View Full Version : Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
YoungBloodZ
08-19-2016, 22:22
много си груб ):
много си груб ):
Спи ми се вече. А утре трябва да ставам отново рано, въпреки че е събота, защото съм запланувал много неща...
Лека нощ на почти всички потребители тук! (:
anonymous990763
08-19-2016, 22:26
Edit:
Мислех дали изобщо да ти отговоря или не, но все пак ще го сторя, за да е ясно за вбъдеще:
С теб приключих - долно същество такова.
God be with you 'till we meet again.
StringTheoryPracticist
08-19-2016, 23:05
Хващаш се и за най-малката мистериозност да търсиш истината.
Същевременно си заобиколен от по-интересни мистерии, които пренебрегваш. Забелязал ли си, че една и съща мисъл с една и съща последователност понякога се усеща по два различни начина, въпреки че прави същото? А че някои емоции имат посока, а други нямат?
Истинската идентичност на случайни леко параноични хора е нищо мистериите на вселената~
Indistinct e момче/мъж и то хулиган от най- разпасаните. Така че, обръщайте се към него според рода му. Казах!
^ Спри да пишеш за това безхарактерно и безбожно същество. Уважи претенциите му и не се занимавай повече с него.
anonymous990763
08-20-2016, 06:28
Indistinct e момче/мъж и то хулиган от най- разпасаните. Така че, обръщайте се към него според рода му. Казах!
И ти ли не си сигурен за възрастта ми? Виждам, че се чудиш.
^ Спри да пишеш за това безхарактерно и безбожно същество. Уважи претенциите му и не се занимавай повече с него.
Спирам.
deitona22
08-20-2016, 12:41
И ти ли не си сигурен за възрастта ми? Виждам, че се чудиш.
102 някъде.
anonymous990763
08-20-2016, 14:43
102 някъде.
Изкарваш ме костенурка първа младост, недей, ще се засрамя.
Май те сваля.
anonymous990763
08-20-2016, 15:42
Май те сваля.
Такива комплименти от него отдавна не съм чувала.
@deitona22
Мина ли един месец вече?
Ми, ето, сваля те значи. Ама ти не поддавай. Толкова години си самотна, ще изтърпиш и останалите.
anonymous990763
08-20-2016, 15:46
Ми, ето, сваля те значи. Ама ти не поддавай. Толкова години си самотна, ще изтърпиш и останалите.
Да не би признаваш, че съм от женски пол?
Да не би признаваш, че съм от женски пол?
То напоследък всички обърнахте резбата...
anonymous990763
08-20-2016, 15:50
То напоследък всички обърнахте резбата...
Май не се включваш в това число.
Май не се включваш в това число.
Разбира се, че не.
anonymous990763
08-20-2016, 15:53
Разбира се, че не.
Ами твоя?
anonymous990763
08-20-2016, 15:58
Koй?
Той няма да е доволен.
Той няма да е доволен.
Не знам за кого говориш. Уточнявай се иначе няма диалог.
anonymous990763
08-20-2016, 16:10
Спирам.
И без това нямаше да има диалог.
И без това нямаше да има диалог.
Как винаги обичаш да увърташ..
anonymous990763
08-20-2016, 16:25
Как винаги обичаш да увърташ..
Много се превземаш.
Много се превземаш.
Ти пък ще умреш сама. И котките ти ще те изядат! Никой няма да разбере.
anonymous990763
08-20-2016, 16:33
Ти пък ще умреш сама. И котките ти ще те изядат! Никой няма да разбере.
Не харесвам котки.
Не харесвам котки.
Тогава защо отглеждаш котки?
anonymous990763
08-20-2016, 16:39
Тогава защо отглеждаш котки?
За в бъдеще, нали ще съм голяма самотница. Няма да имам друг избор.
За в бъдеще, нали ще съм голяма самотница. Няма да имам друг избор.
Ако сега ме послушаш няма да стане така, че след време вече да е късно да избираш.
anonymous990763
08-20-2016, 16:45
Ако сега ме послушаш няма да стане така, че след време вече да е късно да избираш.
Отивам за гранули.
Отивам за гранули.
Пробвай Уискас. Поддържат гладък косъм с тая храна.
anonymous990763
08-20-2016, 16:56
Пробвай Уискас. Поддържат гладък косъм с тая храна.
Разбираш му.
Разбираш му.
Пъпеш, аз кучето си храня с Уискас от време на време.
Аз ако взема котка нали ще стане война. То кучето ми не понася котки.
anonymous990763
08-20-2016, 17:06
Пъпеш, аз кучето си храня с Уискас от време на време.
Аз ако взема котка нали ще стане война. То кучето ми не понася котки.
То започна ли да мяука?
То започна ли да мяука?
Още не е, ама поне се излекува душевно.
anonymous990763
08-20-2016, 17:12
Още не е, ама поне се излекува душевно.
То ли беше "обърканото" куче?
То ли беше "обърканото" куче?
Да. Мислех да приложа към него Старозаветния закон, ама попа вика "Недей, то това вече не важи". И аз се отказах.
deitona22
08-20-2016, 17:35
Да,права си.Ти си в зоопарка,там костенурките са още по-млади.
Май те сваля.
Ще се поправя на сек*учка*та.
anonymous990763
08-20-2016, 17:42
Да,права си.Ти си в зоопарка,там костенурките са още по-млади.
Ще се поправя на сек*учка*та.
Не ти се получи шегата.
deitona22
08-20-2016, 17:44
Не ти се получи шегата.
Знам.Сънен съм просто +че съм загубил форма да дразн хората ии животните(жените) из форума.
Muramasa
08-20-2016, 19:15
ЗДР, песчета!
Денят приключи, а всичко запланувано бе изпълнено. (:
Време за релакс, а след около половин-един час - и за сън.
бтв: гледам, че inewton си е продал душата на рогатия и се е впуснал в сладкодумни приказки с черния принц... Още един покварен в този форум... :/
бтв: гледам, че inewton си е продал душата на рогатия и се е впуснал в сладкодумни приказки с черния принц... Още един покварен в този форум... :/
Това е диалектичен спор. Нищо не съм продавал.
Това е диалектичен спор. Нищо не съм продавал.
Гледам - научил си се и да лъжеш... Превърна се в слуга на рогатия без дори да забележиш.
Утре он' ще те вкара в ложето си и кой-кого ще ... нямам представа, но ще вземат да се пръкнат малки луциферчета.
Гледам - научил си се и да лъжеш... Превърна се в слуга на рогатия без дори да забележиш.
Утре он' ще те вкара в ложето си и кой-кого ще ... нямам представа, но ще вземат да се пръкнат малки луциферчета.
Очисти ме от греха тогава.
Очисти ме от греха тогава.
Късно е вече за твоето изцерение, чадо, късно!
Сега единствено някой модератор може да дари с всевечен покой форумната ти душа.
Късно е вече за твоето изцерение, чадо, късно!
Сега единствено някой модератор може да дари с всевечен покой форумната ти душа.
Никога не е късно за изповед, покаяние и опрощение, писано е. Само в последните дни ще е късно. Но последните дни още не са дошли.
... Но последните дни още не са дошли.
Грешиш! Твоите са. :cool:
Грешиш! Твоите са. :cool:
Това е богохулство. Никой не знае кога ще настъпят последните дни. Заслужаваш анатема и половина!
Грешиш, отново! Всеки знае, че след като се забъркаш със сатанист/ка, то няма да те бъде дълго. А ти отдавна се имаш с "ти знаеш кой" и с другия "ти знаеш кой". Така че вече си изпята песен. Те те погубиха.
Грешиш, отново! Всеки знае, че след като се забъркаш със сатанист/ка, то няма да те бъде дълго. А ти отдавна се имаш с "ти знаеш кой" и с другия "ти знаеш кой". Така че вече си изпята песен. Те те погубиха.
Не бих ги нарекъл сатанисти. По- скоро неориентирани християни, като теб.
Не бих ги нарекъл сатанисти. По- скоро неориентирани християни, като теб.
Ти май обичаш да си в грешка, а?
"Ти знаеш кой" и другият "ти знаеш кой" има голяма вероятност да са евреи, юдеи. Така, че не ги причислявай към нас (теб те изключвам от цялото - бивайки, че вече си сатанист), християните.
Ти май обичаш да си в грешка, а?
"Ти знаеш кой" и другият "ти знаеш кой" има голяма вероятност да са евреи, юдеи. Така, че не ги причислявай към нас (теб те изключвам от цялото - бивайки, че вече си сатанист), християните.
Не знам какво против евреите имаш. Но това при всички случаи не е библейско.
Не знам какво против евреите имаш. Но това при всички случаи не е библейско.
Това, че не са християни - т.е. не са се "надградили" в религиозно отношение.
inewton-е, има ли евреи/ки на леглото до тебе?
...
Има ли в главата ти мисли за тях?
Сънища, в които не можеш да спиш.
:cool:
Това, че не са християни - т.е. не са се "надградили" в религиозно отношение.
inewton-е, има ли евреи/ки на леглото до тебе?
...
Има ли в главата ти мисли за тях?
Сънища, в които не можеш да спиш.
:cool:
Всеки сам избира пътя си.
Няма никого в леглото ми и в сънищата ми.
Писано е, че в съдния ден Христос пак при евреите ще се завърне. Защо?
...
Писано е, че в съдния ден Христос пак при евреите ще се завърне. Защо?
Сериозно ли питаш? (:
Ми, елементарно Уотсън! Да види дали са им уврели най-сетне мозъците и дали заслужават спасение душите им или всевечни мъки. (:
бтв: аз ставам, че много неща ме очакват за вършене. А ти можеш да продължиш дебата тук с "ти знаеш кой" или с другия, отдавна не писал във форумО - "ти знаеш кой". (:
Не е толкова елементарно. Защо не отиде при другите неверници, а точно при евреите?
Чао.
Както ти написах по-горе - има неуредени стари сметки с тях. (:
бтв: чак сега намерих време за скапания форум, а реално трябваше да съм си легнал отдавна. Утре, т.е. днес, трябва да ставам в 05:00 ч. и да, имам около 4 ч. за сън. :///
Зверски съм уморен, зверски!!!
Но стискам зъби, че нито съм вечерял, нито съм си приготвил закуска за утре + че трябва да изчакам пералнята да свърши, а след това да простря дрехите... Мани, мани...
бтв: днес в метрото, докато се прибирах от работа, видях момиче, което приличаше на NomNomNom, но не бе тя. Момичето, което видях, бе по-слабо изглеждаща версия на форумната ни другарка. (:
deitona22
08-22-2016, 17:56
Но стискам зъби, че нито съм вечерял, нито съм си приготвил закуска за утре + че трябва да изчакам пералнята да свърши, а след това да простря дрехите... Мани, мани...
бтв: днес в метрото, докато се прибирах от работа, видях момиче, което приличаше на NomNomNom, но не бе тя. Момичето, което видях, бе по-слабо изглеждаща версия на форумната ни другарка. (:
Защо не си я взе да ти пере,готви и т.н.?
anonymous990763
08-22-2016, 18:07
Какво е това безпричинно хулене?
Бял бродник
08-22-2016, 19:15
Да не би да наричаш NomNomNom дебела, мръсник?
LoadRunner
08-22-2016, 20:01
ми че тя не беше ли
Бял бродник
08-22-2016, 20:24
ми че тя не беше ли
Не, нормална си е. Даже бих й го бутнал.
Muramasa
08-22-2016, 21:42
Здр!
Да не би да наричаш NomNomNom дебела, мръсник?
Не ми е толкова близка, че да пускам благородни лъжи. (: Момата си има необходимост за сваляне главно в ханша и бедрата. :/
Докато онази вчера в метрото си бе "ок" и в това отношение. (:
бтв: гледам, че бубадуц ни е удостоила с форумно присъствие. (:
Интересно дали чете и настоящата тема + глупостите, които от време на време пиша... :cool:
Бял бродник
08-23-2016, 18:06
Не ми е толкова близка, че да пускам благородни лъжи. (: Момата си има необходимост за сваляне главно в ханша и бедрата. :/
Интересно дали чете и настоящата тема + глупостите, които от време на време пиша... :cool:
Явно не си я виждал от много време, защото е свалила и в момента е екстра.
За бубадуц не знам, но искам да отбележа, че никенцету_бе изчезна малко след като писа с теб. Това е много странно!
що си такъв creeper
Явно не си я виждал от много време, защото е свалила и в момента е екстра.
За бубадуц не знам, но искам да отбележа, че никенцету_бе изчезна малко след като писа с теб. Това е много странно!
Ти, който и да си, още малко ще вземеш да напишеш, че вчера в метрото се е возела самата NomNomNom... :cool:
Бял бродник
08-23-2016, 18:11
Ти, който и да си, още малко ще вземеш да напишеш, че вчера в метрото се е возела самата NomNomNom... :cool:
Не казвам, че е била тя, но определено казвам, че не си я виждал от много време, защото момента момата е перфектна.
що си такъв creeper
За да ви е страх от мен и да не ми досаждате! Доволен/доволна/доволно ли си от отговора? (:
За да ви е страх от мен и да не ми досаждате! Доволен/доволна/доволно ли си от отговора? (:
не виждам някой да го е страх от теб, ама дори и някой да ти досажда, няма да забележиш, защото ще ти е под нивото май
LoadRunner
08-23-2016, 18:15
що си такъв creeper
би ли напуснала, нахалнице?
М*, забрани и да влиза ако обичаш
не виждам някой да го е страх от теб, ама дори и някой да ти досажда, няма да забележиш, защото ще ти е под нивото май
Обръщаш се към мен с creeper, а не ви било страх. Добре, какво още е необходимо?
* странно поведение - checked
* слаби социални умения - checked
* безинтересно ежедневие - checked
* липса на приятелка - checked
* притеснителен аватар - checked
* форумна анонимност - checked
* други - checked
Какво още е необходимо, че да се сплашите? Какво още питам? (:
anonymous990763
08-23-2016, 18:20
Обръщаш се към мен с creeper, а не ви било страх. Добре, какво още е необходимо?
* странно поведение - checked
* слаби социални умения - checked
* безинтересно ежедневие - checked
* липса на приятелка - checked
* притеснителен аватар - checked
* форумна анонимност - checked
* други - checked
Какво още е необходимо, че да се сплашите? Какво още питам? (:
Забрави да споменеш възрастта.
би ли напуснала, нахалнице?
М*, забрани и да влиза ако обичаш
ейййй другите три звездички къде са. М****, този тип те обижда
Забрави да споменеш възрастта.
Не съм я споменал, щото повечето тук пишат, че са столетници... Няма да ги отчайвам с моите едва 30 годинки. (:
Не съм я споменал, щото повечето тук пишат, че са столетници... Няма да ги отчайвам с моите едва 30 годинки. (:
особено когато слийзваш на 16-год. момиченца
Без да изглеждам като полуграмотен, но какво означава "слийзваш"? И кой е на 16? В този форум има ли все още непълнолетни?
LoadRunner
08-23-2016, 18:28
е нали не е наказуемо
anonymous990763
08-23-2016, 18:30
Без да изглеждам като полуграмотен, но какво означава "слийзваш"? И кой е на 16? В този форум има ли все още непълнолетни?
По-малко от няколко.
Провери в интернет, да, има очевидно, нали им коментираш снимките
anonymous908491
08-23-2016, 18:34
https://www.bing.com/search?q=%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D0%B7%D0%B2%D0%B 0%D0%BC&qs=n&form=QBRE&pq=%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D0%B7%D0%B2%D0%B0&sc=0-7&sp=-1&sk=&cvid=DBBD66AEDFDD473B8C25C251EF8E29F8
ако знаеше, че живееш до фитнеса, където ходи
щеше ли да го смени
Хм, чий снимки съм коментирал във форума? Преди няколко седмици бъзиках Ewok...
Питам, защото наистина ми е интересно - случва се и да забравям, така че ще се радвам, ако опресниш паметта ми затова чий снимки съм коментирал тук, във форума. (:
https://www.bing.com/search?q=%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D0%B7%D0%B2%D0%B 0%D0%BC&qs=n&form=QBRE&pq=%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D0%B7%D0%B2%D0%B0&sc=0-7&sp=-1&sk=&cvid=DBBD66AEDFDD473B8C25C251EF8E29F8
ако знаеше, че живееш до фитнеса, където ходи
щеше ли да го смени
https://www.google.bg/search?q=sleaze&rlz=1C1SAVA_enBG522BG522&oq=sleaze&aqs=chrome.0.69i59l2j0l4.1821j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8 трудноо
Хм, чий снимки съм коментирал във форума? Преди няколко седмици бъзиках Ewok...
Питам, защото наистина ми е интересно - случва се и да забравям, така че ще се радвам, ако опресниш паметта ми затова чий снимки съм коментирал тук, във форума. (:
бубадуц
anonymous990763
08-23-2016, 18:39
бубадуц
Тя е пълнолетна.
anonymous908491
08-23-2016, 18:39
https://www.google.bg/search?q=sleaze&rlz=1C1SAVA_enBG522BG522&oq=sleaze&aqs=chrome.0.69i59l2j0l4.1821j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8 трудноо
http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/sleaze
бубадуц
Че тя не е ли пълнолетна? о.О
Аз защо съм останал с впечатление, че е около 19 г. и дори е студентка?
Преди година, когато за пръв път я видях (уточнявам: на снимка), да е била не по-малка от 18 г.
Тя е пълнолетна.
не знам защо си спомням, че беше казала , че е на 16
anonymous990763
08-23-2016, 18:41
Студентка е.
Говориш за smilegirl12.
Студентка е.
Говориш за smilegirl12.
може нз
http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/sleaze
оценявам труда ти
Мда...
Май стана като с поговорката: "Хората да кажат, че сестра ти е курва, пък ти върви доказвай, че нямаш сестра...". :cool:
Айде, от мен да мине - бубадуц нека е на 13 г., че да е по-интересно като пишете за мен. (:
anonymous990763
08-23-2016, 18:45
може нз
Bubaduc дори е казвала от кой университет е.
Bubaduc дори е казвала от кой университет е.
добре, объркала съм се, виноват, шефе
anonymous990763
08-23-2016, 18:48
добре, объркала съм се, виноват, шефе
Случва се на всеки.
LoadRunner
08-23-2016, 18:48
защото може да го е казала когато е била на 16
бтв: коментирал съм снимки на Lilanda (ако трябва да бъда честен), но не форумно тук, а с нея.
//слагам си "А" на челото и почвам да вървя с наведена глава...
А, сега изчезвам за около 15 мин., след което отново ще creep-вам във форума. Страхувайте се!
но не форумно тук, а с нея.
втф
pe6oskeiborda
08-23-2016, 18:57
вярно е и ми правеше комплименти а ти казах да не говориш за мен в женски род щото съм транс мъж :x ама откакто разбра че съм лиланда не ме остави помиара гладен :x
вярно е и ми правеше комплименти а ти казах да не говориш за мен в женски род щото съм транс мъж :x ама откакто разбра че съм лиланда не ме остави помиара гладен :x
пешо, ти твърде добър просто, не ти правя комплимент, истината ти казвам
M****, доволен ли си от присъствието й?
LoadRunner
08-23-2016, 19:06
М*, доволен ли си от присъствието на толкова много жени
сега остава и да се похвалиш че някоя най-накрая ти е пуснала
смис, пуснала ти е ЛС
anonymous990763
08-23-2016, 19:07
смис, пуснала ти е ЛС
Той си ги е спрял. Не към всички, де.
втф
Какво не разбра? Ако си пропуснал/пропуснала част от моята тъмна история, то ще поясня, че миналата година в началото на март месец до средата на същия месец (т.е. за 2 седмици) съм общувал с ЛС-и и скайп с нея.
anonymous908491
08-23-2016, 19:13
Какво не разбра? Ако си пропуснал/пропуснала част от моята тъмна история, то ще поясня, че миналата година в началото на март месец до средата на същия месец (т.е. за 2 седмици) съм общувал с ЛС-и и скайп с нея.
миналата година точно по това време някъде
анархи беше пуснал голите и снимки тук
за тях ли си говори с нея на лс
Амиииии, бъркаш са! :cool:
комплименти => благопожелания
не ме остави помиара гладен => един ЛС на 18-ти октомври, с който Честитя имен ден. :cool:
По- късно ги пусна. Може и тая година да е било.
anonymous908491
08-23-2016, 19:16
миналата година беше, това го помня
миналата година беше, това го помня
Питай M**** да видиш. :D
M****, доволен ли си от присъствието й?
Чие, че не разбрах?
смис, пуснала ти е ЛС
Човек ще вземе да реши, че сте един и същ човек - задали сте сходни въпроси... (:
Но да отговоря - направо съм възхитен! Само поне да знаех кой тук е жена, кой мъж, кой нежно създание от среден род...
(за да адресирам граматически правилно обръщенията си към него/нея/него за в бъдеще). (:
anonymous908491
08-23-2016, 19:18
е, може пак да е пускал, на анархи акъла му е доста малко
Чие, че не разбрах?
На dreamwalker.
pe6oskeiborda
08-23-2016, 19:20
много пишете бе младежи
не мога да ви смогвам
комплименти => благопожелания
о не се и съмнявам че си имал ....
.... разни "желания" :D дърт перверзник :D
Това изглежда съм го пропуснал. Сигурен ли си, че е било по това време?
anonymous908491
08-23-2016, 19:23
Това изглежда съм го пропуснал. Сигурен ли си, че е било по това време?
и без това си нямаш работа, прегледай ми постовете от миналата година началото
писал съм в тях за това
и без това си нямаш работа, прегледай ми постовете от миналата година началото
писал съм в тях за това
Теб те нямаше, когато он пусна снимките. Да не би да е пускал два пъти?
На dreamwalker.
Ако бъркаш другия "ти знаеш кой" с Electrа - знай, че си в грешка. Аз още през втората половина на март месец миналата година споделих с другия "ти знаеш кой" какво точно се обърка в комуникацията ми с Lilanda. :cool:
А, щом Electrа досега не е бил/а наясно с тези неща, то значи не е другия "ти знаеш кой".
Ако бъркаш другия "ти знаеш кой" с Electrа - знай, че си в грешка. Аз още през втората половина на март месец миналата година споделих с другия "ти знаеш кой" какво точно се обърка в комуникацията ми с Lilanda. :cool:
А, щом Electrа досега не е бил/а наясно с тези неща, то значи не е другия "ти знаеш кой".
Мислиш, че не може да те е излъгала?
Мислиш, че не може да те е излъгала?
В интерес на истината - не ме интересува дали ме е излъгал/а или не. Пиша за другия "ти знаеш кой" просто защото ти повдигна темата. Аз предлагам да спрем. Пиши си с него/нея - аз не желая да участвам. (:
В интерес на истината - не ме интересува дали ме е излъгал/а или не. Пиша за другия "ти знаеш кой" просто защото ти повдигна темата. Аз предлагам да спрем. Пиши си с него/нея - аз не желая да участвам. (:
И аз не желая.
аве имам само един профил, тва че нормата тук е да се правят по 10+ не ме бърка. Айнютон ти какъв се водиш, че да ме коментираш, точно с тебе не съм общувала
anonymous990763
08-23-2016, 19:32
аве имам само един профил, тва че нормата тук е да се правят по 10+ не ме бърка. Айнютон ти какъв се водиш, че да ме коментираш, точно с тебе не съм общувала
Да имаш брат или сестра?
anonymous908491
08-23-2016, 19:32
хехехехе
като влюбени гълъбчета сте
Да имаш брат или сестра?
защо??
Аз съм аз.
Аз съм аз.
да, и се казваш нютон ли, kek
anonymous990763
08-23-2016, 19:34
защо??
Би обяснило някои неща.
Би обяснило някои неща.
можеш ли да бъдеш по-vague, sweetheart
да, и се казваш нютон ли, kek
Бог знае как се казвам.
Бог знае как се казвам.
илия ли си
anonymous990763
08-23-2016, 19:36
можеш ли да бъдеш по-vague, sweetheart
Мога.
deitona22
08-23-2016, 19:38
Къде е Кимчен? И Пумба ?
anonymous990763
08-23-2016, 19:38
Къде е Кимчен? И Пумба ?
Единият е сърдит. Другият е пътник.
не
иван ли си
Трябваше да започнеш от Васил, после Йордан, после Иван и т.н. Иначе има вероятност да се объркаш.
Трябваше да започнеш от Васил, после Йордан, после Иван и т.н. Иначе има вероятност да се объркаш.
драган?
anonymous990763
08-23-2016, 19:41
Почакай докато стигне до Боян.
LoadRunner
08-23-2016, 19:42
пак ли забрави че имаш сестри?
нищо аз да ти напомня
пак ли забрави че имаш сестри?
нищо аз да ти напомня
не са ми сестри, а съквартирантки, mind the difference, will ya
LoadRunner
08-23-2016, 19:44
не са ми сестри, а съквартирантки, mind the difference, will ya
в твоята глава може и да са ти любовници
ама ти май наистина страдаш от шизофрения
в твоята глава може и да са ти любовници
подсъзнанието ти не е хубаво място, не ми го натрапвай плс
LoadRunner
08-23-2016, 19:46
"характеризиращо се с нарушение на мисловните процеси и емоционалните реакции.[1] Заболяването най-често се проявява със слухови халюцинации, параноични или фантасмагорични налудности или дезорганизираност на говора и мисленето и е придружено от значителна социална дисфункция и нарушена работоспособност. Първоначалните симптоми обикновено се проявяват в ранна млада възраст"
deitona22
08-23-2016, 19:46
Единият е сърдит. Другият е пътник.
Защо ? И защо?
anonymous990763
08-23-2016, 19:48
Защо ? И защо?
Бягай да ги питаш.
Що сте седнали да обсъждате как се казва inewton, вместо да определяте колко зловещ съм аз по скалата от 1 до 10... Или колко тъпи са ми темите/коментарите...
inewton преди време ми подаде на ЛС своите лични данни и като реших да го проверя за истинност (както съм сторил с останалите в списъка ми "Доверие и Достоверност") - ц, нищо.
Що сте седнали да обсъждате как се казва inewton, вместо да определяте колко зловещ съм аз по скалата от 1 до 10... Или колко тъпи са ми темите/коментарите...
inewton преди време ми подаде на ЛС своите лични данни и като реших да го проверя за истинност (както съм сторил с останалите в списъка ми "Доверие и Достоверност") - ц, нищо.
защото лъже, че е матусал
защото лъже, че е матусал
Да не се окаже накрая някоя от твоите съквартирантки? :cool:
deitona22
08-23-2016, 19:54
По скалата от 1-10 ---> -1 зловещ
Темите ти-само тази знам,така че тъпа доста.
Бягай да ги питаш.
Ti ми кажи.Ако е възможно с повече от 2 думи.
Да не се окаже накрая някоя от твоите съквартирантки? :cool:
аз останах с впечатлението, че е момче?
Защото съм по- интересен от теб.
LoadRunner
08-23-2016, 20:00
По скалата от 1-10 ---> -1 зловещ
Темите ти-само тази знам,така че тъпа доста.
той се радва че е нещо като джорджано
ма форумно известен
макар и печално
аз останах с впечатлението, че е момче?
А аз съм сигурен единствено в себе си и в хората, с които съм общувал и на които съм се доверил по един или друг начин (т.е. хората в списъка ми "Доверие и Достоверност"). Теб те няма там. Както почти всички, които пишат в момента (с изключение на pe6o, за който разбрах че се подвизава в Англия).
anonymous990763
08-23-2016, 20:03
Ti ми кажи.Ако е възможно с повече от 2 думи.
Почивка, мързел и наивност. Ето, станаха повече от 2 думи.
А аз съм сигурен единствено в себе си и в хората, с които съм общувал и на които съм се доверил по един или друг начин (т.е. хората в списъка ми "Доверие и Достоверност"). Теб те няма там. Както почти всички, които пишат в момента (с изключение на pe6o, за който разбрах че се подвизава в Англия).
Това не ме натъжава особено, защото единственият списък, в който бих искала да присъствам, е списъкът на хората с докторска степен.
deitona22
08-23-2016, 20:05
Почивка, мързел и наивност. Ето, станаха повече от 2 думи.
Предизвиквам те .Не по-малко от 3 думи и не повече от 25.Давай!
Това не ме натъжава особено, защото единственият списък, в който бих искала да присъствам, е списъкът на хората с докторска степен.
Браво, изглежда си умен и/или интелигентен човек. Keep going on!
anonymous990763
08-23-2016, 20:09
Предизвиквам те .Не по-малко от 3 думи и не повече от 25.Давай!
Не искам да получа словесна диария.
LoadRunner
08-23-2016, 20:09
мислех че се задоволяваш само с хонорис кауза
deitona22
08-23-2016, 20:10
Не искам да получа словесна диария.
Хм,значи не можеш.Разочарова ме.
мислех че се задоволяваш само с хонорис кауза
Не смятам, че съществува вариант да ми го присъдят.
Браво, изглежда си умен и/или интелигентен човек. Keep going on!
Мерси, но не съм, работя по въпроса.
Electrа, а в коя научна сфера искаш да имаш докторска степен? В България ли живееш или в чужбина? На колко си години? Ако си в Бг - в кой град живееш? (:
Electrа, а в коя научна сфера искаш да имаш докторска степен? В България ли живееш или в чужбина. На колко си години? Ако си в Бг - в кой град живееш? (:
А уж не искаше да общуваш с "ти знаеш кого".
anonymous990763
08-23-2016, 20:15
:D
А уж не искаше да общуваш с "ти знаеш кого".
Човечето не веднъж ти написа, че има един единствен профил - защо упорстваш? Моля, не влизай в моята стара роля.
Electrа, а в коя научна сфера искаш да имаш докторска степен? В България ли живееш или в чужбина? На колко си години? Ако си в Бг - в кой град живееш? (:
BioE. В България живея, годините и града няма да ги казвам - just in case.
Човечето не веднъж ти написа, че има един единствен профил - защо упорстваш? Моля, не влизай в моята стара роля.
Защо трябва да се доверяваш така сляпо. Аз пък мога да кажа, че съм тя.
BioE. В България живея, годините и града няма да ги казвам - just in case.
Браво, ве - за т'ва ли ми отиват данъците? Да ми се пръкват генномодифицирани храни. Да знаеш - не искам да ям говеждо пилешко или краве свинско. Не искам да ме разяждат усъвършенствани вируси или бактерии. Искам да си живея мирно и спокойно. И да засищам глада с натурални храни, а не с човешки творби.
От такива като теб сега ям безвкусни пластмасови домати.
Не мога да ги убедя и дори не мога да разбера защо мислят, че имам повече от един профил, втф
Защо трябва да се доверяваш така сляпо. Аз пък мога да кажа, че съм тя.
Аз затова не ти вярвам.
Аз затова не ти вярвам.
А на нея защо й вярваш?
deitona22
08-23-2016, 20:25
М**** а ти кой си ?
Браво, ве - за т'ва ли ми отиват данъците. Да ми се пръкват генномодифицирани храни. Да знаеш - не искам да ям говеждо пилешко или краве свинско. Не искам да ме разяждат усъвършенствани вируси или бактерии. Искам да си живея мирно и спокойно. И да засищам глада с натурални храни, а не с човешки творби.
Ще ти стъжня деня, но мога да те уверя, че в месото, което ядеш в момента, така или иначе няма много следи от крави или свине. И като цяло зависи от теб как ще се храниш, не те карат насила да ядеш това или онова. Ама всъщност BioE не се занимава само с това, което спомена, за мен по-интересната част е създаването на изкуствени тъкани и органи.
М**** а ти кой си ?
На много малко хора съм се доверил. Е, да, има и такива, които са проявили завидни умения, способности и досетливост, и са разбрали отговора на въпроса ти без да съм им писал. На вторите - похвала за успеха. (:
LoadRunner
08-23-2016, 20:31
Ще ти стъжня деня, но мога да те уверя, че в месото, което ядеш в момента, така или иначе няма много следи от крави или свине.
за сметка на това в доматите му има много следи от риба
тва трябва да компенсира месото
deitona22
08-23-2016, 20:33
На много малко хора съм се доверил. Е, да, има и такива, които са проявили завидни умения, способности и досетливост, и са разбрали отговора на въпроса ти без да съм им писал. На вторите - похвала за успеха. (:
Хм,тези вторите все пак са имали някаква информация.За теб знам че си от София,имаш данни за почти всички във форума ии си психопат!
п.с.е*бава*м се за последното.
за сметка на това в доматите му има много следи от риба
тва трябва да компенсира месото
ъъ, come again?
Ще ти стъжня деня, но мога да те уверя, че в месото, което ядеш в момента, така или иначе няма много следи от крави или свине. И като цяло зависи от теб как ще се храниш, не те карат насила да ядеш това или онова. Ама всъщност BioE не се занимава само с това, което спомена, за мен по-интересната част е създаването на изкуствени тъкани и органи.
А може ли човек да стане мутант? Питам дали може да му се измени ДНК-то по начин клетките му да образуват и развият орган, като този на електрическите змиорки, и по този начин да генерира електричество?
А може ли човек да стане мутант? Питам дали може да му се измени ДНК-то по начин клетките му да образуват и развият орган, като този на електрическите змиорки, и по този начин да генерира електричество?
kekkekek, много странен въпрос ми задаваш. Ама не мога да ти отговоря, може и да може, въпреки че досега не съм попадала на подобно нововъведение, ще ти запомня въпроса.
pe6oskeiborda
08-23-2016, 20:37
Браво, ве - за т'ва ли ми отиват данъците? Да ми се пръкват генномодифицирани храни. Да знаеш - не искам да ям говеждо пилешко или краве свинско. Не искам да ме разяждат усъвършенствани вируси или бактерии. Искам да си живея мирно и спокойно. И да засищам глада с натурални храни, а не с човешки творби.
.....
би ме :lol:
бтв: имаме си отбор в Шампионската лига. (:
Пиша, за да ми видите новия аватар.
pe6oskeiborda
08-23-2016, 20:39
... ама все пак и аз да се изкажа
Ама всъщност BioE не се занимава само с това, което спомена, за мен по-интересната част е създаването на изкуствени тъкани и органи.
например полови органи нали така ;]
знаех си че си перверзница ;]]
pe6oskeiborda
08-23-2016, 20:39
прилича ми на педофил или гей който е престъпник
много от аватарите ти ми изгелждат така нз защо
Прилича на най- обикновен човек.
LoadRunner
08-23-2016, 20:41
ъъ, come again?
в ГМО доматите има вкаран ген против измръзване взет от риба
има смъртен случай на човек алергичен към риба който е ял салата с домати в Бразилия или не знам къде беше
т.е. Испания
... ама все пак и аз да се изкажа
например полови органи нали така ;]
знаех си че си перверзница ;]]
http://www.conspiracyclub.co/wp-content/uploads/2015/02/gm_babies_tubes.jpg
enjoy
anonymous908491
08-23-2016, 20:43
нов аватар със стара снимка е като нов курварник със стари курви
сега апартамента му е със златни тапети, а над вратата му има завеса
pe6oskeiborda
08-23-2016, 20:43
[im]http://www.conspiracyclub.co/wp-content/uploads/2015/02/gm_babies_tubes.jpg[/img]
enjoy
сама ли ги роди
тия с изкуствени полови органи ли ги зачена
anonymous990763
08-23-2016, 20:45
http://www.conspiracyclub.co/wp-content/uploads/2015/02/gm_babies_tubes.jpg
enjoy
Виждала си такива наживо, нали?
нов аватар със стара снимка е като нов курварник със стари курви
сега апартамента му е със златни тапети, а над вратата му има завеса
Тази не съм я слагал преди.
Живее в къща.
кекекекеке
anonymous908491
08-23-2016, 20:47
Живее в къща.
снимката е от апартамента му
в ГМО доматите има вкаран ген против измръзване взет от риба
има смъртен случай на човек алергичен към риба който е ял салата с домати в Бразилия или не знам къде беше
т.е. Испания
wut, pretty bold, ама не се изненадвам де
Снимката е от килията му в Троянската св. Обител. От няколко години не е там.
ОТКЪДЕ ЗНАЕШ ?
Electrа, а ти защо се интересуваш от иврит? Някакви научни трудове?
Electrа, а ти защо се интересуваш от иврит? Някакви научни трудове?
Не, за един документ ми трябваше
Не, за един документ ми трябваше
бтв: какво правят съквартирантките ти? Поздрави ги от мен! (:
Но ако са грозни момичета - недей. :cool:
бтв: какво правят съквартирантките ти? Поздрави ги от мен! (:
Какво точно да им кажа 'някакъв непознат от форума ви поздравява' ?
anonymous908491
08-23-2016, 20:53
Снимката е от килията му в Троянската св. Обител. От няколко години не е там.
снимката е от апартамента му преди ремонта
http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/kak-edin-dvustaen-apartament-se-prevrashta-v-manastir.html
Какво точно да им кажа 'някакъв непознат от форума ви поздравява' ?
Е, как непознат? о.О Мен тук всички ме познават! Недей да ме обиждаш така, моля! :/
anonymous990763
08-23-2016, 20:54
Е, как непознат? о.О Мен тук всички ме познават! Недей да ме обиждаш така, моля! :/
Кой си ти?
pe6oskeiborda
08-23-2016, 20:55
брат не знаеш кво изтърваш
някои грозни момичета са просто уаааау :shock: като ги видиш и ще искаш да се ожените
Кой си ти?
M**** - неподправен и истински. Много съм писал за себе си - да сте запомняли написаното. (:
LoadRunner
08-23-2016, 20:55
http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/kak-edin-dvustaen-apartament-se-prevrashta-v-manastir.html
къв е тоя противняк
YoungBloodZ
08-23-2016, 20:56
някои грозни момичета са просто уаааау :shock: като ги видиш и ще искаш да се ожените
така ли ве? ти ожени ли се вече за някоя? 8-)
те не са "всички", кек
Объркал си се. Този от видеото е архимандрит Дионисий. А този на аватара ми е йеромонах Кирил.
и аз така викам пешо
anonymous908491
08-23-2016, 20:58
Объркал си се. Този от видеото е архимандрит Дионисий. А този на аватара ми е йеромонах Кирил.
като близнаци са
те не са "всички", кек
Е, в такъв случай ги поздрави с "хей, момичета, нек'ъв тук ви поздравява!". Мисля, че все пак ще се зарадват. (:
anonymous908491
08-23-2016, 20:59
Е, в такъв случай ги поздрави с "хей, момичета, нек'ъв тук ви поздравява!". Мисля, че все пак ще се зарадват. (:
пърха ли ти сърчицето
някви виртуални женки може да ти кажат здрасти
като близнаци са
Изобщо не си приличат.
anonymous908491
08-23-2016, 21:00
Изобщо не си приличат.
обратни са и двамата
не знам кое е 'изобщо'
YoungBloodZ
папагал, винаги съм се чудел... ти ли си на аватара?
пърха ли ти сърчицето
някви виртуални женки може да ти кажат здрасти
Разбира се, че пърха - ще се притесня, ако спре... :cool:
anonymous908491
яж ми кура, боклук
:lol: във възторг са, даже питаха дали си Клитемнестра
яж ми кура, боклук
that escalated quickly
обратни са и двамата
не знам кое е 'изобщо'
Кирил не е.
pe6oskeiborda
08-23-2016, 21:02
така ли ве? ти ожени ли се вече за някоя? 8-)
о да аз имам няколко жени 8-)
в момента броят им е 1 ама расте !
:lol: във възторг са, даже питаха дали си Клитемнестра
Не, не съм. Аз съм само M****. Имал съм няколко десетки временни профили, но те се ботясват за два дена и половина от създаването им + обикновено са хронологично маркирани с цифрички. (:
anonymous908491
08-23-2016, 21:02
that escalated quickly
причина и следствие
чети преди да пишеш
YoungBloodZ
08-23-2016, 21:03
о да аз имам няколко жени 8-)
в момента броят им е 1 ама расте !
харем ли ще си правиш? ауууу
anonymous908491
08-23-2016, 21:04
Кирил не е.
https://www.24chasa.bg/Article/2508394
в разговора той казва, че го боляло дупето
pe6oskeiborda
08-23-2016, 21:04
да дано да го изпълни целия !
причина и следствие
чети преди да пишеш
не се сърди, браточка
YoungBloodZ
08-23-2016, 21:05
да дано да го изпълни целия !
името на първата със "с" ли започва ;]
https://www.24chasa.bg/Article/2508394
в разговора той казва, че го боляло дупето
Защото има хемороиди.
pe6oskeiborda
08-23-2016, 21:06
даже търса кандидатури
пращайте си сивитата на имейла ми zari_potter@abv.bg
тоя имейл го имам от шести клас
anonymous908491
08-23-2016, 21:08
Защото има хемороиди.
ем, то няма как да каже, че е паднал по стълбите
понеже ще видят, че при него стълби липсват
pe6oskeiborda
08-23-2016, 21:08
името на първата със "с" ли започва ;]
ъ? О–О
даже не знам за коя говориш :D
не се сещам изобщо да съм бил с някоя с тази буква :D
но не защото на никоя името не започва с малко с :) не се хванах на уловката
Уф, погледнах часовника и видях, че е време да се насочвам към други по-важни дейности (като това да си направя закуска за утре, а след това и да лягам, че утре 06:30 ч. телефонът ще ме буди)...
Electrа, интересен човек ще се окажеш - очилато, възпълничко пъпчиво момиче, ама к'вот такова. Така и така не се гледаме, а само пишем. :cool:
След около 10 мин. ще ви пожелавам лека нощ.
YoungBloodZ
08-23-2016, 21:10
ъ? О–О
даже не знам за коя говориш :D
не се сещам изобщо да съм бил с някоя с тази буква :D
но не защото на никоя името не започва с малко с :) не се хванах на уловката
аха :D
значи Д. П. ;]
няма коя друга да е :)
pe6oskeiborda
08-23-2016, 21:11
даже търса кандидатури
пращайте си сивитата на имейла ми zari_potter@abv.bg
тоя имейл го имам от шести клас
омг вече получих 3 писма благодаря ви обичам ви :)
емилия не искам да си купя продукти за увеличаване на секс енергията благодаря кажи нещо за себе си
на другите две отговорих на лично ;]
pe6oskeiborda
08-23-2016, 21:12
аха :D
значи Д. П. ;]
няма коя друга да е :)
брат тия имена откъде ги изкарваш
ааааа
схванах
да да прав си :) и за с и за дп :)
Уф, погледнах часовника и видях, че е време да се насочвам към други по-важни дейности (като това да си направя закуска за утре, а след това и да лягам, че утре 06:30 ч. телефонът ще ме буди)...
Electrа, интересен човек ще се окажеш - очилато, възпълничко пъпчиво момиче, ама к'вот такова. Така и така не се гледаме, а само пишем. :cool:
ahuahaha, мерси, браточка, т'ва казано от теб като комплимент ще го приема
anonymous990763
08-23-2016, 21:13
Какво им има на очилатите момиченца?
YoungBloodZ
08-23-2016, 21:14
брат тия имена откъде ги изкарваш
ааааа
схванах
да да прав си :) и за с и за дп :)
не бе не е това което си мислиш брат
Д.П. е онази красавицата от фб сещаш ли се?
а С е една друга стара дето влизаше големия снег 2011 година ;]
Какво им има на очилатите момиченца?
очила, kekekeke
deitona22
08-23-2016, 21:14
Я пък ти,тамън питах костенурката къде си.
anonymous990763
08-23-2016, 21:16
Ха, сигурно.
Едит: сега разбрах за кого говориш. :D Наречи го съвпадение.
YoungBloodZ
08-23-2016, 21:17
от много време не е имало голям спам а сега видях че се засилват нещата и реших да се включа :D