.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99

Hybrid View

Супер фен
    Град
    VCHC
    Хирургията и съдебната патология са ми простоооо.... златна мечтичка.

Повече от фен
    Аз искам да следвам право.

Guest
    Попринцип мечтата ми е да стана архитект вътрешен дизайн или певица....но ако не се осъществят мечтите ми ще си намеря нещо друго!Но това дали ще се усъществят зависи изцяло от мен!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Хирург
    или
    Съдебна медицина
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    еми честно казано исках да стана футболист....но всичко се срина, когато спрях да тренирам....сега честно казано не знам какъв искам да съм

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от DaDdY_BoY
    еми честно казано исках да стана футболист....но всичко се срина, когато спрях да тренирам....сега честно казано не знам какъв искам да съм
    Това е гадно
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

christina aguilera
    Guest
    az puk kato porasna iskam da bada arhitekt(vse pak u4a v stroitelniq v bs i tyi tyi sam se zahvanala s tova )ili vaobshte neshto s risuvane,6toto tva nai-mnogo mi varvi.dano samo me priemat,4e taq matematika...ne znam kak shte q opraq [-o<

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от *Damianita*
    Хирург
    или
    Съдебна медицина
    I az bih iskala da stana hirurg ili psihiatyr,dano da uspeq:]

Не съм се замисляла мн върху този въпрос, но мисля че правото ме влече
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Град
    Бургас
    ам тва си ми е мечта от малка ами искам да стана акушер-гинеколог,немога да ви кажа какво точно ме влече към тва ама ми харесва XaXaaaXXXa

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    ми полицай
    ама по-скоро футболис или пилот в NASKAR

Фен
    Град
    Някъде там...из Софето :)
    Епа пилот я wrc-то ме чака Ма по реално е компютри и мулти медия А колите като хоби

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ветеринарка, фотографка, художничка, ще си правя бижута, монтажистка, операторка и... веселячка) до сега съм постигнала само... пет - последните за първите две... трябва образование, другите... явно съм природен талант)
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Guest
    AZ ISKAM DA STANA PENSIONER

Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Хирургията и съдебната патология са ми простоооо.... златна мечтичка.
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Голям фен
    въпреки че има мноо време искам да стана психолог щото обичам да помагам на хората пък ако нещо не стане с психологията....100% искам да се занимавам с хора да им помагам по някъв начин
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

e-rotic_boy
    Guest
    kolebaq se mejdu:
    -sudebna medicina
    -stomatologiq
    -jurnalistika
    -turisum
    -stroitelstvo i arhitektura

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    axxaxa kfo iako vapros4e....kato se zamislia tolkova mnogo ne6ta iskah da stana 4e ne e istina...parvo be6e kosmonavt,posle lekar,zablekar,prodava4ka axaxxa bokludjiika No serioznoto ne6to,na koeto se spriah e arhitekturata...sled 2 godini se nadiavam da sam vav VIAS

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Журналистика
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Икономист или нещо свързано с икономика за това уча

Голям фен
    ММмм..не знам дали съм писала..искам да съм дипломат..или журналистка..но иксам да имам нещо оибщо и със света на красотата..може би да съм дизайнер или модел..отделно съм почнала да пиша книги

Едит:Може би и ..да имам частен бизнес в сверата на застрахователното дело..и отделно трябва да наследя сегашния бизнес и да помагам на нашите..

Град
    In my world
    Генен инженер, също бих искала да се занимавам с молекулярна биология
    Be yourself no matter what the others say!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Мечтата ми беше да стана футболстка, известна и добра като Роналдинио (Бразилия) дано се сещате за кой говора, обаче майка ми "Спорта е до време не се излагаи а и ти си момиче няма женски футбол, намериси друга професия а това остави за развлечение..." И някви си такива врели-некипели И така за съжаление мечтата ми потъна в тъмнина... а и ние сме такава пропаднала държава дето пътищата немогат да си оправат аз жеснки футбол ще искам ... Мина се време (попринцип човек,когато иска може да се научи на всичко), с времето разбрах че също така ми се отдава фризиорството ... права яки плитки и прически ( ебаси рекламата си нарравих ) и комшиите (момиче) само ме викат да ги права на плитки... и майка ми един ден ми каза,че добре ги права и некви такива и ми се отдава (тя например няма нерви 1 плитка да направи) и не говора за някви разчесани плитки , аз например имам нерви за 1 ден сам плитала 3 момичета с по на главата от 89 мисля до 104 плитки... и предполагам се сещата,че ще съм фризиорка... такова ми е и у-щето... а сега мечтата ми е ... да съм добра в работата си и не да работа тука за 5лв което имаш ли клиентела и пак се изкарват пари, а някаде по америка абе само не в БГ ... и така
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Журналистика
    i az za tova si mislq no nz shte vidim ima oshte dosta vreme do togava.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си