- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- maika mi me kara da si 4istq staqta
Taq jena nemoje da razbere 4e v haosa cari nai-golemiq red. Kak da i go obqsnq![]()
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
Хахахаха а бе и аз съм много мързелива и не обичам да чистя, ама ебаси тва се пак е мястото където живееш..как ще го оставиш мръсно?! Я се замисли малко и земи си чисти както ти казва майка ти-за твое добро е, пък и мно по яко е да ти е чиста стаята, сичко да мирише приятно, отколкото да има разхвърляни мръсни чорапи и сякакви други глупости![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
Eto i ti po4na da govori6 kato maika mi
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
Емии явно е истина това, което го говоримПък и я си представи-идват ти неочаквано гости, твои приятели и те заварват в някаква мръсна, разхвърляна стая, няма ли да ти е по-приятно като влязат да видят едно чисто, подредено и уютно местенце?
![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
Mi az si spq tam. Na koi mu e rabota da mi zqpa v staqta.
Za gosti ima hol![]()
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
напълно те подкрепям....маика ми е съ6тата,хеххе на мен ми е супер 4удно кво пък я интересува моита стая,нали само аз си стоя там,ебати....немое да го схванеПървоначално написано от 4i4o
![]()
:P
...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...
mi vednuj v sedmicata ako si q pro4istva6 nqma da ti stane ni6to![]()
![]()
trudno e. 4ovek na vuzrast sum. boli me krusta.
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
Аз по принцип си падам перфекционист и не мога да ти помогна![]()
И аз така говорех като живеех при нашите, ама сега като няма кой да ме кара да чистя и си чистя самичка. Просто се налагакогато не чисти в стаята се натрупвам прах и мръсотия
тези прах и мръсотия се разнасят из въздуха, който ТИ дишаш
това от своя старна се отразява зле на твоето здраве
често главоболие, замърсяване на дихателните пътища и т.н.
Хайде успех с чистенето и аз отивм да чистя, че апартамента ми е заприличал на кочина, покрай тоя изпит...![]()
Не се заяждам с теб, просто изразявам мнение, различно от твоето :green:
Домакиня - вкъщи;
дама - в обществото;
курва - в леглото.
Аз чи чистя стаята в събота или неделя,не мога да понасям прах или мръсотия....а за подреждането....ами не обичам особенно.Някакси в хаоса уча по-добре...малко съм перфекционалистка,но в този случей малко по-малко!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Emi slu4va se ot vreme na vreme da se 4isti![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
i az imam sy6tiq problem
kvo gi interesuva 4e staqta mi e haos
na men taka mi haresva
a problema e 4e ne samo maika mi ami i brat mi mi bu4i zabeleji
na4i omryznalo mi e ot tqh
i dneska pak mi bu4aha oba4e se razvikah
tq staqta mi ne e mrysna, prosto e razhvyrlqna
kaji na maika ti tova: reda e za slabite, silnite vladeqt haosa
az kato go kazah na moita mlykna
abe da si gledat rabota, i da se skysat da mi cvyr4at pak nqma da q opravq![]()
Give me your best shot motherfucker!
Awe hora, vie ludi li ste, az kato si po4istq staqta i posle ni6to nemoga da namerq v neq, a sega to moje da izglejda razhvyrlqno, ama dori i DROB piqna da sym ili SUPER synena VINAGI moga da si namerq kakvoto mi trqbva, za kakvo mi e da q 4istq kato 6te stane sy6tata o6te na sledva6tiq den, a pyk i drug osven men v neq ne vliza, nqma pred koi da se "izlagam"... HAOSA SI E ISTINATA !
The art of love is not to let your heart get broken !
В момента, стаята си ми е перфектна...ама бас ловя че събота или неделя майка ми ще изцепи "Оправи си стаята!" и аз като й кажа "Добре,аз не ти държа сметка кога си оправяш вашата стая",тя ще каже нещо от рода: "Ама аз съм ти майка и ти държа сметка!!!"
мани..мани.. неразбрани хорица...
Wky6ti az si imam 2 zadyljeniq-da izkarwam 6to-gode swestni ocenki i da si 4istq staqta
;} Emi to nromalno da te kara na vsqka nei i priqtno da gleda byrkotiq ama to si zavisi ot horata edin obicha da jivee v pulen haos kakto kaza ti dryg pyk v porqdykaz lichno nemoga da iztraq poveche ot 2 sedmici i da ne si q podredq prosto za vsqka noeshto sym si opredelila mqsto i vinagi kat napraq 4istkata se chustvam po dybre shoto ne mi ostava vreme da tyrsq koe kyde sym slojila ili puk kat si otforq 6kafa si4ki y4ebnici da mi padat
..
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
e vse pak tova e tvoiata staia i e dobre ti da si ia 4isti6. ne moje cql jivot maika ti da ti 4isti staqtaa i ne e li po-dobre vsi4ko da ti e 4isto i podredeno otkolkoto da e super razhvarliano? kak 6te se 4uvstva6 po-komfortno? a i ako nqkoi ti doide na gosit nqma da se pritesnqva6 4e staiata ti e razhvarliana. pravi osnovno po4istvane vednuj na 2 sedmici kato te marzi po-4esto, i vsqko ne6to si go slagai na mqstoto.. taka vsi4ko 6te si e nared i nqma da ima koi znae kolko za 4istene
![]()
Моята майка никога не ме е карала да си оправям стаята, тя постъпваше много по-хитроВлизаше и почваше сама да я оправя. Тоест хващаше една определена част от нещата и ги пъхаше в един шкаф, друга част в друг. И съответно после забравя и аз не мога да намеря нищо! В един момент ми писна и почнах сама да си подреждам всичко,за да не се намесва тя. И свикнах де. Покрай майка ми ( защото тя е пълна маниячка на тема ред ) и аз започвам да се дразня, когато всичко е с главата надолу и си подреждам
Винаги съм подкрепяла мисълта "Реда е за слабите, силните владеят хаоса", обаче знам ли. Имам чувството,че когато около мен всичко е като кочина и в живота ми нищо не е както трябва! И обратно
![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
No puk e mnogo udobno vsi4ko da ti e po ruka![]()
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
Напълно те разбирамм!!Добре де чиста си стаята даже чета фънг шуи и по него си подреждам и чистя иначе ми е гадно да живея така...но да ти натякват непрекъснато няма да стане! Като например снощи...прибирам се аз от училище да не ви казвам колко контролни имахме и колко много ме ядосаха ония преписвачки от нашя клас,едва прикрепяйки се по парапета се изкачих,едва едва се довлекох до вратата и хоп познайте кой?Ми мама естествено-Катеринооо що не си почистила не стига че ти готвим и чистим ами и разхвърляш бла бла бла бла нищо не правиш,нищо не хващаш,не те ли е срам.А аз я гледам стреснато и се чудя "Кво по дяволите става бе???" Докато се осъзная тя ми скапа окончателно и деня и настроението.Оказа се че само бюрото ми е разхвърлено защото просто нямах време да махна всичко тъй като съм първа смяна и ми е трудно..ама кой те слуша!?
![]()
predpo4itam da e razhvyrlqna staqta.. ot kolkoto da e kato v bolnica :P eeheheh higiena .. neeee: ) .. ne me kefi takaobi4am.. da si e .. po moemu
..
zamylchi i ... prosto se zaslushai v tishinata ...
az pa si chistq staqta s keFFF
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ми тя стаята ви нека е разхвърляна, ама поне да не е мръсна - цялата в прах и мръсотия. пък и едно задължение имате и се оплаквате само...
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!