View Full Version : Най-милото <3
galaxy29
04-16-2015, 22:31
ясно, отряза ме тактично ;/
Не, не съм. Чакам си присъдата.
galaxy29
04-16-2015, 22:44
под домашен арест за един ден ти е присъдата ;/
dreamwalker
04-16-2015, 22:46
под домашен арест за един ден ти е присъдата ;/
5 дни
У вас, нали? И си ми осигурила храна, кафе и интернет?
galaxy29
04-16-2015, 23:27
в бъдещия ми дом може.. ;/ и дам, хубава храна ще ти осигуря и интернет...
galaxy29
04-17-2015, 00:42
ама да ама то и аз само те сънувам :д което не значи че съм те виждал
при някои значи, при други не... ;/
galaxy29
04-17-2015, 00:46
Кажи още нещо, по възможност да е хубаво, колебая се дали да я взема, но бих го направил заради теб, щом искаш да я разкараш.
услужлива е... търсех си ластичка за коса, ама не си намерих и взех нейната от косата й, докато спеше ;/
/скучно ми е, затова спамя ;/
anonymous908491
04-17-2015, 14:08
услужлива е... търсех си ластичка за коса, ама не си намерих и взех нейната от косата й, докато спеше ;/
Кво шубе си, страх те е да я вземеш като е будна, а уж се държиш като пинчер
в бъдещия ми дом може.. ;/ и дам, хубава храна ще ти осигуря и интернет...
И кафе!!! Не забравяй за кафето!
galaxy29
04-17-2015, 14:39
Кво шубе си, страх те е да я вземеш като е будна, а уж се държиш като пинчер
и като е будна го правя, ама много пищи тогава ;/
тори, аз кафето към хранат го причислих..
anonymous908491
04-17-2015, 14:51
услужлива е..
и като е будна го правя, ама много пищи тогава ;/
Не ставаш за търговец
galaxy29
04-17-2015, 16:06
:д
anonymous908491
04-17-2015, 17:00
Виждала ли си сестрата на пинкуу ?
galaxy29
04-17-2015, 18:26
не, защо ;/ ама какви са тея СПРЕЛИ въпроси...
anonymous908491
04-17-2015, 19:23
Сестра и не е спряла, въобще не прилича на пинкуу, а и е хубаво да се запознаеш с конкуренцията
LoadRunner
04-17-2015, 20:10
знам вече (отдавна), че не си фейк.
от къде знаеш че не съм фейк бе
фейк
Corb1225
04-17-2015, 20:26
Филмираш ли се? Още вчера ми отговори на това.
Имам си източници :D. Първо сам достигнах до извода, че не си, а после ми беше и потвърдено.
LoadRunner
04-17-2015, 20:31
и от кой ти беше потвърдено?
dreamwalker
04-17-2015, 20:34
...
Corb1225
04-17-2015, 20:47
и от кой ти беше потвърдено?
От горе.
LoadRunner
04-17-2015, 20:50
От горе.
от дримока?
dreamwalker
04-17-2015, 20:51
От горе.
:lol:
Corb1225
04-17-2015, 20:54
от дримока?
това
Човек да не ти каже нещо ей :D. Доверих се на усета си.
Ехее хора вие тая тема я направихте чат. Споделяйте по темичката много е хубава, за да я превръщате в чат. :)
dreamwalker
04-17-2015, 21:09
Ехее хора вие тая тема я направихте чат. Споделяйте по темичката много е хубава, за да я превръщате в чат. :)
Права си. Извинявай.
LoadRunner
04-17-2015, 21:19
Извинявай вика тцтц
дори не знам за какво е тая тема
anonymous908491
04-17-2015, 21:32
Само ти не знаеш, че dreamwalker е с надут корем и залагахме кой е потенциалния донор на сперма.
dreamwalker
04-17-2015, 21:37
Само ти не знаеш, че dreamwalker е с надут корем и залагахме кой е потенциалния донор на сперма.
Май ме бъркаш с някого.
LoadRunner
04-17-2015, 21:44
Май ме бъркаш с някого.
бременна ли си бе :д
на колко г. си?
dreamwalker
04-17-2015, 21:45
бременна ли си бе :д
на колко г. си?
А ти може ли да не вярваш на всичко, което се пише по мой адрес?
LoadRunner
04-17-2015, 21:45
дано не го кръстите исус :/
Ярославо
anonymous908491
04-17-2015, 21:46
Бащата не дава да е Исус, той си е харесал Ахмед
dreamwalker
04-17-2015, 21:46
Бащата не дава да е Исус, той си е харесал Ахмед
Не Исус, не Ахмед. Йогананда.
That's how we do it.
NomNomNom
04-18-2015, 10:29
Пиша по темата:
Преди 2-3 дни му звъннах късно вечерта, защото по принцип звъня на братовчедка ми ( или майка ми, ако е будна) да стои на телефона докато се кача в апартамента. Да ми прави компания, да не ме е страх.
На следващия ден вече ме чакаше да му звънна, защото иска да се чувствам спокойна. Без да го питам.
Като ми излязоха изследванията, родителите ми не искаха да ги занесат на техния лекар ( 5 показателя извън норма, от които един в граница 0-5% беше със стойност 15% :д ) и аз му ги бях пратила просто да види.
Отишъл на другата сутрин при неговия лекар ( и по други поводи), и занесъл и моите изследвания, и лекарят му казал, че били обичайни за такава инфекция и т.н. :д
Толкова е грижовен . :д
^^ Супер
Те могат да бъдат много грижовни и мили същества.
Аз си спомням когаго с бившият ми излезнахме една вечер. Седяхме бая ей така само си се разхождахме. Като трябваше вече да си ходим и аз си бях изтървала последния тролей. И той ми вика айде ще те изпратя пеша, а на него щеше да му отнеме после около час да се прибере до тях. Аз отказах и му викам споко ще си взема такси. Въобще не му хареса да си ходя с такси ама се примири. Като се прибрах вече не влезнах веднага във фейсбук, ама като влезнах след това ми беше писал "моля те като се прибереш ми се обади!"
Това може да не е кой знае какво, но за мене си беше супер миличко. И като му се обадих и той ми вика "В общежитието си вече нали? Нали нямаше проблеми със възпитателите." Постоянно се тревожеше, да не ми пишат рапорт защото все закъснявах. :3
anonymous908491
04-18-2015, 17:51
Много страхливи жени сте, човек не може да ви изпрати в 2 през ноща за бира до съседния квартал.
anonymous708973
04-21-2015, 12:52
Тъкмо когато си мисля, че не може да ми е по-миличък и чаровен и ми напише ни в клин, ни в ръкав нещо като: "Спаси яйце, чукай жена" (на което го научих покрай Великден) и аз вървя по улиците и се хиля на глас^^
Или като ми обяснява колко още по-красива съм ставала, когато готвя.
Или като се събуди посред нощ да ми каже, че ме обича на родния си език.
Или като тръгне да ми говори на родния си език в съвсем будно състояние, последвано от "оооох, ъъъъ" докато превключи, а аз за това време вече съм разбрала какво иска и съм отговорила 8-)
dreamwalker
04-21-2015, 12:54
Тъкмо когато си мисля, че не може да ми е по-миличък и чаровен и ми напише ни в клин, ни в ръкав нещо като: "Спаси яйце, чукай жена" (на което го научих покрай Великден) и аз вървя по улиците и се хиля на глас^^
Или като ми обяснява колко още по-красива съм ставала, когато готвя.
Или като се събуди посред нощ да ми каже, че ме обича на родния си език.
Или като тръгне да ми говори на родния си език в съвсем будно състояние, последвано от "оооох, ъъъъ" докато превключи, а аз за това време вече съм разбрала какво иска и съм отговорила 8-)
Какво е мнението му за Путин?
anonymous708973
04-21-2015, 12:57
Каквото и на всеки нормален, мислещ човек с непромит от пропаганда мозък.
dreamwalker
04-21-2015, 12:58
Каквото и на всеки нормален, мислещ човек с непромит от пропагадна мозък.
А именно?
anonymous708973
04-21-2015, 13:04
Че е крал на корупцията и си бута неговите хора напред, но поведението/отношението му срещу Запада е обяснимо.
А сега ще ми обясниш ли къде в тази тема беше мястото за въпроса ти, особено зададен по този начин?
dreamwalker
04-21-2015, 13:05
А сега ще ми обясниш ли къде в тази тема беше мястото за въпроса ти, особено зададен по този начин?
Чисто любопитство.
anonymous708973
04-21-2015, 13:06
Пиши на лично следващия път :) Никого не съм ухапала.
dreamwalker
04-21-2015, 13:07
Както кажеш.
Никого не съм ухапала.
http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/026/futuramafry.jpg
Не е сигурно...
sl1nceetoo
04-21-2015, 16:02
* Звънна късно само защото е трябвало да сподели, че го е страх- да не ме загуби. Онзи път се е изплашил супер много и не можел да си представи- какво би правил, ако нещо ми се беше случило.
* И често ми пише някакви смс, уж от оператори :д (Доставката ви е долу. Дължите шепа любов; Собстеника на тел. номер 08... ви пожелава лека и приятна вечер. Екип- мтел :д; С този смс активирахте пакет от бурни емоции. Получавате 250мб целувки, 100 безплатни прегръдки и неограничен брой от любовта ми. )
* И когато казах, че ми се пие горещ шоколад, а той не си беше правил никога сам и за първи път направи за мен и беше супер нескопосаното- получи се половин чаша бъркоч (нямам представа как го постигна) :д
* И когато ме нарича с цялото ми име и ме целува по челото.
* И когато му пращам смешни стихчета, а той не се смее, а му става мило.
* И обожавам да виждам колко е спокоен, когато сме заедно.
* И когато си говори нещо с приятелите си, а през цялото време ме ръчка и гушка, защото си мисли, че ми е скучно.
* И това, че когато говоря малоумщини се възбужда :д
* Когато ми казва шишкимошче, щото обича да ме целува ескимоски :д
Ох, стига толкова. Не знам как ми дойде музата да пиша тук. Аз само си чета ппц.
dreamwalker
04-21-2015, 16:13
Lunaataa, много си красива.
Правя ти комплимент.
sl1nceetoo
04-21-2015, 16:30
Благодаря.
Красивото ми излияние ли те накара да мислиш така?
dreamwalker
04-21-2015, 16:33
Благодаря.
Красивото ми излияние ли те накара да мислиш така?
Лицето ти.
sl1nceetoo
04-21-2015, 16:38
Сънува ли го? Или отвори снимките, които ти пратих?
dreamwalker
04-21-2015, 16:39
Не, аз съм ясновидец.
sl1nceetoo
04-21-2015, 16:41
Яко ^^
toni20002
04-22-2015, 23:29
Здравейте! :) Ще ви разкажа история за момиче , с което се запознах преди 5-6 месеца . ( тъй като съм на 15 историята може да ви се стори малко детска , но на мен ми топли сърцето :)) ) Така та всичко започна когато след прочутите изпити след 7-ми клас се кандидатстваше. Аз кандидатствах и ме приеха там , където исках. Разбира се проучих всички (по фб :D ), които бяха в същата паралелка. Имаше много красиви момичета , но аз не познавах почти никой. Единствено едно момиче ми направи впечатление и именно с красотата си :) . И така първи учебен ден и т.н. много бях развълнуван , ново даскало и даскали , както и да е . На първия учебен ден не я видях веднага , но когато я зърнах сърцето ми се сви от срам :)) . Тя беше толкова красива .... Може да се каже , че я харесах от пръв поглед . Не се запознахме веднага. Приятелите ми започнаха да ме “базикат“ с нея и така я харесах някак си още повече (не питайте как :D ) и започнах да й пиша по фб . С времето се сближихме . Стана сравнително бързо , защото много си допаднахме а й си личеше , че тя има някакъв интерес към мен. Когато д/г разчупихме леда (по фб :/ ) и се запознах и с приятелките й те ми казаха , че съм първият , който тя харесва по-сериозно и , че е по-срамежлива . На мен обаче не ми пукаше тя беше прекрасна и се държеше прекрасно с мен. Така започнахме да се сближаваме повече и повече. Ще превъртя до коледното :D . Ии така коледно “парти“ - първото ни като нов клас . Беше страхотно. По това време вече се знаеше , че се харесваме . И изведнъж пуснаха една песен - балада (за бавни танци , знаете ги :D ) и така бях притеснен и всички ми викаха “аре е брат покани я кво толкова“ и в край на сметка я поканих с най-баналното. Искаш ли да танцуваме ^^. И тя се съгласи като каза “Добре.“ и се усмихна по начин , по който само тя може :))). Беше много хубаво танцувахме един до друг и беше вълшебно . Тогава за първи път си говорихме само двамата . И както си танцувахме тя се подхлъзна и за малко да падне , но аз не я изпуснах и й казах “Ще паднеш , внимавай :) “ и тя се усмихна и ме прегърна по-силно и ме притисна до себе си :) . Не бях изпитвал същото нещо с друго момиче , бях много щастлив. И исках тя да бъде моята първа приятелка (гадже). Обмислях няколко пъти как да й предложа. И в край на сметка измислих. Идеята беше да я изчакам пред тях да излезе да се разходим да си поговорим . Попитах я дали иска да излезем да й кажа нещо и тя започна да разпитва какво искам да я питам и т.н. и аз й казах , че уж съм искал да й кажа , че я харесвам . Тогава тя внезапно ме изряза с думите , че не е готова още за приятел , бях съкрушен и помислих , че всичко красиво , което сме имали е отишло на вятъра :/ . Но не беше така продължихме да си пишем и да се харесваме аз и казах , че я разбирам , защо не иска да си има приятел и т.н. Аз продължих да се държа мило към нея да й правя комплименти да й казвам колко е красива , какъв прекрасен характер има и колко много значи за мен . И така стана Свети Валентин. Попитах една моя приятелка , която е близка с нея дали може да я попита как ще реагира ако й взема нещо. Тя написа , че не иска нищо и на мен ми стана тъпо ядосах се . Поговорихме с нея за това и се оказа , че нея я е срам от класа ни и от подигравките . И в край на сметка се отказах да й взимам нещо . Когато една близка моя и нейна приятелка ми предложи да я изненадам докато сме насаме :) . Съгласих се. Приготвих подаръка си и я чаках пред тях , тя не знаеше , че ще съм там тя очакваше приятелките си , защото щяха да излизат заедно. Когато ме видя много се изненада погледна ме и с усмивка на лице ме попита какво правя там. Аз и отговорих , че въпреки че тя не е искала подарък аз съм й взел тя ми благодари много и ме прегърна. Беше страхотно !!! Почувствах , че трудът и времето , което съм положил са оценени :) . След точно два дена беше отново Понеделник ( време за уч-ще д: ) и аз си помислих , че тя ще започне да си говори повече с мен и да иска да сме по-близки. Но точно обратното започна да ме избягва и игнорира. Почувствах се ужасно помислих , че жестът , който съм направил е бил грешка и започнах да виня себе си за това , че я изгубих .. дори се разплаках ( за първи път заради момиче) чувствах се наистина ужасно , и след дни , когато вече се бях примирил с това , че тя е минало. Тя започна да се държи мило с мен отново , оказа се , че се е държала така , защото не е готова за приятел и не е искала да ми дава напразни надежди , но не искала да ме загуби. Почувствах се по-добре. С времето чувствата ми към нея се завърнаха все по-силни. Така и продължаваме да прекарваме моментите си заедно <3 . Може и да не сме гаджета , но все пак имаме нещо специално и аз се радвам , че съм изпитал и изпитвам такива уникални чувства с такова уникално момиче <3 <3 <3 . Благодаря на всеки , който отдели време да прочете моята история , искрено съм щастлив , че успях да я споделя с вас! :)
dreamwalker
04-23-2015, 15:33
Можеш ли да си по-еднопластов?
Най-прекрасната тема в интернет въобще :)
Хубаво е да четеш тези красиви споделени моменти и добре (за жените), че все още има галантни и любящи мъже, защото за съжаление има и много които не само не могат да направят една жена щастлива, ами и ги нараняват. Много е тъжна статистиката за домашното насилие над жени. Всяка четвърта жена е била жертва на домашен тормоз.
Жените са най-прекрасните същества на земята, всяка една жена заслужава да е щастлива и обичана ! Нека Бог ви закриля !
всяка една жена заслужава да е щастлива и обичана
Много си в грешка...
AnarchyBoy
04-23-2015, 18:44
Много си в грешка...
Наистина много..
Не трябва да го приемате по този начин, нямаше да звучи толкова добре ако бях написал, че само тези които заслужават или нещо подобно, а наистина мислих да напиша нещо в тази посока и дори тръгнах да пиша, че някой жени са цветя, но със бодли, но път тези които не са такива заслужават щастие. Не е нужно да споменавам тези неща, то е ясно, че има всякакви жени и пачаври, хапливи отровни змии, златотърсачки и какви ли не, но има достатъчно свестни жени и те заслужават щастие, но лошото е, че много такива жени попадат на лоши мъже и страдат.
Като почнах да чета темата от начало имаше много хубави разкази и стигнах до седма страница, сега обаче отзад напред прегледах последните 5-6 страници и не е същото. То и аз сега разводнявам с моите коментари, но ще спра.
anonymous908491
04-23-2015, 19:41
Като почнах да чета темата от начало имаше много хубави разкази и стигнах до седма страница, сега обаче отзад напред прегледах последните 5-6 страници и не е същото. То и аз сега разводнявам с моите коментари, но ще спра.
М................
Наистина имаш нужда от приятелка, може и приятел.
Ще ми се да можех да пиша пак по темата, но вече няма и един незаписан жест спрямо мен тук... Много е тъжно, че не мога да се хваля с момчето си, за да ми завиждате.
anonymous908491
04-23-2015, 20:16
Много е тъжно, че не мога да се хваля с момчето си, за да ми завиждате.
Аз чакам той да пише, искам да завиждам на него, а не на теб.
^Не мога да пиша аз такива работи, не че няма... Просто съм дръвник и не мога да си описвам чувствата и жестовете, които са ги провокирали. :D
anonymous908491
04-23-2015, 20:31
Няма да пишеш романтично, а извратено.
anonymous908491
04-23-2015, 20:42
Ако искаш да ти завиждам, ще трябва да пишеш, без причина няма да почна.
Жаб, похвали ми мусаката, за да ти завидят, ве.
„Завистта ви ни зарежда!“ както беше казал някой във фороня.
anonymous908491
04-23-2015, 20:45
На коя част от теб и викаш мусака ?
Абе, всъщност, от двете неща, които една жена трябва да умее, точно мусаката не съм я опитвал... Ама поне другото компенсира даже и да допуснем, че мусаката не струва. :D
anonymous908491
04-23-2015, 20:54
Значи мусаката и не става.
Не съм я опитвал. Ама, ако е попила и половината от готвенето на майка й, ще е добра.
anonymous908491
04-23-2015, 20:58
Ако е, а ако не е, ще се мре от глад.
Спокойно, не ме мисли, не знам ти с какви си излизал, ама моето момиче може да се научи на всичко, ако до сега не се е. ;)
anonymous908491
04-23-2015, 21:06
Виждаш ли, че не е трудно да напишеш нещо хубаво за нея, стига някой да те бутне, но аз няма винаги да съм тук.
хахах, ама аз хубави неща за нея мога да пиша от тука до Русе... Темата е за друго. ;)
anonymous908491
04-23-2015, 21:12
То ако зависи от жените, ще има 30 подобни теми, но тази е за същото, плюс още нещо.
М................
Наистина имаш нужда от приятелка, може и приятел.
Papi благодаря за загрижеността, но не се притеснявай за мен, погрижи се за себе си, аз си знам какво имам и какво изпитвам е момента. Психологията и анализите не са ти сила ! Приятелка нямам, имам нещо много повече, имам си едно прекрасно слънчице, което знае как да ме разтопи и аз не и оставам длъжен. Скоро вече няма да ни разделя разстояние и ще си я гушкам всеки път когато е до мен. Въпреки, че знам доста за жените, човек никога не може да знае всичко и се учи цял живот и от подобни теми може да научи много и нови неща !
половинка
нямам половинки, четвъртинки, осминки
най-милото нещо, което приятелят ми е правил е че ме търпи
NomNomNom
04-24-2015, 19:27
Ако си по-добра и по-благодарна, и по-мили неща ще прави ^ :)
Каквото си посееш, това жънеш, за щастие, или пък не.
therichbitch
04-24-2015, 20:12
Веднъж, като бяха ми се насъбрали много неща на главата и се чудех за кое по- напред да се притеснявам, една служителка ме навика и не ми прие документите (грешката беше в нея), още повече се паникьосах, че всичко ще отиде по дяволите. Понеже знае колко много мразя някой да ми повдига тон, камо ли да ми вика дори в ежедневието, отишъл и подал жалба за оная. :Д
Знам, че не е приятен поводът, но ми става мн хубаво, когато действа закрилнически и взима нещата в свои ръце, без да хленчи с мен коллко е несправедлив светът и да ми сплита косата, докато се депресирам. :)
anonymous708973
04-25-2015, 17:49
Верно е ебати милото. ^^
как си личи че действието не се развива в България
anonymous908491
04-25-2015, 18:23
Подал жалба, личи си, че е истински мъж. В България щяхме първо да набием жената, че ни реве на главата за глупости, а след това и тая служителка.
anonymous708973
04-25-2015, 19:12
как си личи че действието не се развива в България
Ъ, доколкото знам, мацката си живее с приятеля (който е българин, мисля) в България. Да ме поправи, ако греша.
therichbitch
04-25-2015, 19:54
В момента живея в България- да, той- не, но е българин- да, обаче действието наистина се развива в Германия :lol:
Тук никой не би обърнал внимание на жалба, хах, пък и както знаеш, там такова поведение е рядко, така че..
Ъпвам темата. Започвайте да бъдете позитивни! 8-)
pandabear
10-25-2015, 08:39
Мило ми става, когато започва да прави разни планове за бъдещи почивки, да ми ги разказва в детайли и да се вживява като малко детенце (( : Голям е чаровник. Също като ми беше взел китарата, докато се занимавах с куч и си измисли някаква мелодия с дебилскороманичен текст. И като ме запозна с момчетата от компанията му и видя, че съм се сдухала малко тръгна да бръщолеви пълни глупости, за да се отпусна, и след срещата най-добрият му приятел му е казал, че съм била много сладка и готина, а той мило и с усмивка му е отвърнал с „ще ти счупя капчките, сладур“ :D Или пък като ходихме да гледаме Хотел Трансилвания 2 и залата беше напълно празна и като започна сaундтрака ме накара да танцуваме. И после като си взехме понички от ДД с духчета и черепчета ми нарисува зомби панда на кутията. Еххх : )))
като ходихме да гледаме Хотел Трансилвания 2 и залата беше напълно празна
Чудя се защо, всъщност не чудя, а знам.
Kitty Bloom
10-25-2015, 19:05
На последният ми първи учебен ден се събрахме целия випуск в един бар и той ми каза, че ще има работа вечерта и няма да се видим. Малко сдухано ми стана, но пак си направихме купона с компанията. Към 23 ми писа къде съм седнала вътре. Излязох пред заведението и той беше там. Прегръщахме се сякаш не се бяхме виждали със седмици! Седяхме гушнати на една маса отвън около час, после ме заведе да ядем хамбургери.
Сещам се за един жест малко преди да тръгнем, който ми направи много голямо впечатление, въпреки че не изглежда нещо особено. Таа, на 24.05 заради баловете бях цял ден на работа, не бях яла нищо. Когато той разбра, че ще изкарам 17 часа смяна, дойде в ресторанта, беше ми взел и ядене. Чака ме пред ресторанта докато затворихме и след това седяхме в парка и си говорихме, а после ме изпрати до вкъщи.
Бях на почивка в чужбина и му бях казала, че се прибирам в Неделя, но после се оказа, че ще е Събота. Казах му, а той ми каза да му пиша като вляза в България, понеже имал изненада. Звъннах му като минахме границата и той поиска да говори с майка ми. Разговаряха около 10 минути, през които аз си изгризах ръката от нерви. :D Когато се чухме пак ми съобщи само да си приготвя дебели дрехи и удобни обувки за два дни, и че ще дойде да ме вземе от вкъщи към 12 вечерта. Не бях много съгласна с нощното шофиране след работа, но поне имах няколко часа да си почина след пътя и да се приготвя за друг! :) Ходихме на вила в едно супер приятно и тихо балканско селце. Беше адски романтично. Там за първи път спахме в едно легло, чувството да го гушкам цяла нощ беше уникално! Сутрин ставаше преди мен, събуждаше ме много сладко, а в кухнята ме чакаше приготвена закуска и кафе. Разходки в гората, боричкане край камината... Създадохме си уникални спомени.
Стана ми много приятно веднъж когато нашите ги нямаше за няколко дни и той спа у нас, тъкмо бяхме влезли в стаята ми след като пушихме на терасата и той внезапно ме прегърна супер силно и започна да ме целува. :)
Има още много такива спонтанни моменти на нежност и неочаквани появявания и изненади, ама ще стане прекалено дълго. Но общо взето най-милото, което прави е, че е до мен във всякакви моменти и ме подкрепя! <3
Тъкмо ми беше на гости за 6 дни и беше прекрасно.
Само жена му да не го излови, че ще си съсипе семейството.
Две деца ли имаше той ?
galaxy29
10-25-2015, 20:49
https://skypeblogs.files.wordpress.com/2015/06/disgust_80_anim_gif-1.gif?w=450 каква гнусна тема ;/
https://skypeblogs.files.wordpress.com/2015/06/disgust_80_anim_gif-1.gif?w=450 каква гнусна тема ;/
Ще чакам Пинкуу да каже, че си си хванала гадже и ще те тествам.
galaxy29
10-25-2015, 21:08
няма да случи, станах монахиня.. а пък цитатът ти е грешен... ;/
няма да случи, станах монахиня.. а пък цитатът ти е грешен... ;/
Tвърде късно е.
Kitty Bloom
11-02-2015, 09:41
Тази нощ спа вкъщи. Заспа с гръб към мен и аз си го гушнах. По едно време през нощта усетих, че се разшава и си махнах ръката, за да може да се намести спокойно, но той пак ме придърпа към себе си, за да не го пускам и започна да ме гали. Чувството беше приказно. <3
Сега се сещам за едно излизане преди да се вземем. :D Обади ми се една вечер, че ме чака в един ресторант. Когато отидох, седеше на една маса, вече всичко беше сервирано, звучеше хубава музика, много беше романтично. ^_^
А миналия Петък отидохме заедно на родителската ми среща, представи се за мой вуйчо. След това пак вечеряхме навън. :)
Нещото, за което може би спорим най-много, е плащането на сметки, кафета и всякакви други неща. Непрекъснато иска да плаща всичко и не иска да му давам парите. Не, че не ми е приятно, намирам го дори за много мил жест и поведението му разбирам като закрилническо. Просто ми е неудобно винаги той да плаща, сякаш излизам с него само, за да ме спонсорира, което въобще не е вярно. Но дори да ме притеснява, осъзнавам, че също е много мило и джентълменско. :)
Много ми е приятно когато ми масажира гърба и врата, а след това започва да ме гъделичка и целува. ^_^
dreamwalker
11-02-2015, 12:32
А миналия Петък отидохме заедно на родителската ми среща, представи се за мой вуйчо.
http://vignette1.wikia.nocookie.net/glee/images/a/a3/Wtf....gif/revision/latest?cb=20130302214548
Kitty Bloom
11-02-2015, 12:58
Някакъв проблем ли има? Споменавала съм, че е по-голям от мен. :)
Разхождахме се и си имам роза. <3 Отдавна не ми беше подарявал роза. :3 Обичам такива малки, непринудени жестове, както и да си делим шоколад и яйца Киндер. <3
Ако някога иска да ми предложи брак, трябва да ми пусне пръстена в Киндер Сюрприз - отговора ще е „ДА!“ задължително. <3
... и започна да ме гали.
Къде?
…представи се за мой вуйчо…
Комплекс на Електра?
Комплекс на Електра?[/QUOTE]
:D
Тука се сетих за Едипов комплекс: ебал съм си майката.
ahahahahahah
от къв хуй си била на родителската СИ среща с некъв чичак. Кво не ви е наред бе, уроди изкривени!?
dreamwalker
11-02-2015, 17:43
ahahahahahah
от къв хуй си била на родителската СИ среща с некъв чичак. Кво не ви е наред бе, уроди изкривени!?
Тихо.
Прочетох си единствения пост в темата.
Мда.
Жалко.
Боряна, стига мелодрама, по-здравословно ще ти е.
Това не беше мелодрама :Д
Беше констатация просто.
HollyGolightly
11-06-2015, 01:17
А миналия Петък отидохме заедно на родителската ми среща, представи се за мой вуйчо. След това пак вечеряхме навън. :)
https://media.riffsy.com/images/802d648b6ebbfe351455c3cb5e5f7fc0/raw
мда, какво по-нормално от това
Kitty Bloom
11-06-2015, 04:50
Бях останала с впечатление, че темата е, за да сподели всеки приятните, понякога и откачени моменти с любимия човек, а не за да критикуваме и да се подиграваме на чуждите преживявания. :)
galaxy29
11-06-2015, 19:20
плати ми зъболекаря след като снощи, докато се карахме ми счупи зъб... златен ми е <3
плати ми зъболекаря след като снощи, докато се карахме ми счупи зъб... златен ми е <3
зъбо или мъжо? :Д :Д
Бях останала с впечатление, че темата е, за да сподели всеки приятните, понякога и откачени моменти с любимия човек, а не за да критикуваме и да се подиграваме на чуждите преживявания. :)
тъкмо си помислих, че ти си момичето от Сливен
galaxy29
11-06-2015, 20:03
зъбо или мъжо? :Д :Д
хд мъжо, разбира се ...
това случайно се е получило..
Ако си по-добра и по-благодарна, и по-мили неща ще прави ^ :)
Каквото си посееш, това жънеш, за щастие, или пък не.
сега си прочетох отново мнението и някои от другите по темата
след месеци, все още мисля че това че е с мен е едва ли не най-милото и върховното, нз защо не се връщам често към някакви детайли и моменти от взаимоотношенията ни, по принцип е обратното
и не съм съгласна-реципрочност не винаги има
иначе, правили сме много неща един за друг, които имат голяма стойност за мен, но предпочитам да ги пазя за себе си
и благодаря за... съвета, но написаното ми звучи като формула
ако не бях доволна от неговото отношение към мен и исках ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА, ПОВЕЧЕ ОТ ОНОВА най-вероятно нямаше да съм с въпросния човек
Kitty Bloom
11-07-2015, 15:40
тъкмо си помислих, че ти си момичето от Сливен
Мислех си, че се правиш на тъп, а всъщност действително си малоумен...
divergent
02-17-2016, 19:46
Всички дребни неща като да ме пита дали ми е студено, дали съм яла, да ме масажира, когато му кажа, че съм спала накриво, изненадващите целувки, изненадващите срещи, дребните подаръчета... Никога няма да забравя как беше неотлъчно до мен в един от най-тежките моменти в целия ми живот. По цял ден ми правеше компания и ме разсейваше, а вечер идваше да спи вкъщи, за да не съм сама и да сънувам кошмари. Но обезателно най-милото е, че проявява уникално търпение към мен и на моменти гадния ми характер и ме приема такава, каквато съм, без да иска да се променям по какъвто и да било начин. :)
Тихо.
обичам те с цялото си сърце!
divergent
02-17-2016, 19:58
обичам те с цялото си сърце!
а това е най-милото, което съм чела от соло.
а това е най-милото, което съм чела от соло.
това между мен и dreamwalker е много силно !
Няма нещо определено, всъщност има ама не ми се споделя баш-баш. Просто днес е изключително мил и ми разтапя сърчицето. Колкото съм крива, той е толкова невероятен! <3
divergent
03-01-2016, 07:52
Сетих се как в началото когато започнахме да си пишем, той беше на гости на брат си в чужбина и нещо се разприказвахме за Нутела, и колко обичаме и двамата. Когато се върна и излязохме за първи път прекарахме шест часа навън заедно, това ми беше някакъв личен рекорд, някой да ме издържи толкова много време. :д Като решихме да се прибираме, много настояваше да ме закара, въпреки че живеех на пет минути пеша. Качих се в колата и докато си закопчавах колана, той се протегна към задната седалка и ми подаде буркан Нутела, килограм. Много беше романтично. ^_^
Тая тема е прашасала, но аз пък ще я вдигна.
Още си бяхме уж само приятели, когато го избъзиках, че до седмица ще си е паднал по мен, без да правя нищо. Баса беше, че ако си падне по мен, ще ме черпи торта. Ако не, ще му купя бира. Купи цяла торта още на третия ден от баса. Ходих у тях на торта, без да ми посегне, а вечерта, когато си писахме, го бъзикнах да ми донесе торта. В 3:30 беше минал половин град в дъжда и студа, мъкнейки ми две парчета торта. На следващата вечер Тори е с пмс, говедцето си заебава приятелите в любимия бар, за да ми донесе огромен шоколад и да ме гушка. <3
А като бях болна и умирах два седмици, ме гледаше като принцеса, гушкаше ме, будеше ме за лекарствата и ме разтриваше.
И всеки път, в който се качвам в колата му, в такси или влизаме някъде, ме отваря вратата. Не ми позволява да чистя из тях. Не ми позволява да пипам нищо, по-тежко от чантата си.
А най-най-най-милото - спим в тях, той се стряска нищо и се мята отгоре ми, гушка ме супер силно, оставам без въздух и той промърморва "обичам те, бебчо..." със супер сънения глас. И аз бях "оооооооооооооооо <3" и умрях от диабет. <3
Буквално е най-сладкия. <3 Просто не мога. :3
HollyGolightly
03-10-2018, 21:53
Тази тема я бях забравила, както и нещата дето съм ги писала преди години.. хората се променят 8-)
Та да се разпиша и аз, въпреки че даже не знам откъде да започна.
Винаги когато пътуваме нанякъде и му се наложи да спре по-рязко или да направи някаква неплавна маневра автоматично си слага едната ръка пред мен, за да ме предпази да не се ударя в случай, че нещо се случи.
Освен това ме оставя да пускам моя Spotify List 8-)
Като типичната жена и на мен краката и ръцете са ми винаги студени и спя с чорапи и една вечер бях заспала без и той ми ги беше обул.
Също така вечер като си легнем ме гушка и понеже той заспива бързо, но спи леко, понякога докато още се унасям го усещам как се събужда и ме придърпва отново до себе си и пак заспива.
Една вечер като се прибирахме отби неочаквано в страни на пътя и слезе за да ми откъсне цвете от някаква градинка просто ей така
Вечер като заспиваме ми чете.
Всеки път като сготвя ме гледа влюбено и ми припомня че никога до сега не е имал приятелка, която да може да готви
Учи някакви български изречения и думи ей така, понеже му харесвало как се усмихвам като го чуя 8-)
Обича да се държи неадекватно като пазаруваме заедно и ми подхвърля някакви неща когато най-малко очаквам и ми вика "catch" и после ми се смее на реакцията. Вози ме на пазарската количка.
Задава ми въпроси на теми по които е перфектно информиран и аз му обяснявам докато не се усетя по огромната му усмивка, че явно е наясно с това, което говоря и после ми казва че просто обожава да ме слуша и гледа как се обяснявам
Миналото лято като си бях спукала една кост на глезена и бях с шина ходихме на разходка в един парк и ме носи на гръб, за да не се напрягам.
И последните ми 2 седмици някъде бяха изключително трудни и беше неотлъчно до мен и се грижеше да съм ок и ме окуражаваше, че нещата ще се оправят. Първите няколко дни даже се прибираше по-рано от работа за да не съм сама и да може да ми отвлича вниманието от лошите неща.
paradosou
08-06-2018, 13:34
Казва, че ставам по-красива като се усмихвам.
Оф, а това сигурно звучи много досадно-битово, да не кажа инфантилно за странични слушатели, ама бях хремясала и исках да си сложа наркотична доза капки за нос. Почти ми се разкрещя, че предозирам :smt043 и да не се лигавя, с това не бивало шега… накрая естествено просто ми ги измъкна от ръцете да не пипам. Което на фона на всеобщия темерутизъм в тази връзка и на фона на схващанията му например за самоубийците в стил "Колкото повече самоубийци има, толкова по-малко самоубийци има. Вселенски парадокс!" :smt043 e доста мило.
Веднъж като дойде да ме вземе с колата беше спрял на кофти място и така стесни доста пътя на останалите шофьори, съответно нямаше как да се нацелуваме качествено и само си докоснахме устните. Дотогава не го беше правил, обаче този път паркира малко по-нататък, сигурно само 50 метра напред, и ме нападна. Питам „Защо спря тук“, той „За да мога да си те целувам преди да тръгнем, че после искам да хапна“.
Като изникне някакъв проблем, дори да е дреболия, макар първоначално като мрънкам да се дразни, после „взима нещата в свои ръце“ и измисля решение.
Случва се да се извини и не демонстрира някакво изкуствено супер надуто его, което да не му позволява да признае като е сгафил… дори да не искам да го призная, има относително широк поглед и не се смята винаги за прав, стреми се да разбере наистина ли е направил тъпотия, или просто аз съм си създала нереалистично кофти балон и се самонавивам.
Каза на най-добрия си приятел, че сме с еднакви телефони още от преди да се съберем, което според глупавото ми женско мислене е нещо като „Ето виждаш ли колко си приличаме и сме като дупе и гащи още от преди да я открадна“.
Откъсна дива ягода докато бяхме на едно пътешествие с теснолинейка в жегата и въпреки че беше единствената я даде на мен, изразявала любов.
Скарахме се и ми се изнерви много, потегли с мръсна газ, обаче към час и половина по-късно ми писа „Ако не спиш и ако си се успокоила, ела, на паркинга зад блока ти съм“...
Живея на първия етаж и след някакъв рожден ден настоя да дойде да се видим само за няколко минути в 3 и нещо през нощта, напълно наясно с идеята, че на следващия ден и двамата ще ставаме. Целувка през прозореца като на филм. 8)
divergent
08-10-2018, 13:23
Прекарах повече от месец в другия край на страната, но нямаше уикенд, в който той да не е при мен, въпреки че единственото време, когато имахме възможност да се виждаме, беше късно вечер. Толкова много километри и сумати разходи, само за да спим прегърнати два пъти седмично.
Сутрин не тръгва за работа без да ме събуди с целувка и да ми каже колко много ме обича.
Славя се с леко отвратителен характер, който той успява да изтърпи, дори да се държа като пълна истеричка, никога не повишава тон и прави всичко възможно да ме успокои. Компромисите, които е правил, за да ми угоди, няма как да бъдат преброени. Благодаря му за всеки един ден, в който е до мен, с малки любовни бележки, романтични жестове или като му нося обяд, който съм приготвила сама вкъщи, когато не успява да излезе в почивка. Казват, че всеки има един специален човек в живота си и съм сигурна, че това е моят.
HollyGolightly
08-17-2018, 00:59
Винаги ме изслушва дори да е нещо напълно незначително, което него не би трябвало да го интересува.
Забелязва и помни всичко в детайли, знае точно как си пия чая или с коя вилица обичам да ям 8-)
Като се нараня някъде, не пропуска да го целуне, за да ми мине по-бързо
Като бяхме на почивка тази година ми купи плетена гривна с котвичка и каза, че символизирало, че се е "закотвил" при мен и няма мърдане 8-)
Миналата седмица ми позволи да го возя, понеже знаеше, че искам да си карам колата, въпреки че той щеше да се побърка на седалката до мен
Всяка сутрин ако сме заедно ме целува за добро утро, ако не сме, никога не пропуска поне да ми прати някой сладък СМС или да ми звънне.
Оставя ми бележки с нови причини поради които ме обича
Преди седмица-две имах много гаден ден, нищо не ми вървеше както трябва, още с излизане от нас почнаха да се случват някакви неща, на работа станаха много поразии. Накрая се прибрах при него и му обяснявах колко ужасен ден съм имала, а той само ме гушна и каза "For what it's worth I love you and I am very proud of everything you do" И ето как един гаден ден се превърна в прекрасен, топъл спомен <3
И днес като се прибра от 4 дневното пътуване ме гушна още от вратата и ми каза "I'm home" и не ставаше въпрос за къщата
Оная седмица бях болна, отивам у тях и ще излизаме, предвидливо не си взех сок от магазина, понеже няма да сме в тях, ми на бар. Отказа си плановете, че да може да си гледа трупчето и аз нали, готова да ходя да си купувам сок, надмогнах си мързела, а то "А, не, никъде няма да ходиш. Забранявам ти!" и ми подава чаша компот с няколко бучки лед, та да ми стане по-добре в устата. И такъв, забрани ми и да пия, докато леда не се стопи, нали ме било боляло гърлото - нямало още повече да ме доразболява. Беше мило на не знам коя степен. <3
Снощи сме на куиз и отива да ни вземе нещо за пиене от бара, пита какво искам аз и аз казвам "Само кола, гад, не ща алкохол". 5 минути по-късно се появява с кола с лед и лимон + сламка - както си я пия по принцип. Не е кой знае какво, но е мил факта, че е запомнил как си пия кафето и колата. Това за кафето пак - онзи ден го помолих да ми направи кафе, докато си измия лицето и зъбите, връщам се от банята - баш-баш както го пия без нито прашинка захар/кафе отгоре, без нито капка вода от това, което аз си правя.
Една вечер преди няколко месеца точно влизам в тях след работа и ще се къпя и оправям за сън, даже не ми се яде. Той си пече сандвичи за вечеря. Докато ги направи, стоя при него да се видим и десет пъти ме пита дали искам сандвичи, аз десет пъти отказах. Влизам да се къпя, 10 минути да съм се забавила, след което се връщам и заварвам гадта да стои в очакване с две чинии сандвичи, филма със зомбитата зареден и чака, климатика пуснат да се поохладим и двамата след бач И ми взел даже и шоколадов сладолед. Последното е важно, защото изобщо не обича шоколадов сладолед, та ще рече, че си е надвил задника за мен. Ще рече, че егото му е по-малко от мен.
А пък сутрин като се събуждам - я за работа, я само да пия кафе - ме гушва в просъница и не ме пуска да стана, само при най-малкия опит да мръдна. Трябва да кажа, че така и така, отивам еди-къде, та да се опомни и да ме пусне.
И продължава да се мята отгоре ми, когато се стресне нещо на сън. Сутрин съм му казвала, че прави така и не помни нищо, та явно е съвсем несъзнателно, което е още по-мило.
А една сутрин, явно сме били нахранимайковци и двамата, та се надигна твърде рано - към 6-7 - питам къде отива, оттоваря че след малко идва и аз да спя. Спя си аз и след няколко часа се надигам, него още го няма. Ват да фуцк?! Отивам в кухнята да си правя кафе и го намирам да прави палачинки. "Ъ, що не ме събуди да ти ги направя аз?!" И той "Ма, бебчо, те са за теб... Предния път ти ми прави, сега аз на теб." И аз опадах по земята от кеф. <3
Изказвания от типа "Ем, то ти си малко ПраЗчо и леко гламаво, но как юе те дам на друг?! Нали момчето ще ме намрази?!" или "С кой си пишеш?! Кого да бия?!" са редовни. Или оная горда физиономия, когато ходим по улицата, а мен някой ме заглежда. Обяснява я с "Гад, как мога да ревнувам от факта, че някой иска нещо мое?! Щом всичкинго искат, а аз го имам, трябва да се чувствам горд, нали?"
И първият път като ходихме у бабини му, в малък град наоколо ни - "Ела сега да те разведа по нашия етаж, че да знаеш коя стая кво предназначение има, а и на кого е."
И да - като се запознах с брат му и племеника се опита да научи хлапето да ми вика "леля", което някак си ми говори за планове отвъд къде ще ядем довечера. И като цяло - включва ме в неща, които предстоят да се случват след някакви месеци, понякога говори за години... Иска да съм част от това.
paradosou
08-19-2018, 15:15
Нещо се бяхме сдърпали и ми домъкна шоколад иии ме гушна.
Същата вечер предложи да отидем на суши ресторант, понеже му бях споменала, че отдавна не съм си взимала "сурова риба", ахах. Мило е, предвид, че той е нещо като традиционалист и никак не уважава сушито + дори не е сигурно ще си хареса ли нещо друго в менюто.
Като заспиваме винаги ме придърпва ~ и не само де, винаги, когато усети, че даже за малко сме се раздалечили.
Подари ми роза, много е красива :х. А още по-красиво беше, че я донесе веднага след работа, както беше омазан в масла от глава до пети.
Проявява търпение с изнервящия ми на моменти характер и наистина обръща внимание какво говоря, дори да си има едно на ум, че може и да е глупост xDxDxD.
Бяхме на плаж и се излегна върху мен, за да не ме вземел някой друг.
Каза ми, че ми вярва и това е едно от нещата, които най-много обича в съществото ми.
paradosou
08-19-2018, 15:27
Хайде малко и аз какво съм правила:
на един покрив му беше студено, на мен не чак толкова, тениската му беше една такава супер тънка, бяхме се облегнали на нещо като стена, наполовина лежейки, и си сложих ръцете на кръста му, за да не е толкова кофти усещането.
Купих му някакъв гумен материал, по негова поръчка де, още не съм почнала да гадая какво му трябва, обаче после щях да излизам и ей така, за да се усмихне, написах закачка на едно листче и я оставих на бюрото заедно с бленуваната xD гумена лента. После се прибирам, гледам бележка в отговор. Не остава по-назад.
Като излиза или просто отива в друга стая държа ръката му до последно, докато не се отдалечи достатъчно, че вече да е невъзможно да се докосваме. Не се е оплакал, уж не си пада по сладникавостта, обаче си му е много добре така.
Бях предложила да взема брат му от гарата, за да не се разхожда той, а да си пише дипломната.
Взех му мускалче с розово масло, така де, от Розовата долина съм, няма да се излагаме пред чужденците, и му го оставих в колата. После разбрах, че адски много харесва аромата и сега съм се навила да му изнамеря десетки миниатюрни стъкленички, за да си има постоянно.))
Между другото, модераторите, тая тема трябва да си я направим и не само за гаджета, ми и за семейства И приятели, също и за непознати хора. Хрумна ми, че може да е интересно.
Случка с баща ми: Майка ми онзи ден взела сладкиш, където се продава на парчета, оставила го в хладилника и ми пише "тка и тка, яжте сладко", само където нещо е станало объркване с парчетата и са с едно по-малко. И аз вечерта ям сладко, но оставям половината парче за тати и му го връчвам - как ще оставим дъртия без сладко, все пак?! И той такъв седи, гледа ме умилително, гледа сладкиша, пак мен, пак сладкото и изцепва "Абе, хубаво щеше да е да има правилната бройка, но си изяж парченцето." и ми го добутва такъв пред мен. На следващия ден на прибиране минал през кауфланд за нещо, пазарувал това-онова и зор-зорна ходил да ми търси желирани мечета, щото съм му предложила половинката си. Имам най-готиния тати евър. <3
Мъжки нъдъпъ: Звъни и казва, че имат нужда от помощ с пазаруването, щото ще готвят с приятелката му - не живее по БГ и е неориентиран, та отивам. Награбва се с доста повече, отколкото ми се струва нужно и питам дали ще храни казарма. И той "Ам, ти, кретен такъв, няма ли да дойдеш да ми опиташ пастата?! От сто години ти обещавам да ти готвя..." Колко е хубаво, че мисли за мен. <3
Женската нъдъпъ: Тая е голяма шматка - купува си шоколад, вино, чипс, нещо и редовно се спира със зор, че да ми остави половинката. И даже и ми я носеше, когато беше до мен... Колко пъти е чистила с мен в нас, когато ще местим неща или ще се преместваме нещо, не е истина. Пък веднъж, не живеех покрай нашите за няколко месеца, ми в друг град, я помолих да ми досъбере забравения багаж - пила кафе с нашите, обиколила ми стаята, събрала още 50 боклука без да и кажа, иде ми на гости и ми стоварва половин сак. :дд Често се случва да се разхождаме на някъде, да се метне върху мен и да изцепи нещо мило тип "ама аз те обичам, бееее!" с лигавия глас. Или пък, когато види нещо в магазина (основно козметика), което знае, че ще харесам, го купува и ми го подарява, сумата му и пари не ми е взела за боклучки, а всеки път предлагам до откат. И пече чушки с мен, въпреки опасността да си разтопи ноктите. <3
Една с непозната мацка/клиент: Трябваше да си плати, дава ми последните си пари и аз забелязвам, че едното от левчетата не е левче, ми е евро. Казвам и, а тя остави всичко, хукна към най-близкия чейндж, обмени пари и ми дава, обаче казва, че не си иска еврото, а ми го подарява специално на мен да ми било носело късмет, здраве и любов. Месеци наред още седи в портфейла ми, а случката ми оправи деня.
LoveSofia
08-19-2018, 16:25
Ооо, колко сте сладички <3
Чак ми се доповръща
Ооо, колко сте сладички <3
Чак ми се доповръща
Ти няма ли да се включиш?
бяхме се сдърпали за простотия и лежахме на леглото.. тя играеше на някаква игричка на телефона, а аз се унесох и заспах без да се усетя.. след известно време се събуждам с нейната ръка на лицето ми и ме гледаше влюбено и ми каза да отворя уста и ми даде да опитам домашна торта, която беше приготвила, понеже ме издразни с мрънкането си по-рано през деня и искаше да се реваншира.. не беше много вкусна, ама погледът и усмивката й бяха достатъчни
LoveSofia
08-19-2018, 19:55
Ти няма ли да се включиш?
:sad: :razz:
Имам хиляди моменти с Левислава, но едва ли би искала да ги чуеш :razz: :razz:
:sad: :razz:
Имам хиляди моменти с Левислава, но едва ли би искала да ги чуеш :razz: :razz:
Левислава и Десислава изобщо не са неща, от които се интересувам. Ама като цяло е хубаво да има едно позитивно място във фороня, че стана навик да си говорим само за мръсотии и простотии.
LoveSofia
08-20-2018, 09:50
Левислава и Десислава изобщо не са неща, от които се интересувам. Ама като цяло е хубаво да има едно позитивно място във фороня, че стана навик да си говорим само за мръсотии и простотии.
Е, щом не се интересуваш... :razz:
Гадта ми, макар че вчера ме ядоса, на връщане от морето е минал през Варна, през Макдонълдс и, макар да отказах като ми звъня, все пак ме е имал предвид и ми е взел чийзбургер. <3 Много е шлядко, че иска да си дели вредната храна с мен. :3 Джънкфууд, поделен с някой специален, е всичко. Не очаквах, че някога отново ще ми е готино да ям вредна храна гола в леглото с някого. Адски ми е мило.
HollyGolightly
08-23-2018, 13:56
В случай, че не съм го повторила достатъчно пъти, снощи ме води на Shooting Range да стреляме. Казах му, че искам да ме учи, въпреки че аз вече мога(ама той това не го знаеше). Той даже излезе от работа по-рано, за да можем да стигнем там навреме.
Супер внимателно и търпеливо ми обясняваше всичко, как да застана, къде да гледам, как да презаредя, как да държа пистолета, под какъв ъгъл да са ми лактите. Накрая ме остави да се пробвам и сама и се усети, че не стрелям за първи път, ама все пак каза че било сладко, че му разигравам такива циркове 8-)
Вчера сутринта ми беше направил овесени ядки за закуска, и понеже имаха вкус на талаш, ми изнамери мед от някъде, а за днес беше купил някакво бадемово/кокосово мляко, за да имат изначало по-хубав вкус. <3
Снощи диването ставал до двора да пуши и до едното местенце, та се връща при мен в леглото, докато аз спя. Пипа ме да ме събуди и вика "Писи, температура ли имаш, че ди толкова топла? Да не си болна? Да ида ли до аптека за хапчета?" и някаква ръка усещам на челото си. Едно от най-милите неща евър. <3 Като казах, че не съм болна и да спи, просто се гушна в мен и през някакво време усещах как се буди да ме гледа дали съм ок. Грижата за другия е най-милото обяснение в любов. <3
itsNosferatu
12-31-2021, 04:23
ХолиГолайти пише същите тъпотии каквито пишеше преди 8 г. Въобще не се е променила .