View Full Version : Най-милото <3
anonymous708973
10-27-2014, 13:36
Аз пак се отбивам^^
Преди партито за рождения му ден се загрижи дали съм яла и дали няма да пия на гладен стомах, 15 пъти ми повтори да ям :д
Излишно е да споменавам как ми благодари 10 пъти, че направих някакви малки нещица за прихапване или че дадох идея на приятелите му за подарък.
И като ми се фръцка да ме пита как изглежда с това и онова... пък на мен ми текат лигите, нали :д
И като се гушнем да гледаме филм и си сложи главата на рамото ми (което по принцип ненавиждам) - толкова ми е сладичък, миличък и невинен.
И като ми разказва как като се събуди по някое време, ме целувал, пък аз съм съм се усмихвала насън :д
Вчера приятелка дойде на гости у тях, за да се видим с нея, той й направи вечеря и ни остави 2 часа да се набърборим порядъчно и само тук-там се включваше с някой въпрос или си отбелязваше някоя нова дума.
Или вчера излизам от банята и той се смее на думата "прахосмукачка" :D После и на "пуканки".
И като ме пита дали искам сирене към виното и аз се изненадам, а той каже "Е, наистина ли, как ще забравя да купя сирене!"
Днес само му се оплаках мимоходом, че не разбирам едни неща, той реши да ми ги обяснява, въпреки че му казах, че първо ще си прочета урока и тогава ще го питам :)
Ой.
SpiritInBlack
10-27-2014, 16:23
Почти се насълзих
anonymous708973
11-04-2014, 00:06
Вчера ме покани да ядем суши - аз де, той не обича - и да пием коктейли. Беше ми много миличък и си беше сложил официалните обувки и сако :inlove:
И ми заяви, че съм била много сладка пияна и много ме харесвал (само ???) тогава, вероятно имаше нещо общо с приповдигнатото ми настроение, подскачането към вкъщи в стил Червената шапчица и въргалянето из леглото с изпънати ръце и крака и кикотене 8-)
И ми каза, че съм изглеждала суперщастлива и доволна във фитнеса - което е факт, старая се да не изглеждам измъчена и сърдита, както често се случва, когато се концентрирам. Първо това ми беше казал, аз се засегнах и се упражнявах да се усмихвам като олигофрен дори когато съм сама, та сега ми е доволно, че е забелязал. Ама той всичко забелязва, нереално е чак.
Хихи, сега се сещам - един път сложих последното руло тоалетна хартия и вечерта той се хвана за главата, че няма повече, а аз придвидливо бях примъкнала от нас двечки, та тогава беше впечатлен от моята досетливост :д Звучи мегадебилно, знам :д
anonymous708973
11-04-2014, 00:06
двоен
fire_magic
11-04-2014, 00:57
#anarchystyle
shmatarok
11-04-2014, 01:02
^ е, хайде сега, сладко е 8-)
fire_magic
11-04-2014, 01:35
мнооого
чак да ти се прииска да си хванеш гадже и да вършите същите неща
Colouring
11-04-2014, 22:06
С предишния ми приятел си пишехме писма. Просто беше много мило като идея и чувството, което изпитваш, когато получиш писмото и започнеш да го четеш, беше страхотно. Абе, много обичам такива нещица.
Най-милото, което е правил сегашният ми, макар и за месец, беше как ме гледаше цяла седмица, когато бях с шарка, а той не е карал. :Д Всеки ден ми носеше храна, готвеше ми, гледаше ме пъпчаласа и отвратителна и ми казваше, че пак съм по-красива от всички момичета, които познава. :Д
Че къде успя да намериш шарка пък и ти.
Colouring
11-05-2014, 08:07
Мани, мани, съквартирантката ми я лепна отнякъде, нямам идея откъде, аз не бях карала никаква шарка и гледай как се кара варицела в общежитие. Ужас беше. Първият ми месец в ТУ беше доста забавен, хах.
Ами мога да кажа за бившият си приятел кое беше най-милото нещо, което е правил за мен..Ами имало е моменти на романтика..малко-но пък запомнящи се.. Ами значи понеже и двамата сме от различни градове..И аз му бях ходила на гости за два дни. Обаче не останах да спя у тях, понеже нямаше как тогава и спах в една моя приятелка, проблемът беше, че аз исках да остана поне две вечери в града и да спя в приятелката си, но така се получи, че спях само една вечер у тях, понеже тя на другият ден имаше неотложна работа.И както и да е, бяхме решили с тогавашния ми приятел, да си тръгна чак на другият ден вечерта с влака..И целият ден си бяхме заедно..аз си знаех , че има влак вечерта, знаех в колко, но разбира се, реших все пак час преди да тръгнем за гарат да влезем да проверим разписанието.. и разбира се имаше промяна, и тя беше свързана с това, че нямаше изобщо влак вечерта за моят град..имало, но е било по-рано..и аз го бях изпуснала..Ии.. нямаше къде да спя, у тях нямаше просто как.изпаднах в паника..какво ще правя сега. и разбира се на него му хрумна щурата идея.. да прекараме заедно вечерта някъде навън до сутринта, докато стане време за влак или автобус. който да хвана и да се прибера. И така каза на майка си, че ще спим в негов приятел,тя му повярва, а ние всъщност цяла вечер..от 21:30ч. вечерта до 07:30 сутринта ние бяхме навън..по принцип трябваше да сме до 06:00ч. сутринта, понеже тогава би трябвало да има автобус, но с моя късмет нямаше.. и чак в 07:30 си хванах влака. А всичките тези часове.. ние се шляхме навън, къде ли не ходихме.. обиколихме центъра няколко пъти,даже си харесах в един магзаин една чаша на моята любима певица..и междудругото след време..когато той ми дойде на гости, ми подари тази чаша, която си бях харесала..и така, и после бяхме поне един-два часа на една пейка в градската градина..даже и едно котенце беше дошло при нас,гледахме звездите, говорихме си за бъдещето.. после пък бяхме пак около един два часа в един друг парк..пак на една пейка.. и поенже на мен много ми се беше приспало..легнах и си сложих главата в скута му.. и така съм заспала за малко..беше ми доста студено..той през цялото време ме гушкаше..топлеше.. не смееше да мръдне за дане ме събуди..после пък влезнахме в един вход на блок.. седяхме и тама малко..на стълбите..после решихме да излизаме.. и той ме хвана за ръката притисна ме до стената и започна да ме целува.. и така сигурно половин час.. и вече най-накрая от много разходки..влезнахме в гарата да чкаме влака.. беше към 05:30ч. сутринта..и пак ме гушкаше.. през всички тези часове не спря да ми приказва супер милите и сладки неща..не спря да ме целува и гушка..ии супер якото ми беше..ии така, каквото и да става ..това винаги ще остане в съзнанието ми като спомен, също и други такива мили неща, които е правил за мен!! :)
Ех, да, тва и на мен са ми го правили. Не гадже, но един от приятелите. Той в София учи, но нямаше как да го прибера вкъщи та цяла вечер на вън, на студа. Познай как пандичката си ме гушка, за да ме стопли и как си държахме душите в шепи. И двамата след тежки раздели, събираме си парчетиите, (силно казано) влюбени в некви хора, седим по пейките и мрънкаме... :д Заспах му в ръцете и имах чувството, че съм си гушнала най-добрия приятел и съм задрямала. Наскоро пак искаше да ми иде на гости ама вече беше станало ебати кучия студ та пропуснахме, но още като се запролети гледай как Тори ще спи по пейките на София с пандичката, защото е ту майнстрийм да пиеш на маса като бял човек.
anonymous708973
11-10-2014, 21:22
Толкова се старае и най-обикновената вечер да я направи някак по-мила, по-"наша си". За да ми се реванширал за вечерята, сложи сини салфетки, една синя свещ, наля по една чаша вино и наряза сиренце върху синя чиния. И гледахме анимационно филмче с динозавърчета ("Земята преди време")^^ И ме гушка през цялото време, ама наистина през цялото... или като ляга вечер, обича аз да го прегръщам докато е с гръб към мен.
И каза, че е свикнал да му се натискам да го гушкам, когато съм с ледени ръце - което е 90% от времето, ама не ми е казал, че му е неприятно.
Тази сутрин му оставих едни капки със сладка бележка как да ги пие, много се зарадвал.
И мисля да му пусна нещо в пощенската кутия, че толкова педантично си я проверява по 2 пъти на ден :д
гледаше ме пъпчаласа и отвратителна и ми казваше, че пак съм по-красива от всички момичета, които познава. :Д
значи познава много много грозни
leadyflame
11-10-2014, 23:54
ставай жено, пръй закускат, чИ съм гладен.. все нещо романтично има, явно харесва закуската ми. (лове)
и умението ти да разчиташ сложните знаци
тъжно е, че няма какво да пиша ) :
последното мило, което се сещам е смс, който гласи 'дигай си задника' ))) :
rumbeshkata
11-11-2014, 10:03
Най-милото.. мисля че беше, когато ми прати без причина цветя по куриер в къщи. Стана ми много хубаво.
therichbitch
11-20-2014, 22:03
да се подвизава от 3 дни в София, без да ми се обади, все пак сме на 2000км, аз, разбрала от общ приятел, вбесена да се нахвърля да питам какво е това безобразие и да разбера, че искал да ме изненада и да се появи направо на дипломирането ми.. е, почувствах се като идиот, благословен идиот :cool:
galaxy29
11-20-2014, 22:09
:}}
Излезе вечерта в студа да ми купи мастика, защото ми дойде, бях забравила моята вкъщи и се побърквах от болки. :З Но най-милото е, че почти я изпихме, остана само малко и на следващия ден не се видяхме, пък той не я беше допил, а я беше оставил на мен. Много се зарадвах, хаха. :Д
И гледахме един епизод на сериал, който той вече е гледал, и тъй като за него епизодът е бил особено драматичен и му е повлиял на съня, беше планирал кога да го гледаме. Да не е точно преди лягане, за да мога да си заспя, хаха. А пък аз не се впечатлих особено накрая, но самата загриженост е безценна.
И като ми прави масаж на гърба, сякаш ми натиска някакви бутони на смеха и изпадам в истеричен, много характерен смях, хаха, и ми се смее на смеха. И е супер мило и шлядко как се разсмива след всеки бутон. :Д
И това може да изглежда като разглезеност - но пътят от метрото до тях е дълъг, досаден и страшен. Мен наистина ужасно много ме е страх от тъмното и да вървя сама в тъмното, дори да е 6 часа, защото са ме ограбвали/напдали с нож и т.н., та той ме взима с колата си от метрото, когато ходя в тях (и е тъмно). :Д
Напоследък започнах да забелязвам все повече колко мили жестове прави ежедневно... :)
therichbitch
12-01-2014, 21:20
като чета какви малки неща споменавате, се усещам, че не достатъчно често вербализирам благодарността си за загрижеността ( така трябва, обаче
NomNomNom
12-01-2014, 22:50
-Научил се е да казва "Еве, спиш ли" . И когато сме заедно ме буди с това и прекрасните му голеееми сини очи.
-Всяка сутрин ми пожелава добро утро. Всяка нощ си лягаме с лека нощ. В чата, поради 2-3к километра разстояние.
-Чували сме се само няколко пъти за времето в което не сме били заедно и сме си говорили веднъж с камери - звучи толкова щастлив винаги, че и на двамата ни идва да подскачаме като малки кученца.
-Преди да отида да го видя за първи път в градът му, резервира хотел в центъра за два дни, за да можем да сме напълно, изцяло и единствено заедно. Не се бяхме виждали 3-4 месеца и .. просто както сладурско го обясни, че "we will need lots of privacy the first days", все едно току-що се е случило нещо съвсем нормално, та това беше безумно мило да го каже, не толкова жеста.
-Когато спим в едно легло ( в квартирата му спим на отделни, защото са мънички, пък той има проблеми с кръста ) , не ме изпуска, дори да спи, ще ме догони в другия край на леглото за да ме гушне/
-Когато се закопая твърде много в анализ на ситуацията и се държа твърде предпазливо ( за да не го нараня, или да не се разберем погрешно ) , той ми казва - еве еве еве еве докато не спра и след това за н'ти път ми казва колко съм прекрасна и че трябва да спра да се притеснявам.
-Фука се с мен :D даже на последното му интервю за работа, като го питали дали има проблем с работа с чужденци, обяснил, че приятелката му е българка. Взеха го там, но той е невероятен, съмнения никой нямаше. :D
-Още първият път като отидох при него, ме представи на цялото си семейство и приятели.
-В петък му казах, че ще работя от вкъщи тази седмица. И той веднага ми написа - ок, имаш ли билети да дойдеш. И като кацнах в събота и стигнахме у тях, ми каза че ме обича за първи път.
-Като му кажа, че съм в пмс, иска да ме гушка и гали за да съм по-добре.
-Постоянно се взира в мен и ми се усмихва
-Купува си кола заради новата работа и .. прави екселска таблица в гугъл драйв за да пиша коментар за всяка кола която е харесал защото ... искал и аз да я карам, пък аз нямам книжка дори и сега съм обещала от януари на курсове. Боли ме фара за коли, но той просто е невъзможно мил.
-Радва се на новата работа, и казва че е също защото каквото и да стане, може да се грижи и за двама ни, което ... всеки който ме познава знае, че не мога да оставя но. Никога мъж не ми е казвал това по по-прекрасен и мил начин.
Инак, никога не сме се карали, но в началото беше трудно, защото той - emotionally unavailable, интроверт , и бяхме изградили малко отношения на терапевт-пациент , където поради постоянния риск от контрапренос от моя страна - което се случва в нормалните отношения, защото хората имат емоции - имах потисната личност и накрая той вече доби увереност в себе си и довере към мен, почувства сигурност, но не знаеше аз коя съм, какво съм , което пречи да се идентифицира с мен и да ме приеме емоционално ( да изпитва влюбеност, любов) но .. тук вече силната ми несигурност да се отпусна се появи, заради риск от отхвърляне.. та зор докато започна да споделям и да реагирам.
Междувременно яко рев сама у нас, и стискане на зъби, случайно да не реагирам пасивно-агресивно на нещо което казва, пък и 3-4 пъти той ме отхвърли защото .. без да ми дава причина, но беше ясно че е просто объркан. Пак яко рев, сополи, без да казвам. Не е очаквал да има жена до себе си.
Но, сега всичко е прекрасно. Той е прекрасен. Струва си всичко и искам само да го радвам. Милия ми.
galaxy29
12-01-2014, 23:05
гадост, от толкова лигня ми се доповръща
ква народност е тоо да знам да я отбягвам
anonymous708973
12-02-2014, 11:42
Номном, от коя националост е момчето ти и откога сте заедно?
Много сладко иначе^^
Хора, ама хич не ви бива в столкването. :/ Този фейсбук за какво ви е? :D
NomNomNom
12-02-2014, 12:31
Номном, от коя националост е момчето ти и откога сте заедно?
Много сладко иначе^^
Испанец, хм от Юни.
Иначе, голяма лигня, ама в началото е така, сега ни е паднало :D
Твояt беше руснак, треньор по някакъв спорт? Столкнах един ден и останах без чене :D
anonymous708973
12-02-2014, 13:17
Нели :D :D
Украинец, по бокс и фитнес.
знам ааааз, и аз оставам без чене, пък си го гледам всеки ден^^
*lucky me*
(Бяхме на гости и една германка го гледа продължително и изцепва "ама ти имаш някакви славянски корени, нали?" И всички леш, щото прекрасната му мутричка от километри го издава 8-) )
Почти се насълзих
Истински мъж ! Аз от 3 дни не мога да спра да рева. На физиологичен разтвор съм, че да не се обезводнявам.
Украинец, по бокс и фитнес.
Да не си свалила някой от братята Кличко :cool:
kalpazanka
12-02-2014, 13:57
Истински мъж ! Аз от 3 дни не мога да спра да рева. На физиологичен разтвор съм, че да не се обезводнявам.
:lol: :lol: :lol: Тва отива в тетрадката с лафове :lol:
И аз тва си помислих, б@си :D
Сега по същество- щеше да фърчи на илядо километра, за да не съм сама на Коледа. :) И за пръв път нямаше да празнува с мама :)
калпазано, ма
я ми се включи у фейсбукито да те питам нещо :cool:
:lol: :lol: :lol: Тва отива в тетрадката с лафове :lol:
Сега по същество- щеше да фърчи на илядо километра, за да не съм сама на Коледа. :) И за пръв път нямаше да празнува с мама :)
Радвам се, че те разсмях ама какви празнувания с мама, той да не е на 18 или това е било през друг век тая случка ?
kalpazanka
12-02-2014, 14:18
Тва беше ного хапливо за възрастта, признавам те :)
Радвам се, че те разсмях ама какви празнувания с мама, той да не е на 18 или това е било през друг век тая случка ?
Че аз винаги гледам да си празнувам Коледа с мама...
kalpazanka
12-02-2014, 14:21
Душата, на 18 си. Вече може да ходим на дискотека.
pandabear
12-02-2014, 14:25
ако имам тези дни време за описване на милите неща ще се включа с wall of text, насъбра ми се стабилен материал ;p
kalpazanka
12-02-2014, 14:25
на Коледа?
Зависи на коя дата навършваш пълнолетие :-)
не че някога съм празнувал истински коледи и като цяло празници ама не тряа ли човек да е със семейството си по това време ? ако нямаш свое семейство защо да не си с майка си и баща си ?
Как съм пропуснала тая тема, не знам! :D
Не знам дали има най-мило нещо, защото е трудно да класирам само едно като такова. Обичам, когато спонтанно хваща китарата и започва да свири някоя наша любима песен. Така ме сваляше в началото... :D
Нямам време сега, пак ще се отбия по-късно да дописвам.
Душата, на 18 си. Вече може да ходим на дискотека.
Мен ще ме вземете ли ? И аз поживях миналият век.
Между другото, не съм искал да те обидя, ако си се почувствала така.
kalpazanka
12-02-2014, 14:43
Не съм се засегнала, стана ми весело дори :D
Обикновено Лили Иванова засягат с намеци за миналия век, та малко неочаквано и нанагорно ми дойде :lol:
Ееее значи, ако искаш да знаеш нито си и на годините, нито си и на операциите на Лили хахах.
Aeternal
12-02-2014, 15:16
Най-вече на операциите
има време
kalpazanka
12-02-2014, 15:17
Сливиците и двете махнати бенки броят ли се? :D :D :D
anonymous708973
12-02-2014, 17:56
8-)
Те пък щото едни украинци... :д (Не че Владимир не е мегасекс, де, пък ако ще, и на Луната да е роден).
Ама моето мъж е русо и синеоко :д
Сливиците и двете махнати бенки броят ли се? :D :D :D
Наскоро ме остригаха 300лв за 2 бенки, даже днес лекарката ми разправя "искаш ли нещо за белезите" оптимистка.
я разкажете малко ква е хавата с бенките че искам една да си отстраня но пък е близо до сърцето и няксиии :)
Обичам, когато спонтанно хваща китарата и започва да свири някоя наша любима песен. Така ме сваляше в началото... :D
О, върна ме много назад във връзката с бившия, а един друг след него се опитваше да ме свали с китара.
kalpazanka
12-02-2014, 18:28
Наскоро ме остригаха 300лв за 2 бенки, даже днес лекарката ми разправя "искаш ли нещо за белезите" оптимистка.
Тва е манипулация по здравна каса, да го еВа!
я разкажете малко ква е хавата с бенките че искам една да си отстраня но пък е близо до сърцето и няксиии :)
Отиваш при джипито, казваш що те притеснява бенката и получаваш направление код 04 за дерматолог. Избираш си онкодерматолог!!! и отиваш за процедурата. Прави се с местна упойка, като преди това сестрата те *дере* образно казано с игла, на едното одрано слага физиологичен разтвор, на другото одрано капва упойка, за да се види дали си алергичен. При инжектирането на упойката си пощипва, после усещаш само леко дърпане, докато пича връзва конците. Отстранената бенка ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! отива за хистологично изследване. Там е възможно да се наложи да платиш такса /доколкото знам, е 30 лева/. Хистологията излиза до 10 дни. Важно е бенката да е изрязана до здраво.
мен парите не ме притесняват а тва че е близо до сърцето
някси ме възпира
kalpazanka
12-02-2014, 18:42
Първата, която махнах, беше близо до сърцето. И в област, в която минава презрамката на сутиен. 1 година я търпях, 1 година брах страх, минавайки пред кабинета на дерматолога, виждайки хората с онкодосиета там. Когато започна да щипе и пари при къпане, взех най-накрая направление и се реших. Само взех моя за кураж и го помолих, ако колабирам, да не ме влачи за косата, че полагах тогава големи грижи за нея. :)
и го помолих, ако колабирам, да не ме влачи за косата, че полагах тогава големи грижи за нея. :)
!! АХХАХАХАХ !
мен главно ме притеснява защото е такава не по тялото а леко излезнала /не знам как точно да го обясня/ и се притеснявам ако някое момиче ме драска там при игра да не ми я раздере и откърши /предполагам никак няма да е хубаво че се е отделила така/
kalpazanka
12-02-2014, 18:47
Релефна, искаш да кажеш. Точно такива две махнах в разстояние на малко повече от година. Останалите, които са на нивото на кожата, не ме тревожат. Поне докато не започнат да нарастват и не си променят пигментацията.
тези на нивото на кожата даже си ги харесвам :)
Тва е манипулация по здравна каса, да го еВа!
Ами всъщност не го покрива здравна каса за съжаление. Аз имам още 2-3 релефни които искам да махна, ама ще видим кога ще стигна. Всъщност аз отидох с идеята да махна тях, обаче тя си намери някаква на гърба която била "рискова" та махнах нея и една под мишницата която ми пречеше. Хистология плащах 40лв на тая на гърба, на другата не съм и правил. На мен лично ми препоръчаха дерматоложка в Токуда като една от най-добрите практикуващи в момента и за това отидох. Според мен си идва доста цифра за такава процедура и може би по другите болници е по-евтино. Като цяло тая под мишницата беше някаква малка и повърхностна и я резна за нула време, даже не ме ши. На гърба обаче бая е копала като гледам сега раната.
Едит: никога не съм харесвал Лидокаина и не бих го определил точно като леко щипене, ама се преживява.
Първата, която махнах, беше близо до сърцето. И в област, в която минава презрамката на сутиен. 1 година я търпях, 1 година брах страх, минавайки пред кабинета на дерматолога, виждайки хората с онкодосиета там. Когато започна да щипе и пари при къпане, взех най-накрая направление и се реших. Само взех моя за кураж и го помолих, ако колабирам, да не ме влачи за косата, че полагах тогава големи грижи за нея. :)
Ама страх те е от скалпели или от игли ? Защото ако съм аз ще седя да ме реже цял ден, толкова много бенки имам които мога да махна, само дето ще трябва да продам колата да им платя после.
стига деее
влизам в тая тема да чета романтични глупости, а не бенки, рани и конци...
kalpazanka говори с такава любов за тези неща
PartyLadyCrasher
kalpazanka
12-02-2014, 19:01
Ами всъщност не го покрива здравна каса за съжаление.
Айде, бе! На краставичар краставици се опитваш да продаваш в момента. Здравноосигурена съм И в България и бенките ги махах именно в родината!
Ама страх те е от скалпели или от игли ? Защото ако съм аз ще седя да ме реже цял ден, толкова много бенки имам които мога да махна, само дето ще трябва да продам колата да им платя после.
Точно страх не бих казала. Гадното идва после, когато не можех да нося една чиния с храна да речем в лявата ръка, защото това създаваше напрежение в шевовете. Гадостта да се промивам с физ разтвор, а накрая махането на интрадермалния.
Втората бенка беше с два прости конеца, ама и там усещането не беше върховно. Въпреки това си предпочитам спокойствието и ако се наложи, ще се подложа и трети път.
стига деее
влизам в тая тема да чета романтични глупости, а не бенки, рани и конци...
Обещавам да се загубя от хоризонта на форума за следващите 2 месеца :)
Виж сега, значи има два варианта.
1.Вече не се покрива
2.Преебали са ме нещо
И в двата случая, аз отидох с направление на преглед, след което говорих с лекарката и тя каза, тези неща не се покриват от здравната каса. Сега дали ги е сметнала като козметична процедура или нз какво, факт е че дадох 300лв за двете с едната хистология. Нито ме е била градушка нито обичам много да давам пари, когато мога да се възползвам от държавата така че мога да те уверя, ако можех да не плащам в случая щях да се радвам.
Като оставим това на страна кажи ми къде си ги махала, за да отида да си махна другите и да си платя съответно само хистологията. Отбелязвам, че другите които имам да махна са релефни, но класифицирани като безопасни към момента.
kalpazanka
12-02-2014, 19:08
Махах бенка на 10 ноември. Първата я махах септември 2013.
Самият факт, че си в Токуда, означава, че няма да пропуснат да те обръснат на сухо. Сори.
Мен се опита една кака да ме изпързаля така, ама си обърнах гърба. По 25 лена на бенка + 35 за хистология, а аз отивам с направление. Да, да, ама не!
Махах бенка на 10 ноември. Първата я махах септември 2013.
Самият факт, че си в Токуда, означава, че няма да пропуснат да те обръснат на сухо. Сори.
Мен се опита една кака да ме изпързаля така, ама си обърнах гърба. По 25 лена на бенка + 35 за хистология, а аз отивам с направление. Да, да, ама не!
Ама аз пак ти казвам, че не съм заминал ей така в Токуда, просто там ми препоръчаха дерматоложка. Аз нямам проблем да отида и на друго място, за това те питам къде си ги махала с направление. И едно направление за една бенка ли го смятат ? Не ми е проблем да плащам и по 30-40-50лв на бенка + 30лв хистология, но ако отида в Токуда да си махна още 3 или 4 които искам вероятно ще трябва да оставя 500-600лв, а като цяло ако мога да ги спестя го предпочитам силно.
Иначе от към обслужване нямам никакви забележки към Токуда.
kalpazanka
12-02-2014, 19:17
Иначе от към обслужване нямам никакви забележки към Токуда.
При тези цени остана и да имаш! :lol: :lol: :lol:
anonymous708973
12-02-2014, 19:19
Само някой може ли да ми обясни как бенка може да е наблизо до сърцето :д Сърцето ти е мааааалко по-навътре в гръдния кош.
Само някой може ли да ми обясни как бенка може да е наблизо до сърцето :д Сърцето ти е мааааалко по-навътре в гръдния кош.
Като ти нахака иглата в гърдите за да ти бие упойката ще разбереш как може.
kalpazanka
12-02-2014, 19:22
Там, където се лепят електродите за прекордиални латерални отвеждания на ЕКГ :) Дано това обяснение ти е по-ползотворно :) че явно лаишкото ти дразни слуха :)
много спрела пинкпан7хера
Dagichka
12-02-2014, 19:52
май не е сега времето да кажа, че на бившия, който имаше многого бенки по гърба му ги свързвах с химикал в съзвездия и разни сладки фигурки хаха
kalpazanka
12-02-2014, 19:54
май не е сега времето да кажа, че на бившия, който имаше многого бенки по гърба му ги свързвах с химикал в съзвездия и разни сладки фигурки хаха
А, баш! Много навреме! Давай идеи на draid как да си запълва времето :)
не знаех че kalpazanka има забавна страна
не знаех че kalpazanka има забавна страна
даже много :cool:
А, баш! Много навреме! Давай идеи на draid как да си запълва времето :)
То моето време и без глупости е достатъчно запълнено.
kalpazanka
12-02-2014, 20:04
То моето време и без глупости е достатъчно запълнено.
Щом пишеш по форуми, не си за ожалване :)
много обичам евреи да ми разказват вицове за евреи
и лекари да ми разказват типично лекарски вицове
Просто ми се налага да седя доста пред компютъра (:
Аз смятам да върна малко духа на темата, че с тия бенки...8-)
Обичам, когато спонтанно хваща китарата и започва да свири някоя наша любима песен.
Иронията е, че при нас е обратното. :Д А като хвана китарата, не мога да я пусна с часове понякога. И най-хубавото е, че, макар че и хал хабер си няма от класика /понеже класиката на мен ми е голяма страст/, слуша с екстаз всеки път.
Една по-конкретна ситуация: Преди няколко вечери, може би преди около седмица и нещо, горе-долу по това време си писахме и аз на полу-шега /няма значение защо е 'полу'/ написах, че имам проблем. Около 10-тина секунди след като го изпратих, той ми звънна, за да ме попита какво има. Беше адски притеснен и именно това притеснение ме стопли страшно много. Естествено, като му обясних за какво става въпрос, реакцията беше "Боже Господи, ще получа удар някой път заради теб. Ще те убия, ей". 8-)
Друг случай, малко по-близък във времето, е вчерашната му реакция на "Ще караме 2 часа ФВС, защото *нещо си*". Веднага се втурна да идва в салона, само и само да играем двамата час и малко. По принцип не е от най-спонтанните хора, а и не живее толкова близо до училище, та доста ме изненада, че до половин час беше кацнал в салона и беше готов за волейбол. :Д
anonymous708973
12-03-2014, 19:37
Беше адски притеснен и именно това притеснение ме стопли страшно много. Естествено, като му обясних за какво става въпрос, реакцията беше "Боже Господи, ще получа удар някой път заради теб. Ще те убия, ей". 8-)
Ахах, преди правих нещо, което изкарваше на приятеля ми акъла, пък аз дори не си давах сметка, докато не започна да ми го прилага и на мен. А именно да му кажа нещо от сорта на "Имам въпрос към теб" с изключително сериозна интонация, а въпросът да е "Ти кучета ли обичаш повече или котки" или "Какво ти се вечеря?" :Д
Другият "номер", който пак усвои 8-), e да ахна внезапно, защото съм се сетила нещо и то отново да е от ексзистенциална важност, например "Ти знаеш ли, че аз тая серия съм я гледала?"
8-)
Много е кофти да ти го правят умишлено, изкарвам си акъла всеки път :D
Аз съм го правила несъзнатлено с "Трябва да ти призная нещо":д, при което казвам нещо маловажно, примерно "ами всъщност те подведох и днес няма нов епизод на сериала" :Д
Аз съм го правила несъзнатлено с "Трябва да ти призная нещо":д, при което казвам нещо маловажно, примерно "ами всъщност те подведох и днес няма нов епизод на сериала" :Д
Ахахахахах и аз също. :Д И то няколко дена под ред. На 3-тия или 4-тия път ми каза "За каква глупост се сети пак?" и реших да се пошегувам, че е нещо важно, но не ми се получи. :Д
много забавно
смея се от смях
leadyflame
12-03-2014, 22:19
Точно така, пусна ли сълза за достоверност
leadyflame
12-03-2014, 22:26
:,|
С моята сме отскоро - по-малко от 2 месеца, но за сметка на това се познаваме от 7 години. Бях преди няколко години при баба и дядо й в Прешов. Там трябваше да остана 3 седмици, за което се разбрах с майка й. Тя тогава си живееше в Испания и не бяхме близки приятели. Баба й звънна по телефона да каже, че съм при тях, тя се ядосала на майка си, че не й е казала нищо и си заряза ученето. След 4 дни беше при нас и не ме остави на мира, за да запълни всяка секунда от свободното ми време. Тогава си имах приятелка и тя знаеше това. Направи го, защото искаше да ме има като свой близък човек, а това желание не охладня с годините. Днес не живеем разделени, виждаме се веднъж седмично и пак умеем да прекараме малкото време, в което сме заедно пълноценно. Затова смятам, че нейното постоянство е най-милото, което ми дава.
Аз смятам да върна малко духа на темата, че с тия бенки...8-)
Иронията е, че при нас е обратното. :Д А като хвана китарата, не мога да я пусна с часове понякога. И най-хубавото е, че, макар че и хал хабер си няма от класика /понеже класиката на мен ми е голяма страст/, слуша с екстаз всеки път.
Ние имаме много сходен вкус за изкуство. И музикалните ни предпочитания са доста сходни. Рядко ще засвири нещо, което не ми е любимо или не ми е познато.
Той никога не може да скрие от мен, ако прави някаква изненада или подготвя подарък. Все се издава и няма търпение да ме зарадва. Много е миличък, когато аз настоявам да каже, той се сдържа, сдържа и аз винаги отгатвам какво е. :D И той не може да отрече. И снощи беше така. <3
Наскоро се замислих, че променя целия си живот заради мен.
От малките домашни неща, до това, че направи компромис с квартирата и ще се преместим на дрийм мястото за мен.
И колкото и твърд и свободен и не-можеш-да-ми-казваш-какво-да-правя да е, все пак си ме слуша и си ме обича и малко по малко започва да се вълнува за разни малки неща :)
Colouring
12-04-2014, 13:09
Ей, че сте сладки! :)
Аз мисля, че тепърва ще трупам милички неща с него.^^
pandabear
12-04-2014, 16:03
Вдъхнових се да попиша и аз малко. Сегашната ми връзка е само на около седмца, но се познаваме с момчето ми от 2-годишни. Честно казано никога не съм предполагала, че някога ще имам подобни взаимоотношения с най-добрия ми (и единствен?) приятел. Излишно е да казвам, че за тези 16 години е правил безброй много мили неща за мен. Ще спомена онези, които са ми стоплили сърчицето най-много (тоест тези от последната седмица). Миналия уикенд докато бяхме на вилата намерихме стари албуми, от детството и решихме да ги разгледаме. По едно време той просто затвори албума и ми каза „Това, което се случва с нас е второто най-хубаво нещо в живота ми. Първото е, че толкова много години съм те имал пак до себе си въпреки всичко“. Това беше първият път откакто се познаваме, в който той успява да ме разплаче (така де, насълзиха ми се очичките просто), но от умиление. На сутринта се събуждам към 8 и гледам, че той е станал и е в кухнята (опитва се да прави палачинки :Д) Смея му се и го питам, защо е станал толкова раано, а той ми каза, че по едно време съм си дръпнала завивката само към себе си, станало му студено и се събудил, ама съм била толкова сладка, че това надделяло пред „яростта“ му и решил въпреки това да ми направи закуска, хахаах. Ама колко сладко го разказа, и колко мило ми стана не е истина просто (((((: На обяд се разхождаме из гората (аз се дразнех, че снегът се е стопил и само мрънках ), но намерихме на едно хълмче останало малко, и той ми направи снежна панда :Д Пък във вторник след упражнението по анатомия му звъннах да му кажа, че ми е зле и няма да мога да излезна, а той е разбрал къде се намира моргата за животни и дойде да ме вземе с един прекрасен букет цветя, ей така без повод. После ме закара до нас, асансьора не работеше и не пожела да си тръгне докато не се качи с мен по стълбите, защото ми се мотаеше главата. А днес сутринта алармата ми звъни в 6 без 10, той се зави през глава и започна да мрънка „оф, ти не беше ли вече студентка, кой нормален студент става толкова рано...“ хих ^_^ Влезнах да си взема един душ, а през това време той беше станал и направил кафе. Докато си го пиехме ми каза, че след сесията ще ми се наложи да му преподам няколко урока по химия и биология, защото другата година смята да ми стане и колега, тъй като „за семеен ветеринарен кабинет са необходими двама души“. Гледах като гръмната. Първо мислех, че се шегува, тъй като знаех, че не му се учи, защото беше решил да работи и да помага финансово на семейството си. После осъзнах, че е напълно сериозен. От тогава до сега всеки път като се сетя какво каза не спирам да се усмихвам. Ох, сещам се за още малки неща, които в моите очи изглеждат огромни, но ще спра дотук, защото отивам да си дебелея от вкусен гювеч и червено винце ;p
galaxy29
12-08-2014, 17:56
не помня, дали съм го давала, ама преди доста време ми го показаха и е точно за тая тема :д
http://youtu.be/q2sM7tzILeE
Още нещичко:
https://www.youtube.com/watch?v=7yNdpaSBTzo
galaxy29
12-08-2014, 20:32
оф, на всички взеха да им предлагат така, дано бъдещият ми любим не ми предложи и той по такъв блякски начин, защото ще повърна
Ахахаххаахахха. :Д
When 9gag goes too far:
https://www.youtube.com/watch?v=PA3Cd-To8io
galaxy29
12-08-2014, 20:35
може би завиждам ;/
galaxy29
12-08-2014, 20:36
не не мисля много е лигаво бе блякс
paradosou
12-08-2014, 20:41
Не си падам по сватби, обаче има готини предложения, та на мен би ми харесала щипката оригиналност и после... да сме си все сгодени, без нищо друго, хаха. И след 20 години примерно да ми предложи пак по съвсем различен начин. Май елементът на изненадата ще е даже още по-силен тогава.
Оф, да бе, и аз лепна днес xD.
Не знам, ама ако някой тръгне да мисли как да ми предложи, ще му е ужаааааааааасно трудно. :ДДДд
galaxy29
12-08-2014, 20:50
Не знам, ама ако някой тръгне да мисли как да ми предложи, ще му е ужаааааааааасно трудно. :ДДДд
'щото нямат мозък твойте ли
Лол не. :cry:
Просто съм ужасно капризна като стане въпрос за някакви романтични нещица, пък било то и за предложение...
anonymous708973
12-08-2014, 20:57
Последното:
Беше си легнал, аз учих на стола. В един момент се събужда, надига се, оглежда се сънено и рошаво и промърморва "нужда помощ?" и - буф - обратно в леглото. Разтопи ми душичката, винаги мисли как да ми помогне, как на мен да ми е по-добре... просто... :) :)
Аз искам да споделя нещо за мама и тати. ;3
Тати от край време си ми вика все сладурче, та сладурче. Снощи като си лягахме, тати се обърна към мама и каза "Лека нощ, сладурче". След около 2 минути мама се върна в стаята и каза "Чакай, това преди малко за мен ли беше или за Линката?" и тати ѝ отвърна "Много ясно, че за теб" и се целунаха. ;333333333 Най-големите сладури. <3
therichbitch
12-08-2014, 22:58
оглежда се сънено и рошаво и промърморва "нужда помощ?"
Германец ли е, хах? Не мога да повярвам, че може да има толкова топлокръвни от тях, но хубаво си го намерила. )
Обичам вечер като ме завива с още едно одеало (понеже все зъзна през зимата). ;d
Събуди ме, говедото с мъничко кръв в алкохола, с СМС, за да ми каже, че му липсвам. Така бил почувствал нещата, пък и видял някаква мацка, която приличала на мен и решил да сподели. Заспах меееега ухилена и ми стана мега сладичко. <3
anonymous708973
12-09-2014, 06:13
Германец ли е, хах? Не мога да повярвам, че може да има толкова топлокръвни от тях, но хубаво си го намерила. )
Не, просто немския го ползва от толкова години, че направо му е като втори (трети?) роден.
Пълно ангелче е^^
Лол не. :cry:
Просто съм ужасно капризна като стане въпрос за някакви романтични нещица, пък било то и за предложение...
И ако не ти е по вкуса предложението, ще откажеш ли?
galaxy29
12-09-2014, 15:40
ми то зависи
има доста неща, дето принципно може да не ти харесват или да не са ти харасели поднесени от някой скапаняк и заради това да си останала с такъв привкус
но поднесено от някой, дето ти е на сърцето, дори ужасно сухият сандвич може да ти се стори впечатляващ ;д
SpiritInBlack
12-10-2014, 18:30
ми то зависи
има доста неща, дето принципно може да не ти харесват или да не са ти харасели поднесени от някой скапаняк и заради това да си останала с такъв привкус
но поднесено от някой, дето ти е на сърцето, дори ужасно сухият сандвич може да ти се стори впечатляващ ;д
Голяма мъдрост лъха от теб, о, велики мъдрецо.
galaxy29
12-10-2014, 19:28
от теб лъха на помащина
ми то зависи
Това също го има, да.
Како Ди, не казвам, че ще откажа, а че ще си знам, че не е както ми се е искало.
Едва ли има такава вероятност де, да не говорим, че до тогава възгледите ми ще са коренно различни най-вероятно, а вижданията ми за 'романтично' ще са коренно различни. :Д
DisappointedDreamer
12-10-2014, 20:53
- Do you want to know a fun fact?
- Yes.
- I love you.
http://us-p.vclart.net/vcl/Artists/Rifka/My%20stuff/hug.gif
TheDevilInMe
12-13-2014, 09:51
Лятото, когато си дойде в България за 10тина дни ми донесе малка кутийка с панделка, пълна с шоколадови бонбони, сега като си идва за Коледа ми каза, че ми е купил по-голяма, защото щял да си идва за повече време и да съм си имала двойно повече, милия ми той :)
RosaCalvaria
12-13-2014, 10:13
Правил е много милички неща за мен, но най-милото определено беше за рождения ми ден онзи ден. Прекарахме последните две седмици в постоянни караници, а на 11 освен че имах рожден ден, правихме и 6 месеца... Та от два месеца си блъскал главата каква изненада да ми направи, какво да ми купи и как да ме зарадва и в крайна сметка се е сетил, че преди е ставало на дума за това, че винаги съм искала огромно плюшено мече, та отделил време и средства, за да ме зарадва с по-голямо мече и от мен самата... ^_^
Страх ме е от влакове, а се очертава той да прави кОпонче в неговия град и аз трябва да отида като едно от нещата, които ще бъдат отпразнувани. Мен, обаче, наистина-наистина страшно много ме е страх от влакове. Ама до изтрещяване! Цял ден днес ми дудне, че трябва да го преодолея това, защото така и така. Успя да ме накара да зяпам сумати влакове от доста близо, даже ме накара да се кача в неговия за кратка разходка. Изтърпя ме да мрънкам, че ме е страх, че не искам, че искам да сляза (само дето не скочих през някой прозорец, хах) и даже после ми каза, че съм неговото момиче. (след като го натиснах да го каже :lol: ама и иначе де, аз съм „Моето момиче!“)
Милото то, прекрасно ми е.
galaxy29
12-14-2014, 20:37
това с антраксчо ли
Хахах, не знам аз, не знам.
galaxy29
12-14-2014, 23:58
http://youtu.be/rTN-qbcxGLo
<3
Купи ми коледни лампички за елхата, тъй като знае,че обожавам,а той не е такъв фен и не му се занимаваше. :lol: Много ме зарадва.
А вчера сготви най-ненадейно, нищо ,че беше казал,че няма да го прави и че след работа не му се занимава. Направи ми любимата вечеря.
awii <3
Пак съм аз. Нямам нещо за казване, което е кой знае какво, но нека си изпиша разните там работи, които имам, а пък квото ще да става. А и да ъпна темата, че бая назад е отишла.
Значи последния път като ми беше на гости, ме изнерви, аз го овиках, после се сдобрихме и заспахме. Милото беше обаче в изказването „Ако не те обичах, досега да си бях хванал нощния влак и да пътувах еди-къде-си.“ Знам, че и двамата имахме вина за тая дразга, но наистина се почувствах виновна, че съм го наранила и ядосала след тия думи. Въпросната вечер се будихме на два пъти, но последното заспиване беше меееееега сладичко. Той не може да заспи отново след като се е събудил, та през цялото време докато аз спях, го усещах как ме гали, гушка, целува и завива, макар да ми беше бесен. Сещам се за оная картинка с бабата и дядото, който държи един чадър и е видимо изнервен, с надпис „Може да съм ти бесен, но това не значи, че не ми пука.“ или нещо от тоя сорт. Мило е.
Освен това знае, че обожавам да чувам колко много ме обича, затова предния вторник ми звъни докато съм в час и изтърсва „Разбрах, че обичаш да чуваш колко те обичам, тъй че звъня да ти го кажа, но на всяко такова казване си плащаш пет кинта.“ Оправи ми кривия ден, говедцето.
Брои дните и часовете докато ме види. И прави всевъзможни глупости само, за да има възможност да ми дойде на гости или нещо такова. И стоически изтърпя бабини ми и нашите, които са готини по дифолт, но все пак му беше терсене. И си спазва всяко обещание, не ме лъже никога и за нищо. И ме слуша, помни всичко маловажно, което за мен е голяма драма или нещо такова. И след всяка наша среща, ме търси из леглото си. И макар че много скофтва преди да си тръгне, продължава да идва при мен, защото поне на тоя етап аз съм леко вързана от нашите.
И... винаги знае какво, кога и как да каже, за да ме разтопи.
И ме поздравява винаги с правилните песни.
И ме провокира да преодолявам страховете си, кара ме да приемам предизвикателства, а когато е нужно и отивам вече към лошата крайност - ме спира и ме кара да се осъзная какви ги върша.
А пък най-милото е, че от първата ни среща насам си ме е набелязал и понеже смятахме, че няма да можем на тоя етап поне да сме заедно, е търсил мое подобие в продължение на пет месеца. Междувременно обаче ме е търпял да храня човека, с когото се занимавах и да беснея по простотиите на бившия си.
От всичко казано до тук, излиза че трябва да му дам медал за храброст за търпението, което влага във връзката ни. Всеки ден откривам сумати неща, в които бие всички бивши изгори по точки спрямо мен. И... наистина съм мноооооого щастлива, че решихме да опитаме да бъдем заедно, защото въпреки трудностите, има някаква магия в Нас.
galaxy29
01-27-2015, 01:19
http://karticata2.tv7.bg/Новина/Половинките-на-Сано-и-Пушката-вдигнаха-градуса-в-Базата_l.384_i.10156320.html александър сано и нели са ми много готини :д
fitnesspro.bg
01-27-2015, 12:17
връзка от разстояние...доста сложна и тъпа работа
http://fitnesspro.bg/?route=common/home
AnarchyBoy
03-01-2015, 13:47
#Когато тя хейти всички около нас..
Много е мила, като някоя ме погледне и тя веднага извади змийския поглед и на лицето й се отпечатва онова, което си мисли, а то е едни много мръсни и непочтени нарицателни за другата девойка.
Много хейти и бившите, което е забавно.. 8-)
И такова и двамата трябва да се храним здравословно..
Закуска с пълнозърнести бисквитки, ябълки и кисело мляко.. С НЕЯ, звучи повече от прекрасно..
А преди няколко дни се изпусна нещо и ми стана много мило, но се разбрахме да се направя, че не съм го чул.. :oops:
Много хейти и бившите, което е забавно.. 8-)
Инфантилно, бих казала. Пак ли си си хванал някоя 13-14 годишна?
AnarchyBoy
03-01-2015, 15:56
Инфантилно, бих казала. Пак ли си си хванал някоя 13-14 годишна?
Не е особено инфантилно, щото въобще не знаеш какво имам предвид, че да коментираш и да се заяждаш.
Смисъл знам, че от край време съм ти трън в очите, ма е ся се усра тотално с т'ва заяждане. ;)
Не говорех да ги хейт'ва, като да ги обижда да им се надъхва и прочие.
А по-супер милият и уникален начин ме разпитва за тях и като я питам "защо искаш толкова много да знаеш".
Отговора е "за да НЕ направя същите грешки като тях и да не те нараня."
Или нещо от сорта далеч от инфантилността, напротив мило е, че показва старание и желание.
Ае стегни се малко не си на 12, че да се заяждаш на всяка моя дума. :)
//Без обиди, не желая да влизам в спор с теб или с който и да е, за т'ва и си меря приказките. Съветвам те и ти да си ги мериш и да си обмисляш малко коментарите преди да плюеш и да лепваш етикети кой на каква възраст е и колко е инфантилен.
Грозно е, не ти прилича.
И е много смешно отстрани.
therichbitch
03-01-2015, 16:13
и тя веднага извади змийския поглед
много е мило :D
AnarchyBoy
03-01-2015, 16:25
:oops:
Ами всъщност проблемът, че не си се изразил като хората и съответно е било прието по друг начин, си е твой, няма как да се питам след всеки (твой) пост какво е искал да каже авторът. Коментирам това, което прочитам и ми прави впечатление, независимо дали е добро или лошо, ако си мислиш, че ходя специално след теб, за да се заяждам, е абсурдно. Можеш да провериш кога последно съм те яла за нещо, на мен не ми се занимава, ама със сигурност не е било скоро.
Т'ва е. И аз не желая да споря с теб.
AnarchyBoy
03-01-2015, 17:09
Points taken.
Моя грешка.
anonymous708973
03-02-2015, 08:28
Отговора е "за да НЕ направя същите грешки като тях и да не те нараня."
E, трябва да признаеш, че това няма нищо общо с хейтене, както първо го каза :д
Тъкмо вчера я търсих тая темичка^^
Вчера ми каза, че мислил много дългосрочно и си представял живота си с мен и после съвсем небрежно вмъкна как жилищата в Мюнхен са скъпи^^
И стигнахме до извода, че ще спорим за порода и възпитание на куче, понеже той си харесва абсурдни породи като... мопс о.О Ама си харесахме котка - пък аз хич не ги обичам, ама породата е уникална - шотландска клепоуха, ТОЛКОВА е сладичка! Ииии да :д
AnarchyBoy
03-02-2015, 08:37
E, трябва да признаеш, че това няма нищо общо с хейтене, както първо го каза :д
Ама е много сладко.. :oops:
той си харесва абсурдни породи като... мопс о.О
Охх, толкова съм се чудила и маяла какво им харесват толкова на тея мопсове...Би ли го попитала от мое име? 8-)
едит: Пропуснах да спомена също, че шотладските клепоухи са най-сладкото нещо на света. <3
И за да не е спам:
Нещо съвсем прясно - снощи коментирахме песни на Тейлър Суифт, които ни допадат. Когато стигнахме до една от любимите ми нейни, You belong with me и аз написах заглавието с caps lock и 50 удивителни, той се направи на ударен и каза "Да, така е". ;3
Отново вчера си говорихме как остана още малко докато се видим /4-ти/ и колко ще е гадно, ако болестта му се задълбочи. Не сме се виждали от вече 10 дена, понеже преди това и аз бях болна, и ни е адски тъжно и на двамата. Таа много мило ми стана като ми каза, че не му пука дали е болен и на 4-ти след даскало ще ме чака.
Много беше сладичък и като ми пращаше въздушни целувки по скайп и ми обясняваше как и двамата сме супер саднати, защото това е единственото, което можем да си позволим в момента. ;с
anonymous708973
03-02-2015, 12:10
Вие пък :д
Ние щото нонстоп сме заедно, той тъкмо оздравя, аз се разболявам, мн е тъжно :д Сега ще се редуваме да си правим чай и да се глезим.
Мамини благи. ;3 След някоя друга годинка, живот и здраве, и ние да сме като вас хаха. ;д
TheDevilInMe
03-02-2015, 12:25
много миличко ми стана наскоро, когато ми каза, че навсякъде, където отиде и когото срещне разправя колко добра майка съм на детенцето ни :)
Поредното включване, което ме направи толкова щастлива, че няма накъде просто. Вчера по план-график трябваше да си тръгвам към Русе, та хукнах да си събирам багажчето и междувременно се избъзиках, че искам да дойде да ме изпрати до вкъщи. Долу-горе на предпоследната спирка преди да стигнем до ЖП гарата решихме, че ще спим в нас и вече вадихме пари да ходим за вода, сладко, закуски и билети. До последно не знаехме, че ще идва, тъй че тръгне без четка за зъби, без дрехи, без яке дори. Тооооооолкова миличко ми стана...
pandabear
03-03-2015, 13:07
^ : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
искрено ви се радвам, сладури.
И ние те обичаме, Адаш. <3
NomNomNom
03-03-2015, 15:10
-Представял си как избираме в мебелен магазин, и аз избирам някакви шарени нещица, или лягам по леглата и скачам по столовете, и го гледам невинно-гузно и той ме гледа лошо, и ми се радва :Д И като/ако отида другата седмица, ще избираме чаршафи и завивки за новото легло.
-един от съквартирантите му го е предупредил, че очевидно обичам котки и ще се наложи и в новото жилище да си вземем, и той се съгласи ( не обича домшни любимци, пък съквартиранта му има две досадни котки :Д ) и си измислихме име за котката - нянкат, за да може да й викаме нян нян нян нян нян :Д
-Упражнява нови рецепти за да може да ми готви.
-От време на време си пращаме audio notes кратички и са много милички.
-Една вечер нещо се саднах, че ме отби за това, че искам да си правя онлайн героя за неговите игри пък той предпочитал на живо. И аз по някое време, след като си легна, му написах, че съм саднала, защото не правим нищо онлайн заедно и съм искала героя поне да си билдна с него заедно :Д И той се събуди и ми писа половин час и ме изчака дори да се прибера от работа, за да мога да си легна спокойна. Разревах се, твърде мил е ( пък аз с моите хормони последния месец съм така :Д ) . А и е искал на живо да го билдвам, защото ми е купил специални ролплейнг зарове, като техните ! :Д
-взема ли книжка, добавя ме в застраховката за скутера :Д аз не искам да карам, но сигурно ще ми се наложи за да ходя на работа.
-винаги ми драсва по един-два реда докато е на работа, докато е навън, праща ми снимки всеки ден ( аз му искам често :Д )
- сутрин, когато съм там - понеже е по-ранобуден, винаги ми носи кафе с бисквитки, и нарочно винаги купува много бисквити с шоколад, едни специални , защото знае, че ги обожавам
- след вечеря пък си имаме ритуал да гледаме една серия от някакъв дебилен рандом сериал и да ядем сладко тип данет, или някакви местни сладки кремчета :Д
- иска да измисли някакъв начин да може да се гушкаме докато е на компютъра, за да може както у нас си стоим на дивана и си цъкаме всеки нещо, така и у тях да можем да си цъкаме заедно.
Ох, не знам дали има смисъл да спамвам повече, защото за всичко е прекрасен.
Ох, не знам дали има смисъл да спамвам повече, защото за всичко е прекрасен.
Искам/е/ ощее! :) Не ми се чете на Анархи простащината ;/
Аз няма какво да споделя.
chupachups
03-05-2015, 04:29
Толкова беше мило. Седя цяла нощ буден, просто, за да може сутринта аз като стана в 7, да ми пожелае успех и да ми каже "ще ги разбиеш нали?!". Толкова му се спеше, че нямаше изречение, което да каже без да се прозяе поне 2 пъти :д уникничък ми е пък. ;3
TheDeath
03-05-2015, 09:46
Правил е и прави много мили неща за мен, започвам от букетите с рози без повод :)
Всеки път, когато се връща от неговата си родина ми носи едни сиреца, в които се влюбих и бонбони с бренди.
Няма да забравя как веднъж, той беше на работа, аз вкъщи и ми звъни телефона - той от служебния си номер и почна да пее "I just called to say i love you" и т.н., почти се разплаках, толкова мило ми стана :)
Много обичам, когато слушаме някоя любовна песен, която е избрал за мен в тюбето да започне да ми пее тихо на ушенце, докато ме държи за ръката.
Обичам погледа и тона му, когато ми казва "My crazy girl" и после ме целува :)
Страшно мило ми става, когато ми каже, че съм го променила към по-добро...
Пак аз, да. Вероятно ще си кажете, че ставам досадна вече, но той е тоооооолкова невероятен, че някак си искам целия свят да знае колко е миличък и сладък.
Изненада ме с букетче от тия в Кауфланд - предпоследните рози, които леко приличаха на дупе. От пет в целуфана, успях да спася само три обаче, хаха. Много миличко ми стана просто, не знам.
Ако трябва да говоря за неща, които прави без да цели да са милички или навици като цяло, си имам дълъг списък. Примерно много обичам да си мием зъбите заедно, щото е тоооолкова сладичък като го прави тва... <3 Някакъв такъф ногу съсредоточен изглежда, все едно от тва му зависи животеца. Или пък като си ме гушка и изцепва „Сладуранката ми тя!“, „Красавицата ми!“, „Обичам те, красавице.“, „Любов моя!“, „Моето момиче!“ и други подобни. <33333 И също така обожавам наистина много като ми се ухили в лицето и ме гали по бузата/главата/все-тая-къде и аз го питам защо е толкова усмихнат, той казва, че ми се радва. Оооо. :3333 А пък днес каза, че със всеки изминал път, в който сме заедно, започва да свиква да спи с мен все повече и сънят му е много спокоен. А особено миличко ми става сутрин като се събуди и аз съм будна и като ми се ухили и каже „Добро утро, гад.“ с една такава сънена, прекрасна усмивка. <3 Или като си говорим нещо съвсем различно и каже, че ТОЧНО в този момент съм много красива. Или сладко-перверзните му бъзици, които винаги завършват с МЕГА прекрасен зелен поглед и целувка. И „Убичм те, гад.“ - ама баш така, без да съм пропуснала грешка в кавичките. И такоа... като се събуди преди мен или посред нощ и си ме гушка, гали и целува. <333333
Едит: А, да - обичам му вкуса за музика, както и тежкото, черно чувство за хумор. :д Пръсвала съм се да се хиля.
anonymous708973
03-27-2015, 08:38
Като си набие филмите в главата и поговорим искрено, после сме като нови, суперсладички и всичко е розово и... ох!
Забелязвам, че ставаме от онези двойки:
- Мога ли да те помоля да ми направиш кафе, съкровище?
- Да, съкровище.
И само си пускаме сладурски емотикони по уоцапп.^^
И като станем "толкова сладки, че да ти се повръща", изцепва някоя глупост и съм на земята от смях.
Не познавам някой друг, който да си слага дезодорант, успявайки да flex-не едновременно плочки, гръб и бицепс, да се чудя дали да го нападна и да го изнасиля или да се пръсна от смях. Или като излезе от банята по хавлийка (от онези, с които се бършат ръце!) и ми е някакъв такъв русичък и невинничък. Или като си бръсне 5-те косъма, които нарича брада, съвсем съвестно, все едно коси ливада 8-)
И накрая на деня, колкото и да е бил скапан, се гушвам при него в леглото и ми е едно такова... прекрасничко!
Едит: Днес беше вече крайно време да изчистим и миличкото изми банята и пода ииии да, ще го изям просто. Всеки пък - цак цак цак, всичко свършваме заедно адски бързо; много ми е щастливичко, защото нали казват, че битовите проблеми развалят една връзка, а ние толкова пък да нямаме никакви!
къде ми е кофата
ще повърна
NomNomNom
04-12-2015, 18:47
Вдигам темата 8-)
Приятелят ми открил нов компютърен вирус и попитал symantec дали може да го наименуват watercat, като подарък за мен :д Но тези задници не именували вируси вече. :д
pac0line
04-12-2015, 18:56
последната ми аверка ма накара да я изпратя от Варна до летището в Букурещ за първата стъпка в студентския ѝ живот и ми каза, че ма зарязва 20 минути преди полета, на връщане ми беше много яко, аз озлобен сам с баща ѝ в колата, тряяше да забия в някой стълб :D
NomNomNom
04-12-2015, 18:58
последната ми аверка ма накара да я изпратя от Варна до летището в Букурещ за първата стъпка в студентския ѝ живот и ми каза, че ма зарязва 20 минути преди полета, на връщане ми беше много яко, аз озлобен сам с баща ѝ в колата, тряяше да забия в някой стълб :D
:( бахти сцената е направила, много подходящ момент ...
Леле, аз лично бих ѝ избила всеки наличен зъб в устата с чук...
ОН: Даде ми да му карам колата. И макар да бях ужасен шофьор, на следващия ден пак се опита да ме убеди да опитам. Мисля да се женя за него!
Първият ми и за сега единствен приятел се държеше супер сладко. Понеже преди не си беше имал приятелка го беше много срам и се притесняваше. И аз покрай него някак се отпуснах защото ми беше сладичко, че се притеснява да не обърка нещо. И ме заведе на едно място откъдето се вуждаше целия град, вечерта. Беше невероятно красиво. И много се беше притеснил как да ми каже, че иска да сме заедно. Беше забавно защото ми каза " И сега какво, ние вече гаджета илии?" И ме гледа едно такова плахо и аз му казах "Ми не знам, може" с усмивка и той ме гледа, гледа и стана (бяхме седнали на едни камъни) и ме прегърна и ме целуна по бузата защото се беше притеснил много за първа целувка. Беше ми тооолкова сладичък. :3
galaxy29
04-14-2015, 20:54
ОН: Даде ми да му карам колата. И макар да бях ужасен шофьор, на следващия ден пак се опита да ме убеди да опитам. Мисля да се женя за него!
нали ще поканите семейния си консултант
Естествено, че ще те поканим. Даже ще си ми кума.
galaxy29
04-14-2015, 21:36
:O нали ще си имате деца и нали ще може да ви ги гледам
Ще имаме 10, 12 или 14/трябва да са четни/ момчета, така че внимавай какво си пожелаваш!
защо все като видя тази тема си мисля за мръсотии
Ще имаме 10, 12 или 14/трябва да са четни/ момчета, така че внимавай какво си пожелаваш!
А мен кой ме пита дали ще се оправя с такъв гмеч вкъщи?! :о
Da`luminati
04-15-2015, 14:58
Заминах за чужбина и ме зарязаха . Най-хубавият ми момент ! :D
Никой.
А, добре ама ще е хубаво да ме пита някой поне. :д
Ти не разбра ли, че жените сте по-нисшия пол и никой не ви пита?
Ако искам, ще ти ги направя едновременно 12-те!
Da`luminati
04-15-2015, 16:46
Айде , айде и без това няма какво да правя :D . Първата ми приятелка като бях на 17 ми казваше всеки ден колко много ме обича . Беше взаимно . Постоянно излизахме заедно , ходихме на кино , ходихме из варненските паркове . в продължение на 2 години бях със нея . Докато не разбрах , че не изпитва нищо към мен . Каза ми , че ме е обичала , но за кратко . А аз като глупак я следвах и никъде не ходих без нея . На море , театър футболни мачове , а тя дори не каза "Прости ми , че те лъгах толкова дълго време" . Заради нея се промених коренно и вече не търся любов , само давам и то на определени хора . :(
Аха, доообре. Тъй да е!
ОН: Спечели ми плюшена мишка! <3 След като го помолих най-учтиво, де. Но ми спечели мишка!
pandabear
04-15-2015, 20:54
ами реших да се похваля с това, че вчера ми подариха една книга, която я търсих близо половин година. милото е, че е ходил чак до Троян, за да ми я вземе. а още по-милото е, че го е планирал това, още когато се разделихме на гарата преди месец (тъй като запомнил какво съм му споделила за въпросната книга), без да знае дали отново ще се видим въобще :) :) :)
NomNomNom
04-15-2015, 21:08
^ oo, и на тори, и на панда, са много милнички.
много ме обича. твърде много. а аз съм едно малко чудовище.
а аз съм едно малко чудовище.
Не ти е отличителна черта, спокойно. :D
ахаахахахахахахах НОМНОМ Е ЛЕЙДИ ГАГА ОЧЕВАДНУУ
galaxy29
04-15-2015, 22:14
ще ги подредя като влакче с белезници, за да не ми бягат и ще се оправя някак.. ;/
ще ги подредя като влакче с белезници, за да не ми бягат и ще се оправя някак.. ;/
:д Ами можеш да си ги завържеш и за себе си, за да имат по-голям контрол обаче като знам, че и ти си дребно, а антракса иска мъже, не ми звучи удачно.
:д Ами можеш да си ги завържеш и за себе си, за да имат по-голям контрол обаче като знам, че и ти си дребно, а антракса иска мъже, не ми звучи удачно.
Да не стане само като оня с темата за дъщеричката. :Д
Не съм я чела, съжалявам, но надали ще стане каквото и да е кофти.
Да не стане само като оня с темата за дъщеричката. :Д
Не, няма. Ако е момиче, го правя на курбан докато е още крехко и се захващам със следващ опит. :)
galaxy29
04-16-2015, 15:21
:д дам, не се бях сетила за това.. ами ще ви трябват повече кумици и кумове или ще народите 2-3 и като попораснат и могат да се грижат за братчетата си, още 2-3 и така... ;/
LoadRunner
04-16-2015, 19:11
Защо казваш че е дребна, на ръст ли?
Защото съм виждала нейна снимка и си е дребничка и слабичка. :д
Едит:
:д дам, не се бях сетила за това.. ами ще ви трябват повече кумици и кумове или ще народите 2-3 и като попораснат и могат да се грижат за братчетата си, още 2-3 и така... ;/
Май втория вариант звучи в пъти по-добре. :д
LoadRunner
04-16-2015, 19:14
хм
ми хубу ама ти колко си висока
щото и аз съм виждал ама явно сме виждали различни снимки :д
все някой ще е получил оригинала
161-2 сантиметра. Бъзикат ме, че съм градинско жуже.
LoadRunner
04-16-2015, 19:17
все някой ще е получил оригинала
явно не съм аз
galaxy29
04-16-2015, 19:29
еднакви сте виждали май :д и съм 1.65, просто на тая тъпа снимка съм с платформи :д
Значи да, надали ще се оправиш, ако ги вържеш за себе си. :д
LoadRunner
04-16-2015, 19:31
ми тя що казва че си а пък аз мисля че не си, даже обратното, те и другите имат и не си по- ниска от тях
LoadRunner
04-16-2015, 19:32
102 да дойде и да каже!
galaxy29
04-16-2015, 19:37
огромна ли ме наричаш ;/
ама тори, аз си се харесвам и без високи обувки -.-
Ма аз не казвам, че не те харесвам с високи обувки... Казвам само, че принципно си малко, нежно и лесно-чупливо същество като мен и надали ще се справиш на влакче с всичкото момчета, което антракса иска. :д
galaxy29
04-16-2015, 19:51
:oops: ама тори, това изказване беше високомерно ;/ сега ти трябва наказание...
иначе аз за рънърчото говорех.. :д
LoadRunner
04-16-2015, 19:57
е аз на високи и стройни не им викам огромни
LoadRunner
04-16-2015, 19:58
тори прати ми това което си видяла да сравня бе
galaxy29
04-16-2015, 19:59
само че си разменяйте на лс моля :д
anonymous908491
04-16-2015, 19:59
Някоя от вас да се е обличала като елф ?
Изтрих съобщенията баш днес, защо не свирна преди два-три часа?!
dreamwalker
04-16-2015, 20:01
Защо?
:D
anonymous908491
04-16-2015, 20:09
:D
Не се смей, защото наистина е гадно да те облечат така, виждал съм тъжното изражение на много весела потребителка тук
А представяш ли си колко е гадно да не можеш да си сложиш коледна шапка, защото веднага ще те пратят в Лапландия?
galaxy29
04-16-2015, 20:23
:Д не сме прекалено ниски бе, нормални сме си -.-
Даже сте високи... за джуджета...
galaxy29
04-16-2015, 20:35
сестра ми е по-малка от мен с две год, а е по-висока и преди ми викаше пинчерче, щото съм била малка и злобна :д аз на нея и виках жираф, въпреки че не е някаква прекалено висока, ама просто да я дразня :д
Дребните хора, животни и жени сте най-злобни и това е неоспорим факт. :D
anonymous908491
04-16-2015, 20:37
сестра ми е по-малка от мен с две год, а е по-висока и преди ми викаше пинчерче, щото съм била малка и злобна :д
Харесвам сестра ти, имаме едно и също мнение за теб
galaxy29
04-16-2015, 20:39
:д оф, мн сте бързи, аз си допълних поста, видяхте ли ;/
LoadRunner
04-16-2015, 20:40
аз имам едно наблюдение че жените с тънки устни са злобни по природа
по принцип, не визирам тебе
Видяхме... "Маркуч" е по-гадно.
а аз че жените с косми по краката не се епилират
LoadRunner
04-16-2015, 20:42
сестра ми е по-малка от мен с две год, а е по-висока и преди ми викаше пинчерче, щото съм била малка и злобна :д аз на нея и виках жираф, въпреки че не е някаква прекалено висока, ама просто да я дразня :д
галакси кви са тея подробности бе :д
сестрата като малки ми викаше идиот
аз на нея лайно
anonymous908491
Похвали сестра си с нещо, само с това 'жираф' никой няма да я вземе, щом търсиш начин да се отървеш от нея.
NomNomNom
Почувствах се суб джудже.
Иначе по-назад имаше нещо за лейди гага, съмнява ме майка ми преди 15-20г. да ме кръстила малко чудовище заради нея :д
LoadRunner
04-16-2015, 20:44
Номном ти всъщност как се казваш
ох коментар нумеро ейт хилади ми беше за лейди гага
хеххехехеххехеххехехех
NomNomNom
04-16-2015, 20:45
адам ;д
колко долно :д
Corb1225
102, ти да не си бот?
LoadRunner
Ясно :д
ми че то не е лошо името
да продължавам ли с фамилии
NomNomNom
04-16-2015, 20:46
Ясно :д
ми че то не е лошо името
не е, става, мерси :д, на галено ми казва малко чудовище или дзверо, а понякога и просто чудовище, като прекаля :Д
LoadRunner
04-16-2015, 20:46
м
ти разправяш на приятеля ти колко му бил малък пък за едно име ли ще се хванеш сега :д
LoadRunner
04-16-2015, 20:47
давай и фамилия
NomNomNom
04-16-2015, 20:48
м
ти разправяш на приятеля ти колко ми бил малък пък за едно име ли ще се хванеш сега :д
чакай, не съм аз, на приятелят ми не му е малък :д
galaxy29
04-16-2015, 20:58
102, ти да не си бот?
и аз преди го имах за такъв, ама като го опзнаеш не е толкова зле ;/
LoadRunner
04-16-2015, 21:02
102 ти видя ли на предната страница един коментар който те призовава?
Corb1225
04-16-2015, 21:03
102, става ли да се опознаем :oops:? Ама не по начина, по който искаш да се опознаеш с Темплара :D.
anonymous908491
04-16-2015, 21:04
дяволинкова
Трудно ще се сети
galaxy29
04-16-2015, 21:05
Похвали сестра си с нещо, само с това 'жираф' никой няма да я вземе, щом търсиш начин да се отървеш от нея.
прочети това след жираф, комплимент си е.. ;/
LoadRunner
04-16-2015, 21:05
Явно са от доста религиозен род
LoadRunner
04-16-2015, 21:08
Видях те във фейса
galaxy29
04-16-2015, 21:09
нямам фейсбук :д
102, става ли да се опознаем :oops:? Ама не по начина, по който искаш да се опознаеш с Темплара :D.
за кви пари говорим
LoadRunner
04-16-2015, 21:11
дано
ама номном има
anonymous908491
04-16-2015, 21:11
прочети това след жираф, комплимент си е.. ;/
Кажи още нещо, по възможност да е хубаво, колебая се дали да я взема, но бих го направил заради теб, щом искаш да я разкараш.
Corb1225
04-16-2015, 21:13
за кви пари говорим
Платена ли си? Аз не искам секс услуги :/.
LoadRunner
04-16-2015, 21:15
и двете не са великани
поне една виждал ли си на живо
galaxy29
04-16-2015, 21:18
рънърчо се чуди дали не съм фейк, затова разпитва така :д
anonymous908491
04-16-2015, 21:18
нямам фейсбук :д
дано
ама номном има
Всъщност номном е доказателството, че дори да си наясно, че фейса е много кофти място, пак си правиш профил там, нещо свързано с женските нужди или друго
Corb1225
04-16-2015, 21:23
Крадецът вика дръжте крадеца е малко неговата работа :D.
LoadRunner
04-16-2015, 21:25
пак изказвания лишени от смисъл
Corb1225
04-16-2015, 21:29
Ти принципно си цар в тая област. И ни съ стягай ся, знам вече (отдавна), че не си фейк. Айде дишай спокойно.
LoadRunner
04-16-2015, 21:32
ухх
олекна ми
LoadRunner
04-16-2015, 21:33
ама да ама то и аз само те сънувам :д което не значи че съм те виждал
Даже сте високи... за джуджета...
О, лиобоф моя, тва е най-милото нещо, което си ми казвал!
Истина е, ти си най-високото джудже, което съм виждал. :)
galaxy29
04-16-2015, 21:55
:д
тори и антракс какви са влюбени, ама тори видя ли ми намека ;/
galaxy29
04-16-2015, 22:23
за наказанието бе торияна