Влез

View Full Version : Най-милото <3

Страници : [1] 2 3

bitchwolf
11-24-2012, 21:34
Здравейте, съфорумници :) Искам малко положителни емоции. Бъдете така добри и ми споделете най-милото нещо, което ваша половинка е правила за вас. Нещо, което ще пазите винаги в скъпите си спомени за този човек. :)

Кой предложи той заложи:
Беше 14.02 - първият Свети Валентин, на който имах гадже. Бяхме 8-ми клас. Прекрасното ми същество ме чакаше с розичка в ръка и ме заведе в един страхотен ресторант. Прекарахме си супер, но не това беше най-милото. Когато излязохме решихме да се поразходим покрай НДК. Когато минахме по моста на влюбените на средата той спря, хвана ме за ръка и ме целуна. Оттогава, винаги когато минаваме от там спираме, за да се целунем. :)

rusoto_baby_f
11-24-2012, 22:28
Нещото което никога няма да забравя е, че пътува 2000км само за де ме види...

fenkaaa
11-25-2012, 01:25
Толкова неща ми изникват в главата,че ако започна да пиша,не знам дали ще мога да спра..

GreenFairy
11-25-2012, 07:20
Най-милото нещо, което е правил за мен беше да дойде с колелото на 50-60км от София за да ме види и да ми направи лимонада :) В последствие остана още 2 дни, като спеше в гората на спален чувал. Определено никой не беше правил подобно нещо за мен. Накара ме да се почувствам наистина специална и да видя колко много държи на мен. Пожелавам на всеки да изпита това чувство!

TheBeliever
11-25-2012, 07:56
И е пътувал стотици километри, за да бъде с мен, и ме е чакал в студа под дъжда, и е треперил над мен цяла нощ, и ми е бърсал сълзите и е плакал с мен... Но ако трябва да избера едно нещо, което ме умилява най-много, това ще е когато ме завива. Тривиално е, банално е, но от този нищо и никакъв малък жест на мен ми става най-мило.

YSMF
11-25-2012, 08:50
Още преди да бъдем заедно беше човека с най - мило отношение към мен. Аз му помагах, той ми помагаше. Седял е по нощите, за да си говори или пише с мен. От всичките глупости, които съм приказвала, той е намирал важните неща. Мъкнал ме е полу-припаднала из града без да му пука как го гледат хората само и само да стигна до нас и да ми бъде помогнато, плакала съм с него. Най - много ми харесва, че ме прегръща, така изведнъж и без причина.

Hayashi
11-25-2012, 15:47
Най-милото нещо, което е правил за мен е факта, че работи едно лято заради мен, за да можем после да прекараме най-вълшебните две седмици заедно. И имаше търпението да ме научи как се прави суши. <3

Ivaaaaa
11-25-2012, 16:49
Веднъж, в началото на нашата връзка, бяхме на планина. Започна да вали дъжд, докато се разхождахме, а и пътят беше стръмен и кален и той ме взе на гърба си и ме носеше през цялото време. Аз настоявах да ме остави, но той не ме пусна. Винаги се грижеше за мен. Прибрахме се във вилата мокри, аз бях премръзнала и той ми помогна да се преоблека, не буквално да ме преоблича, но ми донесе дрехи, пусна другите за се изперат... направи ми топъл шоколад, запали камината, сгушихме се заедно на креслото, зави ме с одеалце и гледахме как гори огъня...

tori
11-25-2012, 17:15
Прибра се един ден по-рано от село, за да ме види. Мъкнал е едно детско меню от Мак Донълдс за мен 200 и кусур километра. Бягал е цялото разстояние от тях до вкъщи, за да имаме повече време да се видим. И още мнооого, много неща. Нямам класация на най-милото или най-немилото нещо, което е направил.

AliceSw
11-25-2012, 21:44
най-тъпото, което мога да кажа...като сме се разделили и сме станали приятели ги е правил човекът...след всичките години, че си спомня, как ме е видял за пръв път, как е решил, че съм прекрасна...как ми е търпял истериите, когато не му е мястото и не му е работа вече, как е решил, че ще имам място в живота му....с времето става романтично...а когато са минали години боли тоооолкова много...и каквото ми остава, че има хора, които винаги ще обичам....все тая какво са ми направили, все тая какво не са понесли, само защото са те...

Wednesday666
11-25-2012, 22:17
В момента най-милото, за което се сещам е как докато спи дълбоко, ме търси дали съм го него и когато ме усети - прегръща ме или ми хваща ръката и продължава да спи също толкова дълбоко ..
Това беше толкова миличко за мен, едва ли някога ще го забравя ..

TROLLDADLOLCAKE
11-25-2012, 22:28
За най - хубавото не мога да се сетя , но винаги ще помня най - лошото !
Беше 14-ти Февруари и с първата ми приятелка/любов трябваше да се видим , бях и купил огромно сърчице и бях чакал този ден с нетърпение..чаках си аз чаках.. и тя просто не дойде , след като чаках 2 часа като идиот и звъннах , питах я къде е какво става , а тя ми каза :"Еми сорри , обаче съм във баба на гости много исках да я видя довечера ще говорим " .. още като ми каза това знаех , че нещо не е наред..защото тя мразеше да ходи в баба и ..вечерта влезе в скайп , писах и .. чаках 10 мин. и след тези 10 мин получих един огромен роман който гласеше "Извинявай , обаче аз никога не съм те обичала , искам да се разделим съжалявам " след 1 година и 9 месеца връзка .. просто това нещо няма забравяне..

Blab
11-25-2012, 22:37
най-тъпото, което мога да кажа...като сме се разделили и сме станали приятели ги е правил човекът...след всичките години, че си спомня, как ме е видял за пръв път, как е решил, че съм прекрасна...как ми е търпял истериите, когато не му е мястото и не му е работа вече, как е решил, че ще имам място в живота му....с времето става романтично...а когато са минали години боли тоооолкова много...и каквото ми остава, че има хора, които винаги ще обичам....все тая какво са ми направили, все тая какво не са понесли, само защото са те...
http://media.tumblr.com/tumblr_lsarttPCqR1qcqm7c.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lrlj27tc5T1qdx36o.gif
//не ми се пише в темата. може би друг път;

Azoria
11-25-2012, 23:02
Беше 14-ти Февруари и с първата ми приятелка/любов трябваше да се видим , бях и купил огромно сърчице и бях чакал този ден с нетърпение..чаках си аз чаках.. и тя просто не дойде , след като чаках 2 часа като идиот и звъннах , питах я къде е какво става , а тя ми каза :"Еми сорри , обаче съм във баба на гости много исках да я видя довечера ще говорим " .. още като ми каза това знаех , че нещо не е наред..защото тя мразеше да ходи в баба и ..вечерта влезе в скайп , писах и .. чаках 10 мин. и след тези 10 мин получих един огромен роман който гласеше "Извинявай , обаче аз никога не съм те обичала , искам да се разделим съжалявам " след 1 година и 9 месеца връзка .. просто това нещо няма забравяне..

:shock: Влязох в тази тема да се заредя с позитивни мисли и ти ме разби направо... :Х ужас..

TheBobqk
11-26-2012, 02:37
Няма най-мило нещо, защото всяко нещо е мило. Често ми подарява цветя, готвим си, бърсал ми е сълзите, смеем се заедно, но най-важното за мен е, че той е единственият, който остана до мен в най-трудните ми моменти, нещо което други хора пренебрегнаха. Той вярва в мен.

reperw
11-26-2012, 09:31
ауч доста гадно :/ съчувствам ти...амиииииии съжалявам ,но за мен още никоя не е правила мили неща...само аз правя и без да ми се връща което ме натъжава ,но това е не мога да го променя...нямал съм сериозна приятелка до сега..нищо,че съм имал над 15 връзки..и всичките ми обясняват колко са сериозни колко ме обичат .. по дяволите знаете ли какво е обич ?! Чакам деня.. в които не само аз ще мръзна на вън за да я видя... иска ми се веднъж и мен някой да ме изчака за да ме види искам да знам ,че и аз липсвам на някой... все едно аз имам само тъжни истории ще чета ваще и ще ви се радвам :/ ще чакам моя миг ...ако дойде разбира се...

съжалявам ако има правописни грешки

DaSparKonE
11-26-2012, 11:21
Най милото нещо което моето момиче е правило за мен - направихме 6 месеца заедно , разбрахме се да се видим и тя ме чакаше с торта която сама бе приготвила . Много ме зарадва и ми стана много приятно . :) Иначе ме радва с всяка усмивка , спонтанна целувка или прегръдка :)

anonymous708973
11-26-2012, 11:53
Толкова неща е имало...
Сещам се веднъж, когато си спим... изведнъж той скача, придърпва ме силно и ме прегръща. Бил сънувал лош сън и искал да е сигурен, че съм при него. Беше толкова миличко.

TROLLDADLOLCAKE
11-26-2012, 19:26
:shock: Влязох в тази тема да се заредя с позитивни мисли и ти ме разби направо... :Х ужас..

Извинявам се , за което ... :Х

cweeet
11-26-2012, 19:53
хммммммммммммммммм..той замина за Англия да учи за 4 години, но решихме да продължим да сме заедно и каквото времето покаже. На 25 септември ставаха 11 месеца откакто сме заедно, вечерта той ми писа в скайп да слезна долу и аз първоначално някаква паника, помислих, че нещо с някой се е случило и слизам аз долу и що да видя. Баща му, понеже е много добър човечец, с един огромен шоколад милка и с един огромен лилиум. Аз просто онемях,нямах дори достатъчно думи да благодаря,просто бях в шок. Лилиумът ми е любимото цвете, но това сме говорили преди ехеееее,може би година, а точно предния ден говорих колко ми се яде шоколад с цели лещници.
Просто.Нямам думи, определено това е най-милото нещо, което някой е правил за мен, не самият факт, че е шоколад и цвете , много банално блабла, а начинът, по който ми бе поднесено и самия вид и като цяло целият замисъл,целият жест.Неописуемо беше.
Друго много миличко и запомнящо се беше, когато станаха 3 месеца,откакто сме заедно и беше януари,25. Много сняг валеше, чак на парцали. Той трябваше да дойде до нас, да си хенг аутваме, просто ей така, аз даже бях изключила коя дата е. Стана към 8 часа и се позвъни, слизам долу и го гледам леко намръщен и ми каза "Виж отзад,май си скъсах якето на един храст" и се обърна да видя и ха(!), държеше роза и се обърна ухилен до уши при вида на реакцията ми с думите "Честити 3 месеца!''. Не знам тогава дали от падащия едър сняг,пухкав или от светлината на уличната лампа, под която ясно личаха падащите снежинки, или от самия него, но тогава ми стана толкова миличко, толкова приятно. Тогава осъзнах за пръв път, че 100%-центово обичам този човек.
По-нататък най-вероятно ще ми хрумнат и още подобни флашбакс, но засега само тези ми изникнаха най-ярко в съзнанието. :)

WhyAlwaysMe?
11-27-2012, 13:50
Супер темичка и супер истории.

Хайде, давайте още, да се вдъхновя и аз за нещо... :D

IseeDEADbodies
11-27-2012, 13:52
А аз какво ще спечеля от цялата работа ?

bitchwolf
11-27-2012, 20:35
^Ти не е задължително да печелиш нещо. Ще спечелят онези, които все питат какво да направят за половинките си и нямат идеи. Е тук може да почерпят малко... Ако за темата питаш к'ва печалба носи, такава. : )

bitchwolf
11-27-2012, 20:52
Това е спам. Не влизайте. Благодаря. :)

Violenza
11-27-2012, 22:13
Но ако трябва да избера едно нещо, което ме умилява най-много, това ще е когато ме завива. Тривиално е, банално е, но от този нищо и никакъв малък жест на мен ми става най-мило.
Същото. :) Обожавам когато заспя на дивана да ме пренесе на спалнята, да ме завие и да ме целуне по челото.

galaxy29
11-27-2012, 22:54
всичко, което прави е толкова мило
има снимка, на която се е подпрял на парапета на мост, казах му, че искам да бъда пред него на нея, когато отидох в града му, се озовахме на такъв мост, той спря, аз бях пред него, толкова близо, всичко беше като в приказка и беше толкова чувствено
минахме и по друг мост, качи ме на парапета и ме държеше толкова силно, бях в ръцете му, на най-безопасното място на света, на парапета имаше цветя, той откъсна едно цветенце и го сложи в косата ми, щях да се разплача от щастие
като бяхме в тях, взе един лилав маркер и нарисува на ръката ми сърчице, в което пишеше е+п, повтаряше ми го всяка секунда, а аз се разхождах навсякъде с яката ми татуировка, влюбена и най-щастливото момиче на света
момчето ми е най-милото на света и всеки момент с него ми остава спомен, който пазя завинаги
(:

Hilary_
11-28-2012, 09:57
Много са. Не мога да определя кое е най - милото .. всяко нещо, което прави за мен е запомнящо се.

Naive
11-28-2012, 17:31
ох, просто искам да споделя, че като ви чета нещата, се чувствам толкова щастлива от това, че се разделих с бившия ми приятел:Д

bitchwolf
11-28-2012, 18:47
^ и аз съм щастлива, че постъпих така. Нищо не съм загубила от тогава. ^^
Който има да споделя, да споделя. Много се радвам, че има хора с такива прекрасни половинки. : )))

sex101
11-29-2012, 12:11
Оооо всяко нещо, което прави за мен е ужасно мило. Всеки един жест. Например на рождения ми ден ми беше купил един ОГРОМЕН букет, който беше донесен в училището ми с куриер. Той влезе в часа и ми го подари. Имаше картичка най- отгоре, на която пишеше: "Благодаря ти, че те имам!". Обожавам когато ме гледа.. Един път гледахме филм, но на мен много ми се спеше. Затворих си очите, но той помисли че съм заспала. Гледаше ме и ме прегръщаше, усещах как биеше сърцето му, галеше ме по лицето. Бърше ми сълзите, успокоява ме. Той е просто ТОЙ и всичко, което прави е просто уникално <3

kristAa
11-30-2012, 16:47
uuup

Hayashi
11-30-2012, 22:13
Сетих се, че веднъж ми разказва приказки по телефона до 3 сутринта, защото ме болеше страшно много корема и не можех да спя.

umri
12-01-2012, 00:55
Ся не ми се мисли за най-таковата нещо.. първото дето се сещам е как обикновено обича да яде някви неща, дет половината им съставки за първи път ги чувам и като я вида как муа бургери от Арабина (който реално не е арабин, а турчин) и ми топли душичката. След тва естествено 2-3 рунда да махнем калориите, и така.

anonymous708973
12-01-2012, 08:14
Ся не ми се мисли за най-таковата нещо.. първото дето се сещам е как обикновено обича да яде някви неща, дет половината им съставки за първи път ги чувам и като я вида как муа бургери от Арабина (който реално не е арабин, а турчин) и ми топли душичката. След тва естествено 2-3 рунда да махнем калориите, и така.

ооооййййй <3
Оферта за домашна пицичка? Ммм?

Като бях в Студентски и не можех да изляза от блока, че да не ме види портиерката, а бях гладна като вълк... той отиде да ми вземе храна, ама аз не знаех. И се качих да го търся при приятели - нъц. Слизам пак до нашата стая и той тропа там с храната. Толкова мило...
Или като ми прави масаж на крачетата, аууу.

evalongoria
12-01-2012, 22:19
Ами бяхме на плаж и аз трябваше да си тръгна по-рано.И отидох на спирката,дойде автобуса и се качих,но там е обръщач и стои 3-4 минути преди да тръгне за следващия курс ... и аз както съм си седнала, сложила съм си слушалките и само усещам как той ме целува по бузата ^^^^^^^^^
едно от най-сладките неща,които някой е правил за мен..

Takaki Tono
12-02-2012, 11:07
Хмм никой не е правил нищи мило за мен :/ Но мисля, че и аз съм правил нещо мило за момиче. 2 дена търсих най- хубавия букет за нея за нея в интернет- трябваше да се отменя един ангажимент за да мога да го вземо от куриера. Не разбирам много от цветя, но ми казаха че трябва да го подрежа и да го сложа във вода, за да не увяхнат за другата сутрин :) Естествено станах рано ( въпреки че на следващи ден ми предстоеше 12 часово дежурство на две смени) към 5 сутринта, а да мога да хвана най- ранния автобус от София за нейния град ( на около 150-200км от София). Трябваше да се чакаме на автогарата. И времето се случи мн гадно- беше мъгливо, студено и през цялото време росеше. Единственото нещо което правеше сивата и студена сутрин малко по- весела беше моя букет за нея :) Забелязвах, че хората с който се разминавам поглеждаха към букет, след това към мен и леко се усмихваха, особено по-старите лелки :D. Чаках към час и нещо в студа с огромния букет и най- накрая тя дойде, стори ми се че се зарадва на цветята.
П.С. Сега с въпроното момиче не си говорим нито се виждаме , след като и казах, че изпитвам повече от приятелски чувства. Следващия път ще се замисля преди да правя такива жестове за някой.

bbbbPleasure
12-02-2012, 12:01
Щях да пътувам. Нямаше да ме има три месеца. Нямаше да се виждаме три месеца. И точно деня преди да си тръгна той трябваше да пътува поради семейни проблеми и нямаше шанс да се видим. Преди това говорехме с часове по телефона и му беше паднала батерията, а не си носеше зарядното. Бях с приятелки на кафе и по едно време звъни телефона. Беше той. Момента беше неописуем, треперех. Моята тръпка. Каза ми, че си е сложиш картата в друг телефона. След една минута "Шегувам се, кога ще те видя?". Върна се заради мен, за да ме види. Стояхме гушнати до 5 сутринта и гледахме звездите. Моментите на мълчание. И просто ей така от нищото въздишаше и ме целуваше, прегръщаше ме толкова силно, че даже се задушавах. Беше студено. Съблече се и ме облече с неговото яке. Най-малките жестове ме правеха най-щастлива.

galaxy29
12-02-2012, 19:34
усеща дишането ми, усеща, когато съм неспокойна, усеща, когато съм разтревожена и в такъв момент, единственото, което го интересува е това да върне щастието и усмивката ми, толкова е загрижен
разхождахме се и ми взе цвете от един щанд за цветя и ми даде огромния си суичър за да не ми е студено, а като си тръгвахме от ресторанта, където вечеряхме и го бях съблякла, той го взе и ме облече, такъв ми е джентълмен
толкова е внимателен с мен и като се къпем заедно, толкова нежно докосва всеки сантиметър от мен и не спира да ме гледа и целува, взима хавлията и ме увива като бебе, целува шията и раменете ми, толкова е чувствено, като си мия зъбките, стои плътно зад мен, а като спим, проверява дали съм завита навсякъде, всяко негово докосване е вълшебно
заведох го в парка на училището ми и каза, че иска да ми направи спомен, да го виждам като минавам, заведе ме на тревата в шумата, лежахме си там, стоеше над мен, целуваше ме, докосваше ме, а дъжда ни мокреше като в приказка, всеки момент с него е вълшебен
мило е как ми се радва на момичешките неща и като си сложа балсам за устни, веднага ме целува и го изяжда и като имах дъвка, докато ме целуваше си я открадна и присвои и как ме храни момчешки и безразборно и ми се смее на бебешките хапки и му бях казала, че във всичките си тетрадки рисувам сърчица и влюбени нещица и видя една много сладка тетрадка на мечета, каза, че сме ние и ми я взе за да си пиша и рисувам в нея, нарисувах му първата страница и той я сгъна и си я сложи в портфейла и винаги оценява нещата, които правя, беше заспал отвит, аз го завих и като се събуди, видя, дойде при мен и ме целуна за да покаже какъв жест е това за него и като бях в тях изрязах един лист във фомата на сърце и на него написах че го обичам и му го закачих на стената до входната му врата и като леля му идвала, сърцето паднало, той като го видял взел един пирон и го заковал, за да не мърда от там, толкова ми е вълшебно момчето, насълзява ме от щастие

assd
12-02-2012, 20:27
никоя не е правила нищо мило за мен. тъпи курви. ама и аз няма да оставам назад вече!

Pr3dAt0r
12-05-2012, 22:28
За действие не се сещам точно сега, но се сещам за най-милото нещо, което ми е казвала. Каза го по време, когато не ходехме, което още повече засили значението на думите й. Каза, че се чувства в безопасност, когато е в прегръдките ми - сякащ нищо не може да я нарани. След няколко месеца последва и едно "обичам те", което ме разтопи, разбира се, но това е ясно :D

Sisito941
12-06-2012, 18:17
всичко, което прави е толкова мило
има снимка, на която се е подпрял на парапета на мост, казах му, че искам да бъда пред него на нея, когато отидох в града му, се озовахме на такъв мост, той спря, аз бях пред него, толкова близо, всичко беше като в приказка и беше толкова чувствено
минахме и по друг мост, качи ме на парапета и ме държеше толкова силно, бях в ръцете му, на най-безопасното място на света, на парапета имаше цветя, той откъсна едно цветенце и го сложи в косата ми, щях да се разплача от щастие
като бяхме в тях, взе един лилав маркер и нарисува на ръката ми сърчице, в което пишеше е+п, повтаряше ми го всяка секунда, а аз се разхождах навсякъде с яката ми татуировка, влюбена и най-щастливото момиче на света
момчето ми е най-милото на света и всеки момент с него ми остава спомен, който пазя завинаги
(:

Това със сърцето и пирона ми е изключително познато..виждала съм го някъде... :)

devil13666
12-07-2012, 10:11
Предложи ми на Коледа!От един клас сме и той беше сложил на чина ми малка елхичка ,а под нея имаше кутийка с пръстенче и любовно писъмце...от тогава всяка Коледа прави подобни жестове...!

Azoria
12-07-2012, 10:53
^^ Вие на Коледа не сте ли ваканция? :lol:

buXti4Ka
12-07-2012, 15:55
най-баналното нещо-когато ме целуне по челото,обаче е толкова миличко,че се разтапям всеки път.И често ми правя най-различни физиономии,просто ей така докато си седим и е като някое детенце.И всеки път когато се опитва да ми обясни нещо ,така че да го разбере (тъй като не е българин) и е страшно миличко :))

nymphadora
12-07-2012, 16:15
Последното мило нещо беше миналата седмица.Вечерта си седях в нас и си говорехме по телефона и аз му казах,че ми е сдухано,говорихме още малко и затворихме.След 20 минути се звъни на вратата и беше той.Носеше ми любимия шоколад,за да ме развесели <3

Малко_Човече
12-07-2012, 20:45
Супер много мили неща е правил за мен досега... <3
Винаги е бил до мен и ме е подкрепял, плакали сме заедно, смеели сме се до припадък, преживявали сме какви ли не неща...
Много обичам, когато без повод идва неочаквано, само защото е искал да ме види или съм била тъжна/имало ми е нещо, а аз съм стъписана, с домашни дрехи и нищо неподозираща <3

Много пъти е правил неочаквани изненади, глези ме много, грижи се за мен постоянно, винаги прави всичко, за да оправи настроението ми и да ме утеши, когато има нещо.

Толкова много спомени имаме, че не мога да се сетя само за един най-мил жест <3

galaxy29
12-07-2012, 23:44
Това със сърцето и пирона ми е изключително познато..виждала съм го някъде... :)
http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0136-giggle.gif

докато спеше, лекичко се събуди и сънено ми каза, че ме обича, толкова е мило, че дори на сън го казва
когато вървяхме и за момент бяхме пуснати, той ми каза, че не може така, че не се чувства комфортно, когато няма никакво докосване и хвана ръката ми, казвал ми е и че, докато спим ме придърпва към себе си като се отдалеча неволно и докато вечеряхме не спираше да държи ръката ми, а крачетата ни под масата сплетени и започна една песен, пееше се "this girl is on fire" и той каза, че песента е за мен, постоянно ми казва, че съм прекрасна и че ме обича и всичко, което казва има такава голяма сила и докато ходим постоянно ме целува, толкова е мило и безценно
момчето ми е вълшебно и прави всеки момент такъв, всеки момент с него е вълшебен

Sisito941
12-08-2012, 09:15
http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0136-giggle.gif

докато спеше, лекичко се събуди и сънено ми каза, че ме обича, толкова е мило, че дори на сън го казва
когато вървяхме и за момент бяхме пуснати, той ми каза, че не може така, че не се чувства комфортно, когато няма никакво докосване и хвана ръката ми, казвал ми е и че, докато спим ме придърпва към себе си като се отдалеча неволно и докато вечеряхме не спираше да държи ръката ми, а крачетата ни под масата сплетени и започна една песен, пееше се "this girl is on fire" и той каза, че песента е за мен, постоянно ми казва, че съм прекрасна и че ме обича и всичко, което казва има такава голяма сила и докато ходим постоянно ме целува, толкова е мило и безценно
момчето ми е вълшебно и прави всеки момент такъв, всеки момент с него е вълшебен

Има защо да ми е познато,нали? :D

ОН:По-късно ще напиша и най-милото за мен :)

dianna1997
12-08-2012, 09:48
oooo..това е ужасно...как може да постъпи с теб така, и да те е лъгала толкова време!!!!!!!!!!!! >:( :@

nymphadora
12-08-2012, 20:45
Всъщност най най-милото,което прави постоянно е да е просто до мен,да ме подкрепя и разсейва от всичките простотии,които ми се случиха напоследък.
Тази година е една от най-трудните ми-нашите се разделиха,загубих важен човек,най-добрата ми приятелка замина да учи..Той ми остана единствената стабилна подкрепа.И,въпреки че често нервите са ми обтегнати и той си го отнася,не спира да е до мен.Когато се видим се презареждам и знам,че докато сме заедно всичко ще е наред <3.Че все пак има светлина в тунела и нищо не е загубено.
Имах нужда да го напиша това някъде,докато си слушам тази песничка : http://www.youtube.com/watch?v=dSLOR2cRouU&list=LLFOAD-AdLJ6ITfjutG-kj6w .Много ми повдига настроението.

galaxy29
12-08-2012, 22:10
Има защо да ми е познато,нали? :D

ОН:По-късно ще напиша и най-милото за мен :)
да :oops:
благодаря за предадените поздрави http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0136-giggle.gif

беше ми се появил херпес на устните и се чувствах ужасно, не исках да ме гледа, а момчето ми дойде до мен, вдигна брадичката ми, целуна ме страстно и ми каза "прекрасна си" и не спираше да ме целува, не го забелязваше и когато съм в цикъл е толкова загрижен и не спира да ме желае, това толкова много значи за мен, толкова е мило
винаги е толкова внимателен и мил с мен и се държи толкова специално, обичам си момчето, безценно ми е

Naive
12-09-2012, 09:42
благодаря за предадените поздрави http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0136-giggle.gif

беше ми се появил херпес на устните и се чувствах ужасно, не исках да ме гледа, а момчето ми дойде до мен, вдигна брадичката ми, целуна ме страстно и ми каза "прекрасна си" и не спираше да ме целува, не го забелязваше и когато съм в цикъл е толкова загрижен и не спира да ме желае, това толкова много значи за мен, толкова е мило
винаги е толкова внимателен и мил с мен и се държи толкова специално, обичам си момчето, безценно ми епросто искамд а ти кажа, че ви обожавам :Д

Sisito941
12-09-2012, 19:02

винаги е толкова внимателен и мил с мен и се държи толкова специално, обичам си момчето, безценно ми е

Вече официално ти казвам,че ще му се карам и ще му кажа да ни запознае :D :D Подозирах по някакви причини още откакто видях сърцето до вратата... :D

Стига съм спамила,понеже в момента нямам приятел,ще споделя за бившия ми:ходихме във Варна да посрещнем майка му от летището,ние двамата таман се бяхме "сгаджосали" и по някакви си причини ми беше странно да го хвана за ръката,понеже знам че не харесва това по някакви си причини...както и да е..та..до летището бяхме с кола,братовчед му караше,брат му също беше вътре,стигнахме ние,слязохме двамата от колата с моя човек и той ме хвана за ръката,моята реакция беше един мил поглед,хвърлих му се на врата насред паркинга както бяхме и след това го целунах...беше толкова сладкооо...липсва ми... :( :-*

bitchwolf
12-11-2012, 20:02
Много ми е мило също, както си седим някъде мълчаливо и си зяпаме, и той наруши тишината с: "Толкова съм щастлив, че си това, което си и точно аз съм с теб" :smt007

А Л И С А
12-11-2012, 20:25
Правил е страшно много мили неща за мен. Но може битова, което определям за най-милото, е да прекоси цяла София, за да ме целуни, защото съм му липсвала. Беше страхотно! <3 :)

galaxy29
12-11-2012, 22:56
просто искамд а ти кажа, че ви обожавам :Д

Вече официално ти казвам,че ще му се карам и ще му кажа да ни запознае :D :D Подозирах по някакви причини още откакто видях сърцето до вратата... :D
http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0111-blush.gif

момчето ми си миеше ръцете и аз се мушнах при него, за да измие и моите като на бебе и как нежно ги докосваше, много ми е мил този момент
и един път като бяхме в кухнята ни и момчето ми се беше загледало в мен и без да иска бутна една негова любима чаша на кока кола, която стана на парченца, смяхме се и събирахме парченцата заедно и смотльото ми взе прахосмукачката и като мина покрай мен, ми засмука крачето нарочно и е много яко това, много е мило, как без да си иска я бутна http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0136-giggle.gif
обичам всяко мъничко нещо с него, всичко ми е толкова мило, всичко си пазя

pisancety
12-13-2012, 17:12
Най-милото нещо, което е правил за мен, беше това че ми прати букет за рожденият ми ден (ОГРОМЕН при това) чак от Англия и дойде в училището ми. Опита се да научи български заради мен, е не се получи особено добре, но поне опита. Знае основните неща. Той живее в Англия и ме взимаше при него винаги когато родителите ми позволяваха (Коледа, част от лятото, около рожденият ми ден...) и сега съм толкова щастлива, защото вече живеем заедно. При преместването ми имах толкова дрехи и женски неща, че ми отстъпи повече от половината му гардероб и си прехвърли нещата по малко чекмеджета. Обичам това че ме взима всеки ден от училище и че всеки петък ме води на кино. Обичам всичко в НЕГО.

tori
12-14-2012, 08:36
Веднъж ми написа някакво стихотворение. Това е нещо, което и до ден днешен като си го чета, и ме разплаква. Няма точки, запетайки и главни букви. Написано е адски нескопосано, но не съм го поправяла и никога, никога, никога няма да го изтрия от текстовите си документи. Даже ако си сменя компютъра, собственоръчно ще го прехвърля на новия. Казва ми, че съм неговия рай. Всяка вечер ми разказва разни неща, за да заспя. Какво повече мога да искам от живота от Денис?! Даже ми даде една вивакомска карта, за да можем да си говорим вечер понеже има адски много безплатни минути.

vessy.deqnova
12-14-2012, 12:12
Ем,приятел,само един въпрос,ако може.Ти не си ли усетил,че тя не изпитва нищо,например по действията или нещо друго? :)

vessy.deqnova
12-14-2012, 12:17
Сетих се, че веднъж ми разказва приказки по телефона до 3 сутринта, защото ме болеше страшно много корема и не можех да спя.
О,колко мило....чак ми се доплака....

cyclops
12-14-2012, 15:17
Има много, много мили неща, но едно ми се е запечатало от край време. Бяхме в началото на нашата връзка и все пак се бяхме събрали на една маса на вечеря майка ми, роднини, приятели..супер много хора и както си говорим ни в клин, ни в ръкав той стана и каза "Обичам го това момиче" и после пак си седна 8-) много беше сладко и всички онемяха :)

CrazyBabyDoll
12-14-2012, 18:48
Толкова много неща е правил за мене,обожавам го ,макар че сме заедно от 2 месеца.Помня бях се разболяла и кашлях много не спирах,задушавах се направо.Бяхме в тях ,щях да оставам при него да спа и вече беше някъде към полунощ .Много се притесни и излезе да търси денонощна аптека само и само да ми вземе сиропче,защото хапчетата които взимах не ми помагаха.След като намери,ме е гушкал цяла нощ,не е можел да спи защото цяла нощ съм кашлела и ме е гледал само и завивал <3

galaxy29
02-09-2013, 21:51
първо искам да кажа, че момчето ми е толкова вълшебно и в момента очите ми се насълзяват от щастие
а пък коледната ваканция, когато тъкмо бяхме приготвили коледната вечеря и се бяхме облекли специално, момчето ми пусна една от нашите песни, взе ме в обятията си и танцувахме, а преди това като пристигнах и след като си се нарадвахме, момчето ми каза, че иска да се нанеса първо, преди всичко останало, отворихме огромния ми захвърлен куфар и заедно подредихме всичко и той много се радваше колко момичешки неща има навсякъде и ми беше казал, че като ме няма му липсва как като си отвори гардероба и минава през куп женски дрехи, докато си намери неговите и преди да се видим с леля му, малкото му братовчедче и братовчедка му, аз много се притеснявах, ама много, много и го питах какво ще ме питат, дали ще ме харесат и момчето ми ме успокояваше и като бяхме с тях постоянно ме държеше до себе си и не спираше да показва колко ме обича, толкова е яко как не се притеснява от близките си, яко е и колко мило се държат те и как ни се радват и момчето ми постоянно се хвали с ястията ми и му бях казала, че винаги съм искала да си ги снимам, но все не го правя и той започна все да ми ги снима, а пък имаше много малко сняг и се бяхме отчаяли, че няма да завали и когато се прибирахме от леля му и заваля, даже натрупа, момчето ми ме бутна и аз го дръпнах и него и си лежахме сгушени в снега като по филмите и снежинките падаха върху нас, а преди това имаше една локва и той каза да сложа ли якето ми за да можеш да минеш и бяхме си направили ангелчета и отгоре над тях нарисувах сърце и е+п и на другия ден или след няколко дни като ме нямаше той беше минал от там и те още си стояли и ги беше снимал и като гледаме филм все ме целува и все се поглеждаме и като мием съдовете също, а като се къпем заедно все ми прави мустачки от пяната и един път като си учеше и аз трябваше да говоря по телефона и отидох в другата стая, в която беше студено, за да не му преча и момчето ми дойде и ми облече големия му суичър и каза, че не му е било спокойно като знае, че ще замръзна и един път мъничко се бяхме скарали и бях си легнала в студената стая и момчето ми дойде и си ме взе, взе ме на ръце и си ме занесе в другата стая, беше направил от вкусните му сандвичи, най-вкусните на света, много е яко колко е загрижен и как все ме успокоява и един път най-добрата ми приятелка беше питала как съм и той и написа с мен винаги е добре и е прав и си сложи в портфейла картичката, която му направих за коледа, а пък колко вълшебни подаръци получих от него, дори от майка му и прекрасната картичка от момчето ми, с прекрасното пожелание
Скъпа Пав,
Надявам се да успея да направя тази Коледа най-приказния период от живота ти, давайки ти цялата любов, на която съм способен. Това, че ти си до мен в това вълшебно време, е подарък, за какъвто не бях мечтал. Обещавам ти, че въпреки трудните ни преживявание, и минали, и предстоящи, съм до теб. Независимо какво се случи, аз продължавам да те обичам, всеки ден все по-силно.
Весела Коледа на момичето, което ме промени и ми показа, че магия наистина съществува. :3
обожавам го, все си го чета и го показах на всички http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0136-giggle.gif
толкова обичам момчето си, толкова е вълшебен, обичам го, обичам го, обичам го

HollyGolightly
02-10-2013, 03:55
galaxy29, това беше най-дългото изречение, което някога съм чела 8-)

Много мили неща е правил за мен. Знае, че когато не се чувствам добре предпочитам да не говоря и просто си седим гушнати на дивана с часове, без да ме разпитва или да ми надува главата.
Постоянно ползва google translatе и ми праща съобщения, които в повечето случаи нямат много смисъл но са толкова сладки и ме карат да се усмихвам до ушите. Радва ме това, че се опитва. Или когато ме пита за думи на български и после ги смесва в английски думи и прави изречения от рода на "Cuz I wanna see moya ikkle S. dance dobre" или " obicham te so much moya S. " 8-) също така как се опитва да каже някои думи на български и вместо не казва нии.
Начина , по ми напомня, че имам акцент. Както и погледа всеки път щом емоциите ми дойдат малко в повече и вместо просто NO казвам "Nooooo" , изпълнен с толкова любов.
Съобщенията , които получавам няколко пъти седмично сега, пожелаващи ми лек ден, казвайки ми колко много му липсвам и завършващи с точният брой дни оставащи докато се видим
Също така си спомням лятото бях много изморена след работния ден , но му бях обещала да се видим и когато пристигнах у тях го видях с престилка в кухнята, беше намерил рецепта за Мусака и готвеше, тъй като знае колко много обичам.
За сега толкова :)

Rosiita98
02-10-2013, 12:26
Няма най,най-мило.. всичко което прави е достатъчно мило.. само факта че трепери за мен и минава толкова километри всеки месец само за няколко дни с мен.. е мило.. пък да не говорим за изненадите, които ми е правил :)

MorningLight
02-10-2013, 20:02
Спечелихме екскурзия до Париж, когато отидохме на Айфеловата кула чакахме близо 2 часа на опашка беше ужасно студено и накрая аз реших че ме е страх да се кача наи-отгоре, той ме погледна хвана ръката ми и буквално ме завлече на върха. Когато застанахме до оградката той ме прегърна и страха ми изчезна, чуствах се защитена, той ме обърна с лице към него и извади от джоба си едно прекрасно колие във формата на сърце. Когато го отворих вътре имаше наша снимка, а на гърба му беше гравирана датата на която тръгнахме. Това е момент който никога няма да забравя!

Tsukuda_Hiroshi
02-11-2013, 06:23
Ами една моя предишна приятелка дойде у нас на гости и й се стори мрЪсно (не беше, просто тя е манячка на тема чистота), та изчисти цялата кЪща вЪпреки всичките ми опити да я спра или поне да й помогна. Беше ми хем неудобно, хем сладко някак си.
Имаше и 1 друга, която в 1 кутийка беше написала на много листчета какво харесва в мен. Яко беше.

minchorna
02-11-2013, 07:44
никоя не е правила нищо мило за мен. тъпи курви. ама и аз няма да оставам назад вече!

EPIC! :D

Tsukuda_Hiroshi
02-11-2013, 08:32
EPIC! :D

EPIC, ама ти представяш ли си го завалията... :)

ROFLWTF
02-11-2013, 08:49

Леле, ужас.. Съчувствам ти, постъпила е супер гадно...

Иначе аз нямам какво да кажа, но следя темата, понеже ми става хубаво и топло на сърцето от вашите истории.. :)
(и се надявам някога и на мен да ми се случи нещо подобно... :) )

minchorna
02-11-2013, 09:42
EPIC, ама ти представяш ли си го завалията... :)

Донякъде го съжалявам,защото и аз съм бил в такава позиция :)
Както и на момчето,което имал връзка година и 9 месеца,а накрая му казали,че не го обичат...е мойта беше близо 3 години и накрая ми казаха "Не знам дали те обичам като мъж или просто като най-добър приятел " О.о

Tsukuda_Hiroshi
02-11-2013, 18:22
Донякъде го съжалявам,защото и аз съм бил в такава позиция :)
Както и на момчето,което имал връзка година и 9 месеца,а накрая му казали,че не го обичат...е мойта беше близо 3 години и накрая ми казаха "Не знам дали те обичам като мъж или просто като най-добър приятел " О.о

ВЕрно ли ги има такива бе... Малеее! (facepalm) Аз като ми сервира някой нещо такова и то след 3 години, направо няма да знам да му се смея ли, да го бия ли...

minchorna
02-11-2013, 19:00
Има,има :) просто вече очаквам всичко от всеки,гледам да съм подготвен за всичко,за да го понеса по-леко :)

Amore-Mio*
02-17-2013, 14:30
Много мили жестове, думи и подаръци съм получавала. Така че очаквайте един дълъг пост за моментите, в които съм била щастлива.

На 14 февруари 2013 с класа ми бяхме избягали от час и аз звъня на моя човек, казвам му така и така, и сега отиваме еди-къде си. След има-няма половин час, той идва с цвете и шоколадови бонбони Милка /ония, които са във форма на сърце/ и идва пред всички, целува ме, казва ми някакви мили думички и "Имам още една изненада, която ще получиш малко по-късно", и всички: "О-о, колко сладко".

Давал ми е якето си, когато се разхождаме през нощта на центъра.
И така нататък.

Но ако трябва да бъда честна, най-милите неща, които никога няма да забравя и винаги ще ме карат да се усмихна от все сърце, са направени от човек, с който не бяхме заедно и се познавахме от две седмици, когато направи първия мил жест.
- Шегувахме се нещо, че много ми се ядат семки и той каза "Аз имам, ей сега идвам да ти ги донеса" , и аз викам "Добре" и само в следващия момент ми звъни да му отворя вратата /тъй като живеем изключително близо/, и носи семките. Беше 00:00 часа и следващите 3 часа и половина ги прекарахме заедно, говорейки се и гледайки се в очите. А малко преди да го изпратя ме прегърна толкова мило и силно, че сърцето ми се разтопи. А тогава моите родители спяха и не трябваше да разбират, че е в нас, та е беше голяма тръпка. Иначе родителите ми и до ден днешен много си го харесват, ама тогава бяхме обвързани. И.
А на сутринта ми звъни "Спящата красавица ли е", "Хайде принцеската да отвори вратата" и само отварям и той с едни палачинки с мнооого шоколад /тъй като много обичам/, много мило ми стана.
И така нататък, ама ще ги напиша по-късно.

TheBeliever
02-17-2013, 14:46
ВЕрно ли ги има такива бе... Малеее! (facepalm) Аз като ми сервира някой нещо такова и то след 3 години, направо няма да знам да му се смея ли, да го бия ли...

Е, че какво толкова е направила мацката? Явно тръпката е преминала и накрая е останала само приятелска привързаност. Поне е била честна и си е казала истината, вместо да го залъгва с клишета от типа на "Не е в теб проблема, в мен е".

SisiStrange
02-17-2013, 14:55
Хич не ми се изписват романи. :) Идвал е след скарване под прозореца ми да мята камъчета, а живее на час и нещо път от нас. Рисувал ми е рисунки на нас двамата. Обиколи веднъж цяла София в дъждовен ден преди изпит да ми търси мъжка червенобуза костенурка за моите женски. Редовно се грижи за мен, когато съм болна и ми оправя разни дреболии из къщи, отваря буркани на поразия. 8-) И още доста неща.

Последното и може би най-най-хубавото беше, че ми купи чинчила и сега дружно си играем с нея и ме кара да се усмихвам през 5 минути. То е като да имаш мъничко сладко нещо, което те разведрява, когато и да е.

granger
02-17-2013, 15:24
Ох,всичко , цялото му държание към мен е адски мило.
Помня на първата ни среща , бяхме в препълнено заведение,той седна срещу мен ,погледна ме право в очите и ми каза,че съм най-красивата жена в цялото заведение :lol: стана ми хем смешно,хем мило. Обичам го.
Пак бяхме излязли ей така да пийнем нещо и извади кърпичка носна и докато се усетя ми направи розичка от салфетката. Толкова мило ми стана , досега си я пазя.
Редовно като ми е студено ми предлага да му нося якето...а аз обожавам,защото мирише прекрасно и после цялата нося аромата му.
Пише ми смс-и без повод,супер мили и сладки,държи ме за ръка като малко детенце,докато сме заедно :smt007 обожавам го!

afrodita18
02-17-2013, 15:54
Празвнувахме св.Валентин,макар,че се разбрахме да не го празнуваме защото аз не зачитам този празник,но пък изненадата която ми направи ме смекчи.
Идвал си е от село за да се видим за 20мин само преди да замина на почивка.
Измислял си е тъпи оправдания пред шефа му за да дойде до дома да се погушкаме 5-10 мин.
Отначало когато просто се зарибявахме,една лятна вечер започна да вали,тогава си пишехме в скайп и му бях казала,че обичам мириса на дъжд,той ми написа след 10 мин излез пред вас.Стояхме до 5 сутринта целувайки се и слушайки дъжда.
Първата цяла вечер когато спа у дома бях станала и му направих закуска,а той докато закусваше на стола пред мен ме хвана за кръста гушна ме и ми каза така да стоя,защото само така забравял за всичко пък и му е хубаво така да закусва.
А още по-милото нещо е,че той прави бъдещите си планове заедно с мен.

anonymous708973
02-17-2013, 18:35
Всеки път, когато започне изречение с "Един ден, когато...".

xoxi
02-17-2013, 21:32
Толкова много неща ми минават през главата в момента.
Онзи ден си бяхме пуснали филм и аз естествено на 100% бях влязла във филма. В най-напрегнатия момент, поглеждам към него, за да му кажа, че нямам търпение да видя какво ще стане и виждам, че той въобще не гледа в екрана, ами си играе с пръстите на ръката ми. Мислех, че го прави машинално, а той всъщност се беше съсредоточил само в ръката ми, въобще нямаше на идея какво става във филма. Много миличко ми стана.

Ей такива дребни нещица се случват всекидневно. Успява да ме разтопи, дори когато не е тук.

Лятото, когато още разучавах новия фотоапарат и гледах да правя колкото се може повече снимки, той през ден-два ме водеше на различни места. Ходихме на планина, обиколихме толкова много забележителности, ходихме на палатка в гората, посетихме няколко водопада, езера, реки, язовири. Толкова много снимах, че се оправих с настройките за отрицателно време. Той каза, че това му била целта - да усъвършенствам хобито си.
Най-редовно ми сервира новината, че след еди-колко-си дни/седмици ще ходим на екскурзия. Той самия обожава да пътува на нови места, да вижда непознати неща. Страхотно е, че можем да го правим заедно и то сравнително често.

За по-големите неща, които е правил, не ми се пише сега. Винаги е много оригинален в изненадите, които прави. Жертва много от време си, за да изпипа всичко и да е перфектно.

girlwithblueeyes
02-18-2013, 11:24
Не мога да каза само едно защото са ужасно много . Но ако трябва да кажа едно е когото беше до мен когато простреляха баща ми .Въпреки че се подготвяше да влиза в армията и че живее в друга държава той просот дойде и беше до мен в най-ужасните дни в живота ми !

feikk
02-18-2013, 17:53
По принцип нямам най-романтичното момче за приятел, нито пък най-милото. И въпреки това...
в началото на връзката ни техните не бяха очаровани от мен и то с основание, виждахме се през нощта, сигурно сме пили кафе до 6 сутринта във всичките бензиностанции в района само за да се видим.
изпращал ме е до вкъщи късно вечер и се е прибирал след това пеша, а е от друг квартал, винаги ми е било супер гузно, но и до ден днешен не ми дава да се прибирам сама по тъмно.
спомням си веднъж ми беше аааадски зле, а бяхме в Борисовата и просто както се подпрях на него - видя че ми е удобно и сме стояли така сиг 40 минути докато не ми премина, той просто..... не помръдна.
всяка вечер като съм с него и уж заспя - усещам как ме прегръща, усещам как ме гледа и когато ме целува....
колкото и да сме били скарани, идвал е смазан от работа при мен, даже ни заключиха и трябваше да спиме навънка... не се разсърди, а ми каза, че всичко ще е наред...
сега на Св. Валентин пак беше на работа и въпреки всичко сутринта на 15ти беше отмъкнал отнякъде някъв балон и го е разнасял из половин София...
и друго, което винаги ще помня е когато за рождения ми ден трябваше до ходим на вила в планината и носеха колони за музика с размерите на нормален телевизор, много ми беше мъчно за него и приятелите му тогава, но си остава уникалният жест !
Има и още, но тези засега. :)))

horacio
02-18-2013, 18:48
Почнах да пиша, ама се усетих, че е прекалено дълго и се отказах. :D

Apache
02-18-2013, 18:56
Всеки път, когато започне изречение с "Един ден, когато...".

++1

galaxy29
06-22-2013, 22:44
една сутрин ми беше оставил цветенце до четката за зъби и като се събудих се разтопих и навсякъде като види цветя, къса едничко и ми го слага в косата http://www.skype-emoticons.com/images/emoticon-00136-giggle.gif
на бала ми му се оплаквах от обувките ми и той ме вдигна на ръце и преди да го видя бях толкова притеснена и хората бяха като мравуняк, а после в обятията му бях на най-спокойното място на света и като беше до мен всичките притеснения изчезнаха и вечерта си свалих токчетата и като се прибрах по прасковени кецки той много ми се радваше и бях на инжекции тогаз и той дойде с мен и ми държеше ръката
и като съм неспокойна ми казва "шшшшшшшшш" и ме гали и е много успокояващо и винаги ми помага
и като играе на skyrim ми дава да отключвам ковчежетата и ми се радва как успявам и като гледаме турнири на игри сме ей тъй https://www.youtube.com/watch?v=NsMww3hJ3bY и много ми се радва, че проявявам интерес
и все ми се радва на панделките и бебешките чорапки и на рокличките, на момичешките ми неща
и днес като се събудихме ми каза, че докато спим и той се отдалечи несъзнателно, аз започвам да мрънкам на сън като бебе
и като си правим списък за пазаруване все ми се радва как слагам сърца и на ситното ми писане и вчера играхме на бесеница и като ми нарисува главата, сложи и панделка и каза, че съм втория му най-добър противник
и ми се радва как дори когато нямаме свободни ръце аз намирам начин да го хвана

lyuba991
06-23-2013, 06:59
Когато ми каза, че дори в Канада, където живее сега, няма никога да намери по-прекрасно момиче от мен :*

s.dance33
06-23-2013, 07:42
Хиляди , хиляди мили неща ... може би най-милото беше ,когато веднъж се събудих посред нощ и не знам какво бях сънувала ,но много се бях уплашила .. беше към 2.30 някъде ,може би 3 .. звънях му няколко пъти :Д Просто исках да ми поговори ,защото ме беше страх :Д Той спеше разбира се и мислех ,че ще се разсърди ,че му звъня толкова късно за нищо .. но той през цялото време ми говореше мили неща ,каза ми ,че щом е до мен и ме обича не трябва да се страхувам от нищо и никой ..и беше много сладко и мило <3

DisappointedDreamer
06-23-2013, 09:55
Ох, много cа.

В началото на връзката ни му бях cпоменала, че обожавам карамфили. Няколко меcеца по-къcно, той цъфна на cрещата ни c червен карамфил в ръка. Миcлех, че е забравил, но не беше.

Бях му казала, че иcкам да правим cекc на Blue Foundation - eyes on fire. При първия ни път заедно, той пуcна компютъра, пуcна пеcента и почна да ме целува. Ох, умрях cи. Беше толкова фгфйднфгйффгйх.

^^^^^^^^^

DisappointedDreamer
06-26-2013, 07:21
Дойде да ме види в 07:30 болницата и ми остави част от себе си, за да съм силна. Каза че съм красива въпреки фактът, че не можех да говоря, бях насинена от игли и от мен стърчаха абокати и системи.

<3

AnzaRe
06-26-2013, 07:26
РОФЛ

prettyflacko
07-20-2013, 14:37
понеже от малък е близък с една група момчета от града ни и те се водят 'известни' имах голямо желание да излезна с тях, та всичко беше окей, дойдоха още хора, но по едно време заваля. всички се скрихме под едни дървета в градината, но се усещаше, че вали, а той ме гушкаше. след това като отидохме всички в макдонълдс бяхме прекалено много, за да се съберем на една маса и вместо да отиде при тях си седя при мен. живеят в един квартал, а вместо да се прибере с тях ме изпрати до вкъщи, защото беше тъмно, а знае, че ме е страх.
веднъж когато бяхме излезнали беше 2 или 3 дни след рождения ми ден. бях си купила нови кецове, които в началото ми бяха много удобни, но се разхождахме половин час и краката започнаха да ме болят ужасно много. живея близо до мястото на което бяхме и той искаше да ме носи на конче, за да не ме боли толкова. беше много миличко, нищо, че не му дадох, защото съм си дебеланка. :Д :з
преди ми купуваше много често розички и винаги се разтапях, защото е първият ми приятел и никога не ми подарявали рози.
няколко пъти ми предложи да ми купи сладолед, единият път отказах и си мислех, че той ще си вземе, но беше запомнил какъв обичам и ми го даде.
много обича да ме храни с картофчета и да ме води на разни места.
много си го обичам. ^w^

soul1199
07-20-2013, 15:06
Всяка вечер преди мой изпит ми оставяше една роза на вратата.

ironlady58
07-26-2013, 04:40
Никога няма да забравя малките жестове, които е правил и все още прави за мен.Всичко от началото на връзката ни е като в приказка. Хобито ми е да снимам и преди една година бях излязла в мола с приятелка, разбира се с апарата. Седнахме да хапнем и на съседната маса се настани момче също с апарат, което ме погледна по-особено. Моментално си паднах по него. Наистина много ми хареса, а и мисълта че снима ме накара още повече да го харесам :D ..Мина се не мина 10 мин. и станах да си изхвърля нещата от подноса, когато той видимо ме огледа доста обстойно. Тъкмо си тръгвахме и той си вдигна апарата, снима ме и след това ми се усмихна .Толкова съжалих, че не направих същото, че после не млъкнах цял ден и само за него говорих на приятелките ми. Така де, в последствие се развиха така нещата, че се намерихме и решихме да излезем на среща, която за мен беше много неловка :D ...Решихме да слезем към морето, а там има едни хлъзгави плочки, но той искаше да отидем възможно най-близо до водата, за да снимаме. Голяма грешка :D ...Подхлъзнах се и паднах на една ужасно слузесто зелено вещество. Бях лекьосана брутално .Той толкова се притесни, че не спря да се извинява, и за да може да продължи разходката ни се наложи да се прибера до вкъщи, за да се преоблека. Даде ми анурака си, а после още на първата ни среща така се стекоха обстоятелствата, че се запозна с майка ми . Беше много мило, защото не се притесни и дори сякаш се почувства добре от факта, че се познават вече ...Излязохме си пак, бяхме в мола, а той написа дълго описание на деня ни заедно във фейсбук и колко прекрасно е било. По-нататък имаше период, в който взимаше лаптопа си в мола, за да можем да си пишем, тъй като все още нямаше интернет на телефона. Неразделни сме. Хиляди неща е правил за мен. На рождения ми ден (бяхме едва 10 дни заедно) ми подари хaлка с неговото име и той имаше същата с моето. Не сме ги свалили оттогава. Много е банално, но и аз като другите много ценя, когато ме завива докато спя. Подарява ми любимите ми цветя, пише ми истории, търпи лигавите ми моменти, носи ми палачинки, защото знае, че обичам.Оставя последната хапка за мен...Смяли сме се заедно,плакали сме заедно, били сме неотлъчно един до друг в тежките моменти. Казва ми, че ме сънува всяка нощ. Купува специален сос за картофките, защото знае, че го обичам. Помни малките неща,които имат най-много значение.Занимава се с програмиране и една вечер ми направи някаква програма, в която трябва да отговаряш на въпроси.Това, което се получи накрая беше мило послание,което ще помня и пазя винаги. Преди изпитите ми винаги ми пише окуражаващи съобщения.Веднъж ме накара да си затворя очите за 5 мин., а той през това време късаше листи и на всеки един пишеше по една голяма буква накрая ги залепи около вратата и се получи " А-DOOR (това съответно беше вратата) -A-B-L-E ". Беше много мило.Не ги свалих докато не се наложи да се изместим в друг апартамент. Когато заспах за първи път в него, колкото и да му беше студено не помръдна и за миг. Всеки ден се прибира в 3 през нощта , независимо дали е на училище, или е във ваканция, дали ще се прибере пеша, или с кола, само и само да сме заедно повече време. Една вечер просто стояхме в колата до вкъщи и слушахме радиото и си мълчахме. С него дори и мълчанието е комфортно. Изгледа всички сериали, които аз гледам, дори и тези,които смяташе за скучни.Когато се приберем вкъщи винаги оправя леглото ми. На първата ни среща върху билетчето от автобуса написа името ми и датата и до ден днешен си го пази в портфейла, както и други малки неща. На рождения ми ден бяхме на плажа, там той се състезаваше с другите, кой ще направи най-дългата жабка (не знам дали се изразих правилно) и с това да докаже, че от всички той ме обича най-много.Тогава запази едно камъче, което ми подари след 4 месеца. Даде ми любимия си суитчер, за да бъде до мен постоянно.Храни ме като бебе, мие ми ръцете и е мил и нежен при всяко едно докосване. Повтаря ми колко съм красива и колко много ме обича.И все пак усмивката му е най-милото, с което може да ме дари.Обичам си го,много, и предполагам това е причината да си направя регистрация тук, само и само да пиша в тази тема ...съжалявам, ако е станало прекалено дълго :/

Your.Passion
07-26-2013, 05:06
Най-милото нещо, което е правил за мен е факта, че работи едно лято заради мен, за да можем после да прекараме най-вълшебните две седмици заедно. И имаше търпението да ме научи как се прави суши. <3

Същото. :)
Тази тема ми стопли сърчицето<3

Cloud9
07-26-2013, 07:22
И аз бих написала фермани, но ще съкратя.нА НАШИЯ 5-ТИ се разбрахме да го чакам пред квартирата му.Той обаче закъсняваше с 5 минути, което беше странно за него.В това време си дойде съкратиранта му и ми предложи да се каца да го изчакам в хола.Тъкмо се затваряхме вратата на хола и обяснявах на шега на съквартиранта му на шега че ще го убия, защото е закъснял, когато той нахлу адски притеснен,питайки къде съм.В ръцете си държеше 5 червени рози.Беше се притеснил милия, че съм си тръгнала и беше направо пребледнял като платно.А всъщност се бил забавил, защото имало опашка в магазина за цветя.
Наскоро по работа беше до София и аз само мрънках че ще яде в Макдоналдс без мен.Докато се връщаха се чухме и каза ,че са яли в някаква баничарница, а аз на майтап му казах че не знам в Макдоналдс да продават банички.През деня бех много притеснена, защото бусът, който кара, няма свестни спирачки и е по-стар и от баба ми та цял ден си гризах ноктите от притеснение.Обади ми се че са се прибрали към 4 и 30.Като в 6 се върнах от работа на масата ме очакваше огромен плик от Макдоналдс с детско меню в него. Той наистина е ял банички, но е спрял за да ми купи.Специално е и избирал играчка от менюто.
Обожавам малките неща, които прави. Ако се прибере преди мен ме чака да вечеряме заедно.когато аз работех, атой не, ми изпържи картофки и ми беше направил и салата. Когато ме боли главата ми я цунка да мине. Познава ме наизуст и въпреки това съм му интересна.Разтрива ме, когато ме боли.Гушка ме ,когато ме е страх.Вече се старае повече в домакинството.Угажда ми доста.Прави ми малки изненади почти всеки ден.То имаме толкова интересни истории заедно, че ще трябва няколко пъти да пиша тук само аз

horacio
07-26-2013, 10:04
-Подарява ми цветя и ми купува подаръци с повод и без повод.
-Един път боледувах много лошо и първата нощ се чувствах много зле, имах треска и към 3 сутринта някъде и той на училище първа смяна, но му се обадих и си говорихме около час или два по телефона. И следващите 1-2 вечери стана същото. Друг път като съм била болна ми е носил лекарства и ме е посещавал.
- Една вечер ми беше много тъжно, защото на другия ден баба ми трябваше да влезне в болница и той дойде с такси до нас, за да стигне по-бързо и просто лежахме и се гушкахме и ме успокояваше.
- За него съм най-красива, най-умна и всичко най-най. Сутрин като се събудя съм подута, рошава.. абе на нищо не приличам. И той ми казва как съм най-красививото момиче и колко много обичал да ме гледа сънена сутрин.
- За рождения ми ден сутринта беше изпратил куриер до нас да ми донесе рози във формата на сърце заедно с картичка. Аз бях решила да почерпя 7-8 човека в някакво барче. Вечерта дойде да ме вземе от нас и се качихме в колата на едни наши приятели, като ми казаха, че ще ни закарат до този бар, но вместо това ни закараха до една вила, където ме чакаха моите приятели с една голяма торта и ми пяха ^^ Подари ми едно огромно зайче и един пакет жилирани бонбони един килограм (понеже и двамата много обичаме да ядем жилибонки).
- Ако сме навън и се караме докато вали, въпреки, че ми се дразни, тича след мен с чадъра, за да не ме навали.
- Винаги ако имам нужда от нещо, той намира начин да ми го даде.
- Търпи ми променливите настроения, което не всеки може да прави. :D
- Бяхме на кино да гледаме Аз, проклетникът 2, но нямаше чаши с тях, както попринцип има, примерно с Университет за таласъми.. и бях много разочарована. След няколко дни той разбра, че има миньончета в МакДоналдс и ми взе и на другият ден ми го донесе. ^^
- На бала му бяхме на вила и вечерта ми стана зле и се качихме в стаята и той предпочете да се гушкаме и да си спим цяла нощ двамата, вместо да слезне долу при приятелите си и да купонясват.
- Много обича да ми купува книжки. Като има пари от работата винаги ме води някъде, защото иска да ми купи нещо и аз винаги избирам някоя книжка, вместо дреха и отиваме в една книжарница и се запасявам с по 4-5 книжки. ^^
- За Свети Валентин беше направил сърца оригами и нещо като книжчица от карти за игра с 50-тина неща, които обича в мен.
- Един път искаше да ми подари нещо, но нямаше пари и реши да ми направи котенце от негов чорап :D Леко некадърно направено, но мнооого мило.
- Направи някакъв сайт, в който пише колко много ме обича и колко е щастлив с мен. Няма да го поствам тук, защото си е само за мен. ^^

има и още и още и още <3

tweettyy
07-26-2013, 11:43
Толкова много неща е правил за мен, че ако започна да пиша няма да спра скоро.. Ще кажа последното.. Имах рожден ден и той ме покани да спя у тях.. И аз му звъннах като бях наблизо вече и той дойде да ме посрещне, даже не си беше сложил и тениска под якето, много бил бързал.. :Д И влизам аз в апартамента ( то беше към 9 и нещо и беше тъмно ) ии целия коридор с малки свещи отляво, отдясно, навсякъде свещи.. продължавам и така докато не стигнах до стаята.. влизам в стаята там също пълно със свещи, по шкафовете навсякъде, ароматизирани, розови ( любимия ми цвят ) .. на леглото беше сложил червени рози и беше налял 2 чаши вино, после напълни ваната, направи балончета и си седяхме там и се гушкахме, не го оставих да спи изобщо :Д .. цяла вечер ми говореше някакви супер сладките неща,абе като по филмите си беше.. ;д много хубаво беше ^^

Georgi.M
07-26-2013, 13:36
Жените не правят мили работи хаха ,ами това което съм запомнил е ,че ми даде да й отворя шишето с вода и каза,че съм най-милото и силно момче и че ме обича ^^ :D

Your.Passion
07-26-2013, 13:40
Жените не правят мили работи

Е какво искаш? Ние вас да ви завиваме ?! 8-)

sneering
07-26-2013, 14:24
В тая тема за сърцеразбиващи истории,крепящи се на малки жестове и някакъв вид тясно споделен свят,се крие толкова ниско-оборотен живот,че двойка немски пенсионери са като били айдъл сравнение с Вас ...

Cameo
07-26-2013, 20:18
Като си помисля то аз най-вече правих така наречените "мили жестове"...хм... Както и да е, темата наистина е мила; Оправи ми деня, радвам се че има такива хора :)

XTREMEFREERIDE
07-27-2013, 10:47
И е пътувал стотици километри, за да бъде с мен, и ме е чакал в студа под дъжда, и е треперил над мен цяла нощ, и ми е бърсал сълзите и е плакал с мен... Но ако трябва да избера едно нещо, което ме умилява най-много, това ще е когато ме завива. Тривиално е, банално е, но от този нищо и никакъв малък жест на мен ми става най-мило.

Абсолютно! И това, че бачкаше като луд дълго време и прекарваше много безсънни нощи за да направи съжителството ни заедно в момента възможно.

NissaN
08-25-2013, 14:22
Когато ми пусна за пръв път

Tsukuda_Hiroshi
08-25-2013, 17:41
Е какво искаш? Ние вас да ви завиваме ?! 8-)

Е какво толкова? Няма да умрете? Трябва само да повдигнете 1 завивка... Толкова ли е трудно?

А по въпроса за клишетата (май на 3та страница го повдигна някой) - най-скапаното клише според мен е "Ти си прекрасен човек, но трябва да продължиш напред"
а) прекрасен човек съм, но ти избираш скапаняк...?
б) понеже съм прекрасен човек ми съсипваш живота и нервите...?
в) наистина ли съм прекрасен или всички, които вече са ми бивши са се наговорили да ми го казват...?
г) след като съм толкова прекрасен защо поне 1 не оцени това и не избра мен пред останалите не-прекрасни???

:lol:

Al3ksandra
08-25-2013, 19:04
Най-милото нещо - първата ни среща, когато дойде да ме вземе и когато излязохме вечерта навън, той ме водеше за ръка и когато стигнахме на един мост точно над града, той се спря и ме гушна и целуна и така мило ме погледна, че отвътре ми се разтрепера всичко! :)

tonique
08-25-2013, 19:14

Оле боже на мене тва, ако някоя ми го направи направо ще отида в тях и ще и забия 2-3 шамара СЕРИОЗНО WTF !!!

Но като чета, че някъв е спал в някаква гора или е изминал 2000км. с колело само за да я види и да и направи лимонада .. :D

fckd
08-25-2013, 19:52

Мале... :X:X:X Горкичкия....

terezita97
08-25-2013, 20:14
Постоянно прави дребни, но мили жестове за мен. Винаги се грижи за мен.. :)
Всеки път, когато ми се прияде вечер нещо, но е късно, на другия ден ми го купува.
Когато ме видя да си поръчвам разни козметики и след време една сутрин отидох у тях, той беше на работа и там беше баща му, който ме попита дали моя не мисли да прави нещо по въпроса с ремонта на колата, защото преди да излезе за работа е взел доста пари в него (което е странно, защото не носи много в себе си). Естествено аз се притесних да не се е забъркал в разни проблеми, защото винаги ми споделя подобни нормални неща. По - късно говорих с него по телефона, и съвсем спокойно го попитах относно това, а той реагира много остро и каза да не го разпитвам, не може постоянно да знам всичко и парите му трябват да си оправя музиката (има уредба,колони). Не го разпитвах повече, дойде следобеда и отидох у тях. Той ме помоли да му подам от шкафа една тениска, направих го, но не забелязах нищо. Той ме попита "А какъв е тоя плик вътре?" , отворих го отново и вътре гледам плик на oriflame, пълно с какво ли не. Оказало се, че негова позната е дистрибуторка и я е помолил да избере неща за мен. Стана ми наистина много мило, защото едно момче като него не разбира нищо от козметика, но е решил да ми направи такава изненада.
Другия по - сериозен случай, който ми изникна в съзнанието е, когато се бях натровила с яйца покрай великден и той ме видя на какво приличам - жив труп.. пребледняла, прежълтяла. Баща ми беше на работа тогава, нямаше го и затова той ме заведе веднага в спешното, някаква жена ни каза, че лекарката я няма. Той се ядоса от некадърността на лекарите, заведе ме у тях, купи ми шоколад, някакъв натурален сок, сложи ме да си легна, приспа ме и не престана да ме гушка през цялото време. Много го бях уплашила тогава, първо ми се накара много заради това, че не внимавам какво ям, но после до вечерта е бдял над мен и не ми е давал да мръдна от леглото.
Има още много случки, но сега не се сещам за тях, попринцип приятеля ми на моменти е много романтичен.

tonique
08-25-2013, 20:23
Постоянно прави дребни, но мили жестове за мен. Винаги се грижи за мен.. :)
Всеки път, когато ми се прияде вечер нещо, но е късно, на другия ден ми го купува.
Когато ме видя да си поръчвам разни козметики и след време една сутрин отидох у тях, той беше на работа и там беше баща му, който ме попита дали моя не мисли да прави нещо по въпроса с ремонта на колата, защото преди да излезе за работа е взел доста пари в него (което е странно, защото не носи много в себе си). Естествено аз се притесних да не се е забъркал в разни проблеми, защото винаги ми споделя подобни нормални неща. По - късно говорих с него по телефона, и съвсем спокойно го попитах относно това, а той реагира много остро и каза да не го разпитвам, не може постоянно да знам всичко и парите му трябват да си оправя музиката (има уредба,колони). Не го разпитвах повече, дойде следобеда и отидох у тях. Той ме помоли да му подам от шкафа една тениска, направих го, но не забелязах нищо. Той ме попита "А какъв е тоя плик вътре?" , отворих го отново и вътре гледам плик на oriflame, пълно с какво ли не. Оказало се, че негова позната е дистрибуторка и я е помолил да избере неща за мен. Стана ми наистина много мило, защото едно момче като него не разбира нищо от козметика, но е решил да ми направи такава изненада.
Другия по - сериозен случай, който ми изникна в съзнанието е, когато се бях натровила с яйца покрай великден и той ме видя на какво приличам - жив труп.. пребледняла, прежълтяла. Баща ми беше на работа тогава, нямаше го и затова той ме заведе веднага в спешното, някаква жена ни каза, че лекарката я няма. Той се ядоса от некадърността на лекарите, заведе ме у тях, купи ми шоколад, някакъв натурален сок, сложи ме да си легна, приспа ме и не престана да ме гушка през цялото време. Много го бях уплашила тогава, първо ми се накара много заради това, че не внимавам какво ям, но после до вечерта е бдял над мен и не ми е давал да мръдна от леглото.
Има още много случки, но сега не се сещам за тях, попринцип приятеля ми на моменти е много романтичен.

пффф бягай с тия хубави разкази, че ще си разваля репутацията :D :D

и аз искам да намеря момичето на живота ми като ми купи едно Bentley и ще съм нейн до края на живота ми :D

plamend933
08-31-2013, 12:04
С моето момиче си имаме супер готините и мили моменти. :) Първата ни среща... понеже живеехме в различни градове, един ден, до като бях на лекции, реших да не ходя 2-3 дни на лекции и да замина за нейния град, понеже ми беше близо. През целия път бях толкова развълнуван... и когато стигнах до нейния град на автогарата и звъннах да й кажа, че съм там и тя с разтреперен глас каза - "идвам". Стоях сам на една пейка в тъмното и нямаше никого около мен и изведнъж видях едно момиче, което се затича към мен прегърна ме и ме целуна, а аз целия се разтреперих. Друго мило нещо е, когато за Коледа, трябваше да се прибера в моя град и да прекараме отделно празниците, нямаше как да се видим тогава, прибрах се, но ми беше мъчно и пак се върнах. Очаквах да прекарам Коледата сам, но една вечер, просто излезе от скайп, както си писахме, точно на Коледа и 10 минути по-късно беше пред вратата ми и си празнувахме заедно. Бях супер изненадан, понеже не очаквах такова нещо, нито имаше такива изгледи да сме заедно тогава. Беше най-хубавата ми Коледа и едно от най-милите неща които е правила за мен. Другото мило нещо което се сещам в момента е как на рождения ми ден ме изненада. Дойде в нас, прати ме до магазина и като се върнах беше наредила на пода свещички под формата на сърце и в средата на сърцето наши снимки, беше супер романтично и красиво. Всеки един жест, който е правила за мен, за нас е изпълнен с толкова мили, сладки, готини моменти. Друго сладко нещо което правише е, като се ядосаме после ме гушка и казва - извинвай. Е... после стана едно злобно човече и сега по-рядко го казва. :D Много обича да ме гушне и да заспи, имам чувството, че тогава лети, вместо да спи. Вчера както си лежах, по едно време бях се обърнал на другата страна и си гледах телевизия, до като тя спи, а те се пробуди и каза - гушни ме. Беше много сладко. А когато е заспала дълбоко, винаги се пробужда и ме търси да ме гушне. :)

chupachups
08-31-2013, 14:35
ауч доста гадно :/ съчувствам ти...амиииииии съжалявам ,но за мен още никоя не е правила мили неща...само аз правя и без да ми се връща което ме натъжава ,но това е не мога да го променя...нямал съм сериозна приятелка до сега..нищо,че съм имал над 15 връзки..и всичките ми обясняват колко са сериозни колко ме обичат .. по дяволите знаете ли какво е обич ?! Чакам деня.. в които не само аз ще мръзна на вън за да я видя... иска ми се веднъж и мен някой да ме изчака за да ме види искам да знам ,че и аз липсвам на някой... все едно аз имам само тъжни истории ще чета ваще и ще ви се радвам :/ ще чакам моя миг ...ако дойде разбира се...

съжалявам ако има правописни грешки

Приятел, напълно те разбирам (аз съм момиче). Винаги аз правя милите неща. Даже един път, гаджето ми каза че съм го разнежила като съм му нарисувала сърце, а той ми беше ПРЕРИСУВАЛ едно сърце от АНАТОМИЯТА, беше супер просто :/

draid
08-31-2013, 16:14
Май ставам все по безчувствен с времето, защо не се сещам за нищо което да мисля че ще помня винаги ? Може би една светулка, ама знае ли се след 10г дали ще си я спомням.

galaxy29
12-05-2013, 19:34
като спим слага ръка на коремчето ми и ми казва, че обича да усеща лекото ми и спокойно дишане и все като се събудим ми казва, че мириша сладко, сладко на сън и че все се събужда с косата ми на лицето му и като не сме заедно казва, че му липсва
казва ми, че след секс съм крехка и мъничка
и вчера си говорихме за една героиня от игра, която съм аз и има лунички и аз му казах, че сега почти не ми се виждат, но като малка съм имала и са ми казвали пипи и той каза и сега си пипи и аз го питах защо и той каза защото си луда и с яки чорапки
и като бяхме на гости при кака ми и нейния приятел и аз бях разстроена и той каза, че веднага е разбрал и че усеща като ми има нещо
и ще купуваме общ подарък за майка му и сестра му за коледа като семейство ооох
и ми се кара като изляза на студено разголена и ме облича дебело с шапка, шал, ръкавички
и понеже разни около мен се оплакват, че им става досадно да спят с приятелите си и им е тясно и аз му казах на моя прекрасен любим колко съм възмутена и той каза колкото по-тясно, толкова по-добре
и си бях забравила розовата гъбичка за къпане в банята му и той каза, че цялата баня ухае на плодове
и ми каза че правя всичко уютно
и понеже съм луда на тема чистота и онзи ден чистих през нощта в 3, но той ми обича лудостта и ми се радва
и си мислихме име за бъдещото ни куче и си представяхме какво ще е пакостливо и колко бели ще прави и как аз точно ще съм изчистила и двамата с кучуто ще се прибират след разходка кални и мръсни и мокри от дъжда и как кучуто като разтръска козина всичко ще изпокаля и как аз няма да мога да им се сърдя
и понеже много съм си развалила графика и той ми помагаше да си лягам навреме
и ми се радва как като ми каже че баба му пратила вкусна яхния, аз започвам да питам за рецепти и какво е и се притеснявам, че някой му готви по-вкусно и ми каза ти готвиш най-вкусно, завиждат ти
и ми иде да крещя на прозореца, че го обичам и че съм влюбена
и си писахме и говорихме до 7 сутринта и съквартирантките ми казаха милата каква си влюбена
и имаме толкова за наваксване и нямам търпение да го видя
http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0115-inlove.gif

DisappointedDreamer
12-05-2013, 19:36
^оххх!!! сладури!

hyperstone1
12-05-2013, 19:37
каквото и кажех това правеше.. много мило..

galaxy29
12-05-2013, 19:40
^оххх!!! сладури!
благодаря С:

tori
12-05-2013, 19:42
каквото и кажех това правеше.. много мило..
Да, адски мило.

hyperstone1
12-05-2013, 20:20
какво по-мило от това ?

galaxy29
12-05-2013, 20:52
забравих да кажа как ми прати този линк http://m.youtube.com/watch?v=4uF-o6jb6qU и ми каза да видя на 3:10, където две момичета развяват плакат, на който пише pav и има сърце и каза, че той ги е накарал, а на мен така ми казват и се разтопих ссс:

anonymous708973
12-05-2013, 22:19
..

ОЙЙЙЙ!!
Соу суийт. Така ми липсва малко романтика в момента, ай.

galaxy29
12-05-2013, 22:59
с:
пожелавам ти я

anonymous708973
12-05-2013, 23:33
Похвали се. От колко време сте заедно, каква ви е разликата?

Може и цялата история да разкажеш, ако не те мързи или ако не смяташ, че съм прекалено нахална. Много обичам да ги чета такива.

galaxy29
12-06-2013, 00:41
поласкана съм от любопитството ти, но ще отложа разказите за друг път, защото иначе още повече ще се развълнувам и ще посрещна изгрева

heartshapedbox
12-06-2013, 00:45
И аз съм любопитна да чуя историята, когато ти се разказва.
Звучи сякаш сте суупер сладка двойка. ^^

galaxy29
12-06-2013, 00:59
всички ни го казват :oops:
и твоето любопитничество оценявам, но вече се чувствам като крема сирене от толкова мили думи :д

HollyGolightly
12-06-2013, 06:15
Преди около месец- два гледах едно дете в къщи, през "почивните ми дни" . Бях толкова изморена, а имах да уча и Той дойде до нас да помага. Накрая го намерих в кухнята да храни малкият, за да мога аз да си почина. Принципно не се радвам много на мъже, занимаващи се с деца, но гледайки го как върти лъжицата като самолетче, докато го храни беше безценно.
Въпреки че живее в съседният квартал и се виждаме всеки ден, веднъж седмично ми праща писма по пощата, не електронната, на които държи да отговарям по същият начин. Супер сладък е начина, по който започват писмата му, а именно с извинение за почерка 8-) и завършват с някаква малка картинка.
През лятото ходехме да се разхождаме в един парк с езеро и патки. Обикновено патките идват сами, понеже значт, че хората им подхвърлят различни неща, но този път бяха доста далече и той нагази до колене в езерото, за да ги подгони в моя посока, за да мога да им хвърля храна.
Играхме двамата на някаква игра от рода на "Никога не съм" и трябваше да кажем 20 простички неща, които никога не сме правили, но искаме. Запомнил ги е всичките и си ги е записал. През изминалите няколко месеца ми помогна да осъществя 18, остават още 2, но по Коледа и тях ще ги зачеркнем

Един път имах доста тежък ден, лекции, тестове, работа и вечерта ме беше поканил на вечеря у тях. Той готви. Толкова е сладък, когато се опитва да ме впечетли с готварските си способности. Обръща се наляво-надясно, блъска шкафове и пуфти, тъй като не иска да се изложи, а с това пред мен няма как да се изложи, понеже именно това ми е любимата част.
Накрая реши да изпече пица, изкара я от камерата, показа ми я и се опита да отвори найлоновият пакет със зъби, но точно тогава аз се засмях, той се засмя....и парчето найлон му отиде в гърлото. Накара ме да се смея с глас и да забравя за всичко, което ми се случи през деня.... пък и пицата в крайна сметка стана добре 8-)

AKJSDHLX
12-06-2013, 07:32
малееее...къде ги намирате тези момчета?!...
Единственото нещо за което аз се сещам, се случи докато бях с бившия ми...
Бях хремава няколко дни, а той беше доста зает и не се бяхме виждали 2-3дни.Оговорихме се единия ден да не ходя на училище и да го прекараме заедно.Събудих се сутринта и ми беше адски зле, но си казах, че трябва да се стегна и да се видя с моето момче.Отидох у тях и в момента, в който той ми отвори врата направо почна да ми крещи, да не съм луда в такова състояние да излизам от нас, как дори изглеждам, болна, бледа :Д ...накара ме да легна и цял ден ми правеше чайчета, тайлолхоти , зави ме с един огромен юрган и пусна климатика на макс, за да не ми е студено :д .. просто самия жест, че се погрижи за мен ме докосна...

Следя темата с интерес и ми става много миличко, наистина !

girlwithblueeyes
12-06-2013, 10:57
Всяка сутрин независимо дали ставаме заедно или не ми носи закуска в леглото
Когато имат почивки на тренировките ми пише такива разтапящи СМС -си с по едно изрецение
Въобще не го бива в кухнята но винаги се грижи и за моето меню .
Миналият месец аз бях на лагер по худ гимнастика в Русия а той по волей в Италия и дойде за 2 дена въпреки разстоянието и въпреки тежката му програма .
Снощи имах ужасно главоболие и не е спал цяла нощ наред с това че ходи и до аптеката а неговите трен почват 6
Идва с мене всеки път когато има възможност в домът за деца и много им се радва
Съгласи се дастанем приемни родители независимо от факта че е 1 година по-малък от мене и че програмата и на двамата е запълнена с тренировки и състезания и т.н

И още много ама ужасно много неща .

Naive
12-06-2013, 12:26
Ами той като цяло си ми е много миличък и прекрасен.
Двете неща, които веднага ми изникнаха в съзнанието, са следните:
Понеже връзката ни е дистанционна, често пускаме камерите. Преди няколко месеца започна отвреме на време да ми прави скрийншотове, на които рисува целувки, примерно върху бузата ми, ключиците, врата. Много е миличко. :З
И другият момент, който доста често си припомням, беше в първия ден на предното му прибиране. Бяхме излязли навън, в градинката на Кристал, беше леко тъмно, но и доста оживено. И си стояхме на една пейка, говоркахме си някакви неща и той ми каза, че ме обича. Отвърнах му, че аз също го обичам и го прегърнах, при което настъпи някаква сладка тишина за няколко секунди, след което той каза "знам... не спирай.". В онзи момент се почувствах толкова прекрасно, плачеше ми се от щастие, имах чувството, че светът е само наш и нищо друго няма значение.

girlwithblueeyes
12-06-2013, 12:27
Naive защо връзката ви е дистационна ?
Аз съм останала с впечатлението че живеете заедно

иначе това което разказа е много миличко .

Naive
12-06-2013, 12:30
Защото учи в чужбина. :)

girlwithblueeyes
12-06-2013, 12:33
Аз пък съм разбрала че ти учаш в DE:Д

къде учи ?

И имате ли ли планове по натам да живеете заедно?

Съжалявам ако съм нахална .:)

Naive
12-06-2013, 12:37
Писах ти лично. :Д

sramejlivkaa
12-06-2013, 13:50

За съжаление има и такива хора. Незнам как е възможно да си с някой, който не обичаш.

sramejlivkaa
12-06-2013, 17:14
Нещото което никога няма да забравя е, че пътува 2000км само за де ме види...

Вие колко сте големи? Питам защото има момче което уж много ме обича, а не му стиска да дойде от 500 километра да ме види.

Hayashi
12-06-2013, 17:28
^ Няма желание.
И аз и той сме пътували над 2000 км, за да се видим и сме си давали последните пари.
Единственото огромната финансова бариера ни спира. Но ако са 500 км в България където дори цените на билетите не са космически, просто не му стиска.

sramejlivkaa
12-06-2013, 18:35
^ Няма желание.
И аз и той сме пътували над 2000 км, за да се видим и сме си давали последните пари.
Единственото огромната финансова бариера ни спира. Но ако са 500 км в България където дори цените на билетите не са космически, просто не му стиска.

Проблема може да е във възрастта. И двамата сме на 14. Постоянно ми повтаря колко много иска да се видим. Толкова ли не му идва на ум, че може да хване автобуса и да дойде. Явно техните не му дават. И все пак мисля, че ако има желание не би трябвало да има пречки ама.. и сори сега видях, че са 350 км. не са 500.

Anonys
12-06-2013, 18:36
Проблема може да е във възрастта. И двамата сме на 14. Постоянно ми повтаря колко много иска да се видим. Толкова ли не му идва на ум, че може да хване автобуса и да дойде. Явно техните не му дават. И все пак мисля, че ако има желание не би трябвало да има пречки ама..

:D Мислиш ли че на повечето момчета на 14 им стиска, да направят такова нещо? Интернет свалка, най-вероятно.

shmatarok
12-06-2013, 18:37
Проблема може да е във възрастта. И двамата сме на 14. Постоянно ми повтаря колко много иска да се видим. Толкова ли не му идва на ум, че може да хване автобуса и да дойде. Явно техните не му дават. И все пак мисля, че ако има желание не би трябвало да има пречки ама..

Ох, дечица... 8-)

HollyGolightly
12-06-2013, 18:37
И все пак мисля, че ако има желание не би трябвало да има пречки ама..
Не и когато си на 14 и си напълно финансово (и не само) зависим от родителите си

sramejlivkaa
12-06-2013, 18:43
Не и когато си на 14 и си напълно финансово (и не само) зависим от родителите си

Аз ако съм бих събрала пари от парите, които ми остават и бих отишла без да казвам на нашите. Но не мисля, че е редно аз да ходя той е момчето все пак.

tori
12-06-2013, 18:47
Аз ако съм бих събрала пари от парите, които ми остават и бих отишла без да казвам на нашите. Но не мисля, че е редно аз да ходя той е момчето все пак.
:lol: Добре, окей. И колко точно пари ще събереш от остатъци от закуски? И как ще отидеш въобще? Ами ако е дебел чичко? Ами вашите как биха реагирали? Полиции, издирвания... Малко трезво мислене няма да ти е излишно.

HollyGolightly
12-06-2013, 18:48
Срамежливке, живота не е филм и нещата не винаги стават така, както ни се иска. Може да няма възможност, може просто да не иска да действа зад гърба на родителите си. 500км никак не са малко, как очакваш да замаскира положението?
И той може да мисли по същият начин "ако тя наистина иска, нека го направи"
На вашата възраст връзките като цяло са трудни, а какво остава за тези, които са от разстояние. Ако наистина се харесвате, задовои се със скайп разговори, и когато му дойде времето ще се видите, ако не сте спрели комуникация до тогава де.

sramejlivkaa
12-06-2013, 18:54
:lol: Добре, окей. И колко точно пари ще събереш от остатъци от закуски? И как ще отидеш въобще? Ами ако е дебел чичко? Ами вашите как биха реагирали? Полиции, издирвания... Малко трезво мислене няма да ти е излишно.

Не е "дебел чичко" виждали сме се на живо. Спрете да ме критикувате и да ми се присмивате след като не зваете как стоят нещата. Пък и 20 лева спокойно могат да се съберат за 1 месец. Единственото, което което липсва тук желание от негова страна според мен.

HollyGolightly
12-06-2013, 18:59
Аз пък смятам, че липсва желание от твоя страна, понеже "20 лева се събират за 1 месец" нищо не ти пречи да ги събереш и да отидеш да се видите. Защо все трябва да чакате момчетата да ви дойдат на крака?

DisappointedDreamer
12-06-2013, 18:59
Единственото, което което липсва тук желание от негова страна според мен.

Да, липсва желание. И от негова, и от твоя страна. Защото не е нормално да упрекваш "половинката" си за това как не искала да събира 20 лв от закуски за 1 месец, да пропътува 500 км без да каже на тяхните, а същевременно ти да си седиш на д-то и да си бъркаш в носа.

sramejlivkaa
12-06-2013, 19:06
Да, липсва желание. И от негова, и от твоя страна. Защото не е нормално да упрекваш "половинката" си за това как не искала да събира 20 лв от закуски за 1 месец, да пропътува 500 км без да каже на тяхните, а същевременно ти да си седиш на д-то и да си бъркаш в носа.

Ето пак аз съм виновна. И това съм правила, защото бях готова да събера "20 лева от закуски". И отговора му беше "Остави, ще имаш проблеми с вашите, аз ще дойда при първа въжможност". Станаха вече 5 месеца и така и не дойде тази възможност. Дали на мене ми липсва желание според вас.

DisappointedDreamer
12-06-2013, 19:12
^Да. Иначе, нямаше да го критикуваш по форумите, и щеше да му заявиш, че отиваш директно.

Naive
12-06-2013, 19:36

Не че те насърчавам, по-скоро обратното, но аз го направих. И бях точно на 14, събрах си парите, измислих наивна лъжа за пред нашите, на която дори не знам как се вързаха, и отидох. Беше ми много яко тогава, да, един от най-щастливите ми дни. Беше супер сладко. Не след дълго обаче разбрах, че въобще не си е струвало. А сега си мисля, че съм била малка, глупава и наивно влюбена. А това, че сте на 14, като цяло би било проблем за една дистанционна връзка, така че не се захващай въобще. : )

galaxy29
12-06-2013, 21:48
Но не мисля, че е редно аз да ходя той е момчето все пак.

това от някой, който се е опитвал да те учи на ценности ли го чу?
зная, че си мъничка и градиш характер, но това са пълни глупости, недей да им вярваш и недей да мислиш, че ще останеш без достойнство, ако отидеш ти
не позволявай да те заслепяват

illusional
12-08-2013, 17:21
Нещото, което съм правила за него и най - много е оценил беше веднъж, когато ми беше на гости и се скарахме. Събра си багажа и си излезе /понеже е от друг град/... В крайна сметка 20 минути по-късно реших, че няма да оставя нещата така и тичах до гарата, стигнах точно 7 минути преди да му тръгне влака; намерих му купето, чукнах му на прозореца, той ме видя, слезе, прегърна ме, сдобрихме се... и въпреки това си тръгна. :D Беше бая филмарско де. :)
Иначе той не е от най - романтичните, но определено е грижовен и това ми се струва доста сладко. :)

pandabear
12-09-2013, 08:39
първото нещо, за което се сещам, е когато участвах в един конкурс по рисуване и не ми одобриха картината, защото имала прекалено много "ненужни" детайли. доста бях разочарована от себе си. тогавашният ми приятел се издразни супер много, като разбра какво са ми казали, прегърна ме и ми каза: "да, ама въпреки това пак ще ги разбиеш на конкурса, ще видиш...". на мен ми беше все тая вече. и така мина около месец (аз почти бях забравила за случката), но дойде време за въпросната изложба, а той ми беше "откраднал" картината (предния ден, без да разбера) и я беше поставил отвън, пред вратата на въпросната сграда (където вътре бяха оставени одобрените картини), а до моята картината беше поставил надпис "най-перфектната картина, на най-прекрасното момиче". обади ми се по телефона и ми каза да отида на онова място. когато пристигнах разни хора се бяха струпали отпред, а той ме чакаше с роза в ръка. невероятно мил жест. винаги, когато се сетя за него ми става много приятно.

sramejlivkaa
12-09-2013, 14:51
получих един огромен роман който гласеше "Извинявай , обаче аз никога не съм те обичала , искам да се разделим съжалявам " след 1 година и 9 месеца връзка ..
Обичала те е със сигурност щом е била с теб почти 2 години. Няма как.

SpiritInBlack
12-09-2013, 15:07
Нещото, което съм правила за него и най - много е оценил беше веднъж, когато ми беше на гости и се скарахме. Събра си багажа и си излезе /понеже е от друг град/... В крайна сметка 20 минути по-късно реших, че няма да оставя нещата така и тичах до гарата, стигнах точно 7 минути преди да му тръгне влака; намерих му купето, чукнах му на прозореца, той ме видя, слезе, прегърна ме, сдобрихме се... и въпреки това си тръгна. :D Беше бая филмарско де. :)
Иначе той не е от най - романтичните, но определено е грижовен и това ми се струва доста сладко. :)

Щом си е купил билет , нямало е как да не го използва.

Правил съм много мили неща като малък, но винаги първо се срещам за..една бивша. Имаше много кофти ден и се направих "а , щом нямаш здравословен проблем , не ме занимавай , зает съм " , само за да се изсипя по-късно в тях с няколко кутии китайска храна и бутилка хубаво бяло вино. Изкарахме вечерта незабравимо

anonymous708973
12-09-2013, 22:53

Баш пък "нямало е как".

heartshapedbox
12-09-2013, 23:30
първото нещо, за което се сещам, е когато участвах в един конкурс по рисуване и не ми одобриха картината, защото имала прекалено много "ненужни" детайли. доста бях разочарована от себе си. тогавашният ми приятел се издразни супер много, като разбра какво са ми казали, прегърна ме и ми каза: "да, ама въпреки това пак ще ги разбиеш на конкурса, ще видиш...". на мен ми беше все тая вече. и така мина около месец (аз почти бях забравила за случката), но дойде време за въпросната изложба, а той ми беше "откраднал" картината (предния ден, без да разбера) и я беше поставил отвън, пред вратата на въпросната сграда (където вътре бяха оставени одобрените картини), а до моята картината беше поставил надпис "най-перфектната картина, на най-прекрасното момиче". обади ми се по телефона и ми каза да отида на онова място. когато пристигнах разни хора се бяха струпали отпред, а той ме чакаше с роза в ръка. невероятно мил жест. винаги, когато се сетя за него ми става много приятно.

Ооооооооооооооооооо, колко е мило!!!

galaxy29
12-09-2013, 23:50
оооооооо, наистина е много мило

illusional
12-10-2013, 08:50

Не е така, аз бях готова да му върна парите за билета, ако се беше наложило. Той просто не пожела да остане повече. :)

SpiritInBlack
12-11-2013, 17:23
Не схващата ирония , нп

galaxy29
01-07-2014, 00:34
играехме на асоциации и аз му описах светулка със светлина, живот и мъниче и той каза ти и като редихме пъзел и разделяхме частите, той оформи сърце от едната купчинка и като ми търсехме ботушки, в един от магазините имаше детска пързалка за долния етаж и аз се пуснах и той ходеше по мен и ме чакаше долу и ми помогна да си избера страхотните ми ботушки и после като ги купихме и той видя че заглеждам друга витрина и както ме държеше за ръка, забърза темпото, че да не си харесам други и да съжалявам за сегашните ми, както моника от приятели си беше купила адски сексите ботушки, но неудобни и болезнени и не можеше да ходи и чандлър я носеше на конче и тя се загледа в същите, но в друг цвят и чандлър, както я носеше на конче започна да тича, че да не се изкуши пак и понеже си обожавам палтенцето, но то не топли много и той все ми се кара като е студено и го облека и не ми дава да изляза, докато не го сменя с ужасното ми дебело яке и бях болничка и той ми даваше сиропче и ми следеше времето за пиенето му и ми се радваше как се мръщя от гадния вкус и като се боричкаме и аз му правя хватки и се правя на силна и той ме пита не мога ли да се измъкна и аз казвам не можиш и той хоп и се измъква и ме нарича тъпка и беби такова, а пък той като ми направи хватка и не можа да помръдна аз и все ме гъделичка и като ме болеше главата ме целуваше на болното място, докато не мине и винаги като ме боли някъде цунка и като играем на бесеница рисува панделка и коса, и рокля на моето човече и ме научи на билярд и като пътувахме и спинках на него и каза, че много сладко съм се унасяла и съм като мъркащо котенце и ми галеше косата и една вечер като много ми се танцуваше, както като съм сама пред огледалото, с измислен микрофон и пуснах музика и за първи път се отпуснах така пред него и той така ми се радваше и гледахме всичките епизоди на хари отново и той каза, че не съм само като любимката ми хърмаяни, но и като майката на хари - добра и караща цветя да разцъфват и като дъщерята на хари, малко беби и танцувахме на тази сцена http://m.youtube.com/watch?v=DFe0OR-Vaww и когато хавлията ми беше на сушилката и аз се изкъпах и го извиках да ми я подаде и ми я сложи нежно и като ми закопчава ципа на рокля или блуза и е по същия начин нежен и внимателен и ми целува шията и ми мести косата настрани и като бяхме на разходка в един приказен замък и в тревичката имаше маргаритки и аз ги видях и се зарадвах и той ми откъсна едно и ми се радва как си ги пазя всичките цветя макар и изсъхнали, а пък вкъщи ме мислят за луда, че ги държа и като ме заведе на едно място да гледаме града от високо и ми държеше очите затворени, докато не стигнахме на точното място и винаги може да ме успокои и да накара всичко лошо да изчезне и като каже шшшшшшшшш и ме гали и е толкова успокояващо и една вечер той беше заспинкал, а аз не и се събуди, стана сънен, целуна ме и отиде до тоалетна и се върна и на сутринта каза, че дори не си спомня и е толкова мило, че дори насън ме обича и все ми говори някакви мили сънени неща, докато спинка и каза, че като съм неспокойна много ритам и като се дръпна неволно, той пак ме придърпва и ме сгушва и ме познава толкова добре, само като ми чуе гласа и като ми види очите ме разбира и като си правим номера и се крием и се стряскаме и ми се радва как все се издавам с хихикане, но един път се скрих много добре и успях да го стресна и той ми се радваше как се кефя и все ми хапе нослето и ми се радваше как на нова година като хвърляхме бомбички и аз още преди да се запалят хвърлях от страх и само ме плашеше с тях и ме вдига на краката си и правим самолетче и за ваканцията ме отведе в приказките и аз имам навик да тропам с крак като не ми изнася и той много го обича и като го направя все ме кара да тропна пак и като му оправях косата и минахме под някакво много красиво украсено място и той спря и ме целуна и ми каза, че съм като снежанка и всички животинки ме обичат и ми се радва как като има страшно си крия очичките и ме гушва и минахме по страшна улица и той започна да ме плаши и и аз започнах да бягам и той ме настигна и ме успокои и обожава като духа вятър и косата ми се вее и се открива вратлето ми и една вечер всички си бяха легнали, само аз будна и майка му се прибра от работа и ме извика в коридора и седнахме на земята и си говорихме и като му казах и той много се зарадва и каза вече сте приятелки и ще си клюкарствате и тя му казала, че всичко харесва в мен и че го питала обичаш я много нали и една вечер на него му беше лошо и със сестра му вечеряхме двете и си говорехме и той се радва и каза, че всички са ме заобичали и в зологическата градина ми показа едно малко, дребно животинче и каза, че съм аз и каза че съм по-топла от слънцето и светя повече и имахме много кисели дни и трудности и той ме успокои и каза, че ще е скучно, ако всичко е медено и последния ден имахме багаж за оправяне и хиляди задачи и той легна и ми каза ела при мен и ми тежи и си говорехме и лежахме и бяхме само ние на света и обожава да ме гледа и прави щастлива и си говорихме как къщичката ни ще има най-хубавата коледна украса пълна с любов и как ще имаме на двора елха с шоколадови играчки и ще има табелка вземи си шоколадче за преминаващите и как винаги ще имаме свещи и как той ще ми се дразни на мъничките и многобройни женски възглавнички
ССССССССССССССССССССССС:

shmatarok
01-07-2014, 10:04
^ да беше сложила някоя главна буква и точка, то и да иска човек да ви се радва, с тоя правопис няма как да стане.

galaxy29
02-02-2014, 00:15
като си лежах на него онзи ден и ми каза толкова си мъничка, ама наистина си много мъничка и мога да те сложа в джоба на ризата си
и като се обличах, седеше зад мен и ме обгръщаше и целуваше вратлето ми
и ми прави сандвичи за из път и ми ги увива като за пикник
и беше запазил за мен загорка резерва и от немската philadelphia
и каза, че живее в иглу и аз като му казах, че ще му хвана слънцето с въдица и ще му го донеса и той каза, че съм по-гореща от него
и се подхлъзнах и той така ме придърпа в обятията си, че да съм в безопасност
и сутринта като спинкахме и на мен ми се обадиха и той каза колко сънено говориш, ще им се доспи на хората
и си е кръстил мечето в уоу на мен - павпав и като искаше заедно да изберем име на кучето спасител пак от същата игра и ме учи и мен на игрите му и играем заедно
и ми каза как съм му помогнала в един труден период и се чувствам толкова хубаво от това
и като му разказах как малката ми братовчедка все пита за мен и ми е нарисувала картинки и той каза, че за децата съм като принцеска от приказките
и ще ми направи специален плейлист

galaxy29
02-02-2014, 00:17
^ да беше сложила някоя главна буква и точка, то и да иска човек да ви се радва, с тоя правопис няма как да стане.
бях тръгнала да го оправя заради теб, но ми казаха, че си се разбира и се отказах ;/

mihaela.
02-02-2014, 18:00
Сега като се зачетох и ми стана много хубаво, радвам се че има такива щастливи, двойки който наистина са доволни. За съжаление аз нямам с какво да се похваля още ;д

SurfSky
02-02-2014, 18:15
Дам,и на мен ми стана приятно като чета ... :D
Аз още чакам този така приятен момент :D

DarknessAngel
02-02-2014, 18:29
Бях болна на неговия рожден ден, а той отказа събиранията и срещите си през деня, за да е до мен.

desperedbob
02-02-2014, 21:10
ами аз не съм получавал най мило нещо ,защото СИ НЯМАМ ПРИЯТЕЛКА FOR FACK SAKE forever alone :(((

draid
02-03-2014, 12:27
ами аз не съм получавал най мило нещо ,защото СИ НЯМАМ ПРИЯТЕЛКА FOR FACK SAKE forever alone :(((

Има време не се притеснявай. А и това е тема за хубавите неща, ама обикновено в една връзка има и от лошите моменти.

galaxy29
02-03-2014, 19:56
А и това е тема за хубавите неща, ама обикновено в една връзка има и от лошите моменти.
разбира се, че има и много трудно се поддържа връзка, но определено си заслужава, както повечето трудни неща

Shupidub
02-07-2014, 20:14
С един от бившите (макар че не ходихме точно) помня как на някакъв юбилей (не помня за колко месеца беше) ме заведе до гарата и ни качи в един влак, за който беше взел билети до София и аз като го питах дали отивам там или някъде ще слезем и ми отговори "Не знам" и след това слязохме на някоя напълно случайна спирка и разглеждахме града, ама така и не пожелахме да разберем къде точно сме слезли (докато не трябваше да се върнем, разбира се), и се запознахме с някакви random хора, бяха много хубава компания, и с тях прекарахме няколко часа, вечерта в 9 се прибрахме в нашия град.. беше ни най-хубавия ден.
С бившия ми веднъж се бяхме уговорили да се видим единия ден, но мен ме заболя корема и той като ми звънна да ми каже, че след малко тръгва към нас да ме вземе и да слизам пред входа след малко, а аз му казах да не идва, защото няма да мога да изляза и той малко ми се беше ядосал и като се прибра ми писа, че всъщност вече бил долу и искал да ме изненада, бил взел и роза.. И на мен ми стана миличко (и малко виновно де..), взех си такси и отидох до тях, само че вместо цвете му занесох цигари и му се обадих да излезе на терасата да поговорим и той излезе и ме видя точно под прозореца му (той живее на първия етаж) и си излязохме накрая.
Същия много пъти ме е изненадвал с цветя, без повод, просто ей така ми е носил..

Lucho
02-07-2014, 20:52
Колко сметка му направи на балъка в ресторанта?

Naive
02-09-2014, 20:05
Някои, за които се сещам сега. :)
Написа ми програма, за да си правя пробни изпитчета. Без да му споменавам, че ми трябва нещо такова. Беше тоооолкова миличко и шлядко. "Ами аз ти написах програма" :д<3 А сега ми е и много полезно.
И другото, за което се сещам - значи аз по принцип обожавам да слушам музика, буквално не спирам. Докато уча, докато чета, докато пътувам, докато се къпя, докато спортувам. Абе, постоянно. Иии shuffle-а ми беше най-добрия приятел просто. Веднъж обаче падна в асансьорната шахта и не оживя. След това ми беше мега тегаво, защото от телефона ми е много неудобно. След известно време събрах пари за нов, но в деня, я който щях да си го купя, ги загубих. Беше ужасно гадно. Той всичко това го знае и като се прибра през декември, извади от раницата си едно прекрасно таралежче, тъй като аз обожавам и много искам, след като каза "Ама не е само това." и извади и shuffle-а. Аз умрях от кеф въгрешно, бях шокирана обаче и ми беше неудобно и го питах: "Ама защо ми подаряваш неща, няма нужда." и той каза "Защото без музика си тъжна, а аз не искам да си тъжна." <3 Беше мега миличко. И още като му видях сметката, е решил, че той ще е този, който ще ми вземе нов, а когато си изгубих парите, вече си е казал "е, със сигурност ще съм аз". И сега ми е двойно ценен, тъй като е от него + музиката, която звучи в ушите ми. И този го пазя като очите си.

Naive
02-09-2014, 20:14
А също така харесва и се кефи на домашния ми любимец. И единствения път, когато го е виждал, поиск да го вземе и гушне, а след това искаше да идва до вкъщи да го види. Картинката любимия + любимото животинче е просто разтапяща. Отношението му към него ми е много миличко и ме.ощастливява. :д

Naive
02-09-2014, 20:29
А, да. И ми изсвири любимата песен на Arctic Monkeys. :))))
И веднъж се събудих в 12ч като спах в тях и го попитах защо не ме е събудил и той каза, че е искал да се наспя, тъй като аз като цяло не спя много. Не ми се беше случвало да спя повече от 5-6 часа от месеци. Беше грижовно и мило.

galaxy29
02-09-2014, 20:57
...
какви сте сладки с:

Summer Fresh
02-09-2014, 21:13
Вие момичетата изобщо не сте по милите неща, не че очакваме нещо от вас де, но все пак... :D (извинявайте, че слагам всички под общ знаменател, но си е така предимно) :D

Нещото за, което се сещам е как точно на рожденния ми ден, в получнощ тя ми написа СМС, който гласеше "На никой не си те давам, с теб оставам", а ние бяхме скъсали по глупави причини преди това. Никой подарък не струваше колкото този един СМС. :3

midnight_escapade
02-09-2014, 21:18
Много сладка тема. :)
За съжаление, и аз се сещам за най-лошото (от първия ми сериозен приятел), но е толкова гадно, че няма да го напиша.
Единствения си Св. Валентин прекарах с друго момче, което бе страшно мило.. Още пазя плюшеното мече, подаръчната торбичка. Имаше рози, шоколади, портокали у тях. :)
Последната ми връзка беше хубава по своему, аз се радвах на най-малките неща. Гледахме звездите и си говорехме кой какво е чел за космоса и вселената, за произхода на човечеството и т.н. Оценям факта, че няколко пъти е оставал още ден-два с мен, когато е трябвало да заминава да учи.
Иначе преди него аз съм правила какво ли не за разни олигофрени, естествено те не го оценяха. Ама на - писано ми е било да се науча от собствената си глупост. :D Не ми пука, поне се научих как да се справям с живота си и на кого да държа. :)

Mr.Killer
02-10-2014, 16:40

Като гледах коментарите и си мислех точно за такава ситуация. Много гадна постъпка. За тази постъпка трябваше да и забиеш сърцето в главата..

galaxy29
03-26-2014, 22:39
момичета, вижте

http://youtu.be/VAvnF7jsD2A
аз се разплаках, честно :д
тооооолкова е мило

tori
03-27-2014, 20:04
Само аз ли не харесвам идеята за предложение за каквото и да е пред огромна тълпа наблюдаващи ни хора, повечето от които непознати?

Naive
03-28-2014, 05:45
Ау, обожавам да гледам предложения за брак. <3

Иначе на мен идеята за публично предложение ми се струва прекрасна. Определено се изисква много кураж и желание да декларираш пред целия свят, че искаш да си точно с този човек, което е шлядко и миличко.

galaxy29
03-28-2014, 06:20
^да пък
чакайте пак да го изгледам :д

anonymous708973
03-28-2014, 09:56

Иначе на мен идеята за публично предложение ми се струва прекрасна. Определено се изисква много кураж и желание да декларираш пред целия свят, че искаш да си точно с този човек, което е шлядко и миличко.

Декларацията по време на гражданския брак и без друго е за пред целия свят.

Не ме кефи идеята за предложение пред хора сякаш. Пред няколко близки приятели - да, разбира се, тогава е друго.
Познавам един пич, който предложил на приятелката си пред четиримата родители - мне, мерси.

Ама знам ли... предполагам, че на момента ще ми все тая как ми предлага :д

102
03-28-2014, 09:57
кой па ше ви предложи на вас ;д

anonymous708973
03-28-2014, 09:57
И ние тва се чудим 8-)

DisappointedDreamer
03-28-2014, 10:52
Една приятелка, набор '94, се сгоди преди няколко месеца, на връх Коледа. Той и предложи пред всичките им приятели, а тя го погледнала и избягала в банята ХАХАХАХХА.

После я карали приятелки да излиза 8-)

anonymous708973
03-28-2014, 10:58
Е, все пак се е съгласила? :д

DisappointedDreamer
03-28-2014, 11:03
Да. Е, те, вече 2+ години заедно, апартамент си имат заедно, блях, блях.
Сега ще ходим на сватба :Д

Cloud9
03-28-2014, 11:52
Една приятелка, набор '94, се сгоди преди няколко месеца, на връх Коледа. Той и предложи пред всичките им приятели, а тя го погледнала и избягала в банята ХАХАХАХХА.

Моят като ми предложи ац бях на метлата от стрес и нерви покрай университета.то се знаеше че ще приема,но реакцията ми наум беше "Е са ли намери да ме питаш точно това?".Искаше да ме разсее понеже много ми се струпа тогава,но като ме питат хората как ми е предложил си спомням само че пишех втора глава на дипломната ми работа .Та и на мен ми се идеше да се скрия някъде.Поне ми предложи само като бяхме двамата,което беше интимно и много мило. Иначе от предложенията за брак пред хора любимо ми е как един пич беше направил филм как пита бащата на момичето дали я дава и после го снимаха как тича към киното,където тя гледа точно това и отиде и я изненада.

Малееее и 94 ли взеха да се женят?Братовчедка ми е 93 и за мен тя още си е в детската градина!

horacio
03-28-2014, 12:06
Ох, толкова мили неща е направил за мен през тези 2 години, които сме заедно... :>
Винаги ми прави комплименти, казва ми колко съм красива, че очите ми бляскат като звездички, колко ми е сладко нослето и как обича да ме целува по "сладките устенца" :Д и всички епитети, с които ме нарича :>
Колко пари е изхарчил, за да ми купува книжки и неща, които искам. Харчил е и последните си пари за мен. Идвал е скапан от работа, за да се видим.
Много обичам да ме гали по гърба и винаги ми казва колко ми е гладка и нежна кожата и колко обича да ме докосва. Много е яко като почне да ме гушка и мачка, и направо издивява от любов.
Обичам и начинът, по който се държи с мен пред други хора, не се срамува да ми каже нещо мило и винаги ме гушка. Като ми разказва как на всеки говори за мен колко ме обича, и им показва мои снимки и рисунки, ми става супер мило. :> "Днес пак се хвалих на колегите колко си ми красива, ще те изям, бе!" :др

Подарявал ми е цветя с повод и без повод, много обича да ме гледа как ям, затова и все ми взима нещо вкусничко за хапване.
За рождения ми ден ми направи най-страхотната изненада. Сутринта в 9 дойде куриер с цветя във формата на сърце, заедно с картичка. Следобед дойде да ме вземе с наши приятели и без да знам ме закараха до една вила, където ме чакаха мои приятели и ме посрещнаха със супер яка торта и подаръци.
за свети валентин ми написа 52 неща, които обича в мен и ми направи сърца оригами
направил е мой сайт, където има наши снимки, стихотворения, които ми е писал и пр.
бил е до мен докато съм била болна
един път бяхме в парка и си бях събула пантофките (които за пръв път обух) и едно пиле ми ги наака отвътре :Д и той тичаше в жегата да ми купи мокри кърпички да си ги избърша
една вечер ми беше много тъжно и той ходи няколко пресечки в студа, натоварен с тежки неща, за да си вземе такси и да дойде в нас (в 2 сутринта)
винаги се съобразява с мен и моите желания, винаги се грижи за мен и ме поставя на първо място, уважава ме, никога не си е позволил да ме обиди или да ме наскърби по някакъв начин

има толкова много неща, които е правил за мен >< обичам го

едит:
[21:47:18] ๏̯͡๏﴿* >3333333: a znae6 li mi tumblr za risunkite mi it.n.
[21:47:23] ๏̯͡๏﴿* >3333333: det si e samo za moi ne6ta
[21:48:17] - Калин: :О
[21:48:29] - Калин: не... направила си си тъмблър само за рисунчиците
[21:48:31] - Калин: пращай!
[21:48:32] ๏̯͡๏﴿* >3333333: ma v nego ima mn malko ne6ta
[21:48:32] ๏̯͡๏﴿* >3333333: :D
[21:48:32] - Калин: Бързо
[21:48:37] - Калин: бързо бързо бързо
[21:48:38] ๏̯͡๏﴿* >3333333: http://линк.com/
[21:48:39] ๏̯͡๏﴿* >3333333: e otdavna
[21:48:41] - Калин: да поствам линкове и да пращам на колеги :Д
[21:48:43] ๏̯͡๏﴿* >3333333: si go napraih
[21:48:43] ๏̯͡๏﴿* >3333333: :D
[21:48:59] ๏̯͡๏﴿* >3333333: az imam deviantart
[21:49:02] ๏̯͡๏﴿* >3333333: samo za risunkite mi
[21:49:03] ๏̯͡๏﴿* >3333333: :D
[21:49:06] - Калин: :О :О
[21:49:10] - Калин: абе ей, маймуно
[21:49:12] - Калин: защо не споделяш
[21:49:15] ๏̯͡๏﴿* >3333333: (rofl)
[21:49:15] - Калин: да пращам да показвам
[21:49:15] - Калин: :(

е как да не ми стане мило
как да не го обичам
КАААК
няма как
:>

102
03-28-2014, 18:31
брао хорацио
тва беше добро

horacio
03-28-2014, 19:09
Не само добро! А, не съм разказала и половината неща :Д
толкова е готино... споделяме еднакви мечти и желания, и във всички тях фигурираме ние двамата заедно
аз съм му всичко и той ми е всичко
минали сме през толкова много трудни моменти, депресии и какво ли още не, но си ги минаваме заедно
много съм щастлива :>

102
03-28-2014, 19:12
ше повърна

horacio
03-28-2014, 19:13
:3

102
03-28-2014, 19:16
спокойно
глътнах си го
сичко е шесс

Fisherman
03-28-2014, 19:31
ебати простотията,тъпи янки,пълен тор,смърт,геч,лайна, зараза,рагиол

3oPuTy
03-30-2014, 11:34
Само аз ли не харесвам идеята за предложение за каквото и да е пред огромна тълпа наблюдаващи ни хора, повечето от които непознати?

Не си сама, споко!

Най-милото нещо към момента ... ?
Лятото бачкахме заедно в един хотел на морето, където и се запознахме. Докато подготвяхме новия етаж за туристите постоянно беше около мен и ми помагаше ако има нещо тежко за носене, или не стигах нещо, или ми трябваше нещо ... После, когато всички си заехме длъжностите постоянно ми носеше по някое плодче, сокче или нещо сладичко по време на почивките си :D Като излизахме вечер мръзнеше заради мен, защото все не си вземах връхна дреха и се налагаше да ми дава якето си :) И всичко това по времето, когато с нищо не му бях показала, че има шанс да е с мен.
След като тръгнахме няколко пъти си даде последните пари за да дойде в моя град за 3-4 часа за да се видим (благодарение на първото му такова идване се събрахме официално :D). Поднасял ми е закуска в леглото, подарявал ми е цвете, ходил е рано сутрин на майната си, защото съм се събудила с мисълта, че ми се яде баничка :D ... Търпи мълчаливо всеки път, когато го вкарам в някой магазин за да разглеждам (случвало се е дори в Кауфланд дет' го знам като 10-те си пръста да обикалям по един час, а за ДМ да не говорим :D).
Със сигурност има и още много неща, които на пръв поглед са съвсем обикновени и прости, но за мен означават ужасно много :)

tori
03-30-2014, 21:14
кой па ше ви предложи на вас ;д
А, има, има такива луди. Не подценявай тухлата в чантата ми, както и катанта, с която го заплаших като решихме, че ще се събираме официално. Освен това си чакам банано-резачката, която поръчах по интернет.

Не си сама, споко!
Супер, мислех си, че аз съм сбърканата.

По темата: Щом ще слагаме супер обикновените неща за мили жестове, които обикновено трябва да прави всеки един човек по моя преценка, ще се включа и аз. Пак.
По-миналия първи юли стана в четири и половина през нощта, дойде до нас, навлечен само с някакво си тъничко яке, изчака ме послушно десетина минути да се облека и да си измия зъбите, след което ме грабна за ръка и ме повлече към тях, за да гледаме слънцето. Е, така и не видяхме нищо, но поне си отспахме, а после довърших започнатите от майка му палачинки. Каза ми, че не е ял нищо по-вкусно за закуска.
Освен това супер честичко ме разтрива абсолютно безропотно, търпи ми истериите, кара ме да ям и ми носи халва. Плюс всичко когато спи в нас, изтърпява да му стърчат краката от леглото ми и даже изглежда сякаш му е кеф. Плюс всичко ми открадва раницата след даскало, независимо мрънканията ми, и я носи в ръка, наред със неговата супер-тежка-и-ужасно-голяма. И няма против да ме подмята наляво-надясно при желание. И ми търпи писъците от лигавщина когато ме гъделичка. И понякога става супер рано през лятото, за да дойде, въоръжен с кутия сладолед или някаква закуска, и ме гушка. А когато усети, че прегрявам от жега, намира начин да ме освежи и разхлади - я с кубче лед в гърба, я с бутилка кола... Освен всичко, няма против да чистим в нас заедно след поредния мързелив маратон и чашите, чиниите, разбутаното легло и останалите там домакински задължения.

Arctic
03-31-2014, 02:31
Загинах. Толкова миличко ми стана от всичко.
Никога не съм имала връзка, или нещо от този род, но за да не е спам.
Та, познавах мъжкото от по-малко от един ден, лято беше. И понеже бях идиот, и беше студено, нямах абсолютно никакви връхни дрехи и меко казано замръзвах, но си давах вид, че ми беше добре. Той постоянно ме питаше дали ми е студено, по едно време ме хвана за ръката и установи, че замръзвам, и след няколко секунди вече тичаше до тях, за да ми даде негов суичър.
Ужасно много ме трогна това, като се има в предвид, че си знаехме само имената, както се казва.

3oPuTy
03-31-2014, 07:11
По темата: Щом ще слагаме супер обикновените неща за мили жестове, които обикновено трябва да прави всеки един човек по моя преценка, ще се включа и аз.

Всеки приема различни жестове за мили :)
Аз, например, харесвам малките, спонтанни неща. Много повече ще се впечатля от едно откъснато и подарено цветенце, пред някоя романтична вечеря със свещи, вино, нещо сготвено и аранжирано от него.

girlwithblueeyes
03-31-2014, 11:50

И аз толкова са красиви и романтични ..<3

galaxy29
04-22-2014, 00:01
а пък този път ще разкажа за скъпите си майка и татко
майка ми не пуши, а баща ми е пушил и все като ходим на гроба му, се сеща да му вземем цигара
разказа ми и как е пушила с него и той я е учил как да дръпва
преди време намерихме обиците на майка ми от сватбата им, в джоба на костюма на тате, натежали и на ушите и той ги сложил в джоба си
майка ми ми казва, че когато се скараме двете я боли двойно, защото очите ми и напомнят на баща ми
разказвала ми е как просто е стояла и ни е гледала с любов, аз заспала на земята, докато съм си редила цигарите му и съм му ги късъла, а той до мен, също заспал
майка ми си пази в гардероба блузка от него, ядосваше се, че и се счупил чадъра, който и бил подарък от него
на снимките им се гледат толкова влюбено, всичко блести около тях
в спомените ми е една мила зимна картинка с тях, прибиращи се от работа заедно, великолепни, приличащи ми на нед и кейтлин старк, навън ледено и заснежено, а те излъчващи топлина и искрящи като слънце, помня как със сестра ми тичахме да ги срещнем и се хвърляхме в прегръдките им
леля ми е казвала, че майка ми е имала обожатели, но не е пожелала никой след татко
прелестни са, нали с:

pandabear
04-22-2014, 09:05
сутринта се събуждам и започвам да се оправям, за да излизам, a той започна да мърнка, и да ме навива да остана, да си лежим и да гледаме GoT. после аз мрънках, че не знам какво да си облека, а той ми вика да разгледам хубаво в гардероба, отварям го и гледам тениска, която сам е направил за мен: с панда и надпис, който е доста символичен ;3 много мило ми стана, че ми прави изненада без повод, oбаче не ми харесва това, че нещата започват да се задълбочават.

galaxy29
05-03-2014, 12:30
туй е много сладкоо

http://youtu.be/QVWJ43aV-AY

shewolf666
05-28-2014, 21:43
бях в болница в друг град а той дойде през нощта за да ми донесе шоколад и McDonald's ... само за около половин час и пак се прибра.

Naive
09-27-2014, 19:07
И двамата много обичаме да се гушкаме, но пък не можем да спим гушнати. Обаче вчера си легнахме и се гушкахме и заспахме, но аз по едно време се събудих и все още бяхме сгушени, ама реших да се изплъзна от прегръдките му, обаче той не ми даде и и при двата ми опита ме гушваше отново. Беше ми много шлядък. :Д
И ние спим с различни завивки, защото се напашкулваме, и сутринта отварям очи и поглеждам към него, а той си разтвори завивката и ме подканваше да вляза под нея. После се смачкахме взаимно от прегръдки. :Д

А това "смачкахме от прегръдки" ми напомни за една моя заплаха. Още съвсем в началото, малко преди първото му прибиране в БГ, той беше ходил на тренировка и мрънкаше колко е смачкан след нея. И аз му казах, че сега е смачкан от умора, а след две седмици ще бъде смачкан от прегръдки. Каза, че това била най-шлядката и мила заплаха. :Д

Ох, най-милите неща са толкова много, че трябва да започна да ги записвам някъде, защото в даден момент ще ги забравя. :(

Naive
09-27-2014, 19:13
Ох, и е толкова мило, когато вечер ми търси крачетата с неговите, за да си ги оплетем. :Д

galaxy29
09-27-2014, 19:17
ужаст, колко лигаво съм писала, доповръща ми се ;/

Naive
09-27-2014, 19:20
ох, а аз реших, че си коментирала мен

galaxy29
09-27-2014, 19:22
щях да коментирам, че ми свършиха носните кърпички заради теб
но си викам, след всеки твой пост пиша, вече ще помислиш, че те свалям ;/

Naive
09-29-2014, 16:23
и когато ми прави масаж на краченцата <3
няма такава нежност просто

anonymous708973
09-29-2014, 17:09
И ние спим с различни завивки, защото се напашкулваме

Мдааа, само дето той се напашкулва и ми краде завивката, когато спим с една и краката ми вечно са навън! *възмут!*
Затова с две завивки.
И много обича да се обърне с гръб към мен, а аз да се прилепя към него и да го гушна през гърдите/корема.
И сутрин като се събуди, мирише на бебе <3 Леко запотен от съня и суууууупертопъл, аааааай, разкошно е. И е рошав, и с усмивка до ушите.
Подари ми плюшена коала! И то хубаво плюшено! И периодично ми я пръска с негов парфюм.
Като цяло е супергрижовен и наблюдателен, толкова обръща внимание на детайлите, че чак е плашещо на моменти 8-)
Още в началото, когато за първи път се видяхме насаме, беше взел бонбони Линдт и бутилки вино^^ И се беше погрижил да има тампончета за триене на грим, връчи ми четка за зъби все едно е съвсем нормално и се подразбира, че ще остана при него. Беше ми запомнил неясно как рождения ден и дори ми подари подарък - щях да се разплача тогава, спаси ме увисналото чене. *емотиконка на щастливо хлипане*
Най-редовно носи вино, когато просто отива да пазарува; постоянно ми наднича зад рамото да ме пита дали имам проблем с материала, когато учим; гушка ме и ме целува постоянно толкова миличко!
След като прекарахме 6 дни нон-стоп заедно, каза, че е свикнал да спинка с мен и му е странно да ме няма; че се е будил посред нощ да ме търси защо не съм в леглото.
Прави ми масаж, когато съм схваната - и въпреки че си боли доста, после е толкова хубаво!
И само се чуди как да ме натъпче с шоколад, въпреки че самият той не обича.
Започнал е да разбира доста голяма част от нещата, когато говоря на български, следователно диалог от днес:
Той: учиш ли?
Аз: Не.
Той: Шматка!

или на излизане от банята: сладка шматка!
И аз съм туш на земята, разбира се. <3

Naive
09-29-2014, 17:16
германец ли е мъжът ти? :Д

draid
09-29-2014, 19:44
Като ви чета и се чувствам още по-стар.

102
09-29-2014, 20:10
направи ми салата домати и краставици и ми тропна оне боттле оф ракиа на масата

anonymous708973
09-29-2014, 20:10
германец ли е мъжът ти? :Д

Почти :д

102
09-29-2014, 20:12
евреин

102
09-29-2014, 20:12
й

102
09-29-2014, 20:20
поляк*

102
09-29-2014, 20:23
турчин
австриец

anonymous708973
09-29-2014, 22:11
Особено турците са почти германци 8-)

AnarchyBoy
09-30-2014, 06:22
направи ми салата домати и краставици и ми тропна оне боттле оф ракиа на масата

TheDevilInMe
09-30-2014, 06:28
Започнал е да разбира доста голяма част от нещата, когато говоря на български, следователно диалог от днес:
Той: учиш ли?
Аз: Не.
Той: Шматка!

И аз съм туш на земята, разбира се. <3

Пантерке, имаш си направо гадже-полиглот :cool:, много, ама много сладко ми стана на душата, докато те четях, толкова съм безумно романтична ;/

102
09-30-2014, 10:22
забавно ще е ако започне да ти вика 'яла тука ва мастийо'

anonymous708973
09-30-2014, 20:47
Пантерке, имаш си направо гадже-полиглот :cool:, много, ама много сладко ми стана на душата, докато те четях, толкова съм безумно романтична ;/

Мдааа, твърди, че езиците хич не му били сила, пък пляка свободно на два (три, ама единия не го използва и постепенно му става по-трудно да се сеща за думи), още два са му на дооооооста добро ниво, въпреки че твърди обратното; поназвайва пети и разбира впечатляващо количество от разговорите ми на български, което се явява шести език.
Ще видим аз докъде ще я докарам в тази насока :)

galaxy29
10-08-2014, 14:36
нели, подканвам те да разкажеш това за стола :oops:

LadyDi
10-08-2014, 15:12
Като ви чета и се чувствам още по-стар.

мх...

lisi4ety
10-10-2014, 20:17
последното, за което се сещам, е от точно преди една седмица всъщност ;3 на рождения ми ден дойде до нас (той живее в друг град), като даже беше ангажирал негов приятел да му е шофьор и придружител ..
таа в 00:00 брат ми ме изкара от нас под предлог "како како днес ще мине една комета която минава веднъж на милион години хайде да я видим моля моля" и разбииира се русата аз изобщо не се усетих какво невероятно съвпадение е, че кометата минава точно в 12 точно на рождения ми ден..
кометата дойде де, чакаше ме отпред в студа с кутия живи бели рози с печат, защото знае, че са ми любими, медальон и новината, че ще ме води в Банско и така..

SAVELLINA
10-16-2014, 21:14
Най-последната случка: скарахме се в 3 сутринта и си легнах, а той ме е чакал докато се събудя в 11, за да се извини и да ме види...... <3 *long distance relationships suck*
П.п.: galaxy, писах ти ЛС.

tori
10-18-2014, 22:10
Ех, вече си нямам гадже, но нищо - имам си човече, което май харесвам. Тъй че ще пиша за него. В милия му период, очевидно.
Точно когато се разделих с приятеля си, той кисна цяла нощ на телефона с мен, за да ме подготви за предстоящите филми. И успя. И освен това знам, че е с мен във това и ме подкрепя наистина силно - усещам го всеки път, в който някой се опита да ме очерни, като цяло във всяка простотия. Той беше и първият, който не ме осъди за нищо от цялата работа. Беше с мен и на следващия ден, когато бившия вече ми пишеше разни работи, надявайки се да се съберем. Мечешката му прегръдка винаги е била едно от най-прекрасните неща, които са ми се случвали от два месеца и половина насам. Освен това страшно много ме кефи като ме гушка, за да ме стопли като излизаме. Или как беше напълно съгласен да стои по риза с къс ръкав, за да ме навлече с палатката си. Или как ме целуна по косата. :3333 МЕГА милото просто ми стана, не знам. И също така последния път като пихме кафе с него и компанията му - на тръгване го гушнах, но ми се зави свят и той ме държа поне половин минута докато се освестя.

TheDevilInMe
10-19-2014, 05:56
tori, няма ли вариант да бъдете заедно, повече от очевадно е че се харесвате много?

anonymous708973
10-19-2014, 12:06
Аз да се нацупя и да вкарам пасивно-агресивния подход (аз в ПМС), пък той миличкият да купи греяно вино (и моцарелка за мен) на път за вкъщи. Колко ми е прекрасен!

Или да не му се получи ученето, да се ядоса и да си тръгне, а вечерта да ми се извинява една камара време, че ме бил оставил сама (в библиотеката!) и че бил постъпил супер немъжки и като кифла...и кой изобщо се държал така?!

И отсега планира коледната ни 3-4-дневна почивка.
Еми, "обичам си го" (8-) )

babity
10-19-2014, 12:22
-----

Cuckata1
10-20-2014, 23:34
Рядко се намират свестни момчета :( Но аз имам късмета да попадна на едно такова!
Много неща е правил за мен,както и аз за него.Но в момента се сещам за времето когато бях болна от много тежка пневмония и той седя при мен през цялото време..гледаше ме,готвеше ми,разхождаше ме,пазаруваше..общо казано гледаше ме като бебенце.Следеше за лекарствата,водеше ме на лекар и т.н!Родителите ми не живеят в България и съм късметлийка с такъв човек до себе си :) ;) Пожелавам на всички свестни момичета..да попаднат на такова момче!
П.С към момчетата:момчета,не всички момичета се интересуват от това как сте облечени,пари и каква ви е колата.Истинските се трогват и от малките неща.Дръжте се с гаджетата ви,както бихте искали един ден да се държат с дъщеря ви!

galaxy29
10-21-2014, 00:13
Рядко се намират свестни момчета :(
то и свестни момичета се намират рядко

anonymous708973
10-21-2014, 08:45
Аз: Хей, Д., къде си ми скрил дрехите? (бяхме проснали прането на сушилника)
Той: Готвих и ти ги прибрах в сака, че да не се омиришат.
Аз (загубвам ума и дума).
Толкова да ми е съобразителен!
И като му казах колко ми е станало мило, той ми казва: "Е, естествено, това е елементарна съобразителност." Е, да бе! :д

А когато се събуди през нощта и е сънувал нещо лошо, е толкова объркан, малко безпомощен и толкова сладък, не осъзнава къде се намира и като го прегърна, веднага се осъзнава и се успокоява.
И колко е рошав сутрин!!! И като ми се усмихне с все още затворени очи... Няма такава сладка гледка.

И като се боричкаме и ме натисне повече, кажи-речи да ме души вече, най-накрая аз се правя на сърдита и той ме гушка да ми се извинява.
А аз може да имам синини от него, ама обичам да усещам колко е силееен!
Ох, влюбено ми е.

draid
10-21-2014, 12:56
Ех, любов.

seek&destroy
10-21-2014, 21:16
Така като ви чета как ми се иска и аз да усещам тези малки неща, колко е нежно и мило. Преди време дума да не става, звучеше ми лигаво и безсмислено. Сигурно вече изпитвам страшна нужда от такива чувства. Пожелавам си някой ден да ми се случи.

102
10-21-2014, 22:10
тва твойто също е мило

TheDevilInMe
10-22-2014, 06:48
Последното нещо, което най-много ме докосна беше едно съобщение по вайбър от него:
[jivo I zrdavo da ni e detenceto I mnogo da si ne radva chestit praznik I na tebe kische veche edna godina si MAMA nai dobrata na sveta gord sam che si moq sapruga blagodarqvti za vsichko] не ми се променяше, да си остане автентично едно такова :cool: :3

DisappointedDreamer
10-22-2014, 09:07
https://www.youtube.com/watch?v=SWP2bW5B0Zw&noredirect=1

AnarchyBoy
10-22-2014, 09:43
Аз да се нацупя и да вкарам пасивно-агресивния подход (аз в ПМС), пък той миличкият да купи греяно вино (и моцарелка за мен) на път за вкъщи. Колко ми е прекрасен!

Или да не му се получи ученето, да се ядоса и да си тръгне, а вечерта да ми се извинява една камара време, че ме бил оставил сама (в библиотеката!) и че бил постъпил супер немъжки и като кифла...и кой изобщо се държал така?!

И отсега планира коледната ни 3-4-дневна почивка.
Еми, "обичам си го" (8-) )

8-)

3oPuTy
10-23-2014, 12:03
Снощи, когато грам не ми се мърдаше от нас, успя да ме убеди да сляза пред блока за 5мин. Слязох, вървях към него и на пръв поглед нямаше нищо странно. Спрях се пред него, гушнахме се, говорихме си 1-2мин. след което ме накара да погледна назад ... Държеше една прекрасна роза, която до този момент въобще не бях забелязала. Подари ми я, отново ме гушна, целуна, а аз бях в такъв шок, че почти се разплаках. Не съм очаквала подобно нещо от него, най-вече след като отношенията ни все още са в такъв етап, че дори не е сигурно дали ще се получи нещо по-сериозно. А думите "Знаеш ли, за първи път подарявам цвете на момиче. По принцип никога не съм изпитвал желание да правя подобни неща, но с теб е различно. Толкова много исках да те видя и да те зарадвам ..." Ех, толкова много се е променил от последната ни среща преди години :)

Andjyy
10-23-2014, 12:10
Искам(е) още хубави истории ; )))

granger
10-23-2014, 16:57
последното, за което се сещам, е от точно преди една седмица всъщност ;3 на рождения ми ден дойде до нас (той живее в друг град), като даже беше ангажирал негов приятел да му е шофьор и придружител ..
таа в 00:00 брат ми ме изкара от нас под предлог "како како днес ще мине една комета която минава веднъж на милион години хайде да я видим моля моля" и разбииира се русата аз изобщо не се усетих какво невероятно съвпадение е, че кометата минава точно в 12 точно на рождения ми ден..
кометата дойде де, чакаше ме отпред в студа с кутия живи бели рози с печат, защото знае, че са ми любими, медальон и новината, че ще ме води в Банско и така..

Много мило наистина! отото,сладури :D Тук мацките ще започнат да се влюбват в твоя мъж :lol:

galaxy29
10-23-2014, 17:01
нели, подканвам те да разкажеш това за стола :oops:
нелоо

granger
10-23-2014, 17:07
Мойто човече е мега сладко.
Онзи ден бях хипер-тера-гига уморена. Бяхме хапнали навън и се прибирахме. След като излязох от банята видях кутия с любимите ми бонбони върху леглото,без повод,просто да ми "подсладял денят".
Един от многобройните пъти, в които матката ми се опитваше да ме убие се появи с шоколад и кутия спазмалгон , топли гушки и филм.
Една събота,бяхме излязли за разходка- появи се с 20 жълти рози без грам повод.

galaxy29
10-24-2014, 08:08
https://www.youtube.com/watch?v=SWP2bW5B0Zw&noredirect=1
аххх
разплаках се :д

anonymous708973
10-24-2014, 08:26
Много често започнах да пиша тук... ама ще ме четете пък, половинката ми е меееегамиличка^^
Днес има РД. Остави ме да спинкам, той отиде на упражнение в университета, върна се, аз тъкмо се канех да тръгвам към нас да се оправям, че има дипломиране днес също и трябва да се наконтя :д Пък той влиза с торба хлебчета и широка усмивка и казва, че иска да закусва с мен. И аз.. хък мък, как ще ти откажа... и той: хахаах, не можеш *танцува*
Отиде ми идеята за бавно и спокойно оправяне, пак ще е на тъгъдък, ама... как да му откажа на миличкия.

bloodyF
10-24-2014, 13:25
Бяхме на поход в планината миналата седмица и се оплаквах че няма цветя, а пък искам да си набера и той просто ми обясни, че е есен и е нормално. И 2 часа по-късно беше намерил една малка виолетка и дойде и ми я подари. Беше супер мило. :3

И