Влез

View Full Version : Обителта на M**** - първият форумен отшелник

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12

M****
09-02-2016, 15:53
Здравей, М****! :)
С теб не мисля, че съм контактувал. Не смятам да променям статуквото.

dafak?!
09-02-2016, 15:54
Смайл е фейка ми, не го мисли :)

И к'фо, котката ти ще те гледа накриво, а ти ще му мълчиш?! Как има наглостта да ти се качва на масата? Това е ТВОЯТА МАСА.

АгентМура
09-02-2016, 16:00

Много си враждебно настроен бе... :( Аз просто казвах "Здрасти!".

deitona22
09-02-2016, 16:01

Много добра идея.По-добре АгентМ(к)**ур*а. да се игнорира.

dafak?!
09-02-2016, 16:02
Аз ще го замествам.

Здравей, АгентМура. Какво те накара да посетиш моята обител? 8-)

АгентМура
09-02-2016, 16:03

Хейтър!!!

АгентМура
09-02-2016, 16:03
Аз ще го замествам.

Аз ще използвам въображението си.

- Здравей, Соло. От много време не сме контактували... Искаш ли да си чатим?

dafak?!
09-02-2016, 16:04
Мура, радвам се, че си отново тук :) Ето един поздрав специално за теб:

https://www.youtube.com/watch?v=vcf7DnHi54g

Спрявам ли се? :D

deitona22
09-02-2016, 16:06
Бла бла бла

Бла.

dafak?!
Аз ще използвам въображението си.

- Здравей, Соло. От много време не сме контактували... Искаш ли да си чатим?
Сега остава да му отговориш, иначе все едно си го игнорирал. Не е учтиво...

АгентМура
Сега остава да му отговориш, иначе все едно си го игнорирал. Не е учтиво...

Да се фака!
Ти си добър имитатор обаче. :)

dafak?!
09-02-2016, 16:09
Да се фака!
Ти си добър имитатор обаче. :)
Прекалено си мил :)

АгентМура
09-02-2016, 16:10
Прекалено си мил :)

:)

Ти нов ли си във форума или това не ти е първия акаунт тук? :)

dafak?!
09-02-2016, 16:11
М**** мисля, че правиш това. https://en.wikipedia.org/wiki/Self-handicapping

dafak?!
09-02-2016, 16:14

Ти нов ли си във форума или това не ти е първия акаунт тук? :)
Писах преди години, ама като цяло съм нова.

Но никой не може да ми повярва и всички ме наричат фейк. Ако се държат така с всички нови е нормално да има само фейкове :) нищо, простено им е

dafak?!
09-02-2016, 16:15
deitona22, поздрав:

https://www.youtube.com/watch?v=F_JF8oSxXtM

You just lost The Game (http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/The_Game) :D

АгентМура
09-02-2016, 16:16
Писах преди години, ама като цяло съм нова.

Но никой не може да ми повярва и всички ме наричат фейк. Ако се държат така с всички нови е нормално да има само фейкове :) нищо, простено им е

:) Измамниците не могат да повярват, когато им се казва истината. :( Много фейкаджии има тук.

M****
09-02-2016, 16:20
Моля да преместите диалога си в някоя от другите (спам) теми.

Благодаря ви предварително!

АгентМура
09-02-2016, 16:21
Моля да преместите диалога си в някоя от другите (спам) теми.

Благодаря ви предварително!

I disagree.

smilegirl12
09-02-2016, 16:30
Салвия или трева, или и двете? о.О
За първото съм гледал клипчета в нета, ама... все не ми се вярва, че човек става толкова неадекватен...
Е, смяла ли си се без причина, а? Имала ли си трипове?
бтв: преди година видях някакви покемони в квартала. Едното момиче се мислеше за куче и бе захапало шала на нейната приятелка. :cool:

онли уийд... ама да има пристуъпи на "напушен" смях ;д ама иначе всичко осъзна2ваш пък и зависи колко си пушел...

M****
09-02-2016, 16:35
онли уийд... ама да има пристуъпи на "напушен" смях ;д ама иначе всичко осъзна2ваш пък и зависи колко си пушел...
Но да знаеш за в бъдеще - това, колкото и да казват, че не е опасно, то няколко покемона вече си отидоха от този свят, щото са пушили трева с добавки. Така, че помисли добре преди да повториш отново.

the...dreamer
09-02-2016, 16:37

smilegirl12
09-02-2016, 16:39
Но да знаеш за в бъдеще - това, колкото и да казват, че не е опасно, то няколко покемона вече си отидоха от този свят, щото са пушили трева с добавки. Така, че помисли добре преди да повториш отново.

ama ne sum probvala sama i sum pushila sus dovereni hora

LoadRunner
09-02-2016, 16:42
Много си враждебно настроен бе... :( Аз просто казвах "Здрасти!".

изчезвай плъх

LoadRunner
09-02-2016, 16:44

айде още един
като ти видя аватара ми иде да храноотделям на челото ти

M****
09-02-2016, 16:44
ama ne sum probvala sama i sum pushila sus dovereni hora
То покемоните, за които съм чел във времето в електронните вестници, точно така са си отишли - два-три покемона си взели тревички, пушили, след което първо на един, после на друг им прилошало. Един си отишъл, друг бил в дълготрайна кома. Трети посетил психиатрията, щото ефектът не отминавал... Но ти си знаеш - почти пълнолетна си.

АгентМура
09-02-2016, 16:52
изчезвай плъх

_)_

smilegirl12
09-02-2016, 17:08
То покемоните, за които съм чел във времето в електронните вестници, точно така са си отишли - два-три покемона си взели тревички, пушили, след което първо на един, после на друг им прилошало. Един си отишъл, друг бил в дълготрайна кома. Трети посетил психиатрията, щото ефектът не отминавал... Но ти си знаеш - почти пълнолетна си.
epa moje da ne e bilo samo treva

the...dreamer
09-02-2016, 17:11
айде още един
като ти видя аватара ми иде да храноотделям на челото ти
Що с толкоз мн злоба ?

Electrа
09-02-2016, 17:56
Явно няма да се получи сериозен отговор от теб.

Добре - ако те поканя някъде по центъра, на кафе или бира (според предпочитанията), за твое спокойствие - на определено от теб място? Ще приемеш ли?

само ако присъстват още петима: смайлито, рибока и сашо (и минчето и нютона, за да ги венчаем) кекекеке
съвсем честно го пиша

LoadRunner
09-02-2016, 18:22
аз ше дойда ма в софия не е ли много далече

smilegirl12
09-02-2016, 18:30
само ако присъстват още петима: смайлито, рибока и сашо (и минчето и нютона, за да ги венчаем) кекекеке
съвсем честно го пиша

to napr cqla forumna sreshta

LoadRunner
09-02-2016, 18:31
аа
аз на форумна среща нема да ходя ако се исипят още хора

deitona22
09-02-2016, 18:34
аа
аз на форумна среща нема да ходя ако се исипят още хора

Що? Антипатични ли сме?

LoadRunner
09-02-2016, 18:37
не знам, не съм ви виждал но предполагам, след като се познавам че не бих отишъл някъде с купчина непознати хора

АгентМура
09-02-2016, 18:41
не знам, не съм ви виждал но предполагам, след като се познавам че не бих отишъл някъде с купчина непознати хора

смотляк кекекекек

LoadRunner
09-02-2016, 18:48
смотляк кекекекек
казано от теб звучи просто неадекватно
предвид всичко това казано по твой адрес:

изчезвай плъх

АгентМура
09-02-2016, 18:59
казано от теб звучи просто неадекватно
предвид всичко това казано по твой адрес:

Аз се чувствам неадекватен тук. :( Вие сте само някакви GOAT-ове събрани в този форум... :( Все пак ми харесва да посещавам сайта от време на време! -"GOATs like GOAT things."

Само дето вие не разпознавате и моето величие във форума... :(

inewton
09-02-2016, 19:03
Не мисля, че на М**** му харесва да му спамите в темата. И понеже YoungBloodZ го няма, а Indistinct по желание на M**** няма работа тук аз с правомощията дадени ми от Алфа и Омега налагам край на спама в обителта.

LoadRunner
09-02-2016, 19:05
Вие сте само някакви GOAT-ове събрани в този форум... :(
хаха
който си е природен аутсайдер и е такъв навсякъде
сам си го казваш

АгентМура
09-02-2016, 19:08
хаха
който си е природен аутсайдер и е такъв навсякъде
сам си го казваш

:( Tough times... :-#:cry:

Защо си толкова злобен, Лоуди? :smt085

LoadRunner
09-02-2016, 19:29
айде само не се прави на миличък и неоправдан
казах че ти сам си го каза не съм ти го казвал аз

LoadRunner
09-02-2016, 20:41
Минди не каза как беше Джейсън Борн, нали щеше да ходиш на кино
Излязал е в замундата и са го тегля

M****
09-02-2016, 20:55
съвсем честно го пиша
Покемонът е непълнолетен и не мисля, че има работа в компания от пълнолетни. И ако сборният пункт е в София, то не е много редно непълнолетно лице да прекосява територията на цялата страна по дължина, за да се среща с непознати люде.

Минди не каза как беше Джейсън Борн, нали щеше да ходиш на кино
Излязал е в замундата и са го тегля
Така и не се наканих... Срам и позор за мен. Добавям го в листата с филми, които не съм гледал и се надявам някой ден да изгледам (т.е. всички хитови, касови филми от 2014 г. досега)...

бтв: Почнах да се плаша колко много филми станаха. :/

smilegirl12
09-02-2016, 20:59
Покемонът е непълнолетен и не мисля, че има работа в компания от пълнолетни. И ако сборният пункт е в София, то не е много редно непълнолетно лице да прекосява територията на цялата страна по дължина, за да се среща с непознати люде.

Така и не се наканих... Срам и позор за мен. Добавям го в листата с филми, които не съм гледал и се надявам някой ден да изгледам (т.е. всички хитови, касови филми от 2014 г. досега)...

бтв: Почнах да се плаша колко много филми станаха. :/

Hahahah ni mъ мисли

LoadRunner
09-02-2016, 21:01
сборния пункт може да е по-централно и да, кой ще я пусне на работа ако е непълнолетна

M****
09-02-2016, 21:02
Hahahah ni mъ мисли
^ Брей, да имам увереността на 15 г. тийнейджърка... :cool:

smilegirl12
09-02-2016, 21:03
^ Брей, да имам увереността на 15 г. тийнейджърка... :cool:

17*

M****
09-02-2016, 21:04
17*
Има ли някаква особена разлика? Където 15, там и 17 г. (и обратно). Та т'ва са само 2 г.

smilegirl12
09-02-2016, 21:06
сборния пункт може да е по-централно и да, кой ще я пусне на работа ако е непълнолетна

Имам право на 7 часа работа

M****
09-02-2016, 21:09
Имам право на 7 часа работа
Покемон, ти кой клас имаш завършен 10-ти? Или 11-ти?

smilegirl12
09-02-2016, 21:18
Има ли някаква особена разлика? Където 15, там и 17 г. (и обратно). Та т'ва са само 2 г.
За две години мн неща стават

smilegirl12
09-02-2016, 21:19
Покемон, ти кой клас имаш завършен 10-ти? Или 11-ти?

3-ти повтраях 5-6 годинки

M****
09-02-2016, 21:23
За две години мн неща стават
Като например?

По принцип си права - всичко зависи от етапа на живота, в който се намира човек + това, какъв живот живее.
При мен няма кой знае какво случило се - изпаднал съм в рутина. Е, има и някои интересни неща, но като цяло... :/

3-ти повтраях 5-6 годинки
Толкова ли ти бе труден? :cool:

Шегите настрана - тази есен кой клас ще подкараш - 11 или 12? Едва ли ще си за 5/6-ти. :]

smilegirl12
09-02-2016, 21:34
Като например?

По принцип си права - всичко зависи от етапа на живота, в който се намира човек + това, какъв живот живее.
При мен няма кой знае какво случило се - изпаднал съм в рутина. Е, има и някои интересни неща, но като цяло... :/

Толкова ли ти бе труден? :cool:

Шегите настрана - тази есен кой клас ще подкараш - 11 или 12? Едва ли ще си за 5/6-ти. :]

11ти

M****
09-02-2016, 21:38
О-ля-ля! Ти верно си бебешор. :]

Имаш още цели две годинки докато завършиш училище. Леле, а аз миналата година отпразнувах 10 години от завършването си...

Хм, сега даже се замислих, че... - мда, когато аз съм завършил училище, ти си започвала първи клас. Ааааа, не, това не може да е истина! Хаха.

smilegirl12
09-02-2016, 21:39
О-ля-ля! Ти верно си бебешор. :]

Имаш още цели две годинки докато завършиш училище. Леле, а аз миналата година отпразнувах 10 години от завършването си...

Хм, сега даже се замислих, че... - мда, когато аз съм завършил училище, ти си започвала първи клас. Ааааа, не това не може да е истина! Хаха.

Може може ;д

LoadRunner
09-02-2016, 21:39
сега представяпш ли си с къв космат дебел чичко си пишеш гърл
субтитрите не пасват
фак

M****
09-02-2016, 21:44
Може може ;д
Мани, мани!

бтв: стана 00:45 ч. и смятам да лягам. Не че ми се спи - откакто съм се прибрал успях неколкократно да "рестартирам" мозъка си с кратки дрямки от по 5-10 мин., но утре трябва да се става рано. Следобед път ме чака.

Лека нощ на всички!

Edit: Може да съм космат, може и да не съм - малцина тук знаят как изглеждам. :]

smilegirl12
09-02-2016, 21:46
Leka togava

LoadRunner
09-02-2016, 21:58
паснаха си с картината с 50000 милисекунди закъснение
който ще го гледа с МРС плеър да знае

M****
09-02-2016, 23:46
Първият опит за сън бе увенчан с... категорична несполука.

Следва втори. Пожелайте ми успех! :cool:

И отново: лека нощ! :]

smilegirl12
09-02-2016, 23:47
Първият опит за сън бе увенчан с... категорична несполука.

Следва втори. Пожелайте ми успех! :cool:

И отново: лека нощ! :]

Lekas uspeh

YoungBloodZ
09-04-2016, 09:49
Нали Indistinct и YoungBloodZ ме обвиниха, че твърде често я използвам...
И ми написаха да използвам новите варианти (мен лично не ме кефят как стоят на текста, но - кой ме пита мен). :///

не сме те обвинили! казахме че просто вече ни е омръзнала тази " (: " и аз предложих " ;] "
ама ти ако искаш си ползвай каквото искаш... все тая

M****
09-05-2016, 08:27
Е, па, върнах се! :]
//още вчера вечерта.

Бе забавно и разнообразно. Имаше и ядене, и пиене. Имаше и дискотека, ама там - смесени чувства.
Едно на ръка, че съм интровертен тип, но да се наканя сам, без компанията, да отида... в дискотека в друг град... в друга държава... :]]]
Но бе запланувано в "To Do" листа и вече е отметнато. :]

YoungBloodZ
09-05-2016, 08:32
какво друго отметна? ;]

LoadRunner
09-05-2016, 10:06
Е, па, върнах се! :]
//още вчера вечерта.

Бе забавно и разнообразно. Имаше и ядене, и пиене. Имаше и дискотека, ама там - смесени чувства.
Едно на ръка, че съм интровертен тип, но да се наканя сам, без компанията, да отида... в дискотека в друг град... в друга държава... :]]]
Но бе запланувано в "To Do" листа и вече е отметнато. :]

ти пак ли си ненормален? да ходиш сам на почивка в друг град и да се опнеш на бара в дискотека пак сам
сериозно, това вече не е ок, да ходиш сам на дискотека е най-депресиращото нещо предполагам а ти да се кефиш на тоя факт
точка, не е нормално
между другото и аз съм ходил сам на море и не бих го повторил, а ти дори потретваш, почетвъртваш и тнт

YoungBloodZ
09-05-2016, 10:10
ти пак ли си ненормален? да ходиш сам на почивка в друг град и да се опнеш на бара в дискотека пак сам
сериозно, това вече не е ок, да ходиш сам на дискотека е най-депресиращото нещо предполагам а ти да се кефиш на тоя факт
точка, не е нормално
между другото и аз съм ходил сам на море и не бих го повторил, а ти дори потретваш, почетвъртваш и тнт

ама то на базик ве
само да го отметне от to do листа :D

LoadRunner
09-05-2016, 10:13
ама то на базик ве
само да го отметне от to do листа :D

даа бееее
представяш ли си, на базик
ТО ДО ЛИСТ: да ида в македония или румъния, дет не ме познават, да ида в дискотека, да си харесам някой ъгъл, да си поръчам малка водка и да гледам тъжно

M****
09-05-2016, 10:31
Изглежда, че не съм се изразил достатъчно ясно (а ми правите забележки, когато съм подробен) - яденето, пиенето, другия град, другата държава - бяхме компания от няколко човека. В дискотеката бях сам, щото другите решиха да си легнат рано.

LoadRunner
09-05-2016, 10:38
аха, добре, тогава не е толкова зле, но ти повтарям, ходенето сам на дискотека влияе зле на психиката
не го разглеждай като вероятност за забавление или шанс за измъкване от черната дупка

M****
09-05-2016, 16:57
аха, добре, тогава не е толкова зле, но ти повтарям, ходенето сам на дискотека влияе зле на психиката
не го разглеждай като вероятност за забавление или шанс за измъкване от черната дупка
Ама, май на теб не ти увира главата, а?
Просто ми бе интересно. И отидох да видя. :]

Просто в града, в който бях, има много момичета/жени (голяма част по-красиви от трътлестите нашенки). И ми бе интересно да ги видя в дискотеката как ще са. Е, оказа се, че освен млади, красиви и многобройни - явно дискотеката не им е приоритет в живота (поне засега). Да видиш през деня момичета, които тренират колективни спортове и то да не са група от 5, ами около 100 и нагоре + когато са в парковете да не са втренчили поглед в телефони, смартфони и т.н., ами да си приказват и контактуват...

В заключение само ще ти напиша, че не виждам бъдещето на нашата страна. Тук всичко е меркантилно. Там, където бях, не бе така (или поне не в такива измерения).

inewton
09-05-2016, 17:03
Вече можеш да се похвалиш с ограничителни заповеди от други държави. Честито!

M****
09-05-2016, 17:04
Вече можеш да се похвалиш с ограничителни заповеди от други държави. Честито!
? о.О
Това как го измисли?

inewton
09-05-2016, 17:06
? о.О
Това как го измисли?
По мнението на другите е, смятам, че е вярно.

M****
09-05-2016, 17:09
По мнението на другите е, смятам, че е вярно.
Кои други?

И както писах в началото - там отидох на ядене и пиене. Не съм "забивал" нищо, просто споделих какво видях с очите си.

И, да, като някой ден реша да се женя - не мисля да си взимам нашенка. Вместо това ще отида някъде да се оженя за чужда булка. И мисля, че ще случа на дълъг семеен живот. А, не да си взема нашенка, с която да се разведем на първата година, щото тя е меркантилно същество, с деградирал морал, ценности и култура.

inewton
09-05-2016, 17:15
Мнозинството от форумниците.

Не виждам защо да пречи да се ожениш за нашенка. Не всички са каквито ги описваш.

M****
09-05-2016, 17:23
Мнозинството от форумниците.

Не виждам защо да пречи да се ожениш за нашенка. Не всички са каквито ги описваш.
По първото - радвам се, че така си ме представяте. Това ми гарантира спокойствие, че анонимността ми тук не е нарушена. :]

По второто - да, има скромни българки, които не попадат по никакъв начин в графата, която по-горе описах. Но пък не са чак толкова красиви - ония бяха една идея по-добри в това отношение. :]

Знаеш ли кое не ми харесва в нашенската изродена култура? Такива индивиди с мозъци като на Rakshy... Такива, дето блъскат във фитнеса като идиоти. Тук пиша и за българките с подобни интереси. Българки тръгнали да правят плосък корем, голям стегнат задник и развит гръден кош, за да пърчат цици. За какво го правят - за снимки. Правят си портфолио, за да може някой чичак с кинти да ги купи или наеме за час.

Докато онези - те просто спортуват. Спортуват истински спортове. Самите разгревки преди игра, самата игра - те ги поддържат във форма.

inewton
09-05-2016, 17:30
Анонимността ти винаги може да се наруши. Не съм решил, не съм я нарушил.

И мен като цяло ме дразни народопсихологията на българите. Много повече ми харесват западноевропейците, най- вече немците и скандинавците. Но все пак има и изключения. Ти като човек, който не харесва българщината, нямаш ли и такива приятели?

M****
09-05-2016, 17:37
...
Аз на теб не съм ти се представял. Добре знам на кой каква информация съм споделил и единственият начин да знаеш нещо реално за мен е да си склонил някой от хората, на които съм се доверил, да ти сподели нещо. Или да имаш фейк профил (защото съм споделил нещо за себе си и на 1-2 потребители, за които не знам нищо). И в двата случая - изглежда не съм единствения "столкър" тук. Разликата ти с мен е, че аз си признавам пред останалите, както и че аз не разпитвам другите за трети лица или не извличам информация с правенето на фейк профили.

//всеки със своя подход.

inewton
09-05-2016, 17:51
Аз на теб не съм ти се представял. Добре знам на кой каква информация съм споделил и единственият начин да знаеш нещо реално за мен е да си склонил някой от хората, на които съм се доверил, да ти сподели нещо. Или да имаш фейк профил (защото съм споделил нещо за себе си и на 1-2 потребители, за които не знам нищо). И в двата случая - изглежда не съм единствения "столкър" тук. Разликата ти с мен е, че аз си признавам пред останалите, както и че аз не разпитвам другите за трети лица или не извличам информация с правенето на фейк профили.

//всеки със своя подход.
Нямам никаква информация за теб защото не съм искал да имам. Ама ако поискам всичко ще науча. Дедо поп каквото си науми, постига го!

Относно подхода, целта оправдава средствата.

LoadRunner
09-05-2016, 17:52
Ама, май на теб не ти увира главата, а?
Просто ми бе интересно. И отидох да видя. :]

В заключение само ще ти напиша, че не виждам бъдещето на нашата страна. Тук всичко е меркантилно. Там, където бях, не бе така (или поне не в такива измерения).

значи казах го понеже и други пъти си казвал че си ходил сам, това е, всеки е изпадал в меланхолия, и аз съм правил неща от които съм си взимал поука че са още по-забиващи и по-добре да не си го самопричиняваш но всеки мисли и оценя обстановката и случващото се по свой начин

Това за жените тук е напълно вярно, както ти така и много други хора нямат представа как биха се свързали с някоя дългосрочно.
Аз също имам много лоши впечатления от момичетата и имам опит в нови запознанства, просто някои са толкова отблъскващи с поведение а смешното е че не го осъзнават, но както има меркантилни и глупави жени, пълно е и с такива мъже, в това тр да бъдеш сигурен. Те се намират едни други, нали ги виждам, и то пак за кратко, при момичетата с които съм имал контакти е имало и има все още много оборот, верно е че все залитам към кифли като се надявам да попадна на умна и красива :д, за сега ц.
Ама в едно съм се убедил на 100%, грозните са свестни. И под грозни нямам предвид някакви крайно дефектни хора, обаче сексуално куца яко, съответно пак не се получава.

LoadRunner
09-05-2016, 18:05
Такива индивиди с мозъци като на Rakshy... Такива, дето блъскат във фитнеса като идиоти. Тук пиша и за българките с подобни интереси. Българки тръгнали да правят плосък корем, голям стегнат задник и развит гръден кош, за да пърчат цици. За какво го правят - за снимки. Правят си портфолио, за да може някой чичак с кинти да ги купи или наеме за час.

Чакай малко, ти тъп ли си? Как може да окачествиш ракишито към подобна графа, той тренира защото се бори с тялото си, като същевременно е разбрал че може и да постигне нещо, не ми е правил впечатление на тия дето описваш, също така фитнеса , лостовете са най-достъпния и необвързващ спорт, който е и базата към всички други спортове. За пореден път се убеждавам че имаш много слаба преценка за всичко. Аз тренирам от десетилетие, съответно изглеждам прилично, за някои страшно, но те са такива предубедени залюханяци като тебе, а и в очите на много жени изглеждам така кифленски но това че хората съдят по външността си е техен проблем, аз не се старая да им променям мнението защото то не ме интересува, но ако някой дойде и говори с мен нормално както мъж така и жена ще и отвърна със същото, и много пъти се е случвало, който гледа накриво и си създава мнение без да е говорил с мен вече си е заслужил телесните повреди които бих му причинил

M****
09-05-2016, 18:33
Нямам никаква информация за теб защото не съм искал да имам. Ама ако поискам всичко ще науча. Дедо поп каквото си науми, постига го!
...
Я, пак:

...
Не звучиш като човек, който не знае нищо.

По отношение:

Относно подхода, целта оправдава средствата.
Само на война и в любовта. Надявам се, че не си гей влюбен в мен.

В тази връзка да разбирам ли, че скоро може да сме във война?

...
Принципно си прав, че не е редно да се говори за някой нещо, без да познаваш човека. Но от това, което съм му чел (всеки втори коментар) си правя извода, че този човек живее повече във фитнеса, отколкото у тях. И не разбрах какво бори тялото си. Как се е довел до това положение? Килограми обикновено се качват от храна и вода. Как аз на 30 г. не съм преминавал през живота си 85 кг.? Да кажеш, че съм нисък - не съм. От 14 годишен съм 180 см. В момента съм 78 кг. и ако стопя малките тлъстинки, които имам, сигурно мога да сваля до 73-74. Но не знам от колко години съм заковал на 78 кг. +/- 1-1,5 кг.
Пак повтарям: фитнес за час - става. Но да живееш в залата - не мисля.
По отношение кифлите, фитнеса, фейсбука и последователите им - гледам, ти сам вчера си дал линк към една подобна.

Я, ми отговори честно България в кой колективен спорт е добра (с изключение на художествената гимнастика)? Футбол, баскетбол, хандбал, водна топка, волейбол (тук сме в елита, но не най-добри).
Мен, ако питаш - за да сме добри в тези спортове, то хората първо трябва да ги практикуват и не на аматьорско ниво.

//сега изчезвам за няколко часа. :]

inewton
09-05-2016, 18:39
Я, пак:

Не звучиш като човек, който не знае нищо.

По отношение:

Само на война и в любовта. Надявам се, че не си гей влюбен в мен.

В тази връзка да разбирам ли, че скоро може да сме във война?
Имах предвид, че ако искам мога да науча всичко. Не че в момента знам нещо защото не знам

Не съм гей, ама и да бях нямаше да се влюбя в теб със сигурност.

P.S. Не обичам да водя войни. Включвам се само ако "противника" я започне.

LoadRunner
09-05-2016, 19:23
Но от това, което съм му чел (всеки втори коментар) си правя извода, че този човек живее повече във фитнеса, отколкото у тях.

и какво от това
може пък у тях да не му харесва, ти питал ли си го че много знаеш?

другото нема го коментуирам че е под пълна критика, как изобщо може да сравняваш себе си като организъм с някой друг.
А ти плешив ли си? Аз имам горе долу добра коса, та питам се как може аз да имам пък ти да нямаш, същото сравнение е, а, виж са колко си тъп с подобни изказвания.
А той в твоя дух може да се чуди що хуя му е по-голям от твоя като нищо не прави по въпроса, просто си съществува.

LoadRunner
09-05-2016, 19:28
Иначе да кажа за тая кифлата дето я бях постнал в дневника, аз я знам още от софия откакто беше на 14 мисля, ние ходихме на едни лостове а тя бягаше там, и правеше много добро впечатление. Винаги сама, и чинно си бяга с музичка без да чупи много стойки и да хвърля погледи. Още тогава имаше цици, ма кой да знае че е такъв боклук.

Electrа
09-05-2016, 19:58
По първото - радвам се, че така си ме представяте. Това ми гарантира спокойствие, че анонимността ми тук не е нарушена. :]

По второто - да, има скромни българки, които не попадат по никакъв начин в графата, която по-горе описах. Но пък не са чак толкова красиви - ония бяха една идея по-добри в това отношение. :]

Знаеш ли кое не ми харесва в нашенската изродена култура? Такива индивиди с мозъци като на Rakshy... Такива, дето блъскат във фитнеса като идиоти. Тук пиша и за българките с подобни интереси. Българки тръгнали да правят плосък корем, голям стегнат задник и развит гръден кош, за да пърчат цици. За какво го правят - за снимки. Правят си портфолио, за да може някой чичак с кинти да ги купи или наеме за час.

Докато онези - те просто спортуват. Спортуват истински спортове. Самите разгревки преди игра, самата игра - те ги поддържат във форма.

брат втф ве, сякаш ти си бог на земята, тръгнал да търси сметка на деца на половината на годините му

Electrа
09-05-2016, 20:01
рибока иначе е свестен тип, просто таи много горчивина нз що, не го обиждайте

YoungBloodZ
09-05-2016, 20:20
А ти как си, Роли?

M****
09-05-2016, 20:26
...
P.S. Не обичам да водя войни. Включвам се само ако "противника" я започне.
Може да не обичаш да водиш войни, но като гледам обичаш да провокираш пръв потенциални противници. Парадокс.

...
То пък вие все едно не си правите изводи за мен на база единствено моите коментари... Някой тук да ме познава лично. Да е общувал на живо с мен? Да ме познава като човек?

брат втф ве, сякаш ти си бог на земята, тръгнал да търси сметка на деца на половината на годините му
Не съм Бог на земята. Но пък не е ли по-интересно как деца, на половината на годините ми, на мен ми държат сметка?

smilegirl12
09-05-2016, 20:32
hello

LoadRunner
09-05-2016, 20:37
То пък вие все едно не си правите изводи за мен на база единствено моите коментари... Някой тук да ме познава лично. Да е общувал на живо с мен? Да ме познава като човек?

Ама виж какво, това ти казвам, ти си видял ракиши през много грешна призма и съм сигурен че никой не го е прочел така както ти, щом само ти имаш такова впечатление значи нещо в теб е счупено или грешно(говоря за конкретния "казус-"РАКШИ")

Точно от коментарите ти може да се направи заключение за тебе, другото което визираш ще е фалш.
Какво като те видя и говоря, нали ще си по свит и сдържан, да не кажа напълно сдържан, нищо няма да покажеш.

Затова тук може да се каже че мнението според коментарите е релевантно.

Елено никой не е тръгнал да ме обижда, и никой не може да го направи успешно току така, защо въобще им вкарваш мухата са .

M****
09-05-2016, 21:12
...
Прочети внимателно, защото няма да преповтарям повече:
С Rakshy нито съм си разменял лични съобщения, нито съм комуникирал с него в скайп, нито го имам добавен във facebook, нито съм му чел коментари по-стари от преди година и половина.
Нямам представа от какво е болен и защо му се налага да ходи на фитнес, нито пък ме интересува. Щом физически не е добре и фитнесът му е необходим - нека си блъска. Нито него го грее моето мнение, нито мен неговото.

Това, което изразявам тук е, че за година и половина съм видял коментари от него само и единствено за две неща:
а) коментари свързани с фитнеса: колко тренировки направил, колко уморен е, какво зобил като хранителни добавки и т.н.
б) коментари, с които закача форумните девойки с иронизация и/или шеговито преповтаряне на чужди коментари.
Нищо повече, нищо по-малко.

И сега се чудя ти къде и какво си видял повече от него?

YoungBloodZ
09-05-2016, 21:13
Прочетох всичко...
Манол, това за ракши беше много тъпо, всеки си прави неща които му помагат да се чувства по-добре
Едни тичат, други правят друго, ракши ( и не само) тренира (:
Още по-тъпо е да казваш "аз съм два пъти по-голям от вас" защото не си прав в изключително много отношения ;]

LoadRunner
09-05-2016, 21:22
Прочети внимателно, защото няма да преповтарям повече:
С Rakshy нито съм си разменял лични съобщения, нито съм комуникирал с него в скайп, нито го имам добавен във facebook, нито съм му чел коментари по-стари от преди година и половина.
Нямам представа от какво е болен и защо му се налага да ходи на фитнес, нито пък ме интересува. Щом физически не е добре и фитнесът му е необходим - нека си блъска. Нито него го грее моето мнение, нито мен неговото.

Това, което изразявам тук е, че за година и половина съм видял коментари от него само и единствено за две неща:
а) коментари свързани с фитнеса: колко тренировки направил, колко уморен е, какво зобил като хранителни добавки и т.н.
б) коментари, с които закача форумните девойки с иронизация и/или шеговито преповтаряне на чужди коментари.
Нищо повече, нищо по-малко.

И сега се чудя ти къде и какво си видял повече от него?

хахахах минди ама ти въобще не си интелигентен колкото мислиш че си, аз коментирам само и единствено това че ракши не е тип кифла както ти го описваш, по правдоподобно е да го пишеш тип звяр полу хейтър отколкото това неадекватното че само тренирал и се снимал за тяло хах боже г.

може ида си прав
може ида си прав

това просто въобще не го коментираме

как го измисли че има проблем и му е предписано да тренира пожизнено, не ти ли се струва по-правдоподобно че просто тренира за да изглежда по-добре, понеже по принцип може и да не изглежда добре ако не поддържа..

M****
09-05-2016, 21:30
Прочетох всичко...
Манол, това за ракши беше много тъпо, всеки си прави неща които му помагат да се чувства по-добре
Едни тичат, други правят друго, ракши ( и не само) тренира (:
Още по-тъпо е да казваш "аз съм два пъти по-голям от вас" защото не си прав в изключително много отношения ;]
Нямам представа как завъртяхме темата от това как съм прекарал последните ден-два в това колко тесногръд фитнесофоб съм (всъщност имам - inewton и LoadRunner ловко извъртяха нещата), но ще се опитам отново да споделя, че ми направи изключително добро впечатление манталитета на хората в града, където бях. Припомням - не едно или две момичета, а много голям брой момичета спортуват, не цъкат постоянно в телефоните си и добре изглеждат.
И предполагам (не твърдя), че едва ли са като нашите коври. Да, и в България има много момичета, които просто си тренират за добра физическа форма, но според мен има и много такива, които ваят тяло само, за да се снимат после в огледалото. Да натрупат десетки хиляди лайкове под снимките и да наберат значителна бройка последователи. А оттам нататък как продължават - нямам представа. На мен това със снимките ми се струва като вид портфолио. А това с последователите - като продуктово позициониране към определен тип клиенти. Нататък (може би) "приятна компания" за определен брой левчета, нов айфон 10, нови маркови обувки, шопинг обикаляне по лъскавите търговски магазини и т.н.

Може би гледам през черните очила, ама курвалъкът изобщо не ми допада. И съм повече песимист за бъдещето на нашата циганска държава, отколкото реалист или оптимист.

бтв: това с "наполовина на годините ми" не го употребих пръв аз, а Electrа - също незнаен боец срещу форумното ми присъствие тук.

...
как го измисли че има проблем и му е предписано да тренира пожизнено, не ти ли се струва по-правдоподобно че просто тренира за да изглежда по-добре, понеже по принцип може и да не изглежда добре ако не поддържа..
Ето така:

... Как може да окачествиш ракишито към подобна графа, той тренира защото се бори с тялото си, като същевременно е разбрал че може и да постигне нещо
...

LoadRunner
09-05-2016, 21:37
не ти ли се струва по-правдоподобно че просто тренира за да изглежда по-добре, понеже по принцип може и да не изглежда добре ако не поддържа..
.

YoungBloodZ
09-05-2016, 21:42
...
Ти си открил топлата вода...
Разбира се че тук положението е трагично но курвалък има навсякъде за съжаление
А това с годините може и да го е казала Електра ама теб те виждам сигурно за 5-ти път да го казваш

M****
09-05-2016, 21:53
...
А защо да го намира за проблем?
Аз не изглеждам перфектно. Но и не тренирам. Нямам проблеми с тялото си - харесвам си се и такъв. Дали, ако почна да тренирам ще стана по-аполонов тип? Безспорно. Дали държа да имам релефно тяло - не.

От моята камбанария ситуацията изглежда така:
Rakshy имам проблем с едно от трите или с няколко от тях:
а) физически проблем - бавен метаболизъм, предразполагащ към сериозно затлъстяване;
б) психически проблем - може вече да изглежда добре, но гледайки се в огледалото през изкривената му "призма" да вижда все още някакви проблеми;
в) да не се задоволява с малко, ами да ламти за много - стремеж към свръх-човек (хем да е умен, хем красив, хем силен).

//надявам се, че е нещо от първите два проблема, че ако е от третия вид... Мен изключително много ме дразнят толкова активни хора. За к'ъв х** се напъват толкова (след като и те един ден ще предадат Богу дух)?

...
А това с годините може и да го е казала Електра ама теб те виждам сигурно за 5-ти път да го казваш
Естествено. И шести път ще го напиша (ако е необходимо).
Правя го, защото ако аз съм го написал за 5-ти път, то форумни бойци като Electrа са намеквали за педофилия поне няколко пъти повече. Предпочитам сам да споделям на колко съм вместо форумни глашатаи да го правят вместо мен.

LoadRunner
09-05-2016, 21:55
как изглеждаш ти и как се чувстваш ТИ си е твой проблем
явно обичаш да се сравняваш с други хора
и не само да се сравняваш но и да си мислиш че твоето положение е адекватното а другото не

YoungBloodZ
09-05-2016, 21:57
А защо да го намира за проблем?
Аз не изглеждам перфектно. Но и не тренирам. Нямам проблеми с тялото си - харесвам си се и такъв. Дали, ако почна да тренирам ще стана по-аполонов тип? Безспорно. Дали държа да имам релефно тяло - не.

От моята камбанария ситуацията изглежда така:
Rakshy имам проблем с едно от трите или с няколко от тях:
а) физически проблем - бавен метаболизъм, предразполагащ към сериозно затлъстяване;
б) психически проблем - може вече да изглежда добре, но гледайки се в огледалото през изкривената му "призма" да вижда все още някакви проблеми;
в) да не се задоволява с малко, ами да ламти за много - стремеж към свръх-човек (хем да е умен, хем красив, хем силен).

//надявам се, че е нещо от първите два проблема, че ако е от третия вид... Мен изключително много ме дразнят толкова активни хора. За к'ъв х** се напъват толкова (след като и те един ден ще предадат Богу дух)?

Естествено. И шести път ще го напиша (ако е необходимо).
Правя го, защото ако аз съм го написал за 5-ти път, то форумни бойци като Electrа са намеквали за педофилия поне няколко пъти повече. Предпочитам сам да споделям на колко съм вместо форумни глашатаи да го правят вместо мен.

И имайки предвид нещата които пишеш не мислиш ли че е нормално Електра да го казва? Може само Електра и някои други да го казват но повярвай ми повечето го мислят 8-)

M****
09-05-2016, 22:11
И имайки предвид нещата които пишеш не мислиш ли че е нормално Електра да го казва? Може само Електра и някои други да го казват но повярвай ми повечето го мислят 8-)
И какво пиша - всеки намеква, а не цитира нищо. Дали съм допускал във форума по-недопустимо поведение от своя страна - да, случвало се е, но съм си взел поука. И точно защото ви се привиждат духове и конспиративни теории - не общувам с никого тук на лично. Само и единствено публично. И нямам проблем с това.

Но явно вие имате...

YoungBloodZ
09-05-2016, 22:15
В момента нямам възможност, иначе бих ти цитирал какво пишеш

Аз нямам проблем с теб ама виж не мога да кажа същото за женската част от форума :D

M****
09-05-2016, 22:29
В момента нямам възможност, иначе бих ти цитирал какво пишеш
...
You are welcome! Be my guest.

бтв: но за едно нещо си прав - във форума има много 18+ момци, които подхвърлят провокативни коментари към девойките тук. А според закона всички 18+ са с еднакви права, задължения и отговорности, като граждани на тази страна.

smilegirl12
09-05-2016, 22:31
в много дълбоки разговори сте се хвърлили

M****
09-05-2016, 22:37
в много дълбоки разговори сте се хвърлили
Така е покемон. В момента нямаш работа тук, защото се водят 18+ разговори.

smilegirl12
09-05-2016, 22:41
Така е покемон. В момента нямаш работа тук, защото се водят 18+ разговори.

нямам ко да правя така че оставам

M****
09-05-2016, 22:50
нямам ко да правя така че оставам
В такъв случай ще те помоля да уточниш, че:
* не съм общувал с теб никъде другаде освен тук - във форума;
* не си влюбена в мен;
* не съм ти интересен с нищо.

smilegirl12
09-05-2016, 22:55
В такъв случай ще те помоля да уточниш, че:
* не съм общувал с теб никъде другаде освен тук - във форума;
* не си влюбена в мен;
* не съм ти интересен с нищо.

защо се правиш коте? Нима миналат вечер не означава нищо за теб?

M****
09-05-2016, 23:01
защо се правиш коте? Нима миналат вечер не означава нищо за теб?
Така е - не означаваше нищо за мен. Бе само секс. Нищо повече - само секс (с малолетна). Не ми хареса. Чувствам се гузен, защото съм влюбен... в майка ти. Дете, аз съм баща ти.

//аре, мисля че дадохме храна за размисъл на останалите. :]]]

btw: Моля някой от активните ни модератори да премести настоящата тема в още по-южен раздел. По-точно в най-южния: Пълнолетник

Харесва ми детайлното описание на този раздел:
18+ зона за пораснали тийнове. Тук се водят проникновено-дъртофелни дискусии, така че ако нямате необходимата възрастова квалификация, вече сте учтиво помолен да се насочите към друг раздел от националната съкровищница на форума )

С отправените явни обвинения към мен, то най-редно е Обителта на M**** да заживее своя нов живот именно там. :]

LoadRunner
09-05-2016, 23:14
на теб да не ти подадат пръст и захапваш цялата ръка
изгони момата

Electrа
09-05-2016, 23:16
Така е - не означаваше нищо за мен. Бе само секс. Нищо повече - само секс (с малолетна). Не ми хареса. Чувствам се гузен, защото съм влюбен... в майка ти. Дете, аз съм баща ти.

//аре, мисля че дадохме храна за размисъл на останалите. :]]]

btw: Моля някой от активните ни модератори да премести настоящата тема в още по-южен раздел. По-точно в най-южния: Пълнолетник

Харесва ми детайлното описание на този раздел:
18+ зона за пораснали тийнове. Тук се водят проникновено-дъртофелни дискусии, така че ако нямате необходимата възрастова квалификация, вече сте учтиво помолен да се насочите към друг раздел от националната съкровищница на форума )

С отправените явни обвинения към мен, то най-редно е Обителта на M**** да заживее своя нов живот именно там. :]

аве прочети си мнението и ми кажи колко етично ти звучи
браточка, вярно е, че всички над 18 имат еднакви права и задължения ама на еднакъв акъл ли са ве брат, честно ли се сравняваш с някой, който преди година е бил под закрилата на закона за защита на детето, тва не говори много добре за теб принципно, не и в контекста, в който се "сравняваш" с разни тийнове по форумите
втф просто

Electrа
09-05-2016, 23:24
Точно от коментарите ти може да се направи заключение за тебе, другото което визираш ще е фалш.
Какво като те видя и говоря, нали ще си по свит и сдържан, да не кажа напълно сдържан, нищо няма да покажеш.

никакво заключение няма да си извадиш irl щото дори няма да те approach-не, предпочита да гледа отдалеч хората, слизащи от метрото, или аз такова впечатление съм си създала

LoadRunner
09-05-2016, 23:34
според мен понеже залага прекалено много на форума, апроксимира ежедневието си с него
и през деня мисли за нас, размишлява над поредната форумна сага
поради това според мен му се привиждат форумни герои и не е виждал никой, проектира си ги съзнанието му

Electrа
09-05-2016, 23:39
според мен понеже залага прекалено много на форума, апроксимира ежедневието си с него
и през деня мисли за нас, размишлява над поредната форумна сага
поради това според мен му се привиждат форумни герои и не е виждал никой, проектира си ги съзнанието му

аве да мисли за квото си иска, ама да се заяжда за постовете на ракши и за моралните ценности и т.н. е меко казано смехотворно, щото очевидно и неговите морални ценности не са на кой знае кво ниво, имайки предвид езика, който употребява тук, за да зарибява всяко дете и да се опрадава, че само се шегувал do i see double standards here
втф браточка

M****
09-05-2016, 23:44
на теб да не ти подадат пръст и захапваш цялата ръка
изгони момата
Така е. Предупредих я, че в момента водим 18+ разговор и тя няма място в него. :]

аве прочети си мнението и ми кажи колко етично ти звучи
браточка, вярно е, че всички над 18 имат еднакви права и задължения ама на еднакъв акъл ли са ве брат, честно ли се сравняваш с някой, който преди година е бил под закрилата на закона за защита на детето, тва не говори много добре за теб принципно, не и в контекста, в който се "сравняваш" с разни тийнове по форумите
втф просто
Ех, Electrа, Electrа... Мислех те за по-голяма, но явно и ти си 17-18 г., нали?
По какво познах - по коментара ти. Един ден, след още години, и ти ще дойдеш на моята и ще осъзнаеш, че не годините живот и знанията правят разликата между 18 г. и 30 г. човек, а опитът извлечен през годините. Нещо повече - мога с ръка на сърцето да заявя, че един тийнейджър е много по-умен от един 30 г. човек. Знаеш ли колко много неща знаех в училище? Съучениците ми ме имаха за вундеркинд. А знаеш ли сега колко неща знам? С годините невроните умират - един по един. Нездравословният начин на живот играе голяма роля затова. Запушените малки капилярчета в мозъка обричат на бърза смърт невроните около тях. А с всеки един загинал неврон, част от душата и познанието на човек се заличава също.
Натрупаният житейски опит е "голямата" разлика. Но когато човек е живял еднообразно и рутинно, то този опит бавно нараства през годините. Коврата, която LoadRunner-а е линк-нал по-горе в Дневника може да се каже, че има по-богат житейски опит. Момичето може би вече е видяло 2 и 200, та в житейски план сигурно е многократно по отракана от мен. И макар да не ми се иска - трябва да призная, че сигурно е по-зряла от мен. Но стига съм хабил време и усилия да ти обяснявам.

Ще поживееш и сама ще видиш, че животът е такъв.

бтв: мисля да лягам, а утре се надявам някой от модераторите да си е свършил работата и да е пратил темата ми в Пълнолетник, че да не ми се налага за в бъдеще да се обяснявам.

Хайде лека ви нощ!

Electrа
09-06-2016, 00:15
Така е. Предупредих я, че в момента водим 18+ разговор и тя няма място в него. :]

Ех, Electrа, Electrа... Мислех те за по-голяма, но явно и ти си 17-18 г., нали?
По какво познах - по коментара ти. Един ден, след още години, и ти ще дойдеш на моята и ще осъзнаеш, че не годините живот и знанията правят разликата между 18 г. и 30 г. човек, а опитът извлечен през годините. Нещо повече - мога с ръка на сърцето да заявя, че един тийнейджър е много по-умен от един 30 г. човек. Знаеш ли колко много неща знаех в училище? Съучениците ми ме имаха за вундеркинд. А знаеш ли сега колко неща знам? С годините невроните умират - един по един. Нездравословният начин на живот играе голяма роля затова. Запушените малки капилярчета в мозъка обричат на бърза смърт невроните около тях. А с всеки един загинал неврон, част от душата и познанието на човек се заличава също.
Натрупаният житейски опит е "голямата" разлика. Но когато човек е живял еднообразно и рутинно, то този опит бавно нараства през годините. Коврата, която LoadRunner-а е линк-нал по-горе в Дневника може да се каже, че има по-богат житейски опит. Момичето може би вече е видяло 2 и 200, та в житейски план сигурно е многократно по отракана от мен. И макар да не ми се иска - трябва да призная, че сигурно е по-зряла от мен. Но стига съм хабил време и усилия да ти обяснявам.

Ще поживееш и сама ще видиш, че животът е такъв.

бтв: мисля да лягам, а утре се надявам някой от модераторите да си е свършил работата и да е пратил темата ми в Пълнолетник, че да не ми се налага за в бъдеще да се обяснявам.

Хайде лека ви нощ!

ама тва не оправдава поведението ти спрямо смайлито например, щото тя може да си мисли, че е много голяма и ти може да си мислиш, че тя е много голяма, ама същото тва момиче преди 4-5 години е изглеждало като детенце, да не говорим, че ти абсолютно всички хора очевидно оценяваш по външния им вид, както стана ясно от коментарите ти за ракши, което ме навежда на мисълта, че който много подбира
много ми е странен начинът ти на разсъждение просто

inewton
09-06-2016, 06:40
Може да не обичаш да водиш войни, но като гледам обичаш да провокираш пръв потенциални противници. Парадокс.
Няма да те провокирам, за да видиш, че не е така.

YoungBloodZ
09-06-2016, 06:48
Няма да те провокирам, за да видиш, че не е така.

Късно е! Войната започна ;¥

inewton
09-06-2016, 06:49
Късно е! Войната започна ;¥
Не е започнала. Няма и да започне.

YoungBloodZ
09-06-2016, 06:51
Не е започнала. Няма и да започне.

Системата казва не

inewton
09-06-2016, 06:55
Системата казва не

На системата да й го...

YoungBloodZ
09-06-2016, 06:57
На системата да й го...

...да?

inewton
09-06-2016, 07:00
...да?

Не ме предизвиквай. Тук влизат и покемони. Не е прилично да пиша такива неща.

YoungBloodZ
09-06-2016, 07:02
Не ме предизвиквай. Тук влизат и покемони. Не е прилично да пиша такива неща.

То покемоните пишат по-неприлични неща от теб :D

inewton
09-06-2016, 07:05
То покемоните пишат по-неприлични неща от теб :D

Искаш да ме подмамиш и да ми дадеш банан. Маймуно мръсна...

YoungBloodZ
09-06-2016, 07:07
Че защо да ти давам банан? Ти точно това искаш...

inewton
09-06-2016, 07:08
Че защо да ти давам банан? Ти точно това искаш...

Тогава защо искаш да напиша онова?

YoungBloodZ
09-06-2016, 07:10
За да видя какво искаш да правиш със системата

inewton
09-06-2016, 07:14
За да видя какво искаш да правиш със системата

Нищо не искам да правя. Само няма да я слушам.

YoungBloodZ
09-06-2016, 07:16
Нищо не искам да правя. Само няма да я слушам.

На системата да й го...

Кажи си!

inewton
09-06-2016, 07:18
Кажи си!

Нищо няма да кажа!

M****
09-06-2016, 09:02
ама тва не оправдава поведението ти спрямо смайлито например, щото тя може да си мисли, че е много голяма и ти може да си мислиш, че тя е много голяма, ама същото тва момиче преди 4-5 години е изглеждало като детенце...
Ей, Electrа, Electrа, откъде ги измисляш...
Специално покемона - него не го знаех допреди 2 седмици (ако щеш ми вярвай). И не мисля, че е много голяма - затова често пиша колко малка е всъщност тя. И грешиш - не съм я виждал, но предполагам, че не допреди 4-5 години, ами допреди 2-3 години сигурно си е изглеждала като баш детенце. Всъщност всяко едно момиче около 15 г. все още има жълто около устата. Пояснявам: това е израз на български. Не е нещо, с което да правя сексуални намеци. Всъщност и аз се чудя, защо момичетата почват със секса още на 15-16 г., след като все още не са станали зрели жени.
Пример - виж потребителката tori. Ми, тя си мяза баш на някаква непълнолетна. Може вече да е пълнолетна, но не мислиш ли, че an7raks-а все пак трябва да бъде обвинен в педофилия?

Независимо дали ти се вярва или не, но смятам, че всички момичета в България трябва да са девствени поне до 18 г., когато навършват пълнолетие (това да важи и за момчетата). И аз се чудя как още от деца се почват... В днешно време фармацията е напреднала много - има лекарства за подтискане на сексуалния апетит. Да им дават в училище таблетки с бром и тийнейджърите да залягат над уроците, а не един върху друг да се натискат по пейки, паркове, тоалетни, коли и т.н.

LoadRunner
09-06-2016, 10:28
ха
Малкото коте алекс александрова си е скрила всичко от дневника във фейса след надрусването което снимаше онлайн онзи ден :д
Явно е имало голям отзвук и някой все пак и е казал директно какво е леке че и се е усетила.
Не разбирам как е възможно да има толкова неадекватни, умствено недоразвити жени, това че е хубава дава ли и право да погазва моралните закони и ценности? Да, според нея,очевидно, какво ли е искала да покаже и какво си е мислила че ще провокира у хората? Интересно ми е и на мен, мен лично ме отвращава. Минди мисля че точно това искаш да кажеш и истината е точно такава, красивите жени си мислят че могат да го правят и им харесва но не разбирам защо? и какъв е мотивът им? това искам да разбера аз, какво искат да покажат? и да, такива изцепки могат да се видят само тук в бг, ниска култура и липса на ценностна система.
Друго обяснение няма, и да прав си, не ни чака нищо добро, и да, грозните са свестни но само толкова, и да, хубавите са хубави но противни и неадекватни в действията си, въздух. Моето впечатление от запознанствата ми с такива е че се държат неуважително и нагло без да имат покритие поради което автоматично изпадат в очите ми като много смешни и неадекватни и аз съм им го казвал директно, реакцията е пак неадекватни нападки и неадекватно поведение което не е подкрепено с логика и факти.

LoadRunner
09-06-2016, 10:31
Специално покемона - него не го знаех допреди 2 седмици (ако щеш ми вярвай). И не мисля, че е много голяма - затова често пиша колко малка е всъщност тя. И грешиш - не съм я виждал, но предполагам, че не допреди 4-5 години, ами допреди 2-3 години сигурно си е изглеждала като баш детенце. Всъщност всяко едно момиче около 15 г. все още има жълто около устата. Пояснявам: това е израз на български. Не е нещо, с което да правя сексуални намеци. Всъщност и аз се чудя, защо момичетата почват със секса още на 15-16 г., след като все още не са станали зрели жени.
Пример - виж потребителката tori. Ми, тя си мяза баш на някаква непълнолетна. Може вече да е пълнолетна, но не мислиш ли, че an7raks-а все пак трябва да бъде обвинен в педофилия?

Независимо дали ти се вярва или не, но смятам, че всички момичета в България трябва да са девствени поне до 18 г., когато навършват пълнолетие (това да важи и за момчетата). И аз се чудя как още от деца се почват... В днешно време фармацията е напреднала много - има лекарства за подтискане на сексуалния апетит. Да им дават в училище таблетки с бром и тийнейджърите да залягат над уроците, а не един върху друг да се натискат по пейки, паркове, тоалетни, коли и т.н.

Това което казваш ти също е смешно, ма ти го казваш защото си озлобен към хората защото те могат да си позволят тия неща а ти така и не си съумял да си ги позволиш и да ги преживееш, следователно си таиш завист и омраза към крайно освободени хора. Изказваш се много радикално което нема как да се възприеме добре нито е редно, ти просто завиждаш и даже си го признаваш но това не е начина и пътя да се отървеш от подобни мисли.

M****
09-06-2016, 11:08
...
Виж, когато ме провокират започвам с крайно-радикализираните си коментари. Цар съм в тази област. Обичам, когато някой ме апострофира да заемам неговата позиция, но да иронизирам чрез изказване на крайно практически невъзможни мисли/предложения/идеи/възгледи/т.н.. Да, по този начин ставам смешен в очите на неутралния читател/слушател. И да, спорно е дали по този начин оказвам някакъв положителен ефект върху първоначалната си позиция или единственото, което "печеля", е да ме мислят за сухар, дървен философ и идиот. Но не ми пука и продължавам упорито да прилагам този свой прийом, когато ме провокират.

По отношение оная - с какво се е друсала? Преди няколко месеца попаднах на видео на някаква в youtube, която се надруса с нещо си: https://www.youtube.com/watch?v=OJ4k-Tfw_a0 . Запомних я, защото ми заприлича на среден вариант между tori и една друга потребителка тук, която спря да пише отдавна. :]

LoadRunner
09-06-2016, 11:58
има и друго интересно, питам се защо всички, 99% от секс скандалите и резилите са свързани с бг жени не с мъже
смисъл винаги жените забъркват каши, представят се като парцали напълно умишлено, после хората ги раздухват и те най-нало се сърдят за това че са раздухани
все пак ако не искаш хората да казват че си боклук или курва защо го демонстрираш толкова явно а после се сърдиш, по-правилно е да не го демонстрираш
последния опарен е лудия репортер :д дето приятелката му се оказала на повикване, що за странна жена да афишира весела връзка тук а да лапа в самолета докато пътува за италия след като гаджето и я е изпратил до самолета преди час
на всичкото отгоре си е правила и селфита и то часове след като е била с гаджето си
това как да се възприема

smilegirl12
09-06-2016, 20:32
Добър вечер. Кой гледа мача?

LoadRunner
09-06-2016, 20:48
никой
аз гледах кино
бен хур 3д, явно не обичам исторически филми щото след 1 час "гледане" разбрах че всъщност Юда е Бен Хур, а той е главния герой :д

Electrа
09-06-2016, 21:04

аве антракса е с макс 1-2 години по-голям от тори, за кво ми говориш изобщо, излез от филма плс

YoungBloodZ
09-06-2016, 21:05
никой
аз гледах кино
бен хур 3д, явно не обичам исторически филми щото след 1 час "гледане" разбрах че всъщност Юда е Бен Хур, а той е главния герой :д

Новия на Джейсън Стейтъм гледа ли?

M****
09-06-2016, 21:08
Аз съм пиян...
Но не от обед, ами от преди малко. :]]]

Мдааа, хлъц, чаша вино мавруд за добър и спокоен сън... Хлъц. :]]]
И добре сгрява - краката си ги чувствах леко студени преди вечеря, а сега са приятно загрети. :]

След малко лягам, че утре, т.е. днес, трябва да ставам в 05:00 ч. Какво да се прави - отново на работа. Хлъц.

Наздраве!

Ъъъ, Лека нощ, де! :]

YoungBloodZ
09-06-2016, 21:09
О Роли

Лека, Манол

LoadRunner
09-06-2016, 21:17
аве антракса е с макс 1-2 години по-голям от тори, за кво ми говориш изобщо, излез от филма плс
това си го помислих и аз ма кво да се обесняваш

Новия на Джейсън Стейтъм гледа ли?
не, кой беше
Борнето го гледах от замундата ма нещо не ми се стори касов

Electrа
09-06-2016, 21:19
О Роли

Лека, Манол

марко ве сашке

inewton
09-06-2016, 21:23
марко ве сашке

Ти пък защо си писала, че си от Велинград!?

YoungBloodZ
09-06-2016, 21:24
това си го помислих и аз ма кво да се обесняваш

не, кой беше
Борнето го гледах от замундата ма нещо не ми се стори касов

Механикът се казва ама тоя от 2016

YoungBloodZ
09-06-2016, 21:25
марко ве сашке

Роли, няа се разберем така! Манол е и даже анкетата го показа

Electrа
09-06-2016, 21:25
Ти пък защо си писала, че си от Велинград!?

защото съм от велинград гений

inewton
09-06-2016, 21:27
защото съм от велинград гений
Познаваш ли отец Ангел?

LoadRunner
09-06-2016, 21:27
марко ве сашке

минди ве елено

Electrа
09-06-2016, 21:30
Познаваш ли отец Ангел?

не и не мисля че нещо особено съм изпуснала

inewton
09-06-2016, 21:31
не и не мисля че нещо особено съм изпуснала

А кой поп познаваш от Велинград?

Electrа
09-06-2016, 21:32
минди ве елено

марио

Electrа
09-06-2016, 21:32
А кой поп познаваш от Велинград?

ъ, никой

inewton
09-06-2016, 21:33
ъ, никой

Значи не си от Велинград.

Electrа
09-06-2016, 21:35
Значи не си от Велинград.

...или запознанството с попове не ми е приоритет

inewton
09-06-2016, 21:35
...или запознанството с попове не ми е приоритет

Кого тогава познаваш?

LoadRunner
09-06-2016, 21:37
Механикът се казва ама тоя от 2016

не съм, но той ще е същия, има и от 80те даже и него съм гледал, и бен кура беше май същия като тоя от 2010та
а сега кво да гледам за да се приспя при положение че съм гледал вече всичките филми на света
шитава работа
мечтая си вече да се местя от нас и да си зимам жена да ме приспива че всичко друго вече ми е омръзнало на макс

Electrа
09-06-2016, 21:42
Кого тогава познаваш?

теб

inewton
09-06-2016, 21:43
теб

Мен не ме познаваш.

YoungBloodZ
09-06-2016, 21:48
не съм, но той ще е същия, има и от 80те даже и него съм гледал, и бен кура беше май същия като тоя от 2010та
а сега кво да гледам за да се приспя при положение че съм гледал вече всичките филми на света
шитава работа
мечтая си вече да се местя от нас и да си зимам жена да ме приспива че всичко друго вече ми е омръзнало на макс

какво те спира?

LoadRunner
09-06-2016, 21:52
спира ме това което го спира всеки, що за въпрос
а не искам да мизерствам и да се лиша от кола и някои други неща които иначе няма да имам и да ми помагат в ежедневието
но, работя по въпроса

YoungBloodZ
09-06-2016, 22:01
е във всички случаи ще трябва да се лишиш от много неща, тва е положението, ако щеш

smilegirl12
09-06-2016, 22:06
^аз много исках да гледам суесайд скуат

LoadRunner
09-06-2016, 22:13
е във всички случаи ще трябва да се лишиш от много неща, тва е положението, ако щеш

това е положението да
ще видим до кога ще издържа да агонизирам
давам си срок от 2 години да си подобря положението
а ти не си ли и ти дъртичък, каза че оная снимка е твоя, а тоя беше на поне 30+

M****
09-07-2016, 16:24
Ей, мед ми капе на сърцето! :]
Чувствам се специален, защото Electrа се разписва в много малко теми напоследък, но е редовен посетител на моята Обител. :] Почвам сериозно да се замислям дали да не ѝ пратя своя снимка, но все пак имам страх, че е поредния фейк профил тук, колкото и да повтаря, че няма други профили. :/
Но пък така ми се иска да ме покаже и на своите съквартирантки. :] Току виж им се харесам и на тях. :]

//ДаБъдаОптимист! :]]]

@покемона:
Покемон, реших че ти нямаш повече място тук - къш! Виждаш, че никой тук, в тази тема, не те отбелязва вече. Влизай в покебол-а си и дим да те няма!

YoungBloodZ
09-07-2016, 16:46
Манол, не досаждай на Роли!

M****
09-07-2016, 16:50
Манол, не досаждай на Роли!
Що? Тя нали е пълнолетна? Но "да" - все пак ще се съобразя с желанието ѝ. Разчитам, че ако тя не проявява интерес, то поне ще посредничи за контакт със съквартирантките ѝ. :]

YoungBloodZ
09-07-2016, 17:08
Не съм сигурен че е пълнолетна... Може и тя да е пokемон :D

M****
09-07-2016, 17:32
Не съм сигурен че е пълнолетна... Може и тя да е пokемон :D
Е, след като е студент по биоинженерство предполагам, че е пълнолетна, не мислиш ли?

YoungBloodZ
09-07-2016, 17:34
Може да е излъгала че е студент
Може да е много умна и да е на 16 пък вечв да е студентка

M****
09-07-2016, 17:38
Може да е излъгала че е студент
Може да е много умна и да е на 16 пък вечв да е студентка
Тя твърди, че не лъже. Излиза, че ти я подозираш повече от мен...

Аз се колебая единствено дали е фейк профил или не, както и дали наистина е жена или не. Нищо повече.
бтв: не мисля, че е толкова умна. Ако бе - нямаше да учи подобна специалност в България, ами в чужбина (в елитен западен университет, където ще може да получи освен знания и така ценната практика).

YoungBloodZ
09-07-2016, 18:19
Не всеки може да си позволи да учи в чужбина

LoadRunner
09-07-2016, 19:33
Но пък така ми се иска да ме покаже и на своите съквартирантки. :] Току виж им се харесам и на тях. :]

а ти сигурен ли си че ще ги харесаш
нож с 2 остриета пли слепите срещи

M****
09-07-2016, 19:50
а ти сигурен ли си че ще ги харесаш
нож с 2 остриета пли слепите срещи
Ще изчакам до полунощ, за да видя първо какво ще напише нашата гръцка принцеса.

Виждаш, че както е тръгнало Electrа може да се окаже поредния покемон в този форум. :///

//А, YoungBloodZ почна сериозно да ми лази по нервите... Ще взема да хакна някой от админ-акаунтите и... ще видя сметката на този и всичките му останали акаунти. :]

Shadow Lady
09-07-2016, 20:10
Здравейте.
Това личен чат ли ви е?

LoadRunner
09-07-2016, 20:13
ай са пъ шадоу лейди
:lol:

M****
09-07-2016, 20:15
Здравейте.
Това личен чат ли ви е?
Нещо такова. Просто, когато създавах скайп чатове - никой не искаше да се присъединява в тях. :] Затова тук дебатираме.

А ти покемон ли си? Ако "да", то учтиво те каня да напуснеш този чат. Това е 18+ тема. Просто ленивите ни, мързеливи модератори все още не са удовлетворили молбата ми да преместят темата в "Пълнолетник".

LoadRunner
09-07-2016, 20:20
не го слушай, прикрива се
търсим му жена, възможно най-красивата и поддържаната, схубава коса и прочие и възможно най-гадната дето върти най-гадните номера, ако може да не е умна много но с високи изисквания, да разговаря само с намеци и демонстративно поведение , и да не пропусна да кажа че тя винаги е невинна независимо какво е направила
та познаваш ли такава сгодна женица?

M****
09-07-2016, 20:26
не го слушай, прикрива се
търсим му жена, възможно най-красивата и поддържаната, схубава коса и прочие и възможно най-гадната дето върти най-гадните номера, ако може да не е умна много но с високи изисквания, да разговаря само с намеци и демонстративно поведение , и да не пропусна да кажа че тя винаги е невинна независимо какво е направила
та познаваш ли такава сгодна женица?
С болднатото съм съгласен. Но в допълнение трябва да уточня, че женицата не следва да продава сиренье (че преди тук имаше една TinkerBell, която се оказа не чак такава женица)... С две думи - търсената от мен женица не следва да има адамова ябълка. :]

YoungBloodZ
09-07-2016, 20:28
Ще изчакам до полунощ, за да видя първо какво ще напише нашата гръцка принцеса.

Виждаш, че както е тръгнало Electrа може да се окаже поредния покемон в този форум. :///

//А, YoungBloodZ почна сериозно да ми лази по нервите... Ще взема да хакна някой от админ-акаунтите и... ще видя сметката на този и всичките му останали акаунти. :]

Що бе

LoadRunner
09-07-2016, 20:33
да наистина, не си подчертал най-гадното

Electrа
09-07-2016, 20:35
Тя твърди, че не лъже. Излиза, че ти я подозираш повече от мен...

Аз се колебая единствено дали е фейк профил или не, както и дали наистина е жена или не. Нищо повече.
бтв: не мисля, че е толкова умна. Ако бе - нямаше да учи подобна специалност в България, ами в чужбина (в елитен западен университет, където ще може да получи освен знания и така ценната практика).

втф, #феймъсинавсякъде

YoungBloodZ
09-07-2016, 20:36
Роли ве що ме игнорваш

Electrа
09-07-2016, 20:36
Не всеки може да си позволи да учи в чужбина

мхм

Electrа
09-07-2016, 20:39
Роли ве що ме игнорваш

сори брат не мога 24/7 да вися тука, нали знаеш

YoungBloodZ
09-07-2016, 20:41
и тва е така

LoadRunner
09-07-2016, 20:42
сори брат не мога 24/7 да вися тука, нали знаеш

да да
все пак имаш и домашни да пишеш

Electrа
09-07-2016, 20:43
да да
все пак имаш и домашни да пишеш

нз дали беше ирония ама не ми пука особено щото уцели

LoadRunner
09-07-2016, 20:46
подаряваш ли карамфилчета на класната на първия учебен ден

pe6oskeiborda
09-07-2016, 20:56
ей големи бандюги сте ве
всеки нов изкарвате фейк :D

YoungBloodZ
09-07-2016, 21:00
ей големи бандюги сте ве

А ти нямаш никаква вина за това :D

pe6oskeiborda
09-07-2016, 21:07
А ти нямаш никаква вина за това :D
еми брат
ако беше така щеше да е забавно ама сещам се че го правеха още преди години
примерно имаше една много яка мацка и пускаше снимки и не виждаха детайлите и повечето мислеха че е фейк щом пуска яки снимки затова само аз намазах ;]
под намазах имах предвид че си писахме съобщения :D

Electrа
09-07-2016, 21:10
еми брат
ако беше така щеше да е забавно ама сещам се че го правеха още преди години
примерно имаше една много яка мацка и пускаше снимки и не виждаха детайлите и повечето мислеха че е фейк щом пуска яки снимки затова само аз намазах ;]

kekekeke кой това?

YoungBloodZ
09-07-2016, 21:10
Да да само съобщения ли? Признай си какво прави с нея!

LoadRunner
09-07-2016, 21:13
еее бравос
мисля че М*** ще ти свали шапка
да не кажа че той отдавна ти завижда че си си писал със жени

pe6oskeiborda
09-07-2016, 21:14
kekekeke кой това?
от години не пише
нямаше много мнения под петстотин май
не знам дали ще иска да я споменавам ама мога на лс сигурно не я помните но карай ;D

Да да само съобщения ли? Признай си какво прави с нея!
е хубаво де маааалко повече ама ще е подигравка с себе си да кажа че съм намазал :D

LoadRunner
09-07-2016, 21:14
абе тука защо ми се струва че преди форума показваше че на линия винаги има около 100 човека
са са около 50
ей значи, тия модератори не си знаят силата

LoadRunner
09-07-2016, 21:16
имам си и друга теория де
абе пошо ти да не си си писал с останалите 50 дето са са напуснали форума?

YoungBloodZ
09-07-2016, 21:17
абе тука защо ми се струва че преди форума показваше че на линия винаги има около 100 човека
са са около 50
ей значи, тия модератори не си знаят силата

Нямам такава сила

pe6oskeiborda
09-07-2016, 21:17
тц брат не ме кефиш няма ли да се връщаш в другия раздел

LoadRunner
09-07-2016, 21:19
тц брат не ме кефиш няма ли да се връщаш в другия раздел

прав си, и оценявам че мислиш за моето добро
по-добре да не си пиша с теб че да не взема да се самоизтрия
абе да те питам, ти ли си писа последно с Вин Дизел бе шушуминго, ей значи, беше любимия ми герой
и ми липсва
RIP

pe6oskeiborda
09-07-2016, 21:22
като видя че някой се заяжда, губи точки, тва е
лека нощ от мен деца ;]

Shadow Lady
09-07-2016, 21:25
Нещо такова. Просто, когато създавах скайп чатове - никой не искаше да се присъединява в тях. :] Затова тук дебатираме.

А ти покемон ли си? Ако "да", то учтиво те каня да напуснеш този чат. Това е 18+ тема. Просто ленивите ни, мързеливи модератори все още не са удовлетворили молбата ми да преместят темата в "Пълнолетник".

Какво е покемон?
На 18 съм

smilegirl12
09-07-2016, 21:27
Какво е покемон?
На 18 съм

Дете -под 18
Ето единзад дръг сте (той ена 108)

inewton
09-07-2016, 21:35
Дете -под 18
Ето единзад дръг сте (той ена 108)

@покемона:
Покемон, реших че ти нямаш повече място тук - къш! Виждаш, че никой тук, в тази тема, не те отбелязва вече. Влизай в покебол-а си и дим да те няма!
.

LoadRunner
09-07-2016, 21:36
лека нощ от мен деца ;]

Какво е покемон?
На 18 съм

тук имаме подаване на щафетата :д

M****
09-07-2016, 22:38
Що бе
Някакъв подозрителен ми се струваш. Знае ли човек как лъжеш на лични съобщения и по скайп покемоните от форума... А те ти вярват ли вярват...

ей големи бандюги сте ве
Що, ве, pe6o? Що си толкова изперкал, че си нацвъкал над 1000 фейка тук, във форума? Тая - Shadow Lady, май ти е последното попълнение, а?

Грешиш, останалите 50 са били фейкове на pe6o. Сега просто не ги е мобилизирал.

Какво е покемон?
На 18 съм
Сигурно, pe6o, сигурно...

YoungBloodZ
09-07-2016, 22:41
Някакъв подозрителен ми се струваш. Знае ли човек как лъжеш на лични съобщения и по скайп покемоните от форума... ..

Повече ме интересува това за фейковете а.к.а. "останалите акаунти"

M****
09-07-2016, 22:44
Повече ме интересува това за фейковете а.к.а. "останалите акаунти"
Върти ми се в главата, че преди няколко дни намекна/сподели затова (че имаш/си имал други акаунти). Но може и да се бъркам - в последно време вие (всички) бълвате куп странична безполезна информация, която се налага да я чета по диагонал, та...

YoungBloodZ
09-07-2016, 22:48
А някои хора имаха високо мнение за теб ама утре като прочетат какво си написал ще останат разочаровани :?

smilegirl12
09-07-2016, 22:50
@покемона:

Тцтццтц засегна мъ дълбоко ... :cry: ако не пиша тук- къде? Обидена съм.

M****
09-07-2016, 22:51
А някои хора имаха високо мнение за теб ама утре като прочетат какво си написал ще останат разочаровани :?
Вярвай си... за първото. Вярвай си и за второто. :]]]

YoungBloodZ
09-07-2016, 22:54
Вярвай си... за първото. Вярвай си и за второто. :]]]

Ти не знаеш за какво иде реч
Иначе си прав - в кофата лъжа повече от всеки :D ама на лиси и в другите раздели не го правя

M****
09-07-2016, 22:54
Тцтццтц засегна мъ дълбоко ... :cry: ако не пиша тук- къде? Обидена съм.
Радвам се! :]
Създай си своя Обител, която да е само за покемони като теб, и си изтъркаляй покебола там. :]

smilegirl12
09-07-2016, 22:56
Радвам се! :]
Създай си своя Обител, която да е само за покемони като теб, и си изтъркаляй покебола там. :]Безчуствен човечец ... но пък що да не спамя в темата?

smilegirl12
09-07-2016, 22:57
?

smilegirl12
09-07-2016, 22:57
??

smilegirl12
09-07-2016, 22:58
???

YoungBloodZ
09-07-2016, 22:58
Лошо джобно чудовище!

smilegirl12
09-07-2016, 22:59
Лошо джобно чудовище!

нидей тъка бйе. Няма и да ме баннеш за спам? 2 месеца?

YoungBloodZ
09-07-2016, 23:01
Още много боб трябва да изядеш

M****
09-07-2016, 23:03
Ах, как не ми се спи - безпаметно заспах около 21:00 ч. и се събудих към 22:40 ч., та сега не знам как ще заспя. Кофтито е, че без значение кога ще се преселя в Морфеевото царство, то обратният билет за реалността е точно в 06:30 ч., т.е. след 4 ч. и половина... :]]]

За капак и някакви стомашни киселини ми създават неприятности, като ми парят хранопровода...
Мисля да ям малко шоколад, та да ги потуля докато заспя, пък утре ще видя дали все още ще ме мъчат.

Аре, лека нощ на къснобудните! :]

smilegirl12
09-07-2016, 23:05
ай тежка нощ

YoungBloodZ
09-07-2016, 23:05
Ае

pe6oskeiborda
09-08-2016, 07:09
казвате покемон на хората под 18 ли ве
омг мн сте зле един як лаф да се цвъкне и вие го разваляте :mad:
леле кви сте терлици :mad: :mad:

M****
09-08-2016, 16:09
Е, не... Днес направо ме попиляха с работни задачки... Очите ми оттекоха от взиране в монитора. :/
И утре положението не се очертава по-различно. :/

Но поне вече съм си в нас. Седя си, почивам си, слушам новините. А, в 21:30 ч. ще почне и сериалчето - кеф. :]

M****
09-08-2016, 16:15
И, ето, малко сръбско. :]]]

https://www.youtube.com/watch?v=EhlxOdXGP-o

YoungBloodZ
09-08-2016, 16:20
Кой сериал гледаш бре, калпазанин?

M****
09-08-2016, 16:22
Кой сериал гледаш бре, калпазанин?
Мъртва точка (тоя, дето сега го връткат по btv).

YoungBloodZ
09-08-2016, 16:24
Звучи скучен (:

M****
09-08-2016, 16:25
Звучи скучен (:
Какъвто - такъв. И все пак е по-интересен от форума. :]]]

YoungBloodZ
09-08-2016, 16:27
Ама пак ще заспиш в 9 и после в 1 няма да можеш да спиш

M****
09-08-2016, 16:30
Ама пак ще заспиш в 9 и после в 1 няма да можеш да спиш
Възможно е! Особено като се наям. :] Вчера ми се наложи докато гледам втория епизод (този почващ в 22:30 ч.) да свалям на преносимия хард серията, която проспах. После си го свързах за тв-то и изгледах серията. :]]]

trabi_bs
09-09-2016, 10:17
бойй ама може и с много бойй

M****
09-10-2016, 17:34
Събота, но... работна. :/
И си бяхме на пълен работен ден. Шефовете и секунда по-рано не ни пуснаха. :/

Но вече съм си в нас. :] Нека релаксирането започне сега! :]]]

smilegirl12
09-10-2016, 17:38
Събота, но... работна. :/
И си бяхме на пълен работен ден. Шефовете и секунда по-рано не ни пуснаха. :/

Но вече съм си в нас. :] Нека релаксирането започне сега! :]]]

виждаш ли като ме изгони от темата си никой вече не пиши :D :D

Dwyd96
09-10-2016, 17:53

Минди не е интересен затова...

M****
09-10-2016, 18:40
Покемон, че тази тема не е за вас, а за мен. В тази връзка не ме интересува дали пишете тук или не, дали я четете или не. :]

//ако имах възможност, то щях да заключа Обителта и да направя така, че само и единствено аз да мога да се разписвам тук. ]:-)

inewton
09-10-2016, 18:44
И мен ли не искаш? Какво е обител без поп!? Нищо!

M****
09-10-2016, 20:17
Брей, новият сериал по btv - "Версай", май се очертава добър. Ще погледам, ще видя дали ще оправдае предположенията. :]

LoadRunner
10-06-2016, 17:45
ей миндил

deitona22
10-06-2016, 18:21
ей миндил

Нема го,хванал е некоя съфорумничка и не я пуска.

LoadRunner
10-06-2016, 18:26
съмнява ме че говорим за един и същи човек

LoadRunner
10-06-2016, 18:36
или ако искаш да кажеш че е следил някоя до метрото, после я е хванал, упоил и тикнал в някое мазе където я е оковал и я храни и пои и я гледа докато тя спи, се поправям, да той ще е

inewton
10-06-2016, 19:07
М****? Къде си наистина?

deitona22
10-06-2016, 19:32
или ако искаш да кажеш че е следил някоя до метрото, после я е хванал, упоил и тикнал в някое мазе където я е оковал и я храни и пои и я гледа докато тя спи, се поправям, да той ще е

За Звездичко говоря аз.

dreamwalker
09-10-2019, 21:27
М****? Къде си наистина?

Тук е, геройски издържа 8 месеца без да ми досажда, но сега се казва ghostuser001.