Какъв шампоан за коса и балсам използватеАз доста често ги сменям.В момента Sunsilk i VO5.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Am Panten za KudriciMno si obichkam kudrichkite i se grija za tqh
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
nivea za boqdisana kosa![]()
6ampoana e Dove
balsama e na Schwarzkopf nqkakyv
Give me your best shot motherfucker!
Palmolive
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Сегашния ми шампоан и маска са на Лореал...
Mi az polzvam Head & Shoulders ma ne za6toto imam purhot ami za6toto mi haresva mnogo kak miri6e! :P
Ducray или нещо от рода. Супер е.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Wash&go в момента
Иначе балсама за коса от който най-много съм била доволна е Herbal Konzil на Schwarzkopf, обаче за съжаление не съм го виждала в България. Може би само в арабските страни да ги продават
Страхотен е направо, възстановява косата и я прави лесна за разресване без да я омазняваАко го видите, препоръчвам ви го!!!
Животът е прекрасен
absolutno ! :}Първоначално написано от slun4ice
i osven tva mi deistva mn dobre na kosata:}
mai i dvete bqha pantene.,...xaxaax
Аз използвам Schauma и съм много доволна от него![]()
Ami popricip Pantene (ot koito sum dosta dovolna) no sega ne6to kato Wash&Go no tuka go nqma no e su6tiq...Kato go sravnqvam s pantene (za obem) e ni6to...
I am the substance and the one who has no substance.
sunsilk за къдрава косица и 6ампоана и балсама са ми от атя серия...и о6те едно не6то дето е от съ6тата програма ам нз то4но как се казва на бг...не6то като...крем за оформяне на при4еска....оф нз как да го преведа...бе важното 4е ми фиксирва къдриците
:P
...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...
Mnogo mi haresva Herbal Essensis ama ne znaq kak to4no se pishe i tozi shampoan s uhanieto na roza e mnogo hubav. Ako ne tova Pantene ili Wash and Go ,no ot Wash&Go po princip nai mnogo mi haresva tfa s plodovete a sega zaradi sennata mi hrema sum alergi4na kum nego ,kakto i kum pove4eto shampoani za tova izpolzvam nai 4esto nqkoi borov zzashtoto prosto izmiva dobre kosata i ne polu4avam pristupi na alergiq![]()
Радостта е вечна,тя никога не умира;скръбта е илюзия, тя никога няма да оживее.
* * *
Любовта не се изразява в това да се взираме един в друг,а да гледаме в една и съща посока.
DOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEE IS THE BEST
L'oreal Elvive Volumising shampoo,balsam Nicky Clarke i maska za kosa na L'oreal Elvive Anti-breakage i sam dovolna
Shampoan-nai-qkiq za men e Head&Shoulders
a Balsam razli4no kuv mi padne,v pove4eto slu4ai edin na Avon ili puk edin naliven ot frisiorkata mi![]()
Kfoto kupi mama5 za lev4e obiknovenno :P abe ne sa lo6i az uj trqq si gleza kosata 6toto q puskam pak to......6e porasne depresirana
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
az polzvam LOREAL za boqd.kosa i sum adskii dovolna
klorane.specialno go donesoh ot bulgaria,za6toto pri vas e po-evtin.obi4am apte4ni marki.
стига приказки!