Влез

View Full Version : Подкрепа за Русия

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16

Aeternal
12-28-2014, 16:42
хихихихихих, Хасан, не е ли време за молитва, нали по 5 пъти на ден го правиш ?

Ти май много ги разбираш,а ?
Турски песни знаеш, молитви знаеш. Кажи си честно, за едно ядене ще станеш и китаец сигурно.

anonymous908491
12-28-2014, 16:44
На Бъдни вечер всички постват снимки на постни ястия във фейса, Хасан поства снимка на печено агне, защото той празнува Курбан байрям.

Fisherman
12-28-2014, 16:44
http://tribwpmt.files.wordpress.com/2014/01/shots-fired.jpg

Aeternal
12-28-2014, 16:46
На Бъдни вечер всички постват снимки на постни ястия във фейса, Хасан поства снимка на печено агне, защото той празнува Курбан байрям.
Даеба хасане, що се издаваш сам.
Аз фейсбук нямам.
Ходи си пей турските песни и се радвай на байряма.

anonymous908491
12-28-2014, 16:50
Аз фейсбук нямам.

Хасан, забравих, че на теб религията ти го забранява.

Aeternal
12-28-2014, 16:53
Хасан, забравих, че на теб религията ти го забранява.

Ама ти си постна агнето на байрама. От турчеещите се цигани си, нали льолински гангстере? Ще си пуснеш ли брада като духовния ти водач Ахмед Муса?

haritov
12-28-2014, 17:47
Въпроса е, че не трябва да се сравнява 'преди' и 'сега'. Сравнението е каква е България сега и каква можеше да бъде ако нямаше 45 години съветско владичество.
Партията имала най-много кабинети(самостоятелно или коалционно) е БСП (БКП).
Ако някой е пътувал до Гърция, примерно, може да си нарпави сравнението. Или между Северна и Южна Кореа, или Източна и Западна Германия.

искаш да кажеш че руснаците са ни виновни че сме на това положение така ли?

аз мислех че сами си го направихме ама нали сме българи все някой друг ни ака в гащите

сори пич ама сегашната България не я харесвам няма армия няма закони няма култура (доказтелството че няма култура сте вие) народа затъпява няма работа няма болници няма индустрия няма земеделие няма животновъдство

живеем със същите пари като преди на 11 пъти по-високи цени

извинявай ама тези промени и този западен идеал не ми харесват

любимия ни запад ни смята за хора втора ръка

а тези дето ни бяха братски народ и ни обичаха (не говоря за политици говоря като хора ) сега ни мразят и с право

Aeternal
12-28-2014, 18:29

аз мислех че сами си го направихме ама нали сме българи все някой друг ни ака в гащите

сори пич ама сегашната България не я харесвам няма армия няма закони няма култура (доказтелството че няма култура сте вие) народа затъпява няма работа няма болници няма индустрия няма земеделие няма животновъдство

а тези дето ни бяха братски народ и ни обичаха (не говоря за политици говоря като хора ) сега ни мразят и с право

А ти замислял ли си се, защо 'братския' народ го мразят всички народи около него?
И случая с друг ни сра в гащите е уместен, защото без червената армия никога нямаше да има тоталитарно управление в България. Дори комунистите си го признават. Георги Димитров идва със съветска охрана и е засрамен от този факт.
И иска от Трайчо Костов и Антон Югов да бъде "по-добре замаскирана и да не стане публично известна".
И това за заплатите не е точно така. Но това не е и толкова важно.

haritov
12-28-2014, 18:32
А ти замислял ли си се, защо 'братския' народ го мразят всички народи около него?
И случая с друг ни сра в гащите е уместен, защото без червената армия никога нямаше да има тоталитарно управление в България. Дори комунистите си го признават. Георги Димитров идва със съветска охрана и е засрамен от този факт.
И иска от Трайчо Костов и Антон Югов да бъде "по-добре замаскирана и да не стане публично известна".
И това за заплатите не е точно така. Но това не е и толкова важно.
мразят го по същата причина по която ние мразим турците(те ни пазят в момента по западен идеал) или французите германците мога и още примери да дам ако искаш
за Димитров е само твърдение не насочвай разговора в друга посока няма да се получи

иначе за заплатите си прав напоследък някои даже и не взимат

а останалите неща как ще коментираш?

Aeternal
12-28-2014, 18:46
мразят го по същата причина по която ние мразим турците(те ни пазят в момента по западен идеал) или французите германците мога и още примери да дам ако искаш
за Димитров е само твърдение не насочвай разговора в друга посока няма да се получи

иначе за заплатите си прав напоследък някои даже и не взимат

а останалите неща как ще коментираш?

Твърдения ли са? Или е го има черно на бяло в писмо?
Темата не е изместена, факт е, че е СССР налага властта си със сила в България. Убиват многопартийния модел и пращат инакомислещите в лагерите.
Не знам дали видя линка, който постнах, но ако за теб това е върха на човешката цивилизация, значи нямаме за какво да си говорим.
Пак казвам, сравнението не е между тогава и сега, защото и двете са плод на едни и същи хора, на една и съща сбъркана клика.
Сравнението е между това което е и това което е можело да бъде.

haritov
12-28-2014, 18:52
Твърдения ли са? Или е го има черно на бяло в писмо?
Темата не е изместена, факт е, че е СССР налага властта си със сила в България. Убиват многопартийния модел и пращат инакомислещите в лагерите.
Не знам дали видя линка, който постнах, но ако за теб това е върха на човешката цивилизация, значи нямаме за какво да си говорим.
Пак казвам, сравнението не е между тогава и сега, защото и двете са плод на едни и същи хора, на една и съща сбъркана клика.
Сравнението е между това което е и това което е можело да бъде.
и сега кво ? по-добре ли сме? по-добре ли ще ставаме?

ако ще ставаме по-добре защо мислиш така?
нещата които казах за тогава и сега лъжа ли са? маловажни ли са? ако са лъжа каква е истината?

искаш да знаеш какво казва Буров за парламента? ще видиш че доста си приличат нещата с наши дни

знаеш ли защо французите пробиват при Добро поле?

не изпадаме ли два пъти в положение на национална катастрофа преди да ни превземат гадните руснаци
какво правят политиците ни преди да дойдат гадните руснаци

Aeternal
12-28-2014, 19:24

нещата които казах за тогава и сега лъжа ли са? маловажни ли са? ако са лъжа каква е истината?

искаш да знаеш какво казва Буров за парламента? ще видиш че доста си приличат нещата с наши дни

не изпадаме ли два пъти в положение на национална катастрофа преди да ни превземат гадните руснаци

За фердинановите глупости не ми се говори. Ама виж заради кого махат Батенберг и слагат тая педалска утрепка.

anonymous908491
12-28-2014, 19:51
Ама ти си постна агнето на байрама.

Сякаш имитираш ехото на пещера - някой ти казва нещо и след 5 поста му отвръщаш с абсолютно същото. В детската градина сигурно си бил много вървежен, те там така правят, но все пак са деца.

haritov
12-28-2014, 20:05
За фердинановите глупости не ми се говори. Ама виж заради кого махат Батенберг и слагат тая педалска утрепка.

е нали после се доверяваме на запада и се бием срещу руснаците

ама иначе много така отговаряш я по-подробно

или май въпросите са ми неудобни нещо

ако не са отговори моля те

golemiq_korab_minava
12-28-2014, 20:36
Genetichno povredeni ste, nqma budeshte v tazi durjava, puk i idva nova voina...

DarkTemplar
12-29-2014, 08:50
кога
когато си се родил.

Fisherman
12-29-2014, 16:47
кога

Auriss
12-29-2014, 20:56
Харитов, човек, едно изречение не можеш да напишеш без да обидиш някого. Не ти отива за култура да говориш.
Не съм ти чел останалите глупости, но СССР никой не го кани в Б-я, дори напротив - терористи се водят комунягите в Б-я преди 45г. Та тъй. Ако не е окупаторът за винене, не знам кой.

едит; и впрочем да - сега видях на итърнала поста - как ще коментираш действията на руската дипломация по отношение не Батенберг.

оф едит 2; не ми се пишеше, ама на интересуващите се - Балканизация. Термин в политиката е.

Тия национални катастрофи са следствие от малоумна политика. Запада може да не е бил напълно в правото си да ни се пречка на националните интереси в Македония, но ако се поинтересуваш повече от разпределението на населението из Балканския п-в в предиода след освобождението ще ти направи впечатление, че ни хранят с лъжи в училище. Доста неприятно изненадан останах като попаднах на една дискусия в един чужд форум - ако ми остане време тези дни ще се опитам да я потърся. И ние си имаме петна от близкото минало и то не малко - като се почне от насилствено изселване на турци (а в нашите учебници пише, че доброволно са се изселили и сме ги компенсирали ЛОЛ), та чак до претенции над територии, в които българското население е било малцинство - визирам северна добруджа.
Та тъй. Не е запада виновен - те милите и те са се чудили как да се оправят с кочината на балканите.

haritov
12-29-2014, 21:32
Харитов, човек, едно изречение не можеш да напишеш без да обидиш някого. Не ти отива за култура да говориш.
Не съм ти чел останалите глупости, но СССР никой не го кани в Б-я, дори напротив - терористи се водят комунягите в Б-я преди 45г. Та тъй. Ако не е окупаторът за винене, не знам кой.

едит; и впрочем да - сега видях на итърнала поста - как ще коментираш действията на руската дипломация по отношение не Батенберг.
след като Батенбер пак се връща на власт той стига до извода че единственото добро бъдеще за България е с Русия и трябва да се оттегли и го прави а за това сам си е виновен (знаеш ли кой е Радко Димитриев?)
ако мислиш че като казах че се държите просташки е обида лъжеш се
това е определение на вашата култура
моята култура далеч не е на високо ниво но това не е пречка да ви напомня какво правите
относно кой кого кани не забравяй чий съюзник сме били(знаеш ли кой е писал моторните песни?) като идват мисля че е било нормално да ни потропат на границата и не виждам кой знае каква окупация след като войските ни се съюзяват с трети украински фронт и дори участват в освобождението на Киев примерно (ако искаш ще ти пратя видео от възтановката)иначе така наречените терористи от преди 1945г са били партизаните
Явно Вапцаров за теб е терорист
Иначе ти препоръчвам да се поинтересуваш от политиката на Цар Борис трети
не ти ли е интересно защо отказва на Хитлер до последно?
сега очаквам вие господа да отговорите на моите въпроси така както аз отговарям на всички ваши

но и още един въпрос

каква е била целта на тихия ''преврат'' срещу Тодор Живков?

подсказвам някой е искал да се възползва от нещо ама от какво?

haritov
12-29-2014, 21:37

оф едит 2; не ми се пишеше, ама на интересуващите се - Балканизация. Термин в политиката е.

Тия национални катастрофи са следствие от малоумна политика. Запада може да не е бил напълно в правото си да ни се пречка на националните интереси в Македония, но ако се поинтересуваш повече от разпределението на населението из Балканския п-в в предиода след освобождението ще ти направи впечатление, че ни хранят с лъжи в училище. Доста неприятно изненадан останах като попаднах на една дискусия в един чужд форум - ако ми остане време тези дни ще се опитам да я потърся. И ние си имаме петна от близкото минало и то не малко - като се почне от насилствено изселване на турци (а в нашите учебници пише, че доброволно са се изселили и сме ги компенсирали ЛОЛ), та чак до претенции над територии, в които българското население е било малцинство - визирам северна добруджа.
Та тъй. Не е запада виновен - те милите и те са се чудили как да се оправят с кочината на балканите.

е аз нали питах кой ни ака в гащите :D

идвате на моята лека полека

Aeternal
12-30-2014, 06:29

Абе да не сме учили различна история в училище?
По-голямата част от 'запада' е съюзник на СССР. САЩ е съюзник на СССР.
Нямаме активни военни действия срещу съветската армия. След като СССР ни обявяват война, ние обявяваме война на Германия и сме единствената страна във военно положение срещу двата лагера.
не са ти неудобни въпросите, малоумни са.

Aeternal
12-30-2014, 06:40
след като Батенбер пак се връща на власт той стига до извода че единственото добро бъдеще за България е с Русия и трябва да се оттегли и го прави а за това сам си е виновен (знаеш ли кой е Радко Димитриев?)
ако мислиш че като казах че се държите просташки е обида лъжеш се
това е определение на вашата култура
моята култура далеч не е на високо ниво но това не е пречка да ви напомня какво правите
относно кой кого кани не забравяй чий съюзник сме били(знаеш ли кой е писал моторните песни?) като идват мисля че е било нормално да ни потропат на границата и не виждам кой знае каква окупация след като войските ни се съюзяват с трети украински фронт и дори участват в освобождението на Киев примерно (ако искаш ще ти пратя видео от възтановката)иначе така наречените терористи от преди 1945г са били партизаните
Явно Вапцаров за теб е терорист
Иначе ти препоръчвам да се поинтересуваш от политиката на Цар Борис трети
не ти ли е интересно защо отказва на Хитлер до последно?
сега очаквам вие господа да отговорите на моите въпроси така както аз отговарям на всички ваши

но и още един въпрос

каква е била целта на тихия ''преврат'' срещу Тодор Живков?

подсказвам някой е искал да се възползва от нещо ама от какво?

Стига до извода, защото Русия е против, съответно и Германия, понеже разменят интереси.

И да, Вапцаров е терорист. Осъден от български съд за престъпленията си. Което е поредният тестамент за тъпотата на комунистите, щом са жертвали Вапцаров като редови бомбаджия.

И като сме на темата, комунистическите промивки да бъдат така добри да напишат името на една (1) държава, в която тоталитаризма не идва с убийства и не завършва с мизерия.

haritov
12-30-2014, 06:48
Стига до извода, защото Русия е против, съответно и Германия, понеже разменят интереси.

И да, Вапцаров е терорист. Осъден от български съд за престъпленията си. Което е поредният тестамент за тъпотата на комунистите, щом са жертвали Вапцаров като редови бомбаджия.

И като сме на темата, комунистическите промивки да бъдат така добри да напишат името на една (1) държава, в която тоталитаризма не идва с убийства и не завършва с мизерия.

не искам безмислени коментари като този а отговори

haritov
12-30-2014, 06:50
Абе да не сме учили различна история в училище?
По-голямата част от 'запада' е съюзник на СССР. САЩ е съюзник на СССР.
Нямаме активни военни действия срещу съветската армия. След като СССР ни обявяват война, ние обявяваме война на Германия и сме единствената страна във военно положение срещу двата лагера.
не са ти неудобни въпросите, малоумни са.
говорех за ПСВ

и не знам какви са ми въпросите но ако те оставя да си пишеш писанията без да ти отговарям е достатъчно да спечеля спора

Aeternal
12-30-2014, 06:57
говорех за ПСВ
Още по-зле. Русия е в Антантата и пак е съюзник на 'запада'. Ние се присъединяваме към Централни сили (Германия, Австро-Унгария и Турция), явно за теб запада се състои от Германия и Австро-Унгария. Турция не нито европейска, нито западна.

haritov
12-30-2014, 07:01
Още по-зле. Русия е в Антантата и пак е съюзник на 'запада'. Ние се присъединяваме към Централни сили (Германия, Австро-Унгария и Турция), явно за теб запада се състои от Германия и Австро-Унгария. Турция не нито европейска, нито западна.
и Русия не е част от изтока? сега нали пак сме на страната на герменците бе мушморок
я не чети из между редовете какво съм писал

даже нямаше нужда да ти отговарям

haritov
12-30-2014, 07:04
Съветвам те да отговориш на един мой въпрос най-вече този за Тодор Живков

Aeternal
12-30-2014, 07:09
и Русия не е част от изтока? сега нали пак сме на страната на герменците бе мушморок
я не чети из между редовете какво съм писал

даже нямаше нужда да ти отговарям
Много ти липсва средното образование.

haritov
12-30-2014, 07:10
Много ти липсва средното образование.

можеш ли да отговориш на въпроса ми или не?

недей знам че не можеш

в последните години Живков пуска субсидии за малки фирми и нови политически парти

при свалянето му се създават така нарчениети партии фантоми гласува се висока субсидия

и да речем на 30 човека 30 партии източва се хазната и парите потъват в дън земя
и от някъде се пръкват милионери
а нашата хазна от излишък вече е на минус
следващите години знаеш какво се случва или искаш още въпроси?
сега надявам се имаш представи защо идва мизерията
(това го пише в учебника по история за 11 клас за СОУ)
относно моето средно образование не ми липсва просто не си ми чел предните коментари за хванеш смисъла

Aeternal
12-30-2014, 07:13

А ти можеш ли на моя? Поне една бивша соц държава, в която тоталитаризма не идва със смърт и не си отива с мизерия? Поне една, от толкова много.

haritov
12-30-2014, 07:17
А ти можеш ли на моя? Поне една бивша соц държава, в която тоталитаризма не идва със смърт и не си отива с мизерия? Поне една, от толкова много.

кажи едно управление дето не идва така

Aeternal
12-30-2014, 07:20
То всъщност не знам изобщо що се хабя да пиша.
'Когато сме били със запада срещу Русия все сме падали' и същевременно 80% от запада воюва срещу нас, като съюзник на Русия.

И кво да ти отговарям за Живков, за цялото му управление има един фалшив опит за покушение и един замисъл за вътрешен преврат от Горуня, дори не е доведен до опит.

Aeternal
12-30-2014, 07:21
кажи едно управление дето не идва така
Като видиш, че 1/3 от света не тъне в мизерия, значи има доста, а?

Aeternal
12-30-2014, 07:23

недей знам че не можеш

в последните години Живков пуска субсидии за малки фирми и нови политически парти

при свалянето му се създават така нарчениети партии фантоми гласува се висока субсидия

и да речем на 30 човека 30 партии източва се хазната и парите потъват в дън земя
относно моето средно образование не ми липсва просто не си ми чел предните коментари за хванеш смисъла

А и кой ги създава, кой вика Ран и Ът в България?
На Живков отрочетата, малките живковчета.

И какви политически партии е пуснал Живков, всякакво сдружаване на политическа основа е забранено и се преследва до падането на берлинската стена, което иронично съвпада и с падането на нашия сатрап.

Aeternal
12-30-2014, 07:24
...

haritov
12-30-2014, 07:25
Като видиш, че 1/3 от света не тъне в мизерия, значи има доста, а?

приятел съветвам те да оставиш компа и да се поразходиш

говореше ми за отиването има време няма страшно и те ке си идат

но кажи ми какво щеше да стане с нас ако през двете световни войни бяхме съюзници на руснаците и бяхме на страната на победителя не на победения

haritov
12-30-2014, 07:27
А и кой ги създава, кой вика Ран и Ът в България?
На Живков отрочетата, малките живковчета.

И какви политически партии е пуснал Живков, всякакво сдружаване на политическа основа е забранено и се преследва до падането на берлинската стена, което иронично съвпада и с падането на нашия сатрап.

ми прочети малко учебника по история що питаш мене нали ти си човека със средното :D

и кой мислиш създава западния идеал? на Тодор Христов дечицата

Aeternal
12-30-2014, 07:28
приятел съветвам те да оставиш компа и да се поразходиш

говореше ми за отиването има време няма страшно и те ке си идат

но кажи ми какво щеше да стане с нас ако през двете световни войни бяхме съюзници на руснаците и бяхме на страната на победителя не на победения
Какво щеше да стане, ако Русия не се мъчеше да бърка със мръсни ръце и не беше махнала Батемберг? Какво щеше да стане, ако оная отрепка Фердинанд, който воден от желанието си да се изявява като оренталска принцеса в Царигард ни наби в първата национална катастрофа, го нямаше? Това 'ако' е много размито понятие.

Aeternal
12-30-2014, 07:31
ми прочети малко учебника по история що питаш мене нали ти си човека със средното :D

и кой мислиш създава западния идеал? на Тодор Христов дечицата

Не, чакай, това ще си го запиша.
Живков давал субсидии за партии. И ти си тръгнал да говориш за история.. и комунизъм.

haritov
12-30-2014, 07:34
Не, чакай, това ще си го запиша.
Живков давал субсидии за партии. И ти си тръгнал да говориш за история.. и комунизъм.

https://www.youtube.com/watch?v=qeCibI5kVQs аде гледай

относно Батемберг да е внимавал какво е говорил на погребението на Александър втори

https://www.youtube.com/watch?v=Y0e0zRfat60

Aeternal
12-30-2014, 07:43
https://www.youtube.com/watch?v=qeCibI5kVQs аде гледай

относно Батемберг да е внимавал какво е говорил на погребението на Александър втори

https://www.youtube.com/watch?v=Y0e0zRfat60

Значи, кефиш се на недоносчета?

Клипа съм го гледал, не веднъж даже. Речта е изнесена на девети ноември, ден преди да го свалят от власт. Не го ли намираш иронично? Най-обикновен опит да яхне събитията, за да остане отгоре.
Само дето Горбачов е имал други планове.

haritov
12-30-2014, 07:47
Значи, кефиш се на недоносчета?

Клипа съм го гледал, не веднъж даже. Речта е изнесена на девети ноември, ден преди да го свалят от власт. Не го ли намираш иронично? Най-обикновен опит да яхне събитията, за да остане отгоре.
Само дето Горбачов е имал други планове.

не съм и очаквал да схванеш

Aeternal
12-30-2014, 07:49
не съм и очаквал да схванеш
Детската логика въздейства само на деца. Пробвай с някой 8-10 годишен, може и да схване.
Говорене на празни приказки и глупости и очакваш да 'схванем'.

Aeternal
12-30-2014, 08:18
За съжаление, у нас донякъде хора от старата номенклатура и още повече офицерите от Държавна сигурност, чиито имена не бяха широко известни, си останаха на власт и след десети ноември. Много от тях изплуваха скоро на повърхността като новите капиталисти, новите милионери. Някои директно продължиха да действат като политици в БСП. А както изважданите периодично досиета непрекъснато показват, тези агенти на ДС са навсякъде – в политиката, в управлението на медиите и бизнеса. Същите, които строяха Комунизма и громиха “класовия враг” вече строяха капитализма – с евро-атлантически устрем. И често точно те и до днес пречат да се каже цялата истина за нашето близко минало. А истината трябва винаги да се казва, колкото и да е неприятна. Защото един народ без памет няма бъдеще.

golemiq_korab_minava
12-30-2014, 08:23
Dobre, komunizma gubi voinata, ne falira, ami izostava ot zapadniq standart i horata reshavat che ne moje poveche taka.

No posle kakvo stava?

Sushtoto kakvoto s germaniq sled kato gubi purvata svetovna voina!!!

Na nas ni e naredeno da si razbiem durjavata, a nie se suglasqvame dobrovolno.
Po kusno shte pusna edin link, za unishtojavaneto na bulgarskata armiq, koeto vragut ni pobejdava bez voenni deistviq na fronta,

ta, obiknovenniq narodec go karat da se misli sam za vinoven, toi ne znae kvo stava.

Sugurno ameikancite sa nai umniq narod, zaradi tva che sa nai bogati?

golemiq_korab_minava
12-30-2014, 08:28
За съжаление, у нас донякъде хора от старата номенклатура и още повече офицерите от Държавна сигурност, чиито имена не бяха широко известни, си останаха на власт и след десети ноември. Много от тях изплуваха скоро на повърхността като новите капиталисти, новите милионери. Някои директно продължиха да действат като политици в БСП. А както изважданите периодично досиета непрекъснато показват, тези агенти на ДС са навсякъде – в политиката, в управлението на медиите и бизнеса. Същите, които строяха Комунизма и громиха “класовия враг” вече строяха капитализма – с евро-атлантически устрем. И често точно те и до днес пречат да се каже цялата истина за нашето близко минало. А истината трябва винаги да се казва, колкото и да е неприятна. Защото един народ без памет няма бъдеще.

are pak sa ti vinovni agentite.
Ami to i merkel e chist komunist, cqloto i upravlenie e ot bivshki komunisti.
Maskite bili smenqli, ami to togava vseki vtori e bil komunist. Ili ti si iskal nesushtedtvuvashtite demokrati ot naroda da gi slojat vednaga?

Aeternal
12-30-2014, 08:28
Добре, след "Защото един народ без памет няма бъдеще."
изкача климатроника и изтърсва, че комунизма губи войната?
За какво да говорим?
Сериозно, за какво да си говорим?
То това е подигравка направо.

Aeternal
12-30-2014, 08:31
are pak sa ti vinovni agentite.
Ami to i merkel e chist komunist, cqloto i upravlenie e ot bivshki komunisti.
Maskite bili smenqli, ami to togava vseki vtori e bil komunist. Ili ti si iskal nesushtedtvuvashtite demokrati ot naroda da gi slojat vednaga?

Сигурно Меркел е агент на ЩАЗИ, разлика между комунист и човек на ДС правиш ли?

golemiq_korab_minava
12-30-2014, 08:40
Сигурно Меркел е агент на ЩАЗИ, разлика между комунист и човек на ДС правиш ли?

merkel e bila partiec v komunisticheskata im partiq ,vse taq.

Agentite na durjavna sigurnost sa hora, koito znaqt nai dobre kakvo e polojenieto. Ti v momenta narichash cqloto predishno bulgarsko upravlenie paplach. Az puk shte ti kaja, che i cqloto sledvashto pokolenie alchni novi kapitalisti sa oshte po golqma svinska paplach.

Ne moga da povqrvam kak othvurlqsh cqlata istoriq i pament, i ne mojesh da razberesh , che tochno nie sme stanali jertva dnes ne na drugi, ami na samata demokraciq ot zapadnite ni imperialisti.

Aeternal
12-30-2014, 08:58
Я разкажи ми повече, за войната която губим. Седнах да пия и не го взимам толкова навътре. :Д

haritov
12-30-2014, 09:23
Детската логика въздейства само на деца. Пробвай с някой 8-10 годишен, може и да схване.
Говорене на празни приказки и глупости и очакваш да 'схванем'.

ами за човек който се има за добре запознат щеше да разбереш какво казва

но какво ли ти говоря ти пропускаш половината от нещата

и пишеш глупости от които и дявола се възмущава

просто с всеки твой коментар се закопаваш и не се усещаш

Aeternal
12-30-2014, 09:31
Абе момче, ако имаш да казваш нещо, казвай!
Говориш глупости и се мъчиш да представяш някакви завоалирани мисли в опита си да се представиш по-знаещ отколкото всъщност си. Детска история, дори не се шегувам в момента.
Аз съм говорил глупости, каза човека, който сложи България на страната на запада, 20 години преди двуполюсното разделение на света.

haritov
12-30-2014, 09:55
Абе момче, ако имаш да казваш нещо, казвай!
Говориш глупости и се мъчиш да представяш някакви завоалирани мисли в опита си да се представиш по-знаещ отколкото всъщност си. Детска история, дори не се шегувам в момента.
Аз съм говорил глупости, каза човека, който сложи България на страната на запада, 20 години преди двуполюсното разделение на света.

не не ти изтълкува думите ми така това е друга работа

аз казах съвсем друго че преди бяхме на страната на германците и загубихме и сега пак е така и да видим какво ще стане

точно това ми бяха думите ако обичаш не си съчинявай (даже те питах какво щеше да стане ако бяхме на страната на руснаците през двете световни войни и пак не ми отговори)

относно детската е точно така както го казах друг е въпроса е че го научаваш точно сега даже се учи в училище явно ти липсва средното

що се отнася до това което имам да казвам аз го казах под формата на въпроси които ти заобиколи освен един на който сам си отговорих и не можеш да повярваш че казаното е истина

даже като попитах защо в русия пътищата са лоши пак имаше смисъл

относно моите мисли са доста свързани но поради простата причина че ти изтърваш нещо не можеш да ги свържеш
иначе само виж как кораба ти гледа сеира и се хили

и сега пак те моля да отговориш на всички мои въпроси

с нетърпение чакам следващия ти коментар в който казваш че дрънкам глупости че съм тъп и прочие

и бас ловя че няма да отговориш на нито един мой въпрос

относно моите знания да не си посмял да ги свързваш със средното образование

мисля че ти стана ясно че не начувам нещата от някакъв учебник в който нещата са описани на 10%
научвам всичко или от участници в събитията или на мястото на събието и след това от съответната литература

също така тази тема съм я дискутирал с хора далеч над твоето ниво и то не веднъж и не ми поднасяш никакви изненади
ако искаш мога да ти разкажа и какво видях в турския исторически архив но това е друга тема не искам да ти развивам теми имам си по-важни занимания като да готвя например

и като си заговорил за свобода https://www.youtube.com/watch?v=dvMgwgFat2o

ето ти един идеал

Aeternal
12-30-2014, 10:02
не не ти изтълкува думите ми така това е друга работа

аз казах съвсем друго че преди бяхме на страната на германците и загубихме и сега пак е така и да видим какво ще стане

Ако си говорехме на по бира пред блока можеше и да мине.
Ама го има черно на бяло.
"е нали после се доверяваме на запада и се бием срещу руснаците"

Aeternal
12-30-2014, 10:03

Да сме точни.

haritov
12-30-2014, 10:06
Да сме точни.

под запад имах предвид германците(мисля че на запад бяха спрямо нас) да съм точен

извинявай че не съм се изразил правилно

доволен?

haritov
12-30-2014, 10:07

отговаряй на въпросите не бягай

Aeternal
12-30-2014, 10:10
под запад имах предвид германците(мисля че на запад бяха спрямо нас) да съм точен

извинявай че не съм се изразил правилно

доволен?

Не, защото имаше друго предвид.
И кво, два пъти сме на губещата страна. Три пъти всъщност, ако слушаш климатроника.
А ако не бяхне на губещата страна през студената война?

haritov
12-30-2014, 10:12
Не, защото имаше друго предвид.
И кво, два пъти сме на губещата страна. Три пъти всъщност, ако слушаш климатроника.
А ако не бяхне на губещата страна през студената война?

ще ми отговориш ли на въпросите?

Aeternal
12-30-2014, 10:14
"любимия ни запад ни смята за хора втора ръка" - само германия, нали?
Англия, Франция, Сащ, Италия и другите ни смятат за хора първа ръка, нали?

haritov
12-30-2014, 10:18
"любимия ни запад ни смята за хора втора ръка" - само германия, нали?
Англия, Франция, Сащ, Италия и другите ни смятат за хора първа ръка, нали?

супер ние ще следваме техния идеал

питах те и други работи

Aeternal
12-30-2014, 10:30
Обясни ми защо руснаците имат кофти пътища. Смисъл ясно, че е щото са некадърни, но имаш щастието да ме разсмееш с някакво гениално тактическо обяснение.

haritov
12-30-2014, 10:57
Обясни ми защо руснаците имат кофти пътища. Смисъл ясно, че е щото са некадърни, но имаш щастието да ме разсмееш с някакво гениално тактическо обяснение.

за да затънеш с мерцедеса и да можеш да доставиш пощата

пак ли правиш опит да се измъкнеш?

бая въпроси ти зададох

Aeternal
12-30-2014, 11:03
за да затънеш с мерцедеса и да можеш да доставиш пощата

пак ли правиш опит да се измъкнеш?

бая въпроси ти зададох

90% от които малоумни и незаслужаващи времето за писане.

haritov
12-30-2014, 11:25
90% от които малоумни и незаслужаващи времето за писане.

остани си със здраве

golemiq_korab_minava
12-30-2014, 12:30
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCwQFjAB&url=https%3A%2F%2Fanonybulgaria.wordpress.com%2F20 14%2F03%2F24%2F%25D1%2583%25D0%25BD%25D0%25B8%25D1 %2589%25D0%25BE%25D0%25B6%25D0%25B0%25D0%25B2%25D0 %25B0%25D0%25BD%25D0%25B5%25D1%2582%25D0%25BE-%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D0%25B1%25D1%258A%25D0%25BB%25D0%25B3%25D0%25B0 %25D1%2580%25D1%2581%25D0%25BA%25D0%25B0%25D1%2582 %25D0%25B0-%25D0%25B0%25D1%2580%25D0%25BC%25D0%25B8%25D1%258F-%25D0%25B8%2F&ei=PaiiVObwKsHpUt3EgsgP&usg=AFQjCNGR342-DbSsrUCD1Cpi8J77i1mlbQ&bvm=bv.82001339,d.d24

haritov
12-30-2014, 15:34
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCwQFjAB&url=https%3A%2F%2Fanonybulgaria.wordpress.com%2F20 14%2F03%2F24%2F%25D1%2583%25D0%25BD%25D0%25B8%25D1 %2589%25D0%25BE%25D0%25B6%25D0%25B0%25D0%25B2%25D0 %25B0%25D0%25BD%25D0%25B5%25D1%2582%25D0%25BE-%25D0%25BD%25D0%25B0-%25D0%25B1%25D1%258A%25D0%25BB%25D0%25B3%25D0%25B0 %25D1%2580%25D1%2581%25D0%25BA%25D0%25B0%25D1%2582 %25D0%25B0-%25D0%25B0%25D1%2580%25D0%25BC%25D0%25B8%25D1%258F-%25D0%25B8%2F&ei=PaiiVObwKsHpUt3EgsgP&usg=AFQjCNGR342-DbSsrUCD1Cpi8J77i1mlbQ&bvm=bv.82001339,d.d24

е кво сега имаме 4 самолета два от които консервирани ^^

иначе няма страшно те труците ни пазят по западния модел

golemiq_korab_minava
12-30-2014, 15:48
Ей сега ауриса ще дойде и ще каже, че не ни трябвало армия, НАТО ни пази, светът не войвал вече.... с армии :Д :Д

НАТО най-много нас да ни бонбанира, ако опитаме да се освободим от колонизаторите ни.

Auriss
12-31-2014, 05:45
като искаш армия - или отивай войник, или сам плащай за нея.
Големи мераци да дава акъл къде трябва да отиват парите на данъкоплатците.
Пенсионерите с по 200 лева живеят ; училищата пробити отвсякъде ; университетите приличат на изправителни домове като ги погледнеш отвън ; половината население на страната на прага на бедността живее и без здравни осигуровки, ама той нашия иска армия.

И колко армия е 'достатъчно' армия - я ни осветли ? Колко според теб струва всяка година през казармата да минават 40-50К души за по 3 месеца ? Аз се басирам, че ще излиза поне по 100 лева на месец на човек само за храна. А патрони там за пуцалките ? А персонала, 'дето ще води обучението ? Дали няма да се събират едно 50 милиона лв. годишно, а ? И т'ва ще го плаща кой - 2та милиона работещи българи. Демек на всеки от джобчето по 25 кинта годишно, че климатика му се е приискало да си имаме казарма.
И тук само за казарма си говорим. Ако искаш солидна по размер армия с модерно оборудване, сигурно в милиарди ще е сумата, не в милиони. Руснаците не помня к'ви пари бяха изляли в последно време - 50 милиарда ?, и пак им е плюнка бюджета спрямо този на САЩ.
Турския пък беше към 20 - не тия като тебе не спряха да пищят на тая тема, та тук съм почти сигурен.
Я сега ме светни откъде аджеба ще извадим ние по 1000 лева на човек МЕСЕЧНО САМО ЗА АРМИЯ, че да се пазим от тия турци, дето ни плашиш с тях ?
Ей тъй ... любопитно ми е.

Опитвам се да ти кажа, че ако им е мерак, просто ще ни изринат. И няма как да ги спрем предвид това колко бедна ни е държавата.
Дай да не си говорим за армия след като нямаме пари 1 самолет да купим, а ?

haritov
12-31-2014, 05:49
като искаш армия - или отивай войник, или сам плащай за нея.
Големи мераци да дава акъл къде трябва да отиват парите на данъкоплатците.
Пенсионерите с по 200 лева живеят ; училищата пробити отвсякъде ; университетите приличат на изправителни домове като ги погледнеш отвън ; половината население на страната на прага на бедността живее и без здравни осигуровки, ама той нашия иска армия.

И колко армия е 'достатъчно' армия - я ни осветли ? Колко според теб струва всяка година през казармата да минават 40-50К души за по 3 месеца ? Аз се басирам, че ще излиза поне по 100 лева на месец на човек само за храна. А патрони там за пуцалките ? А персонала, 'дето ще води обучението ? Дали няма да се събират едно 50 милиона лв. годишно, а ? И т'ва ще го плаща кой - 2та милиона работещи българи. Демек на всеки от джобчето по 25 кинта годишно, че климатика му се е приискало да си имаме казарма.
И тук само за казарма си говорим. Ако искаш солидна по размер армия с модерно оборудване, сигурно в милиарди ще е сумата, не в милиони. Руснаците не помня к'ви пари бяха изляли в последно време - 50 милиарда ?, и пак им е плюнка бюджета спрямо този на САЩ.
Турския пък беше към 20 - не тия като тебе не спряха да пищят на тая тема, та тук съм почти сигурен.
Я сега ме светни откъде аджеба ще извадим ние по 1000 лева на човек МЕСЕЧНО САМО ЗА АРМИЯ, че да се пазим от тия турци, дето ни плашиш с тях ?
Ей тъй ... любопитно ми е.

Опитвам се да ти кажа, че ако им е мерак, просто ще ни изринат. И няма как да ги спрем предвид това колко бедна ни е държавата.
Дай да не си говорим за армия след като нямаме пари 1 самолет да купим, а ?

ми всичко тва е по западен идеал и нали сме свободни

та за какво ти е свободата шаро?

golemiq_korab_minava
12-31-2014, 07:03
ми всичко тва е по западен идеал и нали сме свободни

та за какво ти е свободата шаро?

Именно.
Преди сме имали пари, значи, а днес нямаме. Индустрия и всичко бива разбито, за да бъдем със Запада. :)

haritov
12-31-2014, 08:45
Именно.
Преди сме имали пари, значи, а днес нямаме. Индустрия и всичко бива разбито, за да бъдем със Запада. :)

e да ама сега имаме свобода

an7raks
12-31-2014, 09:05
Айдеее...
Живков цял свят го е признал за, може би, най-добрият български политик и дипломат, а тук успяхте и него да осерете... Факт е, че през неговото управление сме поддържали добри отношение и с Изтока, и със Запада, както и че това е бил един от най-добрите периоди за населението.
Не излизайте с номера, че щом наследниците му са лекета, значи и той е бил!

И, какво "МОЖЕШЕ ДА Е", ако не беше комунизма? Все същата трагедия... Нямаме природни ресурси, нямаме колонии, от които да цоцаме такива, нямаме богатства, трупани през вековете, нямаме нищо уникално... Единственото нещо, което имаме като даденост е географското ни положение, а за да го използваме, трябва да имаме наистина добри политици и дипломати, каквито са дефицит...

Fisherman
12-31-2014, 09:17
антракса с удоволствие бих ти разбил празната глава,ебати тъпото животно

тоя Живков,като излезне да говори по телевизията е бил,като бавноразвиващ се ,фъфлеща кочина,един скапан селянин сложен да ръководи безпаметни лайна,като тебе

an7raks
12-31-2014, 09:22
Весели празници и на теб! :)

golemiq_korab_minava
12-31-2014, 09:49
e да ама сега имаме свобода

Каква свобода? Тази да моЖЕш да протестираш и онези от горе да ти се смеят? Или тази, която може да бягаш като беженец?
Или тази, която ти ''връща'' нечии изгубени земи, но само на хартия, защото днес мафиотите ти ги използволзват?
Но пък за сметка на това добитите територии едно време, днес други тарикати ти ги отнемат...

golemiq_korab_minava
12-31-2014, 09:51
Повръщам на новата ви година :)

haritov
12-31-2014, 10:48
Каква свобода? Тази да моЖЕш да протестираш и онези от горе да ти се смеят? Или тази, която може да бягаш като беженец?
Или тази, която ти ''връща'' нечии изгубени земи, но само на хартия, защото днес мафиотите ти ги използволзват?
Но пък за сметка на това добитите територии едно време, днес други тарикати ти ги отнемат...
казах го с ирония

Fisherman
12-31-2014, 10:51
Весели празници и на теб! :)

празника мина,сега остана само нова година,която свинете чакат с нетърпение за да се освинят

an7raks
12-31-2014, 11:02
казах го с ирония

За толкова страници не разбра ли, че кораба не е в състояние да схваща иронията?

Фишка, добре тогава, пожелавам ти нещастна и отвратителна нова година! Бъди все така нещастен и ограничен, за да се отличаваш от "свинете"! :)

Aeternal
12-31-2014, 11:08
Айдеее...
Живков цял свят го е признал за, може би, най-добрият български политик и дипломат, а тук успяхте и него да осерете... Факт е, че през неговото управление сме поддържали добри отношение и с Изтока, и със Запада, както и че това е бил един от най-добрите периоди за населението.
Не излизайте с номера, че щом наследниците му са лекета, значи и той е бил!

И, какво "МОЖЕШЕ ДА Е", ако не беше комунизма? Все същата трагедия... Нямаме природни ресурси, нямаме колонии, от които да цоцаме такива, нямаме богатства, трупани през вековете, нямаме нищо уникално... Единственото нещо, което имаме като даденост е географското ни положение, а за да го използваме, трябва да имаме наистина добри политици и дипломати, каквито са дефицит...

Русия като имат много природни ресурси да не са богати? 10 години по-къса продължителност на живота, по-нисък индекс на жизнен стандарт.

https://www.youtube.com/watch?v=qeCibI5kVQs

Живков, човека, който 35 години е бил държавата, заявява, че социализЪма е едно недоносче. Един провален експеримент, а вие сте се фанали да го защитавате.
Климатроника плещи, че СССР се разпаднал щото загубил студената война, абе направо заминавайте за Северна Корея да се порадвате на социализъма в най-чистия му вид.

haritov
12-31-2014, 11:34
Русия като имат много природни ресурси да не са богати? 10 години по-къса продължителност на живота, по-нисък индекс на жизнен стандарт.

https://www.youtube.com/watch?v=qeCibI5kVQs

Живков, човека, който 35 години е бил държавата, заявява, че социализЪма е едно недоносче. Един провален експеримент, а вие сте се фанали да го защитавате.
Климатроника плещи, че СССР се разпаднал щото загубил студената война, абе направо заминавайте за Северна Корея да се порадвате на социализъма в най-чистия му вид.

ти не заслужаваш да ти бъде обърнато внимание

golemiq_korab_minava
12-31-2014, 11:44
казах го с ирония

ЗНАМ

golemiq_korab_minava
12-31-2014, 11:51
https://www.youtube.com/watch?v=UpnAdVhfosY

Fisherman
12-31-2014, 11:57
За толкова страници не разбра ли, че кораба не е в състояние да схваща иронията?

Фишка, добре тогава, пожелавам ти нещастна и отвратителна нова година! Бъди все така нещастен и ограничен, за да се отличаваш от "свинете"! :)

яж повръщано комуне мръсно,отиваш в ада,където с живков ще лапате патки за вечни времена

an7raks
12-31-2014, 12:03
Живков, човека, който 35 години е бил държавата, заявява, че социализЪма е едно недоносче.
А, не е ли?
Не ми се занимава за пореден път да обяснявам разликата между комунизъм и социализъм, както и това, че тук никога е нямало комунизъм...

Фишка, ако това ти е най-интересното занимание, бягай да ти присадят пишка, та да имаш с какво да си играеш! ;)

Fisherman
12-31-2014, 12:57
жалко,че не могат да ти присъдят мозък и преценка,ходи да палиш огън с пръчки и да си чоплиш ануса пра-човек

an7raks
12-31-2014, 14:20
присъдят

Нямам повече какво да кажа...

DarkTemplar
12-31-2014, 14:52
жалко,че не могат да ти присъдят мозък и преценка,ходи да палиш огън с пръчки и да си чоплиш ануса пра-човек
присъда - неграмотен и невменяем

Fisherman
12-31-2014, 16:01
не виждам грешка,но както и да е

и през 2015 темплара пак ще е дебел,така че

haritov
12-31-2014, 16:28
не виждам грешка,но както и да е

и през 2015 темплара пак ще е дебел,така че

абе през 2016 може да отслабне ама ти по-умен няма да станеш

Auriss
01-01-2015, 16:25
http://news.nationalpost.com/2014/12/30/russian-opposition-leader-arrested-as-thousands-protest-near-kremlin/

свободата, санчо

haritov
01-01-2015, 21:17
http://news.nationalpost.com/2014/12/30/russian-opposition-leader-arrested-as-thousands-protest-near-kremlin/

свободата, санчо
а спокойно знаеш какво беше в България скоро

хем сме по западния идеал членове на ЕС НАТО и сме цивилизовани за разлика от тия варвари руснаците

anonymous895156
01-01-2015, 23:02
а спокойно знаеш какво беше в България скоро

хем сме по западния идеал членове на ЕС НАТО и сме цивилизовани за разлика от тия варвари руснаците

българската демокрация е млада - само на 25 години, трудно е да имаме изградени солидни традиции като някои западни държави
повечето хора са си все същите селяни

herkules
01-02-2015, 09:00
българската демокрация е млада - само на 25 години, трудно е да имаме изградени солидни традиции като някои западни държави

Хей, я да не обиждаш селото, че ако го няма всички ще изпукате от глад. Ти ако си селяднурин и варварин, другите не са. Има и честни хора, останали все още. Тая твоя млада демокрация, по добре да я няма и да не изгражда солидни традиции, като ровене в кофите за боклук. Западните държави, с тяхната демокрация, в скоро време ще се изпоядат помежду си, защото няма да има какво да крадат от бедните държави, а и ИД вече им разказа играта.

Fisherman
01-02-2015, 11:54
абе през 2016 може да отслабне ама ти по-умен няма да станеш

той си е слабичък по рождение,слабичък в главата

haritov
01-02-2015, 12:50

абе не знам ама по медиите разправяха че сме доста развити като общество на тия протести :D

an7raks
01-02-2015, 18:44
абе не знам ама по медиите разправяха че сме доста развити като общество на тия протести :D

То заради това стана и толкова модерно да протестираш просто, за да се покажеш като буден гражданин... :D

defender
01-02-2015, 20:23
Русия е шампионът в Световните игри на ума

http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82_18752/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D1%8A%D 1%82-%D0%B2-%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D 1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D0%BC%D0%B0_437996.html

ПП: умни хора тез руснаци, а в тоя форум от групичката (съставена от "толерантни" прозападняци и един проскандинавски социалист :D ), чух че били нещо подобно на подчовеци.

Групичката, жалка картинка сте, начело с Търнала, мразача на нации, ама иначе демократ го раздааа.

Auriss
01-02-2015, 21:03
http://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2014#sorting=rank+region=+country=+faculty=+stars= false+search=

haritov
01-02-2015, 21:13
http://www.topuniversities.com/university-rankings/world-university-rankings/2014#sorting=rank+region=+country=+faculty=+stars= false+search=

защо НАСА имат червена лента на герба си?

знам че не можеш да отговориш не си по тази част

щото така са казали руснаците ;)

защо са казали така руснаците?

щото американците нямат един кораб дето да става за пукнат чеп :D :cool:

Aeternal
01-02-2015, 21:21
Русия е шампионът в Световните игри на ума

ПП: умни хора тез руснаци, а в тоя форум от групичката (съставена от "толерантни" прозападняци и един проскандинавски социалист :D ), чух че били нещо подобно на подчовеци.

Групичката, жалка картинка сте, начело с Търнала, мразача на нации, ама иначе демократ го раздааа.

Дефенди, прозападняк си ти, щото ако ти платят и про-САЩ ще станеш. Ясен си отдалече.
И кво, в Русия има добри шахматисти. Каква изненада...

Все се мъчи да формира 'групичка', толкова му е акъла.
Иначе, ако си говорим за групички, кво ще кажеш за тая?
Всеки който сляпо и упорито подкрепя фалирала в световен мащаб некадърна идеология е или мозъчно повреден, или най-обикновен мерзавец и крадец, който се надява да стъпи върху нещастието на другите за собствено благоденствие, щото при нормална система няма как да успее.

Що била мизерия в България, ми какво да е като едни и същи малоумници я управляват от 70 години.
Бойко Борисов какъв е? Някой сериозно ли си мисли, че неверен на партията майка кадър може да стане охранител на Живков? Живков, който е параноик и е това е потвърдено от много хора, които са били около него.

http://www.blitz.bg/article/21657

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 21:21
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ikonomika/tec-varna-sprja-rabota.html

Aeternal
01-02-2015, 21:25
защо НАСА имат червена лента на герба си?

знам че не можеш да отговориш не си по тази част

щото така са казали руснаците ;)

защо са казали така руснаците?

щото американците нямат един кораб дето да става за пукнат чеп :D :cool:

Въпросите на харитов.
"Защо Плевнелиев е бил пастирка?"
"Какво ще бъде времето на тази дата след 213717 години?"
"Какъв е средния размер на пениса на шоколадовия мармот(тоя с целофана)"

Никаква връзка нито с темата, нито с действителността.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 21:27
много лошо как някои хора продължават да плюят по собствената си история, по собствения си фалит. и как възхваляват, че са загубили, а днес се кланят на колонизатора си

Aeternal
01-02-2015, 21:28
много лошо как някои хора продължават да плюят по собствената си история, по собствения си фалит. и как възхваляват, че са загубили, а днес се кланят на колонизатора си
Това, че се радваш на фалитите обяснява много.
И още по-ироничното е, че ти се радваш на колонизатора си.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 21:31
аетернал. Знаеш ли какво стана като ЦРУ разби правителството на Янокувич и направи преврата? Започнаха да избират 20 годишни пикли за министри. Както и боксьори, умно , а?

А знаеш ли какво става като някой политик се опита да заеме управлението в България? - Става подвластен на всичко и всичко, защото всъщост не е нищо повече от една пешка. УПРАВЛЯВАТ НИ ИЗЦЯЛО ВЪНШНИ ФАКТОРИ.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 21:33
Това, че се радваш на фалитите обяснява много.
И още по-ироничното е, че ти се радваш на колонизатора си.

не, аз се опитват и подкрепям брата си, с който единствен можем да отблъснем колонизаторите

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 21:34
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ikonomika/tec-varna-sprja-rabota.html

пак да припомня - ЧЕЗ и еколозите от европа :)

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 21:35
а. между другото, поредната година с апокалипстичен процент на родените българчета

Aeternal
01-02-2015, 21:37
аетернал. Знаеш ли какво стана като ЦРУ разби правителството на Янокувич и направи преврата? Започнаха да избират 20 годишни пикли за министри. Както и боксьори, умно , а?

А знаеш ли какво става като някой политик се опита да заеме управлението в България? - Става подвластен на всичко и всичко, защото всъщост не е нищо повече от една пешка. УПРАВЛЯВАТ НИ ИЗЦЯЛО ВЪНШНИ ФАКТОРИ.

Като стана въпрос за 20-годишни пикли, знаеш ли на какъв пост е любовницата на Путин, която също е някъде из 20-те си години и е спортистка?
Сигурно и тя е кадър на ЦРУ.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 21:42
мен не ме интересува Путин дъртия, да ти кажа. Но е факт, ИЗВАЖДАЩ ОЧИТЕ, че имат по-добри политици, както и ние преди.

Aeternal
01-02-2015, 21:43
Депутат в руската Дума.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 21:43
Значи и Кадафи можеше да е всякъв мафиот, ама ся либийците уви нещо не могат да го заменят, па се избиват неграмотните.

Aeternal
01-02-2015, 21:44
Значи и Кадафи можеше да е всякъв мафиот, ама ся либийците уви нещо не могат да го заменят, па се избиват неграмотните.
Ако се сравняваме с тая племенна държава, значи си заслужаваме съдбата.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 21:48
Ако се сравняваме с тая племенна държава, значи си заслужаваме съдбата.

те племена до скоро викаха и на някои държавици от Индонезия и Африка, които днес са в пъти по-богати и развити от нас.

Да, ние ИНТЕЛИГЕНТНО (многу бе) приемаме съдбата си да изчезнем без бой.

Из племената на Либия до преди години ходиха да работят и да живеят хиляди българи. И никой не ги наричаше племена.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 21:52
На пролетта, Местан като излезе прав, на новите избори отново гласувай със среден пръст, за да има след това причина да продължаваш да обвиняваш Путин и комунизма в нарушение на демократичния ни избор и живот.

Aeternal
01-02-2015, 21:52
те племена до скоро викаха и на някои държавици от Индонезия и Африка, които днес са в пъти по-богати и развити от нас.

Да, ние ИНТЕЛИГЕНТНО (многу бе) приемаме съдбата си да изчезнем без бой.

Из племената на Либия до преди години ходиха да работят и да живеят хиляди българи.

Да се чудиш, що ли?

И още по-чудното, що си губя времето?
При теб не става въпрос за запазване на България, говорим за най-обикновено продажничество.
Обясни ми, каква е разликата между между мераците на Живков да ни прави 16-та република на СССР и олигофрените желаещи да станем 54ти или там който е щат на САЩ.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 21:58
Да се чудиш, що ли?

И още по-чудното, що си губя времето?
При теб не става въпрос за запазване на България, говорим за най-обикновено продажничество.
Обясни ми, каква е разликата между между мераците на Живков да ни прави 16-та република на СССР и олигофрените желаещи да станем 54ти или там който е щат на САЩ.

разлика межу република и щат..?

така, Живков е правил глупости, все го знае. Ама сме имали 150 хил армия, най-голямата на Балканите. А?

Aeternal
01-02-2015, 22:00

СССР знаеш ли на какво е абревиатура? И какъв политически режим е имал?

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:05
Та... как да продължим. Така. Давай. Обясни на хората как го правиш, как се мяташ..... как ще сътворим нашите исконни евопейски ценности.......... либерално, мило, свободно.

Auriss

така, Живков е правил глупости, все го знае. Ама сме имали 150 хил армия, най-голямата на Балканите. А?

а в Турция е имало, и има до ден днешен, военна база на САЩ с ядрено оръжие.

150 хиляди армия. А ?

golemiq_korab_minava
нежно, с дюрекс

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:06
а в Турция е имало, и има до ден днешен, военна база на САЩ с ядрено оръжие.

150 хиляди армия. А ?

Нашите ядрени бойни глави чак до Индия са имали обсег, а?

Aeternal
01-02-2015, 22:07

Преди да дойде комунизма сме изнесли почти сами цялата тежест на Първата балканската война. А?

И стига си писал за неща, от които не разбираш. За 2 години в казармата, с твоята глава, щеше да бъдеш докаран до суицидно състояние от всекидневните побои и кражби.

Aeternal
01-02-2015, 22:10
Нашите ядрени бойни глави чак до Индия са имали обсег, а?

Имали сме само ракети с среден и къс обсег....
СС-23 е с обсег до 400км.
СКЪД са с 300.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:12
Преди да дойде комунизма сме изнесли почти сами цялата тежест на Първата балканската война. А?

И стига си писал за неща, от които не разбираш. За 2 години в казармата, с твоята глава, щеше да бъдеш докаран до суицидно състояние от всекидневните побои и кражби.
Куме, къде ходиш преди Първата световна много знаеш какво е било, па и тогава е било съвсем друг модел на управление. И старите хора питат, по-добре ли е било тогава, царчетата?!

Ако те е страх от една казарма, мале, уеле.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:13
Имали сме само ракети с среден и къс обсег....
СС-23 е с обсег до 400км.
СКЪД са с 300.
ако четеш уикепедия... може

Aeternal
01-02-2015, 22:16
Куме, къде ходиш преди Първата световна много знаеш какво е било, па и тогава е било съвсем друг модел на управление. И старите хора питат, по-добре ли е било тогава, царчетата?!

Ако те е страх от една казарма, мале, уеле.
Просто ти споделям на теб какво щеше да ти се случи, мен лично ме е яд, че няма казарма.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:17
q cheti ot yikito

План за организационно изграждане и модернизация на въоръжените сили до 2015 г.
от Уикипедия, свободната енциклопедия
(пренасочване от План за организационно изграждане и модернизация на въоръжените сили)
Планът за организационно изграждане и модернизация на въоръжените сили до 2015 г. е основен документ за създаването и развитието на способностите на Въоръжените сили на Република България.

В разработването му са участвали цивилни и военни експерти от Министерството на отбраната, Щаба на отбраната, Съвместното командване на силите, видовете въоръжени сили, военни служби, както и консултанти от държави-членки на НАТО, включително от Командването на въоръжените сили на САЩ в Европа. [1]

С постановление №333 от 29 декември 2010 г. на Министерския съвет се приемат План за развитие на въоръжените сили на Република България и графици и разчети за развитие на въоръжените сили до 2014 г. С него се отменя Постановление № 54 на МС от 2008 г. за приемане на Актуализиран план за организационно изграждане и модернизация на въоръжените сили на основата на плана за организационно изграждане и модернизация на въоръжените сили до 2015 г. То определя числеността на Въоръжените сили и на Българската армия - до 2014 г. съответно не по-малко от 37 100 души и не по-малко от 26 100 души. Необходимите средства са близо 369 млн. лв.

Източници[редактиране | редактиране на кода]
Jump up ↑

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:20
gordei se

Сухопътните войски на Република България са основният вид въоръжени сили в Българската армия към 2010 г. са били с численост 21 000 души, според Плана за организационно изграждане и модернизация на въоръжените сили (ПОИМВС) до 31 декември 2015 г. българските сухопътни войски трябва да бъдат сведени до 14 310 и да разполагат общо със 160 танка, 378 бронирани машини и 192 артилерийски установки. Фактически се извършва реформа, която намалява броя на техническите единици 3÷3,5 пъти - към 31 декември 2004 г. българските сухопътни войски са имали 567 танка, 965 бойни бронирани машини и 666 артилерийски установки. [1]

Aeternal
01-02-2015, 22:25
Абсолютно щяха да те докарат до самоубийство. В тоя ред на мисли е наистина жалко че няма казарма.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:30
ти остави, казармата. 5 пъти вече те питам, къде виждаш изхода? Мислиш ли въобще>можеш ли да мислиш? Ко ще правиш с циганчетата? Или ти май участваш в Хелзинския комитет?

Кажи кажи, среден пръст ще рисуваш ли пак на бюлетините? :(

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:31
запецна

Aeternal
01-02-2015, 22:32
ти остави, казармата. 5 пъти вече те питам, къде виждаш изхода? Мислиш ли въобще>можеш ли да мислиш? Ко ще правиш с циганчетата? Или ти май участваш в Хелзинския комитет?

Кажи кажи, среден пръст ще рисуваш ли пак на бюлетините? :(

Изхода е лесен, пращаме всички партийци в Сибир, заедно с мангалите за надзиратели.
Ти като гласува за реформаторския блок, щото някой ти е казал, по-добре ли се почувства?

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:35
Изхода е лесен, пращаме всички партийци в Сибир, заедно с мангалите за надзиратели.
Ти като гласува за реформаторския блок, щото някой ти е казал, по-добре ли се почувства?

ихааа, колко, гот. Направо се облях с вълшебен прашец .

8мото чудо на света.

и после?

Aeternal
01-02-2015, 22:38
Като се прочисти обществото от буклуци ще е по-лесно да се подреди.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:43
виж, сега, КАКО.

или ше си говорим точка, по точка, план, по план, или ще гледаме обстоятелствата реално, или те хвърлям в графа - безмислещи, приключваме и не предлагаш абсолютно нищо.

но трябва да бъдите демократични

Aeternal
01-02-2015, 22:44
Ти да не се засегна заради коментара за казармата. Просто ти мислех доброто.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:45

не, аз не вярвав в реформаторите

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:48
Ти да не се засегна заради коментара за казармата. Просто ти мислех доброто.

Уви, явно нямаш какво да предложиш и се върщаш с детски контра избивки, ами сори, ама много се затупори.

Aeternal
01-02-2015, 22:53
не, аз не вярвав в реформаторите

Щото ти е толкова акъла. Достатъчно беше да видиш какви хора са им в листите.

Мързи ме да пиша, пък и доста трудно ще се обясни на човек като теб защо скандинавския модел работи.
Как във една малка Финландия може всеки да влезе в сайт и да провери за какво и как се разходват публичните средства.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 22:58
Щото ти е толкова акъла. Достатъчно беше да видиш какви хора са им в листите.

Мързи ме да пиша, пък и доста трудно ще се обясни на човек като теб защо скандинавския модел работи.
Как във една малка Финландия може всеки да влезе в сайт и да провери за какво и как се разходват публичните средства.Напротив, в листите бяха избавени само доценти, адвокати и прочие.

страните с най-много самоубийства ги гонят германците, пък камо ли ние, с нашата народо психология, и на нашата геогравска ширина, с нашия прицент ромско население, ще ги достигнем по стандарт, с нашата демокрация.

За 100тен път, само говориш, но нищо не предлагаш.. Идеално знаеш, че с избори не става, но в същото време, ми обясняваш, как ставало, нали. Как?

Aeternal
01-02-2015, 23:04
Напротив, в листите бяха избавени само доценти, адвокати и прочие.

страните с най-много самоубийства ги гонят германците, пък камо ли ние, с нашата народо психология, и на нашата геогравска ширина, с нашия прицент ромско население, ще ги достигнем по стандарт, с нашата демокрация.

За 100тен път, само говориш, но нищо не предлагаш.. Идеално знаеш, че с избори не става, но в същото време, ми обясняваш, как ставало, нали. Как?

Осъзнаваш, че самоубийствата са високи щото там не ги огрява слънцето половин година?
Решението е ясно, или ще имаме нормална държава с нормални правила, или ще изчезнем. Като видиш, че на Реформаторкия примерно, половината им хора на избираеми места са бивши членове на др партии.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 23:05
Не разбрахте, че ГЕРБ, БСП И ДПС мирно няма да си заминат.

Aeternal
01-02-2015, 23:07
Не разбрахте, че ГЕРБ, БСП И ДПС мирно няма да си заминат.

Като има тъпаци да гласуват за тях никога няма да си заминат. Или за патериците им.
Ти се сети на кой реформаторски блок викам патерица.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 23:08
Осъзнаваш, че самоубийствата са високи щото там не ги огрява слънцето половин година?
Решението е ясно, или ще имаме нормална държава с нормални правила, или ще изчезнем. Като видиш, че на Реформаторкия примерно, половината им хора на избираеми места са бивши членове на др партии.

Самоубийствата са и защото са толкова добре, че вече не виждат смисъл да се борят. :Д

А решението, да интегрираш 500 хил негри, ще се случи в някой друг живот.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 23:16
Като има тъпаци да гласуват за тях никога няма да си заминат. Или за патериците им.
Ти се сети на кой реформаторски блок викам патерица.

виж, глупаци ще има, както във всеки един народ, процентът на хората без интелект е повече. Това тук показва, че изборите са кочина и има нещо гнило. Обикновенния човек, колкото и образован да е, не може да знае какво става зад политическата сцена. Не ми обяснявай, че сме по-тъпи от американците.
Ако ще и 1% тъпаци да гласуват, те пак ще са там. А останалите хора са обезверени и буквално никоя партия не си заслужава, защото всички имат едни корени, а конкуренцията между тях става все по-голяма. Тоест, на следващите избори, няма да е кой знае колко различна подредбата.

Извода. - С гласуванем има само да си чешеш езика.

Aeternal
01-02-2015, 23:21
Имате някакъв фетиш/комплекс с тая америка. САЩ са тръгнали по много лоша спирала надолу. Въобще не са пример за адекватна държава.

golemiq_korab_minava
01-02-2015, 23:23
аз ти обясних как стои положението тук и ако смяташ, че българите сме кочина и да изчезваме, прав ти път

Aeternal
01-02-2015, 23:30
аз ти обясних как стои положението тук и ако смяташ, че българите сме кочина и да изчезваме, прав ти път

Ти ли ще ми обясняваш.
Ти дето си мислиш, че студената война е била истинска война. :Д
Вземи си прочети някоя книжка, белким се усетиш колко малко знаеш.
Казвам за 2123848 път. Или ще станем нормална държава с нормални хора, или ще изчезнем.
Ако мислиш, че клякането пред Русия ще помогне с нещо, значи си олигофрен. Точно заради клякането сме на това положение.

haritov
01-03-2015, 04:58
Въпросите на харитов.
"Защо Плевнелиев е бил пастирка?"
"Какво ще бъде времето на тази дата след 213717 години?"
"Какъв е средния размер на пениса на шоколадовия мармот(тоя с целофана)"

Никаква връзка нито с темата, нито с действителността.
ти като нямаш джан джун в главата си и не можеш да направиш връзката кой ти е виновен?
толкова си глупав и елементарен че се отказах да споря с тебе
освен това с държанието си показваш че си и простак (до тук няма нито една обида)

както казах ти не заслужаваш никакво внимание пълен игнор защото си изброеното по-горе

не можеш да водиш спор

не знаеш как да се държиш с хората

не вникваш в темата

дуржиш се като простак

дай ми две седмици и ще те превъзпитам така че и майка ти няма да те познае жалко обаче че няма да стане а ще имаш и деца пък тая дето те вземе блазе и

Aeternal
01-03-2015, 09:34
Жалко за теб, че си се родил такъв имбецил.
Що Руснаците са ползвали молив, а не химикал в космоса?

golemiq_korab_minava
01-03-2015, 11:36
Ти ли ще ми обясняваш.
Ти дето си мислиш, че студената война е била истинска война. :Д
Вземи си прочети някоя книжка, белким се усетиш колко малко знаеш.
Казвам за 2123848 път. Или ще станем нормална държава с нормални хора, или ще изчезнем.
Ако мислиш, че клякането пред Русия ще помогне с нещо, значи си олигофрен. Точно заради клякането сме на това положение.

Е, каква е била студената война? Защо мислиш, че и до ден днешен точно Куба е режим под управлението на Русия?
За да станем нормална държава, трябва да си изградим нормална система. Сега нормалните хора изчезват!

Оф, заебете. Тея спорове са навсякъде. С това делене нищо няма да излезе. Ама лошото е, че никой нищо не предлага за решение, а само говори и бездейства.

Aeternal
01-03-2015, 12:26
Студената война е просто оръжейна надпревара. Не са се водили реални бойни действия, затова и викат и 'студена'. Постоянно състояние на идеологическа и политическа конфронтация, но без водене на битки.

Двата лагера си мерят пишките във Виетнам и Авганистан, но между тях до директни военни действия не се стига.

golemiq_korab_minava
01-03-2015, 12:49
Студената война е просто оръжейна надпревара. Не са се водили реални бойни действия, затова и викат и 'студена'. Постоянно състояние на идеологическа и политическа конфронтация, но без водене на битки.

Двата лагера си мерят пишките във Виетнам и Авганистан, но между тях до директни военни действия не се стига.

Прост си кат бат ти Плевньо. Няколко пъти сме били на косъм от ядрена война. Военен конфликт между САЩ и Русия и сега ще доведе до същото.

Aeternal
01-03-2015, 13:01
Прост си кат бат ти Плевньо. Няколко пъти сме били на косъм от ядрена война. Военен конфликт между САЩ и Русия и сега ще доведе до същото.
Хахаха. И как тогава я губим тая война?
На косъм сигурно :Д

golemiq_korab_minava
01-03-2015, 13:05
Хахаха. И как тогава я губим тая война?
На косъм сигурно :Д

Идеологически и икономически. Икономиката ни рухва. След това започват репресии, санкции, мизерия, разбиват ни пазарите, държавата...

Aeternal
01-03-2015, 13:06
И всъщност това как променя факта, че не е имало истинска война? Тъпанар.

Aeternal
01-03-2015, 13:06
Идеологически и икономически. Икономиката ни рухва. След това започват репресии, санкции, мизерия, разбиват ни пазарите, държавата...

А, значи си признаваш, че комунизма фалира.

golemiq_korab_minava
01-03-2015, 13:11

губи ''надпреварата''

golemiq_korab_minava
01-03-2015, 13:14
Защото хората не са били еволюирали за такъв строй и всички залитат по егоизма на личното благо и ''свобода'', която днес ни унищожи/

golemiq_korab_minava
01-03-2015, 13:16
Днешния фалит е благодарение на Запада. Ресурсите не достигат за всички на планетата.

Aeternal
01-03-2015, 13:30
Днешния фалит е благодарение на Запада. Ресурсите не достигат за всички на планетата.
Не достигат, ама интелектуалните ресурси. Хората никога няма да еволюират за тоя строй, щото е с нулева практическа стойност.

yakuza_
01-03-2015, 14:54
Да, запада фалира комунизма, а не фамозната планова икономика.

Един цитат на бившият саудитски министър на нефта "Каменната епоха е свършила не защото са свършили камъните. Така и Нефтената епоха ще свърши далеч преди изчерпването на нефта".

Така че винаги ще намерим начин как да заместим един ресурс с друг. Вече в Германия примерно има колонки за водород. Въпроса е държавите които живеят само от ресурси, мислят ли за тоя момент.

anonymous908491
01-03-2015, 15:12
Обясни ми, каква е разликата между между мераците на Живков да ни прави 16-та република на СССР

Eдинствените му мераци бяха да изсели теб и роднините ти в Турция, жалко, че не успя да ги осъществи.

golemiq_korab_minava
01-03-2015, 16:48
http://vbox7.com/play:ef58f2244a&start=119

haritov
01-03-2015, 17:40

в България никога не е имало комунизъм

Auriss
01-03-2015, 18:28
http://pavelnik.blogspot.com/2015/01/blog-post_3.html

Aeternal
01-03-2015, 20:09
в България никога не е имало комунизъм
И в Германия никога не е имало фашизъм. Национал-социализъм.
Фашизма е в Италия.

Имало е комунистическа партия, водеща народа в славния преход от социализъм към комунизъм.
Партията използва прехода като своеобразнен адвокат за всички извращения по линията в държавата.
Иронично.

И сега 25 години правим преход. Същите хора си мият ръцете по същия начин. И никой не възропотава.

an7raks
01-03-2015, 21:39
УПРАВЛЯВАТ НИ ИЗЦЯЛО ВЪНШНИ ФАКТОРИ.
Да...
https://www.youtube.com/watch?v=o6MVjd4oxfs

an7raks
01-03-2015, 21:42
Фашизма е в Италия.

Имало е комунистическа партия, водеща народа в славния преход от социализъм към комунизъм.
Партията използва прехода като своеобразнен адвокат за всички извращения по линията в държавата.
Иронично.

И сега 25 години правим преход. Същите хора си мият ръцете по същия начин. И никой не възропотава.
Това, което казва Харитов /или така аз го разбирам/ е, че системата и управлението са били сбъркани в голяма степен, но ИДЕЯТА е била добра.

haritov
01-04-2015, 05:05
Фашизма е в Италия.

Иронично.

отговора ти е неадекватен

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 07:36
:D

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 07:38
не се притеснявайте,като направим преврат, всички ще се обединим и на никой няма да се сърдя ;)

Aeternal
01-04-2015, 09:16
Това, което казва Харитов /или така аз го разбирам/ е, че системата и управлението са били сбъркани в голяма степен, но ИДЕЯТА е била добра.

Важно е какво се получава на практика.
Адам Михник: "Най-лошото на комунизма е онова, което идва след него"

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 10:40
На практика у нас демокрацията не се получава, тай че аре.

haritov
01-04-2015, 11:11
Важно е какво се получава на практика.
Адам Михник: "Най-лошото на комунизма е онова, което идва след него"

При тебе залез значи пълнолуние знам те вече че имаш собствена терминология

Aeternal
01-04-2015, 11:21

недей знам че не можеш

Да си знаеш.

http://www.monitor.bg/article?id=14936

haritov
01-04-2015, 11:28
Да си знаеш.

http://www.monitor.bg/article?id=14936от такива сайтове доста се смея няма други толкова достоверни

От такива сайтове доста се смея

Aeternal
01-04-2015, 11:40
от такива сайтове доста се смея няма други толкова достоверни

От такива сайтове доста се смея
Абе и аз бая ти се смея на мненията. На въпросите още повече.
Така че, не спирай.

Aeternal
01-04-2015, 11:47
http://e-vestnik.bg/12613

Държавата буквално беше във фалит още преди падането на Живков.

Фалитът се материализира още 1990 г. и принуди първото правителство на Луканов да спре плащанията по външният дълг. Живков беше натрупал близо 12 млрд. долара външен дълг, който е похарчен за стопански експерименти, не донесли никакъв положителен ефект. Оказва се, от анализа на документите от министерския съвет и политбюро, че в последните години на режима, Живков е взимал помощи от Запад, с които е купувал и внасял храни, защото вътрешното производство не може да покрие нуждите на населението. Дори картофи, лук, ориз, боб.
Официалният портрет на Тодор Живков, който беше поставян навсякъде из България в продължение на повече от 10 години до 1989 г. Официалните портрети на вожда са променяни само 3 пъти за всичките 33 години на неговото управление.

Това става в селскостопанската страна България. В няколко писма на последния шеф на БНБ при комунизма Васил Коларов, които излязоха от материалите по „Дело №4” (но години по-късно), се вижда, че държавата е била във фактически фалит около две година преди Живков да бъде свален. Коларов пише директно до Живков какви са балансите и как не може да се изплаща дългът. Всички данни за фалита се съдържат в материалите по „Дело №4”, с документи и показанията на живи участници в събитията, хора от висшето ръководство. На базата на тези материали журналистът Христо Христов написа документалната книга „Тайните фалити на комунизма” (изд. „Сиела”, 2007 г.).

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 11:57
Пхахаха, платени драскачи.

Нямали сме вътрешно производство. ХахАХаха.

Ало, точно за земеделието и животновъдството не ми пиши нищо, че си адски сбъркан.

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 11:58
Смешник, нямало циганин, който да не е работил

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:02
http://vbox7.com/play:86b4272ab5

Aeternal
01-04-2015, 12:06
Живей си в измисления свят.

http://www.thetransitionthatneverhappened.info/book/formation-and-growth-of-foreign-debt-in-bulgaria-during-the-eighties/

Трябва да се каже, че паричната и дълговата политика на социалистическа България са едни от най-строго пазените тайни на държавата. Дори подробното и педантично направено проучване, озаглавено „История на външния дълг на страната от 1878 до 1990 г.“, публикувано през 2006 г. от Българската народна банка, не дава доказателства за това как се материализира дългът през осемдесетте години. Въпреки това се стига до криза, която завършва с обявяването на мораториум на 29 март 1990 г.

Сливането на политическата и икономическата партийна власт е показано ясно от историята на натрупването на гореспоменатия дълг. В България съществуват две мощни комисии при Политбюро на Централния комитет на комунистическата партия, които могат да се разпореждат с валутата на държавата в икономиката: Паричната комисия, чийто председател от 1977 г. до 1988 г. е Тодор Живков, а по-късно Андрей Луканов, и Държавната комисия по научно-техническа политика на Централния комитет на комунистическата партия, ръководена от Огнян Дойнов.

Паричната комисия има право да взема решения по държавния валутен план. Комисията контролира изпълнението на плана за износа и изразходването на наличните валутни средства. Нейните решения са задължителни за всички институции и изпълнителни органи в страната. В състава и влизат единайсет члена от най-висшето партийно ръководство, министри и председателят на Националната банка.

През 1986 г. с решение на Бюрото на Министерския съвет се създава нова комисия по валутните въпроси на подчинение на Министерския съвет. Това е израз на промяна в споменатата вече икономическа политика, която цели да даде по-голяма автономия на икономиката и да я отдалечи от партийните лидери. Решението за тази промяна съвпада с идването на Горбачов на власт в Съветския съюз.

Държавната комисия по научно-техническа политика на Централния комитет на Комунистическата партия има персонал от двайсет и шест старши члена, включващи секретари от Политбюро и Централния комитет, министри, председателя на Академията на науките и други. Тази комисия определя валутата за финансиране на различни индустрии и въвежда организационни структури, зависещи от приходите от чужбина. И двете комисии на комунистическата партия обаче не успяват да поемат контрол над въпроса за пресъхналите потоци от чуждестранни приходи въпреки усилията за увеличаване на приходите чрез създаване на фирми на Запад. Брутните задължения на България през 1985 г. са около 4 млрд. долара. Четири години по-късно те се увеличават почти три пъти и достигат 11,40 млрд. долара.

Aeternal
01-04-2015, 12:09
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2007/11/02/394029_1987_preduprejdenieto_lavinata_na_vunshniia _dulg_idva/

Aeternal
01-04-2015, 12:09
И още един фактор допринася за нарастването на българския външен дълг през осемдесетте години. След 1985 г. започва бърза тенденция към влошаване на търговския баланс. Дефицитът се увеличава от 85 млн. долара през 1984 г. на 1,3 млрд. долара през 1989 г. поради намаленото производство и износа и стабилното нарастване на вноса, особено на селскостопанска продукция и основни храни. През 1980 г. България внася селскостопанска продукция за по-малко от 200 млн. долара. През 1985 г. обаче вносът надвишава 350 млн. долара, а през 1988 г. тази цифра нараства до 496 млн. долара. През тези години България, наред с други суровини внася фуражи, меласа, захар, ориз, месо, мляко, масло и други. Интересното е, че вносът е основно от западни несоциалистически държави. Вярно е, че по време на същия период България все още има висок износ на пресни и преработени плодове и зеленчуци, тютюн, цигари и месни продукти, но това не е достатъчно, за да гарантира необходимия внос на нефт, природен газ, памук, целулоза и други ключови суровини за промишлеността. През 1988 г. постъпленията от валута от износа на селскостопанска продукция (по данни на Министерството на външните икономически отношения) намаляват около два пъти в сравнение с 1984 г.

Aeternal
01-04-2015, 12:11
Какво предлага реалният социализъм на обикновените българи най-обективно разкриват специалните поверителни справки, с които седмично е захранван ЦК на БКП и в които не е спестено нищо от действителното положение в страната. В една от тях от 1987 се посочва: "Затрудненията в снабдяването на населението със стоки продължават. Не е добро снабдяването с долен трикотаж, детски стоки, обувки, бойлери, газови печки, хладилници, цветни телевизори, мебели. На редица места още от началото на годината не достигат бутилираните растителни масла, месо и месни произведения, риба и рибни продукти, мляко, пиво и други. Не се гарантират и необходимите количества асортимент безалкохолни напитки. Въпреки навреме дадените заявки все още не са доставени за учениците всички номера гуменки, анцузи, ученическо облекло и други, а също така и трикотажни изделия за всички възрасти. Особено остър е проблемът със снабдяването с капачки за буркани. В магазините за железария не достигат стоките, необходими за извършващите се ремонти в домовете - бои, лепила, тапети, фаянсови плочки и други. Изразява се тревога, че при сегашното равнище на заплатите цените на стоките са високи, включително и на детските изделия, а се разпространяват слухове за увеличението им от януари 1988."

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:13
хахаххахах

а сега сме на милиарди дългове, но 80 процента от населението живее в беднотия, благодарение на такива промити мозъци.

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:15
яж изкуствен хляб и химии

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:15
ще видите след 10 години какво ще стане.

Aeternal
01-04-2015, 12:17
ще видите след 10 години какво ще стане.

Няма да останат българи, кво друго може да стане.

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:19
благодарение на еврейската паплач, която ни управлява ДЕМОКРАТИЧНО

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:20
и въпреки тва ше се вдигнем и ще направим промяната

golemiq_korab_minava
с хиляди жертви

Aeternal
благодарение на еврейската паплач, която ни управлява ДЕМОКРАТИЧНО

Оказва се че като ни е управлявала социалистично, не е било много по-добре.

Aeternal
01-04-2015, 12:22
и въпреки тва ше се вдигнем и ще направим промяната

Единствената промяна, която ти можеш да направиш е да си го преместиш от единия крачол в другия.
Революция водена от такива необразовани имбецили като теб ще ни върне още 200 години назаде.

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:22
Оказва се че като ни е управлявала социалистично, не е било много по-добре.

били сме 9 милиона, нямало е новини на турски, влизали са с танкове в циганските махали като не слушат, за всеки е имало работа, жилище, истинска храна, прозводство колкото щеш и ред.

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:23
Единствената промяна, която ти можеш да направиш е да си го преместиш от единия крачол в другия.
Революция водена от такива необразовани имбецили като теб ще ни върне още 200 години назаде.

а от такива като теб изчезваме!

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:24
сигурно и ти някъде от чужбина пишеш

Aeternal
01-04-2015, 12:32
били сме 9 милиона, нямало е новини на турски, влизали са с танкове в циганските махали като не слушат, за всеки е имало работа, жилище, истинска храна, прозводство колкото щеш и ред.

Производство колкото щеш и ред.
Най-вече ред.

Заради таква овце като тебе ще изчезнем.

Защото ти не мислиш. Повтаряш едни и същи глупости вече 50 страници. Имало било държава и ред. Ама се оказва, че нито държавата е била държава, нито редът ред.
И сега същите тея хора, които през 1989-та година превръщат политическата си власт в икономическа, продължават да доят и лъжат народа, ти продължаваш да блееш в посоката в която те ти показват.

Блей по запада, блей по демокрацията, блей по еврогейския съюз, само и само да не вземеш да се замислиш кой е истинският отговорник за текущото състояние. Кой изпразни банките през 1997-ма, кой остави българските хора без малкото им спестявания.

Давай, блей. Обвинявай ме мен, обвинявай демокрацията, обвинявай еврейте или който там народ е виновен.
Твойте господари това искат. Те ще ти дават малко храна, колкото да не умреш от глад, ще те стрижат докато има какво да вземат и после като вече нямам нищо за взимане ще те оставят да умреш.
Заедно с целия ти народ.
Но ти блей, радвай им се. Гордей се с тях.

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:44
вари лижи задниците на Меркел и Обама щом мислиш, че техните правителства с политици са с нещо по-различни от нашите, бастун.

Aeternal
01-04-2015, 12:46
вари лижи задниците на Меркел и Обама щом мислиш, че техните правителства с политици са с нещо по-различни от нашите, бастун.

Не знам овчице, има много хора емигрирали в Германия, вземи ги питай как живеят там? Дали германското правителство е по-различно от нашето?

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:46
Ама се оказва, че нито държавата е била държава, нито редът ред.
.

Какво се оказало не бъди сигурен. Никой нормален човек не си прави изводи от разни статиийки по олигофренски форуми.

Aeternal
01-04-2015, 12:48
Какво се оказало не бъди сигурен. Никой нормален човек не си прави изводи от разни статиийки по олигофренски форуми.

Изводите се правят на база много неща. Има ги документите, 2006-та е публикувано от БНБ какво състояние е бил дългът през 1989.

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:51
Не знам овчице, има много хора емигрирали в Германия, вземи ги питай как живеят там? Дали германското правителство е по-различно от нашето?

А ти чел ли си за американската мафия, която днес се е преобразила в политиците и управляващите им?

Ама са империя, имат колонии, като нашата, на които потдържат изкуствено разни подчинени корумпирани полици като нашите. Мисли си ти, че ние сме избирали хората. Народа гъза си сам не може избърше и ти си живото доказателство.

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:53
Изводите се правят на база много неща. Има ги документите, 2006-та е публикувано от БНБ какво състояние е бил дългът през 1989.

Сигурно си много щастлив.

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 12:55
Идеално създадена система, да сме напълно зависими и който и да е да може да сваля и вдига определени партии управлявани от вън.

Aeternal
01-04-2015, 12:59
А ти чел ли си за американската мафия, която днес се е преобразила в политиците и управляващите им?

Ама са империя, имат колонии, като нашата, на които потдържат изкуствено разни подчинени корумпирани полици като нашите. Мисли си ти, че ние сме избирали хората. Народа гъза си сам не може избърше и ти си живото доказателство.

И отново сме на САЩ. За друго не можеш да говориш.

Блей си до последно. С това ще си останеш.

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 13:00
виж Украйна по кои стъпки върви и как се опитват и Русия да дестабилизират.. да, ние сме най-големите

golemiq_korab_minava
01-04-2015, 13:01
като сложим качествени управници, веднгага твоите другарки ще ги смажат, обвинени в антидемокрация

Aeternal
01-04-2015, 13:11
Блее, блее, климатроник.

САЩ и запада. Блее

haritov
01-04-2015, 13:15
Говори за дългове те и гърците имат дреме им сякаш

Auriss
01-04-2015, 18:55
Блее, блее, климатроник.

САЩ и запада. Блее

хахахахаххахахахахахаха

това даже го чувах докато го четях хахахахахахахахахахаххаха хахахаха

Интересно климатика обаче как ти обяснява, че някви статийки по някви сайтове никва стойност нямали, а 2 поста по-късно те пита виждаш ли дали си чел как мафията в щатите се преобразила била в държава.
Залагам 5 лева, че го е чел в някоя статийка в нета ;д

Aeternal
01-04-2015, 20:50
хахахахаххахахахахахаха

това даже го чувах докато го четях хахахахахахахахахахаххаха хахахаха

Интересно климатика обаче как ти обяснява, че някви статийки по някви сайтове никва стойност нямали, а 2 поста по-късно те пита виждаш ли дали си чел как мафията в щатите се преобразила била в държава.
Залагам 5 лева, че го е чел в някоя статийка в нета ;д

Остави, щетите там са непоправими.
10 пъти писах в тая тема, че информацията струва колкото източника....
Не е и само той, цяло стадо са. Пълна деградация, ще си измислят какви ли не врагове и пречки, само и само да не им се налага да си ползват главите.

haritov
01-05-2015, 05:00
Остави, щетите там са непоправими.
10 пъти писах в тая тема, че информацията струва колкото източника....
Не е и само той, цяло стадо са. Пълна деградация, ще си измислят какви ли не врагове и пречки, само и само да не им се налага да си ползват главите.
демек и твоите неща не струват

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 07:47
Vashta informaciq ot guza si q izkarvate.
Ima knigi i jivi razkazi na vseki chovek, koito dokazvat moqta.
Az sushto sym uchastnik v subitiqta.;)

Aeternal
01-05-2015, 08:03
демек и твоите неща не струват

Демек, за вас всяка информация, независимо откъде идва, е невярна щом не отговаря на измислените ви представи.

Aeternal
01-05-2015, 08:03
Vashta informaciq ot guza si q izkarvate.
Ima knigi i jivi razkazi na vseki chovek, koito dokazvat moqta.
Az sushto sym uchastnik v subitiqta.;)

Ти си създател бе, какъв участник.

Aeternal
01-05-2015, 08:05
"Друг мит, който живковистите успяха да прокарат, е за голямата печалба чрез суровините от бившия Съветски съюз. Нещо в тази посока се прокрадва и в коментирания филм. Суровините обаче не придават икономическа мощ - историята го показва. Ако се огледаме, по света ще намерим редица потвърждения. И основното е, че ако те придаваха такава сила, съветската империя не би рухнала никога. Икономическата мощ е пряко свързана с човешкия фактор и със интелектуалния потенциал на нацията. В тази посока комунистическата доктрина, чиято сърцевина е отнемане на човешките и гражданските свободи, на правото на личността на инициатива, сама предопредели края на тези режими."

Стадно животно, коментирай това?

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:12
лъжи, лъжи и измислици,

Aeternal
01-05-2015, 08:14
За този филм става въпрос
http://vbox7.com/play:a76f92108f
Вашия Живков ни гласял за ЕС още през средата на 80-те

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:14
точно днес, твоята система е преврънала хората в алчни говеда, живеещи само за парите, мерищи всичко по парите, задоволяващи изцяло само собствените им егоистични нужди, без да гледат съвкупоността, без да имат определен идеал!

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:18
Живков е усещал какво ще стане и се е опитвал да помогне на България с каквото може.

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:20
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fvbox7.com%2Fplay%3A3b7d488850&ei=AVeqVOLyBcm4Ud-2g6gL&usg=AFQjCNH1I9UhGvqIUFPAEvo-dVEuzM5oMw

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:20
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCMQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DcaT qHb9HJr0&ei=AVeqVOLyBcm4Ud-2g6gL&usg=AFQjCNE2dVcrhpr04xuXSGc8hFXgoDZzhw

Aeternal
01-05-2015, 08:21
лъжи, лъжи и измислици,

Кое е лъжа, стаден?
Ако беше лъжа Русия щеше да е най-богатата държава в света, ама не е.

И бившия СССР всичко си има, само технологиите ги краде. Като най-обикновен измекяр.
Обвиняваш запада, че крадял ресурси, а нашите са щипвали много по-скъпи неща.
Щях да те питам дали оценяваш иронията, но ти личи, че не си наясно с концепцията за ирония и сарказъм.

Aeternal
01-05-2015, 08:23
Живков е усещал какво ще стане и се е опитвал да помогне на България с каквото може.

Тоест се е опитвал да спаси България от последиците от НЕГОВОТО 35-годишно управление???!?

Или се е опитвал да спаси собствената си власт??

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:28
Тоест се е опитвал да спаси България от последиците от НЕГОВОТО 35-годишно управление???!?

Или се е опитвал да спаси собствената си власт??

Опитвал се е да спаси България от идващата разруха на демокрацията, сврако.

Хич, не ми ги хвали западните технологии, които ще доведат света до разпад.
Знаеш ли до коя година са криели вредното действие на оловото върху живота на хората твоите Западняци?

Aeternal
01-05-2015, 08:30
Опитвал се е да спаси България от идващата разруха на демокрацията, сврако.

Хич, не ми ги хвали западните технологии, които ще доведат света до разпад.
Знаеш ли до коя година са криели вредното действие на оловото върху живота на хората твоите Западняци?

Опитвал се е да спаси България от демокрацията, като доведе демокрацията??

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:31
Ти ми обясняваш да не ти давам САЩ за пример, само че точно САЩ управлява света, цяла Европа е под управлението на Вашинктон. И всяка година правят държавни преврати.

Aeternal
01-05-2015, 08:33
Да бе, те сащ са пуснали мухата на Живков, също и те са го сложили на власт за 35 години.
Търсиш под вола теле.

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:33
Опитвал се е да спаси България от демокрацията, като доведе демокрацията??

ХАХХАХА. Да не мислиш, че от Живков е зависило идващата демокрация???!!! Процесът е нямало как да го спре, защото е масов. Трябвало е само да се подготви! Но възрастта си казва думата. После сам обяснява, че новото БКП, бсп, е съставено от изменници, мафиоти, които са го свалили.

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:34
Да бе, те сащ са пуснали мухата на Живков, също и те са го сложили на власт за 35 години.
Търсиш под вола теле.

Искаш ли да ти изброя изкуствените преврати на ЦРУ?
Те само лъжат с фалшивата им демокрация, а вие като мухи се хващате.

Aeternal
01-05-2015, 08:36
Искаш ли да ти изброя изкуствените преврати на ЦРУ?
Те само лъжат с фалшивата им демокрация, а вие като мухи се хващате.

В българия ли?

Aeternal
01-05-2015, 08:38
ХАХХАХА. Да не мислиш, че от Живков е зависило идващата демокрация???!!! Процесът е нямало как да го спре, защото е масов. Трябвало е само да се подготви! Но възрастта си казва думата. После сам обяснява, че новото БКП, бсп, е съставено от изменници, мафиоти, които са го свалили.

Сваля го неговото политбюро. Хората които той сам е събрал около него. Луканов, Младенов, Станишев. Все Живкови хора.
Сигурно и тях САЩ ги е подкупил.

И масовия процес, се е казвал фалит.

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:38
В българия ли?

на всякъде по света, нищо чудно и тук.. Вече е подпалено огнището и много лесно могат, както Русия, така и САЩ.
Всъщност то, днес сме изцяло подчинени на САЩ.

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:41
Сваля го неговото политбюро. Хората които той сам е събрал около него. Луканов, Младенов, Станишев. Все Живкови хора.
Сигурно и тях САЩ ги е подкупил.

И масовия процес, се е казвал фалит.
трънци, фалит.

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:43
Ти ми обясняваш да не ти давам САЩ за пример, само че точно САЩ управлява света, цяла Европа е под управлението на Вашинктон. И всяка година правят държавни преврати.
прочети пак тва.

Няма как да се подобри нещо, ако продължаваме да сме зависими от САЩ и ЕС.

Aeternal
01-05-2015, 08:46
прочети пак тва.

Няма как да се подобри нещо, ако продължаваме да сме зависими от САЩ и ЕС.
А от Русия?

И точно фалит си е било. Ако не бяха фалирали щяха да си карат още така.

Aeternal
01-05-2015, 08:51
Иначе да, тъжно е. боко за 1 'конгратулейсъшънс' ще ни продаде на всеки, който изяви желание да ни купи. Ама кво да го правиш, той си е соц кадър.
http://www.struma.com/_thumb.php?tf=uploads/image/42/society1_95_21045.jpg&tw=530&th=510&tq=100

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:58
ако не беше Горбачов, още щяхме да си краме така

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 08:59
Русия ни изостави, скакалец.
Днес сме в Европа и НАТО.

Aeternal
01-05-2015, 09:00
Нямаше, свършиха им парите.
Горбачов се мъчеше просто да намали последствията.

Aeternal
Русия ни изостави, скакалец.
Днес сме в Европа и НАТО.

Водени от продажните руски кадри.
Отново ирония.

golemiq_korab_minava
Интересно ми е когато САЩ измислят изкуствен интелект, и роботите ви заменят, пак какво ше говорите :Д

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 09:01
Водени от продажните руски кадри.
Отново ирония.
не, водени бяхме от великите капиталисти и евреи като Соломон Паси, а народа хвръляще шапки по митинги от радост.

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 09:02
някои продължават да си вярват, че в този лагер варим на горе

golemiq_korab_minava
01-05-2015, 09:04
Нямаше, свършиха им парите.
Горбачов се мъчеше просто да намали последствията.

на кого са свършили парите бре? Щяха да си печатат както САЩ днес. Ти изобщо имаш ли си представа от мащабите на СССР?