View Full Version : Въпрос към момичетата.. :P
samuil beladjiev
05-08-2016, 18:29
И така, не съм сигурен дали тук е подходящото място, но отправям въпрос към женската половина..
например се намирате сред приятели, и някое момче ви обарва, отвън може да му зашлевите един шамар, но отвътре чувствате ли се добре? или например се разкарвате в коридора на училището и някой приятел ви обара, хубаво ли ви става отвътре? моля без хейт и прочие.. :Д не можах да го кажа по по-ясен начин, просто съм тип, който разказва всичко подробно да е сигурно, че другите ще го разберат. също забравих да добавя.. да го направи докато си нямате приятел :P
anonymous990763
05-08-2016, 18:42
Зависи от момичето. Има такива, които ще се изхихикат, ще се разкрещят, но ще искат още.
А има и други, които повече няма да те погледнат като свестен човек. Все пак по този начин им пада добрата репутация, а тези първите отдавна са я изгубили.
Не, не ни става хубаво. На едно неосъзнато младо момиче може и да му хареса, защото е израз на внимание към нея. Но един зрял човек няма как да се зарадва, че му влизат в личното пространство без позволение. Като цяло постъпката е глупава и детинска.
само на някоя с ментални проблеми би и станало приятно да я пипаш
да я пипаш пред хора и да я пипат непознати
samuil beladjiev
05-08-2016, 20:39
Ясно, благодаря ви за отделеното внимание! Иначе искам да добавя,
например се познаваме, и сме си само нашата компания, някак си по-шмекерско да го направиш, че никой да не види ли, не знам как да го кажа :Д
ако не и хареса ще се разбере от всички
колкото и скрито да я пипаш
ако не и хареса ще се разбере от всички
колкото и скрито да я пипаш
+1000000000
Да добавя обаче - ако не ѝ хареса кой го прави... Сега, едно е някой, с когото сте в някакви не-само-приятелски отношения, съвсем друго някой кретен, който си бърка в носа, буквално и преносно. Във втория ще те запукам пред всички така, че никога да не се сетиш да направиш подобна глупост отново. А представи си какво бих направила, ако си непознат...
Amorenvivo
05-09-2016, 08:45
С непознат и с човек,когото не харесвам абсурд,да ми стане хубаво отвътре!!!
И така, не съм сигурен дали тук е подходящото място, но отправям въпрос към женската половина..
например се намирате сред приятели, и някое момче ви обарва, отвън може да му зашлевите един шамар, но отвътре чувствате ли се добре? или например се разкарвате в коридора на училището и някой приятел ви обара, хубаво ли ви става отвътре? моля без хейт и прочие.. :Д не можах да го кажа по по-ясен начин, просто съм тип, който разказва всичко подробно да е сигурно, че другите ще го разберат. също забравих да добавя.. да го направи докато си нямате приятел :P
Има ли момиче, което да не се радва на внимание? Ти как мислиш?
Има ли момиче, което да не се радва на внимание? Ти как мислиш?
Всеки се радва на внимание, не само момичетата.
Но да те хванат внезапно за задника, примерно, не е внимание, а е проява на пълна глупост.
проява на пълна глупост
Хахаха. Да, малко. :дд Всъщност, не бих се обидила, ако никой не види и е от моя си Животин, пък било то и навън сред хора...
Всъщност, не бих се обидила, ако никой не види и е от моя си Животин, пък било то и навън сред хора...
Е, ако имаш връзка с тоя човек, нещата стоят по съвсем друг начин.
Но от някой, който не познаваш или пък познат, с който сте само приятели, е меко казано неуместно и просташко.
Но пък от друга страна, хора всякакви. Щом има такива, които си позволяват да го правят, значи има и такива, на които им харесва. И до една възраст може да мине и за обяснимо поведение. После вече ще се сметне за психически проблем, ако си мъж и не можеш да се сдържаш или си жена, на която това й доставя удоволствие. :D
zombolovesu
05-09-2016, 11:57
На мен дори и приятел да ми е или непознат - пак ще ми е неприятно, остави, че се излага себе си, като постъпва така, аз се чувствам унижена. Веднъж един простак ми го направи на улицата и го цапардосах здравата. Къв е тоя, че да ме пипа? Изключително неприятно ми е, когато някой ми нарушава личното пространство.
DarkManX
05-09-2016, 13:39
На мен дори и приятел да ми е или непознат - пак ще ми е неприятно, остави, че се излага себе си, като постъпва така, аз се чувствам унижена. Веднъж един простак ми го направи на улицата и го цапардосах здравата. Къв е тоя, че да ме пипа? Изключително неприятно ми е, когато някой ми нарушава личното пространство.
Чакай малко за какви се взехме? какво нарушава? много ясно, че ако ти е гадже ще си позволява
тези неща и ще показва пред останалите или какво искаш да му кажеш? не ме докосвай аз съм светица или
ужас как ще гледат другите хора, че ме докосваш нали ще ми снижиш самочувствието и вече няма да се чувствам вървежна все пак съм жена.
sladura89
05-11-2016, 22:14
Всеки се радва на внимание, не само момичетата.
Но да те хванат внезапно за задника, примерно, не е внимание, а е проява на пълна глупост.
И аз така мисля, но явно има и хора, на които им харесва иначе щеше отдавна да е отминало и никой вече да не го прави! :)
baby_baby
05-12-2016, 09:16
Много ясно че бих му зашлевила един и не не бих се чувствала добре
samuil beladjiev
05-13-2016, 18:59
Благодаря на всички за отделеното време! Иначе искам да разясня, ако сме си приятелчета и движим в една компания... можете ли да отговорите на въпроса си как бихте се чувствали, ако някой добър приятел ви щипне отзад и да публикувате тук? :Д
Amorenvivo
05-13-2016, 20:12
Между приятели е на бъзик и нищо лично,не се влага в това! На мен ми се е случвало да ме закачат приятели по-този начин с пощипване и не сме си развалили приятелството по никакъв начин!