото и да ми казват, че ще.
ииии за бачи кико мнение! ох не го гледах, ама сигурно е някоя простития

..

Шруд, изпуснала си автобусните линии 1, 9, 12 :D А от тролеите- 4 :D мда е... ми не се возя с тях => не съществуват :3

Имаш ли шофьорска книжка? Не
По какви коли си падаш? ъъ нямам претенции, не ме вълнуват
Би ли се загледала по батко с готино возило? Само заради возилото ли? Hell no.
А би ли се хванала с мамин паралия? Пояснявам- не е изкарал и лев през съзнателния си живот, а цоца мама и тате за всеки новопоявил се каприз. Абе спорно е. Този, както и горния ти въпрос. Мога да се запозная с някой такъв, ама да не знам за този му живот, а да си го харесам заради това, което е, но тук вече почвам да си рисувам някакви трудно възможни възможности.. И като цяло не обичам материалните неща да са намесени в 'избора' ми на човека до мен.

..

Здрасти и от мен :)) Ето и няколко въпросчета.

1. Ако след 3 дена знаем със сигурност, че света свършва би ли направила нещо конкретно през тези 3 дена и ако да - какво? Нямам идея... Света няма да свърши след 3 дни.
2. Кой е най-ранният ти спомен от детството? Когато паднах от отровно зеленото си колело с картинки на динозаври с една приятелка до една стена. Ох не... много неща са и ги помня в големи подробности... Веднъж от яд седнах на земята и отрязах панделките на любимата си синя рокличка.
3. Близка ли сте с майка ти? Споделяте ли си? Не и не.
4. На мен ми харесва, че гледаш доброто на нещата, че си запазила детското в себе си. Би ли искала мъжът до теб да е така или търсиш твоята противоположност? Сигурно искам. Абе трябва баланс да има. Не искам някаква огромна моя противоположност.
5. Би ли скочила с парашут? Или летяла с парапланер,а може би нещо подобно? Прекалено съм страхлива. Хм сигурно бих, но бих се страхувала не толкова от високото, а че може да ми спре сърчицето докато 'падам' хах.. имам ниско кръвно, а и като ми е притеснено направо ми причернява..

Мерси :)

мхмхм

ShtrudeL
09-05-2012, 12:03
и моята порция въпроси :cool:

обичаш ли щрудел? :Д Не съм яла такова нещо през живота си.
любима храна? Пържени картофки. Всъщност много работи.
виждала съм твои снимки, много си сладка и хубавка ^^ какво харесваш в себе си (очи, коса, нос и тн)? а какво не харесваш? Външно значи? Не си харесвам носа. Обичам си китките. И косата не си харесвам. Очите стават. Имам и коремче. И тваЙ
по-малката или по-голямата си в семейството? По-голямата (леле как звучи..)
последната песен, която слуша? в момента слушам Ed Sheeran - The A Team
можеш ли да правиш оригами? ;д Не
вярваш ли в духовете? Май да : >
кой ти е любимият цвят? лилаво/светло синьо/тюркоазено

..

Какъв въпрос би си задала? 'Какво да правя?'
Колко лицеви опори можеш да направиш? Сигурно 2-3
Кажи някоя дъбстеп песен. http://www.youtube.com/watch?v=DT29aK0z3YQ
Защо се регистрира? За да пиша ЛС на един човек, който вече отдавна не влиза във форума. Той ми е нещо като гуру хах.. Не съм го виждала никога на живо, но ме промени адски много.
Виждала ли си се с някой от форума? С кого? Виждала съм тези от последната форумна среща + Вени (ledenakrasota) и едно момиченце, което пише в 'Козметика и диети' повече..

..

и аз!
Щруделчо, в момента имаш ли човече до себе си? хм хм *Ники Кънчев.jpg*
Имаш ли близки приятели от женски пол? Само едно момиченце Колко близки? Колкото да ми е отпуснато и готино пред/с нея. Има ли ревност, завист и прочее между вас? Не. Готиното е, че имаме съвсем различни вкусове за дрехи/аксесоари/момченца/етц

..

ShtrudeL ми стана интересна напоследък.

Обичаш ли да четеш? Много. Случвало ми се е да съм леко неадекватна, всмис супер очарована/впечатлена след някоя прочетена книжка, или глава от нея..
Спасявала ли си човешки живот? Чак пък... не.
Съжаляваш ли за нещо? Ако можеш да се върнеш назад във времето, би ли променила нещо? Съжалявам единствено за нещата, които не съм правила, а съм искала.
Да обичаш или да бъдеш обичана? /без “и двете“/ Да обичам. Но пък е хубаво и да си обичан. Но пък аз имам огромна нужда да обичам. И се чувствам празна и самотна, когато не обичам.
Пътешественик или домошар си? И двете.
Ню Йорк или Париж? Като ида (някога никога) и като сравня, ще ти кажа. <3

<3

ShtrudeL
09-05-2012, 12:30
Лошо нещо ли е наивността? Не мисля... но НЕ бива да си перманентно наивен...
Ако да, работиш ли по въпроса? охх старая се..
Как? Мисловно.
Какво точно на теб ти харесва да имаш човек до себе си? Имам нужда да обичам както казах. Да се радвам на друго човешко същество. Да го прегръщам и целувам постоянно, да го усещам до/по себе си. да се грижа за някой.. много работи..
Изобщо защо точно ти си се обвързвала някога? ("любов" не е отговор.) въХ как звучи.. защо пък не? Как така точно аз? Какво ми е на мен? Всъщност до 16 годишна възраст си мислех, че никога няма да имам гаЖи. После любовния ми животец започна и сега съм едно ужасно любвеобвилно гадно човече..
Нещо което те гложди отвътре? Старая се да няма такива неща, но главата ми е пълна с тях..
Най-опасната ситуация в която си попадала? В 3-4 клас закъснях за час (т.е. 90% от класа) и даскала ни биеше през ръчичките с ужасна пръчица (направо ни отлепи кожата) Добре, че беше някъв заместник, а не ни преподаваше цяла година.
Какво за теб е "предложение, което не можеш да откажеш"? Мисля, че съм много добра в отказването. Т.е. не казвам, че режа всичко живо, но не мисля, че съм податлива на 'изкушения'.. Обичам да премислям нещата и тогава да решавам..
Смяташ ли се за лигава? Не. Само с определени хора и то рядко. А това, че повечето намират мисленето ми за лигаво си е въпрос на вкус. Ако кажа на някой сив човечец, че тревата е много готино окосена и зелена и че ще е яко да тичат декоративни зайчета по нея, ще ме помислят сигурно за лигава, ама туЙ не ме грее.
Прекалено ли е според теб? Не. Абе какви са теЗ неща. Аз всъщност съм си доста сериозна, граничеща със скучност.
Каква ще е 1-вата ти реакция ако на работното ти място някой изкрещи "бомба"? Понеже имам емоционална флегматичност през повечето време, първоначално няма да ме стопли, сигурно след като всичко приключи ще почна да го мисля и да си режисирам някакви филми в главата..
Какво ще кажеш за този цитат:
When in doubt, don't.
Benjamin Franklin
When in doubt, don't.
хммм 50/50... т.е. зависи от ситуацията... не знам..
Поемаш ли рискове? Май не..
А трябва ли? Май да... хах..
Да вземеш 5 сигурни лева или 51% шанс да спечелиш 10 лева? Ох.. 'иЧ ме няма в сметките... сигурно 5 сигурни..
Съмняваш ли ве във всичко? Зависи за какво... но винаги имам някаква искрица надежда, че 'нещото' ще е положително..
А трябва ли? Зависи за какво..
Вярваш ли в нещо? Вярвам в хубавите неща.
Ако да, защо? Защото искам да съм 'хубав' човек.

..

ShtrudeL
09-05-2012, 12:32
Понеже си модератор искам да те питам от къде могат да се гледат всички мнения на даден потребител. Преди ставаше. Аз ли не го виждам или с тия подобрения вече го няма ? :D Цъкаш на ника на потребителя и би трябвало да ти излезе 'виж мненията на потребителя' : >

И между другото мисля че си много интересен човек и е тъпо постоянно да те питат защо си живееш в розовия свят, защо си на 20 и още не си пуснала детенцето в теб. Какво като си на 20? Това не означава, че трябва да си някаква сериозна такава. Много по-добре такава отколкото като онези дето единственото нещо в главата ми е в коя дискотека ще отидат.
А де... и аз това питам.

...

fluffy_^
09-05-2012, 12:39
Ако те помоля ще броиш ли колко пъти си отваряла и затваряла вратата на стаята си днеска ?Ще го направиш ли :D
Кво праиш като си на компитара?:D
Трудно ли ти е да отваряш големи буркани?
Можеш ли да рисуваш?
Носиш ли чехли в къщи? или босичка си ходиш хахаха
Ако носиш чехли колко чифта си сменяла през живота си досега?xD
Кефи ли те намалението на киселото мляко от баба(на 0,99ЛВ)
Носиш ли още чорапки с картинки ?:lol:
Ако да кажи какви имаш хД
Защо те питам тези раути ?
Ти кфо би ме питала?
Како ша напраиш ако торбалан те издърпа под леглото тази вечер и те прегърне и се разплаче ? :D:D

myHeartIsOnlyForYou
09-05-2012, 13:03
Значи не харесвш това, което учиш, така ли? Защо?
Защо тогава го учиш, преди да започнеш харесваше ли ти?
Какво би искала да учиш?
Доволна ли си от живота си?
Защо не си ходила на абитуриентския си бал?
Какъв е общият ти успех от дипломата за средно?
За какво мечтаеш?

ShtrudeL
09-05-2012, 13:30
Ако те помоля ще броиш ли колко пъти си отваряла и затваряла вратата на стаята си днеска ?Ще го направиш ли :D Едва лии :3
Кво праиш като си на компитара?:D Вися тук, слушам музика, разглеждам сайтове, 'сякви тъпи неща общо взето..
Трудно ли ти е да отваряш големи буркани? хм не
Можеш ли да рисуваш? Това е много спорно. Обичам да рисувам, дали е мога е друг въпрос.. по-скоро не.. но съм доволна от това, което се получава.
Носиш ли чехли в къщи? или босичка си ходиш хахаха Чехлички само през зимата.
Ако носиш чехли колко чифта си сменяла през живота си досега?xD Нямам представа. Не повече от 10 :3
Кефи ли те намалението на киселото мляко от баба(на 0,99ЛВ) Не обичам кисело мляко, иллл ...ама ми е много готино като се разхождам из парка и да слушам как бабите си говорят как ще ходят до Кауфланд-а за млЙЕко и зеле
Носиш ли още чорапки с картинки ?:lol: Естествено.
Ако да кажи какви имаш хД Имам едни бели с черен Туйти. Трябва да имам и едни с едни еленчета, една на цветчета, но повечето са с някви шарки
Защо те питам тези раути ? 'Шот не ме питаш какво мисля за любовта/живота/приятелството, за което ти благодаря?
Ти кфо би ме питала? Защо гарванът прилича на писалище?
Како ша напраиш ако торбалан те издърпа под леглото тази вечер и те прегърне и се разплаче ? :D:D авв колко миличко.. Ще го гушна и ще си плачем заедно.

myHeartIsOnlyForYou
Значи не харесвш това, което учиш, така ли? Защо? Май отговарях на нещо подобно преди няколко страници.. Това не е за мен. Болничната обстановка е ужасна. Имам чувството, че съм в болница/поликлиника, губя 80% от настроението си. + това виждаш постоянно хора с проблеми, плачещи хора, изплашени хора, притеснени хора, умиращи хора, кървящи хора, крещящи от болка хора и... някак попиваш всичко. Случвало ми се е след като свърша практика, ако е имало нещо по-фрапиращо да го мисля през целия оставащ ден, че и след това..
Защо тогава го учиш, преди да започнеш харесваше ли ти? Уча го, защото нямах избор така да се каже.. Сега ако завърша успешно (дано), ще имам висШо на хартийка. И шибаното при мен е, че дори да не го харесвам, искам да разбирам това, което уча и да се справям добре..
Какво би искала да учиш? Ох... до към 7-8ми клас исках да ставам художничка.. ама това го исках от както бях едва метър.. И така дълго време си рисувах и обичах да рисувам, имам даже две грамоти от 10 клас (въХ!) от една изложба. Но това си е просто хоби. После исках да уча фотография, но бързо прецених, че не е нужно да го уча, за да си снимам.. Всъщност в бъдеще с това искам да се занимавам. Ще съм щастлива и ако работя във мъничко фото и щракам хората за лични документи лол.. Та... просто исках да уча нещо... НЕЩО свързано с изкуство..
Доволна ли си от живота си? Е... това също е спорно, но не искам да съм недоволна и оплакваща се.. Да кажем, че съм благодарна за него.
Защо не си ходила на абитуриентския си бал? Защото нямаше да се чувствам добре, щях да си стоя на масичката и да умирам от скука и неудобство. Пък и трябваше да съм в рокля и на токчета?!? Преди това бях на бала на тогавашното ми човече... оправда всичките ми очаквания за това какво е бал. Отидох само заради него, но ми беше... тъжно. Всъщност именно така се чувствам на такива места - тъжно, чак ми идва да ревна. След това ми беше двойно по-тъжно, защото се чувствах виновно, че не мога да се забавлявам с него по неговия начин и щеше да е добре да си иде сам. ъъ дам...
Какъв е общият ти успех от дипломата за средно? 4 и забележи 99 хаха
За какво мечтаеш? Щастие. Спокойствие. Хубава работа. Много, много силна любов. Семейство. Такива ти неща и много други дребнички.

...

LadyDi
09-05-2012, 13:31
Чела ли си Хари Потър? :D

ShtrudeL
09-05-2012, 13:40
Чела ли си Хари Потър? :D

meeh
Не :3 Не мисля, че ще ми е интересна..

fluffy_^
09-05-2012, 13:41
Защо гарванът прилича на писалище?неа ти кажа па

Около вас вечерта някой крещи ли пиян ?:Д
Имаш ли малко винтилаторче дето да ти праща релаксиращи ветрове в лицето ;д
Какво мислиш за тва http://media.giantbomb.com/uploads/12/124140/1772426-teemo_splash_5.jpg :D
искам да ми дадеш да видя някоя твоя рисунка

LadyDi
09-05-2012, 13:43
meeh
Не :3 Не мисля, че ще ми е интересна..
Аз мисля, че ще ти е доста интересна... :)

ShtrudeL
09-05-2012, 13:51
Защо гарванът прилича на писалище?неа ти кажа па

Около вас вечерта някой крещи ли пиян ?:Д Не, ама крещят сууууупер много деца човечеее, щото ТОЧНО до моя вход има детска площадка и ми бъркат в здравето..
Имаш ли малко винтилаторче дето да ти праща релаксиращи ветрове в лицето ;д Имам голямо стандартно вентилаторче.
Какво мислиш за тва http://media.giantbomb.com/uploads/12/124140/1772426-teemo_splash_5.jpg :D хаха сладко
искам да ми дадеш да видя някоя твоя рисунка

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/582688_458742307481083_1339459383_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/562838_453997397955574_1697280174_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557140_451327358222578_316291100_n.jpg <3
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/432129_451038638251450_1432383500_n.jpg <3
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/405340_450937511594896_286210554_n.jpg

ShtrudeL
09-05-2012, 13:53
Аз мисля, че ще ти е доста интересна... :)

хмм аз не се впечатлявам толкова от самата история/сюжет, колкото от стила на писане...
Трябва да е нещо циничноо по романтичен начин.. <3

anonymous708973
09-05-2012, 13:58
Защо следваш нещо, което не харесваш? Как така се е наложило? Освен специалностите, свързани с изкуство, има доста други.
Как така си последна година? Не си ли 92?

ShtrudeL
09-05-2012, 14:01
Защо следваш нещо, което не харесваш? Как така се е наложило? Освен специалностите, свързани с изкуство, има доста други. Защото не си плащам аз семестрите, казано по най-простичък начин. х)
Как така си последна година? Не си ли 92? дъммм.. Тръгнах по-рано в 1ви клас, за което не съм сигурна, дали е хубаво.. Някак... винаги съм си знаела, че съучениците ми са по-големи от мен и съм се чувствала странно.. Не неприятно, но... все едно са нещо повече от мен.. комплексарщина.

..

anonymous708973
09-05-2012, 14:14
Вместо ти да се чувстваш нещо повече от тях, щото си по-малка, а учиш същото... ти пък :)
Съжалявам, че така се е получило със следването.
3 години ли е цялото нещо?

ShtrudeL
09-05-2012, 15:05
Вместо ти да се чувстваш нещо повече от тях, щото си по-малка, а учиш същото... ти пък :) Е.. не чак в такова отношение.. По-скоро около това, че съм най-малката в класа примерно, чувствам всички други около мен като по-големи и възрастни и това ми пречи и до днес..
Съжалявам, че така се е получило със следването. Аз съжалявам само, че човека, който би ми помогнал да изляза от дупчицата си (не материално), го няма.
3 години ли е цялото нещо? дъмм, като след това ако искаш, можеш да запишеш още 1 година задочно за бакалавър, защото това се води професионален бакалавър, т.е. нещо като полувисше.. тъпичко..

..

fluffy_^
09-05-2012, 15:15
Яко рисуваш аз рисувам анимации ;д трябва някои път да кача снимка как съм се нарисувал себе си :Д:Д

Как ти идват идеии за тея рисунки?или рисуваш каквото чувстваш ?
Пред компютъра някой път докaто гледаш някои клип примерно или нещо такова вживяваш ли се?
Досега срещала ли си някои които да те разбира? смисъл да е като теб или как да ти го обесня о.О дано сxвана хД
Събираш ли още стотинки и т.н за да може после да си купиш нещо?:D
Гледаш ли някакви анимаци или да играеш някакви игри?
В вас разклонителите без капачета ли са ? xD
Как си представяш себе си и средата която ще те заобикаля след да кажем 5 години?
Имаш ли в вас някакви цветя в саксии или т.н за които да се грижиш :P

Add:

О и хахаха можеш ли да си представиш 2 влюбени пеперудки как си летят из поляната и си пеят на техният си език?
И нямаше ли да е яко да можеш да ги чуваш и да ги разбираш :lol:

ShtrudeL
09-05-2012, 15:30
Яко рисуваш аз рисувам анимации ;д трябва някои път да кача снимка как съм се нарисувал себе си :Д:Д

Как ти идват идеии за тея рисунки?или рисуваш каквото чувстваш ? Всъщност не ми идват. За това не ставам за 'художник'. Повечето ми неща са прерисувани.
Пред компютъра някой път докaто гледаш някои клип примерно или нещо такова вживяваш ли се? хаха не
Досега срещала ли си някои които да те разбира? смисъл да е като теб или как да ти го обесня о.О дано сxвана хД Да. Чак аз се учудих. Пълен несериозник. Имам предвид... веднъж бях писала някъде май, че с него като си говорихме и ми каза, че ако двамата се хванем да въртим бизнес, тотално ще деградираме и нищо, ама нищо няма да излезе, най-много да станем хипита, да седим в поза лотус и да се кефим буквално на слънцето..
Събираш ли още стотинки и т.н за да може после да си купиш нещо?:D Ами... ако събирам не го правя с някаква цел... преди събирах за едното нищо...
Гледаш ли някакви анимаци или да играеш някакви игри? въХ не.. Не мисля, че е яко да играеш компютърни игрички след 20..след 18 дори.. Иначе преди играех Диабло 2 :о Мамка му, бях много добра. ^^ Играех и една хипер сладка игричка Arua rose, мнооого шарена, точно като за мен, с едни супер сладки човечета с крилца, които обитават супер готин свят и бият желибони в началото. <3 Виж я в гугъл. Иначе гледах доста време South Park :3 И 2-3 пъти всичките епизоди на Death Note. Ненормално готиното аниме! Бях предубедена за тея работи и мислех, че са детски филмчета, ама е със супер готиния замисъл.
В вас разклонителите без капачета ли са ? xD дъъъъъм хахах
Как си представяш себе си и средата която ще те заобикаля след да кажем 5 години? Не искам да си мисля за такива неща, АВЕ ЕЙ! Плаша се като мисля за далечното бъдеще.
Имаш ли в вас някакви цветя в саксии или т.н за които да се грижиш :P Не. :о Имах един кактус, който беше голям колкото палеца ми... е.. не оцеля ^^ Имам една саксия с готино цвете, коетоо ми е подаръче, ама мама я отглежда. :3 Аз цветя не мога да гледам. Всъщност мога! Чичко Тревичко! ^^ <3

..

ShtrudeL
09-05-2012, 15:56
*похвааааал* хаха
Първото нещо, което 'готвя' самичка:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/644067_464123760276271_1758547845_n.jpg
Оказа се, че става за ядене. Ама все пак бих си купила баничка/кексче/близалка.. ^^

fluffy_^
09-05-2012, 15:59
Браууу няма ли да ни почерпиш ? егати ;ди ко ни ти хареса въпроса с пеперудката че го махна :Д ли

ShtrudeL
09-05-2012, 16:03
Черпяя, ама на 85% няма да ви хареса. :о
А ти си се едитнал за това с пеперудките.. Пеперудките са всъщност обикновени буболечки, както всички останали буболечки, но са с красиви криле, а хората са лицемери да тъпчат всички останали буболечки, а да се кефят на пеперудите. Страх ме е от пеперуди. Иначе са си красиви.

fluffy_^
09-05-2012, 16:08
А ти си се едитнал за това с пеперудките.. Пеперудките са всъщност обикновени буболечки, както всички останали буболечки, но са с красиви криле, а хората са лицемери да тъпчат всички останали буболечки, а да се кефят на пеперудите. Страх ме е от пеперуди. Иначе са си красиви.

страх ли те е ?:Д аз всъщност като видя боболечка гледам да я хвана без да я мачкам и да я остава отвън прозореца за да си замине някъде :Д зако да не ни хареса ти па изглежда вкусно треа се проа

ShtrudeL
09-05-2012, 16:16
страх ли те е ?

bitch please
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/263380_244665352222114_4738662_n.jpg

draid
09-05-2012, 16:27

Интересно ти си второто момиче което установявам да го е страх от пеперуди.

За колко пари/за какво би изяла нашенска хлебарка ?
А мадагаскарска ?

ShtrudeL
09-05-2012, 16:34
За колко пари/за какво би изяла нашенска хлебарка ?
А мадагаскарска ?

За пари не знам дали бих, освен ако не ми трябва много, много.

Нее, не мога да си представя, че мога да изям хлебарка. ил ил

draid
09-05-2012, 17:48
Интересно :)

myHeartIsOnlyForYou
09-06-2012, 10:02
Искаш ли да се жениш?
А да имаш голяма сватба?
Обичаш ли котенца?
Имаш ли домашен любимец?
Обичаш ли да ТЕ снимат или пък ти да си се снимаш?
Харесваш ли се на снимки?
В кой град би искала да живееш?
Кога ще ставаш от стола и кого ще сложиш след теб?

jghgh
09-06-2012, 10:58
мило щруди
а на бригада? ходи ли ти се, би ли ходила и тн?

казвам защото сега ми хрумна, че ако отидешшш и се върнеш с грубо 3000 лв, можеш дааа учиш някъде - да си платиш 1вата година + общежитие и всяка година на бригада и така. примерно. извинявай, акоти се меся, просто се замислих малко над това, че всъщност ти се учи нещо по-арт

ShtrudeL
09-06-2012, 10:58
Искаш ли да се жениш? Не знам.. ЗНам, че не искам традиционна сватба, т.е. да минавам през всичките 'ритуали' и цялата церемония... даже не искам да съм в бяла рокля и 263576457 гости..
А да имаш голяма сватба? Не..
Обичаш ли котенца? Обичам. <3
Имаш ли домашен любимец? Вече не..
Обичаш ли да ТЕ снимат или пък ти да си се снимаш? О, не обичам някой друг да ме снима. Т.е... може да се случи, но доста често не се харесвам. ^
Харесваш ли се на снимки? На някои..
В кой град би искала да живееш? Хубав въпрос. На който не мога да ти отговоря.
Кога ще ставаш от стола и кого ще сложиш след теб? Не знам, вие кажете, за сега съм си намислила 1-2-ма човека, ще ги питам на ЛС..

..

ShtrudeL
09-06-2012, 11:00
мило щруди
а на бригада? ходи ли ти се, би ли ходила и тн? Ако съм с някое много близко човече..

казвам защото сега ми хрумна, че ако отидешшш и се върнеш с грубо 3000 лв, можеш дааа учиш някъде - да си платиш 1вата година + общежитие и всяка година на бригада и така. примерно. извинявай, акоти се меся, просто се замислих малко над това, че всъщност ти се учи нещо по-арт
ех... то хубаво, ама мен хич ме няма в организацията, както вече казах май... Всмис... никакъв шанс да се оправя самичка.. което ме натъжава..

..

jghgh
09-06-2012, 11:03
е, ще береш ягоди. не било толко' страшно. братчедът от плевен е в америка сега и работи на 2 работи (това си е негово желание де) и като се върне ще искам да ми разправя как е там и с кви пари се е върнал.

носиш ли маска (за) пред другите?
в интернет ли си най-истинска?
какво ти дава пеенето? виждам че много обичаш да пееш..
а изкуството като цяло?

яки рисунки бтв, особено на мацката с вдигнатите крака :о

jghgh
09-06-2012, 11:03
а, сетих се още нещо..
ти имаш як вкус замузика, някак нестандартен.
има ли хора от плевен, с които споделяш тези вкусове? сиг питам като неандерталец, ама аз сякаш не виждам много "интересни" хора тук

ShtrudeL
09-06-2012, 11:16
е, ще береш ягоди. не било толко' страшно. братчедът от плевен е в америка сега и работи на 2 работи (това си е негово желание де) и като се върне ще искам да ми разправя как е там и с кви пари се е върнал.
хм, ако наистина има с кой и няма нещо, което да ме задържа тук, сигурно бих се пробвала, макар че идеееея си нямам как стават работите

носиш ли маска (за) пред другите? АМи... сложно е... по-скоро не, но не показвам това, което съм. Т.е. някак неутрална съм може би...
в интернет ли си най-истинска? Е... тук казвам каквото мисля и е лесно. Странно е да се каже, че тук съм най-истинска. Аз на всякъде съм си истинска, просто май не давам на хората да ме видят..
какво ти дава пеенето? виждам че много обичаш да пееш.. хаха нищо не ми дава, аз не мога да пея, въпреки че обичам.
а изкуството като цяло? Когато рисувам, се чувствам спокойна и ми е хубаво, когато видя крайния резултат. Когато снимам е г/д същата работа.. Не мисля за гадни неща, не ми е тъжно..

яки рисунки бтв, особено на мацката с вдигнатите крака :о ав мерси.. и аз си я обичам нея :3

а, сетих се още нещо..
ти имаш як вкус за музика, някак нестандартен. yeaaaah I know 8)
има ли хора от плевен, с които споделяш тези вкусове? сиг питам като неандерталец, ама аз сякаш не виждам много "интересни" хора тук
вЕрно няма интересни персонажи тук.. само с едно момченце слушаме едно и също и като цяло споделяме еднакви интереси.
Иначе 'готините' хора в Плевен, са тези дето висят в градската, учещите в музикалното, като цяло тези, които не са в стадото.

Blessed666
09-06-2012, 18:55
Не съм чела всичко (sorry!), ще съм кратка :)
- Колко пъти си се влюбвала истински?
- Приятелство след любовта ?
- Би ли заминала нанякъде, само за да бъдеш с любимия човек ?
- Любим сезон ?

ShtrudeL
09-06-2012, 19:15
Не съм чела всичко (sorry!), ще съм кратка :)
- Колко пъти си се влюбвала истински? ех, че сложно... Аз съм си доста влюбчива, но да кажем 2.. Хм и като казвам, че съм влюбчива нямам предвид, че всеки с очарователна външност и хубав характер ми замайва главичката. Мисля, че знам кога съм наистина завладяна от някого..
- Приятелство след любовта ? Мислех, че може, ама не.. Никакъв шанс.. Което е тъжно.. Имахме една дупка от около седмица, в която уж се бяхме разделили с бившото ми човече, през което време си мислехме, че можем да сме приятели... и какво стана... излязохме на кафеенце с още 2-3 човека и през цялото време не си обелихме и думичка, не можехме да се гледаме, а аз щях да се разрева, ама се стърпях докато излезем навън.
- Би ли заминала нанякъде, само за да бъдеш с любимия човек ? Питаш неестествено романтично човече в случая.. дъм.
- Любим сезон ? есен... и пролет, но когато е сухо и студено със съвсеем леко показващо се слънчице, а не мрачно и влажно/мокро..

..

chushkopek
09-06-2012, 22:54
Чете ли fifty shades? Какво мислиш? Храниш ли се здравословно? Тренираш ли? Любим филм? Любима песен? Защо точно тези филм и песен? Гледала ли си "V for vendetta"? Какво ще кажеш за идеята на филма? Какво трябва да се промени в правителството ни? Ще се промени ли според теб? Какво мислиш, че те прави секси? Има ли смисъл понятието красота? С какво една 100 килограмова, некъпана циганка с огромен белег на лицето и крив нос например е по-красива от теб? Защо наистина хората придават такова значение на "красотата"? Това понятие от обществото ли ни е наложено според теб? Защо хората се стремят да бъдат "добри"? Има ли смисъл от това? Какво ще направиш с МНОГО пари? Какво значи това: акток? А това: |01100011|01101000|01110101|01110011|01101000|0110 1011|01101111|01110000|01100101|01101011|00001101 ?
Защо винаги като обезвреждат бомбите по филмите толкова се колебаят коя жичка да отрежат? Защо никога не им свършват патроните? Аз и ти сме в пустинята, ти умираш, какви ще са последните ти думи към мен? Моментът на най-голям страх в живота ти?

jghgh
09-07-2012, 08:11
какви са чувствата ти, когато отидеш в зоопарк

ShtrudeL
09-07-2012, 09:38
Чете ли fifty shades? Не
Какво мислиш?
Храниш ли се здравословно? Абсолютно не. Обичам пържено (не мазно ил), обичам пици, дюнери, сандвичи, както и всички готови неща от магазина.
Тренираш ли? Не.
Любим филм?
P.S. I Love You <333333
August Rush
Lovely Bones
A lot like love
The Notebook
A walk to remember
Troy
Dude, Where is my car?
и много други
Любима песен? П.И.Ф. - Невидимо дете
Защо точно тези филм и песен? Защото на повечето филми съм си изплакала очичките (то и на песента де) и са ме докоснали по някакъв начин.
Гледала ли си "V for vendetta"? Какво ще кажеш за идеята на филма? Да. Обожавам го. Обичам го. Какво за идеята? Супер много се кефя на такива идеи хахах
Какво трябва да се промени в правителството ни? Нямам представа. Не се интересувам. Много ми е далечно понятието 'правителство'. Сигурно не бива да е така и сигурно говори лошо, че не се интересувам, но наистина никога не съм проявявала интерес.
Ще се промени ли според теб? ---
Какво мислиш, че те прави секси? ох... не знам, чеСно... май се чувствам неудобно, ако се чувствам секси.. Обичам да се чувствам... като детенце.
Има ли смисъл понятието красота? Има, има. Обичам красивото.
С какво една 100 килограмова, некъпана циганка с огромен белег на лицето и крив нос например е по-красива от теб? ^^
Защо наистина хората придават такова значение на "красотата"? Защото е красота бе, човеко. Независимо за какво става дума. Някои виждат дъга и казват: "Леле, колко е красива!", други виждат хубаво момиче и казват същото. Трети го казват на намерената пеперудка, кацнала върху някое цветенце, или на скъп и лъскав автомобил, а четвърти върху нечия трагедия. Мога да продължа до безкрай.. Красотата (под каквато и да е форма) ни докосва и не можем да си затворим очите за нея. Е.. друг е въпроса, че някои не могат да си ги отворят, за да я видят..
Това понятие от обществото ли ни е наложено според теб? Не мисля. Всеки си има своя представа за красота. Дори подсъзнателно.
Защо хората се стремят да бъдат "добри"? Не мисля, че се стремят. :> Което ме дразни. Но ако все пак тези, които го правят, го правят, мисля, че е за да постигнат някакво... ниво... на което да са освободени от лоши и деградивни чувства... защото мисля, че това прави един човек една идея по-добър... липсата на злоба, ревност, завист, гняв..
Всъщност това е много разтегливо понятие.. Ще се чувствам малко по-добра, ако в ситуация, в която се очаква да пратя всичко на майната му и да се ядосам/напсувам целия свят, реагирам спокойно и приема нещата такива, каквито са с идеята, че вече са се случили и са минало. Всяка секунда, което минава, е вече минало. Наистина всячески се старая и уча да си контролирам деградивните чувства.
Има ли смисъл от това? Да. Огромен.
Какво ще направиш с МНОГО пари? мф.. Ще си купя близалка. Това сериозно ще да е на първо място, за да се изгавря с тях. После не знам. Сигурно ще си сбъдна някоя мечта (ти да видиш, купуват се и с пари, за огромно мое съжаление), ще помогна на близките си задължително, ще сбъдна нечия друга мечта (от което ще съм адски щастлива), ще помогна и на тези, които си нямат нищо..
Какво значи това: акток? Нямам идея.
А това: |01100011|01101000|01110101|01110011|01101000|0110 1011|01101111|01110000|01100101|01101011|00001101 ?
ЪъЪъ може да кажа голяма глупост... двоичен/десетичен/етц код? т.е. ъъ.. абе това сме го учили по информатика! ^^
Защо винаги като обезвреждат бомбите по филмите толкова се колебаят коя жичка да отрежат? Щото трябва да има напрежение! Щото е филм. ^^
Защо никога не им свършват патроните? аа свършват, свършват. Не си ли попадал на сцени, в които ХА някой да иска да пръсне главата на някой, натиска спусъка и пълнителя му се оказва празен и онзИ гледа с овчи поглед. ^^
Аз и ти сме в пустинята, ти умираш, какви ще са последните ти думи към мен? О, не обичам да философствам над такива въпроси. Но сигурно ще е нещо адски несериозно.
Моментът на най-голям страх в живота ти? Не е точно страх, но все едно ми се стовари небето на главата... и все още си имам някакви тъмни облачета над мен... не ми сее говори много за това.

..

ShtrudeL
09-07-2012, 09:45
какви са чувствата ти, когато отидеш в зоопарк

Смесени. Като малка се радвах, както всяко детенце на всичките животни. Сега ми е някак тъжно. Тея животни са извадени от естествената им среда и са напъхани в 3х4 метра клетки. Всъщност не знам дали са 'извадени', може и от както са се родили някоИ да са отглеждани в такива условия... Но все пак е гадно... Тъжно ми е да гледам и как другите хора им се радват и им подвикват: 'авв виж я маймуната с дупето какво прави! Ами пауна? евв колко е красив!' и т.н.. Имам чувството, че ако бях животно от зоопарк, щях да съм адски тъжно и изморено от погледите на стотиците хора, които ме гледат.. Ох, знам, че сигурно звуча адски наивно, или глупаво, но така виждам нещата..
Като бях малка, нашите ме заведоха в зоопарка в Ловеч и помня, че ни казаха, че преди време е имало жираф, но като попитах къде е жирафа сега, един чичко каза, че някакви хора му отрязали езика, когато уж са тръгнали да го хранят.. и умрял... Адски тъпо ми стана... както и да е.

GeGaSa
09-07-2012, 10:25
Здравей щтруделче, не съм прочел всичките постове и може нещо да се повтаря, или потретва :)
Кои са първите 2-неща, които правиш щом се събудиш?
Къде, най-често обичаш да ходиш в Плевен?
Какво е усещането да си най-красивата в цяла, (Дружба) Гривица?
Кажи ми няколко неща които, те дразнят в един мъж?
Кои три положителни качества харесваш в самата себе си?
Кои три отрицателни качества не харесваш в себе си?
Колко пари си склонна да похарчиш, когато си купуваш бельо, токчета и др?
Имаш ли любим актьор/актриса, Как се казва?
За каква сватба си мечтаеш, Голяма или малка?
Според теб има ли значение зодията?
Коя зодия си?
Вярваш' ли в Бог?
И да си дойдем на големия въпрос 8-)... за теб размерът има ли значение?

draid
09-07-2012, 11:03
Двуичен код, пише чушкопек (представяш ли си каква изненада)

Любим филм/книга ?

Филмчета сме 00:00 гледаш ли ?

chushkopek
09-07-2012, 11:10
"Това понятие от обществото ли ни е наложено според теб? Не мисля. Всеки си има своя представа за красота. Дори подсъзнателно."

А това идва от.....? *hint*
Казваш, че се стремят добри, за да постигнат ниво!? И обясни ми, какво печели един човек ако е добър? Може да постигнеш 2 неща ако си добър, да загубиш или нищо.
Сподели за този ужасяващ момент ако може.
Малко ли е 1%? Имат ли смисъл понятията малко и много сами по себе си? Замисли се над това: всяко твое мнение и предпочитание се дължи на твое впечатление от нещо което си видяла, чула, усетила, повечето от тези неща се случват по време на първите ти години, което значи че представата ни за всичко е толкова изкривена от реалността, повечето понятия които познаваме и използваме, за да изразим мнение нямат смисъл реално погледнато, но ние дори не обръщаме внимание на това. Този факт, че голяма част от нещата които харесваме или не са изкуствени представи в съзнанието ни, не те ли кара да се чувстваш гадно поне малко?

Colouring
09-07-2012, 11:27
1.Ако бях цвят, щях да бъда…
2. Ако бях плод, щях да бъда…
3. Ако бях животно, щях да бъда…
4. Ако бях книга, щях да бъда…
5. Ако бях дреха, щях да бъда…
6. Ако бях бижу, щях да бъда…
7. Ако бях дърво, щях да бъда…
8. Ако бях напитка, щях да бъда…
9. Ако бях насекомо, щях да бъда…
10. Ако бях песен, щях да бъда…
11. Ако бях филм, щях да бъда…
12. Ако бях подарък, щях да бъда…
13. Ако бях град, щях да бъда…
14. Ако бях месец, щях да бъда…
15. Ако бях цвете, щях да бъда…
16. Ако бях изобретение, щях да бъда…
17. Ако бях сграда, щях да бъда…
18. Ако бях отговор, щях да бъда…
19. Ако бях дума, щях да бъда…
20. Ако бях мебел, щях да бъда…

ShtrudeL
09-07-2012, 15:34
Здравей щтруделче, не съм прочел всичките постове и може нещо да се повтаря, или потретва :)
Кои са първите 2-неща, които правиш щом се събудиш? ям и си мия зъбките
Къде, най-често обичаш да ходиш в Плевен? Скобелевия парк/градската градина
Какво е усещането да си най-красивата в цяла, (Дружба) Гривица? ъъъ не съм най-красивата
Кажи ми няколко неща които, те дразнят в един мъж? Женски характер, чувство за собственост, много командорене, страхливост, срамежливост..
Кои три положителни качества харесваш в самата себе си? Обичам силно и много. Опитвам се да съм разбрана/добра. Не се сърдя и не повишавам тон.
Кои три отрицателни качества не харесваш в себе си? Страхлива, притеснителна, затворена, необщителна, колеблива..
Колко пари си склонна да похарчиш, когато си купуваш бельо, токчета и др? Токчета не си купувам илл.. А за бельо зависи.
Имаш ли любим актьор/актриса, Как се казва? Май не.. О! Всъщност имам! ^^ Джерард Бътлър! <3 (инлове) ^^ ВлюбИх се в него от P.S. I Love You ооооомг <3
За каква сватба си мечтаеш, Голяма или малка? ох аз никога не съм си мечтала за сватба като цяло и ако се женя, не искам да е нито голяма, нито традиционна..
Според теб има ли значение зодията? Не знам. На мен ми е интересно адски много, но за пореден път казвам, че не си избирам хората според това каква зодия са..
Коя зодия си? Риби
Вярваш' ли в Бог? Не. Вярвам в моите си неща. Вярвам в хубавите неща. Вярвах в един човек, който вече го няма. Човек е сам бог на себе си.
И да си дойдем на големия въпрос 8-)... за теб размерът има ли значение? А НЗ, на малки не съм попадала, за да кажа :о Но виж... един голям сладолед, е много по-задоволителен от един малък. :о

..

ShtrudeL
09-07-2012, 15:36
Двуичен код, пише чушкопек (представяш ли си каква изненада)
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9oovjW3FJ1rai8lko1_250.gif

Любим филм/книга ? Писах преди няколко поста. : )

Филмчета сме 00:00 гледаш ли ? И преди 00:00 гледам 8-) (ама много рядко! На година да ми се събират 7-8 гледания ^^)

..

Lisinka
09-07-2012, 15:40
Ако можех да пресъздам живота си във филм, то този филм щеше да бъде... ?
Любим романтичен филм ?
Ако можех да пресъздам истинската си любов в песен, то тази песен щеше да бъде .. ?
Имаш ли любим сезон и защо точно той ?
Какво обичаш да правиш в студените дни през зимата?
А в горещите през лятото ?
Обичаш ли ходенето по магазини и ако да, по какви ?
Любими цвят,цвете,книга,цитат?
Твоя девиз е ?
Целта ти в живота е ?
Къде искаш да идеш задължително преди края на дните си?
Страх ли те е от смъртта?
Вярваш ли в духове, митове, задгробен живот?

Надявам се да са ти интересни въпросите и да няма някое повтарящо се,защото не съм чела всичко!

ShtrudeL
09-07-2012, 15:49
"Това понятие от обществото ли ни е наложено според теб? Не мисля. Всеки си има своя представа за красота. Дори подсъзнателно."

А това идва от.....? *hint* От къде да знам? Все едно ме питаш: "От къде е произлязъл човека?"
Казваш, че се стремят добри, за да постигнат ниво!? И обясни ми, какво печели един човек ако е добър? Може да постигнеш 2 неща ако си добър, да загубиш или нищо. Ох... разбира се, че печели много. Печели това, да е освободен от отрицателните си чувства. Печели малко или много спокойствие, щастие и хармония. Не мисля, че ако си добър можеш да загубиш нещо. И не си представяй някаква наивна доброта.
Сподели за този ужасяващ момент ако може. Този ужасяващ момент беше, когато почина баща ми. Помня го все едно беше вчера.
Малко ли е 1%? Малко е.
Имат ли смисъл понятията малко и много сами по себе си? Имат. Зависи за какво. Щото е тъпо да кажеш примерно: "Аз те обичам, ама малко."...
Замисли се над това: всяко твое мнение и предпочитание се дължи на твое впечатление от нещо което си видяла, чула, усетила, повечето от тези неща се случват по време на първите ти години, което значи че представата ни за всичко е толкова изкривена от реалността, повечето понятия които познаваме и използваме, за да изразим мнение нямат смисъл реално погледнато, но ние дори не обръщаме внимание на това. Този факт, че голяма част от нещата които харесваме или не са изкуствени представи в съзнанието ни, не те ли кара да се чувстваш гадно поне малко?
Чакай да те прочета още веднъж...
Та... не мисля, че представата ми за всичко е изкривена. Както и не мисля, че нещата, които харесвам са изкуствени. Говоря за себе си, не знам при другите как е. Мисля, че от малка не съм свикнала да харесвам това, което се харесва, защото 'трябва' да се харесва. (ъъъ!?) Както и... хм... Ще го кажа така... Старая се да изграждам мнението си от това, което наистина виждам, чувствам и усещам, както каза. Като малка никога не обичам да спя, когато ми казваха да спя, защото не ми се спеше. Същото е и с яденето (закуска, обяд, вечеря) - никога не съм го спазвала, така е и до днес. Когато ме водеха на църква, никога не съм проявявала интерес към това, дори ми е било странно и съм се питала: 'Абе защо идваме тук и какво правим? Абе мама и тати наистина ли вярват в тея глупости, или го правят само, щото на тая дата така трябва?'... И всякакви такива. Аз и празници не обичам. Не зачитам правилото, че е 01:00 часа и трябва да си лягам, че утре няма да мога да стана. Не пия кафе само сутрин, щото разбираш ли се казва 'сутрешно кафе' и те разсънва. Т.е. не правя нещата по предназначение и не го правя нарочно, а защото АЗ така си усещам нещата. Има голяма вероятност да не съм дала точен отговор на въпроса ти, но дори нещата да са такива, каквито казваш, какво значение има, ако ти доставят удоволствие/наслаждение/щастие..

...

ShtrudeL
09-07-2012, 15:58
1.Ако бях цвят, щях да бъда…тюркоазен/лилав
2. Ако бях плод, щях да бъда…праскова
3. Ако бях животно, щях да бъда…делфин/орел
4. Ако бях книга, щях да бъда…с дебели корици, много страници, цинично-романтична и с тъжен край
5. Ако бях дреха, щях да бъда…въХ.. шалче
6. Ако бях бижу, щях да бъда…обеци
7. Ако бях дърво, щях да бъда…Боабаб :о Или бонзай
8. Ако бях напитка, щях да бъда…вода!
9. Ако бях насекомо, щях да бъда…водно конче
10. Ако бях песен, щях да бъда…мелодия от пиано
11. Ако бях филм, щях да бъда…Драма с тъжен край
12. Ако бях подарък, щях да бъда…Прегръдка
13. Ако бях град, щях да бъда…Средно голям, стар и красив.
14. Ако бях месец, щях да бъда…март
15. Ако бях цвете, щях да бъда…мак
16. Ако бях изобретение, щях да бъда…http://vbox7.com/play:4cf02fe8 ^^
17. Ако бях сграда, щях да бъда…Небостъргач.. Или някоя шантава..
18. Ако бях отговор, щях да бъда…простичък, но съдържателен : )
19. Ако бях дума, щях да бъда…обич, обич, обич!
20. Ако бях мебел, щях да бъда… мебел, която не прилича на мебел.. някакъв фотьойл сигурно, на който можеш да се разложиш като плюнка. ^^

..

ShtrudeL
09-07-2012, 16:08
Ако можех да пресъздам живота си във филм, то този филм щеше да бъде... ? О, щеше да има много работи - драма, комедия, психо, порно, дори документален. ^^
Любим романтичен филм ? P.S. I Love You
Ако можех да пресъздам истинската си любов в песен, то тази песен щеше да бъде .. ? Нямам идея, душице
Имаш ли любим сезон и защо точно той ? Есен и пролет.. защото не е нито горещо, нито супер студено
Какво обичаш да правиш в студените дни през зимата? Да си стоя в нас, увита в одеалце с какао. Да стоя пред камината. Да гледам как вали сняг. Да ме гушкат и да гушкам ^^
А в горещите през лятото ? иллл.. климатик, басеейни, мЪного ледена вода и тъй..
Обичаш ли ходенето по магазини и ако да, по какви ? Обичам да влизам в магазините за сувенири, книги и дрънкулки. А по магазините за дрехи обичам само като съм с една дружка.
Любими цвят,цвете,книга,цитат? нях... лилав/тюркоазен... мак/слънчоглед/полски цветчета/люляк... за книги казах.. цитати има много... виж тук, макар че са много малка част: http://www.goodreads.com/quotes/list/8892070
Твоя девиз е ? Нямам такива работи, от както полълвах лексикони в 4ти клас.
Целта ти в живота е ? Да съм щастлива. :>
Къде искаш да идеш задължително преди края на дните си? Чак пък задължително.. Искам да видя ей такова нещо : ) http://www.doris-bg.com/images/TR/turkuazoo1.jpg
Страх ли те е от смъртта? Чаак пък да ме е страх... Не живея в страх от смъртта..
Вярваш ли в духове, митове, задгробен живот? Може да се каже..

Надявам се да са ти интересни въпросите и да няма някое повтарящо се,защото не съм чела всичко!

^

boryto
09-07-2012, 16:40
Hey ShtrudeL,
Боядисвала ли си косата си и в какъв цвят? Ако не, би ли искала?
Обичаш ли огроооомни пуловери и тениски, в които да се чувстваш мъничка?
Правиш ли нещата по-бързо, когато си притисната от срокове?
Има ли нещо по-красиво от нашарено с безброй цветове небе, придружено с есенно време и леко подухващ ветрец?
Когато говориш с някой, в очите ли го гледаш?
Когато си в автобуса, със слушалки в ушите и гледаш през прозореца, представяш ли си се в някакъв филм под акомпанимента на музиката, която слушаш?
В кой предмет в училище не те биваше?
Обичаше си класа си в гимназията?
Мислиш ли, че някога детето в теб ще престане да съществува?

Оу, да, и те поздравявам http://www.youtube.com/watch?v=UHvgAJe8bvM

ShtrudeL
09-07-2012, 16:48
Hey ShtrudeL,
Боядисвала ли си косата си и в какъв цвят? Ако не, би ли искала? Боядисвала съм се с черна боя и с червена къна, ама не си личеше много.. От време на време пак ми минават такива мисли през главата, но се старая да ги игнорирам, защото не искам да си съсипвам косата в повече..
Обичаш ли огроооомни пуловери и тениски, в които да се чувстваш мъничка? ъъ не... Обичам всичко да е лепнало по мен..
Правиш ли нещата по-бързо, когато си притисната от срокове? Ми..сигурно да, но не обичам да ме притискат.
Има ли нещо по-красиво от нашарено с безброй цветове небе, придружено с есенно време, леко подухващ ветрец? Има да. Не казвам, че това не е красиво, но има много други красиви неща.
Когато говориш с някой, в очите ли го гледаш? Почти не... както и не обичам да ме гледат постоянно докато ми говорят нещо..
Когато си в автобуса, със слушалки в ушите и гледаш през прозореца, представяш ли си се в някакъв филм под акомпанимента на музиката, която слушаш? Не съм чак толкова филмирана. Представям си минали неща, мисля за любим човек, такива ти неща..
В кой предмет в училище не те биваше? Физика... и химия... и математика...
Обичаше си класа си в гимназията? От първи до четвърти клас - да. От 5ти до към 7 също горе долу... след това... абе не мога да кажа, че чак съм го обичала, но съм се разбирала с всички и не ми е било неприятно..
Мислиш ли, че някога детето в теб ще престане да съществува? Не. Няма как да стане.

..

Зайче..
09-07-2012, 17:02
какво е мнението ти за хората, които са винаги негативно настроени?
случвало ли ти се е да общуваш с такъв човек?
ако да, как се чувстваше в компанията му (докато си говорите все за лошите неща, които са му се случвали в живота примерно)?
ако едно момче ти допада, но според зодиакалните неща (не знам точното наименование :Д) вашите зодии са несъвместими ще продължиш ли да се "занимаваш" с него или ще прекратиш този вид отношения?
ако да/не защо?
имаш ли фетиш?
ако да, към какво?
ако не, защо?
и сорЕ, ако някой въпрос се повтаря, но не съм чела цялата тема 8-)

ShtrudeL
09-07-2012, 17:20
какво е мнението ти за хората, които са винаги негативно настроени? Не ги обичам. Страня от тях.
случвало ли ти се е да общуваш с такъв човек? Да.
ако да, как се чувстваше в компанията му (докато си говорите все за лошите неща, които са му се случвали в живота примерно)? Дразнила съм се и не съм му казвала от любезност: 'какво да се прави... нещата ще се оправят..' и такива неща.
ако едно момче ти допада, но според зодиакалните неща (не знам точното наименование :Д) вашите зодии са несъвместими ще продължиш ли да се "занимаваш" с него или ще прекратиш този вид отношения? Ест, че ще продължа.
ако да/не защо? Защото не си 'избирам' хората според зодията им. :> Имах дългогодишна връзка със стрелец, а не понасям зодията. Също така имах приятелка от същата зодия.
имаш ли фетиш? Не. Обичам момченца с наболи брадички, леко изпъкнали венички по ръцете (обичам ръце <3) и начина, по който пушат. eww <3
ако да, към какво? ...
ако не, защо? ....
и сорЕ, ако някой въпрос се повтаря, но не съм чела цялата тема 8-)

..

chushkopek
09-07-2012, 23:47
"Казваш, че се стремят добри, за да постигнат ниво!? И обясни ми, какво печели един човек ако е добър? Може да постигнеш 2 неща ако си добър, да загубиш или нищо. Ох... разбира се, че печели много. Печели това, да е освободен от отрицателните си чувства. Печели малко или много спокойствие, щастие и хармония. Не мисля, че ако си добър можеш да загубиш нещо. И не си представяй някаква наивна доброта."
Булшит! Създадени сме да изпитваме както положителни, така и отрицателни чувства, защо би искала да се освободиш от тях? Щастие? Като всички те използват, защото си добър? Спокойствие без отмъщение като те използват постоянно как се постига? Да си добър е глупаво в света в който живеем, нищо повече, би имало смисъл ако всички бяха добри.
"Малко ли е 1%? Малко е."
Ако ДНК-то ти беше с 1% по-различно, нямаше да си човек, а вероятно маймуна.
"Имат ли смисъл понятията малко и много сами по себе си? Имат. Зависи за какво. Щото е тъпо да кажеш примерно: "Аз те обичам, ама малко."
Как ще имат смисъл сравнителни понятия без сравнение? Как наричаш нещо малко само по себе си? Атома е огромен сравнение с електрона, ти си малка сравнение с вселената, но огромна сравнение с мравката.

SexWithKillers
09-07-2012, 23:57
Защо си толкова злобна?
Защо си лицемерна?
Защо се държиш толкова неадекватно?Пиеш ли? Друсаш ли се?
Защо правиш нещо,а после обвиняваш и правиш забележки на останалите, че го правят?
Не се ли чувстваш тъпа като говориш за зодиите?
Защо се мислиш за нещо повече от другите?
Според теб ти по-различна ли си от останалите хора?
Защо постоянно повтаряш, че си "шарена", а в следващият момент отричаш, че си казвала подобно нещо?
Защо говориш толкова гнусно и цинично, и защо си мислиш, че във всяка тема става въпрос за теб и постоянно даваш някакви примери, които звучат абсурдно, а в някои случаи дори гнусно?
Чалгарка ли си? (на такава ми приличаш)
Виждаш ли си веждите? Защо си ги оскубала така, че да има 5 пръста разстояние между тях?

ShtrudeL
09-08-2012, 10:01
"Казваш, че се стремят добри, за да постигнат ниво!? И обясни ми, какво печели един човек ако е добър? Може да постигнеш 2 неща ако си добър, да загубиш или нищо. Ох... разбира се, че печели много. Печели това, да е освободен от отрицателните си чувства. Печели малко или много спокойствие, щастие и хармония. Не мисля, че ако си добър можеш да загубиш нещо. И не си представяй някаква наивна доброта."
Булшит! Създадени сме да изпитваме както положителни, така и отрицателни чувства, защо би искала да се освободиш от тях? Защото ме натъжават и ограничават. Щастие? Като всички те използват, защото си добър? Ако го позволиш, ще те използват и когато си 'лош'. Казах, че не говоря за наивна доброта. Спокойствие без отмъщение като те използват постоянно как се постига? Ами няма да те използват бе. Да си добър е глупаво в света в който живеем, нищо повече, би имало смисъл ако всички бяха добри. Имаш типично тъпите представи за 'добър'.
"Малко ли е 1%? Малко е."
Ако ДНК-то ти беше с 1% по-различно, нямаше да си човек, а вероятно маймуна. А казах ли, че зависи по-долу? Ти четеш ли какво пиша?
"Имат ли смисъл понятията малко и много сами по себе си? Имат. Зависи за какво. Щото е тъпо да кажеш примерно: "Аз те обичам, ама малко."
Как ще имат смисъл сравнителни понятия без сравнение? Как наричаш нещо малко само по себе си? Атома е огромен сравнение с електрона, ти си малка сравнение с вселената, но огромна сравнение с мравката.
Няма да се повтарям лол

..