View Full Version : Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
Чадо, искаме точна дата!
С точна дата не е много трудно да се намери дори и ЕГН-то, та ... няма точна дата. (((:
С точна дата не е много трудно да се намери дори и ЕГН-то, та ... няма точна дата. (((:
Има 7+ милиарда ЕГН-та. Поне 20-30 милиона души, които са родени на твоята дата. Та пак да питам, кога си роден, или още смяташ че могат да ти разберат точно твоето ЕГН-е?
pe6oskeiborda
06-27-2015, 17:47
Ламинатора? :lol:
Тоя го чувам за пръв път, ама тук постоянно изплуват отдавна забравени потребители, та... няма да се изненадам, ако и такъв е налице... :D
да ве голям гмей е :)
така казваха майките наоколо поне
Има 7+ милиарда ЕГН-та. Поне 20-30 милиона души, които са родени на твоята дата. Та пак да питам, кога си роден, или още смяташ че могат да ти разберат точно твоето ЕГН-е?
:lol:
Като си Тома-Неверни - дай ти точна дата, а аз до 20-30 мин. ще ти върна на ЛС как се казваш. ;)
Навит ли си? Ако искаш и тук мога да отговоря. (:
SHPAIdURmeN
06-27-2015, 17:48
Защо си обсебен от ЕГН-та ?
LoadRunner
06-27-2015, 17:49
УеУе, без да подозирам - с предишния си коментар съм се разписал под номер 1000!!! (:
абее бастун
къде видя 1000
да ве голям гмей е :)
така казваха майките наоколо поне
А какво е ламинирал? :lol:
Като си Тома-Неверни - дай ти точна дата, а аз до 20-30 мин. ще ти върна на ЛС как се казваш. ;)
Навит ли си? Ако искаш и тук мога да отговоря. (:
Чадо, то в ника ми си пише как се казвам. :lol:
LoadRunner
06-27-2015, 17:51
хахахах
и М-а почва да те взима за канарче
Защо си обсебен от ЕГН-та ?
Въпросът не е дали аз съм обсебен от ЕГН-тата или не, а дали някой от хилядите анонимни във форума не е обсебен от ЕГН-тата... ;)
абее бастун
къде видя 1000
http://prikachi.com/images/975/8197975x.png
;)
LoadRunner
06-27-2015, 17:58
Въпросът не е дали аз съм обсебен от ЕГН-тата или не, а дали някой от хилядите анонимни във форума не е обсебен от ЕГН-тата... ;)
а ти защо си следил скатев и си му правил снимки от храстите
Нали не смяташ, че рожденната дата е единственият начин, по който някой от хилядите анонинми може да ти разбере ЕГН-то?
хахахах
и М-а почва да те взима за канарче
Какво имаше предвид с това?
По-рано не се изразих по най-правилния начин - ще мога да ти отговоря как е и фамилното ти име, а може би и презимето. (:
По-рано не се изразих по най-правилния начин - ще мога да ти отговоря как е и фамилното ти име, а може би и презимето. (:
Да пробваме ли?
а ти защо си следил скатев и си му правил снимки от храстите
По този въпрос съм отговорил в по-предишни страници от настоящата тема - на който му е интересно, да се разрови. (:
LoadRunner
06-27-2015, 18:09
ама да ама той каза че те е видял с шлифер и си джерквал в храсталаците :D
Нали не смяташ, че рожденната дата е единственият начин, по който някой от хилядите анонинми може да ти разбере ЕГН-то?
Разбира се, че не...
Но споделяйки точна дата човек разкрива 6/10 от ЕГН-то си.
А ако някъде си посочил от коя област на България си - стесняваш кръга от потенциални ЕГН-та.
Знаейки ти и пола - ето ти стесняване на оставащото множество наполовина.
10-тата цифра е контролна, та тя се изчислява от първите 9, та...
С известна проба-грешка и информацията не закъснява... :/ :/ :/
ама да ама той каза че те е видял с шлифер и си джерквал в храсталаците :D
SHPAIdURmeN
06-27-2015, 18:21
Има начин да напишеш(не ЕНГ-то) без да разберат хилядите анонимни.
П.П. и все още се правиш на ударен
anonymous908491
06-27-2015, 18:29
. Чакам си трите имена на лично. :)
Нова двойка ?
...
Преди няколко минути ти пратих ЛС. (:
Видях. И аз ти пратих. :)
anonymous908491
06-27-2015, 18:47
Нова двойка ?
Благодаря, че ми отговорихте.
Благодаря, че ми отговорихте.
Пак заповядай.
И аз отново ти пратих... :lol:
И аз отново ти пратих... :lol:
Буквално ме шокира... И аз ти пратих.
Нова двойка ?
Знам, че ти е тъжно като не ти отговарят, затова го правя. ;с
anonymous908491
06-27-2015, 18:58
Знам, че ти е тъжно като не ти отговарят, затова го правя. ;с
Гръдната ти над 90 ли е ?
@М
Ако ти дам трите имена и месторабота на един човек, ще можеш ли да ми намериш къде живее или как изглежда ?
Буквално ме шокира... И аз ти пратих.
Рафа, предупредих те, че е лесно. Надявам се, че в бъдеще няма да си толкова лесно доверчив.
А сега си изтрий съобщението с данните, ако още не си го направил. Аз умишлено, като те цитирах след това, ти замених данните с "...". (:
anonymous908491
06-27-2015, 19:03
А сега си изтрий съобщението с данните, ако още не си го направил. Аз умишлено, като те цитирах след това, ти замених данните с "...". (:
Нямаш доверие на модовете тук или говориш за точно определен човек ?
Рафа, предупредих те, че е лесно. Надявам се, че в бъдеще няма да си толкова лесно доверчив.
Вече е късно, човека над мен ме е цитирал...
Виж ЛС. :)
Е, надявам се, че и papugai е добър човек и ще редактира съобщението си.
Е, надявам се, че и papugai е добър човек и ще редактира съобщението си.
Дано. :)
@М
Ако ти дам трите имена и месторабота на един човек, ще можеш ли да ми намериш къде живее или как изглежда ?
Може да ти намери и къде смята да работи след 2 години дори, а да не говорим, че ще ти каже и всичко за семейството и приятелите му.
Може да ти намери и къде смята да работи след 2 години дори, а да не говорим, че ще ти каже и всичко за семейството и приятелите му.
U just won the Internet! :lol:
U just won the Internet! :lol:
Знам, че обичате чувството ми за хумор, не е нужно да ме ласкаете сега...
anonymous908491
06-27-2015, 19:11
Не е той, а тя, освен това знам къде ще работи, на някоя магистрала, защото точно там заслужава да е.
Кажи ми за размера на циците ти, важно ми е.
Не е той, а тя, освен това знам къде ще работи, на някоя магистрала, защото точно там заслужава да е.
Колкото до размера - всички знаем, че е много над 90!
anonymous908491
06-27-2015, 19:15
Колкото до размера - всички знаем, че е много над 90!
Знаем само, че са ти големи и хубави, за размер никога не сме говорили.
Сериозно те питах.
Знаем само, че са ти големи и хубави, за размер никога не сме говорили.
Сериозно те питах.
Ти никога не си бил сериозен, когато аз съм искала от теб. ;с
аз мога да бъда сериозен!
аз мога да бъда сериозен!
Знам. <3
anonymous908491
06-27-2015, 19:23
Продължаваш със старата история, а ти казвах много пъти, че още е рано да те запознавам с родителите ми.
Продължаваш със старата история, а ти казвах много пъти, че още е рано да те запознавам с родителите ми.
:o
anonymous908491
06-27-2015, 19:26
:o
Мдааа, вземи си кака да те отрака
Поне с братовчед ти можеше да ме запознаеш...
anonymous908491
06-27-2015, 19:33
Поне с братовчед ти можеше да ме запознаеш...
Дай да сменим темата с роднините.
Колко казваш, че са ти гърдите ?
Нямаш доверие на модовете тук или говориш за точно определен човек ?
То има ли модове тук? :lol:
На една тема й се сменя името вече... не знам - 2 или 3 месеца? :lol:
Затова следвам поуката от приказката за братята, каруцата и Неволята. (:
LoadRunner
06-27-2015, 20:12
хахаха
LoadRunner
06-27-2015, 20:15
не се прави на много ларж
той рафата си написа точния адрес когато беше на стола и ти си го запомнил
pandabear
06-27-2015, 20:27
егн-то ви говори
егн-то ви говори
901107....
не се прави на много ларж
той рафата си написа точния адрес когато беше на стола и ти си го запомнил
Ама аз не живея там, където съм регистриран. Смисъл той с този адрес, който бях казал на стола, той нямаше как да ми разбере ЕГН-то, защото не съм регистриран там. :D
LoadRunner
06-27-2015, 20:45
егн-то ви говори
90210..
pandabear
06-27-2015, 20:49
пенсионери
LoadRunner
06-27-2015, 21:04
http://prikachi.com/images/241/8198241U.jpg
аз пък им се кефех
Corb1225
06-27-2015, 21:10
Особено като работиш там, където работиш. Нали?
@всички:
Хора, тази вечер исках само да ви предупредя, че не е добра идея да си споделяте личните данни насам-натам, особено публично - по форуми и т.н., а вие взехте, че се филмирахте и почнахте с фантазиите и делюзиите*. :/ :/ :/
*както един/една потребител(ка) тук много обича да използва тази думичка...
Не съм искал да ви обзема параноята, а само да ви предупредя за рисковете от разпространяването на лична информация през Интернет. :(
Но май сентенцията "Блажени са невежите" се оказа вярна... :/
Oбоснови се.
Предполагам, че визираш сентенцията - "Блажени са невежите"?
Ако да - то давам ти пример: 99% съм убеден, че днес едно момиче, което преди около 2 часа се разписа в темата за Чувствата, се е филмирало заради моите коментари от по-рано. :/ :/ :/
А не съм искал да я плаша, не искам и да има неспокоен сън заради моите коментари.
Ако да - то давам ти пример: 99% съм убеден, че днес едно момиче, което преди около 2 часа се разписа в темата за Чувствата, се е филмирало заради моите коментари от по-рано. :/ :/ :/
А не съм искал да я плаша, не искам и да има неспокоен сън заради моите коментари.
Не.
@всички:
Хора, тази вечер исках само да ви предупредя, че не е добра идея да си споделяте личните данни насам-натам, особено публичнhttp://www.teenproblem.net/forum/images/buttons/reply_40b.pngо - по форуми и т.н., а вие взехте, че се филмирахте и почнахте с фантазиите и делюзиите*. :/ :/ :/
*както един/една потребител(ка) тук много обича да използва тази думичка...
Не съм искал да ви обзема параноята, а само да ви предупредя за рисковете от разпространяването на лична информация през Интернет. :(
Corb1225
06-27-2015, 22:09
Мисля, че можеш да имаш по-сериозни проблеми от това.
Може ли да поясниш, че не разбрах какво намекваш? (:
Oстави, остави, няма да стане мачът.
/едит : ако беше за мен.
Oстави, остави, няма да стане мачът.
/едит : ако беше за мен.
Не, горното ми съобщение по принцип бе за Corb1225. (:
Но си признавам, че и на твоето не успях да му схвана замисъла... :Д
Но може би спрялостта ми се дължи на факта, че вече ми се спи. (:
Corb1225
06-28-2015, 10:40
Разбрах защо М се страхува да си каже рождената дата. Защото ще научат къде живее и ще му се случи случката от този клип:
https://www.youtube.com/watch?v=o7Oibcmr81Y
:cool:
anonymous908491
06-28-2015, 17:13
..........
http://zamunda.net/info?id=NDQ3NDgyeHphbXgxNDM1NTExMzUy&hit=1
ako искаш да опознаеш шмодката
http://zamunda.net/info?id=NDQ3NDgyeHphbXgxNDM1NTExMzUy&hit=1
ako искаш да опознаеш шмодката
Добър вечер и на теб, papugai! (:
Гледам, объркал си датата с 1-ви април, та си пуснал шега, на която признавам си се вързах. :Д
Първо се чудя, защо http://www.teenproblem.net/forum/images/buttons/viewpost-right.png до ника ми, в посочения от теб цитат, води към коментар на Rafa7a и второ - линка на замунда, който си посочил, не работи... :/
бтв: следва минутка за безплатна реклама
Хора, след два дни Кръчмата на бай ви Пешо бележи месец от откриването си.
В тази връзка й правя безплатна реклама, като ви каня да заповядате на следния --> адрес (http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/576382-%D0%9A%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D0%B5%D0%B9%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B4%D 0%B0-%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D1%82%D 0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0?p=11318543#post11318543) <--. (:
Едит: гледам линка вече работи, та редактирам... (:
dreamwalker
06-30-2015, 21:13
Какво прави ЕГН-то, М****?
Какво прави ЕГН-то, М****?
Здравей, dreamwalker! (:
Какво имаш предвид с въпроса ти, че не успях да го разбера... (:
btw: как се сети за мен? (:
Отдавна не си писал(а) тук... :/ Как си? Какво правиш? ...
Как се казваш? На колко си години? Имаш ли деца? Учиш ли/работиш ли? :Д
Колкото до мен - аз лично се опитвам да разбера какви са тия "домове" на планети и планети в зодиакални съзвездия, които различните му сайтове за натални карти ми избръщолевиха преди малко. :Д
планетите във всеки дом определят твоето държане в дадена ситуация или начин на реагиране при различни емоции
просто казано от от слънце до луна са положителни и от марс до плутон отрицателни
dreamwalker
06-30-2015, 21:43
Здравей, dreamwalker! (:
Какво имаш предвид с въпроса ти, че не успях да го разбера... (:
btw: как се сети за мен? (:
Отдавна не си писал(а) тук... :/ Как си? Какво правиш? ...
Добре съм, благодаря, че попита.
Гледам новини.
LoadRunner
06-30-2015, 21:46
банда олигофренчета
планетите във всеки дом определят твоето държане в дадена ситуация или начин на реагиране при различни емоции
просто казано от от слънце до луна са положителни и от марс до плутон отрицателни
А някой тук знае ли как да ги тълкува тези работи?
Даде ми, че луната е във Везни (4-ти дом)??? Асцендент - рак (в първи дом), Слънце - пак в рак (12 дом)??? :Д
А някой тук знае ли как да ги тълкува тези работи?
Даде ми, че луната е във Везни (4-ти дом)??? Асцендент - рак (в първи дом), Слънце - пак в рак (12 дом)??? :Д
кажи си точна дата на раждане и град също и час
Corb1225
06-30-2015, 21:52
Колкото до мен - аз лично се опитвам да разбера какви са тия "домове" на планети и планети в зодиакални съзвездия, които различните му сайтове за натални карти ми избръщолевиха преди малко. :Д
И ти ли, Бруте? ;д
Няма лошо да се интересуваш, ама не приемай нещата насериозно, защото астрологията е една голяма измислица. Най-елементарният пример е с прецесията (http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=11213). Като се завърта оста на въртене на Земята, се измества и позицията на "знаците" на небето, т.е. това което астролозите (и всички останали) виждат, се мени; но не и концепцията на астрологията. Мошеническа работа ;д.
Добре съм, благодаря, че попита.
Гледам новини.
И отговори само на един въпрос... :/
А зададох толкова много! :Д
btw: dreamwalker, точно преди броени секунди, докато разглеждам форума тук и там, те излових в лъжа! Защо така... :'(
банда олигофренчета
Здравей и на теб, LoadRunner! (:
pe6oskeiborda
06-30-2015, 22:01
здрасти миро имаш много поздрави от мен :)
кажи си точна дата на раждане и град също и час
Е, няма защо - онлайн калкулаторите вече ми "изплюха" информацията коя планета в кой дом и кое зодиакално съзвездие е... :Д
А и по обективни причини, изтъкнати няколко дни по-рано, ще пасувам с точната дата и град... :Д
Е, няма защо - онлайн калкулаторите вече ми "изплюха" информацията коя планета в кой дом и кое зодиакално съзвездие е... :Д
А и по обективни причини, изтъкнати няколко дни по-рано, ще пасувам с точната дата и град... :Д
тогава си кажи поне зодията за да мога да ти кажа нещо
Corb1225
06-30-2015, 22:05
М, къде гледаш? Виж този сайт:
www.astro.com
И ти ли, Бруте? ;д
Няма лошо да се интересуваш, ама не приемай нещата насериозно, защото астрологията е една голяма измислица. Най-елементарният пример е с прецесията (http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=11213). Като се завърта оста на въртене на Земята, се измества и позицията на "знаците" на небето, т.е. това което астролозите (и всички останали) виждат, се мени; но не и концепцията на астрологията. Мошеническа работа ;д.
Мда, за прецесията учих едно време... в X или XI клас... Не помня - отдавна бе... :Д
Надявам се, че онлайн калкулаторите я отчитат задкулисно и нея. (:
здрасти миро имаш много поздрави от мен :)
Благодаря, Пешо! И ти имаш поздрави от мен! (:
Честит 1 месец на Кръчмата ти - ако не бях отшелник, загнезден в тази моя Обител, то с удоволствие бих пил нещо в твоята Кръчма! (:
Corb1225
06-30-2015, 22:12
Надявам се, че онлайн калкулаторите я отчитат задкулисно и нея. (:
"Надай се куре на пияни жени" :lol:
тогава си кажи поне зодията за да мога да ти кажа нещо
Ааа, не знам...
Все си мисля, че аз го счупих (форума) - наближава РД-то ми, съответно силите ми се увеличават + Светът вече навлезе в периода на зодиакалните Раци! (:
:)
... :lol:
dreamwalker, това ти ли си? :Д
демек си човек който цени дома и иска там да се чувства добре
имаш търпение спрямо околните и това което искаш даже и 100г да минат ще бъдеш готов да реагираш
емоционален даже може да бъдеш обсебен от идея или цел
имаш търпение спрямо околните и това което искаш даже и 100г да минат ще бъдеш готов да реагираш
Я, т'ва пасна! (:
Corb1225
06-30-2015, 22:35
М, и аз ти драснах едно. Прочети и кажи доколко ти пасва процентно.
Имаш нужда другите хора да те обичат и уважават. С тенденция си за самокритика, а същевременно разполагаш с голям неизползван потенциал, който все още не си обърнал в твоя полза. Макар и да имаш някои лични слабости, като цяло си способен да ги компенсираш. Макар отвън да изглеждаш като дисциплиниран и владеещ се човек, вътрешно си несигурен и загрижен. Понякога имаш колебания дали си взел правилното решение. Обичаш промяната и разнообразието и си разочарован, когато ти се налагат ограничения. Мислиш независимо и не приемаш чуждите твърдения без задоволително доказателство. Открил си колко е неразумно да се саморазкриваш пред другите. Понякога си екстровертен, приветлив, общителен, но понякога и интровертен, предпазлив и резервиран. Някои от стремежите ти са доста нереалистични. Сигурността е една от главните цели в живота ти.
Имаш нужда другите хора да те обичат и уважават. С тенденция си за самокритика, а същевременно разполагаш с голям неизползван потенциал, който все още не си обърнал в твоя полза. Макар и да имаш някои лични слабости, като цяло си способен да ги компенсираш. Макар отвън да изглеждаш като дисциплиниран и владеещ се човек, вътрешно си несигурен и загрижен. Понякога имаш колебания дали си взел правилното решение. Обичаш промяната и разнообразието и си разочарован, когато ти се налагат ограничения. Мислиш независимо и не приемаш чуждите твърдения без задоволително доказателство. Открил си колко е неразумно да се саморазкриваш пред другите. Понякога си екстровертен, приветлив, общителен, но понякога и интровертен, предпазлив и резервиран. Някои от стремежите ти са доста нереалистични. Сигурността е една от главните цели в живота ти.
https://psihoblogger.wordpress.com/tag/%D0%B5%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BD%D1%8A%D0%BC/
ефект на Форър
предвидим си
всъщност написаното не се отнася по никакъв начин за мен
Corb1225
06-30-2015, 22:41
Защо издаваш? Не искаш да се види за пореден път колко не струва астрологията ли?
dreamwalker
06-30-2015, 22:44
btw: dreamwalker, точно преди броени секунди, докато разглеждам форума тук и там, те излових в лъжа! Защо така... :'(
Каква лъжа?
Защо издаваш? Не искаш да се види за пореден път колко не струва астрологията ли?
това не пречи да каже до колко % му пасва
не разсъждавай като 12 годишен
dreamwalker
06-30-2015, 22:48
не разсъждавай като 12 годишен
Искаш твърде много.
Без все още да съм видял линка на haritov - мисля, че на около 70-75% отговаря. (:
Corb1225
06-30-2015, 22:50
това не пречи да каже до колко % му пасва
Когато вече знае, че не се отнася за него, нагласата е съвсем друга.
Искаш твърде много.
И аз те обичам, сладурано.
Когато вече знае, че не се отнася за него, нагласата е съвсем друга.
И аз те обичам, сладурано.
отново сгреши
това е психологически профил който отговаря на 95% от населението на земята
идетя на астрологията е да определи тънкостите на това твърдение
друг е въпроса до колко успява в интернет сайтовете
все едно да добавя че се боят смъртта и пак 95% ще кажат че съм прав това са вродени инстинкти
Каква лъжа?
Ще ти отговоря на лично след малко! (:
Corb1225
06-30-2015, 22:54
отново сгреши
Не ти е отворил линка, но ти е прочел мнението.
И аз не греша.
това е психологически профил който отговаря на 95% от населението на земята
идетя на астрологията е да определи тънкостите на това твърдение
друг е въпроса до колко успява в интернет сайтовете
все едно да добавя че се боят смъртта и пак 95% ще кажат че съм прав това са вродени инстинкти
Нищо не каза, за пореден път.
Искаш твърде много.
не съм загубил надежда в хората
dreamwalker
06-30-2015, 22:58
Ще ти отговоря на лично след малко! (:
Ахахахаха.
Нещо ви изгубих дискусията - нали попита до колко процента мисля, че ме припокрива? Около 3/4 - има неща, за които не смятам, че ме описват. (:
Едит: това е насочено към Corb1225.
Не ти е отворил линка, но ти е прочел мнението.
И аз не греша.
Нищо не каза, за пореден път.
до преди малко твърдеше че съм развалил всичко
само искам да знам пред кого искаш да се докажеш и за какво се бориш
това държане което демонстрираш е характерно за човек с комплекси,асоциал или някой с трудно детство
Нещо ви изгубих дискусията - нали попита до колко процента мисля, че ме припокрива? Около 3/4 - има неща, за които не смятам, че ме описват. (:
това не е дискусия
това е монолог от типа мухата може да лети ти не можеш да докажеш че греша виж колко съм умен
Corb1225
06-30-2015, 23:03
само искам да знам пред кого искаш да се докажеш и за какво се бориш
това държане което демонстрираш е характерно за човек с комплекси,асоциал или някой с трудно детство
Само в твоята главата хората вършат нещата, за да се доказват. В случая искам да покажа, че астрологията е измислица.
Държанието ми е според ситуацията и хората. Към момента съм преценил, че това заслужаваш.
dreamwalker
06-30-2015, 23:06
това не е дискусия
това е монолог от типа мухата може да лети ти не можеш да докажеш че греша виж колко съм умен
Само в твоята главата хората вършат нещата, за да се доказват. В случая искам да покажа, че астрологията е измислица.
Държанието ми е според ситуацията и хората. Към момента съм преценил, че това заслужаваш.
не обобщавам отношението ти към мен или към темата а като цяло
Corb1225
06-30-2015, 23:07
не обобщавам отношението ти към мен или към темата а като цяло
Отношението ми не е такова като цяло.
Отношението ми не е такова като цяло.
къде съм казал какво ти е отношението?
та какво не ти отношението като цяло и какво ти е отношението като цяло
без да искаш си призна че съм прав
Corb1225
06-30-2015, 23:12
Нищо не съм признал. Ти го написа:
Бъркаш отношението ми към теб с цялостното ми отношение, защото не искаш да разбереш, че си го заслужил с нещо.
Нищо не съм признал. Ти го написа:
Бъркаш отношението ми към теб с цялостното ми отношение, защото не искаш да разбереш, че си го заслужил с нещо.
казах това държане не какво
и казах че не говоря за мен
и това че не осъзнаваш някои неща не значи че ги няма
всъщност ти си един никой и такъв ще си умреш не знам защо си мислиш че ме трогваш с твоето мнение за мен
pe6oskeiborda
06-30-2015, 23:15
Благодаря, Пешо! И ти имаш поздрави от мен! (:
Честит 1 месец на Кръчмата ти - ако не бях отшелник, загнезден в тази моя Обител, то с удоволствие бих пил нещо в твоята Кръчма! (:
мерси брат поканен си
няма страшно аз не се обиждам лесно така че няма да те гоня :)
мерси брат поканен си
няма страшно аз не се обиждам лесно така че няма да те гоня :)
Пешо казвам ти го честно ти си ебати пича кефиш ме честно
Corb1225
06-30-2015, 23:25
всъщност ти си един никой и такъв ще си умреш не знам защо си мислиш че ме трогваш с твоето мнение за мен
Защо си мислиш, че искам да те трогна?
Когато водя дискусия, не си позволявам лични нападки, освен ако не ме подразнят много, както се случи, като спорихме за Ванга. Опитваш се да спориш за разни неща, но очевидно не ти се отдава да конструираш аргументи, което в един момент става дразнещо, защото предявяваш неоснователни претенции в спора. Бих ти се извинил, защото това не ме оправада да се държа грубо. И вече знам да не влизам в спорове с теб.
Защо си мислиш, че искам да те трогна?
Когато водя дискусия, не си позволявам лични нападки, освен ако не ме подразнят много, както се случи, като спорихме за Ванга. Опитваш се да спориш за разни неща, но очевидно не ти се отдава да конструираш аргументи, което в един момент става дразнещо, защото предявяваш неоснователни претенции в спора. Бих ти се извинил, защото това не ме оправада да се държа грубо. И вече знам да не влизам в спорове с теб.
аз ти казах че не ми пука какво мислиш за мен и защо ти си играеш да пишеш
за другите неща мълчиш обаче
забелязваш ли че лека полека доказваш че съм прав
ще откриеш ли кое в поста ти потвърждава това?
както и да всъщност не ми дреме както казах такъв ще си умреш
явно дриймчето е право че искам много от хората
Corb1225
06-30-2015, 23:29
Няма какво да кажа за тези други неща, защото те са поредните ти жалки опити да се правиш на интересен. Не ти се получава.
dreamwalker
06-30-2015, 23:29
Не се карайте.
Бийте се.
Няма какво да кажа за тези други неща, защото те са поредните ти жалки опити да се правиш на интересен. Не ти се получава.
гарантирам те че не се правя
просто съм си интересем
Не се карайте. Бийте се.
не е библейско
Corb1225
06-30-2015, 23:31
забелязваш ли че лека полека доказваш че съм прав
ще откриеш ли кое в поста ти потвърждава това?
както и да всъщност не ми дреме както казах такъв ще си умреш
явно дриймчето е право че искам много от хората
Забелязваш неща, които никой друг не забелязва.
Не се карайте. Бийте се.
Аз искам да правя любов...с теб.
Забелязваш неща, които никой друг не забелязва.
знам.
това не е дискусия
...
:Д
Май си прав - с оглед на последните коментари все повече си мисля, че мяза на спор между теб и Corb1225... :cool:
И май си имате заигравка от други теми на форума. (:
:Д
Май си прав - с оглед на последните коментари все повече си мисля, че мяза на спор между теб и Corb1225... :cool:
И май си имате заигравка от други теми на форума. (:
засегнал съм го явно ама и той не казва с какво да му се извиня
по принцип съм такава добра душа
Corb1225
06-30-2015, 23:37
засегнал съм го явно ама и той не казва с какво да му се извиня
Не си ме засегнал, просто имам непоносимост към някои неща. Добре ми е известно, че имам много какво да подобрявам в себе си и това, че се впрягам излишно е едно такова нещо. Официално ти се извинявам и ще се старая да те отбягвам.
А аз да се ожаля - "сканирах" до преди малко абсолютно всички ЛС-и, които dreamwalker ми е писал(а) досега, с надеждата да видя къде точно ми е написал(а) нещо, което е в противоречие с друго нещо, написано от него/нея във форума и... ц. Ударих на камък.
Явно и първото съм го чел във форума (и не е било на ЛС), та сега трябва да се сетя къде съм го чел. :cool:
И тъй като се очертават и двата коментара да са публични, то до ЛС няма да се стига - ще го изкоментираме в настоящата тема. (:
//което е в лек разрез с правилата за достойно поведение, ама... ще си затворим малко очите. (:
Не си ме засегнал, просто имам непоносимост към някои неща. Добре ми е известно, че имам много какво да подобрявам в себе си и това, че се впрягам излишно е едно от тях. Официално ти се извинявам и ще се старая да те отбягвам.
извинявай ако има нещо и от мен
нямам против да водим спор в темите стига да не прекаляваме с нервите
;)
dreamwalker
06-30-2015, 23:40
А аз да се ожаля - "сканирах" до преди малко абсолютно всички ЛС-и, които dreamwalker ми е писал(а) досега, с надеждата да видя къде точно ми е написал(а) нещо, което е в противоречие с друго нещо, написано от него/нея във форума и... ц. Ударих на камък.
Явно и първото съм го чел във форума (и не е било на ЛС), та сега трябва да се сетя къде съм го чел. :cool:
И тъй като се очертават и двата коментара да са публични, то до ЛС няма да се стига - ще го изкоментираме в настоящата тема. (:
//което е в лек разрез с правилата за достойно поведение, ама... ще си затворим леко очите. (:
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже...
Corb1225
06-30-2015, 23:41
Аз пък веднъж изтрих едни лични от дримока, защото ми трябваше място и сега ми е много мъчно...
pe6oskeiborda
06-30-2015, 23:42
не знам чадо мое
но моята мъка се увеличава много като чета тези неща
не знам чадо мое
8-[
Урааа! Успях!
Ето какво имам предвид:
Както и да е - с него си общувате по един или друг начин - дали на живо, дали чрез ЛС-и, дали по скайп - така си мисля. (:
По тази причина предполагам, че той е в течение на твоите дела.
А сега аз наистина трябва да ставам, че да се прибера у нас. (:
/а и хубаво време е навън - мисля да повървя колкото мога повече, че да се облъча малко със Слънчева радиация. (:
На живо общувам само с npp.
което ми се струва в разрез с това:
С npp, да го заведа във Ватикана.
//написано в друга моя тема: С кои потребители на форума бихте искали да се запознаете на живо? :)
Урааа! Успях!
Ето какво имам предвид:
(написано в друга моя тема: С кои потребители на форума бихте искали да се запознаете на живо? :) )
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Corb1225
06-30-2015, 23:50
Урааа! Успях!
Потупай се по рамото, заслужи си го.
Потупай се по рамото, заслужи си го.
dreamwalker
06-30-2015, 23:56
Урааа! Успях!
Ето какво имам предвид:
//написано в друга моя тема: С кои потребители на форума бихте искали да се запознаете на живо? :)
П.П. За пореден път доказваш, че си ампутиран от чувство за хумор, ако публикацията беше сериозна, надявам се, че не е.
dreamwalker
06-30-2015, 23:56
не знам чадо мое
За Бог ли се помисли? :lol:
П.П. За пореден път доказваш, че си ампутиран от чувство за хумор, ако публикацията беше сериозна, надявам се, че не е.
Е, ти в 03:00 ч. за какъв хумор ми пишеш? (:
Спи ми се, та две не виждам. Ако по принцип приемам нещата леко буквално, то в този късен/ранен час всичко е умножено в пъти. (:
В момента А = А; а = а; 1 = 1 и 2 + 2 не е равно на "5", а на "4". (:
dreamwalker
07-01-2015, 00:14
Е, ти в 03:00 ч. за какъв хумор ми пишеш? (:
Спи ми се, та две не виждам. Ако по принцип приемам нещата леко буквално, то в този късен/ранен час всичко е умножено в пъти. (:
Един час си прекарал да ровиш из съобщенията, които съм ти пращала, очевидно късният час не ти е попречил.
dreamwalker
07-01-2015, 00:15
http://www.memecreator.org/static/images/memes/988714.jpg
dreamwalker
07-01-2015, 00:17
новата тема за исляма всъщност е старата м*стурб*т*рска тема, все едно един и същи човек с*р* във всяка тема от раздел философия и религия, като изключим мен
Badass.
@ всички:
Хора, аз мисля ...
да ходя да си лягам. (((:
Ако не го сторя до 1-2 часа, ще взема да посрещна първите слънчеви лъчи за месец юли буден. :Д
А утре имам много задачки за вършене, та въпреки че съм много изкушен от горното, то смятам да се пренасям в Морфеевото царство, но първо...
мисля да изям две сухи пастички, че нито съм обядвал, нито съм вечерял... вече 2-3 дни. Кретам на сухи пастички и кит-кет.
Пожелавам ви хубава, приятна и спокойна нощ!
Както и слънчев, приятен и успешен месец юли! Весело посрещане на първите юлски слънчеви лъчи! (:
И да - месец юли е най-якият месец в годината, само да не беше чак толкова топъл! :Д
Един час си прекарал да ровиш из съобщенията, които съм ти пращала, очевидно късният час не ти е попречил.
;)
dreamwalker
07-01-2015, 00:26
Брат, съчувствам ти.
Брат, съчувствам ти.
А защо?
Нека да задам няколко риторични въпроса: ако видиш едно малко животинче да се мята енергично, лудо във водата, ще тръгнеш ли да го спасяваш от удавяне? Ще му съчувстваш ли? Да?
Е, ако животинчето е малка риба?
Аз съм си такъв, какъвто съм си - за мое добро или лошо. (:
Виждаш ли по-скоро аз трябва да ти съчувствам на теб... (:
Защо ли? Еми, ти си този/тази, който/която се крие зад "n" на брой профили (активни/неактивни, нови/стари)... :/
Преди седмици, когато ми написа, че "на живо общувам само с npp" аз ти повярвах. Не съм и предположил, че се шегуваш. Даже не знам защо би се шегувал(а) с това... А вчера те чета, че би искал(а) да се срещнеш с него/нея на живо, за да го/я заведеш във Ватикана... Или второто да е шегата, която визираше?
После съм нямал чувство за хумор - е, ти къде видя хумора тук? Хуморът е, че си противоречиш и в малкото информация, която пишеш за себе си или...?
С теб имаме някаква бегла комуникация от началото на март месец, сега е 01-ви юли, т.е. 4 месеца разлика. За този период не успях да разбера нищо за теб, освен че ти е хоби да лъжеш и да въвеждаш в заблуждение...
Прикрит човек си... :/ Това е жалко, затова по-горе ти писах, че ти съчувствам за това, което си...
dreamwalker
07-01-2015, 15:38
А защо?
Нека да задам няколко риторични въпроса: ако видиш едно малко животинче да се мята енергично, лудо във водата, ще тръгнеш ли да го спасяваш от удавяне? Ще му съчувстваш ли? Да?
Е, ако животинчето е малка риба?
Аз съм си такъв, какъвто съм си - за мое добро или лошо. (:
Виждаш ли по-скоро аз трябва да ти съчувствам на теб... (:
Защо ли? Еми, ти си този/тази, който/която се крие зад "n" на брой профили (активни/неактивни, нови/стари)... :/
Преди седмици, когато ми написа, че "на живо общувам само с npp" аз ти повярвах. Не съм и предположил, че се шегуваш. Даже не знам защо би се шегувал(а) с това... А вчера те чета, че би искал(а) да се срещнеш с него/нея на живо, за да го/я заведеш във Ватикана... Или второто да е шегата, която визираше?
После съм нямал чувство за хумор - е, ти къде видя хумора тук? Хуморът е, че си противоречиш и в малкото информация, която пишеш за себе си или...?
С теб имаме някаква бегла комуникация от началото на март месец, сега е 01-ви юли, т.е. 4 месеца разлика. За този период не успях да разбера нищо за теб, освен че ти е хоби да лъжеш и да въвеждаш в заблуждение...
Прикрит човек си... :/ Това е жалко, затова по-горе ти писах, че ти съчувствам за това, което си...
http://media.giphy.com/media/AoQyQ8krr9YRO/giphy.gif
Изнервен съм... :/ :/ :/
Мразя се, когато съм в подобно състояние. :/ Не се понасям...
Но няма как да не съм изнервен, когато някой откровено ме лъже. Мразя лъжата - това е нещото, което ме вади от строя.
За благородната лъжа съм склонен да правя изключение, но случаят не е такъв. :/
Хора, отправям молба към вас - моля, поне когато целенасочено решите да ме лъжете, то да си записвате на листче хартия или компютърен файл споделените с мен думи. Защото аз помня и не ми е приятно да ви ловя в лъжи. Товаря се с негативни емоции, а не искам.
Ако не може да комуникирате без да лъжете - моля, не общувайте с мен!
Благодаря ви!
LoadRunner
07-01-2015, 17:51
хахаха
болен мозък?
дримок пиши си на листче ве
бъди традиционалистка
хахаха
болен мозък?
Ако да цениш Истината и да не понасяш лъжата прави някого "болен мозък", то сигурно съм такъв.
Проблем ли имаш с това?
Но няма как да не съм изнервен, когато някой откровено ме лъже.
За благородната лъжа съм склонен да правя изключение, но случаят не е такъв. :/
Шмодката пише в темите, а не на теб.
Защо се имаш за толкова специален, че всичко трябва да се върти около теб.
Шмодката пише в темите, а не на теб.
Защо се имаш за толкова специален, че всичко трябва да се върти около теб.
Не визирам съобщенията по форума, а тези изпратени на лично.
LoadRunner
07-01-2015, 17:58
хахахах как ти го казаха само
Не визирам съобщенията по форума, а тези изпратени на лично.
Преди няколко часа си написал сам, че в личните не си намерил някъде да те лъже.
LoadRunner
07-01-2015, 17:59
Проблем ли имаш с това?
нямам нищо против традиционализма
хахахах как ти го казаха само
Това към мен ли е насочено или към ДОТА?
Към теб много ясно, всички говорят само за теб.
Преди няколко часа си написал сам, че в личните не си намерил някъде да те лъже.
А трябва ли да споделям публично всеки път, когато пиша/получавам ЛС-и?
Подпалих моторетката не за лъжата по форума!
А трябва ли да споделям публично всеки път, когато пиша/получавам ЛС-и?
След дъжд качулка, сега ме питаш, сякаш не го правиш винаги.
LoadRunner
07-01-2015, 19:17
естествено че към теб
уважил съм те да пиша в темата значи към теб е това
LoadRunner
07-01-2015, 19:20
и аз съм си писал с дримока, тя ми каза че е фотографката ама после се оказа че е плешив чичко ама не съм го правил на въпрос
и аз съм си писал с дримока, тя ми каза че е фотографката ама после се оказа че е плешив чичко ама не съм го правил на въпрос
Добрата новина (за мен) е, че вече съм спокоен и неприятното чувство остана в миналото. (:
Колкото до Ислямския джихадист - не мисля, че ще се разписва повече в тази тема. (:
Надявам се да си ръси провокативните коментари по другите теми - за моя изненада има хора, които им се радват... за разлика от мен.
dreamwalker
07-01-2015, 19:46
Достигаш нови висоти на абсурда.
Колкото до Ислямския джихадист - не мисля, че ще се разписва повече в тази тема.
Време е да свърши нещо полезно, да взриви някоя сграда, може би парламента.
dreamwalker
07-01-2015, 19:49
Надявам се да си ръси провокативните коментари по другите теми - за моя изненада има хора, които им се радват... за разлика от мен.
...
LoadRunner
07-01-2015, 19:51
на тебе не ти ли е забранено да пишеш в тая тема
п.с май някой е забравил да напише нова точка от устава
dreamwalker
07-01-2015, 19:53
Аз не пиша, аз ръся провокативни коментари.
LoadRunner
07-01-2015, 19:54
Аз не пиша, аз ръся провокативни коментари.
ти имаш 5000 коментара и 0 мнения
това на всеки му е ясно
dreamwalker
07-01-2015, 19:58
това на всеки му е ясно
Не смятах, че ще е нужно да осъвременявам отново Правилата за достойно поведение в темата...
Надявах се, че ще прояви тактичност и няма да се осмели да се разписва повече тук, особено след като вече е уведомен(а), че не е добре желан(а)...
Все пак ще проявя търпение и ще проследя дали ще продължи да лее своята неприязън към мен и ако продължава, то утре може би ще редактирам Правилата...
/истина е, че и леко ме мързи да правя поправки по тях. :cool:
dreamwalker
07-01-2015, 20:03
http://medpedia.framar.bg/%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B8/%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D 0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D 1%82
dreamwalker
07-01-2015, 20:04
Коментарите ми в тази тема са не по-дълги от средно 5-6 думи. Каква провокация.
LoadRunner
07-01-2015, 20:12
ти май не осъзнаваш колко си смотана и изтъркана и как пускаш еднакви картинки и гифчета по всички теми
толкова си елементарна че пак ти казвам, от теб не съм видял нито едно мнение а толкова много коментари
започвам да си мисля че имаш доста закърняло мозъче с толкова много издухано време и чаткане по клавиатури
dreamwalker
07-01-2015, 20:13
ти май не осъзнаваш колко си смотана и изтъркана и как пускаш еднакви картинки и гифчета по всички теми
толкова си елементарна че пак ти казвам, от теб не съм видял нито едно мнение а толкова много коментари
започвам да си мисля че имаш доста закърняло мозъче с толкова много издухано време и чаткане по клавиатури
Butthurt much?
П.П. Вали ли?
нали беше чичко що и говориш в женски род?
LoadRunner
07-01-2015, 20:15
аз ти казвам как изглеждаш отстрани ама съм сигурен че си го знаеш
просто си яко забила, предполагам че на всеки се случва ама твойто е перманентно
LoadRunner
07-01-2015, 20:16
нали беше чичко що и говориш в женски род?
защото уважавам транссексуалните
dreamwalker
07-01-2015, 20:16
аз ти казвам как изглеждаш отстрани ама съм сигурен че си го знаеш
просто си яко забила, предполагам че на всеки се случва ама твойто е перманентно
Добре, вече мога да умра спокойно.
Corb1225
07-01-2015, 20:21
Дримока е пълно 6, млъквайте.
С последните коментари по темата нещата май се изясниха тук...
Penguin Power
Happy Holydays
Ееееее, пак не можах да разбера кой кого за какво е излъгал. ;с
Corb1225
07-01-2015, 20:52
Penguin Power
Happy Holydays
Какво имаш предвид?
Какво имаш предвид?
Честно? Стрелям на тъмно и на посоки...
Я улуча нещо с текста в курсив, я не.
Но се пробвам. (:
Corb1225
07-01-2015, 20:58
Все още нищо не разбирам.
Все още нищо не разбирам.
Целта ми не е всички да го разберат, а само правилният човек (ако съм прав и има такъв). (:
Може и да греша - в такъв случай по-горният мой коментар е напълно безсмислен. :Д
Затова в горния си коментар написах, че стрелям на тъмно и на посоки. (:
Corb1225
07-01-2015, 21:09
Аз намесен ли съм?
defender
07-01-2015, 21:39
според мен е умна, но не обича много да се изразява, освен ако не се ядоса.
за мен това е добродетел
Мисля да лягам, утре трябва да се става рано... :/
Но първо:
Лека нощ, Мецанке:)!
Лека нощ, тайфата:):):)!
* за озадачените - текстът в курсив отново е мой изстрел в тъмното и на сляпо. (:
//дано този път се получи...
dreamwalker
07-01-2015, 23:54
Penguin Power
Happy Holydays
Единственото, което на мен ми се изясни е, че имаш проблем.
Единственото, което на мен ми се изясни е, че имаш проблем.
Позволи ми да те поправя и да ти допиша изречението, о, досаден наш форумни паразите!
Единственото, което на мен ми се изясни е, че имаш проблем с мен.
Да, така е - с теб имам проблем. Изясних го вчера вечерта тук, в темата.
dreamwalker
07-02-2015, 09:13
Позволи ми да те поправя и да ти допиша изречението, о, досаден наш форумни паразите!
Да, така е - с теб имам проблем. Изясних го вчера вечерта тук, в темата.
Аз с теб нямам проблем, забавляваш ме.
pe6oskeiborda
07-02-2015, 10:16
ако се сбиете това ще стане най-добрата любовна история на 21ви век
ако се сбиете това ще стане най-добрата любовна история на 21ви век
dreamwalker, вземи пример от pe6oskeiborda, когато пишеш шеговити съобщения!
Странно защо лесно долавям хумора в неговите коментари, а в твоите - колкото и да се напрягам, не успявам...
@ pe6oskeiborda
Ще пасувам с боя с dreamwalker, че знам ли го/я какъв трол ще се окаже в действителност... Ще вземе да ме победи и после...
ще трябва да изживея дните си като оня мъж в саунд-клипа, който Corb1225 сподели преди известно време тук. :cool:
dreamwalker
07-02-2015, 12:39
Странно защо лесно долавям хумора в неговите коментари, а в твоите - колкото и да се напрягам, не успявам...
Напрегни се още малко и може да успееш.
anonymous708973
07-02-2015, 12:46
това на всеки му е ясно
Хм, добре казано, всъщност.
pe6oskeiborda
07-02-2015, 12:57
миро така се получава защото аз съм прост човек и пиша прости неща 8-)
мадамата Димана Уолтърова тук е от по-интелигентните :)
Corb1225
07-02-2015, 13:13
Друг път. Дримока изказва мнения по теми, които закърнелия му мозък дори не може да осмисли. Всъщност не е особено трудно човек да е по-умен от подобен комплексиран глупак.
Как не ви е срам, изписали сте поне 10 поста за ден, а тъкмо го бяхме научили, че никой не иска да му пише в темата.
dreamwalker
07-02-2015, 13:40
Пешо, недей така, брат.
Ти си в топ 5 форумни интелигенти.
Напрегни се още малко и може да успееш.
Виж, възможно е да си прав(а) и наистина да има тънък хумор (под формата на сарказъм, ирония, леко осмиване, насмешка или обикновена закачка) в твоите коментари.
Истината е, че аз влизам в този форум, за да разпускам. И като пиша "разпускам" не разбирай да релаксирам физически, а мисловно.
По тази причина последното нещо, което ще тръгна да правя, е да си напрягам мозъка. (:
Това е.
о.О
PinkPan7her чете тази тема? о.О
И аз съм прост човек, Пешо, и аз! Ние сме си народни хора и те така... (:
Ама аз съм по-прост от теб, щото дори представа си нямам коя е Димана Уолтърова... :Д
Как не ви е срам, изписали сте поне 10 поста за ден, а тъкмо го бяхме научили, че никой не иска да му пише в темата.
papugai, нямаш представа какво ми се случи днес...
Звъни ми телефонът. Отсрещната страна се представи за агент от ДА "ТО" или ДАНС... Забравих, какво да се прави - човек съм.
Та, по същество - помоли ме да ти намеря адреса, че искал той и още няколко негови колеги да ти дойдат на гости. Каза ми, че сте стари познати от едно време, ама ти загубил адреса... :Д
pe6oskeiborda
07-02-2015, 14:21
Пешо, недей така, брат.
Ти си в топ 5 форумни интелигенти.
хахаха тва щото всички са прости ли :D
умните не оцеляват на улицата ;] който мисли е прекалено бавен и умира
btw: Ей, тази песен, с ей този клип ми се е загнездила от вчера...
Оригинална, да, оригинална! http://www.skype-emoticons.com/images/emoticon-00159-music.gif
https://www.youtube.com/watch?v=2ABNMRWr1Sg
Corb1225
07-02-2015, 19:20
https://www.facebook.com/funnyphotosfrombulgariandiscopartiess/photos/a.366670920182865.1073741828.366435040206453/414812095368747/?type=1&theater
Пускам го и тук, защото искам да чуя мнението на М ;д.
https://www.facebook.com/funnyphotosfrombulgariandiscopartiess/photos/a.366670920182865.1073741828.366435040206453/414812095368747/?type=1&theater
Пускам го и тук, защото искам да чуя мнението на М ;д.
Гледам снимката, чета първия коментар под нея и...
"Nkl O'Tnv: Ми той умрял ма ..."
Corb1225
07-02-2015, 19:29
Кажи си твоето мнение де. Колко години им даваш на гълъбчетата (като възраст)?
Кажи си твоето мнение де. Колко години им даваш на гълъбчетата (като възраст)?
Така като го гледам момичето - около 18 г., а мъжът да е около 50 г.
Corb1225
07-02-2015, 19:37
Чак на 18 ли да е тоя минет? Не бих се изненадал де.
dreamwalker
07-02-2015, 19:48
Морална полиция.
Corb1225
07-02-2015, 19:53
Не е до морала, а до гнусността ;д.
dreamwalker
07-02-2015, 19:56
Какво те засяга?
Corb1225
07-02-2015, 19:57
Ти би ли си го слагала с дядо си?
dreamwalker
07-02-2015, 19:59
Той не ѝ е дядо.
И отново: Какво те засяга?
Corb1225
07-02-2015, 20:01
Не ме засяга. Ти само на неща, които те засягат ли се възмущаваш?
dreamwalker
07-02-2015, 20:05
Става въпрос за избор на чужди хора, не ме засяга нито пряко, нито непряко - по същия начин и теб.
Не знаеш каква е реалната ситуация.
Corb1225
07-02-2015, 20:08
Права си. Девойчето сигурно прави дишане уста в уста на клетия старец, спасява му живота.
dreamwalker
07-02-2015, 20:16
Много си ограничен.
Corb1225
07-02-2015, 20:18
Каза защитникът на религиите. Трудно някой може да е по-ограничен.
Знам, че го правиш нарочно, знанията ти по тези теми не са предпоставка за религиозност.
LoadRunner
07-02-2015, 20:21
вайй
тука козето сирене пак се е вмирисало
dreamwalker
07-02-2015, 20:22
Каза защитникът на религиите. Трудно някой може да е по-ограничен.
Знам, че го правиш нарочно, знанията ти по тези теми не са предпоставка за религиозност.
Нищо не знаеш. Развиваш теории като М****.
Corb1225
07-02-2015, 20:24
Грешка. Придържам се максимално към фактите.
dreamwalker
07-02-2015, 20:25
Ахахахаха.
П.П. Продължавай, интересно ми е да чета за dreamwalker.
Corb1225
07-02-2015, 20:36
Ама аз се интересувам от теб лично. Дримока е просто пречка.
dreamwalker
07-02-2015, 20:38
Ама аз се интересувам от теб лично. Дримока е просто пречка.
Ахахахаха.
Corb1225
07-02-2015, 20:43
Ти се смееш, аз плача.
pe6oskeiborda
07-02-2015, 20:43
a може да е някоя печка :)
замисляли ли сте се че може да е дърта циганка
много хитри животни ей! имал съм си работа с тях и за малко да изгубя къщата си
всички само за нея говорите а дъртите циганки само това искат
dreamwalker
07-02-2015, 20:45
a може да е някоя печка :)
замисляли ли сте се че може да е дърта циганка
много хитри животни ей! имал съм си работа с тях и за малко да изгубя къщата си
всички само за нея говорите а дъртите циганки само това искат
Защо ме издаваш, Пешо!
Вадя те от френд листата.
pe6oskeiborda
07-02-2015, 20:47
играеш трето ниво май а хитрушо
знам ги аз тия номера все пак една от роднините ми е дърта циганка :)
dreamwalker
07-02-2015, 20:50
играеш трето ниво май а хитрушо
Какво трето, аз отдавна го минах това.
pe6oskeiborda
07-02-2015, 20:53
Какво трето, аз отдавна го минах това.
те не се минават целта е да играеш едно ниво по-нагоре от мишената
първо ниво е праволинейно наивно мислене
второ ниво мами някой от първо ниво
трето ниво мами някой от второ ниво като го лъжеш че си първо ниво и така
обикновено хората са първо или второ ама второ предимно по инстинкт и без да осъзнават щото по природа сме лъжливи копелета инстинкт за оцеляване все пак :(
anonymous708973
07-02-2015, 21:22
о.О
PinkPan7her чете тази тема? о.О
Мне, ама чукнах да видя най-последните мнения във форума и ми излезе.
Изказва мнение, дръжки. Точно това е (проблемът) - че няма мнение, само коментари и въпроси.
dreamwalker
07-02-2015, 21:25
Мне, ама чукнах да видя най-последните мнения във форума и ми излезе.
Изказва мнение, дръжки. Точно това е (проблемът) - че няма мнение, само коментари и въпроси.
Не четеш правилните теми. Коментар и мнение...
За мен не е проблем.
Corb1225
07-02-2015, 21:37
Не четеш правилните теми.
Точно.
Някой си прикрива самоличността = мнението му няма стойност. Много повърхностно гледате на нещата. Всеки има мнение, друг въпрос е дали струва. Оня льольо рънъра, дори като е сериозен, си личи колко е тъп и най-вече комплексиран.
anonymous708973
07-02-2015, 21:54
Не, не. Не ги уеднаквявам нещата. Аз не казвам, че мнението й няма стойност, а че няма мнение :)
dreamwalker
07-02-2015, 22:08
Не, не. Не ги уеднаквявам нещата. Аз не казвам, че мнението й няма стойност, а че няма мнение :)
Няма мнение за прически и рокли, фатален недостатък.
anonymous708973
07-02-2015, 22:14
Няма мнение за прически и рокли, фатален недостатък.
Айде, айде.
dreamwalker
07-02-2015, 22:18
Айде, айде.
Или за фитнеса.
anonymous708973
07-02-2015, 22:22
Или за каквото и да било и говори за себе си в трето лице, в смисъл... моля ти се.
Не критикувам, отбелязвам факт (само си отвори мненията и виж как всичките са ти по 2 реда макс, а напъните за някакво изразяване на позиция в темата за исляма са просто...), не знам защо се оправдаваш и се опитваш да ме убедиш в обратното.
dreamwalker
07-02-2015, 22:33
Или за каквото и да било и говори за себе си в трето лице, в смисъл... моля ти се.
Не критикувам, отбелязвам факт (само си отвори мненията и виж как всичките са ти по 2 реда макс, а напъните за някакво изразяване на позиция в темата за исляма са просто...), не знам защо се оправдаваш и се опитваш да ме убедиш в обратното.
Прочела си няколко мнения в темата, колосален труд.
Светът не се върти около теб, не коментирам във форума, за да си щастлива и удовлетворена.
anonymous708973
07-02-2015, 22:37
Къде видя да го твърдя?
Нещо ви убягва мн важен факт - аз не критикувам избора ти да нямаш/да не изразяваш мнение, нито гадая за причините, поради които нямаш мнение (което прави опита ти да отклониш темата и да приключиш въпроса безполезен). Аз само казвам, че нямаш/не изразяваш такова. Толкова.
dreamwalker
07-02-2015, 22:41
Къде видя да го твърдя?
Нещо ви убягва мн важен факт - аз не критикувам избора ти да нямаш/да не изразяваш мнение, нито гадая за причините, поради които нямаш мнение (което прави опита ти да отклониш темата и да приключиш въпроса безполезен). Аз само казвам, че нямаш/не изразяваш такова. Толкова.
Добре.
Аз само игнорирам твърдението ти, защото не е вярно.
anonymous708973
07-02-2015, 22:44
аха.
dreamwalker
07-02-2015, 22:46
Живееш със заблудата, че всеки трябва да се доказва пред теб /дори когато става дума за тийн форум/, защото ти самата имаш подобна потребност.
P.S. Sorry.