View Full Version : На горещия стол е... haritov
Какъв плаж през декември???
Тогава се събрахме, ама се срещнахме няколко месеца по-рано, пък си писахме почти година по-рано.
Религиозен ли си?
Защо не си религиозен?
Религиозен ли си? Не, но уважавам и приемам вярванията на всеки, стига да са обосновани. За пример мога да дам един мой /за съжаление покоен вече/ приятел, който учеше в протестантско училище, но не вярваше сляпо, а си осмисляше и подбираше нещата. Адски адекватен човек, който търсеше истината, вместо да се поклони на някакъв чичко в расо. Това го уважавам, другото са простотии.
Защо не си религиозен?Защото нищо не ме привлича в религията, а църквата откровено ме отвращава.
блах
блах
Честито. И на теб сектанти донякъде са ти промили мозъка.
От историята и Библията е ясно, че православната църква е църквата създадена от апостолите и самия Христос, ама не е тук мястото това да се обсъжда
Честито. И на теб сектанти донякъде са ти промили мозъка.
От историята и Библията е ясно, че православната църква е църквата създадена от апостолите и самия Христос, ама не е тук мястото това да се обсъжда
Не ми пука нито за секти, нито за православие... Въпросният човек беше всичко друго, но не и сектант. Пак ти казвам, че поне в разговорите си с мен не е показал сляпа вяра към казаното от неговите учители. Водили сме разговор по темата и дори беше един от последните ни разговори. Както казах, много адекватен човек.
Не ми пука нито за секти, нито за православие... Въпросният човек беше всичко друго, но не и сектант. Пак ти казвам, че поне в разговорите си с мен не е показал сляпа вяра към казаното от неговите учители. Водили сме разговор по темата и дори беше един от последните ни разговори. Както казах, много адекватен човек.На колко години беше, как умря и защо?
Не, но уважавам и приемам вярванията на всеки, стига да са обосновани.
Вярата, в своята същност, не разчита на аргументи и обосновки. Затова е вяра, защото не се нуждае от доказателства ;)
На колко години беше, как умря и защо?
20, токов удар, качи се на изоставен локомотив на депо "Подуене".
Вярата, в своята същност, не разчита на аргументи и обосновки. Затова е вяра, защото не се нуждае от доказателства ;)
Съгласен съм. Аз казвам само какво уважавам. Иначе, не ми пука кой какви въображаеми приятели си има.
20, токов удар, качи се на изоставен локомотив на депо "Подуене".Жалко за него :( !
От София ли сте?
Не е точно така. В богословието има една дисциплина, която се нарича апологетика. Нейната цел е защита на християнството чрез научни и логични аргументи.
Жалко за него :( !
От София ли сте?
Нда, нелепо...
Кои дали сме от София? Аз не съм, той също не беше, Тори също не е.
smilegirl12
11-08-2016, 20:35
От колко години се познаваш с тори?
Кога се запознахте?
Кой беше мига, в който осъзна, че си влюбен в нея?
Имаш ли брат/сестра?
Любим цвят?
Суеверен ли си?
Падаш ли си по футбола?
Любим филм?
Любима песен?
От колко години се познаваш с тори? Около 3 години, не помня точно.
Кога се запознахте? Лятото на 2014-та лично.
Кой беше мига, в който осъзна, че си влюбен в нея? Не знам, стана постепенно, докато си пишехме още. Иначе, на 7.12.2014 разбрах, че искам да опитаме.
Имаш ли брат/сестра? Брат.
Любим цвят? Червено.
Суеверен ли си? Не.
Падаш ли си по футбола?Не.
Любим филм?Нямам.
Любима песен?"Nothing else matters".
Гъби.
отбелязваш ли Коледа и другите по-популярни религиозни празници? /Великден, ала-бала/
// наясно съм че Коледа, Великден и т.н. са много повече социални събития в днешно време отколкото религиозни и т.н., но да си питам
защо би искал да идеш точно в Япония и Германия?
образователната институция дава ли необходимото на учащите? мислиш ли че някои изучавани дисциплини в гимназиите трябва да бъдат заменени/премахнати? /ако ДА-то кои?/
мислиш ли че хомосексуалните двойки в България трябва да имат право да осиновяват деца?
отбелязваш ли Коледа и другите по-популярни религиозни празници? /Великден, ала-бала/
// наясно съм че Коледа, Великден и т.н. са много повече социални събития в днешно време отколкото религиозни и т.н., но да си питам
защо би искал да идеш точно в Япония и Германия? Япония, защото са една тотално различна от нашата култура, а Германия заради аутобаните.
образователната институция дава ли необходимото на учащите? мислиш ли че някои изучавани дисциплини в гимназиите трябва да бъдат заменени/премахнати? /ако ДА-то кои?/ Мисля, че дава възможното, но доста от учащите упорито отказват да го вземат. Не съм достатъчно компетентен по въпроса, за да кажа какво трябва да се промени в учебния план. Смятам, че едно по-строго отношение спрямо учениците би било от полза като за начало.
мислиш ли че хомосексуалните двойки в България трябва да имат право да осиновяват деца?Не. Има достатъчно много читави хора, които искат да осиновят, а им се пречи. Ако някога всички нормални двойки, искащи да осиновят дете, осиновят такова, то тогава бих приел и хомосексуалните да могат да осиновяват, колкото да не остават деца в мизерните домове.
агадсг
Все набори напоследък. Сложи после еуок да продължи традицията хд
Кои са най-големите компромиси, които си правил? Примери. И не ми разправяй ся колко си принципен хд всеки е борил его.
Смяташ ли, че младите са нискокултурни и нискообразовани, защото не четат?
*дааааа, знам, че е комплексно. Питам доколко влияе.
Смяташ ли се за пример за млад човек?
След като не гледаш филми и четеш книги, какво правиш, за Бога? ХД (хоби) и как си развиваш общата култура въобще как развиваш себе си?
Какво ще правиш, ако синът ти е гей? Или дъщеря ти.
Вярваш ли в сродните души, енергии, аури, бла-бла?
Защо си ме хейтил (поне май имам такъв спомен) на тема килограми, пък си хвана слабо гадже? Помня, че имаше времена, когато с тори бяхме с много близки параметри хд. Ако е така, е лицемерно.
Какви тела харесваш?
Какво мислиш за Тръмп?
Все набори напоследък. Сложи после еуок да продължи традицията хд
Кои са най-големите компромиси, които си правил? Примери. И не ми разправяй ся колко си принципен хд всеки е борил его. Не съм от хората, които правят особено големи компромиси. Най-големият е може би връзката от разстояние и по-точно жертвата на време в път за поддържането й.
Смяташ ли, че младите са нискокултурни и нискообразовани, защото не четат? Мисля си, че нивото на култура не се е променило поне две поколения назад. Често се срещат дядовци на по 70 години, които псуват като каруцари и не знаят колко уши имат на главата си, както се срещат и често образовани и възпитани млади хора. Нека не забравяме, че предното поколение е възпитавало/възпитава нашето.
*дааааа, знам, че е комплексно. Питам доколко влияе.
Смяташ ли се за пример за млад човек? Пример за млад човек - да... Млад човек за пример - не съм убеден. :D
След като не гледаш филми и четеш книги, какво правиш, за Бога? ХД (хоби) и как си развиваш общата култура въобще как развиваш себе си? Чета за неща, които ме интересуват - основно в областта на електрониката и автомобилите. Хващам се с разни проекти на тази тематика и си работя по тях - понякога със седмици и месеци. Това е направлението, в което се развивам основно. За обща култура разчитам на документални филми, интернет, разговори с различни хора и наученото в училище и университет. Никога не съм твърдял, че съм човек с богата обща култура.
Какво ще правиш, ако синът ти е гей? Или дъщеря ти. Синът ми - нямам идея, честно казано. Вероятно ще е доста кофти новина, но най-вероятно няма да реагирам остро. Предполагам, че просто ще седнем да говорим по темата и ще се постарая да не стане от гадините, дето скачат по площадите и привличат внимание. Ако е дъщеря - никакви ядове. :D Двойни стандарти.
Вярваш ли в сродните души, енергии, аури, бла-бла? Не.
Защо си ме хейтил (поне май имам такъв спомен) на тема килограми, пък си хвана слабо гадже? Помня, че имаше времена, когато с тори бяхме с много близки параметри хд. Ако е така, е лицемерно. ти тогава обясняваше как някакви абсурдни килограми било ок и всичко нагоре е грозно. Нахраних те, щото това го четат доста деца и не е хубаво да говориш как 40кг били ок. Аз съм последният човек, който ще те хейти за тегло или външен вид като цяло. Тори също е слаба и й го казвам доста често. Не става въпрос толкова за външният вид/който очевидно харесвам/, колкото за факта че е кофти за тялото.
Какви тела харесваш? Оформени, но не релефни. Всъщност, предпочитам дори тялото на нетрениращо момиче с нормално тегло и пропорции, отколкото някакво релефно тяло.
Какво мислиш за Тръмп?Не съм се интересувал от неговата особа. От малкото, което знам е, че е адски нагъл и безпардонен типаж.
Питайте, каквото ще питате до 12 довечера. После слагам еуок.
deitona22
11-09-2016, 17:32
Стрелял ли си оръжие? Ако-да с какво?Ако не-с какво би искал да стреляш?
Ако някой нахлуе у вас,били го убил(при самозащита) знаейки че в България закона ще защити крадеца и ще съдят теб?
Бил ли си се ? Ако да-защо и как завърши боя ?
Агресивна личност ли си ?
Аре,тва е.
YoungBloodZ
11-09-2016, 17:36
Защо се подчиняваш на Ива? :?
Подчинявам се на Ива? :D
Стрелял ли си оръжие? Ако-да с какво?Ако не-с какво би искал да стреляш? Въздушна пушка и въздушен пистолет само. Бих искал да стрелям със снайпер, но като цяло, бих пробвал всичко, което ми се предложи, стига да не се иска да трепя някакви твари безпричинно.
Ако някой нахлуе у вас,били го убил(при самозащита) знаейки че в България закона ще защити крадеца и ще съдят теб? Бих, да. После ще мисля как да се измъкна.
Бил ли си се ? Ако да-защо и как завърши боя ? В лапешките години (до 9-ти клас). Дори не помня за какво е било, камоли как е завършило. Иначе последно преди година с един приятел нещо се бяхме сдърпали и го бях поудушил малко, ама без удари. :D
Агресивна личност ли си ? Не бих казал, въпреки че се е случвало да избухвам и да ми е трябвало много малко да посегна. По-рано повече се палих и налитах, сега само в крайни случаи.
Аре,тва е.
YoungBloodZ
11-09-2016, 17:51
Да. Заповяда ти да сложиш Ewok и ти се подчини. :D
deitona22
11-09-2016, 17:54
Кое беше тва Ewok?
Хахах, истината е, че не ми пука кой ще е, а това беше единственото предложение. :D
anonymous908491
11-09-2016, 18:16
циците на тори пълнят ли ти шепите
би ли си показал шепите
циците на тори пълнят ли ти шепите
би ли си показал шепите
Да.
https://s15.postimg.org/jxr6zxsjd/0348.jpg
Ето ти материал за размисъл.
anonymous908491
11-09-2016, 18:39
клавишите са по 0.7см, педята ти е към 17 клавиша
Ахахаха, чак и снимка на дланите качва. :ддддд УМИРАМ! :ддд
клавишите са по 0.7см, педята ти е към 17 клавиша
1.5см са, а педята ми е от порядъка на 20см. Лаптопа е 17-ка.
deitona22
11-09-2016, 18:44
Да.
https://s15.postimg.org/jxr6zxsjd/0348.jpg
Ето ти материал за размисъл.
Май очакваше друга снимка да получи.
И по темата,че Пумба днеска трие мнения:
Какво има в ляво от теб?
Какво гледаш?
anonymous908491
11-09-2016, 18:45
моята педя е 26см, ама важно е да пълни твоите
Май очакваше друга снимка да получи.
искам снимка на шепата му
дава ми снимка на шепата му
дали съм очаквал флаш от Тори
Май очакваше друга снимка да получи. Тези са само за лична употреба.
И по темата,че Пумба денска трие мнения:
Какво има в ляво от теб? Легло.
Какво гледаш? Един протокол за унито.
.
smilegirl12
11-09-2016, 19:39
Играеш ли видео игри?
Можеш ли да свириш на нещо?
Каква гимназия си завършил?
Къде?
Къде си ходил в чужбина?
VinDiesel
11-09-2016, 19:45
Би ли искал да промениш нещо в tori?
Играеш ли видео игри? Не.
Можеш ли да свириш на нещо? Не.
Каква гимназия си завършил? електро
Къде? Варна
Къде си ходил в чужбина? Румъния, Гърция, Великобритания
.
Всеки има недостатъци.
LoadRunner
11-09-2016, 20:20
Всеки има недостатъци.
въпросът беше друг
ма ок, явно всеки има своя интерпретация
въпросът беше друг
ма ок, явно всеки има своя интерпретация
Пробвай да ми го разясниш, щото аз го разбирам буквално.
Да, има такива неща, както има при всеки.
LoadRunner
11-09-2016, 20:34
Пробвай да ми го разясниш, щото аз го разбирам буквално.
Да, има такива неща, както има при всеки.
ами ето разяснявам ти
ти отговори на въпросът:
Тори има ли недостатъци?
а въпросът беше:
отговорът предполага- да ... като например бла, бла и бла
.........................или- не, не ща да променям
жалко че вече се издаде че има недостатъци, са трябва да кажеш това бла, бла и бла какво е
smilegirl12
11-09-2016, 20:36
Можеш ли да готвиш?
Приключенски тип ли си?
Напивал ли си се брутално? (Ако да- на колко си бил)
Пушиш ли?
Любима марка автомобил?
Спортуваш ли? Какво?
Колко деца искаш да имаш?
Кога за последно излъга?
LoadRunner
11-09-2016, 20:45
бай дъ уей уангблъдз не е бил на стола
YoungBloodZ
11-09-2016, 20:47
Това е долна и гнусна лъжа! :D Бил съм в стария вол.
smilegirl12
11-09-2016, 20:50
Даа хайде да го възкачим! Или тебе лоудрънър, може и dwyd ама той не влиза често
ами ето разяснявам ти
ти отговори на въпросът:
Тори има ли недостатъци?
а въпросът беше:
отговорът предполага- да ... като например бла, бла и бла
.........................или- не, не ща да променям
жалко че вече се издаде че има недостатъци, са трябва да кажеш това бла, бла и бла какво е
Това не е от нещата, които да тръгна да коментирам с някой друг, освен с нея.
Можеш ли да готвиш? Когато съм гладен, мога. :D
Приключенски тип ли си? Може да се каже, да.
Напивал ли си се брутално? (Ако да- на колко си бил) Не съм.
Пушиш ли? Не.
Любима марка автомобил? "The best or nothing"
Спортуваш ли? Какво? Отскоро започнах пак с плуването.
Колко деца искаш да имаш? 2
Кога за последно излъга? Не помня... Мразя лъжите, били те и "благородни"
.
Спретнете едно бързо гласуване и сутринта ще отговоря на някакви въпроси, ако има и ще сложа новия човек, че ще лягам след малко.
LoadRunner
11-09-2016, 21:18
аз го споменах да не забравя
нямам претенции
Много ви здраве, Ewok е на стола.
VinDiesel
11-10-2016, 11:35
Как се казваш?
С какво се занимаваш?
На колко си години?
Коя е най-голямата ти положителна черта?
Най-лошото нещо, което ти се е случвало?
кога човек за теб е успял?
как трябва да се реализира човек след като завърши училище?
divergent
11-10-2016, 12:54
Коя зодия си?
Можеш ли да пееш?
Пет черти от характера ти, които харесваш?
Пет, които не харесваш?
Какво би променила във външния си вид?
Обвързана ли си в момента?
Колко връзки си имала?
Колко продължи най-дългата ти връзка?
Имала ли си отношения с някого от форума?
Познаваш ли се с потребители от форума извън него? Кои?
С кои би искала да се запознаеш от настоящите?
Боядисваш ли си косата?
Гримираш ли се в ежедневието?
Представата ти за щастие?
Кои потребители са ти най-симпатични?
Кои потребители те дразнят и не харесваш?
Какво обичаш да правиш през уикендите?
Къде и какво учиш/работиш?
Щастлива ли си в момента?
Аз не се сещам за въпроси, затова ще те цитирам ;д, да си отговориш.
На колко години ти беше първата целувка с момче? Осъзната такава, тези от детската не се броят.
Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол?
Колко 'гаджета' си имала?
А любовници?
Някои са ти зададени вече, ама има тънка разлика ;д.
therichbitch
11-10-2016, 15:07
Здрасти :)
Koй е най- големият ти страх? Коя е най- голямата ти мечта?
Как се виждаш след 5-6 години?
Коя беше последната лъжа, която изрече?
Най- хубавият комплимент/похвала, който си получавала:
-от роднина
-от приятел
-от половинка
Публична личност, която те вдъхновява? и с какво? А от близкото обкръжение има ли такива? И с какво?
Кое е постижението, с което се гордееш най- много?
Има ли постъпки, от които се срамуваш и кои са?
За кого първо се сети сутринта, когато се събуди?
Какво мислиш, че хората около теб ценят в характера ти и какво ги дразни?
Какво забелязваш първо в един мъж? А какво намираш за секси в един мъж?
Какво мислиш за чисто сексуалните връзки? А за платоничните?
Имат ли горните две срок на годност?
Кое нещо в теб мислиш, че привлича мъжете? Умееш ли да го използваш? Непринудена ли си?
Настъпателна ли си или предпочиташ мъжът да предприеме първата крачка? (не визирам пълна незаинтересованост като огледална реакция)
Имаш ли най- добър приятел? И имала ли си нечисти помисли за него в даден момент?
Има ли /кое/ нещо в секса, което винаги си искала да опиташ, но не си по някакво стечение на обстоятелствата?
Разкажи как си представяш "перфектната" вечер с човека до теб?
Колко човека си обичала /любовно/?
Как се казваш? Боряна
С какво се занимаваш? Уча и работя
На колко си години? 20
Коя е най-голямата ти положителна черта? Аз в себе си ценя най-много това, което ценя и у другите - добротата. А другите как оценяват най-голямата ми положителнаа черта, не мога да кажа.
Най-лошото нещо, което ти се е случвало? Може би нещо, което ми се случи миналото лято и което за момента оцених като най-голямата си драма в живота, макар че вече не смятам така, но нямам с какво друго да го заменя. Не ми се навлиза в подробности.
кога човек за теб е успял? Когато се чувства добре финансово и емоционално от това, което прави. Ако говорим професионално, де. Ако говорим общо - когато е ок със себе си.
как трябва да се реализира човек след като завърши училище? Доста общ въпрос - както му харесва. Стига да не вреди на другите.
Коя зодия си? риби
Можеш ли да пееш? Не съм тотално зле, но не е нещо особено.
Пет черти от характера ти, които харесваш? спокойствие, умерена амбициозност, желание за самоусъвършенстване, искреност, "оправност"
Пет, които не харесваш? все повече осъзнавам, че съм доста наивна и това ми вреди за някои неща; overthing-вам общо взето всичко и това също ми пречи; непостоянство; несигурност в професионален план; приемам и реагирам емоционално за неща, за които е излишно, и май станаха 5
Какво би променила във външния си вид? вече нищо, кот такоа
Обвързана ли си в момента? не
Колко връзки си имала? 1
Колко продължи най-дългата ти връзка? Да речем 3 години.
Имала ли си отношения с някого от форума? Не знам какви отношения визираш, но ще отговоря с да.
Познаваш ли се с потребители от форума извън него? Кои? О, с много, ако тръгна да изброявам, сигурно ще изпусна някого.
С кои би искала да се запознаеш от настоящите? ива и папугай
Боядисваш ли си косата? редовно - не, в момента имам един боядисан пласт отдолу, планирам да разнообразявам цветово, но дотам
Гримираш ли се в ежедневието? почти винаги слагам спирала, понякога червило; много рядко коректор, когато реша, че нещо е твърде червено, а се случва и да изляза и без спирала, когато се харесам натурална ;д
Представата ти за щастие? да имаш баланс в живота, да имаш някаква цел, която следваш и постигаш, и да си ок със себе си, което казах, но то е най-важното
Кои потребители са ти най-симпатични? в момента може би тези, с които искам да се видя, + още един, двама
Кои потребители те дразнят и не харесваш? Гледам да не обръщам внимание на дразнителите и като цяло не ми пука особено за форумните такива.
Какво обичаш да правиш през уикендите? По принцип не ги харесвам, защото се чувствам супер непродуктивна. Обикновено работя, чистя, пазарувам и готвя. Иначе обичам да пътувам.
Къде и какво учиш/работиш? Уча в СУ Класическа филология; работя в едно пространство за събития с кафене
Щастлива ли си в момента? Бих могла да кажа, че да.
Аз не се сещам за въпроси, затова ще те цитирам ;д, да си отговориш.
На колко години ти беше първата целувка с момче? Осъзната такава, тези от детската не се броят. 13
Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол? Преди си мислех, че да, сега не ме блазни особено идеята. Може би бих опитала тройка с момиче, но трябва да ме предразположат.
Колко 'гаджета' си имала? 1
А любовници? тук и аз съм пас
Някои са ти зададени вече, ама има тънка разлика ;д.
Здрасти :) хелоу
Koй е най-големият ти страх? да изгубя желание за развитие и ест., смъртта на близки Коя е най-голямата ти мечта? Да обиколя света. Колкото и банално да звучи. Другото са просто цели.
Как се виждаш след 5-6 години? Пишеща дисертацията си, да се надяваме, и работеща по специалността си (от магистратурата може би).
Коя беше последната лъжа, която изрече? Не помня, нещо от рода на "котката скъса домашното ми" трябва да е била.
Най- хубавият комплимент/похвала, който си получавала:
-от роднина че съм станала доста отговорна
-от приятел пак нещо свързано с това
-от половинка не знам дали се брои, но "караш ме да бъда по-добър човек"
Публична личност, която те вдъхновява? и с какво? Трудно се вдъхновявам от някого, когото не познавам лично. А от близкото обкръжение има ли такива? И с какво? Настоящата ми работодателка, двама преподаватели - общо взето са постигнали неща - професионално и личностно, към които и аз се стремя.
Кое е постижението, с което се гордееш най-много? За момента не мисля, че съм постигнала нещо съществено. По-скоро се гордея с разни малки нещица, които реално не са кой знае какво, но са част от развитието ми
Има ли постъпки, от които се срамуваш и кои са? Има. Не бих ги обявила пред целия форум.
За кого първо се сети сутринта, когато се събуди? За преподавателя, при когото имах лекция.
Какво мислиш, че хората около теб ценят в характера ти и какво ги дразни? Искреното ми мнение и желанието за нови неща; понякога съм твърде откровена без да е нужно, несериозността ми
Какво забелязваш първо в един мъж? Първо забелязвам естествено външния вид, може би лицето и жестомимиките. А какво намираш за секси в един мъж? Интелигентност, самоувереност и чувство за хумор.
Какво мислиш за чисто сексуалните връзки? Стига и двамата да са наясно и да са ок - няма проблем. А за платоничните? Не съм много сигурна как се определят те, но според мен това е просто близко приятелство.
Имат ли горните две срок на годност? Първото да. Второто, според моята дефиниция, не би трябвало да има.
Кое нещо в теб мислиш, че привлича мъжете? Ам, отново баналност, но маймай е външният вид. За след това, че имам и нещо в главата. Умееш ли да го използваш? Зависи, май започнах да се уча кое как влияе относно първото. Второто - не, даже май си преча.Непринудена ли си? Колкото и да ми се иска да отговоря положително, по-скоро не, голямо дърво съм понякога
Настъпателна ли си или предпочиташ мъжът да предприеме първата крачка? (не визирам пълна незаинтересованост като огледална реакция) Да и да. Като цяло предпочитам второто.
Имаш ли най-добър приятел? И имала ли си нечисти помисли за него в даден момент? Не
Има ли /кое/ нещо в секса, което винаги си искала да опиташ, но не си по някакво стечение на обстоятелствата? Може би някакъв вид връзване и доминация от негова страна бих опитала.
Разкажи как си представяш "перфектната" вечер с човека до теб? Под човека до мен да разбирам любим? "Перфектната" вечер според мен трябва да следва след много хубав ден. Аз си я представям на някое усамотено място, хижа например, без връзка със света и други разсейки. Само аз и той, говорим си, любуваме се един на друг, откриваме се, откриваме любовта един към друг, опознаваме и най-дълбоките места в себе си и в другия и се чувстваме щастливи от този факт + секс.
Колко човека си обичала /любовно/? 1
.
добре де имаш пари правиш каквото искаш ок до тук добре
дори и да си ок със себе си както ти каза не смяташ ли че е възможно просто да си мислиш че е така а всъщност да можеш много повече и да бъдеш много повече
а ако не е така когато умреш според теб пълноценно ли ще си живяла по този начин
а след време когато твоето дете завърши училище тръгне по грешния път макар и да не вреди на другите или на себе си е грешен път (не ме карай да ти развивам сценарий) не би ли се намесила за да го спасиш въпреки че на твоето дете му харесва това което прави?
понякога не е ли най-добре нещата да станат така както е най-добре за теб вместо както ти харесват?
therichbitch
11-10-2016, 19:26
Благодаря за отговорите, допаднаха ми. : )
LoadRunner
11-10-2016, 19:34
риби? аре бе, аз от кога пея че искам да познавам такава
ама звездите да нямат грешка щото с теб нещо нема се разбираме ;д
А любовници? тук и аз съм пас (нали знаеш че те пита за сексуални партньори ма както и да е)
anonymous908491
11-10-2016, 19:46
хихихих, тъкмо щях да пиша 'рънър дръж'
LoadRunner
11-10-2016, 19:47
хихихих, тъкмо щях да пиша 'рънър дръж'
като се видите да се похвалиш после колко шепи са
anonymous908491
11-10-2016, 19:49
ъъъъъъъъъъ, аз да не съм голям и добър великан
не са ми толкова големи шепите и са само две
добре де имаш пари правиш каквото искаш ок до тук добре
дори и да си ок със себе си както ти каза не смяташ ли че е възможно просто да си мислиш че е така а всъщност да можеш много повече и да бъдеш много повече
а ако не е така когато умреш според теб пълноценно ли ще си живяла по този начин
Не разбирам какво ме питаш и не мисля, че е само от липсата на запетаи. За мен да си ок със себе си не означава да спреш с развитието си. Просто правиш нещата уверено, спокойно и с ясно самосъзнание, без да избиваш комплекси насам-натам.
а след време когато твоето дете завърши училище тръгне по грешния път макар и да не вреди на другите или на себе си е грешен път (не ме карай да ти развивам сценарий) не би ли се намесила за да го спасиш въпреки че на твоето дете му харесва това което прави? Дефинирай "грешен път".
понякога не е ли най-добре нещата да станат така както е най-добре за теб вместо както ти харесват? Кой определя кое е най-добро за мен?
Благодаря за отговорите, допаднаха ми. : ) Благодаря за оценката, ха.
риби? аре бе, аз от кога пея че искам да познавам такава
ама звездите да нямат грешка щото с теб нещо нема се разбираме ;д
Ми ние не се познаваме.
А любовници? тук и аз съм пас (нали знаеш че те пита за сексуални партньори ма както и да е) Представи си, знам.
.
anonymous908491
11-10-2016, 20:01
Би ли опитала секс с момиче? Въобще изпитваш ли любопитство/влечение към същия пол? Преди си мислех, че да, сега не ме блазни особено идеята. Може би бих опитала тройка с момиче, но трябва да ме предразположат.
============================================
ще ми помогнеш ли да навием Ива ?
ето конкретен пример с грешния път
би ли оставила детето ти да се омъжи на 16 за циганин и да си има 20 деца от него? що не го оставиш нали ще е щастливо?
и добре кажи ми кой определя кое е най-добро за теб?
============================================
ще ми помогнеш ли да навием Ива ?
:д
Съмнявам се да иска.
ето конкретен пример с грешния път
би ли оставила детето ти да се омъжи на 16 за циганин и да си има 20 деца от него? що не го оставиш нали ще е щастливо? "детето" ми е ключово в примера ти. Няма да го оставя на произвола на съдбата, докато е още под опеката ми. Което не означава, че ще му давам наклон на. Нека си прави грешките, но не и крайни такива. Все пак не съм родител само за да го поя и храня. След 18 вече ще разчитам, че има достатъчно добро възпитание, образование и пример, че сам/а да си преценява разумно какво да прави с живота си.
и добре кажи ми кой определя кое е най-добро за теб? Който ме познава най-добре. Съответно аз.
:д
Съмнявам се да иска.
има ли разлика между знание и мъдрост?
и защо до 18г според теб какво се променя между 17г и 18г?
на 18г в България обикновено човек има основно образование значи според твоята логика може да се оправя и след 8ми клас при добро възпитание
deitona22
11-11-2016, 16:45
По рождение ли си заядлива или със времето стана такава ?
Какво ти е хобито?
Спортуваш ли? И какво би искала да спортуваш?
Къде предпочиташ да си през лятото-на море или на планина?
Качвала ли си Мусала?
Екстремен тип ли си ?
Ако имаш възможностите,били опитала да качиш Еверест?
Какви книги четеш? И имаш ли някоя любима?
Как разбра за форума?
Срещала ли си някого от форума?
На какво по`необичайно място би искала да правиш секс? И кое е най-необичайното на което си го правила?
Каква кола би искала да имаш?
Скачала ли си с бънджи/парашут?
Каква си мечтаела да станеш,когато си била малка?
Какво искаш да работиш сега?
Къде искаш да си сега?
За какво мечтаеш?
Кога за последно се напи? Правила ли си глупости,под влияние на алкохола?
Имаш ли някое любимо място което посещаваш редовно?
В какъв ред гледаш "Междузвездни войни"?(освен Ewok не е свързано с това и съм се заблудил)
Тва е от мен.
VinDiesel
11-11-2016, 18:26
Би ли правила секс за пари, нормална сума и за много пари?
има ли разлика между знание и мъдрост? Да. Мъдростта е да умееш да използваш придобитото знание.
и защо до 18г според теб какво се променя между 17г и 18г? Законът в България казва 18. Реално нищо съществено конкретно за тази една година, по-скоро преходът е 17-21.
на 18г в България обикновено човек има основно образование значи според твоята логика може да се оправя и след 8ми клас при добро възпитание Да се оправя с какво? С живота? И не, не ми е това логиката.
.
По рождение ли си заядлива или със времето стана такава? По рождение.
Какво ти е хобито? печене
Спортуваш ли? И какво би искала да спортуваш? Плувам от време на време, започнах и да тичам от време на време. Бих искала да карам ски.
Къде предпочиташ да си през лятото-на море или на планина? На море за малко. Иначе планин...ско, по някакви селца и хижи.
Качвала ли си Мусала? не
Екстремен тип ли си ? Какво се разбира под екстремно? Бих опитала разни неща тип скок с бънджи и парашут. ако това е "екстремно", то значи да.
Ако имаш възможностите,били опитала да качиш Еверест? Не знам, не съм толкова планинарски тип и не знам дали бих го издържала.
Какви книги четеш? И имаш ли някоя любима? Харесвам фентъзи, кримита, исторически драми, антиутопии и каквото ми допадне общо взето. За съжаление отдавна не съм чела художествена литература. Поредицата Хари Потър влиза в топ.
Как разбра за форума? Май попаднах на статиите първо, ровейки в гугъл или пък от някаква реклама, не помня точно.
Срещала ли си някого от форума? Да.
На какво по`необичайно място би искала да правиш секс? На прима виста ми идва лодка, не знам защо. И кое е най-необичайното на което си го правила? Имаме различни версии, но да кажем в едно храстче, лол.
Каква кола би искала да имаш? Бежова :д
Скачала ли си с бънджи/парашут? мне, но както казах - бих искала
Каква си мечтаела да станеш,когато си била малка? Нямах никаква идея до 10. клас.
Какво искаш да работиш сега? Преподавател + още нещо, ще видим какво точно.
Къде искаш да си сега? Където съм в момента :)
За какво мечтаеш? За пълноценен живот. Или отговорът на въпроса на ричбич, избери си.
Кога за последно се напи? Във вторник. Правила ли си глупости,под влияние на алкохола? Като че ли не, освен някое тъпо съобщение.
Имаш ли някое любимо място което посещаваш редовно? Мда, работа и уни :д Това са две от трите ми любими места. Иначе и Столична библиотека харесвам.
В какъв ред гледаш "Междузвездни войни"?(освен Ewok не е свързано с това и съм се заблудил) Не разбирам въпроса. В смисъл на дали ги гледам подред или по ред на излизане? По линия на историята, ако това питаш.
Тва е от мен.
.
Би ли правила секс за пари, нормална сума и за много пари?
не
Ще стоя до утре вечерта.
Ще стоя до утре вечерта.
А после накъде? ;)
към светли бъднини
And now, Harry, let us step into the night and pursue that flighty temptress, adventure.
deitona22
11-11-2016, 19:46
Гласува ли за референдума?
Пилота на изтребител или пилота на метлата ?
Ходила ли си в Хамериката на бригада? Ако не си,искаш ли да отидеш?
Кои държави би искала да посетиш? И в коя ,освен България,би искала да живееш? (и двата въпроса са за държави извън Европа).
Плувала ли си на забранено място?
Пушиш ли?
Каква зодия си ?
Способност да четеш мислите или да можеш да връщаш времето 10 секунди назад?
.
от къде една 20г все още неразвита млада дама ще знае от къде до къде е прехода след като не го е преживяла?
кажи ми колко си самостоятелна в момента?
и едно 18г дете има ли мъдрост да използва знанията си?
а мъдростта не се ли проявява точно когато трябва да се справиш с нещо за което нямаш знания и не си подготвен?,
пп
не ми отговаряй на въпросите с въпрос един горд човек говори точно и ясно високо и право в очите
anonymous908491
11-11-2016, 21:11
кой размер чашка си
кога за последно прави секс
колко често маструбираш
порно гледаш ли
любима поза
мокри сънища имала ли си
кое би те възбудило
кое би те възбудило много
кое би те накарало почти да свършиш
колко вида оргазма си имала
държала ли си се неприлично на публични места
фантазираш ли си мръсотии за приятели или познати
разкажи някоя
от къде една 20г все още неразвита млада дама ще знае от къде до къде е прехода след като не го е преживяла?
кажи ми колко си самостоятелна в момента?
и едно 18г дете има ли мъдрост да използва знанията си?
а мъдростта не се ли проявява точно когато трябва да се справиш с нещо за което нямаш знания и не си подготвен?,
пп
не ми отговаряй на въпросите с въпрос един горд човек говори точно и ясно високо и право в очите
утре или хич, нещо с рогата ми тръгваш
кой размер чашка си зависи от марката, между D и E
кога за последно прави секс този въпрос ми го задават за втори път в рамките на три дни
колко често маструбираш мастурбираш*
порно гледаш ли -
любима поза -
мокри сънища имала ли си да
кое би те възбудило -
кое би те възбудило много -
кое би те накарало почти да свършиш -
колко вида оргазма си имала -
държала ли си се неприлично на публични места мне
фантазираш ли си мръсотии за приятели или познати случвало се е с такива, които са обект на моите желания, не че са много
разкажи някоя ще ти стане неудобно
по темата: има ли нещо азиатско в гените ти?
а този въпрос за стотен път тая година ;д
не, нямам никакви чуждестранни корени
anonymous908491
11-11-2016, 22:29
papugai, това бе грубо, дори за "Горещият стол"...
Добре, че се вразуми и редактира на време. (:
то се вижда, че не съм редактирал
то се вижда, че пишеш час след мен
тва е никой да не те забелязва
и да търсиш внимание
на Евок благодаря, че отговори
LoadRunner
11-12-2016, 07:41
ще пуснеш ли снимка, някоя по- секси, имам предвид поне на снимката да не фигурира филия хляб или баничка ;д ?
LoadRunner
11-12-2016, 17:58
Елок, кой батко те води на райското място?
Кой се явява тоя батко след като си имала само едно гадже без никакви любовници?
Какви са ви взаимоотношенията?
Защо излъга -.- ?
утре или хич, нещо с рогата ми тръгваш
кое е по-страшно въпросите или отговорите?
от къде една 20г все още неразвита млада дама ще знае от къде до къде е прехода след като не го е преживяла? имам наблюдения, а и след определена възраст, е 'кот такова' положението, защото се очаква, че вече си възрастен човек и зависиш от себе си и собствените си решения
кажи ми колко си самостоятелна в момента? повече от някои, по-малко от други
и едно 18г дете има ли мъдрост да използва знанията си? за някои неща, за други все още има да трупа опит. Не съм споменавала, че 18-годишните са мъдри.
а мъдростта не се ли проявява точно когато трябва да се справиш с нещо за което нямаш знания и не си подготвен? твърде философско и не ми се занимава в момента,
пп
ще пуснеш ли снимка, някоя по- секси, имам предвид поне на снимката да не фигурира филия хляб или баничка ;д ? http://prikachi.com/images/841/8955841O.jpg
Елок, кой батко те води на райското място? Много ли те гложди?
Кой се явява тоя батко след като си имала само едно гадже без никакви любовници? прочети пак отговора ми
Какви са ви взаимоотношенията? твърде близки
Защо излъга -.- ? почувства ли се измамен?
.
кое е по-страшно въпросите или отговорите?
"страшно" не е точната дума
"страшно" не е точната дума
добре кажи дума смяташ за точна след това отговори на въпросите ми
и защо не отговаряш на въпросите ми?
нещо разколебана ми се струваш
ти си неадекватен, не виждаш ли поста ми над този
ти си неадекватен, не виждаш ли поста ми над този
да не съм го видял
та добре
кога един човек става възрастен и независим?
ти възрастна ли си?
Iphigenia
11-12-2016, 20:08
да не съм го видял
та добре
кога един човек става възрастен и независим?
ти възрастна ли си?
Ти да не си много по-възрастен от нея, всички сте палета тук.
Към човека на стола: За кого даваш гласа си утре?
да не съм го видял
та добре
кога един човек става възрастен и независим? Когато започне да осъзнава последствията от действията си. Независим - когато спре да разчита на някой друг.
ти възрастна ли си? на английски има един много хубав термин 'young adult', та мисля, че ми пасва
.
Ти да не си много по-възрастен от нея, всички сте палета тук. нека тежкавее, щом го кара да се чувства пълноценно
Към човека на стола: За кого даваш гласа си утре? Както казах и в дневника - ще се възползвам от опцията 'не подкрепям никого'.
.
Ти да не си много по-възрастен от нея, всички сте палета тук.
Към човека на стола: За кого даваш гласа си утре?
доста по-възрастен съм от нея
.
след като не осъзнаваш действията си защо се мислиш за възрастна?
Iphigenia
11-12-2016, 20:21
доста по-възрастен съм от нея
Да не си на... 30? Умопомрачителна възрастова разлика.
приблизително на толкова съм
да не си падаш по мен че имаш такъв интерес?
след като не осъзнаваш действията си защо се мислиш за възрастна?
как пък стигна до това умозаключение?
Ако целта ти е просто да се заяждаш и да се покажеш като много по-зрял, без реално да има някакъв конструктивен смисъл, по-добре да спрем.
Iphigenia
11-12-2016, 20:25
приблизително на толкова съм
да не си падаш по мен че имаш такъв интерес?
10 години не са "доста".
<3
искате ли аурис на стола?
как пък стигна до това умозаключение?
Ако целта ти е просто да се заяждаш и да се покажеш като много по-зрял, без реално да има някакъв конструктивен смисъл, по-добре да спрем.
от твоят начин на мислене и начин на държане с хората стигнах до този извод
предпочитам сама да откриеш грешката си
10 години не са "доста".
ами хвани си гадже с 10г по-малко от теб
Iphigenia
11-12-2016, 20:41
ами хвани си гадже с 10г по-малко от теб
Ако задявам 14-годишни, май ще ми излезе име на педофил... не искам това.
Ако задявам 14-годишни, май ще ми излезе име на педофил... не искам това.
е нали не са много
дребна душица ще си останеш
дребно човече ще си останеш
това което ти написах беше приятелски съвет
що се отнася до това какъв съм не си дорасла да го определяш ти
Iphigenia
11-12-2016, 20:50
е нали не са много
Ти шегуваш ли се или сериозно ми сравняваш тийнейджърския период, по време на който настъпват доста промени, с периода след него, който е значително по-стабилен? Кажи ми колко си се променил от 14 до 19, и колко си се променил от 24 до 29. Нямам предвид промяна от рода на "смених си работата", "зарязах приятелката си", "купих си жилище", говоря ти за промяна в мирогледа и убежденията.
anonymous908491
11-12-2016, 20:52
що се отнася до това какъв съм не си дорасла да го определяш ти
спри да се заяждаш, вече изглеждаш нелепо с тия глупости, че годините определяли всичко
или ако наистина го вярваш, ми аз съм доста пред теб и ти казвам, че дрънкаш простотии
Аз пък предлагам всички да се спрете, ако няма да задавате на Ewok някакви конкретни въпроси.
спри да се заяждаш, вече изглеждаш нелепо с тия глупости, че годините определяли всичко
или ако наистина го вярваш, ми аз съм доста пред теб и ти казвам, че дрънкаш простотии
всъщност аз твърдя че годините не определят нищо човек се развива според това което е преживял и през това което е преминал
та за това задавам тия въпроси към нея да видим дали и тя смята така
иначе по темата
смяташ ли че човек се развива според това което е преживял и според това през което е преминал и също така един младеж на 18 може да има повече мъдрост в себе от един 30г човек или 40г човек?
и ако смяташ защо твърдиш че човек на 18г вече има достатъчно акъл да се оправя сам и да знае какво е най-добро за него?
Iphigenia
11-12-2016, 21:02
всъщност аз твърдя че годините не определят нищо човек се развива според това което е преживял и през това което е преминал
иначе по темата
смяташ ли че човек се развива според това което е преживял и според това през което е преминал и също така един младеж на 18 може да има повече мъдрост в себе от един 30г човек или 40г човек?
и ако смяташ защо твърдиш че човек на 18г вече има достатъчно акъл да се оправя сам и да знае какво е най-добро за него?
Защо не ми отговори на въпроса, нали обичаш да се заяждаш?
иначе по темата
смяташ ли че човек се развива според това което е преживял и според това през което е преминал и също така един младеж на 18 може да има повече мъдрост в себе от един 30г човек или 40г човек? Всичко е възможно.
и ако смяташ защо твърдиш че човек на 18г вече има достатъчно акъл да се оправя сам и да знае какво е най-добро за него? престани да си измисляш
.
anonymous908491
11-12-2016, 21:07
годините определят също толкова, колкото и самият живот
или ще кажеш, че 60 годишни с по три висши и бездомни са глупави
живота се стича по различен начин при всеки
ти например сега си въобразяваш, че си подготвен за война
аз обаче ти гарантирам, че има 12 годишни циганета, които ще те хапнат за закуска
Просто Хари иска да докаже нещо на мен/вас/себе си за мен, опитвайки с евтини провокацийки, без реално да е обмислил каква точно позиция защитава той самият. Което е смешно за... годините му.
anonymous908491
11-12-2016, 21:16
може да ти в хвърлил око
първо те плюе, след това ти бърка в гащите
това е много стара тактика
видя ли жена да ме обижда
значи ми е замислила нещо
и бягам
бягам бързо
за да спася живота си
Просто Хари иска да докаже нещо на мен/вас/себе си за мен, опитвайки с евтини провокацийки, без реално да е обмислил каква точно позиция защитава той самият. Което е смешно за... годините му.
мечтай си да е вярно
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/584468-%D0%9D%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB-%D0%B5-Ewok?p=11520265&viewfull=1#post11520265
та виж че не си измислям сама каза че човек на 18 вече има достатъчно акъл (образование) да се оправя сам и да знае какво е най-добро за него
сега отговори на въпроса ми който ти зададох
пп
давам го като обобщение на цялата дискусия която проведохме
не взимай под внимание само поста към който съм дал линк
anonymous908491
11-12-2016, 21:36
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/584468-%D0%9D%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB-%D0%B5-Ewok?p=11520265&viewfull=1#post11520265
та виж че не си измислям сама каза че човек на 18 вече има достатъчно акъл (образование) да се оправя сам и да знае какво е най-добро за него
човек и на 15 има достатъчно акъл да се оправя сам
способен ли си да носиш отговоност за действията си
значи си достатъчно голям
мечтай си да е вярно
сега отговори на въпроса ми който ти зададох
пп
давам го като обобщение на цялата дискусия която проведохме
не взимай под внимание само поста към който съм дал линк
Като се научиш на четене с разбиране бихме могли да продължим дискусията. Дотогава няма да отговарям на въпросите ти повече.
Който иска, да задава въпроси, утре сутринта слагам друг.
YoungBloodZ
11-12-2016, 21:56
Защо винаги си със супер странни аватари?
за да не разберете, че злоупотребява с ц2х5ох
и аз да питам
първо, евок < 3 :Д
мислиш ли, че хората се раждат такива каквито са - това ще рече - раждаш се курва просто и си си курва или пък се раждаш да си лидер? До колко качествата и характера ти са вродени?
кой европейски град би ми препоръчала да посетя задължително?
имала ли си one night stand?
какво закусваш?
каква е позицията ти относно легализирането на марихуаната и връщането на смъртните присъди?
гласува ли?
колко ме обичаш от 1-10? :Д:Д:Д
За вас са странни, за мен са страхотни, хаха. Предният ми например беше сирена, бях се вдъхновила от Одисея. По-предният ми беше рисунка на римлянка, може би ученичка, преди това имах една умерено стиймпънк госпожица, която може и да върна в някакъв момент.
и аз да питам
първо, евок < 3 :Д Ракшииии <3 забравих те към хората, с които бих искала да се видя, но да си знаешi
мислиш ли, че хората се раждат такива каквито са - това ще рече - раждаш се курва просто и си си курва или пък се раждаш да си лидер? До колко качествата и характера ти са вродени?До голяма степен да. Не съм компетентна биологически, но според мен си имаш някакви вродени заложби. Оттам нататък от средата, възпитанието и т.н., а и от самия теб кое и как ще развиваш.
кой европейски град би ми препоръчала да посетя задължително?Рига и Белград
имала ли си one night stand? не
какво закусваш? напоследък овесени ядки. Много ми харесват със сирене, а си правя и с кисело мляко, като слагам някви допълнителни неща, че не ми харесва чисто. Днес например ще закусвам кисело мляко с овесени ядки, маково семе, ленено семе, кокосови стърготини и настъргана ябълка с канела. Вчера ги пробвах така и беше доста вкусно.
каква е позицията ти относно легализирането на марихуаната и връщането на смъртните присъди? за марихуаната нямам конкретна позиция, безразлично ми е; за смъртното наказание съм за
гласува ли? в момента пътувам натам
колко ме обичаш от 1-10? :Д:Д:Д знаеш, че не ме бива с числата, затова просто ще кажа еееееей толкова
Верно е тегаво през телефона, после ще едитвам, ако има грешки.
Кого искате на стола?
divergent
11-13-2016, 08:41
Дейтона, че предишния път не се задаваха кой знае колко смислени въпроси, та сега да се поправим.
deitona22
11-13-2016, 09:27
Що пък аз? Евока трябва да каже.
Но ако тва искате,няма ядове.
divergent
11-13-2016, 09:29
Е тя попита кого искаме, а аз давам предложение.
deitona22
11-13-2016, 09:33
Е тя попита кого искаме, а аз давам предложение.
Хуу,както решите,макар че не съм кой знае колко интересен.
Ем, честно казано твърде скоро беше. Фишера иска(те) ли (го)?
YoungBloodZ
11-13-2016, 10:32
Фишера иска(те) ли (го)?
Дa.
deitona22
11-13-2016, 10:33
Ем, честно казано твърде скоро беше. Фишера иска(те) ли (го)?
Че той много рядко е тука.
Иначе ми е все тая кой е.
divergent
11-13-2016, 18:27
Мнозинството предлага Индистинкт! Чакаме Евок официално да предаде щафетата и да започнем с въпросите.
това по тайните канали на форумното общуване ли?
ми 'айде, щом такава е вашата воля
smilegirl12
11-13-2016, 18:39
Инди идни!!
anonymous990763
11-13-2016, 18:47
Фишъра няма ли да ви е по-интересен? Поне ще ви разгръща темите, няма да е като мен да отговаря постно. :D
Фишъра няма ли да ви е по-интересен? Поне ще ви разгръща темите, няма да е като мен да отговаря постно. :D
Айде сядай, не се опъвай. На мен си ми интересна :)
smilegirl12
11-13-2016, 18:49
Нее ти сиии
anonymous990763
11-13-2016, 18:51
Добре. Но сядам с условието столът да е приятно топъл и да не отговарям на въпроси, които не искам.
divergent
11-13-2016, 18:52
Добре. Но сядам с условието столът да е приятно топъл и да не отговарям на въпроси, които не искам.
Ти направо можеш да си ги триеш тези, които не ти допадат, не се обяснявай сега. :D
anonymous990763
11-13-2016, 18:55
Ти направо можеш да си ги триеш тези, които не ти допадат, не се обяснявай сега. :D
Не ми давай идеи, не бих направила подобно нещо... :D
VinDiesel
11-13-2016, 18:56
Как се казваш?
Години?
Какво те мотивира?
Какво искаш да имаш, което нямаш в момента?
Колко приятеля си имала до сега?
Колко секс партньора?
С кого от форума искаш да правиш секс?
Дай ми три думи, които смяташ, че най-добре те описват.
Сега си представи, че задам същия въпрос на най-добрия ти приятел. Кои думи смяташ, че ще ползва той/тя?
smilegirl12
11-13-2016, 18:58
От къде си? (Забравих)
Какво те вдъхновява да рисуваш?
Какви книги четеш?
Кой най-близкия ти човек?
Имаш брат/сестра?
Какво мислиш за пушенето и "практикуваш" ли го?
В каква гимнази учиш и с каква специалност?
Коя държава искаш да посетиш най-много?
Какъе цвят очи и коса имаш?
Кой ти допада най-много и най-малко от форума?
deitona22
11-13-2016, 18:59
Е то тогава тва какъв горещ стол е?
То повечето неща за теб ги знаем,ама айде.
Какво ти е хобито?
Спротуваш ли?
Искаш ли да караш кола ?
Къде ще бъдеш на Нова година?
Вземи последната книга която чете,отвори я на страница 69 и напиши 5тото изречение.
Коя книга четеш сега ?
За какво мечтаеш?
Колко дълга ти е била най-сериозната връзка?
На колко години би искала да се омъжиш?
Къде искаш да живееш,освен в родния ти град?
Каква си мечтаела да станеш като малка?
Какво нарисува последно?
Качвала ли си Мусала? И ходила ли си на Седемте Рилски езера?
Правила ли си преход в планина през зимата ?
Срещала ли си някой/и от съфорумниците ?И кого би искала да срещнеш?
Как откри форума?
Къде е истинската костенурка?
Кой е последния стойностен филм който гледа?
София или Варна?
Какво беше последното нещо което сготви?
Какво мислиш за дейтона?
И в стил Дагичка-имаш ли си термосче?
Тва е за сега
anonymous990763
11-13-2016, 19:07
Как се казваш?Костенурката ме наричат, приятно ми е.
Години? 17
Какво те мотивира? Мотивират ме две обстановки, които са пълни противоположности - уютна и топла стая или празна, мрачна и забравена, потънала в разруха стая. Останалото което ме мотивира - добър филм, рисунка, изразяваща емоция и песен.
Какво искаш да имаш, което нямаш в момента?Отчаяно се нуждая от спокойствие и време.
Колко приятеля си имала до сега? 1
Колко секс партньора?0
С кого от форума искаш да правиш секс?Никого.
.
divergent
11-13-2016, 19:08
В твой стил - какво мислиш за тормоза в училище? Ти била ли си тормозена? А тормозила ли си? Кой е виновен за този тормоз?
Решила ли си какво и къде искаш да учиш след гимназията?
Смяташ ли да останеш в България?
С кого от форума би искала да се срещнеш?
Влюбвала ли си се истински?
Колко деца би искала да имаш?
С какви чорапи си в момента? :д
Колко чифта обувки имаш за този сезон?
Занимаваш ли се още с музика? :) (Помня го онзи запис!) :д
Искаш ли да идем на Х фактор някой ден ей така за спорта?
Любим спорт, който следиш?
Любими творчески дейности в свободното време?
Какво мислиш за мен?
Колко си висока?
Какво яде днес?
anonymous908491
11-13-2016, 19:12
Изпитваш ли притеснение, че си първия /първата/ девствен модератор в сайт пълен с разврат ?
Iphigenia
11-13-2016, 19:13
На кого симпатизираше на изборите?
Родителите ти на кого симпатизираха и за кого гласуваха?
Какви са интересите ти?
Смяташ ли да оставаш в България?
Живяла ли си извън България?
Какво смяташ да учиш и къде?
ще се набутам малко пак, ама сега ги видях :д
Гласува ли за референдума? да
Пилота на изтребител или пилота на метлата ? а, ко?
Ходила ли си в Хамериката на бригада? Ако не си,искаш ли да отидеш? За малко да отида тази година. Не съжалявам, че се отказах, и не бих отишла.
Кои държави би искала да посетиш? Както отговорих и на ричбич - бих искала да обиколя целия свят. Но, ако трябва да конкретизирам, извън Европа Япония ми е много интересна, Индия, Нова Зеландия и разни южноамерикански И в коя ,освен България,би искала да живееш? (и двата въпроса са за държави извън Европа). Пф, едва ли бих живяла някъде извън Европа :Д. Може би бих опитала в Аржентина/Бразилия, но не за дълго. Или Канада, като по-цивилизовано.
Плувала ли си на забранено място? Мне, но бих.
Пушиш ли? Не. Случва се да си дръпна понякога, колкото да установя, че ми е гадно, а се случва и да изпуша цяла цигара като съм пила, но е мноооого рядко.
Каква зодия си ? рибок
Способност да четеш мислите или да можеш да връщаш времето 10 секунди назад? определено второто
извинявам се
към Индистинкт
Какво яде последно?
Кое е нещото, което в момента смяташ за най-голяма слабост у себе си и искаш да оправиш?
Колко често пиеш? Какво?
Знаеш ли какво искаш да кандидатстваш?
Имаш ли домашен любимец?
anonymous990763
11-13-2016, 19:15
Дай ми три думи, които смяташ, че най-добре те описват.
Сега си представи, че задам същия въпрос на най-добрия ти приятел. Кои думи смяташ, че ще ползва той/тя?С моите камъни по моята глава. :D
Тиха, мислеща, идейна.
Как биха ме описали - отново тиха, умна, лъчезарна.
.
Към Индистинкт:
Какво харесваш в мъжете и опиши "идеалния" за теб (вкл. външност и др. качества, които се сетиш) :D ?
anonymous990763
11-13-2016, 19:22
От къде си? (Забравих) Ще ти напомня, спокойно.
Какво те вдъхновява да рисуваш? Всичко. Абсолютно всичко.
Какви книги четеш?Предимно криминални, но напоследък почнах да ги чета по автори. Спряла съм се на C.S.Lewis
Кой най-близкия ти човек? Не мога да определя. Имам много близки, но в различни аспекти. Може би с дядо ми съм най-близка.
Имаш брат/сестра? Нямам
Какво мислиш за пушенето и "практикуваш" ли го? Не пуша и съм на мнение, че няма нужда от повече неща, които да тровят живота на човека.
В каква гимнази учиш и с каква специалност?Езикова гимназия с първи чужд немски език.
Коя държава искаш да посетиш най-много?Финландия
Какъе цвят очи и коса имаш?Много тъмно кафяви.
Кой ти допада най-много и най-малко от форума?Най- много ми допада анонимността - я, изненада! :D
Най-малко - троловете.
.
Iphigenia
11-13-2016, 19:25
Като най-много ти допада анонимността, защо тогава ти и твоите приятелчета модератори правят всичко възможно да де-анонимизират потребителите? Защо аз и моите приятели трябва да даваме обяснения защо сме писали от един компютър и защо имаме еднакъв IP адрес? Форумът не е ли за всички? Мерси.
LoadRunner
11-13-2016, 19:26
колко ти плащат за да си супер модератор?
Като най-много ти допада анонимността, защо тогава ти и твоите приятелчета модератори правят всичко възможно да де-анонимизират потребителите? Защо аз и моите приятели трябва да даваме обяснения защо сме писали от един компютър и защо имаме еднакъв IP адрес? Форумът не е ли за всички? Мерси.Трольо, лекувай се от тая шизофрения :D!
anonymous990763
11-13-2016, 19:40
Е то тогава тва какъв горещ стол е? Приятно топъл е. Хората имат различна чувствителност, за някои може да е горещ.
То повечето неща за теб ги знаем,ама айде.Тогава няма нужда да отговарям? :D
Какво ти е хобито?Главно рисуване, свирене и да давам батерии на късо. Особено последното :D
Спротуваш ли?В момента не.
Искаш ли да караш кола ?Да.
Къде ще бъдеш на Нова година?При семейството ми.
Вземи последната книга която чете,отвори я на страница 69 и напиши 5тото изречение.Wo nehmt ihr nur diese Arroganz her? - sagte ich, vielleicht etwas schaerfer als beabsichtligt.
Коя книга четеш сега ? "Out of the Silent planet" на S.C.Lewis
За какво мечтаеш?Щастие.
Колко дълга ти е била най-сериозната връзка?Месец и половина
На колко години би искала да се омъжиш?Иска ми се да кажа, че няма значение, но плановете ми клонят към 24-26
Къде искаш да живееш,освен в родния ти град?Не съм мислила точно определен град. По-тихо място, може би. Макар че ще бъде трудно да намеря по-тихо от това, в което съм сега. :D
Каква си мечтаела да станеш като малка?Това е много дълго. Първо учителка, след това лекар, но бързо се отказах и от двете.
Какво нарисува последно? Беше прекалено отдавна, не съм имала време за рисуване от месец, не помня.
Качвала ли си Мусала? И ходила ли си на Седемте Рилски езера?Изкачвала съм Мусала два пъти и бих искала да продължавам. За езерата - оже би като по-малка, но нямам спомен.
Правила ли си преход в планина през зимата ?Не съм.
Срещала ли си някой/и от съфорумниците ?И кого би искала да срещнеш?Не съм слещала, но би ми било интересно да се срещна с повечето от по-активните потребители тук.
Как откри форума?Нямам спомен, май се бях допитала до чичо Гугъл по някакъв въпрос и ме изпрати тук.
Къде е истинската костенурка?В прегръдката на Момо.
Кой е последния стойностен филм който гледа?High Strung - не знам дали ми харесва само заради всичката музика и балет, но ми привлече вниманието.
София или Варна?В момента Варна по ред причини.
Какво беше последното нещо което сготви?Сандвичи.
Какво мислиш за дейтона?Ако не се заяжда за аватара на Костенурката е поносим.
И в стил Дагичка-имаш ли си термосче?Имам и си го използвам всеки ден. :D
Тва е за сега
.
LoadRunner
11-13-2016, 19:51
Трольо, лекувай се от тая шизофрения :D!
именно, доказан и неадекватен е вече и от моя гледна точка
anonymous990763
11-13-2016, 19:53
В твой стил - какво мислиш за тормоза в училище? Ти била ли си тормозена? А тормозила ли си? Кой е виновен за този тормоз?Мисля, че е проблем, който не може да бъде 100% решен. Да, била съм тормозена като по-малка, не съм тормозила. Графата с виновници обхваща всички участващи пряко и не пряко в тормоза, като се започне с родителите на тормозещите и се завърши с жертвата.
Решила ли си какво и къде искаш да учиш след гимназията?Все още не съм решила на 100%. Тази година ще се ориентирам.
Смяташ ли да останеш в България?Засега - да.
С кого от форума би искала да се срещнеш?Както казах - с повечето активни потребители.
Влюбвала ли си се истински?Да.
Колко деца би искала да имаш?Няма значение, важното е да са здрави.
С какви чорапи си в момента? :дСини на цветенца. :D
Колко чифта обувки имаш за този сезон?2 или 3. Зависи дали едните не са издали багажа.
Занимаваш ли се още с музика? :) (Помня го онзи запис!) :д Да, все още правя записи. Но и аз помня, че ти така и не ми прати. :D
Искаш ли да идем на Х фактор някой ден ей така за спорта?Не съм по изявите, още по-малко по телевизия.
Любим спорт, който следиш?Няма. Гледам фигурното пързаляне с удоволствие, но нямам любимци.
Любими творчески дейности в свободното време?Рисуване докато слушам музика.
Какво мислиш за мен?Достатъчно съм те хвалила, че и си просиш още. :D Разбран човек си - толкова сега.
Колко си висока?1,63-4 м
Какво яде днес?Закуска - филии с масло и някаква луканка
Обяд - крем супа с тиквички и моркови, баница, хляб, някакво месо (на свинско имаше вкус), салата от червено цвекло, синьо сирене и всякакви неща още, десерт- поне 3-4 парчета кекс
вечеря - зеле с месо, бухти
Последният въпрос ме накара да се замисля сериозно. :D
anonymous990763
11-13-2016, 19:58
Изпитваш ли притеснение, че си първия /първата/ девствен модератор в сайт пълен с разврат ?
Голямо. Случвало се е да не мигвам по цели нощи.
anonymous990763
11-13-2016, 20:02
На кого симпатизираше на изборите? На никого, но българинът отдавна се е научил да "избира по-малкото зло". В този случай няма как да сме напълно сигурни кое е. Въпреки това, в никакъв случай не исках "Мама" да "кърми" държавата.
Родителите ти на кого симпатизираха и за кого гласуваха? -
Какви са интересите ти?Науките - физика и астрономия. Иначе - изкуство като цяло.
Смяташ ли да оставаш в България? Да.
Живяла ли си извън България? Не.
Какво смяташ да учиш и къде?Отговорих по-горе.
.
anonymous908491
11-13-2016, 20:03
Голямо. Случвало се е да не мигвам по цели нощи.
не спиш и четеш тук мръсотии или не спиш, щото не намираш тук подходящи мръсотии
anonymous990763
11-13-2016, 20:06
ще се набутам малко пак, ама сега ги видях :д Чувствай се поканена по всяко време да ме отмениш. :D
извинявам се
към Индистинкт
Какво яде последно?Бухти.
Кое е нещото, което в момента смяташ за най-голяма слабост у себе си и искаш да оправиш?Разбирането за определени неща.
Колко често пиеш? Какво?През зимата пия по една чаша червено вино на/през ден.
Знаеш ли какво искаш да кандидатстваш?Не все още.
Имаш ли домашен любимец?Папагали - корели.
.
divergent
11-13-2016, 20:11
Виж си съобщенията. Поредното доказателство, че Коселчо си държи на обещанията! :D
И въпросът е - какво мислиш за това на съобщението (изключваме дебилския поглед)? :D
anonymous908491
11-13-2016, 20:12
братовчедите ми не са ти домашни любимци
не си ли малка за чаша вино всеки ден
в семейството ти одобряват ли алкохолните ти забежки
anonymous990763
11-13-2016, 20:13
Към Индистинкт:
Какво харесваш в мъжете и опиши "идеалния" за теб (вкл. външност и др. качества, които се сетиш) :D ?
Все едно не сме водили този разговор.
Няма формула за човек, който ще ми допадне. по-скоро знам какви характеристики не трябва да притежава. - Лекомислие, нерешителност, егоизъм и лицемерие.
Относно външността - сборът от различни черти и симетричността привличат. Не мога да кажа само едно описание..
anonymous990763
11-13-2016, 20:19
Като най-много ти допада анонимността, защо тогава ти и твоите приятелчета модератори правят всичко възможно да де-анонимизират потребителите? Защо аз и моите приятели трябва да даваме обяснения защо сме писали от един компютър и защо имаме еднакъв IP адрес? Форумът не е ли за всички? Мерси.
Тук във форума изискваме пълна легитимация, за да можем да гарантираме анонимност. Така е от много време. :D
anonymous990763
11-13-2016, 20:20
колко ти плащат за да си супер модератор?
Обещали са ми по термосче на година. Ще ги видим дали ще си изпълнят обещанието, че едно термосче не ми стига. 500ml са малко.
anonymous908491
11-13-2016, 20:21
500мл колко сантиметра е
anonymous990763
11-13-2016, 20:21
не спиш и четеш тук мръсотии или не спиш, щото не намираш тук подходящи мръсотии
Други са причините, заради които не спя.
anonymous990763
11-13-2016, 20:23
Виж си съобщенията. Поредното доказателство, че Коселчо си държи на обещанията! :D
И въпросът е - какво мислиш за това на съобщението (изключваме дебилския поглед)? :D
Браво, само с почти година закъснение. :D
Харесва ми от припева нататък. Първоначално беше доста стегнато. А тембърът много ми допада.
divergent
11-13-2016, 20:24
Браво, само с почти година закъснение. :D
Харесва ми от припева нататък. Първоначално беше доста стегнато. А тембърът много ми допада.
Чак сега се престраших. :д Благодаря.
anonymous990763
11-13-2016, 20:26
братовчедите ми не са ти домашни любимци
не си ли малка за чаша вино всеки ден
в семейството ти одобряват ли алкохолните ти забежки
Сигурна съм, че нямате кръвна връзка, иначе не бих ги пуснала вкъщи.
Не мисля.
На мнение са, че когато ми е разрешено вкъщи, няма да тръгна да се напивам навън. Да кажа само, че им се получава.
anonymous990763
11-13-2016, 20:26
500мл колко сантиметра е
Бутилка от вода 500мл виждал ли си? Е, малко повече е.
LoadRunner
11-13-2016, 20:46
ти някаква израелка ли си? ако не си имаш изключително неприятен прякор, ама изключително
LoadRunner
11-13-2016, 20:48
Обещали са ми по термосче на година. Ще ги видим дали ще си изпълнят обещанието, че едно термосче не ми стига. 500ml са малко.
Ти пък ще им чакаш термоса
Винаги можеш да си вземеш краставица, тиква, дезодорант или каквото ползваш около теб
все ще ти свърши същата работа
anonymous990763
11-13-2016, 20:52
Ти пък ще им чакаш термоса
Винаги можеш да си вземеш краставица, тиква, дезодорант или каквото ползваш около теб
все ще ти свърши същата работа
Не термос, термосче!
И не бих го използвала в значение, по-различно от основната си функция - да носи топъл чай в училище.
divergent
11-13-2016, 20:54
ти някаква израелка ли си? ако не си имаш изключително неприятен прякор, ама изключително
какво общо има Косел с Израел?
anonymous908491
11-13-2016, 20:55
Не мисля.
На мнение са, че когато ми е разрешено вкъщи, няма да тръгна да се напивам навън. Да кажа само, че им се получава.
родителите ти алкохолици ли са
аз не виждам нормален родител да е съгласен непълнолетното му дете да пие всеки ден, щом се налива в къщи
VinDiesel
11-13-2016, 21:00
аз не виждам нормален родител да е съгласен непълнолетното му дете да пие всеки ден, щом се налива в къщи
papugai е започнал алкохолизма си на 30, вземи пример от него.
anonymous990763
11-13-2016, 21:12
Не.
Думите "се налива" и "чаша" са от съвсем различен характер. Eдва ли трябва да говорим, че първото е нездравословно и прекомерно, а второ - дори смятано за полезно.
papugai е започнал алкохолизма си на 30, вземи пример от него.
Papugai, близо ли си до пенсия?
Смяташ ли дивергентката за attention whore?
Как се обличаш за училище?
Връзваш ли си косата, или я носиш пусната?
Имала ли си си гадже?
А сега имаш ли си? Ако не, харесваш ли си някого?
В колко часа ставаш в неделя?
Ходила ли си на църква ей така, без празник?
Излизала ли си извън България? Къде?
Има ли някой друг от твоя град, който пише тук?
Кой номер обувки носиш?
pe6oskeiborda
11-14-2016, 00:16
оо 2 поредни много интересни човека :) следя
от мен:
ако един готин мъж е висок 176см, колко по-секси би бил ако беше 185см?
:D:D
anonymous990763
11-14-2016, 04:56
Смяташ ли дивергентката за attention whore? Не. Трудно е да определиш какъв е човек по това, което пише - изграждаш си някакво мнение, но доколко е вярно няма как да разбереш.
Как се обличаш за училище? Обикновено дънки и блуза/през зимата пуловер.
Връзваш ли си косата, или я носиш пусната? Връзвам я рядко, само когато не прилича на нищо. :D
Имала ли си си гадже? Да
А сега имаш ли си? Ако не, харесваш ли си някого? Имам.
В колко часа ставаш в неделя? Към 7:50.
Ходила ли си на църква ей така, без празник? Да.
Излизала ли си извън България? Къде? Унгария.
Има ли някой друг от твоя град, който пише тук?.Имаше, но вече не са толкова активни.
Кой номер обувки носиш? Зависи от модела. 38-39-ти номер.
Добро утро.
anonymous990763
11-14-2016, 04:59
оо 2 поредни много интересни човека :) следя
от мен:
ако един готин мъж е висок 176см, колко по-секси би бил ако беше 185см?
:D:D
Няма особена разлика. Нали все е с 10/20 см по-висок.
divergent
11-14-2016, 06:45
Смяташ ли дивергентката за attention whore?
Евче, ти за такава ли ме смяташ?
Към Индистинкт :
- Често ли пиеш фрешове? От какво ти е любимият?
- Как изглежда стаята ти? Какво има по стените?
- Използваш ли грим в ежедневието си, а за специални поводи?
- Пиеш ли бира?
- Няколко песни, които имаш в телефона?
- Последните три видеа от историята ти в YouTube?
- Най-новата ти мания, интерес или хоби?
anonymous990763
11-14-2016, 10:19
Евче, ти за такава ли ме смяташ?
Към Индистинкт :
- Често ли пиеш фрешове? От какво ти е любимият? Не често,но когато пия обикновено е от грейпфрут.
- Как изглежда стаята ти? Какво има по стените? Стаята ми се радва на почти целодневно присъствие на Слънцето, като по стените имам два големи плаката-единия с животни, другия с камиони. :D
- Използваш ли грим в ежедневието си, а за специални поводи? Почти не, макар се случва да отивам на училище с молив за очи,ако не съм си доспала предната вечер. За специални поводи е същото.
- Пиеш ли бира? Да.
- Няколко песни, които имаш в телефона? Предимно са кавъри и инструментали, после може да се върна и да сложа имена.
- Последните три видеа от историята ти в YouTube? https://imgur.com/T2ybLWM
- Най-новата ти мания, интерес или хоби? Да си играя с лещи. :D
.
Fisherman
11-14-2016, 10:59
Не пий фреш от грейпфрут,когато приемаш лекарства.
anonymous990763
11-14-2016, 11:14
Не пий фреш от грейпфрут,когато приемаш лекарства.
Благодаря, ще го запомня. А какво е обяснението за това?
golemiq_korab_minava
11-14-2016, 11:19
Къде обичаш повече да се разхождаш? В мола, по-магазините, или парка, сред природата?
С по-малка или с по-голяма компания от приятели обичаш да се събираш? А сама?
Живот в България или подготовка за Германия?
Какво е истинското ти мнение за ПОВЕЧЕТО от съучениците ти?
Доволна ли си от учителите?
Пеш или с колело?
Обичаш ли да гледаш листата как падат от дърветата?
Обичаш ли да гледаш как вали дъжд?
Обичаш ли да гледаш как гори огън?
Обичаш ли снежната буря?
Обичаш ли слънцето?
Обичаш ли пчелите?
Засаждала ли си дърво?
Ако не си, искаш ли да засадиш?
Гнус ли те е от торни чевеи?
Би ли ходила изцапана?
Притесняваш ли се от мнението на другите?
С каквот ти харесва Варна?
Смяташ ли, че варненците са добри хора?
Работила ли си или познаваш ли хора, които са работили в различни фирми?
Увеличават деиствието им. (Аз съм чувал, че само с лекарства за кръвно не трябва. Но предполагам и с другите е така).
мой ред е:
С кого от форума си се виждала на живо?
Какво правиш в свободното си време?
anonymous990763
11-14-2016, 11:51
Къде обичаш повече да се разхождаш? В мола, по-магазините, или парка, сред природата? По възможно най-забутаните и неразучени пътечки в гората.
С по-малка или с по-голяма компания от приятели обичаш да се събираш? А сама? По-малка. Предпочитам когато излизам да бъде с един човек. Забелязала съм, че така можеш да си кажеш много повече неща.
Живот в България или подготовка за Германия?Времето ще покаже. Засега са смесени чувства, които повече клонят към България, но кой знае, може в последния момент да се отвори добра възможност за Германия.
Какво е истинското ти мнение за ПОВЕЧЕТО от съучениците ти? Понякога - "I'm surrounded by idiots", понякога - "Те не били толкова зле." По-често се случва първото. Вече осъзнаха, че ако искат бъдеще ще им трябва нещо повече от преписано домашно и започнаха да си показват лошите черти.
Доволна ли си от учителите?Доволна съм от повечето от учителите. Радвам се, че съм случила на добри учители по предметите, които харесвам.
Пеш или с колело? Пеша.
Обичаш ли да гледаш листата как падат от дърветата? Вихрушките от листа заради вятъра са ми по-интересни.
Обичаш ли да гледаш как вали дъжд? Много.
Обичаш ли да гледаш как гори огън? Това също.
Обичаш ли снежната буря? Особено ако заради нея ще отменят училище, да.
Обичаш ли слънцето? Не мога без него (буквално) :D
Обичаш ли пчелите? Имам голямо уважение към тях. Виж, към осите...
Засаждала ли си дърво? Да.
Ако не си, искаш ли да засадиш?
Гнус ли те е от торни чевеи? Не.
Би ли ходила изцапана? Зависи с какво. :D Засега съм ходила с кал, боя, шоколад..
Притесняваш ли се от мнението на другите? Стремя се да не се притеснявам от това какво ще кажат хората (тези, с които нямам някаква емоционална близост.)
С каквот ти харесва Варна? Близо ми е, красив град е, мога да се срещам с важни за мен хора и най-важното - има ледена пързалка.
Смяташ ли, че варненците са добри хора? От варненци съм останала с впечатлението, че голяма част са с доста завишено самочувствие. От какво се получава това за мен все още е мистерия.
Работила ли си или познаваш ли хора, които са работили в различни фирми? Не съм работила. (17 г...)
За какви фирми става въпрос?
.
anonymous990763
11-14-2016, 11:54
Увеличават деиствието им. (Аз съм чувал, че само с лекарства за кръвно не трябва. Но предполагам и с другите е така).
мой ред е:
С кого от форума си се виждала на живо? С никого все още.
Какво правиш в свободното си време? Свободно време? Ако намеря такова животно, сигурно ще измисля какво да правя с него. :D .
golemiq_korab_minava
11-14-2016, 12:17
Хм. Извинявай за последния въпрос. Не го съобразих с възрастта ти.
От всякакъв тип фирми имах предвид. Масово не се цени труда на хората от работодатели. Хората в действителност правят всичко възможно, по най-злобните пътечки да прецакат другия в името на парите. Всеки гледа единствено себе си, да бъде над всичко. Твърде малко хора се интересуват за нещо по ценностно и морално.. Ако търсиш кариерно развитие, в основите си бизнесът се държи от мафия и хора, за които е важно най-вече бързата печалба, не кое ще е полезно и кое не за развитието.
.
Иначе преди и мен осите ме ядосваха, сега обаче не ги деля, защото и те са социални животни. :)
Преди зимното време влечеше повече, но слънчевите лъчи, когато огреят става много по-красиво..
anonymous990763
11-14-2016, 15:07
Иначе преди и мен осите ме ядосваха, сега обаче не ги деля, защото и те са социални животни. :)
Преди зимното време влечеше повече, но слънчевите лъчи, когато огреят става много по-красиво..
Мен все още само ме ядосват. :D
Fisherman
11-14-2016, 15:19
В грейпфрута има фуранокумарини,които са ензимни инхибитори,пречат на лекарствения метаболизъм и може да се натровиш или лекарствата да нямат ефект.
golemiq_korab_minava
11-14-2016, 15:40
Мен все още само ме ядосват. :D
не им обръщай внимание .. ;Д
LoadRunner
11-14-2016, 17:36
ще пуснеш ли снимка, някоя по- секси, имам предвид поне на снимката да не фигурира филия хляб или баничка ;д ?
http://prikachi.com/images/841/8955841O.jpg
супер си :]
връщаш ме в малките ми спомени когато баба ми ми казваше на обяд "Да ти сипя манджичка мойто момченци?"
Fisherman
11-15-2016, 04:12
чекия рънър
anonymous990763
11-15-2016, 18:46
Оставам на стола до тази вечер, утре избирам нов седящ.
Приемам още въпроси или предложения за това кой да седне.
Fisherman
11-15-2016, 19:56
Оставам на стола до тази вечер, утре избирам нов седящ.
Приемам още въпроси или предложения за това кой да седне.
искам генерал Румен Радев да седне на стола
anonymous990763
11-15-2016, 20:08
искам генерал Румен Радев да седне на стола
Ген. Радев е зает с държавни дела.
Фишър, ти искаш ли да седнеш на столчето да си починеш малко?
golemiq_korab_minava
11-15-2016, 20:53
Кога искаш да станеш мама?
Плуваш ли? Гмуркала ли си се? Искаш ли фишермен да те бутне през буната?
Возила ли си се на лодка?
Самолет?
Мотор?
Какво учиш най-много?
За какво мечтаеш?
Защо тъгуваш?
Какво ти липсва?
Скучаеш ли?
Бъбрива ли си?
Скромна ли си?
Какъв характер имаш?
Куче или котка?
В какво вярваш?
anonymous990763
11-15-2016, 21:40
Кога искаш да станеш мама? Това не зависи само от мен,
но към 25-26
Плуваш ли? Гмуркала ли си се? Искаш ли фишермен да те бутне през буната? Ще пропусна.
Возила ли си се на лодка? Лодка не, кораб -да.
Самолет? Не.
Мотор? Не.
Какво учиш най-много? За момента астрономия, но по принцип физика.
За какво мечтаеш? Да намеря смисъла.
Защо тъгуваш? Неразбирателство и емоционална отдалеченост
Какво ти липсва? Хора, преживявания.
Скучаеш ли? Не.
Бъбрива ли си? Зависи в какво обкръжение съм, но обикновено съм в другата крайност.
Скромна ли си? Ако кажа "да",няма да звучи много скромно. :D
Какъв характер имаш? Стремя се да разбера другите, да погледна през тяхната гледна точка. Иначе съм интроверт.
Куче или котка? Куче. Котките са прекалено големи егоисти.
В какво вярваш? В правото на мнение, в честността, в това,че винаги може да се намери различно решение на даден проблем... .
golemiq_korab_minava
11-16-2016, 06:41
брей, многоо си умна :D
Морска болест хвана ли?
Искаш ли да осъществиш контакт с извънземни?
Би ли се откъснала от семейството и днешния ти живот, в името на нещо всевисше?
Би ли се разделила от родното място и приятелите, ако се докоснеш и разбереш за скрити и пазени тайни на света? Ще рискуваш ли да влезеш през портата към новата паралелна вселена? Ще запазиш ли тайната пред всички? А ще я разпространиш ли, ако не ти хареса? И ако е опасна?
Каква порода кучета харесваш?
Коя зодия беше?
Най-милото и добро нещо, което си правила?
Което са ти правали непознати?
Лъгали ли са те лошо?
Лъгала ли си за нещо?
Смяташ ли, че повечето хора правят неосъзнати неща? В това число и родителите ти, и ти?
Спазваш ли хранителна хигиена? Какво ядеш?
Шкембе чорба?
С чесън?
Гледаш ли в очите хората, когато говориш с тях винаги?
anonymous990763
11-16-2016, 13:35
брей, многоо си умна :D
Морска болест хвана ли? Не.
Искаш ли да осъществиш контакт с извънземни? Защо не.
Би ли се откъснала от семейството и днешния ти живот, в името на нещо всевисше? Да,бих.
Би ли се разделила от родното място и приятелите, ако се докоснеш и разбереш за скрити и пазени тайни на света? Ще рискуваш ли да влезеш през портата към новата паралелна вселена? Ще запазиш ли тайната пред всички? А ще я разпространиш ли, ако не ти хареса? И ако е опасна? Вероятно не бих се разделила с тях, но и не бих им казала, ако би ги застрашила. За паралелната вселена - може да хвърля едно око и да пообиколя. :D
Каква порода кучета харесваш? Английски и ирландски сетер.
Коя зодия беше? Не съм казвала тук като за начало. :D
Най-милото и добро нещо, което си правила? Не мога да ги сравнявам, едните са с непознати, другите с близки.
Което са ти правали непознати? Комплимент.
Лъгали ли са те лошо? Кого не са?
Лъгала ли си за нещо? Да.
Смяташ ли, че повечето хора правят неосъзнати неща? В това число и родителите ти, и ти? Има такива случаи, да. Тези действия обикновено за следствие на многократното им повтаряне, било то лош или добър навик (да прекъсваш хората по средата на изречението или да казваш "благодаря" примерно).
Спазваш ли хранителна хигиена? Какво ядеш?Избягвам fast food. Всичко друго ям в големи количества и често.
Шкембе чорба? Не ми се е отдавала честта.
С чесън? Ако не говорим и за това по-горе, да.
Гледаш ли в очите хората, когато говориш с тях винаги? Винаги.
.
Между другото чакам потвърждение от Фишъра, че ще седне или да сложа друг на стола.
golemiq_korab_minava
11-16-2016, 14:01
Съмняваш ме някъде... Горещия стол има скрити ледчета на някои въпроси. :D
Добре. Изброй няколко неща, които си правила за друг, които искаш да направиш или които мечтаеш да ти направят..
Винаги без прекъсване ли гледаш очитее или с прекъсване? :D
И сега те хванах в крачка.
Английския сетер е птичар. :p
Ловец ли си?
Татко ли е ловец?
Имаш ли сетерче?
Искаш ли да имаш Английски сетер, ако не си ловец?
(пс: нашата душа е точно английски сетер и е много човеколюбиво и нежно, за непознатите, които си мисля, че щом е ловно, то трябва да е звер)
anonymous990763
11-16-2016, 14:11
Съмняваш ме някъде... Горещия стол има скрити ледчета на някои въпроси. :D
Винаги може да се дават още подробности и уточнения. :D
Добре. Изброй няколко неща, които си правила за друг, които искаш да направиш или които мечтаеш да ти направят..
Едно от нещата е просто да бъда с човека в трудния момент, за да се уверя, че ще се справи по-нататък. Друго е да го изслушам. Това е нещо, което бих искала да ми направят.
Винаги без прекъсване ли гледаш очитее или с прекъсване? :D С прекъсване, разбира се. :D
И сега те хванах в крачка.
Английския сетер е птичар. :p Знам. Това не ми пречи да го харесвам като порода.
Ловец ли си? Не.
Татко ли е ловец? Не.
Имаш ли сетерче? Не.
Искаш ли да имаш Английски сетер, ако не си ловец? Не, не искам.
(пс: нашата душа е точно английски сетер и е много човеколюбиво и нежно, за непознатите, които си мисля, че щом е ловно, то трябва да е звер) Интересно описание.
.
golemiq_korab_minava
11-16-2016, 14:37
Спирам да питам. Доказа, че си стойностен човек.
Най-трудно е да слушаш другия, да.
Да, но освен, че са прекалено чувствителни, Английските сетери ( чистокръвните ловни линии) намират свободата и истинското щастие именно по ловните пътеки. Когато бягат на воля, когато търсят следите на дивеча.. От тази гледна точка, вкарано в градски условия на живот и разхождано на каишка, това не е подходящ вариант за истинската му природа и влечение.
Хайде фишермен да идва.
anonymous990763
11-16-2016, 14:44
Спирам да питам. Доказа, че си стойностен човек.
Най-трудно е да слушаш другия, да.
Да, но освен, че са прекалено чувствителни, Английските сетери ( чистокръвните ловни линии) намират свободата и истинското щастие именно по ловните пътеки. Когато бягат на воля, когато търсят следите на дивеча.. От тази гледна точка, вкарано в градски условия на живот и разхождано на каишка, това не е подходящ вариант за истинската му природа и влечение.
Хайде фишермен да идва.
Зададе наистина интересни и част от които много стойностни въпроси.
Изпратена му е призовка. :D
anonymous990763
11-16-2016, 16:09
Fishermen не може да седне, предлагам LadyDi.
deitona22
11-16-2016, 16:47
Подкрепям предложението на б.Костенурката.
divergent
11-16-2016, 17:09
И аз
VinDiesel
11-16-2016, 17:26
И аз съм за Лейдито, май никога не е била на кръстосан разпит. :D
Лейдито много пъти е била. И не съм сигурна, че ми се отговаря.
VinDiesel
11-16-2016, 17:32
Лъжеш. :D.
Тогава сложете някоя карикатура, която не е сядала на стола.
YoungBloodZ
11-16-2016, 17:59
Тогава сложете някоя карикатура, която не е сядала на стола.
Аз предлагам VinDiesel за стола.
deitona22
11-16-2016, 17:59
За кое лъжа?
Избери ти тогава.
anonymous990763
11-16-2016, 18:01
Аз предлагам VinDiesel за стола.
Добре. Да се намести.
VinDiesel
11-16-2016, 18:16
За кое лъжа?
Шегувам се бре. :D
Добре. Да се намести.
Аааа не, никога не съм бил и не искам. :D
VinDiesel
11-16-2016, 18:21
Вие се шегувате....
няма да те подлагам на кръстосан философски разпит спокойно
deitona22
11-16-2016, 18:23
няма да те подлагам на кръстосан философски разпит спокойно
Седай ти.
Вие се шегувате....
хахахахаха
Лесно е отстрани да сочиш кой да седне, а :)
Дай сега като Индистинкт - три думи, които смяташ, че те описват най-добре.
И три думи, с които смяташ, че би те описал най-добрият ти приятел.
anonymous990763
11-16-2016, 18:25
Вие се шегувате....
Третото ми предложение вече трябваше да се приеме. :D
Започвам за добре дошъл (седнал):
На колко си?
От къде?
Любими занимания?
Какво би направил, ако видиш двойка да спори на улицата и мъжа да посяга на жената? А обратното?
LoadRunner
11-16-2016, 18:33
Лейдито много пъти е била. И не съм сигурна, че ми се отговаря.
ти може да си била ама през 2003 повечето сегашни не сме били родени
LoadRunner
11-16-2016, 18:34
сам каза че искаш да сложим някоя карикатура на стола ;д
ти може да си била ама през 2003 повечето сегашни не сме били родени
Тогава каквото и да ви отговоря, няма да ви е интересно.
LoadRunner
11-16-2016, 18:36
Тогава каквото и да ви отговоря, няма да ви е интересно.
напротив
обещавам да не питам за килата и годините
VinDiesel
11-16-2016, 18:38
Добре е, почвам сега да ви отговарям. :(
напротив
То пък точно на тия въпроси нямам проблем да отговарям.
anonymous990763
11-16-2016, 18:39
напротив
Нека бъде следващата. Вече имаме седнал.
А, аз кака я помна на стола, даже май и два пъти подред.
VinDiesel
11-16-2016, 18:50
хахахахаха
Лесно е отстрани да сочиш кой да седне, а :)
Дай сега като Индистинкт - три думи, които смяташ, че те описват най-добре. Това го оставям на другите, самооценките не са ми в характера.
И три думи, с които смяташ, че би те описал най-добрият ти приятел. Пед*ал, ръб, чук. :D
Това ще ми редактира ли днес поста...
divergent
11-16-2016, 18:55
Самовлюбен ли си?
Взимаш ли добавки?
Три любими черти от характера ти? А три, които не харесваш?
Коя зодия си?
Имаш ли някакви комплекси?
Работиш ли нещо? Какво?
Мислиш ли се за женкар?
На колко години изгуби девствеността си?
Колко сексуални партньори си имал?
Правил ли си секс с три или повече души?
За колко пари би спал с мъж? (Ти си активен, той пасивен)
Трима симпатични от форума, активни в момента?
Трима потребители, които не те кефят, също от тези, които сега влизат?
Какво мислиш за мен? :д
Стига засега.
VinDiesel
11-16-2016, 19:02
Третото ми предложение вече трябваше да се приеме. :D
Започвам за добре дошъл (седнал):
На колко си? На 3 чаши вода. :D На 26 години съм.
От къде? Плевен
Любими занимания? Футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса, фитнес и др...
Какво би направил, ако видиш двойка да спори на улицата и мъжа да посяга на жената? А обратното? Случвало се е доста пъти да се намесвам, случвало се е и да набия мъжа...... Обратното, виждал съм жена да прави мъжа на щайга, нервя се, че е някакъв чехльо, но няма как да се намешам.Иначе чак жена да бие мъж, не съм виждал, все още.
2
anonymous908491
11-16-2016, 19:03
А, аз кака я помна на стола, даже май и два пъти подред.
и аз я помня на столът, сигурно и тя ме помни
Ти си причината да не искам да сядам пак
VinDiesel
11-16-2016, 19:26
Самовлюбен ли си?Не мисля.
Взимаш ли добавки?До сега не съм взимал никакви.
Три любими черти от характера ти? А три, които не харесваш?Любими черти.. 1-Отговорен. 2-Борбен. 3-Открит.Не харесвам: 1-Прибързаноста. 2-Инатлив съм много :D. 3-Непредвидлив
Коя зодия си?Риби
Имаш ли някакви комплекси?Не
Работиш ли нещо? Какво?В сферата на търговията с пвц и алуминиеви профили
Мислиш ли се за женкар?Не
На колко години изгуби девствеността си? 16
Колко сексуални партньори си имал?Не знам с точност, между 20 и 30...
Правил ли си секс с три или повече души?Не съм фен на груповия секс, нито на 3-ки, било то и с 2 жени.
За колко пари би спал с мъж? (Ти си активен, той пасивен)Не бих спал с мъж за пари.
Трима симпатични от форума, активни в момента?Допадат ми доста потребители от форума, набързо изписани, Ти LaddyTerrible и LittleDude.
Трима потребители, които не те кефят, също от тези, които сега влизат?Нямам такива задълбочени мисли, че някой си от форум, да не ме кефи. Общо взето се забавлявам. Всичките сте сладури. :D
Какво мислиш за мен? :д Прозорлива личност с креативно мислене, добронамерена, крехка, лесно ранима, лутаща се между два свята.
Стига засега.
Стига, стига. :D
ри любими черти от характера ти? А три, които не харесваш?Любими черти.. 1-Отговорен. 2-Борбен. 3-Открит.Не харесвам: 1-Прибързаноста. 2-Инатлив съм много :D. 3-Непредвидлив
Коя зодия си?Риби
Всяка от тези три думи можеше да използваш да отговориш на моя въпрос...
Поне си от мойта зодия...
Защо не записа висше?
Какъв искаше да станеш като малък?
Мислиш ли, че съществуват извънземни?
Какво мислиш за мен?
Какво мислиш за dreamwalker (ако я помниш)?
VinDiesel
11-16-2016, 19:43
Защо не записа висше? "Защото бях обиден от факта, че по тънкия начин ми искаха пари, а на самия изпит, имаха наглостта да ми пишат по-ниска оценка. Изпита беше физически....
Какъв искаше да станеш като малък? Футболист
Мислиш ли, че съществуват извънземни?Да
Какво мислиш за мен?Доста умен и начетен човек
Какво мислиш за dreamwalker (ако я помниш)?Честно казано, още с влизането си тук, след прочитането на първия ти коментар, си казах. "Тоя ако не е дриймуокър, си режа ......" И до ден днешен, смятам че това ти беше стария никнейм.
3
divergent
11-16-2016, 19:49
Стига, стига. :D
Много ми допаднаха отговорите, само това за двата свята не знам как го измъдри. :D
VinDiesel
11-16-2016, 19:49
Много ми допаднаха отговорите, само това за двата свята не знам как го измъдри. :D
А греша ли? :D
Всяка от тези три думи можеше да използваш да отговориш на моя въпрос...
Поне си от мойта зодия...
Аз и на нея мислех да дам същия отговор, но може да получа някой черпак накрая в главата. :D
Ти, бтв, защо никога не си сядал?
Дизеле, тебе ще те тормозя ама по-късно, като ми дойде музата за въпроси.
VinDiesel
11-16-2016, 20:26
Дизеле, тебе ще те тормозя ама по-късно, като ми дойде музата за въпроси.
Той ще е след мен! Време му е и на него.
А не се притеснявай, не ти ли се доспа? :D
divergent
11-16-2016, 20:32
А греша ли? :D
Просто не мога да загрея кои два свята имаш предвид, за да потвърдя или отрека. Различно може да се тълкува. :д
VinDiesel
11-16-2016, 20:37
Просто не мога да загрея кои два свята имаш предвид, за да потвърдя или отрека. Различно може да се тълкува. :д
Колебаеш се, дали да зарежеш нещо голямо и значимо в твоя живот, за друго такова, но с коренно различно естество.
Така ли е, може и да съм заблуден? :D
anonymous908491
11-16-2016, 20:49
хохохохох
Аз съм от Люлин
П.П.
прибират ме куки по няква причина, седим и си говорим общи приказки, докарват през това време един приятел, който ми е съсед и го вкарват в другата стая, почват да ми задават въпроси за него, аз отговарям, че не го познавам, те ме питат как не познавам някой от моя блок, с който съм израснал, аз почвам да им обяснвам как съм много задръстен и не познавам никой в квартала, те учтиво чупят един стол в гърба ми, аз продължавам да настоявам, че наистина не познавам някой, с който сме учили заедно, просто съм много стеснителен, те пак така учтиво чупят втори стол в гърба ми, на мен вече ми е добре, преброил съм само три стола в стаята, на третия седя аз хахахаах
Та се шегувахме след това с него.
divergent
11-16-2016, 20:50
Колебаеш се, дали да зарежеш нещо голямо и значимо в твоя живот, за друго такова, но с коренно различно естество.
Така ли е, може и да съм заблуден? :D
На 19 съм и се радвам се на блубери, музика и пунто. Нямам нищо голямо и значимо в живота си. :D
VinDiesel
11-16-2016, 20:51
На 19 съм и се радвам се на блубери, музика и пунто. Нямам нищо голямо и значимо в живота си. :D
Годините са само цифра, значи съм заблуден. :D
anonymous908491
11-16-2016, 20:52
не знам дали си забелязала, ама друг седи на стола
освен да го знаеш и нарочно да седна в него
седнала си не на стол, а в него
За който няма столче, ще седи на колче. :3