- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kyf/kfa iska6 da stane6 kato porasne6:)
Абе сички право, психология, ама замислете се какво ще е след 8-9 години, когато вие реално излезете на трудовия пазар...ще е претъпкано с такива.
Иначе и аз като някой по-горе ще записвам МИО или икономика.Ако не-МЕИ Варна или ВИНС-а.Абе се нещо ще е.Но на сърцето ми е МИО-то
![]()
ми аз исках да стана футболистка![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
az mislq da se zanimavam s turgoviq..za da ima povechko pari da si napravq optika abe..dulga i shiroka iskam i v chujbina da ucha..a i da shte stavam hakerka!![]()
Какво следвам /във висше учебно заведение не се учи, а се следва/ няма много общо с това какво ще работя. Иначе уча за начална учителка.
Да бе ..верно всички или право ,или психология, или певици, или актриси....напваро ми обихте мечтите...да ама ми остана 1 дето май никой не я спомена : Моден дизайн..и понеже "желаещите " за (горе посочените) са прекалено много аз май ще се насоча към моден дизайн...![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Аз пък като порасна искам да съм тигър![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
Death Whore извинявай много за въпроса мила но как се казваш?
Аз съм тигрица! Искаш ли да се оженим, като пораснеш?
хахахаахахах яко яко
ahahahahhahahahhah зоопарк (сру не се сдържах )Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Искам да стана или компютърен инженер или софтуерен инженер ... нещо такова ...
Влече ме техниката![]()
искам да уча WEirtschatfingeneurwesen в Майнц или Hitech в Щутгартопр ще е нещо такова и опр ще е в Германия
![]()
az mnoo iskam da stana HIRURG*****mnoo e qko
Аз пък станах това, което исках да стана(това за идиота го оставям на страна, то е по подразбиране).
Следващата цел е да работя това което умея и да ми се заплаща подобаващо, а не жълти стотинки.
Emi poneje az ucha v muzikalno daskalo shte produlja s muzika...tui kato i drugo ne me vleche![]()
![]()
Vsichko hubavo svurshva prekaleno burzo..
Право искам да у4а...но има време...може друг акъл да ми дойде![]()
Mejdudrugoto i az sum se zamilsila nad psihologiata.Ina4e moje lekar ili komputuren programist.Първоначално написано от Murderdoll
A iako.Ima6 li darba da risuva6?Първоначално написано от Whisskas
are da trepeme bil geits i da zimame microsoft iskate li?Първоначално написано от Desitu
Хммм...аз съм за 8 клас но една вечер сериозно говорих с татко по този въпрос.Мисля да следвам право защото ми се струва доста доходно но не се знае как ще се обърнат нещата след 5 години.Но иначе мн би ми се искало да стана дизайнер но за това трябва да рисуваш готинко пък аз не мога мн мн![]()
Търговски представител или мениджър... може и банков служител, но не е на 1во желание.
Не съм отхвърлил идеята за архитект.
обичам дениту ми{}
Ами ще стана българин и ще почна да пиша на кирлица!kyf/kfa 6te stane6 kato porasne6
Тва за последен път някой ме попита когато бях на 2-3 може би...
"Къв ше станеш"?Къв ше стана ли?Ми не знам какъвто живота ме определи да бъда...Всъщност в подписа ми пише...VVVVV
uber l337 pro g33k
Аз честно казано и идея си нямам...може би защото все още не знам за дори и половината от всички съществуващи професии, засега има време да си помисля![]()