View Full Version : Разпитвайте ме (Slobbery)
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
Dagichka
10-06-2012, 18:33
*opa gangnam style * :cool:
какъв стил музика харесваш? защо?
одобряваш ли чалгата, чалготеките и всичките и съпровождащи аспекти? момичетата стил Златки, Андреи и тн.?
дъбстеп и d'n'b слушаш ли?
обичаш ли шоколад (<3) ? а въобще от сладките храни?
любимо ястие?
имаш ли брат/сестра? ако да, разбираш ли се с него/нея?
пушиш ли цигари? а козче? :cool:
интроверт или екстраверт си?
според теб има ли истинско приятелство? или всичко е до интересни и общи допирни точки?
дразниш ли се на адидас батките (надявам се не си като тях :Д)?
IseeDEADbodies
10-06-2012, 18:36
Какво ненавиждаш? - Двуличници, интриганти, готованци. Начина по който ми се налага да живея (т'ва е една съвсем друга тема, която няма да отварям дори), положението в което се намира "милата" ни родина. Като се замисля много неща са, напоследък "оптимизмът" ми се превърна в агресия и омраза (макар и за сега пасивни)
Смяташ ли се за човек,постигнал нещо в живота? - Еми на теория съм, но честно казано.. не се чувствам така.
Какви са ти целите в професионален план? - За сега искам да си изкарам образованието, след което се надявам да намеря работа по специалността. А след време, като посъбера опит.. кой знае, може би бих започнал нещо собствено. Но т'ва са нек'ви много крайни работи, за които още ми е прекалеееееено рано да говоря.
А в личен? - В личен за сега ми е добре.
IseeDEADbodies
10-06-2012, 18:47
какъв стил музика харесваш? защо? - Ох, т'ва е много труден въпрос. Всичко слушам : Като почнеш жички (там метали а-у), рап и хип-хоп, минеш през електронната (транс, днб, техно, хард-техно, хард-стайл, етц...) и стигнеш чак до класическата музика (много я харесвам). Защо ? Хах, ти защо харесваш.. синьото да речем, или който там ти е любимия цвят xD.
одобряваш ли чалгата, чалготеките и всичките и съпровождащи аспекти? момичетата стил Златки, Андреи и тн.? - Емии, в интерес на истината научиха ме вече на маса поне да не пищя като заклан, когато се пусне чалга. Даже ако трябва да бъда честен, като седнем да пием винаги слушаме чалга. Но сам у нас, никога няма да си пусна такава музика.
За чалготеките, не ходя по такива места, но кой съм аз, че да ги "одобрявам" или не. Имаш предвид, момичета стил курви - не мерси..
дъбстеп и d'n'b слушаш ли? - Е т'ва вече го изяснихме ;д
обичаш ли шоколад (<3) ? а въобще от сладките храни? - Чак да обичам не... ама хапвам ;д Иначе сяк'ви сладки работи ям.
любимо ястие? - МУСАКА !
имаш ли брат/сестра? ако да, разбираш ли се с него/нея? - Имам сестра. Дали се разбираме.. по-скоро вече не се чуваме много често.
пушиш ли цигари? а козче? :cool: - Пуша, цигари.
интроверт или екстраверт си? - Може би и от двете по-малко. До голяма степен съм непукист и си гледам "моя си филм", но за някои заобикалящи ме неща, просто не мога да остана безучастен.
според теб има ли истинско приятелство? или всичко е до интересни и общи допирни точки? - Има разбира се!
дразниш ли се на адидас батките (надявам се не си като тях :Д)? - Смешни са ми, и не не съм от тях
Батенце,
Наркотици?
Алкохол?
Цигари?
Курволя?
Спорт?
С каква кола си?
Радвам ти се, човече.. те така.. кефиш ме :)
IseeDEADbodies
10-06-2012, 19:42
Батенце,
Наркотици? - Пробвал, не е за мен т'ва. Шмъркалници, помпи (опазил Господ :D).. не мерси ;]
Алкохол? - Да
Цигари? - Да
Курволя? - Ако става дума за акана курви, не !
Спорт? - Гребане с лъжица.. :lol:. Преди години се занимавах с различни спортове, ама от дооооооста време насам, нищо. Само с познати и приятели като се съберем да поритаме и туй то. Ама и то не става Бог знае колко често.
С каква кола си? - Що пък реши, че имам кола ? xD Ford Mondeo 1.8 16v 115 FPS 1993. (бракма, иначе казано)
Радвам ти се, човече.. те така.. кефиш ме :)
------------------------
Колко често пиеш-
Какво пиеш-
Лубими места в Балгария-
В друга дарjава бил ли си-
Хазартен тип ли си-
Нещо за което си саjалявал в jивота наи-много-
Лубим парфюм-
Като какав се определяш-
С каква кола си? - Що пък реши, че имам кола ? xD
Бе.. може да имам странични ефекти и да забравям постоянно, ама беше ме цитирал в дневника
О да, щом сутринта си пуснах парното в колата.. смятай за к'во става дума :lol:
8-)
IseeDEADbodies
10-06-2012, 19:58
Разбирам ;д
IseeDEADbodies
10-06-2012, 20:08
Колко често пиеш- Достатъчно често, че да не забравя що е т'ва алкохола, и достатъчно рядко, че да не ме броят към пияниците :lol:
Какво пиеш- Каквото има :lol:. Предпочитам уиски (по възможност Джак <3) или нек'ва ракия домашарка xD, но когато няма, както казах.. xD
Любими места в Балгария- Не мога да определя.
В друга държава бил ли си- Да. Русия и Грузия.
Хазартен тип ли си- Играя, но се контролирам напълно
Нещо за което си съжалявал в живота най-много- Че в 5ти клас откраднах 1 чипс от магазина и ме хванаха :lol:
Любим парфюм- Нямам, а и не използвам. Предпочитам дезодоранти.
Като какав се определяш- Е.. ник'ъв. Напълно нормално момче съм си. Нищо особено. Не ме бива по самооценките.
-------
chushkopek
10-07-2012, 10:22
Що не спреш цигарите? Как пропуши?
"Нещо за което си съжалявал в живота най-много- Че в 5ти клас откраднах 1 чипс от магазина и ме хванаха "
:D:D:D
С какъв акъл го направи това? Нещо което те отличава от масата хора?
IseeDEADbodies
10-07-2012, 15:53
Щото не искам да ги спирам. Ми както се почва, пробваш и се зарибяваш.
Т'ва за снакса беше бъзик, просто реших да пусна нек'ъв майтап.
Ми не знам. Може би т'ва че не се правя на такъв какъвто не съм. Наистина не знам, т'ва някой друг може да го каже. Както казах вече, не съм много добър в самооценките, а и не обичам да ги правя.
chushkopek
10-08-2012, 20:53
Любим алкохол? Как ще загине човешката раса според теб? К'во правиш като си в депресия? Участвал ли си в сериозен бой? Ако да, как се стигна до там? Какъв беше изхода от него? Мнението ти за България е? Дай ми твоите топ 5 форумни потребители и защо всеки от тях е в топ 5. Мнението ти за приятели с привилегии е? Какво мислиш за религията като цяло? Какво е надеждата и хубаво нещо ли е тя? Ако за 30 секунди можеше да направиш каквото и да е стига да не нарушава законите на вселената, какво би направил? От какво те е страх? Разкажи ми една твоя мечта. Кога и защо се регистрира тук? Какво би ми казал с последния си дъх? Най-тежкия момент в живота ти е? Печени чушки обичаш ли?
не съм чела въпросите дано не се повтарят
момента, който няма да забравиш е...
влюбвал ли си се?
какво мислиш за любовта?
какво мислиш за Щрудел :D
като пораснеш ще станеш...
мислиш ли се за различен?
на плажа забиваш ли мацки?
с какъв човек не би общувал?
от какво би се отвратил в буквален и преносен смисъл?
защо пушиш? :D
бойко борисов е ...
сорка не ми се пишат главни букви :D
IseeDEADbodies
10-09-2012, 14:49
Любим алкохол? Как ще загине човешката раса според теб? К'во правиш като си в депресия? Участвал ли си в сериозен бой? Ако да, как се стигна до там? Какъв беше изхода от него? Мнението ти за България е? Дай ми твоите топ 5 форумни потребители и защо всеки от тях е в топ 5. Мнението ти за приятели с привилегии е? Какво мислиш за религията като цяло? Какво е надеждата и хубаво нещо ли е тя? Ако за 30 секунди можеше да направиш каквото и да е стига да не нарушава законите на вселената, какво би направил? От какво те е страх? Разкажи ми една твоя мечта. Кога и защо се регистрира тук? Какво би ми казал с последния си дъх? Най-тежкия момент в живота ти е? Печени чушки обичаш ли?
Любим алкохол - Чичко Джак.
Как ще загине човешката раса - Ще се самоунищожи, даже вече е доста напреднала в това начинание.
Какво правиш когато си в депресия - Ми, нищо. Стоя и чакам да ми мине :lol:
Участвал ли си в сериозен бой - Ми, един път ме прецепиха много яко, ама определено не е било "сериозен", щото аз просто седях на земята и взимах ритници :lol:
Мнението ти за България е - Ох, това е много сложен въпрос. Какво да кажа, положението в страната е трагично (даже повече от трагично). Много неща не са така както са по "Белия Свят", в интерес на истината всеки един от нас може да отправя критики до утре. Но т'ва не означава, че аз не обичам родината си. Нямам намерение да емигрирам. Смятам че някой ден ще настъпи времето когато българина ще се светне за някои неща (няма смисъл да изброявам всичко поотделно) и ще си промени мисленето, защото според мен в това се коренят много от проблемите у Нас. Също съм на мнение, че докато можещите и знаещите хора продължават да напускат страната, положението ще си е все такова. Това е една от главните причини поради които не бих напуснал. Не че аз сам бих могъл да променя нещо, но нали знаеш лафа за "с един стават двама, с двама стават 5 и т.н. и т.н.".
Топ 5 форумци - Не мога да правя такива категоризации. Единствено мога да кажа, че има хора които ми допадат, има и хора чиийто никове още докато ги видя и подминавам към следващия коментар.
Мнението ти за приятели с привилегии - Напълно съм ЗА ! Не го намирам за лошо, странно или еди си к'во.
Какво мислиш за религията - Не вярвам в Господ, нито в каквито и да било свръх сили.
Какво е надеждата и хубаво нещо ли е тя - Човек винаги трябва да има надежда... за каквото и да било. Без дори и капчица надежда, просто си за никъде.
Какво би направил за 30 секунди... - Такива въпроси винаги са ме дразнели. Еми нищо не бих направил, щото просто няма как да се случи. Предпочитам да живея в реалността, вместо в свят в който правим свръх-човешки неща и прасетата летят..
От к'во те е страх - От нищо. Нямам страхове в живота или някакви фобии. Имам притеснения за някои неща от по-глобална гледна точка, но това не са страхове.
Разкажи една твоя мечта - Искам да отида в Япония. Да се запозная по-обстойно с тамошните традиции, обичаи и с културата им като цяло. Искам и езика им да науча, но т'ва едва ли ще се случи в този ми живот xD
Кога и защо се регистрира тук - "рег-нах" се за първи път в сайта през... 2007ма, ако не ме лъже паметта. Тогава беше просто за ташака, но видях че има забавни и интересни хора и си направих нова регистрация. И да кажем от 2008ма започнах редовно да посещавам форума.
Какво би ми казал с последния си дъх - На теб конкретно нищо, дори не те познавам ;д
Най-тежкия момент в живота ти е - Може би лятото на 2010та, няма да обяснявам причини.
Печени чушки обичаш ли - :lol: Е т'ва вече е доста странно, тъкмо това ядох до преди 10 минути. ОБОЖАВМ печени чушки. В същност, обожавам ги под каквато и да било форма. :lol:
IseeDEADbodies
10-09-2012, 15:05
не съм чела въпросите дано не се повтарят
момента, който няма да забравиш е... - Е, той не е само един. Нямам "топ".
влюбвал ли си се? - Че кой не се е влюбвал ? Аз не познавам такива хора.
какво мислиш за любовта? - Любовта... Ами всичко зависи от гледната точка. В периода докато сте заедно всичко е добре. Там две мнения няма. Аз по-скоро гледам на това, че много хора се озлобяват към бившите си. И почва едно злословене, прекратяване на всякакви контакти, изказвания от сорта на "ти ми провали живота, аз никога повече няма да посуна никого до себе си" и какви ли не глупости. Аз не съм такъв човек, дори и да не е била от най-успешните връзки, аз се старая да запомня хубавите неща. И след време като се сетя, да се сещам с усмивка. Та, в заключение ще кажа, че за мен любовта е хубаво нещо.
какво мислиш за Щрудел :D - Т'ва пък от къде го измисли, хах. Е к'во трябва да мисля. Не мога да заключвам нищо, но по коментарите й, бих казал че ми е малко странна на моменти.
като пораснеш ще станеш... - Въпрос стил "детската градина"... ":lol: Ми то аз вече пораснах, да ти кажа xD Друг е въпроса на къде ще ме е отвее вятъра. Надявам се да успея да се реализирам според това което уча в момента.
мислиш ли се за различен? - Всеки Е различен, няма еднакви хора. И то там е и интересното. Колкото до мен самия, вече на няколко пъти казах, че не съм особен фен на самооценките.
на плажа забиваш ли мацки? - Най-вече през Зимата...
с какъв човек не би общувал? - С хора които са ми антипатични.
от какво би се отвратил в буквален и преносен смисъл? - От липса на каквито и да било култура и възпитание, от потресаващо ниска лична хигиена, от хора които се имат за нещо повече от мен само заради материалното си положение и прочие, и др.
защо пушиш? :D - Най-простия отговор който мога да дам е, защото мога и защото ми харесва.
бойко борисов е ... - Министър-председател на Република България ?
сорка не ми се пишат главни букви :D
-----------------------------------
TrueStory
10-09-2012, 15:29
Любими филми? С какво са те впечатлили, за да ти станат любими?
Обичаш ли животни? И в тая връзка...имал ли си домашни любимци?
Как обичаш да си почиваш/ разпускаш/ забравяш за всички гадости?
Любими книги?
Харесваш Япония...какво точно те влече към тази култура?
Мислиш ли,че съществува истинско приятелство или по-скоро имаме добри познати?
IseeDEADbodies
10-09-2012, 16:02
Любими филми? С какво са те впечатлили, за да ти станат любими? - Властелинът на пръстените, Междузвезни войни и Карибски пирати. Т'ва са ми най-любимите, ако говорим само за филми. Защо са ми любими, не мога да обясня. Просто ми харесват до краен предел. Гледал съм ги 9345839454 пъти всяка серия ;д
Обичаш ли животни? И в тая връзка...имал ли си домашни любимци? - Да, обичам ги. Имал съм доста... предимно котки и тук-таме някой и друг хамстер.
Как обичаш да си почиваш/ разпускаш/ забравяш за всички гадости? - Почивам си слушайки музика + кафе с цигара, вземайки по-дълъг душ - за разпускане. Да чета също може да се каже, че обичам. Такива неща.
Любими книги? - Огромен фен на Даун Браун съм. Всички негови книги за мен за шедьоври.
Харесваш Япония...какво точно те влече към тази култура? - Ами доста неща. Много дисциплиниран и трудолюбив народ са. Всичките им открития и технологии, мисля че го доказват. Историята им бих казал, че е доста "интересна" (самураи, императори и прочие). Културата им, с многобройните им празници и митология. И не на последно място самият им език. Просто е уникален, както казах много искам да го науча. Имам някакви минимални познания от сорта на различни думи и изречения, но искам цялостно да го науча.
Мислиш ли,че съществува истинско приятелство или по-скоро имаме добри познати? - Естествено, че има. Познати колкото искаш, но не всеки можеш да наречеш приятел. Приятеля не е само човек с когото излизаш да пиеш кафе, отиваш на дискотека и прочие. Приятеля е много повече. Това е човек който те подкрепя в трудни моменти, човек на когото можеш да разчичташ (няма да казвам винаги, щото т'ва понякога е невъзможно), човек с когото можеш да споделиш мъките и терзанията си. Разбира се и ти би направил абсолютно същото за него. Аз лично съм много щастлив от факта, че има хора които спокойно мога да нарека приятели, а не просто "познати" или "добри познати", както ти се изрази.
----------
що не отваряте по една нова тема за играта майна, да може по лесно да се следи?
LeprikonA
10-09-2012, 18:49
За теб помня само, че си фен на Bleach :Д.
Любим мъжки герой?
Любим женски герой?
IchiRuki или IchiHime? :D
Думичките на японски от анимета ли ги знаеш?
Би ли се захванал ама наистина сериозно да учиш езика?
IseeDEADbodies
10-09-2012, 18:57
За теб помня само, че си фен на Bleach :Д. - Правилно помниш ;д
Любим мъжки герой? - За герой от Блийч ли говориш ? Ако да - То Шинджи.
Любим женски герой? - Йоруйчи
IchiRuki или IchiHime? :D - IchiHime :lol:
Думичките на японски от анимета ли ги знаеш? И не само, но от там понаучих доста.
Би ли се захванал ама наистина сериозно да учиш езика? - [b]Определено да, ама до колкото знам е бая скъпичко. А и като цяло няма много варианти.
--------
Orihime? Заради големите... очи?
Пфах, не се сещам за въпроси. Защо Shijni? Защо не Zaraki например?
IseeDEADbodies
10-09-2012, 21:41
Orihime? Заради големите... очи? Еми не само заради т'ва ;д Като цяло ми е по-готина от Рукия
Пфах, не се сещам за въпроси. Защо Shijni? Защо не Zaraki например? - Кенпачи е смотан. Epic Shinji is Epic ! :lol: Като цяло банкай-а му е НАЙ-маняшкия, като сложиш и т'ва че е вайзард !!! ЕПИК ! хаха
----
LeprikonA
10-15-2012, 15:35
Ако няма повече въпроси сложете някой друг, да не потъва пак темата.
ShtrudeL
10-15-2012, 15:35
Аз искам тузаро на стола
А някви лични желания към него имаш ли? Носи се слух че бил много услужлив.
IseeDEADbodies
10-16-2012, 21:11
Ми ако иска, да сяда. В смисъл, не ми пречи да си седя, но ако някой друг иска, няма яд. Whatever ми е.
ShtrudeL
10-16-2012, 21:22
А някви лични желания към него имаш ли? Носи се слух че бил много услужлив.
Не, ама ше те залея с въпроси, майна.
Айде, сядаш ли?
що не правите отделни теми майна и да ги събирате в една обща само като линкове, много по-удобно ще е. Иначе ако съм толкова интересен нямам проблеми да седна
Темата умре... Едно време бяхме по така пишещи у форона
pandabear
10-22-2012, 19:39
Аз съм нова тук, но ми се иска да я съживим! Струва ми се доста интересна.
Wednesday666
11-21-2012, 19:05
Темата тотално умре
Ми хайде седни ти на стола и може да стане интересно.
Е как се сяда на стола майна, то като гледам и модераторите ги нема
rusoto_baby_f
11-21-2012, 21:30
у вас нали си седнал, не си прав :D
шегувам се...
Имал ли си несподелена любов?
Имаш/л ли си комплекси?
Съжаляваш ли за нещо?
Срамежлив ли си?
Сядаш ли тузаро?
Избери мен след тебе, искам аз, искам аз, искам аз! *скача и пищи*
Въпроси:
1. Как точно се виждаш след 5 години?
2. Представи си свят, в който ти е позволено да прочетеш една книга САМО ВЕДНЪЖ. Смисъл четеш си книжки, но имаш правото да прочетеш всяка само по един път. Обаче ти си "про" и имаш възможност да препрочетеш само една единствена книга. Коя е тя? Защо точно тя и кое `и е специалното за теб?
3. Ако зимата беше жена, как точно би изглеждала според теб?
4. Ако имаше възможност да се запознаеш с една историческа личност, коя щеше да бъде тя?
Wednesday666
11-22-2012, 08:46
Ето, вече си на стола.
Имаш зададени въпроси 8-) ..
На колко си?
Опиши се с 5 думи.
Най-голяма мечта/амбиция?
Искаш ли да имаш семейство?
Какъв тип жени харесваш? Защо?
После още 8-)..
От какво те е срах?
Ходил ли си в чужбина и ако да къде?
Нещо, което не харесваш в себе си (външен вид и характер)
Каква музика слушаш?
Е, tuzaro, темата е изцяло твоя.
Enjoy :)
anonymous708973
11-22-2012, 10:26
С какво се занимаваш напоследък? Учиш ли, работиш ли? Давай подробно.
Мопсчо как е? :)
Някакси ми е хубаво да си виждам ника в заглавието на някоя тема майна ;д
у вас нали си седнал, не си прав :D
шегувам се...
Имал ли си несподелена любов?
Имаш/л ли си комплекси?
Съжаляваш ли за нещо?
Срамежлив ли си?
Несподелена любов не си спомням да съм имал, в детските години може и да е имало нещо ама иначе няма.
За сега нямам комплекси, дано да продължа така ;д
Има 2-3 неща които са по големи и за които съжалявам, но човек се учи от грешките си.
Много съм срамежлив особено ако съм с момиче ;д
Избери мен след тебе, искам аз, искам аз, искам аз! *скача и пищи*
Въпроси:
1. Как точно се виждаш след 5 години?
2. Представи си свят, в който ти е позволено да прочетеш една книга САМО ВЕДНЪЖ. Смисъл четеш си книжки, но имаш правото да прочетеш всяка само по един път. Обаче ти си "про" и имаш възможност да препрочетеш само една единствена книга. Коя е тя? Защо точно тя и кое `и е специалното за теб?
3. Ако зимата беше жена, как точно би изглеждала според теб?
4. Ако имаше възможност да се запознаеш с една историческа личност, коя щеше да бъде тя?
След 5 години се виждам като напреднал в годините човек със сносна работа и евентуално по сериозна приятелка.
Тоя въпрос със книгите може да не съм го разбрал много точно, но ако трябва да прочета само една книга може би ще е Калигула бесния, има няква сантиментална стойност за мене самата книга и главния герой и има неща които съм ги изпитал в нея. Да се уточним, че нямам навика да чета някви романи Паулу Коелю и някви такива неща, общо взето си имам 20-25 любими неща и тях си препрочитам, много рядко да ми хареса някоя нова книга.
Ако беше зимата жена щеше да е с бяло палто, черна коса и някви ботуши майна, нямам много развита фантазия.
Ако имах тая възможност бих избрал Хитлер, такъв велик ум не се е раждал след него според мен.
kalpazanka
11-22-2012, 12:00
Ако имах тая възможност бих избрал Хитлер, такъв велик ум не се е раждал след него според мен.
Знаеш ли, че е бил сифилистик /нелекуван при това/? След това пояснение искаш ли все още да се познавате? Защо?
Ето, вече си на стола.
Имаш зададени въпроси 8-) ..
На колко си?
Опиши се с 5 думи.
Най-голяма мечта/амбиция?
Искаш ли да имаш семейство?
Какъв тип жени харесваш? Защо?
После още 8-)..
На 21 години съм, след 3 месеца ставам на 22.
С 5 думи нема как да се опиша майна, все пак ако можех да се опиша с толкова малко думи немаше да съм тузаро ;д
По принцип гледам много реално на живота и такива извънземни неща не си мечтая. Може би една от мечтите ми е да си имам живо и здраво дете, ако може да е момче ще ми е още по хубаво, и да правя с него нещата които баща ми пропусна да прави с мен.
Искам ама още ми е малко рано, защото за да имаш семейство се изискват отговорности които за сега не мога да изпълня.
Нямам точно определен тип, НЕ харесвам жени които се надуват било то с покритие или без. Нали да не забравяме и външния вид де ;д
От какво те е срах?
Ходил ли си в чужбина и ако да къде?
Нещо, което не харесваш в себе си (външен вид и характер)
Каква музика слушаш?
Ходил съм в Германия, Унгария, Сърбия, Гърция и в София което си се води чужбина майна ;д
Не харесвам в себи си една черта, че гледам на всички да помогна с квото мога, а после почти всички мошно ми го набиват майна, ама кво да се прави такъв съм.
Слушам абсолютно всякаква музика без тея педалски история като Джъстин Бийбър и такива неща
С какво се занимаваш напоследък? Учиш ли, работиш ли? Давай подробно.
Мопсчо как е? :)
От преди 1 месец смених университета и сега се занимавам с нещо което ми е абсолютно чуждо ама трябва да го изуча.
Иначе да работя е силно казано, но се занимавам с някви неща от които вадя пари.
Кучо е много добре тая седмица става на 8 години майна ;д
Знаеш ли, че е бил сифилистик /нелекуван при това/? След това пояснение искаш ли все още да се познавате? Защо?
Значи това е твърдение, което няма факти да се аргументира. Пък и така да е все пак има и други болни хора, в смисъл че не трябва така да ги делим. Доколкото знам най-голяма вероятност за предаване е половия път, пък аз нали нямам такива мисли даже за това. Хитлер е бил много умен човек, за това имам аз това желание, да ме научи как се управляват милиони хора.
anonymous708973
11-22-2012, 13:29
Тва да му е кусурът.
Тузаро, нямаше да се разсърдя на по-подробен отговор. Кажи какво учиш, де, гледай го :д
Тва да му е кусурът.
Тузаро, нямаше да се разсърдя на по-подробен отговор. Кажи какво учиш, де, гледай го :д
Миналата година учех Хидротехническо строителство в УАСГ София, сега уча Бизнес администрация в КИА Пловдив ;д
Чакай ,де, КИА-та лицензиран ли е?
Какво те накара да смениш унитата и специалността?
Какво е красиво за теб?
За какво мечтаеш?
Кешиф ли се на Лили Иванова?
anonymous708973
11-22-2012, 16:55
Миналата година учех Хидротехническо строителство в УАСГ София, сега уча Бизнес администрация в КИА Пловдив ;д
Как ти се струва? Мъчи ли те математиката?
Чакай ,де, КИА-та лицензиран ли е?
Какво те накара да смениш унитата и специалността?
Какво е красиво за теб?
За какво мечтаеш?
Кешиф ли се на Лили Иванова?
Колкото е лицензиран толкова, пак вадят диплома така че няма никъв проблем.
Смених ги поради няколко неща, не исках да ставам инжинер, в София изобщо не ми харесва за живеене, а и в университета много трябва да се учи и не можах да запиша втора година защото имах 5 изпита...
Красиво за мене е нещо красиво, нема как да го опиша майна.
За мечтите споделих какви са ми вижданията.
Лили Иванова има няколко песни които ми харесват и от време на време си ги пускам, ама до толкова я харесвам. Мисля че трябва да прекратява кариера вече, стига и толкова.
Как ти се струва? Мъчи ли те математиката?
Във ВИАС ме мъчеше изключително много математиката, то тва ми останаха изпитите за взимане де, иначе тука в колежа още не съм учил математики и не знам какви ще са, така че не мога да кажа. Иначе тея неща дето сега ги уча са много по интересни от ВИАС, а може би е затова че съм учил 5 години такива неща в Строителния и са ми омръзнали, но определено Пловдив си е Пловдив.
да ме научи как се управляват милиони хора.
А защо би искал да управляваш милиони хора?
едно време си падаше по мацки, купони и пр.
вече по -улегнал ли се чувстваш? имаш ли човек до себе си? ако да, от колко време сте заедно?
как се виждаш след 10 години?
искаш ли да имаш деца?
Violenza
11-25-2012, 08:33
Каква перспектива виждаш в твоята специалност?
С желание ли учиш?
При родителите си ли живееш?
И въпросът на Чачо, който и аз щях да задам.
Momicheto:)
11-25-2012, 08:41
Какво мислиш за речта на Дон Кихот за Златния век? :D
Chacho
Не искам да управлявам милиони хора, просто знам какво е да имаш 10 човека под твое ръководство и колко труд и нерви трябва да положиш, а за такава голяма цифра просто не ми се мисли. Явно е имал някакъв много добър подход и много много нерви, за това искам бих искал да почерпя такава информация от него.
bloodyF
Още си падам по такива неща, ама гледам да са по рядко и не чак толкова бурни защото не ми се отразяват добре психически и физически.
Чувствам се доста по улегнал, поне колкото е възможно за 21 годишен де, ама и сега имам и повече задължения и няма как да не съм отговорен към тях. Нямам сериозна връзка от 1 година някъде, ама то със студентския живот в София е малък шанса да имаш сериозна връзка, особено аз.
След 10 години се виждам със семейство и дай боже с дете.
Естествено че искам да имам деца, не вярвам да има човек който не иска.
Каква перспектива виждаш в твоята специалност?
С желание ли учиш?
При родителите си ли живееш?
И въпросът на Чачо, който и аз щях да задам.
Още не съм навлезнал в специалността и не виждам каква е перспективата, общо взето аз го уча за да имам диплома която евентуално може да ми потрябва. В днешно време работата е по особена, може да имаш 2 висши и да си продавач в нон-стоп или да нямаш нито едно но да си такъв човек, че да може да си докарваш прилични доходи от различни неща.
Никога не съм учил с желание, и сега не го правя. Учил съм винаги колкото да мога да изкарам някаква прилична оценка и никога не съм бил бележкар.
Една година в София живях сам и ми беше голяма мъка майна, прибираш се и не чуваш никъв шум, никой не ти говори все едно си в затвор... Сега си живея с наще и не мисля да се изнасям, докато не си намеря приятелка с която да живея. Да живееш сам е голяма глупост ако не ти се налага.
Какво мислиш за речта на Дон Кихот за Златния век? :D
Въобще не знам за какво става въпрос и нищо не мога да мисля.
paradosou
11-25-2012, 18:49
Кога последно се изненада от себе си?
А на какво последно се разсмя?
Какво мислиш за тоя стол?
:)
Кога последно се изненада от себе си?
А на какво последно се разсмя?
Какво мислиш за тоя стол?
Преди 2 часа като ми излезнаха резултатите от мачовете и се оказа, че и двата фиша съм ги улучил ;д Сериозно сега, изненадах се преди 20 дена когато видях последното момиче с което имах сериозни отношения със нейния приятел и нищо в мене не трепна.
Миналата вечер тамън излизах и даваха биг брадър, тогава се смях ама не помня на какво точно....
Стола беше много интересна тема преди години, поне за мен де. Тогава бяха и по различни времена, а и съм бил по малък може би и затова ми е било толкова интересно. Наистина преди години имаше много култови форумни лица които няма да забравя, а и спам темите в раздела бяха велики!
Кое е нещото, което би те отблъснало в една жена, независимо колко добре изглежда иначе?
Wednesday666
11-25-2012, 21:44
Имаш ли някакви фантазии? Какви?
Имал ли си определена фантазия, която да си изпълнил?
Вярваш ли в любовта като цяло?
Какво предпочиташ - приятели с привилегии или сериозно обвързване? От какво зависи избора ти?
Би ли искал да спиш с мулатка например?
Какво е нещото, което най-много те привлича в противоположния пол?
После още ;д ..
Кое е нещото, което би те отблъснало в една жена, независимо колко добре изглежда иначе?
Не обичам да се лигавят покрай мене, колкото и да е красива ако е лигава ставам и си заминавам. Случвало ми се е така няколко пъти, явно са ми слаби нервите за такива неща.
Имаш ли някакви фантазии? Какви?
Имал ли си определена фантазия, която да си изпълнил?
Вярваш ли в любовта като цяло?
Какво предпочиташ - приятели с привилегии или сериозно обвързване? От какво зависи избора ти?
Би ли искал да спиш с мулатка например?
Какво е нещото, което най-много те привлича в противоположния пол?
После още ;д ..
Имам няколко фантизии ама са 18+, някак не е културно да ги споделя тука ;д
Имам, случи ми се в София с една колежка ама и тя е 18+ майна, все пак трябва на някво ниво да се държим тука.
Като цяло любов има и на много хора им се случва да я изживеят. Някои я разбират по един начин, други по съвсем различен, но е ясно че има такова нещо като любов.
Тва като приятели с привилегии аз не го разбирам много добре. Ако примерно дадено момиче ти е истинска приятелка, аз няма да изявявам желание да имам нещо с нея, поради факта че с нея мога да си споделям неща които с други момичета не мога. Ако си легнем двамата и се повтори 5-6 пъти то вече отива към друга категория, защото щом си спим с нея и може всичко да си споделяме то сме един вид като гаджета, поне според мен. За това като имаш нужда от нещо, излизаш навън и ако ти идва от вътре намираш си нещо за една нощ и да знаеш че на другата сутрин сте си непознати, така е най-добре. Така че според мен няма отговор на тоя въпрос, или си с сериозно гадже или си търсиш постоянно нещо ново.
То от мулатка до мулатка има доста нюанси на черното майна, харесвам жени с тен ама не и такива които в тъмното не може да ги видиш къде са, така че като я видя ще разбера дали ще има нещо мое в нея.
Освен циците което е ясно, най много гледам очите, веждите и краката. Има едни момичета с особена извивка на краката, някой им се виждат криви ама на мене много ми харесват.
Свършиха ли въпросите майна, явно съм много скучен, стар човек...
musicinmyveins
11-27-2012, 19:45
Някакъв важен житейски урок,който си научил ? Несподелена любов имал ли си (ако да разкажи)?
кой мислиш да кажеш да е след теб ? 8-)
Някакъв важен житейски урок,който си научил ? Несподелена любов имал ли си (ако да разкажи)?
Важен урок е да се слушат по големите, независимо, че в този момент си мислиш че не са прави.
Писах за несподелената любов.
кой мислиш да кажеш да е след теб ? 8-)
Ще избера някой който ми е интересен, не съм си харесал още.
ShtrudeL
11-27-2012, 20:22
оо-о-оооо майнаа! 8-)
Коя зодия си!?
Представях си те като някакъв тежкар, а разправяш, че си срамежлив, говориш за гаЖета, любов, авв, какъв е истинския тузаро?! Можеш ли да кажеш, че си като оня от 'сексът и градът'? :3 А харесват ли ти жени като Кари?
Колко гаджета си имал?
С колко си спал?
А колко си обичал?
Колко дълга е най-дългата ти връзка?
За какво си лъгал?
Какво мислиш за изневярата?
А какво мислиш за срамежливите момичета?
Какви места обичаш да посещаваш?
Какъв искаш да станеш като пораснеш?!
Внимаваш ли като отваряш газирана напитка?
Любимото ти грижовно мече?!
Какво мислиш за мен?! ^^
Има ли форонци, с които си се виждал на живо?
Кой искаш да видиш?
А има ли такива, които те дразнят?
Абе ти женкар ли си?!
А сериозник ли си?
Ако си имаш гадже, флиртуваш ли с други?!
МолиМ те, майна, цитирай ме и отговори в цитата като болдваш отговорите си с ctrl + b <3
оо-о-оооо майнаа! 8-)
Коя зодия си!?
Представях си те като някакъв тежкар, а разправяш, че си срамежлив, говориш за гаЖета, любов, авв, какъв е истинския тузаро?! Можеш ли да кажеш, че си като оня от 'сексът и градът'? :3 А харесват ли ти жени като Кари?
Колко гаджета си имал?
С колко си спал?
А колко си обичал?
Колко дълга е най-дългата ти връзка?
За какво си лъгал?
Какво мислиш за изневярата?
А какво мислиш за срамежливите момичета?
Какви места обичаш да посещаваш?
Какъв искаш да станеш като пораснеш?!
Внимаваш ли като отваряш газирана напитка?
Любимото ти грижовно мече?!
Какво мислиш за мен?! ^^
Има ли форонци, с които си се виждал на живо?
Кой искаш да видиш?
А има ли такива, които те дразнят?
Абе ти женкар ли си?!
А сериозник ли си?
Ако си имаш гадже, флиртуваш ли с други?!
МолиМ те, майна, цитирай ме и отговори в цитата като болдваш отговорите си с ctrl + b <3
Зодия риби съм.
Еми не съм много лек майна, 76 килограма. Не се старая да изглеждам тежкар, но много момичета като се опознаем повече и ми казват че в началото са имали такова мнение за мене, не знам как се получава просто... И за гажета и любов говоря защото и двете неща съм ги изпитвал и мисля, че имам някъв опит който може да помогне на някои хора. Истинския тузаро е супер пич майна и който го познава знае, че винаги може да се разчита на него. Ония в секса и града не съм го гледал, ника ми е от друго място, от една книга. Кари не ми харесва особено, като външност имам предвид не съм следил сериала да знам какъв и е героят.
Не съм имал много гаджета може би около 10-12 тва е някъде числото.
Не си водя тефтер с колко съм спал, така по спомени може би 35-40.
За сега съм обичал 3 момичета, дано не остане тая бройка постоянна ;д
Най дългата е около 3 месеца мошна любов.
Лъгал съм за доста неща, оценки, отсъствия и след това вече станаха по-сериозни от които можеше да има големи последствия, но все така ставаше, че всичко свършваше нормално.
По принцип не е хубаво нещо изневярата, аз като съм имал сериозна връзка и като обичам някой не ми е необходимо да изневеря и не съм го правил никога. Но има различни ситуации в които изневярата може да се приеме.
Срамежливите момичета са си срамежливи, няма нищо лошо. Освен тва срамежливите са по подходящи за сериозна връзка защото е по-малка вероятността да ти изневерят ;)
Обичам да посещавам места различни от моловете. В Пловдив май има 2 доколкото знам в единия съм ходил само веднъж за да ям, а в другия ходя само на първия етаж щото има Карфур и си купувам кафе, тва не са мойте места. На други места обичам да ходя. Много обичам на Бачковския манастир, много е красиво и може да се разходиш и след това да седнеш да похапнеш, айляк майна.
Не знам какъв искам да стана, може би добър баща.
Никога не внимавам и няколко пъти съм се поливал стабилно.
Тва за мечето не го разбирам майна, все пак не съм чак толкова умен уточнявай се.
Щом не си спомням да съм те хранил, значи си добро дете. По снимки които си спомням си хубава, а и си модератор което е още един плюс ;д
Виждал съм се с някои, същите си бяха каквито и у форона.
Има много момиченца които нема да ги върна ако искат да ме видят ;д
Едно време имаше такива които много ме дразнеха ама като гледам май са спрели да пиша. Аз откакто има нов фейс форона и аз влизам рядко и не съм запознат с новите звезди за да ме подразни някой.
Женкар съм когато си нямам приятелка.
Сериозник съм с гаже.
Случвало се е да флиртувам ама нищо повече.
Майна болдването го правех на ръка като пишех букви и скоби.... научи ме на нещо ново ;д
ShtrudeL
11-28-2012, 03:39
ти си рибиии аввв :3
Добрее, после ще си задам още въпроси :3
Не съм имал много гаджета може би около 10-12 тва е някъде числото.
Не си водя тефтер с колко съм спал, така по спомени може би 35-40.
За сега съм обичал 3 момичета, дано не остане тая бройка постоянна ;д
http://media.tumblr.com/tumblr_ld6eztek1d1qdy6oh.gif
anonymous708973
11-28-2012, 11:30
...
О, колко сладко.
Приятно съм изненадана :)
О, колко сладко.
Приятно съм изненадана :)
и моята реакция е такава...
Wednesday666
11-28-2012, 11:55
Защо смени специалността си и университета?
Смяташ ли цял живот да живееш в Пловдив?
Имаш ли братя/сестри?
Ако да-разбирате ли се, близки ли сте?
Ако не-някога искал ли си да имаш?
Любима музикална група?
Любим филм?
В духа на една от статиите - за или против отворената връзка?
Имаш ли желанието някой ден да живееш в друга страна?
Мислиш ли, че различна държава би ти предложила повече от България?
Патриот ли си?
За или против ГЕРБ 8-)?
Ситуация - обвързан си и имаш силни симпатии към момиче, с което обаче секса куца. В същия момент се запознаваш с адски привлекателна друга мацка, чието излъчване просто крещи "секс". Какво би предпочел - една дива нощ с яката мадама или би се опитал, така да се каже, да "образоваш" твоето момиче?
После още 8-)..
paradosou
11-28-2012, 13:05
Къде може най-често да те срещне човек?
Какво мислиш за източните култури?
Коя ти е най-голямата слабост?
Коя беше последната провокация, на която се поддаде?
Мислиш ли, че се владееш добре?
Интересна ли ти е психологията?
Играеш ли някакви игри?
А чел ли си книга игра? С какви впечатления остана?
"В царството на слепите едноокият е господар" - как го тълкуваш?
Разкажи за някое интересно запознанство. :Р
Защо смени специалността си и университета?
Смяташ ли цял живот да живееш в Пловдив?
Имаш ли братя/сестри?
Ако да-разбирате ли се, близки ли сте?
Ако не-някога искал ли си да имаш?
Любима музикална група?
Любим филм?
В духа на една от статиите - за или против отворената връзка?
Имаш ли желанието някой ден да живееш в друга страна?
Мислиш ли, че различна държава би ти предложила повече от България?
Патриот ли си?
За или против ГЕРБ 8-)?
Ситуация - обвързан си и имаш силни симпатии към момиче, с което обаче секса куца. В същия момент се запознаваш с адски привлекателна друга мацка, чието излъчване просто крещи "секс". Какво би предпочел - една дива нощ с яката мадама или би се опитал, така да се каже, да "образоваш" твоето момиче?
После още 8-)..
Не ми се стои в София, живота там не ми харесва. Специалността я смених защото не ми се учи строителство а е и много тежко там, ама наще искаха да пробвам.
Поне за сега не искам да се местя другаде, но не се знае какво ще стане напред във времето.
Нямам братя и сестри и никога не съм искал, имам си домашен любимец, той ми стига.
Нямам любима група може би Ъпсурт.
Любимия ми филм като на всяко второ момче е Бързи и яростни.
Против.
Ако живея някъде другаде, ще е в страна която има близък до нашия език. Примерно в Сърбия, там изобщо не е лошо.
Зависи във какъв план може да ми предложи, ако става въпрос за работа и заплащане, естествено но други неща едва ли. Все пак по-хубава от България няма.
Патриот съм.
Значи за политика по принцип не мога да си позволя да говоря много защото през съзнателния ми живот се смениха само БСП и ГЕРБ. Така че нямам голяма база за сравнение, ама ГЕРБ ми харесва повече.
Значи няма да и изневеря, първо може би ще скъсам с нея пък тогава ще правя други работи. Ама тая хипотетична ситуация е много крива майна, друго е в реалността, така че давам хипотетичен отговор.
Къде може най-често да те срещне човек?
Какво мислиш за източните култури?
Коя ти е най-голямата слабост?
Коя беше последната провокация, на която се поддаде?
Мислиш ли, че се владееш добре?
Интересна ли ти е психологията?
Играеш ли някакви игри?
А чел ли си книга игра? С какви впечатления остана?
"В царството на слепите едноокият е господар" - как го тълкуваш?
Разкажи за някое интересно запознанство. :Р
Има едно кафене в Пловдив до Строителния техникум и там са ми минали 5 години от живота докато учих, след това близо до кафето ми е и работата и така. Там най често стоя, макар че изобщо не е в мойта махала, ама всяка сутрин там ходя да пия кафе, освен тва точно срещу него има и Еврофутбол, кво повече му трябва на човек.
Не ме влекат и не съм запознат с тях.
Не знам коя ми е най голямата слабост, не мога сам да определя.
Последната провокация беше на тема футбол, един пияница ми се обясняваше как те били все ПО от нас и някви глупости почна да ми говори, и както си стоеше му текна кръв от носа.
Владея се до една степен, ама запаля ли става страшно.
Като цяло има интересни неща които съм чел, но не чак до толкова, че да се задълбочавам в нея.
Игри не, ама по комар се увличам доста.
Не съм чел книга игра, а и сигурно няма да ми хареса.
Не мога да го тълкувам майна, винаги съм бил зле с такива неща като ни караха да пишем по български.
Скоро имах едно интересно запознанство... Една приятелка ме кани на рожден ден и отивам аз нали подарък тва онва и гледам само жени и един приятел и познайте кво си мисля нали ;д Запознахме се, аз естествено нито едно име не запомних... Отиваме после към бара те с едни токчета едвам ходят и едната ми вика ела да се хвана, а тузаро за друго хващане си мисли вече... Отиваме в бара и аз след 5-тото вече почвам сериозно да се заигравам с тва момиче, пускам и лед тва онва и тя нещо се нацупи, и мойта приятелка дето само нея познавам вика остави я тя не обича такива неща... Естествено на мен ми стана тъпо, пожелах им приятна вечер и отидох другаде където пък един приятел организираше парти и цяла нощ ми звъни и ме кани (ето че има нещо много вярно в съдбата). Отивам аз там и след малко получавам смс, че тая нацупената с мойта приятелка искали да дойдат и да ги почерпя с другия бар. Естествено аз като жентълмен не отказах и след това си станахме много близки с тва нацупеното дете.
paradosou
12-04-2012, 16:54
Решил ли си кой да е следващият на стола? :)
anonymous708973
12-04-2012, 20:39
Някво приятно чувство оставяш в хората за себе си :)
Любовта на мъжа минава през стомаха - вярно или не?
Опиши ми гледка, която специално на теб ти действа готино/секси/възбуждащо - нещо, което на пръв поглед не е нищо особено, ама иначе...?
Официален ли ходиш попринцип?
Кой набор си?
Godzilla
12-04-2012, 21:15
Аз нещо не мога да го добия това чувство, честно казано.
Не съм много активен във форума, но ми стана любопитно и погледнах темата, та от отговорите му...
ShtrudeL
12-04-2012, 21:16
Майна, молиМ те, отговаряй болднато ДО/ПОД въпросите, а не хаотично, че е много зор. <3
Има ли втори шанс за първо впечатление!?
Нагрубявал ли си момиче?
А сбивал ли си се?
Има ли нещо НЕсексуално, което те възбужда, или ти действа сексуално? /за пример: на мен ми действа сексуално да гледам как някое момченце пуши цигари/върти си волана/премества скоростния лост/се оглежда в огледало/етц/
Личи ли ти, когато ти се прав секс?
Мъжа и жената равни ли са?
Лигавиш ли се понякога? Ако да, до каква степен?
Когато гушкаш момиче, как я гушкаш? Нежно и топло, или я обарваш за задника?
Кога НЕ ти се прави секс?
Обичаш ли децата?
Да кажем, че познавам двойка, в която момчето подарява всеки път на момичето цвете, когато се видят, пише и любовни смс-и тип 'лексикон', казва й колко я обича, ревнува я защитнически и да кажем, че и двамата са на по 20 години и са заедно от няколко месеца. Какво мислиш за този тип отношения и по-специално това на момчето?
Ако си имаш гадже от 1 година примерно и стане така, че няма да може да се виждате за половин, какво правим?
Доверчив ли си?
А ревнив ли си?
айде после пак
Любовта на мъжа минава през стомаха - вярно или не?
Опиши ми гледка, която специално на теб ти действа готино/секси/възбуждащо - нещо, което на пръв поглед не е нищо особено, ама иначе...?
Официален ли ходиш попринцип?
Кой набор си?
За мен не минава през стомаха.
Възбуждащо ми действа погледа, някои момичета гледат много мръснишки майна.
Ходя с дънки и тениски, не обичам да нося ризи ама понякога е неизбежно. Костюм съм надявал единствено на бала и няма да повторя сигурно, не се чувствам удобно.
91 набор съм. ;д
Майна, молиМ те, отговаряй болднато ДО/ПОД въпросите, а не хаотично, че е много зор. <3
Има ли втори шанс за първо впечатление!?Абсолютно, второто впечатление е много по вярно от първото
Нагрубявал ли си момиче?Само във форума, иначе никога.
А сбивал ли си се? С момиче не ;д иначе ми се случва.
Има ли нещо НЕсексуално, което те възбужда, или ти действа сексуално? /за пример: на мен ми действа сексуално да гледам как някое момченце пуши цигари/върти си волана/премества скоростния лост/се оглежда в огледало/етц/Няма такова нещо.
Личи ли ти, когато ти се прав секс? Малко изнервен ставам, сигурно ми личи.
Мъжа и жената равни ли са? Според мен не. Ако има възможност мъжа да изкарва достатъчно пари, жената не трябва да работи. И естествено важните решения се взимат от мъжа, той затова е мъж.
Лигавиш ли се понякога? Ако да, до каква степен? Никога, не обичам лигавенето.
Когато гушкаш момиче, как я гушкаш? Нежно и топло, или я обарваш за задника? Зависи от ситуацията, ама аз повече обичам по циците ;д
Кога НЕ ти се прави секс? Когато съм много уморен, само тогава ;д
Обичаш ли децата? По принцип ги обичам, ама много ме изнервят ако са покрай мене.
Да кажем, че познавам двойка, в която момчето подарява всеки път на момичето цвете, когато се видят, пише и любовни смс-и тип 'лексикон', казва й колко я обича, ревнува я защитнически и да кажем, че и двамата са на по 20 години и са заедно от няколко месеца. Какво мислиш за този тип отношения и по-специално това на момчето? Някъв лигльо на който му е рано за гаже още.
Ако си имаш гадже от 1 година примерно и стане така, че няма да може да се виждате за половин, какво правим? Разделя ме се, половин година е много време. По хубаво е да се разделите в началото отколкото след 2 месеца единия да си намери примерно друг човек и да се разделите от разтояние.
Доверчив ли си? Много, и това понякога ми се отразява много зле.
А ревнив ли си? Изобщо, не можеш да спреш жена да ти изневери ако иска.
айде после пак
Кой искате да седне на стола майна?
anonymous708973
12-05-2012, 06:49
Ти трябва да посочиш.
pandabear
12-05-2012, 07:27
O, ако някой няма нищо против, искам Аз! ;3
anonymous708973
12-05-2012, 07:47
Не че се опитвам да съм злобна, ама защо мислиш, че ще си интересен/интересна на останалите потребители, при положение, че аз засичам твое мнение за втори път в тоя форум?
pandabear
12-05-2012, 08:14
^ Изобщо не намирам изказването ти за злобно, всъщност е доста логичен въпрос. Мисля, че както в раздел "Секс" при "Горещия кът" седна потребител, който имаше около 3-4 мнения във форума и въпреки това бе интересен за четене, и опознаване, така и аз бих могла да се справя. Наистина не пиша постоянно и от много време тук, както други потребители, но с досегашните си мнения винаги съм се включвала точно и на място във всяка една тема, в която съм писала.
PullMeCloser
12-05-2012, 13:16
По-скоро другите да кажат кой ще им е интересен, за да се получи приятно.
paradosou
12-05-2012, 16:26
Ти трябва да посочиш.
Аз искам теб/ Wednesday666/ PulllMeCloser / psychopath / notlike. :)
anonymous708973
12-05-2012, 17:27
Аз нямам против и пандабеър, ама тузаро да казва.
Wednesday666
12-05-2012, 17:36
И аз нямам против да седна.
И за Ина съм съгласна.
Както той каже.
Wednesday666
12-06-2012, 08:59
Сядам, сядам 8-)..
pandabear
12-06-2012, 09:04
Какво би направила за много пари?
Какво би те накарало да изневериш?
Какво би направила, ако гаджето ти каже, че не е доволен от секса?
До къде би стигнала, за да постигнеш целите си?
Би ли започнала да се интересуваш от нещо, от което до сега не си изобщо, само за да впечатлиш някое момче? Защо?
Нужно ли е да казваш прекалено често "Обичам те!" на човека до теб? Защо?
Какво ти доставя удоволствие? Защо?
Приоритет в живота ти е..?
Защо повечето жени се засягат, когато ги поставят под общото знаменателче (въпреки че уж те не са такива...), а просто не приемат факта, че мъжете са изключително прави, когато го казват това?
Мислиш ли, че всеки е специален?
И въобще какво те прави специален?
Мислила ли си си някога, че си нещо повече от другите, защо?
Егоистично ли е да си егоист?
"Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме." - agree? and why?
Хубаво ли е да си егоист? Защо?
В какво откриваш смисъл? Защо?
Да бъдеш или да не бъдеш?
Нещата случват ли се или стават?
Кое е по-добре, да си един от многото или един от малкото? Защо?
В какво вярваш? Защо?
Човечеството е..?
Ти си...?
Аре по-късно пак, че работа ме чака.
Wednesday666
12-06-2012, 09:36
Какво би направила за много пари? Прекалено малко неща. Не заради друго, просто съвестта ми ще ме гложди и няма да ми дава мира след това. А в такъв случай и многото пари няма да помогнат.
Какво би те накарало да изневериш? Ако твърде много време съм търпяла лошо отношение и не се чувствам достатъчно добре във връзката.
Какво би направила, ако гаджето ти каже, че не е доволен от секса? Бих попитала къде точно е проблема и кое не му харесва, след което бих опитала да се поправя. Аз не се обвързвам лесно, но направя ли го, значи съм готова да направя доста неща в името на връзката. В някакви нормални граници естествено.
До къде би стигнала, за да постигнеш целите си? До края. Не се спирам пред почти нищо, за да постигна целите си.
Би ли започнала да се интересуваш от нещо, от което до сега не си изобщо, само за да впечатлиш някое момче? Защо? По принцип зависи от самата връзка, но - да, бих. И в сегашната ми връзка го правя. Правя го, защото човека до мен е достатъчно важен, а когато нещо е много важно за него - опитвам се да го разбера.
Нужно ли е да казваш прекалено често "Обичам те!" на човека до теб? Защо? Губи му се смисъла, ако е прекалено често. Хубаво е да има мярка в нещата.
Какво ти доставя удоволствие? Защо? Истинско удоволствие ми доставя, когато успея да предизвикам нечия истинска усмивка. Дори и да не ми е близък човек. Защото съм на мнение, че за да очакваш добро - трябва да правиш добро.
Приоритет в живота ти е..? За момента приоритет в живота ми е образованието. А след това - да намеря своето място в света, където и да е то.
Защо повечето жени се засягат, когато ги поставят под общото знаменателче (въпреки че уж те не са такива...), а просто не приемат факта, че мъжете са изключително прави, когато го казват това? Защото повечето смятат, че са единствени по рода си, че няма други като тях. А не се усещат точно колко еднакви са в действителност.
Мислиш ли, че всеки е специален? Дали всеки е специален? Не мисля. Колкото и различни да са хората един от друг, толкова и са еднакви.
И въобще какво те прави специален? Сложен въпрос. Специален можеш да бъдеш за определени хора. Например родители, любими хора. За тях ти винаги ще си специален. От друга страна - специални са и хората, например с по-високо ниво на интелигентност. Такива не са много. Малко глупаво отговорих, надявам се да ме разбереш.
Мислила ли си си някога, че си нещо повече от другите, защо? Аз да съм повече от другите. Не, не мисля. И никога не съм го мислила. Нито пръщя от интелект, нито съм няква супер красива, въобще нямам такива качества, които да биват по някакъв начин определяни като "повече" от тези на останалите. В крайна сметка всички сме смъртни и равни по някакъв начин.
Егоистично ли е да си егоист? Зависи кой как го приема. За мен е егоистично.
"Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме." - agree? and why? Съгласна съм. Всеки има право на свое собствено мнение, но не винаги то е правилно и не винаги е добра идея да се изкарва на показ.
Хубаво ли е да си егоист? Защо? В някакви по-малки дози - да. Защото в днешно време ако не гледаш първо за себе си, няма да стигнеш далеч.
В какво откриваш смисъл? Защо? Откривам смисъл в историята например. Откривам смисъл в съществуването. Откривам смисъл в много неща. Може би, защото на хората ни е заложено да търсим смисъла във всичко. Вече кой къде ще го намери е друго.
Да бъдеш или да не бъдеш? Аз предпочитам да бъда. Все пак - къде е кефа във всичко иначе 8-) ..
Нещата случват ли се или стават? Стават. Не мисля, че има случайни неща.
Кое е по-добре, да си един от многото или един от малкото? Защо? Аз лично предпочитам един от малкото. Многото и без това са си много. А и не е интересно да си с много себеподобни.
В какво вярваш? Защо? Вярвам в себе си. Вярвам, че човек сам си кове съдбата. Защо ли .. Защото в края на деня всеки остава сам със себе си и живота му е такъв, какъвто си го направи. Низът от решения си е изцяло негов избор.
Човечеството е..? Неблагодарно.
Ти си...? Нормален човек. Е, ако попитате гаджето ми съм проклетия, ама това е друго :D ..
Аре по-късно пак, че работа ме чака.
Мда, и аз се изпарявам.
И съжалявам ако не ми се разбират много отговорите, страшно много бързам вече, че закъснявам.
После пак ;д ..
Wednesday666
12-08-2012, 10:06
еее, поне да бяхте променили заглавието на темата 8-) ..
На колко си години?
Какво учиш?
С какво искаш да се занимаваш?
Искаш ли семейство и деца?
Във връзка ли си в момента?
Ако ,да , какъв е човека до теб?
Кое свое качество смяташ за най-хубаво ?
Какво не харесваш в своя характер?
А във външността си?
Чай или кафе?
Кола или Пепси?
Обичаш ли шоколад?(знам ,тъпо,ама срещам хора,които не обичат и мисля,че са им изпили мозъка със сламка! ОБИЧАЙТЕ шоколад бе)
Откъде си?Там ли живееш в момента?
pandabear
12-08-2012, 11:35
Каква е точната формула за щастието, любовта, омразата?
Някога искало ли ти се е да убиеш човек?
Какво би направила, за да останеш в историята с нещо?
Четеш ли книги? Коя е последната, която прочете?
Искало ли ти се е някога да изгориш книга? Коя? Защо?
Защо дискотеките и баровете са толкова пълни, а библиотеките, кафе-книжарниците стават все по-празни и празни?
Смяташ ли, че само покрай празници като Коледа, хората стават с една идея по-добри? Не е ли доста жалко това? Как си го обясняваш?
Най-доброто нещо, което си правила в живота е..?
А най-лошо?
Представи си, че след време си здраво стъпила на краката си жена, имаш стабилен мъж до себе си и семейство, също така си доста добре парично осигурена. Би ли си осиновила дете? Защо?
За какво би дала много пари?
Защо повечето жени/мъже в днешно време са толкова елементарни?
Wednesday666
12-08-2012, 11:48
На колко си години? 19
Какво учиш? Администрация и управление за момента, за специализация след втори курс - Публична администрация.
С какво искаш да се занимаваш? Тъй като съм запланувала магистърската ми степен да е Право - искам да работя нещо в правната система, за момента нотариусите ми допадат като длъжност, макар да съм повече за адвокат 8-)..
Искаш ли семейство и деца? Сега, на този етап - в никакъв случай. Някой ден, защо не. Това е нещо съвсем в реда на нещата.
Във връзка ли си в момента? Нда.
Ако ,да , какъв е човека до теб? Хм, сложен въпрос. Доста колоритна личност е, но единствената дума, която според мен го описва е невероятен.
Кое свое качество смяташ за най-хубаво ? Инатът.
Какво не харесваш в своя характер? Отново инатът. И мнителността. Ще кажа защо - инатът може да те движи адски много напред, но може и да те дърпа много назад. Казвала съм и ще продължа да казвам, че инатът ми е най-хубавото и най-лошото качество.
А във външността си? М, там вече нищо не харесвам 8-). Освен очите.
Чай или кафе? Кафе 8-). Аз съм пристрастена към кафето.
Кола или Пепси? Кола. Макар и двете да са адски вредни.
Обичаш ли шоколад?(знам ,тъпо,ама срещам хора,които не обичат и мисля,че са им изпили мозъка със сламка! ОБИЧАЙТЕ шоколад бе) Аз живея за шоколада 8-).
Откъде си?Там ли живееш в момента? От едно малко градче съм, Самоков се казва. Не, в момента живея в голямото село София 8-)..
Нях, нях 8-)..
Кой направи първата крачка към започването на сегашната ти връзка, ти или той?
От колко време сте заедно?
Колко добре познаваш човека до себе си?
Какво не харесваш в него, какво те дразни? (помисли малко над въпроса не автоматично да отговаряш перфектен е и прочие :D)
Какво би искала да промениш в него?
Ами в теб?
Малко различни въпроси:
Какво те накара да се ригистрираш във форума?
Лесно ли се доверяваш?
Предавали ли са те някога?
Мислиш ли че имаш истински приятели?
Wednesday666
12-08-2012, 13:11
Отговори утре, че се приготвям за довечера 8-) ..
Wednesday666
12-09-2012, 14:58
Кой направи първата крачка към започването на сегашната ти връзка, ти или той? Той. Това е странното.
От колко време сте заедно? След второто събиране - малко повечко от месец.
Колко добре познаваш човека до себе си? Да речем достатъчно. Има още много накъде, но и това е начало.
Какво не харесваш в него, какво те дразни? (помисли малко над въпроса не автоматично да отговаряш перфектен е и прочие :D) Непукизмът му. Това му е най-гадната черта. Егоизмът също. И никой не е перфектен, това че аз го обичам такъв, какъвто е го прави добър за мен.
Какво би искала да промениш в него? Нищо. И кусурите му обичам. Нямаше да съм с него иначе.
Ами в теб? В себе си .. Много неща. Емоционалността най-вече.
Малко различни въпроси:
Какво те накара да се ригистрираш във форума? Не си спомням вече, но ако не се лъжа беше заради една приятелка.
Лесно ли се доверяваш? Не. Страшно мнителна и недоверчива съм.
Предавали ли са те някога? Адски много пъти. За съжаление.
Мислиш ли че имаш истински приятели? Само един. Доказала се е с времето.
Тарарарам ..
Wednesday666
12-09-2012, 15:16
Каква е точната формула за щастието, любовта, омразата? Точна формула? Няма такава, при всеки е индивидуално.
Някога искало ли ти се е да убиеш човек? Силно казано да убия, по-скоро да причиня толкова силна болка, колкото на мен ми е била причинена.
Какво би направила, за да останеш в историята с нещо? Какво бих направила? .. Знам ли, едва ли има нещо тоолкова голямо, което вече да не е било измислено/открито..
Четеш ли книги? Коя е последната, която прочете? Чета, естествено. Последната беше на Джейн Остин - "Гордост и предразсъдъци".
Искало ли ти се е някога да изгориш книга? Коя? Защо? Докато бях в училище, да. Много мразех "Дон Кихот". Това беше най-глупавата книга, която съм прочела. За някои хора тя може да е страшно хубава и с много добър сюжет, но на мен ми се стори много сух и не ми доставяше удоволствие да я чета. А исках да я "изгоря" (в кавички, защото по-скоро ми се искаше да мога да спра да я чета 8-) ), защото ми беше нужна за училище.
Защо дискотеките и баровете са толкова пълни, а библиотеките, кафе-книжарниците стават все по-празни и празни? Защото не е модерно да четеш. По-модерно е да си показваш задника в дискотеките и да се напиваш по баровете, останалото е някак маловажно за една голяма част от хората, не само младежите.
Смяташ ли, че само покрай празници като Коледа, хората стават с една идея по-добри? Не е ли доста жалко това? Как си го обясняваш? Смятам, да. И да, доста е жалко. Защото на повечето хора като че ли им е нужен определен повод, за да бъдат добри. А Коледа е уж "магически" празник, затова точно тогава хората си мислят, че доброто, което биха направили на този ден, е с една идея по-голямо, отколкото би било всъщност. Обяснявам си го с типичния егоизъм на хората.
Най-доброто нещо, което си правила в живота е..? Е тук вече ме хвана. Наистина не знам. Помагала съм на хора в нужда - дали със съвети, дали с пари, дали с нещо друго. Давала съм пари за благотворителни каузи, може да е било малко, но е било от сърце.
А най-лошо? Може би предателството, което направих за пръв и последен път преди няколко години. И лъжите, които ми се е налагало да изричам по един или друг повод. Звучат като оправдания - не са, просто съм на мнение, че съм се поучила от грешките си, поне до момента.
Представи си, че след време си здраво стъпила на краката си жена, имаш стабилен мъж до себе си и семейство, също така си доста добре парично осигурена. Би ли си осиновила дете? Защо? Да, бих осиновила дете. Защото тези деца, които са по домовете, си нямат никого и нищо. Те биха се радвали много повече на нещо дребно, отколкото едно обезпечено от всичко дете. А да видиш усмивката на лицето на едно малко същество, е незаменимо.
За какво би дала много пари? За благотворителност например.
Защо повечето жени/мъже в днешно време са толкова елементарни? Защото имат нарушена ценностна система. Не може за един подрастващ да е по-важно да пие, пуши и какво ли още не, вместо да отиде да се научи как да пише на собствения си език.
Точно й отговарях..
От колко време сте заедно? След второто събиране - малко повечко от месец.
Значи сте скъсали и после пак сте тръгнали? Какво се беше случило, кой беше виновен и как така отново се събрахте?
Wednesday666
12-09-2012, 16:20
Значи сте скъсали и после пак сте тръгнали? Какво се беше случило, кой беше виновен и как така отново се събрахте?
Нда, скъсахме за около месец, след това пак се събрахме.
Какво се беше случило - не се разбирахме особено добре, в лош период бяхме.
Аз бях по-виновна в случая.
Започнахме пак да излизаме ии се събрахме.
Виж колко подробности давам 8-) ..
Виж колко подробности давам 8-) ..
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6ha2uyfh71rwcc6bo1_400.gif
Ако имаше едно желание което веднага можеше да се изпълни, какво би било то?
Обичаш ли да пътуваш? Ако да къде си ходила?
Какво най - лесно може да те подразни?
Каква музика слушаш?
SisiStrange
12-09-2012, 16:55
Ах, ти. :)
Обичаш ли животните? Гледаш ли си някакви? Какви?
Страх ли те е от паяци?
Навити ли сте някога лятото (след сесии и глупости) да идем на по бира в Борисовата аз, ти и мъжете? 8-)
Кажи някоя книга, която те е трогнала до сълзи? Чела ли си "Малкия принц"? Какво мислиш за опитомяването на лисицата?
Като какъв човек се определяш? Оптимист,песимист,реалист, опортюнист или...
Правиш ли планове за бъдещето?
Какво най-много обичаш да похапваш?
Имаш ли предмет , без който не можеш?
Вярваш ли в Бог?
А в свръхестественото?
Охо, виж ти кой е на стола. Здрасти, баце!
Студентка вече. Промени ли се животът ти? Коя е най-голямата промяна и положително ли ти се отразява?
Как се виждаш след 5 години? Обикновено хората като им задават този въпрос, те си мислят за нещата, които биха искали да постигнат. А как си представяш проблемите си тогава, от какво естество ще са и как ще си представяш, че ще ги приема бъдещото ти аз?
Започна ли нещо вече да ти липсва от детството? Страх ли те е, че този период остава във все по-дълбокото минало? А коя детска черта си си запазила и цениш в себе си?
Колко е важно за теб чувството за хумор? Смяташ ли, че имаш такова? Животът по-лек ли е, когато го приемаме с насмешка и успяваш ли да гледаш с усмивка на лошите моменти?
Кое качество най-мразиш в себе си? А кое качество смяташ, че приятелите ти не харесват в теб?
Какво означава за теб ученето, каква роля играе университетът за образованието ти и какви са ти амбициите за развиване на умения?
Как се възприемаш - като момиче или като жена? А какво момчешко имаш в себе си?
Най-лудата ти мечта, която наистина ти се иска и дори да си я отложила за далечното бъдеще, възнамеряваш да осъществиш?
Един ден, в собственото ти жилище, какво задължително ще има в твоя кът?
Разкажи ми виц!
Спортна натура ли си?
Привличаш ли мъжкото внимание и с какво?
Нещо интересно за теб да допълниш?
Защо пишеш във форума?
Гъвкава ли си?
Можеш ли да пееш?
А да готвиш?
Важно ли е човек да е добър в секса?
Колко е важен сексът въобще в живота ни?
А любовта?
Напиши ни някакво послание.
Честит празник на патерици и успех!
Wednesday666
12-09-2012, 17:45
Ако имаше едно желание което веднага можеше да се изпълни, какво би било то? Бих поискала един последен миг с баба ми. Не успях да й кажа колко много значи за мен.
Обичаш ли да пътуваш? Ако да къде си ходила? Ами обичам да пътувам, да. То кой ли не обича 8-) .. На няколко места съм ходила - Дубай, Германия и Турция :) ..
Какво най - лесно може да те подразни? Простотията. Вбесява ме адски лесно.
Каква музика слушаш? Всякаква. В момента съм на музика, тип Linkin Park ..
Нанананайна 8-) ..
Wednesday666
12-09-2012, 17:53
Ах, ти. :) Аз, аз :) ..
Обичаш ли животните? Гледаш ли си някакви? Какви? Ооох, обичам всякакви животинки. Без разни лазещи гадини 8-) .. Имах морско свинче, много си го обичах, обаче умря от старост. Сега искам куче ;д ..
Страх ли те е от паяци? Изключително много. Чак бягам от стаята с писъци 8-) ..
Навити ли сте някога лятото (след сесии и глупости) да идем на по бира в Борисовата аз, ти и мъжете? 8-) Супер ми звучи. Ама да знаеш - няма да можем да вземем думата от тях 8-)..
Кажи някоя книга, която те е трогнала до сълзи? Тютюн .. За мен това е една страхотна книга. За момента и ми е любима.
Чела ли си "Малкия принц"? Даа, едно време - май в 5-ти или 6-ти клас беше ;д
Какво мислиш за опитомяването на лисицата? Малко егоистично звучи, шот е хубаво да си живее в естествената среда, ама бих искала една такава гадинка вкъщи 8-)
Wednesday666
12-09-2012, 17:58
Като какъв човек се определяш? Оптимист,песимист,реалист, опортюнист или... Преди се мислех за песимист .. Сега ми се ще да вярвам, че съм реалист.
Правиш ли планове за бъдещето? Планове - не, защото имат тенденцията да се провалят скоростно :D .. По-скоро имам някакви амбиции за развитието си.
Какво най-много обичаш да похапваш? Може би сладко. Но не обичам разни сладкиши -дай ми шоколад и това е 8-) ..
Имаш ли предмет , без който не можеш? Може би моливът ми за очи 8-) .. Суетността е нещо страшно.
Вярваш ли в Бог? Дали вярвам в съществуването на по-всиша сила от хората - да. Вече дали е точно Бог, както ни го налага религията, не съм много сигурна. Въпрос на виждания.
А в свръхестественото? В извънземни и някакви такива - не. Нека ми го докажат, пък после ще вярвам вечно 8-) ..
DisappointedDreamer
12-09-2012, 18:28
Хелло.
Любима част от денонощието?
Кога си най-продуктивна?
Любим сезон? Защо?
Какво привлича вниманието ти в един човек?
Какво е в състояние да те откаже да бъдеш приятел с даден човек?
Какво мислиш за изневярата? Човешка ли е? Би ли била с човек, когото е изневерил на предишната си приятелка? Защо изневеряват хората? Ти изневерявала ли си?
Религиозен човек ли си? Вярваш ли в Господ? А в духове и други свръхестествени човечета? Всъщност, дефинирай вяра. Какво е в състояние да те накара да вярваш на някого? А какво е в състояние да те накара да загубиш това доверие?
Гадни твои навици? А такива, които те отличават от другите? (т.е. уникални)
Грешките, които правиш, като нещо позитивно ли го определяш? Бихме ли могли да ги наречем синоними на опит?
Wednesday666
12-09-2012, 18:29
Охо, виж ти кой е на стола. Здрасти, баце! Здрасти. Трябва някой път да пием кафе примерно, за назидание за всичките въпроси :D ..
Студентка вече. Промени ли се животът ти? Промени се много, което е нормално.
Коя е най-голямата промяна и положително ли ти се отразява? Най-голямата промяна е самата обстановка. Свикнала съм с нови градове и с много нови хора, но просто вече не е като в даскало.
Как се виждаш след 5 години? Обикновено хората като им задават този въпрос, те си мислят за нещата, които биха искали да постигнат. А как си представяш проблемите си тогава, от какво естество ще са и как ще си представяш, че ще ги приема бъдещото ти аз? Чакай да помисля. Принципно бих казала, че проблеми има винаги, но тогава предполагам, че ще съм на вълна реализация, вече ще търся мястото си в обществото. Предполагам ще имам проблеми със жилището, смятам да съм си намерила самостоятелно такова дотогава, може би проблеми около завършване и евентуално някаква сериозна връзка.
Започна ли нещо вече да ти липсва от детството? Да, определено. Беше много по-лесно тогава.
Страх ли те е, че този период остава във все по-дълбокото минало? Не, не ме е страх. Всеки го очаква това, нещо нормално е, пък аз гледам само напред.
А коя детска черта си си запазила и цениш в себе си? Може би това, че се радвам по детски на всяко мъничко нещо, на всеки малък жест.
Колко е важно за теб чувството за хумор? Много. То предразполага хората.
Смяташ ли, че имаш такова? Определено имам. Но само, когато съм в добро настроение.
Животът по-лек ли е, когато го приемаме с насмешка и успяваш ли да гледаш с усмивка на лошите моменти? Не мисля, че е по-лек, когато бива приет с насмешка. По-скоро мисля, че насмешката е вид маска, с която хората се опитват да прикрият всъщност точно колко им е тежко. Аз се опитвам да гледам с усмивка на нещата, но често пъти не ми се получава.
Кое качество най-мразиш в себе си? Ината.
А кое качество смяташ, че приятелите ти не харесват в теб? Отново ината.
Какво означава за теб ученето, каква роля играе университетът за образованието ти и какви са ти амбициите за развиване на умения? За мен ученето означава обогатяване, което е нужно на абсолютно всеки. Е, само на тези, които имат желанието да излезе човек от тях. Университетът играе може би най-важната роля, защото училището ти дава само базовите знания, а университета ги обогатява на по-високо ниво и вече те учи как да се справяш и с различните типажи хора, които не се ограничават до примерно 25 човека. Аз имам много амбиции като цяло, искам да се занимавам с нещо, което да върша с удоволствие. Няма да изброявам, но и аз като повечето хора, искам хубав и осигурен живот.
Как се възприемаш - като момиче или като жена? Все още момиче. Далеч съм от жена.
А какво момчешко имаш в себе си? Наивността. И емоционалността.
Най-лудата ти мечта, която наистина ти се иска и дори да си я отложила за далечното бъдеще, възнамеряваш да осъществиш? Искам да скоча с бънджи от най-високия мост на планетата 8-) ..
Един ден, в собственото ти жилище, какво задължително ще има в твоя кът? Адски много козметика. Всичко, което може да ти роди умът 8-) ..
Разкажи ми виц! Оф, сещам се за много с бай Ганьо, ама не ми се пише толкова 8-) ..
Спортна натура ли си? Ооо, не. Рядко спортувам, повече обичам разходките, даже и в този студ съм често навън на разходка.
Привличаш ли мъжкото внимание и с какво? Ами привличам го, да. Вече с какво - не мога да ти кажа, ще попитам някой мъж и тогава 8-) ..
Нещо интересно за теб да допълниш? Ще ми кажеш ли защо всички жени ми се чудят, докато си говоря с мъжете на тема коли? 8-)..
Защо пишеш във форума? Защото обичам да слушам за хората, интересувам се, обичам да давам съвети и да чета разни забавни неща.
Гъвкава ли си? Ами вече не толкова, ама смятам скоро да си започна едни упражнения ии ще оправим положението :d ..
Можеш ли да пееш? Не, чупя прозорци като седна да пея ;д ..
А да готвиш? Това вече го мога. А и обичам да го правя.
Важно ли е човек да е добър в секса? Да речем да. Все пак сексът е важна част от една нормална връзка.
Колко е важен сексът въобще в живота ни? Достатъчно. Връзки, семейства - доста неща зависят от него.
А любовта? Любовта .. За мен е по-важна от секса. И е най-важното нещо. Независимо дали става дума за любов между приятели, гаджета или друг тип отношения.
Напиши ни някакво послание. Усмихвайте се повече, животът става по-красив така :) ..
Честит празник на патерици и успех! М, на теб също и благодаря за въпросите.
Wednesday666
12-09-2012, 19:03
Хелло. Здрасти :).
Любима част от денонощието? Нощта.
Кога си най-продуктивна? През деня, особено обедно време. Не се спирам :D..
Любим сезон? Защо? Пролетта. Всичко става зелено и оживява, обожавам го.
Какво привлича вниманието ти в един човек? Външно - погледа. За характера вече - интелекта. Нямам място сред глупаци.
Какво е в състояние да те откаже да бъдеш приятел с даден човек? Простотия най-вече. И може би ако не ни вървят разговорите.
Какво мислиш за изневярата? Човешка ли е? Човешка е. Изневярата за мен е синоним на предателство като цяло, обаче е и грешка, която понякога може да бъде простена. А смъртните все пак сме грешни.
Би ли била с човек, когото е изневерил на предишната си приятелка? Да, бих. Това не означава автоматично, че и с мен ще постъпи така.
Защо изневеряват хората? Може би защото се чувстват несигурни. Или защото търсят нова тръпка. Много причини може да има.
Ти изневерявала ли си? За жалост - да, случвало се е.
Религиозен човек ли си? Не съм от най-религиозните.
Вярваш ли в Господ? Вярвам в по-висшата сила, вече дали е точно Господ - не съм много сигурна.
А в духове и други свръхестествени човечета? В това вече не.
Всъщност, дефинирай вяра. Вярата, лично според моите виждания, е увереност, че нещо съществува и е истина, без да си го виждал с очите си или не си усетил никога.
Какво е в състояние да те накара да вярваш на някого? Ако съответния човек иска да му имам доверие, значи държи на мен. А щом държи на мен - ще измисли начин да ме накара да му вярвам. Доверие се гради доста бавно и изисква много жертви./b]
А какво е в състояние да те накара да загубиш това доверие? [b] Най-вече лъжата. Предпочитам истината в очите, колкото и болезнена да е, но без да ме лъжат.
Гадни твои навици? А такива, които те отличават от другите? (т.е. уникални) Гадни навици .. В момента не се сещам, ама сериозно. И не мисля, че имам уникални такива.
Грешките, които правиш, като нещо позитивно ли го определяш? Не толкова позитивно, колкото такова, което може да ме научи на нещо. Такова, което ще ми помогне за в бъдеще.
Бихме ли могли да ги наречем синоними на опит? По мое мнение- абсолютно да.
paradosou
12-09-2012, 19:39
Защо "Тютюн"? С какво те грабна? Какво мислиш за Ирина, какъв образ си си изградила? А за Борис?
Свирила ли си някога на пиано? На друг инструмент някакъв?
С какво запомни това лято?
Разкажи повече за Германия - впечатления, запознанства, спомени... :)
За какво си най-благодарна?
После още, че сега се налага да се оттегля.
Dark_Angel_
12-10-2012, 02:56
въпрос към всички: как точно избирате кой да седне на въпросния "стол" и как става номера, че ми стана интересно. бих се пробвал ;)
PullMeCloser
12-10-2012, 03:06
Този, който е в момента на стола, казва кой ще бъде следващия.
Dark_Angel_
12-10-2012, 03:57
в такъв случай Wednesday666 имай ме в предвид
pandabear
12-10-2012, 08:47
Аз искам да изгледаш ей това клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=Go8Jvbl3ew8 и да кажеш какво мислиш. Смяташ ли, че си открила своя Lebenslangerschicksalsschatz? Трудно ли се открива? През какво трябва да минеш, за да го откриеш? Вярваш ли в съдбата? Кое е по-добре: да търсиш, или да чакаш да бъдеш намерен? Защо? Би ли оставила мъжа си пред олтара, ако в последния момент осъзнаеш, че той не е твоя Lebenslangerschicksalsschatz?
Мнителна ли си?
Или се предоверяваш?
Вярваш ли в безкористното добро?
А вярваш ли, че човек може да бъде изначално зъл? Или нещо трябва да го разтресе, че да стигне до това?
Куче- или котколюбец си? :cool:
Любим празник?
А Коледа какви чувства навява в теб?
Wednesday666
12-10-2012, 15:22
Защо "Тютюн"? С какво те грабна? Какво мислиш за Ирина, какъв образ си си изградила? А за Борис? Защо "Тютюн", сложен въпрос ми задаваш. Може би, защото се преплитат толкова много човешки съдби. Не мога да го обясня, просто книгата си заслужава да се прочете. Какво мисля за Ирина.. Мисля, че нейният образ е прекалено изкривен в края. В началото тя е една прекрасна млада дама, възпитана, скромна и с големи амбиции. Докато накрая е просто една меркантилна, загубила всички свои ценности, меко казано кучка. За мен тя е един типичен пример за голяма част от момичета днес. А за Борис .. Пример за това как в стремежа си да постигнеш абсолютно всичко, което някога си искал, някъде по пътя губиш душата си, а това е най-жалкото от всичко.
Свирила ли си някога на пиано? На друг инструмент някакъв? Не, не съм свирила никога на нищо. Имах желание да се науча на пиано, ама време .. :D ..
С какво запомни това лято? Запомних го със страшно много неща. Най-вече с офанзивата ;д .. Няма такова обикаляне из градовете, както когато по изпити, балове и т.н.. Но път всичките ми спомени са хубави :)..
Разкажи повече за Германия - впечатления, запознанства, спомени... :) М, Германия е една прекрасна страна. Бях там 2010 година, запознах се с адски много нови хора, които мога със абсолютна сигурност да кажа, че нямат нищо общо с българския манталитет. Което за мен беше страшно интригуващо и същевременно ми стана кофти. Защото българите сме страхотна нация, но се самоунищожаваме постоянно.
За какво си най-благодарна? За здравето си. И за семейството си, колкото и малко да е то.
После още, че сега се налага да се оттегля.
:* :)
Wednesday666
12-10-2012, 15:23
в такъв случай Wednesday666 имай ме в предвид
Сори, вече съм си избрала някого. Ще го сложа след 2-3 дни ;д ..
Dark_Angel_
12-10-2012, 15:28
Сори, вече съм си избрала някого. Ще го сложа след 2-3 дни ;д ..
значи друг тр занимаам то стана сложна работа
Wednesday666
12-10-2012, 15:31
значи друг тр занимаам то стана сложна работа
Толкова ли ти е мерак да ти си на стола?
Dark_Angel_
12-10-2012, 15:45
Толкова ли ти е мерак да ти си на стола?
изглежда забавно, а една мн сериозна скука ме е налегнала тия дни, ама след като имаш друг човек на ум go for it ;)
PullMeCloser
12-10-2012, 19:00
Какво по-различно от това, което правиш(или си правила), би направилa, ако знаeш, че никой никога няма да научи за него? (побърках се да го задавам този въпрос на всички тая вечер :) )
anonymous708973
12-10-2012, 19:11
Lebenslangerschicksalsschatz?
ХАХАХАХХАХА :lol: :lol:
Близначке, обясни това, че би стигнала до края, за да осъществиш целите си. Ама един хубав и подробен отговор искам.
Защо точно Wednesday и 666 :D Някаква черна сряда ли си имала в живота си :D ?
П.С. Имайте ме в предвид за стола :P
Wednesday666
12-11-2012, 04:11
Аз искам да изгледаш ей това клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=Go8Jvbl3ew8 и да кажеш какво мислиш. Така, изгледах го. Бих казала, че изглежда адски сладко, просто защото съм леко романтична ии би било хубаво, ако повечето хора мислеха така, както германеца в клипа. Просто, защото любовта не е игра, хубаво е човек да е уверен в чувствата си, а не да се жени/омъжва, щото приятелките/приятелите са вече свързани.
Смяташ ли, че си открила своя Lebenslangerschicksalsschatz? Хм, трудно. Както каза германеца - щом се замислям, значи най-вероятно не. Още е рано да се каже, но силно се надявам да съм го открила :).
Трудно ли се открива? По мое мнение, да. Аз не си спомням да съм постигнала нещо хубаво, без да е било трудно.
През какво трябва да минеш, за да го откриеш? Ами на първо място - да пораснеш, не на 14 години да пищиш как си го/я намерил/а ей така, защото е модерно. На второ - да мине време и да си сигурен/сигурна, че вече приемаш човека до теб такъв, какъвто е и не би променил/а дори най-лошите му/й качества. И естествено - да го/я обичаш достатъчно силно :).
Вярваш ли в съдбата? Малко странно, но да. Не мога да ти кажа защо, просто вярвам :).
Кое е по-добре: да търсиш, или да чакаш да бъдеш намерен? Защо? За мен е по-добре да търсиш. Защото не можеш да седиш, без да правиш нищо и да очакваш да те удари в челото. Някак звучи прекалено наивно.
Би ли оставила мъжа си пред олтара, ако в последния момент осъзнаеш, че той не е твоя Lebenslangerschicksalsschatz? Не, не бих го оставила пред олтара. Просто, защото ако той не е човека за мен, тогава защо въобще да стигам до олтара с него? :)
Wednesday666
12-11-2012, 04:23
Мнителна ли си? Изключително много. Особено в началото. Трудно давам доверието си на някого.
Или се предоверяваш? Е, точно това е лошото. Веднъж спечелят ли ми доверието, започвам да се предоверявам на моменти. Което е глупаво, но все още вярвам до някаква степен, че не всички хора са предатели.
Вярваш ли в безкористното добро? Не. И бих казала, че ако някой наистина вярва в това, значи е прекалено глупаво наивен.
А вярваш ли, че човек може да бъде изначално зъл? Или нещо трябва да го разтресе, че да стигне до това? Ами аз лично смятам, че няма такъв човек, който да се е родил природно зъл. Може би мнението ми е прекалено оптимистично или наивно по въпроса, но според мен нещо ужасно трябва да се е случило на някого, който има силното желание да прави зло на останалите.
Куче- или котколюбец си? :cool: И двете. Страшно много обичам мънинки, пухкави котенца, ама като си пуснат ноктите - ауч 8-). Обичам и кучета, даже мисля да си взема едничко.
Любим празник? Нямам такъв като се замисля. Поради ред гадни причини.
А Коледа какви чувства навява в теб? Лоши всъщност. Което е малко жалко, но така са се стекли нещата.
Като се върна другите, че ще закъснея стабилно и ще видя заверка през крив макарон 8-) ..
Niakoitam
12-11-2012, 09:44
Хайде и аз да взема да ти задам едно въпросче. :)
Сега е края на годината. А накрая на всяка година хората си правят някаква равносметка( макар, че имам някакви усещания, че тази година още не си е показала всичко и можем и да бъдем малко "изненадани" под една или друга форма. 7ми позасили малко тези мои съмнения, а сега чакам 14ти)Но все пак. Като каква можеш да определиш тази година за теб с няколко думи или изречения спрямо емоциите,които си усещала през нея? Кое или кои са най-хубавите неща,които са ти се случили през нея и кое или кои са най-гадните? :)
Wednesday666
12-11-2012, 18:14
Какво по-различно от това, което правиш(или си правила), би направилa, ако знаeш, че никой никога няма да научи за него? (побърках се да го задавам този въпрос на всички тая вечер :) )
Знам ли, сигурно ще е нещо щуро.
Бих се снимала във филм примерно. На ужасите :D ..
Макар, че точно това трудно никой да не узнае за него, амааа да се придържаме към въпроса 8-) ..
Предполагам, т.е. сигурна съм, че си очаквала друг тип отговор, обаче няма да ти дам такъв.
Просто, защото всичко, което аз правя по моя собствена воля, след това трябва да съм готова да си понеса последствията за него, независимо дали е било нарочно направено или не по моя вина.
Wednesday666
12-11-2012, 18:20
ХАХАХАХХАХА :lol: :lol:
Близначке, обясни това, че би стигнала до края, за да осъществиш целите си. Ама един хубав и подробен отговор искам.
Близначке, хубав и подробен отговор искаш .. Под "до края" имам предвид наистина до края. Нищо не ме е спирало да си постигна целите, затова и самите ми цели са малко и всяка една е наистина важна. За мен няма значение дали ще нараня например някого, ако постигна нещо важно за мен. И ще ти кажа защо - защото мен многократно са ме прецаквали заради нечия амбиция и аз не съм имала правото да се сърдя. След това, когато аз поискам нещо - то ми се превръща във фикс идея, ако трябва няма да спя, за да го постигна. Давам ти за пример образованието - сама виждаш в момента колко усилия изисква. И то не само сега, през целия период на обучението ти си го виждала. Както и си виждала хора, които хал хабер нямат какво ще се случи с тях и хич и не искат да направят нещо по въпроса. Винаги съм имала за цел да положа много усилия, за да вляза където и каквото искам. Това може да ти звучи като нещо нормално, но не е като да щракнеш с пръсти и то да се случи. А ти давам точно този пример, защото заради моите желания не съм си говорила с майка ми в продължение на седмици, подминавахме се като пътни знаци в нас. Това не смятам, че е малко. Скъсала съм си задника да уча, търпях кви ли не скандали и проблеми, но преминах през абсолютно всичко и в крайна сметка стана на моята. Предполагам не ми е най-добрия пример, но това е най-скорошното.
Wednesday666
12-11-2012, 18:23
Защо точно Wednesday и 666 :D Някаква черна сряда ли си имала в живота си :D ?
П.С. Имайте ме в предвид за стола :P
Ами защото, когато си правих регистрацията в 10-ти клас, такова скайп име ми попадна. А и сряда ми е любимия ден по принцип.
Черна сряда .. Хм, сещам се за много такива, но не е бил такъв умисълът на името.
Wednesday666
12-11-2012, 18:26
Хайде и аз да взема да ти задам едно въпросче. :)
Сега е края на годината. А накрая на всяка година хората си правят някаква равносметка( макар, че имам някакви усещания, че тази година още не си е показала всичко и можем и да бъдем малко "изненадани" под една или друга форма. 7ми позасили малко тези мои съмнения, а сега чакам 14ти)Но все пак. Като каква можеш да определиш тази година за теб с няколко думи или изречения спрямо емоциите,които си усещала през нея? Кое или кои са най-хубавите неща,които са ти се случили през нея и кое или кои са най-гадните? :)
Като каква мога да определя тази година .. С няколко думи - изпълнена с много промени. Много нови хора, много емоции и преживявания. Всеки е запомнил момента, в който се е дипломирал и е "затворил" един голям цикъл от живота си. Най-хубавите неща са били много - бала, дипломирането, после екскурзиите, след това приемането в университет, включвам и това, че се запознах с едно наистина прекрасно човече, на което досаждам и до днес (и то с причина).. С много, много неща ще запомня тази година, най-вече защото всичко преживяно няма да се повтори повече и е хубаво да запазя само хубавите спомени от всичко.
С какво си интересна? Звучи грубо, но не е такъв умисълът.
Wednesday666
12-12-2012, 07:05
Не се притеснявай, знам че не е бил такъв умисълът.
С какво съм интересна ..
Знаеш ли, точно сега бих ти отговорила, че това е абстрактно понятие и всеки го разбира по различен начин.
За едни може ти да си интересен/а, защото имаш различно хоби, за друг - за нещо друго, зависи от хората според мен.
Точно аз с какво съм интересна - не мога точно да ти кажа, може би с нищо особено.
Аз самата се определям като интересен характер, начинът ми на действие също е интересен, няма т.нар. клишета при мен, в смисъл - избягвам да говоря клишета и да върша такива, ии адски често върша нещата в обратната посока, не от малкото към голямото, а от голямото към малкото :D .. Това може да звучи грешно, но на мен винаги ми е помагало..
Wednesday666
12-13-2012, 08:37
Нда, време за следващия човек на стола - PullMeCloser.
Иии първите въпроси - най-голяма мечта?
Най-голям страх?
Вярваш ли, че наистина идва края на света?
Искаш ли да имаш деца?
Избра ли какво ще учиш (каква съм гадна :D ) ?
За или против хомосексуалните?
И недей забравя - с любов ти ги задавам :D :*:* ..
Wednesday666
12-13-2012, 08:54
Твоя снимка?
Моя ли? ..
Промених затлавието на темата.
Та първи въпрос: Как би се описала с няколко думи?
LeprikonA
12-13-2012, 12:05
На колко си?
Каква е мечтаната сутрин за теб?
Какво определя една жена като силна?
А като стилна?
Има ли личност, на която се възхищаваш? Защо?
За сега толкова (:
PullMeCloser
12-13-2012, 15:09
Нда, време за следващия човек на стола - PullMeCloser.
Иии първите въпроси - най-голяма мечта? - Ох, мечтая след време да съм удовлетворена от живота си и от решенията, които съм взела. И също мечтая да скоча с парашут, ама ще го видим това.
Най-голям страх?- Изпитвам направо панически страх да не се случи нещо с най-близките ми. Винаги, когато знам, че са някъде и не ми вдигат или им е изключен телефона дълго време, направо полудявам от ужас, а когато спя в една стая/ на едно легло с някого, винаги вечер се заслушвам дали диша :Д Звуча като ненормална :Д
Вярваш ли, че наистина идва края на света? - Не, не вярвам, но пак вероятно ще ми е тегаво на 21-ви, хаха.
Искаш ли да имаш деца? - Дам, искам, двечки.
Избра ли какво ще учиш (каква съм гадна :D ) ? - Отдавна съм решила- журналистика.
За или против хомосексуалните? - Не съм против, но не мога да кажа "За". Никой с нищо не ми пречи просто.
И недей забравя - с любов ти ги задавам :D :*:* .. - Ще ти кажа аз, нямах голямо желание. Ще стоя малко време. :д
Промених затлавието на темата.
Та първи въпрос: Как би се описала с няколко думи?
Чувствителна, леко съм егоистична, имам склонността да анализирам всяко едно действие или дума на някого.
Ох, bold-ването е голяма играчка.
Такаа, Криси,как се казваш?
:lol:
ретардед!
Така.
Какво искаш да учиш занапред.
Имаш ли предмет , без който не можеш?
Като каква определяш себе си?
Смяташ ли ,че съществува Бог?
Имаш ли мото?
Вярваш ли в нещо?
Какво яде вчера?
Би ли изяла един нормален шоколад,ако ти дадат пари срешу това?
Have fun!
PullMeCloser
12-13-2012, 16:05
На колко си? - 18.
Каква е мечтаната сутрин за теб? Най-яките сутрини бяха с бившия ми приятел, особено когато не бяхме в града. Лятото обожавам да си пия кафето и да си пуша цигарта точно на едно определено място и с него седяхме там и се гушкахме и си говорихме.
Какво определя една жена като силна? - Преодоляването на емоционално нестабилните моменти.
А като стилна? Стилът за мен се състои в индивидуалността и реалната преценка, като не говоря само за начина, по който една жена се облича.
Има ли личност, на която се възхищаваш? Защо? Има, но не е известна личност. Защото е много интелигентен и различен, защото знае как да постигне това, което иска и няма нещо на света, което да го спре, защото може да бъде адекватен във всяка една ситуация, защото има и нерви, и време да се оправя с всички неща, които са му на главата и все пак не спира да развива многото си хобита и защото е страшно добър човек.
За сега толкова (:
..
Такаа, Криси,как се казваш? - Криси!
ретардед!
Така.
Какво искаш да учиш занапред. - Журналистика, писах го горе :Д
Имаш ли предмет , без който не можеш? - Чак пък да не мога... май няма такова нещо. Вчера обаче се наложи да стоя без телефон за няколко часа и се чувствах сякаш съм с вързани ръце :Д
Като каква определяш себе си? - На това също отговарях.
Смяташ ли ,че съществува Бог? - Не съм религиозна, обаче не мога и напълно да отрека евентуалната възможност за съществуването му...[/b/
Имаш ли мото?-[b] Оскар Уайлд - "Live! Live the wonderful life that is in you! Let nothing be lost upon you. Be always searching for new sensations. Be afraid of nothing."
Вярваш ли в нещо?- Да, в интуицията вярвам.
Какво яде вчера? - вчера се оядох. :Д МакДоналдс за обяд, пържени картофи за вечеря, после ядох две сухи пасти, хаха :Д
Би ли изяла един нормален шоколад,ако ти дадат пари срешу това?- аз преди един месец вече изядох, цял! Даже беше и с цели лешници и беше дори доброволно :lol:
Have fun!
Ти си мойта гордост.
Кога ти падна първия млечен зъб?
А баща ти вадил ли ти е зъб?
А ти сама? Как?
Каква ти е последната оценка ?
PullMeCloser
12-13-2012, 16:15
Ти си мойта гордост. - Ще се науча, казваш :Д
Кога ти падна първия млечен зъб? - Не ми е паднал, извадиха ми го. Май бях на 6 и беше ужасно. И бяха два наведнъж при това.
А баща ти вадил ли ти е зъб? - Не, не бих позволила :Д
А ти сама? Как? - Не, зъбите ми бяха много упорити :Д. От всички, само един падна сам и то след бая чакане, другите бяха принудително(и много болезнено)извадени :Д Стига толкова въпроси за зъби :Д
Каква ти е последната оценка ?- 5 по математика.
-
paradosou
12-13-2012, 16:30
С Wednesday666 във форума ли се запознахте?
Коя зодия си? Чела ли си някога китайски хороскопи? Попадали ли са ти неща на Линда Гудман?
Какво ще ни кажеш за нестинарството?
Ако сега дойда и ти дам летящо килимче, с което за две секунди можеш да отидеш където си поискаш, кое място би избрала и защо?
Като каква майка си се представяш?
Какво за теб е интелект?
Търпелива ли си?
Любими анимации/анимета?
Животинка някаква имаш ли?
Последният път, когато си промени мнението за нещо?
Спорт някакъв?
Най-екстремното ти преживяване?
Какво първо впечатление мислиш че създаваш обикновено?
Последната песен, която слуша?
В какво се чувстваш наистина добра?
Снимка ще качиш ли?
От къде си?
Какви филми харесваш?
SpiritInBlack
12-13-2012, 16:35
на колко си ? имаш ли се за хубава ? кой е по умен баща ти или майка ти ? ще следваш ли висше и защо
PullMeCloser
12-13-2012, 19:13
С Wednesday666 във форума ли се запознахте?
-Да.
Коя зодия си? Чела ли си някога китайски хороскопи? Попадали ли са ти неща на Линда Гудман?
- Рак съм, и да, чела съм. Нищо на споменатата не съм чела, ще я погледна.
Какво ще ни кажеш за нестинарството?
- Няколко пъти съм виждала как се случва цялото нещо. С икона се танцува и мисля, че изпадаха в някакво състояние подобно на транс, , но може и да греша. Та, винаги съм гледала в стъпалата им и винаги ми се е струвало абсолютно нелогично да нямат никакви изгаряния или поражения, но е факт, че нищо им няма. Приемам, че е възможно сетивата им да са притъпени заради състоянието им, но не мисля, че абсолютно всички, които практикуват това, имат тази 'дарба'- най-вероятно има и някаква техника на стъпване, защото гледах, че дори разни хора от наблюдаващите изявяваха желание да се пробват. Аз със сигурност не бих, изглежда ми адски болезнено :Д
Ако сега дойда и ти дам летящо килимче, с което за две секунди можеш да отидеш където си поискаш, кое място би избрала и защо?
- Някъде, където е лято и има само плаж. Защото искам да си почина точно в момента.
Като каква майка си се представяш?
- Параноична, като гледам как се плаша от всяко залитане на мъничката ми братовчедка. Постоянно ще ме е страх да не падне, да не се удари, да не пипа фасове и боклуци, трудно е да си родител :Д
Какво за теб е интелект?
- Интелектът за мен е мозъчният ти капацитет, знанията, които си натрупал с изучаването на определени неща в училище/университет или с практикуването им и определено е различен от интелигентността точно по това.
Търпелива ли си?
- Мога да бъда :D
Любими анимации/анимета?
- От мнооого отдавна не съм гледала нищо анимационно. Като по-малка имах всички серии на Том и Джери и Ну Погоди и си ги пусках, сега ако ми попадне по ТВ-то, пак си го гледам. По едно време се бях побъркала по анимета, много харесвах Death Note, обаче и този период отмина.
Животинка някаква имаш ли?
- Мхм, куче.
Последният път, когато си промени мнението за нещо?
- Не се сещам за последния път, обаче когато бях на 11-12 мислех, че ще чакам поне година и половина, за да започна да правя секс с приятеля си :Д След няколко години разбрах, че съм била много заблудена :Д
Спорт някакъв?
- Тичам и правя разни упражнения. Много обичам и кънки да карам, но за съжаление, доста рядко се случва.
Най-екстремното ти преживяване?
- Ох... веднъж, когато катерех един връх 5 часа. Забравих си слънцезащитния спрей и водата в колата :Д
Какво първо впечатление мислиш че създаваш обикновено?
- Предполагам добро :Д
Последната песен, която слуша?
- Sex on fire слушах сутринта.
В какво се чувстваш наистина добра?
-В писането на разни разказчета, есета и тн. И в говоренето! Преди беше и рисуването, обаче го зарязах нещо последната година
Снимка ще качиш ли?
- Във форума- не :Д
От къде си?
- Бургас.
Какви филми харесваш?
- Интересни. Драми, трилъри разни, (романтичните) комедии и разни тийн филми са ми адски тъпи.Много обичам да гледам Reality TV :D
как си, Криси? отдавна не съм те засичала
как е училището?
имаш ли си приятел в момента?
какво стана с оня барман?
кога имаш рожден ден? а имен ден?
обичаш ли Коледа? какво ще получиш ? а какво ще подариш и на кого?
обичаш ли моркови? а ябълки? а портокали и банани?
сладки сънища ти желая! :*
DisappointedDreamer
12-14-2012, 08:40
Крисиии!
Вредни навици?
А странни такива?
За какво мечтаеше като малка?
Как се определяш като човек?
Кое човешко качество ненавиждаш?
Бръм, по-късно може да измисля нещо друго.
Ох, bold-ването е голяма играчка.
болдвай с ctrl+b
натисни го преди да почнеш да пишеш и ще пишеш директно в него
FuckedUp
12-14-2012, 09:49
-_-
paradosou
12-14-2012, 15:30
Как мислиш че би се справяла като актриса?
Можеш ли да пееш?
Разкажи за някоя беля, която си правила като малка.
С какво свързваш форума и променил ли те е по някакъв начин? Кои потребители са ти интересни/симпатични? (тоя въпрос е чисто и просто дежурен ;д)
Случва ли ти се често да си правиш отвлечени асоциации?
Най-готината изненада, която са ти правили?
Море или планина?
Ще постнеш ли твоя рисунка?
Какво обичаш да наблюдаваш?
Какво те впечатлява?
Смела ли си?
"Да не рискуваш всичко е най-сигурният начин да загубиш" - как го разбираш и какво мислиш?
Разкажи ни някаква смешка 8-)
Креативност е...?
Как си с митологиите? Коя ти е най-интригуваща?
Какво е сила?
Какво би променила в себе си - външно и като характер?
Чела ли си "Братята с лъвски сърца"? Мнение?
Свежо човече си, харесваш ми. Няма да сбъркаш, ако си погледнеш личните. :)
magi_dark
12-14-2012, 19:09
Искам и аз.......
HollyGolightly
12-14-2012, 22:48
Ако попитаме някой от приятелите какво мислят за теб, какво биха казали?
А ти как би се определила?
Кои са качествата които най-много цениш у хората?
А в себе си?
Кое от вънншният си вид харесваш най-много?
Ако можеше само за един ден да бъдеш някой друг, кого би била?
А защо?
Имаш ли някакъв талант? Какъв?
Лесно ли прощаваш?
Ако имаш машина на времето и можеш да се върнеш назад във времето ( но само като страничен наблюдател), кое време би избрала?
А ако можеше назад в своето минало и можеше да промениш нещо, би ли го направила? Ако да и нямаш нищо против, би ли споделила какво би променила.
Ако имаш възможност да дадеш съвет на своето 10 годишно аз, какъв би бил той?
PullMeCloser
12-15-2012, 08:57
как си, Криси? отдавна не съм те засичала Благодаря ти, Ивенце, добре съм, ти как си :*
как е училището? Бутам го :Д
имаш ли си приятел в момента? Не.
какво стана с оня барман? Охх, дълга история.
кога имаш рожден ден? а имен ден? Рожден ден имам през юли, а имен ден-на Коледа.
обичаш ли Коледа? какво ще получиш ? а какво ще подариш и на кого? Даа, тази година ми е много коледно настроението, за разлика от миналата и по-миналата. За двата следващи въпроса- никаква идея. От бабите и дядовците сама ще трябва да си избирам подаръци, а какво аз ще подарявам-хич не съм и мислила. Знам само, че тези дни трябва да мина през пощата, за да пратя картичка на една приятелка :Д
обичаш ли моркови? а ябълки? а портокали и банани? Мразя моркови, портокали- само на фреш, ябълки и банани обичам.
сладки сънища ти желая! :* :*.
Крисиии!
Магиии!
Вредни навици?
Много пуша
А странни такива?
М, не знам дали се брои, обаче не мога да заспя ако някоя врата е отворена. Ако съм си оставила гардероба отворен, направо ме изяжда и дори и да съм пред заспиване вече, просто ставам и го затвавям. Полудявам от отворени врати, всъщност, където и да са :Д
За какво мечтаеше като малка?
Да бъда лекарка. В последствие разбирам, че гнусливостта ми прави тази професия абсолютно невъзможна за мен...
Как се определяш като човек?
Мисля, че съм добра.
Кое човешко качество ненавиждаш?
Да ме лъжат- много бързо може да ми се развали мнението за някого заради това.
Бръм, по-късно може да измисля нещо друго.
LadyDi, мерси мноооого, така е значително по-лесно, хаха :Д
FuckedUp, това въпрос към мен ли е?
FuckedUp
12-15-2012, 09:18
FuckedUp, това въпрос към мен ли е?
Точно така.
PullMeCloser
12-15-2012, 10:04
Точно така.
Знам ли, вероятно начина ми на мислене, това, че съм супер честна и открита, че мога да говоря за всичко. Ох,мразя да говоря за себе си, да си правя някакви самоопределения, със сигурност някой друг би ти отговорил по-добре,хаха :Д
на колко си ?
18.
имаш ли се за хубава ?
На периоди съм, като цяло-да.
кой е по умен баща ти или майка ти ?
И двамата са умни, интересите им са съвем различни и не мога да ги сравня.
ще следваш ли висше и защо
Да, ще следвам.
PullMeCloser
12-16-2012, 10:17
Как мислиш че би се справяла като актриса?
По-скоро добре сякаш.
Можеш ли да пееш?
Абсолютно не, но за сметка на това много обичам.
Разкажи за някоя беля, която си правила като малка.
О, аз съм била послушна, родителите ми не са ми разказвали много. Единственото, за което се сещам е, как едно лято, преди да отида на плаж за първи път, не оставих баба ми да спи цяяяла нощ, а и аз самата не заспах от вълнение. През 10мин я питах за часа и към 4-5 сутринта, тя вече ми се скара. Тъпо е това, наистина не се сещам.
С какво свързваш форума и променил ли те е по някакъв начин? Кои потребители са ти интересни/симпатични? (тоя въпрос е чисто и просто дежурен ;д)
Ами форумът сам по себе си не ме е променил, просто пораснах и си промених вижданията за доста неща. Когато започнах да пиша, бях в много лош период, бях много крайна в разбиранията си за нещата, супер заблудена. Определено съм се променила ужаасно много.
Кои са ми симпатични... ох, 100% ще изпусна някого: ти си ми симпатична, Пантерата, NambyPamby, DisappointedDreamer, Chacho, Hayashi, wednesday666, koshtramba, WILD_BOY иии пропускам някого, обаче не ми идва нищо. Ще се едитвам, ако се сетя.
Случва ли ти се често да си правиш отвлечени асоциации?
Да, постоянно ми изникват някакви супер несвързани неща из главата.
Най-готината изненада, която са ти правили?
За толкова много неща се сещам... приятелят ми беше заминал и изобщо не очаквах да се върне в близките 2 седмици, той ми беше казал, че няма и такъв беше плана. Беше заминал от близо седмица вече и аз изобщо не можех да дочакам да се върне. Една сутрин се събудих, към 12, и видях смс: "На 20км от теб съм" и, хаха, не можех да сваря да ставам, да се оправям, да мия зъби и да хуквам към автогарата. Супер много се зарадвах.
Море или планина?
Море.
Ще постнеш ли твоя рисунка?
Нямам нищо снимано в момента.
Какво обичаш да наблюдаваш?
Хората, обаче ми е гадно постоянно да се взирам в някого и гледам да го правя незабележимо :Д
Какво те впечатлява?
Красивото, обожавам да гледам красиви неща- красиви хора, красиви места, красиви рисунки, фотографии, всичко красиво.
Смела ли си?
Не.
"Да не рискуваш всичко е най-сигурният начин да загубиш" - как го разбираш и какво мислиш?
Мисля, че е точно така. Мисля, че твърде много хора се спират от 'ако'-тата, от страх, срам и тн, то се вижда по 193939-та теми точно в този раздел, мисля, че от страх наистина можеш да изгубиш много, обаче за съжаление, аз самата не винаги правя това,което знам, че трябва. :)
Разкажи ни някаква смешка 8-)
Семейство решили да изнасят нелегално животни.
Мъжът казва на жената:
- Слагаш костенурките в сутиена, а скункса в гащите.
- А миризмата... - пита жената.
- Ако оцелее, оцелее, майната му - отговаря мъжът!
Креативност е...?
За мен креативността се контролира изцяло от въображението на човека. Цялото нещо се състои в това да правиш нещата по различен начин, гледната ти точка да е различна.
Как си с митологиите? Коя ти е най-интригуваща?
Обожавам митологии, влюбена съм в древногръцката и египетската още от малка.
Какво е сила?
Какво би променила в себе си - външно и като характер?
Външно- носа, примерно, искам го по-чип :Д, като характер-ох, чувството за собственост, извън всякакви граници е.
Чела ли си "Братята с лъвски сърца"? Мнение?
Не, не съм, намислила съм да я прочета от бая време, обаче все започвам нещо друго.
Свежо човече си, харесваш ми. Няма да сбъркаш, ако си погледнеш личните. :)
Ако попитаме някой от приятелите какво мислят за теб, какво биха казали?
Че съм невероятна, звучи малко нескромно, обаче приятелите ми ме обожават и аз също обожавам тях.
А ти как би се определила?
Отговарях вече на това.
Кои са качествата които най-много цениш у хората?
Честността, жертвоготвността, интелигентността.
А в себе си?
Същото като горното + това, че съм добра.
Кое от вънншният си вид харесваш най-много?
Обожавам си кожата.
Ако можеше само за един ден да бъдеш някой друг, кого би била?
Един стар познат.
А защо?
Винаги съм се чудела какво става в главата му и как се чувства.
Лесно ли прощаваш?
Да, много.
Ако имаш машина на времето и можеш да се върнеш назад във времето ( но само като страничен наблюдател), кое време би избрала?
По-скоро бих отишла в бъдещето, но ако е задължително да е миналото-Френският ренесанс, винаги ми е било интересно как точно са стояли нещата :Д
А ако можеше назад в своето минало и можеше да промениш нещо, би ли го направила? Ако да и нямаш нищо против, би ли споделила какво би променила.
Да, бих, но нямам желание да разказвам.
Ако имаш възможност да дадеш съвет на своето 10 годишно аз, какъв би бил той?
Да не прави нещо, за което не е сигурно, че иска.
LadyDi- журналистика.
Иии, сега е ред на paradosou : ))
paradosou
12-16-2012, 12:04
хм, бързичка си :Д
Wednesday666
12-16-2012, 12:55
Здравей красавице моя <3..
Така - човек лош ли се ражда или става лош?
Какво мислиш, че се случва на хората, за да станат серийни убийци например?
Вярваш ли в доброто?
А в такова, което не изисква нищо обратно?
Била ли си влюбена?
Какво те е накарало да се влюбиш?
Искала ли си някога животът ти да се е развил по-различно?
Как си се представяш след 10 години?
Искаш ли семейство?
Вярваш ли в безкрайната любов?
Романтична ли си?
После още 8-)..
//ще те чета по-късно;
защо журналистика?
каква журналистика?
paradosou
12-17-2012, 18:50
Здравей красавице моя <3.. здрасти ^^_
Така - човек лош ли се ражда или става лош?
Не вярвам, че съществуват хора, които се раждат зли. Просто има такива с по-лесно податлива на негативни влияния психика, а това в съчетание с кофти среда води до озлобяване. Миналата година по етика го коментирахме тоя въпрос, супер интересна дискусия се оформи, обаче от тогава не се е повтаряло за съжаление. хDD
Какво мислиш, че се случва на хората, за да станат серийни убийци например?
В криминалните романи често се говори за някакви дълбоки причини и като цяло има голяма доза субективност, но реалността вероятно е доста по-прозаична. Не съм сериен убиец (все още! :ДД), но мнението ми е, че подтикът идва от някаква ненавист, която съответно може да бъде към какво ли не. И в един момент просто претръпваш, спира дори да ти прави впечатление, убитите ти се сливат в някакъв обобщен и безличен образ...
Вярваш ли в доброто?
Вярвам. Достатъчно често го наблюдавам в чист вид край себе си или дори извън обкръжението си.
А в такова, което не изисква нищо обратно?
Вярвам.
Била ли си влюбена?
Не съм напълно сигурна, по-скоро не сякаш. Определено е имало сериозни увлечения обаче. Може би сега се оформя нещо. :)
Какво те е накарало да се влюбиш?
Могат да ме накарат супер много неща, предполагам. Страшно различни момчета са ме привличали;; в един може да ме привлече заразяващият позитивизъм, у друг пък да ми харесат интровертността и смелите идеи... При всички положения обаче има хора, с които си допадате, прекарвате си готино заедно, харесват ти външно дори, но просто я няма тръпката.
Искала ли си някога животът ти да се е развил по-различно?
Искала съм и в момента също е така. Не се оплаквам, имам много от нещата, които искам, но и има доста други, които трябва да се променят. Старая се да работя по въпроса. Вярвам, че човек сам определя какво му се случва. В огромна степен.
Как си се представяш след 10 години?
След 10 години ще съм се превърнала от момиче в жена, но залагам, че ще съм запазила немалка част от хлапето в себе си.
Искаш ли семейство?
Искам, разбира се.
Вярваш ли в безкрайната любов?
Нямам твърдо мнение по въпроса.
Романтична ли си?
Да, ама не в стандартния смисъл. Една потребителка от форума беше разказала как приятелят й се е появил съвсем неочаквано докато е била на лагер, донесъл й е чаши със сламки, просто е седнал до нея и й е направил лимонада. Такъв тип романтика харесвам, общоприетите клишета в голямата си част са ми изтъркани.
После още 8-)..
NambyPamby
12-18-2012, 02:55
Би ли имала връзка с мъж, към когото нямаш никакви чувства, но пък имаш финансова изгода?
Щастлива/Нещастна ли си в момента и какво те кара да се чувстваш по този начин?
Ако попитат семейството и приятелите ти за една твоя негативна черта, коя според теб ще кажат те?
paradosou
12-18-2012, 06:42
Би ли имала връзка с мъж, към когото нямаш никакви чувства, но пък имаш финансова изгода?
Не, страшно противно би ми било. Това просто няма да съм аз. Не съм пълнолетна още, но отсега се опитвам да съм възможно най-независима.
Щастлива/Нещастна ли си в момента и какво те кара да се чувстваш по този начин?
В никакъв случай не съм нещастна, дори не мисля, че някога през живота си съм била истински нещастна. Имало е, разбира се, стремглави спадове и причини, които да ме смачкват емоционално, но не съм им се отдавала. Възхищавам се на хора, които въпреки всичко успяват да си запазят положителната нагласа и мисля, че също донякъде съм го постигнала (мда, скромно 8-)). Щастлива също не съм, има неща, които липсват, обаче като цяло съм доста по-близо до това. Парадоксът е, че въпреки че имам много контакти те си остават някак на повърхността и просто се разминаваме с хората, а аз съм такъв тип, че принципно това ме устройва, но точно в момента ми трябва нещо друго.
Ако попитат семейството и приятелите ти за една твоя негативна черта, коя според теб ще кажат те?
О, със сигурност няма да е едно негативното качество ;д, но първото, което ми хрумва, е разпиляността. Ама във всеки смисъл - и в буквален, и към хората/идеите. Някак прекалено си пилея неизяснено енергията и околните се дразнят. Все пак съм доволна, че за основните неща си имам позиция и я следвам.
Kaena Smith
12-18-2012, 09:01
Здравей! :)
И към въпросите... :D :
Смяташ ли се за позитивен човек ?
Някога изпадала ли си в депресия ?
Имаш ли някакво мото ?
Какво представлява щастието ?
Защо точно paradosou ?
Зависи ли от времето,настроението ти ?
Любимият ти сезон и защо ?
Засега само толкова...
Niakoitam
12-18-2012, 09:16
Имаш ли някаква гръцка жилка или ника ти идва от песента?
Как се казваш?
На колко години си?
Каква зодия?
Имаш ли брат или сестра? По-голям/а или по малък/а?
Вярваш ли че зодията,деня и часът,в който е роден даден човек определят характера му?
Случвало ли ти се е понякога да грешиш в преценката си за даден мъж и да го поставяш в грешната графа?
Вярваш ли в приятелството между мъж и жена?
Как би реагирала ако някой,който наистина харесваш ти отвърне с: "Аз те имам само за приятелка"?
Вярваш ли в Бог? А в мистичното-езотерика,окултизъм и т.н.?
Често ли даваш втори шанс и би ли била склонна да даваш?
Как накратко казано смяташ да мине денят ти на 21ви и мислиш ли, че нещо,което да промени света из основи наистина може да се случи тогава?
paradosou
12-18-2012, 16:57
Здравей! :) Здравей и на теб :)
И към въпросите... :D :
Смяташ ли се за позитивен човек ?
Хм, преди ми бяха интересни всякакви материали за различните типове темперамент и теориите, че организмът и вътрешната физиологична настройка на човек имат влияние върху възприемането му за света. Далеч не съм сигурна, че има нещо такова обаче. Като цяло съм позитивна, да, никога не се задържам дълго в кофти период. Даже скоро ме бъзикаха за това и се превърна в повод да се посмеем.
Някога изпадала ли си в депресия ?
Ако няколко часа изключителна емоционална натовареност се броят... да 8-). Това в кръга на шегата ест, такива 'криви' моменти всеки е имал, депресията е обаче нещо съвсем друго.
Имаш ли някакво мото ?
Не бих казала. Ще ти дам все пак една мисъл, която много ми допада като звучене - "Бъди ренесансов човек, развивай се непрекъснато". Не помня къде ми беше попаднала, няма и значение. Но Ренесансът винаги ми е бил супер вдъхновяващ, страхотно е допринесъл за цялостния човешки прогрес и е преобърнал много представи, внесъл е живот в буквално спрялото преди това развитие. Същото може да се случи и с кой да е човек, ако се самопредизвика достатъчно сериозно. Един вид дуел, в който ако излезеш победител, се превръщаш в по-съвършената версия на себе си. Рапирите и шпагите са въпрос на преценка.
Какво представлява щастието ?
Мисля, че е повече от обикновено удовлетворение. И със сигурност не може да продължи безкрайно дълго, защото животът е така устроен, че непрекъснато тече промяна, метаморфоза дори.
Защо точно paradosou ?
Ами... от гръцка песен е, точно като си правех регистрацията звучеше. Хареса ми и реших да ми се превърне в ник, друг е въпросът, че разсеяността тогава си каза думата и една глупава грешка едва не доведе до тотален блокаж 8-).
Зависи ли от времето,настроението ти ?
Случва се. Но и мрачното/предвещаващо буря време си има чар. Природните стихии са страшно могъщо нещо и винаги ми прави удоволствие да ги наблюдавам, пък не е и като да не съм участвала :Д.
Любимият ти сезон и защо ?
Пролет. Всичко се пробужда за нов живот и във въздуха се носят много особени аромати, та дори усещания.
Засега само толкова...
Вярваш ли в чудеса?
Разочароваш ли се лесно от хората?
Обвързана ли си ?
Обичала ли си ?
Имаш ли планове за бъдещето?
Обичаш ли кока кола?
А банани?
paradosou
12-18-2012, 17:35
Имаш ли някаква гръцка жилка или ника ти идва от песента?
За втори път ме питат. От песента е.
Как се казваш?
Евелина. И почти мога да се обзаложа, че не познаваш друга с това име хDD.
На колко години си?
'95 съм и се чувствам престаряла, хаха.
Каква зодия?
Стрелец, ловджийска зодия. :Д Не съм типичен стрелец, мисля.
Имаш ли брат или сестра? По-голям/а или по малък/а?
Сама съм. И имам странното усещане, че ако имах (кое да е от двете) щяхме да се разбираме повече от добре и да сме си приятелчета. Е... боят с възглавници е неизбежен. :Д
Вярваш ли че зодията,деня и часът,в който е роден даден човек определят характера му?
Доста строго звучи това, ако беше на 100% вярно, по земята щяха да се разхождат милиони клонинги. Все пак зодиите са ми интересни и мисля, че имат влияние. Само толкова обаче. Не подценявам участието на средата в цялата картина, има и куп други фактори.
Случвало ли ти се е понякога да грешиш в преценката си за даден мъж и да го поставяш в грешната графа?
Бъркала съм в преценката си за някои неща. Това с графите не ми звучи добре.
Вярваш ли в приятелството между мъж и жена?
Склонна съм да вярвам, но с дооооста уговорки.
Как би реагирала ако някой,който наистина харесваш ти отвърне с: "Аз те имам само за приятелка"?
Не мога да си представя да се случи. Доста прецизни антенки имам и усещам в каква посока отиват нещата. Общо-взето всичко се развива по естествен начин, но хората имат лошия навик да усложняват. Никога не ми е харесвало като черта това.
Вярваш ли в Бог? А в мистичното-езотерика,окултизъм и т.н.?
В Бог - не. Поне не в този вид, в който го представят религиите. Окултното и езотериката ми звучат привлекателно като извор на информация, но не дълбая прекалено много. Има интересни обичаи, свързани с това, но са ми далечни като обсег.
Често ли даваш втори шанс и би ли била склонна да даваш?
Доста съм склонна да давам, просто вярвам и искам да вярвам в положителната промяна, но и не изключвам разума.
Как накратко казано смяташ да мине денят ти на 21ви и мислиш ли, че нещо,което да промени света из основи наистина може да се случи тогава?
Доста разнообразен ден ми се очертава. Далеч съм от мисълта, че ще се случи нещо извънредно.
DisappointedDreamer
12-18-2012, 17:46
познавам почти 10 евелини лол
Защо тийнпроблем?
anonymous708973
12-19-2012, 08:29
Познавам.
С моето няма как да познаваш, ако не си някъв суперкъсметлия :д
Въпрос: Губиш ли си времето? И как?
Kaena Smith
12-19-2012, 09:23
Евелин,брои ли се ? :D
Впрочем,една от актрисите в "седем часа разлика" се казва Eвелина.
А с моето име има още 20 човека макс :-P .
Шегувам се,ето още няколко въпроса :
Случвало ли се е да ти бъркат името? :D
Дразниш ли се ?Как ти казват на галено ?
Любим ден от седмицата.
С какво започна сутринта ти ?
Какво музика слушаш ?
Имаш ли хоби,някакво необичайно занимание,талант ?
Колекционираш ли нещо ?
Познавам.
Офф: Имах съученичка с твоето име. :D
Иначе си чакам отговор на моЙто въпроси.
DisappointedDreamer
12-19-2012, 09:56
Познавам.
и с твоето познавам :Д
Какво ще правиш на Коледа и Нова Година?
paradosou
12-19-2012, 10:12
Ох, натовариха ме с едни задачки, довечера почвам да отговарям вкупом направо. :Р
paradosou
12-19-2012, 16:19
Вярваш ли в чудеса?
Вярвам, че хората ги създават. Каквото и да значи това. Всеки следващ ден е шанс да предизвикаш 'чудо', колкото и пресилено да звучи. Децата сами по себе си са едно малко и впечатляващо чаровно чудо. :)
Разочароваш ли се лесно от хората?
По-скоро да. Старая се да не подхождам към тях с неоправдано доверие, ама и да не проявявам мнителност. Скоро ми се случи, и то от близък. Не е най-приятното усещане, обаче не е и като да ми е невъзможно да го преодолея.
Обвързана ли си ?
Сега съм свободен електрон :Д.
Обичала ли си ?
Обич е силна дума. Обичам много неща и много хора, но към момче и в романтичен смисъл не е било насочено досега това чувство.
Имаш ли планове за бъдещето?
Имам, надявам се и то има за мен :Д. Каквото и да правя, каквото и да ми се случва, искам един ден да съм горда със себе си. Не толкова заради постигнатото, колкото заради развитието, упоритостта, волята, оставената следа и приятните спомени.
Обичаш ли кока кола?
Повече Спрайт, ама и кола няма да откажа.
А банани?
Само в чист вид. Всякакви сокове/есенции/сладкиши не са ми по вкуса.
paradosou
12-19-2012, 16:27
познавам почти 10 евелини лол
Може. Все пак хич не е сред често срещаните. :Р
Защо тийнпроблем?
О, аз го следя отдавна, на 14 трябва да съм била като почнах. Тогава безспорно ми беше по-интересен, но и сега научавам неща от тук. Напоследък се запознах с готини хора от форума, а и като цяло си е полезен, обмен на инфо се получава и има теми, които определено сериозно ти предизвикват мисълта. Преди пишех и в други форуми, но типичната за мен непостоянност си каза думата и ги зарязах, остана само този.
;;
paradosou
12-19-2012, 16:33
Познавам.
Предизвика ми любопитството, признавам :Д.
Губя си го и още как. Последно преди няколко дена ми се случи, просто ми хрумна и отидох на едно дървено мостче;; последваха няколко часа в нищонеправене почти буквално. Според майка ми си губя времето и като чета на пръв поглед безполезни неща. Често ми се случва някакъв материал така да ме погълне, че да се изключа за света, хаха.
: )
paradosou
12-19-2012, 16:50
Евелин,брои ли се ? :D
неее, не се приема! 8-)
Впрочем,една от актрисите в "седем часа разлика" се казва Eвелина.
А с моето име има още 20 човека макс :-P .
Шегувам се,ето още няколко въпроса :
Случвало ли се е да ти бъркат името? :D
Случвало се е. Точно сега класната ми има заместник, който ми казва Евгения, ама напоследък почна да става прекалено, та усещам, че вече се гъбарка :Д.
Дразниш ли се ?Как ти казват на галено ?
Не е много гот, да не говорим, че невинаги загрявам, че към мен се обръщат :Д. На галено - Ина, Ев. :)
Любим ден от седмицата.
Събота. Началото на почивката е и сутрините са винаги или чаровно мързеливи, или наситени с жизнерадостна динамичност.
С какво започна сутринта ти ?
Със звука от алармата хД.
Какво музика слушаш ?
Всякаква, не се сещам за изключения. http://www.youtube.com/watch?v=L4tF9EnbcxU - тази ме впечатли последно. Адски мелодичен и топъл глас има певицата. :)
Имаш ли хоби,някакво необичайно занимание,талант ?
Кеф ми прави да рисувам и да чета. Напоследък установих, че съм самороден талант по отношение на тениса :Д, също обичам да карам кънки, но за съжаление не ми се случва често. Доста хора са ми казвали, че имам хубав глас, но съм склонна по-скоро да не им вярвам. хД
Колекционираш ли нещо ?
Не и нямам спомен някога да съм го правила.
]~
SpiritInBlack
12-19-2012, 17:07
големи цици ли имаш ?
paradosou
12-19-2012, 17:11
и с твоето познавам :Д
Какво ще правиш на Коледа и Нова Година?
Не съм съвсем убедена. Ще се излиза със сигурност. Тая година не ми е много празнично.
Niakoitam
12-20-2012, 07:34
Действително. Познавам само едно момче,което се казва Ивелин и знам за тази Ивелина или Евелина дето едно време водеше Big brother, а по-късно Аз обичам България.
Иначе ти ако се чувстваш престаряла при положение, че си 95ти набор, каквото да кажем ние дъртите 86ти :D
Познавам.
Аз пък се сещам за трима човека, с твоето име.
Имам една съученичка дето се казва Ина и от време навреме я питаха с едно или две н-та е. Също и едно друго момиче, дето беше дошло от друг град и един мой съученик с не чак толкова разпространеното име Йоан, въпреки, че и по-голямата ми 12 годишна братовчедка се казва Йоана,беше харесал това момиче. Също и певицата Ина.
Сега отново въпроси към paradosou:
Обичат ли Стрелците да се правят на недостъпни за да ги гонят,защото с някакво такова впечатление съм останал от малкото ми наблюдения върху тях?
В момента в какъв период си- по-скоро вярваща в истинската любов или по-скоро не?
Ако трябва да избираш между любов и секс какво би избрала? А може би пък страстта както ми отговори едно друго момиче, зодия стрелец?
Убива ли любовта липсата на финсови средства?
Може ли двама човека толкова много да се обичат, че да са им достатъчни само по няколко думи за да се чувстват щастливи през доста голям период от време?
Любовта е чувството да направиш човека,когото обичаш истински щастлив или просто прикритие на егоистичното желание на някой да бъде обичан,от човека който желае?
Винаги ли ако няма разнообразие тръпката изчезва така бързо както се е появила?
Посещавала ли си други държави? Ако да кои и с каква цел? Какви бяха накратко впечатленията ти от тях?
DisappointedDreamer
12-20-2012, 07:36
^Само дето на Пантерата Ина не е цялото и име. Ох, и познаваш певицата Ина? Ръцете ли си стиснахте?
Пръц, Някойтам. Ха-ха.
paradosou
12-20-2012, 08:14
Обичат ли Стрелците да се правят на недостъпни за да ги гонят,защото с някакво такова впечатление съм останал от малкото ми наблюдения върху тях?
Е... ако става на въпрос на всеки му е приятно да знае, че е харесван и буди интерес, вече друго е колко ще продължи тази игра и какъв ще й е нюансът. Стрелците според мен повече преследват, въпреки че и към тях си има стабилен интерес. Разбира се, тези неща ги казвам с уговорката, че е адски субективно всичко. За себе си мога да кажа, че не се правя на недостъпна. Или съм истински такава, или има ненатрапчив флирт, но като цяло прекаленото проточване ми убива желанието.
В момента в какъв период си- по-скоро вярваща в истинската любов или по-скоро не?
Любовта си е просто любов, няма истинска и фалшива. Друга работа е, че има заблудени души, които се самоубеждават в някакви илюзорни неща. Вярвам и винаги съм вярвала. Просто я има, има много примери за това.
Ако трябва да избираш между любов и секс какво би избрала? А може би пък страстта както ми отговори едно друго момиче, зодия стрелец?
2 в 1, моля. Неочаквано добра комбинация. ;d
Убива ли любовта липсата на финсови средства?
Чак да убива... не знам, обаче се предполага, че ще се появят проблеми, които могат да разклатят връзката. Сигурно звучи ужасно гадно, но мисля че така стоят реално нещата.
Може ли двама човека толкова много да се обичат, че да са им достатъчни само по няколко думи за да се чувстват щастливи през доста голям период от време?
Връзка от разстояние ли визираш? Не ми звучи добре написаното, такива чак всепоглъщащи чувства са ми чужди.
Любовта е чувството да направиш човека,когото обичаш истински щастлив или просто прикритие на егоистичното желание на някой да бъде обичан,от човека който желае?
Странна смесица и от двете. :)
Винаги ли ако няма разнообразие тръпката изчезва така бързо както се е появила?
Зависи сякаш. При мен когато се появи скука и когато усетя, че нещата стават праволинейни определено настъпва промяна и съм склонна да прекъсна отношенията. Колкото и вятърничаво да звучи.
Все пак съм на мнение, че връзките никога не остават същите, променят се и един по-спокоен период не значи непременно охладняване на чувствата. Пък и всеки си има своите куци моменти, сиви периоди... знам ли. Една наистина хубава връзка заслужава да я запазиш в такъв момент.
Посещавала ли си други държави? Ако да кои и с каква цел? Какви бяха накратко впечатленията ти от тях?
Не съм била в чужбина за съжаление. Иначе искам да отида на много места. Няма да изброявам, че ще стане километричен постът.
paradosou
12-20-2012, 08:19
Довечера мисля да има престолонаследници, както казва Chacho. Писах лични на psychopath и notlike, обаче засега няма отговори, не се знае и дали ще проима.
Ще ми се да осигуря мъжко присъствие на стола. Дайте вие предложения. ; Р
Niakoitam
12-20-2012, 08:44
^Само дето на Пантерата Ина не е цялото и име. Ох, и познаваш певицата Ина? Ръцете ли си стиснахте?
Пръц, Някойтам. Ха-ха.
А как и е Иннах като в профила ли? :)
Иначе певицата Ина не съм казал, че я познавам. Казах, че също е с такова име.Но пък ти ме разкри! Вчера случайно без да искаме си теглихме по един език на бългро-румънската граница. Гледайти и завиждайти :D. Между другото знам и за певица,която се казва Маги Санчес и познавам едно дребничко момиченце дето така и не можа да порастне като за годините си дето се казва Магдалена, а има и един много известен български сериал Къде е Маги? Та къде е Маги? :D
DisappointedDreamer
12-20-2012, 08:56
Нъц. И Иннах не е.
:lol: аз такива Магита не познавам!
Искам Някойтам на стола!
Niakoitam
12-20-2012, 09:20
Нъц. И Иннах не е.
:lol: аз такива Магита не познавам!
Искам Някойтам на стола!
Защо? Неудобни въпросчета ли искаш да ми задаваш? Нали знаеш, че ако искам мога и да лъжа. :)
Ето това се вика висш женски мазохизъм в жива форма.Уж не ме понася обаче е готова да ме качи на пиедестал за да може да ми "гледа грозната мутра" в продължение на дни и да ми се нервира. :D
Айде поздрав тогава с една песен:
http://vbox7.com/play:ca09da2bcf
:D
DisappointedDreamer
12-20-2012, 09:39
Няма да се нервирам. Ще се смея! Лъжи ако искаш. Пак ще е забавно.
Ето това се вика висш женски мазохизъм в жива форма.Уж не ме понася обаче е готова да ме качи на пиедестал за да може да ми "гледа грозната мутра" в продължение на дни и да ми се нервира. :D
Бало си е майката..
paradosou
12-20-2012, 15:07
След известно изнудване notlike се съгласи 8-). Може да промените заглавието на темата. : )
Wednesday666
12-20-2012, 15:38
След известно изнудване notlike се съгласи 8-). Може да промените заглавието на темата. : )
Само изнудваш хората.
paradosou
12-20-2012, 15:40
Те пък ми се поддават. И всички сме щастливи! ;д
Име?
От къде си?
Ако си за един ден журналист с кого би направил интервю и защо?
Има ли случайности, как мислиш? А късмет?
Какво мислиш за Коледа?
Заглавието на темата е променено.
IseeDEADbodies
12-25-2012, 16:09
К'ъв си ти ? :lol:
От къде си ?
На колко си ?
Ко прайш в тоя форум ?
Що искаше да седнеш на "стола" ?
Кого би изчукал от форума ?
Кого не би чукал и за пари от форума ? :lol:
Разкажи най-мръсната си тайна с нас ]:)
Име? Николай
От къде си? Варна сити
Ако си за един ден журналист с кого би направил интервю и защо? Ким Чен-Ун, защото не всеки има задника да го интервюира
Има ли случайности, как мислиш? А късмет? Няма такова животно. Всичко е трябвало да се случи така. Вярвам, че всичко е наредено, а ние просто избираме версиите как да се случи.
Какво мислиш за Коледа? Мразя Коледа, защото е комерсиализирана.
К'ъв си ти ? Хахаха, един откачалник, който знае, че ще успее в живота, но си няма и идея как
На колко си ? Почти 18
Ко прайш в тоя форум ? Губя си времето
Що искаше да седнеш на "стола" ? Накараха ме, така да се каже
Кого би изчукал от форума ? О, честно да ти кажа, не съм се занимавал да проучвам
Кого не би чукал и за пари от форума ? Хахах, всеки, който реша, че не бих го чукал без пари, не бих го чукал и за пари..
Разкажи най-мръсната си тайна с нас - не се сещам към момента.
Да не кажете, че бягам от отговорност :D
purplegrass
01-04-2013, 20:01
Какво искаш да учиш след 12 клас?Къде?
Какви са ти хобитата?
Колко деца искаш да имаш?
Къде би искал да живееш?
Какво искаш да учиш след 12 клас?Къде? Много сложен въпрос, защото не съм го измислил още.. аз журналистика искам, ама няма да стане, защото няма хляб там. А иначе някъде в България смятам да завърша - дали Варна, дали София..
Какви са ти хобитата? Излизане с приятели, спортуване, купонясване, четене на статии и книги, игрички на компа, спане..
Колко деца искаш да имаш? 3, за да са има повече българчета за родината
Къде би искал да живееш? Аз съм българин и искам да живея в държавата си.
NambyPamby
01-04-2013, 22:40
Цигари?
Алкохол?
Шмъркотици?
Най-лошият ти секс някога? Защо го класифицираш като такъв?
Какво би те отблъснало в едно момиче?
Приятелка имаш ли си? Да/Не, Защо?
Смяташ ли, че човек е плод на възпитанието и семейната си среда? Защо?
Тройка правил ли си, ако не си - би ли?
Би ли правил секс с мъж, ако си много на зор за пари?
Не смяташ ли, че е доста безотговорно на тия години да не си се ориентирал с какво искаш да се занимаваш занапред?
Неволята учи ли?
Кое предпочиташ - да използваш презерватив или момичето да пие противозачатъчни? Защо?
изненадайте ме. искам хубави отговори. съживете умрялата тема.
paradosou
01-06-2013, 11:18
Нещо, което винаги си искал да направиш, обаче по стечение на обстоятелствата досега не ти се е отдало?
Любим филм? И защо?
Спортуваш ли активно?
Кои са ти най-характерните черти? Бих била доволна на по-подробен отговор. ;р
Какво мислиш за мен? Имам ли талант за изнудване? 8-)
Снимка?
Ии един въпрос, изкопиран от Щрудел 8-) :има ли нещо, което принципно не се възприема като сексуално, но на теб ти действа така? Опиши го.
Kaena Smith
01-22-2013, 20:04
up
Kaena Smith
01-28-2013, 16:11
Темата отново замря...
Slobbery
01-28-2013, 16:16
Сядам на стола. :D
Заглавието е променено, Slobbery е на стола.
heartlesandfreaky
01-28-2013, 20:15
Като каква личност се определяш?
Обичаш ли да твориш? Любими видове изкуства?
Какви музикални стилове предпочиташ?
Обичаш ли да четеш книги?
Мнение за днешното подрастващо поколение?
:) Малко досадни въпроси, но какво да се прави.
SpiritInBlack
04-23-2013, 16:39
предвид това , което беше споменала във форума , имаш ли се за евтина ?