- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Последната книга, която сте чели?
ами от около месец си чета една и съща книга - Мечът на истината на Тери Гудкайнд, ама тя е 10-12 тома. сега съм на предпоследната и съм много доволна. супер книжка си е![]()
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Na Djon Grishym "Posledniq sydeben zasedatel" ..mnogo dobra kniga. ..haresa mi.A sega cheta nqkvi "Kentyrbyriiski razkazi" i gore - dolo biva
az puk posleno 4etoh Diablo-zave6tanie ot kruv,edna priqtelka mi q dade i 4esno kazano mi haresa![]()
1.nqkoi hora minavat burzo prez jivota ni.drugi spirat za mig i ostavqt dirq v surcata ni.posle nikoga ne mojem da budem su6tite.
2.Jivei v nastoq6teto,a ne v minaloto i bude6teto 6te ti se otblagodari!
хари потър и орденът на феникса.много готина книга(като останалите за хари)обаче много се разочаровах като сириус умря![]()
"Градът" - Клифърд Саймък -> много ми хареса![]()
А в момента чета (е, не точно в момента, защото в момента чета за изпити) но съм започнала "Конски гамбит" за автора обаче не се сещам -> не знам дали ми харесва, още съм в началото и за сега не е зле![]()
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
Домакиня - вкъщи;
дама - в обществото;
курва - в леглото.
Adobe Photoshop CS
Последната книга, която прочетох е "Вероника решава да умре" на Паулу Коелю. Невероятна еЕдна от най-хубавите книги, на които съм попадала
Има толкова много верни неща и истории, каращи те да се замислиш.
Преди известно време, след като прочетох една тема във форума, се запалих да чета негови книги и сега супер много ми харесват.
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Mi dneska svur6ih "Diavolut nosi Prada" i stra6no mnogo me izkefih! Daje si poru4ah vsi4ki knigi na avtorkata i dneska mi gi dostaviha! :P :P
Poslednata be6e "Martvite sibirski poleta" vtorata 4ast. Tiq dve knigi sa jestoki!
В момента чета "Завръщане" (не съм сигурна че така се превежда на български) на Ерих Мария Ремарк. Много е интересна, но не знам кога ще я завърша защото не ми остава достатъчно време.
Препоръчвам я на всички!![]()
Животът е прекрасен
Az sum 4ela vsi4kite na Ramark! Syper iaki sa! Naistina si zaslyjavat!Първоначално написано от Dobrina
![]()
Ами в момента чета ''Маминото детенце'',колко весело,нали....значи тя е последната!Трябва наизуст да я науча)),но за какво ли...
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
"Prostitytkata" na Robyrt...ЪъъЪъЪъЪ Ne mu pomnq familiqta![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
Ако не се лъжа "Черният обелиск" на Ерих Мария Ремарк. Много интересна книга. Даже невероятна. Препоръчвам я на всеки. Има страшно много разсъждения.![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
az pyk sym po4ti na kraq na "Civilizaciqta"
na Kenet Klark
ne e nqkakva istoriq, ami e istori4eska kniga
mnool obi4am takiva, taka 4e men si mi haresva
Give me your best shot motherfucker!
Аз чета един сборник с 999 разказа horror. Става въпрос за автори от сорта на С. Кинг, У.П.Блати, Н.Геймън и Д.Морел![]()
Аристотел - Метафизика.кофти книжле еам се чете не е чак толкова зле
между другото за хари потър.говори се,че ще излизат 8 вместо обещаните 7 части![]()
в топла нощ през юли
Последната,която четох беше 'един сокол лети", но не се сещам за автора, мноого добра книга... Или май след нея четох на Стивън Кинг "Особениб сезони", чела съм много негови книги, но тази ме впечатли най-много, страхотна е.
В момента чета "Не без дъщеря ми", струва си да се прочете, наистина.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.