- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- za izlizaneto....
ami az sum na 13 i prez zimata nqmam ve4eren 4as(za6toto znaqt 4e sum studliva i 6te se prebera po rano ili 6te spa u nqkoq fr.)a pre lqtoto do 11:30 12:00
Аз съм на 14 години и нямам вечерен час. Ако стане по-късно и не съм се прибрала, нашите просто ми звънят, за да ме питат къде съм и т.н. , но ми имат доверие и знаят, че не съм тъпачка, за да се забърквам в глупости. А и познават приятелите ми и знаят, че не са откачалки или боклуци.Ако искаш да те пускат до по-късно, трябва да им докажеш, че си голям човек, трябва да ти имат доверие.
![]()
Аз съм на 14 и ме пускат до 22:00..![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
На 17, нямам вечерен час.
Просто им казвам, че излизам и толкова.![]()
Рядко се случва да ми звъннат да ме питат с кой съм, пък и познават приятелите с които излизам и няма никакви проблеми![]()
Everything happens for a reason..
На 17 съм, нямам вечерен час от 1 година и не давам отчет къде ходя и с кого. Излизам и това е. Може би ми имат вече доверие, а дори и да ми нямаха, няма как да ме спрат.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Емм аз съм на почти 15, но си имам вечерен час: 22:30ч... А когато ходя на дискотека, дори да е в 2:00ч през нощта майка ми ще дойде да ме вземе! Абе при мене условието е да си нося тела!![]()
НаУчЕтЕ пРаВиЛаТа, За Да ЗнАеТе КаК пОрЯдЪчНо Да Ги НаРуШаВаТе!
На 14 съм.. 22:30Не давам отчети де,но все пак е малко.. Е,примерно,ако знаят,че съм на купон или на дикотека и до по-късно ме пускат =)
LaraFairie Photography ...
men nashte me puskat kogato si iskam i do kolkoto si iskam a sym samo na 14 ...tfa go postignah shtoto vednyj se bqhme skarali i az revnah che dr-te gi puskat koagto si iskat i te nqkolko pyti mi pozvoliha da izlizam kogato mi hrumne i az izlqzoh kysno i vecherta bqh kazala che shte se pribera kym 1/2 a se pribrah 23:30 nqkade i te me pitaha shto i kazah che mi doskucha i qnkolko pyti taka se pribirah po rano i taka... imat mi doverie i me puskat i znaqt che vinagi se obajdam dori samo da gi chuq ... \/
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
Ми на 16 съм обаче нямам никакви ограничения. Прибирам се когато си искам. И винаги е било така.
ami men ne vinagi me puskat nqmat mi doveriqe!edinstveno na selo mid avat da sedq do 12 max 1 4asa v sofiq 20.00 da se se pribrala a az obi4am da sedq sled school togava e nai zabavno lqtoto az se sum na more i tam do kolkoto iskam ama se e slu4valo da idvat id a me tursqt a i mi preegrqvat tela ot obajdaniq ili sms
Ми на 13 съм и до 10,но ако шсе измоля и до 10:30
![]()
Аз съм на 22 и си праа к'фот си искамСамо че през седмицата издържам максимум до към 1, 2 през нощта , иначе не мога да отлепя за работа в 7 ...
![]()
... k33p w@lkinG ...
Аз съм на 14 и през юли бях до 23:00![]()
![]()
![]()
Az puk sum na 15 i po princip sum do kum 22:00, a ako gi izmolq shte me pusnat i do 23:00, zashtoto obshto vzeto, kakvoto i da stane sum si v nas navreme.![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz