View Full Version : Всичко за косата..vol.7
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
monroe999
11-17-2013, 14:25
и на мен ми се случва много често.........
Направо имам чувстото, че имам дупки в главата после. Вчера ми се случи, докато си оправях косата неволно нещо с ръката и днес няма и следа...
FuckDaPolice
11-17-2013, 14:53
Аз пък вчера се постригах сама вкъщи на стъпала по тои начин и за очакванията ми се получиха доста добре :) http://s3.hubimg.com/u/4699282_f520.jpg
ОО огромна грешка.
С какво се подстрига??
strawberry88
11-17-2013, 15:23
при вас така ли е?
Дано не прозвуча надуто, но не. 8-) ^_^
zlatit0o
11-17-2013, 17:49
Аз пък вчера се постригах сама вкъщи на стъпала по тои начин и за очакванията ми се получиха доста добре :) http://s3.hubimg.com/u/4699282_f520.jpg
Ах, наистина си направила грешка! Но щом така си решила.
На мен студеното време ми заплита косата и постоянно съм сплетена. Също получавам някакви странни сърбежи на места по скалпа.
Във вторник си чакам дървената четка с естествен косъм. partyyy
JoLLiE92
11-17-2013, 18:16
постоянно съм сплетена. Също получавам някакви странни сърбежи на места по скалпа.
мисля, че и сама можеш да си отговориш защо.. :D
zlatit0o
11-17-2013, 18:19
И преди съм имала периоди в които съм била сплетена постоянно и не съм имала такъв проблем. + това плитката ми е много разхлабена. Стига бе как ще е от плитката :D
anonymous708973
11-17-2013, 19:06
п.п. Пантерке, ти боядисваш ли се?
Мнем, но скоро планирам едно омбре.
Иначе... не забелязвам изсушаване. Измих си косата в петък сутринта, мисля. В неделя вечер вече е доволно мазна и мръсна, даже на гладка опашка не може да се прибере.
Единственото, с което се получи описания от теб ефект, беше като сложих хума в една маска. Толкова ми се накъсваше косата после, направо чувах звука, като я решех.
Що да е грешка, бе? Дори не сте видели какво се е получило.
Толкова много момичета в Америка сами се подстригват, само в България има една камара пикли, които сменят по 10 фризьори и не са доволни.
Аз казах глупост не затова, че се е подстригала. Коса е,ще порасне.
Въпросът е с какво се реже косата. Трябва да бъде рязана само и единствена от фризьорска ножица, която има специално покритие. С фризьорската ножица пък не трябва да се реже нищо друго, освен коса.
И не, не са само в България тези ''пикли''.
JoLLiE92
11-17-2013, 22:31
И преди съм имала периоди в които съм била сплетена постоянно и не съм имала такъв проблем. + това плитката ми е много разхлабена. Стига бе как ще е от плитката :D
Не знам, но мен винаги ме сърби главата като съм на плитка , а особено като ме плетат. Мразя! :D
защо за бога ми се бели кожата на главата о.О
Не е пърхот, случва се от време на време, не мога да ви обясня точно как изглежда:Д
Сега съм решила да си изразходвам всички шампоани в банята, преди да си купя нов. В момента се къпя с Орзен. И преди съм го ползвала, не вярвам да е от него.
Шампоаните за чувствителен скалп дали ще са подходящи за мен? ( ще си купя след като свършат тези,които имам:Д !)
От шампоана е ;) Много хора се оплакват точно от това при употребата му / и аз включително/ .
DragonLady
11-17-2013, 22:45
Моя приятелка има същият проблем с люспещият се скалп, и все се дръгне като крастава. Нищо не и помага, 100 вида шампоани смени, то не беше gliss, clear, panthen и тн. Някакви идей какво да и кажа да си вземе?
^ Бебешки, медицински (ако е нещо сериозно) или някой био.
От шампоана е ;) Много хора се оплакват точно от това при употребата му / и аз включително/ .
Няма как да е от него поне при мен, случвало ми се е и друг път. Моят проблем не е постоянен, не ме сърби скалпа, не ме дразни. Просто периодично се случва:Д
anonymous708973
11-18-2013, 11:15
Аз казах глупост не затова, че се е подстригала. Коса е,ще порасне.
Въпросът е с какво се реже косата. Трябва да бъде рязана само и единствена от фризьорска ножица, която има специално покритие. С фризьорската ножица пък не трябва да се реже нищо друго, освен коса.
И не, не са само в България тези ''пикли''.
Е, освен ако не се сравняваш с Lauren Curtis eтц, нормалните момичета с нормалин доходи в чужбина не се превземат толкова.
Щото, ще й стане нещо на косата, ако я отреже с обикновена ножица, нали. Пълна трагедия сигурно, съизмерима с природно бедствие. Хората най-редовно си филират косата със самобръсначки, голям праз каква е ножицата за едно подстригване. Най-много леко да й нацъфти.
С никой не се сравнявам, просто говоря истината.
Не смятам,че е необходимо да имаш кой знае какви доходи, за да отидеш на фризьор, поправи ме, ако греша.
Защо във фризьорския салон не подстригват с кухненска ножица?
Не само започва да цъфти ужасяващо, а и се нарушава структурата на косъма, което е трудно да видиш с просто око.
Все тая, казах го информативно. Всеки сам решава с какво да си реже косата.
Някои се изправят с ютия, за да не се налага да си купуват преса, да.
Аз си подстригвам бритона от доста време с обикновено ножица. Каня се да си купя една за коса, но все още не съм го направила. После трябва да мина през магазина. xD
Аз смятам от тук нататък да се подстригвам сама. Тук едно подстригване е от 40 до 60 евро. Абсурд! Не знам вие с какви доходи разполагате, но аз за едно взимане на връхчетата няма начин да дам толкова много пари.
Никакъв проблем няма да се подстригвам в къщи и без друго косата ми се чупи много асиметрично, та никой няма да забележи, ако не е перфектно. Моят косъм е толкова дебел в момента, че с каквото и да го пострижа няма да се нацепи.
strawberry88
11-18-2013, 11:30
Напълно подкрепям Поли! А и доколкото знам, момичетата в чужбина, които се подстригват сами, го правят с фризьорски ножици.
strawberry88
11-18-2013, 11:32
Аз си подстригвам бритона от доста време с обикновено ножица. Каня се да си купя една за коса, но все още не съм го направила. После трябва да мина през магазина. xD
Не че нещо, ама знаеш ли, че тези ножици са доста скъпи? xD Звучиш все едно е евтина. :Д Не знам, поне аз така съм чувала...
М да, скъпички са си. Но ако ще се подстригваш сама, инвестицията си струва.
В супермаркетът се продават за по 10 евро. Сигурно не е професионална, но щом пише, че е за коса не виждам къде е проблема.
Така или иначе подстригването би могло да увреди само краищата на косата, които после като се отрежат отново всичко ще е наред.
Така е попринцип, но аз лично не бих си го причинила на косата.
И без това се подстригвам около 2-3 пъти през годината, бих предпочела да си отделя средства за подстригване.
FuckDaPolice
11-18-2013, 15:39
Тук едно подстригване е от 40 до 60 евро. Абсурд!
^Знам и тука са страшно скъпи, пък и косата ми беше пораснала и цъфнала супер много...така че дори да не е с "професионална" ножица във всички случаи е по- добре от преди. Остави ги комплексарките да си говорят тука половината ми клас от момичетата се подстригват сами вкъщи, приемете го на запад е така ;)
Комплексарка? :lol:
Ти изобщо знаеш ли значението на тази дума? Би ли ми обяснила от какво съм толкова комплексирана?
Че си нямам ножица у нас може би?
Лелеее, човек да не каже нещо.
Темата е за коса, споделих това,което знам като информация за подстригването.
zlatit0o
11-18-2013, 15:54
Еее.. Защо чак до обиждане се стигна?! Споделих си мнението за пластовете, поне аз не познавам човек на който да му харесват. Пък с тези ножици изобщо не съм компетентна.
Не ми се виждат много 7,8 лв за подстригване, даже да е редовно, на 3 месеца примерно. (Знам че в по-големите градове е по-скъпо!)
Не че нещо, но споменах, че при нас подсригването стига до 60 евро (а като си знам косата по-малко няма да ми вземат), а тези пари не са малко за един студент, така че не съди прибързано.
benivasileva
11-18-2013, 16:37
Боже ще се избиете.....Защо трябва да се стига до обиди? Всеки да си се подстригва както си иска и с каквото си иска! Момичетата изразиха мнение по въпроса дайде сега да ги линчуваме за това.
Ясно ми е, че в чужбина не е евтино да идеш на фризьор... няма смисъл от караници за такива неща!
malka_sladkka
11-18-2013, 16:42
Не че нещо, но споменах, че при нас подсригването стига до 60 евро (а като си знам косата по-малко няма да ми вземат), а тези пари не са малко за един студент, така че не съди прибързано.
Ама то до 60 евро си е направо евтино... тука в по-елитните вериги започва от 50 паунда... И ако трябва да се дават тия пари на всеки 2-3 месеца не са никак малко... Подкрепям подстригването в къщи с каквато и да е ножица за който го може... Аз колко пъти съм си правила опити и то с фризьорска ножица и резултата за мен не е задоволителен. Ама пък за една нормална заплата в Англия или която и да е западна страна не са чак толкова много, за стандарта им. Ама сега ми става ясно защо тука повечето жени ходят като разплетени кошници :lol:
zlatit0o
11-18-2013, 18:52
Точно заради това написах "нещото" в скобки. Мисля, че е време да престанем с този безсмислен спор, всеки знае как е най-добре за него си. :)
JoLLiE92
11-18-2013, 19:20
^Знам и тука са страшно скъпи, пък и косата ми беше пораснала и цъфнала супер много...така че дори да не е с "професионална" ножица във всички случаи е по- добре от преди. Остави ги комплексарките да си говорят тука половината ми клас от момичетата се подстригват сами вкъщи, приемете го на запад е така ;)
get off my bitch, nigga!
:cool:
Тук ми идва да попитам дали в Айтос постригването също е 40 до 60 евро, но ще си замълча.
Редовното подстригване е всеки месец, не веднъж на 3 месеца, не 2 пъти годишно. И да, в чужбина по принцип е доста скъпичко, защото тук всяка кифла с ножица и диплома от долнопробна професионална гимназия може да се нарече фризьорка.
Enough drama already!
http://www.sravni.bg/images/50a6f24909df320b5a000283-400x400-resize-transparent.png
Най-страхотното нещо, което съм слагала на косата сиии
anonymous708973
11-18-2013, 20:29
Кви парички?
Абе, кучето ми си има професионална ножица за подстригване, аз нямам. Хммм...
За Коледа ще си самоподаря и ще се офъкам :д Много ще съм горда, ако ми се получи :д
Иначе на мен в България моят фризьор за подстригване (и изправяне, но него не ми го таксува) ми взима 20 лв. Множко е, но е добър, отнася се с косата ми като принцеса, не ми я мокри, всеки пък ми е маже с красотички. Трае се, въпреки че ходя на 2 месеца.
Ох, ами 25 мл са около 35-40 лв, 125мл - 80-90лв...
Не съм си го го купувала. Взех си 2 мостри по 10 мл от фестивала на красотата ;Д
JoLLiE92
11-18-2013, 20:50
Ох, ами 25 мл са около 35-40 лв, 125мл - 80-90лв...
звукът на портмоне, умиращо от сърдечен удар. :D
bbabyboo
11-19-2013, 08:17
Момичетаа, продавам термозащита на АpHogee , 8 лева
http://www.zlatnaribka.com/aphogee/termo-sprey-za-stilizirane-i-blyasak-aphogee-spritz-and-shine-237-ml
тази. Използвано е малко ;д малко под надписа е изразходено ;д пишете ако има заинтересовани :д
http://www.sravni.bg/images/50a6f24909df320b5a000283-400x400-resize-transparent.png
Най-страхотното нещо, което съм слагала на косата сиии
Пробвала си това на Наши и Макадамия,нали? Сравни ги,моля те. :)
Edit:Златна рибка има двудневна промоция 8-) http://www.zlatnaribka.com/specials
Ох, искам олиото на Макадамия, но изхарчих безрасъдно бързо стипендията си :/
Пробвала си това на Наши и Макадамия,нали? Сравни ги,моля те. :)
Edit:Златна рибка има двудневна промоция 8-) http://www.zlatnaribka.com/specials
За Макадамия не мога да дам отзив, само съм го пробвала съъвсееем мъничко.
От Нашито попринцип съм много доволна, но това като го сложих на косата си...
аромат , гладка коса без нито едно хвърчащо косъмче ( а при мен това определено си е проблем) лесна за стилизиране, придава много красив вид и блясък на косата ... <3 :cool:
JoLLiE92
11-19-2013, 18:17
Моля Ви, умолявам, някой да направи съпоставка между Наши и маслото на Макадамия? по възможност преди да изтече прИмоцията на Златна рибка?! :D
JoLLiE92
11-19-2013, 18:21
ама ме е страх, че май никой не беше пробвал и двете едновременно :(
Моля Ви, умолявам, някой да направи съпоставка между Наши и маслото на Макадамия? по възможност преди да изтече прИмоцията на Златна рибка?! :D
Пробвала съм и двете. ЗА Наши-то съм с два крака и две ръце! :D
мхм:Д исках малкооо разнообразиее бе:Д
Каква разлика откри ти? :cool:
За Макадамия не мога да дам отзив, само съм го пробвала съъвсееем мъничко.
От Нашито попринцип съм много доволна, но това като го сложих на косата си...
аромат , гладка коса без нито едно хвърчащо косъмче ( а при мен това определено си е проблем) лесна за стилизиране, придава много красив вид и блясък на косата ... <3 :cool:
Ееее,толкова ли е добро?! Надявах се да ми кажеш,че е поне толкова добро,колкото Наши. 8-)
Пробвала съм и двете. ЗА Наши-то съм с два крака и две ръце! :D
Него пък от кога го отлагам,но все не му идва реда. 8-)
JoLLiE92
11-19-2013, 19:33
Значи по-добре да заеба прИмоцията и да си купя пак Наши? оф топик : ще ми обясните ли защо тъпата пичка от рекламата казва мИкса, вместо миксА? :cool: аз поправям наляво и надясно хората, които казват мИкса, сега разбирам защо...
Значи по-добре да заеба прИмоцията и да си купя пак Наши? оф топик : ще ми обясните ли защо тъпата пичка от рекламата казва мИкса, вместо миксА? :cool: аз поправям наляво и надясно хората, които казват мИкса, сега разбирам защо...
Винаги съм го произнасяла мИкса. В интерес на истината не се бях сещала за миксА,но и то е вариант. :Д
JoLLiE92
11-19-2013, 19:50
не е вариант! миксА е, защото е френска :Д аз като си я купих си говорих с момичето представителка и тя казваше миксА, после не бях гледала телевизии, реклами, нищо и изведнъж като започнаха хората да говорят за мИкса..... :cool:
та .. да си поръчвам ли от рибката едно Макадамия, един шампоан и една термозащитка, така хубаво комплектче :Д или да си поръчам Наши маслото и спрей-маската?
След като имаш маслото термозащитата ти е излишнаа момее:Д
Поръчай си Макадамия маслото ( хубаво е да се сменят, пък и да го пробваш) със сигурност не е лошо,много хора го хвалят ии шампоан, ноо не знам какъв:Д
Аз чакам декември зареждането на Матрикс, дано ми вкарат серията Heat Resist да си взема шампоанчето и балсамчето:cool:
JoLLiE92
11-19-2013, 19:59
Не знам това масло дали е достатъчно термозащитно .... ;/ аз не слагам кой знае колко много
цаката е да го разнесеш по цялата коса
Нали ти казах преди ползвах термозащитен крем, после спрей сега си ползвам маслото и смея да кажа,че съм даже по-доволна. Мина си доста време,вече щяха да си личат щетите, ако имаше такива :cool:
JoLLiE92
11-19-2013, 20:04
аз ако го разнасям баш по цялата коса, трябва всеки месец да давам по 40лв за масло :( :D
Във Франция сигурно ще го кажат Mixà, но в България май е по правилно Mìxa. То и Bioderma са френски, но в България никой не им казва Biodermà. :D
Днес бях с качулка и чадър, и дъждът не успя да ми съсипе косата. xD
аз ако го разнасям баш по цялата коса, трябва всеки месец да давам по 40лв за масло :( :D
Е не обилно бе:Д
JoLLiE92
11-19-2013, 20:18
Във Франция сигурно ще го кажат Mixà, но в България май е по правилно Mìxa. То и Bioderma са френски, но в България никой не им казва Biodermà. :D
Днес бях с качулка и чадър, и дъждът не успя да ми съсипе косата. xD
биодерма е съставна дума! :Д докато микса е име, което не значи нищо друго иначе
абе мИкса ми е смешно и толкова. :D
Поли, ми аз слагам .. на краищата :D горе-долу от половината коса надолу.. жал ми е да го хабя :( :D затова се чудих дали да не си взема термозащита за целта
п.с. като се замисля , точно толкова ме дразни и ГарниеР :cool:
Или Сефора, СефорА :Д
абее не ти трябва:Д Или най-добре изчакай до декември да видим дали ще заредят шампоана и балсама на матрикс в рибката те са термозащитни. Аз бях много доволна от мострите.
JoLLiE92
11-19-2013, 20:32
термозащитни шампоан и балсам?! Дафък?
Даа, много много яки<3
Много ми беше хубава косичката от тях и много лесно се обработваше:3
strawberry88
11-20-2013, 04:43
Даа, има такива шампоани и балсами. :Д Аз съм използвала термозащитните на Dove. Бях много доволна. Като се замисля трябва пак да си взема някои на Dove.
monroe999
11-20-2013, 06:35
аз си взех на Гарние Фруктис за боядисана коса, но не мога да преценя дали съм доволна още :D
мхм:Д исках малкооо разнообразиее бе:Д
Каква разлика откри ти? :cool:
Ами, маслото Макадамия хич не е лошо. Ако искаш разнообразие, вземи си го, няма да съжаляваш, но просто Наши ми е ЛЮБИМО! Определено виждам по-различна косата си след него. Супер лъскава, невероятно мека и мирише много хубаво (това на Макадамия също) , но просто Наши видимо ми се отразява, 2 пъти по-добре от Макадамията.
JoLLiE92
11-20-2013, 09:04
Хубу. Отивам за Наши. И за шампоани. :D
Кокосовото ми масло свърши. Какво да си купя? Мисля си за стимуланта на Икаров и ботилка екстра върджин зехтин. Съвети? 8-)
^ Много добре си се насочила. Направо взимай тези двете. Даже ме подсети, че зехтина ми се отразява най-добре от всички масла, с които си правя маски. :D
JoLLiE92
11-20-2013, 13:50
Нито Наши, нито шампоани. ;/ Наши ще дойде другата седмица, а шампоанът също - реших да си взема на Тианде с корена. После дали ще мога да си посея жен-шен вкъщи в някоя саксийка? :cool:
и се двоумя да си взема спрей-маската на Наши. Дали да взема нея или нормалната им маска с отмиване?
Хмм, аз мисля че е по-добре да си вземеш спрейчето. Първо, че ще пробваш нещо ново и второ спрея е без отмиване, следователно ефекта е по дълготраен ? Поне аз така мисля. :D
Искам да си направя маска с тривитаминол и хума. Резултатът според вас ще е:
а/ бълвоч с неизвестни свойства, 99% ще ми направи косата на г*з
б/ само тривитаминола се отразява
в/ само хумата се отразява
г/ о, чудо, и двете се отразяват :333
Има и вариант да ги правя в различни дни, но реших да питам.
Днес ми казаха, че къдравата коса била на мода. Аз както винаги научавам всичко последна.
JoLLiE92
11-20-2013, 15:14
Аз и маската не съм пробвала. Ще ме извиняват, ама 39лв за 250 мл маска не давам, не споря че ще е прекрасна, но 250мл маска ми стига за месец..... :D
е кво правиш ти бе човек:Д
Консистенцията е много гъста и много малко количество стига за цялата коса:Д на мен 250 мл ми стигат за 4-5 месеца:Д
Ползва се 2 пъти в седмицата макс нали знаеш:Д
JoLLiE92
11-20-2013, 15:57
Ами тази не съм я пробвала :Д но от нормална маска, 250мл са ми за месец. :D
ее ако е някаква по-водниста, течна ,да:Д
ама Наши, Макадамия, Шварцкопф, Лореал , всички тези,които съм ползвала са си доста гъстички:Д
anonymous708973
11-20-2013, 17:13
докато микса е име, което не значи нищо друго иначе
абе мИкса ми е смешно и толкова. :D
Именно.
Имената се транскрибират, не се транслитерират. В превод: Четат се буква по буква.
Уошингтън ли казваш или Вашингтон?
Хайде стига превземки.
Ами тази не съм я пробвала :Д но от нормална маска, 250мл са ми за месец. :D
Ооо,категорино не! 8-) Казвам ти го като човек,който използва Абсолют рипеър(500мл) от година(и имам за още поне 2 месеца,като от лятото насам мама я използва заедно с мен). Достатъчно показателно е за гъстотата на маската 8-)
Edit: Kati,наистина ще купя зехтин и ще редувам със стимулант след 2-рия месец. :)
JoLLiE92
11-20-2013, 18:21
ма то ще излезе направо евтино да си купуваш професионална козметика :D
Хаха,убеждавам се в това след всяко къпане. :D
JoLLiE92
11-20-2013, 18:43
Много ли е як тоя абсолют рипеър? Аз си мислех да си поръчам един, ама викам... тея 500 мл ще ми свършат за 2 месеца :cool:
Edit: Kati,наистина ще купя зехтин и ще редувам със стимулант след 2-рия месец. :)
А така :) И аз съм със стимуланта сега и ще си взема зехтинче.
Бтв една приятелка много ми хвали: https://www.facebook.com/milkshakehair?fref=ts
Ако някоя е ползвала техни продукти, да изкаже мнение. :)
weheartiit
11-20-2013, 19:41
Хей ,някой ме беше питал за снимки на косата след оцветителя,но
чак сега виждам .
http://prikachi.com/images/248/6774248P.jpg - това ми е естественият цвят (нямам друга снимка)
http://prikachi.com/images/249/6774249S.jpg - след оцветителя
снимките не са много ясни,но само тези имам.
Много си харесах цвета след оцветителя,но за жалост се изми много бързоо :(
Искам да се боядисам,но не искам да си горя още косата и не знам какво да правя :Д
А някой по-горе беше писал за маската на Наши,страхотна е !!!
Много ли е як тоя абсолют рипеър? Аз си мислех да си поръчам един, ама викам... тея 500 мл ще ми свършат за 2 месеца :cool:
Ако ме беше питала същия въпрос преди половин година щях да ти я хваля с дни,но с времето ми омръзна. Ефекта си е същият,както преди,но искам да свърши по-бързо. + Имайки предвид всички марки,масови и професионални,които имат страхотни продукти,мисля че изобщо не е незаменима. :)
А така :) И аз съм със стимуланта сега и ще си взема зехтинче.
Бтв една приятелка много ми хвали: https://www.facebook.com/milkshakehair?fref=ts
Ако някоя е ползвала техни продукти, да изкаже мнение. :)
В Бг-мама,тази марка Милк-шейк е мъст хев. Заповядай линк към една от темите - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=739018.0 :)
JoLLiE92
11-20-2013, 20:00
^ препоръчваш ли ми да си я купя или би ми препоръчала друга?
Маската има много добър ефект,придава плътност и е икономична. Препоръчвам ти я,но определено тази от 200мл. Иначе рискуваш да попаднеш в моя случай - да я използваш само,защото си изхарчила някакви пари за нея. :D
Аз все още не мога да си обясня защо искам да свърши,щом я харесвам,но досега съм стигнала до кривата круша - вероятно заради непрекъснатото ми желание да изпробвам нови продукти. (За което от своя страна изигра голяма роля възможността ми да изпробвам количество от друга маска,която имаше също толкова добър ефект)
Хей ,някой ме беше питал за снимки на косата след оцветителя,но
чак сега виждам .
http://prikachi.com/images/248/6774248P.jpg - това ми е естественият цвят (нямам друга снимка)
http://prikachi.com/images/249/6774249S.jpg - след оцветителя
снимките не са много ясни,но само тези имам.
Много си харесах цвета след оцветителя,но за жалост се изми много бързоо :(
Искам да се боядисам,но не искам да си горя още косата и не знам какво да правя :Д
А някой по-горе беше писал за маската на Наши,страхотна е !!!
Много ми харесва косата ти! :---) И новият цвят е страхотен!
Боядисвай се с безамонячна боя.
В Бг-мама,тази марка Милк-шейк е мъст хев. Заповядай линк към една от темите - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=739018.0 :)
О, супер! Благодаря ти :-)
JoLLiE92
11-21-2013, 07:37
Не, аз не обичам да изпробвам нови продукти. Няма я тая опасност. :D
Абсолют е много силна, ако косата не ти е толкова увредена си вземи Интенс.
Колко пари е доставката от Ензо ? И за колко време идват нещата ? :)
JoLLiE92
11-21-2013, 12:07
Абсолют ще взема значи. :D
Не, аз не обичам да изпробвам нови продукти. Няма я тая опасност. :D
Благородно ти завиждам! 8-)
katii,доставката от Ензо е 6лв. Бавят я от 4 дни до 10. 8-) В моя случай - 7 дни.
Колко пари е доставката от Ензо ? И за колко време идват нещата ? :)
6 лв,5 дни, седмица:Д
JoLLiE92
11-21-2013, 12:51
от ензо или златна рибка да си я поръчам? знам само , че едното е с по-ниски цени, докато другото с по-евтина доставка.... :D
ще си взема голямата, аз като намеря нещо достатъчно добро обичам да го имам постоянно :Д нямам навика да сменям, ако ми харесва като свърши купувам пак същото. Като с Наши - ще си го купувам за 4ти път сега.
В рибата я няма голямата.
В езно я има
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/serie-expert-absolut-repair-cellular-regenerirassha-maska-za-sukha-i-uvredena-kosa/
Излиза 34,9 с доставката
Ама аз те съветвам да вземеш малката:Д
виж и това http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-oil-miracle-maska-za-vsichki-vidove-kosa/
ама е 150 мл:Д
JoLLiE92
11-21-2013, 13:03
Що да взема малката? ако съм доволна, няма да ми омръзне :Д Нашито бих си го купила в разфасовка от кило и двеста ако го има :cool:
Наши си е Наши:Д
Вземи си малкатаа!:Д
JoLLiE92
11-21-2013, 13:27
Не, като си избера някоя МНОГО яка ще си взема най-голямата възможна и да не се налага да избирам пак скоро :cool:
bbabyboo
11-21-2013, 20:22
Еййййййййй момичета, откъде мога да си взема тези продукти на milk shake ? ^^
JoLLiE92
11-21-2013, 21:11
В Ензо или Златна рибка да си поръчам по-добре?
П.с. Да си взема ли освен Абсолют рипеъра, и шампоана му? Аз мислех да си взема шампоана на Тианде с корена, но сега се замислих за този... пък и от една серия :cool: много ли е хубава маската?
п.п.с. Тъй като не съм пробвала професионален шампоан, мога ли да си взема някаква гигантска туба от порядъка на кило и половина, или на първите 200 мл няма да ми действа добре вече както масовите шампоани? Чела съм в тая тема, че при професионалните май не е така?
strawberry88
11-21-2013, 22:44
Защо трябва да е толкова скъпааа? :-# :Д Много я искам, ама... http://www.enzo.bg/moroccanoil/repair-regenerirassha-maska-za-vsichki-vidove-kosa/
bbabyboo
11-22-2013, 05:26
А и още да ви питам за Mythic Oil на Лореал какво мислите? ^
В Ензо или Златна рибка да си поръчам по-добре?
П.с. Да си взема ли освен Абсолют рипеъра, и шампоана му? Аз мислех да си взема шампоана на Тианде с корена, но сега се замислих за този... пък и от една серия :cool: много ли е хубава маската?
п.п.с. Тъй като не съм пробвала професионален шампоан, мога ли да си взема някаква гигантска туба от порядъка на кило и половина, или на първите 200 мл няма да ми действа добре вече както масовите шампоани? Чела съм в тая тема, че при професионалните май не е така?
За шампоана от серията не мога да кажа нищо,но от миналогодишната ми поръчка,шампоана от 1л си остана със същото действие върху косата ми и през останалите 7-8 месеца употреба. 8-)
А относно маската - на моята коса се отразява много добре,но това е при мен. По едно време маската на Денис беше сензация,пробвах я - не ми хареса,не усетих хидратацията с пълната й сила. :D
JoLLiE92
11-22-2013, 07:37
Маската на Денис е много хубава като за 6те лв, които струва. Тази е 30. Очаквам повече! :D Мисля да си поръчам направо голямата маска и най-големия шампоан и да ми е мирна главата тази година :cool:
А и още да ви питам за Mythic Oil на Лореал какво мислите? ^
Зависи какво си ползвала до сега:Д
Много е леко олиото. По-добре се насочи към Наши или Макадамия.
www.beautybay.com
www.feelunique.com
neeDaBosS
11-22-2013, 10:09
Здравейте :) Отдавна не съм писала,но да ви се похвалям,че си купих серум за растеж на косата на krauterhof и съм много доволна :)
strawberry88
11-22-2013, 10:18
Ами аз съм ползвала този шампоан: http://www.exclusivebeautyboutique.com/mm5/graphics/00000001/loreal-loreal-serie-expert-intense-repair-shampoo-250ml.gif
Доволна бях, но не трябваше за давам 20 и няколко лева за него. :Д Косата ми си беше здрава и хидратирана, и не видях чудеса от него. Нямаше смисъл. Иначе е много хубав и мирише прекрасно. А пък с този: http://images.bellezo.com/product/534dcb72560873d7256f1e8318fd1b6c.jpg съм си милa косата веднъж. 8-) Много ми хареса. После косата ми се оформяше доста лесно и беше много гладка. ^.^ Абе хубави са, но ако косата ви не е изтощена, няма смисъл просто.
П.С. Към Джоли се отнася това. 8-)
фризьорски салон :)
Не че е нещо важно, но..:Д
Измих се с шапоана и маската на Макадамия. Сега ще си сложа и маслото на Мароконойл <3
FuckDaPolice
11-22-2013, 17:30
Защо изобщо го казваш тогава?
Абе я си гледай работата
Врътни назад и погледни колко от момичетата са споделяли какво правят с косата си
bbabyboo
11-22-2013, 18:01
Имам Наши, ама вече не виждам ефект... ;д честно казано не виждам нещо "Уау"
;д затоваа мислих аз това на лореал, искам бляяяяяяяясък :Х а моята е чуплива и нали знаете как изглеждат чупливите.. едни сухи... ;д ;д
Desincet0
11-22-2013, 19:24
Косата ми стой много странно след като я измия ... все едно е накъсана и много изтощена, а не съм я подлагала на боядисване все още ... моля ви някой да ми даде съвет ... и също така ако някой може да ми каже как без да я изтощавам много да я изсветля поне с 3-4 тона .... Благодаря ви предварително ! :)
Маската на Денис е много хубава като за 6те лв, които струва. Тази е 30. Очаквам повече! :D Мисля да си поръчам направо голямата маска и най-големия шампоан и да ми е мирна главата тази година :cool:
Шампоанът от литър и половина наистина ще го използваш цяла година. :D Може и да надминеш година дори 8-)
JoLLiE92
11-22-2013, 20:44
strawberry88 Моята е изтощена от пресата. :( Не изглежда никак зле, но си е изтощена. А и е доста дълга вече. Днес ходих на фризьор :---) и с фризьорката ми решихме да спра да се изправям и ще ходя като разплетена дамаджана. :cool: :---) днес отидох при нея изкъпана, не се изсуших, не се изправих, не се дори сресах и имаше нещо странно хубаво в хаоса. :cool: Времето е толкова влажно, че бретонът ми никога не е перфектно изправен, та реших да опитам да не я изправям.. поне до Нова Година. :)
fizzyg той ще ми стигне, ама дали ще е толкова як и след година, защото от масовите шампоани след първите 100 мл вече започва да ме сърби главата и да не е толкова хубав ефектът и си имам по 3. :cool:
Оф, ще ме навиете и мен за тази маска!
Джоли, като я пробваш и ти, сподели как е. :D
JoLLiE92
11-22-2013, 21:16
Осъзнах, че трябва да дам точно 100 лв за : Наши, голямата маска и големия шампоан Абсолют Рипеър. ;/
sucks to be a woman
strawberry88
11-22-2013, 23:23
Да, ама тези неща ще ги ползваш доста време. :Д Аз лично никога не бих си взела толкова големи опаковки, защото бързо ми омръзват, но щом искаш и имаш парите.. :D
JoLLiE92
11-23-2013, 12:45
Защо не могат всички да разберат колко МРАЗЯ да ми докосват косата? Когато някой започне да ме роши, после веднага трябва да вляза в банята. Когато е изправена го нямам този проблем.
fizzyg той ще ми стигне, ама дали ще е толкова як и след година, защото от масовите шампоани след първите 100 мл вече започва да ме сърби главата и да не е толкова хубав ефектът и си имам по 3. :cool:
Мистерията е голяма. В моя случай,както вече споменах(но аз обичам да си повтарям 8-) ),при мен ефектът и след 7-8 месеца си остана същия.Не мисля,че и ти ще имаш проблеми,но ако случайно усетиш,че има проблем - можеш да редуваш с един от масовите шампоани,тъкмо за да си ги доизползваш. :)
bbabyboo
11-23-2013, 18:48
http://www.zoya.bg/%D0%A8%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%85-100-%D0%B3.3970 замисляам се дали да не си взема? Някой от вас май ползваше? ;Д
Някоя от вас беше попитала за продуктите на milk_shake. Аз имам това http://www.funky-style.com/page.php?item_id=43 взех го от физьорски салон за 12 лв мирише на папая СТАХОТНО Е <333 водят го за лесно разресване.Аз много бавно го хабя не знам дали няма да ти омръзне :D ама за парите си е супер ако намериш взимай го ;)
^ О, благодаря за мнението. :) Приятелката ми хвалеше някаква пяна, която е за подхранване и каза, че мирише много хубаво и трайно.
Дамиии, здравейте ! :) Имам един малък проблем, ако може така да се каже ... Попринцип майка ми е професионален фризьор, ама нещо не иска да ми каже как да се справя :D Такаааа, значи от 4 месеца живея на място с доста тропичен климат хаха ако може така да се каже, въздуха е с висока влажност и пуста коса права неще и неще да седи( да поясня - не е боядисвана, нито третирана по какъвто и да е друг начин, освен топлинна обработка и под това имам предвид всякакъв тип маши и сешоари) та ако може да ми кажете някакъв продукт или нещо което може да използвам, за да помогне да се задържи ефекта повече от 5 минути, след половин часовото ми потене със сешоара ....
На мен ми помага само шапката. :(
strawberry88
11-24-2013, 12:34
Защо не могат всички да разберат колко МРАЗЯ да ми докосват косата? Когато някой започне да ме роши, после веднага трябва да вляза в банята. Когато е изправена го нямам този проблем.
Xaxa, аз и обичам, и мразя да ми я пипат. Тоест не някой да почне да ми я роши, а да я гали, да си играе с нея, да ми плетат плитки и т.н. 8-)
На мен ми помага само шапката. :(
Като се опитам да я изправя и след 5 минути като се завият тия краища и като сложа и една шапка, знаеш ли колко весела ставам :D
strawberry88
11-24-2013, 12:38
^Нищо не може да ти помогне. Само смяна на мястото на живеене. :D
^ е ти това кажи .... :( Предстоят ми цели 4 години и половина още и не мога да ги карам само на къдраво косище, обичам разнообразието :(
monroe999
11-24-2013, 12:50
прави си плитки, кокчета, някакви други прически, къдри я по различни начини
Ми правя си амааа знаеш ли от колко време не съм се виждала права :( Пък и както казах не държи на топлинна обработка, така че всички видове маши ги изключи, варианта ми е пяна и дифузер .... :(
JoLLiE92
11-24-2013, 13:39
Xaxa, аз и обичам, и мразя да ми я пипат. Тоест не някой да почне да ми я роши, а да я гали, да си играе с нея, да ми плетат плитки и т.н. 8-)
Преди обичах и се чудех на хората, които не обичат, ама те се оливат... Нарочно идват и ми дърпат косата и я рошат, особено малки деца или тъпи роднини от мъжки пол, които нямат коса и не знаят какво е. :D
monroe999
11-24-2013, 14:40
Ми правя си амааа знаеш ли от колко време не съм се виждала права :( Пък и както казах не държи на топлинна обработка, така че всички видове маши ги изключи, варианта ми е пяна и дифузер .... :(
напълно и искрено ти съчувствам... аз вече рядко се изправям, обаче от влажното време каквато и да ми е косата, е и бухнала и всяко косъмче стърчи...
Yaiza, нека ти споделя моят начин. Много е досадно, но щом държиш можеш да опиташ. :D
НАЙ-ВАЖНО Е косата ти да бъде хидратирана с маски, масла, спейчета и с каквото можеш! Тогава тя най-много държи на обработка.
1. Къпеш си косата вечерта, сушиш я и лягаш. Това е с цел косата да е напълно изсъхнала!
2. Ставаш сутринта, нанасяш термозащитен спрей (ако ползваш такъв) или масло или т.н.
3. Изправяш я (УАУ) :D
4. Най-важната стъпка :Д Преди да изляза си слагам шапка и шал. В шала пъхам краищата на косата и така вървя навън докато не стигна до мястото, на което трябва да отида. :D Свалям шапката и шала и всичко е точно.
Yaiza, нека ти споделя моят начин. Много е досадно, но щом държиш можеш да опиташ. :D
НАЙ-ВАЖНО Е косата ти да бъде хидратирана с маски, масла, спейчета и с каквото можеш! Тогава тя най-много държи на обработка.
1. Къпеш си косата вечерта, сушиш я и лягаш. Това е с цел косата да е напълно изсъхнала!
2. Ставаш сутринта, нанасяш термозащитен спрей (ако ползваш такъв) или масло или т.н.
3. Изправяш я (УАУ) :D
4. Най-важната стъпка :Д Преди да изляза си слагам шапка и шал. В шала пъхам краищата на косата и така вървя навън докато не стигна до мястото, на което трябва да отида. :D Свалям шапката и шала и всичко е точно.
мила знам, че трябва да е напълно изсъхнала :D както споделих майка ми е фризьорка и съм се понаучила на някои неща тук-там та знам как да си изпичам косъма, ама проблема не ми е навънка само :Д тука и вътре и вънка въздуха един и същ - 24 градуса, 60 и кусур % влажност на въздуха ... :D разбираш, че трудно се носи при такава температура шапка и шал (зависи какви де ама пак) иначе благодаря, че се опита да помогнеш:)) На мен въпроса ми беше дали няма някакъв продукт, който да ми свърши работа( въпреки, че само като чета какво пиша ми звучи абсурдно- продукт за задържане на топлината в косъма :lol: ама все пак да питам, може да знаете нещо :D )
Ох :( Емии .. не знам. Вакса нещо ? Ама едва ли ще помогне много. :D
Прецакана си там просто.. много тъпо.
strawberry88
11-24-2013, 18:11
Ами няма как да ти помогнем. Просто се примири и си прави прически, каквито ти казаха по-горе.
JoLLiE92
11-24-2013, 18:20
Къде живееш? Искам и аз там.
Къде живееш? Искам и аз там.
На Канарските острови :)
JoLLiE92
11-24-2013, 18:49
Искаааам!
А там другите жени как се справят с косите си? Можеш да вземеш пример от тях.
Всичките са боядисааанииии :( а увредена(третирана) по този начин коса по-лесно се поддава на обработка....
bbabyboo
11-24-2013, 19:46
Ами просто се приеми такава каквато си :Д Косата ти е такава няма как явно.... :Д :))
bbabyboo
11-24-2013, 19:47
http://www.youtube.com/watch?v=ajzU6I-NVaY даааааааа егати дължината :ХХХХХХХХХХХХХХХ
JoLLiE92
11-24-2013, 19:57
^Откраднала ми е роклята! Кучка. На мен ми стои по-добре!
:cool:
Иначе косата и е хубава, но аз не бих имала толкова дълга коса. То грозно става. Особено пък на някое по-дребно момиченце.
Някоя от вас, дами, използвала ли е ВВ крем за коса?
weheartiit
11-25-2013, 07:40
^ вече и такова ли има :O
иначее момичето има страхотна коса ,само дето ми изглежда рядка,но иначе ... <3
zlatit0o
11-25-2013, 07:50
За мен максималната дължина, която стои красиво е точно над дупето, надолу вече ми е странно и грозно.
В последно време си нося косата на плитка, не и обръщам много внимание и миналия ден ми се наложи да си я къдря с машата и съм изумена колко ми е пораснала и колко е мекичка.
Друго нещо, което забелязах е колко по-здрава ми е косата, като не ползвам сешоар.
И да се оплача, маската ми за коса не иска да свършва, а вече ми омръзна от нея. Ефекта си ми харесва, но просто ми омръзна. Трябва и да си взимам олио, че това на Макадамия вече привършва. Наши или Макадамия ще е :D
Хора Fuck (авторката на темата) не ви ли се губи?
^ Да, какво стана с нея ? :neutral:
JoLLiE92
11-25-2013, 10:53
Не съм изсушена и изправена, чувствам се все едно излязла по пижама и освен това косата ми била отвратително суха. :( Много съм нещастна.
Трагедия!
Купих си няк'во долнопробно арганово олио за 4лв. Свръхдоволна съм.
[QUOTE=weheartiit;10929554]^ вече и такова ли има :O
Да, видях го в едно списание, на Орзен е. Пише, че придава блясък, гладкост, възстановява, хидратира, краищата не се заплитали. Интересно ми е дали някой го е използвал вече и какви са отзивите
звучи ми като пълна глупост
Какъв е съставът?
Не знам, както написах, видях го в списание и ми стана любопитно :)
bbabyboo
11-26-2013, 18:56
О аз мечтая за такава дължинаааа :Х :Д Честно супер ми харесват дългите коси :Д
Мислих да си взема един био сапун за коса и тяло :Д Какво мислите ;д
Трагедия!
Купих си няк'во долнопробно арганово олио за 4лв. Свръхдоволна съм.
Каква марка е?Аз имам балсам уж с арганово олио,но просто е най-отвратителното нещо,което се е случвало на косата ми.
хаха, видяхте ли серията на Rubelia Macadamiq опаковките са почти същите като на Макадамия:Д
намирам снимка само на крема за ръце
http://a-cup-of-teia-ted.bg-damma.com/wp-content/uploads/sites/17/2013/11/IMG_9555.jpg
Каква марка е?Аз имам балсам уж с арганово олио,но просто е най-отвратителното нещо,което се е случвало на косата ми.
Rubelia май беше. Ама да знаеш, че много омазнява, просто моята коса се мега суха и ми е идеално.
Моята си е мазничка в корените и много суха в краищата.Помислих че си взела ето това - http://3.bp.blogspot.com/-_UiAlqIjEV8/UZIELdeWAYI/AAAAAAAAAaA/kbdKY1g25Q8/s1600/%25D0%25A1%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BC%25D0%25BA %25D0%25B8-0537.jpg
И то е евтино и съм чувала хубави неща,но от серията за коса на тази марка не съм доволна по принцип и не смея.
хаха, видяхте ли серията на Rubelia Macadamiq опаковките са почти същите като на Макадамия:Д
намирам снимка само на крема за ръце
http://a-cup-of-teia-ted.bg-damma.com/wp-content/uploads/sites/17/2013/11/IMG_9555.jpg
Запозната ли си какви продукти има от серията? :D
Ами аз видях шампоан, балсам, маска, боди бутер, крем за ръце и крем за лице :cool:
strawberry88
11-27-2013, 13:28
Днес си взех тези неща:
http://cdn1.feelunique.com/img/products/27561/L__039_Or_eacute_al_Professionnel_Serie_Expert_Abs olut_Repair_Cellular_Repairing_Masque_200ml_137813 1578.png
http://static1.framar.bg/product/doppelherz-nail-hair.jpg
Вчера косата ми претърпя 2 пъти сушене със сешоар, много пяна и къдрене с маша. Като гледах каква пара се вдига, сърцето ме заболя. :D И днес какъв студ беше...чувствам си косата мноого суха. :/ Not cool.
^ Чакаме мнениe и за 2те. :)
Моята си е мазничка в корените и много суха в краищата.Помислих че си взела ето това - http://3.bp.blogspot.com/-_UiAlqIjEV8/UZIELdeWAYI/AAAAAAAAAaA/kbdKY1g25Q8/s1600/%25D0%25A1%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25BC%25D0%25BA %25D0%25B8-0537.jpg
И то е евтино и съм чувала хубави неща,но от серията за коса на тази марка не съм доволна по принцип и не смея.
Аз на Викториа нищо не съм ползвала, но ми е интересно, ако някой е ползвал продукти на Рубелиа, бих пробвала пишман макадамията им :Д
JoLLiE92
11-27-2013, 14:23
Това първо е ужасно долнопробна марка. Второ това са кристали за коса с арганово масло, не арганово масло. Трето, на тая изключително тъпа фирма "аргановото" им масло е със състав от поне 30 химикала.
Ето това за ББ крема в Cosmopolitan. :D
http://prikachi.com/images/760/6795760H.jpg
JoLLiE92
11-27-2013, 16:35
Хората кристали му викали. :D
anonymous708973
11-27-2013, 18:25
Хората кристали му викали. :D
Не са кристали.
КРЕМ е. Формулата е много различна. Имам Leave-in cream на Макадамия, нищо общо с кристали няма.
JoLLiE92
11-27-2013, 18:51
Не знам, не съм го пробвала, ама с това ББ, СС и подобни вече се оляха.
strawberry88
11-27-2013, 19:00
Те пък какво ли не измислиха вече. Като си имаш едни шампоан, маска/балсам и някакъв продукт след измиване пак можеш да си имаш хубава коса. :D
Ама поне да го бяха измислили те първи този CC крем за коса,ами хай-енд марка (Алтерна) представи своя такъв продукт още ранно лято. :D
bbabyboo
11-27-2013, 19:30
отразихте ме иначе
strawberry88
11-27-2013, 19:41
Ами какво да ти кажем...нито едно момиче в темата не е ползвала такъв био сапун и няма как да те посъветваме. Ама щом е био, би трябвало да ти се отрази добре. Пробвай. :)
monroe999
11-27-2013, 20:15
момичета, боядисвате ли си веждите? (тези, които си боядисват косите :D)
моите вежди са светли, а си боядисвам косата доста тъмна, та да ми препоръчате някоя боя за вежди?
strawberry88
11-27-2013, 20:28
Имам няколко познати, които си ги боядисват и го правят само при козметик. Иначе една потребителка тук беше казала, че си ги боядисва с боята за коса, въпреки че пише да не се боядисват веждите с нея, но няма никакви проблеми. :Д Абе не знам, да каже някой, който си ги боядисва.
weheartiit
11-27-2013, 21:32
искам да питам и тук,че в темата за пресите май никой не ми отговори.
колебая се между тези двете http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html
и http://loveandlifestyles.com/wp-content/uploads/2013/06/Philips-HP8310-Hair-Straightener.jpg .
За тази на Филипс съм чувала много хубави мнения ,но сякаш клоня повече към
Ремингтон за преса и даа ако имате мнение за някоя от двете или сте ползвали,казвайте . :)
JoLLiE92
11-28-2013, 05:24
Аз хваля тази на Ремингтън наляво и надясно, а наскоро в темата за пресите 1-2 момичета писаха, че са си я купили и им харесва. :) И аз се колебаех между двете когато купувах моята, но купих първата и си я обичам. :---) Имам я от една година. :)
момичета, боядисвате ли си веждите? (тези, които си боядисват косите :D)
моите вежди са светли, а си боядисвам косата доста тъмна, та да ми препоръчате някоя боя за вежди?
Не ли по-добре да си запълваш с молив/сенки? Далеч по-безопасно и безвредно ми се вижда.
elena.markova
11-28-2013, 12:30
https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=GTmP2u-DZeMdgM&tbnid=FKtWxMgNwKBLwM:&ved=0CAEQjxw&url=http%3A%2F%2Fadvancedbeauty.com.au%2FcustomPag es%2Fjalyd-hair-care%3FsubSiteId%3D1&ei=UkWXUpj1NIqHtQbKy4DQCA&bvm=bv.57155469,d.Yms&psig=AFQjCNF2MPS83GJu_OmGcsul4JSwKtmPXA&ust=1385731732509510 някои ползвали тази маска за коса
monroe999
11-28-2013, 13:29
тааа двата отговора, които получих за веждите 8-)
аз съм си ги боядисвала с боята за коса, обаче трябва да се прави по-често и няма как де ми се получи :D
а иначе ползвам молив, да, но ми се иска да са си по-тъмни
strawberry88
11-28-2013, 14:07
искам да питам и тук,че в темата за пресите май никой не ми отговори.
колебая се между тези двете http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html
и http://loveandlifestyles.com/wp-content/uploads/2013/06/Philips-HP8310-Hair-Straightener.jpg .
За тази на Филипс съм чувала много хубави мнения ,но сякаш клоня повече към
Ремингтон за преса и даа ако имате мнение за някоя от двете или сте ползвали,казвайте . :)
Тази на Ремингтън, защото съм чела доста, че специално този модел на Филипс не може да изправя хубаво и дълготрайно къдрави коси.
Момичета,в Златна рибка има лакове OPI o.O 8-) Мислих,че са само продукти за коса.
Между другото скоро някой беше споменал за own-ване на ножица за подстригване и се чудя дали тези,които се предлагат в продавалник биха ми свършили работа. Ако някой случайно знае нещо,моля да сподели. :Д
strawberry88
11-28-2013, 18:10
Аз пък никога не бих рискувала да се подстрижа сама, дори и c професионална ножица. Като се знам каква съм непохватна. 8-)
strawberry88
11-28-2013, 22:13
В Златна рибка имало продукти на Матрикс? :OOOO Още утре ще си поръчам този шампоан. http://www.zlatnaribka.com/matrix/matrix-tr-sleek-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D 0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D1%8F%D1%81%D1%8A%D0%BA/izglazhdasht-shampoan-matrix-tr-sleek-shampoo-300-ml :Д ^^
Навихте ме за Absolut Repair-a. Ще си я взема от фризьорката направо, но по нататък.
Иначе си купих много хубав зехтин! Днес ще се намацам в корените със стимуланта и по краищата със зехтина. ^^
elena.markova
11-29-2013, 11:20
за краищата е хубаво кокосовото масло и също има едно подобно на кристали коприна за коса
zlatit0o
11-29-2013, 11:25
В Златна рибка имало продукти на Матрикс? :OOOO Още утре ще си поръчам този шампоан. http://www.zlatnaribka.com/matrix/matrix-tr-sleek-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D 0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D0%B1%D0%BB%D1%8F%D1%81%D1%8A%D0%BA/izglazhdasht-shampoan-matrix-tr-sleek-shampoo-300-ml :Д ^^
Хубави ли са като състав? Аз отдавна им се чудя.
Момичета аз се чудя каква маска за коса да си взема, за суха но НЕ изтощена коса. Иска ми се добре хидратираща.
elena.markova
11-29-2013, 11:27
аз ползвам всякакви масла за коса и сам доволна от резултата наскоро си купих една маска от фризьорката за силно изгоряла коса много е хубава доволна сам
Използвах го този шампоан, при мен не подейства, не ми предпазваше косата от влага и начупване. Дано при теб не е така :)
elena.markova
11-29-2013, 11:43
Макадамия хидратираща маска за коса
моя приятелка ползва тази и казва че откакто я използва косата и била хидратирана а преди и била суха много суха
Джоли, може ли да ми кажеш повече за марката Виктория бюти? Извинявам се, че питам в тази тема, но на предната страница беше споменала неодобрение към нея. По-конкретно ме интересуват продуктите за лице. Преди време ми бяха подарили кремче с екстракт от охлюви, с който съм мазала 2-3 пъти разчоплени пъпчици, защото пишеше, че заздравява по-бързо кожата.После го прехвърлих на майка ми. Ако има нещо нередно ококло продуктите, да й се обадя да не го използва. Благодаря ти предварително! :)
elena.markova
11-29-2013, 11:56
аз ползвам една която като я сложиш на косата и после трябва да я загрееш. слага се на мръсна коса,не мокра а суха маската е за много увредена коса
JoLLiE92
11-29-2013, 13:24
Екстрактът от охлюви трябва да регенерира кожата и да заличава петънца и да изравнява тена, но на Виктория бюти силно се съмнявам. Както казах аргановото им масло е с хиляда химикала в него, а на етикета пише био и 100% пюр, а аз не обичам фирми, които лъжат толкова явно и нагло. http://www.prettywoman.bg/687-large_default/victoria-beauty-chisto-maslo-za-argan.jpg
Освен това съм виждала крем за лице с арган, на който в състава няма никъде argania spinosa kernel oil, но за сметка на това има olea europea fruit oil, което е маслиново масло. http://www.starcorp.bg/files/136819631057312.jpg
На виктория бюти имаше някакви кристали с арганово масло (техния химически кошмар вероятно) и не знам си какво още, които уж първо били термозащитни (кристалите не се слагат преди пресата, а след нея) второ имало не знам си какво за растеж - кой за Бога си слага кристалите в корените? Като цяло имам силно недоверие към фирмата и не бих си купила нищо тяхно. Мисля, че етикетите им са агресивна и евтина реклама, а качеството ниско. Не съм ги пробвала, но и не бих.
Абе не знам дали на мен са ми слаби биологията и химията, но екстрактът от охлюви би имал ефект само върху кожата. И тъй като не знам кой си слага масла и подобни дивотии в корените е леко безсмислено.
Аз виждам да пише natural, което нищо не значи всъщност. Няма такава категория натурално, всичко може да мине за такова, независимо от състава.
Новата ми маска на Nectar of Nature е чудна! В същия ценови клас си докарвам такъв ефект само с жълтия балсам на Gliss, само че тук цената му двойна.
elena.markova
11-29-2013, 14:00
ползвайте арганово масло само чисто мароканско
elena.markova
11-29-2013, 14:01
всички други са смесени с някви боклуци и неса чисти
strawberry88
11-29-2013, 14:02
ползвайте арганово масло само чисто мароканско
Лесно е да го кажеш, ама за някои цената му може да е проблем.
А, именно. Чистото арганово масло струва цяло състояние и за много момичета е доста непосилно. Много от тези, които твърдят, че ползват чисто масло, всъщност не знаят, че е пак е смесица с други базови масла. В най-добрия случай.
strawberry88
11-29-2013, 14:20
(y)
elena.markova
11-29-2013, 14:42
Лесно е да го кажеш, ама за някои цената му може да е проблем.
да но помисли по добре някои лев повече и да си доволна отколкото евтино и нищо хубаво, не искам да кажа че трябва всичко да е скъпо има евтини и хубави неща
elena.markova
11-29-2013, 14:48
А, именно. Чистото арганово масло струва цяло състояние и за много момичета е доста непосилно. Много от тези, които твърдят, че ползват чисто масло, всъщност не знаят, че е пак е смесица с други базови масла. В най-добрия случай.
аз си купих чисто от испания има един магазин в които си копувах сякви масла наливни отивам и си избирам масло копувам си празно шишенце и те ми го наливат и така магазинчето беше мароканско в испания има доста мароканци и затова има и магазини марокански
elena.markova
11-29-2013, 14:52
сега вече не живея в испания и като ми свърши няма от къде да си купя ще потърся нещо друго незнам
elena.markova
11-29-2013, 14:58
тук в бг ползвах едно от аптеката около 20 лв но не знам как се казва
malka_sladkka
11-29-2013, 16:46
Я ми кажете този състав добре ли е за арганово олио: Cyclopentassiloxane, Cyclohexassiloxane, Dimethicone, Argania Spinosa Kertal Oil, Tocopheryl Acetate. PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorboc Acid. Citric Acid, Lavandula Angusifolia (Lavender) Oil.
JoLLiE92
11-29-2013, 17:35
Добрият състав за арганово масло е : argania spinosa kernel oil край и толкоз. :Д ако искаш истинско .. Наши примерно не е арганово масло в истинския смисъл на думата. В него също има химии, както и масло от ленено семе. В твоето по неизвестни причини има лавандулово. :D
На моето чисто масло пише : 100% био арганово масло от неизпечени арганови ядки - на немски. Задължително трябва да не са печени, защото това от печени е за готвене. :D то и това става за приемане, даже на него пише да пия на ден по 3 супени лъжици :Д което ме навява на съмнението, че е истинско, защото и на истинската розова вода пише, че става за пиене, на химията пише, че не става. Btw да ви се оплача собствената ми майка е купила "розова вода" от вода, глицерин и розов екстракт. :Д даже не мирише неприятно като истинската.
та, за аргановото масло - моето е от Био магазин Балев, струваше 37 лв за 250 мл.
Може да не е истинско като да отида лично в Мароко, да си обера собственото непръскано с химия арганово дръвче и да си го направя на масло сама, но е най-доброто, което мога да си намеря от тук. Много по-добро от Икаров, а за Виктория Бюти да не споменавам.
malka_sladkka
11-29-2013, 19:55
Добрият състав за арганово масло е : argania spinosa kernel oil край и толкоз. :Д ако искаш истинско .. Наши примерно не е арганово масло в истинския смисъл на думата. В него също има химии, както и масло от ленено семе. В твоето по неизвестни причини има лавандулово. :D
На моето чисто масло пише : 100% био арганово масло от неизпечени арганови ядки - на немски. Задължително трябва да не са печени, защото това от печени е за готвене. :D то и това става за приемане, даже на него пише да пия на ден по 3 супени лъжици :Д което ме навява на съмнението, че е истинско, защото и на истинската розова вода пише, че става за пиене, на химията пише, че не става. Btw да ви се оплача собствената ми майка е купила "розова вода" от вода, глицерин и розов екстракт. :Д даже не мирише неприятно като истинската.
та, за аргановото масло - моето е от Био магазин Балев, струваше 37 лв за 250 мл.
Може да не е истинско като да отида лично в Мароко, да си обера собственото непръскано с химия арганово дръвче и да си го направя на масло сама, но е най-доброто, което мога да си намеря от тук. Много по-добро от Икаров, а за Виктория Бюти да не споменавам.
Че то направо си е евтино, на същата цена като Наши. Знам си аз, че мойто не е чисто, ама за тия пари, за които си го взех няма как да е. Дали пък няма да омазнява твърде много като си е чисто без никаква друга химия? Тия двете "марки" хич няма да ги коментирам, на Икаров само стимуланта ставаше, ама вече съм намерила много по-ефикасни продукти, така че и той не става :D Това за ровата вода от вода нещо не го разбрах :D Ще трябва да го проверя някой ден тоя магазин Балев, а храни продават ли :D
Аз пък никога не бих рискувала да се подстрижа сама, дори и c професионална ножица. Като се знам каква съм непохватна. 8-)
Аз и сега от време на време си взимам обикновената ножица като видя сухо крайче,та за мен не е нищо ново. 8-)
А, именно. Чистото арганово масло струва цяло състояние и за много момичета е доста непосилно.
И аз така мислих,но в Зоя-та гледам,че не е толкова скъпо.
Дори скоро пак загледах в Ибей арганови масла и има много видове за..почти без пари. Но те вече са с неизвестен състав.
JoLLiE92
11-29-2013, 20:01
Наши е 100мл, това е 250. Изглежда точно като зехтин :Д омазнява, да, не е като Наши, ползвам го само преди баня.. няколко пъти опитах да сложа по съвсем мъничко след баня и се наложи повторна баня.
За розовата вода - истинската има само розова вода в състава, тая на майка ми е вода (не розова, а вода - aqua), глицерин ?! и розов екстракт. :D Тоест боклук.
В Балев имат и зеленчуци, и други масла, и всякакви хранителни продукти, и козметика, и каквото се сетиш. Даже има разни сладки неща - био. :D Имат си и сайт, разгледай го. :P Имат магазин в мол Пловдив иначе.
malka_sladkka
11-29-2013, 20:22
Наши е 100мл, това е 250. Изглежда точно като зехтин :Д омазнява, да, не е като Наши, ползвам го само преди баня.. няколко пъти опитах да сложа по съвсем мъничко след баня и се наложи повторна баня.
За розовата вода - истинската има само розова вода в състава, тая на майка ми е вода (не розова, а вода - aqua), глицерин ?! и розов екстракт. :D Тоест боклук.
В Балев имат и зеленчуци, и други масла, и всякакви хранителни продукти, и козметика, и каквото се сетиш. Даже има разни сладки неща - био. :D Имат си и сайт, разгледай го. :P Имат магазин в мол Пловдив иначе.
Значи още по-евтино излиза :D И аз искам да си имаме такъв магазин тука, специално за храните, ще разгледам непременно. Ти си цяла ходеща енциоклопедия относно козметиката, да знаеш :D
JoLLiE92
11-29-2013, 20:27
Ти си цяла ходеща енциоклопедия относно козметиката, да знаеш :D
:oops: Благодаря тиии! Ти не си ли от Пловдив както пише в профила ти? :D
Защо не взимате направо зехтин? За него поне знам, че е чист, защото маслините ги отглеждат до нас. Не знам дали има разлика между обикновения чист зехтин за готвене и козметичния, но е факт, че каквото съм ползвала досега все е имало видим ефект.
malka_sladkka това, което ти имаш съдържа най-вече силикони и според мен е подобно на кристали за коса.
strawberry88
11-29-2013, 21:12
Обожавам този магазин !!! :3 :D
JoLLiE92
11-29-2013, 21:16
I know, baby =p
п.с. току-що си накапах етерично масло от мащерка в шампоана. Експеримент. :D Ако подейства добре, ще ви съобщя. Аз много вярвам на такива нетрадиционни ароматерапии, хомеопатия и т.н.
elena.markova
11-30-2013, 09:26
А за коприната за коса какво ще кажете
elena.markova
11-30-2013, 09:34
Аз слагам в бълсама за коса витамин " А" течен това и още няколко неща ми подействаха на косата да порасне
strawberry88
11-30-2013, 09:38
Аз много вярвам на такива нетрадиционни ароматерапии, хомеопатия и т.н.
И аз! Ще чакаме да споделиш после.
JoLLiE92
11-30-2013, 09:50
бълсама за коса
goddammit! :cool:
elena.markova
11-30-2013, 10:10
goddammit! :cool:3
това не го разбрах
JoLLiE92
11-30-2013, 10:14
Както и аз твоето. :lol:
elena.markova
11-30-2013, 10:22
Както и аз твоето. :lol:
това че съм сгрешила една буква, това ли не разбираш не ставайте дребнави момичета
elena.markova
11-30-2013, 10:25
аз си мислих че тук е място където си споделяме идеи а не уроци по правопис
malka_sladkka
11-30-2013, 10:39
Защо не взимате направо зехтин? За него поне знам, че е чист, защото маслините ги отглеждат до нас. Не знам дали има разлика между обикновения чист зехтин за готвене и козметичния, но е факт, че каквото съм ползвала досега все е имало видим ефект.
malka_sladkka това, което ти имаш съдържа най-вече силикони и според мен е подобно на кристали за коса.
Аз имам зехтин, ама го използвам за преди миене на косата, а аргановото за след като съм се изкъпала вече, това за силиконите не ми хареса много, няма да повтория покупката :D
аз си мислих че тук е място където си споделяме идеи а не уроци по правопис
И все пак правописът е важна част.
JoLLiE92
11-30-2013, 10:45
Аз имам зехтин, ама го използвам за преди миене на косата, а аргановото за след като съм се изкъпала вече, това за силиконите не ми хареса много, няма да повтория покупката :D
аргановото чистото в никакъв случай не става за след къпане :) на каква марка е маслото ти?
elena.markova нас дребнавите ни оставете на мира, по-добре станете грамотни :cool:
anonymous708973
11-30-2013, 10:49
I know, baby =p
п.с. току-що си накапах етерично масло от мащерка в шампоана. Експеримент. :D Ако подейства добре, ще ви съобщя. Аз много вярвам на такива нетрадиционни ароматерапии, хомеопатия и т.н.
Хубаво вярваш, ама провери от какво трябва да се откажеш, за да действа хомеопатията.
Ментова паста за зъби предполагам, че имаш. Махай я :)
Това е само един пример.
JoLLiE92
11-30-2013, 10:50
Защо?
malka_sladkka
11-30-2013, 11:02
аргановото чистото в никакъв случай не става за след къпане :) на каква марка е маслото ти?
elena.markova нас дребнавите ни оставете на мира, по-добре станете грамотни :cool:
Kenzia пише на него :D
Не искаме неграмотни в темата :D
Ама хомеопатията далеч не е това, което си мислите. :D Само казвам. Онзи ден на лекции, лекторът се посмя на общата заблуда и ни каза какво е.
Според мен всяко едно масло може да се ползва след къпъне, но аз продължавам да слагам нещо силиконово, защото придава блясък без странични ефекти. Но 2-3 мънички капки масло в моята коса няма да се усетят изобщо.
JoLLiE92
11-30-2013, 11:15
Опитах няколко пъти с миниатюрна капчичка, а моята коса е суха. Е, не се получи. Наложи се къпане. :D
http://vbox7.com/play:04f55784b5
от 4та минута :lol:
Violenza
11-30-2013, 11:22
Защо?
'Блокира' действието. Същото важи и за ментовите дъвки, повечето капки за нос и още бая неща бяха, но не ги помня вече. Лекарят трябва да те е предупредил.
JoLLiE92
11-30-2013, 11:26
мммм не съм пила такова чудо от години :cool: не помня тогава какво са ме предупреждавали :) идеята беше, че съм склонна да вярвам
Аз забравих да ви споделя за Биотина. Приемах го месец и малко и го спрях.
Благоприятните ефекти ги забелязах, но забелязах и странични такива.
Дали е било от него, не мога да кажа със сигурност, но щом го спрях на 3тия ден всичко беше окей.
Аз така се включвам малко не на място в темата, обаче предполагам някои от вас искат да си пуснт косата мако по-дълга отколкото е в момента, затова реших да ви споделя нещичко, което може и да сте чували.
Става на въпрос за така наречения 'Inversion method'. Преди седмица видях в YouTube Клип, които разказва за този метод и ако се изпълни както трябва, за една седмица косата пораства с около 1 инч (2.54 см). Методът представлява следното: слагате си зехтин на косата, който предварително сте затоплили в микровълновата. Масажирате в корените и нанасяте до края на косата. След това идва странната част :D Трябва да стоите с главата надолу за точно 4 минути. Може да седнете на стол и да се наведете (все едно си лакирате ноктите :D) и скалпа ви трябва да гледа към пода. След това се изправяте бавно, но наистина БАВНО, за да няма замайване. Това се прави всеки ден за 7 дни. Методът се прави САМО И ЕДИНСТВЕНО веднъж месечно, за да не привикне скалпа.
В началото, когато разбрах за метода, бях ужасно скептична. Все пак ако работеше, нямаше да има плешиви хора, нали? Да, ама не. Работи, със собствените си очи видях, защото го изпробвах :D Вчера ми беше последния ден от метода.
Как разбрах, че косата ми е пораснала? Преди да започна метода си начертах на гърба на един стар потник ето такава скала http://rlv.zcache.ca/hair_growth_progress_t_shirt-r3252cb7920f1453e93a1f672a49291c0_iq3kc_512.jpg, като започнах най-отгоре, на 5 см от най-горния шев на потника, написах 5 см, след това 10, после 15, 20, 25. Преди започването косата ми беше приблизително 2 пръста преди числото 10, а след края на метода косата ми е няколко милиметра СЛЕД чертичката на 10 см. (това се пада около средата на гърба) Също така има едно мъничко късо кичурче коса до ухото ми, което преди започването беше дълго до най-долната (меката) част на ухото, а сега достига малко под бузата ми.
Ех, че дълъг пост се получи. :D Просто реших да споделя и да помогна на някой, който не е чувал за метода. :3
ps косата ми е естествено права, което изключва възможността от отклонения при измерването.
ps2 методът работи, защото при стоенето надолу с главата прониква кръв до фоликулите на косъма и забързва растежните процеси. Така тялото се "шокира", затова методът се прави не по-често от веднъж в месеца.
И аз доста четох за този метод, ама ми се видя малко смущаващо да мия косата си всеки ден в продължение на 7 дни :cool:
И аз доста четох за този метод, ама ми се видя малко смущаващо да мия косата си всеки ден в продължение на 7 дни :cool:
И на мен, особено взимайки предвид факта, че имам мазна коса, но за щастие нито зехтинът ми омазни скалпа, нито шампоанът ми е изсушил косата. Предполагам зехтинът е компенсирал нуждата на скалпа да произвежда себум. :D
elena.markova
11-30-2013, 11:42
Аз така се включвам малко не на място в темата, обаче предполагам някои от вас искат да си пуснт косата мако по-дълга отколкото е в момента, затова реших да ви споделя нещичко, което може и да сте чували.
Става на въпрос за така наречения 'Inversion method'. Преди седмица видях в YouTube Клип, които разказва за този метод и ако се изпълни както трябва, за една седмица косата пораства с около 1 инч (2.54 см). Методът представлява следното: слагате си зехтин на косата, който предварително сте затоплили в микровълновата. Масажирате в корените и нанасяте до края на косата. След това идва странната част :D Трябва да стоите с главата надолу за точно 4 минути. Може да седнете на стол и да се наведете (все едно си лакирате ноктите :D) и скалпа ви трябва да гледа към пода. След това се изправяте бавно, но наистина БАВНО, за да няма замайване. Това се прави всеки ден за 7 дни. Методът се прави САМО И ЕДИНСТВЕНО веднъж месечно, за да не привикне скалпа.
В началото, когато разбрах за метода, бях ужасно скептична. Все пак ако работеше, нямаше да има плешиви хора, нали? Да, ама не. Работи, със собствените си очи видях, защото го изпробвах :D Вчера ми беше последния ден от метода.
Как разбрах, че косата ми е пораснала? Преди да започна метода си начертах на гърба на един стар потник ето такава скала http://rlv.zcache.ca/hair_growth_progress_t_shirt-r3252cb7920f1453e93a1f672a49291c0_iq3kc_512.jpg, като започнах най-отгоре, на 5 см от най-горния шев на потника, написах 5 см, след това 10, после 15, 20, 25. Преди започването косата ми беше приблизително 2 пръста преди числото 10, а след края на метода косата ми е няколко милиметра СЛЕД чертичката на 10 см. (това се пада около средата на гърба) Също така има едно мъничко късо кичурче коса до ухото ми, което преди започването беше дълго до най-долната (меката) част на ухото, а сега достига малко под бузата ми.
Ех, че дълъг пост се получи. :D Просто реших да споделя и да помогна на някой, който не е чувал за метода. :3
ps косата ми е естествено права, което изключва възможността от отклонения при измерването.
ps2 методът работи, защото при стоенето надолу с главата прониква кръв до фоликулите на косъма и забързва растежните процеси. Така тялото се "шокира", затова методът се прави не по-често от веднъж в месеца.
аз сам пробвала същата процедура но вместо зехтин слагам стимулант на икаров за коса
strawberry88
11-30-2013, 11:55
Уауу, интересн метод. :O Не бих го направила обаче.
elena.markova
11-30-2013, 11:55
на мен за 28 дена с 3 см. стимулант,хининова вода,кокосово масло,маска миосотис, витамин А течен,конски витамини, и маска със газ,маз и оцет.като тези всичките неща ги ползвам по различно време едните вечер,другите сутрин, наистина не вярвах че ще има някъв ефект но се уверих че има
Моят коса си расте с около 2 см на месец, за 1 см не бих се подложила на това:Д
Моята също расте с около 2 см на месец, но сега имам идея, за която ми трябва по-дълга коса, а и колкото повече- толкова повече :D
..а и съм нетърпелив човек :D
strawberry88
11-30-2013, 12:05
Не знам, аз преди бях много, ама много запалена по това косата ми да стане дълга и здрава, но вече не съм така. :D Тоест пак полагам грижи, но не съм, като преди. Какво ли не си слагах на косата, всичко което прочитах в интернет го слагах. хД Сега най-важно ми е да съм здрава отвътре и то съответно си проличава и отвън - коса, кожа и т.н. Пия много вода, старая се да се храня добре и тренирам, което също помага за растежа. :Д Даже винаги я суша и често използвам пресата и пак е по-здрава от преди, когато не ползвах. Убедих се, че и най-скъпите продукти да слагаш, ако не си здрав отвътре, няма полза. Гледам да и слагам повече масла и това е. Спрях с маските, защото нямам време или ме мързи. Даже тривитаминола го ползвах точно 2 или 3 пъти и му мина срока на годност вече, само дето го купих. :Д Сега може коледната ваканция да си правя маски, но иначе не. Та не искам да си насилвам косата да расте. :Д Да си расте нормална и здрава и това е. :D ^^
Само аз ли си мисля, че коса, която е израснала толкова бързо няма да е много здрава...
Абсолютно съм съгласна. Все пак, ако се замисли човек, полза от скъпи продукти няма, ако здравето е зле.
Hayashi, и аз така си мислех, но не е вярно. Косата ми е по-здрава от всякога, но аз като цяло съм свела топлинната обработка до минимум и се грижа за нея, тоест няма причина да израсте суха и гадна :D
strawberry88
11-30-2013, 12:16
Само аз ли си мисля, че коса, която е израснала толкова бързо няма да е много здрава...
Не знам каква ще е, но нещо, което го забързваш, което не е нормално...не мисля, че е добре. Предпочитам да си карам по бавния, но здравословен начин. :д Мисълта ми е, че разбрах, че не са нужни кой знае какви специални грижи за хубава коса. Просто да си живееш нормално, да се храниш нормално. Такива неща. :Д Да си ползваш само един шампоан, балсам или там каквото е това е, другото само ще си дойде. Не са нужни десетки продукти.
monroe999
11-30-2013, 12:17
http://www.zlatnaribka.com/?route=articles/article&article_id=88
elena.markova
11-30-2013, 12:20
Моят коса си расте с около 2 см на месец, за 1 см не бих се подложила на това:Д моята пак не расте бързо изобщо
JoLLiE92
11-30-2013, 12:21
Всеки път си го мисля, особено с тая хининова вода. Насилствено я караш да расте по-бързо и тя расте по-кофти :Д
strawberry88
11-30-2013, 12:22
моята пак не расте бързо изобщо
Ами някои просто нямат ген за дълга коса, трябва да се примириш с това. Както казах, спазвайте някои съвсем прости правила и другото ще се нареди. Организма си знае работата. :Д : ))
monroe999
11-30-2013, 12:24
http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-blyasak-lakove/lak-za-kosa-silna-fiksatsiya-wella-performance-500-ml
http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-blyasak-lakove/lak-za-kosa-mnogo-silna-fiksatsiya-wella-performance-500-ml
някой ползвал ли ги е?
strawberry88
11-30-2013, 12:30
Поръчах си шампоана на Матрикс. :---)
elena.markova
11-30-2013, 12:31
JoLLiE92.качвала ли си снимка на косата ти в този форум?
elena.markova
11-30-2013, 13:07
момичета качете някоя снимка на косите си