- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kyf/kfa iska6 da stane6 kato porasne6:)
Хирургията и съдебната патология са ми простоооо.... златна мечтичка.
Попринцип мечтата ми е да стана архитект вътрешен дизайн или певица....но ако не се осъществят мечтите ми ще си намеря нещо друго!Но това дали ще се усъществят зависи изцяло от мен!![]()
Хирург![]()
или
Съдебна медицина![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
еми честно казано исках да стана футболист....но всичко се срина, когато спрях да тренирам....сега честно казано не знам какъв искам да съм![]()
Това е гадноПървоначално написано от DaDdY_BoY
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
az puk kato porasna iskam da bada arhitekt(vse pak u4a v stroitelniq v bs i tyi tyi sam se zahvanala s tova)ili vaobshte neshto s risuvane,6toto tva nai-mnogo mi varvi.dano samo me priemat,4e taq matematika...ne znam kak shte q opraq [-o<
I az bih iskala da stana hirurg ili psihiatyr,dano da uspeq:]Първоначално написано от *Damianita*
![]()
ми полицай![]()
ама по-скоро футболис или пилот в NASKAR![]()
Епа пилот я wrc-то ме чакаМа по реално е компютри и мулти медия
А колите като хоби
ветеринарка, фотографка, художничка, ще си правя бижута, монтажистка, операторка и... веселячка) до сега съм постигнала само... пет - последните
за първите две... трябва образование, другите... явно съм природен талант
)
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
AZ ISKAM DA STANA PENSIONER![]()
Първоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
въпреки че има мноо време искам да стана психолог щото обичам да помагам на хората пък ако нещо не стане с психологията....100% искам да се занимавам с хора да им помагам по някъв начин![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
kolebaq se mejdu:
-sudebna medicina
-stomatologiq
-jurnalistika
-turisum
-stroitelstvo i arhitektura
axxaxa kfo iako vapros4e....kato se zamislia tolkova mnogo ne6ta iskah da stana 4e ne e istina...parvo be6e kosmonavt,posle lekar,zablekar,prodava4ka axaxxa bokludjiikaNo serioznoto ne6to,na koeto se spriah e arhitekturata...sled 2 godini se nadiavam da sam vav VIAS
![]()
Журналистика
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Икономистили нещо свързано с икономика за това уча
![]()
ММмм..не знам дали съм писала..искам да съм дипломат..или журналистка..но иксам да имам нещо оибщо и със света на красотата..може би да съм дизайнер или модел..отделно съм почнала да пиша книги
Едит:Може би и ..да имам частен бизнес в сверата на застрахователното дело..и отделно трябва да наследя сегашния бизнес и да помагам на нашите..
Генен инженер, също бих искала да се занимавам с молекулярна биология![]()
Be yourself no matter what the others say!
Мечтата ми беше да стана футболстка, известна и добра като Роналдинио (Бразилия) дано се сещате за кой говора, обаче майка ми "Спорта е до време не се излагаи а и ти си момиче няма женски футбол, намериси друга професия а това остави за развлечение..." И някви си такива врели-некипелиИ така за съжаление мечтата ми потъна в тъмнина... а и ние сме такава пропаднала държава дето пътищата немогат да си оправат аз жеснки футбол ще искам
... Мина се време (попринцип човек,когато иска може да се научи на всичко), с времето разбрах че също така ми се отдава фризиорството ... права яки плитки и прически ( ебаси рекламата си нарравих
![]()
) и комшиите (момиче) само ме викат да ги права на плитки... и майка ми един ден ми каза,че добре ги права и некви такива и ми се отдава (тя например няма нерви 1 плитка да направи) и не говора за някви разчесани плитки
, аз например имам нерви за 1 ден сам плитала 3 момичета с по на главата от 89 мисля до 104 плитки... и предполагам се сещата,че ще съм фризиорка... такова ми е и у-щето... а сега мечтата ми е ... да съм добра в работата си и не да работа тука за 5лв което имаш ли клиентела и пак се изкарват пари, а някаде по америка абе само не в БГ ... и така
![]()
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
i az za tova si mislq no nz shte vidim ima oshte dosta vreme do togava.........Първоначално написано от sherry