.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Голям фен
    Град
    Констанц
    ami az ne samo 4e iskam ami i do 1 godina 6te u4a za biznes administrator
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Супер фен Аватара на LunnaSvetlina
    Град
    Някъде в никъдето...
    Като гледам, доста от вас са се насочили към психологията. И аз имах такова намерение, докато не се запознах с учителката си по психология. Казах си: "Ако ще стана като нея, не мерси, ще си избера нещо друго." А и замислете се реално- какво бъдеще има тая професия у нас Освен като преподаватели или педагогически съветници в училище, как мислите, че ще свършите Много малко са психолозите, които може да се каже, че практикуват с един приличен брой пациенти. Причината, разбира се, е проста. Докато в българите е настанено убеждението, че трябва да си луд, за да отидеш при психоаналитик, работа за тия хора ще се намира много трудно. А така се получава заради неразграничаването на понятията "психолог", "психиатър" и "психоаналитик". Има и още една причина- финансовата. В крайна сметка защо да даваш пари на някого, за да ти помогне, като с тая работа натоварваш приятелите. Друг е въпросът каква помощ ще ти дадат те.
    Помислете си първо какви са перспективите ви и тогава решавайте какво ще следвате.

Що се отнася до мен, през главата ми са минали хиляди мисли. След като се отказах /не окончателно все още, но почти/ от психологията, нямам особена идея на къде да поема, най- лошото е, че вече е дошло времето да решавам.
    И пак ли ще звучи невероятно
    за някой, ако някой пак твърди,
    че има най-голямото богатство -
    един прозорец и безброй звезди

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от LunnaSvetlina
    Като гледам, доста от вас са се насочили към психологията. И аз имах такова намерение, докато не се запознах с учителката си по психология. Казах си: "Ако ще стана като нея, не мерси, ще си избера нещо друго." А и замислете се реално- какво бъдеще има тая професия у нас Освен като преподаватели или педагогически съветници в училище, как мислите, че ще свършите Много малко са психолозите, които може да се каже, че практикуват с един приличен брой пациенти. Причината, разбира се, е проста. Докато в българите е настанено убеждението, че трябва да си луд, за да отидеш при психоаналитик, работа за тия хора ще се намира много трудно. А така се получава заради неразграничаването на понятията "психолог", "психиатър" и "психоаналитик". Има и още една причина- финансовата. В крайна сметка защо да даваш пари на някого, за да ти помогне, като с тая работа натоварваш приятелите. Друг е въпросът каква помощ ще ти дадат те.
    Помислете си първо какви са перспективите ви и тогава решавайте какво ще следвате.

Що се отнася до мен, през главата ми са минали хиляди мисли. След като се отказах /не окончателно все още, но почти/ от психологията, нямам особена идея на къде да поема, най- лошото е, че вече е дошло времето да решавам.
    emi prava si-v bg nikoi nqq da otide na psiholog...
    no pyk az i ne mislq da ostavam v bg...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Повече от фен

s

Лунна Светлина, съгласен съм с тебе - много правилно . В България надали ще има успял психолог. [ бтв: Много ми харесва подписа ти (Тангра - Богатство) ]

А иначе аз не знам точно какъв искам да стана ...

kegish_se_na_sluceto
    Guest
    as veche si kazah che otivam vuv franciq stavam model i a shte uscha neshto svurzano s modniqt biznes ,a dokato tova se osushtestvi she stana sustezatelka po sportni tanci
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah hahahahaahaha

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Еми или психиатърка.. или актриса..ама май много много не ме бива във второто :P

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ами като за начало искам да стана красива, умна , неприлично богата, да се оженя за мистър Олимпияили за някой красив глупак с много пари и готино дупе, да си имам яка кола и мезонет до морето, и вила в планината, и частен самолет, и пари за много пластични операции, и двама-трима любовници, и сауна, и джакузи, и яхта, и джет, и платинена обеца за носа, и белйо на Армани, и дрешки Гучи и мноооого мнооого бижута....

Отделно от това бих могла да се занимавам с туризъм... Ако не стане, ще си остана продавачка цял живот...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

ooo mnoo gotinka tema BRAVO:PP mi kato malka si me4tah da stana pevica:PP ma sq si imam dr me4ti...mnogo obi4am decata i u4ili6teto(ne u4eneto a u4ili6tito) ta iskam si mn d astana u4itelka ama....kat se zamislq 6a e po-dobre da sledvam pravo ili medicina sa6to si me4taq za palni gluposti kato vatirinaren lekar ili exskurzovot no tfva sa si decki me4ti

nznznznznznznznznzn iskam paleontologiq ili pravo obache shte vidim kakvo shte stane do togas neka zavyrsha pyrvo...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    еййй и аз искам да следвам право ) аз от другата година почвам го уча в даскалото :Р жестоко)) ама си е ебало майката щото кат знам брат ми как учеше..неам думи...административно ..пък облигационно..и още сто вида права..и то само в 9 клас ...ужаст ..... а искам и второ висше-английска филология....
    иначе и мен ме кефи палеонтологията...ако съм по добре с историята(както е било до сега)...може и натам да се насоча..нещо свързано с палеонтологията.,.....ма няма бъдеще тука палеонтологията,нищо че може да се открият още мн неща по наще земи...май най важните вече са излезли на яве......,.трябва и да заживея другаде аа аз неща ама са ми казвали че и рисунките ми са хубави....абее мн съм неориентирана ма имам толко много време че просто незнам кво ше прая дотогава

Голям фен
    Град
    So Far Away!--->CA
    vaprosa e lesen ama otgovora e truden
    neznam....
    znachi moga da peq, da risuvam, i da smqtam :P hahaah. nz iskam neshto sas izkustvoto svurzano naprimer interior designer
    -------------
    love is friendship set on fire!!!

Guest
    айде пак ....
    ИСКАМ ДА ВЛАДЕЯ СВЕТА !!!!!!!!

Ами в пеенето съм добра...пак започнах да ходя на уроци и бих казала, че си имам талант! Започнах и да пиша текстове и като да не повярвам те са много успешни! Преди си мислех, че и грам няма да мога да напиша, но сега като почнах да ги пиша на анйглийски определено се харесват и на други хора. Имам талант за актриса, това са ми го казвали страшно много хора. Аз това и смятам да уча в щатите като завърша. Благодаря се на бога, че имам тази възможност, защото много хора нямат финансовата възможност да учат това, която искат! Надявам се да осъществя поне една от двете си мечти!

Супер фен
    Град
    In Heart of my SweetY
    Az neznam tochno kakva iskam da stana no ycha tyrizam i slet kato zavyrsha shte produlja da ycha syshtoto ili psihologiq no ne sym reshila koe ot dvete shoto i dfete strashno mn me kefqt
    Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.

amiii ne znam ama imam dosta idei za realizaciq 4estno kazano taka 4e samo merak da ima kakto se kazva!

M
    Guest
    6te stana Hirurg ! Idiot sym ,ama hirurg 6i stana!
    E , 6te se pomy4a malko sega (mnogo), vseki si ima celi i me4ti v jivota :P

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Az iskam da stana idiot
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

iskam da buda i pravq protivolopojnoto na tova koeto pravq v momenta life sucks

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    az iskam da stana JENATA - KOTKA :P

Фен
    Град
    Страната на Сънищата
    аз искам да работя в офис
    надявам се, че като порасна, ще работя в областта на маркетинга и рекламата
    правото и психологията също ме влечат, а като малка исках да съм учителка или журналистка
    Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР

ami az iskah da kandidatsvam s matematika i da u4a ne6to svarzano s kompiutri, no poneje po matematika vaob6te me nqma i prosto ne mi se otdava tazi nauka re6ih 4e i ot uroci nqma da ima smisal, vse trqbva da si q razbira6 dosta. i za tova re6ih 4e 6te kandidatsvam s geografia, a to4no kakvo 6te u4a ne znam.. zapisvam vsi4ki specialnosi puk kakvoto me priemat.. ina4e bih iskala da se zanimavam s kompiutri no... stava samo s matematika

vinagi sam iskal da stana reketior ...
    mnogo dobra profesiq , pak moje i kuka da stana , palna ludnica e
    ball till i fall

Фен
    Град
    Някъде из вселената!
    аз сега искам да вляза в някоя езикова гимназия(по възможност в испанската)за да мога след това да уча в чужбина и по точно искам в Испания,защото там се получава едно от най-доброто образование в света по право и журналистика,а аз от много малка се колебая между тези двете,защото и двете много ме кефят,но повече искам да уча право и практикувам извън българия по възможност!!! :!:
    Тя го обичаше,той нея не...
    Тя го ревнуваше,той нея не...
    Тя го забрави,той нея не!

Аз пък не искам да порасна :P
    Но тъйкато е неизбежно ще кандидатствам за Туризъм и МИО (Международни Икономически Отношения)
    Смятам след това да си направя някой друг хотел или пък туристическа агенция...Все пак туризмът тепърва ще се развива!
    Ако успеят плановете ми..ще живея в Салзбург (Австрия) не защото не харесвам България - напротив! Просто не искам децата ми да израстнат престъпници, наркомани или алкохолици! Не че Австрия е гаранция, че няма да станат такива, но поне няма да растът с тази агресия, с която растът днешните деца...

az iskam da u4a psihologiq ili da sledwam prawo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си